Beste IPL hårfjerning: Vores bud på hårfjernere til hårfjerning hjemme

Ifølge vår research og analyse Vi har valgt produkter som scorer høyt på parametrene vi vurderer dem på, men ikke en uttømmende liste over alle produktene på markedet

SENESTE ENDRING: august 31, 2023.
Annonse

Artikkelen er basert på research, men inneholder sponsede elementer inkludert annonseringslenker, derfor må artikkelen betraktes som en annonse.

Beste IPL hårfjerning: Vores bud på hårfjernere til hårfjerning hjemme

Utvalget av produkter er basert på analyser og research..., men artikkelen inkluderer kun produkter som tilbys av våre kommersielle partnere. Artikkelen er derfor en annonse. Les her hvordan sponsede partnerskap påvirker rekkefølgen på produktene våre. Les mer

Er du lei av uønsket hårvekst, samtidig som du er ikke en stor fan av hverken høvel eller voksing? Da kan det lønne seg å investere i en IPL hårfjerner. IPL hårfjerning fjerner mørke kroppshår med lysbehandling som når helt ned i hårsekken -noe som også kan føre til at håret fjernes mer permanent.

Det finnes utrolig mange ulike modeller å velge mellom – og derfor har vi gjort det enklere for deg. Vi har funnet frem til noen av de beste modellene på markedet, basert på ærlige forbrukeranmeldelser, og profesjonelle ekspertanmeldelser.

Seneste endring:

Vi har gjort omfattende undersøkelser og analyser av produktenes spesifikasjoner og funksjoner for å kunne lage en detaljert sammenligning. Som et resultat av dette har vi utvidet artikkelen med en sammenligningstabell som gir en grundig oversikt over viktige produktegenskaper, spesifikasjoner og bruker- og ekspertanmeldelser. Formålet med tabellen er å gi deg en bedre forståelse av IPL hårfjernere i artikkelen vår, slik at du kan ta en mer informert beslutning.

test-guiden

En test-guide som denne er en artikkel som analyserer produkter via en gjennomgang av bl.a. anmeldelser og tester.

De 5 beste ipl hårfjernere i testguiden 2023:

Slik vurderer og utvelger vi produkter

Vi sammenligner en rekke anerkjente produkter og merker, og vi har partnerskap med mange store forhandlere. Selv om dette kan ha innflytelse på utvalget av produkter til artiklen, er våres anbefalinger basert på redaksjonens profesjonelle vurdering av de beste produktene.

Vårt forskningsteam vurderer produkter på parametre som:

  1
 • Produkttester fra ekspertkilder og forbrukermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser av produktet
 • 3
 • Produktets egenskaper og spesifikasjoner
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Kunnskap og data på hva våre lesere foretrekker

Ovennevnte holdes opp mot pris og kvalitet. Det er viktig å nevne at rekkefølgen ikke representerer en rangering av produkter, men snarere en gjennomgang av noen av de beste produktene for ulike behov.

Våre merkelapper som "Best i budsjettklassen", "Beste trådløse modell", "Mye for pengene" osv. er en individuell, uavhengig vurdering av den research-ansvarlige basert på den nevnte metoden på det aktuelle tidspunktet.

Oversikt: Stor sammenligning av utvalgte ipl hårfjernere

Se hele tabellen

5 ting du bør vurdere før du kjøper ipl hårfjerning

 • Strømkilde

  Hvis du vil ha bevegelsesfrihet når du bruker IPL-hårfjerneren, bør du velge en modell med oppladbart batteri. Dette er veldig praktisk fordi det innebærer at du kan bruke maskinen hvor du vil, og når batteriet er tomt, kan du bare lade det opp med en medfølgende kabel. IPL-hårfjernere med ledning krever derimot at du må være i nærheten av en stikkontakt. Dermed har du kanskje mindre bevegelsesfrihet, men du slipper å bekymre deg for at batteriet skal gå tomt.

 • Lysintensitetsinnstillinger

  Antall innstillinger for lysintensitet sikrer at du kan tilpasse apparatet til din hudtype, følsomhet eller behandlingsområde. Når du velger riktig intensitet, vil du ikke føle svie eller annet ubehag under behandlingen. I tillegg er det bare noen få IPL-apparater som egner seg for blondt, hvitt, grått, rødt og oransje hår, så sørg for å velge riktig apparat og intensitetsinnstilling hvis du faller inn under denne kategorien.

 • Holdbarhet og sikkerhet

  Holdbarhet måles med lysblink, som påvirker hvor lenge du kan bruke apparatet. Det vanligste antallet lysglimt er rundt 250000, og med dette kan du bruke IPL-hårfjerneren i omtrent 20 år. Noen avanserte modeller kan ha opptil 600 000 blink, noe som gir deg en levetid på over 20 år. Sikkerhetsfunksjoner som noen IPL-hårfjernere har, er hudkontaktsensorer som beskytter øynene dine mot det utsendte lyset når det berører huden, hudtonedeteksjon for optimal tilpasning til din hudtype og kjølefunksjon for mer smertefri behandling.

 • Pris

  De dyreste og mest avanserte IPL-hårfjernerne koster rundt 5000 NOK. De har vanligvis flere blink og brukervennlige funksjoner, for eksempel festehoder for ulike områder på kroppen. Budsjettvennlige alternativer koster rundt 1500-2500 NOK, men de har kanskje ikke tilleggsfunksjoner som de dyre modellene har, og de er kanskje ikke like enkelt å håndtere. Noen eldre versjoner kan ha en rimeligere pris, men ikke like mange funksjoner, så vær oppmerksom på dine faktiske behov og hvilke funksjoner du ønsker for din IPL-hårfjerner.

 • Bruker- og ekspertanmeldelser

  Både forbruker- og ekspertanmeldelser kan hjelpe deg med å avgjøre om IPL-hårfjerneren er riktig for deg. Forbrukerne kan fortelle deg hvor godt apparatet fungerte for dem, om det forårsaket hudirritasjoner og hvor lang tid det tok før de så resultatene. Eksperter kan fortelle hvor en bestemt modell står i forhold til markedet generelt, om den er verdt prisen og hvor godt den fungerte i testene deres. I denne artikkelen har vi tatt med begge typer vurderinger for å hjelpe deg med kjøpsbeslutningen.

arrow-more

IVISKIN G3 IPL maskin - gir silkemyk hud og går ikke tom for lysimpulser

Se priser og tilbud på IVISKIN G3 IPL maskin:

 • 900 000 lyspulser med forventet levetid på 20 år
 • Unik IceShield-funksjon som kjøler ned huden
 • Skånsom og effektiv hjemmebehandling for hele kroppen

Forbrukerliv vurdering

IVISKIN G3 IPL-hårfjerner er et godt valg for deg som ønsker en omfattende og langvarig løsning for hårfjerning på hele kroppen. Den store styrken ligger i den generøse kapasiteten på 900 000 lysimpulser, noe som sikrer at du kan bruke den mye før den går tom. Det tilpasningsdyktige lysimpulsvinduet passer til ulike kroppsdeler, fra bikinilinjen til ansiktet, noe som gjør den denne modellen svært allsidig. En funksjon som skiller seg ut er IceShield-funksjonen, som gir en avkjølende effekt for å beskytte huden under behandlingen. Denne ekstra beskyttelsen reduserer risikoen for ubehag eller hudskader. Vær likevel oppmerksom på at det for noen brukere kan være en viss tilvenningsperiode for å bli kjent med apparatets virkemåte og funksjonalitet. Til tross for dette gjør IVISKIN G3s brukervennlige design og garantien for langvarig bruk det til et godt alternativ innen IPL-hårfjerningsapparater.

Fordeler

 • Synlige resultater etter 3 behandlinger
 • Praktisk LED-display
 • 5 lyspulsnivåer
 • Sikrer optimal temperatur for huden
 • Leveres i to forskjellige farger

Ulemper

 • Noen brukere kan trenge litt tid på å venne seg til det

IVISKIN G3  er et ideelt valg dersom du vil ha en IPL hårfjerner av god kvalitet, og som ikke går tom for lysimpulser -her får du hele 900 000 lysimpulser. Du vil også få 100 dagers åpent kjøp dersom du trenger litt ekstra tid på å bestemme deg.

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av IVISKIN G3 IPL

Spesifikasjoner

 • Antall lysimpulser: 900000
 • Hastighetstrinn: 5
 • Strømkilde: Batteri
 • Vekt: 0,250 kg
 • lysimpulsvindu: 3 cm

Lysimpulsvindu til mange områder
Denne modellen har et lysimpulsvindu som passer godt til flere deler av kroppen – enten du vil fjerne håret ved bikinilinjen, eller for eksempel i ansiktet og på overleppen. Det er viktig at du sjekker om modellens lysvindu vil passe til det du har tenkt å bruke den til.

900 000 lysimpulser
IPL Hårfjerneren IVISKIN G3 er utstyrt med så mye som 900 000 lysimpulser. Det vil si at du kan bruke den utrolig mange ganger før den går tom, og overalt på kroppen der lysvinduet passer – derfor er dette et veldig effektiv hårfjerningsapparat

IceShield funksjon
IVISKIN G3 IPL har en IceShield funksjon som fungerer som en ekstra sikkerhet. Denne funksjonen kjøler ned huden rundt lysimpulsbehandlingen slik at du unngår skader under bruk.

Mer om IVISKIN G3 IPL maskin

Spesifikasjoner

 • Antall lysimpulser: 900000
 • Hastighetstrinn: 5
 • Strømkilde: Batteri
 • Vekt: 0,250 kg
 • lysimpulsvindu: 3 cm

Philips Lumea Prestige BRI947 - IPL hårfjerning til hår ved bikinilinjen, armhulene og ansiktet 

 • T3 platina-utmerkelse - med høy vurdering på 5/5 stjerner
 • ExpertReviews' "best kjøp-pris" - med 5/5 stjerner
 • 4.4/5 stjerner av forbrukerne hos Google Shopping

Se priser og tilbud på Philips Lumea Prestige BRI947:

 • SenseIQ-teknologi - automatisk gjenkjenning av hudfarge og intensitet
 • Lumea-appen for personlige tips om hårfjerning
 • Unikt buet design

Forbrukerlivs vurdering

Philips Lumea Prestige BRI947  integrerer gjennomtenkte funksjoner for å levere en førsteklasses og omfattende hårfjerningsløsning. Apparatets unike SenseIQ-teknologi registrerer hudfargen din og justerer lysintensiteten for å sikre komfort. Den medfølgende Lumea-appen er også ekstra praktisk og veileder deg gjennom hvert trinn i behandlingen. De buede hodene, som er spesielt utformet for ulike kroppsdeler, bidrar til effektivitet og brukervennlighet. I tillegg følger det med diverse tilbehør som forbedrer funksjonaliteten. Apparatet er ikke trådløst, som kan begrense mobiliteten noe -men det intelligente designet, de teknologiske funksjonene, sikkerhetstiltakene og 250 000 lysimpulser gjør den til et godt alternativ. Vi anser Philips Lumea Prestige BRI947 som et førsteklasses valg for alle som ønsker en mer sofistikert og personlig hårfjerningsopplevelse.

Fordeler

 • 4 ulike tilbehør for hvert kroppsområde
 • Effektiv og skånsom mot huden
 • 5 innstillinger
 • Veier lite og er enkel i bruk
 • Stillegående modell
 • Enkel å rengjøre

Ulemper

 • Ikke trådløs

Hårfjerneren Philips Lumea Prestige BRI947 er ideell dersom du vil ha en smidig og effektiv hårfjerner, som kan brukes på hele kroppen – inkludert ømfintlige områder som armhuler, bikinilinje og ansikt.

Modellen har en unik fasong, med buede hoder spesialdesignet til ulike kroppsdeler. Modellen er effektiv og trygg i bruk, uansett hvor mye hår som skal fjernes og hva slags hårtype du har. I tillegg kommer modellen med en gratis app.

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Philips Lumea Prestige BRI947

Spesifikasjoner

 • Antall lysimpulser: 250000
 • Hastighetstrinn: 5
 • Strømkilde: Strømkabel
 • Vekt: 1 kg
 • lysimpulsvindu: 3 cm

Lite vindu
Denne modellen kommer med et relativt lite vindu, som gjør at det kan ta litt tid å behandle for eksempel bena – men vinduet er ikke så lite at det går ut over brukervennligheten. Modellen er enkel og lettvektig, slik at du kan holde den lenge uten å bli sliten i armene.

250 000 lysimpulser
Philips Lumea Prestige BRI947 gir 250 000 lysimpulser. Denne modellen gir altså en effektiv og skånsom hårfjerningsbehandling. Her vil du effektivt kunne få bukt med hårveksten på både ben, bikinilinje og armhuler.

Integrert sikkerhetssystem
Denne hårfjerneren fra Philips er utstyrt med et integrert sikkerhetssystem som forhindrer utilsiktede lysglimt, slik at du ikke skader øynene dine når du skal bruke hårfjerneren. Lysglimtene skjer kun når det er helt tett mellom huden din og maskinen.

Hva sier forbrukerne og ekspertene om Philips Lumea Prestige BRI947?

Forbrukerne hos Google Shopping gir modellen hele 4,4 av 5 mulige stjerner og tilføyer at de største fordelene er hårfjernerens effektivitet og mange innstillinger. Ekspertene fra nettsiden T3.com gir modellen full pott da de mener den er blant de aller beste modellene på markedet – og ekspertene elsker den ergonomiske utformingen.

Mer om Philips Lumea Prestige BRI947

Spesifikasjoner

 • Antall lysimpulser: 250000
 • Hastighetstrinn: 5
 • Strømkilde: Strømkabel
 • Vekt: 1 kg
 • lysimpulsvindu: 3 cm

IVISKIN G1 IPL maskin - profesjonell IPL hårfjerning hjemmefra

Se priser og tilbud på IVISKIN G1 IPL maskin:

 • Utviklet av dermatologieksperter
 • Fullstendig effekt etter 12 ukers bruk
 • Slank og lett design på bare 186 gram

Forbrukerlivs vurdering

IVISKIN G1 IPL-maskinen har en tiltalende funksjon med sitt lille vindu som gir høy presisjon, noe som gjør den til et godt valg for hårfjerning på mindre områder som bikini og overleppe. Det kompakte vinduet muliggjør fokusert behandling, noe som sikrer effektiv hårfjerning på disse områdene. En stor fordel med IVISKIN G1 er at den gir fullstendige resultater etter 12 ukers bruk. Med 300 000 lyspulser til rådighet kan du stole på at apparatet gir langvarig og effektiv hårfjerning. Selv om fraværet av IceShield, som man finner på andre IVISKIN-modeller, kan redusere komforten noe, mener vi at G1 fortsatt gir pålitelig ytelse og varige resultater for de som ønsker presise og langvarige resultater.

Fordeler

 • Svært enkel å bruke
 • Kommer i 3 farger
 • 100 % tilfredshetsgaranti
 • 5 lyspulsnivåer
 • Stillegående

Ulemper

 • Kommer uten IceShield-funksjon

IPL-hårfjerneren IVISKIN G1  er modellen for deg som vil ha en smal og elegant hårfjerner, som også er utviklet av dermatologer -eksperter innen dette feltet. Denne modellen er laget av kraftig ABS plast, noe som gjør den slitesterk og holdbar.

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av IVISKIN G1 IPL

Spesifikasjoner

 • Antall lysimpulser: 300000
 • Hastighetstrinn: 5
 • Strømkilde: Batteri
 • Vekt: 0,186 kg
 • lysimpulsvindu: 3,3 cm

Lite vindu for perfekt presisjon
Med IPL-hårfjerneren IVISKIN G1 får du en modell med et lite og kompakt vindu, der det bredspektrede lyset effektivt kan fjerne hår hvor enn du måtte ønske. Vinduet gir deg mulighet til å fokusere på små områder som f.eks. bikinilinjen eller overleppen.

300 000 lysimpulser
Denne modellen tilbyr 300 000 lysimpulser. Selv om dette ikke er det aller høyeste antallet lysimpulser som finnes på markedet, er det likevel mer enn nok for effektiv hårfjerning.

Mer om IVISKIN G1 IPL maskin

Spesifikasjoner

 • Antall lysimpulser: 300000
 • Hastighetstrinn: 5
 • Strømkilde: Batteri
 • Vekt: 0,186 kg
 • lysimpulsvindu: 3,3 cm

Philips Lumea Advanced SC1994 - IPL hårfjerning for sensitiv hud

 • 4/5 stjerner hos ExpertReviews
 • 4,4/5 stjerner hos Google Shopping

Se priser og tilbud på Philips Lumea Advanced SC1994:

 • Innebygd hudfargesensor
 • Lumea-appen for personlig veiledning
 • Skånsom, spesialisert IPL-teknologi

Forbrukerlivs vurdering

Philips Lumea Advanced SC1994 er et allsidig og brukervennlig valg for effektiv hårfjerning hjemme. Den utmerker seg ved at den passer til ulike hudtoner og hårtyper, noe som gjør den til et allsidig alternativ for et bredt spekter av brukere. Apparatets brukervennlige design inkluderer en innebygd hudfargesensor for alle hudtyper og et stort behandlingsvindu for raskere behandlinger. Lumea Advanced SC1994 er utviklet i samarbeid med dermatologer og bruker spesialisert IPL-teknologi som sikrer skånsomme og effektive behandlinger. Noen brukere har uttrykt bekymring for holdbarheten, men riktig vedlikehold og pleie kan bidra til å løse disse problemene. Alt i alt mener vi at Philips Lumea Advanced SC1994 er en praktisk og effektiv løsning for langvarig hårfjerning hjemme, noe som gjør den til en god investering for dem som ønsker effektive og brukervennlige hårfjerningsresultater.

Fordeler

 • 12 måneders hårreduksjon
 • Utformet for optimal hudkontakt
 • Langvarig glatt hud
 • Justerbare varmeinnstillinger
 • Klare og tydelige instruksjoner
 • Flott konstruksjon

Ulemper

 • De ekstra hodene er litt skjøre

Philips Lumea Advanced SC1994 gir den beste IPL-hårfjerningen for deg som har sensitiv hud, men som ønsker redusert hårvekst. Modellen gir deg maksimal bevegelsesfrihet ved hjelp av den gode konstruksjonen, og med det integrerte sikkerhetssystemet er du sikret mot skader på huden. Det flotte og moderne designet er en ekstra bonus.

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Philips Lumea Advanced SC1994

Spesifikasjoner

 • Antall lysimpulser: 250000
 • Hastighetstrinn: 5
 • Strømkilde: Strømkabel
 • Vekt: 1,1 kg
 • lysimpulsvindu: 4 cm

Skånsomhet i fokus
Velger du denne modellen vil du dra nytte av at den er svært skånsom, men til gjengjeld må flere behandlinger til før du kan se resultatene. Selve lysvinduet er ikke så stort, så her kreves det litt tålmodighet.

Lumea-appen for personlig assistanse

Når du laster ned Lumea-appen, får du tilgang til en personlig tilpasset IPL-hårfjerningstjeneste. Appen veileder brukerne med skreddersydde behandlingsplaner for hvert kroppsområde, gir tips og triks for optimale resultater og gir jevnlige varsler og påminnelser for å sikre en vellykket og effektiv hårfjerning.

Egnet for ulike hud- og hårtyper

Philips Lumea Prestige er designet for å sikre effektivitet og brukervennlighet på tvers av ulike hudtoner og hårfarger. Apparatet har en innebygd hudtonesensor som kontinuerlig overvåker hudtonen både før og under hver økt. Hvis sensoren registrerer en hudfarge som overskrider den optimale terskelen for sikker behandling, slutter apparatet automatisk å sende ut lysimpulser for å beskytte huden mot potensielle skader. Apparatet er mest effektivt på mørkeblondt, brunt og svart hår, samt på hudtoner fra svært lyse til mørkebrune. Det er viktig å merke seg at Philips Lumea Prestige, i likhet med andre IPL-modeller, ikke egner seg til hvitt, grått, lysblondt eller rødt hår, og heller ikke til svært mørk hud.

Hva sier forbrukerne og ekspertene om Philips Lumea Advanced 5C1994?

Med en gjennomsnittlig vurdering på 4,4 av 5 stjerner i anmeldelser på Google Shopping, er denne modellen populær blant kjøperne. Den milde profilen fremheves av forbrukere som en stor fordel dersom du elsker både design og funksjonalitet. Flere nevner imidlertid at det krever mange behandlinger for å se klare resultater.

Mer om Philips Lumea Advanced SC1994

Spesifikasjoner

 • Antall lysimpulser: 250000
 • Hastighetstrinn: 5
 • Strømkilde: Strømkabel
 • Vekt: 1,1 kg
 • lysimpulsvindu: 4 cm

IVISKIN G4 IPL hårfjerner - til hårfjerningsbehandling av hele kroppen hjemmefra 

Se priser og tilbud på IVISKIN G4 IPL hårfjerner:

 • 9 forskjellige lysimpulsnivåer for effektiv behandling
 • Rask fjerning med stort lysvindu
 • Komfortabel og 100 % smertefri behandling

Forbrukerlivs vurdering

IVISKIN G4 IPL-maskinen skiller seg ut som et valg verdt å vurdere for effektiv og rask hårfjerning, og har en bemerkelsesverdig egenskap i det store vinduet. Det større vinduet gir raskere hårfjerning på større områder, og de imponerende 600 000 lyspulsene sikrer at apparatet fungerer godt over tid. Den unike IceShield-funksjonen kjøler ned huden under bruk, noe som øker komforten og sikkerheten. Selv om den relativt store størrelsen kan gjøre det litt upraktisk å oppbevare og ta med seg apparatet på reise, mener vi at den eksepsjonelle funksjonaliteten veier opp for dette. Kort sagt, hvis du er ute etter smertefri hårfjerning av høy kvalitet, kan IVISKIN G4 IPL være et godt alternativ.

Fordeler

 • Har kjølefunksjon
 • Merkbare resultater etter 3 behandlinger
 • Flott for behandling av flere områder
 • Skånsom mot huden
 • Langvarig effekt

Ulemper

 • Litt klumpete i størrelse

IPL-hårfjerneren IVISKIN G4 er modellen for deg som kun vil ha det beste av det beste når det gjelder hårfjerningen. Modellen er av ypperste kvalitet, kommer med en unik IceShield kjølefunksjon, hele 9 ulike nivåer å velge mellom, samt at den anses for å være helt smertefri i bruk.

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av IVISKIN G4 IPL

Spesifikasjoner

 • Antall lysimpulser: 600000
 • Hastighetstrinn: 9
 • Strømkilde: Batteri
 • Vekt: 0,380 kg
 • lysimpulsvindu: 3 cm

Bredere vindu
Sammenlignet med de andre modellene i samme serie, har IPL-hårfjerneren IVISKIN G4 det største vinduet, som betyr at du vil kunne fjerne hår på litt større områder – noe som gjør at hårfjerningsbehandlingen går enda raskere.

600 000 lysimpulser
IVISKIN G4 kan tilby hele 600 000 lysimpulser. Dette er det meste du vil kunne få tak i fra IVISKIN. Modellen vil altså vare lenge og vil derfor enkelt kunne hjelpe deg med hårfjerningen så lenge du trenger den.

Kommer med sikkerhetsfunksjon
Denne modellen kommer med den unike sikkerhetsfunksjonen IceShield. IceShield fungerer ved at huden kjøles ned når lysimpulsene treffer huden, slik at du ikke får noen skader.

Mer om IVISKIN G4 IPL hårfjerner

Spesifikasjoner

 • Antall lysimpulser: 600000
 • Hastighetstrinn: 9
 • Strømkilde: Batteri
 • Vekt: 0,380 kg
 • lysimpulsvindu: 3 cm

Tester og anmeldelser av ipl hårfjernere som er brukt i artikkelen

Vi ønsker å gi deg som forbruker en god vurdering av alle produkter slik at du sparer tid og føler deg trygg på ditt sluttvalg. Vi ser derfor til offisielle forbrukerråd, eksterne eksperter og forbrukernes egne vurderinger, på tvers av norske og internasjonale nettbutikker.
Vårt forskningsteam har gransket markedet og undersøkt alle relevante kilder. I vårt arbeid har vi brukt følgende ekspertkilder og tester:

Ekspert- og testkilder

T3.com

Det amerikanske teknologimagasinet T3.com skriver om alt innenfor gadgets, elektronikk og teknologi. På nettsiden deres kan du finne et vell av forskjellig teknologi og elektroniske produkter. I denne omgang har T3.com testet Philips Lumea Prestige BRI947 Hårfjerner.

Testen ble utført: Den 26 mars 2021
Du kan lese mer om testen av Philips Lumea Prestige BRI947 Hårfjerner her.

ExpertReviews

ExpertReviews er en britisk nettbasert plattform som tilbyr grundige anmeldelser og kjøpsråd for et bredt spekter av produkter. Nettstedet har et team av eksperter som tester produkter i ulike kategorier, blant annet elektronikk, husholdningsapparater og treningsutstyr, for å kunne gi informerte og objektive vurderinger.

Når det gjelder testing av IPL-hårfjernere, følger ExpertReviews generelt en omfattende prosess. Ekspertene vurderer produktet ut fra en rekke parametere som brukervennlighet, design, ytelse, sikkerhetsfunksjoner og effektivitet. De bruker vanligvis produktene over en periode for å teste deres levetid og pålitelighet. I tillegg tar de hensyn til faktorer som smertenivå, behandlingshastighet, egnethet for hud og hår og eventuelle tilleggsfunksjoner.

Se anmeldelsen av Philips Lumea Prestige BRI947 her.

Se anmeldelsen av Philips Lumea Advanced SC1994 her.

Kundeanmeldelser

Google Shopping

Google Shopping lar forbrukerne søke på produkter slik at de kan finne og sammenligne ulike modeller. Her har forbrukerne anmeldt følgende modeller:

Du kan lese mer om Philips Lumea Prestige BRI947 Hårfjerner her.
Du kan lese mer om Philips Lumea Advanced SC1994 Hårfjerner her.

FAQ

Hvilke produkter er best til IPL hårfjerning?
IVISKIN G3 IPL, IVISKIN G1 IPL, IVISKIN G4 IPL, Philips Lumea Prestige BRI947 og Philips Lumea Advanced SC1994.
Hva bør jeg tenke på før jeg kjøper en IPL hårfjerner?
Før du kjøper en IPL hårfjerner bør du tenke over noen viktige aspekter. Tenk for eksempel over om din favorittmodell passer til din hudtone og fargen på det uønskede håret – samt hva slags resultater du ønsker. Undersøk også modellens sikkerhet, kapasitet, merke og pris.
Fungerer egentlig IPL hårfjerning?
Du vil aldri kunne regne med en helt permanent hårfjerning ved hårfjerning hjemme. Kroppen vil alltid gro nytt hår fra tid til annen, og du må behandle dem på samme måte. Du vil imidlertid kunne oppleve en kraftig reduksjon i den uønskede hårveksten. Det er også viktig å vite at en IPL hårfjerner kun kan treffe mørke hår på kroppen – og ikke de lyse. Derfor kan maskinen kun fjerne mørkt hår og ikke veldig lyst, rødt eller grått hår.

Hva er IPL hårfjerning?

IPL står for Intense Pulsed Light, og IPL hårfjerning er en metode for permanent hårfjerning ved hjelp av lysenergi.

Under IPL-behandlingen sendes en bred lysstråle gjennom huden og absorberes av melaninet (fargestoffet) i hårsekkene. Dette fører til at hårsekkene blir varmet opp og ødelagt, slik at håret ikke kan vokse tilbake.

IPL-behandlingen er generelt mindre smertefull enn laserbehandling og kan brukes på forskjellige hud- og hårtyper. Imidlertid kan det ta flere behandlinger for å oppnå ønsket resultat, og resultatene kan variere avhengig av individuelle forskjeller i hud og hår. Det er også viktig å bruke en IPL-hårfjerner som er godkjent kvalifiserte og erfarne personer for å minimere risikoen for bivirkninger og skader på huden.

Hvordan fungerer en IPL hårfjerner?

IPL er en forkortelse for «Intensively Pulsed Light», og metoden fungerer ved å føre en laser over huden mens den sender energiladet lys inn i hårsekkene. Her påvirkes hårsekkene, slik at håret faller av. Dette kan ta noen dager eller uker. IPL-behandlingen kan også påvirke hårsekkene permanent. I det mest effektive tilfellet betyr dette at håret ikke kommer tilbake, og da oppnår du en permanent hårfjerning.

IPL-hårfjernerne i denne artikkelen er laget for hjemmebruk, som innebærer at du må være litt tålmodig. Med det mener vi at kun én IPL-behandling sannsynligvis ikke vil være nok. Det tar ofte mellom fire til fem behandlinger før du kan se en betydelig reduksjon i hårveksten. Du må være klar over at du ikke vil kunne oppnå permanent hårfjerning i alle tilfeller – det avhenger av maskinen du bruker og kroppen din. Gjenta i så fall prosessen med jevne mellomrom for å forbli hårløs.

Det er også viktig å understreke at du aldri vil kunne regne med en helt permanent hårfjerning hjemme. Kroppen vil alltid generere nytt hår fra tid til annen, og du må behandle dem på samme måte. Du vil imidlertid kunne oppleve en kraftig reduksjon i den uønskede hårveksten.

Les også vår epilator guide.

Er IPL hårfjerning trygt?

Hvis du utfører hårfjerning med IPL på riktig måte, er IPL-behandlingen trygg. I den forbindelse er det viktig å nevne at denne metoden for hårfjerning ikke fungerer på mørk hud. Hvis du likevel prøver på dette, kan huden din bli brent. Det bør også understrekes at bruk av IPL hårfjerning ikke alltid er helt smertefritt. Lysglimtene kan også være sterke for øynene, så beskytt dem så mye som mulig.

Hvor på kroppen kan en IPL hårfjerner brukes?

I utgangspunktet kan du bruke en IPL hårfjerner til både armer, ben, bikinilinje, rygg og mage. Ved noen modeller er det også mulig å bruke hårfjerningsmaskinen i ansiktet. Det er også viktig å nevne at en IPL hårfjerner kun kan treffe mørke hår på kroppen – og ikke de lyse. Derfor kan maskinen kun fjerne mørkt hår og ikke veldig lyst, rødt eller grått hår.

Er du interessert i flere skjønnhets- og hudpleieprodukter kan du også ta en titt på noen av våre andre testartikler eller guider. I vår testartikkel om skjeggtrimmere får du en oversikt over de mest velfungerende skjeggtrimmerne på markedet. Du kan også ta en titt på våre artikler om Philips Lumea og barbermaskiner.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme