Ekspertenes vurdering: Sonos Play:1 – Test & Prissammenligning

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

I denne artikkelen får du en oversikt over høyttaleren Sonos Play:1 som er en liten og kompakt høyttaler fra fabrikanten Sonos. Modellen sørger enkelt og raskt for å fylle hjemmet med toner og musikk.

Høyttaleren har blitt testet av en lang rekke eksperter hvor det både har blitt foretatt en vurdering og skrevet en anmeldelse av Sonos Play:1. Her går ekspertene inn på hva som er verdt å legge merke til ved Sonos Play:1. Det er snakk om 9 forskjellige ekspertkilder – blant annet whathifi.dk, theguardian.com, pcmag.com og lydogbillede.dk.

Vi gjennomgår de forskjellige testene for å gi forbrukeren en bedre oversikt over Sonos Play:1’s funksjoner, muligheter, anvendelighet, fordeler og ulemper. Underveis linker vi til forskjellige YouTube-videoer for å gi en bedre visuell oversikt.

Artikkelen inneholder:
🔸 Introduksjon til Sonos Play:1
🔸 Gjennomgang av ekspertenes vurdering av Sonos Play:1
🔸 Alternative modeller til Sonos Play:1
🔸 Inkorporerte YouTube-videoer for bedre visuell oversikt

Vennligst merk at Forbrukerliv ikke tester produkter selv, men samler resultatene fra upartiske tester slik at du enkelt kan få oversikt over de beste produktene på markedet.


Introduksjon til Sonos Play:1

Hører du til blant de forbrukerne som kan høre forskjell på selv de aller minste detaljene i høyttalernes lydbilde så er det en god idé å investere i en god høyttaler som produserer god og klar lyd. Sonos Play:1 er nettopp en slik høyttaler. I tillegg er dette også en modell som tar lite plass.

Videre er modellen trådløs og designet til å produsere musikk i hi-fi-kvalitet. Se på denne YouTube-videoen hvis du vil se modellen med egne øyne:

Sonos Play:1 i korte trekk – funksjoner og muligheter

Sonos Play:1 er den minste og billigste høyttaleren fra merket Sonos, som ellers produserer veldig dyre høyttalere. Modellen veier kun 1,8 kilo og måler 16,1 cm (h) x 11,9 cm (b) x 11, 9 cm (d). Dette gjør at den kan plasseres hvor som helst i hele huset – produsenten påstår at den til og med tåler fuktigheten på badet.

Enkel styring via Wifi

Man kan få Sonos Play:1 i både sort og hvit. Designet er kompakt og diskret med veldig få knapper/innganger som bryter med designet. Sonos Play:1 er ledningsløs i forbindelsen, men krever en strømledning.

Sonos Play:1 fungerer ved at man kobler modellen til hjemmets wifi – tidligere var det bruk for en ekstra del, men det trenger man ikke lengre. Etter tilkoblingen til wifi må man laste ned den til hørende appen som man bruker til å styre musikken og foreta egne valg med. Bruk eksisterende spillelister eller online-tjenester som Spotify. Vær oppmerksom på at Sonos Play:1 kun fungerer med iOS og Android.

De eneste begrensningene for musikken med Sonos Play:1 er ens egen wifi-forbindelse, da modellen verken går på batteri eller Bluetooth. Legg merke til at man skal være sikker på at man foretrekker et trådløst og wifi-basert musikksystem, ettersom Sonos Play:1 kun fungerer slik.

Kan brukes alene eller sammen med flere høyttalere

Sonos Play:1 inneholder kun én enkelt høyttaler som imidlertid er kraftig nok til å stå alene. Den inneholder 2 mono-speakere og kan brukes som en del av et multi-room-system eller stereo-system. Sonos Play:1 kan nemlig kobles sammen med en annen høyttaler i samme rom og skape stereo, eller sammen med en høyttaler i et annet rom slik at man fåren multi-room-lyd.

Specifikationer:
🎶 Mål: 16,1 cm (h) x 11,9 cm (b) x 11, 9 cm (d)
🎶 Vekt: 1,8 kilo
🎶 Modellen er utstyrt med en diskant, en mid-woofer og hi-fi lyd
🎶 Innebygd trådløs wifi-forbindelse – styres via en app
🎶 Kan brukes separat 
🎶 Kan også brukes som multi-room-høyttaler i forbindelse med andre Sonos-høyttalere


Dette sier ekspertene om Sonos Play:1

I dette avsnittet vil gi gjennomgå hver av de 9 kildene som har testet Sonos Play:1 og gitt deres vurdering av høyttaleren:


Whathifi.com

what-hifi-logo

Vurdering: 5 av 5 mulige stjerner

Teknologinettstedet whathifi.com skriver at det er veldig mange fordeler ved Sonos Play:1. For det første er holder modellen på å bli en liten klassiker som holder kvalitetsnivået høyt. Til tross for at modellen er laget til å være liten og kompakt slik at den tar lite plass, så mener ekspertene at det er imponerende hvor mye lyd som kommer ut av høyttaleren.

Ren lyd og god balanse

Whathifi.com liker også det klassiske designet veldig godt. Sonos Play:1 er bygget både solid og robust. Lyden på Sonos Play:1 er ifølge ekspertene også utrolig god og raffinert, og det er god balanse mellom tonene. Lyden er veldig ren og dette gjelder uansett hvilken sjanger man hører på.

Sonos Play:1 fungerer veldig bra som en multi-room-høyttaler, men whathifi.com kommenterer likevel at det godt kunne ha vært en ”high resolution”-understøttelse samt mulighet for fysisk tilkobling i stedet for kun via app eller telefon.

Du kan lese hele anmeldelsen av Sonos Play:1 her.


Trustedreviews.com

trusted-reviews

Vurdering: 4,5 av 5 mulige stjerner

Det store og anerkjente testnettstedet trustedreviews.com kaller Sonos Play:1 for en overraskende kraftig og liten høyttaler med utrolig god lyd.

Ekspertene er så imponerte over evnene til Sonos Play:1 at de sier denne modellen er den beste lille høyttaleren på markedet, til tross for at den er mindre i størrelse enn Sonos Play:3 og Sonos Play:5. Sonos Play:1 er like godt bygget som storebrødrene.

Lav pris og kraftig volum

Der er flere grunner til at trustedreviews.com kaller Sonos Play:1 for den beste lille høyttaleren på markedet – og en av disse grunnene er tilgangen til veldig mange streaming-tjenester via appen. Utover dette får lyden også selvsagt masse skryt, for ifølge ekspertene er lyden på Sonos Play:1 utrolig god – spesielt tatt i betraktning modellens størrelse og lavere pris i forhold til mange av konkurrentene.

Musikken på Sonos Play:1 blir stor og kraftig, og dybden på bassen er spesielt imponerende. Utover dette kan man spille veldig høyt på Sonos Play:1 og trustedreviews.com noterer at én enkelt Sonos Play:1 vil være nok som hovedkilde til musikk i hjemmet for mange forbrukere.

Trustedreviews.com er også fornøyde med prisen som gjør at en høyttaler av samme kaliber som Sonos Play:1 også er tilgjengelig for den vanlige forbrukeren. Man vil imidlertid kun få glede av modellen dersom man er innstilt på å benytte seg av trådløs og wifi-basert lytting til musikk.

Du kan lese hele anmeldelsen her.


Expertreviews.co.uk

expertreviews logo

Vurdering: 5 av 5 mulige stjerner

sonos play 1 prissammenligning

Testnettstedet expertreviews.co.uk kaller Sonos Play:1 for den beste multi-room-høyttaleren som nå faktiskhar en enda større verdi enn tidligere. Sonos Play:1 er en god tilføyelse til de allerede eksisterende Sonos-høyttalerne. Den lyder godt alene, men man kan også med fordel bruke Sonos Play:1 som en del av et stereosystem til hele huset.

Ekspertene legger merke til flere gode aspekter ved Sonos Play:1. Først og fremst er prisen veldig god, noe som gjør Sonos play:1 tilgjengelig for stort sett alle forbrukere som er villige til å betale litt for god lyd i hjemmet – modellen er også den billigste av Sonos-modellene.

Til alle sjangre

Expertreviews.co.uk har testet lydkvaliteten til Sonos Play:1 og er imponerte over hva denne lille høyttaleren kan prestere. Lyden fyller rommet uten problemer og man kan nesten ikke høre hvor høyttaleren er plassert. Lyden er så velbalansert at man lett kan skru lyden helt opp uten å bli irritert over susing eller skurring. Modellen er god til enhver sjanger og mange steder kan man høre selv de minste detaljene i sangene.

Til slutt kommenterer expertreviews.co.uk at det stort sett ikke finnes noen ulemper ved Sonos Play:1. Likevel bør man legge merke til at hvis man vil utnytte hele modellens kapasitet, så kan man tilslutt komme til åoppleve visse begrensninger ved modellen.

Les hele anmeldelsen på deres hjemmeside her.


Techradar.com

techradar
Vurdering: 4,5 av 5 mulige stjerner

Det internasjonale teknologinettstedet techradar.com er generelt veldig imponerte over Sonos Play:1. Kvaliteten mener ekspertene at er fremragende og de liker også den lave prisen veldig godt. Det betyr at god lyd ikke lengre kun er forbeholdt de mest velstående forbrukerne. I forhold til tidligere modeller fra Sonos, er Sonos Play:1 vesentlig forbedret og techradar.com er veldig fornøyde med forbedringene.

Kan brukes alene eller sammen

Ettersom Sonos Play:1 bruker hjemmets egne wifi som forbindelse såer det ifølge ekspertene veldig enkelt å sette opp modellen. Tidligere var det bruk for et mellomledd for å kunne etablere forbindelse, men til ekspertenes store glede har dette nå blitt avskaffet. Sonos Play:1 viser seg raskt som en veldig kraftig høyttaler – spesielt når man tar den lille størrelsen i betraktning. Modellen kan lett fylle hele rommet med lyd.

Ifølge ekspertene er lyden god med en velbalansert bass, men hvis man virkelig vil skru opp styrken på høyttaleren sin så kan man uten problemer pare modellen med for eksempel Sonos Sub – eller en annen høyttaler fra Sonos.

En annen fordel ved Sonos Play:1 som fremheves av ekspertene er den tilhørende appen. Tidligere var den veldig begrenset, men nå har den fått en overhaling og kan holde styr på mange ting angående musikk og streaming – legg merke til at dette kun gjelder for iOS og Android.

Du kan lese hele artikkelen kan ved å klikke her.


Lifewire.com

lifewire.com-logo

Vurdering: Lifewire.com anbefaler Sonos Play:1

Det store teknologinettstedet lifewire.com kaller Sonos Play:1 for sitt favorittprodukt fra Sonos til dags dato. De skriver at Sonos Play:1 er akkurat det produktet de alltid har håpet at Sonos ville lage.

Dermed er det selvsagt tydelig at lifewire.com er veldig imponerte over Sonos Play:1. Dette begrunnes med mange aspekter ved modellen og her teller først og fremst lyden. Ifølge ekspertene blir lyden på Sonos Play:1 bedre enn på noen annen Sonos-høyttaler. Her har de også tatt medstorebrødrene Sonos Play:3 og Sonos Play:5 i vurderingen.

Klar lyd og dyp bass

Ifølge ekspertene produserer Sonos Play:1 en veldig skarp klarhet i musikken samtidig som tonen holdes helt naturlig. Spesielt fremheves bassen da det her er massevis av dybde som tydelig kan høres – dette gjelder også de dype basstonene. Det eneste minuset ved lyden er trommene som lifewire.com synes høres litt ut som et leketøy.

Utover lyden fremhever ekspertene også allsidigheten til Sonos Play:1. De sammenligner produktet med LEGO-klosser da man enten kan velge å bruke modellen alene, eller investere i flere og bygge de sammen til ett multi-room-system.

Enkelhet er et annet nøkkelord ekspertene bruker til å beskrive Sonos Play:1. For det første er systemet veldig enkelt å sette opp og Sonos Play:1 kan enkelt kobles til hjemmets wifi. Deretter kan man styre musikken via en app. Denne appen får også skryt av lifewire.com for å være enkel og god i bruk. Her kan man velge mellom en imponerende lang rekke av mer eller mindre kjente streaming-tjenester, i tillegg til å regulere lydstyrke og bass.

Du kan lese hele vurderingen av Sonos Play:1 hos Lifewire.com her.


Theguardian.com


Vurdering: 5 av 5 mulige stjerner

Den britiske avisen theguardian.com noterer først og fremst at prisen påSonos har gått veldig ned med modellen Sonos Play:1. Dette er en stor fordel da de resterende produktene fra Sonos ikke er billige.

Deretter ser theguardian.com på Sonos Play:1 sin mulighet til å kunne streame musikk online uten bruk av kabler, som etterhvert har blitt en veldig viktig funksjon. Dette klarer modellen helt uten problemer.

Godt kjøp for alle lydinteresserte

Selv om Sonos Play:1 er liten i størrelsen – den er faktisk ikke større enn en pose sukker – så skjules det ifølge ekspertene massevis av styrke inni modellen. Etter man enkelt har satt opp systemet viser Sonos Play:1 at den har en fantastisk lydkvalitet. Dersom man ikke synes det er nok med én liten høyttaler så kan man kjøpe 2 Sonos Play:1-modeller og koble de sammen slik at man får en ekte stereolyd.

Ettersom Sonos Play:1 også kan brukes som en multi-room-høyttaler så trenger man heller ikke plassere begge høyttalerne i samme rom. Man kan bare dele de og sette en i hvert rom slik at den samme musikken spilles overalt med like god kvalitet.

Theguardian.com konkluderer med at Sonos Play:1 vil være et godt kjøp for alle slags lydinteresserte forbrukere. Lyden er god, streaming fungerer godt og prisen er forholdsvis lav.

Les hele artikkelen hos The Guardian her.


Engadget.com

engadget_logo

Vurdering: 90 av 100 poeng

Ekspertene fra teknologinettstedet Engadget.com beskriver Sonos Play:1 som den beste lille høyttaleren på markedet. Sonos Play:1 har mange gode aspekter, men det er først og fremst lyden som fremheves.

Analyserer lyden i forhold til rommet

sonos-play-1-black

Ekspertene forteller at lyden på Sonos Play:1 virkelig imponerer med en klar og dynamisk lyd som langt overgår dyrere modeller. Lyden blir velbalansert, men hvis ekspertene har et kritikkpunkt å komme med angående lyden så er det bassen som av og til ikke er helt tilstrekkelig. En unik funksjon ved Sonos Play:1 er funksjonen True Play. Her kan man bruke mikrofonen på en Smartphone til å analysere rommet og optimere lydkvaliteten i forhold til rommet man befinner seg i.

Engadget.com skriver at Sonos Play:1 absolutt er anbefalelsesverdig, men at den forbrukeren som vil få mest ut av modellen er hun eller kan som ikke er så kyndig når det kommer til dyre høyttalere og gjerne vil komme i gang med å forbedre lydkvaliteten. Denne forbrukeren ønsker også å kunne benytte seg a multi-room-opplevelsen. Her blir man nødt til å investere i mer enn 1 høyttaler.

Du kan finne anmeldelsen av Sonos Play:1 hos Engadget.com her


Pcmag.com

PCMag
Vurdering: 4 av 5 mulige stjerner hos Pcmag.com

Datamagasinet pcmag.com er generelt veldig fornøyde med Sonos Play:1 og mener det er veldig mange fordeler ved å gå til anskaffelse av denne lille høyttaleren.

Lyden er selvsagt en utrolig viktig faktor når man skal investere i en høyttaler som ikke er superbillig. Sonos Play:1 er likevel vesentlig billigere enn andre gode høyttalere – inkludert andre modeller fra Sonos.

Lyden på Sonos Play:1 imponerer ekspertene som nevner at selve lydsystemet er veldig kraftig og sterkt.

Det eneste problemet er bassen som ikke er så kraftig som de skulle ønske. Derimot er selve lyden balansert og tydelig. Den kan skrus opp ganske høyt uten at det skurrer eller suser – dersom man holder seg unna basstunge sanger. Utover dette er Sonos Play:1 en liten høyttaler, men ifølge ekspertene har den ingen problemer med å fylle hele rommet med musikk.

Enkel å sette opp

Ekspertene er også fornøyde med hvor enkelt det er å sette opp Sonos Play:1 – både det ledningsløse systemet og tilkoblingen til wifi. Også en eventuell oppsetning av flere høyttalere sammen fungerer relativt enkelt – dette gjelder hvis man ønsker å pare 2 høyttalere til et stereo-system eller skape en multi-room-opplevelse med 1 høyttaler i hvert rom.

Man måbruke den tilhørende appen når man skal velge musikk. Ifølge ekspertene kan dette være en begrensning, men heldigvis er appen velutviklet og har masser av integrerte tjenester. Man kan velge sin egen musikk eller musikk fra online-tjenester som for eksempel Spotify.

Her kan du lese hele artikkelen fra Pcmag.com.


Lydogbillede.dk

lydogbilde
Vurdering: 6 av 6 mulige stjerner

Det danske teknologinettstedet lydogbillede.dkgir Sonos Play:1 toppkarakterer over hele linja. De danske ekspertene har vurdert modellen ut ifra 4 forskjellige kriterier, deriblant lydkvalitet, funksjonalitet, brukervennlighet og kvalitetsinntrykk. Modellen får enten helt eller nesten toppkarakter på alle 4 testområdene.

Vær oppmerksom på at lydogbillede.dk krever abonnement dersom du ønsker å lese hele anmeldelsen.


Samlet konklusjon om Sonos Play:1

I det foregående har vi gått igjennom hva ekspertene fra 9 forskjellige testkilder sier om den lille og kompakte høyttaleren Sonos Play:1.

Generelt sett er alle ekspertene imponerte over den kraftige og klare lyden som kommer ut av Sonos Play:1. Det noteres også at prisen er overkommelig og gjør Sonos Play:1 til et enda mer attraktivt valg. Brukervennligheten, den enkle oppsetningen og styringen av Sonos Play:1 er også fordeler som flere av ekspertene trekker frem.

Ifølge ekspertene er det er veldig få ulemper ved Sonos Play:1. Ofte er det mindre ting, men bassen kan ifølge et par eksperter være et problem ved basstunge sanger. De mener den kan begynne å skurre hvis man skrur opp lyden for høyt, mens andre mener at bassen også er velfungerende.


Alternativer til Sonos Play:1

Under vil vi i litt kortere format gjennomgå alternativer til Sonos Play:1 – her er det snakk om Sonos Play:5.


Sonos Play 5

Sonos Play 5 alternativ til Sonos Play 1

Se prissammenligning av Sonos Play:5 her:

.
Sonos Play:5 er storebroren til både Sonos Play:3 og Sonos Play:1. Derfor er den både dyrere og større.

Sonos Play:5 er en veldig kraftig høyttaler som er skapt til å være det beste av det beste – modellen er derfor også kraftigere enn både Sonos Play:3 og Sonos Play:1.

Sonos Play:5 er imidlertid utstyrt med mange av de samme funksjonene som lillebrødrene. Den fungerer også trådløst via wifi og styres via en app.

Sonos Play:5 veier 6,4 kilo, måler 36,5 cm x 20,3 cm x 15,4 cm og finnes i både sort og hvit. Modellen har 3 diskanthøyttalere og 3 mid-woofere som kan brukes alene eller sammen med flere Sonos Play:5-høyttalere for å skape stereolyd og multi-room-system.

Dette sier ekspertene om Sonos Play:5:

Lydogbillede.dk

logo-lydogbillede.dk
Vurdering: 4 av 6 mulige stjerner

Det danske teknologinettstedet lydogbillede.dk har testet Sonos Play:5. Ekspertene er generelt sett veldig fornøyde med modellen. Dens størst styrke ligger i multi-room-muligheten hvor man har flere høyttalere plassert rundt omkring i huset.

Vær oppmerksom på at lydogbillede.dk krever abonnement dersom du ønsker å lese hele anmeldelsen.


Whathifi.com

what-hifi-logo
Vurdering: 5 av 5 mulige stjerner

Teknologiportalen whathifi.com er imponerte over modellen Sonos Play:5 som de mener er både større, modigere og kraftigere enn forgjengeren. Sonos Play:5 er ifølge ekspertene en meget verdig forsidemodell fra Sonos.

Whathifi.com nevner veldig mange fordeler ved Sonos Play:5 og dette gjelder alt fra styrken på lyden til brukervennligheten. Først og fremst er Sonos Play:5 en utrolig kraftig høyttaler som leverer en lyd som virkelig kan høres og kjennes på kroppen. Den gir en klokkeklar lyd samt god respons fra bassen som gir en flott balanse i lyden. Utover dette er det også mulig å høre selv de minste detaljene i sangene på Sonos Play:5.

Kan plasseres både horisontalt og vertikalt

Ekspertene legger også godt merke til designet på Sonos Play:5 som er flott og strømlinjeformet. Det er mulig å plassere høyttaleren både horisontalt og vertikalt. Dette gir brukeren mye fleksibilitet når det kommer til plassering. Ekspertene noterer også at oppsetting og bruk av Sonos Play:5 er veldig enkelt. Den tilhørende appen er informativ og hjelper godt til under oppsettingen – det er også her man kan tilføye enda en høyttaler dersom man vil ha et multi-room-system med flere høyttalere. Dette gjør man i appen ved kun få trykk.

Du kan lese hele anmeldelsen av Sonos:5 her.


Trustedreviews.com

trusted-reviews
Vurdering: 4,5 av 5 mulige stjerner

Testnettstedet trustedreviews.com forteller at Sonos Play:5 er deres soleklare favoritt på markedet. Modellen er stor og tar en del plass, men designet er fint og pynter opp hjemmet. Det finnes veldig få knapper som bryter modellens stilrenhet, men det er heller ikke noe stort behov for fysiske knapper da Sonos Play:5 styres via en app. Ekspertene noterer at man også har tilgang til en lang rekke streaming-tjenester med et stort utvalg av sjangre.

Det er også i appen man setter sammen flere høyttalere til et multi-room-system. Ifølge ekspertene foregår dette veldig enkelt – det samme gjelder kontrollen med flere høyttalere av gangen.

Fantastisk lyd – blir enda bedre med True Play

Trustedreviews.com fremhever spesielt 2 aspekter som gjør Sonos Play:5 til en særdeles god høyttaler – her er snakk om lydkvalitet og funksjonen True Play. Ifølge ekspertene høres musikken simpelthen fantastisk ut på Sonos Play:5 og dette gjelder alle sjangre.

sonos-play

Lyden er klar og ren, og bassen utgjør en veldig god dybde. Tung bass på hip-hop høres også bra ut. Det samme gjelder sanger hvor bassen kun er svakt tilstede. Detaljgraden i musikken er utrolig høy og selv da kommer det verken skurring eller susing.

True Play-funksjonen fremheves og her er det snakk om en funksjon hvor lyden justeres i forhold til rommet. Det kan være litt vanskelig å få det til å virke, men når man først får det i gang mener ekspertene at det utgjør en veldig stor forskjell for lydkvaliteten.

Du kan lese hele testen på deres hjemmeside ved å klikke her.


Techradar.com

techradar
Vurdering: 4,5 av 5 mulige stjerner

Det internasjonale teknologinettstedet techradar.com kaller Sonos Play:5 for en bombastisk høyttaler. Dette beviser at Sonos fremdeles sitter tungt og godt på høyttalermarkedet.

Techradar.com nevner aller først at Sonos Play:5 er en stor høyttaler med et enkelt utseende. Kanskje er designet for enkelt for en så kraftig høyttaler, men dette er en smakssak. Å sette opp systemet er ifølge ekspertene veldig enkelt og tar kort tid og få anstrengelser.

Appen styrer innstillingene og det er veldig lett å koble til en ny høyttaler. Som en ekstra bonus kommer Sonos Play:5 med funksjonen True Play, som kan tilpasse lyden på høyttaleren til omgivelsene den befinner seg i.

Ekspertene har også sett på lydprestasjonen til Sonos Play:5. Her er de veldig positive da modellen er utrolig god påalle sjangre. Lyden er veldig ren og klar, og Sonos Play:5 er spesielt god til å fange opp små nyanser i sangene.

Les hele testen til Techradar her.


FAQ – Ofte stilte spørsmål 

🤩 Hvem har testet Sonos Play 1?

Whathifi.com, Trustedreviews.com, Expertreviews.co.uk, Techradar.com, Lifewire.com, Theguardian.com, Engadget.com, Pcmag.com og Lydogbillede.dk

🤓 Hvordan er Sonos Play 1 blitt testet?

Sonos Play 1 er blitt vurdert ut ifra dens lydkvalitet, innebygde funksjoner, appen som hører til og brukervennlighet. I tillegg har ekspertene også testet høyttalerens evne til å spille forskjellige musikkgenre.

🤔 Hvordan velger jeg den riktige høyttaleren?

Det er i grunnen ikke noe eksakt svar på dette spørsmålet, men du kan starte med å spørre deg selv hvilke behov du har. Hvor stort budsjett har du? Skal du spille i et stort rom, eller bor du i en liten leilighet? Skal høyttaleren være enkel å ta med på farten, og vil du ha bedre estetikk og design? Deretter er det bare å begynne å lete etter høyttalere som passer til kriteriene dine.


Forbrukerliv har også utgitt en generell test av Bluetooth-høyttalere. I denne testen har vi gjennomgåttBluetooth-høyttalere fra en lang rekke forskjellige produsenter. Artikkelen er basert på eksterne eksperters vurdering av høyttalerne.

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere