Massasjepistol test-oversikt: De beste massasjepistolene – ekspertenes favoritter

Sist oppdatert Artikkelen er en annonse 0

Mange tror at massasjepistoler utelukkende er for profesjonelle idrettsutøvere – det er ikke sant.

Massasjepistoler kan brukes av alle. Du bestemmer selv om du vil kjøpe deg en mild eller hard massasje, inkludert både vibrasjonsmassasje, roterende massasje eller en kraftigere pulserende massasje. Du kan også velge massasjehoder med forskjellige funksjoner og i forskjellige materialer.
Hvordan fungerer en massasjepistol?

De fleste massasjepistoler er utstyrt med en LED -berøringsskjerm, og derfor kan du i noen tilfeller slå på enheten utilsiktet. Derfor har massasjepistolen også en knapp, vanligvis plassert i bunnen, som sikrer at enheten ikke ligger og bruker all sin kraft.

Når du slår på massasjepistolen din, gir den et masserende og repeterende slag mot muskelen – det kalles også slagterapi. Massasjepistolen skal gjøre det lettere for musklene å komme seg og spare deg for både smerter og smerter.

Vi har samlet 8 modeller fra forskjellige merker, som etter vår mening er noen av de beste på markedet – inkludert både testvinnere og ekspertfavoritter.

Vi går gjennom modellene hver for seg, slik at du får et klart bilde av både fordeler og ulemper. Vi gjør også en prissammenligning, slik at du kan finne de gunstigste tilbudene på markedet raskere. Du får de beste forutsetningene for å kunne velge riktig massasjepistol for dine behov.

Legg merke til at Forbrukerliv ikke tester produktene selv. I stedet samler vi resultatene av upartiske tester slik at du raskt og enkelt kan skaffe deg en bedre oversikt over de mest velfungerende modellene som finnes på markedet.

Hva du bør vurdere før du kjøper en massasjepistol

Batterilevetid
Det viktigste aspektet ved en massasjepistols brukervennlighet er batterilevetiden. Du bør kunne bruke enheten i minst 60 minutter for å oppnå smertelindring og muskelavslapping. God batterilevetid er alt over 2 til 3 timer, men folk som bruker massasjepistoler mye, som for eksempel terapeuter, kan trenge enda lengre batterilevetid for å behandle kundene sine hele dagen lang. Det finnes modeller som tilbyr 4 til 6 timers batterilevetid og er ideelle for å behandle forskjellige kroppsområder i én massasjeøkt. Hvis du ønsker å ta massasjepistolen med deg når du reiser eller bruke den på forskjellige steder, bør du se etter en modell med et avtakbart batteri. Det kan imidlertid ta lengre tid å lade en massasjepistol med et avtakbart batteri enn de som ikke har denne funksjonen.

Hastighetsinnstillinger
Ulike muskler håndterer ulik mengde trykk og det er derfor hver massasjepistol bør ha justerbare intensitetsinnstillinger. Jo flere hastighetsinnstillinger den har, jo mer tilpassbar vil den være for å kunne brukes til forskjellige områder av kroppen og typer muskelsmerter. Noen modeller kan ha opptil 20-30 ulike innstillinger, men selv enhetene med 5 hastighetsinnstillinger er nok være tilstrekkelige til å behandle det smertefulle området. Det anbefales å bruke lavere hastigheter for å varme opp muskler eller for ekstremt smertefulle og såre musker, og høyere hastigheter for å behandle anspente muskler eller dype og stramme knuter. Det er best å starte med en lavere hastighet og deretter øke den gradvis når du føler deg komfortabel med en viss vibrasjon.

Tilpassbarhet
Ulike festehoder lar deg tilpasse massasjeopplevelsen til dine behov. De vanligste er avrundede ballfester som følger med nesten alle massasjepistoler på markedet. Festehodene som virkelig utgjør forskjellen er de som er spesielt designet for å behandle et bestemt område. For eksempel er ,,bullet»-feste spesielt laget for å behandle skulder- og armområdet med fokus på knuter. Noen modeller kommer med et gaffelfeste som er bra for sensitive områder rundt ben, legger etc. Kile og andre mindre vedlegg er ideelle for behandling av mindre områder på kroppen på grunn av deres form og størrelse. Hvis du ønsker allsidighet i massasjerutinen din eller er noen som trenger smertelindring på ulike muskelgrupper, velg en modell med et høyere antall festehoder.

Pris
Premium massasjepistolmodeller kan koste opptil 5000 NOK, men kan gi deg lengre service og batterilevetid og er kraftigere og generelt mer stabile. Budsjettalternativer koster mellom 400 og 500 NOK og fungerer tilstrekkelig for hobbyister eller personer som ikke opplever sterke muskelsmerter, siden de vanligvis kommer med mindre funksjoner enn modellene i den øverste klassen. Hvis du er noen som lider av muskelsmerter eller ofte trener intens, kan massasjepistoler i den middels til høye prisklassen være verdt å vurdere.

Bruker- og ekspertanmeldelser
Å lese brukeranmeldelser før du kjøper en massasjepistol kan fortelle deg hvor godt ulike tilbehør fungerte for dem, om batterilevetiden er god og hvor enkel å bruke den. Eksperter vil gi deg en detaljert analyse av enhetens funksjoner og en sammenligning med lignende modeller i samme prisklasse og med resten av markedet.

arrow-more


MusclePain Pro massasjepistol – med tocuhskjerm og 6 hoder

Beste massasjepistol for prisen

✅ 4,6/5 stjerner på Trustpilot
✅ 100% fornøyd garanti
✅ Brukes av utøvere på det danske kvinnelandslaget i håndball
.
MusclePain massasjepistol er ikke blitt inkludert i en massasjepistol test av eksperter, men vi har likevel valgt å inkludere den i denne artikkelen da den oser av god kvalitet. Prisen er derfor heller ikke lav, men her vil man få et redskap som brukes av profesjonelle fysioterapeuter og atleter fra kvinnelandslaget i håndball. Dermed er denne modellen den beste massasjepistolen til den kresne forbrukeren som helst vil ha et absolutt topprodukt.

I tillegg til dette så er denne modellen også vår anbefaling, og den kan brukes til såre muskler hos for eksempel løperen, den som trener hardt på treningssenteret, syklisten eller til andre typer av bevegelser. Dermed er denne modellen svært allsidig.

Med 6 massasjehoder

MusclePain massasjepistol sin allsidighet kan også ses på tilbehøret. Her følger det nemlig med hele 6 hoder som hver passer til spesifikke steder på kroppen. Dermed kan alle musklene behandles hjemmefra på en profesjonell måte.

I tillegg til dette så er den svært robust og laget av holdbare materialer, så du vil kunne bruke den i mange år fremover. Designet er maskulint og elegant forent med enkelhet og funksjonalitet. Den ligger godt i hånden med et godt grep, og den veier heller ikke så mye – kun 800 gram.

Mange hastigheter

I tillegg til de 6 hodene så finnes det også mange valg når det kommer til hastigheter – her er det hele 10 ulike hastigheter å velge imellom. Det betyr at man lettere vil kunne finne en intensitet som passer til de individuelle muskelsmertene og sårhet, og dermed vil man bli raskere klar til bevegelse igjen.

Dette massasjeapparatet vil også være den beste massasje pistolen til den forbrukeren som bryr seg om støyplager. Modellen er stillegående og har et lavt lydnivå. I tillegg til dette får man en slagdybde på 10 millimeter og en effekt på 20 watt. Batteritiden ligger på opptil 5 timer – noe som er utmerket – og som en ekstra bonus så finnes det et smart touch-display med lys.

Fordeler

 • Brukes av profesjonelle
 • Til den kresne forbrukeren
 • 6 hoder følger med
 • Hele 10 innstillinger for hastigheter
 • Stillegående og med LED touch-display
Ulemper

 • Høyere prisklasse

Spesifikasjoner ved MusclePain Massasjepistol
Produsent: MusclePain
Type: Massasjepistol / massage gun
Antall massasjehoder: 6
Antall nivåer for hastighet: 10
Effekt: 20 watt
Batteritid: Opptil 5 timer


Alpha Tech massasjepistol – best i test massasjepistol

Testvinner

✅ 14 dagers åpent kjøp
✅ 100 % fornøydsgaranti
✅ Levering: 1-2 dagers virkedager
Best i test massasjepistol - Trigger Point massasjepistol

 

OBS: Bruk rabattkoden «FORBRUKERLIV10» for 10% rabatt på alt 

Alpha Tech er en modell som uten tvil måtte være med og her får du mye massasjepistol for pengene. Dette er et merke som kun var tilgjengelig for kiropraktorer og idrettsutøvere i begynnelsen, men nå selges den til alle og enhver. Dette er altså en massasjepistol som sørger for umiddelbar virkning og du vil føle resultater allerede etter første gang du bruker den.

Tekguide.no har også testet Alpha Tech massasjepistol og der ble den kåret til best i test. Det er derfor ingen tvil om at dette er et kvalitetsprodukt som lever opp til forventingene. Den vant med begrunnelse av at den var overlegen på alle punkter, samtidig som den selger til en fornuftig pris.

Denne passer perfekt til deg som sliter med smerter og ubehag i muskulaturen. Ikke noe med dette, men den går dypt inn i muklene og bryter opp muskelknuter og forbedrer bevegeligheten.

Behandlingsnivåer og slagdybde

Alpha Tech gir deg 15 ulike behandlingsnivåer slik at du kan justere massasjen og tilpasse den til ulike muskelgrupper. Den kan justeres fra 1600 – 3000 slag i minuttet, noe som sørger for at du får en målrettet og presis massasje.

Slagdybden til Alpha Tech føles helt fantastisk. En vanlig massasjepistol behandler fra 9-10 mm i slagdybde, i mens denne modellen gir deg 12mm. Den har en kraftig motor og gir en bemerkelsesverdig massasje.

Batteri

Batteritiden er ikke lengre et problem med Alpha Tech. Den blir levert med 2 batterier og hvert batteri har en batteritid på 3 timer. Et ekstra batteri er en stor fordel ettersom at du kan bruke det ene i mens det andre lader. Det tar ca 1,5 timer og lade opp hvert batteri.

De fleste massasjepistoler har et støynivå på 60-80 dB og dette kan være sjenerende for mange. Alpha Tech er omtrent lydløs med et støynivå på 50-55 dB. Dette gjør massasjeopplevelsen bedre og den vil ikke forstyrre deg og omgivelsene rundt deg.

Massasjetilbehør

Massasjetilbehøret er en viktig del av innholdet i pakken. Flere tilbehør gir deg flere muligheter når det gjelder å tilpasse massasjen. Alpha Tech blir levert med 6 ulike massasjetilbehør som er designet til å massere spesifikke muskler.

Spesifikasjoner ved Alpha Tech Massasjepistol
Produsent: Massasjepistoler.no
Type: Massasjepistol / massage gun
Behandlingsnivåer: 15 stk
Behandlingsdybde: 12 mm
Støynivå: 50 dB
Batteritid: 6 timer

Pros

 • Brukes av profesjonelle personlige trener
 • Forebygging av skader
 • 6 massasjehoder følger med
 • Hele 15 innstillinger for hastigheter
 • Stillegående og med LED touch-display
Cons

 • Litt dyr modell

VivaGun Prime 3.0 Massasjepistol – tilbud med rabattkode

Forbrukerfavoritt

✅ 100 dagers åpent kjøp
✅ 100 % fornøydsgaranti
✅ Levering: 1-2 dagers virkedager

VivaGun Prime 3.0 Massasjepistol

 

Du kan i tillegg bruke rabattkoden «FORBRUKERLIV» for å få 15 % avslag på VivaGun Prime 3.0 

VivaGun Prime 3.0 Massasjepistol er en perfekt modell for deg som gjerne vil ha en bestselgende og testvinnende massasjepistol som er produsert av eksperter.

Utviklet i samarbeid med profesjonelle fysioterapeuter og idrettsutøvere

VivaGun Prime 3.0 Massasjepistol er blitt utviklet i samarbeid med profesjonelle fysioterapeuter og idrettsutøvere. Det vil si at massasjepistolen er blitt designet av de som kan aller mest om såre muskler og ledd. 

Derfor kan du være helt trygg på at denne modellen ligger i verdensklasse når det kommer til å hjelpe en sår og sliten kropp. VivaGun Prime 3.0 Massasjepistol er blitt brukt til å restituere profesjonelle atleter, personlige trenere, løpere, vektløftere og mange andre grupper som driver med fysisk aktivitet.

Du trenger imidlertid ikke være en profesjonell atlet for å dra nytte av VivaGun Prime 3.0 Massasjepistol. Det har etter hvert blitt veldig vanlig å skaffe seg en massasjepistol dersom man har stive og ømme muskler – for eksempel hvis man jobber på kontor eller har hjemmekontor – eller bare til å bruke fordi man synes det er deilig.  

8 massasjehoder og lang batteritid

Med VivaGun Prime 3.0 Massasjepistol vil du få hele 8 ulike massasjehoder å velge mellom. I tillegg har modellen en lang batteritid – 12-24 timer, noe som vil gi deg mer enn nok tid til å pleie musklene før den må lades igjen. 

Det er i tillegg blitt solgt mer enn 2500 enheter av VivaGun Prime 3.0 Massasjepistol i Norge – noe som helt klart vitner om produktets kvalitet og popularitet. 

Bra slagdybde og mange hastighetsnivåer

VivaGun Prime 3.0 Massasjepistol har en slagdybde på hele 14 mm. Dette vil gi musklene dine en dyp massasje som myker opp bindevev og reduserer stølhet. 

I tillegg har VivaGun Prime 3.0 Massasjepistol 7 hastighetsnivåer å velge mellom – her kan du skreddersy massasjeopplevelsen til akkurat dine muskler. Slik vil de ulike vibrasjonsnivåene kunne komme til på akkurat de triggerpunktene som trenger mest oppmerksomhet. 

Hastighetsnivåene ligger på mellom 1200 BPM og 3500 BMP. I tillegg veier ikke modellen mer enn 1 kg, som gjør at den er lett å ta med seg på tur.

Stillegående modell

VivaGun Prime 3.0 Massasjepistol er en stillegående massasjepistol. Den er nemlig utstyrt med den såkalte teknologien VivaQuiet™. Det vil gjøre at du kan bruke modellen selv om det er andre i rommet – uten at den vil virke forstyrrende.

Fordeler

 • Lager i Norge
 • Rask levering
 • Stillegående modell: 45db (VivaQuiet™ Teknologi)
 • Over 5000 fornøyde kunder i Norge
Ulemper

 • Kunder har tidligere rapportert om lengre leveringstider

Spesifikasjoner ved MusclePain Massasjepistol
Produsent: VivaGun
Type: Massasjepistol / massage gun
Antall massasjehoder: 8
Dybde: 12 mm
Vekt: 900g
Batteritid: 15-24 timer


Trigger Point M16 Massasjepistol

Premiumvalg

✅ 14 dagers åpent kjøp
✅ 100 % fornøydsgaranti
✅ Levering: 1-2 dagers virkedager
Premum Massasjepistol | Trigger Point M16 Massasjepistol
OBS: Bruk rabattkoden «FORBRUKERLIV10» for 10% rabatt på alt 

Trigger Point M16 er en modell som passer perfekt til deg som mener at kun det beste er godt nok. Dette er en komplett massasjepistol som virkelig går dypt inn i muskulaturen og gir enestående resultater. Prisen på Trigger Point M16 er litt dyrere enn andre modeller, men med god grunn.

Denne modellen sørger for en kraftig perkusjonsmassasje og leverer topp resultater, både når det kommer til funksjonalitet, effektivitet og design. Den justerbare armen er helt genial og den gjør det mye enklere å nå alle muskler.

Hvis du plages av smerter i muskulaturen og opplever stivhet i muskler og ledd så er det lurt å investere litt ekstra i godt produkt. Trigger Point M16 er en massasjepistol som gir varige resultater og du merker stor forskjell før og etter en behandling.

Behandlingsnivåer og slagdybde

En kraftig modell som kan justeres med 5 ulike behandlingsnivåer. Du kan tilpasse massasjen og velge det nivået som passer best til ulike muskler. De 5 ulike behandlingsnivåene varieres fra 1750 – 2400 slag i minuttet.

Det som gjør at Trigger Point M16 skiller seg ut fra konkurrentene er den 16 mm behandlingsdybden. Dette er 40% dypere enn en gjennomsnittlig massasjepistol og den behandler så mye som 60% dypere enn en gjennomsnittlig massasje.

Batteri

Trigger Point M16 har ikke bare en imponerende slagdybde, men den har også 6 timers batteritid. Du vil altså kunne bruke den i 20 minutter, hver eneste dag i 18 dager, før du behøver å lade batteriet. Det tar også kun 2,5 timer å lade opp batteriet.

Det er sjeldent du finner en så kraftig massasjepistol som er så lydløs som denne. Tigger Point M16 har en kraftig motor som sørger for optimal ytelse. Grunnet en Zero Sound Teknologi så har den et støynivå på kun 60-65 dB.

Massasjetilbehør

Et stort utvalg av massasjetilbehør er viktig. Du vil kunne velge det massasjehode som passer de ulike muskelgruppene best. Tigger Point M16 blir levert med så mye som 8 forskjellige massasjehoder. Dette er en stor fordel og gir en maksimal brukeropplevelse.

Fordeler

 • Brukes av profesjonelle personlige trener
 • Forbedrer atletisk ytelse
 • 8 massasjehoder følger med
 • Hele 15 innstillinger for hastigheter
 • Vekt: 1.5 kg
Ulemper

 • Høyere prisklasse
 • Relativt få behandlingsnivåer for prisen

Spesifikasjoner ved Trigger Point M16 Massasjepistol
Produsent: Massasjepistoler.no
Type: Massasjepistol / massage gun
Behandlingsnivåer: 5 stk
Behandlingsdybde: 16 mm
Støynivå: 65 dB
Batteritid: 6 timer


Flowlife Flowgun GO 2.0 – for dem som ønsker en massasjepistol med en sterk og stillegående motor

Det beste premium valget

Flowlife Flowgun GO 2.0

Med sine seks forskjellige munnstykker til ethvert behov og en kraftig, stillegående motor, er Flowlife Flowgun GO 2.0 den perfekte løsningen for å løsne spenninger, stimulere fasciene og fremme restitusjonsprosessen. Med opptil 3200 slag i minuttet tilsvarer den en massasje som er likeverdig med en du får hos en terapaut. Det er ikke uten grunn at denne massasjepistolen er tatt i bruk av profesjonelle, svenske idrettsutøvere og blitt kåret til best i test av Getfitness.no. Massasjepistolen har et lavt støynivå fra kun 30 til 55 dB og en batteritid på 5 timer. 

Redaksjonens vurdering

Vi anbefaler denne Flowlife Flowgun GO 2.0 til deg som ser etter en sterk og profesjonell massasjepistol. Vi mener at tilpasningsmulighetene og den kraftige massasjen treffer ethvert behov. Vi liker de 6 munnstykkene som dekker alle kroppens muskelgrupper og de 5 vibrasjonsnivåene. Vi synes også at levetiden på batteriet er perfekt til alle formål og at størrelsen er perfekt for treningsbagen. Vi mener prisen på massasjepistolen er noe stiv i fohold til andre modeller, men at den gode kvaliteten og de allsidige funksjonene gjør opp for seg.

Fordeler

 • Liten, lett og diskre massasjepistol
 • 5 vibrasjonsnivåer
 • Ergonomisk design
Ulemper

 • Litt dyr i forhold til andre modeller

Dette må du vite før du kjøper Flowlife Flowgun GO 2.0

Et batteri med  god kapasitet
Med en batteritid på 5 timer kan du forvente at Flowlife Flowgun Go 2.0 er klar til bruk når du trenger den. Dette er en trådløs massasjepistol du enkelt kan legge i treningsbaggen eller oppbevare hjemme. Batteriet kan enkelt og raskt lades opp mens du er på jobb eller trening. For et fulladet batteri, kreves 4 timer i laderen.

Fantastisk ytelse til alle formål
Flowlife Flowgun Go 2.0 er utstyrt med en sterk og stillegående motor som har et maksimalt støynivå på 55 dB. Massasjepistolen gir opptil 3200 slag i minuttet og er som skapt for deg som trener mye. Massasjeslagene er av høy kvalitet, sterke vibrasjoner og stor presisjon. Dette vil hjelpe til med å frigjøre spenninger, stimulere fascien, fremskynde restitusjonsprosessen og øke blodsirkulasjonen. Det er ikke uten grunn at Floelife Flowgun Go 2.0 er høyt elsket av de profesjonelle, svenske, idrettsutøvere. 

Seks forskjellige munnstykker for en unik opplevelse
Med sine seks forskjellige munnstykker og seks vibrasjonsnivåer, dekker Flowlife Flowgun Go 2.0 alle massasje behov og gir gode tilpasningsmuligheter for deg som forbruker. De seks munnstykkene dekker alle muskelgruppene og passer til enhver sport. Munnstykkene i pakken dekker lange og smale muskler, store muskelgrupper, lår og setemuskler. Det følger også med et munnstykke for spesifikke områder og triggerpunkter. I tillegg til et spesial munnstykke for paraspinale, trapezius, underarmer og legger.

Selv om massasjepistolen har en dyrere prisklasse enn konkurrentene vil den gi en unik opplevelse og garantert bli din nye favoritt. 

Spesifikasjoner

Itensitetnivåer: 5
Vekt: 970 g
Batterikapasitet: 5 timer
Motor: 30 W


Flowgun-lomme – kompakt og bærbar modell

Beste mini massasjepistol

Flowlife Pocket

Denne massasjepistolen er perfekt for alle som ønsker en massasjepistol av høy kvalitet som også er lett og kompakt. Den gir presise slag og sterke vibrasjoner, noe som gjør den til det perfekte verktøyet for en intens massasjeopplevelse.

 • Høy ytelse og kraftig design i lommestørrelse
 • Nøyaktige slag og sterke vibrasjoner
 • En rekke funksjoner for å frigjøre spenning

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Flowgun pocket

Tre-hastighets nivåer
Flowgun-lommen er en høyytelses massasjepistol som er laget for bruk på mindre muskelgrupper. Den har tre vibrasjonsnivåer for å velge det beste for dine behov. Enten du trenger en lett eller mer intens massasje, vil Flowgun-lommen passe utmerket .

3200 rpm og flere forskjellige dyser å velge mellom
Massasjepistolen har 2-4 timers batterilevetid slik at den kan massere musklene dine i en lengre perioder. En oppbevaringsveske, lader og seks dyser er inkludert på kjøpet for å få mest mulig ut av massasjeopplevelsen. Noen av dysene er en kule for å brukes på mindre muskelgrupper, en gaffeldyse for paraspinalmuskler og en hardhatt silikondyse for bryst og lår. Denne allsidige massasjepistolen gir deg muligheten til å målrette massasjen mot enhver muskelgruppe du trenger. Dens kraft på 3200 rpm er perfekt for å redusere sårhet etter trening eller øke blodsirkulasjonen. Du kan også bruke den til å få tilgang til triggerpunkter som er vanskelige å nå med fingrene.

Bærbar og lett design
Den har et fleksibelt og bærbart design som gjør den enkel å ta med seg uansett hvor man går. Enten du er på ferie eller hjemme, vil den bidra til å holde musklene dine avslappet og spenningsfri. Den veier bare 500 g og er dermed så lett at man så den ikke vil være en byrde å ha i lommen.

Flowlife Pocket Kasse

FORDELER

 • Opp til 3200 rpm
 • Lett å bruke
 • Lading via USB-type C-kabel
 • Elegant skandinavisk design
 • Behagelig å holde
ULEMPER

 • Tar 4 timer å lade
 • Litt høylytt

Forbrukerlivs vurdering

Den har et elegant skandinavisk design og er veldig behagelig å holde. Den tar 4 timer å lade og kan være litt høy i høyere hastigheter, men vi synes det er en liten pris å betale for en massasjepistol som gir en utrolig god massasje. Flowgun-lommen er et alternativ som bør vurderes av de som ønsker å redusere sårhet og øke blodsirkulasjonen.

Spesifikasjoner
Driftstid: 4
Ladetid: 4
Batteritype: Li-ion Batteri: 1600mAh
Rotasjoner per minutt: 2000 – 3200
Støynivå: 60 – 62 dB
Maksimalt trykk: 100,8w
Vekt: 500 g
Antall dyser: 4
Hastighetsnivåer: 3


TheraGun Pro Massasjeapparat – stor, profesjonell maskine

Testvinner

✅ Testvinner hos teknologimagasinet Esquire.com
✅ Testvinner hos helsemagasinet Verywellfit.com
✅ Testvinner hos Insider.com
✅ Editor’s Choice hos helsemagasinet Menshealth.com
✅ Anbefalt av helsemagasinet Womenshealthmag.com

TheraGun Pro Massasjeapparat

.
TheraGun Pro Massasjeapparat er blitt testet av 3 forskjellige hold med eksperter – disse inkluderer teknologimagasinet Techgearlab.com og helsemagasinene Verywellfit.com og Womenshealth.com. Alle er svært imponerte og tildeler modellen gode poengsummer.

Techgearlab.com er spesielt imponerte og gir dette massasjeapparatet førsteplassen i sin test. Plasseringen som testvinner gis fordi de noterer seg at den generelle kvaliteten er utrolig høy. I tillegg roses modellen for sin kraftige motor som gir en dybdegående massasje, og som en ekstra bonus følger det med to batterier. Ekspertene forklarer også at det er en fordel med alle de ulike massasjehodene, programmene og nivåene for hastigheter – samt muligheten til å kommunisere med telefonen via Bluetooth. Det et par ulemper ved modellen – som for eksempel den veldig høye prisen, den litt tunge vekten og størrelsen.

Helsemagasinet Verywellfit.com har også testet TheraGun Pro Massasjeapparat. De tildeler også denne modellen en plassering som testvinner da den kommer med mange funksjoner. Disse inkluderer blant annet hele 6 massasjehoder, en justerbar arm, et tilhørende etui samt en interaktiv app, og ekspertene konkluderer med at den klarer massasjearbeidet til punkt og prikke. Opplevelsen oppsummeres på denne måten: «Top-of-the-line option with a price tag to match, but with six attachments and an adjustable arm, it definitely gets the job done».

Beste massasjepistol til den kresne forbrukeren

TheraGun Pro Massasjeapparat er noe helt eget når det kommer til denne typen produkter. Modellen ligger helt klart i den høye ende av skalaen rent prismessig, men man får til gjengjeld veldig mye kvalitet for pengene. Utformingen på denne modellen er litt annerledes enn en normal «pistol», men dette er gjort for å oppnå en bedre ergonomi, et fastere grep og en bedre muskelstimulering. Den ligner mer på en arm.

Det følger med 6 forskjellige hoder som alle har hver sin unike funksjon for kroppsmassasje, og i tillegg til dette så har modellen en variabel hastighetskontroll på mellom 1750 og 2400 støt per minutt. Modellen kommer i en serie som består av flere modeller fra TheraGun, og denne versjonen er «Pro». Det betyr at dette er den beste massasjepistolen til den seriøse eller kresne forbrukeren – som gjerne vil ha det beste av det beste. 

Med app og Bluetooth

Pro-modellen er en del kraftigere enn småbrødrene, og brukes av profesjonelle fagfolk. Den leverer en 16 prosent dypere vibrasjonsmassasje enn standard-pistolen, og dermed vil behandlingen bli mer grundig. Denne modellen utmerker seg også ved at den kommer med Bluetooth og en tilhørende app. Dermed kan man kommunisere med telefonen og finne gode råd og tips til hvordan man kan bruke apparatet. Via appen kan du finne programmer og guider til de ulike øvelsene.

Selv om dette massasjeapparatet er stort, så er det designet til å være lydløst. Dette er mulig via den såkalte Quite Force Teknologien. Det følger med to batterier for en lengre driftstid, og til sammen så vil den ligge på opptil 5 timer.

Fordeler

 • Testvinner i massasjepistol test
 • Stor og profesjonell
 • Svært god kvalitet
 • 16 prosent mer dyptgående
 • Med Bluetooth og app
Ulemper

 • Høy prisklasse
 • Tung modell

Spesifikasjoner ved TheraGun Pro Massasjeapparat
Produsent: TheraGun
Type: Massasjepistol / Massage gun
Antall massasjehoder: 6
Antall nivåer for hastighet: Variabel
 Batteritid: Opptil 5 timer

 


TheraGun Mini Massasjeapparat – lett å ta med seg på farten 

✅ Kåret til Best Low Intensity Gun av Insider.com
✅ Anbefalt av teknologimagasinet Esquire.com

✅ Anbefalt av helsemagasinet Menshealth.com
✅ God anmeldelse hos helsemagasinet Womenshealthmag.com

TheraGun Mini Massasjeapparat

 

.TheraGun Mini Massasjeapparat er blitt testet av tre hold med eksperter – det inkluderer teknologimagasinet Cnet.com og helsemagasinene Menshealth.com og Womenshealthmag.com. Hos alle de tre kildene får modellen massevis av ros.

Cnet.com utnevner modellen til «Beste transportable massasjepistol» på grunn av den lille størrelsen. De skriver at hvis man helst vil ha en «smaksprøve» på hva en TheraGun kan, men ikke har råd til de dyrere storebrødrene, så vil TheraGun Mini Massasjeapparat være den beste massasjepistolen å velge. Det nevnes også at modellen er «surprisingly powerful» pluss at den er svært stillegående i bruk. Den kommer imidlertid kun med ett massasjehode, men man kan kjøpe flere i tillegg om man vil.

Menshealth.com har også foretatt en test av de beste massasjeapparatene på markedet, og her er TheraGun Mini Massasjeapparat også inkludert. Den lille størrelsen fremheves spesielt – mens den gode batteritiden og den lave vekten også får ros. Opplevelsen oppsummeres på denne måten: «This pocket-sized model is perfect for transport og portability».

Mini-versjon av den kjente TheraGun

TheraGun Mini Massasjeapparat vil være den beste massasjepistolen til den forbrukeren som gjerne vil sjekke hva en TheraGun kan, men som ikke har lyst til å bruke masse penger på en massasjepistol. Den er derfor mindre i designet og har en enkel utforming. På grunn av det lille designet er den lett å ta med seg, og den tar heller ikke stor plass i vesken.

Modellen har en god batteritid på opptil 2,5 timer per lading, og modellen er også laget slik at den ikke bråker spesielt mye. Dette er mulig på grunn av den innebygde Quiet Force Teknologien som leverer en kraftig massasje uten mye støy. Ettersom det her er snakk om en mindre avansert TheraGun så ligger prisen også i den lavere enden av skalaen sammenlignet med storebrødrene.

Lav vekt

TheraGun Mini Massasjeapparat kommer på grunn av det lille design med en lav vekt på kun 550 gram, så den vil ikke virke tung dersom man tar den med seg på farten. Til reisen følger det også med et reiseetui med et mykt design. Den kommer også med et ergonomisk grep for å få den mest optimale opplevelsen.

Ettersom dette er en mini-modell så er den ikke like avansert som de fleste av konkurrentene. Det betyr at det kun følger med ett enkelt massasjehode, og man får kun 3 hastighetsinnstillinger. Man kan imidlertid kjøpe flere hoder i tillegg hvis man vil ha en større allsidighet.

Fordeler

 • Toppscorer i massasjepistol test
 • Liten og lett å ta med seg på farten
 • Stillegående
 • Med Quiet Force Teknologi
 • Prisvennlig TheraGun-apparat
Ulemper

 • Kort batterilevetid

Spesifikasjoner ved TheraGun Mini Massasjeapparat
 Produsent: TheraGun
Type: Massasje pistol / Massage gun
Antall massasjehoder: 1
Antall nivåer for hastighet: 3
 Batteritid: Opptil 2,5 timer


Kica Feiyu Massasjepistol – Brukerfavorit 

Kica Feiyu Massasjepistol

.
Kica Feiyu Massasjepistol er ikke blitt inkludert i en massasjepistol test, men denne modellen er til gjengjeld en favoritt blant brukerne hos Amazon.co.uk. Kundene er så imponerte at de tildeler modellen hele 4,8 av 5 stjerner i gjennomsnitt. Modellen får ros for flere aspekter, mens det nevnes spesielt flere ganger at denne massasjepistolen er svært kraftig og at den har en svært god kvalitet. En av brukerne skriver: «I love it. The aluminium body is lightweight, easy to hold and sturdy. One month on, I’ve not had to charge it yet, so battery is not bad either. It’s good for general massage and really amazing for warm ups and cool down». En annen bruker oppsummerer opplevelsen på denne måten: “Incredible well built and powerful massage gun».

Til dybdemassasje og smertebehandling

Kica Feiyu Massasjepistol vil være den beste massasjepistolen til den forbrukeren som gjerne vil ha et apparat som kan assistere med en grundig dybdemassasje – som kan befri kroppens muskler for smerter. Her er det snakk om en modell med et design som en klassisk massasjepistol i et flott og enkelt design – som også har en elegant utforming. 

For å kunne levere en kraftig behandling av hele kroppens struktur så følger det med 4 forskjellige massasjehoder som hver er laget til spesifikke oppgaver og ulike typer massasje. I tillegg til dette så finnes det til sammen 4 nivåer for hastighet som kan brukes til å justere styrken på massasjen når man behandler kroppen.

Lang batteritid

Kica Feiyu Massasjepistol utmerker seg på mange områder – ikke bare når det gjelder batteritiden. Den ligger nemlig på opptil 11 timer – noe som er veldig mye – og deretter må apparatet lades opp igjen. Her er det satt fokus på brukervennlighet, som gjør den enkel å bruke.

Håndtaket er ergonomisk, noe som betyr at man vil få et fint grep til og med etter bruk over lang tid, og det gode grepet sikrer også at man kan utføre massasjen på best mulig måte. Modellen er i tillegg veldig lett – den har en vekt på kun 500 gram. 

Fordeler

 • Brukerfavoritt
 • Leverer grundig dybdemassasje
 • Flott og enkel
 • 4 massasjekoder og 4 hastighetsinnstilinger
 • Godt grep og lav vekt
Ulemper

 • Ingen mulighet til å justere vinkelen
 • Reiseveske følger ikke med

Spesifikasjoner ved Kica Feiyu Massasjepistol
 Produsent: Kica
Type: Massasjepistol / Massage gun
Antall massasjehoder: 4
Antall nivåer for hastighet: 4
Effekt: 30 watt
 Batteritid: Opptil 11 timer


Beurer MG100 Massasjeapparat – bruker infarød varme

Beurer MG100 Massasjeapparat

.
Beurer MG100 Massasjeapparat er ikke blitt inkludert i mange massasjepistol tester utført av eksperter, men vi har likevel valgt å inkludere denne modellen da den er litt annerledes enn de vanlige massasjepistolene.

Her er det nemlig snakk om et massasjeapparat som arbeider ved hjelp av infrarød varme. Dermed får man varmebehandling i tillegg til muskelstimuleringen, som kan føre til veldig gode resultater. Derfor vil denne modellen være den beste massasjepistolen til den forbrukeren som også gjerne ønsker å behandle ømme muskler med varme.

Infrarød varmebehandling

Beurer MG100 Massasjeapparat masserer som sagt med infrarød varme, og denne varmen går innover i kroppen og påvirker musklene og muskelspenningene. Varmen løser opp hardhetene i musklene slik at de slapper mer av, og det gir færre spenninger. Prosessen foregår ved at vevet rundt musklene varmes opp og at blodsirkulasjonen stimuleres.

Legg imidlertid merke til at dette produktet bruker strøm via en ledning og ikke batteri. Derfor må man være i nærheten av en stikkontakt for å kunne bruke denne modellen. Dette apparatet kommer med en lang og utvidet garanti på 3 år. 

Trommemassasje

I tillegg til den infrarøde varmebehandlingen så bruker Beurer MG100 Massasjeapparat også en såkalt trommemassasje. Det betyr at man bruker hodet til å «tromme» lett på musklene slik at stivheten løses opp. Denne trommingen kan justeres i intensitet, og det finnes til sammen 5 nivåer for intensitet. 

Det følger med til sammen 2 forskjellige hoder som er laget av holdbar og robust aluminium. Håndtakene er spesialdesignede med et belegg av et anti-skli materiale slik at man får et godt grep. Modellen har til sammen 4 massasjeprogrammer du kan velge imellom, så denne modellen vil være den beste massasjepistolen til forbrukere med svake, men også sterkere muskelsårhet.

Fordeler

 • Annerledes modell som skiller seg ut
 • Bruker infrarød varme
 • Går på strøm
 • 5 niväer for intensitet
 • 4 forskjellige massasjeprogrammer
Ulemper

 • Går på strøm
 • Stor enhet

Spesifikasjoner ved Beurer MG100 Massasjeapparat
 Produsent: Beurer
 Type: Massasjeapparat med infrarød varme
Antall massasjehoder: 2
Antall nivåer for hastighet: 5
Materiale: Aluminium
 Batteritid: Ingen, går på strøm


Eleeels X3 massasjepistol – høy kvalitet og lett vekt

Eleeels X3 Massage Gun

.
Eleeels X3 massasjepistol er ikke blitt testet av eksperter, men vi har likevel valgt å ta den med i denne artikkelen om massasjepistol tester da den er svært brukbar og kan mange ting.

Denne modellen vil være den beste massasjepistolen til den forbrukeren som gjerne vil ha et avansert massasjeapparat som kan utgjøre en stor forskjell for ømme muskler. Ved hjelp av vibrasjoner så kan den løse opp muskelspenninger og ømme muskler slik at man oppnår en raskere restitusjon.

4 massasjehoder 

Eleeels X3 massasjepistol kommer i et enkelt, men likevel robust, design som oser av kvalitet. Det finnes et godt spesialdesignet grep til hånden slik at man ikke blir sliten av å holde den. Den lave vekten på 0,79 kilo bidrar også til dette.

Denne modellen kommer med til sammen 4 massasjehoder som lett kan byttes ut, og disse er spesialdesignet til å kunne massere spesifikke områder på kroppen. I tillegg til dette finnes det også 4 nivåer for hastighet som man kan velge imellom. Start gjerne forsiktig og øk gradvis dersom du har behov for det. 

10 timers batteri

Eleeels X3 massasjepistol har et oppladbart batteri, og det kan holde i opptil 10 timer. Det følger også med et smart etui som gjør at man kan bruke produktet hjemme så vel som på farten. Det jobber både raskt og profesjonelt, og derfor vil denne modellen være den beste massasjepistolen – også til den krevende forbrukeren. Modellen er utstyrt med Endurance Motion Teknologi for en lang batteritid og Quiet Motion Teknologi for minimalt med støy.

I tillegg til dette kommer modellen med en tydelig indikator for av og på, samt en indikator for hastighet. 

Fordeler

 • Høy kvalitet
 • Profesjonelt apparat
 • 4 hoder følger med
 • Godt batteri
 • Stillegående
Ulemper

 • Egnet for massasje hjemme eller når du reiser, men ikke egnet til profesjonelt bruk

Spesifikasjoner ved Eleeels X3 massasjepistol
 Produsent: Eleeels
 Type: Massasjepistol / Massage gun
Antall massasjehoder: 4
Antall nivåer for hastighet: 4
 Batteritid: Opptil 10 timer


TheraGun Elite Massasjeapparat – stille og med tilhørende app

TheraGun Elite Massasjeapparat

.

 

TheraGun Elite Massasjeapparat er blitt testet av to hold med eksperter – det inkluderer teknologimagasinet T3.com og helsemagasinet Verywellfit.com. I tillegg er det også snakk om en brukerfavoritt blant brukerne på Amazon.co.uk. Hos både brukere og eksperter hersker det bred enighet om at produktet er veldig bra.

Denne massasjepistolen kåres til testvinner hos T3.com, som forklarer at den er «Hands down the best percussion massager on the market today». Det fremheves spesielt at modellen har en svært god kvalitet i oppbygningen samt et ergonomisk håndtak som gjør det enklere å behandle seg selv. Det utdeles i tillegg ros for at modellen har en tilhørende app, og for at man selv kan justere massasjemønstrene. 

Hos Verywellfit.com kåres TheraGun Elite Massasjeapparat til «Beste high-tech massasjepistol», og det forklares at hvis du gjerne vil oppgradere massasjen din, så bør du vurdere denne modellen. Det noteres at den kommer i et slankt design og at den er spekket med moderne funksjoner, Bluetooth, OLED-skjerm, en justerbar hastighet og et veldig bra batteri. Batteriet har en levetid på 120 minutter per lading. De bemerker også at som en ekstra bonus så bråker den heller ikke mye. Ekspertene oppsummerer opplevelsen på denne måten: «The OLED screen keeps track of your speed and pressure level, and you can customize it from your smartphone».

Oppdatert versjon av tidligere favoritt

TheraGun Elite Massasjeapparat er en nyere versjon av den klassiske TheraGun Pro, og derfor kommer den med samme gode kvalitet og et annerledes design. Modellen er nemlig uformet som en slags arm i stedet for en pistol.

Denne modellen er veldig moderne – og den beste massasjepistolen til den forbrukeren som gjerne vil ha et nymotens redskap som kommer med den nyeste innmaten i tillegg til en stor allsidighet. Den store allsidigheten ses blant annet i de 5 medfølgende massasjehodene der hvert hode passer spesielt til en spesifikk oppgave. I tillegg finnes det hele 5 hastighetsinnstillinger.

Med app og OLED-skjerm

TheraGun Elite Massasjeapparat kan levere muskelbehandling på et høyt nivå til den kresne forbrukeren, og det kan blant annet ses på den informative OLED-skjermen. Her kan man nemlig følge med på modellens hastighet og det trykket som legges på musklene. Det finnes også en tilhørende app til telefonen, som man kan koble til via Bluetooth. Via denne appen kan man få tilgang til en lang rekke ulike data om behandlingen.

Dette produktet vil også være den beste massasjepistolen til den brukeren som ikke vil ha et apparat som bråker: Denne modellen er veldig stillegående takket være den innovative Quiet Force Teknologien som er opptil 75 prosent mer stillegående enn tidligere modeller. Modellen har er en batteritid på 2 timer – noe som ikke er det høyeste som finnes på markedet – en strøm-adapter samt et etui til oppbevaring og reise.

Fordeler

 • Testvinner i massasjepistol test
 • Oppdatert versjon fra TheraGun
 • 5 massasjehoder
 • Med tilhørende app
 • Stillegående takket være Quiet Force Teknologi
Ulemper

 • kort batterilevetid
 • høy prisklasse

Spesifikasjoner ved TheraGun Elite Massasjeapparat
 Produsent: TheraGun
 Type: Massasjepistol / Massage gun
 Antall massasjehoder: 5
 Antall nivåer for hastighet: 5
 Batteritid: Opptil 2 timer


Gymstick massasjepistol

 

✅ 5 massasjehoder
✅ 3 hastighetsnivåer
✅ 20 watt motor

Gymstick Massage

.
Gymstick massasjepistol er ikke blitt inkludert i en test av massasjepistoler, men vi har likevel valgt å inkludere denne modellen da det her er snakk om et velfungerende massasjeapparat som ligger i den lave enden av skalaen rent prismessig. Det er ikke dermed sagt at kvaliteten er lav, for her finnes det masse bra teknologi og en konstruksjon som er bygd opp av sterke materialer.

Materialene er henholdsvis stål og silikon, og den er robust og slitesterk. Designet er enkelt, og den har et kraftig håndtak som ligger godt i hånden.

5 massasjehoder

Denne modellen vil være den beste massasjepistolen til den forbrukeren som gjerne vil ha en stor allsidighet. Det følger nemlig med hele 5 massasjehoder som man lett kan bytte imellom. Hvert enkelt hode har til formål å være spesielt tilegnet spesifikke muskler, og dette inkluderer et rundt kulehode, et U-hode, et gaffelhode, et flatt hode og en spiral.

Kulehodet leverer en målrettet massasje til skuldre, nakke og ben. U-hodet er laget til rygg, legger, underarmer og ankler. Gaffelhodet er designet til håndflater. Det flate hodet vil være et åpenbart valg til lår. Til slutt så er spiralen god til å massere ledd.

3 nivåer for hastighet

Gymstick massasjepistol er også utstyrt med en mulighet til å bruke 3 forskjellige hastigheter som påvirker kroppen med stigende intensitet. Start alltid med den laveste intensiteten slik at du ikke kommer til å skade muskler som allerede er slitne.

I tillegg til dette så går modellen på batteri, og den har en batteritid på opptil 5 timer. Motoren er kraftig på 20 watt, og det følger med et smart reiseetui som gjør at man lett kan ta den med seg på farten. Denne modellen vil også være den beste massasjepistolen til både hobbymosjonisten og til den mer profesjonelle mosjonisten da den er svært allsidig.

Spesifikasjoner ved Gymstick massasjepistol
Produsent: Gymstick
Type: Massasjepistol / massasjepistol
Antall massasjehoder: 5
Antall nivåer for hastighet: 3
Effekt: 20 watt
Materiale: Stål og silikon
Batteritid: Opptil 5 timer

Fordeler ved Gymstick massasjepistol
Prisvennlig
Robust
Med 5 hoder
3 hastighetsnivåer
Til både hobbymosjonisten og den mer profesjonelle brukeren


Hva er en massasjepistol, og har du bruk for en?

Basert på ekspertkunnskap fra Nike.com så forklarer vi her hva en massasjepistol egentlig er, og hva den kan brukes til. Når det gjelder spørsmålet om hvorvidt du har bruk for en, så får du også svar på det her. 

Hva er en massasjepistol?

Kort fortalt så er en massasjepistol (også kalt en massage gun) et høyteknologisk massasjeapparat som fungerer som et restitusjons-redskap.

Dette redskapet kan visuelt beskrives som en kombinasjon av en boremaskin og en massasjeball som fungerer ved å skape raske og gjentagende støt mot kroppen. Hodet består som regel av skum og gummi, og når det treffer kroppen så påvirker det musklene på samme måte som hos massøren. Denne typen massasje kalles perkusjonsterapi.

Når musklene påvirkes ved hjelp av denne perkusjonsterapien så blir bindevevet rundt musklene mer smidig, og dermed vil musklene føles mindre stive. Påvirkningen er også nevrologisk fordi hjernen forteller musklene at de skal slappe av.

Husk at når du begynner å bruke et slikt massasjeapparat, så er det viktig at du begynner veldig forsiktig og starter på det aller laveste hastighetstrinnet. Man skal nemlig ikke angripe musklene med hard kraft, men i stedet jobbe seg forsiktig innover.

Du kan bruke dette produktet på det meste av kroppen, men du bør imidlertid unngå ryggraden, knokler og de store vaskulære områdene. Kvinner bør også unngå å massere brystvevet på grunn av vibrasjonene, som fort kan bli for voldsomme.

Har jeg egentlig behov for dette massasjeapparatet?

Ekspertene forklarer at en massasjepistol faktisk er ideell for mange typer forbrukere.

Den egner seg imidlertid spesielt godt til personer som ofte driver med hard, halvprofesjonell eller profesjonell trening. Den raskere restitueringen av kroppen vil være fordelaktig for denne gruppen med mennesker som har bruk for en frisk kropp hver dag.

Produktet vil også være et godt verktøy hvis man trener til en bestemt begivenhet – både profesjonelt eller på mosjonsplan. Det vil nemlig kunne hjelpe med stivheten i kroppen – som kan føre til overbelastningsskader.

Helt til slutt så vil personer som sliter med muskelknuter eller lokale smerter kunne få stor glede av pistolen da den er mye mer effektiv enn den massasjen som hender – og til og med en foam roller – kan levere

Fordelene med en massasjepistol?

Det er mange fordeler med å skaffe seg en massasjepistol. Det er ikke bare for treningsentusiasten eller toppidrettsutøveren – det er like mye for deg som ønsker mer velvære og avslapning for musklene dine i hverdagen. Når du bruker massasjepistolen, øker du blodsirkulasjonen til musklene. Du kan se frem til uvurderlige fordeler som:

• Færre miose og spenninger
• Lindring av arrvev
• Raskere restitusjon
• Oppvarming av muskler før og etter trening

Vår generelle anbefaling er at du finner en massasjepistol som har mange forskjellige programmer, flere massasjehoder, og hvor du heller ikke trenger å tenke på å lade den for ofte. Hvis du er mye på farten, er det smart at batteriet holder.


Guide: Derfor skal du bruke en massasje pistol

Basert på råd fra ekspertene hos de danske nettsidene Painhunter og Sportsact.dk så gir vi deg her 6 grunner til å bruke en massasjepistol:

1. Rask restitusjon

Massasje er en av de beste måtene å restituere kroppen på etter trening. Det lindrer smerter og ubehag i musklene og gjør dem raskt klare igjen. Jo raskere musklene restituerer seg, desto raskere kan du komme deg ut og trene igjen.

Hvis man skal ha en ordentlig massasje av en annen person, så bør man oppsøke en profesjonell massør, men det kan fort bli en dyr affære. En massasjepistol kan her være et bedre alternativ da den i lengden vil bli mye billigere enn massøren. Det gis også samme trykk på musklene, og en massør og en massasjepistol vil kunne gi samme raske restitusjon.

2. Økt blodgjennomstrømning

Blodet renner alltid gjennom kroppens årer og vener, men når musklene brukes eller masseres så tilfører man et trykk på musklene slik at blodet strømmer raskere til og fra hjertet. Det er sunt for kroppen og gjør den i stand til å yte mer. Dette kalles blodgjennomstrømning og er en livsviktig prosess for å holde kroppen frisk.

Blodgjennomstrømningen økes ofte ved mosjon, men det skjer også ved massasje. Én omgang med massasjepistolen øker derfor blodgjennomstrømningen og gir økt velvære.

3. Rensing av melkesyre

Når du trener veldig intenst så kan du oppleve at det oppstår melkesyre i musklene. De blir dermed stive og føles svakere. Melkesyre er avfallsstoffer som kroppen ikke umiddelbart kan kvitte seg med på grunn av den høye intensiteten, men det er ikke farlig. Det fører bare til irriterende stive muskler som kan vare i flere døgn.

Det vil gå bort igjen av seg selv i løpet av et par dager, men du kan hjelpe prosessen på vei ved å bruke en massasjepistol. Denne får restitueringen til å skje raskere.

4. Bryter arrvev

Dette massasjeapparatet kan også hjelpe til med å redusere uønskede arr da det kan få huden til å slappe mer av. Det fungerer ved at du fører produktet bortover arrvevet slik at vevet strekkes på kryss og tvers – dermed slapper huden av, og det kan gjøre arret mindre synlig.

5. Løsner knuter og myoser

Når man får ømme muskler så kan man oppleve at man merker de harde knutene som gjør aller mest vondt. Disse knutene – også kalt myoser – er deler av musklene som er stivere enn resten, og disse kan være veldig smertefulle. De finnes ofte i nakken og skuldrene – hvor de kan trekke sammen musklene opp mot hodet og føre til hodepine.

Massasjepistolen kan ha en «oppløsende» effekt på knutene da vibrasjonene får dette muskelområdet til å slappe av. Det gjør at knuten løser seg opp.

6. Hjelper de som ikke trener nok

Det er langt fra alle som får nok mosjon i løpet av dagen – spesielt hvis man jobber på kontor. Ofte påvirkes blodomløpet negativt av dette, slik at blodgjennomstrømningen blir langsommere. Det gir en dårligere rensing av kroppen og en dårligere tilførsel av oksygen. Selv om man ikke trener, så kan massasjepistolen sette fart på musklene – som igjen får i gang blodomløpet.

Les også: Beste massasjestol ifølge ekspertene


Beskrivelser av kilder og tester

Vi håper du forstår at det ligger mye arbeid bak denne artikkelen. Vi ønsker å gi deg en objektiv vurdering av samtlige produkter, og derfor lener vi oss til både offisielle forbrukerråd, eksterne eksperter og forbrukernes egne anmeldelser på tvers av både norske og internasjonale nettbutikker. Vårt research-team har gransket markedet og undersøkt alle relevante kilder. I undersøkelsene våre har vi brukt følgende ekspertkilder og tester:

Brukeranmeldelser
Ikke alle modellene vi har inkludert i denne artikkelen er blitt testet av ekspertene. Her har vi i stedet sett nærmere på hva brukerne mener om produktet. Her er det snakk om brukeranmeldelser av de følgende produktene:Les mer om hva brukerne mener om TheraGun Elite Massasjeapparat hos Amazon.co.uk.
Les mer om hva brukerne mener om Kica Feiyu Massasjepistol hos Amazon.co.uk.
Cnet.com
Cnet.com er et internasjonalt teknologimagasin med fokus på elektriske forbrukerprodukter. Magasinet skriver artikler om nyheter, trender, guider og så videre, og foretar jevnlig ulike produkttester. I denne omgang er det snakk om en test av de beste massasjepistolene som finnes på markedet. Modellen TheraGun Mini Massasjeapparat er blitt inkludert her. Les mer hos Cnet.com.
Menshealth.com
Menshealth.com er verdens største helsemagasin for menn med fokus på trening, livsstil, kost, sex og så videre. Magasinet har her foretatt en test for å finne frem til markedets beste massasjepistoler. Modellen TheraGun Mini Massasjeapparat er blitt inkludert i denne testen. Les testen i sin helhet hos Menshealth.com.
Techgearlab.com
Techgearlab.com er et internasjonalt teknologimagasin som har fokus på å foreta sammenligningstester av elektriske forbrukerprodukter, og deretter skrives det grundige anmeldelser. Her har magasinet utført en test av de beste massasjepistolene markedet har å by på. Modellen TheraGun Pro Massasjeapparat er blitt inkludert i denne testen. Les hele testen hos Techgearlab.com.
T3.com
T3.com er et internasjonalt teknologimagasin som skriver blant annet nyheter, artikler, trender og guider – og utfører tester av forskjellige elektriske forbrukerprodukter. I denne omgang har magasinet utført en test av de beste massasjepistolene på markedet. Modellen TheraGun Elite Massasjeapparat er inkludert i denne testen. Les testen i sin helhet hos T3.com.
Verywellfit.com
Verywellfit.com er et helsemagasin som leverer ekspert-råd, øvelser, guider, artikler, oppskrifter og tester til leserne sine innenfor emnet helse. I denne omgang har magasinet foretatt en test av de beste massasjepistolene på markedet. Modellene TheraGun Pro Massasjeapparat og TheraGun Elite Massasjeapparat er blitt inkludert i denne testen. Du kan finne testen i sin helhet hos Verywellfit.com.
Womenshealthmag.com
Womenshealthmag.com er den kvinnelige utgaven av Men’s Health. Det vil si at det er et helsemagasin for kvinner som har fokus på trening, livsstil, forhold, kost og helse generelt sett. Her har magasinet utført en test av de beste massasjepistolene på markedet. Modellene TheraGun Pro Massasjeapparat og TheraGun Mini Massasjeapparat er blitt inkludert i denne testen. Les mer om hele testen hos Womenshealthmag.com.

 

Andre relevante tester og artikler

I denne artikkelen om tester av massasjepistoler så har vi sett nærmere på markedets beste modeller innenfor dette feltet.

Den beste massasjepistolen vil være et veldig godt redskap etter hard trening da musklene helst må komme seg raskt til hektene igjen. Hvis du generelt sett trener mye så vil det være en god idé å investere i en pulsklokke som kan hjelpe deg med å følge utviklingen på formen din. Hvis du er i tvil om hvilke av disse klokkene som vil være en mest optimal match for deg så kan du hente inspirasjon i vår artikkel om tester av aktivitetsmålere.

Aktivitetsmålere og pulsklokker ligner mye på hverandre, og modellenes funksjoner kan ofte overlappe en del. Mange aktivitetsmålere kommer også med en pulsmålings-funksjon, så det kan hende at en pulsklokke vil være et bedre valg for deg. Vil du vite mer om pulsklokker generelt sett – og se de mest velfungerende modellene på markedet – så kan du konsultere vår egen artikkel om tester av pulsklokker.

Trener du for å komme i bedre form eller for å gå ned i vekt så vil det være en god idé å kjøpe en nøyaktig badevekt som kan vise deg om du er på vei i riktig retning eller ikke. Det finnes mange modeller som varierer i hvor avanserte de er – noen av de er helt enkle, mens andre kan foreta mange ulike typer målinger. Ønsker du å vite mer hvilke modeller som anses som de beste på markedet så kan du hente inspirasjon i vår artikkel om tester av badevekter

Les også vår ellipsemaskin, SUP brett og tredemølle testoversikt. Les også om IPL hårfjerning.


Tidligere anmeldte produkter – nå utgått

Nedenfor finner du produkter vi har fremhevet tidligere. Det har ikke vært mulig for oss å indentifisere forhandlere av disse modellene, men vi har beholdt dem i artikkelen i tilfelle informasjonen skulle være til nytte for deg som leser.


VivaGun ELITE Massasjepistol

✅ 5 av 5 stjerner fra brukerne hos VivaGun.no
✅ Benyt rabattkoden «FORBRUKERLIV10» for 10% avslag

VivaGun ELITE Massasjepistol

VivaGun ELITE Massasjepistol er en massasjepistol som vil være perfekt til deg som liker å skille deg ut fra mengden med unike design – og som gjerne vil ha en massasjepistol av eksepsjonell kvalitet med en rå styrke.

Mye for pengene

Med VivaGun ELITE Massasjepistol vil du få mye valuta for pengene du investerer. Dette er en toppmodell som gir terapi dypt inn i muskelvevet – derfor kan den lindre muskelspasmer, redusere og forhindre muskelatrofi samt øke blodsirkulasjonen din.

Dersom du sliter med smerter fra for eksempel myalgi, så kan denne modellen hjelpe til med å redusere muskelspenninger i kroppen.

Lang batteritid og stillegående i bruk

VivaGun ELITE Massasjepistol ligger definitivt i den gode enden av skalaen når det kommer til batteritid, for her vil du få hele 7 timers brukstid på én lading. 

VivaGun ELITE Massasjepistol er i tillegg laget av førsteklasses materialer, og på denne modellen er motoren både sterk, stillegående og børsteløs. Den har en styrke på hele 220 W og kan gi deg så mye som 3200 slag i minuttet. Det er ganske mange slag i minuttet!

Whisper-Quiet teknologi

Teknologien som gjør at denne modellen er så stillegående som den er, kalles Whisper-Quiet. Ved bruk av VivaGun ELITE Massasjepistol vil det være umulig å forstyrre andre i rommet mens du bruker massasjepistolen, for den ligger på kun 45 til 75 db i bruk.

6 hoder og 6 vibrasjonsmoduser

VivaGun ELITE Massasjepistol har 6 alternative hoder og 6 vibrasjonsmoduser slik at du kan nå musklene i blant annet nakke, skuldre, rygg, ben, armer og lår – for en dyptgående massasje som hjelper på både sta muskelknuter og ømhet i hverdagen. 

Du kan i tillegg bruke rabattkoden «FORBRUKERLIV10» for å få 10 % avslag på VivaGun ELITE Massasjepistol.

Fordeler

 • Lager i Norge
 • Rask levering
 • Batteritid på 7 timer
 • Slagdybde på 12 mm
 • Mye for pengene
Ulemper

 • Litt dyrere enn andre alternativer

FAQ

Massasjepistol test: Hvilken massasjepistol er den beste?
Det finnes mange gode modeller på markedet – noen er enkle og andre mer avanserte. Følgende apparater har alle oppnådd toppkarakterer blant ekspertene – eller utmerket seg på en annen måte: MusclePain massasjepistol, Pressure Point, TheraGun Pro Massasjeapparat, TheraGun Mini Massasjeapparat, TheraGun Elite Massasjeapparat, Kica Feiyu Massasjepistol, Beurer MG100 Massasjeapparat, Eleeels X3 massasjepistol og Gymstick massasjepistol.
Hva bør jeg være oppmerksom på når jeg skal velge en massasjepistol
Hvis du vil investere i en massasjepistol så burde du finne den beste massasjepistolen for dine behov: Prisen på massasjepistoler er høy, så her bør du velge ut ifra hva du har behov for. Vurder modellens generelle kvalitet og design slik at du får et apparat som holder lenge og ligger godt i hånden. Sjekk også hvor mange massasjehoder som følger med og hvor mange hastighetsinnstillinger modellen har, da disse øker allsidigheten. Videre så er batteritid også viktig, og det samme gjelder størrelse og styrke. Det kan i tillegg være en veldig god idé å studere ekspertenes kommentarer nøye da de ved hjelp av profesjonelle prosesser har vurdert produktenes evner i praksis.
Hva kan en massasjepistol brukes til?
En massasjepistol kan behandle ømme muskler og andre muskelproblemer slik at kroppens velvære blir bedre og får en bedre blodgjennomstrømning – og slik at man raskere blir klar til trening igjen. Denne typen massasjeapparat er ideelt til den seriøse atleten så vel som hobby-mosjonisten og den vanlige forbrukeren som sliter med muskelplager.

 

 

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere