Skjeggtrimmer Test 2020 – Finn de beste skjeggtrimmerne

0

I denne skjeggtrimmer-testen vil Forbrukerliv gjennomgå flere testvinnende skjeggtrimmere som alle har blitt anbefalt i diverse forbrukermagasiner. Slik kan du raskt og enkelt danne deg en oversikt over hvilke modeller ekspertene har kåret til de beste på markedet, og på den måten finne den modellen som passer best til deg.

Hvis du er interessert i å vite mer om de forskjellige testene vi har gjennomgått så har vi inkludert en liste over linker til kildene vi har brukt nederst i artikkelen.

Denne skjeggtrimmer-testen inneholder:

🔸 En gjennomgang av de mest testvinnende skjeggtrimmerne på markedet
🔸 Guide: Slik steller du skjegget ditt
🔸 Inspirasjon til å finne det skjegget som passer best til ansiktsformen din
🔸 Gode råd til å matche frisyren din med skjegget
🔸 Guide: Slik trimmer du skjegget ditt
🔸 Kort gjennomgang av kildene vi har brukt i artikkelen

Merk at Forbrukerliv ikke tester produkter selv, men heller samler resultater fra utvalgte tester slik at du enkelt kan få oversikt over de beste produktene på markedet.


Philips OneBlade Pro

Toppscorer hos det amerikanske testmagasinet T3
8 av 10 poeng hos det store teknologimagasinet Wired.com
9.3 av 10 poeng hos Shaverguru.com

Philips OneBlade Pro

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
770,00 Kr. 0,00 Kr. 770,00 Kr. Les mer
799,00 Kr. 0,00 Kr. 799,00 Kr. Les mer
799,00 Kr. 0,00 Kr. 799,00 Kr. Les mer
939,00 Kr. 0,00 Kr. 939,00 Kr. Les mer

 

Philips OneBlade Pro er en skjeggtrimmer med flotte anmeldelser fra testmagasinet T3 og teknologimagasinet Wired.com. Modellen er blitt kåret til toppscorer hos T3. Videre får skjeggtrimmeren henholdsvis 8 av 10 poeng av ekspertene fra Wired.com, og 9,3 av 10 poeng hos Shaveguru.com.

En faktor som er med på å gjøre Philips OneBlade Pro populær hos anmelderne er blant annet at den er en pålitelig og funksjonell skjeggtrimmer som gir en «behagelig trimming». Ekspertene er også enige i at modellens mange lengdeinnstillinger er en fordel.

Ekspertene fra T3 er mest imponerte over at maskinen er vanntett og at den trimmer jevnt, mens ekspertene fra Wired.com er mest imponerte over maskinens lengdeinnstillinger – i tillegg til at den er prisvennlig i forhold til andre modeller på markedet. Shaveguru.com trekker frem skjeggtrimmerens design da de mener det er «unikt».

Videre blir det ikke nevnt mange ulemper ved modellen. Det eneste ekspertene legger merke til er at laserens funksjon kunne vært bedre, i tillegg til at skjeggtrimmeren fungerer best hvis den skal brukes til å trimme kort skjegg. Dette er ikke ekspertene fra Shaveguru.com enige i, da de mener skjeggtrimmeren kan brukes til alle typer skjegg.

Oppladbar skjeggtrimmer med 14 lengdeinnstillinger 

Med Philips OneBlade Pro får man en oppladbar og justerbar skjeggtrimmer med flere lengdeinnstillinger.

Den justerbare skjeggtrimmeren har til sammen 14 forskjellige lengdeinnstillinger fra 0,4 millimeter til 10 millimeter. Det betyr at du har mulighet til å velge den innstillingen som passer best til dine behov.

I tillegg til dette kommer Philips OneBlade Pro med et oppladbart Li-Ion-batteri som gir 90 minutters bruk etter 1 times lading. Modellen kommer også med en batteriindikator som viser når batteriet må lades.

Modell med ny teknologi og dobbeltsidige barberblader 

Philips OneBlade Pro er utstyrt med en ny teknologi innenfor skjeggtrimming og barbering, derfor får man her mulighet til å style, barbere og trimme ulike typer skjegg og skjeggstubber.

Barberbladene i maskinen beveger seg ved ca. 200 omdreininger per sekund, noe som betyr at man har mulighet til å bruke modellen uavhengig av om man har veldig kort eller langt skjegg.

Videre er Philips OneBlade Pro utstyrt med dobbeltslipte barberblader som gjør det mulig å barbere skjegget i alle retninger. Skjeggtrimmeren er også laget for å kunne style skjegget da størrelsen og funksjonene gjør det mulig å lage kanter.

Vanntett og holdbar skjeggtrimmer med LED-display 

Philips OneBlade Pro er laget for å holde i lang tid. Det anbefales imidlertid at man bytter ut bladene hver fjerde måned slik at de alltid fungerer optimalt.

Videre er modellen 100% vanntett, derfor kan man barbere seg i dusjen og rengjøre modellen etter bruk ved å vaske den under springen. Man har også mulighet til å barbere seg både med og uten skum.

Med skjeggtrimmerens digitale LED-display er det mulig å holde øye med når det er på tide å lade batteriet – samt hvor mye batteri som er igjen.

Sist men ikke minst kommer Philips OneBlade Pro med en reiselås slik at man alltid kan ta den med i kofferten når man skal på ferie. Reiselåsen kan også sørge for at modellen ikke plutselig slår seg på når den ikke skal brukes.

Utvalgte fordeler ved Philips OneBlade Pro:
🔵 14 forskjellige lengdeinnstillinger
🔵 Oppladbart batteri
🔵 LED-display
🔵 100% vanntett
🔵 Dobbeltslipte barberblader
🔵 Kommer med en reiselås


Philips Series 5000 BT5200

Anbefalt av det britiske testmagasinet Which.co.uk

Philips Series 5000 BT5200

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
499,00 Kr. 0,00 Kr. 499,00 Kr. Les mer
516,00 Kr. 0,00 Kr. 516,00 Kr. Les mer
516,00 Kr. 0,00 Kr. 516,00 Kr. Les mer
516,00 Kr. 0,00 Kr. 516,00 Kr. Les mer

 

Philips Series 5000 BT5200 er en skjeggtrimmer som er blitt anmeldt av det britiske testmagasinet Which.co.uk. Nettsiden har testet skjeggtrimmeren og deretter valgt å anbefale modellen. De mener den lever opp til det man kan forvente av en skjeggtrimmer.

Modellen får spesielt mange rosende ord for sitt solide design og gode funksjoner – dette gjelder blant annet lengdeinnstillingene. Ifølge ekspertene fra Which.co.uk er modellen en hit som blir anbefalt til menn som vil ha en enkel skjeggtrimmer med de mest nødvendige funksjonene for en skikkelig skjeggtrimming.

Vanntett skjeggtrimmer med 17 lengdeinnstillinger 

Ved kjøp av Philips Series 5000 BT5200 får man en praktisk skjeggtrimmer med flere forskjellige funksjoner som kan være nyttige å ha når man skal trimme skjegget.

Skjeggtrimmeren er nemlig utstyrt med 17 lengdeinnstillinger fra 0,4 millimeter til 10 millimeter i nøyaktige trinn på 0,2 millimeter. Den ønskede lengden kan lett velges og stilles inn ved å vri på zoomhjulet på modellens håndtak. Når den riktige innstillingen er valgt, vil skjeggtrimmeren låse selve innstillingen slik at man kan være sikker på at ingenting går galt under trimmingen.

Videre er Philips Series 5000 BT5200 vanntett, noe som betyr at den er enkel å rengjøre. Derfor er det mulig å skylle skjeggtrimmerens hode under vann slik at den kan renses grundig etter bruk. Man kan også ta med seg skjeggtrimmeren i dusjen dersom man vil barbere seg mens man dusjer.

Jevnt resultat og selvslipende blader 

Med skjeggtrimmerens innstillingssystem, og den integrerte kammen som løfter hårene opp til bladene, får man et jevnt resultat. Dette er en fordel da man vil få samme lengde på skjegget uansett om det er kort eller langt.

Philips Series 5000 BT5200 kommer også med både vedlikeholdsfrie og selvslipende blader. Det betyr at bladene hverken må smøres eller slipes for at de skal holdes skarpe.

Modellen kommer også med en pearl tip teknologi som sørger for at trimmingen er hudvennlig. Teknologien minimerer friksjonen mot huden slik at man ikke kutter seg under barberingen.

Modell med ledningsfri bruk samt dobbeltslipte blader 

Philips Series 5000 BT5200 er utstyrt med dobbeltslipte blader av metall. Disse bladene klipper flere hår per strøk, derfor er trimmingen raskere sammenlignet med en skjeggtrimmer som bruker andre typer blader.

Med Philips Series 5000 BT5200 er det heller ikke bruk for noen ledning under hver trimming. Det er 1 times ledningsfri bruk etter 1 times lading, derfor kan du selv velge om du vil bruke skjeggtrimmeren med eller uten ledning.

Utvalgte fordeler ved Philips Series 5000 BT5200:
🔵 17 forskjellige lengdeinnstillinger
🔵 1 times ledningsfri bruk etter 1 times lading
🔵 Dobbeltslipte blader
🔵 100% vanntett og enkel å rengjøre
🔵 Selvslipende og vedlikeholdsfrie blader
🔵 Mindre friksjon mot huden


Braun BT5070

Anbefalt av den amerikanske testsiden 10techy.com

Braun BT5070

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
569,00 Kr. 0,00 Kr. 569,00 Kr. Les mer
614,00 Kr. 0,00 Kr. 614,00 Kr. Les mer
733,00 Kr. 0,00 Kr. 733,00 Kr. Les mer
733,00 Kr. 0,00 Kr. 733,00 Kr. Les mer
755,00 Kr. 0,00 Kr. 755,00 Kr. Les mer

 

Braun BT5070 er blitt testet og anmeldt av den amerikanske testsiden 10techy.com. Her er skjeggtrimmeren blitt vurdert på grunnlag av funksjoner, innstillinger, brukervennlighet, design med mer.

Alt i alt er ekspertene fra 10techy.com imponerte over denne modellen. De legger spesielt vekt på modellens gode barberingsfunksjon, flotte design og brukervennlighet. De er også imponerte over batterilevetiden – som de mener er veldig god sammenlignet med andre modeller på markedet.

Det finnes ikke mange ulemper ved denne modellen. Det eneste ekspertene legger merke til er at de synes modellen av og til mangler litt krefter.

Vanntett modell med 25 lengdeinnstillinger og ledningsfri barbering 

Braun BT5070 er en skjeggtrimmer med 25 forskjellige lengdeinnstillinger man kan velge mellom. Det vil si at man har mulighet til å finne akkurat den innstillingen som passer best til det resultatet man vil ha. Det følger også med en presisjonstrimmer på 1-10 millimeter samt en skjeggtrimmer på 10-20 millimeter.

Videre kommer Braun BT5070 med et oppladbart og effektivt NiMH-batteri som gir 50 minutters batteritid. Dette betyr at barberingen kan være ledningsfri i 50 minutter – derfor trenger man ikke barbere seg i nærheten av en stikkontakt. 50 minutters barberingstid krever imidlertid at man lader maskinen i 1 time før bruk.

Braun BT5070 er 100% vanntett, derfor har man mulighet til å barbere seg mens man dusjer. Det betyr også at man kan rengjøre maskinen under springen etter bruk. Men trenger derfor ikke bruke masse tid på rengjøring da man bare kan skylle den under vann.

Skarpe blader med et jevnt resultat samt utskytbar detaljtrimmer 

Med Braun BT5070 får man en skjeggtrimmer som er utstyrt med skarpe blader og en utskytbar detaljtrimmer.

Skjeggtrimmerens skarpe blader er gode til å sørge for en jevn og nøyaktig trimming. Bladene er også holdbare slik at man slipper å måtte bytte de ut hele tiden – noe som er en fordel for brukeren.

Ettersom modellen er utstyrt med en utskytbar detaljtrimmer, er den spesielt godt egnet til å gi en detaljert trimming. Det vil si at man med denne funksjonen har mulighet til å lage skarpe kanter, en bestemt look eller style skjegget slik man vil.

Automatisk spenning, LED-lys og Slide&Style-system 

Videre er Braun BT5070 utstyrt med flere praktiske funksjoner som hjelper til under og etter en trimming.

Med Slide&Style-systemet har man mulighet til å style og trimme skjegget – til og med når man har kammen på. Den lar en også style skjegget med ett enkelt strøk uavhengig om kammen er på eller ikke.

Det er også mulig å koble til skjeggtrimmeren til diverse stikkontakter i utlandet. Dette er mulig da skjeggtrimmeren automatisk tilpasser seg spenninger mellom 100V og 240V. Det vil si at skjeggtrimmeren kan brukes når man er ute og reiser eller er på ferie i utlandet.

Det følger også med en reiseveske slik at man har mulighet til å samle hele settet i kofferten eller i håndbagasjen.

Sist men ikke minst kommer Braun BT5070 med et LED-lys som sier ifra når batterinivået er lavt og informerer om ladestatusen.

Utvalgte fordeler ved Braun BT5070:
🔵 25 forskjellige lengdeinnstillinger
🔵 Oppladbart batteri
🔵 Vanntett modell
🔵 Slide&Style-system
🔵 Automatisk spenning
🔵 Utskytbar detaljtrimmer


Philips BT7201/15

Kåret til beste skjeggtrimmer hos Askmen.com

Philips BT7201-15

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
599,00 Kr. 0,00 Kr. 599,00 Kr. Les mer
758,00 Kr. 0,00 Kr. 758,00 Kr. Les mer
758,00 Kr. 0,00 Kr. 758,00 Kr. Les mer
1 165,00 Kr. 0,00 Kr. 1 165,00 Kr. Les mer

 

Denne skjeggtrimmeren fra Philips er en allsidig modell med mange brukbare funksjoner. Blant annet gir Philips BT7201/15 mulighet for mange forskjellige innstillinger, hvilket betyr at trimmeren passer til de fleste behov.

Testpanelet fra Askmen.com fremhever Philips BT7201/15 som en skjeggtrimmer som egner seg godt til en jevn og stabil trimming – i tillegg til at resultatet blir tett og nøyaktig. Dette skyldes at skjeggtrimmeren kommer med hele 20 forskjellige lengdeinnstillinger.

Lengdeinnstillinger til alle skjeggtyper

Philips BT7201/15 kommer med 20 lengdeinnstillinger og kan justeres fra 0,5 mm til 10 mm. Med denne skjeggtrimmeren følger det med ett avstandsstykke til langt skjegg og ett til presisjonstrimming.

Selve skjeggtrimmeren kommer med en praktisk vakuumbeholder som sørger for å samle opp det avklipte skjegget for å forhindre at det spres hår overalt.

Blader i rustfritt stål

Skjeggtrimmeren består av skarpe blader i rustfritt stål som sørger for en effektiv og knivskarp trimming. Den skarpe trimmingen er med på å forhindre utslett og hudirritasjoner under bruk, noe som er et stort pluss for menn med sensitiv hud.

Det er også mulig å skylle bladene slik at man enkelt kan opprettholde god hygiene med skjeggtrimmeren. Selve bladene trenger ingen form for olje for å holde seg skarpe og effektive. Alt i alt er skjeggtrimmeren enkel å rengjøre.

Andre spesifikasjoner

Skjeggtrimmeren er bra på en lang rekke trimmingseffekter da de mange innstillingene og medfølgende avstandsstykkene passer til både langt og helt kort skjegg. Utover dette kan Philips BT7201/15 brukes uten ledning i 60 minutter på 1 opplading. Full opplading tar ca. 1 time.

Utvalgte fordeler ved Philips BT7201/15: 
🔵 20 forskjellige lengdeinnstillinger
🔵 Medfølgende avstandsstykke til langt skjegg og presisjonstrimming
🔵 Vakuumbeholder som samler opp avklippet skjegg
🔵 60 minutters batterilevetid på 1 opplading
🔵 Blader i rustfritt stål, hvor olje ikke behøves


Panasonic ER-GB40

Anbefalt hos Businessinsider.com

Panasonic ER-GB40

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
416,00 Kr. 0,00 Kr. 416,00 Kr. Les mer

 

Panasonic ER-GB40 har blitt testet og anmeldt av den britiske avisen Business Insider. Her har skjeggtrimmeren blitt testet på alle funksjonene og innstillingene den tilbyr.

Samlet sett får skjeggtrimmeren positiv respons for sine funksjoner og innstillinger i tillegg til sluttresultatet den produserer. Et minus som testpanelet merker seg er at skjeggtrimmeren har en oppladningstid på opptil hele 8 timer for en full oppladning. Dette trekker bedømmelsen av Panasonic ER-GB40 litt ned.

19 klippelengder

Panasonic ER-GB40 er en skjeggtrimmer som tilbyr hele 19 forskjellige klippelengder fra 1 mm. til 10 mm. Derfor kan den brukes til både vanlig trimming av skjegget, eller til presisjonstrimming av mindre områder.

Klippelengden stilles inn på en innebygd skive som sitter rett under selve avstandsstykket. Ved å trykke på den justerbare skiven med fingeren, kan du enkelt og nøyaktig stille inn akkurat den lengden du ønsker at skjeggtrimmeren skal ha.

Full kontroll

Skjeggtrimmeren fra Panasonic kommer med en rekke funksjoner som sørger for at forbrukeren får en følelse av full kontroll over trimmingen. Blant annet er selve håndtaket på skjeggtrimmeren dekket med et gummitrekk som gir et bedre grep.

Gummitrekket sørger også for at skjeggtrimmeren ikke sklir ut av hånden dersom den blir litt våt. Testpanelet fremhever det gode gummigrepet da det gir en følelse av bedre komfort og kontroll når man bruker trimmeren.

Andre spesifikasjoner

Panasonic ER-GB40 er lett å holde da den kun veier 150 gram. På grunn av den lave vekten og de tilfredsstillende funksjonene fremhever testpanelet at denne skjeggtrimmeren er spesielt god å ha med på farten.

Selve barberhodet er vaskbart og bladene er laget av rustfritt stål som sikrer en skarp og effektiv trimming av skjegget. Det eneste man bør være oppmerksom på ved denne modellen er at den jevnlig trenges å smøres med olje.

Utvalgte fordeler ved Panasonic ER-GB40: 
🔵 19 klippelengder
🔵 Stilles enkelt inn via den justerbare skiven
🔵 Gummitrekk sikrer god kontroll
🔵 Vaskbart barberhode
🔵 Veier lite


Remington MB 4110

Anbefalt av danske Tjeck.dk

Remington MB 4110

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
487,00 Kr. 0,00 Kr. 487,00 Kr. Les mer
749,00 Kr. 0,00 Kr. 749,00 Kr. Les mer
749,00 Kr. 0,00 Kr. 749,00 Kr. Les mer
749,00 Kr. 0,00 Kr. 749,00 Kr. Les mer

 

Remington MB 4110 kommer med en rekke gode funksjoner som gjør den til en av favorittene til testpanelet hos magasinet Tjeck.dk.

Her vurderer de modellen til å være en god og allsidig skjeggtrimmer til privat bruk. Trimmeren kommer med flere forskjellige klippelengder fra 0,4 mm til 5,5 mm.

Skarpe titanblader

Remington MB 4110s blader er laget av titan, noe som sikrer en skarp og nøyaktig avskjæring av skjegget. Testpanelet fremhever at skjeggtrimmeren sørger for at skjegget lett fjernes ved å bare dra maskinen over ansiktet.

Skjeggtrimmeren kommer med 2 utskiftbare hoder som enkelt kan tas av og rengjøres slik at eventuelle skjeggrester vaskes av. Disse utskiftbare hodene gjør det mulig å trimme skjegget til valgfri lengde eller gå for vanlig barbering.

Medfølgende USB-port

Med skjeggtrimmeren følger det med en rekke utstyr som gjør Remington MB 4110 til en åpenbar trimmer å ha med seg når man skal ut og reise. Det følger for eksempel med en veske, slik at man ikke trenger å bekymre seg for om skjeggtrimmeren plutselig slår seg på i toalettvesken.

I tillegg til dette følger det også med en vanlig lader som kobles til en stikkontakt, og en USB-port. Denne USB-porten kan kobles til en data slik at man kan lade skjeggtrimmeren sin direkte fra datamaskinen.

Andre spesifikasjoner

Remington MB 4110 er designet i hardt plastmateriale som er enkelt å rengjøre. Det følger med en mikro-kam hvor man kan endre klippelengden fra 0,4 mm til 5,5 mm, alt etter hvilken stil man ønsker.

Testpanelet fremhever at Remington MB 4110 fungerer godt til å oppnå et ensartet og jevnt resultat, uavhengig av hva slags stil man har. Til tross for at skjeggtrimmeren ligger i den billige enden av prisskalaen så får modellen skryt for de gode resultatene den produserer.

Utvalgte fordeler ved Remington MB 4110: 
🔵 Titanblader
🔵 Medfølgende utskiftbare hoder til vanlig trimming eller barbering
🔵 Lengdeinnstillinger fra 0,4 mm til 5,5 mm
🔵 Medfølgende USB-port
🔵 Medfølgende reiseveske


Remington MB4560

Anbefalt hos den engelske avisen The Independent

Remington MB4560

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
412,00 Kr. 0,00 Kr. 412,00 Kr. Les mer
782,00 Kr. 0,00 Kr. 782,00 Kr. Les mer

 

Skjeggtrimmeren Remington MB4560 har blitt testet og anmeldt av den engelske avisen The Independent. Her har funksjonene, brukervennligheten og innstillingene alle blitt gjennomgått og gjennomtestet.

Remington MB4560 får gode anmeldelser av testpanelet og det er spesielt modellens skarpe blader og mange lengdeinnstillinger som imponerer. Likevel trekker testpanelet frem ett minus fordi modellen til tider kan ha litt problemer med å trimme helt nøyaktig.

Innbygd touch-skjerm

I Remington MB4560 er det en innebygd touch-skjerm hvor man kan navigere blant lengdeinnstillingene ved hjelp av 2 piler. Det er også mulig å styre trimmingens hastighet ved hjelp av den innebygde touch-skjermen.

Man trenger ikke bekymre seg for om skjeggtrimmeren plutselig går tom for strøm da touch-skjermen viser hvor mye batteri som er igjen.

Blader av titan

Testpanelet fremhever skjeggtrimmerens gode skjæreevne og legger merke til at bladene er utrolig holdbare. Dette skyldes at de er belagt med titan, som sikrer effektiv skjæring og god holdbarhet på bladene da de ikke blir sløve med tiden.

Bladene på Remington MB4560 er selvslipende fordi bladene gnisser mot hverandre under trimmingen og på denne måten sliper seg selv automatisk. Dette sikrer en skarp barbering hver eneste gang.

175 lengdeinnstillinger

Skjeggtrimmeren fra Remington er utstyrt med et avstandsstykke som tilbyr hele 175 forskjellige innstillinger. Disse innstillingene kan stilles inn fra 0,4 mm til 18 mm med 0,1 mm øking per trinn. De mange innstillingene gjør at skjeggtrimmeren passer for alle.

Inkludert i pakken følger det også med en USB-kabel slik at skjeggtrimmeren kan lades opp direkte via datamaskinen. I tillegg følger det med en oppbevaringsveske. Skjeggtrimmeren kan brukes i opptil 50 minutter på 1 opplading.

Utvalgte fordeler ved Remington MB4560: 
🔵 Innebygd touch-skjerm
🔵 Titanbelagte blader
🔵 175 forskjellige lengdeinnstillinger
🔵 Medfølgende USB-kabel
🔵 Medfølgende reiseveske


Panasonic ER-GB80

Kåret til beste kjøp hos den engelske avisen The Independent

Panasonic ER-GB80

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
795,00 Kr. 0,00 Kr. 795,00 Kr. Les mer

 

Skjeggtrimmeren fra Panasonic er en trimmer av høyeste kvalitet og tilbyr en lang rekke funksjoner som sikrer optimal og effektiv trimming av skjegget. I denne testen har Panasonic ER-GB80 blitt bedømt på funksjoner og innstillinger.

Panasonic ER-GB80 får mye skryt av den engelske avisen The Independent. Her kåres skjeggtrimmeren til det beste kjøpet blant 8 forskjellige skjeggtrimmere. Dette skyldes den gode kvaliteten og alle funksjonene den kommer med.

En topp-til-tå-trimmer

Testpanelet fremhever Panasonic ER-GB80 som en trimmer som kan brukes til mer enn bare skjegget. Grunnet alle de forskjellige innstillingene og den gode brukervennligheten, kan trimmeren brukes til å barbere håret på hodet, skuldrene, benene eller rundt lysken.

Trimmeren er designet til å gi en behagelig trimming uansett om man barberer ansiktet eller andre deler av kroppen.

40 justerbare innstillinger

Denne skjeggtrimmeren tilbyr hele 40 justerbare innstillinger fra 1 mm til 20 mm, og derfor er dette en trimmer som passer til alle. Lengdene justeres via en dreibar skive foran på håndtaket. I tillegg er Panasonic ER-GB80 enkel å vedlikeholde, da man enkelt kan skylle bladene med vann.

Med denne trimmeren følger det også med forskjellige avstandsstykker som sørger for at du kan trimme skjegget ditt akkurat slik du vil ha det. Trimmeren er oppladbar og kan brukes fra 100-240 volt. Du kan derfor ta den med deg hvis du skal på reise til utlandet, da trimmeren har en universal spenning.

45 graders skjærevinkel

Skjærebladene på Panasonic ER-GB80 er laget i japansk stål som sørger for en knivskarp og effektiv trimning. Utover dette er bladene designet med en 45 graders vinkel slik at man kan være sikker på at trimmeren til og med klarer kraftig og stiv hårvekst. Det spesialdesignede japanske stålet sikrer at bladene holder seg skarpe i mange år.

Panasonic ER-GB80 kommer med et oppladbart batteri som lades via en strømkabel. Når trimmeren er fulladet lyser en liten lampe på håndtaket. Trimmeren kan brukes i ca. 50 minutter på 1 times oppladning.

Uvalgte fordeler ved Panasonic ER-GB80: 
🔵 Kan også brukes til å trimme kroppen og håret
🔵 40 justerbare innstillinger
🔵 Universal spenning
🔵 45 graders skjæreblader i japansk stål
🔵 Kan brukes i 50 minutter på 1 times opplading


Gillette Fusion ProGlide

Anbefalt hos Askmen.com

Gillette Fusion ProGlide

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
209,00 Kr. 0,00 Kr. 209,00 Kr. Les mer

 

Gillette Fusion ProGlide er en skjeggtrimmer som består av Brauns teknikk og Gillettes populære barberblads-teknologi. Dette har resultert i en god og stabil skjeggtrimmer med en masse gode funksjoner til brukeren.

Skjeggtrimmeren fra Gillette har blitt testet og anmeldt av mannemagasinet Askmen.com, og her får den skryt for å være en nøyaktig og detaljert skjeggtrimmer. Testpanelet fremhever spesielt at Gillette Fusion ProGlide egner seg spesielt bra til detaljert trimning, eller hvis man ønsker å forme linjene på skjegget.

3-i-1 skjeggtrimmer

Denne skjeggtrimmeren kommer med 3 forskjellige funksjoner i én. Det følger med en hette som man kan sette på trimmeren slik at man får en helt vanlig barberhøvel, og i tillegg til dette følger det også med 3 avstandsstykker og 1 presisjonstrimmer.

Alle disse medfølgende delene sikrer at man har alt man trenger når skjegget skal ryddes opp i eller trimmes. Testpanelet er meget begeistret for alle de medfølgende delene, og fremhever at skjeggtrimmeren fra Gillette egner seg spesielt godt til presisjonstrimming på grunn av alt ekstrautstyret.

Batteridrevet skjeggtrimmer

Gillette Fusion ProGlide er 100% batteridrevet, som betyr at man slipper å være avhengig av en stikkontakt. Skjeggtrimmeren bruker 1 stk. AA-batteri som kan kjøpes på de fleste butikker.

I pakken følger det med 1 stk. Duracell AA-batteri – det betyr at skjeggtrimmeren er klar til bruk øyeblikkelig. I tillegg til dette følger det også med en Gillette Fusion ProGlide Clear Shave Gel som er med på å gi en mer skånsom trimming eller barbering.

Vanntett skjeggtrimmer

Gillette Fusion ProGlide er vanntett og leveres med en holder til trimmeren, barberhøvelen og alle de 3 avstandsstykkene slik at man kan samle alle delene på ett sted på badet. Dekselet på trimmeren kan åpnes slik at det er enkelt å skylle det rent.

Ønsker man å bruke en annen Gillette barberhøvel til skjeggtrimmeren, så kan dette la seg gjøre da skjeggtrimmeren er designet til å kunne bruke barberblader fra Gillette Fusion, Gillette Fusion Power og Gillette Fusion ProGlide.

Utvalgte fordeler ved Gillette Fusion ProGlide: 
🔵 3-i-1 skjeggtrimmer
🔵 100% batteridrevet
🔵 Medfølgende Shave Gel
🔵 Medfølgende holder til alle delene
🔵 Passer til andre barberblad-modeller fra Gillette


Wella Contura HS 61

Anbefalt av danske Tjeck.dk

Wella Contura HS 61

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
1 365,00 Kr. 0,00 Kr. 1 365,00 Kr. Les mer

 

Skjeggtrimmeren fra Wella Contura HS 61 har blitt testet på funksjoner, brukervennlighet og sluttresultat. Wella Contura HS 61 får skryt av det danske magasinet Tjeck hvor testpanelet spesielt fremhever dens evne til å trimme skjegget veldig kort.

Prismessig ligger skjeggtrimmeren i den dyre enden, noe som hever modellens forventninger betraktelig. Her er testpanelet likevel enige om at Wella Contura HS 61 klarer seg bra og fremhever at skjeggtrimmeren er en profesjonell modell til privat bruk.

God til å klippe superkort

Wella Contura HS 61 er åpenbart laget til trimming av kinnskjegg, nakke og skjeggstubber. Avstandsstykket kan justeres helt ned til 0,1 mm for superkort trimming av skjegget. Skjeggtrimmeren fungerer derfor veldig godt til presisjonstrimming og mindre områder.

Det er også mulig å sette på et medfølgende avstandsstykke som gjør det mulig å justere klippelengden til mellom 3-6 mm, noe som fungerer godt til trimming av hele skjegget. Wella Contura HS 61 egner seg derfor godt til begge deler.

Medfølgende ladestasjon

Wella Contura HS 61 kommer med en ladestasjon som betyr at man slipper å lade skjeggtrimmeren ved hjelp av en ledning. Dette gir stor frihet da man ikke lenger er avhengig av en stikkontakt på samme måte.

Ladestasjonen kan med fordel stå fremme slik at man enkelt og raskt kan sette skjeggtrimmeren på ladning etter bruk. På denne måten vil skjeggtrimmeren alltid være fulladet, noe som gir en følelse av at skjeggtrimmeren fungerer trådløst. LED-displayet som sitter foran på skjeggtrimmeren lyser når den er fulladet.

Andre spesifikasjoner

Motoren på skjeggtrimmeren er forholdsvis stillegående og avgir heller ikke så store vibrasjoner. Dette gir god brukervennlighet da disse faktorene ikke vil virke forstyrrende under trimmingen. Lydnivået ligger på omtrent 60 dB når trimmeren er påslått under bruk.

Wella Contura HS 61 kommer i et ergonomisk aluminiumskabinett og har en ganske lav vekt på 110 gram. Utover dette følger det også med en rensebørste som man kan bruke til å rengjøre trimmeren med. Selve bladene er i rustfritt stål og sørger for skarp or nøyaktig trimming.

Utvalgte fordeler ved Wella Contura HS 61: 
🔵 Presisjonstrimmer som kan justeres helt ned til 0,1 mm
🔵 Medfølgende ladestasjon
🔵 Stillegående motor på maks 60 dB
🔵 Lav vekt på 110 gram
🔵 Barberblader i rustfritt stål


Guide: Slik steller du skjegget ditt: 

Et skjegg kan kreve litt ekstra god pleie og vedlikeholdelse slik at det fremstår som sunt og velstelt. Nedenfor har vi samlet en rekke gode råd til hvordan du kan stelle skjegget ved hjelp av relativt få midler.

Vask skjegget regelmessig

I likhet med håret på hodet krever også skjegget regelmessig vask dersom man skal unngå at det ser fett ut. Derfor er det en god idé å ha som huskeregel at du vasker skjegget hver gang du vasker håret.

Bruk gjerne en mild såpe til skjegget slik at all skitten vaskes vekk samtidig som huden skånes.

Stell skjegget med krem

Det er viktig at man pleier huden under skjegget da tørr hud vil føre til at man får flass i skjegget. Derfor er det en god idé å åpne opp porene ved hjelp av varmt vann og deretter påføre en god fuktighetskrem. Etterfølgende kan du lukke porene igjen ved hjelp av en klut med kaldt vann.

Denne prosedyren forebygger irriterende hud etter barbering i tillegg til at den minsker urenheter. Har du langt skjegg og ønsker litt glans så kan du påføre en olje som er laget til dette formålet. Du kan lese mer om oljens funksjoner her.

Form skjegget ditt med voks

Har du langt skjegg kan du med fordel forme det ved hjelp av litt voks. Man kan få voks som er spesiallaget til skjegg da vanlig hårvoks kan få skjegget til å se fett ut. Voksen gjør at formen på skjegget holdes bedre og samler de små hårene slik at det ser mer voluminøst og velstelt ut.

Du kan få flere gode råd til hvordan du steller skjegget her.


Finn det skjegget som passer best til din ansiktsform

Ved å finne det skjegget som passer best til din ansiktsform, kan du fremheve de gode trekkene dine og skjule de mindre gode trekkene. På bakgrunn av artiklene fra livsstilmagasinene Euroman og Klikk, har Forbrukerliv utarbeidet en oversikt over hvilke typer skjegg som passer til forskjellige ansiktsformer:

Ovalt ansikt:

Hvis ansiktet ditt er ovalt, kan du gjøre så og si hva du vil når det kommer til lengder og frisyrer av skjegget. Det eneste menn med ovalt ansikt bør være oppmerksomme på er at skjegget ikke må være for firkantet rundt haken, da dette vil skape ubalanse i ansiktets utseende.

Firkantet ansikt:

Har du veldig brede kjever slik at ansiktsformen din danner en firkant, så anbefales det å klippe skjegget tett rundt kjevene slik at man på den måten skaper en liten skygge i en linje ned mot haken. Menn med brede kjever kan eksperimentere litt med silhuettene, slik at det skapes en mer oval ansiktsform.

Rundt ansikt:

Er ansiktsformen din rund så gjelder det å understreke kinnbenene med masse skjegg. Dette kan gjøres ved å skape en skjegglinje helt oppunder kinnbenene. En bart kan også hjelpe til med å bryte den runde formen da tverrlinjen går inn og bryter formen.

Langt ansikt:

Har du har et langt ansikt så gjelder det å fylle inn enkelte områder. Her er det en god idé å være glattbarbert på halsen, da dette vil få ansiktet til å virke mer rundt. I tillegg til dette vil det også fungere best med stubber eller kort skjegg på hakepartiet, da veldig langt skjegg til få ansiktet til å virke lengre. Du kan med fordel la skjegget gro på sidene, da dette vil bryte den lange ansiktsformen.

Spisst ansikt:

Er du utstyrt med et spisst ansikt fra naturens side, så gjelder det å skape fylde i kinnene. Det er en god idé å unngå alt for mye skjegg rundt haken, da dette vil få ansiktet til å virke enda spissere. Du kan med fordel gro et helskjegg som er like langt overalt da dette vil gi god fylde og bryte det spisse utseendet.

Et lite ansikt:

Har man et lite ansikt så er det en god idé å la skjegget være korttrimmet da et stort og langt skjegg vil sluke ansiktet. Ønsker man likevel å ha et fyldig helskjegg så gjelder det å finne akkurat den grensen der skjegget gir noe maskulinitet fremfor å begrave ansiktet i skjegg.

Et stort ansikt:

Har du et stort ansikt kan det være en god idé å holde litt igjen på skjegget, spesielt hvis du også har en liten kropp. Hvis du har et stort ansikt så anbefales det å holde skjegget glattbarbert. Eventuelt kan du legge et par linjer under kaken og kinnbenene for å markere ansiktet litt.

Vikende hage:

En vikende hake betyr at det ser ut som om haken har trukket seg litt inn i ansiktet. Derfor kan det være en god idé å avbalansere dette med et lengre skjegg og litt fyldighet i hele ansiktet. Dersom det er vanskelig å gro skjegg i kinnene så vil et fippskjegg også funke.


Slik matcher du frisyren og skjegget ditt

Når skjegget skal matche frisyren så gjelder det først og fremst å finne ut hvilken ansiktsform du har og deretter tilpasse skjegget og frisyren til ansiktsformen din.

Ifølge en artikkel fra Philips så gjelder det å bruke skjegget og frisyren til å fremheve eller tone ned ansiktstrekkene dine, og på den måten skape mer balanse og symmetri i ansiktet.

Bruk guiden ovenfor til å finne den stilen som passer best til din ansiktsform og tilpass deretter frisyren til skjegget. Kort sagt handler det om å skape likevekt og symmetri i ansiktet.

Hvis du for eksempel har et rundt ansikt, så er det en god idé å kombinere et skjegg helt opp til kinnbenene med en frisyre med litt volum på toppen og er kortklipt på sidene. Dette vil få ansiktet ditt til å virke mer ovalt.

Her kan du se en YouTube-video som forklarer hvordan du kan matche skjegget og frisyren din:

https://www.youtube.com/watch?v=y6RS6XrKJAc

Guide: Slik trimmer du skjegget ditt

Et skjegg krever bra vedlikehold og derfor er det viktig å vite hvordan du skal gå til verks med trimmingen for å oppnå best mulig resultat. Basert på en artikkel fra Klikk har vi samlet en rekke gode råd til hvor ofte og hvordan skal trimme skjegget ditt for at det skal fremstå som pent og velstelt.

Trim skjegget jevnlig:
Enten du ønsker et langt og stort helskjegg, eller bare litt skjeggstubber, så er det viktig at skjegget blir trimmet jevnlig. Dette hjelper til med å opprettholde en pen og jevn form i hele ansiktet.

Barber halsen:
Dersom man ønsker å bruke skjegget som et redskap til å fremheve de karakteristiske trekkene ved ansiktet sitt, så kan det være en god idé å barbere halsen helt glatt da dette vil et en renere og mer velstelt look.

Trim barten:
I likhet med skjegget på halsen og kinnene, så krever barten også jevnlig trimming. Her kan du med fordel trimme barten i samme lengde som resten av skjegget for å oppnå et jevnt resultat. Du kan eventuelt stusse den med en skarp saks slik at hårene ikke vokser ned over overleppen.

Følg konturen av ansiktet:
For at skjegget skal se proporsjonelt korrekt ut, så er det en god idé å trimme det etter de naturlige linjene i ansiktet ditt. Vær spesielt oppmerksom på å følge ansiktets linjer helt ut til sidene. Her kan du med fordel følge den linjen som går ned langs ørene når sidene skal trimmes.


Skjeggtrimmer Test – disse kildene har vi brukt:

Telegraph.co.uk 🇬🇧
The Telegraph er en britisk nyhetsavis som bringer de siste nyhetene innen inn- og utland. Avisen har også en seksjon hvor de skriver produktanmeldelser til forbrukeren. The Telegraph har skrevet en anmeldelse av skjeggtrimmeren Philips series 9000 BT9280/32 som du kan lese her.

Independent.co.uk 🇬🇧
The Independent er en britisk avis som bringer de seneste nyhetene fra inn- og utland. I avisen finner man også artikler som omhandler produktanmeldelser og forbrukerstoff.

Independent har skrevet av anmeldelse av skjeggtrimmerne Philips series 9000 BT9280/32, Panasonic ER-GB80 og Remington MB4560. Alle anmeldelsene kan leses i den samme artikkelen her.

Standard.co.uk 🇬🇧
London Evening Standard er en britisk gratisavis som skriver artikler innenfor områder som business, sport, underholdning og de siste nyhetene fra London.

London Evening Standard bringer også artikler innenfor forbrukerområdet, og avisen har i denne forbindelse skrevet en anmeldelse av skjeggtrimmeren Philips series 9000 BT9280/32 som du kan lese her.

Dinside.no 🇳🇴
Dinside.no er en forbrukerside med formål å gjøre enkelte produkter mer gjennomsiktige for forbrukeren. Nettstedet har skrevet en anmeldelse av skjeggtrimmeren Philips series 9000 BT9280/32 som du kan lese her.

Tjeck.dk 🇩🇰
Tjeck.dk er et dansk ungdomsmagasin som skriver artikler innenfor livsstil, mote, samfunn, utdannelse og underholdning.

Tjeck skriver også artikler som omhandler diverse produkter for å guide leserne sine. Magasinet har testet og anmeldt skjeggtrimmerne Wella Contura HS 61 og Remington MB 4110. Begge anmeldelsene kan du lese her.

Askmen.com 🇺🇸
Askmen.com er en online plattform som henvender seg til menn. Her skrives det om nyheter innenfor livsstil, sunnhet og produkter til menn.

Nettstedet har testet og anmeldt skjeggtrimmerne Philips BT7201/15, Gillette Fusion ProGlide og Panasonic ER-GB40. Du kan lese alle de 3 anmeldelsene i den samme artikkelen her. 

Businessinsider.com 🇺🇸
Business Insider er en amerikansk nyhetsavis som skriver artikler innenfor businessområdet. Business Insider bringer også anmeldelser av diverse produkter til forbrukeren. Avisen har testet og anmeldt Panasonic ER-GB40. Denne artikkelen kan du lese her.

OBS: I artikkelen går skjeggtrimmeren under navnet Panasonic Milano All-in-one Trimmer.

Instantgrooming.com 🇺🇸
Instant Grooming er et nettsted som skriver anmeldelser av forskjellige skjeggtrimmere til menn slik at det blir mer oversiktlig for forbrukeren.

Instant Grooming har testet og anmeldt skjeggtrimmeren Braun BT5070, og denne anmeldelsen kan du lese her.

Forbrukeranmeldelser ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Markedet for skjeggtrimmere er så stort at det kun er utvalgte modeller som kommer med i de forskjellige testene. Det betyr ikke at de skjeggtrimmerne som ikke har blitt testet er noe dårligere – de har bare ikke blitt testet enda. I vår vurdering av forskjellige skjeggtrimmere har Forbrukerliv derfor også sett på forbrukernes egne anmeldelser.

Fordelen ved disse anmeldelsene er at de vanligvis vil være basert på en lengre bruksperiode.

Ulempen ved de offisielle testene er ofte at produktet som regel har blitt testet over en veldig kort tidsperiode.

Vanligvis testes produktenes forskjellige funksjoner og innstillinger kun 1 eller et par ganger, mens forbrukerne har mulighet til å vurdere produktets egenskaper og bruk over lengre tid.

Andre relevante tester

Du kan også lese Forbrukerliv sin barbermaskin test, hvor du finner en komplett oversikt over noen av markedets beste barbermaskiner. Vi har gjennomgår en lang rekke tester og viser deg de modellene som får best bedømmelser av ekspertene.

Testen inneholder også en prissammenligning av de forskjellige barbermaskinene slik at du enkelt får oversikt over de billigste forhandlerne i Norge.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Be the first to leave a review.

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse