Pulsklokke Test-oversikt – Her er de beste pulsklokkene – Se ekspertenes vurderinger

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

I denne artikkelen med testvinnende pulsklokker gir vi deg en oversikt over de beste pulsklokkene som finnes på markedet. En pulsklokke er spesielt ideelt for den forbrukeren som gjerne vil holde styr på kondisjonen og formen sin under ulike former for aktiviteter, bevegelse og mosjon.

Denne artikkelen handler om tester av ulike pulsklokker fra forskjellige merker. Vi gjennomgår en rekke av ekspertenes vurderinger av klokkene gjennom ulike tester, og deretter finner vi frem til hvilke kvaliteter hver modell har. Du finner også en prissammenligning av de ulike pulsklokkene slik at du alltid kan finne de billigste forhandlerne.

Til dette formålet har vi sett nærmere på tester fra forskjellige kilder. Dette inkluderer blant annet teknologisidene Techradar.com, Wearable.com og Digitaltrends.com samt testsidene Expertreviews.com og Trustedreviews.com. I tillegg til dette har vi også inkludert de danske helse- og treningsmagasinene Aktivtraening.dk og Iform.dk.

Denne artikkelen inneholder:
 Gjennomgang av testvinnende pulsklokker
 Prissammenligning av de forskjellige pulsklokkene
 Gjennomgang at testkilder som er brukt i denne artikkelen  

Ønsker du å lese mer så gir vi deg en liste over linker til de undersøkelsene vi henviser til nederst i artikkelen.

Legg merke til at Forbrukerliv ikke tester produktene selv, men heller samler inn resultatene fra upartiske kilder slik at du enkelt kan skaffe deg en oversikt over de beste produktene på markedet.

Pulsklokke Test – Her er de 4 beste pulsklokkene

Her får du en gjennomgang av de pulsklokkene på markedet som har fått de beste vurderingene i ulike anerkjente tester.

Rett under produktnavnet i de grønne boksene kan du se hvilke tester produktene er blitt vurdert i. Etter at du har lest denne testen vil du kunne danne deg en oversikt over hvilken pulsklokke som passer best til dine behov.


Garmin Forerunner 245 Music

Forbrukerliv’s anbefaling

✅ Testvinner hos den danske nettsiden Pricerunner.dk
✅ 4,3 av 5 stjerner hos den amerikanske nettsiden Tomsguide.com

Garmin Forerunner 245 Music

 

Garmin Forerunner 245 Music er blitt testet og anmeldt av fire ekspertkilder som alle har gitt pulsklokken en god anmeldelse. De fire ekspertkildene inkluderer Tomsguide.com, Digitaltrends.com, Wired.com og Wareable.com.

Ekspertene har gitt pulsklokken en god anmeldelse på bakgrunn av klokkens batteritid, mange treningsfunksjoner og brukervennlig display. Selv om ekspertene generelt sett er imponerte over Garmin Forerunner 245 Music så nevner flere av dem at modellen er forholdsvis dyr, som er noe man bør være oppmerksom på.

Ekspertene: Moderne og brukervennlig pulsklokke velegnet til løping

Ifølge de fire ekspertkildene så er Garmin Forerunner 245 Music «en god pulsklokke til trening» som kommer med flere praktiske funksjoner.

Ekspertene fra Wareable.com kaller klokken for en «fantastisk løpeklokke» da Garmin «har tatt med nesten alt vi ville ha ved 235 og gjort den bedre».

I tillegg forklarer flere eksperter at klokken er laget i et «moderne design». De mener også at Garmin Forerunner 245 Music er enkel i bruk, og ekspertene fra Digitaltrends.com skriver at det er enkelt å lese displayet og navigere rundt i menyene. Flere ekspertkilder trekker i tillegg frem at Garmin Forerunner 245 Music kommer med detaljerte og nøyaktige sporingsfunksjoner, noe som Wired.com spesielt er imponerte over.

Tomsguide.com er enige i dette og forklarer også at klokken kommer med «et holdbart batteri med bra levetid».

Ingen av ekspertene finner noen utpregede ulemper ved Garmin Forerunner 245 Music bortsett fra at prisen er høy. Wired.com nevner imidlertid kort at man må ha telefonen sin med seg hvis man ønsker å få tilgang til sikkerhetsfunksjonene.

Lytt til musikk under trening

Med Garmin Forerunner 245 Music har man mulighet til å spille sanger og lytte til musikk mens man trener. Man kan nemlig laste ned opptil 500 sanger til klokken via enten MPS-filer eller streaming-tjenester som for eksempel Spotify. Man trenger bare koble til øretelefonene sine til Bluetooth – og deretter kan man høre på den musikken som er på klokken.

Garmin Forerunner 245 Music kommer i tillegg med en batteritid på opptil 7 dager med en smartwatch-innstilling. Hvis klokken er i GPS/musikk-innstilling så ligger batteritiden på opptil 6 timer. Klokken kommer også med flere sikkerhets- og sporingsfunksjoner slik at det er enkelt å dele plasseringen sin med valgte kontakter hvis man har behov for hjelp på turen.

Brukervennlig klokke med håndleddbasert pulsmåling og GPS

Garmin Forerunner 245 Music er utstyrt med en håndleddbasert pulsmåler samt en GPS. Dette er med på å registrere alt ifra tempo til distanse og intervaller med mer. Med innebygd GPS og satellittsystemet Galileo får man GPS-målinger i hele Europa. Det måler også skritt og kalorier.

Pulsklokken kommer med en rekke aktivitetsprofiler som er spesielt godt egnet til løping. Uansett om man løper normalt, lager intervalltrening eller noe lignende så viser klokken hvordan det går.

Garmin Forerunner 245 Music betegnes først og fremst som en løpeklokke, men det finnes også aktivitetsprofiler til sykling og svømming. Man kan finne alle aktivitetsprofiler på det brukervennlige displayet der man også kan navigere rundt i de forskjellige menyene.

Sist, men ikke minst er Garmin Forerunner 245 Music utstyrt med treningsprogrammer via Garmin Coach. Her kan man finne gratis treningsprogrammer og planer som inneholder veiledning fra trenere. Det er også mulig å tilpasse planene etter sine egne mål og ønsker.

Fordeler ved Garmin Forerunner 245 Music:
 Med håndleddbasert pulsmåling
 Innebygd GPS
Mulighet til å lagre opptil 500 sanger på klokken
 Velegnet til løping
 Batteritid i opptil 7 dager

Her kan du se en presentasjonsvideo av Garmin Forerunner 245 Music. Videoen er produsert av Garmin: 

 


Suunto Spartan Sport Wrist HR

✅ «Godt kjøp» hos danske Aktivtraening.dk
✅ 3,5 stjerner av 5 hos Wearable.com
✅ 4 stjerner av 5 hos Techradar.com

Suunto Spartan Sport Wrist HR

 

 

Tre forskjellige ekspertkilder har testet pulsklokken Suunto Spartan Sport Wrist HR. Her er det snakk om det danske treningsmagasinet Aktivtraening.dk samt teknologi-sidene Wearable.com og Techradar.com. Alle de tre ekspertkildene er godt fornøyde med modellen, og Suunto Spartan Sport Wrist HR får derfor gode poengsummer i den beste enden av skalaen.

Modellen beviser derfor at det her er snakk om en solid og robust pulsklokke – i tillegg er Suunto Spartan Sport Wrist HR en prisvennlig modell, som gir mye verdi for pengene.

Gode aspekter ifølge ekspertene

Ekspertene er kanskje ikke like imponerte over designet på Suunto Spartan Sport Wrist HR som ikke akkurat er fullt så smart som på mange andre pulsklokker. Denne pulsklokken ligger helt klart på den enkle siden med en myk rem (finnes i både nøytrale farger som sort, og sprekere farger som turkis) og en enkel fargeskjerm med touch samt knapper på sidene.

Når det kommer til det innvendige så er det imidlertid en helt annen sak, for her roser ekspertene Suunto Spartan Sport Wrist HR for de mange gode aspektene. De skriver at pulsmålerens presisjon fremheves som spesielt god.

Dermed vil Suunto Spartan Sport Wrist HR være et godt valg for den forbrukeren som foretrekker en litt billigere pulsklokke med et enkelt design og en god pulsmåler som kan si mye om forbrukerens hjerterytme, stressnivå og bevegelse.

Mange funksjoner

Suunto Spartan Sport Wrist HR er en robust pulsklokke som tåler vann. Det betyr at Suunto Spartan Sport Wrist HR kan tas med på en svømmetur, og modellen er til og med vanntett ned til 100 meter. Derfor gjør det heller ikke noe hvis man foretrekker å beholde klokken på mens man står i dusjen, og man glemmer heller ikke å ta det på igjen når man er ferdig.

Suunto Spartan Sport Wrist HR har veldig mange funksjoner når det kommer til å holde styr på forskjellige aktiviteter, men er man på et profesjonelt nivå når det gjelder sport og aktiviteter så kan denne modellen være litt for lite avansert.

For den generelle forbrukeren som gjerne bare vil holde styr på aktivitetsnivået så er Suunto Spartan Sport Wrist HR derimot et godt valg. Suunto Spartan Sport Wrist HR gir brukeren mulighet til å bruke både intervall-funksjoner med tid og distanse, pulsmåling på håndleddet, kaloriberegning, skrittelling og GPS.

Opptil 10 dagers batteritid

Med Suunto Spartan Sport Wrist HR får man en pulsklokke som man godt kan ta med på tur – gjerne over lang tid – uten å bekymre seg for at klokken skal gå tom for strøm. Suunto Spartan Sport Wrist HR har nemlig en batteritid på opptil 240 timer (tilsvarer 10 hele dager) hvis man ikke bruker GPS. Bruker man GPS-funksjonen så er batteritiden på opptil 12 timer.

Suunto Spartan Sport Wrist HR kan også kobles til en telefon eller et nettbrett, og har derfor en app som hører til med notifikasjoner. Her har man mulighet til å koble til modellen via Bluetooth.

Fordeler ved Suunto Spartan Sport Wrist HR:
Prisvennlig og enkel pulsklokke
God pulsmåler som gir informasjon om hjerterytme, stressnivå og bevegelse
Robust og vanntett
Mange gode slags målinger
10 dagers batteritid


Brukte kilder til denne testen av pulsklokker

Forbrukerliv.No GIFAftenposten.no

Norges største avis som er basert på opplag. Aftenposten har også et stort nett-univers. Avisen gis ut to ganger daglig og fokuserer hovedsakelig på nyhetsstoff. De prioriterer også forbrukerområdet, og her har avisen testet forskjellige pulsklokker.

 

Aktivtraening.dk

Aktivtraening.dk er et dansk treningsmagasin som skriver om flere ulike aspekter ved helse. Dette inkluderer både mosjon, kost og velvære – og de skriver jevnlig nye artikler, nyheter og tester av forskjellige helserelaterte produkter. Her er det snakk om tester av forskjellige pulsklokker.

Les mer om Garmin Forerunner 225 her, Garmin Forerunner 630 her, Garmin Fenix 3 Sapphire her, Garmin Forerunner 920XT her, Polar V800 her og Polar M400 her.

Aktivtraening.dk har også publisert en hel artikkel der de kårer de beste løpeklokkene med GPS. Denne artikkelen finner du her. I denne artikkelen kan du blant annet lese om Suunto Spartan Sport Wrist HR, Garmin Fenix 5 og Garmin Forerunner 35.

Berlingske Tidende

Berlingske Tidende er en av de tre største morgenavisene i Danmark sammen med Jyllands Posten og Politiken. Berlingske Tidende ble grunnlagt i 1749 og er faktisk den eldste nålevende avisen i Danmark. Avisen kommer ut hver dag og har hovedfokus på inn- og utland samt business, kultur og debatt. I tillegg har Berlingske Tidende også et stort univers på nett som man kan utforske.

Digitaltrends.com

På den amerikanske teknologisiden Digitaltrends.com gir de både kunnskap og informasjon til forbrukerne rundt de mange valgmulighetene som finnes i den digitale verden. Digitaltrends.com gjør dette gjennom en lang rekke artikler, nyheter, guider, tester og videoer – og her er det snakk om et bredt utvalg av forbrukerprodukter. Her har ekspertene testet forskjellige pulsklokker og sett på aspekter som design, komfort, funksjonalitet og brukervennlighet.

Les mer om testen av Garmin Vivoactive 3 her, og mer om testen av Garmin Forerunner 35 her.

Dn.no

Dn.no er en norsk avis og står for «Dagens Næringsliv». Dn.no er den tredje største avisen i Norge og spesialiserer seg på spesielt business, økonomi, politikk og arbeidsliv. Avisen har også en stor nettbasert versjon, og Dn.no har her testet pulsklokken Garmin Forerunner 630. Les mer om testen her.

Expertreviews.co.uk

Expertreviews.co.uk er en britisk testside som utfører uavhengige tester av et bredt spekter av elektroniske produkter til hjemmet. Dette inkluderer blant annet fjernsyn, datamaskiner, mobiltelefoner og kamera – men også hvitevarer.

Her er det snakk om en test av pulsklokken Garmin Vivoactive 3 som ekspertene vurderer innenfor parametere som design, funksjoner, yteevne og brukervennlighet. Les mer om testen her.

Expertreviews.co.uk har også testet og anmeldt Garmin Forerunner 935 HRM som de har gitt hele 5 av 5 stjerner. Du kan lese hele anmeldelsen her.

Iform.dk

Iform.dk er et dansk treningsmagasin som både utgis i papirversjon og har en stor nettportal. Iform.dk har hovedsakelig fokus på kvinner som gjerne vil opprettholde en sunn og aktiv hverdag. Iform.dk byr derfor på både artikler, nyheter, tips, guider og oppskrifter. Her har Iform.dk testet forskjellige pulsklokker. 

Klikk.no

Den norske forbrukersiden Klikk.no foretar hundrevis av forbrukertester hvert år der de går inn på alt ifra bolig og bil til mote, helse og teknologi med mer.

I denne testen har Klikk.no testet forskjellige pulsklokker. Du kan lese mer om testen av Garmin Forerunner 630 her, og mer om testen av Polar M400 her.

Loeberne.dk

Loeberne.dk er en dansk nettside med fokus på løping. Loeberne.dk spesialiserer seg innen løpesjangeren, og tilbyr forbrukerne et sted der de kan få mer informasjon om løping, trening, kost, løpeutstyr og mye mer.

Her har Loeberne.dk testet flere pulsklokker. Les mer om testen av Polar V800 her, og mer om testen av Garmin Forerunner 225 her.

Mobil.se

Mobil.se er et svensk magasin med fokus på mobil kommunikasjon. Mobil.se har også en nettside der de skriver om mobiltelefoner, nettbrett og datamaskiner med mer. Mobil.se foretar også tester, og her har Mobil.se testet pulsklokken Garmin Fenix 3 Sapphire. Les mer her.

Mobilsiden.dk

Mobilsiden.dk er en dansk nettside som skriver om alt som har med mobiltelefoner å gjøre, men de arbeider også med andre mobile enheter. De utfører av og til ulike tester og vurderinger – og her er det snakk om en test av pulsklokken Garmin Vivoactive 3. Les mer om testen her.

Outdoorgearlab.com

Nettside med fokus på friluftsliv og det utstyret som kan gjøre friluftslivet enklere og mer praktisk. Nettsiden utfører også tester en gang iblant, og her er det snakk om en test av forskjellige produkter til både camping og fotturer.

Dette inkluderer en anmeldelse av pulsklokken Garmin Fenix 5. Les mer om testen her.

P4.no

P4.no er en norsk radiokanal fra 1993 som byr på både underholdende programverter, nyheter og musikk. P4.no har mer enn en million lyttere hver dag – og det gjør P4.no til Norges største kommersielle radiokanal.

Her har P4.no testet pulsklokken Garmin Forerunner 630. Les mer om testen her.

Techradar.com

Techradar.com er en teknologiside med et bredt fokus på forbrukerprodukter innen den teknologiske verden. Nettsiden har eksperter som skriver artikler og nyheter om teknologi-relaterte emner, og Techradar.com utfører også forskjellige tester.

Her er det snakk om anmeldelser av en rekke forskjellige pulsklokker. Les mer om Garmin Vivoactive 3 her, Suunto Spartan Sport Wrist HR her, Polar M600 her, Garmin Forerunner 225 her og Garmin Forerunner 920XT her.

Techradar.com har også testet og anmeldt de to pulsklokkene Apple Watch Series 3 og Garmin Forerunner 935 HRM.

Ønsker du å lese testen av Apple Watch Series 3 så kan du klikke her.

Ønsker du å lese testen av Garmin Forerunner 935 HRM så kan du klikke her.

Tek.no

Tek.no er Norges største nettside for forbrukerteknologi med mer enn 900.000 lesere i uken. Her finner du både nyheter, artikler, guider og tester. Her er det snakk om en test av forskjellige pulsklokker. Les mer om testen av Garmin Forerunner 920XT her, og mer om testen av Polar M400 her.

Test.no

Test.no er en norsk testside som samler og oppsummerer forskjellige tester slik at man som forbruker kan finne de beste produktene innen forskjellige områder. Test.no har fokus på mange aspekter ved ulike forbrukerprodukter. Her har Test.no testet pulsklokken Garmin Fenix 3 Sapphire.

Trustedreviews.com

Trustedreviews.com er en internasjonal testside som daglig utgir detaljerte ekspertvurderinger av elektroniske forbrukerprodukter og andre analyser. Her er forskjellige pulsklokker blitt testet og vurdert i forhold til design, komfort, funksjonalitet, brukervennlighet og funksjoner. Les mer om testen av Polar M600 her og om testen av Garmin Fenix 5 her. Trustedreviews.com har også testet og anmeldt de to pulsklokkene Apple Watch Series 3 og Garmin Forerunner 935 HRM.

Ønsker du å lese mer om testen av Apple Watch Series 3 så kan du klikke her.

Ønsker du å lese mer om testen av Garmin Forerunner 935 HRM så kan du klikke her.

T3.com

T3.com er et amerikansk gadget- og teknologi-magasin som har fokus på nyheter, anmeldelser, guider og artikler som har med teknologi å gjøre. T3.com har spesielt fokus på elektroniske forbrukerprodukter som telefoner, datamaskiner, lyd, spill og fitness.

Her har T3.com testet pulsklokken Garmin Forerunner 225. Les mer om testen her.

T3.com har også testet og anmeldt Apple Watch Series 3 som de har gitt 5 av 5 stjerner. Du kan lese hele anmeldelsen her.

Wearable.com

Wearable.com er en nettside som har som formål å skrive om nyheter, artikler, guider og tester av alle de teknologiske enhetene man kan bære på kroppen. Dette inkluderer spesielt fitness-klokker og andre teknologiske armbåndsprodukter. Her er det snakk om forskjellige tester av pulsklokker.

Les mer om Garmin Vivoactive 3 her, Garmin Forerunner 35 her, Suunto Spartan Sport Wrist HR her, Polar M600 her og Garmin Fenix 5 her.

Wareable.com har også testet og anmeldt Garmin Forerunner 245 Music som de har gitt 4 av 5 stjerner. Du kan lese hele testen her.

Digitaltrends.com

Den amerikanske teknologisiden Digitaltrends.com har som formål å guide forbrukerne gjennom den teknologiske og digitale verden. Derfor leverer de alt ifra nyheter til guider og artikler innen disse emnene. De tester og anmelder også produkter som pulsklokker. Her har de testet Garmin Forerunner 245 Music. Du kan lese testen her.

Engadget.com

Engadget.com er en amerikansk teknologiside som skriver om alt innen teknologi. Her finner du artikler og nyheter samt anmeldelser av produkter.

Her har de testet og anmeldt pulsklokken Apple Watch Series 3. Les hele anmeldelsen her.

Stuff.tv

Stuff.tv er en britisk teknologiside som blant annet skriver anmeldelser av elektroniske forbrukerprodukter. Her har Stuff.tv testet pulsklokken Garmin Forerunner 935 HRM. Ønsker du å lese testen av Garmin Forerunner 935 HRM så kan du klikke på denne linken.

Tomsguide.com

Tomsguide.com er et amerikansk testmagasin som hjelper forbrukere innen emner som teknologi og elektronikk. Dette gjør de ved å skrive artikler, guider og anmelde produkter.

I denne omgang har de testet pulsklokkene Garmin Forerunner 245 Music, Apple Watch Series 3 og Garmin Forerunner 935 HRM.

Les hele testen av Garmin Forerunner 245 Music her.

Les hele testen av Apple Watch Series 3 her.

Les hele testen av Garmin Forerunner 935 HRM her.

Wired.com

Wired.com er en amerikansk teknologiside som fokuserer på IT, telekommunikasjon, kommunikasjon, data og teknologi. Wired.com finnes på nett, men kommer også ut i papirutgave. De fokuserer på hvordan teknologien påvirker kultur, økonomi og politikk. I tillegg skriver de anmeldelser av diverse forbrukerprodukter.

Her har Wired.com testet pulsklokken Garmin Forerunner 245 Music som de har gitt 8 av 10 stjerner. Ønsker du å lese hele anmeldelsen fra Wired.com så kan du klikke på denne linken.


Tidligere anmeldte produkter – nå utgått

Nedenfor finner du produkter vi har fremhevet tidligere. Det har ikke vært mulig for oss å indentifisere forhandlere av disse modellene, men vi har beholdt dem i artikkelen i tilfelle informasjonen skulle være til nytte for deg som leser.


Garmin Forerunner 35

✅ Kåret til «Godt kjøp» hos danske Aktivtraening.dk
✅ 4,5 av 5 stjerner hos Digitaltrends.com
✅ 3,5 av 5 stjerner hos Wearable.com

Garmin Forerunner 35

 

Det danske treningsmagasinet Aktivtraening.dk og de to internasjonale teknologi-sidene Digitaltrends.com og Wearable.com har alle testet og prøvd ulike aspekter ved Garmin Forerunner 35, og alle kommer fram til den samme konklusjonen om at det her er snakk om en god pulsklokke.

Garmin Forerunner 35 får generelt sett gode karakterer av ekspertene, for Garmin Forerunner 35 er nemlig en solid pulsklokke som gjør det man forventer av en pulsklokke.

Ideell til løperen eller syklisten

Garmin Forerunner 35 er ifølge ekspertene en god pulsklokke, men de skriver også at det er avhengig av den typen av aktiviteter man foretar seg hvorvidt man får det maksimale ut av Garmin Forerunner 35 – og blir fornøyd med denne modellen.

Ekspertene skriver nemlig at Garmin Forerunner 35 fungerer best til løping eller sykling med de gode måleegenskapene som hører til, men ønsker man å bruke klokken til målinger i svømmebassenget eller i sjøen så er klokken imidlertid ikke så bra.

Det er forskjellige meninger om utseende blant ekspertene, men alt i alt er den enkel i designet med en myk rem samt en firkantet og litt dominerende skjerm. Klokken er imidlertid behagelig å ha på, og i tillegg er den lett å bære slik at man glemmer at man har den på.

Pulsmåling er den primære funksjonen

Garmin Forerunner 35 kan gi informasjon om flere forskjellige ting angående forbrukerens aktivitet og bevegelse, men ekspertene skriver at Garmin Forerunner 35 sin primære funksjon er pulsmålingen – som fungerer veldig bra. Garmin Forerunner 35 registrerer pulsen både dag og natt, og er svært nøyaktig. Klokken er ikke bare en passiv gjenstand, for den analyserer både rutiner og søvnmønster samt aktiviteter i løpet av dagen.

Garmin Forerunner 35 kan sette spesifikke mål for brukeren og dermed motivere til mer bevegelse, måle skritt og antall kalorier man forbrenner samt bevegelsesdistanse.

Her kan man velge mellom en lang rekke av forskjellige aktivitetsmuligheter – man kan også legge inn notifikasjoner slik at Garmin Forerunner 35 selv gir beskjed når man har sittet for lenge. Garmin Forerunner 35 har også en GPS-funksjon.

Godt batteri og app

Garmin Forerunner 35 er utstyrt med et kraftig batteri som er laget til å ha en lang holdbarhet. Derfor kan man fint bruke modellen på lange turer uten å bekymre seg for at den må lades opp.

I praksis betyr dette at Garmin Forerunner 35 kan ha batteritid på opptil 9 dager, men vær oppmerksom på at hvis man bruker GPS-funksjonen så vil batteriet kun vare i 11 timer. Det er imidlertid fremdeles ganske bra sammenlignet med konkurrentene på markedet.

Garmin Forerunner 35 har i likhet med mange andre pulsklokker en tilhørende app som kan lastes ned. Her er det snakk om den gratis appen Garmin Connect der man kan overføre data fra og til klokken. Appen sørger også for ytterligere analyser av treningen, bevegelse og aktivitet – samt at man kan se sine bevegelsesvaner.

Man kobler Garmin Forerunner 35 til smarttelefon eller nettbrett via Bluetooth.

Fordeler ved Garmin Forerunner 35:
Robust pulsklokke som er spesielt godt egnet til løping og sykling
Enkelt utseende og veldig lett
Pulsmåling er den primære funksjonen
Hjelper forbrukeren til mer bevegelse
Batteritid på maksimum 9 dager


Garmin Vivoactive 3

✅ 5 av 5 stjerner hos Expertreviews.co.uk
✅ 4 av 5 stjerner hos Techradar.com
✅ 4 av 5 stjerner hos Wearable.com
✅ 3 av 5 stjerner hos Digitaltrends.com
✅ 4 av 6 stjerner hos Mobilsiden.dk

Garmin Vivoactive 3

 

Fem forskjellige ekspertkilder har testet pulsklokken Garmin Vivoactive 3, og disse inkluderer testsiden Expertreviews.co.uk, teknologisidene Techradar.com, Wearable.com og Digitaltrends.com samt den danske Mobilsiden.dk.

Hver av de til sammen fem testkildene gir Garmin Vivoactive 3 en veldig god poengsum som liggers i toppen av deres respektive skalaer, så her er det snakk om en svært god og velfungerende pulsklokke som lever opp til de forventningene som kommer med Garmin som produsent.

Til hverdags og til løpeturen

Med utseendet på Garmin Vivoactive 3 fremhever ekspertene at det her er snakk om en pulsklokke som ikke nødvendigvis bare kan brukes til løpeturen. Fordi den er så fin så kan man gjerne også bruke den til hverdags.

Garmin Vivoactive 3 er altså laget for å imøtegå de personlige behovene da klokken har et personlig display som kan tilpasses forbrukerens ønsker.

Skjermen er designet til å være lettleselig – og i tillegg er den beskyttet av et sterkt Corning Gorilla Glass. Garmin Vivoactive 3 er laget til å være robust i tillegg til at man kan bade med klokken på. Reimen er av silikon og sitter godt og behagelig rundt håndleddet.

Garmin Vivoactive 3 er også laget til å være enkel i bruk slik at man enkelt kan holde styr på den daglige aktiviteten og raskt skaffe seg en oversikt over notifikasjonene som kommer inn.

Allsidig pulsklokke

Garmin Vivoactive 3 holder øye med brukerens bevegelser og aktivitetsmønstre så lenge man bærer klokken på håndleddet sitt – dette gjelder også om natten.

Pulsklokken kan gi god informasjon rundt helse og det personlige aktivitetsmønsteret, og pulsmåleren kan til og med fortelle når man er mest stresset.

Ekspertene vurderer at stort sett alle funksjoner fungerer godt på Garmin Vivoactive 3, og denne allsidigheten er en av grunnene til de gode anmeldelsene. Garmin Vivoactive 3 er en svært allsidig pulsklokke som holder styr på mange ulike data for brukeren.

Modellen er utstyrt med en aktivitetssporing, pulsmåler og en innebygd GPS som har hele 15 forhåndsinstallerte funksjoner som holder styr på både høy-intensitet aktiviteter og roligere aktiviteter fra yoga til snowboarding.

Pulsmåleren bruker håndleddet til å holde styr på brukerens aktivitet, så her er det ikke behov for andre ledninger eller målere som skal settes fast på kroppen.

Batteri til syv dager

Garmin Vivoactive 3 er utstyrt med et oppladbart og holdbart batteri som gjør at man kan være ute og bevege seg i lang tid om gangen. Faktisk kan batteriet på Garmin Vivoactive 3 vare i opptil syv dager. Bruker man GPS-funksjonene så blir imidlertid batteritiden kortere – på rundt 13 timer.

Garmin Vivoactive 3 fungerer også sammen med en app på telefonen, og hvis man vil ha en god oversikt over sin aktivitet og trening så er det mulig å laste ned appen som hører til Garmin Vivoactive 3.

Her er det snakk om Garmin Connect til både Android og iOS slik at man vil kunne koble de fleste smarttelefoner til pulsklokken. Dette er en gratis app, og den samler og analyserer alle data i tillegg til at alt blir overført fra klokken til telefonen.

Hvis man ikke ønsker å ta med seg telefonen eller datamaskinen når man skal bevege seg så er det heller ikke nødvendig med Garmin Vivoactive 3. Denne pulsklokken kan man også bruke til å samarbeide med mobiltelefonen slik at man mottar meldinger og mail direkte på klokken. Man parrer telefonen med Garmin Vivoactive 3 via Bluetooth.

Fordeler ved Garmin Vivoactive 3:
Flott pulsklokke med valgfritt display
Måler kroppens stressnivå
Har aktivitets-sporing, pulsmåler og GPS-funksjoner
Batteritid til maksimalt syv dager
Fungerer med Garmin-app som hører til


Apple Watch Series 3

✅ 5 av 5 stjerner hos den amerikanske teknologisiden T3.com
✅ 4 av 5 stjerner hos det amerikanske testmagasinet Tomsguide.com
✅ 82 av 100 poeng hos den amerikanske teknologisiden Engadget.com
✅ 4 av 5 stjerner hos den britiske testsiden Trustedreviews.com
✅ 4.5 av 5 stjerner hos den britiske teknologisiden Techradar.com

Apple Watch Series 3

 

Apple Watch Series 3 er blitt testet og anmeldt av fem forskjellige ekspertkilder som alle er imponerte over denne pulsklokken.

Disse ekspertkildene inkluderer T3.com, Tomsguide.com, Engadget.com, Trustedreviews.com og Techradar.com.

Alle ekspertene har gitt modellen en god anmeldelse på grunn av de mange praktiske funksjonene på klokken. Selv om ekspertene generelt sett er imponerte over Apple Watch Series 3 så forklarer de at de er litt skuffet over batteritiden.

Ekspertene: Velegnet til flere treningsformer

Ifølge de fem ekspertkildene er Apple Watch Series 3 en «utmerket pulsklokke» som kommer med «et vell av smarte og praktiske funksjoner».

For eksempel skriver ekspertene fra Trustedreviews.com og Techradar.com at Apple Watch Series 3 er «et godt kjøp» da de mener at dette er en «pulsklokke som henvender seg til mange forbrukere på grunn av klokkens detaljerte sporing og gode funksjoner».

I tillegg forklarer flere eksperter at Apple Watch Series 3 er en pulsklokke som er «velegnet til mange treningsformer», noe de anser som en fordel. Her skriver T3.com at pulsklokken er «god til generell trening» uansett om man løper, sykler eller svømmer med mer.

Ekspertene fra Tomsguide.com og Engadget.com har også testet klokken og mener at Siri «er svært brukbar» og «rask». De skriver også at modellen kommer med «utmerkede sporingsfunksjoner til trening». Det nevnes imidlertid et par ulemper ved modellen – som for eksempel at nettverksutvalgene ikke er så gode samt at samtalekvaliteten varierer.

Allsidig pulsklokke

Apple Watch Series 3 holder et øye med brukerens bevegelse og aktivitet når man går med klokken på håndleddet. Den gir informasjon vedrørende brukerens aktivitet og helse, og pulsmåleren hjelper også med stress ved å holde et øye med brukerens puls.

Modellen er utstyrt med både en aktivitetsmåler, pulsmåler, innebygd GPS samt en barometrisk høydemåler. Den sistnevnte funksjonen registrerer hvor langt og hvor høyt man har nådd. Pulsmåleren kommer med informasjon om brukerens hvile-, gå- og treningspuls direkte på skjermen.

Med Apple Watch Series 3 har man også mulighet til å bruke klokken til mange former for trening – som for eksempel løping og sykling. Pulsklokken er også vanntett slik at man kan ha den på når man svømmer. Aktivitetsmåleren er utstyrt med nye funksjoner til svømmere.

Pulsklokken tilbyr også en app til pusteøvelser samt andre helseapper som minner brukeren på å drikke vann og å reise seg med mer. Batteritiden ligger på opptil 18 timer.

Klokke med minimalistisk design, enkel betjening og musikk

Apple Watch Series 3 er designet i en keramisk konstruksjon med et minimalistisk design. Betjeningen av klokken er intuitiv, og navigasjonen er brukervennlig. Den brede skjermen gjør det enkelt å lese testen på displayet. Man kan også mulighet til å blant annet velge en personlig skjerm.

Det er i tillegg mulig å lytte til musikk eller la Siri velge en sang via Apple Music appen. Her kan man streame opptil 45 millioner sanger direkte fra håndleddet.

Sist, men ikke minst er Apple Watch Series 3 utstyrt med WatchOS 5 som utnytter den kraftige 64-bits dual core prosessoren. Den er også utstyrt med Wifi- og Bluetooth-forbindelser takket være en trådløs W2 chip.

Fordeler ved Apple Watch Series 3:
 Velegnet til flere treningsformer
 Med pulsmåler
 Med innebygd GPS
 Mulighet til å streame musikk
 Batteritid på opptil 18 timer

Her kan du se en presentasjonsvideo av Apple Watch Series 3. Videoen er produsert av Apple: 


Polar M600

✅ 4 av 5 stjerner hos Wearable.com
✅ 4 av 5 stjerner hos Techradar.com
✅ 4 av 5 stjerner hos Trustedreviews.com

Polar M600

Tre forskjellige ekspertkilder har testet og vurdert Polar M600, og ekspertene fra alle de tre kildene er svært enige om karakterene som er gitt til Polar M600. De skriver at Polar M600 er en svært velfungerende pulsklokke som både er solid, allsidig og fin å se på. De tre testkildene inkluderer den anerkjente test-nettsiden Trustedreviews.com samt de kjente teknologi-sidene Wearable.com og Techradar.com.

Fungerer som en personlig trener

Polar M600 er laget til å registrere både og de store og små aktivitetene som skjer i løpet av dagen i forbrukerens liv. Dermed er det enklere å få en oversikt over alle former for aktivitet. Man kan også gjerne lage sin egen aktivitetsprofil på Polar M600.

Den primære funksjonen til Polar M600 er nemlig å fungere som en slags personlig trener for brukeren. Mens man bærer klokken måles pulsen konstant, og man kan veksle mellom flere slags profiler – blant annet innenfor løping og gåing.

For å kunne hjelpe forbrukeren til en så god form som mulig så gir Polar M600 tilbakemeldinger på aktivitetene og kommer med tips til å forbedre treningen eller aktivitetene – man kan til og med overvåke sin egen søvnrytme.

Flott pulsklokke som kan kommunisere med telefonen

Polar M600 har også en innebygd GPS som gir brukeren mulighet til å kunne se sine egne bevegelser og ruter, og ønsker man å trene i vann så er Polar M600 vanntett ned til 10 meter.

Polar M600 er også en intelligent klokke som kan kommunisere med mobiltelefonen slik at man kan svare dersom det ringer – eller høre på musikk. Dette er spesielt praktisk på løpeturen slik at man ikke får trøbbel og belastes med ekstra utstyr. Man kan parre Polar M600 med både Android og iOS.

Ekspertene har dessuten også sett på Polar M600 sitt utseende og design, og her konkluderer de med at Polar M600 – i motsetning til mange av konkurrentene – faktisk ser pent ut og lett kan brukes til hverdags, også uten å ligne altfor mye på en vanlig sportsklokke.

Velfungerende Polar Flow app

Polar M600 er utstyrt med et kraftig batteri som gjør at man fint kan ta med seg denne pulsklokken på lengre turer – og dersom man har glemt å lade opp klokken så kan den fremdeles vare ganske lenge. Ekspertene har testet batteriet og vurderer at det fint kan vare i et par dager hvis man ikke bruker GPS. Hvis man gjør det, og hører på musikk samtidig via klokken, så får man en batteritid på rundt seks-syv timer.

I likhet med mange andre pulsklokker så kan man her laste ned en tilhørende app til Polar M600. Ekspertene skriver at disse appene er litt overflødige, men med Polar M600 er appen (kalt Polar Flow) en absolutt nødvendighet for å få mest mulig ut av klokken. Polar Flow er nemlig utrolig velfungerende og gir tilgang til mange data, analyser, programmer og statistikk – og den sørger alltid for å oppdatere seg i forhold til aktiviteten på selve klokken.

Polar M600 er Bluetooth-basert og kan fungere via Wifi.

Fordeler ved Polar M600:
Personlig trener i både store og små aktiviteter
Mange muligheter til forskjellige målinger
Fint design
God tilhørende app kalt Polar Flow
Benytter både Bluetooth og Wifi


Sportsbuddy Veryfit Sport Pulsklokke – Mye valuta for pengene

Sportsbuddy Veryfit Sport Pulsklokke

 

Dersom du vil ha mulighet til å velge mellom flere ulike farger så vil Sportsbuddy Veryfit Sport være den perfekte pulsklokken for deg.

Mye å by på

Med Sportsbuddy Veryfit Sport vil du kunne velge mellom en svart, blå eller oransje farge – og få en pulsklokke fra Sportsbuddy som har mye å by på. Den er imidlertid litt dyrere enn en budsjett-modell, men til gjengjeld så får du her et stort antall nyttige funksjoner som kan hjelpe til med å gjøre treningen din mer spennende enn noensinne.

Med Sportsbuddy Veryfit Sport blir du motivert til å jobbe mot målene du har satt deg for å få en sunnere og mer energisk hverdag – en mulighet du neppe vil gå glipp av.

Skreddersy treningen din

Sportsbuddy Veryfit Sport gjør susen om du virkelig vil komme i gang med treningen din. Det finnes nemlig flere spesielle programmer i klokken som er spesialtilpasset aktiviteter som gåing, løping eller sykling – dette vil gi deg en skreddersydd treningsopplevelse som passer til akkurat deg og dine valg av aktiviteter.

Klokken måler blant annet hvor lenge du har trent, hvor mange skritt du har tatt, hvor mange kalorier du har forbrent og hva pulsen din ligger på. Dette er bare noen av de mange funksjonene som modellen har å by på.

Vanntett pulsklokke

Her er det snakk om en virkelig robust pulsklokke som er laget av både vanntette og støvtette materialer – derfor kan du stole på at modellen vil kunne brukes i lang tid fremover. Glem heller ikke at Sportsbuddy Veryfit Sport kommer med en GPS som er innebygd i klokken.

Last ned appen Veryfit Pro på smarttelefonen din – for der kan du få oversikt over ruten du har tatt og hvilke deler av ruten som var mer utfordrende enn andre.

Batteritid som skiller seg ut

Batteritiden er en av de mange aspektene ved Sportsbuddy Veryfit Sport som gjør at modellen skiller seg ut ifra mengden av ulike aktivitetsklokker som markedet har å by på.

Denne modellen kommer nemlig med en utrolig lang batteritid på hele 15 dager. Det gjør at du lett kan bruke klokken i mer enn 2 uker før den må lades igjen.

I og med at pulsklokken viser både tid og dato så er det fullt mulig å bruke den som en helt vanlig klokke – og dersom du bruker den slik så kan den vare så lenge som 40 dager uten at du må lade den, dersom du ikke brukere klokken til å følge med på treningsmålingene dine.

Gir beskjed om meldinger og anrop

Sist, men ikke minst, så kan Sportsbuddy Veryfit Sport Pulsklokke kobles til mobilen din slik at du kan få beskjed dersom du får meldinger eller om noen ringer deg. Det finnes derfor mye å like ved Sportsbuddy Veryfit Sport, så dette er en pulsklokke du kan stole på dersom du vil forbedre treningen din.

Spesifikasjoner ved Sportsbuddy Veryfit Sport Pulsklokke:

Fra merket Sportsbuddy
Kommer med innebygd GPS
Kan måle blant annet distanse, kaloriforbruk og skritt
Har en «Find my device» funksjon
Kan kobles til mobilen for notifikasjoner om SMS og anrop
Laget av vanntette materialer

Fordeler

 • Innebygd GPS
 • Batteritid som holder i opptil 15 dager
 • Flere ulike sportsprogrammer å velge mellom
Ulemper

 • Designet kan virke litt kjedelig

Sportsbuddy Veryfit Smart Pulsklokke – Pulsklokke med touchskjerm

Sportsbuddy Veryfit Smart Pulsklokke

Sportsbuddy Veryfit Smart Pulsklokke er en fantastisk pulsklokke for deg som setter pris på en modell med en touchskjerm av god kvalitet.

Vanntett modell med touchskjerm

Sportsbuddy Veryfit Smart Pulsklokke er en flott modell med en ypperlig touchskjerm fra merket Sportsbuddy. Dette er en svært moderne modell, for Sportsbuddy Veryfit Smart er en vanntett aktivitetsklokke som byr på mange ulike funksjoner som for eksempel mulighet til å telle skrittene du tar i løpet av dagen, pulsen din og kvaliteten på søvnen din.

Til mange ulike sportsgrener

Sportsbuddy Veryfit Smart Pulsklokke kommer med programmer som er spesialtilpasset aktiviteter som for eksempel gåing, yoga, styrketrening, sykling og løping med mer. Det betyr at du alltid vil få en treningsopplevelse som er skreddersydd til akkurat den formen for trening du foretrekker å drive med.

Skreddersy utseendet på urskiven

Med Sportsbuddy Veryfit Smart Pulsklokke vil du også ha mulighet til å skreddersy selve utseendet på urskiven ved hjelp av modellens grensesnitt.

I tillegg til å gi deg treningsprogrammer og sørger for at hver dag blir fylt med helsefremmende mosjon, så er det lett som bare det å bruke Sportsbuddy Veryfit Smart som en helt vanlig klokke dersom du ønsker det.

Stor skjerm

Dersom du sammenligner Sportsbuddy Veryfit Smart Pulsklokke med andre modeller på markedet, så vil du raskt legge merke til at den kommer med en større skjerm. Dette vil gjøre at du uten problemer vil kunne få notifikasjoner fra ulike apper direkte på klokken.

Skjermen er stor nok til at du enkelt kan ta telefonen dersom den ringer – og lese meldinger uten at du blir nødt til å ta opp mobiltelefonen av lomma.

Lang batteritid

Sist, men ikke minst, så er det viktig å nevne at du her slipper slitet med å måtte lade modellen hele tiden. Sportsbuddy Veryfit Smart har en batteritid som varer i hela 10 dager, og når batteriet er tomt så tar det ikke mer enn 2,5 timer å fullade pulsklokken igjen.

Det kan virkelig ikke bli enklere enn dette. Modellen kan nemlig vise deg dato og tid akkurat som en helt vanlig klokke dersom du bare vil bruke modellen som et vanlig armbåndsur. Da vil også batteriet vare mye lenger.

Spesifikasjoner ved Veryfit Smart Pulsklokke:

Fra merket Sportsbuddy
14 ulike sportsprogrammer
Utstyrt med en touchskjerm
Måler blant annet puls, skritt og kaloriforbruk
Kommer med musikkontroll
Kan brukes som et vanlig armbandsur da den viser tid og dato

Fordeler

 • Hele 14 ulike sportsprogrammer
 • Medfølgende app til mobilen
 • Stor og flott touchskjerm med farger
 • Vanntett design
Ulemper

 • Touchskjermen er helt ok, men ikke den beste på markedet

 


Sportsbuddy Veryfit V1 Pulsklokke

 • Treningsfavoritt hos danske IFORM

Sportsbuddy Veryfit V1 Pulsklokke

Dersom du elsker ulike farger og et flott design så vil Sportsbuddy Veryfit V1 Pulsklokke være noe for deg.

4 forskjellige farger

Med Sportsbuddy Veryfit V1 Pulsklokke vil du kunne velge mellom hele 4 ulike farger. Da kan du velge akkurat den fargen som passer best til personligheten og stilen din.

Med Sportsbuddy Veryfit V1 vil få du en moderne og stilren pulsklokke som både veier lite, er vanntett og som kommer med mange gode funksjoner – uten at det koster skjorta. Her kan du trygt hoppe i det og ta treningen din til et nytt nivå med en kul pulsklokke.

Medfølgende app

Når du bruker Sportsbuddy Veryfit V1 så kan du se målingene dine umiddelbart på selve klokken, men det finnes også en app som du kan laste ned til smarttelefonen din. Ved bruk av denne appen kan du få mer detaljert informasjon om hvordan treningen din går og om du forbedrer deg.

Ikke nok med det – men denne pulsklokken vil også si ifra når noen ringer deg eller om du får en melding på telefonen.

Gode målinger

Sportsbuddy Veryfit V1 forteller deg – i sanntid – både hvor langt du har løpt, hvor mye tid som har gått, hvor mange kalorier du har brent, hvor mange skritt du har tatt og hva pulsen din ligger på.

Pulsklokken veier kun 24 gram, så den veier lite og vil aldri komme til å være i veien for det du driver med. Det inkluderte batteriet er et 65 mAh batteri, og det betyr at batteritiden vil ligge på ca. 5 til 10 dager.

Måler også søvnkvalitet

En annen interessant funksjon som sørger for at Sportsbuddy Veryfit V1 skiller seg ut fra mengden er modellens evne til å følge med på søvnen din. Her kan du finne ut nøyaktig hvor dypt du sover ved hjelp av pulsklokken.

Du kan i tillegg sammenligne alle de ulike treningsmålene dine på en enkel måte – helt uten problemer.

Billig pulsklokke

I tillegg til alt dette så er klokken også en favoritt hos IFORM, og her er Sportsbuddy Veryfit V1 i tillegg den billigste modellen blant de ulike favorittene.

Her får du derfor ikke bare en god kvalitet, men også mange funksjoner og et smart design til en svært rimelig pris.

Spesifikasjoner ved Sportsbuddy Veryfit V1 Pulsklokke:
Fra merket Sportsbuddy
Kan måle blant annet puls, distanse, tid og kaloriforbruk
Det følger med en app til mobilen
Vekt på kun 24 gram
Utstyrt med søvnmåling
Gir notifikasjoner om meldinger og anrop

Fordeler

 • Måler puls, søvn og aktivitet
 • Treningsfavoritt hos IFORM
 • Bra valg som første pulsklokke
Cons

 • Ingen musikkontroll

 


Sportsbuddy Veryfit Kids Pulsklokke – Beste pulsklokke til barn

Sportsbuddy Veryfit Kids Pulsklokke

 

Sportsbuddy Veryfit Kids er en glimrende modell for barn som er glad i lek og aktivitet. En flott modell som egner seg godt som barnets første aktivitetsklokke.

Mange nydelige farger

Sportsbuddy har ikke bare modeller å by på til voksne, men også til barn som er glad i å trene og glad i teknologi.  Sportsbuddy Veryfit Kids er designet på en slank og moderne måte, og her kan du velge mellom friske farger som for eksempel svart, blå og ros. Da vil barnet ditt ha alle muligheter til å velge akkurat den fargen som de identifiserer seg mest med.

I tillegg til de nydelige fargene så er Sportsbuddy Veryfit Kids også vanntett. Med det vanntette designet i tillegg til muligheten til å enkelt følge med på fremskritt i treningen, så finnes det mye å elske hos pulsklokken Sportsbuddy Veryfit Kids.

Kommer med flere målinger

Sportsbuddy Veryfit Kids er en praktisk pulsklokke som kan hjelpe deg med å følge med på at barnet ditt beveger seg nok i løpet av dagen og får en fin og energisk hverdag. Med denne pulsklokken så vises blant annet skrittelling sammen med antall brente kalorier, og klokken lar deg i tillegg se hva klokken er og hvilken dato det er.

Ved å følge med på mosjonsnivået til barnet ditt så vil du kunne hjelpe til med å forbedre helsen deres og konsentrasjonsvansker – så en pulsklokke kan fungere som en hjelpende hånd i hverdagen.

Sportsbuddy Veryfit Kids kan også gi barnet ditt motivasjon til å komme i gang med ulike aktiviteter ved at barnet selv kan bruke klokken til å se hvor mange skritt de har tatt den dagen.

Sett mål for dagen

Dette er ikke alt, for med Sportsbuddy Veryfit Kids kan dere sammen sette et mål for dagen ved hjelp av en app som kan lastes ned til mobiltelefonen. Her kan det stilles inn for eksempel antall skritt som skal tas i løpet av dagen. Dersom målet oppnås så vil det komme en gratulasjonsmelding på klokken.

Lett pulsklokke

Sammenlignet med andre pulsklokker til barn på markedet så kan Sportsbuddy Veryfit Kids skryta av å ha et slankt design som er veldig lett. Vekten ligger på kun 17 gram, så klokken vil aldri være i veien for de daglige aktivitetene.

Ikke la deg lure av hvor lett Sportsbuddy Veryfit Kids er, for dette er likevel en solid klokke som er laget av robuste materialer – som til og med er vanntette.

Passformen er også flott på Sportsbuddy Veryfit Kids. Spennen kan justeres, og derfor vil pulsklokken kunne passe til alle barn mellom 4 og 12 år. Dersom barnet ditt er eldre, så kan det være verdt å ta en titt på voksenversjonen av klokken. Glem heller ikke at batteritiden hos Sportsbuddy Veryfit kan holde i opptil 1 uke – og ladetiden ligger på så lite som 1 til 2 timer.

Spesifikasjoner ved Sportsbuddy Veryfit Kids Pulsklokke:
Fra merket Sportsbuddy
Teller skritt og kaloriforbruk
Laget av vanntette materialer
Passer til barn på 4 – 12 år
Vekt på kun 17 gram
Batteritiden holder i ca. 1 uke

Fordeler

 • Sett enkelt opp mål og alarm med en medfølgende app til telefonen
 • Måler blant annet tid, kaloriforbruk og antall skritt
 • Vanntett og holdbart design
Ulemper

 • Skulle gjerne hatt en «Find my device» funksjon

 


Sportsbuddy Veryfit V2 Pulsklokke – med den beste skrittelleren

Sportsbuddy Veryfit V2 Pulsklokke

 

 

Sportsbuddy Veryfit V2 Pulsklokke er en praktisk modell som er perfekt til deg som vil ha en skritteller av toppkvalitet.

Lettvekts-modell med mange ulike sportsprogrammer

Sportsbuddy Veryfit V2 Pulsklokke er en pulsklokke som både veier lite og har flere ulike sportsprogrammer å by på. Her vil du kunne få en optimal treningsopplevelse uansett hva slags aktiviteter du foretrekker å drive med.

Det er lett å holde styr på treningen din ved hjelp av Sportsbuddy Veryfit V2. Klokken kommer blant annet til å kunne måle pulsen din, kaloriforbruket ditt, hvor mange skritt du har tatt, blodtrykket ditt og hvor bra du sover.

Skreddersydd til ulike sportsgrener

Sportsbuddy Veryfit V2 Pulsklokke gir deg også mulighet til å holde øye med treningen din. Uansett om du er glad i for eksempel tennis, yoga, løping, fotball, sykling eller noe helt annet, så vil denne pulsklokken ha et program som passer perfekt til deg. Slik vil du kunne skreddersy treningen til akkurat deg og dine preferanser.

Bevissthetsfunksjon

Vil du kanskje ha litt hjelp med å koble av i hverdagen? Dette er noe Sportsbuddy Veryfit V2 Pulsklokke vil kunne hjelpe deg med. Modellen har en såkalt «bevissthetsfunksjon» som kan roe deg ned slik at du ikke føler deg så stresset i løpet av dagen.

Alt du trenger å gjøre er å følge den detaljerte guiden, og da vil du straks legge merke til at du føler deg bedre.

Få notifikasjoner direkte på klokken

Takket være den flotte touchskjermen så vil du også kunne få notifikasjoner direkte på klokken hver gang noen ringer deg – eller når du får en melding.

Mange ulike typer trening foregår utendørs, og derfor er det virkelig flott at Sportsbuddy Veryfit V2 Pulsklokke kan informere deg om været.

Ulike oppsett og lang batteritid

Sørg for at klokken ser ut akkurat slik som du vil gjennom å teste en av de 5 ulike oppsettene som klokken har å tilby. I tillegg til dette så vil batteriet kunne vare i opptil 10 dager.

Derfor får du god tid til å bruke pulsklokken før den må lades igjen. Med Sportsbuddy Veryfit V2 vil du få en pulsklokke av god kvalitet til en rimelig pris.

Spesifikasjoner ved Sportsbuddy Veryfit V2 Pulsklokke:

Fra merket Sportsbuddy
Måler blant annet kaloriforbruk, skritt, puls, blodtrykk og søvn
Kan vise deg værmeldingen
Batteritid på 10 dager
Laget av vanntette materialer
Kommer med innebygde sportsprogrammer

Fordeler

 • Innebygde sportsprogrammer
 • Måler skritt, puls og søvnkvalitet
 • Utstyrt med et stort OLED display
Ulemper

 • Har ingen innebygd GPS

 


Garmin Fenix 5

✅ Testvinner hos danske Aktivtraening.dk
✅ 4,5 stjerner av 5 hos Wearable.com
✅ 4,5 stjerner av 5 hos Trustedreviews.com
✅ Testvinner hos Outdoorgearlab.com

Garmin Fenix 5

 

Fire forskjellige internasjonale testkilder har testet pulsklokken Garmin Fenix 5. Her er det snakk om det danske treningsmagasinet Aktivtraening.dk, testsiden Trustedreviews.com og teknologi-siden Wearable.com samt friluftslivsiden Outdoorgearlab.com. Til tross for landegrensene så er ekspertene enige om at Garmin Fenix 5 er en svært god pulsklokke som hører til blant de aller beste.

Klokken får veldig gode karakterer i den aller beste enden av skalaen, og kåres til og med til testvinner på hele to av fire steder.

Blant de aller beste

Med Garmin Fenix 5 oppdages det raskt at det her er snakk om en pulsklokke som er i den aller beste kategorien på markedet. Det begynner med utseendet da Garmin Fenix 5 har et veldig flott og profesjonelt design med en utskiftbar rem og et rundt display på siden. Den utskiftbare remmen vitner også om allsidigheten på Garmin Fenix 5 da man kan bytte ut remmen alt etter om man skal trene eller bruke klokken til hverdags.

Innvendig vil Garmin Fenix 5 også være et åpenbart valg for den svært kresne atleten som har behov for et bredt spekter av muligheter og funksjoner.

Garmin Fenix 5 er ifølge ekspertene kanskje den beste fitness-klokken som noensinne har eksistert på markedet – og derfor kommer den selvsagt også med en litt høyere pris. Hvis man er villig til å betale en stor sum så kan man få en pulsklokke som stort sett kan alt det man kan tenke seg når det kommer til målinger, registreringer og funksjoner når det gjelder trening.

Måler mange ulike typer sport

På Garmin Fenix 5 kan man stort sett måle alle slags former for trening og bevegelse – og følge med på tider, distanser, hjertefrekvens, puls, avstander og mye mer.

Garmin Fenix 5 er nemlig laget til den forbrukeren som dyrker mange forskjellige sportsgrener. Klokken gir brukeren mulighet til å måle aktiviteter og enheter innen mange ulike typer sport. Det inkluderer alt ifra joggeturer, løping, gåing, klatring, svømming, sykling og golf – til fjellklatring og til og med fallskjermhopping.

Dette er mulig via en barometrisk høydemåler og et treakset kompass som jobber sammen med GPS-en for å gi korrekte målinger.

I tillegg har GPS-en til Garmin Fenix 5 en funksjon som gjør at GPS-en slår seg på automatisk når Garmin Fenix 5 avgjør at den må brukes. Den slår seg også av automatisk etter endt aktivitet. Dette sparer markant på batteriet.

14 dagers batteritid

Garmin Fenix 5 kan, som man nok forventer av en solid pulsklokke, kommunisere med for eksempel en app – og den kobles til via Bluetooth. Det fungerer enkelt ved at man laster ned den tilhørende Garmin Connect-appen til smarttelefonen sin som deretter gir brukeren tilgang til en lang rekke av flere mulige målinger, innsamling av data og informasjon.

Batteritiden er også et viktig aspekt når det kommer til en pulsklokke. Garmin Fenix 5 er utstyrt med et kraftig batteri slik at man ikke går tom for strøm midt i en aktivitet. I standby kan klokken vare i opptil 14 dager, og med GPS påslått kan den vare i opptil 24 timer. I praksis er dette imidlertid litt mindre ifølge ekspertene, for de måler 14 timer. Legg imidlertid merke til at 14 timer fremdeles er veldig lenge sammenlignet med andre pulsklokker.

Fordeler ved Garmin Fenix 5:
Kanskje den beste pulsklokken på markedet, ifølge ekspertene
Dyr, men avansert fitness-klokke
 Kan måle veldig mange sportsgrener fra løping til golf og fallskjermhopping
 GPS samt barometrisk høydemåler
 14 dagers batteritid


Garmin Forerunner 935 HRM

✅ 4.5 av 5 stjerner hos det amerikanske testmagasinet Tomsguide.com
✅ 5 av 5 stjerner hos den britiske testsiden Expertreviews.co.uk
✅ 4.5 av 5 stjerner hos den britiske teknologisiden Techradar.com
✅ 5 av 5 stjerner hos den britiske testsiden Trustedreviews.com
✅ 5 av 5 stjerner hos den britiske teknologisiden Stuff.tv

Garmin Forerunner 935 HRM

Garmin Forerunner 935 HRM er blitt testet og anmeldt av fem ekspertkilder som inkluderer Tomsguide.com, Expertreviews.co.uk, Techradar.com, Trustedreviews.com og Stuff.tv. Alle ekspertkildene har gitt modellen en god anmeldelse.

Dette har de blant annet gjort på grunn av at pulsklokken kommer i et komfortabelt design samt med en lang batteritid.

Selv om ekspertene generelt sett er imponerte over Garmin Forerunner 935 HRM så nevner flere at klokken er forholdsvis dyr – noe de mener forbrukerne bør være oppmerksomme på.

Ekspertene: God multisport-klokke

Garmin Forerunner 935 HRM får flere rosende ord med på veien av de fem ekspertkildene. Blant annet skriver ekspertene fra Expertreviews.co.uk at dette er en «femstjerners multisport-klokke» som kan brukes til alt ifra løping til sykling og svømming. Dette er de andre ekspertene enige i – og Tomsguide.com forklarer også at Garmin Forerunner 935 HRM er en «motivasjon til hverdagsaktivitet». Andre ekspertkilder mener at denne klokken er «lett og behagelig nok til å ha på seg hele tiden». Trustedreviews.com skriver for eksempel at klokken «er så behagelig at man ikke legger merke til at man har den på».

Ekspertene fra Techradar.com og Stuff.tv merker seg i tillegg at klokken har «et stilig design» og «en fantastisk batteritid» som de mener er noe av de beste faktorene ved klokken.

Ingen av ekspertene finner noen utpregede ulemper ved Garmin Forerunner 935 HRM annet enn at prisen er litt høy.

Kompakt pulsklokke velegnet til triatlon

Garmin Forerunner 935 HRM er fremstilt i et kompakt design som ikke tar mye plass på håndleddet. Pulsklokken veier bare 49 gram – derfor kan den bæres på håndleddet hele dagen uten problemer hvis man ønsker å spore sin daglige aktivitet.

Med Garmin Forerunner 935 HRM får man en multisport-klokke som kan brukes spesielt til løping, sykling og svømming – eller til for eksempel triatlon. Klokken kommer nemlig med en samlet triatlon-funksjon slik at man kan lagre sin triatlon som én enkel fil.

Garmin Forerunner 935 HRM kommer i tillegg med en rekke avanserte løpefunksjoner. Noen av disse løpefunksjonene inkluderer blant annet VO2max estimering og test av pulsen ved syregrensen. Pulsklokkens batteritid ligger på 24 timer i GPS-mode, 60 timer i UltraTrac – eller 2 uker hvis man bare bruker den til aktivitetsmåling i hverdagen.

Klokke til hverdagsbruk med innebygd pulsmåler

Garmin Forerunner 935 HRM kan brukes som mer enn bare en klokke til sport da den også egner seg godt til hverdagsbruk. Klokken er blant annet utstyrt med en innebygd pulsmåler som måler pulsen direkte fra håndleddet.

I tillegg kommer Garmin Forerunner 935 HRM med en aktivitetsmåler som kan måle skritt, kaloriforbruk, distanse, intensitetsminutter og etasjer med mer. Man kan derfor holde øye med aktiviteten sin i løpet av dagen så lenge man har klokken på håndleddet.

Aktivitetsdata finnes på selve klokken eller i Garmin Connect appen. Garmin Forerunner 935 HRM holder også styr på andre fysiologiske aspekter som restituering med mer. I tillegg til dette får man også smart-notifikasjoner via SMS, e-mail, app og samtaler direkte fra klokken. Dette gjør at klokken egner seg godt til hverdagsbruk når man ikke trener. Man kan også holde øye med kalenderen sin og værmeldingen hvis man trenger det.

Fordeler ved Garmin Forerunner 935 HRM:
 Velegnet til triatlon
 Med aktivitetsmåler
 Med pulsmåler
 Batteritid på opptil 24 timer
 Kan se aktivitetsdata i Garmin Connect appen

Her kan du se en presentasjonsvideo av Garmin Forerunner 935 HRM. Videoen er produsert av Garmin: 


Garmin Forerunner 235

✅ Testvinner hos danske Iform.dk
✅ Testvinner hos danske Berlingske Tidende

Garmin Forerunner 235

Garmin Forerunner 235 kommer også fra produsenten Garmin som har en solid erfaring med å designe pulsklokker. Garmin Forerunner 235 er blitt testet av to danske ekspertkilder – nemlig treningsmagasinet Iform.dk og den store avisen Berlingske Tidende. Begge kildene er svært imponerte over modellen, og begge kårer den til testvinner i sine respektive tester.

Resultat av oppgradert teknologi

Ekspertene har mye ros å gi modellen Garmin Forerunner 235. Modellen hører ikke til blant de billigste pulsklokkene på markedet, men Garmin Forerunner 235 er heller ikke blant de aller dyreste. Her er det derfor snakk om god kvalitet som passer til den forbrukeren som har bruk for en god og solid pulsklokke.

Garmin Forerunner 235 er i tillegg resultatet av Garmins oppgraderte teknologi som har gitt forbedringer på alle fronter. Ekspertene noterer seg her blant annet den litt større og mer brukervennlige skjermen samt den nye utformingen av remmen med hull som gjør at huden kan puste lettere under trening.

Til trening og hverdag

Garmin Forerunner 235 hører til blant de pulsklokkene som kan brukes både under trening for å måle og registrere personlig data, men den kan også brukes til hverdags da den hjelper til med å motivere brukeren og informere om aktivitet.

Hvis man for eksempel har sittet stille i for lang tid av gangen så gjør modellen deg oppmerksom på det. Garmin Forerunner 235 måler også «hverdags-mosjon» via blant annet skrittelleren slik at all mosjon blir inkludert i forbrukerens aktivitet. Det nøytrale designet gjør også at man uten utseendemessige problemer kan bruke klokken på jobb og lignende.

Rask og god pulsfunksjon

Ekspertene noterer seg at det på alle måter med Garmin Forerunner 235 er snakk om et kvalitetsprodukt. De fremhever også at modellen starter opp svært raskt, og at GPS-en også veldig raskt finner posisjonen til brukeren.

Pulsmåleren slår seg også på med en gang, og den er innebygd og måler pulsen på håndleddet. Dermed slipper man å bære det tradisjonelle pulsbeltet på kroppen som sjenerer og irriterer.

Modellen har en batteritid på opptil 9 dager, men hvis man bruker GPS-en så er det snakk om 11 timer.

Fordeler ved Garmin Forerunner 235:
Ny og oppgradert pulsklokke fra Garmin
Pent design med pustende hull i remmen
 Starter raskt opp
Gjør forbrukeren oppmerksom på om han eller hun er for inaktiv
 Motiverende pulsklokke


Les også vår romaskin, tredemølle og ellipsemaskin testoversigt.

Eller vår Ergometersykkelog treningsbenk testoversigt.

FAQ – Ofte stilte spørsmål

Hvilke pulsklokker er best i test?

Garmin Fenix 5, Garmin Forerunner 235, Apple Watch Series 3, Garmin Forerunner 935 HRM, Garmin Vivoactive 3 og Garmin Forerunner 35.

Hvordan er pulsklokkene blitt testet?

Pulsklokkene er blitt vurdert ut ifra hvor presise aktivitetsmålinger de har. I tillegg er de blitt bedømt på parametere som brukervennlighet, batteritid og innebygde funksjoner – samt deres potensiale som smartklokke.

Hvordan velger man riktig modell?

Det kan være en fordel å begynne med å definere hvilke funksjoner som er viktige for deg. De fleste modellene kommer med funksjoner som pulsmåler og kaloriteller. Tenker du å kjøpe en modell som også kan brukes som smartklokke så er det en god idé å se nærmere på kvaliteten på skjermen. I tillegg kan batteritiden være verdt å undersøke.


Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere