Epilator – Best i test: Her er den beste epilatoren for hårfjerning

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

Epilatorer kan være en effektiv måte å fjerne hår på, men med så mange på markedet kan det være vanskelig å vite hvilken som er riktig for deg. Epilatorer kan være smertefulle, og hvis du ikke har den rette kan det være frustrerende å bruke.

Vi har gjort en undersøkelse for deg og funnet den beste epilatoren for hårfjerning. Sjekk ut vår epilator test-oversikt av de beste epilatorene på markedet i dag.

Hva du bør vurdere før du kjøper en epilator

 • Strømkilde
  Valget mellom å kjøpe en trådløs eller ledningsbasert epilator vil avhenge av hvor ofte du vil epilere, hvor mye strøm du trenger, og området av kroppen du vil epilere. Trådløse epilatorer har fordelen av å kunne flyttes over hele kroppen og er også mer fleksible å bruke i ulike områder. Alternativer med ledning opprettholder imidlertid alltid strøm, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at batteriet blir går utmidt under epilering. Våtepilatorer er generelt batteriløse siden de hovedsakelig brukes under vann. Tørre epilatorer kan både være med ledning og være trådløse, så du bør velge den som passer best din hårfjerningsrutine.
 • Antall pinsett og hastighetsinnstillinger
  Antall pinsett varierer fra 1 til 72, men de vanligste modellene på markedet har mellom 20 og 40 pinsett. Det høyere tallet vil sikre en raskere hårfjerning og dekke et større område, men kan være mer smertefullt enn å bruke en modell med færre pinsett. Huden til ulike kroppsdeler trenger ulike hastighetsnivåer, så det er viktig å ha en justerbar modell som kan tilpasses til dine behov. De fleste modeller kommer med to til tre hastighetsnivåer som du kan bytte mellom, avhengig av følsomheten til området du epilerer.
 • Vedlegg og funksjoner
  Epilatorhode kan ha ulike fester som kan bidra til å redusere smerte og gjøre prosessen mer behagelig. Noen inkluderer ansiktshetter, trimmerhoder, massasjeruller og mange andre funksjon som er laget for å epilere et spesifikt område. Noen modeller kommer utstyrt med et innebygd lys som lar deg fjerne selv de minste og letteste hårene eller SensoSmart trykkontroll som gir deg en skånsom epilering uten risiko for å brenne huden din. Hvis du planlegger å epilere i dusjen, må du sørge for at epilatoren er vanntett.
 • Pris
  Du kan forvente å betale mellom 1500 til 2000 NOK og i noen tilfeller mer for en modell som er i den øverste klassen. De billigere alternativene som passer til et budsjett er i en prisklasse på 200 til 400 NOK. Vær oppmerksom på at en dyrere epilator betyr nødvendigvis ikke økt ytelse, så ikke glem å sjekke detaljene og funksjonene før du bestemmer deg for et produkt. Jo mer brukervennlige elementer, vedlegg og tilbehør du vil ha i epilatoren, jo dyrere blir det.
 • Bruker og ekspertanmeldelser
  Brukeranmeldelser kan informere deg om smertenivået de opplevde mens de brukte det, hvor lenge batteriet varer på en trådløs modell, og hvor enkelt det er å bruke andre vedlegg. En ekspertvurdering kan gi deg et mer detaljert innblikk i modellens egenskaper sammenlignet med andre i prisklassen og resten av modellene på markedet.

arrow-more


Braun Silk-épil 9-720 epilator ansikt – med mange funksjoner

 • 4.6 Google Shopping
 • 4.5 Amazon
 • God anmeldelse på Reviewed.com

 

Braun Silk-épil 9-720

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

Hovedfordelen med dette produktet er at det bruker Micro-Grip-teknologi med 40 pinsett, som bidrar til en mer effektiv og presis hårfjerning av selv de korteste hårene. Dette produktet er perfekt for nybegynnere og folk som er lei av den tradisjonelle måten å fjerne hår på

 • Micro-Grip pinsettteknologi
 • Smartlight for ekstra grundig hårfjerning
 • 100% vanntett

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Braun Silk-épil 9-720

Våt og tørr bruk
SmartLight-funksjonen på denne modellen sørger for at selv de minste hårene på 0,5 mm fjernes, mens det 100 % vanntette designet lar deg bruke den i dusjen. Dette gjør produktet enkelt å rengjøre. Skal du fjerne hår på farten kan du også bruke det på tørr hud. Epilatoren kommer med et ekstra bredt hode, noe som gjør hårfjerning enklere og mer effektivt. Det brede hodet bidrar også til å redusere smertefølelsen som ofte er forbundet med bruk av epilator.

SensoSmartTeknologi og ergonomisk design
Denne modellen kommer med forskjellig tilbehør slik at den har et mer allsidig bruk. Disse inkluderer et barberhode for ekstra sensitive områder, som bikiniområdet eller armhulene, tilbehør til trimmer, en mild hette som bidrar til å redusere smertefølelsen, en rensebørste og en oppbevaringspose. Det ergonomiske håndtaket sørger for at det er behagelig å bruke, selv på sensitive områder på kroppen. SensoSmartTechnology sørger for at IPL-pulsene kun utløses når enheten er i full kontakt med huden, slik det ikke er noen fare for forbrenning.

FORDELER

 • Ergonomisk håndtak
 • Bredt, bevegelig hode for mer effektiv hårfjerning
 • Lett å bruke
 • Glatter ut huden
 • Kan brukes i ansiktet
ULEMPER

 • Det tar litt tid å venne seg til vedlegg for ansikt
 • Noe høyere støynivå enn med andre modeller

Hva sier brukere og eksperter om Braun Silk-épil 9-720

Den har en 4,5 av 5 stjerners rangering på Amazon og en god anmeldelse på Reviewed.com, som sier at det er en ren, trygg, brukervennlig modell som fjerner uønsket kroppshår i en enklere prosess enn med barbering.

Vår dom

Denne modellen fjerner hår jevnt og kan brukes i ansiktet, selv om det tar litt tid å venne seg til. Vi synes at den har et litt høyt støynivå, men totalt sett anser vi den som en solid hårfjerner med mange funksjoner som er veldig enkel å bruke.

Spesifikasjoner:
Antall pinsett: 40 stk
Antall hastighetsinnstillinger: 2
Ladetid: 2 timer
Driftstid: 50 min
Lengde på epileringshår: 0,5 mm
Høyde: 19,7 cm
Dybde: 65 cm
Vekt: 555 g
Strømkilde: Oppladbart batteri


Braun Silk-épil 9-961 SkinSpa – for den mest grundige hårfjerningsopplevelsen

 • 4.5 Amazon
 • 4.7 Google Shopping
 • 4.5 Makeupandbeauty.com
 • 4.2 Electricshaversuk.co.uk

Braun Silk-épil 9-961 SkinSpa

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

Braun SkinSpa er et komplett epilerings- og eksfolieringsapparat som er perfekt for de som ønsker å oppnå glatt og strålende hud. Epilatoren fjerner hår ved roten, mens eksfolieringsverktøyene bidrar til å fjerne døde hudceller og lar huden din bådde se og føles best mulig ut.

 • Komplett hudeksfolieringssystem
 • Fjerner hår 4 ganger kortere enn voks
 • 3000 vibrasjoner per minutt

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Braun Silk-épil 9-961 SkinSpa

Ulike tilbehør for best resultat for huden
Denne avanserte modellen har som mål å fjerne hår 4 ganger kortere enn med voksing. Den kommer også med en barbermaskin for bikini og sensitive områder og fire kroppsbørster som bidrar til å redusere inngrodde hår. I tillegg har den en dyp massasjepute for å forbedre hudens utseende. Puten øker også blodstrømmen, og bringer mer næringsstoffer og oksygen til huden.

3000 mikrovibrasjoner og en Smart Light-funksjon
Epilatoren har også 3000 mikrovibrasjoner per minutt, som bidrar til å fjerne hår raskt og enkelt. Kombinasjonen av mikrovibrasjoner og 40 pinsett gjør epilering til en enkel sak. Det bidrar til å forsikre om at alle hår fjernes på en jevn måte. Det svingbare hodet og det innebygde “Smart Light” gjør det det enkelt å epilere på utfordrende områder. Epilatoren kan brukes både våt eller tørr, noe som gjør den perfekt for bruk i dusjen eller på farten mens du reiser. Den er dyrere enn noen av de andre epilatorene på markedet, men den har flere funksjoner og en høyere kvalitet.

FORDELER

 • Dyp massasjepute bidrar til å forbedre hudens utseende
 • Fire kroppsbørster inkludert
 • Innebygd “Smart Light”
 • 10 000 spesialformede børster med høy ytelse
ULEMPER

 • Blir litt varm over lengre tid
 • Svingbart hode kan være vanskelig å bruke i et område under armene

Hva sier brukere og eksperter om Braun Silk-épil 9-961 SkinSpa

Både eksperter og brukere har gitt Braun-epilatoren gode anmeldelser. Brukere har gitt epilatoren 4,5 av 5 stjerner på Amazon, og berømmet dens effektivitet og funksjoner. Den fikk gode anmeldelser på Makeupandbeauty.com og Electricshaversuk.co.uk, hvor de elsket hvor grundig enheten er på p fjerne hår og at den kommer med mye nyttig tilbehør og funksjoner.

Vår dom

Hvis du ikke har noe imot å betale en høyere pris for en modell med mye funksjoner bør du vurdere å kjøpe denne epilatoren. Den har 10 000 børstehår og et svingbart hode, noe som gjør epileringen mindre smertefull. Den fungerer bra på de fleste områder på huden bortsett fra armhulene, siden det svingbare hodet kan være vanskelig å bruke der. Den eneste ulempen er at den kan bli litt varm over lengre tid, men totalt sett anser vi den som det beste premiumvalget for de som ønsker en epileringsmaskin i høy kvalitet.

Spesifikasjoner:
Antall pinsett: 40 stk
Antall hastighetsinnstillinger: 2
Ladetid: 1 time
Driftstid: 40 min
Lengde på epileringshår: 0,5 mm
Høyde: 30 cm 
Dybde: 20 cm
Bredde: 15 cm
Vekt: 499 g
Strømkilde: Oppladbart batteri


Philips BRE740 epilator – raske epileringsresultater

 • 4.4 Amazon
 • 4.6 Google Shopping
 • 3.5 Electricshaversuk.co.uk

Philips BRE740

Philips-epilatoren er egnet for kvinner som ønsker å oppnå glatte ben på kun 10 minutter. Denne modellen har en høyhastighets roterende skive som fjerner hår med over 70 000 impulser per minutt, slik at du kan få jobben gjort raskt og effektivt.

 • Prisvinnende design
 • Over 70 000 hårfjerningsimpulser per minutt
 • Inkluderer ni tilbehør

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Philips BRE740

Ni tilbehør
Philips epilatorer er kjent for sine høykvalitets og prisvinnende designs. BRE740 er en av modellene som har et prisvinnende design, Dette designet gjør epilering rask, enkel og smertefri. Den kommer med ni tilbehør, som inkluderer eksfolierende børste, barbermaskin, trimmer, etc., noe som gjør epilering rask, enkel og svært tilpassbar. Epilatoren har en høy gripestyrke som hjelper den å holde seg på plass under epilering. Dette sikrer at epilatoren fjerner mer hår under et enkelt bruk. Epilatoren kommer også med langvarige keramiske pinsettskiver, som gir bidrar til en solid ytelse og holdbarhet.

Ergonomisk håndtak
Det S-formede håndtaket på Philips-epilatoren er designet for maksimal komfort og grep. Den ergonomiske utformingen sikrer at epilatoren er lett å holde og manøvrere, selv på vanskelige områder.  Det Integrerte LED Opti Guide-lyset hjelper deg med å se hvert hårstrå og eliminere dem. Den enkle på/av-knappen gjør maskinen enkel å bruke selv for nybegynnere.

FORDELER

 • Skånsom og effektiv mot huden
 • Rask epilering
 • Tilbehør til delikate områder inkludert
 • Brukervennlig av/på-knapp
 • Ingen betennelser eller inngrodde hår
ULEMPER

 • Fjerning av små hår kan være mer effektivt
 • Har ikke roterende hode som enkelte andre modeller i sin prisklasse

Hva sier brukere og eksperter om Philips BRE740

Electricshaversuk.co.uk, som ga produktet en middels vurdering, sier: “Hvis du skal bruke epilering som en del av en større kroppspleie- og hårfjerningsrutine, så er dette et ideelt mellomprodukt.” Den har en vurdering på 4,5 av 5 basert på Googles samling av brukeranmeldelser, der brukerne elsket de forskjellige kroppsfestene og de gode epileringsresultatene.

Vår dom

Philips BRE740 er skånsom mot huden din, forårsaker ikke betennelse eller inngrodde hår, og etterlater huden din glatt i opptil 4 uker. Det kan være vanskelig å fjerne små hår med denne epilatoren siden den ikke har et roterende hode som noen andre modeller i samme prisklassen har. Dette er likevel en utmerket epileringsmaskin for både nybegynnere og erfarne brukere.

Spesifikasjoner:
Antall pinsett: 32 stk
Antall hastighetsinnstillinger: 2
Ladetid: 2 timer
Driftstid: 40 min
Lengde på epileringshår: 0,5 mm
Høyde: 18,5 cm
Dybde: 6,5 cm
Bredde: 21 cm
Vekt: 400 g
Strømkilde: Oppladbart batteri


Panasonic ES-EL3A – en epilator med 60 pinsett

 • 4.2 Amazon
 • 4.5 Google Shopping

Panasonic ES-EL3A

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

Denne epilatoren har et Dobbeltskivesystem som sørger for at epileringen er rask og effektiv, og det brede hodet lar deg dekke et stort område på en gang.

 • Dobbeltskivesystem
 • 90° svingbart hode
 • 60 pinsett

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Panasonic ES-EL3A

60 pinsett og et 90° dreibart hode
Denne Panasonic epilatoren har et slankt og vanntett design med 60 hypoallergeniske roterende pinsett som fjerner hår raskt og smertefritt. Denne funksjonen skiller denne modellen fra andre epilatorer på markedet og gjør den til et utmerket valg for de med sensitiv hud. Den har et 90° dreibart hode, som lar deg enkelt nå alle områdene på kroppen din som du trenger å epilere. Enten du epilerer bena, armhulene eller bikiniområdet, vil dette hjelpe deg med å få jobben gjort effektivt.

Tre hastigheter
Epilatoren kan stilles inn på tre forskjellige hastigheter lar deg finne den perfekte for dine behov. Enten du vil ta deg tid og fjerne hvert hår sakte eller gå raskt gjennom det, vil denne epilatoren dekke dine behov. Denne epilatoren kommer også med en rengjøringsbørste for å gjøre det enkelt å holde den ren. Med reise-/oppbevaringsposen som følger med vil den være trygg og beskyttet mens du er på farten. Den er priset i mellomklassen, noe som gjør den tilgjengelig for de fleste.

FORDELER

 • Stor motorisk styrke
 • Enkelt å justere hastigheten
 • Dekker stort område med hud på en gang
 • Kraftig LED-lys
 • Rask ladetid
ULEMPER

 • Kan være for hardt mot ansiktet for personer med sensitiv hud
 • De ulike festene kan være vanskelige å rengjøre

Hva sier brukere og eksperter om Panasonic ES-EL3A

I følge brukeranmeldelser er dette en epilator som er i stand til å gi gode resultater. Den har en poengsum på 4,5 av 5 på Google, basert på samlede brukeranmeldelser fra flere butikker. Den har også en poengsum på 4,2 av 5 på Amazon. Noen av funksjonene som brukere påpeker at de liker er blant annet dens kompakte størrelse, det trådløse designet og at det både er en våt og tørr epilator.

Vår dom

Denne modellen kommer med en rekke tilbehør for å dekke alle dine hårfjerningsbehov. LED-lyset er supersterkt og gjør epilering til en enkel sak. Epilatoren kan være for aggressiv for huden på ansiktet, så sørg for å teste det på et lite område først hvis du har sensitiv hud. Totalt sett synes vi det er et flott verktøy for alle som leter etter en enkel og praktisk måte å fjerne uønsket hår på!

Spesifikasjoner:
Antall pinsett: 60 stk
Antall hastighetsinnstillinger: 3
Ladetid: 1 time
Driftstid: 30 min
Lengde på epileringshår: 0,5 mm
Høyde: 16,3 cm
Bredde: 6,7
Dybde: 4,7 cm
Vekt: 170 g
Strømkilde: Oppladbart batteri


Remington EP7300 – komfortabel epilator å bruke

 • 4.1 Amazon
 • 4 Google Shopping

Remington EP7300

Denne epilatoren har et nytt avansert system med massasjeteknologi for en mer effektiv hårfjerning. Den passer perfekt for de som ønsker en epilator som er enkel å vedlikeholde og gir raske resultater.

 • System med massasjeteknologi
 • Fjerner 60 % flere hår i ett bruk
 • Avtakbart og vaskbart hode

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Remington EP7300

Fjerner opptil 60 % av håret i ett bruk
Remington-epilatoren er en modell med høy kvalitet som fjerner opptil 60 % av håret på kun et enkelt bruk. Med denne modellen kan du være hårfri i opptil fire uker. Den har tre forskjellige dyser slik at du kan tilpasse epileringsopplevelsen. En konturhette, en massasjehette og en detaljert hette sørger for du får en behagelig og enkel hårfjerningsopplevelse. Den medfølgende massasjehetten med Aloe Vera-munnstykke kan brukes til å gjøre huden klar for epilering, noe som gjør epileringen mer vellykket og mindre ubehagelig. Du kan enkelt dekke mindre områder med Detail Cap-dysen, som vil hjelpe deg å oppnå ideelle resultater ved epilering av områder som er vanskelige å nå.

Enkel å vedlikeholde
Selv de korteste hårene på bena, armene og armhulene gripes forsiktig av den roterende komfortpinsetten. Epilatoren har også et vaskbart hode som kan rengjøres etter bruk. En praktisk rengjøringsbørste er inkludert for å fjerne sammenfiltrede hår som er fanget i pinsetten.

FORDELER

 • Enkel å rengjøre
 • Lett
 • Kommer med en hendig bæreveske
 • Behagelig å holde
ULEMPER

 • Lager litt mye lyd under bruk, selv på halvfart

Hva sier brukere og eksperter om Remington EP7300

Epilatoren har generelt fått positive anmeldelser fra både eksperter og brukere. Den har en middels vurdering på 4 av 5 stjerner på både Amazon og Googles samling av anmeldelser på tvers av forskjellige butikker. Noen av de vanligste komplimentene som blir nevnt inkluderer epilatoren overlegne ytelse, hvor raskt og enkelt den fjerner hår og den rimelige prisen. Det har også vært noen klager på støyen.

Vår dom

Totalt sett er vi imponert over Remington-epilatoren. Dette er et godt produkt for de som leter etter en brukervennlig elektrisk epilator som kommer med en praktisk bæreveske. Den lager mye lyd under bruk, selv ved lavere hastighet, men vi synes at dette kun er et lite problem for en ellers veldig god epilator.

Spesifikasjoner:
Antall pinsett: 40 stk
Antall hastighetsinnstillinger: 2
Ladetid: 4 timer
Driftstid: 40 min
Lengde på epileringshår: 0,5 mm
Høyde: 18 cm
Bredde: 14,5 cm
Dybde: 9 cm
Vekt: 110 g
Strømkilde: Strømkabel


Hva er en epilator?

Epilatorer er enheter som brukes til å fjerne hår fra kroppen. Det finnes mange forskjellige typer epilatorer tilgjengelig på markedet, og hver type har sine egne fordeler og ulemper. Epilatorer kan enten være manuelle eller elektriske, og de kan enten være med ledning eller trådløse. Epilatorer kan også være for enten våt eller tørr bruk.

Epilatorer kan være et flott alternativ til andre hårfjerningsmetoder, som barbering, voksing og pinsett. Epilatorer fungerer ved å raskt rotere blader som plukker håret fra roten. Dette etterlater huden din glatt og hårfri i opptil seks uker etter behandling. Epilatorer kan være mindre smertefulle enn noen av disse andre metodene, og de kan også være mindre tidkrevende. Epilatorer kan brukes på både små og store områder av kroppen.

Den beste epilatoren for hårfjerning er den som passer best for dine behov og preferanser. Hvis du for eksempel har sensitiv hud, kan det være lurt å velge en epilator med en skånsom innstilling. Hvis du har veldig tynt hår, kan det være lurt å velge en epilator med høyere innstilling. Epilatorer kommer i alle former og størrelser, så det er viktig å velge en som er behagelig for deg å bruke.

Hvordan bruke en epilator

Det er et par ting du bør huske på når du bruker en epilator. Først må du sørge for at området du skal epilere er rent og tørt. For det andre bør du starte med en lavere innstilling hvis du er ny til epilering. For det tredje bør du gå sakte over området du epilerer. Og for det fjerde bør du fukte huden etter epilering, slik at den ikke blir for tørr. Ved å følge disse trinnene vil du sikre at du får en god opplevelse med epilatoren.

Epilatorer kan brukes på forskjellige deler av kroppen, for eksempel bena, armene, bikiniområdet og ansiktet. Når du bruker en epilator i ansiktet bør du være ekstra forsiktig og du bør derfor starte med en lavere innstilling. Epiler i samme retning som hårveksten, og gå sakte over huden.

Se videoen nedenfor for å se en “veiledning” for hvordan du bruker en epilator.

Hvilken epilator bør jeg velge?

Epilatorer har blitt en veldig populær hårfjerningsmetode de siste årene og det er lett å se hvorfor. De er mye billigere enn profesjonelle behandlinger og det kan utføres helt selv i sitt eget hjem.

Det er mange forskjellige faktorer å vurdere når du velger en epilator, for eksempel pris, funksjoner og anmeldelser.

Epilatorer kommer til mange ulike prisnivåer, fra rundt 300 til 1000 NOK. De dyreste modellene er ikke nødvendigvis de beste, men de har en tendens til å ha flere funksjoner. Noen epilatorer kommer for eksempel med et innebygd lys som gjør det lettere å område av huden som du bruker den på. Andre funksjoner å se etter inkluderer oppladbare batterier, trådløs drift og våt/tørr bruk.

Når det kommer til anmeldelser er det ikke mangel på meninger om epilatorer. Noen elsker dem og synes de er veldig effektive, mens andre synes de er smertefulle og ikke verdt pengene. Den beste måten å finne ut om en epilator er riktig for deg, er å lese anmeldelser fra folk som har brukt den.

IPL vs. Epilator

IPL og epilator er begge metoder for hårfjerning, men de fungerer på forskjellige måter og gir forskjellige resultater.

IPL, som jeg nevnte i mitt forrige svar, bruker lysenergi til å ødelegge hårsekkene og gir en permanent reduksjon i hårvekst. IPL kan brukes på større områder av kroppen, som ben og rygg, og er vanligvis mindre smertefullt enn laserbehandling. IPL-behandling kan være mer kostbar enn en epilator, men for mange mennesker er resultatet verdt prisen.

En epilator, derimot, er en enhet som fjerner hår ved å gripe tak i dem og trekke dem ut fra roten. En epilator fungerer som en mekanisk pinsett, og kan brukes til å fjerne hår fra mindre områder, som armhulene eller bikinilinjen. Epilering kan være smertefullt, spesielt de første gangene du bruker det, men resultatene kan vare i flere uker før hårene vokser tilbake.

Så, mens IPL gir en mer permanent reduksjon i hårvekst, kan epilator gi en lengre periode med glatt hud enn for eksempel barbering. Valget mellom IPL og epilator vil avhenge av dine preferanser, hudtype og budsjett.

Du kan også lese våre andre skjønnhetsartikler, for eksempel om Philips Lumea, rettetang og massasjepistol.


Tidligere anmeldte produkter – nå utgått 

Nedenfor finner du produkter vi har fremhevet tidligere. Det har ikke vært mulig for oss å indentifisere forhandlere av disse modellene, men vi har beholdt dem i artikkelen i tilfelle informasjonen skulle være til nytte for deg som leser.


Philips Satinelle Essential BRE224 – epilator med skånsom behandling av huden

 • 4.4 Amazon
 • 4.4 Google Shopping

Philips Satinelle Essential BRE224

Epilatoren fra Philips har 2200 rotasjoner i minuttet, noe som gjør den til en av de raskeste epilatorene på markedet. Dette gjør den perfekt for de som ønsker en stubbefri hud i flere uker.

 • Ekstra hastighet med 2200 omdreininger
 • Vaskbart epileringshode
 • Kompakt design

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Philips Satinelle Essential BRE224

Skånsom pinsett
Denne modellen er en av dine beste alternativer hvis du er ute etter en budsjettvennlig, men høykvalitets epileringsmaskin. Den har 20 pinsett, som er rundt markedetsgjennomsnitt, og mer enn nok til tilstrekkelig for hårfjerning. Epilatorens skånsomme pinsett fjerner hår raskt og smertefritt. De passer til hudens konturer, noe som bidrar til å sikre en jevn epilering, slik at du ikke trenger å bekymre deg for irritasjon eller rødhet.

Praktisk design
Det kompakte designet gjør den perfekt til reise eller oppbevaring. Den er også lett og enkel å håndtere, noe som gjør epileringen mindre krevende. Den har en avrundet form som ligger perfekt i hånden, noe som gjør at du vil føle deg komfortabel med epilering i lange perioder. Den lange ledningen gir deg mye fleksibilitet når du fjerner håret, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å koble fra strømmen ved et uhell når den er i bruk. Dette er nyttig fordi det betyr at du kan epilere så lenge du trenger uten avbrudd i ladingen.

2-trinns innstillinger
Modellen har 2-hastighetsinnstillinger for å fjerne tynnere og tykkere hår. Dette er flott fordi du kan tilpasse epilatoren til dine behov, enten du har sensitiv hud eller ønsker å epilere raskt. Epileringshodet på epilatoren er vaskbart, noe som gjør at du enkelt kan rengjøre det og holde det fritt for bakterier. Dette er viktig for å sikre at epileringsresultatene dine blir så glatte og hårfrie som mulig.

FORDELER

 • Skånsom pinsett
 • Rund form som ligger perfekt i hånden
 • Lang ledning
 • Enkel å rengjøre
 • Enkle instruksjoner
ULEMPER

 • Kun egnet for tørr bruk
 • Krever å gå over de kortere hårene noen ganger

Hva sier brukere og eksperter om Philips Satinelle Essential BRE224

Anmeldere synes at denne epilatoren fungerer raskt og effektivt. Den har en vurdering på 4,4 av 5 på Amazon og samme vurdering basert på Googles samling av kundeanmeldelser på tvers av butikkene. De berømmet stort sett hvor liten og enkel å betjene den er, samtidig som at den fungerer like effektiv som mange andre avanserte modeller.

Vår dom

Med sine enkle instruksjoner er dette en god modell for nybegynnere eller for de som vil prøve ut epilering før du kjøper en dyrere enhet. Vi fant imidlertid ut at den kun er egnet for tørr bruk, og at du kanskje må gå over de kortere hårstråene noen ganger ekstra for å få de beste resultatene. Vi synes imidlertid at dette en fantastisk epilator, spesielt med tanke på prisen. Vi vil anbefale den til alle som leter etter et rimelig alternativ.

Spesifikasjoner:
Antall pinsett: 20 stk
Antall hastighetsinnstillinger: 2
Ladetid: 1,5 t
Driftstid: 40 min
Lengde på epileringshår: 0,5 mm
Høyde: 14 cm
Dybde: 11,5 cm
Bredde: 5,5 cm
Vekt: 885 g
Strømkilde: AC strømadapter


Panasonic ES-EL8A

Panasonic ES-EL8A

Panasonic ES-EL8A epilatoren er best i test på Pricerunner.dk, noe som gjør den til et svært effektivt og pålitelig alternativ for de som vil ha de beste resultatene. Den er også rask, perfekt for de som har kort tid, og kommer med diverse tilbehør for å gjøre epileringen så enkel som mulig.

 • Best i test på Pricerunner.dk
 • Leveres med 7 vedlegg
 • Smart Light funksjon

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Panasonic ES-EL8A

Mye ekstrautstyr
Panasonic ES-EL8A epileringsmaskin er en førsteklasses enhet som kommer med mange funksjoner som ikke finnes på andre epilatorer. Til å begynne med kommer den med 7 tilbehør: stort epileringshode, skånsom hette for nybegynnere, sensitive områdehette, barberhode med skyvetrimmer og bikinikam.

Sikkert og ergonomisk håndtak
Denne epilatoren har også en Smart Light-funksjon som lyser opp huden slik at du kan se hvert hår som må fjernes. I tillegg har epilatoren et sikkert grep for full kontroll mens den er i bruk. Dette lar deg enkelt epilere uten ubehag.

Vaskbart design med 3 hastigheter
Denne modellen er helt vanntett, noe som betyr at den kan brukes i dusjen eller badekaret helt uten bekymringer. Den lader også på kun én time for 30 minutters bruk, og har tre hastigheter – Myk, Normal og Kraft – slik at du kan justere epileringen etter dine behov.

FORDELER

 • Diverse ekstrautstyr
 • Doble skiver for rask og effektiv hårfjerning
 • Fjerner hår i ett strøk
 • Svingbart hode passer til alle kurver
 • Opplading tar kun 30 min
ULEMPER

 • Kan være litt for aggressiv for enkelte 
 • Det kan føles klumpete å bruke for området under armene

Hva sier brukere og eksperter om Panasonic ES-EL3A

Epilatoren er testet av eksperter og brukere, og begge gruppene har gitt den høye vurderinger. Den kan fjerne hår effektivt og etterlater huden både glatt og hårløs, og har blitt kåret til den beste epilatoren på markedet av pricerunner.dk. Brukere gitt den en samlet vurdering på 4,2 av 5 på Amazon.

Vår dom

Med sitt justerbare hode som passer til hver kurve på kroppen og opplading som kun tar 30 minutter, vil denne modellen gjøre epilering mye mindre smertefullt og mer effektivt. Det kan føles litt ubehagelig å bruke den på underarmsområdet og den kan kjennes litt for  aggressivt for personer med sensitiv hud. Bortsett fra disse ulempene kan vi anbefale den for de som ønskeren epilator som tilbyr allsidig bruk.

Spesifikasjoner:
Antall pinsett: 60 stk
Antall hastighetsinnstillinger: 3
Ladetid: 1 time
Driftstid: 30 min
Lengde på epileringshår: 0,5 mm
Høyde: 10 cm
Bredde: 6,7 cm
Dybde: 4,7 cm
Vekt: 405 g
Strømkilde: Oppladbart batteri


FAQ

Hvilken epilator er best?
Det finnes mange forskjellige typer og merker av epilatorer på markedet, så det kan være vanskelig å bestemme seg for  hvilken som er riktig for seg selv. Ved å lese om epilatorer og lese anmeldelser av epilatorer, kan du begrense alternativene dine og finne den beste epilatoren for dine behov.
Hva bør jeg vurdere før jeg kjøper en epilator?
Før du kjøper en epilator bør du se nærmere på disse tingene: Epilatorer varierer i pris fra rundt 300 til 1000 NOK. Noen epilatorer har et innebygd lys som kan gjøre prosessen enklere. Andre ting å se etter inkluderer oppladbare batterier, trådløs drift og våt/tørr bruk.
Hva gjør en epilator?
Epilatorer er enheter som brukes til å fjerne hår fra huden. Det finnes flere forskjellige varianter av epilatorer på markedet, og hver har sine egne fordeler og ulemper. Epilatorer kan kan enten være med ledning eller trådløse. Epilatorer kan også brukes til våt eller tørr bruk.

 

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere