Spinningsykkel test-guide: De beste spinningsyklene til å trene innendørs

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

Er du glad i å sykle, men skulle helst vært foruten dårlig vær og vind mens du opprettholder treningsplanen din? Elsker du å kjenne at det svir i musklene samt følelsen du får av å bli sterkere og mer utholdende, eller vil du bare komme i bedre form generelt sett? Da kan en spinningsykkel være noe for deg. 

Dersom du er flink til å trene jevnlig så får du en enkel og effektiv måte å trene på helt uten at du trenger å forlate hjemmet ditt. Med en spinningsykkel vil du i tillegg kunne trene mange ulike muskelgrupper og bruke hele kroppen, ikke bare beina. 

Kjernemuskulaturen din vil nemlig også sette stor pris på den gratis treningen den får ved at du tar i bruk en spinningsykkel. Det finnes imidlertid et par aspekter du bør tenke over før du går til anskaffelse av en spinningsykkel.

Dette bør du tenke på før du kjøper deg en ny spinningsykkel:

green-elmVekten på svinghjulet: Svinghjulets vekt bestemmer hvordan sykkelen beveger seg. Jo større vekt, desto jevnere bevegelse. De beste modellene ligger ofte på 40-50 kilo.
green-elmRamme og ben: Se etter en spinningsykkel med en stabil ramme og brede ben for optimal balanse. Dersom du kjøper på nett kan det være lurt å fokusere på beina og sørge for at de er brede nok til at sykkelen holder seg balansert til og med når den brukes flittig.
green-elmDrivsystem: Spinningsykler har to forskjellige typer drivsystem. Den ene er et kjedebasert drivsystem, og den andre er et beltebasert drivsystem. Et beltebasert drivsystem er å foretrekke da denne typen er stillegående og krever mindre vedlikehold.
green-elmBremsesystem: Det finnes tre forskjellige typer bremsesystemer og skivebremser – velg helst det beste du har råd til innenfor rammene av budsjettet ditt.
green-elmMotstandstyper: Det finnes fire typer motstand på en spinningsykkel. Det er kabelmotstand, manuell motstand, elektrisk, magnetisk og elektromagnetisk motstand. Hva du velger kommer an på preferanse og budsjett.
green-elmJusterbarhet: Sjekk om modellen du er interessert i har et justerbart sete og et justerbart styre. Dette er viktig for at du skal kunne sitte behagelig på spinningsykkelen. 
green-elmTransporthjul: Spinningsykler er tunge, derfor er det viktig at sykkelen har transporthjul dersom du vil kunne flytte på den.
green-elmTilleggsartikler: Sjekk om sykkelen kommer med noen tilleggsartikler. Det kan for eksempel være lurt at modellen kommer med en flaskeholder eller et display med skjerm slik at du kan følge med på målingene dine. 

arrow-more

Legg merke til at Forbrukerliv ikke tester produktene selv, men heller samler inn resultater fra upartiske tester. På den måten kan du enklere skaffe deg en oversikt over de beste produktene som markedet har å by på. 

Abilica Premium Pro Spinningsykkel – utrolig høy motstand

Vår anbefaling

✅ Fraktfritt i fastlands Norge
✅ 90 dager returret

Abilica Premium Pro Spinningsykkel er ypperlig dersom du vil ha en sykkel som kan levere en høy motstand slik at du virkelig får testet musklene dine. Her kan du kombinere både styrketrening, kondisjonstrening og utholdenhetstrening med ett og samme produkt. Modellen er utstyrt med en skjerm som er enkel å lese, og den viser også pedalenes motstand i Watt. Sykkel leveres også med kombipedaler.

  • Skjerm som er enkel å lese
  • Skjermen viser motstand i Watt
  • Leveres med kombipedaler

Forbrukerliv sin vurdering

Abilica Premium Pro Spinningsykkel anbefaler vi varmt da dette er en modell som virkelig imponerer når det kommer til motstand. Du slipper å måtte skaffe deg masse forskjellig utstyr for å kunne trene alle kroppens muskler, for denne sykkelen er kraftig nok til å kunne trene både nybegynnere og atleter.

Dette bør du tenke på før du kjøper Abilica Premium Pro Spinningsykkel

Maksimal brukervekt på 150 kg

Premium Pro takler en maksimal brukervekt på 150 kg. Dette er en god vekt som vil gi alle brukere mulighet til å trene intenst uten å bekymre seg for at spinningsykkelen ikke skal være stabil. Jo tyngre sykkelen er, desto jevnere vil bevegelsene føles. 

Reimdrift

Det finnes mange ulike typer motstand, og Premium Pro er utstyrt med en reimdrift med manuell motstandsregulering, slik at du kan skreddersy sykkelen til dine behov. 

Flaskeholder og kombipedaler

Premium Pro er klargjort for en flaskeholder på rammen. Modellen kommer også med en lettlest skjerm som viset belastning i Watt mens du tråkker – i tillegg til vanlige målinger som distanse, hastighet og tråkkfrekvens. Modellen kommer med kombipedaler med SPD slik at du kan bruke sykkelsko under treningen.

Fordeler

 • Stillegående modell
 • Stabil under hard trening
 • Setet kan justeres både horisontale og vertikalt
 • Kommer med transporthjul
Ulemper

 • Motstandsnivå må justeres manuelt

Spesifikasjoner:

Mål: 131 x 65 x 130 cm
Maks. brukervekt: 150 kg
Antall motstandsnivåer: 16 stk.
Vekt svinghjul: 22 kg


Abilica Spinningsykkel Racer 2.1 – gir en ekte sykkelfølelse

Best til prisen

✅ Fraktfritt i fastlands Norge
✅ 90 dager returret
Middels god anmeldelse hos Pricerunner.dk

Abilica Spinningsykkel Racer 2.1 vil være et briljant valg for deg som vil ha en følelse av å sykle på ekte ute i naturen – uten at du trenger å forlate huset. Modellen har et tungt svinghjul på 22 kg for en eksepsjonell stabilitet og en jevn bevegelse, i tillegg til at den er beltedrevet for en stille treningsøkt. Setet og håndtaket kan også justeres.

  • Tungt svinghjul på 22 kg for god stabilitet og jevn bevegelse
  • Beltedrevet for en stille treningsøkt
  • Setet og håndtaket kan justeres

Forbrukerliv sin vurdering

Denne spinningsykkelen anbefaler vi da den er perfekt dersom du vil sykle uten å vekke de andre i huset. Modellen gir en ekte følelse av å sykle i friluft da hjulet er tungt nok til å gi en jevn og behagelig bevegelse. Modellen har i tillegg en maksimal brukervekt på 130 kg.

Dette bør du tenke på før du kjøper Abilica Spinningsykkel Racer 2.1

Veier 45 kilo

Vekten til modellen vil gi deg stabilitet og bestemme hvordan spinningsykkelen beveger seg. Racer 2.1 veier 45 kilo, som er mer enn nok til at den vil holde seg stabil under treningen. 

Reimdrift og justerbar motstand

Denne spinningsykkelen kommer med en reimdrift der du kan justere motstandsnivået manuelt, slik at treningsøkten kan skreddersys akkurat deg.

Justerbar modell med flott skjerm

På spinningsykkelen Abilica Racer 2.1 kan du justere setet opp og ned, samt frem og tilbake. Modellen har også transporthjul og et justerbart styre – samt en klar og informativ skjerm som viser målinger for antall tråkk pr min (RPM), tid, kaloriforbruk (kcl), distanse og hastighet (km/t).

Hva sier ekspertene om Abilica Spinningsykkel Racer 2.1?

Ekspertene hos den danske nettsiden Pricerunner.dk har gitt modellen en middels god anmeldelse. Dette begrunner ekspertene med at modellen er en utrolig populær spinningsykkel som ligger ca. midt på treet både når det kommer til prestasjon og pris. De mener du vil få mye valuta for pengene.

Fordeler

 • Enkel å sette sammen
 • Robust ramme
 • Komfortabelt håndtak
Ulemper

 • Setet kunne være litt mer komfortabelt

Spesifikasjoner:

LMål: 120 x 55 x 117 cm
Maks. brukervekt: 130 kg
Antall motstandsnivåer: 0 stk.
Vekt svinghjul: 22 kg


inSPORTline Drakkaris Spinningsykkel – profesjonell modell

Perfekt for god balanse

✅ 30 dages returrett
✅ Prisgaranti

 

inSPORTline Dakkaris Spinningsykkel er ypperlig til den profesjonelle brukeren som krever en god balanse av sykkelen – selv under beinhard trening. Modellen har en maksimal brukervekt på hele 130 kilo, og gir en stillegående og jevn trening. Her trenger du ingen stikkontakt for å kunne bruke sykkelen, og du kan nyte en perfekt balansert maskin med en manuell justering av motstand.

  • Jevn og stillegående modell
  • Trenger ingen stikkontakt
  • Perfekt balansert sykkel med manuell justering av motstand

Forbrukerliv sin vurdering

Forbrukerliv anbefaler inSPORTline Dakkaris Spinningsykkel varmt da dette er en modell som selv profesjonelle atleter kan bruke, og som kan utfordre både de som er godt trent og nybegynnere. Den kommer med 8 nivåer for motstand og et ganske tungt svinghjul på 18 kg som vil hjelpe til med å holde sykkel stabil – selv under tunge og lange treningsøkter.

Dette bør du tenke på før du kjøper inSPORTline Drakkaris Spinningsykkel

Veier 48 kg

Denne spinningsykkelen veier 48 kilo i seg selv, og selve svinghjulet veier 18 kilo for en ekstra god stabilitet. Modellen har også en maksimal brukervekt på 130 kilo. 

Reimdrift 

Dakkaris kommer med en solid reimdrift der du kan justere motstanden manuelt. Du kan derfor bruke modellen uten å koble den til noen strømkilde. 

3 treningsprogrammer og gode målinger

inSPORTline Dakkaris kommer med flere gode funksjoner. Dette inkluderer blant annet modellens sikkerhetsbrems, 3 ulike treningsprogrammer for enhver dagsform og en flott skjerm som viser målinger. Målingene inkluderer tid, kalorier, distanse, puls, kalorier og roteringer per minutt.

Fordeler

 • 3 målrettede treningsprogrammer
 • Enkel skjerm med all grunnleggende info
 • Justerbart sete og håndtak
Ulemper

 • Tung modell
 • Ingen flaskeholder

Spesifikasjoner:

LMål: 140 x 63 x 131 cm
Maks. brukervekt: 130 kg
Antall motstandsnivåer: 8 stk.
Vekt svinghjul: 18 kg


BH Fitness Duke – spinningsykkel med skjerm

✅ 4,3 av 5 stjerner av brukerne hos Google Shopping
✅ 14 dager returrett

BH Fitness Duke Spinningsykkel – Vår anbefaling

BH Fitness Duke Spinningsykkel er en nydelig modell for deg som vil ha en spinningsykkel av god kvalitet der du for mye valuta for pengene.

Kult design

Duke Spinningsykkel er en modell fra merket BH Fitness, og denne sykkelen er utstyrt med høy komfort og et utrolig kult design i sort med oransje detaljer. 

Setet og styret er anatomisk utformet, derfor kan du her være sikker på at du sitter ergonomisk riktig. I tillegg kan modellen justeres både horisontalt og vertikalt. 

Stillegående modell med Poly-V reimdrift

Modellen er stillegående og kan derfor brukes til alle døgnets tider uten at du kommer til å plage andre beboere i huset ditt eller i oppgangen din dersom du bor i blokk. 

BH Fitness Duke Spinningsykkel er i tillegg utstyrt med en Poly-V reimdrift og en kraftig stålramme med korrosjonsbeskyttelse slik at den ikke ruster dersom den blir utsatt for fukt eller andre skader.

Fornøyde brukere

Brukerne fra Google Shopping har gitt modellen hele 4,2 stjerner av 5 mulige. Dette vitner om hvor fornøyde de er, og en av brukerne har følgende å si om Duke Spinningsykkel:

Fordeler

 • Svært stillegående modell
 • Gir en jevn og stødig sykkelopplevelse 
 • Stabil modell
Ulemper

 • Enkelte programmer kan forbedres

DKN Technology Pro-1 – spinningsykkel med app og Bluetooth

✅ 4 av 5 stjerner av brukerne hos Google Shopping
✅ 14 dager returrett

DKN Technology Pro-1 Spinningsykkel

DKN Technology Pro-1 Spinningsykkel er spinningsykkel for deg som er kresen og elsker å trene spinningsykkel hjemme – og som ikke vil blakke deg helt på en ny spinningsykkel.

Kraftig svinghjul og mange programmer

DKN Technology Pro-1 Spinningsykkel er utstyrt med et kraftig svinghjul. Hjulet veier 22 kilo, og her kan du selv justere motstanden slik at den blir som du ønsker. Motstanden består her av et manuelt friksjonssystem. 

Denne modellen er i tillegg utstyrt med mange ulike programmer som du kan velge å ta i bruk. Dette inkluderer for eksempel programmer for tid, distanse, kaloriforbrenning og puls.

Koble til telefonen eller nettbrettet

Du kan koble Pro-1 Spinningsykkel til trenings-apper på smarttelefonen din eller nettbrettet ditt dersom du ønsker det. 

Modellen kobles til ved hjelp av Bluetooth, og da vil du få tilgang til mange ulike målinger og informasjon om treningsøkten din som du ellers ikke ville kunne holde deg oppdatert om. 

Du kan også bruke apper som for eksempel Zwift og Kinomap med denne modellen. 

Kan justeres

DKN Technology Pro-1 Spinningsykkel kan justeres slik at den blir tilpasset akkurat din kropp. Her kan både setet og styret justeres trinnløst for en perfekt passform. 

Denne beltedrevne modellen vil i tillegg kunne garantere en jevn og vedlikeholdsfri ytelse, og her vil du få pedaler som er utstyrt med en kurv for god støtte til alle typer treningssko. 

Fordeler

 • Eget program for tid, distanse, kalorier og puls
 • Kan kobles til apper via Bluetooth
 • Maksimal brukervekt på 150 kg
Ulemper

 • Motstandsnivå må justeres manuelt

BH Fitness SB3 Magnetic – flott spinningsykkel med lite vedlikehold trengs

✅ 4,5 av 5 mulige stjerner av brukerne hos Google Shopping
✅ 14 dager returrett
BH Fitness SB3 Magnetic Spinningsykkel

BH Fitness SB3 Magnetic Spinningsykkel er et flott valg dersom kun det beste av det beste er godt nok for deg. 

Stillegående spinningsykkel

 BH Fitness SB3 Magnetic Spinningsykkel er en modell som er utstyrt med svært stillegående pedaler. Pedalene går smidig takket være Poly-V reimdriften som er svært imponerende. 

Svinghjulet er laget av aluminium og er i tillegg dekket av et beskyttende lag som unngår at fukt eller korrosjon kan oppstå og lage skader. Det vil være med på å gi sykkelen en lang levetid og en god funksjonalitet generelt sett.

Justerbart sete og styre

Både sykkelens sete og styre er konstruert til å kunne være så ergonomisk optimal som overhodet mulig, derfor kan begge justeres slik at sittestillingen blir perfekt for akkurat din kropp. Justeringen kan skje både vertikalt og horisontalt ut ifra dine personlige preferanser. 

BH Fitness SB3 Magnetic Spinningsykkel trenger imidlertid ikke kun brukes av privatpersoner. Den er også godt egnet til bruk på for eksempel hotell, treningssenter, hos fysioterapeuter og så videre. Den vil nemlig kunne tåle mye og intensiv bruk som overstiger 20 timer i uken. 

Fordeler

 • Flott design
 • Veldig lite vedlikehold trengs
 • Komfortabel modell
Ulemper

 • Ikke ideell for brukere over 110 kg

BH Fitness SB 1.4 Spinningsykkel – flott design i en nydelig burgunder farge

✅ 4,3 av 5 mulige stjerner av brukerne hos Google Shopping
✅ God anmeldelse på den danske nettsiden Pricerunner

BH Fitness SB 1.4 Spinningsykkel er en flott og stabil modell å velge dersom dette er viktig for deg når du skal komme i gang med treningen din for fullt. 

Kult design

BH Fitness SB 1.4 Spinningsykkel er utstyrt med et veldig kult og moderne design i en dyp burgunderrød farge som gjør at den ser eksklusiv og dyr ut. 

Modellen har en stillegående Poly V Belt reimdrift, noe som er en stor fordel dersom du for eksempel har lyst til å sykle tidlig om morgenen mens resten av husstanden sover. Bevegelsene blir jevne og stille i tillegg til at sykkelen ikke har behov for å vedlikeholdes så ofte. 

Stabilt svinghjul

Svinghjulet på BH Fitness SB 1.4 Spinningsykkel veier 18 kilo og er derfor ikke den aller mest stabile modellen som finnes på markedet – men for de aller fleste vil nok dette holde dersom vekten til brukeren ikke er for høy. 

Fornøyde brukere

Brukerne hos Google Shopping er i tillegg svært fornøyde med BH Fitness SB 1.4 Spinningsykkel, og det vitner antall stjerner om. BH Fitness SB 1.4 Spinningsykkel har nemlig fått hele 4m3 av 5 mulige stjerner etter at brukerne har hatt mulighet til å teste modellen i praksis over tid.

Fordeler

 • Ergonomisk sete og styre
 • Robust og stabil modell
 • Fantastisk design
 • Stillegående spinningsykkel
Ulemper

 • Vanskelig å kunne lese displayet dersom det er litt mørkt
 • Ikke helt nøyaktige målinger om kaloriforbrenning

BH Fitness RDX 1.1 Spinningsykkel – en fantastisk modell for intense økter

✅ 4,3 av 5 mulige stjerner av brukerne hos Google Shopping
✅ 14 dager returrett

BH Fitness RDX 1.1 Spinningsykkel

BH Fitness RDX 1.1 Spinningsykkel er den perfekte spinningsykkelen for deg som elsker intense treningsøkter som presser kroppen din til nye nivåer under treningen. 

20 kg svinghjul

BH Fitness RDX 1.1 Spinningsykkel er utstyrt med et svinghjul som veier 20 kilo – dette er litt mer enn hva andre modeller i samme prisklasse er utstyrt med. 

Svinghjulet vil være tungt nok til å gjøre modellen stabil for de fleste brukere med en gjennomsnittlig kroppsvekt. Dersom du ligger i en litt høyere vektklasse så kan det hende at du trenger et litt tyngre svinghjul.

Mange nivåer for motstand

BH Fitness RDX 1.1 Spinningsykkel er utstyrt med hele 8 ulike nivåer for motstand. Det er mer enn nok til at du kan utfordre deg selv og øke motstanden over tid etter hvert som du blir sterkere og kondisjonen din forbedrer seg.

Med denne modellen vil du også få friksjonsbremser som fokuserer på sikkerhet mens du sykler.

Ergonomisk spinningsykkel

Denne spinningsykkelen fra BH Fitness er i tillegg utstyrt med et sete og styre som begge er justerbare både vertikalt og horisontalt, som gjør at du kan skreddersy sittestillingen til akkurat din kropp – slik at den er så ergonomisk optimal som mulig.

Brukerne hos Google Shopping er i tillegg svært fornøyde med modellen da de gir den 4,3 av 5 mulige stjerner. En av brukerne har følgende å si om modellen:

Fordeler

 • Justerbart sete og styre
 • Hele 7 ulike nivåer for motstand
Ulemper

 • Ingen Bluetooth 
 • Skjermen trenger nok lys i rommet for å kunne leses

Tunturi S40 Competence Front Spinningsykkel – enkel å sette sammen

✅ 4,6 av 5 mulige stjerner av brukerne hos Google Shopping
✅ 14 dager returrett

Tunturi S40 Competence Front Spinningsykkel

Tunturi S40 Competence Front Spinningsykkel er en robust spinningsykkel til trening hjemme. Modellen inngår i Competence serien fra Tunturi.

Sterk rammekonstruksjon

Denne modellen kommer med en sterk rammekonstruksjon som vil gjøre modellen stabil og solid. Med Tunturi S40 Competence Front Spinningsykkel vil du kunne trene på en god og ergonomisk måte, for her kan du justere både setet og styret.

Transporthjul følger med

Tunturi S40 Competence Front Spinningsykkel er også utstyrt med transporthjul foran slik at du enkelt kan forflytte modellen til et annet rom eller en annen plass i rommet den står på – slik at den ikke står i veien når den ikke er i bruk.

Det er veldig fint da spinningsykler ofte er veldig tunge – og dersom de ikke er utstyrt med transporthjul så har du veldig lite frihet når det kommer til plassering av sykkelen. 

Fornøyde brukere hos Google Shopping

Brukerne hos nettsiden Google Shopping er utrolig fornøyde med Tunturi S40 Competence Front Spinningsykkel da de har gitt den hele 4,6 av 5 mulige stjerner. En av brukerne har følgende å si om modellen: 

Fordele

 • Stabil modell
 • Stillegående sykkel
 • Enkel å flytte rundt på
Ulemper

 • Litt smalt sete
 • Pedalene kan forbedres

BH Fitness SB2.6 Spinningsykkel – gir en ekte sykkelopplevelse

✅ 4 av 5 mulige stjerner av brukerne hos Google Shopping
✅ 14 dager returrett

BH Fitness SB2.6 Spinningsykkel

BH Fitness SB2.6 Spinningsykkel er et ypperlig valg av spinningsykkel for deg som vil ha en ekte følelse av å sykle ute i naturen. 

Utstyrt med en LCD-skjerm

Denne modellen er utstyrt med en LCD-skjerm slik at du enkelt kan få en god oversikt over målingene dine, slik at du kan følge med på fremskritt ved at du får informasjon om tid, distanse, kaloriforbrenning og tråkk per minutt. 

Justerbar modell

BH Fitness SB2.6 Spinningsykkel kan du enkelt justere både setet og styret ditt – ikke bare loddrett, men også vannrett. 

Modellen er utstyrt med et design som er både anatomisk korrekt og ergonomisk optimalt. Den er stillegående slik at du for eksempel kan trene tidlig om morgenen mens de andre i huset sover. 

Poly V-reimdrift

BH Fitness SB2.6 Spinningsykkel er utstyrt med en Poly V-reimdrift som er ansvarlig for hvor stillegående modellen er – i tillegg til at den på grunn av dette krever relativt lite vedlikehold. 

SB2.6 Spinningsykkel fra BH Fitness er i tillegg utstyrt med Dual SPD-kombipedaler. 

Fordele

 • Fantastisk design
 • Robust modell
 • Komfortabel spinningsykkel
 • Stillegående i bruk
Ulemper

 • Bremsene kan forbedres
 • Maksimal brukervekt på kun 115 kg

BH Fitness Tokyo Spinningsykkel – en solid modell med høy vektkapasitet

✅ God anmeldelse med 4 av 4 mulige stjerner hos britiske Bikeradar.com
✅ 14 dager returrett

BH Fitness Tokyo Spinningsykkel

BH Fitness Tokyo Spinningsykkel er en perfekt modell for deg dersom du gjerne vil at sykkelen skal kunne tåle en høy brukervekt.

Vektkapasitet på hele 130 kg

BH Fitness Tokyo Spinningsykkel har en maksimal vektkapasitet på 130 kilo, som er mer enn hva mange andre modeller kan tilby. 

Denne modellen egner seg derfor bra dersom du veier en del og gjerne vil ned i vekt, for her kan du trene fritt uten å bekymre deg for at spinningsykkelen ikke er stabil nok. 

Stillegående spinningsykkel med transporthjul

BH Fitness Tokyo Spinningsykkel er en stillegående modell med et svinghjul på hele 20 kg – som er mer enn hos mange andre modeller i samme prisklasse.

Denne modellen er utstyrt med magnetisk motstand – som er den beste mostanden du kan få tak i. I kombinasjon med Poly V-reimdriften vil motstanden kunne gi deg stille og jevne bevegelser slik at du kan trene lenge uten å irritere deg over at sykkelen bråker mye.

BH Fitness Tokyo Spinningsykkel er også utstyrt med transporthjul slik at du enkelt kan flytte på modellen dersom du ønsker det. 

Fordele

 • Stødig og solid modell som tåler mye
 • Jevn og god motstand
 • Stillegående modell
 • SPD kombipedaler
 • Enkel å transportere med hjul
Ulemper

 • Ingen forhåndsinnstilte programmer
 • Ingen holder til telefon eller nettbrett

Det finnes mange gode helsefordeler ved å sykle

Dersom du lurer på hvordan helsen din kan forbedres ved å sykle på en spinningsykkel så er det bare å lese videre. 

Spinning-timer hvor man sykler innendørs på treningssenter til høy musikk er utrolig populære. De finnes på alle treningssenter og har til og med helt egne treningssenter som kun er dedikert til spinning. 

Styrker kjernemuskulaturen

Spinning er ikke bare en type trening som styrker musklene i bena dine. Her får du også en god trening for kjernemuskulaturen, i tillegg til at det selvsagt er en fantastisk måte å trene kondisjon på. 

Mange gode fordeler for kroniske tilstander

Spinning kan også hjelpe til med å forbedre mange ulike typer kroniske tilstander. I og med at spinning hovedsakelig er en kardiovaskulær type trening så vil det hjelpe til med å forbedre blodgjennomstrømmingen i kroppen. 

En stor fordel ved dette er at det kan hjelpe til med å unngå at man blir utsatt for sykdommer som for eksempel høyd blodtrykk, diabetes, slag og hjertesykdommer.

Forbedrer humør og er snill mot leddene

I tillegg kan spinning forbedre humøret ditt og kondisjonen din og hjelpe deg med å forbrenne kalorier dersom du ønsket å gå ned i vekt. 

Spinning er i tillegg en skånsom treningsform når det kommer til leddene dine. Spinning er «low impact», det vil si at du ikke vil få harde slag mot leddene som du vil når du for eksempel løper. Derfor er dette en flott måte å trene på dersom du har leddplager. 

Du bør også vurdere vår anmeldelse av de beste stakemaskinene på markedet. Du kan lese mer om det her


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
Google Shopping

Google Shopping lar brukerne søke på produkter slik at de kan finne og sammenligne ulike modeller. Her har brukerne anmeldt alle modellene i denne artikkelen. 

Du kan lese mer om BH Fitness Duke Spinningsykkel her.
Du kan lese mer om DKN Technology Pro-1 Spinningsykkel her.
Du kan lese mer om BH Fitness SB3 Magnetic Spinningsykkel her.
Du kan lese mer om BH Fitness SB 1.4 Spinningsykkel her.
Du kan lese mer om BH Fitness RDX 1.1 Spinningsykkel her.
Du kan lese mer om Tunturi S40 Competence Front Spinningsykkel her.
Du kan lese mer om BH Fitness SB2.6 Spinningsykkel her.
Du kan lese mer om BH Fitness Tokyo Spinningsykkel her

Andre relevante tester og artikler

Her hos Forbrukerliv finner du også en lang rekke andre artikler om andre testvinnende produkter som du kanskje vil synes er interessante. Du kan for eksempel kaste deg over en av våre andre artikler om internett-relaterte produkter. 

Er du interessert i ulike typer trening i hverdagen så kan du også ta en titt på våre artikler om tredemøller og ellipsemaskiner. Er du imidlertid glad i vannsport så kan du med fordel lese vår artikkel om SUP brett. Liker du å følge med på målingene dine og se fremskritt så kan det også være lurt å vurdere en pulsklokke.

FAQ

Hvile sykler er best til spinning? 
BH Fitness Duke Spinningsykkel, DKN Technology Pro-1 Spinningsykkel, BH Fitness SB3 Magnetic Spinningsykkel, BH Fitness SB 1.4 Spinningsykkel, BH Fitness RDX 1.1 Spinningsykkel, Tunturi S40 Competence Front Spinningsykkel, BH Fitness SB2.6 Spinningsykkel og BH Fitness Tokyo Spinningsykkel.
Hva burde jeg vite om spinningsykler? 
Det er flere ting du bør tenke over når du skal kjøpe en spinningsykkel. Dette inkluderer blant annet vekten på svinghjulet, materiale i ramme og bein, type drivsystem, bremsesystem og type motstand. Tenk også over hva slags pedaler du vil ha, om modellen har transporthjul og om den leveres med noen tilleggsartikler. 
Er en spinningsykkel verdt pengene?
Det kommer an på hvor flittig du har tenkt å bruke sykkelen. Dersom du er flink til å trene jevnlig så vil sykkelen absolutt vært verdt pengene – for her får du en enkel og effektiv måte å trene på. Og det helt uten at du trenger å forlate hjemmet ditt.

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere