Massasjepistol test-oversikt: De beste massasjepistolene – ekspertenes favoritter

Ifølge vår research og analyse Vi har valgt produkter som scorer høyt på parametrene vi vurderer dem på, men ikke en uttømmende liste over alle produktene på markedet

Annonse

Artikkelen er basert på research, men inneholder sponsede elementer inkludert annonseringslenker, derfor må artikkelen betraktes som en annonse.

SIST OPPDATERT: juni 2, 2023.
Massasjepistol test-oversikt: De beste massasjepistolene – ekspertenes favoritter

Utvalget av produkter er basert på analyser og research..., men artikkelen inkluderer kun produkter som tilbys av våre kommersielle partnere. Artikkelen er derfor en annonse. Les her hvordan sponsede partnerskap påvirker rekkefølgen på produktene våre. Les mer

Mange tror at massasjepistoler utelukkende er for profesjonelle idrettsutøvere – det er ikke sant. Massasjepistoler kan brukes av alle, og det er opp til deg om du vil kjøpe en intens eller mild massasje -inkludert både vibrasjonsmassasje, roterende massasje eller en kraftigere pulserende massasje. Du kan også velge massasjehoder med forskjellige funksjoner og av forskjellige materialer.

De fleste massasjepistoler er utstyrt med en LED -berøringsskjerm, og derfor kan du i noen tilfeller slå på enheten utilsiktet. Derfor har de aller fleste massasjepistoler også en knapp, vanligvis plassert i bunnen, som sikrer at den ikke slåes på med et uhel, og går tom for strøm. Når du slår på massasjepistolen, gir den et masserende og repeterende slag mot muskelen -også kalt slagterapi. Massasjepistolen gjør det lettere for musklene å restituere, og spare deg for smerter og vondter.

Vi har samlet 13 modeller fra forskjellige merker, som etter vår mening er noen av de beste på markedet – inkludert både testvinnere og ekspertfavoritter.

Vi gjennomgår alle modellene hver for seg, slik at du får god oversikt over både fordeler og ulemper. Vi gjør også en prissammenligning, slik at du kan finne de gunstigste tilbudene på markedet. På denne måten får du de beste forutsetningene for å kunne velge riktig massasjepistol for deg og dine behov.

De 13 beste massasjepistolene i testguiden 2023:

Vis mer +

Vis mindre -

Slik vurderer og utvelger vi produkter

Vi sammenligner en rekke anerkjente produkter og merker, og vi har partnerskap med mange store forhandlere. Selv om dette kan ha innflytelse på utvalget av produkter til artiklen, er våres anbefalinger basert på redaksjonens profesjonelle vurdering av de beste produktene.

Vårt forskningsteam vurderer produkter på parametre som:

  1
 • Produkttester fra ekspertkilder og forbrukermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser av produktet
 • 3
 • Produktets egenskaper og spesifikasjoner
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Kunnskap og data på hva våre lesere foretrekker

Ovennevnte holdes opp mot pris og kvalitet. Det er viktig å nevne at rekkefølgen ikke representerer en rangering av produkter, men snarere en gjennomgang av noen av de beste produktene for ulike behov.

Sammendrag: De 13 beste massasjepistolene

Se hele tabellen

5 ting du bør vurdere før du kjøper massasjepistol

 • Batteritid

  Det viktigste aspektet ved en massasjepistols brukervennlighet er batteritiden. Du bør kunne bruke enheten i minst 60 minutter for å oppnå smertelindring og muskelavslapping. God batteritid er alt over 2 til 3 timer, men folk som bruker massasjepistoler mye, som for eksempel terapeuter, kan trenge enda lengre batteritid for å behandle kunder hele dagen lang.

  Det finnes modeller som tilbyr 4 til 6 timers batteritid, og disse er ideelle for å behandle flere forskjellige kroppsområder i én massasjeøkt. Hvis du ønsker å ta massasjepistolen med deg når du reiser, eller bruke den på forskjellige steder, bør du se etter en modell med et avtakbart batteri. Det kan imidlertid ta lengre tid å lade en massasjepistol med et avtakbart batteri, enn de som ikke har denne funksjonen.

 • Intensitet-innstillinger

  Ulike muskler bør ha ulik mengde trykk, og derfor bør en massasjepistol ha justerbare intensitet-innstillinger.  Jo flere intensitet-innstillinger den har, jo bedre kan den tilpasses ulike områder av kroppen, og ulike typer muskelsmerter. Noen modeller kan ha opptil 20-30 ulike innstillinger, men selv enhetene med 5 innstillinger kan være tilstrekkelige for å behandle smertefulle muskler. 

  Det anbefales å bruke lavere intensitet for å varme opp muskler, eller dersom du har ekstremt smertefulle og såre muskler. Høyere intensitet anbefales for å behandle anspente muskler, eller dype og stramme knuter. Det er likevel best å starte med en lavere intensitet, og deretter øke intensiteten gradvis, når du føler deg komfortabel med en viss vibrasjon.

 • Tilpassbarhet

  Ulike festehoder lar deg tilpasse massasjeopplevelsen etter dine behov. De vanligste festehodene er avrundede ballfester, som følger med nesten alle massasjepistoler på markedet. Festehodene som virkelig utgjør forskjellen er de som er spesielt designet for å behandle et bestemt område.

  For eksempel er “bullet”-feste spesielt laget for å behandle skulder- og armområdet, med fokus på knuter. Noen modeller kommer med et gaffel-feste som er godt egnet for sensitive områder rundt ben, legger osv. Kile, og andre mindre vedlegg, er ideelle for behandling av mindre områder på kroppen -grunnet deres form og størrelse.

  Hvis du ønsker allsidighet i massasjerutinen din, eller er en som trenger smertelindring av ulike muskelgrupper, bør du velge en modell med et høyere antall festehoder.

 • Pris

  Premium massasjepistoler kan koste opptil 5000 NOK. Til gjengjeld kan disse ha bedre holdbarhet, lengre batteritid, ha kraftigere intensitet og er generelt mer stabile. De mer budsjettvennlig alternativene koster mellom 400 og 500 NOK, og kan være tilstrekkelige for hobbyister og personer med mildere muskelsmerter, da de vanligvis har færre funksjoner enn modellene i den øverste klassen. Hvis du er en som lider av muskelsmerter, eller ofte trener intens, kan massasjepistolene i middels til høy prisklasse være verdt å vurdere.

 • Forbruker- og ekspertanmeldelser

  Å lese forbrukeranmeldelser før du kjøper en massasjepistol, kan gi deg informasjon om hvor godt ulikt tilbehør fungerer i praksis, om batteritiden er god og hvor enkel den er å bruke. Ekspertanmeldelser kan gi deg en detaljert analyse av enhetens funksjoner, og en sammenligning med lignende modeller i samme prisklasse, og resten av markedet.

arrow-more

Trigger Point Premium - best i test massasjepistol

Beste massasjepistol for dypvevsmassasje
 • Testvinner hos TekGuide

Se priser og tilbud på Trigger Point Premium:

 • 15 forskjellige behandlingsnivåer
 • Hurtiglading med batteritid på 6 timer
 • Full og brukervennlig kontroll med LED-display

Forbrukerlivs vurdering

Trigger Point Premium er en testvinnende massasjepistol som gir umiddelbare og håndgripelige fordeler for de som sliter med ubehag i musklene, takket være de 15 behandlingsnivåene, den dype slagdybden på 12 mm og den intense slagkapasiteten fra 1600 til 3000 slag per minutt. Det doble batterisystemet sikrer en langvarig massasjeøkt, med hvert batteri som gir 3 timers drift.

Vi synes det er en klar fordel at man kan bruke ett batteri mens det andre lades. En annen bemerkelsesverdig funksjon er den stille driften på 50-55 dB, betydelig lavere enn de fleste massasjepistoler, noe som gir en mindre påtrengende opplevelse. I tillegg har denne massasjepistolen seks forskjellige typer massasjetilbehør, noe som gir en variert og tilpassbar massasjeopplevelse.

Den primære ulempen ved denne modellen er den litt tungvint størrelsen, noe som kan påvirke bærbarheten. Dette anses imidlertid som en mindre ulempe sammenlinget med modellens kraft og omfattende funksjonssett. Vi konkluderer med at Trigger Point Premium er et solid alternativ for dyp muskelterapi hjemme.

Fordeler

 • Brukes av profesjonelle personlige trener
 • Elegant og enkelt design
 • Forebygging av skader
 • Inkludert diverse tilbehør
 • 6 massasjehoder følger med

Ulemper

 • Litt klumpete i størrelsen

Modellen Trigger Point Premium fortjener uten tvil en plass i denne artikkelen -her får du mye for pengene. Dette merket var tidligere bare tilgjengelig for kiropraktorer og idrettsutøvere, men nå selges den til alle og enhver.

Dette er en massasjepistol som sørger for umiddelbar virkning – altså du vil føle resultater allerede etter første gang du bruker den. Denne passer godt til deg som sliter med smerter og ubehag i muskulaturen. Ikke nok med det -den behandler musklene på et dypt nivå, løsner opp muskelknuter og forbedrer bevegeligheten.

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Trigger Point Premium

Spesifikasjoner

 • Strøm: 24 W
 • Batteritid: 6 h
 • Vekt: 2 kg
 • Amplitude: 12 mm
 • Intensitetsnivåer: 15
 • Antall tilbehør: 6

Intensitetsnivåer og slagdybde
Trigger Point Premium har 15 ulike behandlingsnivåer, slik at du kan justere massasjen og tilpasse den til ulike muskelgrupper. Den kan justeres fra 1600 – 3000 slag i minuttet, noe som sørger for at du får en målrettet og presis massasje.

Slagdybden til Trigger Point Premium er helt optimal. En vanlig massasjepistol har fra 9-10 mm i slagdybde, men denne modellen har 12mm. Den har også en kraftig motor, og gir en grundig massasjebehandling.

Batteri
Batteritiden er ikke lengre et problem med Trigger Point Premium. Den blir levert med 2 batterier, og hvert batteri har en batteritid på 3 timer. Et ekstra batteri er en stor fordel, ettersom at du kan bruke dette ene, mens det andre lader. Det tar ca 1,5 timer å lade opp hvert batteri.

De fleste massasjepistoler har et støynivå på 60-80 dB, noe som kan oppleves som sjenerende for mange. Trigger Point Premium er omtrent lydløs med et støynivå på 50-55 dB. Dette gjør massasjeopplevelsen bedre, da den vil ikke forstyrre deg og omgivelsene rundt deg.

Massasjetilbehør
Massasjetilbehøret er en viktig del av innholdet i pakken. Mer tilbehør gir deg flere muligheter når det gjelder å tilpasse massasjen. Trigger Point Premium blir levert med 6 ulike massasjetilbehør, som er spesielt utviklet for å massere spesifikke muskler.

Mer om Trigger Point Premium

Spesifikasjoner

 • Strøm: 24 W
 • Batteritid: 6 h
 • Vekt: 2 kg
 • Amplitude: 12 mm
 • Intensitetsnivåer: 15
 • Antall tilbehør: 6

VivaGun Prime 3.0 Massasjepistol - tilbud med rabattkode

Beste massasjepistol for profesjonell terapi

Se priser og tilbud på VivaGun Prime 3.0 Massasjepistol:

 • Unik VivaQuiet-teknologi
 • Utviklet med ledende fysioterapeuter i Norge
 • Høy maksimal behandlingsfrekvens.

Forbrukerlivs vurdering

Massasjepistolen VivaGun Prime 3.0 skiller seg ut som en kvalitetmodell for restitusjon av muskler. Dette fordi den er utviklet i samarbeidet med profesjonelle fysioterapeuter og idrettsutøvere. Denne massasjepistolen er likevel ikke begrenset til eliteidrettsutøvere -den har nemlig blitt populær blant vanlige treningsglade mennesker, inkludert de som jobber på kontorer eller har hjemmekontor.

Med 8 utskiftbare massasjehoder og en imponerende batteritid på 12-24 timer, sikrer VivaGun Prime 3.0 allsidighet og utvidet bruk. Modellens slagdybde på 14 mm gir en dyp og effektiv massasje, reduserer muskelsårhet og kan behandle triggerpunkter på en nøyaktig måte. I tillegg har den 7 intensitetsnivåene, fra 1200 til 3500 BPM, som lar deg tilpasse massasjeopplevelsen.

Med en vekt på kun 1 kg er den også svært bærbar. I tillegg VivaGun Prime 3.0 stillegående takket være VivaQuiet™-teknologien. Selv om leveringstiden kan forbedres, har denne modellen overlegne funksjoner og positive kundeanmeldelser fra forskjellige kilder. Alt i alt er massasjepistolen VivaGun Prime 3.0 et godt alternativ for alle som ønsker en profesjonell og effektiv muskelavlastning.

Fordeler

 • Praktisk og robust reiseveske inkludert
 • 8 forskjellige massasjehoder
 • Mange intensitetsnivåer
 • Sterk, børsteløs motor
 • Enkel å bruke

Ulemper

 • Leveringstiden kan forbedres

Massasjepistolen VivaGun Prime 3.0 er en ideell modell for deg som gjerne vil ha en bestselgende og testvinnende massasjepistol, som er produsert av eksperter.

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av VivaGun Prime 3.0

Spesifikasjoner

 • Batteritid: 14-24 h
 • Vekt: 0,9 kg
 • Amplitude: 12 mm
 • Intensitetsnivåer: 6
 • Antall tilbehør: 12
 • Strøm: 25 W

Utviklet i samarbeid med profesjonelle fysioterapeuter og idrettsutøvere
Massasjepistolen VivaGun Prime 3.0 er utviklet i samarbeid med profesjonelle fysioterapeuter og idrettsutøvere. Det vil si at modellen er utviklet av de som kan aller mest om såre muskler og ledd.

Derfor kan du være helt trygg på at denne modellen er en førsteklasses massasjepistol når det kommer til å behandle såre og ømme muskler. VivaGun Prime 3.0 brukes av profesjonelle atleter, personlige trenere, løpere, vektløftere og mange andre grupper som driver med fysisk aktivitet.

Du trenger imidlertid ikke være en profesjonell atlet for å dra nytte av massasjepistolen VivaGun Prime 3.0. Det har etter hvert blitt veldig vanlig å skaffe seg en massasjepistol dersom man har stive og ømme muskler uten at man driver med intens trening – for eksempel hvis man jobber på kontor, eller har hjemmekontor – eller bare om man synes massasjebehandling er avslappende generelt.

8 massasjehoder og lang batteritid
Med massasjepistolen VivaGun Prime 3.0 vil du få hele 8 ulike massasjehoder å velge mellom. I tillegg har modellen en lang batteritid – 12-24 timer, noe som er mer enn nok tid til å pleie musklene før den må lades igjen.

Det er i tillegg blitt solgt mer enn 2500 modeller av VivaGun Prime 3.0 i Norge – noe som helt klart vitner om produktets kvalitet og popularitet.

God slagdybde og mange intensitetsnivåer
Massasjepistolen VivaGun Prime 3.0 har en slagdybde på hele 14 mm. Dette vil gi musklene dine en dyp massasje, som myker opp bindevev og reduserer stølhet.

I tillegg har VivaGun Prime 3.0  7 intensitetsnivåer å velge mellom – her kan du skreddersy massasjeopplevelsen til akkurat dine muskler. De ulike intensitetsnivåene gjør det mulig å komme til på akkurat de triggerpunktene som trenger mest oppmerksomhet.

Intensitetsnivåene ligger på mellom 1200 BPM og 3500 BMP. I tillegg veier ikke modellen mer enn 1 kg, som gjør at den er lett å ta med seg på tur.

Stillegående modell
VivaGun Prime 3.0 Massasjepistol er svært stillegående -den er nemlig utstyrt med VivaQuiet™ teknologi. Dette betyr at du enkelt kan bruke denne massasjepistolen selv om det er andre i rommet – uten at den vil virke forstyrrende.

OBS: I travle perioder opplever folk økt leveringstid og treg kundeservice.

Mer om VivaGun Prime 3.0 Massasjepistol

Spesifikasjoner

 • Batteritid: 14-24 h
 • Vekt: 0,9 kg
 • Amplitude: 12 mm
 • Intensitetsnivåer: 6
 • Antall tilbehør: 12
 • Strøm: 25 W

MusclePain Pro massasjepistol - med touchskjerm og 6 hoder

Forbrukerliv anbefaler
 • 4.6/5 stjerner på Trustpilot

Se priser og tilbud på MusclePain Pro massasjepistol:

 • Ti forskjellige hastigheter for forskjellig intensitet av massasjen
 • Anbefalt av fysioterapeuter og idrettsutøvere
 • Gir en profesjonell og dyp vevsmassasje

Forbrukerlivs vurdering

Vi anbefaler MusclePain Pro på grunn av dens overlegne kvalitet og funskjonelle egenskaper. Produktets utmerkede konstruksjonskvalitet har fått godkjenning og tillit fra fysioterapeuter og idrettsutøvere, noe som understreker modellens pålitelighet og holdbarhet. I tillegg tilbyr modellen en rekke personlige massasjealternativer med sine ti forskjellige hastighetsinnstillinger og seks utskiftbare massasjehoder. Videre gjør dens letthet og stille drift denne modellen til en praktisk og diskret enhet å bruke.

Selv om MusclePain Pro har en høy pris, får man mye for pengene. Dens gode kvalitet sikrer vedvarende ytelse og pålitelighet, noe som gjør denne massasjepistolen til et godt valg for de som søker etter et solid og kraftig massasjeverktøy. Uavhengig av den høyere prislappen, er MusclePain Pro et fornuftig valg for personer som verdsetter overlegen kvalitet og funksjonalitet.

Fordeler

 • Stillegående og med LED touchskjerm
 • Inkludert praktisk reiseveske
 • Til de som søker høy kvalitet
 • 6 hoder følger med
 • Stillegående og med LED touchskjerm

Ulemper

 • Høyere prisklasse

MusclePain massasjepistol er ikke inkludert i ekspertenes tester av massasjepistoler, men vi har likevel valgt å inkludere den i denne artikkelen, da den virker å være av svært god kvalitet. Prisen er derfor heller ikke lav, men her vil man få et redskap som brukes av profesjonelle fysioterapeuter og idrettsutøvere på kvinnelandslaget i håndball. Derfor er denne modellen ideell for de som leter etter et absolutt topprodukt.

Denne modellen er vår anbefaling -den kan brukes til såre muskler hos løpere, syklister, de som trener hardt på treningssenteret, eller av folk som driver med andre typer aktiviteter/idretter. Denne modellen er med andre ord svært allsidig.

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av MusclePain Pro

Spesifikasjoner

 • Intensitetsnivåer: 10
 • Vekt: 0,7 kg
 • Strøm: 20 W
 • Batteritid: 7 h
 • Amplitude: 12 mm
 • Antall tilbehør: 6

Med 6 massasjehoder
Allsidigheten til en MusclePain massasjepistol kan også ses på tilbehøret. Her følger det nemlig med hele 6 hoder, som hver og en passer til spesifikke steder på kroppen. Dermed kan alle musklene få profesjonell behandling hjemmefra.

I tillegg er den svært robust og laget av holdbare materialer, så du vil kunne bruke den i mange år fremover. Designet er  enkelt og funksjonelt. Den ligger godt i hånden, og den veier heller ikke så mye – kun 800 gram.

Mange intensitetsnivåer
I tillegg til de 6 hodene, får man også mange valg når det gjelder intensitet – her er det hele 10 ulike intensitetsnivåer å velge imellom. Det betyr at man lettere vil kunne finne en intensitet som passer til de individuelle muskelsmertene, og raskere bli klar til bevegelse igjen.

Denne massasjepistolen vil også være det beste alternativet for deg som ønsker en stillegående maksin, da den har svært lavt lydnivå. I tillegg til dette får man en slagdybde på 10 millimeter, og en effekt på 20 watt. Batteritiden ligger på opptil 5 timer – noe som er utmerket – og som en ekstra bonus har den en smart touchskjerm med lys.

Mer om MusclePain Pro massasjepistol

Spesifikasjoner

 • Intensitetsnivåer: 10
 • Vekt: 0,7 kg
 • Strøm: 20 W
 • Batteritid: 7 h
 • Amplitude: 12 mm
 • Antall tilbehør: 6

Se YouTube-videoen nedenfor for å få et visuelt innblikk:

Trigger Point M16 - massasjepistol med hele 15 intensitetsnivåer 

God allsidig massasjepistol

Se priser og tilbud på Trigger Point M16:

 • Frekvensområde på 15 intervaller
 • Kompakt design med komfortabelt grep
 • God slagdybde med mange fordeler

Forbrukerlivs vurdering

Trigger Point M16 skiller seg ut som en kraftig massasjepistol med et kompakt design. Den imponerende slagdybden på 16 mm når musklene 40% dypere enn gjennomsnittet, og gir effektive resultater. De 5 intensitetsnivåene tilbyr tilpasning for forskjellige muskelgrupper. Med en batteritid på 6 timer og rask ladetid på 2,5 timer er uavbrutt bruk garantert.

Trigger Point M16 er stillegående med bare 60-65 dB. Dette er mulig grunnet av Zero Sound Technology, noe som gjør den perfekt for de som ønsker en stille massasjeopplevelse. I tillegg sikrer de 8 massasjehodene at en allsidig massasjeopplevelse og en forbedret brukeropplevelse. Selv om prisen er litt høyere enn konkurrerende modeller, rettferdiggjør Trigger Point M16 kostnadene gjennom overlegen funksjonalitet, effektivitet og design.

Fordeler

 • Brukes av profesjonelle personlige trener
 • Forbedrer atletisk ytelse
 • 8 massasjehoder følger med
 • Stort utvalg av massasjetilbehør
 • Lett design på 1,5 kg

Ulemper

 • Høyere prisklasse

Trigger Point M16 er en modell som passer godt til deg som mener at kun det beste er godt nok. Dette er en komplett massasjepistol som virkelig når dypt inn i muskulaturen og gir effektive resultater. Prisen på Trigger Point M16 er litt høyere, sammenlignet med andre modeller, men med god grunn.

Denne modellen sørger for en kraftig perkusjonsmassasje og leverer topp resultater, både når det kommer til funksjonalitet, effektivitet og design. Den justerbare armen er helt genial og den gjør det mye enklere å nå alle muskler.

Hvis du plages av smerter i muskulaturen, og opplever stivhet i muskler og ledd, så kan det være smart å investere litt ekstra i godt produkt. Trigger Point M16 er en massasjepistol som gir varige resultater, og du vil merke stor forskjell før og etter en behandling.

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Trigger Point M16

Spesifikasjoner

 • Batteritid: 12 h
 • Vekt: 1,5 kg
 • Amplitude: 16 mm
 • Intensitetsnivåer: 5
 • Antall tilbehør: 8

Intensitetsnivåer og slagdybde
En kraftig modell som kan justeres med 5 ulike intensitetsnivåer. Du kan tilpasse massasjen og velge det nivået som passer best til ulike muskler. De 5 ulike intensitetsnivåene varieres fra 1750 – 2400 slag i minuttet.

Det som gjør at Trigger Point M16 skiller seg ut fra konkurrentene, er den 16 mm slagdybden. Dette er 40% dypere enn hos en gjennomsnittlig massasjepistol, og den behandler så mye som 60% dypere enn en gjennomsnittlig massasje.

Batteri
Trigger Point M16 har ikke bare en imponerende slagdybde, den har også 6 timers batteritid. Du vil altså kunne bruke den i 20 minutter, hver eneste dag i 18 dager, før du behøver å lade batteriet. Det tar også kun 2,5 timer å lade opp batteriet.

Det er sjeldent du finner en så kraftig massasjepistol, som også er så lydløs som denne. Tigger Point M16 har en kraftig motor som sørger for optimal ytelse. Grunnet Zero Sound Teknologi har den også et svært lavt støynivå på kun 60-65 dB.

Massasjetilbehør
Et stort utvalg av massasjetilbehør er viktig. Du vil kunne velge det massasjehode som passer de ulike muskelgruppene best. Tigger Point M16 blir levert med så mye som 8 forskjellige massasjehoder. Dette er en stor fordel og gir en maksimal brukeropplevelse.

Mer om Trigger Point M16

Spesifikasjoner

 • Batteritid: 12 h
 • Vekt: 1,5 kg
 • Amplitude: 16 mm
 • Intensitetsnivåer: 5
 • Antall tilbehør: 8

Flowlife Flowgun GO 2.0 - massasjepistol med kraftig og stillegående motor

Massasjepistol - Best i test
 • Best i test hos både Testat og Inspecto
Flowlife Flowgun GO 2.0

De beste prisene fra Prisguide

 • Ergonomisk utformet for selvmassasje
 • Seks justerbare dyser og justerbar intensitet
 • Fleksibel, trådløs drift

Forbrukerlivs vurdering

Flowgun Go 2.0 er et prisverdig produkt som tilbyr flere fordeler. Det har fått anerkjennelse som et testvinnende produkt, noe som sier mye om dets generelle kvalitet og ytelse. Enhetens ergonomiske design forbedrer brukerkomforten og brukervennligheten. Med en kraftig motor som gir opptil 2 800 støt per minutt, gir den effektivt dyp vevsavlastning. I tillegg kommer Flowgun Go 2.0 med en rekke tilbehør og funksjoner.

Selv om batteritiden kunne vært lengre, er det viktig å merke seg at enheten har en hurtigladefunksjon. Dette muliggjør praktisk og effektiv lading, og minimerer eventuelle forstyrrelser under bruk. Til tross for denne mindre ulempen er Flowgun Go 2.0 et solid valg for personer som søker en pålitelig slagmassasjepistol med imponerende ytelse og til en rimelig pris.

Fordeler

 • Liten, lett og diskre massasjepistol
 • Opptil 2800 slag per minutt
 • En rekke tilbehør inkludert
 • 100 dagers "fornøyd kunde"-garanti og gratis frakt
 • Stille og kraftig drift

Ulemper

 • Litt kort batteritid

Flowlife Flowgun GO 2.0 har seks forskjellige massasjehoder, og en kraftig stillegående motor. Derfor er den en ideell løsning på muskelspenninger, og optimal for å fremme restitusjonsprosessen.

Med opptil 3200 slag i minuttet tilsvarer den en massasje som er likeverdig med en du får hos en terapeut. Det er ikke uten grunn at denne massasjepistolen er tatt i bruk av profesjonelle svenske idrettsutøvere, og blitt kåret til “best i test” av Getfitness.no. Massasjepistolen har et lavt støynivå fra kun 30 til 55 dB, og har en batteritid på 5 timer.

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Flowlife Flowgun GO 2.0

Spesifikasjoner

 • Intensitetsnivåer: 5
 • Vekt: 0,9 kg
 • Strøm: 30 W
 • Batteritid: 5 h
 • Amplitude: 10 mm
 • Antall tilbehør: 6

Fantastisk ytelse 
Flowlife Flowgun Go 2.0 er utstyrt med en kraftig og stillegående motor som har et maksimalt støynivå på 55 dB. Massasjepistolen gir opptil 3200 slag i minuttet og er som skapt for deg som trener mye. Massasjeslagene er av høy kvalitet, med sterke vibrasjoner og stor presisjon.

Dette vil hjelpe til med å frigjøre spenninger, stimulere fascien, fremskynde restitusjonsprosessen og øke blodsirkulasjonen. Det er ikke uten grunn at Floelife Flowgun Go 2.0 er høyt elsket av de profesjonelle idrettsutøvere.

Seks forskjellige massasjehoder for en unik opplevelse
Med sine seks forskjellige massasjehoder og seks intensitetsnivåer, dekker Flowlife Flowgun Go 2.0 alle muskelgrupper og gir gode tilpasningsmuligheter.

Det følger også med massasjehoder for spesifikke områder og triggerpunkter -i tillegg til et spesial-massasjehode for paraspinale, trapezius, underarmer og legger. Selv om massasjepistolen har en dyrere prisklasse enn konkurrentene vil den gi en unik opplevelse, og garantert bli din nye favoritt.

Mer om Flowlife Flowgun GO 2.0

Spesifikasjoner

 • Intensitetsnivåer: 5
 • Vekt: 0,9 kg
 • Strøm: 30 W
 • Batteritid: 5 h
 • Amplitude: 10 mm
 • Antall tilbehør: 6

TheraGun Pro - stor, profesjonell massasjepistol

Premium massasjepistol
 • Testvinner hos TechGearlLab
 • Testvinner hos helsemagasinet Verywellfit.com
 • Testvinner hos Insider.com
 • Editor's Choice hos helsemagasinet Menshealth.com
 • Anbefalt av helsemagasinet Womenshealthmag.com
 • 4,6/5 stjerner på Amazon
TheraGun Pro

De beste prisene fra Prisguide

 • Justerbar intensitet og retning på massasjehodet
 • Styres via Therabody-appen
 • OLED-skjerm for oversikt over hastighet og trykk

Forbrukerlivs vurdering

TheraGun Pro skiller seg ut som en testvinnende og høyt annerkjent massasjepistol. Den unike armlignende designen forbedrer ergonomi, grep og muskelstimulering. Med seks forskjellige massasjehoder og variabel hastighetskontroll er det lett å tilpasse massasjen. Selv om den kommer med en høyere prislapp tilbyr den eksepsjonell kvalitet og ytelse. Pro-modellen gir en 16 prosent dypere vibrasjonsmassasje, noe som gir en enda grundigere behandling. Bluetooth-tilkobling og den medfølgende appen gir nyttig veiledning og treningsprogrammer. Til tross for sin større størrelse er TheraGun Pro svært stillegående med Quiet Force Technology. Den har også en imponerende batteritid på opptil 5 timer. Selv om den er på den tyngre siden sammenlignet med andre modeller, gjør dens overlegne kraft og omfattende funksjoner den til et toppvalg.

Fordeler

 • 5 forskjellige hastigheter og 4 forskjellige tilbehør
 • Stor og profesjonell
 • Svært god kvalitet
 • 16 prosent mer dyptgående
 • Dyp vevsavlastning

Ulemper

 • Høy prisklasse
 • Tung modell

Massasjepistolen TheraGun Pro  er blitt testet av 3 forskjellige grupper eksperter – disse inkluderer teknologimagasinet Techgearlab.com og helsemagasinene Verywellfit.com og Womenshealth.com. Alle er svært imponerte og tildeler modellen gode poengsummer.

Techgearlab.com er spesielt imponerte over denne massasjepistolen og gir har gitt den førsteplassen i sin test. Plasseringen som testvinner begrunnes med at modellen er av høy kvalitet generelt. I tillegg roses modellen for sin kraftige motor som gir en dybdegående massasje, og som en ekstra bonus følger det med to batterier.

Ekspertene sier også at det er en fordel med alle de ulike massasjehodene, programmene og intensitetnivåene  – samt muligheten til å kommunisere via Bluetooth. Det et par ulemper ved modellen – som for eksempel den høye prisen, den litt tunge vekten og størrelsen.

Helsemagasinet Verywellfit.com har også testet TheraGun Pro Massasjeapparat. De tildeler også denne modellen en plassering som testvinner da den kommer med mange funksjoner. Disse inkluderer blant annet hele 6 massasjehoder, en justerbar arm, et tilhørende etui samt en interaktiv app. Ekspertene konkluderer med at modellen gjør arbeidet sitt til punkt og prikke. Opplevelsen oppsummeres på denne måten: «Top-of-the-line option with a price tag to match, but with six attachments and an adjustable arm, it definitely gets the job done».

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av TheraGun Pro

Spesifikasjoner

 • Batteritid: 5 h
 • Vekt: 1,3 kg
 • Amplitude: 16 mm
 • Intensitetsnivåer: 5
 • Antall tilbehør: 6
 • Strøm: 15 - 160 W

Beste massasjepistol til den kresne forbrukeren
TheraGun Pro er noe helt eget når det kommer til denne typen produkter. Modellen ligger helt klart i den høye ende av skalaen rent prismessig, men man får til gjengjeld veldig mye for pengene. Utformingen på denne modellen er litt annerledes enn en normal «pistol», men dette er for å oppnå bedre ergonomi, et fastere grep og en bedre muskelstimulering. Den ligner mer på en arm.

Det følger med 6 forskjellige hoder som alle har hver sin unike funksjon for kroppsmassasje. I tillegg til dette har modellen en variabel hastighetskontroll på mellom 1750 og 2400 støt per minutt. Modellen kommer i en serie som består av flere modeller fra TheraGun, og denne versjonen er i kategorien «Pro». Det betyr at dette er den beste massasjepistolen i denne serien – som gjør at den passer til deg som gjerne vil ha det beste av det beste.

Med app og Bluetooth
Pro-modellen er en del kraftigere enn småbrødrene, og brukes av profesjonelle fagfolk. Den gir en 16 prosent dypere vibrasjonsmassasje enn standard-pistolen, noe som gir en grundigere behandling. Denne modellen utmerker seg også ved at den kommer med Bluetooth og en tilhørende app. Dermed kan man kommunisere via telefonen og finne gode råd og tips til hvordan man kan bruke apparatet. Via appen kan du finne programmer og guider til de ulike øvelsene.

Selv om denne massasjepistolen stor i størrelse, er den samtidig svært lydløs. Dette er mulig via den såkalte Quite Force Teknologien. Det følger med to batterier for en lengre driftstid, som til sammen vil den ligge på opptil 5 timer.

Mer om TheraGun Pro

Spesifikasjoner

 • Batteritid: 5 h
 • Vekt: 1,3 kg
 • Amplitude: 16 mm
 • Intensitetsnivåer: 5
 • Antall tilbehør: 6
 • Strøm: 15 - 160 W

Flowgun Pocket - kompakt og bærbar massasjepistol

Beste massasjepistolen å ta med seg
 • 4,7/5 stjerner på Amazon
Flowgun Pocket

De beste prisene fra Prisguide

 • Høy ytelse og kraftig design i lommestørrelse
 • Nøyaktige slag og sterke vibrasjoner
 • En rekke funksjoner for å frigjøre spenning

Forbrukerlivs vurdering

Denne massasjepistolen har et elegant skandinavisk design og er veldig behagelig å holde. Den tar 4 timer å lade modellen opp, og kan være litt intens når den brukes på det høyeste intensitetsnivået, men vi synes det er en liten pris å betale for en svært funskjonell massasjepistol i en liten størrelse. Flowgun-Pocket er et alternativ som bør vurderes av de som ønsker en massasjepistol som kan tas med i lommen, slik at man kan enkelt kan behandle sårhet og øke blodsirkulasjonen før og etter trening.

Fordeler

 • Opp til 3200 rpm
 • Lett å bruke
 • Lading via USB-type C-kabel
 • Elegant skandinavisk design
 • Behagelig å holde

Ulemper

 • Tar 4 timer å lade
 • Litt høylytt

Denne massasjepistolen er ideell for alle som ønsker en massasjepistol av høy kvalitet som også er lett og kompakt. Den gir presise slag og sterke vibrasjoner, noe som gjør den til et godt valg for en intens massasjeopplevelse.

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Flowgun pocket

Spesifikasjoner

 • Intensitetsnivåer: 3
 • Vekt: 0,5 kg
 • Strøm: 100.8 W
 • Batteritid: 4 h
 • Amplitude: 8 mm
 • Antall tilbehør: 4

Tre-hastighets nivåer
Flowgun-pocket er en høyytelses massasjepistol som er laget for bruk på mindre muskelgrupper. Den har tre intensitetsnivåer, slik at du kan velge mellom en lettere eller mer intens massasje.

3200 rpm og flere forskjellige hoder å velge mellom
Massasjepistolen har en relativt lang batteritid på 2-4 timers bruk. Med på kjøpet får man også en oppbevaringsveske, lader og seks massasjehoder, slik at man får mest mulig ut av massasjeopplevelsen. Massasjehodne inkluderer; kulehoder for mindre muskelgrupper, en gaffeldyse for paraspinalmuskler og en hardhatt silikondyse for bryst og lår.

Denne allsidige massasjepistolen gir deg muligheten til å målrette massasjen mot de muskelgruppene som trenger behandling. Dens kraft på 3200 rpm er mer enn nok for å redusere sårhet etter trening eller øke blodsirkulasjonen. Den er også godt egnet til å massere triggerpunkter som er vanskelige å nå med hendene.

Bærbar og lett design
Den har et fleksibelt og bærbart design som gjør den enkel å ta med seg uansett hvor man går. Enten du er på ferie eller hjemme, vil den bidra til å holde musklene dine avslappet og spenningsfri. Den veier bare 500 g og er dermed så lett at man enkelt kan ha den i lommen.

Mer om Flowgun Pocket

Spesifikasjoner

 • Intensitetsnivåer: 3
 • Vekt: 0,5 kg
 • Strøm: 100.8 W
 • Batteritid: 4 h
 • Amplitude: 8 mm
 • Antall tilbehør: 4

TheraGun Mini - liten massasjepistol til å ta med seg på farten 

Beste kompakte massasjepistol
 • Høy vurdering på 5/5 stjerner hos Coach
 • Kåret til Best Low Intensity Gun av Insider.com
 • Anbefalt av teknologimagasinet Esquire.com
 • 4/5 stjerner på Tom's Guide
 • Anbefalt av helsemagasinet Menshealth.com
 • God anmeldelse hos helsemagasinet Womenshealthmag.com
 • 4,8/5 stjerner på Amazon
TheraGun Mini

De beste prisene fra Prisguide

 • Lett og praktisk i lommeformat
 • Kompakt og kraftig børsteløs motor
 • Stille drift via QuietForce-teknologi

Forbrukerlivs vurdering

Theragun Mini er en enestående massasjepistol som kombinerer bekvemmelighet og ytelse i en kompakt pakke. Det kompakte og ergonomiske designet sikrer en komfortabel og optimal brukeropplevelse, hvor man kan målrette massasjen mot spesifikke muskler. Med QuietForce-teknologi er den også svært stillegående, noe som gjør den egnet for alle miljøer uten å forårsake forstyrrelser. Den raske ladetiden på 80 minutter er også svært praktisk.

Selv om denne modellen har færre innstillinger og massasjehoder sammenlignet med andre massasjepistoler, kan denne enkelheten sees på som en fordel snarere enn en ulempe. Theragun Minis fokus på nøkkelinnstillinger sikrer brukervennlighet og enkel funksjonalitet. Ved å eliminere unødvendig kompleksitet kan brukerne effektivt behandle støle muskler uten å føle seg overveldet. Samlet sett gjør Theragun Minis kompakte design, stillegående drift og raske ladetid den til et utmerket valg for de som søker en liten, komfortabel og brukervennlig massasjepistol uten å gå på kompromiss med ytelsen.

Fordeler

 • Ergonomisk utforming
 • Liten og lett å ta med seg på farten
 • Stillegående
 • Hurtiglading på 80 minutter
 • 2 utskiftbare batterier

Ulemper

 • Kun ett massasjehode inkludert

Massasjepistolen TheraGun Mini er blitt testet av tre grupper med eksperter – det inkluderer teknologimagasinet Cnet.com, helsemagasinene Menshealth.com og Womenshealthmag.com. Hos alle de tre kildene får modellen massevis av ros.

Cnet.com utnevner modellen til «Beste transportable massasjepistol» på grunn av den lille størrelsen. De skriver at hvis man helst vil ha en «smaksprøve» på hva en TheraGun kan, men ikke har råd til de dyrere storebrødrene, så vil TheraGun Mini Massasjeapparat være den beste massasjepistolen å velge. Det nevnes også at modellen er «surprisingly powerful» pluss at den er svært stillegående i bruk. Den kommer imidlertid kun med ett massasjehode, men man kan kjøpe flere i tillegg om man vil.

Menshealth.com har også utført en test av de beste massasjeapparatene på markedet, og her er TheraGun Mini Massasjeapparat inkludert. Den lille størrelsen fremheves spesielt – samtidig får den gode batteritiden og den lave vekten også mye ros. Opplevelsen oppsummeres på denne måten: «This pocket-sized model is perfect for transport og portability».

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av TheraGun Mini

Spesifikasjoner

 • Intensitetsnivåer: 3
 • Vekt: 0,65 kg
 • Batteritid: 2,5 h
 • Antall tilbehør: 1
 • Amplitude: 12 mm
 • Strøm: 22,5 W

Mini-versjon av den kjente TheraGun
TheraGun Mini Massasjeapparat er et godt valg for deg som gjerne vil sjekke hva en TheraGun kan, men som ikke har lyst til å bruke masse penger på en massasjepistol. Den er derfor mindre i designet og har en enkel utforming. På grunn av det lille designet er den lett å ta med seg.

Modellen har en god batteritid på opptil 2,5 timer per lading. I tillegg er den svært stillegående grunnet den innebygde Quiet Force Teknologien, som muliggjør en kraftig massasje uten mye støy. Ettersom det her er snakk om en mindre avansert TheraGun, ligger prisen også i den lavere enden av skalaen sammenlignet med storebrødrene.

Lav vekt
TheraGun Mini har, på grunn av det lille størrelsen, en lav vekt på kun 550 gram -så den vil ikke virke tung dersom man tar den med seg på farten. Med på kjøpet følger det også med et reiseetui med et mykt design. Modellen har også et design som gir et ergonomisk grep, slik at man får en komfortabel massasjeopplevelse.

Ettersom dette er en mini-modell er den mindre avansert sammenlignet med de fleste av konkurrentene. Det betyr at det kun følger med ett enkelt massasjehode, og man får kun 3 hastighetsinnstillinger. Man kan imidlertid kjøpe flere hoder i tillegg hvis man ønsker større allsidighet.

Mer om TheraGun Mini

Spesifikasjoner

 • Intensitetsnivåer: 3
 • Vekt: 0,65 kg
 • Batteritid: 2,5 h
 • Antall tilbehør: 1
 • Amplitude: 12 mm
 • Strøm: 22,5 W

Kica Feiyu - massasjepistol med godt grep og lav vekt

Kundenes favoritt
 • 5/5 stjerner på Google Shopping
 • 4,6/5 stjerner på Amazon

Se priser og tilbud på Kica Feiyu:

 • Magnetisk flatt hode gir en spa-lignende opplevelse
 • Design i smarttelefonstørrelse for maksimal bærbarhet
 • Smart retardasjonsfunksjon for å spare energi

Forbrukerlivs vurdering

Kica Feiyu har høstet ros fra kunder på grunn av sitt brukervennlige design, noe som gjør den egnet for personer på alle nivåer. Med fire forskjellige programmer og hastighetsmoduser kan brukerne velge den modusen som passer best til deres spesifikke fysiske krav, toleranse for ekstern stimulering og ønskede effekter. De kompakte dimensjonene og brukervennligheten gjør den svært bærbar, noe som gir mulighet for avlastning på farten. Den smarte bremsefunksjonen sparer energi, noe som øker den totale effektiviteten.

Det er imidlertid viktig å merke seg at massasjepistolen mangler en justerbar vinkel for massasjehodet og den leveres ikke med en oppbevaringspose. Likevel sikrer den faste vinkelen jevn muskelretning under behandlingen, og brukerne kan finne alternative oppbevaringsløsninger. Samlet sett er massasjepistolen Kica Feiyu  et praktisk og brukervennlig valg for effektiv og allsidig muskelavlastning.

Fordeler

 • Gir grundig dybdemassasje
 • Praktisk og pålitelig
 • 4 massasjekoder og 4 hastighetsinnstilinger
 • Godt grep og lav vekt
 • Enkel betjening

Ulemper

 • Ingen mulighet til å justere vinkelen
 • Reiseveske følger ikke med

Massasjepistolen Kica Feiyu er ikke blitt inkludert i noen ekspert-test, men denne modellen er til gjengjeld en favoritt blant forbrukerne hos Amazon.co.uk. Kundene er så imponerte at de tildeler modellen hele 4,8 av 5 stjerner i gjennomsnitt.

Modellen får ros for flere aspekter, men det nevnes spesielt at den er svært kraftig og at den har er av svært høy kvalitet. En av forbrukerne skriver: «I love it. The aluminium body is lightweight, easy to hold and sturdy. One month on, I’ve not had to charge it yet, so battery is not bad either. It’s good for general massage and really amazing for warm ups and cool down». En annen bruker oppsummerer opplevelsen på denne måten: “Incredible well built and powerful massage gun».

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Kica Feiyu

Spesifikasjoner

 • Intensitetsnivåer: 4
 • Vekt: 0,5 kg
 • Strøm: 10 W
 • Batteritid: 18 h
 • Amplitude: 6 mm
 • Antall tilbehør: 4

Til dybdemassasje og smertebehandling
Massasjepistolen Kica Feiyu vil være den beste massasjepistolen til den forbrukeren som gjerne vil ha et apparat som kan assistere med en grundig dybdemassasje – som kan befri kroppens muskler for smerter -samtidig som den er liten nok til å ha med overalt. Her er det snakk om en modell med et design som en klassisk massasjepistol i et flott og enkelt design.

For å kunne gi en kraftig behandling av alle kroppens muskelgrupper følger det med 4 forskjellige massasjehoder som hver er laget til spesifikke oppgaver og ulike typer massasje. I tillegg har den til sammen 4 nivåer for hastighet som kan brukes til å justere styrken på massasjen når man behandler kroppen.

Lang batteritid
Massasjepistolen Kica Feiyu utmerker seg på mange områder, og kanskje spesielt når det gjelder batteritiden. Den ligger nemlig på opptil 11 timer – noe som er veldig mye – før den må lades opp igjen. Her er det virkelig satt fokus på brukervennlighet.

Håndtaket er ergonomisk, noe som betyr at massasjepistolen ligger fint i hånden og at man kan utføre massasjen på best mulig måte. Modellen er i tillegg veldig lett – den har en vekt på kun 500 gram.

Mer om Kica Feiyu

Spesifikasjoner

 • Intensitetsnivåer: 4
 • Vekt: 0,5 kg
 • Strøm: 10 W
 • Batteritid: 18 h
 • Amplitude: 6 mm
 • Antall tilbehør: 4

TheraGun Elite massasjepistol - stillegående og med tilhørende app

Utmerket og allsidig massasjepistol
 • Høy vurdering på 4.5/5 stjerner på Tom's Guide
 • "Beste massasjepistol for smerter i korsryggen" på T3
 • 4/5 stjerner hos TechAdvisor
 • 4,6/5 stjerner på Amazon
TheraGun Elite massasjepistol

De beste prisene fra Prisguide

 • Tilpassbar og kraftig design
 • Patenterte Theragun Triangle ergonomisk håndtak
 • Smart perkusjonsterapi

Forbrukerlivs vurdering

Massasjepistolen TheraGun Elite er en annerkjent modell som har høstet mye ros for sin allsidighet og avanserte teknologi. Med personlig tilpasset slagbehandling og en egen app kan brukerne nyte målrettet og tilpassbar massasje som treffer spesifikke muskelgrupper med presisjon. Til tross for at den er i en høyere prisklasse og har et litt større foringsrør, har TheraGun Elite enestående ytelse, allsidighet og holdbarhet. Muligheten til å tilpasse behandlingene og de avanserte funksjonene gjør den til en verdifull investering for alle som ønsker optimal restitusjon.

Fordeler

 • Konstruksjon av høy kvalitet
 • Oppvarmingsfunksjon
 • Tilhørende app
 • Komfortable massasjehoder av lukket celleskum
 • Stillegående takket være Quiet Force Teknologi

Ulemper

 • Kort batteritid
 • Høy prisklasse

Massasjepistolen TheraGun Elite er blitt testet av to grupper eksperter – inkludert teknologimagasinet T3.com og helsemagasinet Verywellfit.com. I tillegg er dette også en favoritt blant forbrukerne på Amazon.co.uk. Hos både forbrukere og eksperter hersker det bred enighet om at modellen er svært god.

Massasjepistolen er kåret til testvinner hos T3.com, som uttaler at den er «Hands down the best percussion massager on the market today». Det fremheves spesielt at modellen er av svært god kvalitet, samt at den har et ergonomisk håndtak som gjør den enklere å bruke. Det utdeles i tillegg ros for at modellen har en tilhørende app, og for at man selv kan justere massasjemønstrene.

Hos Verywellfit.com kåres TheraGun Elite Massasjeapparat til «Beste high-tech massasjepistol», og det forklares at hvis du gjerne vil oppgradere massasjen din, så bør du vurdere denne modellen. Det noteres at den har et slankt design og at den er spekket med moderne funksjoner, slik som Bluetooth, OLED-skjerm, en justerbar hastighet og et veldig bra batteri.

Batteriet har en levetid på 120 minutter per lading, og den er svært stillegående. Ekspertene oppsummerer opplevelsen på denne måten: «The OLED screen keeps track of your speed and pressure level, and you can customize it from your smartphone».

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av TheraGun Elite

Spesifikasjoner

 • Intensitetsnivåer: 5
 • Vekt: 1 kg
 • Batteritid: 2 h
 • Antall tilbehør: 5
 • Amplitude: 16 mm
 • Strøm: 90 W

Oppdatert versjon av tidligere favoritt
TheraGun Elite er en nyere versjon av den klassiske TheraGun Pro, og derfor kommer den med samme gode kvalitet og et annerledes design. Modellen er nemlig uformet som en slags arm i stedet for en pistol.

Denne modellen er veldig moderne – og anses som den beste massasjepistolen til den forbrukeren som gjerne vil ha et nymotens redskap med stor allsidighet. Allsidigheten ses blant annet i de 5 medfølgende massasjehodene der hvert hode passer spesielt til en spesifikk oppgave. I tillegg finnes har den 5 hastighetsinnstillinger.

Med app og OLED-skjerm
TheraGun Elite gir muskelbehandling på et høyt nivå, og det kan blant annet ses på den informative OLED-skjermen. Her kan man nemlig følge med på modellens hastighet og det trykket som legges på musklene. Det finnes også en tilhørende app til telefonen, som man kan koble til via Bluetooth. Via denne appen kan man få tilgang til en lang rekke ulike data om behandlingen.

Denne modellen vil også være den beste massasjepistolen til deg som ikke vil ha et apparat som bråker -den er nemlig veldig stillegående takket være den innovative Quiet Force Teknologien som er opptil 75 prosent mer stillegående enn tidligere modeller. Modellen har er en batteritid på 2 timer – noe som ikke er det høyeste som finnes på markedet – en strøm-adapter samt et etui til oppbevaring og reise.

Mer om TheraGun Elite massasjepistol

Spesifikasjoner

 • Intensitetsnivåer: 5
 • Vekt: 1 kg
 • Batteritid: 2 h
 • Antall tilbehør: 5
 • Amplitude: 16 mm
 • Strøm: 90 W

Beurer MG100 - massasjepistol med varme

Beste modell med infrarød oppvarming
Beurer MG100

De beste prisene fra Prisguide

 • Unik egenskap ved infrarød oppvarming
 • Materialer i sandblåst aluminium
 • To grepssikre håndtak

Forbrukerlivs vurdering

Beurer MG100 skiller seg ut fra konkurrentene, med flere unike fordeler. Modellens mest fremtredende funksjon er inkluderingen av infrarød varmebehandling, som forbedrer effektiviteten av den dype massasjen. Muligheten til å bruke den som en enkelt eller dobbel enhet gir mulighet for tilpasning. Materialet, laget av sandblåste aluminium, og ergonomiske sklisikre håndtakene sikrer holdbarhet og et behagelig grep under bruk. Videre har modellen fire forskjellige massasjeprogrammene, som sikrer at den kan imøtekomme ulike behov.

Selv om Beurer MG100 kan virke noe klumpete og ikke er trådløs, kan disse aspektene faktisk betraktes som fordeler. Den større størrelsen gir en robust motor og lengre massasjeøkter uten overoppheting. Designet med ledning sikrer en jevn og uavbrutt strømforsyning, noe som eliminerer behovet for  opplading eller batteribytte.

Fordeler

 • Skjerm med blå bakgrunnsbelysning
 • Håndtak med lang rekkevidde
 • 5 nivåer for intensitet
 • 4 forskjellige massasjeprogrammer

Ulemper

 • Går på strøm
 • Stor enhet

Massasjeapparatet Beurer MG100 er ikke blitt inkludert i i eksperttester, men vi har likevel valgt å inkludere denne modellen da den er litt annerledes enn de vanlige massasjepistolene.

Her er det nemlig snakk om et massasjeapparat som arbeider ved hjelp av infrarød varme. Man får altså varmebehandling i tillegg til muskelstimuleringen, som kan gi veldig gode restituasjons-resultater. Denne modellen er derfor godt egnet til deg som ønsker deg en kombinasjon av massasje- og varme-behandling av musklene.

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Beurer MG100

Spesifikasjoner

 • Intensitetsnivåer: 5
 • Vekt: 1,7 kg
 • Strøm: 25 W
 • Antall tilbehør: 1

Infrarød varmebehandling
Massasjeapparatet Beurer MG100 bruker infrarød varme som påvirker musklene og muskelspenningene. Varmen kan bidra til å løse opp knuter i musklene slik at de slapper mer av, som som gir færre spenninger. Prosessen foregår ved at vevet rundt musklene varmes opp og at blodsirkulasjonen stimuleres.

Legg imidlertid merke til at dette produktet bruker strøm via en ledning og ikke batteri. Derfor må man være i nærheten av en stikkontakt for å kunne bruke modellen. Dette apparatet kommer med en lang og utvidet garanti på 3 år.

Trommemassasje
I tillegg til den infrarøde varmebehandlingen bruker Beurer MG100 også det som kalles trommemassasje. Det betyr at man bruker massasjehodet til å «tromme» på musklene slik at stivheten løses opp. Denne trommingen kan justeres i intensitet, og det finnes til sammen 5 nivåer for intensitet.

Det følger med til sammen 2 forskjellige hoder som er laget av holdbar og robust aluminium. Håndtakene er spesialdesignede med et belegg av et anti-skli materiale slik at man får et godt grep. I tillegg har modellen 4 massasjeprogrammer til sammen.

Mer om Beurer MG100

Spesifikasjoner

 • Intensitetsnivåer: 5
 • Vekt: 1,7 kg
 • Strøm: 25 W
 • Antall tilbehør: 1

Se YouTube-videoen nedenfor for å få et visuelt innblikk:

Eleeels X3 massasjepistol - høy kvalitet og lett vekt

Det mest praktiske alternativet
Eleeels X3 massasjepistol

De beste prisene fra Prisguide

 • Enestående kraft og teknologi for stillegående drift
 • Ulike praktiske funksjoner
 • Svært lett og designet for daglig bruk

Forbrukerlivs vurdering

Eleeel X3 har en rekke fordeler i et praktisk og brukervennlig design. Med fire hastighetsinnstillinger og fire utskiftbare massasjehoder dekker den ulike massasjebehov, samtidig som den har en lett og ergonomisk konstruksjon. Den imponerende batteritiden på opptil 10 timer sikrer langvarig bruk uten behov for hyppig lading, og inkluderingen av et oppbevaringsetui forbedrer bærbarheten.

Modellen er mer egnet for daglig bruk enn profesjonell bruk, og derfor er den mest passende for personer som søker regelmessig muskelavslapping og vedlikehold. Det brukervennlige designet og de allsidige innstillingene gir effektiv lindring og tilpasning, noe som gjør den egnet for et bredt spekter av forbrukere. Samlet sett tilbyr massasjepistolen Eleeel X3 et praktisk og pålitelig alternativ for de som ønsker å innlemme massasjeterapi i sin daglige rutine, fremme avslapning og generelt velvære.

Fordeler

 • Praktisk etui inkludert
 • 4 hoder følger med
 • Godt batteri
 • Stillegående

Ulemper

 • Egnet for massasje hjemme eller når du reiser, men ikke egnet til profesjonelt bruk

Denne modellen vil være den beste massasjepistolen for deg som gjerne vil ha et avansert massasjeapparat som kan utgjøre en stor forskjell for ømme muskler. Ved hjelp av vibrasjoner kan den løse opp muskelspenninger og ømme muskler slik at de restituerer raskere.

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Eleeels X3

Spesifikasjoner

 • Strøm: 25.2 W
 • Batteritid: 10 h
 • Vekt: 0,8 kg
 • Amplitude: 10 mm
 • Intensitetsnivåer: 4
 • Antall tilbehør: 4

4 massasjehoder
Eleeels X3 massasjepistol kommer i et enkelt, men likevel robust, design som oser av kvalitet. Den har et godt spesialdesignet grep slik at man ikke blir sliten i hånden under lengre massasje-økter. Den lave vekten på 0,79 kilo bidrar også til dette.

Denne modellen kommer med til sammen 4 massasjehoder som lett kan byttes ut, og disse er spesialdesignet til å kunne massere spesifikke områder på kroppen. I tillegg har den også 4 nivåer for hastighet som man kan velge imellom. Start gjerne forsiktig og øk gradvis dersom du har behov for det.

10 timers batteri
Eleeels X3 massasjepistol har et oppladbart batteri, og det kan holde i opptil 10 timer. Det følger også med et smart etui som gjør at man kan bruke produktet hjemme så vel som på farten.

Modellen er utstyrt med Endurance Motion Teknologi for en lang batteritid og Quiet Motion Teknologi for minimalt med støy. I tillegg kommer modellen med en tydelig indikator for av og på, samt en indikator for hastighet.

Mer om Eleeels X3 massasjepistol

Spesifikasjoner

 • Strøm: 25.2 W
 • Batteritid: 10 h
 • Vekt: 0,8 kg
 • Amplitude: 10 mm
 • Intensitetsnivåer: 4
 • Antall tilbehør: 4

Gymstick massasjepistol - Til både hobbymosjonisten og den mer profesjonelle

Beste massasjepistol til prisen

Se priser og tilbud på Gymstick massasjepistol:

 • Ergonomisk utformet struktur for enklere bruk
 • Kraftig motor som når dypt inn i muskelvevet
 • Superlett og godt balansert massasjeapparat

Forbrukerlivs vurdering

Gymstick imponerer med god teknologi og en solid konstruksjon i sterke materialer, slik som stål og silikon. Robustheten og holdbarheten sikrer langvarig bruk. Det enkle designet har et kraftig håndtak som ligger godt i hånden og er lett å manøvrere.

Med 5 utskiftbare massasjehoder gir denne modellen stor allsidighet, og retter seg effektivt mot spesifikke muskelgrupper. Hvert hode tjener et spesifikt formål, fra skuldre og nakke til rygg, håndflater, lår og ledd. I tillegg har Gymstick  3 hastighetsnivåer, slik at du kan justere intensiteten etter behov.

Selv om håndtaket kunne vært lengre for lengre rekkevidde, har Gymstick opptil 5 timers batteritid, en kraftig 20-watts motor og et praktiske reise-etui. Dette denne modellen til et godt valg for både hobbymosjonister og profesjonelle utøvere.

Fordeler

 • Behandler ømme muskler på en behagelig måte
 • Til både hobbymosjonisten og den mer profesjonelle brukeren
 • Robust
 • Flere massasjehoder
 • Høy ytelse i en lettvektspakke

Ulemper

 • Håndtaket kunne vært lengre

Massasjepistolen Gymstick er ikke blitt inkludert i en ekspert-test av massasjepistoler, men vi har likevel valgt å inkludere denne modellen da dette om et velfungerende massasjeapparat som ligger i den lave enden av prisskalaen.

Selvom dette er en rimeligere modell er det dermed ikke sagt at kvaliteten er lav -den har god teknologi og er laget av sterke  materialer. Materialene består henholdsvis av stål og silikon, og den er robust og slitesterk. Designet er enkelt, og den har et kraftig håndtak som ligger godt i hånden.

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Gymstick massasjepistol

Spesifikasjoner

 • Intensitetsnivåer: 3
 • Vekt: 0,8 kg
 • Strøm: 20 W
 • Batteritid: 5 h
 • Amplitude: 8 mm
 • Antall tilbehør: 5

5 massasjehoder
Denne modellen vil være den beste massasjepistolen til den forbrukeren som gjerne vil ha en stor allsidighet. Det følger nemlig med hele 5 massasjehoder som man lett kan bytte imellom. Hvert enkelt hode er spesielt laget for spesifikke muskler, inkluderert et rundt kulehode, et U-hode, et gaffelhode, et flatt hode og en spiral.

Kulehodet gir en målrettet massasje til skuldre, nakke og ben. U-hodet er laget til rygg, legger, underarmer og ankler. Gaffelhodet er designet til håndflater. Det flate hodet vil være et åpenbart valg til lår. Til slutt er spiralen godt egnet til å massere ledd.

3 nivåer for hastighet
Massasjepistolen Gymstick er også utstyrt med en mulighet til å bruke 3 forskjellige hastigheter som påvirker kroppen med stigende intensitet. Start alltid med den laveste intensiteten slik at du ikke kommer til å skade muskler som allerede er slitne.

I tillegg går modellen på batteri, og den har en batteritid på opptil 5 timer. Motoren er kraftig, med 20 watt, og det følger med et smart reiseetui som gjør at man lett kan ta den med seg på farten. Denne modellen vil også være den beste massasjepistolen til både hobbymosjonisten og til den mer profesjonelle mosjonisten da den er svært allsidig.

Mer om Gymstick massasjepistol

Spesifikasjoner

 • Intensitetsnivåer: 3
 • Vekt: 0,8 kg
 • Strøm: 20 W
 • Batteritid: 5 h
 • Amplitude: 8 mm
 • Antall tilbehør: 5

Tester og anmeldelser av massasjepistolene som er brukt i artikkelen

Vi håper du forstår at det ligger mye arbeid bak denne artikkelen. Vi ønsker å gi deg en objektiv vurdering av samtlige produkter, og derfor lener vi oss på både offisielle forbrukerråd, eksterne eksperter og forbrukernes egne anmeldelser, på tvers av både norske og internasjonale nettbutikker. Vårt research-team har gransket markedet og undersøkt alle relevante kilder. I undersøkelsene våre har vi brukt følgende ekspertkilder og tester:

Ekspert- og testkilder

Cnet.com

Cnet.com er et internasjonalt teknologimagasin med fokus på elektriske forbrukerprodukter. Magasinet skriver blant annet artikler om nyheter, trender og guider, og foretar jevnlig ulike produkttester. I denne sammenheng har magasinet utført en test av de beste massasjepistolene som finnes på markedet. Modellen TheraGun Mini Massasjeapparat er blitt inkludert her. Les mer hos Cnet.com.

Menshealth.com

Menshealth.com er verdens største helsemagasin for menn med fokus på blant annet trening, livsstil, kost og sex. Magasinet har her utført en test for å finne frem til markedets beste massasjepistoler. Modellen TheraGun Mini Massasjeapparat er blitt inkludert i denne testen. Les testen i sin helhet hos Menshealth.com.

Techgearlab.com

Techgearlab.com er et internasjonalt teknologimagasin med fokus på å foreta sammenligningstester av elektriske forbrukerprodukter, og deretter skrives det grundige anmeldelser. Her har magasinet utført en test av de beste massasjepistolene markedet har å by på. Modellen TheraGun Pro Massasjeapparat er blitt inkludert i denne testen. Les hele testen hos Techgearlab.com.

Verywellfit.com

Verywellfit.com er et helsemagasin som leverer ekspert-råd, øvelser, guider, artikler, oppskrifter og tester til leserne sine innenfor emnet helse. I denne sammenhengen har magasinet foretatt en test av de beste massasjepistolene på markedet. Modellene TheraGun Pro Massasjeapparat og TheraGun Elite Massasjeapparat er blitt inkludert i denne testen. Du kan finne testen i sin helhet hos Verywellfit.com.

Womenshealthmag.com

Womenshealthmag.com er den kvinnelige utgaven av Men’s Health. Det vil si at det er et helsemagasin for kvinner som har fokus på trening, livsstil, forhold, kost og helse generelt sett. Her har magasinet utført en test av de beste massasjepistolene på markedet. Modellene TheraGun Pro Massasjeapparat og TheraGun Mini Massasjeapparat er blitt inkludert i denne testen. Les mer om hele testen hos Womenshealthmag.com.

TekGuide

TekGuide er et omfattende nettsted som gir detaljerte produktanmeldelser og veiledninger om ulike forbruksvarer, inkludert massasjepistoler. De tilbyr objektive og informative evalueringer basert på egne tester og undersøkelser. Med sin ekspertise og kunnskap gjennomfører TekGuide grundige vurderinger av massasjepistoler og undersøker faktorer som ytelse, funksjonalitet, design, holdbarhet og brukeropplevelse.

Ved å teste flere modeller og analysere funksjonene deres, gir TekGuide verdifull innsikt og anbefalinger som hjelper forbrukerne med å ta informerte beslutninger når de skal velge massasjepistol. Den grundige testprosessen sikrer at anmeldelsene er pålitelige og troverdige, og hjelper forbrukerne med å finne den massasjepistolen som passer best til deres behov og preferanser.

Se Trigger Point Premium-testen her.

Testat.nu

Nettstedet Testat.nu samler anmeldelser, rangeringer og tester fra eksterne kilder og setter dem sammen til kuraterte topplister. Målet er å hjelpe leserne med å finne de beste produktene innenfor ulike kategorier. De har spesialisert seg på områder som “hus og hjem”, “sport og fritid”, “personlig pleie og helse”, “elektronikk” og “annet”.

Ved å samle informasjon fra ulike kilder gir Testat.nu omfattende innsikt som hjelper brukerne med å ta informerte kjøpsbeslutninger. Uansett om du er ute etter anbefalinger for produkter til hjemmet, sportsutstyr, personlig pleie, elektronikk eller annet, er Testat.nu en verdifull ressurs som guider deg til de beste alternativene i hver kategori.

Du kan se en anmeldelse av FlowGun Go ved å klikke her.

Inspekto

Inspekto er et sammenligningsnettsted som presenterer resultatene av produkttester i form av omfattende topplister som gir en oversikt over de beste produktene i ulike kategorier. Ved å utforske disse listene kan forbrukerne oppdage fordeler og ulemper ved hvert enkelt produkt.

Inspekto fokuserer først og fremst på kategorier som “hjem og husholdning”, “sport og friluftsliv” og “personlig pleie og helse”. Som et resultat kan besøkende på nettstedet forvente å finne et bredt spekter av produkter på topplistene. Enten du er på jakt etter produkter til hjemmet, sportsutstyr eller personlig pleie, er Inspekto en verdifull ressurs som hjelper deg med å ta informerte beslutninger og finne de beste produktene på markedet.

Du kan se en anmeldelse av FlowGun Go! ved å klikke her.

Tom's Guide

Tom’s Guide er et nettsted for forbrukerelektronikk som gir anmeldelser og informasjon om ulike teknologiprodukter, inkludert treningsteknologi. I en fersk anmeldelse har de testet Theragun Elite, en førsteklasses massasjepistol, og roser den som et kraftig og allsidig apparat som passer for alle. Anmeldelsen gir verdifull innsikt i produktets funksjoner og ytelse, noe som gjør den til en nyttig ressurs for potensielle kjøpere.

Se deres anmeldelse av Theragun Elite her.

TechAdvisor

TechAdvisor er et populært nettsted som tilbyr omfattende anmeldelser, kjøpsveiledninger og teknologirelaterte nyheter og råd. De dekker et bredt spekter av forbrukerelektronikk og teknologiprodukter, inkludert smarttelefoner, bærbare datamaskiner, smarthusenheter, spillkonsoller og mye mer.

TechAdvisors ekspertteam tester og evaluerer produktene grundig for å gi objektive anbefalinger og innsikt til forbrukerne. TechAdvisor har fokus på å hjelpe leserne med å ta informerte kjøpsbeslutninger, og tilbyr grundige anmeldelser, sammenligninger og praktiske tips for å navigere i den stadig skiftende teknologiverdenen. Enten du er på utkikk etter de nyeste anmeldelsene av gadgets eller ønsker veiledning i valg av riktig teknologiprodukt, er TechAdvisor en pålitelig ressurs.

Du kan se deres anmeldelse av TheraGun Elite her.

Kundeanmeldelser

Amazon

Ikke alle modellene vi har inkludert i denne artikkelen er blitt testet av ekspertene. Her har vi i stedet sett nærmere på hva forbrukerne mener om produktet.

Les mer om hva forbrukerne mener om TheraGun Elite Massasjeapparat hos Amazon.co.uk.

Les mer om hva forbrukerne mener om Kica Feiyu Massasjepistol hos Amazon.co.uk.

Du kan se forbrukervurderinger av TheraGun Pro her.

Du kan se Flowgun pocket-brukernes vurderinger her.

Google Shopping

Google Shopping er en nettbasert plattform levert av Google som lar forbrukerne søke etter og sammenligne produkter fra ulike nettbutikker. Det er et praktisk verktøy som gjør det mulig for forbrukerne å finne spesifikke produkter, se priser og utforske flere selgere på ett sted. Google Shopping inneholder produktbeskrivelser, bilder og forhandlerinformasjon som hjelper forbrukerne med å ta informerte kjøpsbeslutninger.

I tillegg har Google integrert et brukervurderingssystem i plattformen, slik at kundene kan gi tilbakemeldinger og vurderinger basert på sine erfaringer med produkter og selgere. Med denne funksjonen kan forbrukerne se vurderinger og anmeldelser fra andre kunder, noe som gir verdifull innsikt i kvaliteten og påliteligheten til produktene og selgerne som er oppført på Google Shopping.

Du kan se FeiyuTech Kica 2 brukervurderinger her.

FAQ

Massasjepistol test: Hvilken massasjepistol er den beste?
Det finnes mange gode modeller på markedet – noen er enkle og andre mer avanserte. Følgende apparater har alle oppnådd toppkarakterer blant ekspertene – eller utmerket seg på en annen måte: Trigger Point Premium, VivaGun Prime 3.0, MusclePain Pro, Trigger Point M16, Flowlife Flowgun GO 2.0 og TheraGun Pro.
Hva bør jeg være oppmerksom på når jeg skal velge en massasjepistol?
Hvis du vil investere i en massasjepistol, bør du finne den beste massasjepistolen for akkurat dine behov: Prisen på massasjepistoler er høy, så her bør du velge ut ifra hva du har behov for. Vurder modellens generelle kvalitet og design, slik at du får et apparat som holder lenge og ligger godt i hånden. Sjekk også hvor mange massasjehoder som følger med og hvor mange intensitetsinnstillinger modellen har, da disse øker allsidigheten. Batteritid er også viktig, og det samme gjelder størrelse og styrke. Det kan i tillegg være en veldig god idé å studere ekspertenes kommentarer nøye, da de ved hjelp av profesjonelle prosesser har vurdert produktenes evner i praksis.
Hva kan en massasjepistol brukes til?
En massasjepistol kan behandle stive muskler, og andre muskelproblemer, gi økt velvære og bedre blodgjennomstrømning – slik at man raskere blir klar til trening igjen. Massasjepistoler er ideelle for treningsentusiaster, så vel som hobby-mosjonister og den vanlige forbrukeren som sliter med muskelplager.

Hva er en massasjepistol, og har du bruk for en?

Basert på ekspertkunnskap fra Nike.com får du her en forklaring på hva en massasjepistol egentlig er, og hva den kan brukes til. Denne informasjonen kan også gi deg svaret på hvorvidt du har har bruk for en.

Hva er en massasjepistol?

Kort fortalt er en massasjepistol (også kalt massage gun) et høyteknologisk massasjeapparat som fungerer som et restitusjons-redskap. Ved å bruke en massasjepistol etter trening kan man lindre muskelspenninger og fremme restitution. De dyptgående vibrasjonene fra massasjepistolen kan hjelpe med å løsne opp stramme muskler, forbedre blodgjennomstrømningen og redusere stølhet. Det kan hjelpe treningsentusiaster med at opretholde deres prestasjoner, minske risikoen for skader og forbedre deres overordnede komfort og velvære.

En massasjepistol kan visuelt beskrives som en kombinasjon av en boremaskin og en massasjeball som fungerer ved å gi raske og gjentagende støt mot kroppen. Hodet består som regel av skum og gummi, og når det treffer kroppen så påvirker det musklene på samme måte som hos massøren. Denne typen massasje kalles perkusjonsterapi.

Når musklene påvirkes ved hjelp av denne perkusjonsterapien, blir bindevevet rundt musklene mer smidig, og dermed vil musklene føles mindre stive. Påvirkningen er også nevrologisk fordi hjernen forteller musklene at de skal slappe av.

Når du begynner å bruke et slikt massasjeapparat er det viktig at du begynner veldig forsiktig og starter på det aller laveste hastighetstrinnet. Man skal nemlig ikke angripe musklene med hard kraft, men i stedet jobbe seg forsiktig oppover.

Du kan bruke en massasjepistol på de fleste områder av kroppen, men du bør imidlertid unngå ryggraden, knokler og de store vaskulære områdene. Kvinner bør også unngå å massere brystvevet på grunn av vibrasjonene som fort kan bli for voldsomme.

Har jeg egentlig behov for en massasjepistol?

Ekspertene forklarer at en massasjepistol faktisk er ideell for mange ulike personer.

Den egner seg imidlertid spesielt godt til personer som ofte driver med hard, halvprofesjonell eller profesjonell trening. Den raskere restitueringen av kroppen vil være fordelaktig for denne gruppen personer, som har bruk for en opplagt kropp klar for ny trening.

En massasjepistol vil også være et godt verktøy hvis man trener til en bestemt begivenhet – både profesjonelt eller på mosjonsplan. Det vil nemlig kunne hjelpe med stivheten i kroppen – som kan føre til overbelastningsskader.

Til slutt kan personer som sliter med muskelknuter eller lokale smerter, få stor glede av pistolen da den er mye mer effektiv enn den massasjen som hender – og til og med en foam roller – kan gi.

Mette Benedict Boldsen, ekspert på trening og fysioterapi, understreker imidlertid at massasje ikke bør benyttes som eneste behandling og kun bør anses som en lindrende behandling. Hvis du er i tvil, rådfør deg med lege eller fysioterapeut.

Fordelene med en massasjepistol?

Det er mange fordeler med å skaffe seg en massasjepistol. Det er ikke bare for treningsentusiasten eller toppidrettsutøveren – det er like mye for deg som ønsker mer velvære og avslapning for musklene dine i hverdagen. Når du bruker massasjepistolen, øker du blodsirkulasjonen til musklene. Du kan se frem til uvurderlige fordeler som:

 • Færre smerter og spenninger
 •  Lindring av arrvev
 •  Raskere restitusjon
 • Oppvarming av muskler før og etter trening

Vår generelle anbefaling er at du finner en massasjepistol som har mange forskjellige intensiteter, flere massasjehoder, og hvor du heller ikke trenger å tenke på å lade den ofte. Hvis du er mye på farten, er det smart at batteriet holder over lengre tid.

Guide: Derfor skal du bruke en massasje pistol

Basert på råd fra ekspertene hos de danske nettsidene Painhunter og Sportsact.dk, gir vi deg her 6 grunner til å bruke en massasjepistol:

Rask restitusjon

Massasje er en av de beste måtene å restituere kroppen på etter trening. Det lindrer smerter og ubehag i musklene og gjør dem raskt klare igjen. Jo raskere musklene restituerer seg, desto raskere kan du komme deg ut og trene igjen.

Hvis man skal ha en ordentlig massasje av en annen person bør man oppsøke en profesjonell massør, men det kan fort bli en dyr affære. En massasjepistol kan her være et bedre alternativ dette er en mye billigere løsning i lengden. Den gir også samme trykk på musklene, og en massør og en massasjepistol vil kunne gi samme raske restitusjon.

En god treningsrutine for syklister bør omfatte både trening på sykkelrullen og ved å sykle utendørs. Massasjepistoler kan bidra til å lindre muskelsmerter og øke muskelgjenoppretting etter intensive treningsøkter på både sykkelrullen og utendørs sykling. Samtidig kan rulleskøyter og utendørssykling gi variasjon i treningen og forbedre den generelle fysiske formen.

Økt blodgjennomstrømning

Blodet renner alltid gjennom kroppens årer og vener, men når musklene brukes eller masseres, tilfører man et trykk på musklene slik at blodet strømmer raskere til og fra hjertet. Det er sunt for kroppen og gjør den i stand til å yte mer. Dette kalles blodgjennomstrømning og er en livsviktig prosess for å holde kroppen frisk.

Blodgjennomstrømningen økes ofte ved mosjon, men det skjer også ved massasje. Én omgang med massasjepistolen øker derfor blodgjennomstrømningen og gir økt velvære.

Rensing av melkesyre

Når du trener veldig intenst kan du oppleve at det oppstår melkesyre i musklene. De blir dermed stive og føles svakere. Melkesyre er avfallsstoffer som kroppen ikke umiddelbart kan kvitte seg med på grunn av den høye intensiteten, men det er ikke farlig. Det fører bare til irriterende stive muskler som kan vare i flere døgn.

Det vil gå bort igjen av seg selv i løpet av et par dager, men du kan hjelpe prosessen på vei ved å bruke en massasjepistol. Denne får restitueringen til å skje raskere.

Bryter arrvev

En massasjepistol kan også hjelpe til med å redusere uønskede arr da det kan få huden til å slappe mer av. Det fungerer ved at du fører massasjepistolen bortover arrvevet slik at vevet strekkes på kryss og tvers – dermed slapper huden av, og det kan gjøre arret mindre synlig.

Løsner knuter og myoser

Når man får ømme muskler kan man oppleve at man merker de harde knutene som gjør aller mest vondt. Disse knutene – også kalt myoser – er deler av musklene som er stivere enn resten, og disse kan være veldig smertefulle. De finnes ofte i nakken og skuldrene – hvor de kan trekke sammen musklene opp mot hodet og føre til hodepine.

Massasjepistolen kan ha en «oppløsende» effekt på knutene da vibrasjonene får dette muskelområdet til å slappe av. Det gjør at knuten løser seg opp.

Hjelper de som ikke trener nok

Det er langt fra alle som får nok mosjon i løpet av dagen – spesielt hvis man jobber på kontor. Ofte påvirkes blodomløpet negativt av dette, slik at blodgjennomstrømningen blir langsommere. Det gir en dårligere rensing av kroppen og en dårligere tilførsel av oksygen. Selv om man ikke trener, så kan massasjepistolen sette fart på musklene – som igjen får i gang blodomløpet.

Les også: Beste massasjestol ifølge ekspertene

Andre relevante tester og artikler

I denne artikkelen om massasjepistoler har vi sett nærmere på markedets beste modeller.

En god massasjepistol vil være et veldig godt redskap etter hard trening da musklene helst må komme seg raskt til hektene igjen. Hvis du generelt sett trener mye, vil det være en god idé å investere i en pulsklokke som kan hjelpe deg med å følge utviklingen på formen din. Hvis du er i tvil om hvilke av disse klokkene som vil være den mest optimale matchen for deg, kan du hente inspirasjon i vår artikkel om tester av aktivitetsmålere.

Aktivitetsmålere og pulsklokker ligner mye på hverandre, og modellenes funksjoner kan ofte overlappe en del. Mange aktivitetsmålere kommer også med en pulsmålings-funksjon, så det kan hende at en pulsklokke vil være et bedre valg for deg. Vil du vite mer om pulsklokker generelt sett – og se de mest velfungerende modellene på markedet – så kan du sjekke ut denne artikkelen om pulsklokker.

Trener du for å komme i bedre form, eller for å gå ned i vekt, vil det være en god idé å kjøpe en nøyaktig badevekt som kan vise deg om du er på vei i riktig retning eller ikke. Det finnes mange modeller som varierer i hvor avanserte de er – noen av de er helt enkle, mens andre kan foreta mange ulike typer målinger. Ønsker du å vite mer hvilke modeller som anses som de beste på markedet, kan du hente inspirasjon i vår artikkel om  badevekter.

Les også vår ellipsemaskin, SUP brett og tredemølle testoversikt.

Tidligere anmeldte produkter nå utgått

Nedenfor finner du produkter vi har fremhevet tidligere. Det har ikke vært mulig for oss å indentifisere forhandlere av disse modellene, men vi har beholdt dem i artikkelen i tilfelle informasjonen skulle være til nytte for deg som leser.

VivaGun ELITE Massasjepistol

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme