Massasjestol test-oversikt: De 5 beste massasjestolene i test

Sist oppdatert Artikkelen er en annonse 0

Med dagens teknologi trenger du ikke lenger dra på spa for å få profesjonell massasje. En massasjestol gir en bedre hverdag og øker livskvaliteten. Nåtidens design gjør det mulig at selv de minste leilighetene får plass til litt hverdagsluksus. Massasjestoler har mange helsefordeler, de behandler og forebygger ryggsmerter, de hjelper musklene å slappe av og øker blodsirkulasjonen. Det beste av alt er at dette gjøres i ditt eget hjem, så ofte og lenge du vil.

Det er viktig å velge en massasjestol som har funksjonene som passer deg og ditt behov slik at du får mest mulig utbytte av den. Vi har derfor laget en testoversikt basert på bakgrunn av ekspertenes uttalelse og tester, slik at du enkelt skal finne verdens beste massasjestol.

Hva må du tenke på før du kjøper en massasjestol

 • Produkttype: Når du skal kjøpe en massasjestol er det viktig å vurdere de forskjellige funksjonene produktene tilbyr og hvilke type som er riktig for deg og ditt behov. Det finnes mange forskjellige massasjestoler, noen krever mye plass, andre er tilpasset små rom. Enkelte massasjestoler er tilpasset mennesker som sitter mye stille i løpet av dagen, mens andre er tilpasset den mer aktive typen.
 • Størrelse: Det er viktig at du har fysisk plass til en massasjestol for best mulig komfort. Flere av massasjestolene på dagens marked har en zero gravity funksjon. Denne funksjonen er tilpasset mindre rom og tar liten plass. Vurder dine egne plass mål før du kjøper slik at du kan velge riktig massasjestol.
 • Funksjoner: Massasjestoler kommer med forskjellige funksjoner og kan være til god hjelp i hverdagen dersom du har problemer med øm rygg, kneskade eller vonde føtter. Vurder hvilke funksjoner som passer ditt behov før du foretar et kjøp.
 • Materiale: For at massasjestolen skal være så komfortabel som mulig er det viktig å vurdere kvaliteten og hvor slitesterkt materialet er. Det finnes mange typer yttermateriale på massasjestoler. Som regel blir PU-materialer brukt. Dette er slitesterkt og lett å vedlikeholde.
 • Pris: Når du kjøper en massasjestol må du vurdere budsjettet ditt: hvor mye vil du betale for en massasjestol? Massasjestoler kommer i alle prisklasser og med pris følger som regel kvalitet. Du må vurdere behovene dine og hvor mye du er villig til å betale for en massasjestol.
 • Bruker -og ekspertanmeldelser: Når du har funnet massasjestolen som passer dine behov er det alltid lurt å se hva andre sier om massasjestolen og butikken de kjøper den av. Det er også lurt å se hva eksperter sier om massasjestolen, om mulig, ta en titt på offisielle tester av massasjestolen også. 

arrow-more

Slik vurderer og velger vi ut produktene

I denne artikkelen analyserer og sammenligner vi en rekke anerkjente og populære forhandlere på jakt etter de beste produktene på markedet. Vi har partnerskap med en rekke av landets største forhandlere, og selv om dette kan ha en innflytelse på utvalget av produkyrt til artikkelen, så beror anbefalingene våre på redaksjonens faglige og subjektive vurdering.

Hos Forbrukerliv vurderer vi produkterne ut ifra parametere som:

  1
 • Brukeranmeldelser, f.eks. Trustpilot score
 • 2
 • Produktets egenskaper og spesifikasjoner
 • 3
 • Forhandlerens garantier, service og omdømme
 • 4
 • Kunnskap og data om hva leserne våre foretrekker
 • 5
 • Eventuelle offisielle tester

Alt dette måles opp imot pris og kvalitet. Det er viktig å nevne at rekkefølgen i artikkelen ikke representerer en rangering av produktene, men en gjennomgang av noen av markedets beste produkter til ulike behov.


Mazzetti Pro – for de som leter etter en behagelig og presis massasjeopplevelse

Best i test

Mazzetti Pro ble kåret til den beste massasjestolen på markedet i 2021 av Tekguide.no, det er ikke uten grunn. Med sitt unike varme-massasje system for ben og rygg, moderne teknologi og gode materiale, er dette en perfekt massasjestol for alle formål. Massasjestolen kommer med 8 ferdigstilte massasjeprogrammer og du kan stille inn inntil 16 egendefinerte programmer selv, slik at du får den beste massasjen på markedet, i ditt eget hjem.

Stolen er tilpasset små rom med sin smarte zero Space funksjon og materialet er slitesterkt og godt å sitte i. Mazzetti Pro har en pris som passer de fleste som ser etter en god massasjestol som står til forventningene.

Redaksjonens vurdering

Mazzetti Pro massasjestol er vår favoritt på grunn av de gode bruker- og ekspertanmeldelsene og de gode funksjonene stolen tilbyr. Vi anbefaler denne massasjestolen til deg som ser etter mye verdi for pengene. Vi mener denne massasjestolen passer de fleste hjem med sitt smart design som tar liten plass og gir fantastisk massasje til hele kroppen. Mazzetti Pro har en prisklasse som passer de fleste budsjett og vil gi deg en av de beste massasjene på markedet. 

Fordeler

 • Bluetooth høyttaler
 • Brukervennlig kontroll 
 • 4D massasje
 • Plassbesparende design
Ulemper

 • Bruksanvisningen er ikke tilgjengelig på norsk

Dette må du vite før du kjøper Mazzetti Pro

Plassbesparende design
Mazzetti Pro kan fint plasseres 5-10 cm fra veggen med sitt Zero Space design. Med hjelp av en sokkel som glir fremover når du lener deg tilbake, sparer du plass i rommet. Massasjestolen vil løfte føttene dine til samme nivå som hjertet og minimere tyngdekraften på ryggvirvlene slik at du får den beste massasjen på markedet.

24 deilige massasje funksjoner
Massasjestolen blir levert med 8 automatiske og 16 manuelle massasjeprogrammer. I tillegg har den 4D massasjestol-ruller som gir betydelig hastighet og intensitet under masserings-prosessen. Mazzetti Pro har også varmebehandling som er plassert ved ben og rygg for å gi den beste massasjen. I tillegg har massasjestolen den mest avanserte SL-spor teknologien som masserer fra nakken og ned til korsryggen.

Godt materiale og god kvalitet i prisen
Denne massasjestolen gir deg det du betaler for, god kvalitet, bærekraftig materiale og mange funksjoner. Mazzetti Pro kommer med hele 5 års garanti og tåler opptil 200 kg i brukervekt. Massasjestolen er laget i mykt materiale som gjør den behagelig å bruke. Det unike designet på massasjestolen er en fryd for øyet og stolen kan fint plasseres i stuen.

Hva sier forbrukere og eksperter om Mazzetti Pro

Ekspertene mener at dette er en massasjestol som gir deg utrolig mye for pengene. Her får du en stol som vil gi deg helkroppsmassasje, varme i ryggen, justerbar rygg, massasje med lufttrykk for skuldre og føtter, fotstøtter, 4D massasje, og 24 ulike brukerprogrammer. Du får også 80 ulike massasjeputer og 24 massasjehoder – og dette er grunnen til at tekguide.no har kåret denne til massasjestolen best i test 2022. Forbrukerne anbefaler Mazzetti Pro på det sterkeste til alle som ser etter en massasjestol som gir det den lover og litt til. 

Spesifikasjoner

Dimensjon: L:128 cm x B:84 cm x H: 117 cm
Maks brukervekt: 200 kg
Antall programmer: 24
Strømforbruk: 200 W


OGAWA Smart Jazz – for dem som ser etter den perfekte massasjen

Beste moderne designet for ethvert behov | Budsjettvennlig

Med sin intelligente menneske berøringsmassasje vil OGAWA Smart Jazz etterlate kroppen din avslappet og uthvilt. Denne massasjestolen har et lekkert design som ikke tar mye plass. I tillegg kommer den med flere ferdiginnstilte programmer du kan nyte i det 3D oppslukende lyd systemet. OGAWA Smart Jazz kommer med en pris som passer de fleste budsjett og gir deg mye for pengene.

Redaksjonens vurdering

Vi mener denne massasjestolen passer for deg som ser etter et fint design som passer inn i nordiske hjem og gode ferdiginnstilte massasje programmer. OGAWA Smart Jazz har 7 autoprogrammer og 5 massasjeteknikker som passer de fleste behov. Dette er en massasjestol som er laget i godt materiale og har høy brukervennlighet. Vi synes at prisen er budsjettvennlig og kommer med en rekke funksjoner som tar hverdagsluksusen til et nytt nivå.

Fordeler

 • Bluetooth høyttalere
 • Varme terapi
 • Thai massasje
 • Komfortabel å bruke
Ulemper

 • Massasje-programmene kunne vart lenger

Dette må du vite før du kjøper OGAWA Smart Jazz

Fantastiske funksjoner til en god pris
OGAWA Smart Jazz kommer med hele 7 ferdig innstilte massasjeprogram som du kan nyte i hverdagen. Massasjestolen tilbyr varmeterapi, fotruller og luftputemassasje, slik at alle ømme eller stive muskler i kroppen forsvinner på en behagelig måte. De integrerte bluetooth høyttalerne bidrar til at du slapper av enda bedre under massasjen.

Massasjestoler har mange fantastiske funksjoner til en god pris som passer de fleste massasjestol budsjett. 

God materiale og et lekkert design
OGAWA Smart Jazz kommer i flere stilfulle farger som garantert passer inn i ditt hjem. Det nordiske designet gir et flott, eksklusivt utseende som stråler av godt arbeid. Setet er polstret med PU-lær som gjør stolen enkel å vedlikeholde og motstandsdyktig mot slitasje. Massasjestolen er veldig komfortabel å sitte i og har høy kvalitet som du kan forvente varer i mange år.

Størrelse som gjør den enkel fra første stund
OGAWA Smart Jazz er enkel å få på plass. Massasjestolen får plass i standard dører og håndleddene kan enkelt demonteres, dersom du har mindre dører. Det skal være lett for deg å komme i gang med hverdagsluksusen. OGAWA Smart Jazz kommer med zero space teknologi som gjør at den passer like godt i mindre rom som større.. 

Hva sier forbrukere og eksperter om OGAWA Smart Jazz

Ekspertene er tilfredsstilt over all forventning med de syv automatiserte massasje programmene. Massasjen dekker alt fra nakke og skuldre, midje og hofter, til ben og føtter. De mange ferdiginnstilte massasje programmene tilbyr thai massasje, restitusjon massasje, form og tone massasje, dypt vev massasje og i tillegg har den et program for søte drømmer. Når massasjen er i gang får man null tyngdekraft, dette gir en fantastisk og behagelig massasje som forbrukerne elsker.

Spesifikasjoner

Dimensjoner: B:78,5 cm x L:152 cm x H:117,5 cm
Maks brukervekt: 120 kg
Antall programmer: 7
Strømforbruk: 150W


OGAWA Master Drive Plus Grey – for dem som ser etter en høykvalitets massasjestol som gir utmerket massasje

Premium valget

OGAWA Master Drive Plus Grey har den mest avanserte teknologien for en unik massasjeopplevelse. Massasjestolen har hele 6 massasje teknikker hvor knemassasje er en stor prioritet. Den komfortable massasjestolen har en stiv pris som gjenspeiler seg i eksklusiv massasje. 

Redaksjonens vurdering

Vi mener OGAWA Master Drive Plus Grey passer til deg som ser etter et mesterverk av en massasjestol. I den stive prisen kan du forvente en unik og punktlig massasjeopplevelse, skapt av nymoderne, japans teknologi.Massasjestolen har stort fokus på knemassasje, noe som gjør den attraktiv for mennesker med kneskader eller vil forebygge kneskader. Vi synes designet er eksklusivt men stolen krever noe plass.

Fordeler

 • Kne massasje
 • Lysterapi
 • Komfortabel
 • Touch skjerm
Ulemper

 • Høyere prisklasse

Dette må du vite før du kjøper OGAWA Master Drive Plus Grey

Når et nytt nivå med sine avanserte funksjoner og komfortable materiale
Du kan forvente en av de beste massasjene på markedet av OGAWA Master Drive Plus Grey. Den avanserte teknologien tilbyr knemassasje, lysbehandling, varmeterapi og en følelse av menneskelig berøring. I tillegg har massasjestolen presisjonssensorer som analyserer og skanner kroppen slik at du enkelt kan stille inn massasjen som passer deg. Stolen er komfortabel å sitte i med sin SL-formet skinne, som dekker fra nakken til hoftene.

Stivere pris og større størrelse enn konkurrentene
OGAWA Master Drive Plus Grey har en stivere pris enn konkurrentene og passer ikke alle budsjett. Pris og kvalitet går hånd i hånd og dette produktet leverer utmerket massasje med hjelp av ny teknologi. Dette er en stor massasjestol som trenger mye plass. Designet er eksklusivt og passer inn i et skandinavisk hjem.

Hva sier forbrukere og eksperter om OGAWA Master Drive Plus Grey

Forbrukerne har god nytte av OGAWA Master Drive Plus Grey. Massasjestolen har hjulpet dem med å oppnå terapautisk muskelavslapping og massasjestolen øker blodstrømmen i hele kroppen. Dette fremmer god helse og gir forbrukerne bedre søvn. De mener at denne OGAWA Master Drive Plus Grey har en stiv pris men henter seg opp med de fantastiske funksjonene og den moderne teknologien. Forbrukerne kan anbefale OGAWA Master Drive Plus Grey som har kneskade som behøver massasje. Knemassasjen er fantastisk og punktlig og vil garantert gi deg en lettere hverdag.

Spesifikasjoner

Dimensjoner: H:115 cm x B:84 cm x L:158 cm
Maks brukervekt: 125 kg
Antall program: Mer enn 22
Strømforbruk: 200W


OGAWA Smart Vogue Prime-Espresso – for dem som leter etter en behagelig massasjeopplevelse

Vår anbefaling | Moderne og stilfull massasjestol

OGAWA Smart Vogue Prime-Espresso har stort fokus på komfort og brukervennlighet med sitt S + L Track system, som går fra nakken og helt ned til korsryggen. Massasjen er tilpasset dem som sitter mye stille i hverdagen og har behov for å løsne opp musklene.  Massasjestolen har praktisk størrelse som ikke krever mye plass. Den får derfor enkelt plass i små rom eller leiligheter. Massasjestolen har en allsidig prisklasse som passer de fleste budsjett.

Redaksjonens vurdering

Vi mener dette er den perfekte massasjestolen for deg som sitter mye med pc i hverdagen og har et behov for å løse opp spenninger i kroppen. OGAWA Smart Vogue Prime – Espresso har både massasje for nakke, skulder, midje, hofter, ben og føtter. I tillegg har den varmeterapi for nedre rygg. Vi mener denne massasjestolen passer de fleste hjem med sitt plassbesparende design og allsidige pris. Massasjestolen er myk og god å sitte i for best brukeropplevelse.

Fordeler

 • Spesialtilpasset program
 • Justerbar timer-funksjon
 • Fotruller
 • Varmeterapi for nedre rygg
Ulemper

 • Tilpasset uformelle brukere

Dette må du vite før du kjøper OGAWA Smart Vogue Prime – Espresso

Mange funksjoner for en allsidig pris
Denne massasjestolen kommer med mange funksjoner til en allsidig pris. Den omfattende massasjen dekker hele kroppen og er som skapt for den som sitter på kontor og har et behov for å myke opp stiv muskulatur. OGAWA Smart Vogue Prime – Espresso fokuserer på hele kroppen. Du kan forvente luftpute-massasje, varmeterapi, kne-behandling og fotmassasje. I tillegg har den innlagt bluetooth høyttalere slik at du kan høre på favorittmusikken din eller en god lydbok mens du slapper av.

Plassbesparende design og myke materialer
OGAWA Smart Vogue Prime – Espresso er laget i mykt, slitesterkt materiale for å gi deg den beste opplevelsen. Massasjestolen kan plasseres kun 12 cm fra veggen uten problemer med sitt smarte design. Når massasjen starter, vil stolen automatisk gli fremover på en skinne og du vil ligge komfortabelt mens du kan nyte massasjen. Denne massasjestolen passer selv i mindre leiligheter eller rom hvor man normalt ikke ville hatt plass til en massasjestol.

Hva sier forbrukere og eksperter

Forbrukerne mener at OGAWA Smart Vogue Prime – Espresso er en game-changer. Massasjestolen får mye ros og de mener den ble utviklet med omhu av mesterne i østlig medisin og de største innovatørene i bransjen for å finne den mest oppslukende massasjen.

De avanserte massasje funksjonene blir rost opp i skyene, samt er muligheten for å høre på musikk eller lydbok et stort pluss.  Forbrukerne mener at OGAWA Smart Vogue Prime – Espresso er en smart massasjestol som gir mye nytelse for pengene og kan sterkt anbefale den til andre.

Spesifikasjoner

 Dimensjoner: B:76 cm x L:146 cm x H:115 cm
 Maks brukervekt: 120 kg
 Antall program: 7
 Strømforbruk: 120W


OGAWA Smart Witmo-Svart – for dem som ser etter en utmerket massasje for alle behov

Skreddersydd intelligent massasje

Med sin lufttrykk- og 3D massasje passer OGAWA Smart Witmo – Svart til de fleste behov. Massasjestolen har 16 forskjellige auto-programmer, slik du får akkurat den massasjen du ønsker og trenger. OGAWA Smart Witmo – Svart sine programmer inneholder alt fra varmeterapi, luftputemassasje og massasjeruller som kjører langs ryggen. Dette er en massasjestol som ikke tar mye plass og passer inn i de fleste hjem med sin zero-gravity funksjon. Kvaliteten gjenspeiler seg i prisen og gir mye, god komfort for pengene.

Redaksjonens vurdering

Vi mener OGAWA Smart Witmo – Svart passer for dem som har høye forventninger til en massasjestol. Dette er en massasjestol med komfortable materialer og funksjoner som passer til alle. Vi liker Zero-gravity funksjonen veldig godt, dette gjør det enkelt å plassere massasjestolen selv i mindre rom og det gir en forbedret massasjeopplevelse. Vi synes prisen er noe høy, dette trekker noe ned på vurderingen.

Fordeler

 • 3D massasje
 • Komfortabel varmeterapi
 • Dyp og komfortabel massasje
 • Fotruller
Ulemper

 • Høy pris

Dette må du vite før du kjøper OGAWA Smart Witmo – Svart

Perfekt størrelse og funksjoner for alle brukere
Massasjestolen kommer i en praktisk størrelse med funksjoner som gjør den enkelt å plassere i mindre rom, som ellers ikke ville hatt plass til en massasjestol. Stolen har en Zero Gravity funksjon som gjør det mulig for deg å lene deg tilbake og nyte en god massasje. OGAWA Smart Witmo – Svart har hele 16 massasjeprogram og kroppsskanning for å skape den beste brukeropplevelse for alle behov. Massasjestolen har hele 42 luftputer, fotrulle, varmeterapi på opptil 45 grader og 3D massasje.

Komfortabelt og moderne materiale som gjenspeiler seg i prisen
OGAWA Smart Witmo – Svart er designet for både komfort og eleganse. Med Zero Gravity legges massasjestolen i en behagelig, tilbakelent posisjon som avslapper kroppen og tar utnytte av kroppsvekten. Det myke stoffet gjør det behagelig å ligge ned mens stolen gir deg en behagelig massasje.. 

Prisen på OGAWA Smart Witmo er noe dyrere enn andre massasjestoler, grunnen til dette er de mange funksjonene og den moderne teknologien som alle kan få utbytte av.

Spesifikasjoner

Dimensjoner: B:78 cm x L:190 cm x H:103 cm
Maks brukervekt: 120 kg
Antall programmer: 16
Strømforbruk: 80W


Er det bra for deg å sitte i en massasjestol?

En massasjestol har mange fordeler i hverdagen, både for kropp og helse. Massasje gir avslapning til muskler og vev, dersom du har en stiv nakke eller er øm i ryggen kan en god massasjestol løse opp dette. Massasje reduserer også stress og roer ned nervesystemet. En massasjestol kan derfor være et flott alternativ dersom du har en hektisk hverdag.
I tillegg øker massasje blodsirkulasjonen og bidrar med å senke blodtrykket. 

Massasjestoler er aktivt brukt av idrettsutøvere for å forbedre restitueringen og behandle- og forebygge skader. Gravide som har et stort behov for massasje frem til termin foretrekker også en massasjestol for å forbedre helsen.

Er det dumt å bruke en massasjestol hver dag?

En massasjestol kan brukes hver dag uten problemer. Det er viktig å lytte til kroppen og velger riktig program slik at du får den massasjen du ønsker og har behov for. En massasjestol kommer med mange funksjoner og vil bidra til en bedre hverdag, både fysisk og mentalt. En studie publisert av Scientific Reports viser at 10 minutter massasje hver dag bidrar sterkt til å aktivere kroppens system for å overvinne stress. En massasjestol har også andre fordeler, dersom du sitter mye stille i løpet av hverdagen kan det være fint å massere musklene for å forebygge skade. 

Hvilken massasjestol skal jeg velge?

Når du skal finne massasjestolen som passer for deg og ditt behov er det viktig å finne en produkttype som har funksjonene du trenger. Det finnes mange funksjoner som kan gjøre hverdagen både bedre og lettere. Dersom du er gravid er kanskje en massasjestol med fokus på rygg og ben noe for deg, om du har en kneskade bør du se etter en massasjestol som tilbyr massasje til knærne.

En massasjestol krever litt plass, det er derfor viktig å finne en stol som passer inn i boligen eller leiligheten din. Dagens massasjestoler har stort fokus på plass og har smarte løsninger som gjør de enkle å plassere, selv i de minste rom.

For best komfort er det viktig å finne en massasjestol med godt materiale slik at den er behagelig å sitte, tåler slitasje og varer i mange år. Dagens massasjestoler er som regel laget i PU-materiale som er slitesterkt, lett å vedlikeholde og behagelig å sitte i. 

Når du skal kjøpe en massasjestol må du vurdere budsjettet ditt og hvor mye du er villig til å betale for en massasjestol. Finn ut hvilke behov og krav du har til en massasjestol og lag et budsjett. Massasjestoler kommer i alle prisklasser og kvalitet følger som regel med.

Bruker- og ekspertanmeldelser er alltid til god hjelp når man skal foreta et kjøp. Les hva andre mener om produktet og ta en titt på offisielle tester for å få mer informasjon om både produktet og butikken du skal kjøpe det av.  


Beskrivelse af kilder og tests

Vi ønsker å gi deg som forbruker en god vurdering av alle produkter slik at du sparer tid og føler deg trygg på ditt sluttvalg. Vi ser derfor til offisielle forbrukerråd, eksterne eksperter og forbrukernes egne vurderinger, på tvers av norske og internasjonale nettbutikker. 

Vårt forskningsteam har gransket markedet og undersøkt alle relevante kilder. I vårt arbeid har vi brukt følgende ekspertkilder og tester:

Mazzetti.no

Mazzetti er en av norges ledende massasjestol leverandører. Massasjestolene henter inspirasjon fra Italia og har høyt fokus på kvalitet.

Du kan lese mer om Mazzetti Pro her

Iwao.no

IWAO tilbyr konkurransedyktige priser på massasjestoler til det norske markedet. Deres visjon er å hjelpe folk til et bedre liv med større velvære.

Du kan lese mer om OGAWA Smart Jazz her og her
Du kan lese mer om OGAWA Master Drive Plus her
Du kan lese mer om OGAWA Smart Vogue Prime – Espresso her
Du kan lese mer om OGAWA Smart Witmoe – svart her

Iwao.se

Du kan lese mer om OGAWA Smart Vogue Prime – Espresso her
Du kan lese mer om OGAWA Smart Witmoe – svart her

Tekguide.no

Tekguide.no er markedsledende innenfor testing av teknologiske produkter. Deres mål er å hjelpe norske forbrukere med å velge de beste, tryggeste og mest egnede produktene innen teknologi.

Du kan lese mer om Mazzetti Pro her

Cavinteo.bloggspot.com

Cavinteo.bloggspot.com er en forbrukerblogg som tester og anmelder hverdagslige produkter, mat og reise.

Du kan lese mer om OGAWA Smart Jazz her

Metro.Style

Metro Style er en ledende blogg som skriver anmeldelser om produkter man bruker i hverdagen. 

Du kan lese mer om OGAWA Smart Vogue Prime – Espresso her

FAQ

Hvilken massasjestol er best?

Dette er et vanskelig spørsmål for oss å svare på ettersom alle har en forskjellig tanke og idé bak en massasjestol. Vi kan anbefale Mazzetti Pro som er en klar vinner i denne test oversikten. Massasjestolen ble kåret til den beste massasjestolen på markedet i 2021 av Tekguide.no og har fått en rekke gode omtaler av både forbrukere og eksperter. Dette er en massasjestol som dekker de fleste behov, har et slitesterkt materiale, tar liten plass og har en prisklasse som passer de fleste budsjett.

Tenk over hvilke behov du har i hverdagen og hvordan en massasjestol kan hjelp deg. På den måten finner du massasjestolen som er best for deg og som du vil få best utbytte av.

Hva må jeg vurdere når jeg skal kjøpe en massasjestol?

Når du skal kjøpe en massasjestol er det viktig å sette opp et budsjett og gå igjennom hvilke behov du har i hverdagen. Dersom du har en aktiv hverdag hvor du kan pådra deg skader har du ikke samme behov som en person som sitter mye stille i løpet av dagen. En massasjestol bør ha funksjoner som vil gjøre hverdagen din enklere og bedre. Lang levetid er også viktig når du skal kjøpe en massasjestol. Godt og slitesterkt materiale er en stor faktor for hele brukeropplevelsen. I dag er de fleste massasjestoler laget i gode materialer som tåler mye og har lang levetid. Det er også viktig at massasjestolen er komfortabel å sitte i for mest mulig komfort. I tillegg må du tenke på plass. Noen massasjestoler krever mer plass enn andre. Dersom massasjestolen skal stå i et lite rom, er det lurt å se etter en massasjestol med zero-gravity funksjon. Slik at du kan plassere den nært veggen uten problemer.

Relevante forbruker- og brukeranmeldelser av produktet vil gi deg et godt innblikk av hva andre mener, ikke bare om massasjestolen men også butikken de kjøpte boksesekken av. Dersom det finnes offisielle tester av massasjestolen kan dette gi et godt innblikk i hva du kan forvente av den.

Hvor mye bør en god massasjestol koste?

Massasjestoler kommer i alle prisklasser og som med mye annet, følger som regel kvalitet med. Det er mye som spiller inn når prisen på en massasjestol blir satt, både materiale og funksjoner har mye å si for hvor mye en massasjestol koster. Dersom du ser etter en massasjestol med mange funksjoner og smarte løsninger må du legge inn mer penger enn du måtte gjort ved en mindre eksklusiv massasjestol.

Vår testvinner, Mazzetti Pro har mange gode funksjoner og god kvalitet inkludert i prisen. Den passer for de fleste behov og er i tillegg kåret til den beste massasjestolen på markedet av Tekguide.no i 2021.

Før du skal kjøpe en massasjestol er det viktig å sette opp et budsjett og finne ut hvor mye penger du er villig til å bruke på en massasjestol.

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere