Nesehårtrimmer test-guide: Her er de beste nesehårfjernerne

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

Har du noen gang irritert deg over at nesehårene er for lange, eller synes du det er flaut å vite at nesehårene stikker ut av nesa slik at alle rundt deg kan se det? Da vil en nesehårtrimmer være midt i blinken for deg. En nesetrimmer kan gjøre det både enkelt, praktisk og smertefritt for deg å redusere lengden på hårene i nesen. 

Det finnes utrolig mange ulike modeller å velge mellom – og derfor har vi gjort arbeidet med å finne frem til noen av de beste modellene basert på ærlige brukeranmeldelser som forbrukere har skrevet etter å ha testet trimmerne i praksis over tid. 

Dette bør du tenke på før du kjøper en nesehårtrimmer:

 • Type: Hva slags hode modellen har vil påvirke hvor lett trimmeren kan nå hårene på innsiden av nesen eller øret. Sjekk også at tuppen er lang nok og hvor trygg modellen er i bruk. Typen nesehårtrimmer er viktig å tenke over da dette vil avgjøre hvor effektivt resultatet vil bli. 
 • Pris: Når du kjøper en nesehårtrimmer må du tenke over budsjettet ditt: Hvor mye er du villig til å bruke? Dette produktet kommer i ulike prisklasser, og med det følger kvalitet. Du må derfor vurdere dine personlige behov og hvor mye du vil bruke.
 • Størrelse: En annen viktig vurdering å ta er størrelsen på trimmeren. Dette vil påvirke hvor effektivt og enkelt det er å trimme håret – og om modellen også er lett å ta med når du er ute på farten eller for eksempel skal ut og reise.
 • Strømkilde: Enkelte nesehårtrimmere er laget for å kobles til en stikkontakt, mens andre er manuelle. I tillegg finnes det modeller som kun går på batteri. Velg en som passer dine behov best.
 • Brukeranmeldelser: Når du velger et produkt er det alltid en god idé å se hva andre kunder sier om produktet og forhandlerne, og i tillegg se på ekspertanmeldelser og offisielle tester av produktene.

arrow-more

Slik vurderer og velger vi ut produktene

I denne artikkelen analyserer og sammenligner vi en rekke anerkjente og populære forhandlere på jakt etter de beste produktene på markedet. Vi har partnerskap med en rekke av landets største forhandlere, og selv om dette kan ha en innflytelse på utvalget av produkyrt til artikkelen, så beror anbefalingene våre på redaksjonens faglige og subjektive vurdering.

Hos Forbrukerliv vurderer vi produkterne ut ifra parametere som:

  1
 • Brukeranmeldelser, f.eks. Trustpilot score
 • 2
 • Produktets egenskaper og spesifikasjoner
 • 3
 • Forhandlerens garantier, service og omdømme
 • 4
 • Kunnskap og data om hva leserne våre foretrekker
 • 5
 • Eventuelle offisielle tester

Alt dette måles opp imot pris og kvalitet. Det er viktig å nevne at rekkefølgen i artikkelen ikke representerer en rangering av produktene, men en gjennomgang av noen av markedets beste produkter til ulike behov.


Panasonic ER-GN30 – nesehårtrimmer til alt av ansiktshår

 • 4,6 av 5 stjerner fra brukerne hos Google Shopping

Panasonic ER-GN30

Panasonic ER-GN30 Nesehårtrimmer er ypperlig dersom du vil ha en nesehårfjerner som er veldig nøyaktig når det kommer til trimming av både nesehårene og alt annet hår som kan befinne seg i ansiktet. Dette er en praktisk modell laget av kvalitetsmaterialer med 2 roterende drivkniver. 

 • Praktisk modell
 • Kvalitetsmaterialer
 • 2 roterende drivkniver

Forbrukerliv sin vurdering

Vi har kåret denne modellen til «Vår anbefaling» da vi er utrolig imponerte over modellens kvalitet. Ikke bare kan den brukes til hårene i nesen, men dersom du for eksempel vil trimme skjegget eller ørene så kan du også bruke modellen til dette – noe vi liker svært godt. 

Fordeler

 • Ergonomisk design
 • Står av seg selv når du setter den ned
 • Effektiv i bruk
 • Smart rengjøringssystem for enkel vask
Ulemper

 • Bruker batterier som ikke er oppladbare

Dette bør du tenke på før du kjøper Panasonic ER-GN30 Nesehårtrimmer:

Veier kun 62 gram
Denne modellen måler 13.2 x 3.3 x 3.6 cm og veier kun 62 gram. I praksis betyr dette at du enkelt kan holde modellen i lang tid uten å bli sliten i armene, for den er både designet på en ergonomisk måte som lar deg komme til over alt, pluss at vekten er lett nok til at du skal kunne orke å holde den foran ansiktet over tid.

Bruker batterier
ER-GN30 bruker vanlige batterier som skal lades opp for å brukes igjen. Derfor er det viktig at du har batterier på lager slik at du kan bytte når det trengs. Modellen har imidlertid en driftstid på ca. 90 minutter, noe som er ganske lenge. 

Trimmerhode med vinkel
Trimmerhodet er vinklet på en måte som gjør det enkelt for deg å komme til i hodets hulrom – enten det er snakk om ørene eller nesen. Modellen er utrolig ergonomisk anlagt, noe du vil sette pris på når det kommer til effektivitet og enkel bruk. 

Hva sier brukerne om Panasonic ER-GN30 Nesehårtrimmer?

Brukerne hos Google Shopping elsker denne modellen og tildeler den hele 4,6 av 5 mulige stjerner. Brukerne er ekstra imponerte over  modellens ergonomiske og effektive design, men skulle ønske at det gikk an å lade opp batteriene. 

Spesifikasjoner:
Strømkilde: Batteri
Driftstid: 90 min
Vekt: 62 gram
Mål: 13.2 x 3.3 x 3.6 cm


BaByliss E650E – enkel og effektiv nesehårtrimmer

 • 4,3 av 5 stjerner fra brukerne hos Google Shopping 

BaByliss E650E

BaByliss E650E nesehårtrimmer er et perfekt valg dersom du vil ha en modell som er enkel i designet, men likevel effektiv og god i bruk. Her får du et sirkulært kuttesystem med en ekstrem presisjon – slik at du kan fjerne ansiktshåret ditt på en smertefri måte.

 • Sirkulært kuttesystem
 • Ekstrem presisjon
 • Fjerner hår smertefritt

Forbrukerliv sin vurdering

Vi har kåret denne modellen fra BaByliss til «best til prisen» da vi mener du her får utrolig mye valuta for pengene du investerer. Vi liker spesielt godt at modellen ligger i en relativt billig prisklasse – men likevel klarer å levere utrolig gode resultater. 

Fordeler

 • Trygg og enkel i bruk
 • Enkel å rengjøre
 • Hodene kan tas av og vaskes
Ulemper

 • Håndtaket er ikke vanntett og må derfor rengjøres forsiktig

Dette bør du tenke på før du kjøper BaByliss E650E Nesehårtrimmer:

Behagelig størrelse
Denne modellen måler 4.4 x 9.4 x 19.6 i cm, derfor vil den være behagelig og enkel å holde mens du tar deg av hårveksten i ansiktet. I tillegg så veier trimmeren 140 gram, derfor vil du kunne holde den foran ansiktet en god stund før det begynner å føles tungt. 

Batteridrevet med 1 times driftstid
BaByliss E650E Nesehår trimmer bruker batterier som strømkilde, og da vil du få en driftstid på en hel time. Det er mer enn nok til at du skal kunne fjerne ansiktshåret med nøye presisjon og ta all den tiden du trenger. 

Avtakbart hode
Hodet til kutteren kan tas av, noe som gjør den enkel å rengjøre. Dersom du skal skylle hodet i vann så er det imidlertid viktig at du sørger for at det er helt tørt før du monterer det på igjen. Hodet har en god størrelse som passer til alle slags brukere. 

Hva sier brukerne om BaByliss E650E Nesehårstrimmer?

Brukerne hos Google Shopping tildeler BaByliss E650E Nesehårstrimmer hele 4,3 av 5 mulige stjerner etter å ha testet modellen i praksis. Brukerne er ekstra glade for den gode størrelsen og enkle rengjøringen, men skulle ønske at modellen var vanntett. 

Spesifikasjoner:
Strømkilde: Batteri
Driftstid: 60 min
Vekt: 140 gram
Mål: 4.4 x 9.4 x 19.6 cm


Slik bruker du nesehårtrimmeren din riktig

Velg de riktige verktøyene: Det er flere måter å trimme hårene i nesen på. Bestem deg for om du vil bruke en elektrisk nesehår trimmer – slik som de produktene som er beskrevet i denne artikkelen, eller en manuell versjon. Den elektriske modellen har den fordelen at den kan brukes med kun én hånd, noe som gjør arbeidet mye enklere.

Trimme-prosessen

Finn først et passende sted. Det er viktig at du kan se hva du gjør mens du trimmer nesehårene. Velg derfor et sted som er godt opplyst hvor det finnes et klart og tydelig speil. Deretter er det viktig at du rengjør nesen din. Før du begynner å trimme hårene så er det lurt å rense nesen for skitt. Hold nesen under rennende vann og tørk med en fuktig klut. Trim deretter hårene med langsomme bevegelser. Under trimming er det viktig at du jobber sakte slik at du ikke kutter deg. Start med de lengste, laveste hårene og jobb deg oppover mot de kortere hårene lenger opp. Klipp alltid kun de ytre nesehårene. Helt til slutt kan du finjustere hårtrimmingen. Skyv eventuelt nesen oppover slik at neseborene åpner seg mer. Klipp forsiktig overflødig hår for et ekstra fint resultat. Deretter kan du rengjøre nesen igjen om du ønsker – slik at du unngår å puste inn små løse hårstrå.

Rengjøring av trimmeren

Etter bruk er det viktig at du husker å rense nesehårtrimmeren. Dette vil forhindre at hår klumper seg sammen inni apparatet slik at det blir skadet. Her vil vi vise deg – steg for steg – hvordan du rengjør nesehårtrimmeren din. 

 1.  Slå av apparatet og ta av hodet. Her finnes det som regel en liten rille for å opp samle hår.
 2. Sørg for at alt løst hår er fjernet fra hodet.
 3. Rengjør hodet under varmt rennende vann.
 4. Tørk forsiktig av tuppen med en bomullspinne dyppet i alkohol for å drepe eventuelle bakterier.
 5. La apparatet lufttørke til all fuktighet er borte.
 6. Skru på hodet igjen – og eventuelle sikkerhetshetter – og så er nesehårtrimmeren din er klar til bruk igjen.

Må man kjøpe en dedikert nesehårtrimmer?

Nei, du behøver ikke nødvendigvis å kjøpe en dedikert nesehårtrimmer. Du kan også bruke en skjeggtrimmer eller en hårklipper som har vedlegg spesielt designet for å fjerne nese- og ørehår. Disse vedleggene er utformet for å være skånsomme mot følsomme områder som nesen, samtidig som de effektivt fjerner uønskede hår. Det kan være en mer allsidig løsning hvis du allerede har en slik trimmer.


Beskrivelse av kilder og tester

Vi håper du føler at det ligger mye arbeid bak denne artikkelen. Vi ønsker å gi deg en objektiv vurdering av alle produkter, og derfor stoler vi på både offisielle forbrukerråd, eksterne eksperter og forbrukernes egne anmeldelser på tvers av både danske og internasjonale nettbutikker. Vårt forskningsteam har undersøkt markedet og undersøkt alle relevante kilder.I vårt arbeid har vi brukt følgende ekspertkilder og tester:
Google Shopping

Google Shopping lar brukerne søke på produkter slik at de kan finne og sammenligne ulike modeller. Her har brukerne anmeldt følgende modeller: 

Du kan lese mer om Panasonic ER-GN30 Nesehårtrimmer her.
Du kan lese mer om BaByliss E650ENesehårtrimmer her.
Du kan lese mer om Babyliss Japanese Steel MT890E Nesehårtrimmer her.
Du kan lese mer om Andis FastTrim™ Nesehårtrimmer her

Amazon.com

Amazon er en internasjonal nettbutikk der man kan kjøpe alt fra klær og sko til kjøkkenredskaper, elektronikk, film og smykker. Hos Amazon.com kan brukerne skrive anmeldelser for å hjelpe andre kjøpere. I denne omgang har brukerne anmeldt følgende modell:

Du kan lese mer om Moser 9865-1901 Easy Groom Nesehårtrimmer her.  


Tidligere anmeldte produkter – nå utgått

Nedenfor finner du produkter vi har fremhevet tidligere. Det har ikke vært mulig for oss å indentifisere forhandlere av disse modellene, men vi har beholdt dem i artikkelen i tilfelle informasjonen skulle være til nytte for deg som leser.


Andis FastTrim™ Nesehårtrimmer

Andis FastTrim Andis FastTrim™ Nesehårtrimmer er en liten, trygg og enkel modell med AA batterier og blader av rustfritt stål som gjør trimmingen smertefri og enkel for alle brukere – spesielt dersom du vil ha en praktisk modell du kan ta med på farten uten at den tar stor plass. 

 • Blader av rustfritt stål
 • 2 x AA batterier
 • Trygg modell

Forbrukerliv sin vurdering

Vi liker spesielt godt det trådløse aspektet ved denne modellen, samt størrelsen. Vi elsker at du kan ta den med deg når du er på farten – uten at den trenger å ta stor plass i håndbagasjen. Så lenge du har nok av batterier så vil denne modellen gi deg all kraften du trenger for å holde ansiktet ryddig og rent. 

Fordeler

 • Trygg modell
 • Beskyttende hetter til bladet
 • Innfelte blader
 • Enkel å rengjøre
Ulemper

 • Må rengjøres nøye etter hvert bruk

 Dette bør du tenke på før du kjøper Andis FastTrim™ Nesehårtrimmer:

Lett og liten modell
Denne trimmeren måler 6.04 x 14.6 x 19.3 cm og veier kun 99 gram. Det vil gjøre det enkelt for deg å bruke den uansett hvor du befinner deg. Modellen ligger godt i hånden og er designet på en ergonomisk optimal måte. 

2 x AA batterier
Andis FastTrim™ Nesehårstrimmer bruker 2 x AA batterier, derfor er den trådløs og enkel i bruk – så lenge du sørger for å ha nok batterier liggende. Du slipper i alle fall å måtte irritere deg over ledninger som kommer i veien mens du arbeider.

Innfelte blader
Andis FastTrim™ Nesehårtrimmer kommer med innfelte blader på trimmerhodet, og du vil derfor få en god modell som i praksis er tryggere i bruk enn en saks. Her kommer du ikke til å kutte av noe annet enn hårene som stikkes inn i maskinen. 

Hva sier brukerne om Andis FastTrim™ Nesehår trimmer?

Hos Google Shopping har brukerne tildelt Andis FastTrim™ Nesehårtrimmer hele 4,3 av 5 mulige stjerner etter å ha testet den i praksis over tid. De er spesielt imponerte over de beskyttende hettene som følger med til knivbladene, og synes den er god og trygg i bruk.

Spesifikasjoner:
Strømkilde: Batteri
Vekt: 99 gram
Mål: 6.04 x 14.6 x 19.3 cm


Njord 5-in-1 Detail Nesehårtrimmer

Njord 5-in-1 Detail

Njord 5-in-1 Detail Nesehårtrimmer gir deg hele 5 ulike modeller i 1 og samme produkt, grunnet hodene. Du vil få så mye som 5 ulike hoder med på kjøpet, slik at den kan brukes til ethvert formål. Modellen passer perfekt til nese, ører og skjegg – og er ergonomisk i designet. 

 • 5 hoder inkludert
 • Passer til nese, ører og skjegg
 • Ergonomisk grep

Forbrukerliv sin vurdering

Vi har valgt å inkludere denne modellen i vår oversikt over de beste modellene på markedet da vi elsker det multifunksjonelle designet som lar deg bruke modellen til mer enn bare nesehår. Vi liker også det gode og ergonomiske grepet, som er en stor fordel dersom den skal brukes i lang tid.

Fordeler

 • Rent og nøyaktig resultat
 • Hodene er enkel å bytte ut
 • Moderne design
 • Stabil og solid motor
Ulemper

 • Ikke oppladbar – trenger batterier

Dette bør du tenke på før du kjøper Njord 5-in-1 Detail Nesehårstrimmer:

Mini-trimmer
Njord 5-i-1 har et ergonomisk design som gjør den enkel å jobbe med. Trimmeren er behagelig i hånden, så det er lett å skape nøyaktige resultater. Trimmeren er en mini-trimmer av liten størrelse som har et lite innlegg som gjør det enkelt å fjerne eller rette selv det fineste håret i ansiktet. 

Bruker batterier
Modellen bruker vanlige batterier som må lades opp for å brukes igjen. Derfor er det viktig at du har batterier på lager slik at du kan bytte når det trengs. Du slipper heldigvis å måtte irritere deg over ledninger som kommer i veien mens du arbeider.

5 hoder
Denne Njord 5-i-1 trimmeren kommer med hele 5 forskjellige hoder, slik at du kan trimme litt mer utover det grunnleggende som du vil kunne få trimmet med en «vanlig» modell. Her kan du bytte ut hodene etter ønske og behov. 

Spesifikasjoner:
Område: Nese og ører
Presisjonstrimmer for perfekte detaljer
Detaljtrimmer for ører
Skjegg- og hårtrimmer


Moser 9865-1901 Easy Groom Nesehårtrimmer

Moser 9865-1901 Easy Groom

Moser 9865-1901 Easy Groom Nesehårtrimmer er ypperlig dersom du vil ha en oppladbar nesehårtrimmer med et roterende hode, rask lading og en hygienisk måte å rengjøre maskinen på. Modellen er både enkelt og praktisk i bruk. 

 • Roterende hode for detaljtrimming
 • Hygienisk rengjøring
 • Kort ladetid

Forbrukerliv sin vurdering

Moser 9865-1901 Easy Groom Nesehårtrimmer liker vi spesielt godt da den er oppladbar – når de fleste modeller trenger batterier som må byttes ut. Vi elsker den korte ladetiden og synes det er ekstra fint at modellen er hygienisk i bruk i en hektisk hverdag. 

Fordeler

 • Oppladbart litium-ion batteri
 • Enkel å vaske
 • 120 minutters driftstid per lading
Ulemper

 • Ikke like nøyaktig som andre modeller

Dette bør du tenke på før du kjøper Moser 9865-1901 Easy Groom Nesehårtrimmer:

Fin størrelse
Moser 9865-1901 Easy Groom Nesehårtrimmer er liten og praktisk da den måler 4.8 x 20.8 x 9.4 cm totalt. Den er i tillegg enkel å vaske og veier kun 80 gram for en lett og lynrask trimming av alt som finnes av ansiktshår. 

Oppladbare batterier
Med denne modellen vil du få med et oppladbart litium-ion batteri med på kjøpet. Dette er en stor fordel da du slipper å sørge for at du hele tiden har batterier i huset – i tillegg til at du slipper irriterende ledninger mens du bruker den. 

Roterende hode
Med Moser 9865-1901 Easy Groom Nesehårtrimmer får du et roterende trimmerhode og et hode til detaljtrimming. Dette gjør modellen utrolig effektiv når det kommer til å fjerne hår i nesa og ørene både raskt og smertefritt. 

Hva sier brukerne om Moser 9865-1901 Easy Groom Nesehårtrimmer?

Brukerne hos Amazon gir modellen 3,8 av 5 mulige stjerner etter å ha testet Moser 9865-1901 Easy Groom Nesehårtrimmer får over tid. Brukerne er ekstra imponerte  over det roterende hodet og den enkel rengjøringen, men synes den kunne være litt mer nøyaktig på vanskelige steder. 

Spesifikasjoner:
Strømkilde: Oppladbart batteri
Driftstid: 120 min
Vekt: 80 gram
Mål: 4.8 x 20.8 x 9.4 cm


Babyliss Japanese Steel MT890E Nesehårtrimmer

Babyliss Japanese Steel MT890E

Babyliss Japanese Steel MT890E Nesehårtrimmer er et glimrende valg dersom du kun vil ha det beste av det beste når det kommer til utstyr og ny teknologi til kroppen. Her får du en premium modell som gir deg hele 12 produkter i ett og samme produkt – med 5 hoder som kan brukes på hele kroppen. 

 • 12 i 1 produkt
 • 5 hoder
 • Kan brukes på hele kroppen

Forbrukerliv sin vurdering

Vi har kåret Babyliss Japanese Steel MT890E nesehårfjerner til «beste premiumvalg» da vi er utrolig imponerte over kvaliteten og alle mulighetene ved denne modellen. Vi liker spesielt de 12 ulike produktene som er samlet i ett og samme produkt, noe som sjeldent er tilfellet sammenlignet med andre modeller.

Fordeler

 • Utrolig presisjon 
 • Kraftig batteri
 • 2 timers hurtiglading
 • Kommer med mange hoder
Ulemper

 • Dyr modell

Dette bør du tenke på før du kjøper Babyliss Japanese Steel MT890E nesehårfjerner:

Fin størrelse
Babyliss Japanese Steel MT890E Nesehårtrimmer måler 18 cm i bredden, 22 cm i lengden og 9,5 cm i høyden. Modellen er solid og god å holde i, noe som vil gi deg en sylskarp presisjon uansett hvor på kroppen du skal bruke den.

Oppladbar modell
Med Babyliss Japanese Steel MT890E Nesehårstrimmer får du en nesetrimmer som kan lades opp. Her får du til og med en hurtiglading som tar kun 2 timer, og da kan du sette i gang med trimmingen igjen når du måtte ønske. 

5 hoder
Ved bruk av de 5 ulike hodene kan du bruke denne nesehårtrimmeren som 12 ulike produkter – men samlet i ett og samme produkt. Dette er mye tilbehør som følger med ved kjøpet, noe som også reflekteres i prisen – men dersom du vil ha en premium modell så er det virkelig verdt det. 

Hva sier brukerne om Babyliss Japanese Steel MT890E Nesehårtrimmer?

Denne modellen får tildelt 4,4 av 5 mulige stjerner av brukerne hos Google Shopping. Brukerne elsker alle de ulike bruksområdene modellen kan tilby, og trekker spesielt frem alle hodene som den største fordelen. 

Spesifikasjoner:
Ladetid: 120 min
Driftstid: 120 min
Bredde: 18 cm
Lengde: 22 cm
Høyde: 9,5 cm


FAQ

Hvilke nesehårtrimmere er best?
Panasonic ER-GN30 Nesehårtrimmer, BaByliss E650ENesehårtrimmer, Babyliss Japanese Steel MT890E Nesehårtrimmer, Andis FastTrim™ Nesehårtrimmer, Njord 5-in-1 Detail Nesehårtrimmer og Moser 9865-1901 Easy Groom Nesehårtrimmer.
Hva bør jeg tenke på før jeg skal kjøpe en nesehårtrimmer?
Det er viktig å vurdere dine egne preferanser: Elektrisk trimmer vs. manuell, for eksempel. Når det gjelder elektriske modellere så har du også valget mellom en batteridrevet eller en oppladbar enhet, samt en multifunksjonell enhet eller spesialisert nesehårtrimmer.
Er det vondt å bruke en nesehårtrimmer?
Selv om du har veldig lange eller tykke hår i neseboret så vil det ikke skade deg eller gjøre vondt å bruke en nesehårtrimmer. Bladene røsker ikke hårene ut med roten, og de barberer heller ikke helt inntil neseboret – de klipper dem bare til en lengde slik at de ikke stikker ut av nesen din. Tenk på det samme måte som å klippe håret på hodet.

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere