Netatmo Smart Røykvarsler

Netatmo Smart Røykvarsler

(4.2)

282 anmeldelser

Pris:

990 kr.

Gå for den beste prisen I samarbeid med Pricerunner
Gå for den beste prisen
en oppgradering fra den vanlige røykvarsleren din

Vi mener at Netatmo Smart Røykvarsler er et klokt valg for de som ønsker å oppgradere sikkerhetstiltakene i hjemmet. Denne modellen er egnet for små hus og leiligheter, og kan skilte med en bemerkelsesverdig batterilevetid på 10 år, støtte for Apple HomeKit og IFTTT, samt automatiske system for selvkontroll. Vi verdsetter den enkle installasjonsprosessen med det dedikerte monteringssett. Det som skiller dette produktet fra andre er forsikringen om langvarig batterilevetid, noe som eliminerer enhver bekymring for ubemerket batteriuttømming.

  • 10 års batteritid
  • Apple HomeKit og IFTTT support
  • Automatiske selvsjekk systemer
I samarbeid med Pricerunner

Spesifikasjoner

Lydnivå 85 dB
Wifi check-icon
Type Røyk- og temperaturalarm

Fordeler og ulemper

Fordeler

  • Kraftig og høylytt alarm
  • Enkel å installere
  • Kan kobles til Wifi
  • Flott design

Ulemper

  • Ingen CO sensor

FAQ

Hva slags strømkilde bruker Netatmo Smart Røykvarsler?
Netatmo Smart Røykvarsler bruker et langvarig batteri med en levetid på 10 år.
Hvilke smarte funksjoner tilbyr Netatmo Smart Røykvarsler?
Netatmo Smart Røykvarsler tilbyr smarte funksjoner som enkel installasjon med sitt eget monteringssett, lang batterilevetid på 10 år, og varsler for batteribytte. Den inkluderer også en røyk- og temperaturalarm med et lydnivå på 85 dB. Disse funksjonene forbedrer sikkerhet og bekvemmelighet i et smart hjemmesystem.
"Hva gir både bruker- og ekspertanmeldelser av tilbakemeldinger om Netatmo Smart Røykvarsler?"
Både brukere og eksperter setter pris på Netatmo Smart Røykvarsler for dens eksepsjonelle batterilevetid og høye alarmlyd. Brukere på Google Shopping gir den høye vurderinger, mens eksperter fra Trustedreviews.com er imponert, spesielt med tanke på prisen. Eksperter påpeker imidlertid at modellen mangler en CO-sensor.

Anmeldelser og tester av Netatmo Smart Røykvarsler

Vår anmeldelse

En røykvarsler til små leiligheter

Vi anbefaler røykvarsleren Netatmo Smart da den har en imponerende batteritid på hele 10 år. I tillegg liker vi spesielt godt at røykvarsleren har automatiske selvsjekk systemer slik at den selv tar ansvar for at alt er i orden til enhver tid.

Aleksandar Kalaba Anmeldelse av: Aleksandar Kalaba

4.2

Basert på 282 anmeldelser

Brukeranmeldelser

Amazon er verdens største netthandelsplattform med millioner av varer i nesten alle produktkategorier. Plattformen er spesielt kjent for sin mekanisme for brukeranmeldelser, som omfatter både stjernerangeringer og detaljerte kommentarer om produktene.


Ekspertanmeldelser og tester

Trusted Reviews, som ble grunnlagt i 2003 og er basert i Storbritannia, gir objektive, uavhengige råd om et bredt spekter av teknologiprodukter. Kjerneverdiene deres omfatter ærlighet og integritet i all forretningsvirksomhet, prioritering av lesernes behov, kontinuerlig forbedring av innhold og testmetoder, engasjement for miljømessig bærekraft og likestilling og inkludering på arbeidsplassen. De fokuserer på å skape innhold som hjelper forbrukerne til å ta informerte kjøpsbeslutninger, samtidig som de er etisk og sosialt ansvarlige. Netatmo Smart Røykvarsler har fått 4 stjerner på Trusted Reviews.


Netatmo Smart Røykvarsler sammenlignet med andre røykvarslere

Se hele tabellen

Les mer i artikkelen