Massasjestol: Guide & anmeldelser: De beste massasjestolene ifølge kunder og eksperter

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

Innhold

Med dagens teknologi trenger du ikke lenger å dra på spa for å få profesjonell massasje. En massasjestol vil gi deg en bedre hverdag og øker livskvaliteten. Nåtidens design gjør det mulig at selv de minste leilighetene får plass til litt hverdagsluksus. Massasjestoler har mange helsefordeler, de behandler og forebygger ryggsmerter, de hjelper musklene å slappe av og øker blodsirkulasjonen. Det beste av alt er at dette gjøres i ditt eget hjem, så ofte og lenge du vil.

Det er viktig å velge en massasjestol som har funksjonene som passer deg og ditt behov slik at du får mest mulig utbytte av den. Vi har derfor laget en testoversikt basert på bakgrunn av ekspertenes uttalelse og tester, slik at du enkelt skal finne verdens beste massasjestol.

Hva bør du vurdere når du kjøper en massasjestol?

Størrelse
Størrelsen på stolen kan påvirke hvor mye trykk som påføres. En massasjestol som er for liten kan kanskje ikke gi riktig mengde trykk. I tillegg kan det hende at en stol som er for liten ikke er i stand til å romme hele kroppen, noe som kan føre til en utilfredsstillende massasjeopplevelse. Hvis den har riktig størrelse, vil massasjestolen tillate deg å slappe av og føle deg forynget etter hver massasjeøkt. En stol som er for stor kan ha den effekten at den ikke legger nok press og trykker på feil områder. Massasjestoler er generelt ganske store, så du må vurdere deres dimensjoner og plassering. I tillegg kan det være utfordrende å bevege seg rundt på grunn av vekten.

Funksjoner
Justerbar intensitet lar deg tilpasse massasjen til å være så lett eller dyp du vil. Varmeterapi kan være en fin måte å slappe av i muskler og lindre smerter hvis du lider av ryggsmerter. Du kan minimere stress på ryggraden med Zero gravity-funksjonen. Samtidig lar Bluetooth-tilkobling deg koble stolen til musikken eller smartenheten din for en mer avslappende opplevelse. Trådløs lading er også en praktisk funksjon å se etter hvis du vil kunne lade opp stolen uten å måtte famle med ledninger. Det er også massasjestoler som spesialiserer seg på massasje i visse områder.

Materiale
Noen vanlige materialer som brukes i massasjestoler er lær, vinyl og stoff. For eksempel er skinn slitesterkt og lett å rengjøre, men det kan være dyrt. Vinyl er også slitesterkt og lett å rengjøre, men det er kanskje ikke like behagelig som andre materialer. Det mest komfortable alternativet er stoff, men det tåler kanskje ikke mye bruk så vel som andre materialer. Holdbarhet kan være viktigere enn komfort hvis du planlegger å bruke massasjestolen ofte. I tillegg skal materialet være behagelig å sitte på i lengre perioder. Det er også viktig å vurdere om materialet vil være lett å holde rent siden massasjestoler kan bli ganske skitne, så et materiale som er lett å tørke av er ideelt.

Pris
Funksjonene og konstruksjonskvaliteten til en massasjestol påvirker vanligvis prisen. Mer funksjonsrike og velbygde massasjestoler koster vanligvis mer. Til sammenligning kan rimeligere stoler komme med færre funksjoner og være laget av tynnere materialer, og de mer kostnadseffektive valgene begynner på rundt 1000 kr. Omvendt kan dyrere alternativer løpe oppover 30 000 kr. Massasjens kaliber, stolens robusthet, og selskapets omdømme er ytterligere avgjørende differensiatorer.

Bruker- og ekspertanmeldelser
Du kan få en følelse fra brukeranmeldelser av hvor koselig stolen er, hvor enkel den fungerer og hvor effektiv massasjen er. Dybdeundersøkelser og testing av stolens ulike egenskaper er gitt i ekspertanmeldelser, som går mer i detalj. Dette er spesielt nyttig hvis du leter etter en spesifikk funksjon, for eksempel hvor nøyaktig og effektivt varmefunksjonen fungerer eller en bestemt type massasje. Før du kjøper en massasjestol, kan bruker- og ekspertanmeldelser hjelpe deg med å få en anstendig ide om hva du kan forvente av den. Vi har tatt med noen av disse evalueringene nedenfor.

arrow-more

Slik vurderer og velger vi ut produktene

I denne artikkelen analyserer og sammenligner vi en rekke anerkjente og populære forhandlere på jakt etter de beste produktene på markedet. Vi har partnerskap med en rekke av landets største forhandlere, og selv om dette kan ha en innflytelse på utvalget av produkyrt til artikkelen, så beror anbefalingene våre på redaksjonens faglige og subjektive vurdering.

Hos Forbrukerliv vurderer vi produkterne ut ifra parametere som:

  1
 • Brukeranmeldelser, f.eks. Trustpilot score
 • 2
 • Produktets egenskaper og spesifikasjoner
 • 3
 • Forhandlerens garantier, service og omdømme
 • 4
 • Kunnskap og data om hva leserne våre foretrekker
 • 5
 • Eventuelle offisielle tester

Alt dette måles opp imot pris og kvalitet. Det er viktig å nevne at rekkefølgen i artikkelen ikke representerer en rangering av produktene, men en gjennomgang av noen av markedets beste produkter til ulike behov.


Mazzetti Pro – Massasjestol med 4D og 24 programmer

Forbrukerliv anbefaler: Valuta for pengene

✅ 24 forskjellige massasjeprogrammer
✅ 4D massasje, som tar massasjen til nye høyder
✅ Få 5000 kr i rabatt med rabattkoden: “forbrukerliv5000”

Med sitt unike varme-massasje system for ben og rygg, moderne teknologi og gode materiale, er dette en perfekt massasjestol for alle formål. Massasjestolen kommer med 8 ferdigstilte massasjeprogrammer og du kan stille inn inntil 16 egendefinerte programmer selv, slik at du får den beste massasjen på markedet, i ditt eget hjem.

Stolen er tilpasset små rom med sin smarte zero Space funksjon og materialet er både slitesterkt og godt å sitte i. Mazzetti Pro har en pris som passer de fleste som ser etter en god massasjestol som står til forventningene.

Redaksjonens vurdering

Mazzetti Pro massasjestol er vår favoritt på grunn av de gode bruker- og ekspertanmeldelsene og de gode funksjonene stolen tilbyr. Vi anbefaler denne massasjestolen til deg som ser etter mye verdi for pengene. Vi mener denne massasjestolen passer de fleste hjem med sitt smart design som tar liten plass og gir fantastisk massasje til hele kroppen. Mazzetti Pro har en prisklasse som passer de fleste budsjett og vil gi deg en av de beste massasjene på markedet. 

Fordeler

 • Imponerende spesifikasjoner i forhold til prisen
 • Bluetooth høyttaler
 • 4D massasje
 • Plassbesparende design
Ulemper

 • Bruksanvisningen er ikke tilgjengelig på norsk
 • Det er vanskelig å bekrefte gyldigheten av deres spesifikasjoner
 • Vi har ikke klart å finne deres Trustpilot

Dette må du vite før du kjøper Mazzetti Pro

Plassbesparende design
Mazzetti Pro kan fint plasseres 5-10 cm fra veggen med sitt Zero Space design. Med hjelp av en sokkel som glir fremover når du lener deg tilbake, sparer du plass i rommet. Massasjestolen vil løfte føttene dine til samme nivå som hjertet og minimere tyngdekraften på ryggvirvlene slik at du får den beste massasjen på markedet.

24 deilige massasje funksjoner
Massasjestolen blir levert med 8 automatiske og 16 manuelle massasjeprogrammer. I tillegg har den 4D massasjestol-ruller som gir betydelig hastighet og intensitet under masserings-prosessen. Mazzetti Pro har også varmebehandling som er plassert ved ben og rygg for å gi den beste massasjen. I tillegg har massasjestolen den mest avanserte SL-spor teknologien som masserer fra nakken og ned til korsryggen.

Godt materiale og god kvalitet i prisen
Denne massasjestolen gir deg mye valuta for pengene, i form av god kvalitet, bærekraftig materiale og mange funksjoner. Mazzetti Pro kommer med hele 5 års garanti og tåler opptil 200 kg i brukervekt. Massasjestolen er laget i mykt materiale som gjør den behagelig å bruke. Det unike designet på massasjestolen er en fryd for øyet og stolen kan fint plasseres i stuen.

Hva sier forbrukere og eksperter om Mazzetti Pro

Ekspertene mener at dette er en massasjestol som gir deg utrolig mye for pengene. Her får du en stol som vil gi deg helkroppsmassasje, varme i ryggen, justerbar rygg, massasje med lufttrykk for både skuldre og føtter, fotstøtter, 4D massasje, og 24 ulike brukerprogrammer. Du får også 80 ulike massasjeputer og 24 massasjehoder. Forbrukerne anbefaler Mazzetti Pro på det sterkeste til alle som ser etter en massasjestol som gir det den lover og litt til. 

Spesifikasjoner

Dimensjon: L:128 cm x B:84 cm x H: 117 cm
Maks brukervekt: 200 kg
Antall programmer: 24
Strømforbruk: 200 W


OGAWA Smart Vogue Prime-Espresso – for de som leter etter en behagelig massasjeopplevelse

Forbrukerliv anbefaler

✅ Innebygd fotmassasje
✅ Varmeterapi for nedre del av ryggen
✅ Luftputemassasje

OGAWA Smart Vogue Prime-Espresso har stort fokus på komfort og brukervennlighet med sitt S + L Track system, som går fra nakken og helt ned til korsryggen. Massasjen er tilpasset dem som sitter mye stille i hverdagen og har behov for å løsne opp musklene.  Massasjestolen har en praktisk størrelse som ikke krever mye plass. Den får derfor enkelt plass i små rom eller leiligheter. Massasjestolen har en allsidig prisklasse som passer de fleste budsjett.

Redaksjonens vurdering

Vi mener dette er den perfekte massasjestolen for deg som sitter mye med pc i hverdagen og har et behov for å løse opp spenninger i kroppen. OGAWA Smart Vogue Prime – Espresso har både massasje for nakke, skulder, midje, hofter, ben og føtter. I tillegg har den varmeterapi for nedre rygg. Vi mener denne massasjestolen passer de fleste hjem med sitt plassbesparende design og allsidige pris. Massasjestolen er myk og god å sitte i, som gir en veldig god brukeropplevelse.

Fordeler

 • Spesialtilpasset program
 • Justerbar timer-funksjon
 • Fotruller
 • Varmeterapi for nedre rygg
Ulemper

 • Tilpasset uformelle brukere

Dette må du vite før du kjøper OGAWA Smart Vogue Prime – Espresso

Mange funksjoner for en allsidig pris
Denne massasjestolen kommer med mange funksjoner til en allsidig pris. Den omfattende massasjen dekker hele kroppen og er som skapt for den som sitter på kontor og har et behov for å myke opp stiv muskulatur. OGAWA Smart Vogue Prime – Espresso fokuserer på muskler over hele kroppen. Du kan forvente luftpute-massasje, varmeterapi, kne-behandling og fotmassasje. I tillegg har den innlagt bluetooth høyttalere slik at du kan høre på favorittmusikken din eller en god lydbok mens du slapper av.

Plassbesparende design og myke materialer
OGAWA Smart Vogue Prime – Espresso er laget i mykt og slitesterkt materiale for å gi deg den beste opplevelsen. Massasjestolen kan plasseres kun 12 cm fra veggen uten problemer med sitt smarte design. Når massasjen starter, vil stolen automatisk gli fremover på en skinne og du vil ligge komfortabelt mens du kan nyte massasjen. Denne massasjestolen passer selv i mindre leiligheter eller rom hvor man normalt ikke ville hatt plass til en massasjestol.

Hva sier forbrukere og eksperter

Forbrukerne mener at OGAWA Smart Vogue Prime – Espresso er en game-changer. Massasjestolen får mye ros og de mener den ble utviklet med omhu av mesterne i østlig medisin og de største innovatørene i bransjen for å finne den mest oppslukende massasjen.

De avanserte massasje funksjonene blir rost opp i skyene, og  muligheten for å høre på musikk eller lydbok blir sett på som et stort pluss.  Forbrukerne mener at OGAWA Smart Vogue Prime – Espresso er en smart massasjestol som gir mye nytelse for pengene og kan sterkt anbefales til andre.

Spesifikasjoner

 Dimensjoner: B:76 cm x L:146 cm x H:115 cm
 Maks brukervekt: 120 kg
 Antall program: 7
 Strømforbruk: 120W

 


OGAWA Smart Jazz – billig massasjestol i forhold til hva du får for pengene

Best for prisen

✅ 5 forskjellige massasjeteknikere
✅ Moderne airbag-massasje
✅ 2D massasje, som tar massasjen til nye høyder

Med sin intelligente berøringsmassasje vil OGAWA Smart Jazz etterlate kroppen din avslappet og uthvilt. Denne massasjestolen har et lekkert design som ikke tar mye plass. I tillegg kommer den med flere ferdiginnstilte programmer du kan nyte i det 3D oppslukende lyd systemet. OGAWA Smart Jazz kommer med en pris som passer de fleste budsjett og gir deg mye for pengene.

Redaksjonens vurdering

Vi mener at denne massasjestolen passer for deg som ser etter et fint design som passer inn i nordiske hjem og gode ferdiginnstilte massasje programmer. OGAWA Smart Jazz har 7 autoprogrammer og 5 massasjeteknikker som passer de fleste behov. Dette er en massasjestol som er laget i godt materiale og har høy brukervennlighet. Vi synes at prisen er budsjettvennlig og kommer med en rekke funksjoner som tar hverdagsluksusen til et nytt nivå.

Fordeler

 • Bluetooth høyttalere
 • Varme terapi
 • Thai massasje
 • Komfortabel å bruke
Ulemper

 • Massasje-programmene kunne vart lenger

Dette må du vite før du kjøper OGAWA Smart Jazz

Fantastiske funksjoner til en god pris
OGAWA Smart Jazz kommer med hele 7 ferdig innstilte massasjeprogram som du kan nyte i hverdagen. Massasjestolen tilbyr varmeterapi, fotruller og luftputemassasje, slik at alle ømme eller stive muskler i kroppen forsvinner på en behagelig måte. De integrerte bluetooth høyttalerne bidrar til at du slapper av enda bedre under massasjen.

Massasjestoler har mange fantastiske funksjoner til en god pris som passer de fleste massasjestol budsjett. 

God materiale og et lekkert design
OGAWA Smart Jazz kommer i flere stilfulle farger som garantert passer inn i ditt hjem. Det nordiske designet gir et flott, eksklusivt utseende som stråler av godt arbeid. Setet er polstret med PU-lær som gjør stolen enkel å vedlikeholde og motstandsdyktig mot slitasje. Massasjestolen er veldig komfortabel å sitte i og har høy kvalitet som du kan forvente varer i mange år.

Størrelse som gjør den enkel fra første stund
OGAWA Smart Jazz er enkel å få på plass. Massasjestolen får plass i standard dører og håndleddene kan enkelt demonteres, dersom du har mindre dører. Det skal være lett for deg å komme i gang med hverdagsluksusen. OGAWA Smart Jazz kommer med zero space teknologi som gjør at den passer like godt i mindre rom som større.. 

Hva sier forbrukere og eksperter om OGAWA Smart Jazz

Ekspertene er tilfredsstilt over all forventning med de syv automatiserte massasje programmene. Massasjen dekker alt fra nakke og skuldre, midje og hofter, til ben og føtter. De mange ferdiginnstilte massasje programmene tilbyr thai massasje, restitusjon massasje, form og tone massasje, dypt vev massasje og i tillegg har den et program for søte drømmer. Når massasjen er i gang får man null tyngdekraft, dette gir en fantastisk og behagelig massasje som forbrukerne elsker.

Spesifikasjoner

Dimensjoner: B:78,5 cm x L:152 cm x H:117,5 cm
Maks brukervekt: 120 kg
Antall programmer: 7
Strømforbruk: 150W


Ogawa MySofa Luxe – Sort – kompakt massasjestol med 6 programmer

Beste kompakte valg

OGAWA MySofa Luxe

Ogawa MySofa Luxe – Svart massasjestol er perfekt for de som har trange plasser. Den har en kompakt design som ikke tar opp mye plass, og den gir fortsatt alle fordelene til en massasjestol.

 • Høyintensive dype massasjebevegelser
 • Kompakt design
 • Zero Gravity og Zero Wall-teknologi

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Ogawa MySofa Luxe – Black

Massasjeruller i siliko
Massasjerullene er en av de viktigste egenskapene til denne massasjestolen, som er innebygd og holdbar, noe som betyr at de vil vare lenge og gi konsekvent massasjeterapi. Silikonkonstruksjonen sikrer at massasjerullene beveger seg jevnt over huden din, og gir en avslappende og terapeutisk massasjeopplevelse.

Den kommer med seks massasjeprogrammer, hver designet for å gi en unik massasjeopplevelse. Enten du leter etter en dypvevsmassasje eller ønsker å slappe av og stresse ned, har denne modellen det perfekte massasjeprogrammet for deg.

Null gravitasjon og null veggfunksjon
Zero gravity massasjestoler er designet for å gi en mest mulig avslappende massasjeopplevelse. Massasjetrykket fordeles jevnt over hele ryggen ved å legge stolen tilbake til en tyngdekraftsposisjon, noe som gir avlastning for slitne muskler. I tillegg lar nullvegg-funksjonen deg legge stolen tilbake svært nær veggen, og tar minimalt med plass.

Utmerket lytteopplevelse
Denne massasjestolen har innebygde Bluetooth-høyttalere for å nyte favorittmusikken din mens du slapper av. Høyttalerne er kraftige og klare, og gir en god lytteopplevelse enten du sitter i massasjestolen eller ligger ned. I tillegg er Bluetooth-tilkoblingen enkel å sette opp og bruke, noe som gjør den til et utmerket valg for alle som ønsker bekvemmelighet og komfort.

Fordeler

 • Slitesterke massasjeruller i silikon
 • Innebygd USB-port
 • Luftputemassasje i midjen
 • Bluetooth-tilkobling
 • L Sporskinne
Ulemper

 • Ingen stemmekontroll

Redaksjonens dom

Massasjestolen har en innebygd USB-port slik at du raskt kan lade enhetene dine mens du slapper av. Den har også en luftputemassasje i midjen for å lindre spenninger, mens L-sporskinnen sørger for at massasjen når alle områder av ryggen. Den har imidlertid ikke stemmestyring, men totalt sett er denne massasjestolen et godt valg for de som leter etter en mindre modell med alle funksjonene til en massasjestol i full størrelse.

Spesifikasjoner
Mål: 65 (B) x 101 (L) x 100 (H) cm
Brukervekt (maks.): 100 kg
Antall programmer: 6
Strømforbruk: 80 W


OGAWA Smart Vogue Prime-Espresso – behagelig massasjestol med varmeterapi

Beste massasjestol for varmeterapi

✅ Innebygd fotmassasje
✅ Varmeterapi for nedre del av ryggen
✅ Luftputemassasje

OGAWA Smart Vogue Prime-Espresso har stort fokus på komfort og brukervennlighet med sitt S + L Track system, som går fra nakken og helt ned til korsryggen. Massasjen er tilpasset dem som sitter mye stille i hverdagen og har behov for å løsne opp musklene.  Massasjestolen har en praktisk størrelse som ikke krever mye plass. Den får derfor enkelt plass i små rom eller leiligheter. Massasjestolen har en allsidig prisklasse som passer de fleste budsjett.

Redaksjonens vurdering

Vi mener dette er den perfekte massasjestolen for deg som sitter mye med pc i hverdagen og har et behov for å løse opp spenninger i kroppen. OGAWA Smart Vogue Prime – Espresso har både massasje for nakke, skulder, midje, hofter, ben og føtter. I tillegg har den varmeterapi for nedre rygg. Vi mener denne massasjestolen passer de fleste hjem med sitt plassbesparende design og allsidige pris. Massasjestolen er myk og god å sitte i, som gir en veldig god brukeropplevelse.

Fordeler

 • Spesialtilpasset program
 • Justerbar timer-funksjon
 • Fotruller
 • Varmeterapi for nedre rygg
Ulemper

 • Tilpasset uformelle brukere

Dette må du vite før du kjøper OGAWA Smart Vogue Prime – Espresso

Mange funksjoner for en allsidig pris
Denne massasjestolen kommer med mange funksjoner til en allsidig pris. Den omfattende massasjen dekker hele kroppen og er som skapt for den som sitter på kontor og har et behov for å myke opp stiv muskulatur. OGAWA Smart Vogue Prime – Espresso fokuserer på muskler over hele kroppen. Du kan forvente luftpute-massasje, varmeterapi, kne-behandling og fotmassasje. I tillegg har den innlagt bluetooth høyttalere slik at du kan høre på favorittmusikken din eller en god lydbok mens du slapper av.

Plassbesparende design og myke materialer
OGAWA Smart Vogue Prime – Espresso er laget i mykt og slitesterkt materiale for å gi deg den beste opplevelsen. Massasjestolen kan plasseres kun 12 cm fra veggen uten problemer med sitt smarte design. Når massasjen starter, vil stolen automatisk gli fremover på en skinne og du vil ligge komfortabelt mens du kan nyte massasjen. Denne massasjestolen passer selv i mindre leiligheter eller rom hvor man normalt ikke ville hatt plass til en massasjestol.

Hva sier forbrukere og eksperter

Forbrukerne mener at OGAWA Smart Vogue Prime – Espresso er en game-changer. Massasjestolen får mye ros og de mener den ble utviklet med omhu av mesterne i østlig medisin og de største innovatørene i bransjen for å finne den mest oppslukende massasjen.

De avanserte massasje funksjonene blir rost opp i skyene, og  muligheten for å høre på musikk eller lydbok blir sett på som et stort pluss.  Forbrukerne mener at OGAWA Smart Vogue Prime – Espresso er en smart massasjestol som gir mye nytelse for pengene og kan sterkt anbefales til andre.

Spesifikasjoner

 Dimensjoner: B:76 cm x L:146 cm x H:115 cm
 Maks brukervekt: 120 kg
 Antall program: 7
 Strømforbruk: 120W


Hva er massasje?

Massasje er manipulering av mykt vev i kroppen, som inkluderer muskler, bindevev, sener, leddbånd og ledd. Massasjeterapi kan brukes til en rekke formål, inkludert lindring av smerte, stressmestring, forbedret sirkulasjon og helbredelse fra skader.

Det finnes mange forskjellige typer massasje, hver med sine egne fordeler. Noen av de mest populære massasjetypene er blant annet svensk massasje, dypvevsmassasje, sportsmassasje og soneterapi.

Hva er massasjestol?

Massasjestoler er en type massasjeterapi som bruker mekaniske systemer for å gi en massasje. Massasjestoler har vanligvis en rekke forskjellige massasjeinnstillinger som kan justeres for å målrette massasjen mot bestemte områder av kroppen. Massasjestoler kan være en praktisk og effektiv måte å motta massasje på.

Hvordan fungerer en massasjestol?

Når du sitter i en massasjestol, jobber massasjerullene og kollisjonsputene sammen for å massere rygg, nakke og skuldre. Massasjerullene gir en dyp vevsmassasje, mens kollisjonsputene gir en skånsom klemmehandling. Noen massasjestoler har også innebygde varmeovner som kan bidra til å løsne stramme muskler.

Hvilke massasjeteknikker bruker en massasjestol?

Det finnes en rekke massasjeteknikker som massasjestoler kan bruke. Noen av de vanligste er blant Shiatsu, svensk massasje og dypvevsmassasje. Hver teknikk har sine egne fordeler og ulemper, så det er viktig å velge en som passer for dine behov.

Her er en oversikt over de tre vanligste massasjeteknikkene:

 • Shiatsu er en massasjeteknikk som bruker fingertrykk på kroppen. Det sies å være gunstig for å lindre smerte, forbedre sirkulasjonen og redusere stress.
 • Svensk massasje er en massasjeteknikk som bruker lange og flytende bevegelser. Det sies å være gunstig for å slappe av musklene, forbedre sirkulasjonen og redusere stress.
 • Dypvevsmassasje er en massasjeteknikk som bruker dypt, fast trykk. Det sies å være gunstig for å lindre smerte, forbedre bevegelsesområdet og bryte opp arrvev.

Hva er fordelene med å bruke en massasjestol?

Massasjestoler er en populær måte å slappe av og forbedre helsen på, men fungerer de egentlig? En fersk studie publisert i Journal of Alternative and Complementary Medicine har undersøkt dette spørsmålet.

Studien fant ut at massasjestoler tilbyr en rekke fordeler, inkludert forbedret sirkulasjon, redusert stress og smertelindring. I tillegg kan massasjestoler også bidra til å forbedre bevegelsesområdet ditt og bryte opp arrvev.

Er det noen ulmeper med å bruke en massasjestol?

Massasjestoler tilbyr mange fordeler, med det finnes også noen ulemper ved å bruke slike apparater. Massasjestoler kan være dyre, og de passer kanskje ikke for alle. Personer med visse medisinske tilstander, som gravide kvinner eller de med hjertesykdommer, bør unngå å bruke massasjestoler.

Totalt sett tilbyr massasjestoler en rekke fordeler som kan bidra til å forbedre helsen din. Hvis du vurderer å kjøpe en massasjestol, bør kontakte legen din for å forsikre deg om at et slikt apparat ikke er skadelig for deg.

Du kan lese mer om massasjestoler for gravide her

Hvor ofte bør du bruke en massasjestol?

Det finnes ikke noe klart svar på dette spørsmålet. Det er viktig å lytte til kroppen din og se hvordan den reagerer på massasje. Hvis du finner ut at du føler deg sår etter å ha brukt massasjestolen, er det sannsynligvis best å begrense øktene til én eller to ganger i uken. Hvis du derimot finner ut at du føler deg avslappet og uthvilt etter å ha brukt massasjestolen, kan du sannsynligvis øke frekvensen. Til syvende og sist er det viktig å bruke massasjestolen på en måte som føles behagelig for deg.

Hvor lang bør hver økt på en massasjestol være?

Det avhenger av hvordan kroppen din reagerer på massasje. Noen opplever at kortere og hyppigere økter fungerer best for dem, mens andre foretrekker lengre økter sjeldnere. Eksperimenter og se hva som føles best for deg

Hvis du har noen eksisterende medisinske tilstander, er det alltid best å høre med legen din før du bruker en massasjestol. Bortsett fra det er det viktig å sørge for å drikke mye vann etter økten, siden massasje kan være dehydrerende.

Kan en massasjestol skade ryggen din?

Dette er et vanlig spørsmål som folk har når de tenker på å kjøpe en massasjestol. Det korte svaret er nei, en massasjestol kan ikke skade ryggen din. Hvis du derimot har en eksisterende ryggskade eller tilstand, er det viktig å konsultere legen din før du bruker en massasjestol.

Det er mange fordeler med å bruke en massasjestol, inkludert lindring av ryggsmerter, forbedret sirkulasjon og redusert stress. Hvis du har noen bekymringer om hvorvidt en massasjestol er riktig for deg eller ikke, sørg for å snakke med legen din eller et annet helsepersonell.

Hvor dyre er massasjestoler?

Massasjestoler kan variere i pris fra 12.000kr til 100.000+kr. Prisen vil avhenge av funksjonene og kvaliteten på massasjestolen. Noen massasjestoler har spesielle funksjoner som varmeovner, musikkspillere og massasjeprogrammer som kan øke være med på å øke prisen. Hvis du leter etter en high-end massasjestol, kan du forvente å betale flere tusen dollar. Det finnes imidlertid mange rimelige alternativer som kan gi en god massasjeopplevelse uten at du må bruke for mye penger. Når du velger en massasjestol, er det viktig å vurdere dine behov og budsjett for å finne den modellen som passer best for deg.

Hvilke massasjeprogrammer har de fleste massasjestoler?

Det er fem hovedtyper av massasjeprogrammer som vanligvis finnes i massasjestoler: helkroppsmassasje, nakke- og skuldermassasje, ryggmassasje, bein- og fotmassasje og setemassasje. Hver type massasjeprogram retter seg mot et bestemt område av kroppen for å gi lindring fra knuter og smerte.

De fleste massasjestoler har en rekke massasjeprogrammer som kan tilpasses til spesifikke områder av kroppen. For eksempel kan et nakke- og skuldermassasjeprogram inkludere en eltemassasje for å løsne stramme muskler, en bankemassasje for å lindre spenningshodepine og en Shiatsu-massasje for å fremme avslapning. Et ben- og fotmassasjeprogram kan inkludere en rullende massasje for å berolige trøtte føtter, en varmefunksjon for å løsne stramme muskler og en luftkompresjonsmassasje for å forbedre sirkulasjonen.

Massasjestoler har også en rekke andre funksjoner som kan tilpasses hver enkelts behov. For eksempel har mange massasjestoler en innebygd musikkspiller slik at du kan nyte favorittlåtene dine mens du får en massasje. Andre massasjestoler har varmeovner som gir en varm, beroligende massasje. Noen massasjestoler har til og med et innebygd fotbad slik at føttene dine kan slappe av etter en lang dag.

Er du nysgjerrig på de ulike funksjonene massasjestoler har, les videre her

Hvor mye plass trenger jeg til en massasjestol?

Du trenger omtrent to fot plass rundt massasjestolen, slik at du enkelt kan komme deg inn og ut av den. Du bør også sørge for at det er rikelig med klaring for massasjehodet og armene til å bevege seg fritt rundt. Hvis du har begrenset med plass, bør du vurdere en kompakt massasjestol som kan passe inn i mindre områder.

Er en massasjestol verdt pengene?

Dette er et vanskelig spørsmål å svare på, siden det avhenger av en rekke faktorer. Massasjestoler kan variere i pris fra noen få hundre dollar til over tusen, så det er viktig å vurdere budsjettet ditt før du kjøper. Hvis du har penger til rådighet, kan en massasjestol være en god investering. De er perfekte for personer som lider av ryggsmerter eller andre kroniske smertetilstander, og kan gi lindring fra stress og spenninger. Hvis du derimot har et stramt budsjett, kan det være lurt å vurdere andre alternativer enn massasjestoler som er rimeligere.

Er du i tvil om hva du faktisk får for pengene, har vi svaret her

Hvilken type mennesker bør bruke en massasjestol?

Det finnes mange forskjellige typer massasjestoler på markedet, hver med sine unike egenskaper og fordeler. Det er imidlertid ikke alle massasjestoler som passer for alle. Her er en guide som hjelper deg med å velge riktig massasjestol for deg:

 • Lider du av ryggsmerter kan en massasjestol bidra til å lindre knuter og smerter i musklene.
 • Har du en stillesittende livsstil kan en massasjestol bidra til å øke sirkulasjonen og redusere stivhet i musklene.
 • Hvis du er gravid, kan en massasjestol bidra til å lindre noe av plagene knyttet til graviditeten. Det er imidlertid viktig å konsultere legen din før du bruker en masasje stol under graviditet.
 • Er du eldre kan en massasjestol bidra til å bedre sirkulasjonen og redusere stivhet i musklene. Det er imidlertid viktig å konsultere legen din før du bruker en massasjestol hvis du har helseproblemer.

Er det smart å kjøpe en massasjestol på nett?

Ja, det kan være smart å kjøpe en massasjestol på nett så lenge du gjør research og er komfortabel med selskapet du kjøper fra. Sørg for å lese anmeldelser av massasjestoler før du kjøper, og sørg for at du er klar over returpolicyen til produktet du kjøper. Vær også oppmerksom på at massasjestoler kan være dyre, så vær forberedt på å bruke litt penger. Hvis du leter etter en massasjestol som vil gi deg lindring fra ryggsmerter eller hjelpe deg å slappe av, kan det være verdt det å investere i en dyrere masasje stol.

Hva er det beste merket for massasjestoler?

Det er mange massasjestolmerker på markedet og de varierer mye i kvalitet. Noen massasjestoler er bedre enn andre når det gjelder funksjoner, kvalitet og pris.

Når det gjelder å finne det beste merket for massasje stol, er det viktig å undersøke og lese anmeldelser fra andre forbrukere. Dette vil hjelpe deg med å begrense alternativene dine og finne den beste massasjestolen til dine behov.

Noen av de beste massasjestolmerkene inkluderer Osaki, Inada, Panasonic og Human Touch. Disse merkene tilbyr en rekke funksjoner og og ulike priser, slik at du kan finne den perfekte massasjestolen for ditt budsjett og behov.

Hvis du leter etter en høykvalitets massasje stol som tilbyr en rekke funksjoner, er Osaki og Inada to av de beste merkene på markedet. Disse massasjestolene tilbyr et bredt utvalg av massasjeteknikker, inkludert Shiatsu, svensk og dypvevsmassasje. De har også innebygde varmeovner og kollisjonsputer for ekstra avslapning.

Panasonic er et annet solid massasjestolmerke som tilbyr en rekke funksjoner, inkludert en innebygd varmeapparat, kollisjonsputer og en fotmassasjefunksjon. Dette merket er et godt valg hvis du er ute etter en massasje stol som har alle alle funskjonene som den bør ha.

Human Touch er et flott alternativ hvis du er ute etter en budsjettvennlig massasje stol. Dette merket tilbyr mange av de samme funksjonene som de andre toppmerkene, men til en rimeligere pris.

Uansett hvilket budsjett eller behov du har, er det et merke for massasjestoler som passer for deg. Gjør research og les anmeldelser for å finne den perfekte massasjestolen for ditt hjem.

Er en massasjestol bra for korsryggsmerter?

Det er ikke noe definitivt svar på dette spørsmålet siden alle opplever korsryggsmerter forskjellig og reagerer på massasjeterapi på forskjellige måter. Mange opplever imidlertid at massasjestoler kan gi en viss lindring av korsryggsmerter, spesielt når de brukes regelmessig. Hvis du lider av korsryggsmerter, kan det være verdt å prøve ut en massasjestol for å se om den kan hjelpe deg å finne i form av lindring.

Kan du sove i en massasjestol?

Ja, du kan sove i en massasjestol! Mange opplever faktisk at massasjestoler er ekstremt komfortable og avslappende. Hvis du har problemer med å sove, kan en massasje stol være akkurat det du trenger. Massasjestoler kan bidra med å lindre spenninger og stress, og de kan også fremme bedre sirkulasjon. Å sove i en massasjestol kan være en fin måte å få fordelene med massasje på uten å måtte avtale time eller betale for en profesjonell massasje.

Brenner det kalorier av å sitte i en massasjestol?

Svaret på dette spørsmålet avhenger av massasjestolen og hvordan den brukes. Noen massasjestoler kommer med funksjoner som kan bidra til å brenne kalorier, for eksempel massasjeruller som er rettet mot bestemte muskelgrupper. Andre massasjestoler er designet for å gi avslapping og ikke spesielt for å brenne kalorier. Så hvis du ønsker å forbrenne kalorier ved å bruke en massasjestol, sørg for å velge en med funksjoner som vil hjelpe deg å nå målet ditt.

Kan for mye massasje i en massasjestol være skadelig?

Det er mulig å overdrive bruken av massasje, enten du bruker en massasje stol, får profesjonell massasje eller gjør det selv. Massasje er ment for å slappe av muskler og fjerne knuter, men hvis du masserer et område for lenge eller for kraftig, kan du faktisk forårsake økt muskelsmerter og ubehag.

Hvis du bruker en massasje stol, sørg for å følge instruksjonene nøye og ta pauser hvis du begynner å føle smerte.

Hjelper massasjestoler mot angst?

Ja, massasjestoler kan hjelpe mot angst. Når du masserer musklene dine, hjelper det å lindre spenninger og smerter. Dette kan bidra til å forbedre humøret ditt og redusere stressnivået. Massasjestoler kan også bidra til å øke sirkulasjonen og fremme avslapning.

Hvor bærekraftige er massasjestoler?

Hvor bærekraftige er massasjestoler?

Massasjestoler er en fin måte å slappe av på, men hvor bærekraftige er de? Mange massasjestoler er laget av syntetiske materialer som kan ta flere år å bryte ned. Noen massasjestoler er laget av mer bærekraftige materialer som bambus, så det er viktig å vurdere miljøpåvirkningen av massasjestolen din før du kjøper. Massasjestoler kan ha en betydelig miljøpåvirkning, så det er viktig å velge en som er miljøvennlig. Hvis du leter etter en bærekraftig massasjestol, bør du vurdere en som er laget av bambus. Bambus massasjestoler er slitesterke og miljøvennlige, og de gir en flott massasje.

Hva er forskjellen på stasjonære massasjestoler og bærbare massasjestoler?

Bærbare massasjestoler er designet for å være enkle å transportere og sette opp, noe som gjør dem ideelle for massasjeterapeuter som reiser til kundens hjem eller kontor. Stasjonære massasjestoler er større og mer robuste, noe som gjør dem bedre egnet for bruk i massasjestudioer eller klinikker. Begge typer massasjestoler har sine fordeler og ulemper, så det er viktig å velge den som passer best for dine behov.

Bærbare massasjestoler har flere fordeler enn stasjonære massasjestoler. De er vanligvis lettere i vekt, noe som gjør dem lettere å bære fra ett sted til et annet. De er også lettere å sette opp og ta ned, noe som kan spare deg tid hvis du gjør flere massasjer på en dag.

Er det bra for deg å sitte i en massasjestol?

En masasje stol har mange fordeler i hverdagen, både for kropp og helse. Massasje gir avslapning til både muskler og vev. Dersom du har en stiv nakke eller er øm i ryggen kan en god massasjestol løse opp dette. Massasje reduserer også stress og roer ned nervesystemet. En massasjestol kan derfor være et flott alternativ dersom du har en hektisk hverdag.
I tillegg øker massasje blodsirkulasjonen og bidrar med å senke blodtrykket. 

Massasjestoler er aktivt brukt av idrettsutøvere for å forbedre restitueringen og for å behandle- og forebygge skader. Gravide som har et stort behov for massasje frem til termin foretrekker også en massasjestol for å forbedre helsen.

Det er imidlertid et par ting gravide bør være oppmerksomme på før de bruker en massasjestol. Det kan du lese om her

Er det dumt å bruke en massasjestol hver dag?

En massasjestol kan brukes hver dag uten noe problemer. Det er viktig å lytte til kroppen og velger riktig program slik at du får den massasjen du ønsker og har behov for. En massasjestol kommer med mange funksjoner og vil bidra til en bedre hverdag, både fysisk og mentalt. En studie publisert av Scientific Reports viser at 10 minutter massasje hver dag bidrar sterkt til å aktivere kroppens system for å overvinne stress. En massasjestol har også andre fordeler, dersom du sitter mye stille i løpet av hverdagen kan det være fint å massere musklene for å forebygge skade. Hvis du leter etter en massasjeapparat å ta med deg på farten, sjekk ut de beste massasjepistolene som lett får plass i ryggsekken eller vesken. 

Hvilken massasjestol skal jeg velge?

Når du skal finne massasjestolen som passer for deg og ditt behov er det viktig å finne en produkttype som har funksjonene du trenger. Det finnes mange funksjoner som kan gjøre hverdagen både bedre og lettere. Dersom du er gravid er kanskje en massasjestol med fokus på rygg og ben noe for deg, om du har en kneskade bør du se etter en massasjestol som tilbyr massasje til knærne.

En massasjestol krever litt plass, det er derfor viktig å finne en stol som passer inn i boligen eller leiligheten din. Dagens massasjestoler har stort fokus på plass og har smarte løsninger som gjør de enkle å plassere, selv i de minste rom.

For best komfort er det viktig å finne en masasje stol med godt materiale slik at den er behagelig å sitte, tåler slitasje og varer i mange år. Dagens massasjestoler er som regel laget i PU-materia le som er slitesterkt, lett å vedlikeholde og behagelig å sitte i. 

Når du skal kjøpe en massasjestol må du vurdere budsjettet ditt og hvor mye du er villig til å betale for en masasje stol. Finn ut hvilke behov og krav du har til en masasje stol og lag et budsjett. Massasjestoler kommer i alle prisklasser og kvalitet følger som regel med.

Bruker- og ekspertanmeldelser er alltid til god hjelp når man skal foreta et kjøp. Les hva andre mener om produktet og ta en titt på offisielle tester for å få mer informasjon om både produktet og butikken du skal kjøpe det av.  


Tidligere anmeldte produkter – nå utgått 

Nedenfor finner du produkter vi har fremhevet tidligere. Det har ikke vært mulig for oss å indentifisere forhandlere av disse modellene, men vi har beholdt dem i artikkelen i tilfelle informasjonen skulle være til nytte for deg som leser.


OGAWA Smart Witmo-Svart

✅ Innebygd kroppsskanning
✅ 42 forskjellige luftputer fordelt på stolen
✅ 3D massasje

Med sin lufttrykk- og 3D massasje passer OGAWA Smart Witmo – Svart til de fleste behov. Massasjestolen har 16 forskjellige auto-programmer, slik du får akkurat den massasjen du ønsker og trenger. OGAWA Smart Witmo – Svart sine programmer inneholder alt fra varmeterapi, luftputemassasje og massasjeruller som kjører langs ryggen. Dette er en massasjestol som ikke tar mye plass og passer inn i de fleste hjem med sin zero-gravity funksjon. Kvaliteten gjenspeiler seg i prisen og gir mye, god komfort for pengene.

Redaksjonens vurdering

Vi mener OGAWA Smart Witmo – Svart passer for dem som har høye forventninger til en massasjestol. Dette er en massasjestol med komfortable materialer og funksjoner som passer til alle. Vi liker Zero-gravity funksjonen veldig godt, dette gjør det enkelt å plassere massasjestolen selv i mindre rom og det gir en forbedret massasjeopplevelse. Vi synes prisen er noe høy, dette trekker noe ned på vurderingen.

Fordeler

 • 3D massasje
 • Komfortabel varmeterapi
 • Dyp og komfortabel massasje
 • Fotruller
Ulemper

 • Høy pris

Dette må du vite før du kjøper OGAWA Smart Witmo – Svart

Perfekt størrelse og funksjoner for alle brukere
Massasjestolen kommer i en praktisk størrelse med funksjoner som gjør den enkelt å plassere i mindre rom, som ellers ikke ville hatt plass til en massasjestol. Stolen har en Zero Gravity funksjon som gjør det mulig for deg å lene deg tilbake og nyte en god massasje. OGAWA Smart Witmo – Svart har hele 16 massasjeprogram og kroppsskanning for å skape den beste brukeropplevelsen for alle behov. Massasjestolen har hele 42 luftputer, fotrulle, varmeterapi på opptil 45 grader og 3D massasje.

Komfortabelt og moderne materiale som gjenspeiler seg i prisen
OGAWA Smart Witmo – Svart er designet for både komfort og eleganse. Med Zero Gravity legges massasjestolen i en behagelig, tilbakelent posisjon som avslapper kroppen og tar utnytte av kroppsvekten. Det myke stoffet gjør det behagelig å ligge ned mens stolen gir deg en behagelig massasje.. 

Prisen på OGAWA Smart Witmo er noe dyrere enn andre massasjestoler, grunnen til dette er de mange funksjonene og den moderne teknologien som alle kan få utbytte av.

Spesifikasjoner

Dimensjoner: B:78 cm x L:190 cm x H:103 cm
Maks brukervekt: 120 kg
Antall programmer: 16
Strømforbruk: 80W


OGAWA Master Drive Plus Grey

OGAWA Master Drive Plus Grey har den mest avanserte teknologien for en unik massasjeopplevelse. Massasjestolen har hele 6 massasje teknikker hvor knemassasje er en stor prioritet. Den komfortable massasjestolen har en stiv pris som gjenspeiler seg i den eksklusive massasjen som den gir.  

Redaksjonens vurdering

Vi mener OGAWA Master Drive Plus Grey passer til deg som ser etter et mesterverk av en massasjestol. I den stive prisen kan du forvente en unik og punktlig massasjeopplevelse, skapt av nymoderne, japans teknologi.Massasjestolen har stort fokus på knemassasje, noe som gjør den attraktiv for mennesker med kneskader eller vil forebygge kneskader. Vi synes designet er eksklusivt men stolen krever noe plass.

Fordeler

 • Kne massasje
 • Lysterapi
 • Komfortabel
 • Touch skjerm
Ulemper

 • Høyere prisklasse

Dette må du vite før du kjøper OGAWA Master Drive Plus Grey

Når et nytt nivå med sine avanserte funksjoner og komfortable materiale
Du kan forvente en av de beste massasjene på markedet av OGAWA Master Drive Plus Grey. Den avanserte teknologien tilbyr knemassasje, lysbehandling, varmeterapi og en følelse av menneskelig berøring. I tillegg har massasjestolen presisjonssensorer som analyserer og skanner kroppen slik at du enkelt kan stille inn massasjen som passer deg. Stolen er komfortabel å sitte i med sin SL-formet skinne, som dekker alt fra nakken til hoftene.

Stivere pris og større størrelse enn konkurrentene
OGAWA Master Drive Plus Grey har en stivere pris enn konkurrentene og passer ikke alle budsjett. Pris og kvalitet går hånd i hånd og dette produktet leverer utmerket massasje ved hjelp av ny teknologi. Dette er en stor massasjestol som trenger mye plass. Designet er eksklusivt og passer inn i et skandinavisk hjem.

Hva sier forbrukere og eksperter om OGAWA Master Drive Plus Grey

Forbrukerne har hatt god nytte av OGAWA Master Drive Plus Grey. Massasjestolen har hjulpet dem med å oppnå terapautisk muskelavslapping og massasjestolen har økt blodstrømmen i hele kroppen. Dette fremmer god helse og gir forbrukerne bedre søvn. De mener at denne OGAWA Master Drive Plus Grey har en stiv pris men henter seg opp med de fantastiske funksjonene og den moderne teknologien. Forbrukerne kan anbefale OGAWA Master Drive Plus Grey som har kneskade som behøver massasje. Knemassasjen er fantastisk og vil garantert gi deg en lettere hverdag.

Spesifikasjoner

Dimensjoner: H:115 cm x B:84 cm x L:158 cm
Maks brukervekt: 125 kg
Antall program: Mer enn 22
Strømforbruk: 200W


Beskrivelse av kilder og tester

Vi ønsker å gi deg som forbruker en god vurdering av alle produkter slik at du sparer tid og føler deg trygg på ditt endelige valg. Vi ser derfor til offisielle forbrukerråd, eksterne eksperter og forbrukernes egne vurderinger, på tvers av norske og internasjonale nettbutikker. 

Vårt forskningsteam har gransket markedet og undersøkt alle relevante kilder. I vårt arbeid har vi brukt følgende ekspertkilder og tester:

Mazzetti.no

Mazzetti er en av norges ledende massasjestol leverandører. Massasjestolene henter inspirasjon fra Italia og har høyt fokus på kvalitet.

Du kan lese mer om Mazzetti Pro her

Iwao.no

IWAO tilbyr konkurransedyktige priser på massasjestoler til det norske markedet. Deres visjon er å hjelpe folk til et bedre liv med større velvære.

Du kan lese mer om OGAWA Smart Jazz her og her
Du kan lese mer om OGAWA Master Drive Plus her
Du kan lese mer om OGAWA Smart Vogue Prime – Espresso her
Du kan lese mer om OGAWA Smart Witmoe – svart her

Iwao.se

Du kan lese mer om OGAWA Smart Vogue Prime – Espresso her
Du kan lese mer om OGAWA Smart Witmoe – svart her

Cavinteo.bloggspot.com

Cavinteo.bloggspot.com er en forbrukerblogg som tester og anmelder hverdagslige produkter, mat og reise.

Du kan lese mer om OGAWA Smart Jazz her

Metro.Style

Metro Style er en ledende blogg som skriver anmeldelser om produkter man bruker i hverdagen. 

Du kan lese mer om OGAWA Smart Vogue Prime – Espresso her


FAQ

Hvilken massasjestol er best?

Dette er et vanskelig spørsmål for oss å svare på ettersom alle har en forskjellig tanke og idé bak en massasjestol.  Vi anbefaler flere produkter i denne artikkelen som har fått gode anmeldelser fra forbrukere og eksperter, samt produkter med utprøvd kvalitet målt mot pris og funksjoner.

Tenk over hvilke behov du har i hverdagen og hvordan en massasjestol kan hjelp deg. På den måten finner du massasjestolen som er best for deg og som du vil få best utbytte av.

Hva må jeg vurdere når jeg skal kjøpe en massasjestol?

Når du skal kjøpe en massasjestol er det viktig å sette opp et budsjett og gå igjennom hvilke behov du har i hverdagen. Dersom du har en aktiv hverdag hvor du kan pådra deg skader har du ikke samme behov som en person som sitter mye stille i løpet av dagen. En massasjestol bør ha funksjoner som vil gjøre hverdagen din enklere og bedre. Lang levetid er også viktig når du skal kjøpe en massasjestol. Godt og slitesterkt materiale er en stor faktor for hele brukeropplevelsen. I dag er de fleste massasjestoler laget i gode materialer som tåler mye og har lang levetid. Det er også viktig at massasjestolen er komfortabel å sitte i for mest mulig komfort. I tillegg må du tenke på plass. Noen massasjestoler krever mer plass enn andre. Dersom massasjestolen skal stå i et lite rom, er det lurt å se etter en massasjestol med zero-gravity funksjon. Slik at du kan plassere den nært veggen uten problemer.

Relevante forbruker- og brukeranmeldelser av produktet vil gi deg et godt innblikk av hva andre mener, ikke bare om massasjestolen men også butikken de kjøpte boksesekken av. Dersom det finnes offisielle tester av massasjestolen kan dette gi et godt innblikk i hva du kan forvente av den.

Hvor mye bør en god massasjestol koste?

Massasjestoler kommer i alle prisklasser og som med mye annet, følger som regel kvalitet med. Det er mye som spiller inn når prisen på en massasjestol blir satt, både materiale og funksjoner har mye å si for hvor mye en massasjestol koster. Dersom du ser etter en massasjestol med mange funksjoner og smarte løsninger må du legge inn mer penger enn du måtte gjort ved en mindre eksklusiv massasjestol.

Før du skal kjøpe en massasjestol er det viktig å sette opp et budsjett og finne ut hvor mye penger du er villig til å bruke på en massasjestol.

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere