Om oss

Vår misjon

Hos Forbrukerliv.no er målet vårt å gjøre det enkelt for deg å få overblikket over de produktene på markedet som har fått best vurdering i diverse produkttester. Vi ønsker å bidra til at du som forbruker kan ta et trygt og sikkert valg når du leter deg gjennom store og komplekse utvalg av varer. Vi hjelper med å peke på de beste produktene innenfor mange kategorier slik at du kan velge akkurat det produktet som passer til behovene dine.

Hvordan jobber Forbrukerliv.no?

Vi tar en uavhengig og grundig gjennomgang av forbrukstester fra hele det skandinaviske markedet. Basert på de internasjonale testene gir vi deg en sammenligning av forskjellige produkter og samler alt vi vet i artiklene her på siden. Forbrukerliv viser deg både hvilke produkter som har vunnet tester, hvordan de adskiller seg og de parametrene du bør være oppmerksom på når du tar et valg om å investere.

Slik får du enkelt et praktisk overblikk over alt som er verdt å vite før du for eksempel kjøper en ny støvsuger eller stavmikser.

Sammenligningsgrunnlaget vårt består vanligvis av mellom tre og åtte forbrukstester, alt etter hvor mange som er utført om det gjeldende produktet. Etter en dybdegående analyse og sammenligning av de ulike testene, samler vi den mest relevante informasjonen i artiklene våre, som du kan lese gratis her på siden. Vi opplyser alltid kildegrunnlaget vårt slik at du selv kan lese videre om testforløpet og produktene.

Hvem er vi? 

Bak Forbrukerliv.no står to engasjerte frilansjournalister som har målsatt seg å gjøre det lettere for deg som forbruker å få et kjapt og velinformert overblikk over de beste produktene på markedet. Vi ønsker å guide deg trygt gjennom forbruksjungelen slik at du er sikker på å velge det rette produktet.