Cavius Mini

Cavius Mini

(4.4)

49 anmeldelser

Pris:

392 kr.

Gå for den beste prisen I samarbeid med Pricerunner
Gå for den beste prisen
Røykvarsler med utvidet levetid på batteriet

Vi mener at Cavius Mini røykvarsler er et pålitelig og kompakt valg for de som søker sikkerhet i hjemmet eller bobilen. Til tross for sin lille diameter på 4 cm, dekker den opptil 60 m², noe som gjør den egnet for små rom som prioriterer sikkerhet. Det vi liker med dette produktet inkluderer dens langvarige batteri, minimale dimensjoner og lett-å-feste takbrakett. Samtidig kan det ikke-utbyttbare batteriet kan være en liten ulempe. Likevel, med en imponerende batterilevetid på 10 år og lavt batterivarsel etter 30 dager, mener vi at det gir god valuta for pengene.

  • Batteri med lang levetid
  • Små dimensjoner
  • Takbrakett som kan klikkes på
I samarbeid med Pricerunner

Dagens priser

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

Spesifikasjoner

Type Fotoelektrisk
Støynivå 85 dB
Wifi Nei

Fordeler og ulemper

Fordeler

  • 8-sekunders intervallavlesninger
  • Overholdelse av ulike sikkerhetsstandarder, for eksempel EN 14604:2005, EN60065
  • Kraftig alarmlyd på 85 dB på 3 meters avstand.
  • Mulighet for 10 minutters pause
  • Varselfunksjon for lavt batterinivå i 30 dager

Ulemper

  • Ikke utskiftbart batteri

FAQ

Hva er strømkilden til Cavius Mini røykvarsler?
Strømkilden til Cavius Mini røykvarsler er et ikke-utbyttbart batteri.
Hvilken type branner reagerer Cavius Mini mer på, og hva gjør den egnet for boliger med flere etasjer eller en høyere risiko for ulmebranner?
Cavius Mini er mer responsiv til ulmebranner på grunn av dens fotoelektriske røykdetektorteknologi, som varsler raskt og nøyaktig om potensielle branntrusler. Dens Smart Clip festemekanisme gjør det enkelt å installere på vegger og tak, noe som gjør den egnet for fleretasjes hjem eller steder med høyere risiko for ulmebranner.
Hvilke smarte funksjoner tilbyr Cavius Mini når det gjelder tilkobling med andre enheter og fjernkontroll for forbedrede sikkerhetsfordeler?
Cavius Mini tilbyr ikke smarte funksjoner når det gjelder tilkobling med andre enheter eller fjernkontroll for økte sikkerhetsfordeler. Den bruker fotoelektrisk teknologi for raskt å oppdage potensielle branntrusler. Samtidig har den ikke Wifi-funksjonalitet for fjernkontroll eller enhetstilkobling.
Hva sier bruker- og ekspertanmeldelser om Cavius Mini røykvarsler?
Cavius Mini røykvarsler har mottatt positive anmeldelser fra både brukere og eksperter. Amazon-brukere har rost den for enkel installasjon, lang batterilevetid og høyt alarmlyd. En fornøyd bruker ga den 5 stjerner, og bemerket den raske installasjonen og den overraskende høye og skarpe lyden til tross for dens lille størrelse. Den har en samlet vurdering på 4,5 stjerner på Amazon.

Anmeldelser og tester av Cavius Mini

Vår anmeldelse

Blant de beste av de små røykvarslerne

Smart Clip-takmekanismen på Cavius Mini-røykvarsleren gjør det enkelt å feste den på både vegger og tak, og den optiske røykdetektorteknologien varsler raskt og nøyaktig om potensielle branntrusler. For det andre er det verdt å merke seg en liten ulempe: batteriet kan ikke skiftes ut. Dette oppveies imidlertid noe av alarmens eksepsjonelle batterilevetid på 10 år. Dette sikrer at enheten fungerer pålitelig over en lengre periode. I tillegg er varslingen om lavt batterinivå etter 30 dager en gjennomtenkt funksjon som gir deg god tid til å skaffe deg en ny enhet før denne blir utslitt. Med tanke på de mange funksjonene som følger med, og sammenholdt med markedsprisen, mener vi at Cavius Mini gir deg mye for pengene.

Aleksandar Kalaba Anmeldelse av: Aleksandar Kalaba

4.4

Basert på 49 anmeldelser

Brukeranmeldelser

Amazon er verdens største netthandelsplattform med millioner av varer i nesten alle produktkategorier. Plattformen er spesielt kjent for sin mekanisme for brukeranmeldelser, som omfatter både stjernerangeringer og detaljerte kommentarer om produktene.


Cavius Mini sammenlignet med andre røykvarslere

Se hele tabellen

Les mer i artikkelen