Vippeserum best i test: Her er de 4 beste vippeserumene ifølge ekspertene

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

Vil du ha lengre og tykkere øyevipper? Øyenvippeserum er den siste store innen  skjønnhet som bidrar til å oppnå lengre, tykkere øyevipper. Den virker ved å styrke vippene dine, slik at de ser fyldigere og sunnere ut.

Med bare noen få dråper øyevippeserum hver dag kan du oppnå utseendet du alltid har ønsket deg – uten å måtte bruke falske øyevipper eller gå gjennom dyre og tidkrevende prosedyrer. I tillegg er vippe serum enkelt å bruke, og det kommer i en praktisk dråpeflaske for presis påføring.

Men hvilke vippeserum er best, og hva må du passe på når du skal velge vippeserum? Vi tror vi har funnet svaret på det.

Hva du bør vurdere når du kjøper et vippeserum

 • Ingredienser
  Noen gode ingredienser å se etter er planteekstrakter, vitaminer og aktive ingredienser som peptider og biotin. De aktive ingrediensene i serumet vil avgjøre hvor godt det fungerer, mens vitaminer spiller en viktig rolle i hårveksten. De gir viktige næringsstoffer som bidrar til å produsere nye hårsekker og gjenopprette gamle for å fremme vekst. Hvis du ønsker å fokusere på beskyttelse for øyevippene mot å knekke, så er panthenol (vitamin B5) en god ingrediens å se etter i et serum.
  Den trekker til seg fuktighet fra luften og hydrerer vippene dine for å gjøre dem sterke og sunne. De fleste øyevippevekstserum har plantebaserte ingredienser fordi de er mer effektive enn kjemiske ingredienser. Capixyl-komplekset er også en nyttig ingrediens som har vist seg å forhindre hårtap og stimulere hårvekst ved å bruke acetyltetrapeptid-3 og rødkløverekstrakt. Når du ser etter et godt øyevippevekstserum, er det best å velge et som inneholder naturlige ingredienser som planteekstrakter som er hypoallergene og trygge for alle hudtyper. Du bør unngå serum med skadelige ingredienser som paraben, kjemisk olje, duft, kreftfremkallende stoffer og prostaglandin.
 • Behandlingstid
  For at et serum skal forlenge øyevipper bør det påføres en gang om dagen, regelmessig, slik at resultatet er synlig. Dette skjer vanligvis etter ca. 2 – 4 uker, og øyevippene dine vil se sunnere og tykkere ut. For å få resultatene lovet av vippeserumprodusenten, påfør produktet i henhold til instruksjonene i ikke minst åtte uker.
 • Bivirkninger
  Noen vippeserum kan forårsake ting som irritasjon, rødhet og betennelse. Hvis du har sensitive øyne, kan det være lurt å unngå produkter som inneholder skadelige veksthormoner. Disse hormonene kan ha negative og permanente bivirkninger som mørke ringer under øynene og misfarging av iris. Vi understreker at dette er sjeldent, og risikoen reduseres ved riktig bruk. Du bør generelt alltid være forsiktig når du bruker serumet slik at det ikke kommer for mye gel på øyet.
 • Pris
  Det dyreste alternativet koster rundt 1000 NOK eller mer og inneholder mange vitaminer og aktive stoffer som er relativt dyre. Det sies også å gi raskere resultater, ha minimale bivirkninger og være trygt for kontaktlinsebrukere. Budsjettalternativet koster mellom 500 og 1500 NOK og inkluderer mindre aktive ingredienser og en mindre presis børste.
 • Bruker- og ekspertanmeldelser
  Brukeranmeldelser kan gi mye nyttig informasjon om et produkt, inkludert ingrediensene som brukes, hvordan applikatoren fungerer og eventuelle bivirkninger. Ekspertanmeldelser kan gi mer detaljert informasjon om de potensielle fordelene og hvor lang tid det tar før man ser resultater.

arrow-more


Superb Lash Eyelash Enhancing Serum – langvarig vippeserum med Capixyl peptidkompleks

Forbrukerlivs anbefaling

 

Superb Lash Eyelash Enhancing Serum er organisk og naturlig, noe som gjør det til et godt valg for de som leter etter et alternativ til de sterke kjemikaliene i andre vippeserum. De organiske ingrediensene bidrar til å fremme vekst og holde vippene sunne.

 • Klinisk testet
 • Økologiske ingredienser
 • Naturlig og langvarig resultat

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Superb Lash Eyelash Enhancing Serum

Dette øyevippeforsterkende serumet er et banebrytende produkt som har blitt klinisk testet og bevist å gi brukerne lengre, tykkere og naturlige øyevipper. Dette serumet kombinerer aktive ingredienser for å stimulere vippenes naturlige vekst. Den er fri for skadelige kjemikalier og produsert i Skandinavia med ingredienser av høy kvalitet som Capixyl Peptide Complex, koffein fra kaffeolje og hydrolysert erteprotein. Capixyl er et innovativt biomimetisk peptidkompleks kombinert med et rødkløverekstrakt. Den retter seg mot hovedårsakene til hårtap, og gir fyldigere og tykkere hår.

Volumet av serumet er 8 ml, som er nok for flere applikasjoner. Den er enkel å påføre med den medfølgende børsteapplikatoren og etterlater ingen rotete rester. Dette produktet er klinisk testet, noe som gjør det til et trygt valg. Den har vist seg effektiv og langvarig, slik at du kan være sikker på at du får mye for pengene.

 

Fordeler

 • Produsert i Skandinavia
 • Fri for skadelige kjemikalier
 • Sertifisert vegansk
 • Enkel å påføre
 • Mange ingredienser
Ulemper

 • Det kan ta opptil seks uker å se endringer

Forbrukerlivs vurdering

Det øyevippeforsterkende serumet er sertifisert vegansk, noe som er et pluss for de som følger en vegansk livsstil. Den eneste ulempen er at det kan ta opptil seks uker å se endringer i utseendet til øyevippene dine, men vi synes resultatene er verdt ventetiden.

Spesifikasjoner:
Volum: 8 ml


Xlash Pro Eyelash Serum 6ml – vippeserum med hyaluronsyre

Beste vippeserum for prisen

 • 4.5 Google Shopping
 • 4.3 Amazon

 

Xlash er det beste rangerte vippeserumet i Europa. Den er laget for de som ønsker et produkt med en rekke naturlige ingredienser som har vist seg å akselerere øyevippeveksten.

 • Resultater etter 14 dagers bruk
 • Nr 1 rangert vippeserum i Europa
 • Mild formel

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Xlash Pro Eyelash Serum 6ml

Xlash Pro øyevippeserum hjelper deg å oppnå lengre, fyldigere og sunnere øyevipper på så lite som 14 dager. Nesten alle serum til øyevipper bruker tid på å nå sitt fulle potensial. Selv om noen kan vise resultater etter bare noen få dager, er det viktig å fortsette å bruke produktet i flere måneder for å oppnå de beste resultatene. Øyevippene er saktevoksende hår, og det tar tid før serumet trenger inn i folliklene og stimulerer veksten.

Dette er et ikke-irriterende og hurtigabsorberende serum som inneholder vitamin A, B og C, som bidrar til å fremme den naturlige veksten av vippene dine. Disse vitaminene er avgjørende for helsen og vitaliteten til vippene dine og bidrar til å sikre at de blir lange og sterke. Den myke børsten gir en jevn påføring, mens den raske absorpsjonen gjør at du ikke trenger å vente på at produktet tørker.

Hva sier brukere og eksperter om Xlash Pro Eyelash Serum 6ml

Anmeldelser av Xlash serum er generelt positive, med brukere som rapporterer lengre, tykkere øyevipper etter bruk av produktet. Den har en god vurdering på 4,5 av 5 på Googles samling  av brukeranmeldelser på tvers av butikker og en vurdering på 4,3 på Amazon.

Fordeler

 • Enkel å påføre
 • Absorberes veldig raskt
 • Myk børste
 • Økonomisk forbruk
 • Med vitamin A, B og C
Ulemper

 • Vippene kan dukke opp i den indre øyekroken
 • Effekten forsvinner i løpet av 3-4 uker hvis den ikke brukes regelmessig

Forbrukerlivs vurdering

Dette vippeserumet er oljefritt, noe som er bra fordi det gjør at øyenvippene ikke vil føles tunge. Dette serumet fikk dem til å føles lette og myke, og de så mye lengre ut etter noen få bruk. Den eneste potensielle ulempen med dette vippeserumet er at det kan føre til at noen opplever rødhet, men dette er ikke noe som skjer med de fleste som prøver den.

Spesifikasjoner:
Volum: 6 ml


Nanolash Eyelash Conditioner Serum 3ml – lett vippeserum med presis applikator

Beste anti-inflammatorisk vippeserum

 • 4.3 Google Shopping
 • 4.2 Amazon

Nanolash øyenvippeserum er for de med sensitive øyne siden det er anti-inflammatorisk. Det hjelper til med å kondisjonere og beskytte øyevippene, fremme sunn vippevekst.

 • Øyelege-testet og klinisk bevist
 • Næringsrike og pleiende ingredienser
 • Anti-inflammatorisk

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Nanolash Eyelash Conditioner Serum

Nanolash vippeserum er et av de mest sofistikerte og effektive vippeserumene på markedet. Alle ingrediensene er sunne og pleiende og har blitt testet av oftalmolog og klinisk bevist for å raskt absorbere og gi næring ned til folliklene. Dette serumet gir vippene dine fyldige, lange, tette øyevipper samtidig som det hjelper dem til å se mørkere ut. Den har også en unik, luksuriøs ingrediens som ikke endrer fargen på iris. Vippeserumet kommer med en presis applikator som hjelper til med å påføre serumet presist på øyevippene. Dette er fordelaktig siden det hjelper til med å fordele serumet jevnt og hjelper å få mest mulig ut av det. Du bør se resultater på bare én måned, og vippene dine skal strekke seg opp til 50 % i løpet av den tiden.

Hva sier brukere og eksperter om Nanolash Eyelash Conditioner Serum ?

Ifølge Googles samling av brukeranmeldelser på tvers av butikker, har Nanolash Eyelash Conditioner Serum en vurdering på 4,2. På Amazon har vippeserumet en vurdering på 4,3.  Brukere har generelt gitt produktet positive anmeldelser, med henvisning til dets effektivitet for å forlenge øyevipper og gjøre de tykkere.

Fordeler

 • Gir fyldige, lange og tette øyevipper
 • Absorberes raskt
 • Nøyaktig applikator
 • Nærer helt ned til folliklene
 • Lett konsistens
Ulemper

 • Det kan endre hudfargen rundt øynene dine

Forbrukerlivs vurdering

Nanolash er et godt fungerende vippeserum fordi det har en lett konsistens som gjør det enkelt å påføre. Det er imidlertid viktig å merke seg at dette produktet kan endre hudfargen rundt øynene dine. Til tross for denne ulempen, synes vi at Nanolash er et praktisk valg for vippene dine.

Spesifikasjoner:
Volum: 3 ml


Revitalash Advanced Eyelash Conditioner 3,5ml – oljefri vippeserum med krølleffekt

Beste vippeserum i premiumklassen

 • 4.3 Google Shopping
 • 4.2 Amazon

Produktets største fordel er at det inneholder mye antioksidanter, noe som fremmer revitalisering av øyevipper. Dette vippeserumet er for de med øyevipper som har begynt å vise tegn på aldring, som fortynning, skjørhet og tap av farge.

 • Utviklet av lege
 • Rik på antioksidanter
 • Hypoallergenisk og ikke-irriterende

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Revitalash Advanced Eyelash Conditioner

Revitalash Advanced Eyelash Conditioner er et serum som hjelper øyevippene til å se tykkere, fyldigere og mer fleksible ut. Den er utviklet av leger og er hypoallergen og ikke-irriterende. Formelen er oljefri og trygg å bruke i kombinasjon med vippeextensions. Revitalash Advanced Eyelash Conditioner inneholder ikke parabener, ftalater, BHT eller gluten. Dette serumet fungerer med Curl Effect, som har vært patentert siden 2015 og inkluderer den unike Revitalash-teknologien som fremmer den naturlige krumningen til vippene. Den bidrar også til å legge til volum og lengde på vippene samtidig som den pleier og beskytter dem. BioPeptin Complex – en formel som består av peptider, biotin, lipider og ekstrakt av grønn te – hjelper til med å fukte, styrke og gi næring til vippene. Sammenlignet med lignende produkter på markedet er Revitalash Advanced Eyelash Conditioner et dyrere alternativ.

Hva sier brukere og eksperter om Revitalash Advanced Eyelash Conditioner?

De fleste brukere som har prøvd Revitalash Advanced Eyelash Conditioner er fornøyde med resultatene, siden serumet ser ut til å hjelpe øyevippene til å se både lengre og fyldigere ut. På Googles samling av brukeranmeldelser på tvers av butikker har produktet en rangering på 4,5 av 5 stjerner basert på brukeranmeldelser, mens det på Amazon har en rangering på 4,3 stjerner.

Fordeler

 • Gjør vippene fleksible og smidige
 • Oljefri og trygg å bruke i kombinasjon med vippeextensions
 • Den inneholder ikke parabener, ftalater, BHT eller gluten
 • Vegansk og laget på en etisk måte
Ulemper

 • Børsten etterlater ikke mye produkt på vippene
 • Høyt priset

Forbrukerlivs vurdering

Vippeserumet er vegansk og laget med etiske retningslinjer, som passer for personer som er opptatt av skjønnhetsproduktenes ingredienser. Ulempen er at børsten ikke etterlater mye produkt på vippene, men den gjør fortsatt en god jobb med å pleie dem.

Spesifikasjoner:
Volum: 3,5 ml


Hva er vippeserum?

Vippeserum er et produkt som er utviklet for å gi deg fyldigere og lengre vipper. Det er en formel som inneholder næringsstoffer og vitaminer som kan bidra til å styrke og pleie vippene dine. Det er også kjent for å gi volum, lengde og definisjon til vippene.

En av nøkkelingrediensene i vippeserum er betakaroten, et stoff som finnes naturlig i grønnsaker og frukt. Betakaroten omdannes til vitamin A i kroppen, som er viktig for sunn hud og hår, inkludert vippene. Ved å tilføre betakaroten til vippeserumet blir vippene næret og styrket, og kan dermed vokse seg lengre og fyldigere.

Vippeserum kan også inneholde andre ingredienser som keratin, peptider og panthenol, som også bidrar til å styrke og pleie vippene. Disse næringsstoffene kan også bidra til å forhindre vippeutfall og øke volumet på vippene.

Hvis du ønsker å få lengre og fyldigere vipper, kan det være lurt å utforske vippeserum som et alternativ. Ved å tilføre næringsstoffer og vitaminer til vippene dine kan du oppnå ønsket effekt på en naturlig måte uten å måtte benytte deg av kunstige vipper eller tunge mascarakonsistenser.

Er vippeserum farlig?

Mange lurer på om vippeserum er farlig. Det har vært noen tilfeller der folk har opplevd uønskede effekter etter bruk av vippeserum. Noen av bivirkningene som er rapportert inkluderer øyelokkeksem, øyeirritasjon og hårvekst på pannen og kinnene.

Til tross for de potensielle risikoene, er de fleste eksperter enige om at vippe serum generelt er trygt å bruke. Det er imidlertid viktig å gjøre undersøkelser før du velger et produkt og alltid følge instruksjonene nøye. Hvis du opplever bivirkninger etter bruk av vippeserum, må du slutte å bruke produktet og rådføre deg med legen din. Serum til øyevipper kan være en fin måte å oppnå fyldigere, lengre øyevipper.

Les også: Ekspertene svarer for den beste krølltangen

Virker vippeserum egentlig?

Hvis du vurderer å bruke et vippeserum for å forbedre utseendet til vippene dine, lurer du kanskje på om det faktisk fungerer.

Vippeserum er designet for å gi næring til og pleie vippene dine, og hjelpe dem til å se lengre, tykkere og sunnere ut. Selv om det ikke er vitenskapelig bevis som støtter påstanden om at vippeserum kan vokse vippene dine betydelig, rapporterer mange brukere å se positive resultater etter å ha brukt disse produktene.

Hvis du leter etter et vippeserum som virkelig fungerer, er det viktig å velge et som inneholder aktive ingredienser som biotin og keratin. Disse næringsstoffene er avgjørende for sunn hårvekst og kan bidra til å styrke og pleie vippene dine. Se i tillegg etter et produkt med en børste som gjør det enkelt med nøyaktig påføring.

Når det brukes konsekvent, kan et vippe serum bidra til å gi deg de lekre, lange vippene du alltid har ønsket deg. Så hvis du er klar til å prøve en, sørg for å gjøre undersøkelser og velge et kvalitetsprodukt for best resultat.

Les også: De beste hårvitaminene ifølge ekspertene


Beskrivelse av kilder og tester

Vi håper du føler at det ligger mye arbeid bak denne artikkelen. Vi ønsker å gi deg en objektiv vurdering av alle produkter, og derfor stoler vi på både offisielle forbrukerråd, eksterne eksperter og forbrukernes egne anmeldelser på tvers av både danske og internasjonale nettbutikker. Vårt forskningsteam har undersøkt markedet og undersøkt alle relevante kilder.I vårt arbeid har vi brukt følgende ekspertkilder og tester:
Amazon

Amazon er et e-handelsselskap som selger en rekke varer, inkludert bøker, musikk, elektronikk og klær. Siden den er basert på brukeranmeldelser, og den tilbyr også en rekke tjenester for å hjelpe kundene med å gjøre det beste kjøpet ved å lese andres meninger.Xlash Pro Eyelash Serum 6ml se kundeanmeldelser her.

Nanolash Eyelash Conditioner Serum 3ml se kundeanmeldelser her.

Revitalash Advanced Eyelash Conditioner 3,5ml se kundeanmeldelser her.

Long4Lashes Eyelash Serum 3ml se kundeanmeldelser her.

Google shopping

Google shopping er en tjeneste som lar brukere søke etter og sammenligne priser på produkter fra nettbutikker. Resultatene inkluderer produktinformasjon, for eksempel navn, pris, fraktkostnad, brukerens meninger og en lenke til produktsiden på forhandlerens nettside.Xlash Pro Eyelash Serum 6ml se kundeanmeldelser her.

Nanolash Eyelash Conditioner Serum 3ml se kundeanmeldelser her.

Revitalash Advanced Eyelash Conditioner 3,5ml se kundeanmeldelser her.

Long4Lashes Eyelash Serum 3ml se kundeanmeldelser her.


Tidligere anmeldte produkter – nå utgått 

Nedenfor finner du produkter vi har fremhevet tidligere. Det har ikke vært mulig for oss å indentifisere forhandlere av disse modellene, men vi har beholdt dem i artikkelen i tilfelle informasjonen skulle være til nytte for deg som leser.


Long4Lashes Eyelash Serum 3ml

Long4Lashes vippeserum er for de som ønsker å stimulere den naturlige veksten av vippene, gi næring til dem og forbedre tilstanden. Serumet inneholder hyaluronsyre og provitamin B5, som bidrar til å nå alle disse målene.

 • Dermatologisk testet
 • Den inneholder hyaluronsyre og provitamin B5
 • Uten parabener

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Long4Lashes Eyelash Serum

Long4Lashes vippeserum inneholder en høy konsentrasjon av peptider kjent for å fremme vippevekst. Serumet er også parabenfritt og trygt for kontaktlinsebrukere. Den er produsert av et selskap med over 35 års kosmetisk erfaring, så du kan være sikker på at den er laget med kvalitetsingredienser. I tillegg inneholder Long4Lashes vippe serum hyaluronsyre og provitamin B5, som bidrar til å fukte og gi næring til vippene. Vitamin B5 trenger inn i hårets fiber og forbedrer strukturen, og gir det et mykt og glansfullt utseende. Tilsetningen av søt mandelolje fremmer elastisiteten og motstanden mot at øyevipper faller fra røttene. Ved å bruke dette vippeserumet får du lengre, sterkere og sunnere øyevipper. Dette vippeserumet kan kombineres med permanent sminke eller påføres hver kveld før sengetid. Dette  er et rimelig alternativ sammenlignet med andre vippeserum på markedet.

Hva sier brukere og eksperter om Long4Lashes Eyelash Serum?

Long4Lashes Eyelash Serum har blitt gitt høye rangeringer av brukere, med en vurdering på 4,7 av 5 på Googles samling av brukeranmeldelser på tvers av butikker og en vurdering på 4,3 på Amazon. Noen brukere sier at de har sett en endring på så lite som to uker, mens andre sier at det tok 4-6 uker før de så en forskjell.

Fordeler

 • Trygt for kontaktlinsebrukere
 • Lengre, sterkere og sunnere øyevipper
 • Fri for olje
 • Produsert av et selskap med 35 års erfaring med kosmetikk
Ulemper

 • Ikke egnet for personer med sensitiv hud

Forbrukerlivs vurdering

Long4Lashes Eyelash Serum er oljefritt, så det vil ikke føre til at øyevippene dine blir fete eller blir tyngre. Selv om dette serumet er bra for de fleste, bør de med følsom hud kanskje styre unna; ellers anbefaler vi dette produktet.

Spesifikasjoner:
Volum: 3 ml


FAQ

Hvorfor bør jeg bruke vippeserum?

Hvis øyevippene dine er sparsomme eller du har lagt merke til at de blir tynnere over tid, kan bruk av et vippeserum bidra til å oppmuntre til ny vekst. Vippeserum kan også bidra til å styrke og pleie øyevippene dine. Dette kan være gunstig hvis du har sprø eller skadede øyevipper.

Hvordan bruker du et vippeserum?

Start med å rense øyevippene med en oljefri rengjøringsmiddel. Dette vil hjelpe vippeserumet til å feste seg bedre til vippene dine. Påfør øyenvippeserumet på vippene ved å bruke applikatorbørsten som følger med produktet. La vippeserumet tørke i noen minutter før du bruker din vanlige mascara. Bruk vippeserumet som anvist, vanligvis en eller to ganger om dagen for best resultat. Du bør begynne å se lengre, tykkere øyevipper i løpet av 4-6 uker.

Hvilket vippeserum er best?

Det finnes mange vippeserum på markedet, og det kan være vanskelig å vite hvilken som er best. Vi har funnet de beste vippeserumene på markedet som du kan lese mer om her.

Kan du bruke vippeserum når du har vippeextensions?

Svaret er kanskje. Hvis du har vippeextensions, bør du rådføre deg med en ekspert for å se om bruk av et vippeserum er riktig for deg. Noen vippeserum kan være for harde for vippeextensions og kan føre til at de faller ut for tidlig.


Les også: De beste vitaminene for håret ditt

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere