Nedis røykvarsler

Nedis røykvarsler

(0)

0 anmeldelser

Pris:

371 kr.

Gå for den beste prisen I samarbeid med Pricerunner
Gå for den beste prisen
økt sikkerhet for ethvert hjem

Vi mener at Nedis Røykvarsler er et pålitelig valg for de som søker et effektivt alarmsystem. Det vi liker med dette produktet er dens doble røyk- og varmedeteksjon, kombinert med et alarmvolum på 85dB, som er høyt nok til å vekke selv de som sover tungt. En annen nøkkelfunksjon er dens evne til å sende fjernevarsler direkte til telefonen din, og kompatibilitet med stemmekontroll. Nedis Røykvarsler tillater også ubegrenset enhetsforbindelse, noe som sikrer raske og effektive varsler i hele hjemmet ditt.

  • Røyk- og varmedeteksjon i ett
  • Fjernvarsler direkte til telefonen
  • Kompatibilitet med stemmestyring
I samarbeid med Pricerunner

Dagens priser

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

Spesifikasjoner

Type Røyk- og varmealarm
Lydnivå 85 dB

Fordeler og ulemper

Fordeler

  • Inngangsspenning: 9V
  • Driftstemperatur -10 - +40 grader C
  • EN14604 sertifisert
  • Advarsel om lavt batteri
  • Teknologi: Optisk

Ulemper

  • Kan være utfordrende å koble til andre enheter i begynnelsen

FAQ

Hva slags strømkilde bruker Nedis røykvarsler røykalarm?
Nedis røykvarsler bruker et batteri som strømkilde.
Hvilke type branner er Nedis røykvarsler mer responsiv til?
Nedis røykvarsler er responsiv både til røyk og varme. Dette gjør den egnet til å oppdage forskjellige typer branner, noe som sikrer raske og effektive varsler gjennom dens 85 dB alarm og radiosignalsystem.
Hvilke smarte funksjoner tilbyr Nedis røykvarsler for økt hjemmesikkerhet og tilkobling med andre enheter i et smart hjemmesystem?
Nedis røykvarsler tilbyr smarte funksjoner for forbedret sikkerhet og tilkobling hjemme. Den har et støynivå på 85 dB og en serieforbindelse for tilkobling av ubegrensede enheter. Dens radiobølgefrekvens (433,92 MHz) sender et signal til alle tilkoblede alarmer når røyk oppdages, noe som sikrer raske og effektive varsler.
"Hva har både bruker- og ekspertanmeldelser gitt av tilbakemeldinger om Nedis røykvarsler?"
Både bruker- og ekspertanmeldelser har rost Nedis røykvarsler for dens pålitelighet og enkle installasjonsprosess. Brukerne setter pris på dens høye, klare alarmlyd, mens eksperter fremhever dens lange batterilevetid. Samtidig har noen brukere rapportert om falske alarmer, noe som indikerer potensielle sensitivitetsproblemer som kan kreve videre undersøkelser.

Anmeldelser og tester av Nedis røykvarsler

Vår anmeldelse

Et godt multifunksjonelt valg

Nedis er EN14604-sertifisert, varsler om lavt batterinivå og fungerer i temperaturer fra -10 til +40 grader Celsius. I tillegg har den 9 V inngangsspenning og bruker optisk teknologi, som er to gode egenskaper. Utover dette vil den sende fjernvarsel dirkete til telefonen ved røykutvikling og er kompatibel med stemmestyring. Den eneste ulempen er at det kan være litt utfordende å koble den sammen med andre smartenheter i SmartLife-systemet. Alt i alt kan vi likevel anbefale denne røykvarsleren, spesielt med tanke på den rimelige prisen.

Aleksandar Kalaba Anmeldelse av: Aleksandar Kalaba

0

Basert på 0 anmeldelser

Nedis røykvarsler sammenlignet med andre røykvarslere

Se hele tabellen

Les mer i artikkelen