Test-oversikt: Her er de beste og tryggeste røykvarslerne ifølge ekspertene

Sist oppdatert Artikkelen er en annonse 0

Dersom du bor i et moderne hjem så er faren for brann noe alle bør være oppmerksomme på. Derfor er det viktig at du har en trygg og god røykvarsler som er i stand til å si ifra raskt dersom det skulle skje røykutvikling eller brann i hjemmet ditt, slik at du og de du er glad i kan reddes og komme dere ut før det er for sent. 

Det finnes utrolig mange modeller på markedet –derfor har vi gjort arbeidet med å finne frem til de beste røykvarslerne som finnes der ute – basert på grundige tester og anmeldelser fra både eksperter og brukere. Det er imidlertid et par ting du bør tenke på før du kjøper deg en ny røykvarsler:

Hva du bør vurdere når du kjøper røykvarsler

Enkel installasjon:

Når du skal kjøpe en røykvarsler, bør du tenke på hvor enkel den er å installere. Røykdetektorer som er trådløse og bruker batterier er enklere å installere enn de som er kablet. Før handler en røykvarsler bør du sørge for at det ikke er noen restriksjoner der du befinner deg. Kommunen eller landet din kan ha ytterligere retningslinjer (for eksempel når du selger boligen din), inkludert typer detektorer og deres plassering. Noen forsikringsselskaper gir også rabatt for hus med røykvarsler. Installasjon kan gjøres ved at du plasserer hver alarm på en flat strekning av vegg eller tak, omtrent midt i rommet. For veggmonterte enheter bør du sørge for at detektorene er ca. 30 cm fra taket. Les og følg enhetens instruksjoner nøye når du utfører installasjonen, spesielt hvis detektorene krever strømkabel. Hvis du er usikker på installasjonsprosessen kan det være lurt å oppsøke en profesjonell til å installere alarmene for deg.

Batteritid:

Når du skal kjøpe en røykvarsler, bør du tenke på hvor ofte du må bytte batterier. Noen røykvarslere kommer med et batteri som varer i 10 år, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å skifte dem over lengre tid. Hvis røykvarsleren ikke har et innebygd batteri, må du bytte batteriene hver 6. eller 12. måned. Det er en god idé å teste alarmene dine minst en gang i måneden for å bekrefte at de fungerer som de skal og samtidig skifte batteriene hver sjette måned. Når det er på tide å bytte ut batteriene i røykvarsleren, vil du sannsynligvis høre en høy pipelyd. Det er lurt å bytte batterier i røykvarslerne før denne lyden oppstår. Når du bytter ut batteriene i én alarm, sørg for å også gjøre det med alle de andre alarmene i huset ditt.

Pris:

Selv om du ikke har et stort budsjett bør ikke dette være noe problem. Det er mulig å finne funksjonelle røykvarslere som kun koster rundt 100 NOK, mens premium-alternativer kan koste opptil rundt 1000 NOK. Ønsker du en røykvarsler med CO2-alarm (noe som er anbefalt med mindre du allerede har en egen CO2-detektor), vil røykvarsleren bli dyrere. Hvis du vil ha en røykvarsler som ikke bare varsler deg når det er en brann, men som også sender et varsel hvis det skjer når du er borte fra hjemmet, vil prisen bli høyere.

Kunde- og ekspertanmeldelser:

Brukeranmeldelser kan være nyttige når det kommer til kjøp av en røykvarsler. Du kan lære mye om alarmen og om folks erfaringer om alarmen hvis  du leser brukeranmeldelser. Vanlige brukere fokuserer først og fremst på hvor enkel alarmen er å sette opp og om all informasjon som forhandleren oppga stemmer. Ekspertanmeldelser kan være nyttige når du søker etter detaljer om kvaliteten og tilleggsfunksjoner, som tilkobling og styrke i form av desibel. Eksperter er ofte kunnskapsrike med en rekke forskjellige produsenter og kan komme med forslag til hvilke røykvarsler som passer best til deg.

arrow-more


Nedis – røykvarslere -Øst sikkerhet for ethvert hjem

Vår anbefaling

Roykvarsler for tradlos seriell tilkobling (40m) Nedis

.

Nedis – Røykvarslere er et veldig godt alternativ for folk som ønsker å øke sikkerheten i sitt eget hjem. Denne alarmen har et volum på 85 dB, som er høyt nok til å vekke selv de som sover tyngst.

 • 85 dB Alarmvolum
 • 40m maks rekkevidde
 • Ubegrenset antall tilkoblinger

En detaljert gjennomgang av Nedis – Smoke Alerts:

Nedis røykvarslere er et bra valg for alle som leter etter et effektivt røykvarslersystem. Den har et støynivå på 85 dB, som er standard støynivå i de fleste røykvarslere på markedet. Den har også en seriell tilkobling slik at du kan koble til et ubegrenset antall enheter. Radiofrekvensen på 433,92 MHz lar alarmen sende et signal til alle andre tilkoblede alarmer når den oppdager røyk, og sørger for at alle i hjemmet ditt blir varslet raskt og effektivt. Røykvarsleren inkluderer også en testknapp, slik at du enkelt kan teste alarmen for å være sikker på at den fungerer som den skal.

Fordeler:

 • Inngangsspenning: 9V
 • Driftstemperatur -10 – +40 grader C
 • EN14604 sertifisert
 • Advarsel om lavt batteri
 • Teknologi: Optisk
Ulemper:

 • Ingen Wi-Fi-tilkobling

Forbrukerlivs vurdering:

Røykvarslere er en viktig del av ethvert hjem, og Nedis – Røykvarslere er et godt alternativ. Den er EN14604-sertifisert for sikkerhet, har advarsler om lavt batteri og fungerer i temperaturer fra -10 til +40 grader Celsius. I tillegg er 9V inngangsspenning og optisk teknologi to gode funskjoner. Den eneste ulempen er at den ikke har Wi-Fi-tilkobling, men totalt sett kan vi absolutt anbefale denne røykvarsleren spesielt med tanke på prisen.

Spesifikasjoner
støynivå: 85 dB
type: Røykvarslere for seriekobling
batteritype: 1x 9V / 6F22 + 3x AA


Fibaro FGSS-001 Røykvarsler – en kompakt flerbruks-sensor

Vår anbefaling

 • 4,3 / 5 stjerner av brukerne hos Google Shopping
 • God anmeldelse fra ekspertene hos Zitseng.com

Fibaro FGSS-001 Røykvarsler

 

Fibaro FGSS-001 Røykvarsler er et ypperlig valg til deg som vil ha en røykvarsler som er trygg og har flere sensorer for en effektiv oppdagelse av røykutvikling og lignende. Modellen er enkel og effektiv, og du kan plassere den enten på veggen eller i taket da den er utstyrt med et lite og kompakt design som passer inn i alle slags hjem. 

 • Enkel og effektiv
 • Kan plasseres på veggen eller i taket
 • Lite og kompakt design

Forbrukerliv sin vurdering

Vi har kåret denne modellen til «vår anbefaling» da den presterer ypperlig over hele linja. Vi liker spesielt godt prisen samt det enkle og kompakte designet – i tillegg til de imponerende og grundige bruker- og ekspertanmeldelsene. Batteritiden imponerer oss også, da du kun trenger å bytte ut batteriet ca. hvert andre år. 

Fordeler

 • Kan kobles til nettet via en kabel
 • Lang batteritid
 • Kan oppdage både varme og røyk
Ulemper

 • Installasjonen kunne vært enklere

Dette bør du tenke på før du kjøper Fibaro FGSS-001 Røykvarsler:

Trenger ingen strømkilde

Dette er en enkel modell som ikke trenger noen strømkilde da den bruker batterier. Når batteriene begynner å bli tomme så vil røykvarsleren pipe helt til du bytter batterier. Installasjonen er relativt enkel, men kunne muligens vært litt mer intuitiv. 

Batteritid på 2 år

Batteriene i denne røykvarsleren bør vare i ca. 2 år før de må byttes. Dette er lenge, og er derfor ikke noe du trenger å tenke på med jevne mellomrom – noe som er en stor fordel når det kommer til røykvarslere. 

Hva sier brukerne og ekspertene om Fibaro FGSS-001 Røykvarsler?

Brukerne hos Google Shopping har gitt røykvarsleren hele 4,3 av 5 mulige stjerner, og trekker spesielt frem modellens lange batteritid og enkle design som store fordeler – men nevner at installasjonen kunne vært litt enklere. Ekspertene hos nettsiden Zitseng.com er aller mest imponerte over modellens kvalitet og mulighet til å merke varme i tillegg til røyk.

Spesifikasjoner:

Produkttype: Røyk-/temperatursensor
Integrerte komponenter: Alarm
Strømkilde: Batteri
Overføringsteknologi: Trådløs – Z-Wave
Sirenelydnivå: 100 dB
Antall batterier: 1 stk.
Batterilevetid 2 år
Bredde 6.5 cm
Dybde 6.5 cm
Høyde 2.8 cm


Google Nest Protect Smoke + CO Alarm S3000BW – en smart modell

Beste premiumvalg

 • 4,8 / 5 stjerner av brukerne hos Google Shopping
 • Middels anmeldelse fra ekspertene hos Cnet.com

Google Nest Protect Smoke + CO Alarm S3000BW

Google Nest Protect Smoke + CO Alarm S3000BW 2nd Generation Battery er perfekt til deg som vil ha en premium modell der kun det beste av det beste er godt nok når det kommer til å beskytte deg selv og de du er glad i. Denne modellen er en smart modell som kan sende deg notifikasjoner på mobiltelefonen for en enda bedre kontroll. Den har en Split-Spectrum sensor og kan skille mellom røyk og damp.  

 • Bedre kontroll
 • Split-Spectrum sensor
 • Skiller mellom røyk og damp

Forbrukerliv sin vurdering

Vi har kåret denne modellen til «Beste premiumvalg» da vi elsker modellens gode sensorer og CO Alarm. Her får du en super-trygg, moderne og smart røykvarsler som kan sende notifikasjoner til telefonen din dersom noe skulle skje mens du ikke er hjemme. Dette synes vi er utrolig flott da du kan dra på ferie uten å bekymre deg for hva som skjer hjemme. 

Fordeler

 • Kommuniserer med mobilen din
 • Ypperlig konstruksjonskvalitet
 • Enkel installasjon
 • Kan fortelle deg hvor nødsituasjonen oppstod
Ulemper

 • Dyr modell

Dette bør du tenke på før du kjøper Google Nest Protect Smoke + CO Alarm S3000BW: 

Enkel installasjon

Denne røykvarsleren er utrolig enkel å installere. Nest Protect tar bare et par minutter å konfigurere med iOS- eller Android-enheten din. Når du har lagt til hver av Nest Protect-enhetene dine i Nest-kontoen din så kobles de automatisk til hverandre. Nest Protect er også enkel å feste i taket, takket være en pent designet bakplate.

6 x AA batterier

Denne modellen krever 6 x AA batterier, og disse trenger du nok ikke bytte oftere enn hvert andre år. Modellen sier selv ifra når det er på tide å bytte batteriene. 

Hva sier brukerne og ekspertene om Fibaro FGSS-001 Røykvarsler?

Brukerne hos Google Shopping gor modellen nesten full pott med hele 4,8 av 5 mulige stjerner, og er aller mest imponerte over at modellen sender varsler til mobiltelefonen når du er ute av hjemmet. Ekspertene hos Cnet.com har testet modellen og gitt den en middels god anmeldelse. Ekspertene er veldig imponerte over modellens enestående kvalitet, men mener at modellen er litt dyr. 

Spesifikasjoner:

Produkttype: Flerformålssensor
Sensortype: Temperatur, fuktighet, omgivelseslys, røyk, karbonmonoksid, alarm, besittelse
Integrerte komponenter: Mikrofon, høyttaler
Strømkilde: Batteri
Tilkoblingsmuligheter: Trådløs – 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0, 802.15.4
Støttet OS på vertsenhet: iOS, Android
Farge: Hvit
Dimensjoner (BxDxH): 13.5 cm x 3.85 cm x 13.5 cm


Netatmo Smart Røykvarsler – en oppgradering fra den vanlige røykvarsleren din

Til små leiligheter

 • 4,4 / 5 stjerner av brukerne hos Google Shopping
 • Middels anmeldelse fra ekspertene hos Trustedreviews.com

Netatmo Smart Røykvarsler

Netatmo Smart Røykvarsler er et glimrende valg dersom du vil oppgradere den vanlige røykvarsleren du har hjemme. Bor du i et lite hus eller har en liten leilighet, så vil denne modellen være ypperlig. Her får du en modell med en utrolig batteritid på 10 år, i tillegg til Apple HomeKit og IFTTT support samt automatiske selvsjekk systemer. 

 • 10 års batteritid
 • Apple HomeKit og IFTTT support
 • Automatiske selvsjekk systemer

Forbrukerliv sin vurdering

Vi anbefaler Netatmo Smart Røykvarsler på det varmeste da modellen har en imponerende batteritid på hele 10 år. I tillegg liker vi spesielt godt at røykvarsleren har automatiske selvsjekk systemer slik at den selv tar ansvar for om alt er i orden til enhver tid.

Fordeler

 • Kraftig og høylytt alarm
 • Enkel å installere
 • Kan kobles til Wifi
 • Flott design
Ulemper

 • Ingen CO sensor

Dette bør du tenke på før du kjøper Netatmo Smart Røykvarsler:

Eget monteringssett

Denne modellen er enkel å installere da alt du trenger å gjøre er å bruke et par minutter på å sette den opp. Den kommer også med et eget monteringssett for å gjøre denne prosessen enda enklere for deg. 

Batteritid på 10 år

Netatmo Smart Røykvarsler har en utrolig batteritid på hele 10 år, derfor trenger du aldri bekymre deg for at modellen skal går tom for batteri uten at du merker det. Modellen sier også ifra selv når du trenger å bytte batterier. 

Hva sier brukerne og ekspertene om Netatmo Smart Røykvarsler?

Brukerne hos Google Shopping liker modellen svært godt og trekker spesielt frem modellens utrolig lange batteritid og høye sirene som store fordeler. Ekspertene hos Trustedreviews.com er også imponerte over modellen, spesielt når det kommer til pris, men nevner at modellen ikke har noen CO sensor. 

Spesifikasjoner:

Produkttype: Røyksensor
Integrerte komponenter: Alarm
Strømkilde: Batteri
Tilkoblingsmuligheter: Trådløs – 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0
Sirenelydnivå: 85 dB
Frekvensområde: 2.4 Ghz
Dimensjoner (BxDxH): 11.5 cm x 11.5 cm x 4.4 cm


Slik fungerer ulike røykvarslere i praksis

Har du noen gang lurt på hvordan røykvarslere egentlig fungerer? Da kan du med fordel lese videre her. Du kan velge mellom 2 ulike typer røykvarslere; nemlig optisk og ioniske modeller. Disse oppdager røyk på ulike måter. 

Hvis det oppstår brann en på dagtid så kan vi vanligvis lukte det og gjøre noe med det – men hvis vi sover om natten så kan brann stjele oksygenet vi trenger for å puste, eller produsere giftig karbonmonoksidgass som kan sende oss inn i en dyp og dødelig dvale som vi kanskje aldri kommer ut av igjen. Takket være moderne teknologi så er røykvarslere en rimelig og svært pålitelig måte å oppdage branner på – men hvordan fungerer de egentlig? 

En optisk røykvarsler fungerer slik

En optisk modell fungerer ved at røyk kommer inn gjennom sprinklene på siden og utløser en elektronisk alarm. Disse har ofte en testknapp med en innebygd LED-lampe som blinker for å vise at modellen fungerer som den skal.

Den optiske modellen må skrus fast i taket ditt, fordi det er der røyken samler seg når noe begynner å brenne. Brann genererer varme gasser, og fordi disse er mindre tette enn vanlig luft (altså tynnere, eller veier mindre per volumenhet) så stiger de oppover og virvler opp små røykpartikler. En usynlig, infrarød lysstråle skytes inn i kammeret fra en lysdiode. Kammeret inneholder en fotocelle – som er en elektronisk lysdetektor som genererer strøm når lys treffer den. Når det ikke er noen røyk rundt denne strålen så vet røykvarsleren at alt er bra og forblir stille.

Hvis oppstår en brann så kommer det røyk inn i kammeret som sprer noe av lysstrålen inn i fotocellen. Dette utløser den skingrende alarmen som vekker deg og redder livet ditt.

En ionisk røykvarsler fungerer slik

En ionisk røykvarsler er ofte rimeligere, mer vanlig og fungerer på en helt annen måte. Du kan tenke på det som en elektronisk nese fordi den bruker kjemi for å oppdage uvanlige molekyler (røyk) som er på vei innover. 

Inne i detektoren finnes det et ioniseringskammer som er fylt med ioner (som er atomer som har mistet elektroner for å lage positivt ladede kjerner). Inne i kammeret finnes det en liten del av et kjemisk element kalt americium. Dette frigir jevnlig ut små radioaktive partikler (kalt alfapartikler), som lekker inn i deteksjonskammeret. Mens de gjør det, krasjer de inn i luftmolekyler og gjør dem til positivt ladede ioner og negativt ladede elektroner. Ionene og elektronene suser rundt i motsatte retninger, mellom to elektroder. Så lenge ionene og elektronene beveger seg, flyter det en jevn strøm mellom elektrodene som forteller røykvarsleren at alt er bra slik at alarmen forblir stille.

Dersom det imidlertid bryter ut en brann så kommer røykpartikler inn i røykvarsleren og begynner å tette til ioniseringskammeret. De fester seg til ionene og blokkerer den elektriske strømmen. Kretsen i røykvarsleren oppdager da at flyten endres og slår på alarmen tvert. 

Er du interessert i teknologi generelt sett, og bor i et moderne hjem, så kan du med fordel ta en titt på våre andre artikler om rutere, Wifi extendere, repeatere og trådløse rutere. Her går vi i dybden på de beste modellene samt hva ekspertene og brukerne sier om hvert produkt. 


Beskrivelse av kilder og test

Vi ønsker å gi deg som forbruker en god vurdering av alle produkter slik at du sparer tid og føler deg trygg på ditt sluttvalg. Vi ser derfor til offisielle forbrukerråd, eksterne eksperter og forbrukernes egne vurderinger, på tvers av norske og internasjonale nettbutikker.
Vårt forskningsteam har gransket markedet og undersøkt alle relevante kilder. I vårt arbeid har vi brukt følgende ekspertkilder og tester:
Google Shopping

Google Shopping lar brukerne søke på produkter slik at de kan finne og sammenligne ulike modeller. Her har brukerne anmeldt følgende modeller: 

Du kan lese mer om Fibaro FGSS-001 Røykvarsler her.
Du kan lese mer om Nexa KD-134A Røykvarsler her.
Du kan lese mer om Google Nest Protect Smoke + CO Alarm S3000BW her.
Du kan lese mer om Netatmo Smart Røykvarsler her

Zitseng.com

Zitseng.com er en blogg som skriver om alt som har med teknologi å gjøre. I denne omgang har bloggen skrevet om Fibaro FGSS-001 Røykvarsler. 

Testen ble publisert: Den 14. juli 2016
Du kan lese mer om Fibaro FGSS-001 Røykvarsler her

Cnet.com 

Det amerikanske teknologimagasinet leverer nyheter innen teknologiens verden. De anmelder og tester også forskjellige teknologiprodukter, og i denne omgang er det snakk om 1 røykvarsler:

Testen ble utført: Den 27. juli 2015
Du kan lese mer om Google Nest Protect Smoke + CO Alarm S3000BW her

Trustedreviews.com

Trustedreviews ble grunnlagt I 2004 for å gi leserne sine en grundig, objektiv og uavhengig veiledning av hvilke produkter de bør kjøpe ved å teste produktene grundig. I denne omgang har ekspertene testet modellen Netatmo Smart Røykvarsler.

Testen ble utført: Den 13. desember 2018
Du kan lese mer om Netatmo Smart Røykvarsler her


FAQ

Hvilke røykvarslere er best?
Fibaro FGSS-001 Røykvarsler, Google Nest Protect Smoke + CO Alarm S3000BW, Netatmo Smart Røykvarsler, Nexa KD-134A Røykvarsler og Røykvarsler til TYTO Smart Boligalarm.
Hva bør jeg se etter i en røykvarsler? 
De viktigste elementene å sjekke ut er pålitelighet, batteritid, installasjon, strømkilde og vedlikehold. Enkelte modeller har kombinerte strømkilder og smarte funksjoner som gjør at de kan kommunisere med smarttelefonen din. 
Henger pris og kvalitet sammen?
Pris og kvalitet henger ofte sammen når det kommer til røykvarslere. En dyrere modell vil ofte ha flere funksjoner og egenskaper, mens en billigere modell vil kunne holde deg og dine trygge i hjemmet – muligens uten alle de ekstra funksjonene som premium-modellene kan tilby. 


Tidligere anmeldte produkter – nå utgått 

Nedenfor finner du produkter vi har fremhevet tidligere. Det har ikke vært mulig for oss å indentifisere forhandlere av disse modellene, men vi har beholdt dem i artikkelen i tilfelle informasjonen skulle være til nytte for deg som leser.


Nexa KD-134A Røykvarsler – pålitelig og sensitiv modell

Best til prisen

 • 4,5 / 5 stjerner av brukerne hos Google Shopping

Nexa KD-134A Røykvarsler

 

Nexa KD-134A Røykvarsler er perfekt dersom du vil ha en pålitelig og sensitiv røykvarsler med en lang batteritid som reagerer raskt. Modellen er utstyrt med en LED indikator for alarm og spenning, en testknapp og et høylytt alarmsignal på hele 85 dB. 

 • LED indikator for alarm og spenning
 • Testknapp
 • Høylytt alarm på 85 dB

Forbrukerliv sin vurdering

Vi har kåret røykvarsleren fra Nexa til «best til prisen» da vi mener du får utrolig mye valuta for pengene ved kjøp av denne modellen. Vi liker spesielt godt den høylytte alarmen og indikatoren som informerer om spenning og alarm, slik at du bare kan ta en titt opp i taket for å finne ut om alt er i orden med røykvarsleren. 

Fordeler

 • Lang batteritid
 • Merker usynlig og synlig røyk
 • Varsel for lite batteri
 • Reagerer raskt
Ulemper

 • Blinker litt sterkt når rommet er mørkt

Dette bør du tenke på før du kjøper Nexa KD-134A Røykvarsler:

Kommer med monteringssett

Nexa er enkel å installere. Alt du trenger å gjøre er å bruke et par minutter på å sette den opp med det medfølgende monteringssettet – en enkel prosess som alle kan få til. Modellen kommer også med et 9 V-batteri på kjøpet. 

Bytt batteri en gang i året

Denne modellen trenger kun 1 batteri, men dette må imidlertid byttes ut etter at det har gått ett år. Modellen sier selv ifra når du trenger å bytte ut batteriet, slik at du kan leve livet uten å måtte huske på dette. 

Hva sier brukerne om Nexa KD-134A Røykvarsler?

Brukerne hos Google Shopping elsker denne modellen og gir den 4,5 av 5 mulige stjerner. De trekker spesielt frem modellens evne til å merke synlig og usynlig røyk som en stor fordel, og liker godt hvor raskt modellen reagerer. 

Spesifikasjoner: 

Strømkilde: Batteri
Sirenelydnivå: 85 dB
Funksjoner: Visuell alarmindikator, testknapp
Produktformfaktor: 9V
Påkrevd antall: 1
Batterilevetid: 1 år
Bredde 10 cm
Dybde 3.4 cm
Høyde 10 cm


Røykvarsler til TYTO Smart Boligalarm – smartalarm til villaen

Best til store hjem

Røykvarsler til TYTO Smart Boligalarm

 

Røykvarsler til TYTO Smart Boligalarm er et glimrende valg dersom du har store områder som må sikres i tilfelle brann eller røykutvikling skulle skje. Modellen har et fotoelektrisk deteksjonssystem med en smart-alarm og klar lyd. 

 • Fotoelektrisk deteksjonssystem
 • Smart boligalarm
 • Klar lyd

Forbrukerliv sin vurdering

Vi synes denne modellen er flott og anbefalelsesverdig da den gjør en glimrende jobb med å sikre store hjem. Vi liker spesielt godt at modellen kan brukes i kombinasjon med boligalarmen, i tillegg til det moderne fotoelektriske deteksjonssystemet. 

Fordeler

 • Kan brukes i kombinasjon med boligalarmen
 • Merker røyk og varme
 • Kan brukes med kabel og batterier
Ulemper

 • Laget av plast

Dette bør du tenke på før du kjøper Røykvarsler til TYTO Smart Boligalarm:

Enkel montering med bruksanvisning 

Røykvarsler til TYTO Smart Boligalarm er enkel å montere og kommer med en medfølgende bruksanvisning som kan hjelpe deg med å få opp røykvarsleren på et par minutter – en enkel og smertefri prosess. 

Kan brukes med batterier og kabel

Røykvarsler til TYTO Smart Boligalarm gir deg muligheten til å velge om du vil bruke batterier eller en kabel – noe som er en stor fordel dersom du for eksempel vil montere flere røykvarslere i store hjem. Da vil du få en god fleksibilitet som kan skreddersys dine egne preferanser. 

Spesifikasjoner:

Strømkilde: Batterier eller kabel
Materiale: Plast
Deteksjonssystem: Fotoelektrisk


Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere