Tredemølle Test-guide: De beste tredemøllene i tester og anmeldelser

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

Tredemølle Test-guide – I denne test-guiden for tredemøller ser vi på mange av de mest populære tredemøllene på markedet. Vi har gjennomgått forskjellige anerkjente tester og anmeldelser, men vi gir også vår egen vurdering av de ulike maskinene. Nederst i artikkelen finner du en guide til hva du bør være spesielt oppmerksom på når du kjøper en tredemølle. Til slutt presenterer vi en liste over kildene vi har brukt.

Vær oppmerksom på at Forbrukerliv ikke tester produkter selv, men samler resultater fra uavhengige tester, slik at du enkelt får oversikt over de beste produktene på markedet

Hva bør du tenke på når du kjøper en tredemølle?

Størrelse og oppbevaring
De fleste tredemøller er sammenleggbare slik at de kan lagres, men sørg for at tredemøllen du velger ikke er for stor i forhold til plassen du har tilgjengelig . For at det skal være plass nok til løping, bør du skaffe deg en tredemølle som er minst 50 cm bred og 150 cm lang. Har du kun planer om å gå på tredemøllen, vil en smalere og kortere tredemølle fungere. Det finnes også overdimensjonerte tredemøllebelter som er 55 cm brede og 150+ lange, for større brukere.

Motorkraft
Mengden kraft tredemøllemotoren har, er målt i hestekrefter (HK). De fleste tredemøllemotorer har mellom 2,25 og 4,25 HK. Du bør velge en tredemølle med en motor som har mer enn 2,0 HK hvis du veier over 90 kg, eller hvis du planlegger å gjøre mer intense øvelser på tredemøllen, som å løpe intervaller.

Hvis du ser etter en tredemølle som kan brukes til høye hastigheter, trenger du en tredemølle med en motor på over 4,0 HK. 3,0 HK-motoren fungerer bra for gåing, lett jogging, men er uegnet for høye hastigheter. I tillegg er det viktig å vurdere hvor mye du har tenkt å bruke tredemøllen. Hvis du planlegger å bruke tredemøllen ofte, eller over lengre perioder, bør du velge en tredemølle med en motor som har mer kraft. På denne måten vil ikke motoren slites like raskt.

Tilbehør
Det kan være lurt å kjøpe en tredemøllematte, for å beskytte tredemøllen og gulvet, og rengjøringsmidler for å holde den i god stand. De fleste tredemøller har en skjerm som viser all informasjonen du trenger mens du løper. Du kan også kjøpe tredemøller med holdere til telefonen eller nettbrettet, slik at du kan bruke apper og endre intensiteten på treningen.

Enkelte tredemøller har andre spesialfunksjoner, slik som av/på-demping, treningsvifter og pulssensorer, hvor sistnevnte hjelper deg med å overvåke pulsen din mens du trener. Noen tredemøller kommer også med programmer som justerer intensiteten på treningsøkten din i sanntid.

Pris
Budsjettvennlige modeller starter på rundt 6000 NOK, mens de dyreste tredemøllene kan koste opp mot 60.000 NOK. Funksjoner som pulsmålere, innebygde høyttalere og berøringsskjermer kan også legge til prislappen. Hvis du er ute etter en sammenleggbar tredemølle eller motorisert stigning, må du forvente å betale mer.

Forbruker- og ekspertanmeldelser
Forbrukeranmeldelser kan gi innsikt i kvaliteten på en tredemølle, i tillegg til egenskapene og ytelsen til maskinen, mens ekspertanmeldelser kan gi deg en objektiv vurdering av en tredemøllens funksjoner, og informasjon om produktets styrker og svakheter. Vi har inkludert forbruker- og ekspertanmeldelser i guiden vår, for å hjelpe deg med å velge det beste tredemøllen for deg. 

arrow-more


Sole F85 Tredemølle – Testvinnende løpebånd i flere medier

Best i test

Testvinner med 9,8 av 10 mulige poeng fra Treadmillreviews.net
✅ 2. plass i test hos den svenske nettsiden Pricerunner.se
✅ Fraktfritt i fastlands Norge
✅ 90 dagar returret
sole f 85 løbebånd

Sole F85 har vært på markedet i mange år -likevel får den fortsatt ros og utmerkelser, i tillegg til at den vinner flere tester. Dette er en gjennomtestet tredemølle, som har vist seg å holde mål i det lange løp. Det svenske testmagasinet Bäst-i-test nøler ikke med å utnevne modellen til både testvinner og «beste kjøp» i mellomprisklassen, og vurderingen støttes i magasinet Test.se og amerikanske Treadmill Doctor.

sammenfoldning

Lett å legge sammen.

Sole F85 kan beskrives best som en semi-profesjonell tredemølle som legger seg tett inntil de tunge og mye dyrere modellene fra treningssentrene. Dette er på ingen måte en billig tredemølle, men du får også svært mye for prisen. For eksempel er kvaliteten på konstruksjonen så robust at du fint kan bruke tredemøllen i mange timer hver eneste dag, noe som typisk ikke er tilfellet for de billigere modellene for hjemmebruk. Dette betyr at Sole F85 også er et utmerket valg for blant annet bedrifter som vil tilby de ansatte mulighet for trening.

Fantastisk demping skåner knærne

En av de største fordelene ved Sole F85 er en utpreget støtdemping i underlaget. Den gode dempingen oppnås med Cushion Flex-systemet, som er opp til 40% mer skånsomt for ledd og knær, sammenlignet med løping på hardt underlag. Samtidig gir den store løpeflaten, på ca. 152 x 56 cm, god plass til løping. Løpeflaten kan også vippes opp til loddrett posisjon når tredemøllen ikke er i bruk. Selv om dette er en av de største modellene vi har sett på, tar den kun opp 113 x 93 cm i gulvplass når den er lagt sammen.

Den kraftige motoren på 4hk gir deg mulighet til å løpe opptil 20 km/t, også med en personvekt på opptil 150 kilo. Stigningen på båndet kan justeres elektronisk til en maksimal helling på 15 grader, og alt styres fra den avanserte skjermen, der all standardinformasjon er tilgjengelig. Dataen byr på 10 faste treningsprogrammer, og det følger med ekstrautstyr i form av blant annet trådløst pulsbelte, drikkeflaske og smøring mm.

sole f85 loebebaand

 

Fordeler

 • Sammenleggbar tredemølle
 • God støtdemping
 • Konstruksjon av eksepsjonell kvalitet
 • Kraftig motor
 • Maks stigning: 15 %
Ulemper

 • Litt smale transporthjul

Spesifikasjoner Sole F85 tredemølle / løpemaskin:

Lengde: 211 cm
Bredde: 94 cm
Vekt: 136 cm
4 hk motor
Personvekt opp til 150 kilo
Lengde løpebånd: 152
Trådløst pulsbelte og diverse ekstrautstyr inkludert


Master Fitness T20 – Tredemølle med justerbar stigning og flere treningsprogrammer

Beste billige tredemølle

 • Testvinner på PriceRunner.se

Master Fitness T20

Master Fitness T20 er et godt valg for de som leter etter en tredemølle av høy kvalitet med sterk motor. 2 HK motoren sørger for at du kan få en god treningsøkt, mens den store løpeflaten gir god plass til bevegelse. 

 • Sterk motor (2 HK)
 • 25 treningsprogrammer
 • Gode ​​skjermfunksjoner

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Master Fitness T20

God fart og stigning
Master Fitness T20 tredemølle har en makshastighet på 16 km/t og stigning på 0-16%. Dette gjør den til en av de mest allsidige tredemøllene på markedet -den kan skreddersys til å passe enhvers behov. I tillegg er tredemøllen enkel å flytte, legge ut og legge sammen, noe som gjør den ideell for små hjem eller kontorer.

Informasjons-skjerm og forhåndsprogrammerte treningsprogrammer
T20-skjermen viser tid, distanse, hastighet, forbrente kalorier og puls. Denne informasjonen er viktig for å kunne spore fremgang, slik at du kan nå treningsmålene dine. Den har også mange forhåndsprogrammerte treningsprogrammer tilgjengelig på treningscomputeren, og hurtigstartmekanismen gjør det utrolig enkelt å starte båndet. Kontrollpanelet inneholder en synlig start- og stoppknapp, hylle for nettbrett, nyttige hurtigknapper for fart og stigning, og to strategisk plasserte drikkeholdere som er nyttige å ha under svette treningsøkter.

Hva sier forbrukere og eksperter om Master Fitness T20

Modellen har blitt testet av PriceRunner.se som «best i test» produktet. Master T20 har en kraftig motor som tåler intensiv løping. Løpeflaten er romslig, og kvaliteten på konstruksjonen er merkbart bedre enn ved gjennomsnittlige tredemøller på markedet.

Fordeler

 • Justerbar tilt (0-16 %)
 • God makshastighet (16 km/t)
 • En hylle for nettbrett eller mobiltelefon
 • To flaskeholdere
Ulemper

 • Den passer ikke under en seng

Forbrukerlivs vurdering

Master Fitness T20 tredemølle er et godt valg for de som leter etter en justerbar tredemølle med god hastighet. Modellen er sammenleggbar, men den får ikke plass under sengen. Men til tross for denne ulempen, har den andre nyttige funksjoner, og anses derfor som en god investering. Vi har derfor kåret den til det beste budsjettvennlige valget.

Spesifikasjoner
Treningsprogrammer: 25
Vis informasjon: tid, distanse, hastighet, kcal, puls
Maks. personvekt: 120 kg
Vekt: 67 kg
Løpebredde: 46 cm
Maks. hastighet: 16 km/t
Motstandsnivåer: 0-16 %
Løpelengde: 130 cm


Sole F63 Tredemølle – Mange ekstra funksjoner

Beste tredemølle for prisen

4,4/5 stjerner fra forbrukerne hos Google Shopping
«Testvinner» hos Pricerunner.se
Fraktfritt i fastlands Norge
90 dagar returret

Sole F63 er et ypperlig valg for deg som vil ha en tredemølle som kan tilby mer enn det vanlige når det gjelder funksjoner. Her vil du få mye for pengene, og dersom du også har lyst til å følge med på fremgangen din, kan du også benytte deg av det medfølgende pulsbeltet.

  • Pulsbelte følger med
  • Stort utvalg av ekstra funksjoner
  • Mye for pengene

Dette bør du tenke på før du kjøper Sole F63 Tredemølle

3 hestekrefter
Sole F63 har en kraftig motor på 3 hestekrefter. Motorens hestekrefter vil ha en direkte effekt på tredemøllens kvaliteten, og hvordan treningen oppleves. Det er derfor et stort pluss at tredemøllen har en sterk og kraftig motor. 

Sammenleggbar modell
Sole F63 er en sammenleggbar modell som er enkel å oppbevare. Dette er en stor fordel dersom du har lite plass til rådighet. Sammenlagt måler modellen 105 cm (L) x 89 cm (B) x 180 cm (H). 

Veier 115 kg
Noe av det viktigste du bør tenke på ved kjøp av en tredemølle er modellens stabilitet. Sole F63 veier hele 115 kilo i seg selv – og dette er mer enn nok til at du skal kunne trene intenst uten å bekymre deg for om modellen er ustødig. 

Hva sier forbrukerne og ekspertene om Sole F63 Tredemølle?

Forbrukerne hos Google Shopping elsker denne modellen og har gitt den hele 4,4 av 5 mulige stjerner, basert på 900 brukeranmeldelser. Den svenske nettsiden Pricerunner.se kårer også modellen til testvinner, hvor de mener modellen selges til en god pris og at den tilbyr eksepsjonell komfort og god kvalitet. Her får du mye for pengene. 

Fordeler

 • Sammenleggbar tredemølle
 • God støtdemping
 • Konstruksjon av eksepsjonell kvalitet
 • Kraftig motor
Ulemper

 • Litt smale transporthjul

Forbrukerlivs vurdering

Vi anbefaler Sole F63 Tredemølle til deg som ønsker en tredemølle i toppklassen. Her kan du virkelig forbedre kondisjonen, uansett vær og sesong. Du slipper også å måtte dra til noe treningssenter -som jo er en luksus i seg selv. Sole F63 har også 10 ulike treningsprogrammer, slik at du garantert vil finne noe som passer til enhver smak og dagsform.

Spesifikasjoner Sole F63 tredemølle:
Antall treningsprogrammer: 10 stk.
Maks. brukervekt: 147 kg
Vekt: 115 kg
Bredde løpebånd: 51 cm
Maks. fart: 20 km/t


ProForm City L6 Tredemølle – Liten tredemølle

Beste sammenleggbare tredemølle

 • God anmeldelse hos Treadmillreviews.net
 • Fraktfritt i fastlands Norge
 • 90 dagar returret

L6 fra ProForm er ideell for deg som ser etter en tredemølle av god kvalitet, men som ikke vil bruke alle sparepengene på en ny trenings-kompanjong. Når du skal kjøpe en ny tredemølle, er det viktig at du tenker over budsjettet ditt, hva slag anmeldelser den har fått og hva slags type du trenger. Denne modellen er kompakt og enkel å oppbevare, med et solid design -du trenger ikke å skru sammen modellen selv. Den kommer også med 1 års abonnement på iFit til hele familien.

  • Kompakt og enkel å oppbevare
  • Solid design -du trenger ikke å skru den sammen
  • 1 års iFit-abonnement inkludert i kjøpet

Dette bør du tenke på før du kjøper ProForm City L6 Tredemølle

2 hestekrefter
Motorens hestekreftene viktig faktor. ProForm City L6 kan har 2 hestekrefter (4 HK Peak) som gir 14 km/t toppfart. Dette er relativt raskt, og vil gi deg en god kondisjonstrening.

Kan legges sammen

L6 måler 157 cm (L) x 75 cm (B) x 117 cm (H) i full størrelse. Modellen kan imidlertid legges sammen slik at du kan oppbevare den på et mindre areal. Sammenlagt måler modellen 188 cm (L) x 75 cm (B) x 33 cm (H).

Veier 51 kg
L6 veier hele 51 kilo i seg selv. Dette vil gi deg relativt god stabilitet – men det skal også nevnes at det finnes mye tyngre modeller på markedet. De 51 kiloene vil likevel være nok til at du får en stabil og trygg treningsopplevelse. 

Hva sier ekspertene om ProForm City L6 Tredemølle? 

Ekspertene hos Treadmillreviews.net har gitt modellen en god anmeldelse, og mener at tredemøllen er stor nok til å kunne trene skikkelig, og liten nok til å enkelt kunne lagre den. De mener modellen har mange av de gode funksjonene som også er å finne blant de store og dyre modellene.

Fordeler

 • Kan kobles til telefonen via Bluetooth
 • 1 års iFit-abonnement inkludert i kjøpet
 • Liten tredemølle
 • Billig tredemølle
Ulemper

 • Maks. fart er litt lavere sammenlignet med andre modeller

Forbrukerlivs vurdering

Vi anbefaler L6 til deg som er ute etter et røverkjøp når det kommer til tredemøller, og som ikke har så mye plass til rådighet. Dette er en modell som er liten nok til å for eksempel gjemmes under pulten din på kontoret, eller settes i et skap når du ikke bruker den. Her kan du komme i form med et effektivt treningsapparat som vil vare i mange år.

Spesifikasjoner for ProForm City L6 Tredemølle tredemølle / løpemaskin:
Vekt: 51 kg
Bredde løpebånd: 44 cm
Maks. fart: 14 km/t
Transporthjul: Ja
Pulsmåling: Håndpuls / trådløs mottaker


Sole TT8 Tredemølle – Svært stabil modell

Beste tredemølle i premiumklassen

 • God anmeldelse hos Pricerunner.se
 • Fraktfritt i fastlands Norge
 • 90 dager returret

Sole TT er en ideell modell dersom du gjerne vil løpe langt og lenge. Den har stor løpebane og en dataskjerm som er enkel i bruk. Modellen er svært stabil, og vil derfor føles trygg å løpe på for alle slags brukere, uansett kroppsform.

  • Ideell for lange økter
  • Bredt løpebånd
  • Dataskjermen er enkel i bruk

Dette bør du tenke på før du kjøper Sole TT8 Tredemølle

3 hestekrefter
Sole TT8 har en kraftig motor med 3 hestekrefter. Motoren har en kontinuerlig drift som gir deg mulighet til å nå en toppfart på 22 km/t. 

Kan ikke legges sammen
TT8 måler 199 x 93 x 146 cm i full størrelse. Modellen kan ikke legges sammen for en mer kompakt oppbevaring, derfor er det viktig at du måler plassen du har til rådighet. 

Veier 150 kg
Sole TT8 veier hele 150 kg, derfor er den tung og stabil – noe som er en stor fordel ved intens trening, spesielt dersom du veier en del selv. Modellen har også en maksimal brukervekt på tilsvarende 150 kg. 

Hva sier ekspertene om Sole TT8 Tredemølle? 

Ekspertene hos den svenske nettsiden Pricerunner.se har gitt denne modellen en god anmeldelse – og trekker frem at modellen kan brukes til lange økter uten at det påvirker hverken kvalitet eller egenskaper.

Fordeler

 • Veldig stabil
 • Jevn og god helling
 • Svært god kvalitet
 • Enkel å sette sammen
Ulemper

 • Ganske tung
 • Dyr modell

Forbrukerlivs vurdering

Vi anbefaler Sole TT8 Tredemølle til deg som kun vil ha det beste av det beste når det gjelder trening. Dette er en premium modell som tåler store påkjenninger, og som derfor vil vare i lang tid. Løpebåndet er bredt, slik at du aldri trenger å være redd for at du skal tråkke utenfor båndet etter hvert som du blir sliten. Dette er en modell av eksepsjonelt god kvalitet, med konstruksjon i toppklasse.

Spesifikasjoner for Sole TT8 tredemølle
Antall treningsprogrammer: 5 stk.
Maks. brukervekt: 150 kg
Vekt: 150 kg
Bredde løpebånd: 56 cm
Maks. fart: 22 km/t


Assault AirRunner Tredemølle – Kraftig maskin til intervalltrening

Beste tredemølle for intervalltrening

 • 4,1 av 5 stjerner hos den amerikanske fitness-nettsiden GarageGymReviews.com
 • 4,2 av 5 stjerner av forbrukerne hos Amazon.com
 • 4 av 5 stjerner hos den britiske nettsiden T3.com

Assault AirRunner Tredemolle

Assault AirRunner Tredemølle er en tredemølle som vil være perfekt til deg som liker intervalltrening. Her vil du få en treningspartner som kan hjelpe deg med å nå målene dine på en god og effektiv måte. 

Stort fokus på HIIT og jevnt løpebånd

Assault AirRunner Tredemølle er produsert med høy intensitets-intervalltrening som hovedfokus. Her finnes det nemlig ingen maksimal hastighet – og nettopp derfor vil du kunne trene så hardt som du bare klarer. Du kan endre hastigheten på løpebåndet raskt og enkelt – også når du vil redusere hastigheten.

Ved å trene på en slik måte vil du kunne forbrenne så mye som 30 % mer kalorier sammenlignet med bruk av vanlige tredemøller. Assault AirRunner Tredemølle går jevnt når du løper, og modellen er i tillegg utstyrt med en skjerm som er kompatibel med Bluetooth.  

Veldig slitesterk 

Assault AirRunner Tredemølle er svært slitesterk, da konstruksjonen består av stål og overflaten er behandlet slik at den både kan motstå rust og slitasje. 

Modellen er designet for å kunne gi høy ytelse, i tillegg til å ha lang levetid. Modellen trenger nesten ikke vedlikehold, for den er ikke utstyrt med en motor som krever ekstra oppmerksomhet.

Forbrukerne på Amazon er svært fornøyde med Assault AirRunner Tredemølle, og en av forbrukerne sier følgende om modellen: «While this treadmill doesn’t have a ton of give, there’s just something about it that makes it feel ‘right’. Resistance is almost non-existent and, on the flip side, there’s no relying on the machine to carry you along. It will go as fast as you want. Whether that’s good or bad is on you. It mimics running outside, making it an incredible training tool for endurance training, and just having this thing in my arsenal over the winter makes me excited knowing there’ll be nothing to adjust to come spring runs».

Ekspertene nevner imidlertid et par ulemper ved modellen, og det går ut på at modellen er ganske tung, at plastskallet fort får sprekker og at det tar litt tid å få modellen ned i gå-fart når man er i full sprint. 

Fordeler med Assault AirRunner tredemølle

Fordeler

 • God skjerm med Bluetooth
 • Veldig slitesterk modell
 • Jevn i bruk
Ulemper

 • Ganske tung
 • Får fort sprekker
 • Full sprint til gå-fart tar litt tid

Spesifikasjoner
Lengde; 178 cm
Bredde: 83 cm
Høyde: 163 cm
LCD-skjerm
Programmer: 8 stk.
Kan kobles til med Bluetooth


Master Fitness Wave Deck T5 Tredemølle – Futuristisk tredemølle med fantastisk fjæring 

 • 4 av 5 hos den danske nettsiden Pricerunner.dk
 • 14 dager returrett

Master Fitness Wave Deck T5 Tredemolle

Master Fitness Wave Deck T5 Tredemølle er en flott modell dersom du gjerne vil ha en kul tredemølle med et futuristisk utseende.

Unikt design for redusert belastning

Master Fitness Wave Deck T5 Tredemølle skiller seg ut i mengden, da den har et design der selve løpebåndet består av mange ribber i stedet for kun 1 plate. 

Kombinert med selve formen på løpebåndet, vil disse ribbene kunne skape en optimal pute. Det betyr at Master Fitness Wave Deck T5 Tredemølle er mer skånsom mot leddene – slik at hoftene, knærne og anklene skånes. Derfor vil ikke skjelettet oppleve like stor belastning som ved bruk av andre tredemøller.

Wave Deck T5 utnytter også plassen på en veldig god måte, derfor er dette en flott modell til hjemmebruk. 

Veldig god fjæring 

Wave Deck T5 er en kompakt tredemølle med et relativt kort areal for løping – noe som kan virke litt ubehagelig hvis man er vant til å løpe på store tredemøller med massevis av plass. 

Modellen er imidlertid utstyrt med både et håndtak og en sikkerhetstropp som du kan feste til trøyen din. Det vil gjøre at båndet stopper dersom du mister balansen. 

Dersom du foretrekker å løpe på et mykere underlag så vil denne modellen være noe for deg. Som regel er det hardere å løpe på tredemøller enn det er å løpe ute, men denne modellen er et unntak. 

Fjæringen er helt fantastisk og vil gi deg en behagelig løpeopplevelse – uten at du vil føle at underlaget er altfor mykt. 

USB-tilkobling

Master Fitness Wave Deck T5 er også en flott modell for deg som er glad i teknologi. Denne modellen er nemlig utstyrt med USB-tilkobling slik at du kan lade nettbrettet ditt mens du trener. 

Det finnes også en liten holder til nettbrettet, men ekspertene fra danske Pricerunner.dk nevner imidlertid at nettbrettet dessverre vil dekke over displayet på tredemøllen. Derfor blir du nødt til å velge om du vil se på nettbrettet ditt, eller om du vil kunne se oversikten over treningen. 

De danske ekspertene fra Pricerunner.dk mener likevel at denne tredemøllen er ideell for deg som har begrenset med plass – og som gjerne vil løpe på et mykere underlag. 

Selv om prisen er ganske høy, mener ekspertene at du vil få mye for pengene med denne modellen, da dette er en av de beste modellene de har testet i denne prisklassen.

Fordeler for Master Fitness Wave Deck T5 tredemølle:

Fordeler

 • Fantastisk fjæring
 • Utnytter plassen på en god måte
 • USB-tilkobling
Ulemper

 • Kort løpebånd
 • Nettbrett vil dekke skjermen

Spesifikasjoner
Lengde: 182,2 cm
Bredde: 92,5 cm
Høyde: 143,8 cm
20 programmer
LCD skjerm
Mulighet for 3 brukerprofiler


inSPORTline Gilavar Tredemølle –  Allsidig modell med mange funksjoner

 • 90 av 100 mulige prosent hos den tsjekkiske nettsiden Heureka.cz
 • 30 dages returrett
 • Prisgaranti

inSPORTline Gilavar Tredemolle

inSPORTline Gilavar Tredemølle er en god modell for deg som vil ha en allsidig modell, med mange forhåndsinnstilte treningsprogrammer og funksjoner. Denne modellen er designet for å kunne gi deg noen tøffe treningsøkter. 

Mange forhåndsinnstilte treningsprogrammer 

inSPORTline Gilavar Tredemølle er utstyrt med hele 99 forhåndsinnstilte treningsprogrammer.

Her kan du velge mellom forhåndsinnstilte, brukerbaserte og pulsbaserte treningsprogrammer. Med inSPORTline Gilavar Tredemølle følger det også med et hjertefrekvensbelte, og modellen er stødig, slitesterk og pålitelig.

Modellen har en maksimal hastighet på 22 km/t og kommer også med et HRC-program. 

Brukerprofiler til alle i familien

Modellen tilbyr 3 ulike brukerprofiler, slik at alle i familien kan benytte seg av modellen – og den vil huske preferansene og dataene dine. 

Modellen er også utstyrt med et svært god dempingssystem slik at treningen blir mer skånsom mot knærne og leddene dine. 

Mange gode målinger

inSPORTline Gilavar Tredemølle er utstyrt med en blå LCD-skjerm med lys, som lar deg følge med på dataene dine – til og med når det er mørkt rundt deg, slik som tidlig om morgenen eller på kvelden. Her kan du følge med på tid, distanse, hastighet, puls, kaloriforbruk og stigningsprosent. 

Ekspertene og forbrukerne nevner kun et par ulemper ved modellen, og det inkluderer den dyre prisen og at modellen er ganske stor – derfor bør man plassere den i et rom hvor man har mer enn nok plass. 

Kan enkelt foldes sammen og flyttes

Selv om inSPORTline Gilavar Tredemølle tar stor plass, trenger du imidlertid ikke å ha den stående fremme hele tiden. Den kan nemlig foldes sammen og rulles unna, da den er utstyrt med praktiske hjul som vil kunne hjelpe deg med å transportere tredemøllen til et annet rom. 

inSPORTline Gilavar Tredemølle veier 97 kilo, og tåler en maksimal brukervekt hele 150 kilo. Modellen måler L 190 cm x B 86 cm x H 146 cm.

Fordeler for inSPORTline Gilavar tredemølle

Fordeler

 • Kraftig motor
 • Hele 99 forhåndsinnstilte treningsprogrammer
 • 3 brukerprofiler
 • Bra dempingssystem
 • Slitesterk og pålitelig modell
 • Hjertefrekvensbelte inkludert
Ulemper

 • Dyr modell
 • Tar stor plass

Spesifikasjoner
Vektbelastning: 150 kg
Hastighet opptil 22 km/t
Lengde: 190 cm
Bredde: 86 cm
Høyde: 146 cm
99 programmer er forhåndsinstallert
Høyttaler med Bluetooth


TOORX City Compact Tredemølle – Utmerket for jogging

 • God anmeldelse hos danske Løbeshop.dk

TOORX City Compact Tredemolle

TOORX City Compact Tredemølle er et godt valg for deg som liker å jogge, heller enn å sprinte – og den passer godt til deg som setter stor pris på det estetiske. Dersom du har lite med plass, og gjerne vil kunne pakke bort tredemøllen når du ikke bruker den, bør du lese videre – for denne modellen kan enkelt pakkes bort på en diskret måte.

Kompakt modell

TOORX City Compact Tredemølle er en genial og kompakt modell som er enkel å flytte, dersom du ikke vil ha den stående fremme hele tiden. Modellen har en toppfart på 14 km/t og en enkel og tydelig skjerm som viser deg de aller viktigste målingene – som for eksempel tid, kalorier, skrittelling og fart.

Enkel å pakke bort

Modellen har et enkelt design, med gode tekniske løsninger og moteriktige farger som for eksempel rosegull. Når modellen klappes sammen så tar den ikke større plass enn 14 cm i bredden og 168 cm i høyden. Derfor kan den lett plasseres bak en dør, noe som er ideelt hvis du vil trene hjemme eller på kontoret.

Denne modellen veier ikke mer enn 42 kilo – som står i stor kontrast til klassiske modeller som ofte veier 100 kilo eller mer. Derfor kan du lett bære den et annet sted når den skal flyttes. 

Bra til både jogging og gåing

TOORX City Compact Tredemølle er designet til å kunne takle en maksvekt på 100 kilo. Båndet glir problemfritt, og de danske ekspertene fra Løbeshop.dk sier de er positivt overrasket over hvor stabil modellen er – i tillegg til at det fungerer glimrende til både til jogging og til gåing.

TOORX City Compact Tredemølle har imidlertid ett kompromiss: Modellen har ikke den høyeste topphastigheten som finnes. Modellen har en topphastighet på 14 km/t, som likevel er en god topphastighet for en så kompakt tredemølle.

Ekspertene fra danske Løbebånd.dk konkluderer med at de er veldig tilfredse med TROOX City Compact – til tross for at de skulle ønske at topphastigheten var litt høyere. De nevner også at dette er en god modell for deg som vanligvis løper i et langsommere tempo, og at dette er et soleklart kvalitetsprodukt som virkelig er verdt pengene. 

Fordeler for TOORX City Compact tredemølle:

Fordeler

 • Enkel i bruk
 • Displayet viser tid, kalorier, skrittelling og fart
Ulemper

 • Ikke den raskeste modellen på markedet

Spesifikasjoner
Hastighet: 1-14 km/t
Dimensjoner: 151 x 80 x 98 cm
Nettovekt: 42 kg
Maks. personvekt: 100 kg


Top Sport TM 550 S Tredemølle – Ideell for bedre kondisjon

 • 4,5 av 5 stjerner hos tyske Mediamarkt.de

Top Sport TM 550 S Tredemolle

TM 550 S er en tredemølle fra Top Sport som er ideell for deg som ønsker målrettet kondisjonstrening, uansett hvordan været er. 

Mange gode målinger

Top Sport TM 5500 S har en brukervennlig, stor og klar LCD skjerm med bakgrunnsbelysning. Denne skjermen gir deg mange gode målinger mens du løper. Dette inkluderer tid, distanse, stigningsprosent, hastighet, puls, kalorier og rundetid.  

Pulsen måles ved hjelp av sensorer i håndtakene. 

Beste tredemølle til hjemmebruk

Top Sport TM 5500 S er best å bruke når du skal trene hjemme. Selve løpebåndet måler 130 cm x 40 cm, og du kan velge mellom en stigningsprosent på 1 – 15 %. 

Hastigheten er også god da du enkelt kan bytte mellom å gå og å løpe, med en hastighet på alt ifra 1 til 18 km/t. 

Sammenleggbar og kraftig tredemølle

Motoren er relativt kraftig på 1,25 – 2,5 HK. Modellen har en maksimal brukervekt på hele 130 kg, og den veier 60 kg i seg selv. 

Den er sammenleggbar og kan derfor enkelt plasseres et annet sted dersom du ikke vil ha den stående fremme hele tiden. 

Modellens dimensjoner ligger på 165 cm (L) x 75 cm (B) x 133 cm (H).

Stillegående tredemølle

Top Sport TM 5500 S Tredemølle er en stillegående modell – det vil si at du godt kan trene tidlig om morgenen før noen andre i huset har stått opp. Du vil også kunne se målingene dine dersom det er mørkt da skjermen er utstyrt med en bakgrunnsbelysning. 

Underlaget er behagelig å løpe på, og du vil kunne presse deg på en trygg og komfortabel måte slik at du kan nå de målene du setter for treningen din. 

Top Sport TM 5500 S Tredemølle er enkel å sette sammen, og stabil i bruk – men ekspertene mener imidlertid at de manuelle innstillingene ikke er så tilstrekkelige som de skulle ønske. 

Fordeler for Top Sport TM 550 S tredemølle / løpemaskin:

Fordeler

 • Perfekt underlag til løping
 • Stillegående modell
 • Stabil modell
 • Enkel å sette sammen
Ulemper

 • Manuelle innstillinger ikke tilstrekkelige

Spesifikasjoner
Hastighet: 1-16 km/t
Treningsprogram: 15 stk
Nettovekt: 41 kg
Maks persontvekt: 120 kg
Strøm: 230 V


DKN AiRun-Z Tredemølle – Presterer god i test og behagelig å løpe på 

 • God anmeldelse hos britiske Treadmill-Running-Machine-Review.co.uk
 • 5 av 5 stjerner hos DKN-UK.com
 • 14 dager returrett

DKN AiRun-Z Tredemolle

DKN AiRun-Z Tredemølle er ideell for deg som liker harde treningsøkter. Her vil du få en stødig treningskompanjong som har en motor som vil kjøle seg ned på egenhånd, mens du trener.

Sjenerøs løpeflate og beskyttende mot ledd

DKN AiRun-Z Tredemølle har en relativt stor løpeflate på hele 148 x 52 cm, noe som vil gi deg mer enn nok plass til å bevege deg så naturlig som mulig når du løper.

Dette er en ortopedisk modell som vil gi deg en god balanse mellom bakkekontakt og støtdemping -tredemøllen er nemlig utviklet med Progressive Shock Absorption som absorberer mer enn 40 % av støtene fra underlaget. 

På denne måten vil du kunne beskytte knærne, anklene og leddene dine mens du løper. Forbrukerne fra DKN-UK.com er svært fornøyde med modellen, og en av dem ordlegger seg på denne måten: 

«I’m a 40-something full-figured lady and am not comfortable in gyms so my wonderful hubby got me one of these for my birthday, and it’s perfect! For once he didn’t swear when putting something together when it arrived so it must have been easy to put up or else the air would have turned blue in our house. As for using it, I love it. It’s simple to operate and comfortable and it’s also quieter than I thought it would be. I use it every other day and am already noticing a difference in how I feel».

Brukervennlig LED skjerm og 17 treningsprogrammer

Med DKN AiRun-Z Tredemølle vil du få en brukervennlig skjerm hvor du får god oversikt over all informasjon om treningen din – tillegg til at du kan ta i bruk hele 17 ulike forhåndsinnstilte treningsprogrammer.

Disse treningsprogrammene er skreddersydd for eksempel distanseløping og vekttap, noe som kan hjelpe til med å holde deg motivert for å oppnå målene dine. Du kan også benytte deg av gratis interaktiv trening og velge blant 3 ulike brukerprofiler.

Ekspertene fra den britiske nettsiden Treadmill Running Machnine Review er svært imponerte over modellen og mener man får mye for pengene – men at programvaren kunne vært litt bedre i bruk.

Treadmill Running Machine Review har følgende å si om tredemølllen DKN AiRun-Z: «In terms of ‘firsts’, the AiRun Z has an innovation that we’ve not seen before: A third wheel in the base which can be flicked up and with it, moving the machine around if you need to, becomes an absolute breeze!»

Fordeler for DKN AiRun-Z tredemølle / løpemaskin:

Fordeler

 • Sjenerøs løpeflate
 • LED display som er tydelig å lese
 • Utmerket demping
 • Enkel i bruk
 • 3 brukerprofiler
 • Mye for pengene
 • Gratis interaktiv trening
Ulemper

 • Programvaren kunne vært litt enklere i bruk

Spesifikasjoner
Stor løpeflate
Hastighet på opptil 18 km/t
Lengde; 185 cm
Bredde.85 cm
Høyde: 143 cm
Kan brukes med Bluetooth
12 programmer
LED-skjerm


DKN RoadRun-i Tredemølle – En komfortabel treningsopplevelse

 • 4,9 av 5 mulige stjerner hos nettsiden Sweatband.com
 • 14 dager returrett

DKN RoadRun-i Tredemolle

DKN RoadRun-i Tredemølle er den perfekte modellen for deg som gjerne vil ha en stabil og stillegående tredemølle med mange praktiske funksjoner. Modellen passer til deg som liker å trener hjemme, og som har ekstra høye krav om kvalitet. 

God kvalitet og kraftig modell

Tredemøllen DKN RoadRun-i har en høyytelsesmotor på 2.8 hk, men med maksimal effekt kan man få en effekt på hele 4.5 hk. Her kan du nå hastigheter på så mye som 20 km/t, og du kan stille inn en 12 % stigning i 18 ulike nivåer. 

Modellen er utstyrt med moderne teknologi, så her trenger du ikke bekymre deg for strømregningen -med denne modellen vil strømforbruket ditt reduseres med ca. 40 %. 

Enkel i bruk

Løpebanen er stor, med mål på 148 cm x 53 cm. Det gir deg god komfort og stor frihet mens du løper. Modellen er også enkel i bruk, da du med ett trykk på en knapp kan endre både stigning og hastighet. 

Tredemøllen DKN RoadRun-i er også utstyrt med et hydraulisk Progressive Shock Absorbing System, som vil følge trinnene dine mens du løper, optimere støtte og gi en god demping for føttene slik at du kan skåne både knær og ledd. 

Innebygd Bluetooth

Denne tredemøllen er utstyrt med innebygd Bluetooth 4.0 som gir en veldig presis pulsmåling. Her kan du koble modellen til telefonen din – eller et nettbrett – og bruke mange ulike apper for å optimere treningen og følge med på progresjonen din.

På nettsiden Sweatband.com er forbrukerne veldig fornøyde med denne tredemøllen, og fremhever flere gode fordeler ved den. Det nevnes at dette er en av de mest stillegående modellene markedet har å by på – noe som er flott hvis du vil løpe tidlig om morgenen før de andre i huset har stått opp. Forbrukerne har gitt modellen hele 4,9 av 5 mulige stjerner, noe som vitner om hvor god kvaliteten er. 

En av forbrukerne skriver følgende i sin anmeldelse: «Fabulous Treadmill! I personally found the assembly straightforward. I have been using it for a few months and am very pleased with it. The machine is large and well cushioned. The iWorld app is great! I am confident of its longevity as it features a large powerful motor. The treadmill feels great to run on».

Fordeler for DKN RoadRun-i tredemølle:

Fordeler

 • God kvalitet
 • Kraftig
 • Komfortabel
 • Enkel i bruk
Ulemper

 • Ikke den billigste modellen på markedet

Spesifikasjoner
Hastighet opp til 20 km/t
LCD-skjerm
Lengde: 188 cm
Bredde: 90 cm
Høyde: 141 cm
30 programmer
Hurtigstart-funksjon
Bluetooth kan brukes med tredemøllen


Flow Fitness Walker DTM100i Gåbånd – Minimalistisk design til tur-elskeren

 • 4,7 av 5 mulige stjerner av forbrukerne hos Google Shopping

 

Flow_Fitness_Walker_DTM100i

 

Flow Fitness Walker DTM100i Gåbånd er perfekt for deg som vil ha et treningsapparat hjemme som tar minst mulig plass. Modellen er ypperlig dersom du elsker å gå lange turer.

Gåbånd vs. tredemølle

Flow Fitness Walker DTM100i er et såkalt gåbånd, og ikke en tradisjonell tredemølle. Det vil si at topphastigheten er litt lavere enn det som er vanlig for en tredemølle. Det er fordi modellen er designet for gåing i høyt tempo, og ikke til løping i høyt tempo.

Snill mot leddene

Dette gåbåndet er ypperlig dersom du gjerne skulle gått raske turer i all slags vær – uten at du trenger å kle på deg masse klær når det er kaldt, eller regntøy når det pøsregner. Dette er også et fantastisk alternativ dersom du sliter med kroppslige plager eller skader – for da kan du bruke gåbåndet som et hjelpemiddel til å trene deg opp igjen uten at det går utover leddene dine.

Automatisk program for hastighet
Flow Fitness Walker DTM100i Gåbånd er også utstyrt med et automatisk program. Dette kan du bruke til å justere hastigheten ut ifra om du befinner deg foran eller bak på båndet. Foran på båndet finner du også skjermen som viser all informasjon om treningen din – som for eksempel tid og hastighet.

Fornøyde brukere
Forbrukerne hos Google Shopping tildeler Flow Fitness Walker DTM100i Gåbånd hele 4,7 av 5 mulige stjerner. En av forbrukerne har følgende å si om modellen:

«This is an excellent walking machine. It folds away under a bed or sofa, doing away with cumbersome treadmills. It makes exercising easy at home, it has a start walk and you can progress as you get your fitness back.. It doesn’t have anything to hold on to like bars, and it takes a little time to get your balance right. It is great for older people or during lockdowns when gym facilities are not available. It is heavy, but it has wheels that you can use to use to move it around.. I would recommend this for anyone who doesn’t have much space.»

Fordeler

 • Sammenleggbar tredemølle for enkel lagring
 • Klar og tydelig LED-skjerm som viser både tid og hastighet
 • 99% satt sammen på forhånd
 • Kommer med transporthjul
 • Kompakt og minimalistisk design
 • Display er inkludert
 • Kan kobles til smarttelefon via Bluetooth
 • Manuell og automatisk modus
Ulemper

 • Kommer ikke med et stativ som du kan lene deg på
 • Lav topphastighet

Spesifikasjoner
Maks. hastighet: 6 km/t
Maks. belastning: 100 kg
Antall inkluderte programmer: 2
Mål: 120 cm x 41,5 cm


Hva er incline på en tredemølle?

Tredemøller kan som regel justeres slik at løpebåndet heller oppover for å etterligne bakker ute i terrenget. «Incline» er det engelske ordet for helling, og du kan som regel justere hellingsgraden etter preferanse eller behov. Å bruke en tredemølle uten helling, gjør det enda enklere å gå eller løpe, sammenlignet med å løpe ute på et ujevnt underlag. Det er fordi det ikke finnes noen vindmotstand, og en motorisert tredemølle hjelper til med løpebevegelsene – hvor du ellers må bruke mer energi på å komme deg fremover. For å øke utfordringsnivået på løpeøkten bør du derfor vurdere helling. Å bruke denne funksjonen er en fantastisk måte å øke kaloriforbrenningen på – samt å bygge mer muskler under løpetrening. De fleste tredemøller har stigningsinnstillinger på alt fra 0,5 % til 15 % – og 1 % anses å være samme motstandsnivå som et utendørs underlag uten noen form for stigning.

Dersom du planlegger å bruke en tredemølle for å gå ned i vekt, bør du sørge for at modellen er utstyrt med en skråmotor. Skråmotoren er atskilt fra beltemotoren og har ofte sin egen garanti. Det hjelper tredemøllen å bevege seg mellom høye og lave stigninger på en enkel og jevn måte. Noen tredemøller har også egne treningsprogrammer som endrer stigningen tilfeldig, slik at kroppen aldri blir vant til stigningen på treningen. Endrer du stigningen selv så er det viktig å gjøre endringer sakte (som 0,5 % til 1 % annethvert minutt).

Hvilken tredemølle bør jeg velge?

Det finnes utrolig mange gode modeller å velge blant på markedet. Det kan være vanskelig å vite hvilke du bør velge når listen er så lang, men alle modellene vi har inkludert i denne artikkelen vil være gode valg. 

Du kan for eksempel gå for Sole F85 Tredemølle som vi har kåret til «vår anbefaling». Modellen har mange fordeler som inkluderer blant annet at den er sammenleggbar og kompakt for en enkel oppbevaring, at støtdempingen er svært god og at selve konstruksjonen er av eksepsjonell kvalitet. Modellen har også en kraftig motor og vil kunne tilby deg en helling på hele 15 % for en ekstra intens økt. F85 har litt smale transporthjul sammenlignet med andre modeller, men de fungerer som de skal og vil gjøre det enkelt for deg å flytte rundt på tredemøllen. 

Ellers kan du også gå for Sole F63 Tredemølle som vi har kåret til «best til prisen». Her vil du få veldig mye for pengene du investerer. Dette er også en sammenleggbar modell som du kan plassere på et mindre areal når du ikke bruker den. Den har god støtdemping og konstruksjonen er av veldig god kvalitet. I tillegg drives løpebåndet av en kraftig motor, som fungerer godt, selv under intense økter. Denne modellen har også transporthjul, som til tross for å være litt smale, vil gjøre det enklere for deg å flytte modellen rundt. 

Et tredje alternativ, som vi har kåret til «beste tredemølle for intervalltrening», er modellen Assault AirRunner Tredemølle. Denne modellen passer perfekt dersom du kun vil ha det beste av det beste når det kommer til kropp og trening. Her får du en flott skjerm med Bluetooth slik at du kan koble den til telefonen din. Modellen er også utrolig slitesterk og jevn i bruk, så denne vil du kunne bruke i mange år. Modellen er litt tung sammenlignet med andre modeller, men vil også holde seg stabil på grunn av den solide vekten. 

Hvis du noen gang har kjøpt litt for billige løpesko vet du at dette kan ødelegge hele treningsgleden, som betyr at man trener mindre enn planlagt. Godt utstyr er en forutsetning for treningsmotivasjonen, og dette gjelder selvsagt også for tredemøller. Ikke velg en tredemølle som er for billig – da er det heller bedre å utsette kjøpet litt, slik at du kan ha råd til en tredemølle av god kvalitet. Du velger likevel ikke feil dersom du tar en av de populære modellene vi har gjennomgått her i artikkelen. Vi presenterer både rimeligere, og litt dyrere modeller, slik at det er finnes utvalg for alle budsjettstørrelser.

Dersom du er kraftig bygd, er det viktig å sikre at tredemøllen er dimensjonert til vekten din. Maksvekten varierer fra modell til modell. Om du er atletisk anlagt og kan løpe med høy toppfart, er det optimalt å velge en tredemølle som kan tilby en hastighet på 18-20 km/t. De fleste hverdagsmosjonistene klarer seg fint med lavere fart, noe som kan påvirke prisen på tredemøllen. Du kan alltids få en ekstra utfordring ved å stille inn hellingsnivået til motbakke, og bare et par prosents helling kan kompensere fint for litt lavere toppfart på båndet.

Du bør også vurdere hvor mye du kommer til å bruke tredemøllen. Dersom dere er fler som trener daglig og lenge, er slitasjen mye høyere enn om du selv bare bruker den av og til når det regner for mye. Til intensiv bruk bør du gå etter robuste modeller, og her er vekten som regel en god pekepinn, selv om andre elementer også har litt å si.

Dersom du føler deg inspirert av Gjermund Sørstad, som satte rekord i løp på tredemølle med utrolige 24 timer uten pause, bør du nok investere i en robust modell.

Alle tredemøller vi har presenter i artikkelen tilbyr de fleste standardavlesingene -de viktigste dataene. I prinsippet trenger du derfor ikke å la deg styre av eventuelle ekstrafunksjoner og antallet av programmer, men om du har spesielle preferanser til funksjonalitet, må du selvsagt ta hensyn til dette. Du kan for eksempel ha et ønske om trådløs pulsmåling eller innebygd lydsystem.

Hvor mye strøm bruker en tredemølle? 

Tredemøllers strømforbruk varierer betydelig fra modell til modell. Dersom du begir deg ut på en tung og lang løpetur så øker også strømforbruket. I gjennomsnitt bruker en tredemølle mellom 600 og 700 watt energi. Det tilsvarer at du ser på tre eller fire 46-tommers LCD-TV-er – eller at du lar 50 lysrør stå på samtidig – under treningsøkten. 

Hvis du løper i to og en halv time per uke – som anbefales for vanlige voksne – så ville strømmen til tredemøllen slippe ut ca. 49 kilo karbondioksid årlig. Det er ca. det samme som 1 % av de årlige CO2-utslippene til en gjennomsnittlig bil. Når en tredemølle blir eldre, kan den forbruke 30 % mer energi enn den gjorde i sine yngre dager. Du kan også forlenge maskinens maksimale effektivitet ved å støvsuge rundt den ofte – og rense ut støv, skitt og gummi fra løpesko en gang i blant, som kan bygge seg opp mellom beltet og maskinen.

Hvis du vurderer å investere i hjemmetreningsutstyr, bør du også vurdere en stakemaskin.


FAQ – Ofte stilte spørsmål

🤩 Hvilke tredemøller er best i test?

Sole F85, Master Fitness T20 og Sole F63

🤓 Hvordan er tredemøller blitt testet?

Tredemøller er blitt vurdert ut ifra deres brukervennlighet, innebygde programmer og innstillinger, samt deres konstruksjonskvalitet.

🤔 Hva er best: Tredemølle eller spinningsykkel?

Man kan egentlig ikke si at den ene er bedre enn den andre. Imidlertid er det funnet belegg for at tredemøllen er bedre til å forbedre kondisjonen, mens spinningsykkelen er bedre til å forbrenne kalorier. Dette kommer imidlertid an på hvem som bruker de og hvordan.


Tredemølle Test – Disse kildene har vi brukt

I vår vurdering av tredemøller har vi tittet på hvilke resultater maskinene har oppnådd i ulike tester. Det er ikke alle maskinene som har blitt testet enda, men nedenfor finner du de kildene vi har brukt:

Test.se
Test.se er et svensk magasin som har spesialisert seg i å vurdere forbrukerprodukter, blant annet ved å sammenligne uavhengige eksterne tester. Magasinet tester alt fra husholdningsmaskiner til verktøy, og publiserte i 2014 også en test av tredemøller.

Bäst-i-test
Det svenske magasinet Bäst-i-Test har spesialisert seg i – på vegne av forbrukerne – å finne de beste produktene på markedet. Dette gjør de blant annet i samarbeid med fagfolk innenfor spesifikke områder. I 2016 testet magasinet 9 ulike populære tredemøller på markedet.

Treadmill Doctor
Amerikanske Treadmill Doctor har, som navnet også antyder, spesialiserer seg i tredemøller og tilbyr både reservedeler, service og råd til reparasjon og vedlikehold av tredemøller. Som en naturlig del av servicen blir de forskjellige tredemølle-modellene også testet og vurdert løpende, og du kan se testen deres av Sole F85 fra 2013 her.

Øvrige kilder
I forbindelse med undersøkelser til artikkelen har vi også tatt i bruk en lang rekke ulike kilder med tips og triks til optimal bruk av tredemøllen. Et godt eksempel er Fit Living, som blant annet har en glimrende og svært informativ artikkel med gode råd til tredemølleløpere. Du kan se artikkelen gratis her.

For de som ikke er overbeviste om at tredemølle er et godt alternativ til løperuten ute, anbefaler vi denne artikkelen fra Dagens Næringsliv. Lege og tidligere langdistanseløper, Marius Bakken, mener at man trener bedre inne på tredemølle enn ved å løpe tur ute.

Det danske magasinet Aktiv Træning, tilbyr også flere glimrende artikler om trening på tredemølle. Les for eksempel denne artikkelen med en god, punktvis gjennomgang av trening på tredemølle. Magasinet har også et fint treningsprogram for begynneren som skal begynne med løping på tredemølle.

I tillegg kan vi anbefale å ta en titt på Klikk.no som har mange artikler om trening på tredemølle og innendørs løpetrening. For eksempel kan du få gode råd om hvordan du kommer i toppform med tredemøllen her. Tredemøller er optimale til høyintensitetstrening og intervaller, som er det mest effektive når du vil ha resultater.

 

Les også vår SUP brett, romaskin, ergometer sykkel, spinningsykkel og ellipsemaskin testoversigt.

Er du interessert i annet utstyr til hjemmetrening så har vi mye mer å by på. Du kan med fordel kaste deg over en av våre andre artikler om for eksempel om de beste boksesekkene for deg.


Tidligere anmeldte produkter – nå utgått 

Nedenfor finner du produkter vi har fremhevet tidligere. Det har ikke vært mulig for oss å indentifisere forhandlere av disse modellene, men vi har beholdt dem i artikkelen i tilfelle informasjonen skulle være til nytte for deg som leser.


inSPORTline inCondi T70i Tredemølle – Moderne og futuristisk design

 • 4,8 av 5 mulige stjerner av forbrukerne hos Google Shopping
 • Mye for pengene
 • 30 dages returrett
 • Prisgaranti

inSPORTline inCondi T70i

InSPORTline inCondi T70i Tredemølle er en ypperlig tredemølle for deg som setter stor pris på design og funksjonalitet i ett og samme produkt.

Til både nybegynnere og erfarne løpere
Denne tredemøllen passer godt både til deg som er vant til å løpe på tredemølle – og til deg som anser deg selv som nybegynner. Dette er noe forbrukerne hos Google Shopping også trekker frem i sine anmeldelser av modellen.

Stillegående og sammenleggbar tredemølle
Denne modellen er i tillegg svært stillegående – noe som er en stor fordel dersom du for eksempel bor i en leilighet eller i en blokk – for da kan du trene uten å plage noen av naboene rundt deg.

InSPORTline inCondi T70i Tredemølle er i tillegg sammenleggbar for en utrolig enkel oppbevaring. Det går både enkelt og raskt å legge sammen tredemøllen dersom du for eksempel vil transportere den til et annet rom slik at den ikke alltid må stå fremme på stuegulvet.

24 forhåndsinnstilte programmer
InSPORTline inCondi T70i Tredemølle er utstyrt med så mye som 24 forhåndsinnstilte programmer. Disse programmene består av HRC (hjerterytme), motstand og manuelle programmer. Dersom du har lyst til å ta en pause i treningen og deretter starte der hvor du slapp, er dette også en mulighet da du kan benytte deg av pausefunksjonen som finnes på skjermen.

Måler puls
Denne tredemøllen kan også måle pulsen din på 2 forskjellige måter. Den ene måten går ut på at du benytter deg av pulsmålerne som er innebygd i håndtakene. Du kan også måle pulsen ved hjelp av et pulsbelte – og med denne modellen så følger dette med på kjøpet. Dersom du bruker pulsbeltet rundt brystet så vil du få målinger som er mer nøyaktige. 

Imponerte over prisen
Forbrukerne hos Google Shopping er spesielt imponerte over prisen til InSPORTline inCondi T70i Tredemølle – samt hvor stillegående den er. De tildeler modellen hele 4,9 av 5 mulige stjerner. En av brukerne har følgende å si om modellen:

«Jeg anbefaler denne tredemøllen til alt ifra nybegynnere til avanserte løpere. Prisen matcher kvaliteten på modellen. Den er veldig stillegående, så den er ideell for leiligheter i blokk. Den er enkel og rask å legge sammen for transport. Denne anbefaler jeg på det sterkeste» (oversatt fra polsk).

Fordeler

 • Tydelig og responsiv touchskjerm
 • Støtter Wifi, musikk og videofiler
 • Plassbesparende og sammenleggbar struktur
 • Moderne design
 • Stillegående modell
 • Pulsbelte følger med
Ulemper

 • Kommer kun med engelsk språk
 • Enkelte programmer kunne blitt optimalisert

Spesifikasjoner for inSPORTline inCondi T70i tredemølle / løpemaskin:
Lengde: 180 cm
Bredde: 86 cm
Høyde: 142 cm
Hestekrefter: 3 HK
Hastighet: 0,8-20 km/t
Mål på bånd: 140 x 51cm.
Maksimal brukervekt: 125 kg.
Egenvekt: 78 kg


TOORX TRX Endurance Tredemølle – Fantastisk kvalitet, rimelig og effektiv

 • 4,8 av 5 mulige stjerner hos den italienske nettsiden TapisRoulantStore.it

TOORX TRX Endurance Tredemolle

 

TOORX TRX Endurance Tredemølle er en flott tredemølle for deg som vil ha en modell som kan brukes både til hjemmebruk og som en halvprofesjonell modell.

Effektive treningsprogrammer

Denne modellen er noe for deg dersom du vil ha en tredemølle som er robust – og som har en kraftig motor – men likevel ikke vil betale for mye for det.

Her vil du få en livsgaranti på rammen, og hele 5 års garanti på motoren. Her får du virkelig mye for pengene.

TOORX TRX Endurance Tredemølle er utstyrt med en skjerm som viser mange ulike målinger. Dette inkluderer blant annet målinger som for eksempel hastighet, puls, distanse, tid, kalorier og stigningsprosent.

Tredemøllen vil kunne måle pulsen din ved hjelp av egne sensorer i håndtakene. Da slipper du å gå til innkjøp av et eget pulsbelte for å få målt pulsen din.

Flere kule funksjoner

TOORX TRX Endurance Tredemølle skiller seg ut ifra mengden da den er utstyrt med flere kule funksjoner. Her kan du ta i bruk en MP3-input samt stereohøyttalere for å spille favorittmusikken din og virkelig sette stemningen for treningsøkten din.

Modellen kan også kobles til apper og Bluetooth dersom du ønsker det.

Mange programmer og brukerprofiler

Denne modellen vil gi deg mange ulike treningsprogrammer å velge imellom. Her har du så mye som 16 alternativer, og 3 brukerprofiler slik at flere brukere kan dra nytte av treningen og bli lagret til du kommer tilbake for neste treningsøkt.

Modellen er sammenleggbar og veier 96 kilo. Den vil tåle en brukervekt på hele 140 kilo, og måler 198 cm (L) x 86 cm (B) x 145 cm (H). Modellen er sammenleggbar og da vil målene komme på 112 cm (L) x 86 cm (B) x 165 cm (H).

Fordeler

 • Effektive treningsprogrammer
 • Kraftig motor
 • Utstyrt med sikkerhetsfunksjoner
 • Utmerket demping
 • Stabil modell
 • Stillegående modell
Ulemper

 • Ganske dyr modell


PRO-FORM 525 ZLT

 • Ideell til nybegynneren

PRO-FORM 525 ZLT

Dersom løpeinteressen din er forholdsvis ny eller om erfaringen med tredemøller er begrenset, er PRO-FORM 525 ZLT et godt alternativ til en solid maskin til en svært overkommelig pris. Ett av de elementene som holder prisen nede er farten, som ikke er like høy som hos de dyrere modellene. Med en makshastighet på 16 km/t er denne tredemøllen rikelig for de aller fleste brukere, både nybegynnere og mer erfarne. Dersom du klarer deg med 16 kilometer i timen, får du virkelig utstyr til en svært attraktiv pris med denne modellen.

PRO-FORM 525 ZLT er utstyrt med en relativt kraftig 2 hk-motor som uten problemer trekker båndet med en personvekt på opp til 115 kilo. Båndet og underlaget er støtdempende (ProShox), som demper driftsstøyen mens du løper og skåner kne og ledd samt minimerer skader mens du kommer i form. Om treningen skal være ekstra krevende, kan du justere hellingen elektronisk med opp til 10%.

Lett å legge sammen.

Relativt lett og sammenleggbar tredemølle

Med en vekt på kun 75 kilo er PRO-FORM 525 ZLT en relativt lett tredemølle, og i kombinasjon med de integrerte transporthjulene er modellen veldig enkel å flytte på, som kan være en stor fordel hvis tredemøllen skal settes vekk etter bruk. Den kan dessuten legges sammen slik at den kun tar opp gulvplass på 105 x 84 cm.

På tross av den lave prisen har maskinen mange funksjoner. Tilgjengelig er hele 16 treningsprogrammer og en smart detalj er quick-knappene der du med ett enkelt trykk kan stille inn ønsket hastighet eller helling. Dataen gir deg all generell informasjon slik som fart, kaloriforbruk, tid og så videre, og den innebygde pulsmåleren i håndtaket gir deg mulighet til å trene etter puls. PRO-FORM 525 ZLT har dessuten integrert Intermix Acoustics lydsystem slik at du kan trene med yndlingsmusikken din.

Fordeler med PRO-FORM 525 ZLT
Attraktiv pris
Kraftig 2 hk motor
Støy- og støtdemping med ProShox
16 treningsprogrammer med ProShox
Quick-knapper gir deg favorittinnstillingene med ett trykk
Sammenleggbar tredemølle som er lett å flytte på
Integrert lydsystem

 

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere