Test-oversikt: Her er de beste sammenleggbare tredemøllene ifølge ekspertene

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

Tredemøller er en fin måte å komme i form på, men de kan være store og ta opp mye plass. Mange gir til og med opp ideen om å skaffe seg en tredemølle fordi de ikke har plass til en.

Sammenleggbare tredemøller er løsningen på dette problemet! De brettes sammen slik at du enkelt kan oppbevare dem når du ikke bruker dem. I tillegg er de fleste sammenleggbare tredemøller lette, slik at du enkelt kan flytte de rundt i huset.

Vi har funnet de beste sammenleggbare tredemøllene på markedet ifølge eksperter og tidligere kunder, slik at du lettere kan velge den riktige sammenleggbare tredemøllen som passer best for deg.

Hva bør du vurdere når du kjøper en sammenleggbar tredemølle?

 • Størrelse og oppbevaring – Selv med den sammenleggbare tredemøllen, må du fortsatt vurdere størrelse og oppbevaring, akkurat som med en tradisjonell tredemølle. Vanlige tredemøller bør ha en minimum løpeflatelengde på 127 for de som vil bruke den til å gå, 140 for løpere og 152 for løpere som er over 180 cm høye. Løpeflaten til mange sammenleggbare tredemøller på markedet kan være litt mindre, men de tar fortsatt opp mye plass når de ikke er i bruk. For tilgang og sikkerhet trenger du også et tilstrekkelig område fritt for møbler rundt tredemøllen, så sørg for å måle plassen din før du investerer i en bestemt modell.
 • Motorkraft – Kroppsvekten din og typen trening du har tenkt å utføre på en tredemølle vil avgjøre hvor mye motorkraft du trenger. Her er noen generelle forslag for personer som veier opptil 100 kg: Velg 2,0 CHP eller mer for å gå, 2,5 CHP eller høyere for jogging og 3,0 CHP eller høyere for løping; jogging: 2,5 CHP eller høyere. Det er en god idé å legge til ytterligere 0,5 CHP hvis du veier mer enn 100 kg fordi en motor som kjører med nesten full kapasitet vil slites ut raskere enn en som har mer kraft tilgjengelig. De fleste tredemøllemotorer i dag er dekket av livstidsgarantier, men rimeligere modeller kommer ofte med betydelig kortere garantier (fra 2 til 25 års beskyttelse), så sørg for å sjekke dette også.
 • Funksjoner – I dag har de fleste tredemøller en skjerm som gir all nødvendig informasjon når du bruker den. Disse lar deg lage og tilpasse treningsøkten din og velge mellom forhåndsinstallerte programmer, endre intensiteten på aktiviteten din, registrere statistikk og overvåke hastighet, forbrente kalorier og hjertefrekvens. Et annet viktig element å vurdere er pulssensorer, som sporer pulsen mens du trener. Sørg for å se etter en modell med funksjoner som passer best for din treningsrutine.
 • Pris – De dyrere variantene kan koste så mye som 50.000 kr, mens rimeligere alternativer kan være tilgjengelig for ca. 3000 kr. Kvalitetene som hver type tredemølle tilbyr når det gjelder konstruksjonskvalitet er det som skiller dem mest fra hverandre. Alternativer som er rimeligere har ofte færre funksjoner og er kanskje ikke like solide som dyrere modeller. Likevel kan de fortsatt levere en utmerket trening og kan være et anstendig valg for noen som nettopp begynner å bruke en tredemølle. De dyrere modellene kan være et bedre valg for personer som søker tilleggsfunksjoner og holdbarhet.
 • Brukerog ekspertanmeldelser – Du kan finne ut hvor godt en modell fungerer i daglig bruk og om funksjonene er funksjonelle fra brukerevalueringer. Ekspertvurderinger identifiserer tredemøllenes nøyaktige ytelse under mer krevende omstendigheter, sammenligner dem med hverandre og vurderer hvordan de er sammenlignet med tidligere modeller eller konkurrentene. Vi har inkludert bruker- og ekspertanmeldelser nedenfor for å hjelpe deg med å bestemme hvilken tredemølle du skal kjøpe. 

arrow-more

Slik vurderer og velger vi ut produktene

I denne artikkelen analyserer og sammenligner vi en rekke anerkjente og populære forhandlere på jakt etter de beste produktene på markedet. Vi har partnerskap med en rekke av landets største forhandlere, og selv om dette kan ha en innflytelse på utvalget av produkyrt til artikkelen, så beror anbefalingene våre på redaksjonens faglige og subjektive vurdering.

Hos Forbrukerliv vurderer vi produkterne ut ifra parametere som:

  1
 • Brukeranmeldelser, f.eks. Trustpilot score
 • 2
 • Produktets egenskaper og spesifikasjoner
 • 3
 • Forhandlerens garantier, service og omdømme
 • 4
 • Kunnskap og data om hva leserne våre foretrekker
 • 5
 • Eventuelle offisielle tester

Alt dette måles opp imot pris og kvalitet. Det er viktig å nevne at rekkefølgen i artikkelen ikke representerer en rangering av produktene, men en gjennomgang av noen av markedets beste produkter til ulike behov.


Sole Fitness F63 tredemølle – sammenleggbar tredemølle for nybegynnere

Vår anbefaling

 • 4.5 Google Shopping
 • 4.5 Treadmillreviewguru.com
 • 4.3 Garagegymreviews.com

Sole F63 tredemølle

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

Den største fordelen med Sole Fitness F63 tredemølle er at den kommer med en konsoll med innebygde høyttalere slik at du kan lytte til musikk mens du trener. I tillegg har tredemøllen en rekke andre funksjoner som gjør den til et utmerket valg for nybegynnere, lette løpere, turgåere eller joggere som ønsker å komme i form.

 • 15 % stigning
 • Fettforbrenningsprogrammer
 • Konsoll med innebygde høyttalere

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Sole Fitness F63 Treadmill

Ti forhåndsinnstilte treningsøkter
Denne tredemøllen tilbyr mange funksjoner som finnes på dyrere tredemøller, men til en brøkdel av prisen. Rammen og motoren er støttet av en livstidsgaranti, som er et bevis på byggekvaliteten til denne tredemøllen, som de fleste modellene fra Sole hr.

Tredemøllen tilbyr ti forhåndsinnstilte treningsøkter, som kan være et flott utgangspunkt for de som er nye til løping eller trening generelt. Eksperter har designet disse treningsøktene for å hjelpe deg med å oppnå ulike treningsmål, enten du ønsker å forbrenne fett eller forbedre utholdenheten din. Du kan også øke eller redusere tredemøllens helling for å endre vanskelighetsgraden på treningen din – det er 0 – 15 nivåer å velge mellom. Denne modellens 3 HK motor gjør den til det beste alternativet for løpere på alle erfaringsnivåer.

Intuitiv LCD-skjerm
En Sole F63 er veldig enkel å sette opp og bruke, med en intuitiv LCD-skjerm som gjør det enkelt å se all at treningsstatistikken når enn du skulle trenge detg. Tredemøllen har også en innebygd pulsmåler, slik at du kan spore pulsen din og sørge for at du jobber hardt nok under treningsøktene. I tillegg har den en vektkapasitet som er større enn de fleste tredemøller i sin prisklasse og en standard løpebrettstørrelse på 51 W x 152 L, som er det samme som de fleste andre tredemøller på markedet. Tredemøllen er bygget på en solid stålramme som gir stabilitet og holdbarhet, noe som er viktig hvis du skal bruke tredemøllen regelmessig.

Hva sier brukere og eksperter om Sole Fitness F63 Tredemølle

Tredemøllen har fått 4,5 av 5 på Treadmillreviewguru.com og 4,3 av 5 på Garagegymreviews.com. Begge nettstedene uttalte at produktet gir mye valuta for pengene. Tredemøllen har en skånsom demping og en vektkapasitet på 147 kg, noe som gjør den egnet for de fleste brukere.

Fordeler

 • Rask og enkel å sette opp
 • 6,5-tommers LCD-skjerm
 • 10 forhåndsinnstilte treningsøkter
 • Innebygde pulsmålere
 • Stillegående motor
 • Veldig stabil
Ulemper

 • Rister litt når du løper fort
 • Er kanskje ikke veldig egnet for tung trening

Forbrukerlivs vurdering

Denne tredemøllen er et godt valg for løpere som leter etter en stillegående og stabil maskin. Selv om det kanskje ikke er det beste valget for tung trening, er det perfekt for daglig bruk. Vi anbefaler denne tredemøllen til alle som leter etter et rimelig alternativ som fortsatt har høy kvalitet.

Spesifikasjoner
Bredde: 89 cm
Lengde: 208 cm
Høyde: 145 cm
Vekt: 115 kg
Løpedekks bredde: 51 cm
Løpedekks lengde: 152 cm
Maks stigning: 15 %
 Treningsprogrammer: 10
Maks brukervekt: 147 kg
Maks hastighet: 20 km/t
Motor: 3 HK


Hva er en sammenleggbar tredemølle?

En sammenleggbar tredemølle er en type tredemølle som kan slås sammen slik at den enkelt kan oppbevares. Disse tredemøllene er ideelle for folk som bor i små rom, eller for de som vil kunne flytte tredemøllen fra ett rom til et annet. Sammenleggbare tredemøller har vanligvis et mindre fotavtrykk enn ikke-sammenleggbare tredemøller, noe som gjør dem lettere å passe inn i trange rom.

Sammenleggbare tredemøller har vanligvis et dekk som brettes opp vertikalt, slik at det tar mindre gulvplass når det ikke er i bruk. Noen modeller har også hjul slik at de enkelt kan flyttes rundt. Mange sammenleggbare tredemøller kommer med innebygde høyttalere og andre funksjoner som gjør treningen morsommere.

Hvordan fungerer en sammenleggbar tredemølle?

En sammenleggbar tredemølle har vanligvis et dekk som brettes opp i maskinens ramme. Denne utformingen gjør maskinen mer kompakt og enklere å lagre. Noen modeller har hydraulisk assistanse, som gjør det enda enklere å brette inn og ut dekket. Når du er klar til å bruke tredemøllen, brett den ut og begynn å gå eller løpe.

Hvilke typer sammenleggbare tredemøller finnes?

Sammenleggbare tredemøller kommer i to grunnleggende versjoner: manuelle og motoriserte. Manuelle tredemøller er det rimeligere alternativet, men de krever at du bruker din egen kraft for å få beltet i bevegelse. Motoriserte tredemøller har en innebygd motor som gjør alt arbeidet for deg. Disse pleier å være dyrere, men de er også mer praktiske og enklere å bruke.

Hva er fordelene med en manuell sammenleggbar tredemølle?

Manuelle sammenleggbare tredemøller er rimeligere enn sine motoriserte alternativer, men de tilbyr fortsatt en rekke fordeler. De er små og lette, så de er enkle å flytte og lagre. De er også stillegående, slik at du kan bruke dem uten å forstyrre romkameratene eller familiemedlemmer. Siden du må håndtere beltet selv vil du få en god treningsøkt.

Hva er ulempene med en manuell tredemølle?

Den største ulempen med en manuell tredemølle er at den krever at du bruker din egen kraft for å få beltet i bevegelse. Dette kan være slitsomt, og det er ikke like praktisk som en motorisert tredemølle. I tillegg har manuelle tredemøller en tendens til å være mindre holdbare enn motoriserte tredemøller, så de varer kanskje ikke så lenge.

Hva er fordelene med en motorisert tredemølle?

Motoriserte tredemøller er dyrere enn manuelle tredemøller, men de gir en rekke fordeler. De er større og mer stabile, slik at du kan gå eller løpe i høy hastighet uten å bekymre deg for å velte. De er også enklere å bruke, siden du ikke trenger å bekymre deg for å håndtere beltet selv. Siden de har innebygde motorer, er de vanligvis mer stillegående enn manuelle tredemøller.

Hva er ulempene med en motorisert tredemølle?

Ulempen med en motorisert tredemølle er at den kan være dyr. I tillegg foretrekker noen mennesker treningen de får fra en manuell tredemølle siden de må håndtere beltet selv. Motoriserte tredemøller kan også lage mye støy, så de er kanskje ikke det beste valget hvis du har romkamerater eller familiemedlemmer som prøver å sove.

Hvilke funksjoner kommer vanligvis en sammenleggbar tredemølle med?

Sammenleggbare tredemøller kommer vanligvis med en rekke funksjoner som gjør dem mer praktiske og enklere å bruke. Mange modeller har innebygde høyttalere slik at du kan lytte til musikk eller lydbøker mens du går eller løper. Noen har også LCD-skjermer som viser hastighet, distanse og forbrente kalorier. Mange modeller kommer med sikkerhetsnøkler som vil slå av motoren hvis du faller av tredemøllen.

Hvor mye koster en sammenleggbar tredemølle?

Tredemøller kommer i et bredt spekter av priser, avhengig av funksjoner og kvalitet. Du kan finne grunnleggende modeller for under $200, men hvis du vil ha en modell med alle funksjonene, kan du ende opp med å betale over $1000

Er det noen sikkerhetsproblemer med å bruke en sammenleggbar tredemølle?

Som med ethvert treningsutstyr, er det noen sikkerhetstiltak å huske på når du bruker en sammenleggbar tredemølle. Sørg alltid for at dekket er helt utfoldet og låst på plass før du begynner å gå eller løpe. Pass også på å holde fast i rekkverket når du først går på tredemøllen, til du er komfortabel med hastigheten og balansen. I tillegg kommer mange modeller med sikkerhetsnøkler som vil slå av motoren hvis du faller av tredemøllen, så sørg for å gjøre deg kjent med denne funksjonen.

Hvor nøyaktig er kaloritelleren på en sammenleggbar tredemølle?

Nøyaktigheten av kaloriforbrente beregninger på en sammenleggbar tredemølle kan variere avhengig av modell. De fleste bruker en formel som tar hensyn til vekten, høyden og alderen din for å estimere antall kalorier du har forbrent. Disse anslagene kan imidlertid være redusert med opptil 20 prosent. Så hvis du leter etter en mer nøyaktig måte å spore kaloriforbrenningen din, kan det være lurt å investere i en pulsklokke. Noen modeller har til og med disse innebygd, noe som gjør sporingen mye mer nøyaktig.

Les også: Ergometersykkel testoversikt 


Beskrivelse av kilder og tester

Vi håper du føler at det ligger mye arbeid bak denne artikkelen. Vi ønsker å gi deg en objektiv vurdering av alle produkter, og derfor stoler vi på både offisielle forbrukerråd, eksterne eksperter og forbrukernes egne anmeldelser på tvers av både danske og internasjonale nettbutikker. Vårt forskningsteam har undersøkt markedet og undersøkt alle relevante kilder.I vårt arbeid har vi brukt følgende ekspertkilder og tester:
Google Shopping

Google Shopping er en tjeneste som lar brukere søke etter og sammenligne priser på produkter fra nettbutikker. Den lar brukere søke etter produkter etter nøkkelord eller kategori og legge igjen anmeldelser for å hjelpe fremtidige kunder med å ta gode kjøpsbeslutninger. Resultatene kan sorteres etter pris, relevans eller selger.

Sole Fitness F63 tredemølle – Se anmeldelsene her.

ProForm City L6 – Se anmeldelsene her.

Amazon

Amazon er en nettforhandler som selger forskjellige varer, inkludert bøker, elektronikk og klær. Selskapet ble grunnlagt i 1994 av Jeff Bezos og har hovedkontor i Seattle, Washington. Det har vært en stor aktør i e-handelsbransjen, og suksessen har ført til utviklingen av en rekke andre nettbaserte virksomheter. Selskapet tilbyr brukere å bla gjennom mange kategorier og se tilbakemeldingene andre kunder har gitt for å ta den beste kjøpsbeslutningen.

ProForm City L6 – Se anmeldelsene her.

Tredemølle Sole F85 – Se omtalene her.

Treadmillreviewguru.com

Treadmillreviewguru.com er et nettsted som gir anmeldelser av tredemøller. Nettstedet inneholder en rekke ulike merker og modeller av tredemøller, i tillegg til en kjøpeguide for å hjelpe forbrukere å velge den beste modellen for deres behov. De anmeldte Sole Fitness F63 og kåret den til beste tredemølle under 10000 NOK. Sole F85 har blitt tildelt den beste tredemøllen for tyngre løpere på grunn av sin store motor.

Sole Fitness F63 tredemølle
Testet: 16/03/2022
Du kan lese mer om det her.

Tredemøllesåle F85
Testet: 16/03/2022
Du kan lese mer om det her

Garagegymreviews.com

Garagegymreviews.com er et nettsted som gir anmeldelser av garasjetreningssentre. Nettstedet dekker en rekke emner relatert til garasjetreningssentre, inkludert utstyrsanmeldelser, tips til montering og råd fra toppidrettsutøvere. Basert på deres test av Sole F63, uttalte de at den gir god total verdi og er et toppvalg for nybegynnere.

Sole Fitness F63 tredemølle
Testet: 09/06/2022
Du kan lese mer om det her.

Treadmillreviews.com

Treadmillreviews.com er et nettsted som gir tredemølleanmeldelser og vurderinger for å hjelpe forbrukere med å ta informerte beslutninger om hvilken tredemølle de skal kjøpe. Den inkluderer også en kjøpers guide for å hjelpe forbrukere å velge riktig tredemølle for deres behov. Nettstedet inneholder anmeldelser av både kommersielle tredemøller og tredemøller til hjemmet. En av de testede modellene er en Sole F85, som er inkludert i denne oversikten. De sa at modellen er bygget for løpere på alle nivåer som planlegger å bruke den regelmessig.

Tredemøllesåle F85
Testet: 16/03/2022
Du kan lese mer om det her.

Pricerunner.se

Pricerunner er en nettside som sammenligner priser på produkter og tjenester. Det er en av de største nettstedene for prissammenligning i Sverige. De gjennomfører også ulike tester for å hjelpe kundene med å velge mellom ulike merker og deres produkter. En av deres toppscorere i tredemølletesten er Sole F85 med 4,5.

Tredemøllesåle F85
Testet: 17/02/2022
Du kan lese mer om det her.


Tidligere anmeldte produkter – nå utgått 

Nedenfor finner du produkter vi har fremhevet tidligere. Det har ikke vært mulig for oss å indentifisere forhandlere av disse modellene, men vi har beholdt dem i artikkelen i tilfelle informasjonen skulle være til nytte for deg som leser.


Tredemølle Sole F85

 

sole f85

Sole F85 tredemølle er en høykvalitets maskin som har en kraftig DC-motor på 4 HK. Dette gjør den perfekt for de som ønsker en stabil og slitesterk tredemølle som tåler selv de mest anstrengende treningsøktene.

 • En kraftig DC-motor på 4 HK
 • Støydempende og ekstra støtdemping
 • Sylskarp 10-tommers TFT LCD-skjerm

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Treadmill Sole F85

Ulike og lett tilpassede programmer
Sole F85 har en sylskarp 10-tommers TFT LCD-skjerm som viser all viktig treningsinformasjon i veldig høy oppløsning. Videre har en modell enkle å forstå programmer som er enkle å følge og lar deg spore fremgangen din mens du trener. Den har seks standard, to tilpassede og to hjerteprogrammer. Disse gir ulike treningsalternativer for å hjelpe deg med å nå treningsmålene dine. Dens maksimale hastighet på 22 km/t og en stigning på 0 % til 15 % er den typiske standaren for tredemøller i denne priskategorien. Den store løpeflaten er perfekt for de som ønsker å komme i eller holde seg i form, mens den høye vektkapasiteten gjør at tyngre individer også kan bruke tredemøllen uten å føle seg begrenset.

Stor LCD-treningsskjerm og sterk motor
Treadmill Sole F85 kommer også med en trådløs Polar-pulsmåler-bryststropp som hjelper deg med å spore pulsen din under treningen. Dette er spesielt viktig hvis du ønsker å forbedre din generelle kondisjon eller ønsker å gå ned i vekt fordi det lar deg se hvor hardt du jobber under treningsøkten. Denne modellen har også motorkraft på 4 HK som gjør den slitesterk og egnet for tyngre brukere og personer som vil utføre intense treningsøkter. Til slutt støtter Tredemølle Sole F85 tredjepartsapper som Youtube, Netflix og Hulu, som kan underholde deg mens du trener.

Hva sier brukere og eksperter om Treadmill Sole F85

Flere eksperter og brukere har testet tredemøllen og fått høye score og vurderinger. I følge Pricerunner.se er tredemøllen en toppscorer og er bygget med en sterk og slitesterk motor. Treadmillreviewguru.com gir maskinen 4,8 av 5 stjerner, og sier at den er den beste sammenleggbare tredemøllen i Sole-serien. I tillegg rangerer Treadmillreviews.com enheten med 4,9 stjerner, og sier at den er svært holdbar og stillegående, noe som gjør den ideell for løpeentusiaster på alle nivåer.

Fordeler

 • Stor løpeflate
 • 15 stigningsnivåer
 • Høy vektkapasitet
 • Enkle og lettfattelige programmer
 • Leveres med en trådløs Polar-pulsmåler-bryststropp
Ulemper

 • På den tyngre siden
 • Hastighetsendring er litt treg etter å ha trykket på knappene

Forbrukerlivs vurdering

Dette er en maskin av høy kvalitet som tilbyr mange funksjoner og fordeler. Den er sammenleggbar, så den kan enkelt oppbevares når den ikke er i bruk, og den har et solid design som gjør at den er mindre tilbøyelig til å vingle eller bevege seg rundt. Endring av hastigheter går imidlertid litt tregt, og tredemøllen er litt tyngre enn andre sammenlignbare modeller. Til tross for disse ulempene er Sole F85 tredemølle fortsatt en av de beste på markedet og vil være et utmerket tillegg til ethvert hjemmetreningsstudio.

Spesifikasjoner
Bredde: 94 cm
Lengde: 211 cm
Høyde: 145 cm
Vekt: 136 kg
Løpedekks bredde: 56 cm
Løpedekks lengde: 152 cm
Treningsprogrammer: 10
Maks stigning: 15 %
Maks brukervekt: 150 kg
Maks hastighet: 22 km/t
Motor: 4 HK


ProForm City L6

ProForm City L6

ProForm City L6 tredemølle er perfekt for folk som bor kompakt. Det er et flott alternativ for studenter, de som bor i kollektiv eller andre som ønsker å komme i form uten å ta opp mye plass. Tredemøllen har en iFit-aktivert konsoll som lar deg spore fremgangen din og få tilgang til treningsprogrammer fra hele verden. I Tillegg kommer den med et ettårig familiemedlemskap til iFit Coach.

 • Lett modell
 • Solid design og krever ingen montering
 • iFit-aktivert og inkluderer ett års familiemedlemskap

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av ProForm City L6

Lett design
ProForm City L6 tredemølle er en lett og solid utformet modell som ikke krever noen montering. Den har Bluetooth-tilkobling, slik at du kan spore fremgangen din trådløst. Den har mulighet til å brukes under et skrivebordet. Den er lett og enkel å bruke, noe som gjør den perfekt for små rom. Selv om det fremmer løping i lavere hastigheter, er dette kanskje ikke det beste alternativet for høyere brukere eller de som ønsker å løpe raskere. Knappene på berøringsskjermen lar deg enkelt justere hastigheten fra 1 km/t til 12 km/t.

Budsjettvennlig modell med høy kvalitet
Den har en skjerm med høy kontrast som sporer avstand, hastighet, beregnet kaloriforbrenning og mer. Dette hjelper deg med å spore fremgangen din mens du trener. En motoreffekt på 2 HK egner seg for gåing og lett jogging og den er stort sett rettet mot personer under 100 kg. En tredemølle har transporthjul som gjør den enkel å flytte rundt på, enten du legger den fra deg etter en treningsøkt eller tar den med deg på treningssenteret. I tillegg sikrer den selvkjølende motoren kontinuerlig bruk uten overoppheting. Den lave prisen gjør dat denne tredemøllen gir mye valuta for pengene sammenlignet med lignende modeller på markedet.

Hva sier brukere og eksperter om ProForm City L6

Tredemøllen har en vurdering på 4 av 5 på Googles aggregering av brukeranmeldelser og 4,2 av 5 på Amazon. Brukere sier at det er en stillegående tredemølle med bra demping og som er enkel å transportere. Noen klaget imidlertid over at den ikke har noen stigning/nedgang-funksjon.

Fordeler

 • Bluetooth-aktivert
 • Kompakt og enkel å oppbevare
 • Fullt sammenleggbar konsoll
 • Enkel bakgrunnsbelyst skjerm
 • Kan brukes som tredemølle under skrivebordet
Ulemper

 • Maks hastighet lavere enn i andre modeller
 • Liten sporstørrelse kan være begrensende for større brukere

Forbrukerlivs vurdering

Dette er et av de beste alternativene hvis du leter etter en rimelig tredemølle. Det er en fantastisk løsning for personer med liten plass fordi den er bærbar og enkel å lagre. Vær imidlertid oppmerksom på at makshastigheten til denne tredemøllen er lavere enn i andre modeller, og størrelsen på løpebeltet kan være begrensende for større brukere.

Spesifikasjoner
Bredde: 75 cm
Lengde: 157 cm
Høyde: 117 cm
Vekt: 51 kg
Løpedekks bredde: 44 cm
Løpedekks lengde: 123 cm
Maks brukervekt: 110 kg
Maks hastighet: 14 km/t
Motor: 2 HK


FAQ

Hvilken tredemølle er best for hjemmebruk?
Det finnes ingen “beste” tredemølle for hjemmebruk, siden den beste modellen for deg vil avhenge av dine individuelle behov og preferanser. Noen faktorer å vurdere når du velger en tredemølle for hjemmebruk inkluderer budsjett, størrelse, bærbarhet, funksjoner og garanti. I tillegg er det viktig å lese anmeldelser av hver modell før du kjøper.
Hva bør du se etter i en sammenleggbar tredemølle?
Når du leter etter en sammenleggbar tredemølle, er det et par ting du bør huske på. Først og fremst bør du være sikker på at tredemøllen er slitesterk og vil tåle vanlig bruk. For det andre bør du sørge for at tredemøllen er enkel å brette sammen og oppbevare bort når du ikke bruker den. Til slutt bør du forsikre deg om at tredemøllen er behagelig å bruke og har en rekke funksjoner.
Er en tredemølle bedre enn å gå?
Det er ikke noe enkelt svar på dette spørsmålet da det avhenger av en rekke faktorer, inkludert treningsmålene dine og personlige preferanser.
Er en tredemølle bra for å gå ned i vekt?
Det er ikke noe enkelt svar på dette spørsmålet, siden effektiviteten til en tredemølle for vekttap avhenger av en rekke faktorer. Men generelt kan en tredemølle være et flott verktøy for vekttap, da det lar deg forbrenne kalorier gjennom aerob trening.

Les også: Ellipsemaskin testoversikt

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere