Ergometersykkel test-oversikt: De beste trimsykler for deg som vil trene året rundt

Ifølge vår research og analyse Vi har valgt produkter som scorer høyt på parametrene vi vurderer dem på, men ikke en uttømmende liste over alle produktene på markedet

Annonse

Artikkelen er basert på research, men inneholder sponsede elementer inkludert annonseringslenker, derfor må artikkelen betraktes som en annonse.

SIST OPPDATERT: mai 26, 2023.
Ergometersykkel test-oversikt: De beste trimsykler for deg som vil trene året rundt

Utvalget av produkter er basert på analyser og research..., men artikkelen inkluderer kun produkter som tilbys av våre kommersielle partnere. Artikkelen er derfor en annonse. Les her hvordan sponsede partnerskap påvirker rekkefølgen på produktene våre. Les mer

Elsker du å trene – og vil du gjøre det året rundt uansett værforhold? Da kan en ergometersykkel være midt i blinken for deg.

Her vil du kunne få en treningsform som er snill mot leddene da det er en low-impact form for trening. Ikke bare er en ergometersykkel bra for deg som kanskje sliter med leddplager eller har eksisterende skader, men den vil også være ideell for alle typer av brukere.

Dette gjelder uansett om du er fullstendig nybegynner eller om du er en dreven og erfaren idrettsutøver. Du får mange gode helsefordeler ved at du skaffer deg en ergometersykkel, og dette kan du lese mer om i denne artikkelen.

En ergometersykkel vil gjøre det enkelt å trene – helt uten at du trenger å forlate hjemmet ditt. Det finnes imidlertid et par aspekter du bør tenke over før du går til anskaffelse av en ergometersykkel.

De 10 beste ergometersyklene i testguiden 2023:

Vis mer +

Vis mindre -

Slik vurderer og utvelger vi produkter

Vi sammenligner en rekke anerkjente produkter og merker, og vi har partnerskap med mange store forhandlere. Selv om dette kan ha innflytelse på utvalget av produkter til artiklen, er våres anbefalinger basert på redaksjonens profesjonelle vurdering av de beste produktene.

Vårt forskningsteam vurderer produkter på parametre som:

  1
 • Produkttester fra ekspertkilder og forbrukermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser av produktet
 • 3
 • Produktets egenskaper og spesifikasjoner
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Kunnskap og data på hva våre lesere foretrekker

Ovennevnte holdes opp mot pris og kvalitet. Det er viktig å nevne at rekkefølgen ikke representerer en rangering av produkter, men snarere en gjennomgang av noen av de beste produktene for ulike behov.

6 ting du bør vurdere før du kjøper ergometersykkel

 • Budsjett

  Det er viktig at du velger en ergometersykkel som ligger innenfor budsjettet ditt. Tenk derfor godt over hvor mye du har råd til å bruke, og hvor mye du er villig til å bruke på en ergometersykkel da prisene kan variere veldig.

 • Bruksområde

  Skal ergometersykkelen brukes til kommersielt bruk, eller hjemme i stua slik at du ikke trenger å dra noe sted for å trene? Enkelte modeller egner seg bedre til hyppig bruk på treningssenter, mens andre er best til hjemmetrening.

 • Treningsprogrammer

  De fleste ergometersykler kommer med forhåndsinnstilte treningsprogrammer, men antallet varierer veldig. Tenk over om du trenger over 50 treningsprogrammer, eller om du kan nøye deg med for eksempel 10.

 • Brukerprofiler

  Noen modeller er utstyrt med brukerprofiler. Dette er en stor fordel hvis dere for eksempel er flere som bor i samme husholdning, for da kan dere stille inn skreddersydde profiler som sykkelen vil huske hver gang du setter deg ned for å trene.

 • Transporthjul

  Ergometersykler er ofte tunge, derfor er det også en stor fordel at modellen du velger er utstyrt med transporthjul dersom du har tenkt å flytte på sykkelen.

 • Holder for flaske/smarttelefon/nettbrett

  Mange modeller er utstyrt med holdere, men ikke alle. Tenk over om du helst vil at ergometersykkelen din skal ha en holder til vannflaske – eller for eksempel til et nettbrett eller en smarttelefon.

  Legg merke til at Forbrukerliv ikke tester produktene selv, men heller samler inn resultater fra upartiske tester. På den måten kan du enklere skaffe deg en oversikt over de beste produktene som markedet har å by på.

arrow-more

Merk, vi har ikke klart å finne uavhengige tester av denne typen produkt, og har primært analysert kundens egen "test" av produktet, gjennom kundeanmeldelser om de aktuelle produktene. Kundeanmeldelsene er analysert i sammenheng med informasjon om produktet og pris.

Schwinn Airdyne AD6 - ergometersykkel med skjerm

Beste premiumvalg
 • 4.6/5 stjerner av brukerne hos Amazon og god anmeldelse hos Fitrated.com

Se priser og tilbud på Schwinn Airdyne AD6:

Forbrukerliv vurdering

Vi anbefaler Schwinn Airdyne AD6 Ergometer sykkel da modellen gjør det bra både i brukernes anmeldelser og i ekspertenes tester. Modellen vil hjelpe deg med å komme i form – eller holde deg i form – og er snill mot leddene. Modellen vil gi deg ubegrenset med motstandsnivåer da motstanden øker desto hardere du tråkker.

Fordeler

 • Ubegrenset med motstandsnivåer
 • Skjerm med gode data
 • Trådløs telemetri
 • Med transporthjul

Ulemper

 • Setet kan kun justeres vertikalt

Schwinn Airdyne AD6 Ergometersykkel er en ypperlig ergometersykkel dersom du er glad i hjemmetrening og ikke har lyst til å måtte gå ut av huset for å opprettholde helsemålene dine.

Modellen er et flott valg til deg som må tenke på budsjettet, og sammenlignet med en vanlig sykkel så kan denne modellen hjelpe deg med å forbrenne ca. 30 % mer kalorier. Modellen er utstyrt med en luftbasert motstand som øker jo hardere du tråkker. Modellen kan brukes av både nybegynnere og profesjonelle utøvere.

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Schwinn Airdyne AD6 Ergometersykkel

Veier 51 kg
Denne ergometersykkelen fra Schwinn veier 51 kilo, noe som vil gi en god stabilitet når du trener – også under intense treningsøkter. Dette er også viktig for å kunne opprettholde en trygg og sikker trening.

Ubegrenset luftbasert motstand
Med denne modellen vil du få en ubegrenset luftbasert motstand, noe som er sjeldent på markedet. Modellen vil kunne holde tritt med fremgangen og dagsformen din.

Oversiktlig LCD skjerm og flaskeholder
Denne ergometersykkelen kommer med en flott LCD skjerm som viser alle målingene dine klart og tydelig. Her får du en computer med 7 funksjoner, mottager for pulsbelte og en praktisk flaskeholder.

Hva sier forbrukerne og ekspertene om Schwinn Airdyne AD6 Ergometersykkel?

Forbrukerne hos Amazon elsker denne modellen da de har tildelt den så mye som 4,6 stjerner av 5 mulige etter å ha testet sykkelen i praksis. Ekspertene hos nettsiden Fitrated.com gir modellen en god anmeldelse og trekkes spesielt frem modellens rimelige pris, og mener at dette er en bra modell for alle voksne med en gjennomsnittlig høyde.

Top Sport Ergometer EMS 3 Ergometersykkel - stillegående trimsykkel med flott sølvfarge

 • 4.6/5 mulige stjerner av brukerne hos Google Shopping

Se priser og tilbud på Top Sport Ergometer EMS 3 Ergometersykkel :

Fordeler

 • Enkel å sette sammen
 • Stillegående modell
 • Rimelig pris
 • Fantastiske treningsprogrammer
 • Kommer med transporthjul

Ulemper

 • Litt hardt set

Top Sport Ergometer EMS 3 Treningssykkel er en kjempeflott modell til deg som helst vil ha en ergometersykkel som er god for nybegynnere – eller for deg som har litt problemer med å komme deg opp på en sykkel.

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Top Sport Ergometer EMS 3

Induksjonsbremsesystem på 10 kg
Top Sport Ergometer EMS 3 Treningssykkel er utstyrt med et induksjonsbremsesystem på ca. 10 kg. Bremsesystemet er slitasjefritt og beltedrevet, derfor bråker det relativt lite i bruk.

Pulsmåleren er integrert i styret, derfor kan du lett følge med på pulsmålingene dine mens du trener. Dersom du vil justere setet så er dette også mulig da setet er justerbart både vertikalt i høyden og vannrett med en glidelås.

Glidelåsen gjør at du kan velge en treningsposisjon som er skreddersydd til akkurat din kropp og dine unike behov.

Dyp rammekonstruksjon
Top Sport Ergometer EMS 3 Treningssykkel er utstyrt med en ekstra dyp rammekonstruksjon. Dette er ypperlig dersom du sliter litt med å sette deg på en sykkel. Den dype rammekonstruksjonen vil gi deg en komfortabel inngang slik at du lett kan trappe opp etter hvert som du blir i bedre form.

Modellen er i tillegg utstyrt med transporthjul slik at du enkelt kan flytte den til et annet rom når den ikke er i bruk.

Kettler TOUR 800 Ergometersykkel - enkel i bruk med glimrende treningsprogrammer

Flott design
 • 4.4/5 mulige stjerner av brukerne hos Google Shopping

Se priser og tilbud på Kettler TOUR 800 Ergometersykkel:

Fordeler

 • Komfortabel ergometersykkel
 • Enkel i bruk
 • Flotte treningsprogrammer

Ulemper

 • Ganske vanskelig å sette sammen

Kettler TOUR 800 Ergometer Treningssykkel vil være et fantastisk valg dersom du drømmer om en ergometersykkel som ser utrolig kul ut og som er utstyrt med massevis av motiverende treningsprogrammer.

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Kettler TOUR 800

Kult design
Denne ergometersykkelen fra Kettler har et utrolig kult design. Modellen er laget i fargene sort og mørkegrå, med et spennende mønster nederst rundt pedalene. Den minner nesten litt om en min-transformer.

15 treningsprogrammer og mange målinger
Kettler TOUR 800 Ergometer Treningssykkel er utstyrt med hele 15 treningsprogrammer som kan hjelpe til med å holde deg motivert mens du trener. Modellen lar deg følge med på mange ulike målinger, og disse målingene inkluderer blant annet hastighet, kalorier, puls, distanse, tid og watt.

Pulsmålingen skjer via håndtakene, noe som gjør livet enklere for deg da du slipper å investere i et eget pulsbelte dersom du ikke ønsker det.

Brukervekt på 150 kg
Kettler TOUR 800 Ergometer Treningssykkel er i tillegg utstyrt med et svinghjul på 10 kilo, og her kan du få en motstand på alt i fra 25 til 400 watt i 5 trinn. Modellen har en maksimal brukervekt på 150 kilo, derfor vil den være robust nok for de aller fleste brukere.

Kettler TOUR 600 Ergometersykkel - skreddersyr treningen til akkurat deg

Best til deg som elsker komfort
 • 5/5 mulige stjerner av brukerne hos Google Shopping

Se priser og tilbud på Kettler TOUR 600 Ergometersykkel:

Fordeler

 • Komfortabel modell
 • Justerbart styre
 • Gode pedaler
 • Elektronisk girskifte for en realistisk følelse
 • Mange ulike programmer

Ulemper

 • Instruksjonene fra bruksanvisningen kunne vært bedre

Kettler TOUR 600 Ergometer Treningssykkel er en treningssykkel som vil gi deg en treningsopplevelse som du garantert ikke kommer til å glemme.

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Kettler TOUR 600

Utstyrt med FOAM-sete
Denne modellen fra Kettler er utstyrt med et FOAM-sete for optimal komfort mens du sykler. Dette settet er av beste kvalitet og vil gjøre at treningen føles som en lek.

Du kan selv velge om du vil betjene bremsesystemet automatisk eller manuelt – dette kommer helt an på dine egne preferanser. Her vil du nemlig få en maksimal ytelse på opptil 400 watt.

Pulssensorene kan plasseres fritt
Med Kettler TOUR 600 Ergometer Treningssykkel kan du plassere pulssensorene akkurat der du selv foretrekker å ha de.

Dette gjør modellen perfekt til å trene innenfor en bestemt hjertefrekvens, og her kan du enkelt følge med på fremskrittene dine.

6 brukerprofiler
Denne ergometersykkelen fra Kettler er utstyrt med hele 6 ulike brukerprofiler – som gjør modellen perfekt til hjemmet der modellen skal deles med andre.

6 brukerprofiler vil som regel være mer enn nok til at alle i hjemmet kan stille inn sine egne personlige preferanser – kanskje kan du også la hyppige gjester stille inn sine egne preferanser slik at de kan huskes til neste gang de kommer på besøk.

Kettler TOUR 400 Ergometersykkel - moderne design til effektiv trening

Perfekt til alle slags aktivitetsnivåer
 • 5/5 mulige stjerner av brukerne hos Google Shopping

Se priser og tilbud på Kettler TOUR 400 Ergometersykkel :

Fordeler

 • Komfortabel modell
 • Robust ergometersykkel
 • Enkel å sette sammen
 • Stillegående

Ulemper

 • Setet kunne vært litt bedre

Kettler TOUR 400 Ergometer Treningssykkel er en flott modell for deg som vil ha en ergometersykkel som passer til alle grupper – alt ifra nybegynnere til erfarne utøvere.

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Kettler TOUR 400

Gode alternativer for justering
Denne ergometersykkelen vil garantere enkle alternativer for justering av både sete og styre. Du får en behagelig passform som er skreddersydd til akkurat deg, og du vil derfor sitte behagelig og ergonomisk korrekt – til og med under lange treningsøkter.

Håndtakene er formet på en ergonomisk måte og er dekket med skumgummi for et behagelig grep. Med Kettler TOUR 400 Ergometer Treningssykkel vil du få en realistisk treningsopplevelse hjemme i din egen stue.

250 watt og 10 treningsprogrammer
Kettler TOUR 400 Ergometer Treningssykkel er utstyrt med en maksimal effekt på opptil 250 watt. Dette vil garantere en intensiv treningsøkt når du trenger det – også for avanserte idrettsutøvere.

Du vil i tillegg kunne velge mellom 10 ulike treningsprogrammer. Dette er mer enn nok til å kunne motivere deg under økten.

Holder til smarttelefon eller nettbrett
Denne treningssykkelen fra Kettler er i tillegg utstyrt med en egen holder til for eksempel nettbrett eller smarttelefon – som er en stor fordel da du kan koble til Kinomaps appen via Bluetooth og følge med på alle målingene dine.

Abilica Stream UB VIII Ergometersykkel - fleksibel trening

 Forbrukerlivs anbefaling

Se priser og tilbud på Abilica Stream UB VIII Ergometersykkel:

 • Svinghjul veier 9 kg for god stabilitet
 • 12 ulike forhåndsinnstilte løypeprofiler
 • Fraktfritt i fastlands Norge

Forbrukerliv vurdering

Abilica Stream UB VIII Ergometersykkel anbefaler vi da denne modellen har utrolig mange nivåer å velge mellom når det kommer til motstand. Den har i tillegg forhåndsinnstilte løypeprofiler, som ikke er å finne blant alle ergometersykler, og her kan du velge mellom 12 ulike løyper. Denne ergometersykkelen vil kunne trene hele kroppen din på en effektiv og fornøyelig måte.

Fordeler

 • Trådløs pulsmåling
 • Bluetooth er tilgjengelig
 • Justerbar setehøyde
 • Stabil modell
 • Kommer med transporthjul

Ulemper

 • Litt stor modell

Abilica Stream UB VIII Ergometersykkel er perfekt for deg som vil ha mye fleksibilitet når det kommer til treningen din. Denne modellen er nemlig utstyrt med en magnetisk motstand og hele 32 ulike nivåer å velge mellom – i tillegg til 12 ulike forhåndsinnstilte løypeprofiler. Svinghjulet veier 9 kilo og hjelper til med å holde sykkelen stabil.

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Abilica Stream UB VIII Ergometersykkel

Maksimal brukervekt på 120 kg
Sørg for at modellen du velger passer til ditt vektnivå. Stream UB VIII har en maksimal brukervekt på 120 kilo. Dette er for å unngå for mye vekt og press på de ulike delene – for dersom du velger en modell som er for lett så vil du øke sjansene dine for å komme til skade da sikkerheten reduseres.

Elektro-magnetisk motstand
Denne modellen fra Abilica er utstyrt med en electro-magnetisk motstand. Motstanden anses som spenningen som oppstår når du tråkker på sykkelen. Dette kan kontrolleres via en knott på sykkelen, eller ved hjelp av knapper.

12 treningsprogrammer og 32 nivåer for motstand
Denne ergometersykkelen fra Abilica kommer med hele 12 ulike treningsprogrammer som vil passe til enhver smak. Modellen kommer også med en flott display der du kan se hva pulsen din ligger på – og du kan velge mellom hele 32 ulike nivåer for motstand.

DKN AM-3i Ergometersykkel - mye trimsykel for pengene

 • 4.6/5 mulige stjerner fra brukerne hos Google Shopping

Se priser og tilbud på DKN AM-3i Ergometersykkel:

Fordeler

 • En jevn og god sykkelopplevelse
 • Stødig og komfortabel modell
 • Nøyaktig pulsmåling

Ulemper

 • Appen er ikke kompatibel med alle enheter
 • Flaskeholder følger ikke med
 • Litt dårlige instruksjoner fra bruksanvisningen

DKN AM-3i Ergometer sykkel er den perfekte modellen til deg som gjerne vil ha en stabil ergometersykkel til bruk hjemme.

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av DKN AM-3i

Mange praktiske funksjoner
Denne ergometer sykkel fra DKN Technology er også utstyrt med flere praktiske funksjoner slik at du kan føle deg ekstra motivert til å trene. Funksjonene hjelper til med å gjøre treningsøktene dine mer fleksibel.

Disse funksjonene inkluderer for eksempel et vell av ulike målinger som tid, hastighet, distanse, omdreininger per minutt, watt og puls.

4 ulike brukerprofiler
Det finnes nemlig så mye som 12 forhåndsinnstilte programmer, 4 ulike brukerprofiler 1 Watt-program og 1 HRC-program å velge mellom dersom du går til anskaffelse av DKN AM-3i Ergometersykkel.

De ulike brukerprofilene er ypperlige å ha dersom man er flere som skal bruke ergometersykkelen, for da vil sykkelen huske innstillingene dine fra forrige treningsøkt, selv om noen andre har brukt sykkelen etter deg.

Kobles til via Bluetooth
DKN AM-3i Ergometer sykkel er utstyrt med en skjerm hvor du kan overvåke alle målingene dine og dermed få all informasjonen du trenger. Modellen er kompatibel med Bluetooth 4.0 som gjør at du kan koble ergometersykkelen til andre apper eller for eksempel følge med på målingene fra et trådløst pulsbelte dersom du har det.

Hva sier brukere om DKN AM-3i?

Brukerne hos Google Shopping er også veldig fornøyde med modellen da de har gitt den hele 4,6 av 5 mulige stjerner. En av brukerne har følgende å si om modellen:

«Really excellent. Reasonably straightforward to put together. Slightly difficult to figure out how to set the programmes as the instructions are poor, but doesnt take too long to figure it out. Good for anyone starting out on a fitness regime, all the way up to those who are very fit».

Tunturi Cardio Fit E30 Ergometer Treningssykkel  - enkelt design perfekt til moderat trening

Perfekt til minimalisten
 • 4/5 mulige stjerner av brukerne hos Google Shopping
 • 4.1/5 muligt stjerner av brukerne hos Amazon.co.uk

Se priser og tilbud på Tunturi Cardio Fit E30 Ergometer Treningssykkel :

Fordeler

 • Ergonomiske håndtak som kan justeres
 • 12 ulike treningsprogrammer
 • Skjerm som viser målinger
 • Holder til smarttelefon eller nettbrett
 • Mye for pengene

Ulemper

 • Ikke så enkelt å navigere mellom programmene
 • Litt ustabil

Tunturi Cardio Fit E30 Ergometer Treningssykkel er treningssykkelen for deg som vil trene lett eller moderat – på et nivå som gjør at du får opp pulsen og holder kroppen i aktivitet.

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Tunturi Cardio Fit E30

12 ulike treningsprogrammer
Denne modellen er utstyrt med hele 12 ulike programmer som kan hjelpe til med å motivere deg når du trener. I tillegg kan du velge mellom så mye som 16 ulike nivåer for motstand, og dette kan du takke svinghjulet for.

Svinghjulet har en vekt på 6 kilo som hjelper til med å kunne gi deg en glidende og jevn overgang mellom de ulike motstandsnivåene.

Ergonomisk modell
Styret på Tunturi Cardio Fit E30 Ergometer Treningssykkel kan justeres vertikalt slik at du får en ergonomisk optimal sittestilling mens du trener. Foran på styret vil du også finne en skjerm som viser de ulike parameterne dine – og her kan du også feste smarttelefonen din eller nettbrettet ditt i den smarte holderen.

Hva sier brukere om Tunturi Cardio Fit E30?

Brukerne hos Google Shopping har testet modellen i praksis og deretter skrevet brukeranmeldelser. Brukerne er fornøyde og gir Tunturi Cardio Fit E30 Ergometer Treningssykkel hele 4 av 5 mulige stjerner. En av brukerne har følgende å si om modellen:

«The Tunturi Cardio Fit E30 is an excellent choice for home usage. The pre-installed programs are very well balanced. The only slight disadvantage is that the bike is a bit unstable while riding.»

Tunturi Platinum Upright Pro Ergometersykkel - robust modell til pulsstyrt trening

 • 5/5 stjerner av brukerne hos Google Shopping

Se priser og tilbud på Tunturi Platinum Upright Pro Ergometersykkel :

Fordeler

 • Utrolig mange nivåer for motstand
 • Robust konstruksjon
 • Enkelt å justere setet
 • Brukervennlig display

Ulemper

 • Dyr modell

Tunturi Platinum Upright Pro Ergometersykkel er et glimrende valg for deg som ser etter en robust ergometersykkel som kan brukes i en kommersiell setting.

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Tunturi Platinum Upright Pro

Hele 58 ulike nivåer for motstand
Denne modellen fra Tunturi er designet til å kunne takle hyppig bruk og høye krav for komfort. I tillegg til dette så er modellen også utstyrt med flere motstandsnivåer enn de fleste andre modellene som finnes på markedet.

Tunturi Platinum Upright Pro Ergometersykkel er nemlig utstyrt med hele 58 ulike motstandsnivåer – noe som vil være mer enn nok for å kunne forbedre kondisjonen og muskelmassen din.

Kan brukes på treningssenter
Modellen kan selvsagt brukes hjemme om du ønsker, men er designet til å bli brukt veldig mye i en kommersiell setting. Det kan for eksempel være på et treningssenter, på en arbeidsplass eller på et hotell.

VO2 MAX test
Tunturi Platinum Upright Pro Ergometersykkel er utstyrt med en innebygd VO2 MAX test. Denne testen vil kunne måle ditt maksimale oksygenopptak slik at du kan få en god oversikt over fremskritt i treningen din – og om du klarer å nå kondisjons-målene du har satt deg.

Ergometersykkelen er også utstyrt med en innebygd sensor i håndtakene slik at du kan måle pulsen din under treningen – i tillegg til et ergometer som måler nøyaktig hvor mange watt du utvikler mens du tråkker.

DKN Ergometer EMB-600 Trimsykkel - kommersiell ergometersykkel med elektromagnetisk motstand 

 • 4.8/5 mulige stjerner av brukerne hos Google Shopping

Se priser og tilbud på DKN Ergometer EMB-600 Trimsykkel:

Fordeler

 • Elektromagnetisk motstand
 • Robust modell
 • Stillegående
 • Gode forhåndsinnstilte apper

Ulemper

 • Pulsmålingen kunne vært bedre
 • Dyr modell
 • Ikke ideell til veldig høyde brukere

DKN Ergometer EMB-600 Trimsykkel er perfekt til deg som vil ha en elektromagnetisk ergometersykkel som også kan brukes flittig i en kommersiell setting.

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av DKN Ergometer EMB-600

Designet for flittig bruk
Dette er en modell du kan velge å ha hjemme dersom du vil, men den er designet til flittig bruk i kommersielle virksomheter som for eksempel hoteller, treningsstudioer eller arbeidsplasser.

DKN Ergometer EMB-600 Trimsykkel er utstyrt med et moderne EMS-system, og det gjør at du kan bytte fra det laveste til det høyeste motstandsnivået på under 5 sekunder – dette er perfekt dersom du for eksempel driver med HIIT trening.

I og med at modellen er utstyrt med en elektromagnetisk motstand så vil dette også bidra til å redusere hastigheten raskt og få en jevn overgang mellom motstandsnivåene.

Utstyrt med LCD skjerm
DKN Ergometer EMB-600 Trimsykkel er utstyrt med en LCD skjerm slik at du kan følge med på alle de interessante målingene mens du trener. På skjermen kan du velge mellom hele 32 ulike nivåer for motstand, derfor er denne modellen perfekt til både erfarne brukere og nybegynnere.

Pulsen måles trådløst via håndtakene – eller via Bluetooth – og modellen er kompatibel med mange populære treningsapper som for eksempel BitGym og Kinomaps.

Hva sier brukere om DKN Ergometer EMB-600?

Brukerne hos Google Shopping elsker denne modellen og gir den nesten full pott med 4,8 av 5 mulige stjerner. En av brukerne har følgende å si om DKN Ergometer EMB-600 Trimsykkel:

«Easily put together when delivered, less than 10 bolts to put in place and 2 wires to connect! Solid as a rock, quiet as a mouse. Done a good thousand plus km on it already and still as solid as the first ride, so plenty durable enough for daily home usage. Only minor note would be that I’m 6′ tall and the saddle doesn’t extend any higher than I have it at, so if you have very long longs or are very tall you may find that an issue».

Tester og anmeldelser av ergometersyklene som er brukt i artikkelen

Kundeanmeldelser

Google Shopping

Google Shopping lar brukerne søke på produkter slik at de kan finne og sammenligne ulike modeller. Her har brukerne anmeldt alle modellene i denne artikkelen.

Du kan lese mer om DKN AM-3i Ergometersykkel her.
Du kan lese mer om Top Sport Ergometer EMS 3 Treningssykkel her.
Du kan lese mer om DKN Ergometer EMB-600 Trimsykkel her.
Du kan lese mer om Kettler TOUR 800 Ergometer Treningssykkel her.
Du kan lese mer om Tunturi Cardio Fit E30 Ergometer Treningssykkel her.
Du kan lese mer om Tunturi Platinum Upright Pro Ergometersykkel her.
Du kan lese mer om Kettler TOUR 600 Ergometer Treningssykkel her.
Du kan lese mer om Kettler TOUR 400 Ergometer Treningssykkel her.

Andre relevante tester og artikler

Her hos Forbrukerliv finner du også en lang rekke andre artikler om andre testvinnende produkter som du kanskje vil synes er interessante. Du kan for eksempel kaste deg over en av våre andre artikler om internett-relaterte produkter.

Er du interessert i ulike typer trening i hverdagen så kan du også ta en titt på våre artikler om tredemøller og ellipsemaskiner. Er du imidlertid glad i vannsport så kan du med fordel lese vår artikkel om SUP brett. Liker du å følge med på målingene dine og se fremskritt så kan det også være lurt å vurdere en pulsklokke.

FAQ

Hvordan brukes ergometersykler?
Ergometersyklene brukes til å trene kondisjon og styrke. Sitt på sykkelen og juster motstanden etter ønske.
Kan du redusere magefett ved å sykle på en ergometersykkel?
Ja – dette er en effektiv måte å gå ned i vekt på. Du kan forbrenne så mye som 600 kalorier i timen med en ergometersykkel avhengig av kroppsvekt og intensiteten på treningsøkten.
Hva burde jeg vite om ergometersykler?
Ergometersykler vil kunne forbedre helsen din på mange måter sammenlignet med en vanlig sykkel. Ikke bare er det tryggere å sykle inne enn ute på veiene, men du vil også kunne kontrollere motstandsnivået, sykle uansett vær og følge med på fremskrittene dine ved hjelp av skjermen på styret.

Derfor er ergometersykler så bra for helsen din

Det finnes mange gode fordeler ved å bruke en ergometersykkel, og her vil vi gå igjennom noen av de største fordelene, slik at du kan glede deg over hvor mye bra den kan gjøre for helsen din.

Øker kondisjonen
Dersom du vil forbedre kondisjonen din så vil sykling virkelig få hjertet ditt til å slå. Kondisjonstrening vil generelt sett hjelpe til med å styrke lungene dine, hjertet ditt og musklene dine.

I tillegg til dette så vil det kunne forbedre blodsirkulasjonen og oksygenopptaket i hele kroppen. Ikke bare er dette bra for kondisjonen din, men det finnes også mange andre fordeler ved forbedret oksygenopptak og blodsirkulasjon.

Dette inkluderer for eksempel forbedret hjernefunksjon, bedre hukommelse, lavere blodtrykk, bedre søvn, forbedret blodsukkernivå, et sterkere immunforsvar, bedre humør, mindre stress og mer energi.

I tillegg vil en ergometersykkel hjelpe til med å styrke bena i nedre halvdel av kroppen – noe som definitivt er en fordel for både helsen og utseendet dersom du for eksempel vil stramme opp kroppen din.

Kan hjelpe til med vektreduksjon
En ergometersykkel kan også være fordelaktig dersom du gjerne vil gå ned i vekt. Selv om det kommer an på intensiteten på treningen din og kroppsvekten din, så kan du forbrenne så mye som 600 kalorier i timen med en ergometersykkel.

Det viktigste aspektet for å kunne gå ned i vekt er imidlertid at det daglige kaloriinntaket ditt må være mindre enn antall kalorier du forbrenner i løpet av en dag.

En ergometersykkel kan også hjelpe til med å forbrenne fett ved hjelp av at du forbrenner kalorier og blir sterkere. Sykling innendørs kombinert med en lavkalori-diett vil være en veldig effektiv måte å gå ned i vekt på.

Snill mot leddene
Dersom du sliter med vonde ledd eller skader så vil en ergometersykkel være midt i blinken for deg. En ergometersykkel vil kunne hjelpe deg med å forbedre helsen og kondisjonen din – uten at det sliter på leddene slik som for eksempel løping ville gjort.

Anklene, knærne, hoftene og andre ledd vil ofte komme til å lide dersom du driver med øvelser som for eksempel hopping, jogging eller andre high-impact aerobiske øvelser.

Med en ergometersykkel så vil ikke føttene dine forlate pedalene, derfor er dette en mye snillere treningsform når det kommer til leddene dine. En ergometersykkel er imidlertid like effektiv og utfordrende som alle de andre alternative treningsformene.

Dersom du vil trene i intervaller så er dette også lett å gjøre med en ergometersykkel – det er gjerne fordi den kontrollerte motstanden lar deg bytte mellom lav, middels og høy intensitet helt uten problemer.

Les også vår romaskin, sammenleggbar tredemølle og spinningsykkel test-oversikt.

Tidligere anmeldte produkter nå utgått

Nedenfor finner du produkter vi har fremhevet tidligere. Det har ikke vært mulig for oss å indentifisere forhandlere av disse modellene, men vi har beholdt dem i artikkelen i tilfelle informasjonen skulle være til nytte for deg som leser.

Hop Sport HS-045H Ergometersykkel Blue

Hop Sport HS-2090H Ergometersykkel

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme