Stakemaskin Test-Guide: De beste stakemaskinene

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

Du trenger ikke snø og kulde for å trene staking på ski når du har en stakemaskin hjemme. En stakemaskin er et relativt rimelig alternativ sammenlignet med å dra til et faktisk skianlegg, og den gir mange av de samme fordelene. Med en stakemaskin kan du forbedre dine ferdigheter på ski, i ditt eget hjem.

I tillegg til å forbedre skiferdighetene, får du også en god treningsøkt, slik at du kan holde deg i form i løpet av vinter- eller sommermånedene. En stakemaskin er smart hvis du elsker å stå på ski. Det er en morsom måte å holde seg i form på, og de kan ofte brettes sammen for enkel oppbevaring. I denne oversikten får du informasjon om hva du bør se etter når du skal kjøpe en stakemaskin, og du får en presentasjon av de beste modellene på markedet.

Seneste oppdatering
Den 04.08.2023 oppdaterte vi anmeldelsene våre med litt tilleggsinformasjon. Master Fitness Skitrainer Pro S100 er godt egnet for HIIT-trening, InSportLine SKI2000 er blant de beste allsidige stakemaskinene og Concept2 SkiErg PM5 Floor er blant de beste for hjemmetrening.

Hva bør du vurdere når du skal kjøpe en stakemaskin?

Størrelse og bærbarhet 
Avhengig av tilgjengelig plass, kan du velge en veggmontert eller en frittstående stakemaskin. En veggmontert stakemaskin er et godt valg hvis du har begrenset plass. Disse tar lite plass og har et design som gjør lite ut av seg. Frittstående maskiner har et stativ som noen ganger følger med, eller som må kjøpes separat.
Disse maskinene er hovedsakelig for de med større plass tilgjengelig. Da disse maskinene ikke er veldig lette, bør du sjekke om maskinen har hjul slik at du enkelt kan flytte den rundt. Hvis du ønsker en veggmontert modell kan du velge lettere modeller som veier mellom 10 og 15 kg.

Holdbarhet
Stakemaskinens holdbarhet er viktig hvis du vil at maskinen skal vare i mange år. Noen maskiner er laget av motstandsdyktige materialer så du unngår rust og riper. Se etter en stakemaskin fra et velkjent merke, og som har en konstruksjon av høy kvalitet. De billigste maskinene vil ikke nødvendigvis vare lenge når de blir utsatt for regelmessig bruk.

Funksjoner 
Hvis du vil ha en utfordring, samtidig som du blir motivert, kan du se etter maskiner med forskjellige funksjoner og mange motstandsnivåer. Dette vil gi deg varierte treningsøkter. Med disse funksjonene kan du justere stakemaskinen etter dine evner og behov.

Noen modeller er også utstyrt med trådløse tilkoblingsmuligheter og dataskjermer som viser forbrente kalorier, hjertefrekvens, hastighet og distanse. Dette gjør det lettere for deg å spore fremgangen din.

Pris
Du kan forvente å betale rundt 10 000 kr. for et budsjettvennlig alternativ og rundt 20 000 kr. for en mer avansert maskin med alle de brukervennlige funksjonene. Prisen på en stakemaskin avhenger av funksjonene. Det er lurt å vurdere hvor ofte du kommer til å bruke stakemaskinen. Ved planer om hyppig bruk bør du vurdere en som er slitesterk og med gode funksjoner.

Bruker
Og ekspertanmeldelser – Brukeranmeldelser kan gi deg et overblikk over stakemaskinens kvalitet, hvor enkel den er å bruke, og om den lager mye støy. Ekspertanmeldelser kan gi deg en mer dyptgående forståelse av stakemaskinens funskjoner, hvor enkel den er å sette opp hjemme og om det er rom for forbedringer.

arrow-more


Master Fitness Skitrainer Pro S100 – stakemaskin med kombinert luft- og magnetisk motstand

Godt egnet for HIIT trening


Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.
Denne stakemaskinen er skreddersydd for personer som ønsker å drive med høyintensiv intervalltrening (HIIT). Med sine 15 treningsprogrammer er Master Fitness Skitrainer Pro S100 svært allsidig og brukervennlig, slik at man enkelt kan utføre HIIT-trening og oppnå optimale resultater.

 • 15 treningsprogrammer
 • Luft- og magnetisk motstand
 • Høydejustering med én hånd

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Master Fitness Skitrainer Pro S100

Allsidig og bærekraftig stakemaskin med selvgenererende motstand
Den største fordelen med stakemaskinen Master Fitness er den selvgenererende motstanden som gjør at du ikke trenger ekstern strømforsyning under treningen. Dette sparer ikke bare energi, det gjør også maskinen svært allsidig, slik at man kan trene hvor som helst uten å måtte bekymre seg for å finne en strømkilde. Det selvgenererende motstandssystemet bidrar også til maskinens bærekraft, noe som gjør den til et godt valg for treningsentusiaster som også ønsker å ta vare på miljøet.

Allsidig treningsapparat med dynamisk motstand
Kombinasjonen av luft- og magnetisk motstand forbedrer treningsopplevelsen ved å gi en dynamisk motstandssimulering. Dette betyr at man får en mer naturlig og utfordrende treningsøkt, ettersom motstanden justeres etter anstrengelsen og etterligner virkelige forhold. Det individuelle stake-momentet på begge sider av maskinen gir ytterligere variasjon, slik at man kan trene spesifikke muskelgrupper eller balansert styrke og stabilitet. Høyden justeres enkelt med bare én hånd, slik at du enkelt kan tilpasse apparatet til din egen kroppsstørrelse.

Praktiske funksjoner og viktige beregninger for sømløse treningsøkter
Det innebygde gulvstativet er en annen praktisk fordel med denne stakemaskinen. Stativet sørger for enkel plassering og stabilitet under treningsøkten, og fjerner behovet for ekstra oppsett eller å feste maskinen til gulvet. Dette er spesielt verdifullt for en hjemmegym eller treningsstudioer med begrenset plass.
I tillegg viser stakemaskinens display viktige treningsmålinger som tid, distanse, energi/kcal og puls. Disse målingene gjør det mulig å følge med på fremgangen, sette seg mål og overvåke ytelsen gjennom hele treningsøkten. Inkluderingen av trådløs pulsmåling øker nøyaktigheten ytterligere og gir tilbakemelding om puls i sanntid, noe som gir mer effektive treningsøkter.

Fordeler

 • Tåler høy belastning
 • Krever ikke ekstern strømforsyning
 • Enkelt displaypanel
Ulemper

 • Ikke like godt egnet for nybegynnere

Forbrukerlivs vurdering

Master Fitness Skitrainer Pro S100 er en allsidig stakemaskin for HIIT-entusiaster, med 15 treningsprogrammer og selvgenererende luft- og magnetmotstand. Selv om denne stakemaskinen gir en utfordrende treningsopplevelse, kan de mange motstandsnivåene og HIIT-fokuset være overveldende for nybegynnere. Hvis du er nybegynner, mener vi det er bedre å fokusere på jevn intensitet på de lavere motstandsnivåene enn på HIIT. Maskinen har praktiske elementer som et innebygd gulvstativ for stabilitet og et displaypanel med viktige treningsdata, inkludert trådløs pulsmåling for tilbakemelding om puls i sanntid. Denne stakemaskinen er et godt valg for erfarne treningsentusiaster som ønsker bærekraftige og dynamiske treningsøkter.

Spesifikasjoner:
Bredde: 65 cm
Høyde: 205 cm
Dybde: 130 cm
Vekt: 45 kg


InSportLine SKI2000 – stakemaskin med enkel startfunksjon

Blant de beste allsidige stakemaskinene

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

InSportLine SKI2000 har en QuickStart-funksjon som gjør det enkelt å komme i gang, uavhengig av erfaringsnivå. Derfor er denne stakemaskinen et godt valg for dem som ønsker å komme raskt i gang med treningen uten å måtte forholde seg til tidkrevende oppsettprosedyrer.

 • Lettlest skjerm
 • QuickStart-funksjon
 • 7 programmer

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av InSportLine SKI2000

9 motstandsnivåer og 7 programmer
InSportLine SKI2000 kan skilte med ni ulike motstandsnivåer, som betyr at du kan tilpasse treningen til dine spesifikke behov og nivå. I tillegg har stakemaskinen syv ulike treningsprogrammer, slik at du kan variere treningsøktene og holde motivasjonen oppe. Enten du foretrekker en intervalløkt med høy intensitet eller en jevn, utholdenhetsfokusert treningsøkt, er disse programmene tilpasset ulike preferanser og hjelper deg med å nå dine treningsmål.

Lettlest skjerm for sporing av fremgang
Den brukervennlige og lettleste skjermen holder deg godt informert om fremgangen din, og viser viktige data som tid, distanse og kaloriforbruk. Denne uvurderlige funksjonen lar deg måle prestasjonene dine, og kan øke motivasjonen underveis i treningen.

Kompatibel med Polar-pulsbelte og slitesterk konstruksjon
En annen funksjon som gjør at denne stakemaskinen skiller seg ut, er kompatibiliteten med Polar pulsbelter. Denne funksjonen gir deg mulighet til å overvåke pulsen din under trening, slik at du holder deg innenfor din optimale treningssone og får en effektiv treningsøkt. Stakemaskinens robuste konstruksjon, med et slitesterkt grunnmateriale, bidrar også til at maskinen holder seg godt og yter jevnt, selv etter mange års intens bruk.

Fordeler

 • Pulsmåling i sanntid
 • Passer for alle treningsnivåer
 • Ulike programmer for å holde motivasjonen oppe
Ulemper

 • Polar pulsbelter kan begrense bruken av andre pulsmålerenheter

Forbrukerlivs vurdering

Etter vår mening er InSportLine SKI2000 en utmerket stakemaskin som passer for brukere på alle erfaringsnivåer. I tillegg har den en QuickStart-funksjon som gjør det svært enkelt å komme i gang med treningen. De ni motstandsnivåene og de syv ulike programmene gir fleksibilitet og variasjon, mens den lettleste skjermen gjør det enklere å følge med på fremgangen og gir en følelse av mestring. Den enestående kompatibiliteten med Polar pulsbelter muliggjør pulsmåling i sanntid for effektiv og sikker trening, selv om det kan begrense bruken av andre pulsmålere. Pulsbelter fra Polar har imidlertid svært god funksjonalitet, så vi synes ikke denne begrensningen er en stor skuffelse. Med sin slitesterke konstruksjon og pålitelige ytelse er InSportLine SKI2000 en god investering.

Spesifikasjoner:
Bredde: 56 cm
Høyde: 217 cm
Dybde: 127 cm
Vekt: 45 kg


Concept2 SkiErg PM5 Floor – Korrosjons- og ripebestandig stakemaskin med 4 forskjellige moduser

Blant de beste for hjemmetrening

✅ Positiv anmeldelse hos BestWomensWorkoutReviews.com
✅ God anmeldelse hos FasterSkier.com

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.
–>–>–>–>–>

Denne frittstående modellen skiller seg ut på grunn av sitt allsidige design med fire forskjellige moduser – enkel, dobbel, stående og sittende. Denne unike egenskapen gjør det mulig for personer i alle aldre og på alle nivåer å ta del i en utfordrende, men skånsom treningsøkt.

 • 4 forskjellige moduser
 • Svettebestandige håndtak
 • Korrosjons- og ripebestandig

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Concept2 SkiErg PM5 Floor

Innovative egenskaper ved den frittstående stakemaskinen Concept2 SkiErg PM5
Et av høydepunktene ved den frittstående stakemaskinen Concept2 er det toppmoderne overvåkningssystemet som måler puls og kaloriforbruk under treningsøkten. Med dette uvurderlige verktøyet kan du følge med på fremgangen din og gjøre daglige sammenligninger for å se hvordan du gradvis forbedrer deg. I tillegg er stakemaskinen utstyrt med en korrosjons- og ripebestandig overflate, noe som garanterer et uberørt utseende som tåler tidens tann. De medfølgende transporthjulene gjør det dessuten enkelt å flytte stakemaskinen hvor og når du måtte ønske det.

Justerbar motstand, sikkert grep og gode tilkoblingsmuligheter for ekstra allsidighet
Stakemaskinens justerbare motstandsnivå kan enkelt tilpasses dine preferanser og ditt treningsnivå. I tillegg sørger de svettebestandige håndtakene for et sikkert grep selv når hendene er våte, noe som er svært praktisk under intense og lange treningsøkter. Stakemaskinens Bluetooth- og ANT-kompatibilitet gjør det mulig å koble den sømløst til andre enheter, noe som muliggjør omfattende fremdriftssporing under treningsøktene. Dette er en verdifull funksjon for dem som følger nøye med på treningsreisen sin. Mulighet for kablede maskin-til-maskin-konkurranser tilfører dessuten et element av spenning og konkurranse, slik at du kan delta i morsomme og utfordrende treningsøkter med venner eller familiemedlemmer.

Hva sier forbrukere og eksperter om Concept2 SkiErg PM5 Floor ?

Treningseksperter roser denne stakemaskinen for dens bemerkelsesverdige skispesifikke treningsegenskaper, og fremhever dens potensial til effektivt å tone og styrke kjernemuskulaturen og overkroppen. På nettsteder som Fasterskier.com og Bestwomensworkoutreviews.com har stakemaskinens egenskaper fått strålende omtale. I vurderingene legges det vekt på maskinens evne til å gi en utmerket og målrettet trening av overkroppen, som er skreddersydd for å etterligne reelle ski-bevegelser. Med slike prisverdige egenskaper kan den bidra til å forbedre prestasjonene i bakken og gjøre deg til en raskere og dyktigere skiløper.

Fordeler

 • Sikkert grep
 • Forbedret tilpasningsevne
 • Bluetooth- og ANT-tilkobling
Ulemper

 • Krever plass

Forbrukerlivs vurdering

Etter vår mening er Concept2 SkiErg PM5 en imponerende frittstående stakemaskinen som tilbyr allsidig og utfordrende trening med mulighet for lav belastning for personer i alle aldre og på alle treningsnivåer. De innovative funksjonene, som det avanserte overvåkningssystemet, den korrosjonsbestandige overflaten og transporthjulene, gjør den til et slitesterkt og brukervennlig alternativ for alle som ønsker å forbedre kondisjon, styrke og utholdenhet. Det er imidlertid viktig å være klar over at den frittstående designen krever god plass og kan ta opp mye gulvplass i mindre rom. Maskinens tilpasningsdyktige motstand, det sikre grepet og de spennende mulighetene for konkurransetrening gjør den til et førstevalg for dem som ønsker en dynamisk og engasjerende treningsopplevelse.

Spesifikasjoner:
Bredde: 61 cm
Høyde: 216 cm
Dybde: 132 cm
Vekt: 37 kg


Abilica XC-Classic 2000 Komplett stakemaskin – forskjellige funksjoner for effektiv trening

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.
–>–>

Abilica XC-Classic 2000 stakemaskin har en dataskjerm med åtte funksjoner, slik at du enkelt kan spore din fremgang. Dette gjør den spesielt ideell for langrennsentusiaster, men den egner seg også godt til alle som ønsker å trene for å forbedre kondisjonsnivået.

 • Dobbeltrekk
 • Justerbar luftstrømming for motstand
 • Dataskjerm med 8 funksjoner

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Abilica XC-Classic 2000 Complete

Slitesterk konstruksjon
Abilica XC-Classic 2000 er utviklet i samarbeid med den verdenskjente langrennsløperen Johannes Høsflot Klæbo. Rammen på stakemaskinen har en svart pulverlakk, som gjør den robust og slitesterk. Den er 218 cm høy, noe som gjør at den passer til alle rom med standard takhøyde.

Designet er også elegant og stilig. Sammenlignet med lignende produkter på markedet, er dette et godt valg for deg som leter etter en robust stakemaskin som gir gode treningsøkter. 

Brukervennlig
Justerbar luftstrømming for ulike motstandsnivåer kan gjøre treningen mer effektiv. I tillegg har stakemaskinen rask og effektiv tilbakeføring av tauene. Dette gjør det enkelt å komme tilbake i posisjon for neste trekk. Dataskjermen måler tid, oppholdsfrekvens, kalorier, watt, hjertefrekvens, distanse og hastighet. På denne måten kan du enkelt spore fremgangen din.

Fordeler

 • Rask og effektiv tilbakeføring av tauene
 • Effektiv trening av overkroppen
 • Brukervennlig design
 • Minimal vibrasjon under trening
Ulemper

 • Ikke det beste valget for nybegynnere

Forbrukerlivs vurdering

Vi anbefaler Abilica XC-Classic 2000 stakemaskin til alle som ønsker å få en effektiv treningsøkt, spesielt for overkroppen. Den er svært brukervennlig og har minimal vibrasjon under bruk. Siden modellen er utviklet av og for langrennsløpere, er den kanskje ikke det opplagte valget for nybegynnere – men totalt sett anser vi denne stakemaskinen som et godt alternativ for deg som vil holde deg i form og gjøre deg klar skisesongen.

Spesifikasjoner:
 Bredde: 58 cm
Høyde: 215 cm
Dybde: 39 cm
Vekt: 40 kg
Maks brukervekt: 180 kg


Concept2 SkiErg PM5 Veggmontert – høykvalitets stakemaskin

✅ 4.6/5 Garagegymreviews.com
✅ 4.9/5 Google Shopping
✅ 4.9/5 Amazon

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.
–>–>

 

SkiErg er en stakemaskin som lar deg trene styrke og utholdenhet i armer, kjerne og ben. Den er for alle som ønsker å forbedre skiferdighetene eller bare holde seg i form. PM5-monitoren sporer fremgangen din og gir deg tilbakemelding på treningen.

 • Helkroppstrening
 • PM5 konsoll
 • Topp byggekvalitet

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Concept 2 SkiErg Veggmontert

Komplett kroppstrening
Bruk av stakemaskin er ideelt for kondisjonstrening, men også for økt muskelstyrke.  Musklene som primært brukes ved bruk av Concept 2 SkiErg er muskler i armer, mage, rygg, lår og legger. Stakemaskinen kan monteres på vegg eller frittstående med gulvstativ. Veggmontering er et utmerket alternativ hvis du vil spare plass, mens bruk av frittstående gulvstativet lar deg bruke stakemaskinen hvor som helst i hjemmet ditt. Den er også enkel å sette opp og ta ned.

Bluetooth og trådløs tilkobling
Stakemaskinen kan brukes til både dobbelttak og klassisk diagonalgang. Dette gir deg allsidigheten til å velge den teknikken du er mest komfortabel med. Det er også et godt alternativ hvis du ønsker å endre treningsrutinen. I tillegg har den ergonomiske håndtak som gir et komfortabelt og sikkert grep, og transporthjul på baksiden av basen for enkel transport. Bluetooth og ANT+ trådløs tilkobling gjør det enkelt å spore fremgangen din, og umiddelbare, nøyaktige ytelsesdata vises på skjermen. Det er en prisgunstig stakemaskin som vil gi deg det du trenger for en intens treningsøkt.

Hva sier forbrukere og eksperter om Concept 2 SkiErg Veggmontert

Maskinen har fått 4,9 av 5 på Googles samling av brukeranmeldelser på tvers av butikker. Den har også fått en god anmeldelse på Garagegymreviews.com, hvor det står at den er “en flott maskin for alle som ønsker å komme i form og jobbe med sin generelle kondisjon og styrke.” En annen god anmeldelse kommer fra Homegymexperts.co.uk, hvor anmelderen skriver at stakemaskinen er «en god maskin» og at «PM5-konsollen er en suveren».

Fordeler

 • Umiddelbare, nøyaktige ytelsesdata
 • Kan brukes til alle kondisjonsnivåer
 • Komfortabelt, sikkert grep
 • Bluetooth og ANT+ trådløs tilkobling
 • Snorer med høy styrke
Ulemper

 • Litt vanskelig for mindre personer å nå håndtaket
 • Gulvstativ må kjøpes separat

Forbrukerlivs vurdering

Denne veggmonterte stakemaskinen er ideell for alle treningsnivåer. Den har snorer av god kvalitet og kan brukes av alle, uavhengig av erfaring med ski eller trening. Vi oppdaget imidlertid at håndtaket kunne være litt utfordrende å nå for mindre personer, og at du må kjøpe gulvstativet separat. Likevel anbefaler vi denne stakemaskinen på det sterkeste, til alle som leter etter en en treningsmaskin for helkroppstrening.

Spesifikasjoner
Product specification Bredde: 61 cm
Høyde: 216 cm
Dybde: 132 cm
Vekt: 21 kg


Hva er en stakemaskin?

En stakemaskin er en treningsmaskin som simulerer skiopplevelsen. Den bidrar primært til å styrke musklene i overkroppen, men også bena, hoftene og rumpen. Stakemaskiner finnes i ulike prisklasser og har ulike funksjoner.

Noen stakemaskiner har LCD-skjermer som viser hastighet, distanse og forbrente kalorier. Andre stakemaskiner har pulsmåling og innebygde høyttalere slik at du kan høre på musikk mens du trener. Stakemaskiner er godt egnet for kondisjonstrening uten at du behøver å gå ut i det kalde været.

Hvordan fungerer en stakemaskin?

En stakemaskin brukes for vedlikeholde og forbedre skiferdigheter ved innendørs trening. Maskinen gjør dette ved å simulere motstanden i skiløypa, slik at brukerne kan etterligne de samme stake-bevegelsene som de ville brukt mens de går på ski. En stakemaskin fungerer ved at man beveger armene og overkroppen på samme måte som man ville gjort ved staking, ved hjelp av solide tau og håndtak som er festet til maskinen. Det er god trening for hele kroppen, og den kan brukes til å vedlikeholde og forbedre skiteknikken.

Hvilke muskler jobber ved bruk av en stakemaskin? 

En stakemaskin jobber primært med muskene i overkroppen, men også bena, hoftene og rumpe. I tillegg er de gode for kondisjonstrening. Andre kondisjonsmaskiner, som tredemøller og ellipsemaskiner, jobber primært med underkroppen. Stakemaskiner er et flott alternativ for de som leter etter en maskin som kan gi en treningsøkt for hele kroppen. Det er også en fin måte å forbedre balansen og koordinasjonen på.

Er en stakemaskin godt egnet for vekttap og muskelbygging?

En stakemaskin er et godt verktøy for vekttap og muskelbygging. Det er et populært valg blant treningsentusiaster på grunn av dens evne til å gi helkroppstrening. En stakemaskin kan brukes til å simulere langrenn, noe som gjør den til et godt valg for folk som ønsker å forbedre sin utholdenhet og styrke. Øvelsen man gjør ved bruk av en stakemaskin er godt for leddene, noe som gjør den til et godt valg for personer med ledd-problemer.

Er en stakemaskin bedre enn en tredemølle?

Her finnes det ikke noe fasitsvar, da både stakemaskiner og tredemøller har sine unike fordeler og ulemper. Stakemaskiner er bedre for forbrukere som ønsker å fokusere på musklene i overkroppen. De er et godt alternativ til en tredemølle hvis du leter etter en måte å simulere skigåing om sommeren, eller vinteren, uten å måtte gå ut av huset. Det er opp til den enkelte å bestemme hvilken maskin som er best for dem.

Hvor mange kalorier forbrenner man ved bruk av en stakemaskin?

En stakemaskin er designet for å gi intens kondisjonstrening, og som sådan kan bruk av en stakemaskin forbrenne et betydelig antall kalorier. Du kan forbrenne rundt 353 kalorier hvis du veier rundt 70 kg og bruker stakemaskinen i 30 minutter, mens du holder et gjennomsnittlig tempo som verken er moderat eller for intenst. 


Tidligere anmeldte produkter – nå utgått 

Stakemaskin uten dataskjerm

Denne stakemaskinen, uten dataskjerm, er ideell for personer på alle nivåer -fra nybegynnere til idrettsutøvere. Dens unike design gjør det mulig for deg å trene hvor som helst, uten å trenge elektroniske enheter. Den brukes av kjente idrettsutøvere som Ole Einar Bjørndalen, Dorothea Wierer og Stanislav Rezac.

 • Med skulderbredderegulering
 • Balansering av ryggmuskler
 • Brukes av kjente idrettsutøvere

 

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Stakemaskin uten dataskjerm

Enkel justering av motstand
Denne stakemaskinen fra Ercolina er ideell for de som ønsker å nyte skiopplevelsen uten ski på bena. Den kan brukes med ulik motstand på hver side, og den har syv motstandsnivåer. Dette er en god funksjon, da det lar deg trene i ditt eget tempo og få mest mulig ut av treningen.

Lett design
Da den kun veier 10 kg er den enkel å flytte rundt og oppbevare når den ikke er i bruk. I tillegg tar det kompakte designet minimalt med plass, noe som gjør den perfekt for mindre rom. Med sitt brede utvalg av motstandsnivåer vil denne stakemaskinen gi en god simulering av skiløypa for en autentisk skiopplevelse.

Skulderbreddereguleringen gjør at den kan tilpasses til ulike kroppsstørrelser og gi en mer komfortabel trening. Dette er viktig fordi det sikrer at du får mest mulig ut av opplevelsen og at du oppnår treningsmålene dine. I tillegg balanserer den ryggmusklene som bidrar til å forbedre holdning, og beskytte ryggraden mens du trener.

Fordeler

 • Kompakt alternativ
 • Enkel å bære og installere
 • Lett design
 • Bredt utvalg av motstandsnivåer
 • God simulering av skiløypa
Ulemper

 • Uten dataskjerm som måler hastighet, distanse og tid

Forbrukerlivs vurdering

Denne stakemaskinen er for deg, som har et litt strammere budsjett, men som likevel ønsker høy kvalitet. Den tilbyr realistisk diagonalgang, men mangler en dataskjerm som måler hastighet, distanse og tid, som navnet tilsier. Dette kan være en ulempe for noen, men vi mener likevel at denne stakemaskinen er verdt pengene og derfor er det vårt beste budsjettvennlige valg. 

Spesifikasjoner:
Bredde: 53 cm
Høyde: 23 cm
Dybde: 22 cm
Vekt: 10,7 kg
Maks brukervekt: Ikke aktuelt

Ercolina Moto

 

Ercolina Moto er en stakemaskin som automatisk regulerer motstandsnivået. Idrettsutøvere har brukt denne maskinen siden 1996, da den er svært godt egnet for å øke styrke i armene og overkroppen. Den største fordelen med denne stakemaskinen er at den er utrolig slitesterkt. Dette gjør den ideell for deg som leter etter en stakemaskin av høy kvalitet, slik at du kan nå dine treningsmål.
 • 6 motstandsnivåer
 • Velg mellom batterier eller strøm
 • Brukt av idrettsutøvere siden 1996

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Ercolina Moto

Rask installasjon
Dataskjermen på Ercolina Moto stakemaskin viser data som hastighet, gjennomsnittlig distanse, bevegelsesfrekvens, gjennomsnittlig kraft for hvert trekk og gjennomsnittlig wat-effekt. Denne informasjonen kan hjelpe deg med å spore fremgangen din og få mest mulig ut av treningen.

Dataene lagres når maskinen slås av, slik at du kan se gjennom dem senere og følge din egen utvikling. Den kan installeres raskt og hvor som helst -den er lett og kompakt, så du kan ta den med deg uansett hvor du går.

Automatisk justering av motstand
Ercolina Moto stakemaskin er godt egnet for å trene kjernemuskulaturen. Den har seks motstandsnivåer, så du kan velge treningens intensitet.

Stakemaskinen gjør det mulig for deg å trene dobbelttak og diagonalgang grunnet dens to separate motstandsenheter. Mens du bruker stakemaskinen, modifiserer “Moto Power Meter” kraftreguleringen på magnetbremsen med en elektrisk motor for å automatisk justere motstanden til forhåndsinnstilte nivåer.

Fordeler

 • Kan installeres innendørs eller utendørs
 • Enkel å transportere
 • Gjør det mulig å utøve dobbeltrekk og diagonalgang
 • Justerbar bredde
 • Gir god simulering av skiløypa
Ulemper

 • Kommer ikke med stativ
 • Høyere prisklasse

Forbrukerlivs vurdering

Ercolina Moto stakemaskin er et toppvalg for deg som leter etter en stakemaskin av kvalitet. Selv om den har noen ulemper, for eksempel at den er noe dyrere og ikke har stativ, veier fordelene tyngre enn ulempene. Den gir en utmerket simulering av skiløypa, noe som gjør den til et av de beste “premium”valgene på markedet.

Spesifikasjoner:
 Bredde: 53 cm
Høyde: 23 cm
Dybde: 22 cm
Vekt: 13 kg
Maks brukervekt: Ikke aktuelt


FAQ

Vil en stakemaskin gi en god treningsøkt?
En stakemaskin vil gi en god treningsøkt fordi den gir deg den motstanden du trenger for en intens økt. Den er også god for kondisjonstrening fordi den får opp pulsen din, noe som gjør den sammenlignbar med andre treningsmaskiner -slik som tredemøller og ellipsemaskiner.
Hvilke muskler trenes ved bruk av stakemaskin?
En stakemaskin trener først og fremst muskene i overkroppen, slik som mage, armer og rygg -men den trener også musklene i lår og legger. Den er også god for kondisjonstreninger, spesielt ved utførelse av intervaller.
Hvor lenge kan jeg bruke en stakemaskin?
En stakemaskin kan brukes til ulike typer treningsopplegg, avhengig av brukerens preferanser. Dersom du er nybegynner kan det være lurt å bruke stakemaskinen i kun 5 minutter i begynnelsen og deretter øke tiden etter hvert som du forbedrer deg og blir vant til maskinen.

Beskrivelse av kilder og tester

Vi håper du føler at det ligger mye arbeid bak denne artikkelen. Vi ønsker å gi deg en objektiv vurdering av alle produkter, og derfor stoler vi på både offisielle forbrukerråd, eksterne eksperter og forbrukernes egne anmeldelser på tvers av både danske og internasjonale nettbutikker. Vårt forskningsteam har undersøkt markedet og undersøkt alle relevante kilder.I vårt arbeid har vi brukt følgende ekspertkilder og tester:
Google Shopping

Google Shopping er en funksjon i Google som lar brukere søke etter og sammenligne produkter fra nettbutikker. Google Shopping viser de nyeste prisene, tilbudene og tilgjengeligheten av produkter fra en rekke nettbutikker.

Concept2 SkiErg PM5 Wall – Du kan se anmeldelsene her.

Amazon

Amazon er en nettforhandler som selger forskjellige varer, inkludert bøker, musikk, elektronikk og klær. Plattformen lar kunder kommentere produktene de har kjøpt for å hjelpe fremtidige kjøpere med å ta gode avgjørelser.

Concept2 SkiErg PM5 Wall – Du kan se anmeldelsene her.

Garagegymreviews.com

Garagegymreviews.com er et nettsted som gir anmeldelser av treningsutstyr. De vurderte Concept 2 SkiErg Veggmontert basert på konstruksjon, holdbarhet, allsidighet, brukervennlighet og tkvalitet.

Testet: 22/06/2022

Du kan se anmeldelsen her.

BestWomensWorkoutReviews.com
BestWomensWorkoutReviews.com er et omfattende nettsted med anmeldelser og anbefalinger av treningsprodukter, -programmer og -utstyr for kvinner. Med ekspertvurderinger av ulike treningsartikler, fra yogamatter til treningsarmbånd, kan forbrukerne ta informerte kjøpsbeslutninger. Plattformen vurderer også populære treningsprogrammer, som HIIT og yoga, som passer for personer på ulike treningsnivåer. I tillegg finner du innsiktsfulle artikler og veiledninger om ernæring og skadeforebygging. Med vekt på objektivitet hjelper nettstedet forbrukerne med å navigere trygt i treningsverdenen, og fremmer en aktiv og sunn livsstil for alle.
Du kan se deres test av Concept2 SkiErg PM5 Floor her.
FasterSkier.com

FasterSkier.com er et veletablert nettsted dedikert til langrenn, skiskyting og andre nordiske sportsgrener. Nettstedet henvender seg til et bredt publikum av treningsentusiaster, utøvere, trenere og fans. Plattformen tilbyr omfattende nyheter, oppdateringer og innsikt, og dekker et bredt spekter av emner, inkludert løpsresultater, utøverprofiler, arrangementsdekning, treningsteknikker, utstyrsanmeldelser og bransjenyheter. Med et team av dedikerte skribenter og reportere leverer FasterSkier.com oppdatert og nøyaktig innhold, noe som gjør det til en pålitelig og engasjerende kilde for alle som er lidenskapelig opptatt av sport.

Du kan se deres test av Concept2 SkiErg PM5 Floor her.

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere