Testoversikt: De beste SUP brett, paddleboard/padlebrett 2021

Senest opdateret den 0

Sommersolen danser på havets overflate mens du glir bortover bølgene og føler at du bokstavelig talt kan gå på vannet. Det kan bli din sommerdrøm hvis du investerer i et SUP brett / paddle board.

Et SUP brett – også kalt et padlebrett – er et brett som ved hjelp av arm- eller padlebevegelser dytter deg frem på vannet.

Vi har gjort grunnarbeidet for deg og funnet frem til modellene som er de beste ifølge ekspertene.

Vi presenterer modellene hver for seg slik at du på en enkel og oversiktlig måte kan se hva ekspertene fremhever ved hver modell, og hva du bør vite av praktiske ting.

I det siste avsnittet kan du få inspirasjon til å finne andre treningsapparater som kanskje også vil interessere deg. Her kan du finne alt ifra testartikler av utstyr til hjemmetrening, pulsklokker og tredemøller, til badevekter og massasjepistoler.

Dette bør du tenke på før du kjøper det nye SUP brettet ditt

Vil du også sveve bortover vannet mens du nyter solens stråler og får rørt deg med det nye padlebrettet ditt? Da er det noen elementer du bør være oppmerksom på før du går til innkjøp av et padlebrett:

🔸 Erfaren eller nybegynner: Er du nybegynner eller erfaren? Enkelte brett er designet til det ene, og andre brett er designet til det andre.
🔸 Eventyr eller avslapping: Er du glad i fart og tempo, eller liker du rolige padleturer? Noen av typene er bedre til det ene enn det andre.
🔸 Stabilitet: Har du bruk for mye stabilitet, eller har du mestret kunsten?
🔸 Sikkerhet: Er det et sklisikkert underlag? Er det en sikkerhetsline? Har du en redningsvest?
🔸 Design: Passer brettet til personligheten din? Er det praktisk designet – for eksempel med integrerte oppbevaringsmuligheter?
🔸 Tilbehør: Hos de fleste modellene følger det med en utstyrspakke med pumpe, åre og veske med mer. Har den alt det du har bruk for?
🔸 Anvendelighet: Kan du gjøres om til en kajakk?
🔸 Pris: Prisen henger ofte sammen med type, design, funksjonalitet og tilbehør, så du får ofte det du betaler for.

Flere av faktorene ovenfor kan være vanskelige å undersøke på egenhånd. Her kan du med fordel se nærmere på hva ekspertene har skrevet. Da er du sikker på å få en ekspert-blåstempling. Du kan finne linker til undersøkelsene nederst i artikkelen.

Vår artikkel om tester av inneholder:

🔸 Oversikt over de 10 beste SUP brettene på markedet
🔸 Gjennomgang av hva ekspertene mener
🔸 Informasjon om hva produktene kan

 • Kjøpsguide som kan gjøre deg klokere før kjøp
 • Informasjon om hvordan du kommer i gang med SUP brettet ditt
 • Informasjon om vedlikehold av padlebrettet ditt
 • Sammenligning med kajakken
 • Informasjon om hvordan du kan bruke brettet til trening
 • Gjennomgang av diverse tester som vi har undersøkt og analysert

🔸 En guide til andre relevante tester og artikler

Legg merke til at Forbrukerliv ikke tester produktene selv. I stedet samler vi resultatene fra upartiske tester slik at du raskt og enkelt kan få en bedre oversikt over de mest velfungerende modellene på markedet.

Padlebrett test 2021 – Her er de beste ifølge ekspertene

Nedenfor følger det en gjennomgang av av de beste SUP brettene på markedet ifølge ekspertene. Her finner du både testvinnere, toppscorere, favoritter og andre modeller slik at variasjonen blir stor. Det vil finnes noe for enhver smak og lommebok.

Under produktnavnene i de grønne boksene kan du se hva ekspertene fremhever ved hvert brett, og her vil du også finne en prissammenligning av de ulike modellene. På den måten vil du raskt og enkelt kunne se hvor du kan få de aller beste prisene. Du vil for eksempel kunne finne de beste tilbudene på padlebrett her.


CoolSurf SAIL Kite Paddleboard – 2 x Oppblåsbar SUP – Norges beste SUP brett + mest valuta for pengene

✅ Best i test – oppblåsbar SUP brett / Paddleboard
✅ Komplett sett med alt du trenger
✅ Perfekt for nybegynnere og øvede
✅ Passer hele familien – fra 7 til 80 år
✅ Inkl. stor reiseveske med plass til alt
✅ 4-lags konstruksjon
Paketerbjudande: 2 x CoolSurf SAIL Kite Paddelbräda - Uppblåsbar SUP 3,2M
Butik Pris

Annoncer

4.499,00 Les mer

CoolSurf SAIL Kite Padlebrett settet passer perfekt til dere som gjerne vil ha padlebrett av høy kvalitet, men som likevel ikke skal koste altfor mye. Det spiller ingen rolle om dere er nybegynnere eller erfarne brukere, for dette brettet vil fungere like bra uansett hvor mye erfaring dere har med padlebrett fra før av.

CoolSurf SAIL Kite Padlebrett settet kan brukes av personer av alle aldre, og har en maksimal belastning på 135 kilo. 

Mye valuta for pengene

CoolSurf SAIL Kite Padlebrett settet skiller seg ut ifra mengden fordi du her vil få mye valuta for pengene, for prisen er veldig god med tanke på hvor mye tilbehør som faktisk følger med. Her får du et komplett sett som inkluderer alt det du kan komme til å trenge – og det leveres i en stor reiseveske som gjør at du kan ta med deg alt tilbehøret i én veske. 

Alt 2 personer kan trenger

Dette settet inkluderer alt det 2 personer trenger for å tilbringe tid på vannet med padlebrettene sine. Det inkluderer blant annet årer slik at dere kan padle dere fremover, ankelstropper slik at brettene ikke flyter av gårde dersom noen detter av, en ekstra finne for økt stabilitet og manuelle pumper.

I og med at denne modellen er oppblåsbar så vil du komme til å måtte blåse opp brettet selv. Pumpene som følger med er manuelle, og de kan gjerne brukes som en ekstra oppvarming før turen. Dersom du heller vil bruke tiden din på andre ting så kan du kjøpe deg en elektrisk pumpe i tillegg. 

Luften varer lenge

Du trenger ikke være redd for at padlebrettet skal gå tomt for luft, for luften vil som regel vare hele sommeren etter at du har blåst opp brettet én gang. Modellen er utstyrt med en 4-lags konstruksjon som gjør det stabilt og solid.

CoolSurf SAIL Kite Padlebrett settet har også håndtak på sidene slik at det kan transporteres på en enkel måte – samt strikker som kan holde fast vesker og annen bagasje man vil ha med seg på brettet.

Sklisikker overflate

CoolSurf SAIL Kite Padlebrettene er utstyrt med en sklisikker overflate slik at det vil være enklere for brukeren å holde seg på brettet. 

Det er spesielt lurt dersom du er nybegynner, for da kan du prøve og feile på en enklere og mer skånsom måte frem til du er blitt god. Dersom du er ekstra vågal, så kan du også prøve deg på stående padling med et slikt underlag. 

Fordeler
🌀 Komplett sett for 2 personer
🌀 Ekstra finne for økt stabilitet
🌀 4-lags konstruksjon
🌀 Returrett på 101 dager samt prismatch
🌀 Praktisk reiseveske
🌀 Sklisikker overflate

Ulemper
Krever en manuell pumpe
Kun tilgjengelig i én farge
Ikke ideell for stor fart og store bølger

Spesifikasjoner
🔴 Mål: L 320 cm x B 675 cm
🔴 Volum: 300 liter
🔴 Maksimalt trykk: 12-15 PSI (1 bar)
🔴 Maksimal belastning: 135 kilo
🔴 Vekt: 7,2 kilo


Bestway Hydro Force Oceana SUP brett 10″ – Best i test SUP brett og toppselger

✅ Kåret til «Editor’s Choice» hos surfemagasinet Globosurfer.com
✅ Medfølgende sete og fotstøtte gjør det mulig for deg å sitte mens du Padler
✅ Bruk SUP-brettet til både stående padling og sittende kajakk
✅ Smart oppbevaring
✅ Velegnet til yoga-entusiaster 
Bestway Hydro Force Oceana SUP Set 10
Butik Pris

Annoncer

4.990,00 Les mer

Bestway Hydro Force Oceana SUP Set 10’ vil være det beste padlebrettet til den forbrukeren som gjerne vil ha en robust modell som du kan gjøre om til en kajakk.

Produktet er blitt testet av to hold eksperter som begge er svært imponerte. Det inkluderer surfemagasinet Globosurfer.com og vannsportmagasinet Paddlelove.com i hver sin test av padlebrett.

Globosurfer.com har funnet veldig mange fordeler. Det inkluderer blant annet det medfølgende kajakk-setet som har en justerbar og polstret ryggstøtte som gir deg maksimal komfort. Åren som følger med er laget av aluminium og er velfungerende, og du kan gjøre den om til en kajakk-åre ved behov. Ekspertene roser også modellen for at den har integrerte oppbevaringsmuligheter, og den vil også være et godt valg til barn så vel som voksne. De oppsummerer opplevelsen med ordene: «If you equally enjoy paddleboarding and kayaking, check out the Bestway Hydro Force Oceana SUP Set 10’».

Paddlelove.com har vurdert brettet ut ifra fire forskjellige parametere, som inkluderer konstruksjons-kvalitet, funksjoner, stabilitet og prestasjon. Modellen scorer 4 av 5 stjerner på konstruksjons-kvalitet, funksjoner og prestasjon, mens den får 4,2 av 5 stjerner på stabilitet. Ekspertene fremhever også flere andre fordeler – blant annet den overkommelige prisen, det sklisikre belegget og den gode allsidigheten. 

Stabil og ideell til rolige padleturer

Bestway Hydro Force Oceana SUP Set 10’ er ideell til de rolige vannforholdene der bølgene ikke slår høyt. Det er robust og holdbart, og ikke laget til veldig stor fart. 

Du kan alltids komme godt opp i fart, men her er det ikke snakk om en racer-modell. I stedet vil du kunne nyte en rolig og avslappende padletur på sjøen eller på de små bølgene. Dette er en allrounder som både vil tiltale både nybegynneren og den erfarne. Liker du meditasjon eller yoga så finner du sannsynligvis ikke et bedre brett. 

Stabiliteten er høy og derfor er det ikke noe problem at det går sakte. Den gode tykkelsen på 12 centimeter gir en bra luftfordeling, og de 84 centimeterne i bredden bidrar til den gode stabiliteten. 

Denne modellen er et oppblåsbart brett, og du må selv pumpe det opp. Det går imidlertid veldig lett fordi det følger med en håndpumpe. Hvis du vil at pumpejobben skal gå raskere så kan du kjøpe en elektrisk pumpe.

Smart modell som kan bygges om

Når du ser Bestway Hydro Force Oceana SUP Set 10’ for første gang så kan du ikke unngå å legge merke til designet. Modellen er flott og tiltrekkende med nyanser av blåaktige toner som sammen med vannets bevegelser danner en rolig harmoni.

Foran på modellen finnes det et snøresystem som utgjør et nett, og dette nettet kan du bruke til oppbevaring – for eksempel dersom du vil pakke til lengre turer. 

Det mest spesielle ved brettet er at det kan bygges om. Det betyr at det følger med et sete, og når du setter det fast på brettet har du i stedet en kajakk. Da kan du sette deg ned og padle i stedet for å stå eller sitte på kne. Det følger også med en åre som kan justeres, og denne kan du bruke til å padle både når du står og når du sitter. 

Produktet kommer med en stor tilbehørspakke, og i tillegg til en pumpe, såpe og åre finner du også en ryggsekk, en finne, en ankelsnor og et reparasjonssett.

Maksimumbelastningen ligger på 120 kilo, noe som er veldig bra. Prisen er overkommelig – spesielt når du tar i betraktning at du får både et padlebrett og en kajakk for pengene. 

Alt i alt er Bestway Hydro Force Oceana SUP Set 10’ et robust SUP brett som er laget til de rolige turene og som kan gjøres om til en kajakk.

Spesifikasjoner ved Bestway Hydro Force Oceana SUP Set 10’ – nøkkelopplysninger 
🌀 Produsent: Bestway
🌀 Type: SUP Padlebrett / oppblåsbart padlebrett / Padlebrett med kajakk 
🌀 Lengde: 305 centimeter
🌀 Bredde: 84 centimeter
🌀 Tykkelse: 12 centimeter
🌀 Vekt: 14 kilo
🌀 Maksimumbelastning: 120 kilo

Fordeler ved Bestway Hydro Force Oceana SUP Set 10’
🔴 Toppscorer i padlebrett test 
🔴 Kan gjøres om til en kajakk 
🔴 Best til de rolige vannforholdene
🔴 God stabilitet
🔴 Integrerte oppbevaringsmuligheter


CoolSurf Pro Touring Paddleboard – beste premiumvalg

✅ Performance Touring Paddleboard
✅ 4-lags konstruksjon, spiss nese og runde kanter
✅ Komplett sett med alt du trenger
✅ Garantert mulighet for høy fart
✅ Inkl. stor reiseveske med plass til alt

CoolSurf Pro Touring Padlebrett

Butik Pris

Annoncer

4.099,00 Les mer

 

CoolSurf Pro Touring Padlebrett er det perfekte valget for deg dersom du kun vil ha det beste av det beste. Dette er et brett som er designet til å kunne gi deg god fart bortover vannet med minst mulig vannmotstand – slik at du kan gli fritt og uhindret bortover overflaten. 

Høy fart

Med CoolSurf Pro Touring Padlebrett har du mulighet til å komme opp i en ganske høy fart. Det er grunnet CoolSurf Pro Touring sin spisse front og runde kanter som gjør at brettet bryter vannoverflaten på en optimal måte for god fart og balanse. 

Modellen er også utstyrt med en 4-lags konstruksjon som gjør brettet stabilt og trygt i bruk. 

Oppblåsbart padlebrett

CoolSurf Pro Touring Padlebrett er en oppblåsbar modell. Det vil si at brettet er enkelt å transportere da det tar lite plass, og det går raskt og enkelt å blåse det opp. 

Det følger også med en manuell håndpumpe du kan bruke til å blåse opp brettet ditt, men dersom du ikke vil ha den ekstra oppvarmingen og heller vil bruke tid og krefter på andre ting, så kan du velge å kjøpe en elektrisk pumpe utenom.

Komplett sett med alt du trenger

Dette padlebrettet kommer som en del av et komplett sett med alt du kan komme til å trenge av tilbehør. Dette inkluderer en stor reiseveske med plass til alle delene som følger med.

I dette settet følger det også med en åre og en ankelstropp. CoolSurf Pro Touring Padlebrett er i tillegg utstyrt med strikker på brettet som kan holde fast årene dine, vesken din eller annen bagasje og gjenstander du ønsker å ta med deg ut på vannet. 

Tåler stor belastning

CoolSurf Pro Touring Padlebrett tåler en større belastning enn det gjennomsnittlige padlebrettet da det kan bære hele 160 kilo totalt. 

Med en så høy kapasitet for maksimal vekt går det til og med an å være 2 personer på padlebrettet dersom den fremste personen sitter. 

CoolSurf Pro Touring Padlebrett er også laget av LW-lettvekts materiale som gjør at det kan gli raskere bortover vannoverflaten og er litt mindre stivt sammenlignet med andre modeller.

Utstyrt med håndtak

CoolSurf Pro Touring Padlebrett er en modell som er utstyrt med egne håndtak som man kan bruke til å bære brettet med på en enkel måte. 

Her kommer premium-brettet virkelig til sin rett da det gir deg en enkel måte å holde deg i aktivitet på – samtidig som det ikke er noe problem å bære brettet dit du vil ha det. 

Her får du en returrett på hele 101 dager, slik at du har mer enn nok tid til å bestemme deg for om dette er det perfekte kjøpet for deg. 

Fordeler
🌀 Komplett sett til 1 person
🌀 Stor fart
🌀 Lettvekts materiale
🌀 Enkelt å manøvrere
🌀 4-lags konstruksjon
🌀 Returrett på 101 dager
🌀 Praktisk reiseveske

Ulemper
Ustabilt dersom det er store bølger
Krever en pumpe
Ikke like stabilt dersom man er 2 på brettet

Spesifikasjoner
🔴 Mål: L 381 cm x B 71 cm
🔴 Volum: 340 liter
🔴 Maksimalt trykk: 15 PSI (1 bar)
🔴 Maksimal belastning: 160 kilo
🔴 Vekt: 14 kilo


Bestway Hydro Force Aqua Journey – Budsjettvennlig SUP brett

✅ Kåret til «Best Value» hos surfemagasinet Globosurfer.com
✅ 4,5 av 5 stjerner i brukeranmeldelser hos Amazon
✅ Verdensledende produsent for oppblåsbare produkter: Bestway
✅ Komfortabelt, stabilt og funksjonelt – God yteevne på salt- og ferskvann

Bestway Hydro Force Aqua Journey

 

Butik Pris

Annoncer

4.490,00 Les mer

Bestway Hydro Force Aqua Journey vil være det beste padlebrettet for deg som ser etter en budsjettvennlig modell.

Modellen er en favoritt både blant eksperter og forbrukere. Hos den internasjonale forhandleren Amazon får produktet hele 4,5 av 5 stjerner, mens den blir kåret til «Best Value» (Beste verdi) i en test av padlebrett hos surfemagasinet Globosurfer.com.

Ekspertene er også veldig imponerte over modellen. De nevner at prisen helt klart er i den overkommelige enden av skalaen, men du får likevel med alt av tilbehør du kan komme til å trenge. Designet får ros for å være både stabilt og funksjonelt, og ekspertene kommenterer at det er komfortabelt å bruke brettet, selv når du sitter på knærne. De påmonterte håndtakene gjør transporten enkel, og prestasjonen er like bra på havet som den er på innsjøer og elver. Opplevelsen blir oppsummert med ordene: «Simple, functional, and budget-friendly, the Bestway Hydro Force Aqua Journey is an excellent choice for beginners who are looking for a great entry board».

Brukerne er fornøyde med mange forskjellige aspekter ved modellen – blant annet den effektive pumpen som gjør det utrolig lett å komme i gang med å bruke produktet. Andre fordeler brukerne fremhever er den lave prisen, den solide konstruksjonen, det komfortable designet, selve prestasjonen på vannet samt alt det praktiske tilbehøret som følger med.

Det prisvennlige valget

Bestway Hydro Force Aqua Journey kommer med flere fordeler, men den største fordelen er nok prisen. Her er det snakk om et overkommelig prisleie slik at alle typer av forbrukere vil kunne være med på moroa. Derfor trenger du heller ikke lete etter et tilbud på padlebrett for å kunne få råd til dette brettet.

Til tross for den lave prisen så kommer modellen med massevis av kvalitet, så du trenger ikke være redd for at du kommer til å gå på kompromiss med det mest essensielle.

Brettet er solid og holdbart, og det er skapt til å være robust. Du kan lett ta det med ut på «bøjan blå» og være sikker på å få en fantastisk opplevelse. Sikkerheten er høy, og du vil få en modell med et godt stå/sitte-område hvor du ikke kommer til å skli så lett.

Bestway sitt SUP brett er designet i en fargerik orange-gul nyanse som vil være lett å se, og veldig flott når det glir bortover vannflaten.

Allround-produkt

Noen modeller er laget til de store bølgene, mens andre er laget til roligere vann. Bestway Hydro Force Aqua Journey er et allround-brett, som du kan bruke i den type vann du foretrekker. Det har allikevel en klar fordel i de mer rolige omgivelsene hvor det ikke er så mye bølger.

Anvendeligheten er svært allsidig, og du kan bruke modellen både til den avslappende padleturen og til litt mer action. Yoga- og meditasjonsentusiasten vil også kunne dra fordel av brettet som lett vil kunne imøtekomme de aktivitetene som er mer rolige og avslappende.

En SUP er et oppblåsbart padlebrett, og derfor vil det være lett å transportere. Når du vil komme deg ut på vannet så trenger du bare å blåse det opp med pumpen som følger med. Du kan også kjøpe en elektrisk pumpe hvis du gjerne vil at det skal gå litt raskere.

Modellen har er en maksimumbelastning på 100 kilo.

Alt i alt så er Bestway Hydro Force Aqua Journey et fargerikt og budsjettvennlig valg som kommer med alt det essensielle og har en stor allsidighet.

Spesifikasjoner ved Bestway Hydro Force Aqua Journey – nøkkelopplysninger
🌀 Produsent: Bestway
🌀 Type: SUP Padlebrett / Oppblåsbart padlebrett
🌀 Lengde: 274 centimeter
🌀 Bredde: 76 centimeter
🌀 Tykkelse: 12 centimeter
🌀 Vekt: 11 kilo
🌀 Maksimum belastning: 100 kilo

Fordeler ved Bestway Hydro Force Aqua Journey
🔴 Toppscorer i padlebrett test
🔴 Budsjettvennlig
🔴 Fargerik
🔴 Sikker og robust
🔴 Allrounder til flere typer vann


CoolSurf Stormy Kite Paddleboard sett – Billigste paddleboard med høy hastighet

✅ Spiss snute som sørger for optimal mulighet for fart
✅ Komplett sett med alt du trenger
✅ Perfekt for nybegynnere og øvede
✅ Inkl. stor reiseveske med plass til alt
✅ 4-lags konstruksjon

Coolsurf Stormy Kite Padlebrett sett

Butik Pris

Annoncer

11.999,00 Les mer

 

Dette flotte settet fra CoolSurf er et oppblåsbart SUP padlebrett til deg som elsker fart og spenning når du skal ut i vannet. En av de største fordelene ved denne modellen er den spisse fronten, for det er nemlig denne som gjør at man kan få så stor fart med dette padlebrettet. 

Stor reiseveske med plass til alt av tilbehør

Coolsnow Stormy Kite er et svært praktisk padlebrett som byr på veldig mange muligheter når du skal ut på eventyr på vannet. Denne modellen selges nemlig som et komplett sett til 2 personer der alt dere kan komme til å trenge av tilbehør er inkludert. 

Dette inkluderer blant annet en stor reiseveske hvor du kan få plass til alle delene som følger med. Du har også mulighet til å pakke med deg for eksempel en matpakke eller andre ting du kan komme til å trenge i løpet av dagen.

Strikk som holder fast bagasjen 

Padlebrettet er også utstyrt med strikk – og disse strikkene kan du bruke til å enkelt spenne fast det du har med deg av bagasje og vesker når dere skal ut på tur.

4-lags konstruksjon

Coolsnow Stormy Kite er et padlebrett av svært god kvalitet. Brettet har nemlig en 4-lags konstruksjon som gjør det både slitesterkt og stødig. Da kan du være sikker på at du vil få et padlebrett med en god balanse hvor du kan komme opp i en ganske høy fart dersom du ønsker det. 

Dette brettet er imidlertid like bra til nybegynnere som til erfarne brukere. Coolsnow Stormy Kit tåler en maksimal belastning på hele 135 kilo, som er en god del. 

Lett å transportere

Coolsnow Stormy Kite er veldig lett å transportere i og med at modellen er oppblåsbar. Da vil det ta lite plass mens du kommer deg til vannet. Det er for eksempel en stor fordel når du har mye med deg i bilen.

Det betyr også at du vil trenge å ta med deg pumpen og gode lunger for å få blåst opp brettet. Dette kan brukes som en flott oppvarming – eller du kan velge å kjøpe en elektrisk pumpe i stedet, slik at du heller kan bruke tiden det tar å blåse opp brettet til å få på deg våtdrakten din.

Med dette brettet vil du også få 101 dagers returrett, så du vil få massevis av tid til å teste ut kjøpet ditt. 

Fordeler
🌀 Komplett sett til 2 personer
🌀 Mulighet til å få stor fart
🌀 4-lags konstruksjon
🌀 Returrett på 101 dager
🌀 Praktisk reiseveske

Ulemper
Ustabilt dersom vannet er urolig
Krever en pumpe

Spesifikasjoner
🔴 Mål: L 320 cm x B 76 cm
🔴 Volum: 298 L 
🔴 Maksimalt trykk: 12-15 PSI (1 bar)
🔴 Maksimal belastning: 135 kilo


Bestway Hydro Force Kahawai – Til både nybegynnere og erfarne brukere

✅ Kåret til «Top pick» hos surfemagasinet Globosurfer.com
✅ God anmeldelse hos ferieutstyrsmagasinet Ferieudstyr.dk
✅ Ideell til lange turer, Massevis av tilbehør
✅ Lett å navigere selv i turbulent vann

Bestway Hydro Force Kahawai

Butik Pris

Annoncer

5.990,00 Les mer

Bestway Hydro Force Kahawai vil være det beste padlebrettet for både den som er nybegynner, den som er litt mer erfaren og den som gjerne vil litt lenger ut på de store bølgene. 

Modellen hører til blant både ekspertenes og brukernes favoritter. Hos forhandlersiden Amazon får den i gjennomsnitt 4 av 5 stjerner, mens den i en test av padlebrett hos surfemagasinet Globosurfer.com blir kåret til testvinner samt at den får en god anmeldelse av det danske ferieutstyrsmagasinet Ferieudstyr.dk.

Globosurfer.com begrunner den flotte anmeldelsen sin med at brettet er: «Fast, stable, and very easy to paddle, which makes it an excellent option for both beginners and experienced paddleboarders». Ekspertene er spesielt imponerte over den sklisikre overflaten som hindrer deg i å skli, samt det velfungerende finnesystemet som lar deg måle hastigheten din veldig nøyaktig. Den smarte tilhørende aluminium-åren kan deles i tre for en lettere transport, og de fem håndtakene modellen er utstyrt med er en stor fordel når du skal transportere den. Alt i alt mener ekspertene at det her er snakk om et enestående brett som vil passe til alle kroppstyper og ferdighetsnivåer.

Brukerne hos Amazon fremhever forskjellige elementer ved produktet, men det går ofte igjen at kvaliteten er god, at opplevelsen på vannet er flott og at man får mye valuta for pengene.

Kult brett med mange fordeler

Bestway Hydro Force Kahawai hører ikke til blant Bestway sine billigste modeller, men modellen er heller blant de dyreste. Du må imidlertid legge mer penger på bordet enn hos de mest prisvennlige modellene, men til gjengjeld gjør du en god investering som kan holde i mange år.

Enheten er laget til å være svært robust og holdbar, og det er ikke minst fordi den er designet til å bli brukt i vann som er alt annet enn rolig. Det betyr at du kan ta med deg Bestway sitt SUP padlebrett på steder der det er urolig vann – uten å være nervøs. Det kan for eksempel være i elv eller i høye bølger. Er du eventyrlysten så vil modellen her klart være noe for deg.

Som et visuelt pluss så er brettet veldig kult å se på. Det kommer i et flerfarget design med flotte detaljer.

Modellen er et oppblåsbart padlebrett, og det går raskt og lett å blåse det opp. Det følger med en håndpumpe, men hvis det skal gå fortere så kan du kjøpe en elektrisk pumpe i tillegg. Tilbehørspakken er imidlertid veldig stor, og med i pakken følger det også en åre, en ryggsekk, en ankelsnor og et praktisk reparasjonssett.

Enkel navigering

En annen av Bestway Hydro Force Kahawai sine største fordeler er navigasjonen. Brettet er laget til å være lett å navigere – både når du oppholder deg i rolig vann og når du gir deg i kast med de store bølgene.

Du finner 3 avtakbare finner som hjelper til med å forbedre navigasjonen samt med en bedre sikkerhet. Sikkerhet er viktig når du har med et SUP brett å gjøre, og her kan du stå stabilt og fast.

Selv om modellen er laget til mer ville værforhold så kan du også bruke den til en avslappende padletur på en innsjø eller i rolig vann. Det gjør produktet velegnet til både nybegynnere og erfarne brukere, og det vil dekke de fleste brukere. 

Det er en maksimumbelastning på 140 kilo, noe som er veldig bra. Som en ekstra bonus så finnes det et smart snøresystem foran, og det er laget slik at det fungerer som et «nett» som holder fast det du pakker med deg. Derfor vil modellen også være ideell til lange turer.

Alt i alt er Bestway Hydro Force Kahawai et robust og flott SUP brett som er laget til harde værforhold og har en enkel navigasjon og smarte snorer til ting du pakker med deg.

Spesifikasjoner ved Bestway Hydro Force Kahawai – nøkkelopplysninger
🌀 Produsent: Bestway
🌀 Type: SUP Padlebrett / Oppblåsbart padlebrett
🌀 Lengde: 310 centimeter
🌀 Bredde: 86 centimeter
🌀 Tykkelse: 15 centimeter
🌀 Vekt: 15 kilo
🌀 Maksimumbelastning: 140 kilo

Fordeler ved Bestway Hydro Force Kahawai
🔴 Testvinner i test av padlebrett 
🔴 Til den eventyrlystne
🔴 Stor allsidighet
🔴 Med 3 finner
🔴 Mye valuta for pengene


CoolSurf Pro Touring Padlebrett – beste valget til den erfarne

✅ Performance Touring Paddleboard
✅ 4-lags konstruksjon, spiss nese og runde kanter
✅ Komplett sett med alt du trenger
✅ Garantert mulighet for høy fart
✅ Inkl. stor reiseveske med plass til alt

CoolSurf Pro Touring Paddleboard 4.27M

Butik Pris

Annoncer

4.399,00 Les mer

 

Dersom du har mye erfaring med padlebrett fra før av så vil du få stor glede av padlebrettet CoolSurf Pro Touring. Denne modellen vil være en perfekt følgesvenn dersom du vil komme opp i høy fart på vannet – og dersom kun det beste av det beste er godt nok. 

Garantert mulighet for høy fart

CoolSurf Pro Touring Padlebrett er spesialdesignet til å kunne gi deg stor fart bortover vannet. Brettet måler nemlig 4,27 meter i lengden, og i og med at brettet er såpass langt så vil det gi mindre vannmotstand.

Modellen er utstyrt med en 4 lags lettvektkonstruksjon, en spiss front og runde kanter – som gjør at du kan komme opp i en enda større fart når vannet er rolig. Brettet veier heller ikke mer enn 10,15 kilo – noe som vil hjelpe til ytterligere med farten dersom du liker fart og spenning. 

Stor reiseveske

CoolSurf Pro Touring Padlebrett kommer utstyrt som et komplett sett med alt det du kan trenge. Det inkluderer en manuell pumpe, en ekstra finne for bedre balanse, en ankelstropp slik at du ikke mister brettet dersom du faller av, og en åre slik at du kan dytte deg selv fremover. Reisevesken har plass til alt dette utstyret. 

Prismatch og lang returrett

Dersom du skulle finne dette brettet til en billigere penge på en annen nettside så vil CoolSnow tilby en prismatch på dette brettet, så lenge du kan dokumentere at prisen er billigere et annet sted. 

I tillegg vil du kunne få en returrett på hele 101 dager – noe som er mer enn nok tid til å finne ut om du har valgt det riktige brettet til dine behov.

Fordeler
🌀 Komplett sett 
🌀 Ekstra finne for økt stabilitet
🌀 Lettvekts materiale
🌀 4-lags konstruksjon
🌀 Returrett på 101 dager
🌀 Praktisk reiseveske

Ulemper
Krever en manuell pumpe
Ikke like stabilt i store bølger

Spesifikasjoner
🔴 Mål: L 427 cm x B 66 cm</span
🔴 Volum: 325 liter
🔴 Maksimalt trykk: 15 PSI (1 bar)
🔴 Maksimal belastning: 160 kilo
🔴 Vekt: 10,15 kilo


CoolSurf PHOENIX Kite SUP brett – Paddleboard som er en spesialutgave

✅ Årets spesialutgave
✅ Komplett sett med alt du trenger
✅ Unikt design – kun laget i begrenset antall
✅ Inkl. stor reiseveske med plass til alt
✅ 4-lags konstruksjon

CoolSurf PHOENIX Kite Padlebrett

Butik Pris

Annoncer

2.699,00 Les mer

 

CoolSurf PHOENIX Kite Padlebrett er et flott padlebrett til deg som liker å skille deg ut ifra mengden! Brettet har en fantastisk 4-lags konstruksjon for ekstra stabilitet og robusthet, så her kan du være sikker på at du får et brett av beste kvalitet.

4 lag med PVC

De fire lagene i konstruksjonen av dette brettet er laget av PVC plast hvor fibrene veves på kryss og tvers inni brettet. Det vil derfor være veldig stivt og stabilt når du blåser det opp og skal prøve deg på vannet. 

En ekstra fordel med et oppblåsbart brett er at det veier mye mindre enn de harde brettene som ikke kan blåses opp, for det inneholder nemlig kun plast og luft. Det kan virke som om denne typen brett er ganske skjørt, men det er ikke tilfellet. PVC er en solid type plast som ikke går fort i stykker.

Både til nybegynnere og erfarne brukere

CoolSurf PHOENIX Kite Padlebrett er like bra til erfarne brukere som til nybegynneren. Med dette brettet vil du få en komplett pakke som inneholder alt du trenger for å ta deg en tur ut på bølgen blå.

Dette padlebrettet måler hele 3,20 meter i lengden – noe som gjør det ideelt både til den brukeren som begir seg ut på vannet for aller første gang, og for den brukeren som allerede har mye erfaring med SUP brett. I tillegg selges modellen til en god pris slik at de fleste vil kunne ha råd til det.

Brettet er i tillegg utstyrt med en enkeltfinne av nylon med tråd. Denne skal monteres under padlebrettet, og hjelper til med å gi en økt stabilitet og balanse slik at du ikke faller i vannet så lett. Det finnes i tillegg to mindre finner bak på brettet som er fastmontert når du kjøper brettet. 

Unikt design i begrenset antall

Dette brettet er en modell som kan anses som en spesialutgave da det skiller seg ut ifra andre modeller med sitt unike og superkule design. Dersom du setter stor pris på en flott estetikk og et annerledes utseende, så trenger du ikke lete lenger etter det perfekte padlebrettet for deg.

Modellen lages i et begrenset antall, så det kan lønne seg å sikre seg det unike brettet mens man kan. 

I og med at brettet er oppblåsbart så er det også veldig enkelt å frakte med seg. Dersom du for eksempel har en liten bil så kan det være en fordel å vente med å blåse opp brettet til du har kommet deg til stranden. 

Brettet er derfor også enkelt å oppbevare hjemme, for når luften er ute av det så tar det lite med plass i for eksempel et skap. 

Stor reiseveske med massevis av plass

CoolSurf PHOENIX Kite Padlebrett kommer utstyrt med et komplett utstyrssett som inkluderer alt det du kan komme til å trenge når du skal ut på tur med padlebrettet ditt. 

I utstyrsvesken vil det følge med en manuell pumpe som du kan bruke til å blåse opp brettet ditt, en åre slik at du kan få god fremdrift, og en ankelstropp som er god å ha dersom du skulle være uheldig å falle av brettet – for da vil ikke brettet kunne flyte av gårde uten deg.

Dersom du skulle komme utfor et uhell så følger det også med et reparasjonssett slik at du kan fikse små feil dersom de skulle oppstå.

Fordeler
🌀 Unikt design
🌀 Komplett sett til 1 person
🌀 Reparasjonssett
🌀 Ekstra finne for økt stabilitet
🌀 Lettvekts materiale
🌀 4-lags konstruksjon
🌀 Returrett på 101 dager
🌀 Praktisk reiseveske

Ulemper
Krever en pumpe
Ikke like stabilt dersom man er 2 på brettet

Spesifikasjoner
🔴 Mål: L 320 cm x B 76 cm
🔴 Volum: 298 liter
🔴 Maksimalt trykk: 15 PSI (1 bar)
🔴 Maksimal belastning: 135 kilo
🔴 Vekt: 7,2 kilo


Aztron Titan SUP 11’11 2.0 – Til den ambisiøse og store forbrukeren

✅ 8,5 av 10 poeng hos vannsportmagasinet Supboardermag.com
✅ 4 av 5 stjerner i brukeranmeldelser hos Amazon
✅ Stilig design
✅ Komfortabel
✅ Høy bruksvekt mulig – opptil 155 kilo

Aztron Titan SUP

Butik Pris

Annoncer

Aztron Titan SUP 11’11 2.0 er det beste padlebrettet for den forbrukeren som har en større kropp, eller som gjerne vil ta med hele familien på brettet. 

Modellen hører til blant favorittene hos både eksperter og brukere. Kundene hos forhandleren Amazon gir i gjennomsnitt 4 av 5 stjerner, mens vannsportmagasinet Supboardermag.com gir produktet 8,5 av 10 stjerner i sin test av padlebrett. 

Ekspertene har vurdert SUP brettet ut ifra flere kriterier som integrerer glideevne, stabilitet, brukervennlighet, veske, pumpe, finner, vekt, konstruksjons-kvalitet og valuta for pengene. 

Modellen scorer 10 av 10 poeng på vekt og valuta for pengene, og blir tildelt 9,5 av 10 poeng på brukervennlighet. Ekspertene gir 8,5 av 10 poeng på glideevne og stabilitet, og 8 av 10 poeng på finner samt 7,5 av 10 poeng på konstruksjons-kvalitet. Den laveste karakteren er 7 av 10 stjerner som blir gitt til veske og pumpe. Supboardermag.com konkluderer med at i sammenligning med to andre Aztron SUP brett så mottar denne modellen i gjennomsnitt den høyeste poengsummen. 

Forbrukere fra Amazon er også veldig imponerte over Aztron Titan SUP 11’11 2.0, og flere er enige i at kvaliteten og stabiliteten er svært høy, monteringen er enkel og at det i tillegg er enkelt å justere åren.

Perfekt allrounder

Aztron Titan SUP 11’11 2.0 kommer med veldig mange fordeler og elementer som vil appellere til forbrukeren. Først og fremst vil du legge merke til det stilige designet som oser av eventyr i det maritime livet. Fargene ligger mot de flotte blå nyansene og du vil raskt føle deg i ett med havet. 

SUP brettet er imidlertid langt mer enn bare et flott utseende. Det er laget til å være robust og holdbart med en god balanse – og det er også ideelt til nybegynneren. Det har en vid bredde og lengre lengde, og derfor vil brettet ligge mer stabilt på vannet – perfekt hvis du først må lære deg padlebrett-teknikkene.

Du vil som en bonus kunne komme i gang med å padle stort sett med en gang. Det eneste du må gjøre for å komme deg ut i vannet er å blåse opp brettet. Denne modellen er et oppblåsbart padlebrett, og du blåser det opp med håndpumpen som følger med. Volumet ligger på 320 liter luft – og så mye luft bidrar også til stabiliteten.

Til familieturen

Du kan bruke Aztron Titan SUP 11’11 2.0 til stort sett alle formål – uansett om du vil ha fart bortover vannet eller foretrekker de rolige padleturene som stimulerer sansene. 

Du kan velge selv om du vil padle alene eller om du ønsker selskap, for brettet er spesielt laget til å kunne ha flere passasjerer om bord – eller kanskje hunden. Maksimumbelastningen er på 155 kilo, og det er veldig mye. Dette gjør det også mulig å ta med et familiemedlem eller to ut på vannet.

For at brettet skal være mest mulig robust og trygt så er enheten laget med den såkalte Double Chamber-teknologien. Her er det snakk om et tokammersystem som har flere fordeler. Det gir både en større stivhet og en bedre beskyttelse mot punktering og skader.

For å øke sikkerheten maksimalt har modellen et sklisikkert underlag som du står på mens du padler. Da er risikoen for fall og ulykker mindre. Inkludert i prisen, som imidlertid ikke ligger mot den lave siden av skalaen, får du i tillegg til pumpen en finne, en åre, en transportveske og en sikkerhetsline.

Alt i alt er Aztron Titan SUP 11’11 2.0 laget til å kunne holde til en tyngre belastning, og den er ideell til nybegynneren så vel som den erfarne.

Spesifikasjoner ved Aztron Titan SUP 11’11 2.0 – nøkkelopplysninger 
🌀 Produsent: Aztron
🌀 Type: SUP Padlebrett / Padlebrett oppblåsbart  
🌀 Luft: Inneholder 320 liter luft
🌀 Lengde: 363 centimeter
🌀 Bredde: 81 centimeter
🌀 Tykkelse: 15 centimeter
🌀 Vekt: 12,5 kilo
🌀 Maksimumbelastning: 155 kilo

Fordeler ved Aztron Titan SUP 11’11 2.0
🔴 Toppscorer i padlebrett test
🔴 Høy maksimumbelastning
🔴 Du kan ta med familien 
🔴 God til nybegynneren
🔴 Double Chamber-teknologi


Aztron Mercury – Allround og økonomisk SUP brett

✅ T4,2 av 5 stjerner hos vannsportmagasinet Inflatableboarder.com
✅ 88,3 av 10 poeng hos vannsportmagasinet Supboardermag.com
✅ 4,4 av 5 stjerner i brukeranmeldelser hos Amazon
✅ Komfortabel under føttene
✅ Motstandsdyktig overfor skader
✅ Med elastisk nett til oppbevaring 

Aztron Mercury

Butik Pris

Annoncer

Aztron Mercury vil være det beste padlebrettet til den forbrukeren som gjerne vil ha en modell som kommer med alt det du kan få bruk for.

Produktet er både en ekspert- og brukerfavoritt. Hos forhandleren Amazon får den i gjennomsnitt 4,4 av 5 stjerner av brukerne, og i en test av padlebrett hos vannsportmagasinene Inflatableboarder.com og Supboardermag.com får den henholdsvis 4,2 av 5 stjerner og 8,3 av 10 poeng.

Inflatableboarder.com roser produktet for det flotte og iøynefallende designet. Ekspertene mener at det her er snakk om et svært allsidig og stabilt brett som til og med selges til en overkommelig pris. Konstruksjonen og tilbehørspakken som følger med får også ros med på veien, og i tillegg er det smart med et elastisk nett der du kan oppbevare de løse gjenstandene dine. Ekspertene oppsummerer modellen med ordene: «Aztron Mercury is a super affordable, all-around inflatable paddle board that features an interesting design which increases rigidity and overall safety».

Supboardermag.com føyer til at brukervennligheten er helt på topp, og at brettet glir lett igjennom vannet. Ekspertene gir også en veldig høy score når det kommer til kvalitet, og de mener at du her vil få utrolig mye for pengene. Deres konklusjon er følgende: «Our first impressions of Aztron Mercury are good, and it will no doubt appeal to many paddlers looking for a well priced, good looking SUP».

Forbrukerne fra Amazon har stort sett bare ros å gi til modellen. De nevner blant annet at det vil være vanskelig å finne et produkt med en bedre kvalitet, og at alt ifra balanse, stabilitet og prestasjon på vannet til konstruksjon og sikkerheten fungerer helt fantastisk.

God fart igjennom vannet

Aztron Mercury vil være det perfekte valget hvis du ser etter en SUP som oser av fart og eventyr. Den kommer i en flott lyseblå farge som matcher bølgene i vannet, og tankerne ledes fort mot livet under vann.

Prisen er overkommelig selv om den ikke er lav, men for pengene du investerer vil du få massevis av tilbehør og et brett av beste kvalitet. Brettet er veldig robust og motstandsdyktig overfor skader, og derfor kan du lett ta det med ut på vannet når det er store bølger og litt urolig vann.

Tilbehørspakken er stor, og du vil få alt det du har bruk for. Det inkluderer for eksempel en kraftig og justerbar åre som du kan regulere etter dine individuelle behov. Du får også en finne, sikkerhetsline, bæreveske og en pumpe.

Denne modellen er et oppblåsbart padlebrett, og du kan bruke pumpen til å blåse det opp. Pumpen er en såkalt Double Action Manometer Pumpe som sikrer en rask og enkel påfylling av luft.

Double Chamber-teknologi

Aztron Mercury er produsert til både nybegynnere og erfarne brukere – og til personer som glad i fart og spenning samt de som foretrekker rolige padleturer på en stille innsjø. Derfor er den en klar favoritt og bestselger.

Enheten er laget med Aztrons Double Chamber-teknologi som sørger for at stivheten blir markant. Faktisk minner den om den du kjenner fra hard-brettet.

Stabiliteten er et annet nøkkelområde som er i fokus, for designet gjør at du vil stå stabilt mens du padler – også i mer urolig vann. Komforten under føttene er god, og den bidrar til stabiliteten og sikkerheten. Her finner du en EVA-matte som er sklisikker.

Som en bonus er modellen svært hardfør – ikke minst på grunn av Double Chamber-teknologien som ved hjelp av tokammersystemet øker motstandsdyktigheten overfor punktering og skader. Den maksimale vektbelastningen ligger på 95 kilo. Legg merke til at det ikke er den høyeste som finnes på markedet.

Alt i alt er Aztron Mercury et flott valg som kommer med en stor tilbehørspakke, Double Chamber-teknologi samt en god sikkerhet og stor allsidighet.

Spesifikasjoner ved Aztron Mercury – nøkkelopplysninger
🌀 Produsent: Aztron
🌀 Type: SUP Padlebrett / Oppblåsbart padlebrett 
🌀 Luft: Inneholder 306 liter luft
🌀 Lengde: 330 centimeter
🌀 Bredde: 81 centimeter
🌀 Tykkelse: 15 centimeter
🌀 Vekt: 11 kilo
🌀 Maksimumbelastning: 95 kilo

Fordeler ved Aztron Mercury
🔴 Toppscorer i padlebrett test
🔴 Flott design
🔴 Allsidig bruk
🔴 Double Chamber teknologi
🔴 Sklisikker EVA-matte


Aztron Urono SUP – Flott design

✅ 4 av 5 stjerner hos vannsportmagasinet Inflatableboarder.com
✅ 4,5 av 5 stjerner i brukeranmeldelser hos Amazon
✅ Ideell til trening
✅ Rask og stabil
✅ God kombinasjon av yteevne, stabilitet og sikkerhet

Aztron Urono SUP

Butik Pris

Annoncer

Aztron Urono SUP vil være det beste padlebrettet for deg som gjerne vil ha en modell som kombinerer yteevne, stabilitet og sikkerhet med fart og allsidighet.

Produktet er en favoritt hos både forbrukere og eksperter. Hos forhandleren Amazon får den i gjennomsnitt 4,5 av 5 stjerner, men den blir tildelt 4 av 5 stjerner i en test av padlebrett hos vannsportmagasinet Inflatableboarder.com.

Ekspertene fremhever veldig mange fordeler – blant annet at designet er fantastisk vakkert, og at både stabiliteten og hastigheten i vannet er førsteklasses. Den lave prisen og hardheten på brettet får også ros, og det samme gjør det elastiske nettet som følger med til oppbevaring. Alt i alt mener ekspertene at du vil få mye kvalitet og mange timer med moro ut av produktet, og de oppsummerer sin opplevelse med ordene: «Offering far more in terms of features and value than many other boards in this price range, the Aztron Urono SUP is a fun and easy way to get on the water without breaking the bank».

Forbrukerne fra Amazon er spesielt glade for selve designet og for tilbehøret, som gir veldig mange forskjellige muligheter. Flere fremhever også at brettet glir lett igjennom vannet og at det er tenkt på sikkerheten – noe som er en stor fordel.

Ekstra lengde

Aztron Urono SUP vil være det perfekte valg for deg som er på utkikk etter et SUP padlebrett som kommer med ekstra lengde.

Den vanligste lengden ligger som regel på rundt 320 centimeter eller mindre, men på denne modellen er det føyd til 30 centimeter ekstra. I alt er lengden på 350 centimeter. Den ekstra lengden kan selvfølgelig gjøre transporten vanskeligere, men ettersom denne modellen er et oppblåsbart padlebrett så kan du transportere det når det er tomt for luft.

Det følger med en Double Action Manometer Pumpe når du velger Aztron Urono SUP, og den pumper opp brettet raskt. På den måten blir det og enkelt for deg å pumpe opp brettet og komme deg ut på vannet i en fart.

Det smarte ved den ekstra lengden er farten. Du vil få en mer smidig glid igjennom vannet med en økt lengde, og derfor vil du kunne bevege deg raskere – perfekt hvis du er glad i fart og spenning.

Bredden ligger innenfor det vanlige området med 81 centimeter, så du vil få et stort område å plassere føttene på. Det betyr at du vil få en bedre stabilitet. Med en bedre stabilitet faller du ikke så lett i vannet, og bevegelsen igjennom vannet blir også mer smidig og uten rykk.

Et annet område det er blitt satt stort fokus på her er designet. Modellen er utrolig stilig og forlokkende å se på, og de flotte hav-nyansene i blå og grønn gjør den ekstra innbydende.

Til de lange turene

På grunn av utformingen vil Aztron Urono SUP være ideell til de lange seilturene. Bruken er imidlertid svært allsidig, og selv om brettet er skapt til fart og spenning så kan du også lett bruke det til de rolige turene.

Modellen ligger ikke i den billigste enden av skalaen, men du kan være heldig å finne et bra tilbud på padlebrett. Velger du å investere i denne modellen, så får du imidlertid mye for pengene. Det følger med en stor tilbehørspakke, og det betyr at du vil få alt det du har bruk for med dette brettet. Du trenger bare å pumpe opp enheten, og så er du klar til «bøljan blå».

I tillegg til pumpen og selve brettet så inkluderer tilbehørspakken en justerbar åre, en smart transportveske, en sikkerhetsline og en finne.

Du får et robust og holdbart produkt som er produsert etter de mest moderne prinsippene. Her finner du Aztron sin egen Double Chamber teknologi som består av et smart tokammersystem. Kamrene forbedrer både stivheten og sikkerheten samt motstandsdyktigheten.

Sikkerheten blir også forbedret av det stor sklisikre belegget på oversiden, så føttene dine vil stå robust og stødig. Maksimumbelastningen er på 150 kilo, noe som er en god del for denne typen.

Alt i alt så er Aztron Urono SUP det ideelle valget til den fartsglade eventyreren, og her er det også blitt lagt stor vekt på sikkerhet og robusthet.

Spesifikasjoner ved Aztron Urono SUP – nøkkelopplysninger
🌀 Produsent: Aztron
🌀 Type: SUP Padlebrett / Oppblåsbart padlebrett
🌀 Luft: Inneholder 306 liter luft
🌀 Lengde: 350 centimeter
🌀 Bredde: 81 centimeter
🌀 Tykkelse: 15 centimeter
🌀 Vekt: 12,5 kilo
🌀 Maksimumbelastning: 150 kilo

Fordeler ved Aztron Urono SUP
🔴 Toppscorer i padlebrett test
🔴 Ekstra lang
🔴 Forlokkende design
🔴 Til den fartsglade brukeren
🔴 Høy sikkerhet


Aqua Marina Fusion

✅ Toppscorer hos det danske utendørs-magasinet Friluftsmagasinet.dk
✅ 8,2 av 10 poeng hos vannsportmagasinet Standuppaddleboardworld.com
✅ Komplett pakke
✅ Utradisjonelt design
✅ Velegnet til familier
✅ Ideell til fritidsaktiviteter 

Aqua Marina Fusion

Aqua Marina Fusion vil være det beste padlebrettet for deg som ser etter et godt tilbud på padlebrett som gir mye verdi for pengene.

Modellen er blitt testet hos to forskjellige hold eksperter som har til felles at de begge er veldig imponerte. Det danske utendørs-magasinet Friluftsmagasinet.dk gir produktet en plassering som toppscorer, mens vannsportmagasinet Standuppaddleboardworld.com gir den hele 8,2 av 10 poeng.

I sin test av padlebrett har det danske Friluftsmagasinet.dk sett nærmere på 5 modeller der Aqua Marina Fusion får en flott andreplass. Det begrunner ekspertene med at prisen er veldig bra, og at designet er utrolig flott. De forklarer at modellen egner seg best til bruk til sommerhuset eller på hytta, men at hele familien kan bruke den. Danske Friluftsmagasinet.dk oppsummerer opplevelsen slik: «Kvaliteten er god, og til tross for den lave prisen får du mye valuta for pengene».

Standuppaddleboardworld.com gir brettet en høy poengsum på flere parametere som stabilitet, design, prestasjon, medfølgende tilbehør og forhold mellom pris og kvalitet. Ekspertene er spesielt imponerte over det tilbehøret som følger med, noe som betyr at du ikke må betale i dyre dommer for masse utstyr i tillegg. Enda en fordel er den lette vekten som gjør enheten enkel å transportere, og den presterer også utrolig bra på både stille og urolig vann. Ekspertene oppsummerer den positive opplevelsen med ordene: «Aqua Marina Fusion lives up to the high expectations. It is one of the most sold inflatable SUP boards and this is justified. The SUP board is great on the water and is very sturdy».

Kan alt

Aqua Marina Fusion kommer med et vell av fordeler, og vi kan starte med det ytre. Designet er superflott i en flott oransje farge som helt sikkert vil snu en del hoder. Brettet er ekstra langt i forhold til både forgjengeren og flere av konkurrentene med sine 330 centimeter, og derfor vil du oppleve å kunne gli smidig igjennom vannet.

Bredden er også vid, så du vil få en god stabilitet og balanse som spesielt vil være gode egenskaper for nybegynneren som bare skal lære seg teknikkene.

Med dette produktet vil du være klar til å hoppe «på bøljan blå» med én gang, og dette er et padlebrett som er oppblåsbart. Det betyr at modellen vil være plassbesparende i hverdagen, og når du vil ut på vannet så trenger du bare å blåse den opp. Dette foregår ved hjelp av høytrykkspumpen som følger med, som på null komma niks gjør deg klar til å komme i gang.

I tillegg til den medfølgende høytrykkspumpe får du en komplet pakke med veldig mye tilbehør. Det inkluderer den justerbare åren, en smart transportveske, sikkerhetsline og et reparasjonssett.

Prisen ligger ikke i den laveste enden av prisskalaen, men du vil få veldig mye for pengene. Se betalingen som en investering i både underholdning, rekreasjon, helse og velvære.

Til den brede målgruppen

En av Aqua Marina Fusion sine største fordeler er allsidigheten. Med modellens design og konstruksjon appellerer den til en bred målgruppe, og det spenner helt fra den eventyrlystne og mosjonisten til familien og nybegynneren. Du vil kunne bruke brettet i både rolig og urolig vann, og du vil kunne bruke den til både fart og spenning samt til rolig meditasjon. Valget er ditt.

Vekten på selve brettet ligger på under 9 kilo, noe som gjør det lett å transportere, og maksimumsbelastningen i kilo ligger på 150 kilo. Det er mye for denne typen SUP padlebrett.

Du finnes massevis av styrke og stivhet i denne produktet, og konstruksjonen er laget etter den mest moderne drop-stitch teknologien. Du vil få samme robusthet og gli som du kjenner fra et hardt brett, og formen gir en bedre balanse.

Som en praktisk funksjon så har modellen et snøresystem foran som fungerer som et slags nett til oppbevaring. Da kan du lett pakke og dra på en lengre tur med oppakning og proviant.

Alt i alt er Aqua Marina Fusion et allsidig og skarpt SUP brett laget etter moderne teknologier med en lang lengde, optimal stabilitet, lett bruk og massevis av tilbehør.

Spesifikasjoner ved Aqua Marina Fusion – nøkkelopplysninger
🌀 Produsent: Aqua Marina
🌀 Type: SUP Padlebrett / Oppblåsbart padlebrett
🌀 Lengde: 330 centimeter
🌀 Bredde: 81 centimeter
🌀 Tykkelse: 15 centimeter
🌀 Vekt: 8,6 kilo
🌀 Maksimumbelastning: 150 kilo

Fordeler ved Aqua Marina Fusion
🔴 Toppscorer i padlebrett test
🔴 Lang lengde
🔴 Optimal balanse
🔴 Mye tilbehør
🔴 Moderne drop-stitch teknologi


Aqua Marina Race

✅ 8 av 10 poeng hos vannsportmagasinet Supboardermag.com
✅ God anmeldelse hos vannsportmagasinet Sup-internationalmag.com
✅ 4,8 av 5 stjerner i brukeranmeldelser hos Amazon
✅ Perfekt form
✅ Flott design
✅ Massevis av tilbehør
✅ Super stivhet

Aqua Marina Race

Aqua Marina Race vil være det beste padlebrettet til den forbrukeren som lengter etter fart og spenning – og som ikke har noe imot å betale litt ekstra for det.

Modellen er populær blant både eksperter og vanlige forbrukere. Hos forhandleren Amazon får den i gjennomsnitt hele 4,8 av 5 stjerner, noe som er utrolig bra. På ekspertfronten er den blitt inkludert i en test av padlebrett hos de to vannsportmagasinene Supboaradermag.com og Sup-internationalmag.com, og begge steder får den fått flotte anmeldelser.

Supboardermag.com har vurdert produktet ut ifra en lang rekke parametere, og den scorer høyt på alle – spesielt når det kommer til konstruksjons-kvalitet og valuta for pengene. Brukervennligheten og prestasjonen på åpent hav også er bra, men modellen fungerer like bra på roligere vann. Ekspertene skriver at det her er snakk om et merke av god kvalitet, og at denne modellen definitivt er verdt å se nærmere på. De konkluderer med: «With its slender outline shape and tail strip it has some of the same features as boards twice the price».

Sup-internationalmag.com er også svært positive. De påpeker spesielt at den lave vekten og den smale bredden øker hastigheten betraktelig, og du vil kunne gli raskt bortover vannet med en utrolig god stabilitet. Ekspertene er også imponerte over holdbarheten, og de oppsummerer opplevelsen sin med ordene: «This board will make you question a hard board. The combination of speed, stability and floatation is so impressive for such a narrow board».

Fart over vannet

Aqua Marina Race vil være det ideelle valg for deg som vil suse bortover vannet med vind i håret og saltvann under føttene. Modellen er skapt til kun dette formålet, og derfor vil dette produktet tiltale en smalere målgruppe.

Er du imidlertid glad i til fart og spenning så behøver du ikke lete mer. Du vil få det aller beste innen hastighet med et SUP brett. Derfor vil denne modellen også egne seg best til den erfarne forbrukeren som er bevisst på hva hun eller han vil.

Er du nybegynner så bør du vurdere et av de andre brettene i denne artikkelen.

Prisen er ikke lav, og har du et lite budsjett så kan det hende at du heller burde lete etter et godt tilbud på padlebrettet. Til gjengjeld kan du imidlertid være sikker på å få et absolutt topprodukt der det ikke er spart på noe innenfor hastigheten. 

Denne modellen er et oppblåsbart padlebrett, og det betyr at du må pumpe luft i brettet selv. Det gjør du imidlertid lett ved å benytte deg av den medfølgende action-pumpen.

381 centimeter i lengden

Når øynene dine faller på Aqua Marina Race så kan du med én gang se at du har med litt av et monster å gjøre. Lengden er ekstra lang her, for brettet måler hele 381 centimeter. Det er over en halv meter lengre enn den vanlige standarden.

Brettet vil imidlertid ikke ta spesielt stor plass når du transporterer det, for du kan ta ut luften når du ikke skal ut på eventyr.

Den ekstra lengden er en av grunnene til at du vil kunne oppnå en høyere fart her. De ekstra centimeterne gir en bedre gli gjennom vannet slik at farten øker. Legg merke til at det her er snakk om en smal modell på kun 66 centimeter i bredden. Den smale fasongen er også en av grunnene til den høye farten, og derfor krever håndteringen av dette brettet at du har mestret balansekunsten på et SUP padlebrett.

Den maksimale belastningen ligger på 150 kilo, noe som er en del, og det følger ofte med en liten tilbehørspakke. I tillegg til pumpen så inkluderer det et reparasjonssett, en transportveske, en sikkerhetsline og en Racer finne. Racer finnen bidrar også til farten. Legg merke til at du også må kjøpe en åre.

Alt i alt er Aqua Marina Race luksusvalget til den fartsglade eventyreren.

Spesifikasjoner ved Aqua Marina Race – nøkkelopplysninger
🌀 Produsent: Aqua Marina
🌀 Type: SUP Padlebrett / Oppblåsbart padlebrett
🌀 Lengde: 381 centimeter
🌀 Bredde: 66 centimeter
🌀 Tykkelse: 15 centimeter
🌀 Vekt: 9,6 kilo
🌀 Maksimumbelastning: 150 kilo

Fordeler ved Aqua Marina Race
🔴 Toppscorer i padlebrett test
🔴 Det ultimative valg til fart og tempo
🔴 Ekstra lang og ekstra smal
🔴 Best til erfarne brukere
🔴 Høy maksimumbelastning


Kjøpsguide: Råd til valg av padlebrett

Du vet at du gjerne vil ut på vannet og gli bortover sjøen med padlebrettet ditt under deg, men du vet kanskje ikke helt hva du må holde øye med før du foretar kjøpet ditt? Da guider vi deg her til de viktigste faktorene.

Type

Du kan både få et hard brett og et padlebrett som er oppblåsbart. Modellene i denne artikkelen er de oppblåsbare modellene. Et oppblåsbart padlebrett vil være ideelt for de fleste, for de er vanligvis billigere og enklere å transportere, håndtere og oppbevare. Husk at et brett kan være opptil 4 meter langt, og hvis du ikke kan tømme det for luft så kan det være veldig vanskelig å ha med å gjøre. 

Bruk – fart, tempo, avslapping, erfaren eller nybegynner  

Tenk over hva du skal bruke brettet til. Er det fart og tempo, eller er det avslapping og rolige turer ute på vannet? Noen brett er laget til det ene, og andre til det andre. Tenk også over om brettet skal brukes bare en gang iblant, eller om du vil bruke det ofte. Da er spørsmålet om du er nybegynner eller erfaren?

Modellene som er laget til fart og tempo er ofte litt dyrere, og i tillegg vil de vanligvis være lengre i fysiske mål. Til gjengjeld vil de være smalere – noe som betyr at du skal kunne mestre teknikkene først. Brettet til fart vil derfor ikke egne seg så godt til nybegynneren. 

SUP brettene som er laget til rolige turer – kanskje til yoga eller meditasjon også – er ofte litt billigere. 

Bredden vil gi mer plass, noe som gjør at balansen og stabiliteten blir bedre. Denne typen er ideell til nybegynneren.

Stabilitet

Det krever balanse og stabilitet å kunne operere et padlebrett. Er du uerfaren på området så vil du ha behov for mer stabilitet, og for å få en bedre opplevelse med lyst på mer bør du som nybegynner gå etter en god stabilitet. 

Design

Du kan få noen utrolig flotte modeller, og de kommer i forskjellige former og farger. Er du estetisk orientert så kan du velge et brett som passer til din personlige stil. Formen kan påvirke bruksmulighetene. Se også etter om designet er praktisk – for eksempel med en integrert oppbevaringsmulighet.

Stivhet

Det er stivheten i konstruksjonen som bidrar til farten og brettets plassering i vannet. En høy stivhet gir bedre forhold for å få fart i vannet, og i tillegg vil maksimumbelastningen også være høyere når brettet har en høy stivhet. 

Belastning/vekt

Alle modellene har en maksimumbelastning. Det er den vekten som maksimalt kan være på brettet før det kan ta skade og luften blir for presset. Vurder her din egen vekt, om du ønsker å ta pakke med deg noe og om du vil ha med deg en annen person på padleturen. 

Finne

Finnen bestemmer navigasjonen, og det følger som regel med en finne med alle kjøp. Noen finner er laget for fart, mens andre er mer vanlige til generelt bruk.

Åre

Åren – eller padleåren – må du bruke til å få fremdrift slik at du kan komme deg fremover. Åren er inkludert i prisen som en del av utstyrspakken. En god åre er robust, men har en lav vekt, og den skal kunne tjene det formålet som du har med aktiviteten. Du kan for eksempel kjøpe ekstra årer dersom du vil ha mer fart og spenning. 

Oppbevaring

Mange brett har et snøresystem foran der en rekke snorer danner et helt «nett». Da kan du bruke nettet som et oppbevaringssted, og dette er ekstra smart hvis du gjerne vil ut på lange turer og pakke med deg ting. 

Luft/pumpe

De oppblåsbare padlebrettene krever luft for å kunne flyte.  Det følger ofte med en håndpumpe når du kjøper et SUP padlebrett. Det varierer fra brett til brett hvor mye luft det kan være i dem. 

Sikkerhet 

Sikkerhet er et svært viktig aspekt når det kommer til aktiviteter på et SUP brett. Mange produkter kommer med et sklisikkert underlag som gjør at du vil stå mer stødig. Dette er veldig smart – spesielt hvis du ikke er så erfaren enda. Noen brett er laget slik at de er mer sikre i selve konstruksjonen slik at for eksempel luftfordelingen blir bedre. Du bør også ha et reparasjonssett og en sikkerhetsline om bord, men de fleste modeller kommer med dette inkludert.

Transport

Velger du et padlebrett som er oppblåsbart så vil transporten være enkel. Du slipper å håndtere en upraktisk lang sak, og du kan bare pumpe det opp når du har bruk for den. Det følger ofte med en håndpumpe med brettet. Du kan kjøpe en elektrisk pumpe i tillegg dersom du gjerne vi slippe å jobbe manuelt og gjøre oppgaven raskere. 

Pris

Et padlebrett er ikke en billig investering, så prisen vil for de flestes vedkommende være en viktig faktor. De smarte og mer profesjonelle utgavene som er laget til fart og spenning er som regel de dyreste. 

Allrounderne har gjerne en lavere pris. Hvis prisen er avgjørende så kan du også vurdere å se etter et tilbud på det padlebrettet du er mest interessert i.

Redningsvest

Du bør alltid ha på deg en redningsvest når du er ute på vannet på SUP brettet ditt. Ofte må du kjøpe denne i tillegg. 

Kajakk som har mulighet til å bygges om 

Noen modeller kommer med en anordning der du kan plassere et sete. Da vil du kunne gjøre om padlebrettet til en kajakk og øke bruksmulighetene. Dette er spesielt smart hvis du er en vannsport-entusiast og gjerne vil ha mest mulig ut av kjøpet ditt. 

Hvis du gjerne vil vite mer om hva du bør være oppmerksom på når du skal kjøpe et padlebrett så kan du finne mer informasjon hos Supboardguide.com eller Peakpaddleboards.com.


Padlebrett 101: Slik kommer du i gang 

Er du helt uerfaren på SUP-området så er det en verden av moro og mosjon å hente her.

Padlebrett-populariteten har vært stigende de siste par årene. Ideen med å kunne gli igjennom vannet uten å bli våt mens du både kan slappe av og få mosjon tiltaler mange. Det er flere gode fordeler ved SUP-aktivitetene, for her kan du få en god opplevelse og få rørt på deg samtidig. Dette er en allsidig «sportsgren» der guttungen kan få fart og spenning, mens bestemor kan dyrke meditasjon og yoga.  

Har SUP-kulturen appellert til deg, men har du enda ikke kommet deg ut på vannet, så guider vi deg her til hvordan du best kommer i gang. 

 • Sikkerhetsline: Bruk alltid sikkerhetslinen. Sikkerhetslinen binder deg så å si fast til brettet ditt. Det betyr at du ikke risikerer at det flyter bort hvis du faller i vannet og det blir borte fra deg. I ekstreme tilfeller kan linen redde livet ditt.
 • Bred oppstart: Velg gjerne et bredt og velbalansert padlebrett når du er ny i faget. Det gir deg en bedre balanse – både i rolig og urolig vann. Du kan velge et brett til mer fart når du er blitt fortrolig med teknikkene og kunsten å holde balansen.
 • Åre: Vær sikker på å ha den rette lengden på åren slik at du ikke trenger å bøye deg fremover. Når du bøyer deg fremover så kan du fort miste balansen.
 • Sjekk vindforholdene: Før du skal ut å seile bør du undersøke vinden og værforholdene. Kroppen din vil fungere som et slags seil, og kraftig vind vil gjøre det vanskelig å manøvrere og styre retningen. 
 • Start forsiktig: Start alltid med å lære brettet å kjenne i rolige vannforhold. Når du er blitt fortrolig med brettet og følelsen av å stå på et SUP padlebrett så kan du begi deg ut på kraftigere forhold og større bølger.
 • De riktige teknikkene: Du får mest suksess hvis du lærer deg de riktige teknikkene. Start gjerne på et nybegynnerstadium der en erfaren kan vise deg hvordan du gjør det best i praksis. Det kan være vanskelig å få den riktige vinkelen og hellingen på åren selv. Du vil også lære at det faktisk er overkroppen, og ikke armene, som gjør den tyngste jobben. 
 • Den riktige veien: Det kan være overraskende vanskelig å umiddelbart se hvilken vei modellen skal snus. Som en tommelfingerregel kan du vurdere det ut ifra finnens plassering. Finnen må være plassert i enden – og ikke i fronten.
 • Stå rett: Mange nybegynnere står fremoverbøyd når de padler. Det beste er imidlertid å stå helt rett fordi dette øker stabiliteten og reduserer sjansen for å falle i vannet. Så fort du bare kikker ned så vil stabiliteten avta. 
 • Hold avstand: Hold en stor avstand til andre vannsportsutøvere på vannet. Du kan risikere å støte inn i andre hvis avstanden er kort, og du vil garantert bli påvirket av bølgene som padlingen deres setter i gang. 
 • Fallteknikk: Alle nybegynnere faller i starten – det kan du neppe komme utenom. Prøv å falle vekk fra brettet for å minimere risikoen for alvorlige skader som kan oppstå hvis du treffer brettet. Har du sikkerhetslinen på så behøver du ikke å være redd for å miste brettet ditt ut av syne. 

Er du interessert i å lese flere nybegynnerråd så kan du finne mer informasjon hos Leisurepro.com eller Rei.com.


Informasjon: Slik vedlikeholder og passer du på padlebrettet ditt

Et padlebrett er ikke en billig investering, så du bør passe veldig godt på det. Er du i tvil om hvordan du gjør det så kan du lese videre her når vi gir deg de beste rådene. 

 1. Rengjøring etter bruk: Vask SUP brettet ditt med ferskvann etter hvert bruk. Det er nesten uunngåelig at det velbrukte brettet ditt begynner å lukte litt med tiden. Derfor kan du en gang iblant vaske brettet med litt rengjøringsmiddel og vann.
 2. Smøring: En gang i året bør du smøre alle metalldelene med olje. Hold også øye med at delene ikke begynner å ruste. De skal alltid være rene og tørre.
 3. Pass på solen: Det høres nesten ut som en motsetning, men SUP brettet ditt har ikke godt av for mye sol – akkurat som huden din. Sørg derfor for å ikke la det ligge på sand eller asfalt for lenge, for her blir temperaturen mye høyere enn luft- og vanntemperaturen. 
 4. Pass på omgivelsene: SUP padlebrettet ditt er svært slitesterkt, men pass likevel på å ikke støte bort i noe – spesielt ikke med finnene. Brettet er langt, og det kan være vanskelig å holde øye med objekter som kan skade produktet. Du kan være uheldig å støte borti noe med brettet slik at det blir hull. Det vil være et problem når innmaten består av luft. I mange tilfeller vil du imidlertid kunne reparere småskader selv med reparasjonssettet som følger med. 
 5. Sikkerhetsline: Sikkerhetslinen er både til for din egen og brettets skyld. Med sikkerhetslinen er du sikker på at du ikke mister brettet når du skal ut å padle. 
 6. Husk vesken: Pakk brettet ditt inn i den beskyttende vesken når du ikke bruker det. Da ligger det trygt og godt, og unngår småskader når det ikke er i bruk. Det er også enklere å transportere det slik. 
 7. Oppbevaring: Oppbevar modellen et sted der det ikke blir varmt og der det ikke står for nærme varmekilder. 

Vil du ha flere gode råd om vedlikehold og pass så kan du lese mer hos Pauhanasurfco.com.


Informasjon: Padlebrett eller kajakk?

Noen padlebrett kommer med mulighet til å bli gjort om til kajakk, men det langt ifra alle som kan det. 

Kajakken er som en sittende form for SUP, mens SUP er en stående form for kajakk. Begge har sine fordeler og ulemper, og er du i tvil om hvorvidt den ene eller den andre er best til dine behov så kan du bli klokere på dette her. 

Hvis du er i vanlig trening…. Så vil en SUP trene kroppen din mer enn en kajakk.

Hvis du trenger stabilitet… Så vil kajakken være bedre.

Hvis du faller i vannet… Så vil det være lettere å komme seg opp på SUP brettet igjen i forhold til kajakken.

Hvis du ønsker oppbevaringsmuligheter… Så vil det være mer plass i kajakken.

Hvis du tenker over transport… Så vil et oppblåsbart SUP brett være mye lettere å håndtere enn en kajakk.

Hvis du vil ha underholdning og moro… Så vil et SUP brett vanligvis gi mer valuta for pengene fordi allsidigheten vil være større. 

Hvis du vil på sightseeing… Så vil SUP brettet være best fordi du får en bedre oversikt. 

Hvis du vil være ett med naturen… Så vil kajakken være best på grunn av den lave sittestillingen.

Hvis du er bekymret for kulde… Så vil kajakken være mest beskyttende.

Hvis du ikke tåler varme så godt… Så vil SUP brettet være best, for da du får luft på hodet og sitter ikke nede i et lukket rom der varmen hoper seg opp. 

Hvis du er bekymret for solstråler… Så vil kajakken være mest beskyttende, fordi en mindre del av kroppen er eksponert for de skarpe strålene fra solen. 

Hvis du er bekymret for vind… Så er kajakken mest beskyttende og manøvrerbar i kraftigere vind.

Hvis du liker lange distanser… Så er kajakken mest fordelaktig på grunn av den sittende stillingen. 

Hvis prisen er en faktor… Så er det uavgjort her.  Begge typer kan være like dyre.

Hvis du vil ha holdbarhet… Så er kajakken best utrustet og robust.

Hvis du vil ha fart… Så vil kajakken være raskest.

Hvis du vil ha komfort… Så er kajakken best egnet på grunn av den sittende stillingen. 

Hvis du vil ha bevegelsesfrihet… Så er SUP brettet best, for her er det mer fritt rom.

Hvis du gjerne vil fiske på turen… Så er SUP brettet best egnet på grunn av bevegelsesfriheten og utsikten.  

Hvis du liker yoga… Så er SUP brettet best, for her kan du meditere mens du er på vannet.

Hvis du er nybegynner… Så er begge glimrende valg. SUP brettet er imidlertid kanskje det beste å velge som nybegynner. 

Du kan lese flere sammenligninger mellom kajakk og SUP hos Thursosurf.com eller Gilisports.com.


Tips: Bruk padlebrettet ditt som treningsform 

Det er langt ifra alle som nyter å trene, men med et padlebrett kan du kombinere en veldig allsidig trening med underholdning og opplevelser.

SUP-aktiviteter er faktisk veldig bra trening for kroppen din, og alle kan være med – både veltrente og nybegynnere. Den forholdsvis lave intensiteten gjør spesielt et SUP brett ideelt for deg som ikke har trent lenge. Du får trent det meste av kroppen når du padler, og det gjelder spesielt overkroppen, kjernemuskulaturen, benmusklene og armmusklene. Det er sjeldent å finne en aktivitet som dekker så mange områder av kroppen på én gang.

I tillegg er dette en morsom måte å bevege seg på, du kommer deg ut i naturen og får frisk luft. Du kan også bruke brettet til yoga og meditasjon. Da styrker du også smidigheten fordi balanse er et nøkkelområde for SUP-aktiviteter, og du trener også sinnet ved hjelp av meditasjonen. 

Du kommer til å forbrenne en del kalorier, men kaloriforbrenningen er selvfølgelig avhengig av den intensiteten du padler med. En avslappet, men likevel målrettet, SUP-padling i en time kan fort forbrenne opp imot nesten 450 kalorier. Går du hardere til verks og gir deg i kast med større bølger så kan forbrenningen komme på opp imot 700 kalorier i timen.

Få mer kunnskap om padlebrettet som treningsform hos Flashpack.com.


FAQ

🤩 Hvilke padlebrett er best i test?

Det finnes mange gode modeller på markedet, og i denne artikkelen om tester av padlebrett har vi gjennomgått 10 av de beste: De hører alle til blant ekspertenes favoritter, men de følgende utmerker seg spesielt: Watery Global 10’6 SUP Board, Bestway Hydro Force Kahawai, Aqua Marina Race og Bestway Hydro Force Oceana SUP Set 10’.

🤔 Hvordan velger jeg det rette padlebrettet?

Før du kjøper et SUP padlebrett bør du undersøke noen spesifikke kriterier. Disse bør du basere på dine individuelle preferanser og behov slik at du vet om du skal velge en modell som er laget til fart, eller en mer stabil nybegynnervariant. Du finner det beste padlebrettet hvis du også tenker over stivhet, materiale, sikkerhet, oppbevaringsmuligheter, design og tilbehør. Til slutt vil pris og mulighet for ombygning være viktige parametere. Noen av forholdene kan være vanskelige å finne ut av selv, så her kan du med fordel lese ekspertenes kommentarer. Du kan finne linker til undersøkelsene nederst i artikkelen.

🧐 Hvordan kan jeg bruke et padlebrett?

Et SUP padlebrett er et brett til vann der du med arm- og padlebevegelser kommer deg frem i vannet. Du kan enten sitte på kne eller stå oppreist på SUP brettet ditt. På den måten kan du oppleve vannet og sjøen på en unik måte mens du også får mosjon og beveger deg. 

Denne side er anmeldt af: Nikolai Askildsen Rating 5/5


Beskrivelser av kilder og tester

Vi håper du forstår at det ligger mye arbeid bak denne artikkelen. Vi ønsker å gi deg en objektiv vurdering av samtlige produkter, og derfor lener vi oss til både offisielle forbrukerråd, eksterne eksperter og forbrukernes egne anmeldelser på tvers av både norske og internasjonale nettbutikker. Vårt research-team har gransket markedet og undersøkt alle relevante kilder. 

I undersøkelsene våre har vi brukt følgende ekspertkilder og tester:

Amazon

Amazon er en internasjonal markedsplass for handel der du kan finne alt ifra film og musikk til hageredskaper, bøker, klær, smykker og kjøkkenredskaper. Hos Amazon kan kundene legge inn anmeldelser av de varene de har kjøpt, og anmeldelsene kan komme andre potensielle kunder til gode. 

Dato: Ikke oppgitt. 

Ferieutstyr.dk

Ferieudstyr.dk er et dansk magasin/kunnskaps-nettside der du som forbruker kan finne mer informasjon om utstyr til ferieformål. Det gjelder uansett om det er til flyturen, sommerferien, vinterferien eller ferien til fots. 

Ferieutstyr.dk foretar også tester av forskjellige produkter, og her gjelder det en test av padlebrett. Modellen Bestway Hydro Force Kahawai er med her og får en god anmeldelse. Denne er basert på blant annet produktenes yteevne, design, pris, funksjonalitet og brukervennlighet. 

Testen ble utført: Ikke oppgitt 

Du kan se testen her: Ferieudstyr.dk

Globosurfer.com

Globosurfer.com er et internasjonalt surfemagasin og er en del av Amazon sine tjenester. Magasinet skriver om forskjellige aspekter av vannsport og surfing i spesielt, og det inkluderer også tester av utstyr. Her dreier det seg om en test av padlebrett og en rekke forskjellige Bestway Hydro Force brett. Modellene Bestway Hydro Force Oceana SUP Set 10’, Bestway Hydro Force Kahawai og Bestway Hydro Force Aqua Journey er inkludert i testen, og den er basert på parametere som modellenes yteevner, design, pris, brukervennlighet, funksjonalitet og tilbehør. 

Testen ble utført: Februar 2021

Du kan se testen her: Globosurfer.com

Inflatableboarder.com

Inflatableboarder.com er et internasjonalt vannsportmagasin og en forhandler med fokus på oppblåsbare padlebrett. Ekspertene gir informasjon om modellene på markedet og hjelper leserne med å foreta de beste valgene. 

Her er det blitt sett nærmere på to forskjellige produkter som hver er blitt anmeldt i tester av hver enkelt modell – vurderingene er basert på kriterier som brettenes yteevne, funksjonalitet, brukervennlighet, bruk, tilbehør, design og pris.

Testene ble utført: Januar 2021

Du kan se testen av Aztron Urono SUP her: Inflatableboarder.com

Du kan se testen av Aztron Mercury her: Inflatableboarder.com

Paddlelove.com

Paddlelove.com er et stort vannsportmagasin med fokus på aktiviteter der du må padle. Det vil si padlebrett, kajakker og kanoer. Ekspertene hjelper leserne sine med å velge det mest velfungerende produktet, og det inkluderer tester fra tid til annen.

Her har Paddlelove.com for eksempel testet SUP brettet Bestway Hydro Force Oceana SUP Set 10’ som de skryter av og gir en flott anmeldelse. 

Testen ble utført: Ikke oppgitt

Du kan se testen her: Paddlelove.com

Standuppaddleboardworld.com

Standuppaddleboardworld.com er et padlebrettmagasin/blogg rettet mot både nybegynnere og erfarne brukere. Her kan du finne all den informasjonen du har bruk for hvis du gjerne vil bli klokere innenfor feltet. Det inkluderer blant annet tester. Her har ekspertene sett nærmere på modellen Aqua Marina Fusion som de gir en veldig god anmeldelse basert på aspekter som yteevne, prestasjon, pris, design, brukervennlighet og funksjonalitet. 

Testen ble utført: Mars 2021

Du kan se testen her: Standuppaddleboardworld.com

Sunsetpaddler.com

Sunsetpaddler.com er en personlig blogg som handler om padlebrett. Bloggeren gir råd og innsidekunnskap innenfor feltet, og skriver guider og foretar tester. Her gjelder det en test av modellen XQMax Sup 305 som bloggen er veldig fornøyd med.

Testen ble utført: Ikke oppgitt

Du kan se testen her: Sunsetpaddler.com.

Supboardermag.com

Supboardermag.com er et internasjonalt padlebrettmagasin og forhandler av SUP brett. Ekspertene gir informasjon og kunnskap om produktene slik at leserne kan bli klokere. Det inkluderer også tester av forskjellige modeller som er basert på blant annet yteevne, funksjonalitet, design, bruk og konstruksjon. 

Testene ble utført: Juni 2020

Du kan se testen av Aztron Titan SUP 11’11 2.0 og Aztron Mercury her: Supboardermag.com

Du kan se testen av Aqua Marina Race her: Supboardermag.com

Sup-internationalmag.com

Sup-internationalmag.com er et nettbasert vannsportmagasin med fokus på SUP padlebrett. Her leverer ekspertene tips, nyheter, guider, videoer og tester av forskjellige SUP brett, og her er det blitt Aqua Marina Races sin tur til å bli anmeldt. Ekspertene er generelt sett veldig positive til modellen. 

Testen ble utført: 2019

Du kan se testen her: Sup-internationalmag.com

Watery.dk

Watery.dk er en dansk forhandler og produsent av utstyr til aktiviteter i vannet. Kundene kan legge inn anmeldelser av kjøpte produkter som kan komme andre potensielle kunder til gode. Her gjelder det brukeranmeldelser av den populære modellen Watery Global 10’6 SUP Board.

Dato: Ikke oppgitt 


Andre relevante tester og artikler

I vår oversikt har vi sett nærmere på 10 av de beste SUP brettene på markedet. Et SUP-brett er en fin form for trening der du også kan nyte det flotte strand- og sjølivet. Hvis du leter etter andre muligheter hjemme eller på farten, uten å måtte gå på et stinkende treningssenter, så vil du kanskje like et par av våre andre testartikler.

Vi har skrevet lignende artikler om andre treningsapparater eller treningstilbehør, og en av de mest klassiske er vår artikkel om tester av tredemøller. Tredemøllen er en gjenganger som har funnet veien inn i mange treningsorienterte forbrukeres hjem, og den vil alltid være et godt valg for en bedre helse. 

Hvis du har ikke plass til de store apparatene, men likevel ønsker å trene hjemme, så kan du vurdere noen av de mindre treningsapparatene som håndvekter, treningsbenker, yogamatter, strikk og hoppetau. 

Vi har skrevet en omfattende test av utstyr til hjemmetrening  (NORWEGIAN ARTICLE NOT PUBLISHED YET) der du helt sikkert kan finne et apparat som passer til dine behov. 

I tillegg til apparater og redskap til trening vil det være en rekke tilbehørsprodukter som du vil få bruk for i den daglige treningen din. Er du en moderne jogger/løper så kan du ikke unnvære en treningsklokke/GPS-klokke. Finn ekspertenes favoritter og bli klokere på alt det praktiske i artikkelen vår om tester av pulsklokker. 

Når du er kommet hjem fra løpeturen eller er ferdig med treningsprogrammet hjemme på stuegulvet, så må du restituere for å komme deg raskere. Vil du gjerne være klar igjen raskest mulig – og passe godt på de ømme musklene dine – så kan du investere i en massasjepistol. Det høres farlig ut, men er faktisk ganske smart. Bli klokere på emnet og finn den modellen som passer best til dine behov i vår testartikkel om massasjepistoler.

Trener du for å slanke deg så er det essensielt med en badevekt. Den riktige vekten må være stabil og pålitelig som et minimumskrav, mens de moderne vektene kan fortelle deg mye mer om vekten og helsen din. Hvis du er i tvil om hvilken du skal velge så kan du med fordel lese vår artikkel om tester av badevekter der det vil finnes noe for enhver smak.