Fibaro FGSD-002 Røykvarsler

Fibaro FGSD-002 Røykvarsler

(4.3)

224 anmeldelser

Pris:

521 kr.

Gå for den beste prisen I samarbeid med Pricerunner
Gå for den beste prisen
med god batterilevetid

Vi mener at Fibaro FGSD-002 Røykdetektor er et pålitelig valg for de som søker et trygt og effektivt røykdeteksjonssystem. Vi verdsetter dens flere sensorer som sikrer effektiv røykdeteksjon. Dens enkle, men effektive modell kan bekvemt plasseres på vegger eller tak, takket være dens kompakte design. Den fungerer på batterier, noe som eliminerer behovet for en strømkilde. Batterilevetiden er estimert til to år, noe som reduserer hyppige utskiftninger og gjør det til en verdig investering.

  • Enkel og effektiv
  • Kan plasseres på veggen eller i taket
  • Lite og kompakt design
I samarbeid med Pricerunner

Spesifikasjoner

Type Røyk alarm
Lydnivå ?
Wifi check-icon

Fordeler og ulemper

Fordeler

  • Kan kobles til nettet via en kabel
  • Lang batteritid
  • Kan oppdage både varme og røyk

Ulemper

  • Installasjonen kunne vært enklere

FAQ

Hva slags strømkilde bruker Fibaro FGSD-002 Røykvarsler?
Fibaro FGSD-002 Røykvarsler bruker batterier som strømkilde, noe som gjør den egnet for både leietakere og huseiere.
Hvilke smarte funksjoner tilbyr Fibaro FGSD-002 Røykvarsler for tilkobling med andre enheter og fjernstyring gjennom en mobilapp?
Fibaro FGSD-002 Røykvarsler tilbyr smarte funksjoner som WiFi-tilkobling for integrering med andre enheter. Den tillater fjernstyring gjennom en mobilapp for sanntidsvarsler og overvåking. Enheten drives på batterier, noe som eliminerer behovet for en strømkilde, og tilbyr en batterilevetid på 2 år.
"Hvilke tilbakemeldinger har både bruker- og ekspertanmeldelser gitt om Fibaro FGSD-002 Røykvarsler røykalarm?"
Både brukere og eksperter har rost Fibaro FGSD-002 Røykvarsler røykvarsler. Brukere på Google Shopping vurderte den til 4,3 av 5, og fremhevet dens lange batterilevetid og enkle design, men bemerket at installasjonen kunne være lettere. Eksperter på Zitseng.com var imponert over kvaliteten og evnen til å oppdage varme i tillegg til røyk.

Anmeldelser og tester av Fibaro FGSD-002 Røykvarsler

Vår anmeldelse

God multifunksjonell røykvarsler

Vi har kåret denne modellen til «vår anbefaling» da den presterer ypperlig over hele linja. Vi liker spesielt godt prisen samt det enkle og kompakte designet – i tillegg til de imponerende og grundige bruker- og ekspertanmeldelsene. Batteritiden imponerer oss også, da du kun trenger å bytte ut batteriet ca. hvert andre år.

Aleksandar Kalaba Anmeldelse av: Aleksandar Kalaba

4.3

Basert på 224 anmeldelser

Brukeranmeldelser

Google Shopping samler produkter fra ulike forhandlere og gir en omfattende oversikt over produktanmeldelser og erfaringer blant forbrukerne på en skala fra 1 til 5.


Fibaro FGSD-002 Røykvarsler sammenlignet med andre røykvarslere

Se hele tabellen

Les mer i artikkelen