Google Nest Protect Smoke + CO Alarm S3003LW 2nd Generation Wired

Google Nest Protect Smoke + CO Alarm S3003LW 2nd Generation Wired

(4.8)

4710 anmeldelser

Pris:

1.390 kr.

Gå for den beste prisen I samarbeid med Pricerunner
Gå for den beste prisen
en smart røykvarsler

Vi mener at Google Nest Protect Smoke + CO Alarm S3000BW tilbyr en moderne tilnærming til sikkerhet. Denne smarte modellen gir bedre kontroll, ved å sende varsler til telefonen din. Det vi liker med dette produktet er dens “Split-Spectrum”-sensor, som skiller mellom røyk og damp. Enkel installasjon og batterieffektivitet er også bemerkelsesverdige, det kreves bare 6 AA-batterier for drift. Vi mener dette produktet gir et forbedret nivå av sikkerhet for hjemmet ditt, noe som sikrer ro i sinnet.

  • Bedre kontroll
  • Split-Spectrum sensor
  • Skiller mellom røyk og damp
I samarbeid med Pricerunner

Spesifikasjoner

Type Røyk- og CO-alarm
Lydnivå 85 dB
Wifi check-icon

Fordeler og ulemper

Fordeler

  • Kommuniserer med mobilen din
  • Ypperlig kvalitet
  • Enkel installasjon
  • Kan fortelle deg hvor brannen oppstod

Ulemper

  • Dyr modell

FAQ

Hva er strømkilden til Google Nest Protect Smoke + CO Alarm S3000BW?
Strømkilden til Google Nest Protect Smoke + CO Alarm S3000BW er 6 x AA-batterier.
Hvilke smartfunksjoner tilbyr Google Nest Protect Smoke + CO Alarm S3000BW for tilkobling med andre enheter og fjernkontroll?
Google Nest Protect Smoke + CO Alarm S3000BW tilbyr smarte funksjoner som enkel installasjon og automatisk tilkobling med andre Nest Protect-enheter. Den kan konfigureres med iOS- eller Android-enheter. I tillegg har den en Wi-Fi-funksjon for fjernkontroll og tilkobling med andre smarte enheter.
Hvilke innsikter om Google Nest Protect Smoke + CO Alarm S3000BW kan samles fra bruker- og ekspertanmeldelser?
Brukere og eksperter setter pris på Google Nest Protect Smoke + CO Alarm S3000BW for dens fremragende kvalitet og evne til å sende varsler til mobiltelefoner når man er borte fra hjemmet. Den har mottatt en høy vurdering på 4,8/5 stjerner fra Google Shopping-forbrukere. Samtidig mener eksperter fra Cnet.com at den er litt dyr.

Anmeldelser og tester av Google Nest Protect Smoke + CO Alarm S3003LW 2nd Generation Wired

Vår anmeldelse

Beste premium røykvarsler

Dette er en toppmoderne og smart modell med mange gode funksjoner. Her får du en super-trygg røykvarsler som kan sende notifikasjoner til telefonen din dersom noe skulle skje mens du ikke er hjemme. Vi synes dette er en ekstra god funksjon som skaper trygghet mens du er vekk fra hjemmet.

Aleksandar Kalaba Anmeldelse av: Aleksandar Kalaba

4.8

Basert på 4710 anmeldelser

Brukeranmeldelser

Google Shopping samler produkter fra ulike forhandlere og gir en omfattende oversikt over produktanmeldelser og erfaringer blant forbrukerne på en skala fra 1 til 5.


Ekspertanmeldelser og tester

Google Nest Protect Smoke + CO Alarm S3003LW 2nd Generation Wired har fått 5 stjerner på The Spruce.


Tom's Guide er en nettbasert plattform som tester og anmelder en rekke produkter som TV-er, elektriske sparkesykler, smarttelefoner og hvitevarer. De bruker ulike testmetoder for hver type produkt, og kombinerer tester i laboratoriet med bruk i den virkelige verden. I testprosessen undersøker de om produktet lever opp til produsentens krav, vurderer design, brukervennlighet, funksjoner og pris sammenlignet med lignende produkter. Google Nest Protect Smoke + CO Alarm S3003LW 2nd Generation Wired er nominert til og har fått 4.4 stjerner på Tom's Guide.


Trusted Reviews, som ble grunnlagt i 2003 og er basert i Storbritannia, gir objektive, uavhengige råd om et bredt spekter av teknologiprodukter. Kjerneverdiene deres omfatter ærlighet og integritet i all forretningsvirksomhet, prioritering av lesernes behov, kontinuerlig forbedring av innhold og testmetoder, engasjement for miljømessig bærekraft og likestilling og inkludering på arbeidsplassen. De fokuserer på å skape innhold som hjelper forbrukerne til å ta informerte kjøpsbeslutninger, samtidig som de er etisk og sosialt ansvarlige. Google Nest Protect Smoke + CO Alarm S3003LW 2nd Generation Wired er nominert til Den beste og har fått 4.5 stjerner på Trusted Reviews.


Google Nest Protect Smoke + CO Alarm S3003LW 2nd Generation Wired er nominert til Den smarteste og har fått 4.5 stjerner på Tech Hive.


Google Nest Protect Smoke + CO Alarm S3003LW 2nd Generation Wired sammenlignet med andre røykvarslere

Se hele tabellen

Les mer i artikkelen