Stepmaskin test-oversikt: Den beste stepmaskinen ifølge eksperter

Sist oppdatert Artikkelen er en annonse 0

Leter du etter en stepmaskin som kan bidra til å forbedre helsen din? Det kan være vanskelig å vite hvilken stepmaskin som er best for deg, spesielt siden det er så mange på markedet.

Du kan finne stepmaskiner i alle former og størrelser, så det er en der ut som vil passe perfekt for deg. De er også rimelige, så du kan få en uten å bruke for mye penger.

I denne artikkelen vil vi introdusere deg for den beste stepmaskinen ifølge eksperter. Vi vil også gi deg noen tips om hvordan du velger riktig stepmaskin for dine behov.

Hva du bør vurdere før du kjøper en stepmaskin

 • Størrelse og bærbarhet – Størrelsen på en maskin kan påvirke dens kapasitet og areal, men det vil også påvirke hvor mye den koster og hvilke funksjoner den har. Hvis du har større plass tilgjengelig for å trene, bør du vurdere å investere i en større stepmaskin med flere funksjoner og intense øvelser. Noen modeller kommer til og med med hengsler slik at du legge sammen stepmaskinen og oppbevare den. Dette er en utmerket funksjon hvis du ønsker å ha en stepmaskin uten at den tar for mye plass. Hvis du trenger en plassbesparende modell, kan en mindre stepmaskin gi deg alle de nødvendige funksjonene for å nå treningsmålene dine. De er også svært bærbare, noe som betyr at de kan brukes hvor som helst.
 • Funksjoner – Avhengig av dine preferanser, vil du kanskje gjøre treningen mer eller mindre intens. De kommer ofte med skjermer og forskjellige innstillingsmuligheter. Maskinens motstand kan stilles inn avhengig av brukerens kondisjonsnivå. Avhengig av modellen kan du forvente å finne mellom 0 og 24 motstandsnivåer, noe som er avgjørende hvis du ønsker god styrketrening. Noen av dem er WiFi-kompatible og kan spore pulsen din, forbrente kalorier, antall skritt og andre faktorer mens du trener.
 • Maksimal vektkapasitet – Maksimal vekt som er tillatt på en stepmaskin angir den største vekten en stepmaskin kan tåle uten å bli skadet. Dette er avgjørende med hensyn til sikkerhet og komfort. Gjennomsnittlig vektgrense for mini-stepper er ca. 110 kg, men noen elliptiske maskiner og crosstrainere med stepper kan håndtere opptil 150 kg. Vurder også antall personer som kan bruke maskinen. Hvis mer enn én person bruker maskinen ofte, kan det være lurt å velge en mer robust maskin som tåler forskjellige vekt nivåer
 • Pris – Dyrere alternativer kan koste opptil 70 000 NOK og er ofte utstyrt med unike funksjoner som forbedrer treningsopplevelsene dine, for eksempel større fotavtrykk og ekstra treningsprogrammer, og er egnet for profesjonelle intense treningsøkter. Det rimeligere alternativet koster mellom 500 og 600 kr og er vanligvis mindre i størrelse. Den inkluderer mini-trinnmaskiner som er enkle å transportere og lagre, noe som gjør dem ideelle for enklere øvelser.
 • Bruker- og ekspertanmeldelser – Det anbefales å se etter hva folk som har kjøpt stepmaskinen har å si om den, og hvor godt den fungerte for dem. Brukervurderinger kan fortelle deg hvor enkel enheten er å bruke, så vel som dens generelle ytelse og om den inkluderer brukervennlige funksjoner. Av denne grunn er brukeranmeldelser inkludert nedenfor for å hjelpe deg med å ta et riktig valg.

arrow-more


Bowflex Max Trainer M8 – multifunksjonelt alternativ stepmaskin

Vår anbefaling

 • 4.7 Google shopping
 • 4.6 Amazon
 • Høy vurdering 4,5/5 på Livingetc.com
 • God anmeldelse på Gearjunkie.com

Max Trainer M8 har 20 motstandsnivåer, noe som gjør den perfekt for folk som ønsker å presse seg selv og virkelig komme i form. Vi har gjennomgått denne modellen mer detaljert for å hjelpe deg med å finne ut om produktet er verdt pengene dine. Vi vil gå gjennom fordelene og ulempene ved produktet, i tillegg til ekspert- og forbrukeranmeldelser.

 • Dual-mode LCD-LED-skjermer
 • 7 treningsprogrammer
 • 20 motstandsnivåer

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Bowflex Max Trainer M8

Multifunksjonell maskin
Denne unike crosstraineren tilbyr det beste fra to verdener. Den har alle funksjonene til en crosstrainer, som dual-mode LCD-LED-skjermer og luftmotstand i 20 forskjellige nivåer, i tillegg til stepmaskin-funksjonene. Den kan lære seg treningsmetodene dine og deretter tilpasse seg for å gi deg optimale treningsforhold. En annen fordel med denne modellen er at den tar mye mindre plass enn de fleste tredemøller og crosstrenere, noe som gjør den ideell for hjemmebruk.

Avanserte treningsmuligheter og kompakt design
Den har 7 treningsprogrammer å velge mellom, i tillegg til en smarttelefon/nettbrettholder slik at du enkelt kan holde styr på fremgangen din og holde kontakten mens du trener. Håndtakene har PU-belegg for ekstra komfort. 7 treningsprogrammer kan være lave sammenlignet med andre crosstrenere på markedet, men hvis vi ser på avanserte funksjoner den har som en stepmaskin, er den definitivt verdt å vurdere. Max Trainer M8 er en høykvalitets maskin med en maksimal vektkapasitet på 136 kg, noe som gjør den ideell for de fleste brukere. Når det kommer til pris, har den en relativt høy prislapp sammenlignet med konkurrentene; Men gitt alle funksjonene, ville det være verdt investeringen. Det vil hjelpe deg å forbrenne så mange kalorier som mulig, samtidig som det sikrer at du nesten ikke belaster leddene.

FORDELER

 • Ergonomisk vennlig design
 • Myke bevegelser
 • Stillegående drift
 • Bluetooth-tilkobling
 • Effektiv
ULEMPER

 • Ingen oppvarmings- eller nedkjølingsprogrammer
 • I høyere prisklasse

Hva sier brukere og eksperter om Bowflex Max Trainer M8?

Bowflex Max Trainer M8 crosstrainer har blitt godt mottatt av brukere, med vurdering på 4,7 av 5 i ulike butikker og 4,6 på Amazon. Den scoret også høyt i uavhengige tester, med en vurdering på 4,5 på Livingetc.com og en positiv anmeldelse fra Gearjunkie.com. Denne modellen blir rost for sin allsidighet, siden det er en 3-i-1-maskin som kan brukes til en rekke treningsøkter og er et uvurderlig tillegg til ethvert hjemmetreningsstudio.

Forbrukerlivs vurdering

Vi anbefaler denne modellen på det sterkeste, siden det både er en crosstrainer og stepmaskin i ett. Den har et ergonomisk vennlig design, jevne bevegelser, mulighet til Bluetooth-tilkobling og stillegående drift. De eneste ulempene er den litt høye prislappen og at den har ingen oppvarmings- eller nedkjølingsprogrammer. Totalt sett tror vi det ville være et godt valg for de som leter etter en maskin som kan gi en effektiv treningsøkt for hele kroppen.

Spesifikasjoner
Dimensjoner (LxBxH): 125x78x166
Vekt: 67 kg
Maks brukervekt: 136 kg
Antall motstandsnivåer: 20
Antall treningsprogrammer: 7


Stepmaskin Stepper Active, inSPORTline

Beste budsjettvalg

Denne stepmaskinen er perfekt for de som leter etter en enkel og brukervennlig treningsmaskin for hjemmebruk. Den har en lav vekt og plassbesparende design, noe som gjør den til et godt valg for de med begrenset lagringsplass.

 • Hydrauliske støtdempere som beskytter leddene dine
 • Lav vekt og plassbesparende design
 • Avtakbare gummibånd

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Stepmaskin Stepper Active

Avtakbare gummibånd
Stepper Active er perfekt for de som ønsker å begynne å trene umiddelbart, men ikke ønsker å håndtere alle innstillingene. Maskinen har et enkelt knappetrykk som vil starte treningen. Du kan være på vei til en bedre kropp og helse med kun noen få enkle steg. Dette betyr at den passer for nybegynnere som akkurat har begynt med slik trening. Stepmaskinen er effektiv til å trene lår- og setemusklene. Dette er fordi mens du tråkker, jobber du mot motstanden til gummibåndene. Dette vil bidra til å tone og styrke disse musklene over tid.

Hydrauliske støtdempere
Videre har den hydrauliske støtdempere som beskytter leddene dine og gummibånd som gir stabilitet. Dette vil bidra til å holde deg trygg og komfortabel mens du trener ved å absorbere støt. Stepmaskinen har også en skjerm som er lett å lese. Dette vil vise deg tiden, kaloriforbruket og antall skritt per minutt mens du trener. Denne informasjonen er viktig å spore mens du trener for å se fremgangen din. Maks vektkapasitet er 110 kg som er rundt gjennomsnittet på markedet for denne typen av stepmaskin.

FORDELER

 • Enkel å lese skjerm
 • Robust konstruksjon
 • Gummihåndtak for økt stabilitet
 • Passer for nybegynnere
ULEMPER

 • Uten mulighet for å justere motstanden

Hva sier brukere og eksperter om Stepmaskin Stepper Active

Stepmaskinen fikk 4/5 på Amazon, og de fleste brukere var fornøyde med resultatene de fikk fra maskinen. Noen brukere fant ut at det hjalp dem å gå ned i vekt, mens andre fant ut at det hjalp dem med å forbedre kardiovaskulær helse.

Forbrukerlivs vurdering

Modellen gir mye valuta for pengene samtidig som den er både stilig og praktisk. Vi liker at den er kompakt og den vil passe fint i hjemmetreningsrommet. Dessverre er det ikke et alternativ for å justere motstanden på denne stepmaskinen, så den passer kanskje ikke for alle. Likevel er denne maskinen totalt sett utmerket et utmerket valg med tanke på prisen.

Spesifikasjoner
Dimensjoner (LxBxH): 55x38x22
Vekt: 10 kg
Maks brukervekt: 110 kg


Stairmaster Pro – profesjonell stepmaskin

Beste premiumvalg

Hovedfordelen med Stairmaster Pro er at den kan holde en maks brukervekt på 180 kg, noe som er mer enn med andre modeller på markedet. Den er perfekt for de som leter etter en profesjonell cardiomaskin. Det er også verdt å nevne at stepmaskinen er utmerket for å tone og styrke underkroppen.

 • Rekkverk med innebygde pulsklokker
 • Maks brukervekt på 180 kg
 • Automatisk justerbar motstand

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Stairmaster Pro

For alle kondisjonsnivåer
Stairmaster Pro er den perfekte stepmaskinen for alle som leter etter en maskin som gir en treningsøkt som utfordrer både kondisjonstrening og styrke. Med tre forskjellige motstandsnivåer kan den romme brukere på alle kondisjonsnivåer, mens de pulsbaserte programmene sikrer at du alltid jobber i din optimale pulssone. Den tilbyr en rekke hastigheter fra 20 til 140 skritt per minutt for å finne det perfekte tempoet for treningen din. Enten du nettopp har begynt eller ser etter en utfordring, har denne stepmaskinen noe for enhver smak.

Pålitelig motor
Denne modellen har en pålitelig motor som sikrer jevn drift og lang levetid. Denne stepmaskinen er bygget for å vare, med funksjoner som transporthjul og en stillegående drift som gjør den perfekt for ethvert treningsstudio.

Automatisk justerbar motstand
Denne stepmaskinen har noen nyttige funksjoner som gjør treningen enda enklere. Den har en innebygd nettbrettholder og USB-port, slik at du kan se favorittprogrammet ditt eller høre på musikk mens du trener. Den har også en skjerm som er enkel å bruke, noe som gjør det enkelt å spore fremgangen din. Til slutt har den automatisk justerbar motstand, noe som betyr at vanskelighetsgraden vil endre seg avhengig av kondisjonsnivået ditt. Dette gjør at du kan bli utfordret hele tiden, uansett hvor bra ditt nåværende kondisjonsnivå er.

FORDELER

 • Nettbrettholder og USB-port
 • Enkel å lese display
 • 4 transporthjul
 • Stillegående drift
 • Anti-skli overflate
 • 2 flaskeholdere
ULEMPER

 • Uten mulighet for å justere motstanden
 • Instruksjoner kun tilgjengelig på engelsk og tsjekkisk

Forbrukerlivs vurdering

Stairmaster Pro er en førsteklasses stepmaskinen med anti-skli overflate og lettlest display. Konstruksjonen er av høy kvalitet, men husk at instruksjoner for denne modellen kun er tilgjengelig på engelsk og tsjekkisk. Vi anbefaler denne stepmaskinen på det sterkeste for de som ikke har noe imot å betale en høyere prislapp for en modell med mange funksjoner.

Spesifikasjoner
Dimensjoner (LxBxH): 156x100x214
Vekt: 231 kg
Maks brukervekt: 180 kg
Motstandsnivåer: 20


Bowflex Max Trainer M6 – treningsøkt for hele kroppen

Best for kortvarig intensitetstrening

 • 4.7 Google shopping
 • Middels vurdering 4,2 / 5 på Garagegymreviews.com
 • Middels vurdering 4/5 på Toptenreviews.com

 

Dette er en stepmaskin som tilbyr et 14-minutters intervallprogram, designet for å hjelpe deg med å forbrenne flere kalorier på kortere tid. Vi har sett på dette produktet mer detaljert, slik at du kan ta en informert avgjørelse om det er riktig for deg eller ikke.

 • 14-minutters intervallprogram
 • Unik luft- og magnetisk motstand
 • Utmerket utvalg av funksjoner

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Bowflex Max Trainer M6

Intervalltrening med høy intensitet
Bowflex Max Trainer M6 er en unik crosstrainer/trinnmaskin som tilbyr luft- og magnetisk motstand. Med en 14-minutters intervallfunksjon får du: kaloriforbrenning, fettforbrenning, trapper og manuelle programmer. Dette vil sikre at du får en supereffektiv trening av hele kroppen. Den har også Bowflex JRNY™-appen, som lar deg spore fremgangen din og sette mål. Den har 29 instruktørledede videoer, 17 er gratis og ytterligere 12 for betalte abonnenter sammen med personlige treningsøkter. Den er satt opp for å følge og spore fremgangen til to individer. Smarttelefoner og nettbrett oppbevares på et lett tilgjengelig mediastativ, og enheten har en USB-ladeport.

Utmerket utvalg av funksjoner
Drikkeflaskeholderen er en fin touch, og transporthjulene gjør det enkelt å flytte rundt når den ikke er i bruk. En annen flott funksjon er den innebygde brennhastighetsvisningen, som hjelper deg med å spore intensiteten din og maksimere treningsresultatene dine. Den har også Bluetooth-pulsmåler som lar deg enkelt overvåke og holde deg i den pulsonen du ønsker. En annen nyttig funksjon er håndtak med flere grep som er flotte for å målrette mot spesifikke muskelgrupper i kroppen. Det er til en litt høyere pris, men dens allsidighet vil gi deg ulike treningsalternativer.

FORDELER

 • Robust og slitesterk
 • Jevn og stillegående drift
 • Enkel å lese og bruke display
 • Flott design
ULEMPER

 • Ingen kjølevifte i konsollen

Hva sier brukere og eksperter om Bowflex Max Trainer M6?

Denne modellen fikk en høy vurdering på 4,7 av i henhold til Googles samling av brukeranmeldelser på tvers av butikker og middels rangeringer på Garagegymreviews.com og Toptenreviews.com. Maskinen har blitt godt mottatt av brukere, og mange har opplevd at det er en fin måte å få en skikkelig god, hard treningsøkt på. Det kompakte fotavtrykket er ideelt for mindre hjem, og brukere setter pris på de mange funksjonene denne maskinen tilbyr. Hvis du leter etter noe for å støtte tyngre kroppsvekt, er dette kanskje ikke den rette trinnmaskinen for deg.

Forbrukerlivs vurdering

Max Trainer M6 er en fantastisk stepmaskin som er bra for alle som leter etter kortvarig intensitetstrening. Designet er førsteklasses og det er veldig enkelt å bruke, noe som gjør det flott for folk i alle aldre og kondisjonsnivåer. Det er ingen kjølevifte i konsollen, men totalt sett er dette en robust maskin som vil hjelpe deg å nå treningsmålene dine raskt og enkelt.

Spesifikasjoner
Dimensjoner (LxBxH): 122x78x166
Vekt: 68 kg
Maks brukervekt: 136 kg
Antall motstandsnivåer: 16
Antall treningsprogrammer: 6


Abilica CoreStep 360 – plassbesparende mini stepmaskin

Mest praktiske valget

 • 4.3 Google shopping

Abilica CoreStep 360

 

Dette er en dobbelfunksjonell stepmaskin som tilbyr både kondisjonstrening og styrketrening i ett kompakt design. Vi har sett nærmere på denne modellen og sammenlignet den med lignende produkter på markedet. Uten å avsløre konklusjonen kan vi si at det er et flott plassbesparende alternativ.

 • Innebygd treningscomputer
 • Dobbelfunksjonell stepmaskin
 • Lett og bærbar design

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Abilica CoreStep 360

2 forskjellige rotasjoner
Med denne modellen får du helt nye treningsmuligheter da du kan gå begge veier – dette betyr at du får 2 forskjellige rotasjoner. CoreStep 360 er en dobbeltfunksjonell stepmaskin, hvor bevegelsene foregår i en halvsirkel fremfor den klassiske «opp-ned-funksjonen». Denne stepmaskinen har et display som viser tid og antall steg, i tillegg til et bredt utvalg av treningsalternativer å velge mellom, noe som gjør treningen mer variert og utfordrende. Du trener ikke kun bena når du bruker denne stepmaskinen. du trener også magemuskler og ryggens kjernemuskulatur.

Lett og bærbar design
Dette er en lett og bærbar maskin som er perfekt for ethvert treningsstudio. Den veier kun 9 kg. Den er Dermed ekstremt fleksibel og kan lett oppbevares når den ikke er i bruk. Den har også en maks personvekt på 100 kg, noe som er lavere enn gjennomsnittet på markedet, men dette skyldes kun den lille og fleksible designen. Prisen tilsier at du får mye valuta for pengene med tanke på funksjonene som tilbys, noe som gjør det til et populært valg blant treningsentusiaster. Sammenlignet med andre stepmaskiner på markedet, er Abilica CoreStep 360 et pålitelig alternativ av høy kvalitet som garantert vil hjelpe deg med å nå treningsmålene dine.

FORDELER

 • Enkel å håndtere
 • Liten og fleksibel
 • Flott for nybegynnere
 • Enkel å lese display
ULEMPER

 • Lav maksimal brukervekt

Hva sier brukere og eksperter om Abilica CoreStep 360?

Ifølge Googles samling av brukeranmeldelser på tvers av butikker, har denne modellen en totalvurdering på 4,3 av 5. Kunder har berømmet maskinen for dens robuste konstruksjon, lette design og jevne bevegelser. Når det gjelder ytelse, har stepmaskinen vist seg å være en fin måte å forbedre kardiovaskulær helse, tone muskler og forbrenne kalorier.

Forbrukerlivs vurdering

CoreStep 360 har et kompakt design som gjør den veldig fleksibel og enkel å lagre bort. Den tilbyr et bredt spekter av treningsalternativer og en lettlest skjerm som gjør den perfekt for nybegynnere. Det eneste problemet er at den ikke kan holde like mye vekt som noen andre modeller, noe som kan være et problem for tyngre brukere. Dette er et godt valg for alle som ønsker å få en stepmaskin av høy kvalitet til en rimelig pris.

Spesifikasjoner
Mål (LxBxH): 33x51x27 cm
Vekt: 9 kg
Maks personvekt: 100 kg


Er en stepmaskin god trening?

Ja, stepmaskiner kan gi en god treningsøkt. De er spesielt gode for folk som ønsker å forbedre sin kardiovaskulære kondisjon eller gå ned i vekt. Det er imidlertid viktig å velge riktig stepmaskin for sine behov. Det finnes mange forskjellige typer og modeller på markedet, så det er viktig å gjøre undersøkelser før du foretar et kjøp.

Det er mange forskjellige fordeler med å bruke en stepmaskin. De kan hjelpe deg med å forbrenne kalorier, tone musklene dine og forbedre din kardiovaskulære helse. I tillegg er de lite støtende, så de er gode for leddene dine. Hvis du leter etter en måte å få en god treningsøkt uten å belaste kroppen for mye, kan en stepmaskin være det perfekte valget for deg.

Når du velger en stepmaskin, bør du vurdere faktorer som størrelsen på maskinen, typen skjerm og funksjonene som er inkludert. Du bør også tenke på hvor enkel den er å bruke og hvor holdbar den er. I tillegg kan det være lurt å lese anmeldelser på nettet for å få en ide om hva andre synes om en bestemt modell.

Hva bør jeg vurdere før jeg kjøper en stepmaskin?

Når det kommer til stepmaskiner, er det et par ting du bør huske på før du kjøper. Tenk først på størrelsen på stepmaskinen. Hvis du har liten plass, kan det være lurt å velge en mini stepmaskin.

Tenk deretter på funksjonene som er viktige for deg. Noen stepmaskiner kommer med ekstrautstyr som pulsmålere og innebygde høyttalere, og noen stepmaskiner kommer med LCD-skjermer som viser dine forbrente kalorier og medgått tid. Andre har mer grunnleggende funksjoner. Bestem hva som er viktigst for deg og velg en stepmaskin deretter.

Til slutt bør du vurdere budsjettet ditt. stepmaskiner kan variere i pris fra rundt 1100 til 89.000+ NOK eller mer. Velg den som passer dine behov og ditt budsjett best. Med disse tingene i tankene, vil du garantert finne den perfekte stepmaskinen for deg.

Hva er den beste måten å bruke en stepmaskin på?

Det finnes ikke noe entydig svar på dette spørsmålet, da den beste måten å bruke en stepmaskin på vil avhenge av dine individuelle treningsmål. Generelt er det lurt å starte med en lavere intensitet og gradvis øke intensiteten etter hvert som du blir mer komfortabel med maskinen.

Hvor mange skritt per minutt bør jeg ta på en stepmaskin?

De fleste vil naturlig nok ta mellom 60 og 90 skritt i minuttet på en stepmaskin. Hvis du ønsker å øke intensiteten på treningen, kan du sikte på nærmere 100 skritt per minutt. Bare pass på å ikke overdrive det og risikere å skade deg selv.

Hvor mange kalorier forbrenner en stepmaskin?

En stepmaskin kan hjelpe deg å forbrenne mange kalorier, avhengig av hvor lenge og hvor intenst du bruker den. For eksempel kan en halvtimes stepmaskin-trening forbrenne opptil 200 kalorier. Hvis du ønsker å forbrenne flere kalorier, kan du øke intensiteten på treningen eller legge til ekstra tid til rutinen.

Trener en stepmaskin ulike muskelgrupper?

Ja, stepmaskin trener forskjellige muskelgrupper avhengig av hvordan du bruker dem. Hvis du for eksempel bruker en stepmaskin med armmotstand, vil du også trene overkroppsmusklene. Imidlertid vil mesteparten av treningen fortsatt være rettet mot underkroppen, inkludert lår, setemuskler og legger.

Som du kan se, er det ikke noe entydig svar på spørsmålet om hvordan man best bruker en stepmaskin. Maskinen kan tilpasses for å passe dine individuelle treningsmål, så start med å eksperimentere med ulike innstillinger og intensiteter for å finne det som fungerer best for deg.

Du kan også sjekke ut våre artikler om de beste ergometer syklene, der vi går gjennom de beste modellene for dine behov. Hvis en stepmaskin ikke er noe for deg kan du få en tredemølle eller en ellipsemaskin som også kan være en fin måte å trene hjemme.


Beskrivelse av kilder og tester

Vi håper du føler at det ligger mye arbeid bak denne artikkelen. Vi ønsker å gi deg en objektiv vurdering av alle produkter, og derfor stoler vi på både offisielle forbrukerråd, eksterne eksperter og forbrukernes egne anmeldelser på tvers av både danske og internasjonale nettbutikker. Vårt forskningsteam har undersøkt markedet og undersøkt alle relevante kilder.I vårt arbeid har vi brukt følgende ekspertkilder og tester:
Livingetc.com

Livingetc.com er en nettside som gir inspirasjon til moderne livsstil. Den gir tips om alt fra hjemmeinnredning til oppskrifter, og inneholder også intervjuer med ledende designere. Den gir tester og anmeldelser av de nyeste produktene, og gir også leserne muligheten til å vinne premier. Livingetc.com-anmeldelsen av Bowflex Max Trainer M8 er generelt positiv, og bemerker at maskinen er et flott tillegg til ethvert treningsstudio og tilbyr en utfordrende treningsøkt på alle treningsnivåer.

Publisert: 19. april 2021
Du kan lese den her

GearJunkie.com

GearJunkie.com er et nettsted som vurderer utendørsutstyr og gir tips og råd om hvordan du bruker det. De har også en seksjon som er viet til fitness og helse, og det er der Max Trainer M8 kommer inn. De uttalte at denne modellen ville holde alle i form og bidra til å få fitness-rookies inn i et spor så lenge det er nødvendig.

Publisert: 27. desember 2018
Du kan lese den her

Garagegymreviews.com

Garagegymreviews.com er et nettsted som gir anmeldelser av hjemmetreningsutstyr. Vurderingene er laget for å hjelpe deg med å ta en informert avgjørelse om hvilket utstyr som er riktig for deg. De sa at Bowflex M6 er en god maskin for folk som ønsker å få en intens treningsøkt.

Publisert: 20. juli 2022
Du kan lese den her

Toptenreviews.com

Toptenreviews.com er et nettsted som gir produktanmeldelser og rangeringer for en rekke varer, inkludert hjemmetrenere. Nettstedet har en omfattende database med informasjon om forskjellige trenere, samt brukergenerert tilbakemelding for å hjelpe deg med å ta en informert beslutning. De uttalte at Bowflex Max Trainer M6 er designet for mindre hjem, med et kompakt fotavtrykk og en rekke funksjoner.

Publisert: 28. juli 2021
Du kan lese den her

Google Shopping

Google Shopping er en tjeneste som tilbys av Google som lar brukere søke etter og sammenligne priser på produkter samt brukeranmeldelser. Det kan være en fin måte å finne tilbud på varer du kan være interessert i å kjøpe.

Max Trainer M6 se kundeanmeldelser her
Max Trainer M8 se kundeanmeldelser her
Abilica CoreStep 360 se kundeanmeldelser her

Amazon.com

Amazon.com, Inc. er et amerikansk selskap innen elektronisk handel og skydatabehandling, grunnlagt 5. juli 1994 av Jeff Bezos og basert i Seattle, Washington. Det er den største Internett-baserte forhandleren i verden etter totalt salg og markedsverdi. Den samlede vurderingen av et produkt beregnes ved å ta et gjennomsnitt av vurderingene gitt av brukere som har anmeldt det.

Max Trainer M8 se kundeanmeldelser her
Stepmaskin Stepper Active se kundeanmeldelser her

 

FAQ

Hvilken stepmaskin er best?

Det er mange forskjellige faktorer å vurdere når du velger den beste stepmaskinen for dine behov. Noen av tingene du kanskje bør huske på inkluderer:

– Størrelsen og vekten på stepmaskinen.
– Funksjonene som tilbys av stepmaskinen.
– Prisen på stepmaskinen.

Når det gjelder å velge den beste stepmaskinen, finnes det ikke noe entydig svar.

Hva bør jeg vurdere før jeg kjøper en stepmaskin?
Det er viktig å vurdere et par ting før du kjøper. Tenk først på hva du skal bruke stepmaskinen til. Hvis du kun skal bruke den til lette treningsøkter, kan det være nok med en rimeligere modell. Men hvis du planlegger å bruke den til mer intense treningsøkter, må du investere i en dyrere modell.
Hvor mange kalorier forbrenner en stepmaskin?
Avhengig av hvor lenge og intenst du bruker den, kan en stepmaskin hjelpe deg med å forbrenne et betydelig antall kalorier. En halvtimes stepmaskin-trening kan for eksempel forbrenne opptil 200 kalorier. Du kan forbrenne flere kalorier ved å øke intensiteten på treningen eller forlenge øktens varighet.

 

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere