Badevekt Test-översikt – Se de beste badevektene – Best i Test guide

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

I denne artikkelen har Forbrukerliv.no undersøkt en rekke anerkjente tester for å finne de beste vektene på markedet.

I dag kan en badevekt mye mer enn bare å måle vekten din. Mange modeller kan også måle BMI, muskelmasse, fettprosent og gi deg en hel kroppsanalyse. Ofte har de også trådløs tilkobling slik at du kan styre badevekten med smarttelefonen din og holde kontroll på framskrittene dine.

Det viktigste med en badevekt er likevel at den er nøyaktig. Mange av testene påpeker at dette ofte er et stort problem og at ikke alle vektene utfører like nøyaktige og troverdige målinger. Ønsker du vekttap med kontinuerlig veiing, er det viktig å velge en badevekt hvor det er bevist at den gir presise målinger.

Under presenterer vi en rekke badevekter der alle er testvinnere og skiller seg ut med nøyaktige og korrekte målinger. Nederst i artikkelen finner du en oversikt over testene som ble analysert, samt kilder til de respektive magasinene og hjemmesidene.

Vær oppmerksom på at Forbrukerliv ikke tester produkter selv, men samler resultater fra uavhengige tester, slik at du enkelt får oversikt over de beste produktene på markedet.


Beurer GS 400 – vekt med høy belastningskapasitet

Forbrukerliv anbefaler

✅ 4,7/5 Google Shopping
✅ 4,3/5 Amazon

Beurer GS 400 er konstruert for å støtte og måle nøyaktig opptil 200 kg. Den maksimale lastekapasiteten ligger langt over gjennomsnittet, noe som sikrer at den passer til mange brukere. Men det som virkelig skiller den fra mengden, er dens bemerkelsesverdige nøyaktighet. Med en gradering på bare 100 g gir den et detaljert innblikk i vektutviklingen din. I tillegg er indikatoren for overbelastning et gjennomtenkt tillegg som varsler deg slik at du unngår potensielle skader.

 • Belyst svart skjerm i XL-format
 • Quick-Start-teknologi
 • Maks. kapasitet på 200 kg

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Beurer GS 400

Beurer GS 400 gir deg fleksibiliteten til å bytte målenheter uten problemer – fra kilo til pund eller stone. Denne funksjonen, som er tilgjengelig med et enkelt tastetrykk, gjør den til et allsidig valg for brukere over hele verden. I tillegg har den en Quick-Start-teknologi som aktiverer vekten med en gang du setter deg på den.

Beurer GS 400 skiller seg ut med sitt store veieområde på 31 x 31 cm, som er laget av slitesterkt sikkerhetsglass. Opplevelsen forsterkes ytterligere av den opplyste, svarte skjermen i XL-format. Displayet er ikke bare stort, det er også utrolig tydelig med en tallhøyde på 39 mm.

Hva sier brukere om Beurer GS 400?

Beurer GS 400 har imponert brukerne med sin eksepsjonelle nøyaktighet og brukervennlige design. Den generelle oppfatningen blant brukerne er at denne vekten har den perfekte balansen mellom funksjonalitet og enkelhet. Den skiller seg ut med sitt elegante glassdesign, som ikke bare er estetisk tiltalende, men som også har et display med store, lettleste tall.

Mange har anbefalt Beurer GS 400 på grunn av den enkle måten å måle vekt på, uten at det går på bekostning av “smarte” funksjoner som noen kanskje synes er overflødige.

Fordeler

 • Automatisk avstengning
 • Bred vektplate
 • Enkel konvertering av måleenheter med knappen på baksiden
 • Enkel design, godt likt av mange brukere
Ulemper

 • Du må trykke på og sette den til 0,00 før hver veiing.

Forbrukerlivs vurdering

Vi kan konkludere med at Beurer GS 400 utmerker seg som en svært pålitelig og brukervennlig vekt. Det store og tydelige displayet i et elegant glassdesign bidrar ikke bare til å gjøre vekten estetisk tiltalende, men gjør det også enkelt å lese av målingene. Muligheten til å veksle mellom kg, lb og st gjør den til et allsidig valg for flere brukere.

Selv om det er sant at du må trykke på og stille den inn på 0,00 før hver veiing, mener vi at denne funksjonen sikrer jevn nøyaktighet ved hver bruk. Det er et lite trinn som garanterer at du får nøyaktige målinger hver gang, noe som er avgjørende for å kunne følge fremgangen nøyaktig. En annen stor fordel er at vekten er enkel, uten unødvendige “smarte” funksjoner, noe som gjør den enkel å bruke.

Spesifikasjoner:

Maks. brukervekt: 200 kg
Batteritype: AAA (LR03)


Emerio BR2118242 – vekt med sensorer for høy presisjon

Budsjettvennlig vekt

✅4,5/5 på Google Shopping

Hvis du setter pris på presisjon i alle områder av livet, vil du ikke bli skuffet over de høypresise sensorene i denne vekten. Med en maksimal feilmargin på bare 100 gram kan du stole på hver eneste avlesning. Derfor ser vi denne modellen som en pålitelig makker på enhver treningsreise.

 • Sensorer for høy presisjon
 • Automatisk utkobling
 • Stort digitalt display

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Emerio BR2118242

For det første har Emerio BR2118242 en imponerende maksimal vektkapasitet på 180 kg. Dette gjør den utrolig allsidig for ulike brukere og bruksområder. Enten du skal veie tung bagasje eller holde øye med din egen vekt, klarer denne vekten det meste uten problemer.

For det andre har vekten et digitalt display som gir tydelig og enkel avlesning og sikrer nøyaktighet på et øyeblikk.

Og ikke minst er den batteridrevet og leveres med batterier, slik at den kan tas i bruk med en gang du tar den ut av esken. Den automatiske avstengningsfunksjonen er et smart tillegg som sparer energi og forlenger batteriets levetid. Og ikke minst passer den hvite, minimalistiske estetikken sømløst inn i enhver moderne boliginnredning.

Hva sier brukere om Emerio BR2118242?

Den generelle oppfatningen blant brukerne er at denne vekten ikke bare er god og praktisk, men at den også har et svært pent design. Vi har lagt merke til at det er et gjennomgående tema i brukerkommentarene at den er effektiv og estetisk tiltalende, spesielt med tanke på prisen. Den beskrives som en smidig og stabil vekt, og får skryt for sin brukervennlighet og raske veiing.

Fordeler

 • Maksimal kapasitet på 180 kg
 • Lett å lese tallene
 • Hvit, minimalistisk design
 • Rask veiing
Ulemper

 • En bruker nevnte at det kan ta litt tid før vekten starter

Forbrukerlivs vurdering

Alt i alt fremstår Emerio BR2118242 som en budsjettvennlig modell av høy kvalitet. Med sensorer med høy presisjon og en maksimal feilmargin på bare 100 gram kan den håndtere en vektkapasitet på 180 kg, noe som dekker et bredt utvalg av behov. Vi mener at det digitale displayet skiller seg ut ved at det er tydelig og lett å lese av, noe som forbedrer brukeropplevelsen.

En bruker påpekte imidlertid at det kan ta litt tid før vekten starter, noe vi mener understreker at den er designet med fokus på presisjon. Denne lille forsinkelsen sikrer at hver måling er nøyaktig og pålitelig. Selv om det kan ta litt lengre tid å aktivere vekten, mener vi at denne egenskapen faktisk gjør målingene mer pålitelige.

Spesifikasjoner:

Maks. brukervekt: 180 kg
Batteritype: AAA (LR03)


Beurer BF 700

Best i test hos svensk testpanel

✅ Testvinner hos svensk uavhengig testpanel

beurer-bf-700

.

Badevekten fra Beurer kan selvsagt måle vekten din, men den kan også måle BMI, kroppsvæske, beinmasse og muskelmasse. Vekten har en makskapasitet på 180 kilo, pluss en praktisk Bluetooth-funksjon som lar den overføre data til mobilen din. Slik kan du alltid ha full kontroll over målingene og utviklingen din, og det er lett å ha oversikt over gamle målinger. Bluetooth-funksjonen er kompatibel med alle modeller fra iPhone 4S oppover, og Android-telefoner med Bluetooth 4.0 eller bedre.

Denne modellen har hukommelse for 8 profiler og kjenner automatisk igjen forskjellige brukere når man trer opp på vekten. For å gjøre de ulike målingene enda mer nøyaktige, kan du stille inn vekten til 5 forskjellige aktivitetsnivå, fra ingen til svært høy fysisk aktivitet. Da kan du kode vekten etter ditt individuelle aktivitetsnivå og få enda mer presisjon i målingene.

OBS: Personer med pacemaker eller andre elektroniske implantater bør ikke bruke denne vekten, fordi den sender ut et elektrisk signal som kan forstyrre driften av implantatet.

Derfor anbefaler vi denne modellen:

Opp til 8 forskjellige brukerprofiler
Måler BMI
Måler kroppsvæske
Måler beinmasse
Måler muskelmasse
Kapasitet på 180 kilo
Bluetooth-funksjon
Fem års garanti

Under kan du se en kort presentasjon av Beurer BF 700:


Withings Body Cardio 

Beste badevekt i premiumklassen

4 av 5 stjerner hos The Guardian
”Editor’s Choice” hos PCMag.com
Anbefalt av TheGoodBody.com
Withings Body Cardio badevaegt
Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

.
Ifølge produsenten får du med denne badevekten ikke bare vektmåling, men en komplett kroppsanalyse og derfor, ifølge Withings selv, den mest avanserte badevekten i verden. På tross av at badevekten kan svært mye, trekker den britiske avisen The Guardian frem at den er utrolig brukervennlig.

Den måler selvsagt kroppsvekten din, men i tillegg får du informasjon om fett-, vann-, muskel- og beinmasse, og den måler også BMIen din.

I tillegg måler denne vekten fra Withings hjerterytme (slag per minutt) og pulsbølgehastighet. Kolesterol, blodtrykk og livsstilsfaktorer påvirker pulsbølgehastigheten, og derfor anser man målingen som en måte å undersøke hjerte-kar-helsen din og potensiell risiko for å utvikle høyt blodtrykk.

Vekten har også en Bluetooth-funksjon som gjør det mulig å lagre alle målingene på smarttelefonen din. Det krever bare at du laster ned «Health Mate»-appen som lagrer all data og alle målingene. Appen setter opp tallene i oversiktlige grafer, og den kan også fungere som en personlig trener som deler opp de ønskede målene dine i ukentlige delmål dersom man vil det.

Withings vekt kan brukes av opptil 8 personer og kjenner selv igjen de ulike brukerprofilene. Vekten synkroniserer de forskjellige målingene til den riktige kontoen og kan derfor fint brukes av hele familien. Vekten har en kapasitet på 180 kilo og måler med en presisjon på +/- 100 gram. Av vektenheter kan du velge mellom å vise kilo, stones eller pounds, alt etter ønske. Batteriet er oppladbart litiumion-batteri som varer i opptil 12 måneder, avhengig av hvor ofte vekten brukes. Når batteriet er dødt kan det lades opp med USB-kabelen som følger med.

OBS: Personer med pacemaker eller andre elektroniske implantater bør ikke bruke denne vekten, fordi den sender ut et elektrisk signal som kan forstyrre driften av implantatet.

Derfor anbefaler vi denne modellen:

Måling av BMI
Vekten gir deg en komplett kroppsanalyse
Vekten informerer om din hjerte-kar-helse
Kapasitet på opp til 180 kilo
Kan lagre opp til 8 brukerprofiler
Svært brukervennlig
Bluetooth-funksjon
Den mest avanserte vekten på markedet


Beurer BG 13

Beste badevekt for prisen

Testvinner hos tyske Stiftung Warentest
beurer-bg-13
Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

.
Badevekten Beurer BG 13 måler kroppsvekt, kroppsfett, kroppsvæske, muskelmasse og BMI. Den har en nøyaktighet på 0,1% for fettprosent, vann i kroppen og muskelmasse, og avvik på +/- 100 gram for kroppsvekt og beinmasse.

Det største og mest anerkjente testmagasinet i Tyskland, Stiftung Warentest, har utført en stor test av badevekter der Beurer BG 13 ble kåret til testvinner. Tilsammen testet Stiftung Warentest 19 ulike badevekter som ble vurdert på presisjon, brukervennlighet, stabilitet, sklisikkerhet og holdbarhet. Modellen fra Beurer skilte seg spesielt ut på brukervennlighet og holdbarhet. Den fikk også god karakter for presisjon og klarte seg generelt svært bra på alle områder – som også førte til at den vant hele testen.

Badevekten har en kapasitet på 150 kilo og man kan lett skifte mellom kilo, pounds og stones etter ønske. Den kan lagre opptil hele 10 brukerprofiler og stilles inn på 5 ulike aktivitetsnivå.

OBS: Personer med pacemaker eller andre elektroniske implantater bør ikke bruke denne vekten, fordi den sender ut et elektrisk signal som kan forstyrre driften av implantatet.

Derfor anbefaler vi denne modellen:

Hukommelse for 10 brukerprofiler
Stor nøyaktighet
Måling av kroppsfett
Måling av kroppsvæske
Måling av muskelforhold
Måling av beinmasse
Måling av BMI
Fem års garanti

Under her kan du se en kort presentasjonsvideo om Beurer BG 13:


FAQ – Ofte stilte spørsmål 

Hvilke badevekter er best i test?

Beurer BF 700, Nokia Body Cardio, Beurer BG 13 og Caso BS1

Hvordan er badevektene blitt testet?

Badevektene er blitt vurdert ut ifra kvaliteten på hvordan man veies og hvor nøyaktig modellene veier personene. I praksis handler det om presisjon, nøyaktighet og følsomhet. I tillegg har ekspertene sett på vektenes kroppsfettanalyse, brukervennlighet og miljøvurdering.

Når på døgnet bør jeg veie meg for å få den mest nøyaktige målingen?

Det er anbefalt at man veier seg om morgenen etter at man har vært på toalettet. Om morgenen har man hatt en naturlig fasteperiode og burde dermed få et mer nøyaktig resultat. I tillegg har undersøkelser vist at vekten svinger minst midt i uken.


Badevekt Test – Disse testene har vi analysert:


Råd & Rön
Det svenske forbrukermagasinet Råd & Rön har laget en grundig test av badevekter med kroppsanalyse, hvor de analyserte 12 modeller. Testkandidatene ble blant annet vurdert på brukervennlighet, nøyaktighet og design, og slik som mange av de andre testene vi har undersøkt, påpeker Råd & Rön at slett ikke alle vektene utfører presise målinger. Du kan lese testen her. Merk at det krever betalt abonnement å få tilgang til hele artikkelen.

The Guardian
Den britiske avisen The Guardian har utført en kritisk analyse av Withings Body Cardio badevekt. The Guardian testet de forskjellige funksjonene, presisjon, brukervennlighet og Bluetooth-funksjon og den tilhørende appen. Resultatet ble at vekten fikk 4 av 5 mulige stjerner, og det var spesielt brukervennligheten, nøyaktigheten og alle mulighetene for kroppsanalyse som ble fremhevet i testen. Du kan lese hele testen her.

PCMag.com
Det amerikanske nettmagasinet PCMag utfører forbrukertester av stort sett all elektronikk til hjemmet, og de har gjort en grundig test av Withings Body Cardio badevekt. Badevekten får stempelet «Editor’s Choice», som er det beste man kan få. Vekten ble blant annet vurdert på design, brukervennlighet, kvalitet og appen som hører til. Du kan lese hele testen her.

Stiftung Warentest
Stiftung Warentest er den største og mest anerkjente forbrukerorganisasjonen i Tyskland, og testene deres tests er kjent for grundige analyser og strenge vurderinger. De utførte en analyse av hele 19 ulike badevekter, der Beurer BG 13 ble kåret til testvinner. En av de viktigste konklusjonene i testen var at slett ikke alle badevekter gir presise og troverdige målinger. Om man ønsker vekttap basert på veiing, er det viktig å velge en vekt der det er bevist at den gir presise tall. Stiftung Warentest har vurdert de ulike vektene i testen på nøyaktighet, brukervennlighet, stabilitet, sklisikkerhet og holdbarhet. Du kan lese hele testen her. Merk at det krever betalt abonnement for å få tilgang til hele innholdet.

Haus & Garten
Dette tyske hus- og hagemagasinet tar for seg alle aspekter innen hage, husholdning og forbrukerstoff. Magasinet tester også produkter en gang i blant, og her snakker vi om en test av badevekten Caso BS1. Du kan lese hele testen her. Merk at det kreves betaling for å få adgang til hele artikkelen.

Politiken
Et panel av dommere bestående av en sivilingeniør og en designer har testet og vurdert en rekke ulike badevekter. Modellene ble spesielt vurdert for sin evne til å levere stabile og nøyaktige mål og for deres design. Du kan se hele artikkelen her. Merk at det kreves abonnement å få adgang til alt innholdet.

Amazon
Amazon er en stor nettbutikk som tilbyr et bredt spekter av produkter. De tilbyr detaljerte produktbeskrivelser, en kjøpsplattform og tilrettelegger for frakt. Brukeranmeldelser på Amazon er spesielt verdifulle, da de gir førstehånds erfaringer og tilbakemeldinger som hjelper potensielle kjøpere med å vurdere produktenes kvalitet og ytelse.

Beurer GS 400 – Du kan se anmeldelsene her.

Google Shopping

Google Shopping er en nettbasert plattform som gjør det mulig å søke etter produkter hos ulike forhandlere og sammenligne priser. Plattformen gir en samlet oversikt over varer fra ulike leverandører og hjelper brukerne med å finne de beste tilbudene. Brukeranmeldelser på Google Shopping gir innsikt i produktkvalitet og kundetilfredshet, noe som gjør det lettere å ta informerte kjøpsbeslutninger

Beurer GS 400 – Du kan se anmeldelsene her.
Emerio BR2118242 – Du kan se anmeldelsene her.

Andre relevante tester:

Les også om IPL hårfjerning.


Tidligere anmeldte produkter – nå utgått 

Nedenfor finner du produkter vi har fremhevet tidligere. Det har ikke vært mulig for oss å indentifisere forhandlere av disse modellene, men vi har beholdt dem i artikkelen i tilfelle informasjonen skulle være til nytte for deg som leser.


Caso BS1

 Testvinner hos den tyske nettsiden Haus & Garten
✅ Testvinner hos Politiken

Caso BS1

.
Badevekten fra Caso en digital vekt, med et spesielt elegant uttrykk og design. Vekten er laget i hvit høyglans og når du står på vekten kommer det store røde tall til synet. Den digitale skjermen er innebygd i en høyglanset overflate og ligger derfor inne i selve vekten, noe som sammen med den hvite høyglansen gir et tidløst og enkelt uttrykk. Overflaten på selve vekten består av en seks mm tykk plate i knusefritt glass.

Badevekten kjennetegnes spesielt av sitt flotte og enkle design, men den gir også svært nøyaktige og stabile veiinger, selv om den står på et teppe. Modellens maksimale kapasitet er på 200 kilo, og den veier med intervaller på 0,1 kilo. Det kompakte og elegant designet betyr at vekten lett kan gjemmes vekk i et skap eller en skuff. Den kan også stå fremme, uten at man legger spesielt merke til den.

I motsetning til mange av de populære badevektene på markedet, så kan denne modellen “bare” måle vekten din. Det behøver derimot ikke å være en ulempe. Hvis du bare trenger å få vite vekten din i kilo, så er det ikke nødvendig å investere i en av de mer avanserte og ofte langt dyrere badevektene.

Caso BS1 skrur seg automatisk på og når du er ferdig med å bruke den, slår den også av seg selv. Det er både en overbelastnings- og batteriindikator i vekten. Totalt sett får du en utrolig elegant og stabil badevekt med Caso BS1, som i all sin enkelhet gir nøyaktige målinger og har et flott design.

Derfor anbefaler vi denne modellen:

Elegant design i hvit høyglans
Lettlest LED-skjerm med store tall
Stabil og nøyaktig veiing
Overbelastnings- og batteriindikator
Slår seg automatisk på/av
Kapasitet på 200 kilo
Veier med intervaller på 0,1 kilo

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere