Beste Vippeserum: Vår vurdering av de 7 beste vippeserumene

Revitalash Advanced Eyelash Conditioner 2ml er valgt som best i test ifølge people.com.

Ifølge vår research og analyse Vi har valgt produkter som scorer høyt på parametrene vi vurderer dem på, men ikke en uttømmende liste over alle produktene på markedet

SENESTE ENDRING: april 10, 2024.
Annonse

Artikkelen er basert på research, men inneholder sponsede elementer inkludert annonseringslenker, derfor må artikkelen betraktes som en annonse.

Beste Vippeserum: Vår vurdering av de 7 beste vippeserumene

Utvalget av produkter er basert på analyser og research..., men artikkelen inkluderer kun produkter som tilbys av våre kommersielle partnere. Artikkelen er derfor en annonse. Les her hvordan sponsede partnerskap påvirker rekkefølgen på produktene våre. Les mer

Ønsker du deg lengre og tykkere øyevipper, men er usikker på hvilke øyevippeserum du skal velge? Øyenvippeserum er det siste store innen skjønnhetspleie, og derfor finnes det også utallige alternativer å velge mellom. Det kan være fint med mange alternativer, men det kan også gjøre det utfordrende å finne akkurat det vippeserumet som passer best for deg. Derfor har vi laget en guide med det vi mener er noen av de beste vippeserumene – i tillegg får du tips til hva du bør tenke over når du skal velge vippserum.

Seneste endring:

8. februar 2024 oppdaterte vi artikkelen vår med et testvinnende øyenvippeserum – Revitalash Advanced Eyelash Conditioner 2ml.

Tidligere endringer:

27. september 2023

“Vi har gjort omfattende undersøkelser og analyser av produktenes spesifikasjoner og funksjoner for å kunne lage en detaljert sammenligning. Som et resultat av dette har vi utvidet artikkelen med en sammenligningstabell som gir en grundig oversikt over viktige produktegenskaper, spesifikasjoner og bruker- og ekspertanmeldelser. Formålet med tabellen er å gi deg en bedre forståelse av vippeserumene i artikkelen vår, slik at du kan ta en mer informert beslutning.”

test-guiden

En test-guide som denne er en artikkel som analyserer produkter via en gjennomgang av bl.a. anmeldelser og tester.

De 7 beste vippeserumene i testguiden 2024:

Slik vurderer og utvelger vi produkter

Vi sammenligner en rekke anerkjente produkter og merker, og vi har partnerskap med mange store forhandlere. Selv om dette kan ha innflytelse på utvalget av produkter til artiklen, er våres anbefalinger basert på redaksjonens profesjonelle vurdering av de beste produktene.

Vårt forskningsteam vurderer produkter på parametre som:

  1
 • Produkttester fra ekspertkilder og forbrukermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser av produktet
 • 3
 • Produktets egenskaper og spesifikasjoner
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Kunnskap og data på hva våre lesere foretrekker

Ovennevnte holdes opp mot pris og kvalitet. Det er viktig å nevne at rekkefølgen ikke representerer en rangering av produkter, men snarere en gjennomgang av noen av de beste produktene for ulike behov.

Våre merkelapper som "Best i budsjettklassen", "Beste trådløse modell", "Mye for pengene" osv. er en individuell, uavhengig vurdering av den research-ansvarlige basert på den nevnte metoden på det aktuelle tidspunktet.

Oversikt: Stor sammenligning av utvalgte vippeserumene

Superb Lash Eyelash Enhancing Serum - drøy i bruk med Capixyl peptidkompleks

Godt og brukervennlig øyenvippeserum

Disse merkelappene er en individuell, uavhengig vurdering av research-ansvarlige basert på den nevnte metoden på det aktuelle tidspunktet.

test-guiden

Se priser og tilbud på Superb Lash Eyelash Enhancing Serum:

 • Klinisk testet
 • Økologiske ingredienser
 • Naturlig og langvarig resultat

Forbrukerlivs vurdering

Det øyevippeforsterkende serumet er sertifisert vegansk, noe som er et pluss for de som følger en vegansk livsstil. Den eneste ulempen er at det kan ta opptil seks uker å se endringer i utseendet til øyevippene dine, men vi tenker at resultatene er verdt ventetiden, spesielt når vippserumet inneholder ingredienser av god kvalitet.

Fordeler

 • Produsert i Skandinavia
 • Fri for skadelige kjemikalier
 • Sertifisert vegansk
 • Enkel å påføre
 • Mange ingredienser

Ulemper

 • Det kan ta opptil seks uker å se endringer

Superb Lash Eyelash Enhancing Serum er organisk og naturlig, noe som gjør det til et godt valg for de som leter etter et alternativ til de sterke kjemikaliene i andre vippeserum. De organiske ingrediensene bidrar til å fremme vekst og holde vippene sunne.

Mer om Superb Lash Eyelash Enhancing Serum

Spesifikasjoner

 • Volum: 8 ml
 • Hovedingredienser: Aloe vera, jojobaolje, erteprotein og kaffefrøolje
 • Behandlingsvarighet: 4-8 uker
 • oftalmologisk testet: ?
 • Vegansk

Dette øyevippeforsterkende serumet er et banebrytende produkt som har blitt klinisk testet og gir brukerne lengre, tykkere og naturlige øyevipper. Dette serumet kombinerer aktive ingredienser for å stimulere vippenes naturlige vekst.

Serumet er fri for skadelige kjemikalier og produsert i Skandinavia med ingredienser av høy kvalitet som Capixyl Peptide Complex, koffein fra kaffeolje og hydrolysert erteprotein. Capixyl er et innovativt biomimetisk peptidkompleks kombinert med et rødkløverekstrakt. Det retter seg mot hovedårsakene til vippetap, og gir fyldigere og tykkere hår.

Volumet av serumet er 8 ml, som er nok for flere applikasjoner. Den er enkel å påføre med den medfølgende børsteapplikatoren. Dette produktet er klinisk testet, noe som gjør det til et trygt valg. Serumet har vist seg effektivt og drøy i bruk, slik at du kan være sikker på at du får mye for pengene.

Revitalash Advanced Eyelash Conditioner 2ml - øyenvippeserum populært blant kjendiser

Best i test ifølge People.com

Disse merkelappene er en individuell, uavhengig vurdering av research-ansvarlige basert på den nevnte metoden på det aktuelle tidspunktet.

test-guiden

Se priser og tilbud på Revitalash Advanced Eyelash Conditioner 2ml:

 • Egenutviklet Curl Effect®-teknologi
 • 2-trinns bruk
 • Allergivennlig og ikke-irriterende

Forbrukerlivs vurdering

RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner er en omfattende løsning for å oppnå sunnere, sterkere og vakrere vipper. Formelen er laget av en øyelege og er nøye testet, noe som gir trygghet for brukere som er opptatt av sikkerhet og effektivitet. Produktets oljefrie, glutenfrie, veganvennlige og miljøvennlige egenskaper gjør det enda mer attraktivt og sikrer kompatibilitet med ulike livsstiler og preferanser.

Det er imidlertid viktig å merke seg at RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner ligger i den høyere prisklassen sammenlignet med enkelte alternativer. Dette skyldes den nøye utforskede og klinisk testede formelen, som inneholder avansert teknologi og ingredienser av høy kvalitet. Selv om den opprinnelige investeringen kan være høyere, rettferdiggjør de langsiktige fordelene og resultatene kostnadene, noe som gjør det til en verdifull investering for de som ønsker førsteklasses pleie for sine øyevipper.

Fordeler

 • Nøye utviklet av en øyelege
 • Fri for olje, gluten og skadelige stoffer
 • Sikkert å bruke sammen med vippeextensions
 • Med peptider, lipider og biotin

Ulemper

 • I den høyere prisklassen

RevitaLash Cosmetics Advanced Eyelashs egenutviklede Curl Effect®-teknologi tilfører viktige næringsstoffer direkte til vippene, noe som gir sunnere, sterkere og vakrere vipper. Ikke bare vil du merke disse fordelene, men du kan også nyte godt av en naturlig bøy uten behov for en vippetang.

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner

Spesifikasjoner

 • Volum: 2 ml
 • Hovedingredienser: peptider, lipider og biotin
 • Behandlingsvarighet: 8 uker
 • oftalmologisk testet
 • Vegansk

Allergivennlig formel

RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner er nøye utviklet av en øyelege og grundig testet av uavhengige laboratorier for å sikre at den er sikker og ikke irriterer. Det er imidlertid viktig å være klar over at enkelte personer kan være allergiske mot enkelte ingredienser, slik det er tilfelle med kosmetikk. For å minimere risikoen for irritasjon kan du påføre en tynn linje RevitaLash Advanced Conditioner over vippekanten én gang daglig på rene, tørre vipper og la den tørke helt før du bruker andre skjønnhetsprodukter. Denne olje- og glutenfrie formelen, som er formulert av øyelege og vurdert av hudlege, har gjennomgått kliniske tester og er veganvennlig og fri for grusomhet. Dessuten er den trygg å bruke sammen med vippeextensions og fri for potensielt skadelige ingredienser som parabener, ftalater, BHT og gluten.

Bruk én gang om dagen

I tillegg har dette prisbelønte serumet en blanding av peptider, lipider, biotin og ekstrakt av grønn te, rik på pantenol, som gir næring og styrke til vippene og samtidig beskytter dem mot miljøskader og skadelige effekter av vippestylingprodukter.

Hvordan bruke det?

TRINN 1: Begynn med å fjerne sminke og sminkerester grundig fra øyevippene. Vær forsiktig med oljebaserte sminkefjernere og rensemidler, da de kan etterlate en hinne som kan hindre vippebalsamen i å virke. Sørg for å vaske bort alle rester.

TRINN 2: Påfør en tynn linje RevitaLash Advanced direkte på de rene, tørre øvre øyevippene, over vippekanten, én gang om dagen. Dypp børsten i flasken én gang for begge øynene. Tørk av børsten å unngå at det drypper i øynene, noe som kan forårsake irritasjon. La produktet tørke helt (2-3 minutter) før du bruker andre skjønnhetsprodukter eller før du legger deg.

Hva sier brukere og eksperter om RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner?

Både eksperter og brukere har rost RevitaLash Cosmetics Advanced Eyelash Conditioner for sin bemerkelsesverdige effektivitet når det gjelder å øke vippenes lengde og styrke. People.com tildelte den prisen for beste produkt totalt sett, og bemerket at serumet doblet vippelengden på bare én måned. I tillegg sikrer den tynne konsistensen, som minner om vann, at påføringen ikke irriterer. Independent.co.uk trekker frem kjendisanbefalinger fra hertuginnen av Sussex, Meghan Markle, og Kim Kardashian, som ytterligere bekrefter serumets popularitet og effektivitet.

En brukeranmeldelse på Google Shopping bekrefter dette, og beskriver betydelige forbedringer i vippenes lengde og bøy etter jevnlig bruk.

Mer om Revitalash Advanced Eyelash Conditioner 2ml

Spesifikasjoner

 • Volum: 2 ml
 • Hovedingredienser: peptider, lipider og biotin
 • Behandlingsvarighet: 8 uker
 • oftalmologisk testet
 • Vegansk

Xlash Eyelash Serum 3ml - øyenvippeserum med nærende formel

Godt serum for de med vippe-extensions

Disse merkelappene er en individuell, uavhengig vurdering av research-ansvarlige basert på den nevnte metoden på det aktuelle tidspunktet.

test-guiden

Se priser og tilbud på Xlash Eyelash Serum 3ml:

 • Inneholder hyaluronsyre
 • Godt egnet for sensitiv hud
 • Fungerer godt sammen med vippe-extensions

Forbrukerlivs vurdering

Xlash øyenvippeserum har en rik og skånsom formel som passer for sensitiv hud. Nøkkelingredienser som biotinpeptider og grønn te stimulerer keratinproduksjonen, gir næring til vippene og bidrar til lengre og fyldigere vipper.

Xlash øyenvippeserum fungerer godt sammen med vippe-extensions, så du kan godt bruke serumet til å pleie dine naturlige vipper uten å bekymre deg for å skade eller svekke extensions. Serumet kan gli litt på fet hud, men på den annen side gjør serumets beroligende egenskaper det ideelt for sensitiv hud, noe som minimerer risikoen for irritasjon eller ubehag.

Fordeler

 • Nærende og fuktighetsgivende
 • Vegansk og ikke testet på dyr
 • Beroligende og betennelsesdempende ingredienser

Ulemper

 • Kan gli på fet hud

Xlash øyenvippeserum inneholder hyaluronsyre, som tilfører fuktighet i dybden og effektivt holder på fuktigheten. Dette gjør serumet spesielt egnet for personer som ønsker et øyenvippeserum med en fuktighetsgivende og fuktighetsbevarende effekt.

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Xlash Eyelash Serum 3ml

Spesifikasjoner

 • Volum: 3 ml
 • Hovedingredienser: Grønn te, hyaluronsyre og biotinpeptider
 • Behandlingsvarighet: 8 uker
 • oftalmologisk testet
 • Vegansk

Rik formel som er god for sensitiv hud
I tillegg til hyaluronsyre består xlash vippeserum av biotinpeptider og grønn te. Biotinpeptidene i serumet spiller en avgjørende rolle når det gjelder å stimulere keratinproduksjonen, og keratin er et protein som danner det strukturelle grunnlaget for hår, inkludert øyevipper. Ved å fremme keratinsyntesen bidrar serumet til å gi næring og styrke vippene, noe som igjen bidrar til at vippene ser lengre og fyldigere ut.

Grønn te, som er kjent for sine antioksidantegenskaper, forsterker serumets virkning ytterligere. Teens milde egenskaper bidrar til å berolige den sarte huden rundt vippekanten, noe som reduserer risikoen for irritasjon og betennelse.

Derfor er Xlash vippeserum velegnet for sensitiv hud. De milde ingrediensene i serumet er kjent for sine beroligende egenskaper, noe som minimerer risikoen for bivirkninger eller ubehag som ofte forbindes med vippeprodukter.

Godt valg for de med vippe-extensions
I tillegg til den effektive formelen er serumet vegansk og ikke testet på dyr. Serumets kompatibilitet med vippeextensions er også en tiltalende egenskap. Brukerne kan trygt innlemme serumet i vipperutinen sin uten å bekymre seg for å skade eller svekke extensionsene. Denne allsidigheten gjør det mulig å pleie de naturlige vippene samtidig som man kan nyte godt av de estetiske fordelene med extensions.

Hva sier brukere og eksperter om Xlash Eyelash Serum 3ml?

Forbrukere hos Amazon er svært fornøyde med Xlash Eyelash Serum. De har gitt vippeserumet en vurdering på 4.4/5 og sier at de har lagt merke til økt vekst og volum. Noen brukere fremhever at serumet gjorde øyevippene mindre sprø og at de så de første tegnene på forbedring i løpet av omtrent to uker, men at det må brukes konsekvent og i henhold til instruksjonene.

Mer om Xlash Eyelash Serum 3ml

Spesifikasjoner

 • Volum: 3 ml
 • Hovedingredienser: Grønn te, hyaluronsyre og biotinpeptider
 • Behandlingsvarighet: 8 uker
 • oftalmologisk testet
 • Vegansk

Maybelline Lash Sensational Boosting Serum 5.3ml - øyenvippeserum med kraftig formel og myk, presis børste

Godt øyevippeserum med presis børste

Disse merkelappene er en individuell, uavhengig vurdering av research-ansvarlige basert på den nevnte metoden på det aktuelle tidspunktet.

test-guiden

Se priser og tilbud på Maybelline Lash Sensational Boosting Serum 5.3ml:

 • Inneholder arginin og pro-vitamin B5
 • Kan også brukes som vippeprimer
 • Applikator med bomullsbørste

Forbrukerlivs vurdering

Maybelline Lash Sensational Boosting Serum har en kraftig formel med arginin og pro-vitamin B5, som fremmer vippenes vekst og styrke. Arginin-ingrediensen gir byggesteiner for sunne vipper, noe som resulterer i lengre og fyldigere vipper over tid. Pro-vitamin B5 gir vippene fuktighet, forbedrer vippenes generelle helse og fleksibilitet og reduserer risikoen for at de knekker.

Serummets beskyttende egenskaper bidrar til å beskytte vippene under fjerning av sminke, reduserer risikoen for at vippene faller av og fremme vippenes styrke. Den myke applikator-børsten i bomull muliggjør presis og skånsom påføring, slik at serumet når helt ned til vippenes rot og ut i lengden.

Vær imidlertid forberedt på å bruke dette serumet over en lengre periode hvis du ønsker maksimale resultater. Ifølge noen forbrukere tar det tid før man merker økt vekst av vippene, men den fukter og gir et godt grunnlag for maskara nesten umiddelbart.

Fordeler

 • Fremmer vekst og styrke i vippene
 • Motvirker at vippene faller av
 • Gir presis påføring

Ulemper

 • Det tar tid å oppnå maksimale resultater

Maybelline Lash Sensational Boosting Serum kommer med en myk børste-applikator i bomull som tillater presis og skånsom påføring av serumet. Dette serumet passer for dem som ønsker å forbedre vippenes utseende, og som vil at serumet skal nå både vippenes rot og lengde, slik at den pleiende formelen fordeles jevnt for optimalt resultat.

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Maybelline Lash Sensational Boosting Serum 5.3ml

Spesifikasjoner

 • Volum: 5.3 ml
 • Hovedingredienser: Arginin og provitamin B5
 • Behandlingsvarighet: 4 uker
 • oftalmologisk testet
 • Vegansk

Kraftig formel og beskyttelse mot at vippene knekker eller faller av
Maybelline Lash Sensational Boosting Serum har en pleiende formel med arginin og pro-vitamin B5. Arginin bidrar til å fremme vippenes vekst og styrke. Det gir de nødvendige byggesteinene for å skape sunne og robuste vipper, noe som fører til lengre og fyldigere vipper over tid. Pro-vitamin B5, også kjent som panthenol, er en form for vitamin B5 som omdannes til vitamin B5 (pantotensyre) i kroppen.

Serumet har utmerkede fuktighetsgivende egenskaper og bidrar til å forbedre vippenes generelle helse og tilstand. Pro-vitamin B5 fungerer som et fuktighetsbevarende middel som trekker til seg og holder på fuktigheten, noe som gjør vippene fuktige, velpleide og mer motstandsdyktige mot skader.

Det bidrar også til å forbedre vippenes fleksibilitet, noe som reduserer sannsynligheten for at vippene knekker eller faller av. Maybelline Lash Sensational Boosting Serum sine beskyttende egenskaper reduserer også risikoen for at vippene faller av under sminkefjerning, som kan være tøft for vippene.

Gode primer-lignende egenskaper
Dette serumet er ment for å brukes to ganger daglig, om morgenen og om kvelden. Serumet fungerer også som en primer, fordi det forbereder vippene på påføring av maskara, slik at maskaraen sitter bedre samtidig som det gir næring og beskyttelse av vippene.

Hva sier forbrukere og eksperter om Maybelline Lash Sensational Boosting Serum 5.3ml?

Maybelline Lash Sensational Boosting Serum har fått gode tilbakemeldinger av forbrukere på Amazon og har fått en vurdering på 4,4/5. Forbrukerne nevner at dette er et  avansert serum, og selv om instruksjonene sier at du bør forvente de første resultatene om fire uker, sier mange brukere at de la merke til resultater før dette. Noen forbrukere nevner også at de bruker sminke etter påføring av serumet og at det forbedrer utseendet på vippene før de bruker maskara.

Mer om Maybelline Lash Sensational Boosting Serum 5.3ml

Spesifikasjoner

 • Volum: 5.3 ml
 • Hovedingredienser: Arginin og provitamin B5
 • Behandlingsvarighet: 4 uker
 • oftalmologisk testet
 • Vegansk

Xlash Pro Eyelash Serum 6ml - vippeserum med hyaluronsyre

Bra vippeserum til prisen

Disse merkelappene er en individuell, uavhengig vurdering av research-ansvarlige basert på den nevnte metoden på det aktuelle tidspunktet.

test-guiden

Se priser og tilbud på Xlash Pro Eyelash Serum 6ml:

 • Resultater etter 14 dagers bruk
 • Nr 1 rangert vippeserum i Europa
 • Mild formel

Forbrukerlivs vurdering

Dette vippeserumet er oljefritt, noe som forhindrer at øyevippene føles tunge etter påføring. Etter påføring vil øyevippene føles lette og myke, og etter lengre tids bruk vil de også se lengere ut. Den eneste potensielle ulempen med dette vippeserumet er at man potensielt kan oppleve rødhet, men de aller fleste vil ikke oppleve denne bivirkningen.

Fordeler

 • Enkel å påføre
 • Absorberes veldig raskt
 • Myk børste
 • Økonomisk forbruk
 • Med vitamin A, B og C

Ulemper

 • Vipper kan dukke opp i den indre øyekroken
 • Effekten forsvinner i løpet av 3-4 uker hvis den ikke brukes regelmessig

Dette serumet er laget for de som ønsker et produkt med en rekke naturlige ingredienser som har vist seg å forbedre øyevippeveksten.

Hva sier forbrukere og eksperter om Xlash Pro Eyelash Serum 6ml?

Anmeldelser av Xlash serum er generelt positive, med brukere som rapporterer om lengre, tykkere øyevipper etter bruk av serumet. Den har en god vurdering på 4,4 av 5 hos Googles samling  av brukeranmeldelser på tvers av butikker og en vurdering på 4,3 hos Amazon.

Mer om Xlash Pro Eyelash Serum 6ml

Spesifikasjoner

 • Volum: 6 ml
 • Hovedingredienser: Grønn te, hyaluronsyre og biotinpeptider
 • Behandlingsvarighet: 8 uker
 • oftalmologisk testet: ?
 • Vegansk

Xlash Pro øyevippeserum hjelper deg å oppnå lengre, fyldigere og sunnere øyevipper på så lite som 14 dager. Nesten alle serum til øyevipper bruker tid på å nå sitt fulle potensial. Selv om noen serum kan vise resultater etter bare noen få dager, er det viktig å fortsette å bruke produktet i flere måneder for å oppnå de beste resultatene. Øyevippene er saktevoksende hår, og det tar tid før serumet trenger inn og stimulerer veksten.

Dette er et ikke-irriterende og hurtigabsorberende serum som inneholder vitamin A, B og C, som bidrar til å fremme den naturlige veksten av vippene dine. Disse vitaminene er avgjørende for helsen og vitaliteten til vippene dine og bidrar til å sikre at de blir lange og sterke. Den myke børsten legger til rette for jevn påføring, mens den raske absorpsjonen gjør at du ikke trenger å vente på at produktet tørker.

Nanolash Eyelash Conditioner Serum 3ml - lett vippeserum med presis applikator

Godt anti-inflammatorisk vippeserum

Disse merkelappene er en individuell, uavhengig vurdering av research-ansvarlige basert på den nevnte metoden på det aktuelle tidspunktet.

test-guiden

Se priser og tilbud på Nanolash Eyelash Conditioner Serum 3ml:

 • Øyelege-testet og klinisk beviselig effekt
 • Næringsrike og pleiende ingredienser
 • Anti-inflammatorisk

Forbrukerlivs vurdering

Nanolash er et godt fungerende vippeserum fordi det har en lett konsistens som gjør det enkelt å påføre. Det er imidlertid viktig å merke seg at dette serumet i noen sjeldne tilfeller kan endre hudfargen rundt øynene dine. Til tross for denne ulempen, synes vi at Nanolash er et godt alternativ dersom du er på utkikk etter et effektivt vippeserum.

Fordeler

 • Gir fyldige, lange og tette øyevipper
 • Absorberes raskt
 • Nøyaktig applikator
 • Nærer helt ned til folliklene
 • Lett konsistens

Ulemper

 • Serumet kan potensielt endre hudfargen rundt øynene dine

Nanolash øyenvippeserum passer for deg som har sensitiv hud rundt øynene, da serumet er anti-inflammatorisk. Serumet hjelper til med å kondisjonere og beskytte øyevippene og fremme sunn vippevekst.

Hva sier forbrukere og eksperter om Nanolash Eyelash Conditioner Serum ?

Ifølge Googles samling av brukeranmeldelser på tvers av butikker, har Nanolash Eyelash Conditioner Serum en vurdering på 4,2. På Amazon har vippeserumet en vurdering på 4,3.  Forbrukere har generelt gitt serumet positive anmeldelser, med spesielt fokus på hvor effektivt serumet forlenger og forsterker øyevippene.

Mer om Nanolash Eyelash Conditioner Serum 3ml

Spesifikasjoner

 • Volum: 3 ml
 • Hovedingredienser: Ekstrakt av Euphrasia Officinalis
 • Behandlingsvarighet: 2 uker
 • oftalmologisk testet
 • Vegansk: ?

Nanolash vippeserum er et av de mest sofistikerte og effektive vippeserumene på markedet. Alle ingrediensene er sunne og pleiende, har blitt testet av oftalmologer og er klinisk bevist som et serum som raskt absorberes av og gi næring ned til folliklene.

Dette serumet gir vippene dine fyldige, lange, tette øyevipper samtidig som det bidrar til å gi vippene en mørkere farge. Serumet har også en unik, luksuriøs ingrediens som ikke endrer fargen på iris. Vippeserumet kommer med en presis applikator som hjelper til med å påføre serumet presist på øyevippene. Dette er fordelaktig siden det hjelper til med å fordele serumet jevnt. Du bør kunne se resultater på bare én måned.

Revitalash Advanced Eyelash Conditioner 3,5ml - oljefritt vippeserum med krølleffekt

Godt vippeserum i premiumklassen

Disse merkelappene er en individuell, uavhengig vurdering av research-ansvarlige basert på den nevnte metoden på det aktuelle tidspunktet.

test-guiden

Se priser og tilbud på Revitalash Advanced Eyelash Conditioner 3,5ml:

 • Utviklet av lege
 • Rik på antioksidanter
 • Hypoallergenisk og ikke-irriterende

Forbrukerlivs vurdering

Vippeserumet er vegansk og laget i samsvar med etiske retningslinjer, som passer for personer som er opptatt av skjønnhetsproduktenes ingredienser. Ulempen er at børsten ikke etterlater mye produkt på vippene, men serumet gjør likevel en god jobb med å pleie dem.

Fordeler

 • Gjør vippene fleksible og smidige
 • Oljefri og trygg å bruke i kombinasjon med vippeextensions
 • Den inneholder ikke parabener, ftalater, BHT eller gluten
 • Vegansk og laget på en etisk måte

Ulemper

 • Børsten etterlater ikke mye produkt på vippene
 • Høyt priset

Revitalash serumets største fordel er at det inneholder mye antioksidanter, noe som fremmer revitalisering av øyevipper. Dette vippeserumet er godt egnet for de med øyevipper som har begynt å vise tegn på aldring, som fortynning, skjørhet og tap av farge.

Hva sier forbrukere og eksperter om Revitalash Advanced Eyelash Conditioner?

De fleste forbrukere som har prøvd Revitalash Advanced Eyelash Conditioner er fornøyde med resultatene, siden serumet ser ut til å gjøre at øyevippene både ser lengre og fyldigere ut. På Googles samling av brukeranmeldelser på tvers av butikker har serumet en rangering på 4,6 av 5 stjerner, mens det på Amazon har en rangering på 4,3 stjerner.

Mer om Revitalash Advanced Eyelash Conditioner 3,5ml

Spesifikasjoner

 • Volum: 3.5 ml
 • Hovedingredienser: Glyserin og biotin
 • Behandlingsvarighet: 16 uker
 • oftalmologisk testet
 • Vegansk

Revitalash Advanced Eyelash Conditioner er et serum som hjelper øyevippene til å se tykkere, fyldigere og mer fleksible ut. Serumet er utviklet av leger og er hypoallergen og ikke-irriterende. Formelen er oljefri og trygg å bruke i kombinasjon med vippeextensions.

Revitalash Advanced Eyelash Conditioner inneholder ikke parabener, ftalater, BHT eller gluten. Dette serumet fungerer med Curl Effect, som har vært patentert siden 2015 og inkluderer den unike Revitalash-teknologien som fremmer den naturlige krumningen til vippene.

Serumet bidrar også med å legge til volum og lengde på vippene samtidig som det pleier og beskytter dem. BioPeptin Complex – en formel som består av peptider, biotin, lipider og ekstrakt av grønn te – hjelper til med å fukte, styrke og gi næring til vippene. Sammenlignet med lignende produkter på markedet er Revitalash Advanced Eyelash Conditioner et dyrere alternativ.

5 ting du bør vurdere før du kjøper vippeserum

 • Ingredienser

  Noen gode ingredienser å se etter er planteekstrakter, vitaminer og aktive ingredienser som peptider og biotin. De aktive ingrediensene i serumet vil avgjøre hvor godt serumet fungerer, mens vitaminer spiller en viktig rolle for hårveksten. De gir viktige næringsstoffer som bidrar til å produsere nye hårsekker og gjenopprette gamle for å fremme vekst. Hvis du ønsker å fokusere på beskyttelse mot at øyevippene knekker, så er panthenol (vitamin B5) en god ingrediens å se etter. Det trekker til seg fuktighet fra luften og hydrerer vippene dine for å gjøre dem sterke og sunne.

  De fleste øyevippevekstserum har plantebaserte ingredienser fordi de er mer effektive enn kjemiske ingredienser. Capixyl-komplekset er også en nyttig ingrediens som har vist seg å forhindre hårtap og stimulere hårvekst ved å bruke acetyltetrapeptid-3 og rødkløverekstrakt.

  Når du ser etter et godt øyevippevekstserum, er det best å velge et som inneholder naturlige ingredienser som planteekstrakter som er hypoallergene og trygge for alle hudtyper. Du bør unngå serum med skadelige ingredienser som paraben, kjemisk olje, duft og prostaglandin.

 • Behandlingstid

  For at et serum skal forlenge øyevipper bør det påføres en gang om dagen, regelmessig. Resultatene kommer vanligvis etter ca. 2 – 4 uker, og øyevippene dine vil se sunnere og tykkere ut. For å oppnå resultater bør påføre produktet i henhold til instruksjonene i minst åtte uker.

 • Bivirkninger

  Noen vippeserum kan forårsake irritasjon, rødhet og betennelse. Hvis du har sensitive øyne, kan det være lurt å unngå produkter som inneholder visse stoffer, slik som potensielt skadelige veksthormoner. Disse hormonene kan ha negative og permanente bivirkninger. Vi understreker at dette er sjeldent, og risikoen reduseres ved riktig bruk. Du bør generelt alltid være forsiktig når du bruker serumet slik at det ikke kommer for mye gel på øyet.

 • Pris

  De dyreste alternativene koster rundt 1000 kr eller mer og inneholder mange vitaminer og aktive stoffer som er relativt dyre. Disse gir ofte raskere resultater, kan gi minimalt med bivirkninger og være trygt for kontaktlinsebrukere. Budsjettalternativene koster mellom 500 og 1500 kr og har ofte mindre aktive ingredienser og noen gang en mindre presis børste.

 • Bruker- og ekspertanmeldelser

  Brukeranmeldelser kan gi mye nyttig informasjon om et produkt, inkludert ingrediensene som brukes, hvordan applikatoren fungerer og eventuelle bivirkninger. Ekspertanmeldelser kan gi mer detaljert informasjon om de potensielle fordelene og hvor lang tid det tar før man ser resultater.

arrow-more

Tester og anmeldelser av vippeserumene som er brukt i artikkelen

Vi håper du kan se at det ligger mye arbeid bak denne artikkelen. Vi ønsker å gi deg en objektiv vurdering av alle produkter, og derfor stoler vi på både offisielle forbrukerråd, eksterne eksperter og forbrukernes egne anmeldelser på tvers av både danske og internasjonale nettbutikker. Vårt forskningsteam har undersøkt markedet og undersøkt alle relevante kilder. I vårt arbeid har vi brukt følgende ekspertkilder og tester:

Ekspert- og testkilder

People.com

People.com er en velkjent digital plattform som er anerkjent for sin dekning av kjendisnyheter, livsstilstrender og anbefalinger om skjønnhetsprodukter. People.com er kjent for sin anerkjente stemme og brede leserkrets, og tilbyr omfattende innsikt i populærkultur og forbruksvarer. Deres anbefaling av en topprangerte øyenvippe-balsam understreker dens effektivitet og brede anerkjennelse.

Du kan lese en gjennomgang av RevitaLash Cosmetics Advanced Eyelash her.

Independent.co.uk

Independent.co.uk er et respektert britisk nyhetsmedium som er kjent for sin objektive rapportering og grundige analyse av aktuelle hendelser og livsstilstemaer. Med et globalt publikum gir Independent.co.uk verdifull innsikt i populære trender og forbrukerpreferanser. Anerkjennelsen av et ledende skjønnhetsprodukt gjenspeiler produktets popularitet og effektivitet, særlig blant kjente personer.

Du kan lese en gjennomgang av RevitaLash Cosmetics Advanced Eyelash her.

Kundeanmeldelser

Amazon

Amazon er et e-handelsselskap som selger en rekke varer, inkludert bøker, musikk, elektronikk og klær. Siden den er basert på brukeranmeldelser, og den tilbyr også en rekke tjenester for å hjelpe kundene med å gjøre det beste kjøpet ved å lese andres meninger.Xlash Pro Eyelash Serum 6ml se kundeanmeldelser her.

Nanolash Eyelash Conditioner Serum 3ml se kundeanmeldelser her.

Revitalash Advanced Eyelash Conditioner 3,5ml se kundeanmeldelser her.

Long4Lashes Eyelash Serum 3ml se kundeanmeldelser her.

Du kan finne brukeranmeldelser på Xlash Eyelash Serum 3ml her.

Du kan finne brukeranmeldelser av Maybelline Lash Sensational Boosting Serum 5.3ml her.

Du kan finne brukeranmeldelser av Eveline Cosmetics Total Action LashTherapy Concentrated Eyelash Serum 10ml her. 

Google shopping

Google shopping er en tjeneste som lar brukere søke etter og sammenligne priser på produkter fra nettbutikker. Resultatene inkluderer produktinformasjon, for eksempel navn, pris, fraktkostnad, brukerens meninger og en lenke til produktsiden på forhandlerens nettside.

Xlash Pro Eyelash Serum 6ml se kundeanmeldelser her.

Nanolash Eyelash Conditioner Serum 3ml se kundeanmeldelser her.

Revitalash Advanced Eyelash Conditioner 3,5ml se kundeanmeldelser her.

Long4Lashes Eyelash Serum 3ml se kundeanmeldelser her.

Du kan lese brukeranmeldelser av RevitaLash Cosmetics Advanced Eyelash her.

FAQ

Hvorfor bør man bruke vippeserum?
Hvis øyevippene dine er svake eller du har lagt merke til at de blir tynnere over tid, kan bruk av et vippeserum bidra til å oppmuntre til ny vekst. Vippeserum kan også bidra til å styrke og pleie øyevippene dine. Dette kan være gunstig hvis du har sprø eller skadede øyevipper.
Hvordan bruker man et vippeserum?
Start med å rense øyevippene med en oljefri rens. Dette vil hjelpe vippeserumet til å feste seg bedre til vippene dine. Påfør øyenvippeserumet på vippene ved å bruke applikatorbørsten som følger med produktet. La vippeserumet tørke i noen minutter før du bruker din vanlige mascara. Bruk vippeserumet som anvist, vanligvis en eller to ganger om dagen for best resultat. Du bør begynne å se lengre, tykkere øyevipper i løpet av 4-6 uker.
Hvilket vippeserum er best?
Det finnes mange vippeserum på markedet, og det kan være vanskelig å vite hvilke som er best. Vi har funnet frem til det vi mener er noen av de beste vippeserumene på markedet, som du kan lese mer om her.
Kan man bruke vippeserum når man har vippeextensions?
Her er det ikke et fasitsvar. Hvis du har vippeextensions, bør du rådføre deg med en ekspert for å se om bruk av et vippeserum er riktig for deg. Noen vippeserum kan være for harde for vippeextensions og kan føre til at de faller ut for tidlig.

Hva er vippeserum?

Vippeserum er et produkt som er utviklet for å gi deg fyldigere og lengre vipper. Det er en formel som inneholder næringsstoffer og vitaminer som kan bidra til å styrke og pleie vippene dine. Det er også kjent for å gi volum, lengde og definisjon til vippene.

En av nøkkelingrediensene i vippeserum er betakaroten, et stoff som finnes naturlig i grønnsaker og frukt. Betakaroten omdannes til vitamin A i kroppen, som er viktig for sunne vipper. Ved å tilføre betakaroten til vippeserumet blir vippene næret og styrket, og kan dermed vokse seg lengre og fyldigere.

Vippeserum kan også inneholde andre ingredienser som keratin, peptider og panthenol, som også bidrar til å styrke og pleie vippene. Disse næringsstoffene kan også bidra til å forhindre vippeutfall og øke volumet på vippene.

Hvis du ønsker å få lengre og fyldigere vipper, kan det være lurt å utforske vippeserum som et alternativ. Ved å tilføre næringsstoffer og vitaminer til vippene dine kan du oppnå ønsket effekt på en naturlig måte uten å måtte benytte deg av kunstige vipper eller tunge mascarakonsistenser.

Er vippeserum farlig?

Mange lurer på om vippeserum er farlig. Det har vært noen tilfeller der folk har opplevd uønskede effekter etter bruk av vippeserum. Noen av bivirkningene som er rapportert inkluderer øyelokkeksem, øyeirritasjon og hårvekst på pannen og kinnene.

Til tross for de potensielle risikoene, er de fleste eksperter enige om at vippeserum generelt er trygt å bruke. Det er imidlertid viktig å gjøre undersøkelser før du velger et produkt og alltid følge instruksjonene nøye. Hvis du opplever bivirkninger etter bruk av vippeserum, må du slutte å bruke produktet og rådføre deg med legen din. Serum til øyevipper kan være en fin måte å oppnå fyldigere, lengre øyevipper.

Virker vippeserum egentlig?

Hvis du vurderer å bruke et vippeserum for å forbedre utseendet til vippene dine, lurer du kanskje på om det faktisk fungerer.

Vippeserum er laget for å gi næring til og pleie vippene dine, og gjøre at vippene blir lengre, tykkere og ser sunnere ut. Selv om det er lite vitenskapelig bevis som støtter påstanden om at vippeserum kan gjøre vippene dine betydelig lengre, rapporterer mange brukere å se positive resultater etter å ha brukt vippeserum.

Hvis du leter etter et vippeserum som virkelig fungerer, er det viktig å velge et som inneholder aktive ingredienser som biotin og keratin. Disse næringsstoffene er avgjørende for sunn hårvekst og kan bidra til å styrke og pleie vippene dine. Se i tillegg etter et produkt med en børste som gjør det enkelt med nøyaktig påføring.

Når det brukes konsekvent, kan et vippeserum bidra til å gi deg de lekre, lange vippene du alltid har ønsket deg. Så hvis du er klar til å prøve det ut, sørg for å gjøre undersøkelser og velge et kvalitetsprodukt for best resultat.

Les også: De beste hårvitaminene ifølge ekspertene

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme