Skjeggtrimmer – Best i test: Finn de beste skjeggtrimmerne

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

I denne test-oversikten for skjeggtrimmer vil Forbrukerliv gjennomgå flere testvinnende skjeggtrimmere, som alle har blitt anbefalt i diverse forbrukermagasiner. Slik kan du raskt og enkelt danne deg en oversikt over hvilke modeller ekspertene har kåret til de beste på markedet, og på den måten finne den modellen som passer deg best.

Hvis du er interessert i å vite mer om de forskjellige testene vi har gjennomgått, har vi inkludert en liste over linker til kildene vi har brukt nederst i artikkelen.

Merk at Forbrukerliv ikke tester produkter selv, men heller samler resultater fra utvalgte tester, slik at du enkelt kan få oversikt over de beste produktene på markedet.

“Vi har brukt starten av 2023 på å oppdatere produktanmeldelsene av Remngton MB4045, Wella Professional Contura HS 62 Trimmer, Remington MB 4110 og Philips OneBlade Pro QP 6510. Vi har analysert de siste ekspert- og forbrukervurderingene for å gi deg den mest korrekte og oppdaterte informasjonen.”

Hva du bør tenke over før du kjøper en skjeggtrimmer

Type
Skjeggtrimmere med ledning er vanligvis kraftigere og gir jevn ytelse, men de kan være tungvinte å bruke. De har imidlertid vanligvis lengre holdbarhet sammenlignet med trådløse skjeggtrimmere. På den annen side er trådløse skjeggtrimmere batteridrevne, og dermed lettere å bevege fritt rundt eller ta med seg på farten -men de trådløse trimmerne er kanskje ikke like kraftige som deres kolleger med ledning. Hastigheten og kraften til bladene påvirkes av batterinivået. Hvis batteriet er lavt, vil hastigheten og kraften avta. Du kan også velge mellom tørre og våte trimmere. Dette avhenger imidlertid av huden din og personlig erfaring. Hvis du har sensitiv hud, vil en våt trimmer være et bedre valg, men hvis du ikke er følsom, kan du gå for en tørr skjeggtrimmer.

Knivmateriale
Det finnes flere alternativer for knivmateriale tilgjengelig på markedet i dag, for eksempel stållegeringsblader, titanblader eller til og med keramikk. Stålblader er de klart mest brukte for skjeggtrimmere. Det finnes mange forskjellige typer, inkludert karbonstål, rustfritt stål, krom vanadiumstål, vanlig stål, japansk stål og mer. Titanblader er hardere enn stållegeringsbladene, og er derfor mer holdbare. Keramiske kniver er korrosjonsfrie og de holder seg også kjøligere enn stålblader når de brukes over lengre perioder, siden de leder mindre varme enn stålblader. Keramiske kniver er imidlertid sprøere enn stålkniver, og det er litt dyrere å skifte dem ut enn stål. Sammenlignet med andre materialtyper er det lettere å slipe og desinfisere stålblader, så generelt er de lettere å vedlikeholde.

Pris
Modeller i den høyere prisklassen kan ligge gå opp til 2000 kr, mens budsjettalternativene koster rundt 200 kr. Prisen avhenger for det meste av bladmaterialet og tilbehøret. Før du velger prisklasse bør du tenke på hvor ofte du vil bruke skjeggtrimmeren. Hvis du bare trenger den for sporadiske touch-ups, trenger du kanskje ikke å investere i en toppmodell. På den annen side, hvis du ønsker å gjøre skjeggtrimming til en del av din vanlige pleierutine, er det verdt å investere i en skjeggtrimmer av høyere kvalitet som gir en bedre trimmeopplevelse.

Forbruker- og ekspertanmeldelser
Forbrukeranmeldelser kan være en fin måte å få en idé om hva andre synes om en bestemt skjeggtrimmer. Husk imidlertid at alles skjegg er forskjellig, så det som fungerer for en person, fungerer kanskje ikke for en annen. Du bør også sjekke ut ekspertanmeldelser, som kan gi deg mer detaljert informasjon om hvordan en skjeggtrimmer fungerer og hvilke funksjoner den tilbyr. Vi inkluderer begge typer anmeldelser i artikkelen vår, men ikke glem å ta hensyn til dine egne personlige preferanser.

arrow-more


Philips 9000 Prestige BT9810 – presis skjeggtrimmer

Beste skjeggtrimmer i test

✅ Testvinner hos T3.com
✅ Beste presisjon hos Esquire.com
✅ 4.5/5 hos Amazon
✅ 4.5/5 hos Google Shopping

 

Philips 9000 Prestige har et zoomhjul som kan låses i 30 forskjellige lengder fra 0,4 – 10 mm, noe som gir helt presis trimming. Den spesielle bladgeometrien kan klippe tykt skjegg nøyaktig uten å trekke, noe som gjør den til et godt valg for personer som ønsker et presist trimmeverktøy av høy kvalitet.

 • SteelPrecision-teknologi
 • 30 forskjellige lengdeinnstillinger
 • Batteriindikator med 3 nivåer

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Philips 9000 Prestige

Razor-Edge-knivsystem
Philips 9000 Prestige har SteelPrecision-teknologi, som bruker blader i rustfritt stål med ultraskarpe kanter for å gi maksimal presisjon og nøyaktighet under barberingen. Bladene er spesielt laget for å være slitesterke og holdbare, slik at de vil holde seg skarpe over lang tid. I tillegg er bladspissene avrundet for å forhindre hudirritasjon, noe som gir en behagelig trimmeopplevelse. Med SteelPrecision-teknologi gir Philips 9000 Prestige eksepsjonell trimmeytelse og er et ideelt verktøy for dem som ønsker en pålitelig trimmer av høy kvalitet.

Automatisk justeringsteknologi
Denne skjeggtrimmeren har en PowerAdapt-sensor som leser hårtettheten 125 ganger i sekundet og justerer motoren for å gi kontinuerlig kraft og uanstrengt trimming. I tillegg har den et antifriksjonsbelegg som følger ansiktets kurver for å forhindre hudirritasjon. Som en bonus er den 100 % vanntett og har et hode som kan åpnes for enkel rengjøring ved å skylle det under kranen. Samlet sett tilbyr trimmeren komfortabel og praktisk pleie som kan skreddersys til individuelle skjegg. 

Indikator for strømnivå
Trimmeren har en batteriindikator med 3 nivåer som viser batteristatus (full, lav eller lading). Den har en hurtigladetid på bare 60 minutter, som gir opptil 120 minutters jevn drift. Dette gjør denne skjeggtrimmeren til en av dem med lengre batteritid. I tillegg tilbyr den en 5-minutters hurtigladefunksjon, noe som kan være praktisk for dem som har en tendens til å glemme å lade enheten.

Hva sier forbrukere og eksperter om Philips 9000 Prestige?

Philips 9000 Prestige har fått gode anmeldelser fra kunder, med en score på 4,5 / 5 basert på brukeranmeldelser samlet av Google og Amazon. Mange forbrukere roser spesielt trimmerens evne til å klippe presist og jevnt. Noen forbrukere har imidlertid bemerket at trimmeren kan være litt støyende under bruk, men er dette en mindre ulempe satt opp mot den utmerkede ytelsen. Samlet sett har Philips 9000 Prestige imponert mange kunder med sin presisjon og effektivitet. 

Eksperter har også berømmet Philips 9000 Prestige, med en testvinnerposisjon hos T3.com og den ble tildelt “Best på presisjon” hos Esquire.com. Under testingen la ekspertene merke til “PowerAdapt-sensoren”, som automatisk justerer motorhastigheten for å forhindre at den setter seg fast når du trimmer lengre områder. Esquire.com fremhevet også de sylskarpe bladene, som gir jevn og presis klipping under hele trimmingen. Samlet sett har Philips 9000 Prestige fått anerkjennelse fra eksperter for sine innovative funksjoner og utmerkede ytelse.

Fordeler

 • Forlenget batteritid
 • Konsistent og balansert kutt
 • Flere lengdealternativer
 • Glatt hudbeskytter
 • Vannbestandig
Ulemper

 • I høyere prisklasse

Forbrukerlivs vurdering

Philips 9000 Prestige skjeggtrimmer har lang batteritid på opptil 120 minutter og en metallkam som muliggjør presis og effektiv trimming. Trimmerens zoomhjul gir mange lengdealternativer, mens det 100 % vanntette designet og det åpne hodet gjør rengjøringen enkel. I tillegg har den en glatt hudbeskytter som forhindrer hudirritasjon under bruk. Selv om modellen tilhører en høyere prisklasse er den likevel en av skjeggtrimmere av høyest kvalitet på markedet, grunnet dens holdbarhet og imponerende funksjoner.

Spesifikasjoner:
Type: Batteridrevet
Batteri: Litium-ion
Ladetid: 60 min
Driftstid: 120 min
Bladmateriale: Rustfritt stål
Antall lengdeinnstillinger: 30
Område for lengdeinnstillinger: 0,4 – 10 mm
Tilbehør: Klikk-på lang skjeggkam, førsteklasses oppbevarings- og reiseetui


Braun MGK7221 – skjeggtrimmer med forskjellig tilbehør

Blant de beste skjeggtrimmerne til flere formål

✅ Toppvalg hos TechGearLab.com
✅ 4/5 hos TechAdvisor.com
✅ 4.5/5 hos Amazon.com
✅ 4/5 hos T3.com

 

Braun MGK7221 er en allsidig skjeggtrimmer som også er egnet for bruk på forskjellige deler av kroppen, inkludert ansikt, hode og kropp. Det vanntette designet gjør den ideell for personer som foretrekker å barbere seg mens de dusjer.

 • Trimmer for hele kroppen
 • Rask lading 
 • Vanntett design

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Braun MGK7221 skjeggtrimmer

Diverse tilbehør til trimming
Braun alt-i-ett-settet inkluderer en trådløs trimmer med åtte avtakbare tilbehør som passer til forskjellige hårlengder. Den består av to faste kammer som kan trimme hår mellom 1 og 2 mm. I tillegg har den to justerbare kammer – en med et trimmeområde på 3 til 11 mm og den andre med et område på 13 til 21 mm, som er egnet for trimming av både kort og langt skjegg. Settet har også en detaljtrimmer som er 1,5 cm lang -perfekt for trimming av kinnskjegg, skjegg og bartkanter.

Allsidig skjeggtrimmer
Bortsett fra forskjellige tilbehør for forskjellige hårlengder, inneholder settet også et 7 mm hårtrimmertilbehør for øre- og nesehår og en kroppstrimmer med et 4 cm langt hode. Videre inneholder settet et elektrisk barberhode med to sett tenner på hver side, som er egnet for fjerning av ansiktshår, men den kan også kan brukes på ben og brystområde. 

Lang batteritid
Trimmeren drives av et litiumionbatteri som gir imponerende 100 minutters trimmetid etter å ha blitt fulladet. Det tar en time å lade batteriet helt opp, men hvis du har det travelt og bare trenger å bruke trimmeren til en enkelt barbering, kan den lades på bare fem minutter, noe som er praktisk hvis man har det travelt. 

Hva sier forbrukere og eksperter om Braun MGK7221 skjeggtrimmer?

Denne trimmeren har fått mye ros fra Amazon-kunder for sin langvarige batteritid, allsidighet og dusjvennlige design. Den har samlet over 2600 anmeldelser med en gjennomsnittlig vurdering på 4,5 av 5. 

Braun MGK7210-trimmeren har også fått gode anmeldelser fra forskjellige nettsteder. TechGearLab.com roser trimmeren for sin raske ladetid og vanntette design, og sier at det er et ideelt valg for de som foretrekker å trimme seg mens de er i dusjen. TechAdvisor.com ga trimmeren en 4/5 vurdering, og fremhevet dens allsidighet i trimming av både ansikts- og kroppshår. Gjennomgangen fortsetter med å beskrive trimmeren som et praktisk og effektivt multi-grooming-verktøy som gir imponerende detaljer og presisjon. T3.com roste trimmeren for å være kraftig, lett og kompakt.

Fordeler

 • Liten, lett og enkel å bruke
 • Ideell for barbering i dusjen
 • Lang batteritid
 • Solid lengdeområde og tilbehør
Ulemper

 • Laget plast

Forbrukerlivs vurdering

For å oppsummere er Braun MGK7221 en brukervennlig og allsidig skjeggtrimmer med lang batteritid og som er egnet for bruk i dusjen. Med en rekke tilbehør er det enkelt å velge ønsket lengde uten å kreve flere maskiner. Selv om den er laget av plast og derfor kan virke mindre holdbar, bidrar dette også til trimmerens lette design. Gitt de forskjellige funksjonene og den rimelige prisen, mener vi at denne trimmeren er en verdifull investering.

Spesifikasjoner
 Type: Batteridrevet
Batteri: Litium-ion
Ladetid: 60 min
Driftstid: 100 min
Bladmateriale: rustfritt stål
Område for lengdeinnstillinger: 0,5 – 21 mm
Tilbehør: oppbevaringspose, ladestasjon, rengjøringsbørste, flere tilbehør


Remington MB4045 – Skjeggtrimmer med godt tilbehør

Mye for pengene

Kåret til «Beste budsjettvennlig valg» hos det internasjonale testmagasinet Trustedreviews.com 
4 av 5 stjerner hos det tyske testmagasinet Testberichte.de
4.5 hos Amazon

Remington MB 4045

.
Allsidig trimmersett

Remington MB4046 kommer i et sett, hvor det følger med 3 kammer, som kan brukes til å forme og trimme skjegget etter ulike personers individuelle ønsker. Barberbladene er selvslipende, derfor kan man være sikker på at man alltid vil få et skarpt og nøyaktig resultat. Bladene er også belagt med titan for ekstra lang holdbarhet.

Kammene kan settes på og fjernes fra selve kroppen etter behov, og de 9 innstillingene gir en lengde som ligger innenfor 0,5 til 35 millimeter. Den ene kammen er designet til å vedlikeholde skjeggstubber, den andre er egnet til kort skjegg, og den tredje er designet til langt skjegg. Det følger også med sakser og en børste, slik at man får alt det relevante tilbehøret i én pakke.

Lang batteritid
Denne skjeggtrimmeren går på batteri. Da slipper man at en ledning kommer i veien mens man arbeider, og batteriet varer i opptil 120 minutter per lading. Det er forholdsvis lenge i forhold til konkurrentene på markedet. Å fullade batteriet tar 4 timer, noe som er en god del lenger tid i forhold til andre modeller. Rengjøringen er derimot veldig enkel -de 3 kammene kan lett klikkes av og deretter rengjøres med vann under springen. Legg imidlertid merke til at selve skjeggtrimmeren ikke er vanntett, slik at man kan ikke ta den med i dusjen eller i badekaret.

Hva sier forbrukere og eksperter om Remington MB4045?

Remington MB4045 har blitt testet av 2 grupper med eksperter. Disse inkluderer blant annet tyske Testberichte.de, som har sett nærmere på funksjonalitet, håndtering og behandling. De skriver at modellen skårer høyt på alle 3 parametrene, og dermed har de vurdert den som «god».

Det internasjonale testmagasinet Trustedreviews.com har også testet skjeggtrimmeren i en større test av 12 forskjellige maskiner. De understreker at modellen egner seg godt for deg som er ute etter en god skjeggtrimmer, som ikke koster for mye. 

Dessuten har Remington MB4045 skjeggtrimmer fått 4,5 av 5 stjerner hos Amazon, basert på 1000+ forbrukeranmeldelser. Forbrukerne har her lagt vekt på dens minimalistiske design og modellens holdbarhet.

Fordeler

 • Prisvennlig valg
 • Enkel trimmer
 • Kommer med 3 kammer
 • Justerbare lengdeinnstillinger
 • Lang batteritid
Ulemper

 • Trimmeren er ikke vanntett

Forbrukerlivs vurdering

Du får Remington MB4045 til en overkommelig pris, og den er enkel å bruke. I tillegg får du tre forskjellige kammer for skjeggstubber, kort skjegg og langt skjegg -med justerbare lengdeinnstillinger. Kammene kan vaskes, men vær oppmerksom på at trimmeren i seg selv ikke er vanntett. Til tross for dette har den imporerende batteritid, selvslipende blader og en god del tilbehør -dette gjør den til en skjeggtrimmer som er verdt å vurdere. 

Spesifikasjoner
Type: trådløs
Batteri: ja
Ladetid: 240 min.
Driftstid: 120 min.
Bladmateriale: rustfritt stål med titanbelegg
Antall lengdeinnstillinger: 9
Omfang av lengdeinnstillinger: 0,5 – 35 mm
Presisjon: 0,5 mm
Tilbehør: 3 lengdekammer, detaljtrimmer, zoomhjul, sakser, børste


Wella Professional Contura HS 62 Trimmer – Lett skjeggtrimmer med god presisjon

Skjeggtrimmer i premiumklassen

God til å klippe superkort

Wella Contura HS 62 er åpenbart laget til trimming av kinnskjegg, nakke og skjeggstubber. Avstandsstykket kan justeres helt ned til 0,1 mm for superkort trimming av skjegget. Skjeggtrimmeren fungerer derfor veldig godt til presisjonstrimming og mindre områder.

Det er også mulig å sette på et medfølgende avstandsstykke som gjør det mulig å justere klippelengden til mellom 3-6 mm, noe som fungerer godt til trimming av hele skjegget. Wella Contura HS 61 egner seg derfor godt til begge deler.

Medfølgende ladestasjon
Wella Contura HS 62 kommer med en ladestasjon som betyr at man slipper å lade skjeggtrimmeren ved hjelp av en ledning. Dette gir stor frihet da man ikke lenger er avhengig av en stikkontakt på samme måte.

Ladestasjonen kan med fordel stå fremme slik at man enkelt og raskt kan sette skjeggtrimmeren til ladning etter bruk. På denne måten vil skjeggtrimmeren alltid være fulladet, noe som gir en følelse av at skjeggtrimmeren fungerer trådløst. LED-displayet, som sitter foran på skjeggtrimmeren, lyser opp når den er fulladet.

Andre spesifikasjoner
Motoren på skjeggtrimmeren er forholdsvis stillegående og avgir heller ikke så store vibrasjoner. Dette gir god brukervennlighet da disse faktorene ikke vil virke forstyrrende under trimmingen. Lydnivået ligger på omtrent 60 dB når trimmeren er påslått under bruk.

Wella Contura HS 62 kommer i et ergonomisk aluminiumskabinett, og har en ganske lav vekt på 110 gram. Utover dette følger det også med en rensebørste som man kan bruke til å rengjøre trimmeren med. Selve bladene er i rustfritt stål og sørger for skarp or nøyaktig trimming.

Fordeler

 • Kan justeres ned til 0,1 mm
 • Ladestasjon inkludert
 • Stillegående motor på maks. 60 dB
 • Lav vekt på 110 gram
Ulemper

 • Batteriet kan ikke byttes

Forbrukerlivs vurdering

Wella Contura HS 62 skjeggtrimmer tilbyr høy presisjon ned til 0,1 mm. Trimmeren er også trådløs med medfølgende ladestasjon. I tillegg er den lett og slank, og har en lydløs motor. Selv om batteriet er oppladbart, er det ikke utskiftbart, noe som kan bli et problem etter flere måneders bruk. Til tross for denne ulempen er den svært godt egnet for presisjonstrimming, takket være det lille trimmehodet. Det betyr at man kan trimme skjegget ultrakort. Totalt sett anser vi denne skjeggtrimmeren som et av premiumvalgene, blant annet fordi den også er i en høyere prisklasse.

Utvalgte fordeler ved Wella Professional Contura HS 62 Trimmer: 
Presisjonstrimmer som kan justeres helt ned til 0,1 mm
Medfølgende ladestasjon
Stillegående motor på maks 60 dB
Lav vekt på 110 gram
Barberblader i rustfritt stål


Remington Edge PG6030 – allsidig skjeggtrimmer

Blant de beste multifunksjonelle skjeggtrimmerne

✅ 4.4/5 på Amazon

 

 

Remington Edge PG6030 har et ergonomisk design som gir komfortabel barbering og trimming for menn i alle aldre med forskjellige pleiebehov. Det er et godt alternativ for de som søker presisjon og enkelhet i sin daglige pleierutine.

 • Omfattende tilbehør
 • Smart ladestativ
 • Ergonomisk design

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Remington Edge PG6030

Alt-i-ett-sett
En av de fremtredende funksjonene til denne skjeggtrimmeren er den omfattende tilbehørspakken, som inkluderer en rekke tilbehør som kammer, detaljtrimmere og nese / øre skjeggtrimmere. Dette tilbehøret gjør det enkelt å tilpasse trimmingen til dine behov. I tillegg er denne modellens titanbelagte blader skarpe og holdbare, noe som gjør det enkelt å oppnå presise kutt uten å trekke eller dra i håret. Bladene har også en selvslipende funksjon som sikrer at de forblir skarpe over tid.

Praktisk oppbevarings- og ladestativ
Denne skjeggtrimmeren leveres med et smart ladestativ som ikke bare er praktisk, men også plassbesparende. Ladestativet fungerer som en oppbevaringsenhet for alt tilbehøret, noe som gjør det enkelt å finne og organisere alt på ett sted. Enheten er trådløs og oppladbar, og gir opptil 40 minutters ledningsfri bruk takket være den effektive batteridriften. Ladetiden på 840 minutter er relativt lang sammenlignet med andre modeller på markedet, men det kompenserer for ved at den har langvarig batteritid som sikrer uavbrutt trimming.

Tips: For å holde bladet skarpt i lengre perioder mellom trimmingene bør du smøre dem regelmessig med oljen som følger med i emballasjen, eller kjøp passende olje separat hvis det ikke følger med.

Hva sier forbrukere om Remington Edge PG6030?

Remington Edge PG6030 har fått gode anmeldelser fra forbrukerne. Ifølge anmeldelser på Amazon og Google har produktet en gjennomsnittlig vurdering på 4,4/5 stjerner, noe som indikerer at de fleste kunder er svært fornøyde med trimmeren. Mange forbrukere roser enheten for sin allsidighet og kraftige motor, som gjør det enkelt å trimme skjegget.

Samlet sett ser det ut til at forbrukerne synes Remington Edge PG6030 er en pålitelig skjeggtrimmer. 

Fordeler

 • Selvslipende kniver
 • Vaskbare hoder for enkel rengjøring
 • Ergonomisk grep
 • Ladestativ
Ulemper

 • Trimming kan kreve lengre tid

Forbrukerlivs vurdering

Remington Edge PG6030s selvslipende kniver sørger for at trimmeren holder seg skarp lenger, mens de vaskbare hodene gjør rengjøringen til en lek. Ladestativet er også en praktisk funksjon som gjør det enkelt å oppbevare og lade enheten. Selv om trimming kan kreve litt lengre tid, kan dette også sees på som et positivt aspekt ettersom det gir mer presise og jevne trimmeresultater.

 Spesifikasjoner
 Type: Trådløs
Ladetid: 14 timer
Driftstid: 120 min
Bladmateriale: Rustfritt stål
Lengdeinnstillinger: 28
Min. lengdeinnstilling: 1,5 mm
Maks. lengdeinnstilling: 16 mm
Vanntett: Nei
Tilbehør: 6


Guide: Slik steller du skjegget ditt: 

Et skjegg kan kreve litt ekstra god pleie og vedlikehold, slik at det fremstår som sunt og velstelt. Nedenfor har vi samlet en rekke gode råd til hvordan du kan stelle skjegget ved hjelp av relativt få midler.

Vask skjegget regelmessig

I likhet med håret på hodet krever også skjegget regelmessig vask dersom man skal unngå at det ser fett ut. Derfor er det en god idé å ha som huskeregel at du vasker skjegget hver gang du vasker håret.

Bruk gjerne en mild såpe til skjegget slik at all skitten vaskes vekk samtidig som huden skånes.

Stell skjegget med krem

Det er viktig at man pleier huden under skjegget, da tørr hud vil føre til at man får flass i skjegget. Derfor er det en god idé å åpne opp porene ved hjelp av varmt vann og deretter påføre en god fuktighetskrem. Etterfølgende kan du lukke porene igjen ved hjelp av en klut med kaldt vann.

Denne prosedyren forebygger irriterende hud etter barbering, i tillegg til at den minsker urenheter. Har du langt skjegg og ønsker litt glans, kan du påføre en olje som er laget til dette formålet. Du kan lese mer om oljens funksjoner her.

Form skjegget ditt med voks

Har du langt skjegg kan du med fordel forme det ved hjelp av litt voks. Man kan få voks som er spesiallaget til skjegg da vanlig hårvoks kan få skjegget til å se fett ut. Voksen gjør at formen på skjegget holdes bedre og samler de små hårene slik at det ser mer voluminøst og velstelt ut.

Du kan få flere gode råd til hvordan du steller skjegget her.


Finn det skjegget som passer best til din ansiktsform

Ved å finne det skjegget som passer best til din ansiktsform, kan du fremheve de gode trekkene dine og skjule de mindre gode trekkene. På bakgrunn av artiklene fra livsstilmagasinene Euroman og Klikk, har Forbrukerliv utarbeidet en oversikt over hvilke typer skjegg som passer til forskjellige ansiktsformer:

Ovalt ansikt:

Hvis ansiktet ditt er ovalt, har du stor frihet når det kommer til hvordan skjegget ditt bør se ut. Det eneste menn med ovalt ansikt bør være oppmerksomme på er at skjegget ikke må være for firkantet rundt haken, da dette vil skape ubalanse i ansiktets utseende.

Firkantet ansikt:

Har du veldig bred kjeve. slik at ansiktsformen din danner en firkant, anbefales det å klippe skjegget tett rundt kjevene slik at man på den måten skaper en liten skygge i en linje ned mot haken. Menn med brede kjever kan eksperimentere litt med silhuettene, slik at det skapes en mer oval ansiktsform.

Rundt ansikt:

Er ansiktsformen din rund så gjelder det å understreke kinnbenene med masse skjegg. Dette kan gjøres ved å skape en skjegglinje helt oppunder kinnbenene. En bart kan også hjelpe til med å bryte den runde formen da tverrlinjen går inn og bryter formen.

Langt ansikt:

Har du har et langt ansikt så gjelder det å fylle inn enkelte områder. Her er det en god idé å være glattbarbert på halsen, da dette vil få ansiktet til å virke mer rundt. I tillegg til dette vil det også fungere best med stubber eller kort skjegg på hakepartiet, da veldig langt skjegg til få ansiktet til å virke lengre. Du kan med fordel la skjegget gro på sidene, da dette vil bryte den lange ansiktsformen.

Spisst ansikt:

Er du utstyrt med et spisst ansikt fra naturens side, så gjelder det å skape fylde i kinnene. Det er en god idé å unngå alt for mye skjegg rundt haken, da dette vil få ansiktet til å virke enda spissere. Du kan med fordel gro et helskjegg som er like langt overalt da dette vil gi god fylde og bryte det spisse utseendet.

Et lite ansikt:

Har man et lite ansikt så er det en god idé å la skjegget være korttrimmet da et stort og langt skjegg vil sluke ansiktet. Ønsker man likevel å ha et fyldig helskjegg, gjelder det å finne akkurat den grensen der skjegget gir noe maskulinitet fremfor å begrave ansiktet i skjegg.

Et stort ansikt:

Har du et stort ansikt kan det være en god idé å holde litt igjen på skjegget, spesielt hvis du også har en liten kropp. Hvis du har et stort ansikt så anbefales det å holde skjegget glattbarbert. Eventuelt kan du legge et par linjer under kaken og kinnbenene for å markere ansiktet litt.

Vikende hake:

En vikende hake betyr at det ser ut som om haken har trukket seg litt inn i ansiktet. Derfor kan det være en god idé å avbalansere dette med et lengre skjegg og litt fyldighet i hele ansiktet. Dersom det er vanskelig å gro skjegg i kinnene, vil et fippskjegg også funke.


Slik matcher du frisyren og skjegget ditt

Når skjegget skal matche frisyren så gjelder det først og fremst å finne ut hvilken ansiktsform du har og deretter tilpasse skjegget og frisyren til ansiktsformen din.

Ifølge en artikkel fra Philips, gjelder det å bruke skjegget og frisyren til å fremheve eller tone ned ansiktstrekkene dine, og på den måten skape mer balanse og symmetri i ansiktet.

Bruk guiden ovenfor til å finne den stilen som passer best til din ansiktsform og tilpass deretter frisyren til skjegget. Kort sagt handler det om å skape likevekt og symmetri i ansiktet.

Hvis du for eksempel har et rundt ansikt, så er det en god idé å kombinere et skjegg helt opp til kinnbenene med en frisyre med litt volum på toppen og er kortklipt på sidene. Dette vil få ansiktet ditt til å virke mer ovalt.

Her kan du se en YouTube-video som forklarer hvordan du kan matche skjegget og frisyren din:


Guide: Slik trimmer du skjegget ditt

Et skjegg krever godt vedlikehold, og derfor er det viktig å vite hvordan du skal gå til verks med trimmingen for å oppnå best mulig resultat. Basert på en artikkel fra Klikk, har vi samlet en rekke gode råd til hvor ofte og hvordan skal trimme skjegget ditt for at det skal fremstå som pent og velstelt.

Trim skjegget jevnlig:
Enten du ønsker et langt og stort helskjegg, eller bare litt skjeggstubber, er det viktig at skjegget blir trimmet jevnlig. Dette hjelper til med å opprettholde en pen og jevn form i hele ansiktet.

Barber halsen:
Dersom man ønsker å bruke skjegget som et redskap til å fremheve de karakteristiske trekkene ved ansiktet sitt, så kan det være en god idé å barbere halsen helt glatt da dette vil gi en renere og mer velstelt look.

Trim barten:
I likhet med skjegget på halsen og kinnene, så krever barten også jevnlig trimming. Her kan du med fordel trimme barten i samme lengde som resten av skjegget for å oppnå et jevnt resultat. Du kan eventuelt stusse den med en skarp saks slik at hårene ikke vokser ned over overleppen.

Følg konturen av ansiktet:
For at skjegget skal se proporsjonelt korrekt ut, er det en god idé å trimme det etter de naturlige linjene i ansiktet ditt. Vær spesielt oppmerksom på å følge ansiktets linjer helt ut til sidene. Her kan du med fordel følge den linjen som går ned langs ørene når sidene skal trimmes.


En Guide av Helle Wedderkopp

Jeg anbefaler mine kunder å starte barberingen med ren hud. Bruk en passende ansiktsrens både morgen og kveld, som er egnet for alle hudtyper og som ikke er for fet. Den skal være mild og rengjøre huden i dybden.

Etter barbering anbefaler jeg en alkoholfri aftershave. Velg en som virker beroligende på huden og inneholder essensielle oljer som både beroliger og virker antiseptisk. Dette forhindrer at huden blir irritert og aftershaven vil heller ikke føles fet på huden.

Til slutt vil jeg anbefale en god dagkrem. Velg en anti-age krem hvis det er behov for ekstra oppstrammende effekt, eller en fuktighetsgivende dagkrem for daglig pleie.


Tidligere anmeldte produkter – nå utgått 

Nedenfor finner du produkter vi har fremhevet tidligere. Det har ikke vært mulig for oss å indentifisere forhandlere av disse modellene, men vi har beholdt dem i artikkelen i tilfelle informasjonen skulle være til nytte for deg som leser.


Remington MB 4110

Anbefalt av danske Tjeck.dk

Remington MB 4110

Remington MB 4110 skjeggtrimmer har selvslipende blader av titan. I tillegg er bladene avrundet for å unngå irritasjon, noe som gjør den til et godt valg for personer med sensitiv hud.

Skarpe titanblader

Remington MB 4110s blader er laget av titan, noe som sikrer en skarp og nøyaktig trimm. Skjeggtrimmeren kommer med 2 utskiftbare hoder som enkelt kan tas av og rengjøres, slik at eventuelle skjeggrester vaskes av. Disse utskiftbare hodene gjør det mulig å trimme skjegget til valgfri lengde.

Remington MB 4110 er designet i hardt plastmateriale som er enkelt å rengjøre. Det følger med en mikro-kam hvor man kan endre klippelengden fra 0,4 mm til 5,5 mm, alt etter hvilken stil man ønsker.

Medfølgende USB-port
Med skjeggtrimmeren følger det med en rekke utstyr som gjør Remington MB 4110 til en åpenbar trimmer å ha med seg når man skal ut og reise. Det følger for eksempel med en veske, slik at man ikke trenger å bekymre seg for om skjeggtrimmeren plutselig slår seg på i toalettmappen.

I tillegg til dette følger det også med en vanlig lader som kobles til en stikkontakt, og en USB-port. Denne USB-porten kan kobles til en data slik at man kan lade skjeggtrimmeren sin direkte fra datamaskinen.

Andre spesifikasjoner
Remington MB 4110 er designet i hardt plastmateriale som er enkelt å rengjøre. Det følger med en mikro-kam hvor man kan endre klippelengden fra 0,4 mm til 5,5 mm, alt etter hvilken stil man ønsker. Testpanelet fremhever at Remington MB 4110 fungerer godt for å oppnå et ensartet og jevnt resultat, uavhengig av hva slags stil man har. Til tross for at skjeggtrimmeren ligger i den billige enden av prisskalaen, får modellen skryt for de gode resultatene.

Fordeler

 • Titanblader
 • Utskiftbare hoder inkludert, for vanlig trimming eller for barbering
 • USB-port med inkludert kabel
 • Reiseveske inkludert
Ulemper

 • Lang ladetid

Forbrukerlivs vurdering

Remington MB 4110 skjeggtrimmer har  titanbelagte blader som også er selvslipende. De utskiftbare hodene gjør den svært allsidig, da den både kan brukes som barbermaskin og trimmer. Selv om det tar litt tid å lade den fullt opp, har den USB-lading med ladeledning inkludert i kjøpet. Den er derfor godt egnet for reiser. 

Utvalgte fordeler ved Remington MB 4110: 
Type: trådløs
Batteri: ja
Ladetid: 16 timer
Driftstid: 40 min.
Bladmateriale: titan
Antall lengdeinnstillinger: 4
Omfang av lengdeinnstillinger: 0,4 – 5,5 mm
Tilbehør: T-blad presisjonstrimmerfeste, “Mini-foil Shaver”, USB-lading, lade-LED-indikator, oppbevaringspose


Philips One Blade Pro QP 6510

✅ 4.5 hos Amazon

Philips One Blade Pro QP 6510

Philips OneBlade Pro QP 6510 er en lett skjeggtrimmer som også er fullstendig vanntett. Dette betyr at du kan bruke den i badekaret uten å bekymre deg for at den skal bli ødelagt. Denne skjeggtrimmeren har også et oppladbart batteri, som gjør den er et godt valg for folk på farten.

Multiverktøy med 12 lengdeinnstillinger

Philips One Blade Pro QP 6510 vil være et godt valg for den forbrukeren som foretrekker et enkelt redskap til å både kunne trimme skjegget, barbere eller lage skarpe kanter.

Denne modellen kommer nemlig med en skarp trimme-kam med hele 12 forskjellige lengdeinnstillinger å velge mellom – da kan man selv bestemme hvordan den individuelle stilen skal se ut. Dette produktet er et multi-redskap som passer godt til mannen som foretrekker å kun ha ett apparat til å vedlikeholde og pleie skjegget. For en nøyaktig og helt skarp trimming eller barbering, arbeider de innvendige barberbladene veldig raskt – nemlig opptil 200 omdreininger per minutt. Det øker også effektiviteten markant.

Skånsom mot huden
Legg imidlertid merke til at Philips One Blade Pro QP 6510 ikke egentlig er en barbermaskin – den barberer nemlig ikke like tett som et barberblad som etterlater huden helt glatt. Modellen er laget til å kunne vedlikeholde og trimme skjegg og hår – ikke fjerne det helt. Derfor er maskinen også skånsom mot huden og sørger for å ikke irritere. Lengdeinnstillingene ligger på mellom 0,5 og 9 millimeter.

Det har også et dobbeltsidig blad som er designet til å lage helt nøyaktige konturer og kanter, og med dette kan man barbere i alle retninger. I tillegg til dette går modellen på batteri, og per lading kan den jobbe i opptil 60 minutter. Det har en batteriindikator som viser når det er å tide å lade batteriet. Som en ekstra bonus er denne skjeggtrimmeren også vanntett, noe som betyr at man kan rense den under vann – man kan faktisk også ta den med i dusjen.

Fordeler

 • 2-i-1-modell (trimmer+barbermaskin)
 • God batteritid
 • Irriterer ikke huden
Ulemper

 • Ikke egnet for langt skjegg

Forbrukerlivs vurdering

Philips OneBlade Pro QP 6510 er en relativt ny og allsidig skjeggtrimmer. Den kan både trimme og barbere, uten hakking og irritasjon av huden. Ulempen ved denne modellen er at den ikke egner seg for langt skjegg. Utover dette er den en svært god skjeggtrimmer, spesielt for personer med kortere skjegg.

Utvalgte fordeler ved Philips One Blade Pro: 
Type: trådløs
Batteri: ja
Ladetid: 60 min.
Driftstid: 60 min.
Bladmateriale: rustfritt stål
Antall lengdeinnstillinger: 12
Omfang av lengdeinnstillinger: 0,5 – 9 mm
Tilbehør: 12-lengdes kam, LED batteriindikator


Philips Series 7000 BT 7500

Anbefalt av den britiske avisen The Independent

Philips Series 7000 BT 7500

Den britiske avisen The Independent har foretatt en test av de beste skjeggtrimmerne på markedet, og her er det blitt sett nærmere på til sammen 8 stykker. Philips Series 7000 BT 7500 er blitt inkludert i denne test, og alle modellene er blitt testet innenfor evner til å trimme, presisjon, brukervennlighet, batteri og anvendelighet. De britiske ekspertene konkluderer med at de liker Philips-apparatet svært godt, og derfor anbefaler de produktet til leserne sine.

Individuell skjeggtrimming med mange innstillinger

Philips Series 7000 BT 7500 vil være et godt valg for deg som gjerne vil ha en lett og brukervennlig skjeggtrimmer, som kan brukes til å lage en individuell stil. Produktet har 20 faste lengdeinnstillinger som kan gi en trimmings-lengde på mellom 0,5 og 10 millimeter.

Modellen gir brukeren et tett og nøyaktig resultat takket være de selvslipende metallbladene som ikke trenger å oljes. Den har også en dobbel sidetrimmer. Modellen går på batteri, og det betyr at man slipper å slite med en irriterende ledning – derfor er den også lettere å ta med på reise. Batteritiden ligger på 75 minutter per lading. Det finnes en indikator som forteller når det er på tide å lade batteriet. Å fullade batteriet tar cirka en time.

Lift & Trim PRO

Philips Series 7000 BT 7500 kommer med det avanserte Lift & Trim PRO-systemet som gir deg mulighet til å trimme hårene i én bevegelse. For å gi en helt glatt trimming går systemet inn og løfter opp de minste hårene slik at de lettere kan kuttes helt inntil huden. Det gir et skarpere uttrykk og en glattere hud. For å lage helt nøyaktige kanter følger det med en presisjonstrimmer.

I tillegg til dette har modellen en klippebredde på 32 millimeter, og maskinen er brukervennlig og enkle i bruk. Den ligger godt i hånden og føles sikker, noe som er ideelt når man skal lage helt nøyaktige kanter.

Her er det også satt fokus på rengjøring, for modellen fjerner til og med de avklipte hårene via en slags støvsuger-effekt, og man kan rengjøre den under vann da den har en vanntett konstruksjon (dette er imidlertid ikke ensbetydende med at den er helt vanntett – derfor kan den for eksempel ikke brukes i dusjen).

God over hele linja ifølge ekspertene

Philips Series 7000 BT 7500 er blitt testet av den britiske avisen The Independent i en test hvor ekspertene har sett nærmere på 8 av de beste skjeggtrimmerne som finnes på markedet. Det forklares at denne modellen har mange fordeler: Den har blant annet en god innebygd støvsugingsfunksjon som fjerner de avklipte hårene med én gang.

Dette hjelper med til å sikre minst mulig søl og sparer forbrukeren for påfølgende rengjøring. Det vurderes at modellen kan fjerne opptil 94 prosent av de avklipte hårene. Det trekkes også frem at den kommer med en rekke gode innstillinger som gir ulike resultater avhengig av ens individuelle ønsker, og batteritiden er også veldig god.

At den går på batteri med en så god arbeidstid gjør den også fordelaktig å ha med på reise, noteres det. Modellen vil også være ideell når man har det travelt og ikke har tid til å rydde opp, eller hvis man bare skal ta en rask trimming før man skal ut av døren.

Spesifikasjoner ved Philips Series 7000 BT 7500:
🔴 Type: Skjeggtrimmer
🔴 Merke: Philips
🔴 Går på batteri: Ja
🔴 Batteritid per lading: 75 minutter
🔴 Ladetid: 1 time
🔴 Klippebredde: 32 millimeter
🔴 Antall innstillinger: 20
🔴 Lengdeinnstilling: 0,5-10 millimeter
🔴 Med skjerm: Nei
🔴 Kan rengjøres med vann: Ja, men er ikke vanntett
🔴 Høyde: 18,7 centimeter
🔴 Bredde: 4,7 centimeter
🔴 Dybde: 4,5 centimeter
🔴 Vekt: 271 gram

Utvalgte fordeler ved Philips Series 7000 BT 7500:
Mange innstillinger
God batteritid
Mulighet for individuell trimming
Lift & Trim PRO-system
Fokus på enkel rengjøring


Philips OneBlade Pro

Toppscorer hos det amerikanske testmagasinet T3
8 av 10 poeng hos det store teknologimagasinet Wired.com
9.3 av 10 poeng hos Shaverguru.com

Philips OneBlade Pro

Skjeggtrimmeren Philips OneBlade Pro har fått gode anmeldelser hos testmagasinet T3 og teknologimagasinet Wired.com. Modellen er kåret til toppscorer hos T3, fått 8 av 10 poeng av ekspertene fra Wired.com, og 9,3 av 10 poeng hos Shaveguru.com.

En faktor som er med på å gjøre Philips OneBlade Pro populær hos anmelderne, er blant annet at den er en pålitelig og funksjonell skjeggtrimmer som gir «behagelig trimming». Ekspertene er også enige i at modellens mange lengdeinnstillinger er en fordel.

Ekspertene fra T3 er mest imponerte over at maskinen er vanntett og at den trimmer jevnt, mens ekspertene fra Wired.com er mest imponerte over maskinens lengdeinnstillinger – i tillegg til at den er prisvennlig i forhold til andre modeller på markedet. Shaveguru.com trekker også frem skjeggtrimmerens design, som de mener er «unikt».

Videre blir det ikke nevnt mange ulemper ved modellen. Det eneste ekspertene legger merke til er at laserens funksjon kunne vært bedre, i tillegg til at skjeggtrimmeren fungerer best hvis den skal brukes til å trimme kort skjegg. Dette er ikke ekspertene fra Shaveguru.com enige i, da de mener skjeggtrimmeren kan brukes til alle typer skjegg.

Oppladbar skjeggtrimmer med 14 lengdeinnstillinger 

Med Philips OneBlade Pro får man en oppladbar og justerbar skjeggtrimmer med flere lengdeinnstillinger.

Den har til sammen 14 forskjellige lengdeinnstillinger fra 0,4 millimeter til 10 millimeter. Det betyr at du har mulighet til å velge den innstillingen som passer best til dine behov.

I tillegg til dette kommer Philips OneBlade Pro med et oppladbart Li-Ion-batteri som gir 90 minutters bruk etter 1 times lading. Modellen kommer også med en batteriindikator som viser når batteriet må lades.

Modell med ny teknologi og dobbeltsidige barberblader 

Philips OneBlade Pro er utstyrt med en ny teknologi innenfor skjeggtrimming og barbering, derfor får man her mulighet til å style, barbere og trimme ulike typer skjegg og skjeggstubber. Barberbladene i maskinen beveger seg med ca. 200 omdreininger per sekund, noe som betyr at man har mulighet til å bruke modellen uavhengig av om man har veldig kort eller langt skjegg.

Videre er Philips OneBlade Pro utstyrt med dobbeltslipte barberblader som gjør det mulig å barbere skjegget i alle retninger. Skjeggtrimmeren er også laget for å kunne style skjegget, da størrelsen og funksjonene gjør det mulig å lage kanter.

Vanntett og holdbar skjeggtrimmer med LED-display 

Philips OneBlade Pro er laget for å holde i lang tid. Det anbefales imidlertid at man bytter ut bladene hver fjerde måned, slik at de alltid fungerer optimalt. Videre er modellen 100% vanntett, derfor kan man barbere seg i dusjen og rengjøre modellen etter bruk ved å vaske den under springen. Man har også mulighet til å barbere seg både med og uten skum.

Med skjeggtrimmerens digitale LED-display er det mulig å holde øye med når det er på tide å lade batteriet – samt hvor mye batteri som er igjen. Sist men ikke minst kommer Philips OneBlade Pro med en reiselås slik at man alltid kan ta den med i kofferten når man skal på ferie. Reiselåsen kan også sørge for at modellen ikke plutselig slår seg på når den ikke skal brukes.

Utvalgte fordeler ved Philips OneBlade Pro:
14 forskjellige lengdeinnstillinger
Oppladbart batteri
LED-display
100% vanntett
Dobbeltslipte barberblader
Kommer med en reiselås


Braun BT5070

Anbefalt av den amerikanske testsiden 10techy.com

Braun BT5070Braun BT5070 er blitt testet og anmeldt av den amerikanske testsiden 10techy.com. Her er skjeggtrimmeren blitt vurdert på grunnlag av funksjoner, innstillinger, brukervennlighet, design med mer.

Alt i alt er ekspertene fra 10techy.com imponerte over denne modellen. De legger spesielt vekt på modellens gode barberingsfunksjon, flotte design og brukervennlighet. De er også imponerte over batteritiden – som de mener er veldig god sammenlignet med andre modeller på markedet. Det finnes ikke mange ulemper ved denne modellen. Det eneste ekspertene legger merke til er at de synes modellen av og til mangler litt krefter.

Vanntett modell med 25 lengdeinnstillinger og ledningsfri barbering 

Braun BT5070 er en skjeggtrimmer med 25 forskjellige lengdeinnstillinger å velge mellom. Det vil si at man har mulighet til å finne akkurat den innstillingen som passer best til det resultatet man vil ha. Det følger også med en presisjonstrimmer på 1-10 millimeter samt en skjeggtrimmer på 10-20 millimeter.

Videre kommer Braun BT5070 med et oppladbart og effektivt NiMH-batteri som gir 50 minutters batteritid. Dette betyr at barberingen kan være ledningsfri i 50 minutter – derfor trenger man ikke barbere seg i nærheten av en stikkontakt. 50 minutters barberingstid krever imidlertid at man lader maskinen i 1 time før bruk.

Braun BT5070 er 100% vanntett, derfor har man mulighet til å barbere seg mens man dusjer. Det betyr også at man kan rengjøre maskinen under springen etter bruk, og man trenger derfor ikke bruke masse tid på rengjøring.

Skarpe blader med et jevnt resultat samt utskytbar detaljtrimmer 

Med Braun BT5070 får man en skjeggtrimmer som er utstyrt med skarpe blader og en utskytbar detaljtrimmer. Skjeggtrimmerens skarpe blader sørger for en jevn og nøyaktig trimming. Bladene er også holdbare, slik at man slipper å måtte bytte de ut hele tiden – noe som er en fordel.

Ettersom modellen er utstyrt med en utskytbar detaljtrimmer, er den spesielt godt egnet til å gi en detaljert trimming. Det vil si at man med denne funksjonen har mulighet til å lage skarpe kanter, en bestemt look eller style skjegget slik man vil.

Automatisk spenning, LED-lys og Slide&Style-system 

Videre er Braun BT5070 utstyrt med flere praktiske funksjoner som hjelper til under og etter en trimming. Med Slide&Style-systemet har man mulighet til å style og trimme skjegget – til og med når man har kammen på. Den lar en også style skjegget med ett enkelt strøk uavhengig om kammen er på eller ikke.

Det er også mulig å koble til skjeggtrimmeren til diverse stikkontakter i utlandet. Dette er mulig da skjeggtrimmeren automatisk tilpasser seg spenninger mellom 100V og 240V. Det vil si at skjeggtrimmeren kan brukes når man er ute og reiser eller er på ferie i utlandet.

Det følger også med en reiseveske slik at man har mulighet til å samle hele settet i kofferten eller i håndbagasjen.

Sist men ikke minst kommer Braun BT5070 med et LED-lys som sier ifra når batterinivået er lavt og informerer om ladestatusen.

Utvalgte fordeler ved Braun BT5070:
25 forskjellige lengdeinnstillinger
Oppladbart batteri
Vanntett modell
Slide&Style-system
Automatisk spenning
Utskytbar detaljtrimmer


Gillette Fusion ProGlide

Anbefalt hos Askmen.com

Gillette Fusion ProGlide

 

.
Gillette Fusion ProGlide er en skjeggtrimmer som består av Brauns teknikk og Gillettes populære barberblads-teknologi. Dette har resultert i en god og stabil skjeggtrimmer med en masse gode funksjoner til brukeren.

Skjeggtrimmeren fra Gillette har blitt testet og anmeldt av mannemagasinet Askmen.com, og her får den skryt for å være en nøyaktig og detaljert skjeggtrimmer. Testpanelet fremhever spesielt at Gillette Fusion ProGlide egner seg spesielt bra til detaljert trimning, eller hvis man ønsker å forme linjene på skjegget.

3-i-1 skjeggtrimmer

Denne skjeggtrimmeren kommer med 3 forskjellige funksjoner i én. Det følger med en hette som man kan sette på trimmeren slik at man får en helt vanlig barberhøvel, og i tillegg til dette følger det også med 3 avstandsstykker og 1 presisjonstrimmer.

Alle disse medfølgende delene sikrer at man har alt man trenger når skjegget skal ryddes opp i eller trimmes. Testpanelet er meget begeistret for alle de medfølgende delene, og fremhever at skjeggtrimmeren fra Gillette egner seg spesielt godt til presisjonstrimming på grunn av alt ekstrautstyret.

Batteridrevet skjeggtrimmer

Gillette Fusion ProGlide er 100% batteridrevet, som betyr at man slipper å være avhengig av en stikkontakt. Skjeggtrimmeren bruker 1 stk. AA-batteri som kan kjøpes på de fleste butikker.

I pakken følger det med 1 stk. Duracell AA-batteri – det betyr at skjeggtrimmeren er klar til bruk øyeblikkelig. I tillegg til dette følger det også med en Gillette Fusion ProGlide Clear Shave Gel som er med på å gi en mer skånsom trimming eller barbering.

Vanntett skjeggtrimmer

Gillette Fusion ProGlide er vanntett og leveres med en holder til trimmeren, barberhøvelen og alle de 3 avstandsstykkene slik at man kan samle alle delene på ett sted på badet. Dekselet på trimmeren kan åpnes slik at det er enkelt å skylle det rent.

Ønsker man å bruke en annen Gillette barberhøvel til skjeggtrimmeren, så kan dette la seg gjøre da skjeggtrimmeren er designet til å kunne bruke barberblader fra Gillette Fusion, Gillette Fusion Power og Gillette Fusion ProGlide.

Utvalgte fordeler ved Gillette Fusion ProGlide: 
3-i-1 skjeggtrimmer
100% batteridrevet
Medfølgende Shave Gel
Medfølgende holder til alle delene
Passer til andre barberblad-modeller fra Gillette


FAQ – Ofte stilte spørsmål 

🤩 Hvilke skjeggtrimmere er best i test?

Philips Series 7000 BT 7500, Remington MB 4045, Philips OneBlade Pro, Braun BT5070, Remington MB 4110 og Wella Contura HS 61

🤓 Hvordan er skjeggtrimmerne blitt testet?

Skjeggtrimmerne er blitt testet ut ifra deres ergonomi, barberingsevne på både våt og tørr hud samt deres brukervennlighet. I tillegg har ekspertene også sett på hvor enkle de er å rengjøre.

🤔 Hvor ofte må man vedlikeholde skjeggtrimmeren sin?

Det er anbefalt at man rengjør skjeggtrimmeren for hår, og skyller bladene i varmt vann, med en gang etter bruk. I tillegg bør man rengjøre skjeggtrimmeren helt fra bunnen av, der alle avtakbare deler demonteres og skylles i varmt vann, én gang i måneden. La deretter alle delene tørke før maskinen monteres sammen igjen.


Skjeggtrimmer Test – disse kildene har vi brukt:

Amazon
Amazon er en global side for netthandel med millioner av produkter. Nettsiden har eksistert siden 1995 og har blitt et av de mest populære nettstedene på internett. Amazon lar forbrukerne legge igjen anmeldelser av varene de har kjøpt.

Kundeanmeldelser for Remington MB 4045 finner du her

Kundeanmeldelser for Philips OneBlade Pro QP 6510 finner du her

Du kan se vurderinger og forbrukeranmeldelser på Remington Edge PG6030 her.

Du kan se vurderinger og forbrukeranmeldelser på Philips 9000 Prestige her.

Du kan se vurderinger og forbrukeranmeldelser på Braun MGK7220 her.

Google Shopping

Google Shopping er en sammenligningsplattform og reklametjeneste levert av Google. Den lar forbrukerne søke etter produkter og sammenligne priser fra ulike nettforhandlere. Når forbrukere skriver inn et produktsøk, viser Google Shopping en liste over relevante varer sammen med priser, bilder og andre viktige detaljer. 

Du kan se vurderinger og kundeanmeldelser på Philips 9000 Prestige her.

Tjeck.dk 🇩🇰
Tjeck.dk er et dansk ungdomsmagasin som skriver artikler innenfor livsstil, mote, samfunn, utdannelse og underholdning.

Tjeck skriver også artikler som omhandler diverse produkter for å guide leserne sine. Magasinet har testet og anmeldt skjeggtrimmerne Wella Contura HS 61 og Remington MB 4110. Begge anmeldelsene kan du lese her.

Instantgrooming.com 🇺🇸
Instant Grooming er et nettsted som skriver anmeldelser av forskjellige skjeggtrimmere til menn slik at det blir mer oversiktlig for forbrukeren.

Instant Grooming har testet og anmeldt skjeggtrimmeren Braun BT5070, og denne anmeldelsen kan du lese her.

Testberichte.de 🇩🇪
Testberichte.de er en tysk test-nettside som arbeider med å samle forskjellige tester og anmeldelser av et bestemt forbrukerprodukt, og deretter analysere ekspertenes vurderinger. På grunnlag av ekspertenes vurderinger foretas det en selvstendig vurdering fra Testberichte.de før det gis en samlet poengsum. Her er det snakk om en test av skjeggtrimmeren Remington MB 4045 – du kan lese testen i sin helhet hos Testberichte.de.

Du kan se testen her.

Testen ble utført 08.06.2015

Testberichte.de

Testberichte.de er en tysk nettplattform som gir upartiske og uavhengige produktanmeldelser og sammenligninger av et bredt spekter av produkter. Plattformen samler produktanmeldelser fra ulike kilder og gir forbrukerne omfattende kjøpsveiledninger og anbefalinger. Målet er å hjelpe forbrukerne med å ta informerte beslutninger når de kjøper produkter ved å gi dem detaljert informasjon og innsikt om produktene de er interessert i.

Du kan se testen her.

Testen ble utført 08.06.2015

TechAdvisor.com 

TechAdvisor er en pålitelig og informativ ressurs for dem som er interessert i teknologi og dingser. Nettstedet tilbyr ekspertanmeldelser om et bredt spekter av teknologirelaterte emner og produkter, og gir verdifull innsikt for å hjelpe leserne med å ta informerte beslutninger.

Som en del av gjennomgangsprosessen gjennomførte TechAdvisor en omfattende test av skjeggtrimmere, med fokus på å gi nøyaktige og ærlige vurderinger. Hvert produkt ble nøye undersøkt når det gjelder funksjoner, batteritid, ladetid og metoder, samt styrker og svakheter.

Du kan se testen her.

Testen ble sist oppdatert 22/11/2022 

Du kan lese en anmeldelse på Braun MGK7221 her.

Anmeldelsen ble sist oppdatert 01/06/2022

TechGearLab.com

TechGearLab er en pålitelig ressurs for å holde deg oppdatert om de siste fremskrittene innen teknologi og utstyr. Deres team av ekspertanmeldere investerer utallige timer med forskning, testing, sammenligning og analyse i hver produktoversikt, og gir verdifull innsikt for å hjelpe deg med å ta informerte beslutninger om hvilket teknisk utstyr som er verdt din oppmerksomhet og investering. Teamet av eksperter, med flere tiår med erfaring innen personlig pleie, valgte ut åtte trimmere for å teste dem side om side i en rekke objektive vurderinger.

Trustedreviews.com 🇬🇧
Trustedreviews.com er en internasjonal testside som foretar en lang rekke ekspertundersøkelser og -tester av de nyeste elektroniske forbrukerproduktene. Det er Trustedreviews.com sin jobb å gi de besøkende den nyeste og beste informasjonen om produktene – og sørge for at de er godt informerte før de investerer i dem.Her har ekspertene testet de beste skjeggtrimmerne på markedet, inkludert Remington MB 4045. Les mer om hva ekspertene mener hos Trustedreviews.com.

T3.com

T3.com er et populært nettsted for teknologinyheter og anmeldelser som dekker et bredt spekter av emner, inkludert smarttelefoner, bærbare datamaskiner, lydutstyr, husholdningsapparater og mer. Nettstedet tilbyr ekspertanmeldelser, kjøpsguider og nyhetsartikler som tar sikte på å informere og utdanne leserne om de nyeste trendene og utviklingen i teknologiens verden. 

Du kan se testen deres her.

Testen ble sist oppdatert 04/01/2023

Esquire.com 

Esquire.com er et nettmagasin som dekker et bredt spekter av emner, blant annet mote, underholdning, livsstil, politikk og kultur. Nettstedet tilbyr en blanding av artikler, reportasjer og anmeldelser som tar sikte på å informere og underholde leserne om en rekke emner. Esquire.com er kjent for sin journalistikk av høy kvalitet og sitt fokus på stil og raffinement. 

Du kan se testen deres her.

Testen ble sist oppdatert 04/01/2023

Forbrukeranmeldelser ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Markedet for skjeggtrimmere er så stort at det kun er utvalgte modeller som kommer med i de forskjellige testene. Det betyr ikke at de skjeggtrimmerne som ikke har blitt testet er noe dårligere – de har bare ikke blitt testet enda. I vår vurdering av forskjellige skjeggtrimmere har Forbrukerliv derfor også sett på forbrukernes egne anmeldelser.

Fordelen ved disse anmeldelsene er at de vanligvis vil være basert på en lengre bruksperiode.

Ulempen ved de offisielle testene er ofte at produktet som regel har blitt testet over en veldig kort tidsperiode.

Vanligvis testes produktenes forskjellige funksjoner og innstillinger kun 1 eller et par ganger, mens forbrukerne har mulighet til å vurdere produktets egenskaper og bruk over lengre tid.


Andre relevante tester og artikler

Fant du ikke den riktige skjeggtrimmeren for deg i denne artikkelen så har vi også en rekke andre tester som du kanskje vil synes er interessante.

Her kan du lese vår store barbermaskin test og nesehårtimmer test som inneholder en oversikt over markedets best anmeldte modeller samt nyttig informasjon om barbering og hudpleie.

Dersom det er et bestemt merke du er spesielt interessert i, kan du lese våre produsent-spesifikke barbermaskin tester. Her finner du vår Philips barbermaskin test og vår Braun barbermaskin test som begge inneholder testvinnende modeller.

Er du på utkikk etter en ny trimmer, kan vi også være behjelpelige med dette. Her kan du lese vår store hårklipper test som inneholder en lang rekke av ekspertenes favoritter.

I forlengelse av disse artiklene vil vi her fremheve en rekke relaterte tester innenfor personlig pleie og velvære.

Kanskje du er interessert i en ny elektrisk tannbørste. I så fall kan du her lese vår generelle elektrisk tannbørste test som gir deg en oversikt over markedets ulike testvinnende modeller.

Et annet godt produkt for å holde styr på sitt fysiske velvære, er en god badevekt. I motsetning til de gamle analoge badevektene kan mange av de nye modellene kobles til brukerens smarttelefon og måle ting som for eksempel BMI, muskelmasse og fettprosent.

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere