Housegard SA700

Housegard SA700

(4.5)

79 anmeldelser

Pris:

79 kr.

Gå for den beste prisen I samarbeid med Pricerunner
Gå for den beste prisen
Røykvarsler med testfunksjon

Vi mener at Housegard SA700, en optisk røykvarsler som bruker avansert fotoelektrisk teknologi, oppnår en balanse mellom estetikk og pålitelig ytelse. Den tilbyr effektiv og tidlig brannoppdagelse i områder som er utsatt for ulmebranner, og er egnet for både huseiere og bedrifter. Det vi liker med dette produktet er testfunksjonen for regelmessige vedlikeholdssjekker og 9V batteridrift, noe som sikrer pålitelighet under forskjellige forhold. Selv om det røde lyset kan virke intenst for noen, oppveier produktets generelle effektivitet denne mindre ulempen.

  • Optisk røykvarsler
  • Testfunksjon
  • 9V batteri
I samarbeid med Pricerunner

Spesifikasjoner

Type Optisk
Støynivå 85 dB
Wifi Nei

Fordeler og ulemper

Fordeler

  • Pent design
  • Optisk deteksjon
  • Testfunksjon
  • Overholdelse av sikkerhetsstandarder

Ulemper

  • Det røde lyset kan være for sterkt

FAQ

Bruker Housegard SA700KDMF røykvarsler et batteri som strømkilde?
Røykvarsleren Housegard SA700KDMF bruker en 9V strømforsyning, noe som innebærer at den drives av batteri.
Hvilke type branner reagerer Housegard SA700K mer på?
Housegard SA700K, med sin avanserte optiske deteksjonsteknologi, er mer responsiv på ulmebranner som produserer mye røyk. Denne typen brann oppstår typisk i boligområder, noe som gjør SA700K til et ideelt valg for hjemmebruk. Enhetens design sikrer pålitelig drift under forskjellige forhold.
Hvilke smarte funksjoner tilbyr Housegard SA700KDMF røykvarsler for økt sikkerhet og tilkobling med andre enheter i et smart hjemmesystem?
Røykvarsleren Housegard SA700KDMF tilbyr avansert optisk deteksjonsteknologi, noe som sikrer pålitelig ytelse og sikkerhet. Selv om den ikke støtter Wi-Fi-tilkobling, fungerer den med en 9V strømforsyning for konsekvent funksjon under forskjellige forhold. Den inkluderer også en testfunksjon for regelmessige vedlikeholdssjekker, noe som sikrer kontinuerlig pålitelighet og lang levetid.
Hvilke innsikter gir bruker- og ekspertanmeldelser om Housegard SA700KDMF røykvarsler?
Røykvarsleren Housegard SA700KDMF har fått positive anmeldelser på Google, med brukere som roser dens kostnadseffektive design og enkle installasjon. Den blir også verdsatt for sin pålitelige ytelse og unike estetikk. En fornøyd kunde bemerket alarmens rimelighet og estetiske appell. Produktet scoret 4.4/5 på Google Shopping.

Anmeldelser og tester av Housegard SA700

Vår anmeldelse

Blant de rimeligste røykvarslerne

Vi mener at Housegard SA700, med sin gjennomtenkte design og bruk av avansert optisk deteksjonsteknologi, finner en god balanse mellom estetikk og pålitelig ytelse, i tråd med europeiske sikkerhetsstandarder for å skape et både visuelt tiltalende og trygt miljø. Inkluderingen av en testfunksjon gjør det enklere å utføre regelmessige vedlikeholdskontroller, noe som er avgjørende for å sikre kontinuerlig pålitelighet og lang levetid. Det at SA700 drives med en 9 V strømforsyning, understreker vår forpliktelse til å sørge for pålitelig drift under ulike forhold.

Selv om noen brukere kan synes at det røde lyset er for sterkt, er dette et mindre problem i forhold til enhetens generelle effektivitet. Som en mulig løsning anbefaler vi å plassere røykvarsleren på et sted som minimerer direkte eksponering for lyset, eller å bruke en strategisk plassert skjerm for å redusere lysstyrken uten at det går ut over funksjonaliteten.

Aleksandar Kalaba Anmeldelse av: Aleksandar Kalaba

4.5

Basert på 79 anmeldelser

Brukeranmeldelser

Google Shopping samler produkter fra ulike forhandlere og gir en omfattende oversikt over produktanmeldelser og erfaringer blant forbrukerne på en skala fra 1 til 5.


Housegard SA700 sammenlignet med andre røykvarslere

Se hele tabellen

Les mer i artikkelen