Artikkelen inneholder annonselenker og er dermed sponset. Les mer her.

Massasjestol test-guide: De beste massasjestolene ifølge forbrukere

Ifølge vår research og analyse Vi har valgt produkter som scorer høyt på parametrene vi vurderer dem på, men ikke en uttømmende liste over alle produktene på markedet

SENESTE ENDRING mars 7, 2024.

Massasjestol test-guide: De beste massasjestolene ifølge forbrukere

Utvelgelsen av produkter skjer på bakgrunn av forskning..., men vi begrenser oss primært til produkter tilgjengelige på prisportaler eller annonseplattformer. Våre artikler inneholder i hovedsak eksterne tester og anmeldelser fremfor egne tester. Oppføringen er ikke en rangering av produkter, og annonseavtaler kan påvirke plasseringen og utvalget av våre produkter – les mer her. Les mer

Mazzetti Advanced Comfort er valgt som massasjestol best i test hos tekguide.no.

Med dagens teknologi trenger man ikke lenger å dra på spa for å få profesjonell massasje. En massasjestol kan gi økt livskvalitet og en bedre hverdag. Moderne massasjestoler er også designet på en måte som gjør at selv de minste leilighetene kan få plass til litt hverdagsluksus.

Hvis du vurderer å skaffe deg en massasjestol er det viktig at du tenker over hvilke behov du har, og derav hvilke funksjoner massasjestolen bør ha. Vi har laget en testoversikt basert på ekspertenes uttalelse og tester, slik at du enkelt skal kunne finne den beste massasjestolen for akkurat deg.

Seneste endring:

Den 04/12/2023 oppdaterte vi artikkelen vår om de beste massasjestolene med fire produkter: Mazzetti Advanced Comfort, OGAWA Master Sensei, OGAWA Sonic-X og OGAWA Cosmos X. Modellene er henholdsvis 2x4D, 3D og 2D og gir deg behagelig massasje med automatiserte programmer samt en rekke andre funksjoner som bidrar til å heve massasjeopplevelsen.

Tidligere endringer:

29. mai 2023

Vi har gjort omfattende undersøkelser og analyser av produktenes spesifikasjoner og funksjoner for å kunne lage en detaljert sammenligning. Som et resultat av dette har vi utvidet artikkelen med en sammenligningstabell som gir en grundig oversikt over viktige produktegenskaper, spesifikasjoner og bruker- og ekspertanmeldelser. Formålet med tabellen er å gi deg en bedre forståelse av massasjestoler i artikkelen vår, slik at du kan ta en mer informert beslutning.

24. mai 2023

I dag har vi overført denne artikkelen til vårt nye design for å forbedre opplevelsen din på nettstedet vårt. I tråd med denne endringen har vi revidert og optimalisert produktanmeldelsene våre for å forbedre brukeropplevelsen din ytterligere, slik at du lettere kan finne akkurat det du har bruk for.

test-guiden

En test-guide som denne er en artikkel som analyserer produkter via en gjennomgang av bl.a. anmeldelser og tester.

De 6 beste massasjestoler i testguiden 2024:

Slik vurderer og utvelger vi produkter

Vi sammenligner en rekke anerkjente produkter og merker, og vi har partnerskap med mange store forhandlere. Selv om dette kan ha innflytelse på utvalget av produkter til artiklen, er våres anbefalinger basert på redaksjonens profesjonelle vurdering av de beste produktene.

Vårt forskningsteam vurderer produkter på parametre som:

  1
 • Produkttester fra ekspertkilder og forbrukermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser av produktet
 • 3
 • Produktets egenskaper og spesifikasjoner
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Kunnskap og data på hva våre lesere foretrekker

Ovennevnte holdes opp mot pris og kvalitet. Det er viktig å nevne at rekkefølgen ikke representerer en rangering av produkter, men snarere en gjennomgang av noen av de beste produktene for ulike behov.

Våre merkelapper som "Best i budsjettklassen", "Beste trådløse modell", "Mye for pengene" osv. er en individuell, uavhengig vurdering av den research-ansvarlige basert på den nevnte metoden på det aktuelle tidspunktet.

Oversikt: Stor sammenligning av utvalgte massasjestoler

Mazzetti Advanced Comfort - teknologisk avansert massasjestol

Massasjestol best i test hos TekGuide.no

Disse merkelappene er en individuell, uavhengig vurdering av research-ansvarlige basert på den nevnte metoden på det aktuelle tidspunktet.

test-guiden

Se priser og tilbud på Mazzetti Advanced Comfort:

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.
 • 20 automatiske massasjeprogrammer
 • Dobbel motorteknologi
 • System for helsedeteksjon

Forbrukerlivs vurdering

Mazzetti Advanced Comfort er kåret som den beste massasjestolen i test hos TekGuide.no. Alt i alt fremstår Mazzetti Advanced Comfort massasjestol som et godt alternativ innen avslappings- og velværeteknologi. De enestående funksjonene, inkludert den avanserte DualMotor Harmony- og DepthTune-teknologien, gir en synkronisert og dypt personlig massasjeopplevelse. Med DualZone-massasje og 20 ekspertdesignede automatiske programmer dekker stolen et bredt spekter av preferanser og behov, fra stressavlastning til målrettet muskelrestitusjon. Den justerbare rammen, som gjør det mulig å lene stolen opptil 170 grader, forbedrer ryggkomforten betraktelig, noe som gjør den ideell for ulike kroppstyper og stillinger.

Fordeler

 • Justerbar ramme opp til 170 grader
 • Enkel å bruke med Quick Control-knapper
 • Innebygde Surround Bluetooth-høyttalere
 • 40 massasjeputer
 • Varmeterapi
 • Fem hastighets-, bredde- og styrkenivåer

Ulemper

 • Det store antallet funksjoner og programmer kan være overveldende for noen.

Mazzetti Advanced Comfort massasjestol har et banebrytende Health Detection System. Denne innovative teknologien vurderer ditt behov ved å analysere puls, oksygeninnhold i blodet og mikrosirkulasjon, slik at stolen kan skreddersy et massasjeprogram som er spesielt tilpasset kroppens behov. Hvis du er på jakt etter en omfattende velværeopplevelse, er denne stolen et godt alternativ som kan bidra til å bedre din helse og fremme avslapning.

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Mazzetti Advanced Comfort

Spesifikasjoner

 • Dimensjoner: 136,5 x 85 x 127,5 cm
 • Vekt: 130 kg
 • Antall programmer: 20
 • Strømforbruk: ?
 • Brukervekt (maks.): ?

DualMotor Harmony og DepthTune-teknologi for personlig tilpasset massasje

Mazzetti Advanced Comfort-massasjestolen introduserer DualMotor Harmony, en banebrytende teknologi som gir synkronisert massasje ved hjelp av to enheter: èn som glir opp og ned langs ryggen mens den andre masserer underkroppen, og dekker hvert område av kroppen med presisjon og omsorg. Kombinert med DepthTune-teknologien som løfter massasjeopplevelsen med sin innovative 4D-tilnærming og fem nivåer av justerbar dybde, tilbyr denne massasjestolen uovertruffen komfort og avslapning.

20 automatiske programmer utviklet av eksperter

Stolen er utstyrt med 20 automatiske massasjeprogrammer, som alle er utviklet av fysioterapi- og ergonomieksperter. Det innebærer at programmene kan tilpasses ulike behov, enten det dreier seg om stressavlastning, restituering av musklene eller en spesifikk behandling som thaimassasje eller idrettsrehabilitering. I tillegg kan stolens ramme vippes ned til 170 grader, noe som gjør det mulig å skifte fra sittende til en mer avslappet, liggende stilling.

Varmeterapi og avansert lufttrykksmassasje med 40 puter

Med 40 strategisk plasserte lufttrykkputer sørger stolen for optimal trykkfordeling, noe som fremmer sirkulasjon og muskelavslapping. I tillegg er stolen utstyrt med varmeterapi som kan justeres mellom 45 og 48 grader Celsius, noe som gir enda et lag med avslapping og bidrar til muskelrestitusjon og komfort.

Med de innebygde Surround Bluetooth-høyttalerne kan du nyte favorittmusikken din eller beroligende lyder under massasjen.

Hva sier eksperter om Mazzetti Advanced Comfort?

Mazzetti Advanced Comfort, som er kåret best i test på Tekguide.no, får spesielt mye skryt for sitt eksepsjonelle utvalg av massasjeputer og hele 30 massasjehoder. Disse funksjonene forbedrer ikke bare dybden og rekkevidden av massasjen, men sørger også for at alle områder av kroppen får oppmerksomhet og pleie.

Ekspertene sier at denne massasjestolen vil være ideell for de aller fleste, da den har absolutt alle funksjoner du trenger og mye mer.

Mer om Mazzetti Advanced Comfort

Spesifikasjoner

 • Dimensjoner: 136,5 x 85 x 127,5 cm
 • Vekt: 130 kg
 • Antall programmer: 20
 • Strømforbruk: ?
 • Brukervekt (maks.): ?

OGAWA Master Sensei - massasje på nivå med en profesjonell massør

Blant de beste 4D-massasjestolene

Disse merkelappene er en individuell, uavhengig vurdering av research-ansvarlige basert på den nevnte metoden på det aktuelle tidspunktet.

test-guiden
30% OGAWA Master Sensei

Se priser og tilbud på OGAWA Master Sensei:

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.
 • 54-punkts pute-massasje
 • 30 manuelle og 6 automatiske programmer
 • "ALIVE TOUCH"-analyse

Forbrukerlivs vurdering

Etter en grundig analyse kan vi trygt konkludere med at OGAWA Master Sensei skiller seg ut som et høydepunkt innen massasjestolteknologi. De innovative funksjonene, som ALIVE TOUCH-teknologien med termiske silikonruller, gjenskaper berøringen fra menneskehender og gjør massasjeopplevelsen mer realistisk. Vi har funnet ut at de 6 automatiske massasjeprogrammene, utviklet av Senseis-eksperter, sammen med de 30 manuelle alternativene, dekker et bredt spekter av preferanser og behov, noe som sikrer en skreddersydd massasjeopplevelse.

Selv om OGAWA Master Sensei er en betydelig investering, som overgår prisen på mange av de andre modellene på listen vår, mener vi at de avanserte funksjonene og den uovertrufne ytelsen rettferdiggjør prisen. Denne stolen er ikke bare et kjøp, men en investering i langsiktig helse og velvære. Som 4D-massasjestol er den utstyrt med noen av de mest avanserte skinnene og massasjemotorene på markedet, og vil derfor gi en massasje på nivå med en profesjonell massør.

Fordeler

 • Integrert varme- og lysterapi
 • 3D-fotterapi
 • Svært justerbar takket være S-drive 4D-massasjemekanismen
 • Innebygd berøringsskjerm
 • Laget av syntetisk skinn av høy kvalitet

Ulemper

 • I høyere prisklasse

Master Sensei-massasjestolen er utstyrt med et 54-punkts luftcellesystem som gir en skånsom og beroligende massasje. Master Sensei-massasjestolen har et intelligent læringssystem og tilpasser seg din unike kroppsstruktur og retter seg mot 36 spesifikke akupressurpunkter for å lindre slitne og ømme områder. Hvis du er ute etter en terapeutisk opplevelse med røtter i østlig medisinsk praksis og kiropraktiske teknikker, kan dette være modellen du bør velge. Med vår eksklusive rabattkode forbrukerliv6000 kan du i tillegg spare penger på kjøpet av denne massasjestolen ved utsjekking.

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av OGAWA Master Sensei

Spesifikasjoner

 • Dimensjoner: 160 x 81 x 119 cm
 • Vekt: 125 kg
 • Antall programmer: 12
 • Strømforbruk: 160 W
 • Brukervekt (maks.): ?

Innovativ ALIVE TOUCH-teknologi

OGAWA Master Senseis “ALIVE TOUCH”-funksjon benytter isolerte termiske silikonruller som sikrer en jevn fordeling av varmen og maksimerer effekten av varmeterapien. Resultatet er en massasje som føles slående lik menneskelig berøring, og som kombinerer styrke og skånsomhet for å gi en autentisk massasjeopplevelse.

Avansert S-drive 4D-massasjemekanisme

S-drive 4D-massasjemekanismen er et kjennetegn på OGAWAs innovasjon. Dette systemet kan skilte med syv forskjellige massasjenivåer, som alle er uavhengige av den justerbare styrken i “ALIVE TOUCH”-rullesystemet. Denne doble justeringsmuligheten er det mest omfattende systemet for justering av massasjestyrke på markedet.

Personlige massasjeprogrammer og Zero Gravity Comfort

Med 6 automatiske massasjeprogrammer, som alle er utviklet av Sensei-eksperter i hver sin stilart, og 30 manuelle programmer fokuserer stolen på dine spesifikke preferanser. I tillegg gjør Zero Gravity-funksjonen at stolen kan legges helt ned med bare 10 cm klaring, noe som gir en vektløs, plassbesparende opplevelse som øker komforten og avslapningen.

Mer om OGAWA Master Sensei

Spesifikasjoner

 • Dimensjoner: 160 x 81 x 119 cm
 • Vekt: 125 kg
 • Antall programmer: 12
 • Strømforbruk: 160 W
 • Brukervekt (maks.): ?

OGAWA Sonic-X - massasjestol med S+L-skinnesystem

God 2D-massasjestol

Disse merkelappene er en individuell, uavhengig vurdering av research-ansvarlige basert på den nevnte metoden på det aktuelle tidspunktet.

test-guiden

Se priser og tilbud på OGAWA Sonic-X:

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.
 • S+L skinnesystem
 • Justerbar tyngdekraftsstilling i 3 nivåer
 • Smart berøringsskjerm for enkel betjening

Forbrukerlivs vurdering

Vi kan trygt konkludere med at OGAWA Sonic-X massasjestol er et enestående produkt i sin kategori. Stolens intelligente mikrodatamaskin og kroppsskanningsteknologi gir en svært personlig massasjeopplevelse som enkelt tilpasser seg individuelle kroppsformer og -størrelser. De 12 automatiske massasjeprogrammene, inkludert spesialiserte alternativer som avlastning og dypvevsmassasje, dekker et bredt spekter av behov og preferanser.

Det er imidlertid viktig å merke seg at Sonic-X bruker et 2D-massasjesystem, som er mindre avansert enn de mer sofistikerte 3D- og 4D-systemene. Til tross for dette mener vi at Sonic-X likevel gir en svært tilfredsstillende massasjeopplevelse. Kombinasjonen av personlige innstillinger, komfortfunksjoner og design gjør den til en verdifull investering for deg som ønsker å slappe av og lindre stress i hverdagen.

Fordeler

 • 12 automatiske programmer
 • Tar ikke mye plass når du bruker den
 • Utstyrt med varmeputer
 • 16 innebygde puter i skuldre, armer, hofter, ben og føtter

Ulemper

 • Mindre avansert massasjesystem sammenlignet med 3D og 4D

OGAWA Sonic-X er en 2D-massasjestol med et innovativt S+L-skinnesystem som holder ryggraden din i riktig stilling, fra nakke til rumpe. Dette designet kombinerer S-skinnens presise ryggjustering med L-skinnens utvidede rekkevidde, noe som sikrer en grundig og skreddersydd massasjeopplevelse. I tillegg kan du med vår eksklusive rabattkode forbrukerliv2500 spare penger på kjøpet av denne massasjestolen ved utsjekking

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av OGAWA Sonic-X

Spesifikasjoner

 • Dimensjoner: 152 x 75 x 117,5 cm
 • Vekt: 78 kg
 • Antall programmer: 12
 • Strømforbruk: 150 W
 • Brukervekt (maks.): ?

Intelligent og personlig komfort

OGAWA Sonic-X-massasjestolen skiller seg ut med sin intelligente mikrodatastyring som gir en svært personlig massasjeopplevelse. Når du setter deg i stolen, utfører stolen en detaljert kroppsskanning som vurderer din høyde og dine unike kroppskonturer. Denne teknologien gjør det mulig for Sonic-X å tilpasse de 12 automatiske massasjeprogrammene – inkludert avlastning, dypvevsmassasje, skånsom massasje, atletisk massasje og restitusjonsmassasje – til din spesifikke kroppsform.

Justerbar Zero Gravity-funksjon for skreddersydd intensitet

Zero Gravity-funksjonen til OGAWA Sonic-X er tilgjengelig i tre justerbare nivåer. Denne unike funksjonen gjør at du kan lene stolen i ulike posisjoner og endre massasjeintensiteten etter dine preferanser – enten du foretrekker en mild eller en mer intens massasje.

Kombinasjon av funksjoner for optimal avslapning

Sonic-X er utstyrt med 16 strategisk plasserte puter for skuldre, armer, hofter, ben og føtter. Disse putene gir en rytmisk kompresjonsmassasje som blåses opp og tømmes for luft for å berolige og forynge musklene. For å gjøre massasjeopplevelsen enda bedre har Sonic-X innebygde høyttalere, slik at du kan koble til mobiltelefonen og lytte til favorittmusikken din, podcaster eller lydbøker.

Mer om OGAWA Sonic-X

Spesifikasjoner

 • Dimensjoner: 152 x 75 x 117,5 cm
 • Vekt: 78 kg
 • Antall programmer: 12
 • Strømforbruk: 150 W
 • Brukervekt (maks.): ?

OGAWA Cosmos X - passer til mange forskjellige kroppstyper takket være den forlengede SL-skinnen

Blant de beste 3D-massasjestolene

Disse merkelappene er en individuell, uavhengig vurdering av research-ansvarlige basert på den nevnte metoden på det aktuelle tidspunktet.

test-guiden

Se priser og tilbud på OGAWA Cosmos X:

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.
 • 3D-massasje og utvidet SL-skinne
 • Smart Zero Gravity-funksjon
 • Kroppsskanner

Forbrukerlivs vurdering

Etter vår omfattende analyse av massasjestolen Cosmos X kan vi konkludere med at den er et høydepunkt innen massasjeteknologi. Vi har funnet ut at den avanserte 3D-massasjemotoren og den overlegne implementeringen av det utvidede SL-skinnesystemet løfter massasjeopplevelsen til nye høyder og overgår tradisjonelle 2D-massasjestoler. Hele oppbygningen av massasjesystemet i Cosmos X er svært avansert, med en smart Zero Gravity-funksjon som fordeler vekten din jevnt over stolen, og tilpassbare innstillinger, inkludert den unike 3D Guasha-fotrullen.

Cosmos X ligger riktignok i en høyere prisklasse, men vi er overbevist om at prisen rettferdiggjøres av massasjeopplevelsen den gir. Kombinasjonen av banebrytende teknologi, tilpassbare innstillinger og ergonomisk design gjør den til et førsteklasses valg for deg som er ute etter en massasjeopplevelse som kan måle seg med en profesjonell autentisk massasje.

Fordeler

 • Optimal effekt takket være massasjeruller som enkelt når alle sentrale soner
 • Moderne skinndesign
 • Bluetooth-kontroll
 • Enkel å få full kontroll med fjernkontrollen

Ulemper

 • I en høyere prisklasse

Før hver økt skanner Cosmos X kroppen din, slik at hver massasje blir skreddersydd til dine unike konturer og behov. Hvis du er ute etter en personlig spa-opplevelse hjemme, er denne stolen et must for deg som setter pris på komfort tilpasset kroppens spesifikke behov. I tillegg kan du med vår eksklusive rabattkode forbrukerliv5000 spare penger på kjøpet av denne massasjestolen ved utsjekking.

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av OGAWA Cosmos X

Spesifikasjoner

 • Dimensjoner: 105 x 75 x 112 cm
 • Vekt: 89 kg
 • Antall programmer: 6
 • Strømforbruk: 80 W
 • Brukervekt (maks.): ?

Avansert 3D-massasje og utvidet SL-skinne

OGAWA Cosmos X massasjestol skiller seg ut med sin 3D-motor som gir en oppslukende og effektiv massasjeopplevelse. Denne avanserte teknologien gjør det mulig for massasjerullene å bevege seg i tre dimensjoner, noe som gir en dyp og omfattende massasje av rygg, nakke og underkropp. Stolens forlengede SL-skinne er en game-changer, en spesialutviklet skinne som er 5 cm lengre enn normalt, totalt 135 cm. Når skinnen forlenges, får du en massasjestol som har lengre rekkevidde og dermed kan massere mange ulike kroppstyper.

Smart Zero Gravity-funksjon

OGAWA Cosmos X gir deg muligheten til å slappe av med den smarte Zero Gravity-funksjonen som gjør at stolen kan legges ned i en strategisk behagelig vinkel, noe som gir en følelse av vektløshet. I denne posisjonen fordeles kroppsvekten jevnt over stolen, noe som gjør massasjen enda mer effektiv.

Tilpassbare massasjeprogrammer og manuelle innstillinger

Med seks automatiske programmer, ulike manuelle innstillingsmuligheter og fjernkontrollen har du muligheten til å skreddersy massasjen til dine spesifikke behov og ønsker. Blant alternativene finner du blant annet en trykkpunktmassasje, som er ideell for å behandle spesifikke spenningsområder, en oppvarmet lufttrykkmassasje, som er perfekt for å berolige musklene og fremme avslapning, og den innovative 3D Guasha-fotrullen, som gir en unik fotmassasje og etterligner den tradisjonelle Guasha-teknikken som er kjent for å forbedre sirkulasjonen og lindre tretthet i føttene.

Mer om OGAWA Cosmos X

Spesifikasjoner

 • Dimensjoner: 105 x 75 x 112 cm
 • Vekt: 89 kg
 • Antall programmer: 6
 • Strømforbruk: 80 W
 • Brukervekt (maks.): ?

Ogawa MySofa Luxe - Sort - kompakt massasjestol med 6 programmer

God plassbesparende modell

Disse merkelappene er en individuell, uavhengig vurdering av research-ansvarlige basert på den nevnte metoden på det aktuelle tidspunktet.

test-guiden

Se priser og tilbud på Ogawa MySofa Luxe - Sort:

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.
 • Fantastisk massasjeopplevelse i kompakt design
 • Innebygde, slitesterke massasjeruller i silikon
 • Zero Gravity og Zero Wall-teknologi

Forbrukerlivs vurdering

Denne massasjestolen har en innebygd USB-port slik at du raskt kan lade enheter, slik som mobiltelefon eller nettbrett, mens du slapper av. I tillegg har tilbyr den luftputemassasje i midjen for å lindre spenninger, og L-sporskinnen sørger for at massasjen når alle områder av ryggen. Den har imidlertid ikke stemmestyring, men totalt sett er denne massasjestolen et godt valg for de som leter etter en mindre modell med alle de gode funksjonene til en massasjestol i full størrelse.

Fordeler

 • Innebygd USB-port
 • Luftputemassasje i midjen
 • Bluetooth-tilkobling
 • L Sporskinne

Ulemper

 • Ingen stemmekontroll

Ogawa MySofa Luxe  er den ideelle massasjestolen for de som har litt mindre plass tilgjengelig. Den har et kompakt design som ikke tar opp mye plass, samtidig som den har alle fordelene man kan forvente av en massasjestol av høy kvalitet.

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Ogawa MySofa Luxe - Black

Spesifikasjoner

 • Dimensjoner: 65 (W) x 101 (L) x 100 (H) cm
 • Brukervekt (maks.): 100 kg
 • Antall programmer: 6
 • Strømforbruk: 80 W

Massasjeruller i siliko
Massasjerullene er en av de viktigste egenskapene til denne massasjestolen, som er innebygde og holdbare, noe som betyr at de vil vare lenge og gi konsekvent massasjeterapi. Silikonkonstruksjonen sikrer at massasjerullene beveger seg jevnt over huden din, og gir en avslappende og terapeutisk massasjeopplevelse.

Den kommer med seks massasjeprogrammer, hver designet for å gi en unik massasjeopplevelse. Enten du trenger en dypvevsmassasje eller ønsker å slappe av og stresse ned, har denne modellen det perfekte massasjeprogrammet for deg.

Zero-gravity og zero-space-funksjon
Zero-gravity massasjestoler er designet for å gi en mest mulig avslappende massasjeopplevelse. Massasjetrykket fordeles jevnt over hele ryggen ved å legge stolen tilbake til en spesiell tyngdekraft-posisjon som gir avlastning for hele kroppen. I tillegg gjør zero-space-funksjonen det mulig å legge stolen uten at den treffer veggen bak, noe som bidrar til at den tar minimalt med plass.

Utmerket lytteopplevelse
Denne massasjestolen har også innebygde Bluetooth-høyttalere, slik at du kan nyte favorittmusikken din mens du slapper av. Høyttalerne er gir klar lyd, enten du sitter eller ligger ned i massasjestolen. I tillegg er Bluetooth-tilkoblingen enkel å sette opp og bruke, noe som gjør denne stolen til et utmerket valg for alle som ønsker bekvemmelighet og komfort.

Mer om Ogawa MySofa Luxe - Sort

Spesifikasjoner

 • Dimensjoner: 65 (W) x 101 (L) x 100 (H) cm
 • Brukervekt (maks.): 100 kg
 • Antall programmer: 6
 • Strømforbruk: 80 W

Mazzetti Pro - massasjestol med 4D og 24 programmer

Mest brukervennlige massasjestol

Disse merkelappene er en individuell, uavhengig vurdering av research-ansvarlige basert på den nevnte metoden på det aktuelle tidspunktet.

test-guiden

Se priser og tilbud på Mazzetti Pro:

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.
 • 24 forskjellige massasjeprogrammer
 • 4D massasje, som tar massasjen til nye høyder
 • Stilling uten tyngdekraft

Forbrukerlivs vurdering

Mazzetti Pro-massasjestolen er designet for å gi en komfortabel massasjeopplevelse av høy kvalitet. Den leveres med 24 programinnstillinger, Bluetooth-tilkobling og et langt SL-spor med 4D-massasjeruller som gjør det mulig å tilpasse massasjen. Med 80 justerbare massasjeputer er stolen effektiv mot stress og spenninger i blant annet skuldre, nakke, rygg, ben og føtter. Selv om systemet bare er tilgjengelig på engelsk, forringer det ikke stolens generelle kvalitet. Alt i alt er Mazzetti Pro-massasjestolen et praktisk alternativ til spa-lignende massasje, noe som gjør den til en god investering.

Fordeler

 • Imponerende funksjoner i forhold til prisen
 • Bluetooth høyttaler
 • 4D massasje
 • Plassbesparende design
 • Få 5000 kr i rabatt med rabattkoden: "forbrukerliv5000"

Ulemper

 • Bruksanvisningen er ikke tilgjengelig på norsk
 • Det er vanskelig å bekrefte om alle funksjonene fungerer optimalt

Med sitt unike varme-massasje system for ben og rygg, moderne teknologi og gode materiale, er dette en ideell massasjestol.  Massasjestolen kommer med 8 ferdigstilte massasjeprogrammer og du kan stille inn inntil 16 egendefinerte programmer selv, slik at du får nøyaktig den massasjen du trenger, i ditt eget hjem.

Stolen er tilpasset små rom med sin smarte Zero-Space funksjon, og materialene er både komfortable og slitesterke. I tillegg er Mazzetti Pro en relativt rimelig modell prismessig, sett opp mot den gode kvaliteten og de brukervennlige funksjonene.

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Mazzetti Pro

Spesifikasjoner

 • Dimensjoner: 128 (L) x 84 (W) x 117 (H) cm
 • Brukervekt (maks.): 200 kg
 • Antall programmer: 24
 • Strømforbruk: 200 W

Plassbesparende design
Mazzetti Pro kan fint plasseres 5-10 cm fra veggen med sitt Zero Space design. Med hjelp av en sokkel som glir fremover når du lener deg tilbake, sparer du plass i rommet. Massasjestolen vil løfte føttene dine til samme nivå som hjertet og minimere tyngdekraften på ryggvirvlene slik at du får den beste massasjen på markedet.

24 massasjeprogrammer 
Massasjestolen blir levert med 8 automatiske og 16 manuelle massasjeprogrammer. I tillegg har den 4D massasje-ruller som tilbyr betydelig trykk og intensitet under masserings-prosessen, hvis man ønsker det.

Mazzetti Pro har også en varme-funskjon som er plassert ved ben og rygg, for å kunne tilføre varme dersom man ønsker det.  I tillegg har massasjestolen den mest avanserte SL-spor teknologien som masserer fra nakken og ned til korsryggen.

Gode materialer og topp kvalitet 
Denne massasjestolen gir deg mye for pengene, i form av god kvalitet, bærekraftig materiale og mange funksjoner. Mazzetti Pro kommer med hele 5 års garanti og tåler opptil 200 kg i brukervekt.

Massasjestolen er laget i mykt materiale som gjør den behagelig å sitte i. Det unike designet på massasjestolen er en fryd for øyet og stolen kan fint plasseres i stuen.

Hva sier forbrukere og eksperter om Mazzetti Pro?

Ekspertene mener at dette er en massasjestol som gir mye for pengene. Her får du en stol som tilbyr helkroppsmassasje, varme i ryggen, justerbar rygg, massasje med lufttrykk for både skuldre og føtter, fotstøtter, 4D massasje, og 24 ulike massasjeprogrammer.

I tillegg følger det med 80 ulike massasjeputer og 24 massasjehoder. Forbrukeranmeldelser av Mazzetti Pro tyder på at tidligere kunder er svært fornøyde, og at de trygt anbefaler stolen til alle som ser etter en massasjestol som gir det den lover og litt til.

Mer om Mazzetti Pro

Spesifikasjoner

 • Dimensjoner: 128 (L) x 84 (W) x 117 (H) cm
 • Brukervekt (maks.): 200 kg
 • Antall programmer: 24
 • Strømforbruk: 200 W

5 ting du bør vurdere før du kjøper massasjestol

 • Størrelse

  Størrelsen på stolen kan påvirke hvor mye trykk som påføres under massasjen. En massasjestol som er for liten er kanskje ikke i stand til å gi riktig mengde trykk, eller nå alle områdene som trenger massasje. På den andre siden kan en massasjestol som er for stor legge trykk på feil områder, slik at opplevelsen blir ubehagelig. Hvilken størrelse som er riktig for deg vil avhenge av din egen kropp, og hvilke preferanser du har.  Massasjestoler er generelt ganske store, så det kan være en god ide å måle plassen du har tilgjengelig innen du kjøper en. Det er også viktig å være oppmerksom på at en større massasjestol kan være tung, så du bør tenke over om du kommer til å ha behov for å flytte den regelmessig.

 • Funksjoner

  Ulike massasjestoler kan ha en rekke ulike funksjoner. Justerbar intensitet lar deg tilpasse massasjen etter hva du har behov for. Varmeterapi kan være en fin måte å slappe av i muskler og lindre muskelsmerter. Andre moderne funksjoner, slik som en Zero gravity-funksjon, kan minimere stress på ryggraden. Bluetooth-tilkobling lar deg koble stolen til en smartenhet, slik at du for eksempel kan kontrollere stolen via mobiltelefonen. Trådløs lading er også en praktisk funksjon å se etter hvis du vil kunne lade opp stolen uten å måtte famle med ledninger. Det finnes også massasjestoler som spesialiserer seg på å massere visse områder.

 • Materiale

  Noen vanlige materialer som brukes i massasjestoler er lær, vinyl og tekstiler. Lær, eller skinn, slitesterkt og lett å rengjøre, men det kan være dyrt. Vinyl er også slitesterkt og lett å rengjøre, men det er kanskje ikke like behagelig som andre materialer. Mange syns at tekstil er det mest komfortable alternativet, men det er kanskje ikke like holdbart som vinyl eller skinn.  Holdbarhet kan være viktigere enn komfort hvis du planlegger å bruke massasjestolen ofte. I tillegg skal materialet være behagelig å sitte på i lengre perioder. Det er også viktig å vurdere om materialet vil være lett å holde rent, da massasjestoler kan bli ganske skitne dersom de brukes ofte. Materialer som er lett å tørke av kan derfor være ideelt.

 • Pris

  Funksjonene og konstruksjonskvaliteten til en massasjestol påvirker vanligvis prisen. Mer funksjonsrike og velbygde massasjestoler koster vanligvis mer. Til sammenligning kan rimeligere stoler komme med færre funksjoner og være laget av tynnere materialer, og de rimeligste massasjestolene begynner på rundt 10 00 kr, mens dyrere alternativer ligge på 30 000 kr. Massasjens kaliber, stolens robusthet, og selskapets omdømme er ytterligere avgjørende faktorer for prisen.

 • Forbruker- og ekspertanmeldelser

  Forbrukeranmeldelser kan gi deg en forståelse av hvor komfortabel stolen er, om den er brukervennlig og hvorvidt massasjen er effektiv. Ekspertanmeldelser er basert på resultater fra testing av stolens ulike egenskaper og disse går ofte mer i detalj. Dette er spesielt nyttig hvis du leter etter en spesifikk funksjon, for eksempel hvor nøyaktig og effektivt varmefunksjonen fungerer eller en bestemt type massasje. Før du kjøper en massasjestol kan forbruker- og ekspertanmeldelser hjelpe deg med å få en bedre ide om hva du kan forvente av stolen. Vi har inkludert begge deler i vår gjennomgang.

arrow-more

Tester og anmeldelser av massasjestoler som er brukt i artikkelen

Vi ønsker å gi deg god oversikt over ulike modeller, slik at du sparer tid og føler deg trygg på ditt endelige valg. Vi ser derfor til offisielle forbrukerråd, eksterne eksperter og forbrukernes egne vurderinger, på tvers av norske og internasjonale nettbutikker. 

Vårt forskningsteam har gransket markedet og undersøkt alle relevante kilder. I vårt arbeid har vi brukt følgende ekspertkilder og tester:

Ekspert- og testkilder

Tekguide.no

Tekguide.no er et ledende norsk nettsted som tester og anmelder teknologiske produkter. Deres primære mål er å hjelpe forbrukerne med å velge ikke bare de beste, men også de mest egnede og trygge teknologiske produktene. Teamet hos Tekguide.no, som består av teknologientusiaster, evaluerer et bredt spekter av produkter, inkludert massasjestoler fra en rekke produsenter, og gjør et intensivt arbeid med produkttesting og evaluering på vegne av forbrukerne.

Metro.Style

Metro Style er en ledende blogg som skriver anmeldelser om produkter man bruker i hverdagen. 

Du kan lese mer om OGAWA Smart Vogue Prime – Espresso her

Cavinteo.bloggspot.com

Cavinteo.bloggspot.com er en forbrukerblogg som tester og anmelder hverdagslige produkter, mat og reise.

Du kan lese mer om OGAWA Smart Jazz her

Kundeanmeldelser

Mazzetti.no

Mazzetti er en av norges ledende leverandører av massasjestoler. Massasjestolene henter inspirasjon fra Italia og har høyt fokus på kvalitet.

Du kan lese mer om Mazzetti Pro her

Iwao.no

IWAO tilbyr konkurransedyktige priser på massasjestoler på det norske markedet. Deres visjon er å hjelpe folk til et bedre liv med større velvære.

Du kan lese mer om OGAWA Smart Jazz her og her
Du kan lese mer om OGAWA Master Drive Plus her
Du kan lese mer om OGAWA Smart Vogue Prime – Espresso her
Du kan lese mer om OGAWA Smart Witmoe – svart her

Iwao.se

Du kan lese mer om OGAWA Smart Vogue Prime – Espresso her
Du kan lese mer om OGAWA Smart Witmoe – svart her

FAQ

Hvilken massasjestol er best?
Dette er et vanskelig spørsmål for oss å svare på ettersom ulike personer kan ha behov for ulike massasjestoler.  Vi anbefaler flere ulike modeller i denne artikkelen, som har fått gode anmeldelser fra forbrukere og eksperter. Tenk over hvilke behov du har i hverdagen og hvordan en massasjestol kan hjelp deg. På den måten finner du massasjestolen som er best for deg og som du vil få best utbytte av.
Hva må jeg vurdere når jeg skal kjøpe en massasjestol?
Når du skal kjøpe en massasjestol er det viktig å sette opp et budsjett og gå igjennom hvilke massasje-behov du har. En massasjestol bør ha funksjoner som vil gjøre hverdagen din enklere og bedre. God holdbarhet er også viktig når du skal kjøpe en massasjestol. Godt og slitesterkt materiale er en viktig faktor for hele brukeropplevelsen. I dag er de fleste massasjestoler laget i gode materialer som tåler mye og har lang levetid. Det er også viktig at massasjestolen er komfortabel å sitte i, for mest mulig komfort. I tillegg må du tenke på plass. Noen massasjestoler krever mer plass enn andre. Dersom massasjestolen skal stå i et lite rom, er det lurt å se etter en mer kompakt massasjestol. Relevante forbruker- og ekspertanmeldelser av ulike massasjestoler vil gi deg et godt innblikk av hva andre mener -ikke bare om massasjestolen men også om forhandlerne den er kjøpt av. Dersom det finnes offisielle tester av massasjestolen kan dette gi et godt innblikk i hva du kan forvente av den.
Hvor mye bør en god massasjestol koste?
Ulike massasjestoler varier i pris, og som regel går pris og kvalitet hånd i hånd. Prisen avhenger av en rekke faktorer, slik som materialene massasjestolen er laget av og hvilke funksjoner den har. Dersom du ser etter en massasjestol med mange funksjoner og smarte løsninger må du regne med å måtte betale litt ekstra for dette. Før du kjøper en massasjestol er det viktig å tenke over hvor mye du er villig til å betale.

Hva er massasje?

Massasje innebærer stimulering av mykt vev i kroppen, som inkluderer muskler, bindevev, sener, leddbånd og ledd. Massasjeterapi kan brukes til en rekke formål, inkludert lindring av smerte, stressmestring, forbedret sirkulasjon og helbredelse fra skader.

Det finnes mange forskjellige typer massasje, hver med sine unike fordeler. Noen av de mest populære massasjetypene er blant annet svensk massasje, dypvevsmassasje, sportsmassasje og soneterapi.

Hva er massasjestol?

Massasjestoler brukes som et hjelpemiddel for å oppnå en type massasjeterapi. En massasjestol bruker mekaniske systemer for å massere, og er vanligvis utstyrt med en rekke forskjellige innstillinger som kan justeres for å målrette massasjen mot bestemte områder av kroppen. Massasjestoler kan være en praktisk og effektiv måte å motta massasje på.

Hvordan fungerer en massasjestol?

Når du sitter i en massasjestol, jobber massasjerullene og kollisjonsputene sammen for å massere rygg, nakke og skuldre. Massasjerullene gir en dyp vevsmassasje, mens kollisjonsputene gir en skånsom klemmehandling. Noen massasjestoler har også innebygde varmeovner som kan bidra til å løsne stramme muskler.

Hvilke massasjeteknikker bruker en massasjestol?

Ulike massasjestoler bruker en rekke ulike massasjeteknikker. Noen av de vanligste er blant Shiatsu, svensk massasje og dypvevsmassasje. Hver teknikk har sine egne fordeler og ulemper, derfor kan det være lurt å sette seg inn i hva som passer best til dine behov.

Her er en oversikt over de tre vanligste massasjeteknikkene:

 • Shiatsu er en massasjeteknikk som bruker punktvise trykk mot kroppen. Det sies å være gunstig for å lindre smerte, forbedre sirkulasjonen og redusere stress.
 • Svensk massasje er en massasjeteknikk som bruker lange og flytende bevegelser. Det sies å være gunstig for å slappe av musklene, forbedre sirkulasjonen og redusere stress.
 • Dypvevsmassasje er en massasjeteknikk som bruker dypt, fast trykk. Det sies å være gunstig for å lindre smerte, forbedre bevegelsesområdet og løse opp arrvev.

Hva er fordelene med å bruke en massasjestol?

Massasjestoler er en populær måte å slappe av og forbedre helsen på, men fungerer de egentlig? En fersk studie publisert i Journal of Alternative and Complementary Medicine har undersøkt dette spørsmålet.

Studien fant ut at massasjestoler tilbyr en rekke fordeler, inkludert forbedret sirkulasjon, redusert stress og smertelindring. I tillegg kan massasjestoler også bidra til å forbedre bevegelsesområdet ditt og bryte opp arrvev.

Er det noen ulmeper med å bruke en massasjestol?

Massasjestoler tilbyr mange fordeler, med det finnes også noen ulemper ved å bruke slike apparater. Massasjestoler kan være dyre, og de passer kanskje ikke for alle. Personer med visse medisinske tilstander, som gravide kvinner eller de med hjertesykdommer, anbefales å unngå visse typer massasjestoler.

Totalt sett tilbyr massasjestoler en rekke fordeler som kan bidra til å forbedre helsen din. Hvis du vurderer å kjøpe en massasjestol, men er usikker på om dette passer for deg, kan det være en god ide å kontakte legen din for å forsikre deg om at et slikt apparat ikke er skadelig for deg.

Du kan lese mer om massasjestoler for gravide her

Hvor ofte bør du bruke en massasjestol?

Det finnes ikke noe klart svar på dette spørsmålet. Det er viktig å lytte til kroppen din og se hvordan den reagerer på massasje. Hvis du oppdager at du føler deg sår etter å ha brukt massasjestolen, er det sannsynligvis best å begrense øktene til én eller to ganger i uken. Hvis du derimot opplever at du føler deg avslappet og uthvilt etter å ha brukt massasjestolen, kan du sannsynligvis øke frekvensen. Til syvende og sist er det viktig å bruke massasjestolen på en måte som føles behagelig for deg.

Hvor lang bør hver økt på en massasjestol være?

Det avhenger av hvordan kroppen din reagerer på massasje. Noen opplever at kortere og hyppigere økter fungerer best for dem, mens andre foretrekker lengre økter sjeldnere. Her kan du eksperimentere litt og se hva som føles best for deg

Hvis du har en spesiell medisinsk tilstand, er det alltid best å høre med legen din før du bruker en massasjestol. I tillegg er det viktig å sørge for å drikke mye vann etter økten, da massasje kan være dehydrerende.

Kan en massasjestol skade ryggen din?

Dette er et vanlig spørsmål som folk har når de tenker på å kjøpe en massasjestol. Det korte svaret er nei, en massasjestol kan ikke skade ryggen din. Hvis du derimot har en eksisterende ryggskade eller tilstand, er det viktig å konsultere legen din før du bruker en massasjestol.

Det er mange fordeler med å bruke en massasjestol, inkludert lindring av ryggsmerter, forbedret sirkulasjon og redusert stress. Hvis du har noen bekymringer om hvorvidt en massasjestol er riktig for deg eller ikke, sørg for å snakke med legen din eller annet helsepersonell.

Hvor mye koster en massasjestol?

Massasjestoler kan variere i pris fra omtrent 10.000kr til 100.000+kr. Prisen vil avhenge av funksjonene og kvaliteten på massasjestolen. Noen massasjestoler har spesielle funksjoner som varmeterapi, musikkspillere og massasjeprogrammer som kan være med på å øke prisen. Hvis du leter etter en high-end massasjestol, kan du forvente å betale flere tusen kroner. Det finnes imidlertid mange rimelige alternativer som kan gi en god massasjeopplevelse uten å koste alt for mye. Når du velger en massasjestol, er det viktig å vurdere dine behov og budsjett for å finne den modellen som passer best for deg.

Hvilke massasjeprogrammer har en massasjestol?

Det er fem hovedtyper av massasjeprogrammer som vanligvis finnes i massasjestoler: helkroppsmassasje, nakke- og skuldermassasje, ryggmassasje, bein- og fotmassasje og setemassasje. Hver type massasjeprogram retter seg mot et bestemt område av kroppen for å gi lindring fra muskelknuter og smerter.

De fleste massasjestoler har en rekke massasjeprogrammer som kan tilpasses til spesifikke områder av kroppen. For eksempel kan et nakke- og skuldermassasjeprogram inkludere en eltemassasje for å løsne stramme muskler, en bankemassasje for å lindre spenningshodepine og en Shiatsu-massasje for å fremme avslapning. Et ben- og fotmassasjeprogram kan inkludere en rullende massasje av føtter, en varmefunksjon for å løsne stramme muskler og en luftkompresjonsmassasje for å forbedre sirkulasjonen.

Massasjestoler har også en rekke andre funksjoner som kan tilpasses hver enkelts behov. For eksempel har mange massasjestoler en innebygd musikkspiller slik at du kan nyte favorittlåtene dine mens du får en massasje. Andre massasjestoler har varmefunksjon som gir en varm, beroligende massasje. Noen massasjestoler har til og med et innebygd fotbad.

Er du nysgjerrig på de ulike funksjonene massasjestoler har, kan du lese videre her

Hvor mye plass trenger jeg til en massasjestol?

Du trenger omtrent 60 cm med plass rundt massasjestolen, slik at du enkelt kan komme deg inn og ut av den. Hvis du har begrenset med plass, bør du vurdere en kompakt massasjestol som kan passe inn på et mindre område.

Er en massasjestol verdt pengene?

Dette er et vanskelig spørsmål å svare på, da det avhenger av en rekke faktorer. Massasjestoler kan variere mye i pris, så det er viktig å vurdere budsjettet ditt før du velger å kjøpe en. Hvis du har bestemt deg for at det du er villig til å betale hva det koster for en god massasjestol, kan da det være en god investering. En massasjestol er ideelt for  personer som lider av ryggsmerter eller andre kroniske musleknsmerter, og kan gi lindring fra stress og spenninger. Hvis du derimot har et stramt budsjett, kan det være lurt å vurdere andre alternativer.

Er du i tvil om hva du faktisk får for pengene, har vi svaret her

Hvilken type mennesker bør bruke en massasjestol?

Det finnes mange forskjellige typer massasjestoler på markedet, hver med sine unike egenskaper og fordeler. Det er imidlertid ikke alle massasjestoler som passer for alle. Her er en guide som hjelper deg med å avgjøre hvorvidt du kan ha nytte av en massasjestol:

 • Lider du av ryggsmerter kan en massasjestol bidra til å lindre knuter og smerter i musklene.
 • Har du en stillesittende livsstil kan en massasjestol bidra til å øke sirkulasjonen og redusere stivhet i musklene.
 • Hvis du er gravid, kan en massasjestol bidra til å lindre noe av plagene knyttet til graviditeten. Det er imidlertid viktig å konsultere legen din før du bruker en massasjestol under graviditet.
 • Er du eldre kan en massasjestol bidra til å bedre sirkulasjonen og redusere stivhet i musklene. Det er imidlertid viktig å konsultere legen din før du bruker en massasjestol hvis du har noen spesielle helseproblemer.

Er det smart å kjøpe en massasjestol på nett?

Ja, det kan være smart å kjøpe en massasjestol på nett så lenge du gjør research og er komfortabel med selskapet du kjøper fra. Sørg for å lese anmeldelser av massasjestoler før du kjøper, og sørg for at du er klar over returpolicyen til produktet du kjøper. Vær også oppmerksom på at massasjestoler kan være dyre, så vær forberedt på å bruke litt penger. Hvis du leter etter en massasjestol som vil gi deg lindring fra ryggsmerter eller hjelpe deg å slappe av, kan det være verdt det å investere i en dyrere massasjestol.

Hva er det beste merket for massasjestoler?

Det er mange massasjestolmerker på markedet og de varierer mye i kvalitet. Noen massasjestoler er bedre enn andre når det gjelder funksjoner, kvalitet og pris.

Når det gjelder å finne det beste merket for massasjestoler, er det viktig å undersøke og lese anmeldelser fra andre forbrukere. Dette vil hjelpe deg med å begrense alternativene dine og finne den beste massasjestolen til dine behov.

Noen av de beste massasjestolmerkene inkluderer Osaki, Inada, Panasonic og Human Touch. Disse merkene tilbyr en rekke funksjoner og og ulike priser, slik at du kan finne den ideelle massasjestolen for ditt budsjett og behov.

Hvis du leter etter en høykvalitets massasjestol med en rekke funksjoner, er Osaki og Inada to av de beste merkene på markedet. Disse massasjestolene tilbyr et bredt utvalg av massasjeteknikker, inkludert Shiatsu, svensk massasje og dypvevsmassasje. De har også innebygde varmeovner og kollisjonsputer for ekstra avslapning.

Panasonic er et annet solid massasjestolmerke som tilbyr en rekke funksjoner, inkludert en innebygd varmeapparat, kollisjonsputer og en fotmassasjefunksjon. Dette merket er et godt valg hvis du er ute etter en massasjestol som har alle alle funskjonene man kan se for seg.

Human Touch er et flott alternativ hvis du er ute etter en budsjettvennlig massasjestol. Dette merket tilbyr mange av de samme funksjonene som de andre toppmerkene, men til en rimeligere pris.

Uansett hvilket budsjett eller behov du har, finnes det en massasjestol der ute som passer for deg. Gjør research og les anmeldelser for du bestemmer deg.

Er en massasjestol bra for korsryggsmerter?

Det er ikke noe definitivt svar på dette spørsmålet, da alle opplever korsryggsmerter forskjellig og reagerer på massasjeterapi på forskjellige måter. Mange opplever imidlertid at massasjestoler kan gi en viss lindring av korsryggsmerter, spesielt når de brukes regelmessig. Hvis du lider av korsryggsmerter, kan det være verdt å prøve ut en massasjestol for å se om den kan lindre smertene.

Kan du sove i en massasjestol?

Ja, du kan sove i en massasjestol! Mange opplever faktisk at massasjestoler er ekstremt komfortable og avslappende. Hvis du har problemer med å sove, kan en massasje stol være akkurat det du trenger. Massasjestoler kan bidra med å lindre spenninger og stress, og de kan også fremme bedre sirkulasjon. Å sove i en massasjestol kan være en fin måte å få fordelene med massasje på uten å måtte avtale time eller betale for en profesjonell massasje.

Brenner man kalorier ved å sitte i en massasjestol?

Svaret på dette spørsmålet avhenger av massasjestolen og hvordan den brukes. Noen massasjestoler kommer med funksjoner som kan bidra til å brenne kalorier, for eksempel massasjeruller som er rettet mot bestemte muskelgrupper. Andre massasjestoler er designet for å gi avslapping og ikke spesielt for å brenne kalorier. Hvis du ønsker å forbrenne kalorier ved å bruke en massasjestol, sørg for å velge en med funksjoner som er spesielt rettet mot dette.

Kan for mye massasje i en massasjestol være skadelig?

Det er mulig å overdrive bruken av massasje, enten du bruker en massasjestol, får profesjonell massasje eller gjør det selv. Massasje er ment for øke muskelavslapning og minimere smerter og stress -men hvis du masserer et område for lenge eller for kraftig, kan du faktisk forårsake økt muskelsmerter og ubehag.

Hvis du bruker en massasjestol bør du sørge for å følge instruksjonene nøye og ta pauser hvis du begynner å føle smerte.

Hjelper massasjestoler mot angst?

Ja, massasjestoler kan hjelpe mot angst. Når du masserer musklene dine, hjelper det å lindre spenninger og smerter. Dette kan bidra til å forbedre humøret ditt og redusere stressnivået. Massasjestoler kan også bidra til å øke sirkulasjonen og fremme avslapning.

 

Hvor bærekraftige er massasjestoler?

Massasjestoler er en fin måte å slappe av på, men hvor bærekraftige er de? Mange massasjestoler er laget av syntetiske materialer som kan ta flere år å bryte ned. Noen massasjestoler er laget av mer bærekraftige materialer som bambus. Hvis dette er et viktig tema for deg kan det være lurt å vurdere massasjestolens miljøpåvirkning før du bestemmer deg. Massasjestoler i bambus er slitesterke og miljøvennlige, og de gir en flott massasje.

Hva er forskjellen på stasjonære massasjestoler og bærbare massasjestoler?

Bærbare massasjestoler er designet for å være enkle å transportere og sette opp, noe som gjør dem ideelle for massasjeterapeuter som reiser til kundens hjem eller kontor. Stasjonære massasjestoler er større og mer robuste, noe som gjør dem bedre egnet for bruk i massasjestudioer eller klinikker. Begge typer massasjestoler har sine fordeler og ulemper, så det er viktig å velge den som passer best for dine behov.

Bærbare massasjestoler har flere fordeler enn stasjonære massasjestoler. De er vanligvis lettere i vekt, noe som gjør dem lettere å bære fra ett sted til et annet. De er også lettere å sette opp og ta ned, noe som kan spare deg tid hvis du vil bruke stolen flere ganger om dagen, men ikke vil ha den stående fremme når den ikke er i bruk.

Er det bra å bruke en massasjestol?

En masasje stol har mange fordeler i hverdagen, både for kropp og helse. Massasje gir avslapning til både muskler og vev. Dersom du har stiv nakke eller er øm i ryggen kan en god massasjestol hjelpe deg med å behandle dette. Massasje reduserer også stress og roer ned nervesystemet. En massasjestol kan derfor være et flott alternativ dersom du har en hektisk hverdag. I tillegg øker massasje blodsirkulasjonen og bidrar med å senke blodtrykket.

Massasjestoler er aktivt brukt av idrettsutøvere for å forbedre restitueringen og for å behandle- og forebygge skader. Gravide som har et stort behov for massasje frem til termin kan også ha nytte av en massasjestol for å forbedre helsen.

Det er imidlertid et par ting gravide bør være oppmerksomme på før de bruker en massasjestol. Det kan du lese om her

Er det farlig å bruke en massasjestol hver dag?

En massasjestol kan brukes hver dag uten noe problemer. Det er viktig å lytte til kroppen og velger riktig program slik at du får den massasjen du ønsker og har behov for. En massasjestol kommer som regel med flere ulike funksjoner og vil bidra til en bedre hverdag, både fysisk og mentalt. En studie publisert av Scientific Reports viser at 10 minutter massasje hver dag bidrar sterkt til å aktivere kroppens system for å overvinne stress. En massasjestol har også andre fordeler, dersom du sitter mye stille i løpet av hverdagen kan det være fint å massere musklene for å forebygge skade. Hvis du leter etter et massasjeapparat å ta med deg på farten, kan du sjekke ut de beste massasjepistolene som lett får plass i ryggsekken eller vesken.

Hvilken massasjestol skal jeg velge?

Når du skal finne massasjestolen som passer for deg og ditt behov er det viktig å finne en produkttype som har funksjonene du trenger. Det finnes mange funksjoner som kan gjøre hverdagen både bedre og lettere. Dersom du er gravid er kanskje en massasjestol med fokus på rygg og ben noe for deg, om du har en ryggskade bør du se etter en massasjestol som tilbyr massasje for lindre nettopp dette.

En massasjestol krever litt plass, det er derfor viktig å finne en stol som passer inn i boligen eller leiligheten din. Moderne massasjestoler har stort fokus på plass og har smarte løsninger som gjør de enkle å plassere, selv i mindre rom.

For best komfort er det viktig å finne en masasjestol av godt materiale slik at den er behagelig å sitte i, tåler slitasje og varer i mange år. Moderne massasjestoler er som regel laget i PU-materiale som er slitesterkt, lett å vedlikeholde og behagelig å sitte i. 

Når du skal kjøpe en massasjestol må du vurdere budsjettet ditt og hvor mye du er villig til å betale. Finn ut hvilke behov og krav du har til en masasjestol og lag et budsjett. Massasjestoler kommer i alle prisklasser og kvalitet følger som regel med.

Forbruker- og ekspertanmeldelser er alltid til god hjelp når man skal foreta et kjøp. Les hva andre mener om produktet og ta en titt på offisielle tester for å få mer informasjon om både produktet og forhandleren du skal kjøpe det av.  

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme