Braun barbermaskin test – Finn de beste Braun barbermaskinene – Testvinnerguide med prissammenligning

Senest opdateret den 0

Denne artikkelen handler om tester av barbermaskiner fra Braun. Formålet med artikkelen er å gi best mulig oversikt over de beste Braun barbermaskinene på markedet.

Vi har analysert et stort utvalg eksperttester hvor diverse eksperter fra inn- og utland har testet forskjellige barbermaskiner fra Braun og vurdert hvilke modeller som er best. I artikkelen finner du en gjennomgang av de maskinene som får positiv kritikk av ekspertene – samt en prissammenligning av ulike modeller.

 Det er snakk om et bredt utvalg tester. Disse spenner fra de danske og svenske forbrukerinstansene Tænk og Råd & Rön – til testmagasinene Which.co.uk og Stiftung Warentest, tyske Chip.de, Test.de og ETM Testmagazin samt avisene Politiken.dk og Aftonbladet.se.

Denne testen av Braun barbermaskiner inneholder:

🔸 Oversikt over 9 forskjellige barbermaskiner fra Braun
🔸 2 alternative barbermaskiner fra merket Philips
🔸 Prissammenligning av Braun barbermaskiner
🔸 Guide til hvordan man best rengjør barbermaskinen sin
🔸 Guide til å unngå hudirritasjon
🔸 Guide til tettest mulig barbering
🔸 Informasjon om hvordan ekspertene tester barbermaskinene
🔸 Historien om Braun
🔸 Gjennomgang av de testene vi har undersøkt samt linker til eventuell videre lesning

Vennligst merk at Forbrukerliv ikke tester produkter selv, men samler resultater fra upartiske tester slik at forbrukeren enkelt kan få en god oversikt over de beste produktene på markedet.


Braun Series 9 9291CC

✅ 4.5 av 5 mulige stjerner hos amerikanske Shavercheck.com
✅ 4,5 av 5 mulige stjerner hos Amazon.com basert på 73 brukeranmeldelser

Braun Series 9 9291CC

Butik Pris

Annoncer

5.155,00 Les mer
5.225,00 Les mer
9.025,00 Les mer

.
Både amerikanske Shavercheck.com og forbrukerne fra Amazon.com har anmeldt Braun Series 9 9291CC, og begge steder har barbermaskinen fått rosende ord med på veien. Både ekspertkilden og forbrukerne har gitt modellen 4,5 av 5 mulige stjerner.

Ekspertene fra Shavercheck.com liker spesielt godt at Braun Series 9 9291CC er en behagelig barbermaskin som sørger for en tett barbering, og forbrukerne er imponerte over at modellen er enkel å bruke og «fantastisk til og med hvis man skal barbere seg hver dag».

Hverken ekspertene eller forbrukerne finner mange ulemper ved Braun Series 9 9291CC, men Shavercheck.com nevner imidlertid at modellen er litt dyr – i tillegg til at det kan være en litt vanskelig å rengjøre den manuelt.

Ekspertene og forbrukerne: Håndterbar maskin med god yteevne 

Braun Series 9 9291CC er en populær barbermaskin både blant eksperter og forbrukere.

Shavercheck.com skriver for eksempel at Braun Series 9 9291CC er den «mest behagelige elektriske barbermaskinen på markedet, samt at den har en god yteevne – også når den brukes på lengre hår».

Dette er forbrukerne fra Amazon.com enige i, og de nevner også at denne modellen er like god som barberhøvler, derfor bruker de ikke annet enn Braun Series 9 9291CC.

En annen bruker skriver også at «når man har en jobb som krever at man er glattbarbert hver dag, så er denne modellen en livredder da kvaliteten er fantastisk».

Sist, men ikke minst, nevner Shavercheck.com at den også er velegnet til svært følsom hud, samt at den er enkel å håndtere og behagelig å holde.

De skriver også at man bør være oppmerksom på at modellens «kropp» er laget av plastikk, noe de er litt skuffet over.

Barbermaskin med spesialdesignet hode

Med Braun Series 9 9291CC får man en barbermaskin med et spesialdesignet hode. Dette hodet sørger for at hårene løftes inn mot kniven slik at de barberes så tett inntil huden som overhodet mulig.

Barbermaskinen kommer med en innebygd Responsive Intelligence-funksjon som automatisk tilpasser seg etter brukerens ansiktskonturer, noe som sikrer en mer personlig barbering.

Det er også mulig å bruke presisjonstrimmeren på de områdene som er vanskelig å barbere.

Når man er ferdig med å bruke barbermaskinen, kan man bare skylle den under springen. Den er nemlig 100% vanntett, derfor kan man også velge å barbere seg i dusjen dersom det trengs.

Barbermaskinen har en arbeidstid på cirka 50 minutter når batteriet er fulladet. Dersom maskinen er tom for batteri, må den lades i ca. 60 minutter før den er fulladet igjen.

Avansert maskin med enkel rengjøring

Braun Series 9 9291CC er utstyrt med flere avanserte og praktiske funksjoner som gjør barberingen enklere. Modellen kommer for eksempel med en chip som sørger for å lese av lengden på skjegget for å fastslå hvor mye kraft som må brukes for å oppnå en optimal barbering.

I tillegg til dette er Braun Series 9 9291CC laget for å gi en barbering som er både glatt og tett, og som samtidig er skånsom mot huden.

Modellen har hele 5 skjæreelementer som samarbeider om å fange opp flere hårstrå i ett enkelt strøk.

Maskinen kommer også med en titan-belagt trimmer som kan brukes til hårstrå som ligger flatt. Trimmeren sørger for å fange opp hår som vokser i alle retninger.

Braun Series 9 9291CC kommer med en Clean&Charge-stasjon med 5 funksjoner.

Disse 5 funksjonene inkluderer at maskinen selv velger et rengjøringsprogram, renser, smører, tørker og lader opp maskinen ved kun ett trykk på en knapp.

Spesifikasjoner – Braun Series 9 9291CC:
🔴 Vekt: 1000 gram
🔴 Antall innstillinger: 5
🔴 Arbeidstid: 50 minutter
🔴 Ladetid: 60 minutter
🔴 Med display: Ja
🔴 Kan brukes i vann: Ja
🔴 Rengjøring: Rensestasjon medfølger

Fordeler ved Braun Series 9 9291CC:
 Med Clean&Charge-stasjon
 Med 5 skjæreelementer
 100 % vanntett
 Arbeidstid på opptil 50 minutter
 Med Responsive Intelligence-funksjon


Braun Series 3 3090cc

✅ Testvinner hos tyske ETM Magazin
✅ «Sehr gut» hos tyske Chip.de

Braun barbermaskin Series 3 3090cc

Butik Pris

Annoncer

1.499,00 Les mer
1.499,00 Les mer
1.499,00 Les mer

.
Braun Series 3 3090cc har blitt testet av 2 ulike kilder fra Tyskland – ETM Magazin og Chip.de. Begge de tyske testpanelene er imponerte over modellen og gir den mange gode kommentarer med på veien. Braun Series 3 3090cc har blitt testet på flere områder før ekspertene har konkludert med at det her er snakk om en utrolig velfungerende barbermaskin.

Unikt «triple-action» klippesystem

Braun Series 3 3090cc er utstyrt med et spesielt «triple-action» klippesystem. I praksis betyr dette at modellen bruker 3 ulike klippesystemer som sammen gir tettest mulig barbering. Det er et intelligent system som tilpasser seg de forskjellige konturene i ansiktet og barberer både korte og litt lengre hår. Ekspertene skryter veldig av denne barbermaskinen på grunn av dette systemet. De legger også merke til at Braun Series 3 3090cc er utrolig velfungerende når det kommer til barbering av kinn, hals og hake.

Ergonomisk grep

Braun Series 3 3090cc har i tillegg en medfølgende presisjonstrimmer som er spesialdesignet til å barbere kinnskjegg og bart. Det følger også med et smart reiseetui som beskytter modellen når man reiser. Utover dette er modellen designet til å være god å holde med et ergonomisk grep med gummibelegg – det betyr også at man ikke mister grepet om barbermaskinen selv med våte hender.

Over 15 barberinger på én oppladning

Denne modellen er ledningsløs og går derfor på batteri. Batterilevetiden ligger på 50 minutter – som i praksis tilsvarer over 15 barberinger. Når maskinen skal lades opp tar det ca. 1 time å fullade batteriet. Modellen er utstyrt med et lite display som indikerer batterinivå og status for rengjøring. Det er enkelt å rengjøre Braun Series 3 3090cc – alt man trenger å gjøre er å skylle maskinen under springen. I tillegg kommer Braun Series 3 3090cc med en Clean & Charge-stasjon som har et automatisk renseprogram.

Fordeler ved Braun Series 3 3090cc:
«Triple action» klippesystem
 Tilpasser seg konturene i ansiktet
 Medfølgende presisjonstrimmer og reiseetui
 Ergonomisk grep
 Medfølgende rensestasjon

Her kan du se en presentasjonsvideo av modellen. Videoen er produsert av Braun:


Braun Series 5 5030s

 Testvinner hos det danske forbrukerrådet Tænk
 Testvinner hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön
 Toppscorer hos tyske Test.de

Braun Series 5 5030s

Butik Pris

Annoncer

.
Braun Series 5 5030s har blitt testet av 3 forskjellige ekspertkilder fra Danmark, Sverige og Tyskland. Alle ekspertene kommer frem til at det med Braun Series 5 5030s er snakk om en usedvanlig velfungerende barbermaskin, og derfor får modellen rene toppkarakterer. Hos Tænk og Råd & Rön blir Braun Series 5 5030s kåret til testvinner.

ActiveLift

Braun Series 5 5030s får skryt av ekspertene for den gode barberingsopplevelsen – ikke minst på grunn av den tette barberingen som foretas med den unike teknologien ActiveLift med tredobbelt skjærehode. ActiveLift-teknologien fungerer ved at den går inn og løfter hårene helt inntil røttene og raskt kutter over – også de flatliggende hårene som det ofte finnes mange av på halsen.

Tilpasser seg ansiktet

Braun Series 5 5030s er en prisvennlig barbermaskin uten at det går utover kvaliteten eller teknologien. Dette er en intelligent barbermaskin med teknologien Flex Motion Tec – som betyr at barbermaskinen selv tilpasser seg huden og konturene i ansiktet for å gi en tettere barbering. Hodet på Braun Series 5 5030s har forskjellige hullstørrelser som hjelper til med å fange opp enda flere hår.

45 minutters barbering

Denne barbermaskinen er en ledningsfri modell som går på batteri. Batterilevetiden er ikke den lengste på markedet, men med 45 minutter kan man lett foreta nesten 15 barberinger per oppladning. Oppladningstiden ligger på 1 time for å fullade batteriet. Braun Series 5 5030s har et lite display som angir batteriets status.

Fordeler ved Braun Series 5 5030s:
Prisvennlig barbermaskin
ActiveLift-funksjon som løfter flatliggende hår
Flex Motion Tec – tilpasser seg ansiktets konturer
Hode med forskjellige hullstørrelser
Display som angir batterinivå


Braun CoolTec CT4s Wet & Dry

 Testvinner hos det danske forbrukerrådet Tænk

Braun °CoolTec CT4s Wet&Dry

Butik Pris

Annoncer

1.199,00 Les mer
1.465,00 Les mer
1.465,00 Les mer

.
Det danske forbrukerrådet Tænk har inkludert modellen Braun CoolTec CT4s Wet & Dry i en test av flere forskjellige barbermaskiner. Maskinene har blitt testet på parametere som design, barberingsevner og brukervennlighet. Her klarer Braun CoolTec CT4s Wet & Dry seg så godt at modellen kåres til testvinner. Her er det derfor snakk om en virkelig god barbermaskin.

Kjøler ned huden med Cool Tec

Braun CoolTec CT4s Wet & Dry er en utrolig velfungerende barbermaskin av veldig god kvalitet. Teknologien på denne modellen er av høyeste kvalitet ettersom Braun CoolTec CT4s Wet & Dry er utstyrt med en unik nedkjølingsfunksjon kalt Cool Tec. Denne teknologien fungerer ved at hele barbermaskinen holdes kjølig under barberingen. Da unngår man at maskinen blir opphetet av varmen som vanligvis produseres under bruk.

God til følsom hud

Når modellen holdes kjølig reduseres hudirritasjonen og gjør det mye mer behagelig å foreta en barbering. Ettersom barbermaskinen er utstyrt med den spesielle teknologien Cool Tec vil Braun CoolTec CT4s Wet & Dry være fordelaktig til den forbrukeren som har følsom hud eller en tendens til å oppleve hudirritasjon ved barbering.

Ta barbermaskinen med i dusjen

Ettersom Braun CoolTec CT4s Wet & Dry har navnet Wet & Dry fungerer den også godt i vann. Hvis man vil kan man ta med seg modellen i dusjen og dermed spare tid om morgenen. Enkelte opplever også mindre hudirritasjon når barberingen foretas i fuktige omgivelser.

Fordeler ved Braun CoolTec CT4s Wet & Dry:
Unik kjølende Cool Tec-teknologi
Modellen forblir kjølig under bruk
Velegnet til følsom hud
Reduserer muligheten for hudirritasjon
Kan brukes i dusjen

Her kan du se Braun sin egen presentasjon av modellen:


Braun Series 7 790CC 4

 Toppscorer hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön

Braun Serie 7 -7898

Butik Pris

Annoncer

1.818,00 Les mer
2.005,00 Les mer
3.065,00 Les mer

.
Den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön foretar omfattende tester av ulike forbrukerprodukter. Det testes et stort antall modeller for å finne frem til hvilke som er best. Her har Råd & Rön testet barbermaskiner, og modellen Braun Series 7 790CC 4 ble også inkludert i testen til de svenske ekspertene. Modellen klarer seg så godt at Råd & Rön plasserer modellen som toppscorer.

Til individuelle behov

Braun Series 7 790CC 4 er skapt til å fungere bra på alle hud- og skjeggtyper. Med Braun Series 7 790CC 4 er det snakk om en intelligent maskin som selv registrerer konturene av ansiktet og skjegget – deretter tilpasser maskinen selv tettheten av barberingen for et optimalt resultat.

Man kan også stille inn modellen manuelt etter hudens og skjeggets tilstand. Her kan man velge mellom 3 forskjellige innstillinger: Intensiv, normal og sensitiv. Sensitiv modus vil være et godt valg dersom man har følsom hud eller en tendens til å oppleve hudirritasjon.

ActiveLift-teknologi

Denne modellen er utstyrt med et spesialformet barberingshode med den patenterte teknologien ActiveLift. Denne teknologien fanger også opp hår som ligger flatt inntil huden – dette er spesielt viktig på halsen. Her foretas det 130 bevegelser i sekundet med en asymmetrisk form. Derfor er Braun Series 7 790CC 4 skapt til å håndtere både skjegg i ansiktet og på halsen. Med geometriske hull som fanger opp flere hår sørger den unike Opti Foil-teknologien for at barberingen blir enda tettere. Det følger også med en trimmer til lengre hår.

Medfølgende rensestasjon

Braun Series 7 790CC 4 er en ledningsfri barbermaskin som går på batteri. Modellen har en batterilevetid på 50 minutter som vil holde til ca. 17 barberinger – deretter tar det ca. 1 time å fullade batteriet igjen. Rengjøringen av Braun Series 7 790CC 4 er også enkel. Ettersom modellen kommer med en egen rensestasjon foretas rengjøringen automatisk, og det automatiske renseprogrammet aktiveres med kun ett trykk. På rensestasjonen kan man også lade, smøre og tørke barbermaskinen.

Hvis man vil rengjøre maskinen raskere og manuelt kan man bare skylle den under springen. Som en bonus følger det også med et smart reiseetui som beskytter barbermaskinen mens man reiser.

Fordeler ved Braun Series 7 790CC 4:
Avansert barbermaskin som barberer etter ansiktets former
3 innstillinger – intensiv, normal og sensitiv
ActiveLift-teknologi fanger flatliggende hår
Tett barbering med Opti Foil-teknologi
Medfølgende rensestasjon


Braun Series 7 -7898cc

 Toppscorer hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön

Braun Serie 7 -7898

Butik Pris

Annoncer

.
Braun Series 7 -7898 cc har blitt inkludert i en test av barbermaskiner som er utført av den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön. De svenske ekspertene har foretatt en stor test av ulike barbermaskiner der de har testet maskinene på forskjellige parametere som gir grunnlag for å kunne gi en overordnet karakter til alle modellene. De svenske ekspertene er veldig fornøyde med Braun Series 7 -7898 cc – faktisk så imponerte at de gir modellen en veldig høy plassering i testen og kårer den til toppscorer.

Løfter opp hårene

Denne barbermaskinen fra Braun er designet til å kunne brukes på alle typer skjegg slik at den er like fordelaktig for menn med helt kort skjegg som for de med litt lengre. Derfor er Braun Series 7 -7898 cc utstyrt med et spesialdesignet barberhode som fungerer ved at det løfter opp hårene helt inntil bladet som kutter skjegget så tett inntil huden som mulig. Dette gir en helt tett barbering – og ettersom kontakten med huden er minimal etterlates huden helt glatt og uten irritasjon.

Virker også i dusjen

For å være så allsidig som mulig kan man bruke Braun Series 7 -7898 cc på både våt og tørr hud. Hvis man vil effektivisere morgenrutinen kan man også ta med seg modellen i dusjen da den fungerer godt i vann. Enkelte opplever mye mindre hudirritasjon når barberingen foretas mens huden er varm og fuktig da dette gjør huden jevnere.

Braun Series 7 -7898 cc er ledningsfri og går på batteri. Modellen er designet til å være så effektiv som mulig – den kan holde i 50 minutter på én oppladning. Deretter vil det ta 1 time å fullade batteriet igjen. På 1 oppladning vil det være nok tid til ca. 17 barberinger.

Medfølgende rensestasjon

Rengjøringen av denne modellen fungerer veldig enkelt. Man kan velge å skylle modellen manuelt under springen, men ettersom Braun Series 7 -7898 cc kommer med en egen rensestasjon kan rengjøringen også foretas av modellen selv. Det finnes nemlig et automatisk renseprogram som tar seg av oppgaven med kun ett trykk.

Fordeler ved Braun Series 7 -7898 cc:
God til alle skjeggtyper med spesialdesignet barberhode
Gir en glatt og tett barbering med minst mulig hudirritasjon
Kan brukes på både tørr og våt hud – også i dusjen
Batterilevetid på 50 minutter
Medfølgende rensestasjon med automatisk renseprogram

Her kan du se en generell presentasjon av Brauns Serie 7 som også inkluderer modellen Braun 7 -7898 cc:

https://www.youtube.com/watch?v=evUrxZ-UJRk&t=12s


Braun Series 3 3050cc

Testvinner hos teknologimagasinet Tek.no

Braun Series 3 3050cc

Butik Pris

Annoncer

1.435,00 Les mer
1.435,00 Les mer
1.435,00 Les mer

.
Teknologimagasin Tek.no har foretatt en test av barbermaskiner som alle ligger innenfor et rimelig budsjett.

Modellen Braun Series 3 3050cc er inkludert i denne test, og de norske ekspertene har vurdert alle modellene ut ifra de samme kriteriene. Dette inkluderer blant annet barberingsevner, funksjoner, batteri og håndterbarhet. Braun Series 3 3050cc klarer seg utrolig godt i testen, og derfor blir modellen kåret til testvinner.

Triple-action barberhode

Braun Series 3 3050cc er designet til å gi en helt tett barbering – selv etter opptil 3 dager uten barbering. Modellen har et triple action barberhode som beveger seg på flere nivåer og samtidig kan registrere både lengden på skjegget og individuelle konturer i ansiktet slik at hår som er vanskelige å nå også blir fanget opp og kuttet.

Videre er Braun Series 3 3050cc designet med batteri, og arbeidstiden ligger på ca. 45 minutter per lading. Det følger også med en rensebørste til modellen samt et beskyttelseslokk. Modellen kommer også med et display som gjør barberingen mer oversiktlig.

Micro-Combe teknologi

Denne barbermaskinen kommer også med teknologien Micro Combe. Denne teknologien gjør at maskinen lett vil kunne barbere lengre skjegg.

Teknologien fungerer ved at modellen er utstyrt med 2 avlange blader samt et ekstra blad i midten. Det midterste bladet har som funksjon å kutte over de lengre hårene.

I tillegg til rensebørsten følger det også med en Clean & Charge-stasjon med Braun Series 3 3050cc. Her blir bladene både renset og smurt – og det er også her ladingen foregår.

God og tett barbering, ifølge ekspertene

Braun Series 3 3050cc er blitt testet av de norske ekspertene fra Tek.no hvor modellen kåres til testvinner i en test av flere modeller.

Tek.no forklarer at modellen er svært velfungerende og gir en meget tett barbering, men den etterlater et par hår som er ekstra utstikkende – noe som er en ulempe ved modellen ifølge ekspertene. Det nevnes imidlertid at denne barbermaskinen likevel leverer den tetteste barberingen av alle modellene som ble testet.

Tek.no skriver at denne modellen også kommer med en god komfort da den føles bra mot huden, i tillegg til at den er behagelig å bruke. Modellen har også en veldig god og lang batteritid.

På minussiden forklarer Tek.no at denne modellen ikke er vanntett og derfor ikke kan brukes i dusjen, noe som ekspertene hadde foretrukket at den kunne.

Spesifikasjoner – Braun Series 3 3050cc:
🔴 Vekt: 930 gram
🔴 Arbeidstid: 45 minutter
🔴 Ladetid: 60 minutter
🔴 Med display: Ja
🔴 Kan brukes i vann: Nei
🔴 Rengjøring: Rensebørste og rensestasjon medfølger

Fordeler ved Braun Series 3 3050cc:
Modell med triple-action barberhode
Tilpasser seg individuelt til brukerens ansikt
God batteritid
Med Micro-Combe teknologi
Modell med display

Her kan du se en presentasjonsvideo av modellen. Videoen er utarbeidet av ShaverCheck:


Braun Series 7 7899cc

5 av 5 stjerner hos bloggen The Squash Chronicles

Braun Series 7 7899cc

Butik Pris

Annoncer

2.799,00 Les mer
2.799,00 Les mer
2.799,00 Les mer

.
Barbermaskinen Braun Series 7 7899cc er blitt testet av bloggen The Squash Chronicles for å finne ut hvor godt modellen fungerer for en «vanlig» person. Braun Series 7 7899cc imponerer kraftig, noe som resulterer i en absolutt toppscore med 5 av 5 mulige stjerner.

Intelligent modell

Braun Series 7 7899cc vil være et godt valg for den forbrukeren som vil ha en barbermaskin med moderne teknologi.

Denne modellen kommer nemlig med 4 synkroniserte skjæreelementer samt en sonisk teknologi som gjør at barberingen blir så tett som mulig. Den er også smart nok til å kunne registrere hvert enkelt hårstrå og tilpasse seg deretter. Hårene løftes nemlig opp fra huden og inn mot knivene hvor de kuttes så tett inntil huden som mulig.

Velg intensitet selv

Braun Series 7 7899cc kommer med 5 valgmuligheter for barbering når det kommer til intensitet. I den ene enden av skalaen kan man velge en svært intens barbering, men man kan også velge at maskinen skal arbeide så sensitivt som mulig – noe som minsker eventuell hudirritasjon.

Braun Series 7 7899cc kommer også med den unike rensestasjonen Clean & Charge som både renser, smører og holder modellen ren. Braun Series 7 7899cc er vanntett og kan brukes på både våt og tørr hud – man kan også ta den med i dusjen. Modellen har en lang batteritid med en arbeidstid på 50 minutter per lading.

Barbermaskin med mange fordeler, ifølge ekspertene

Braun Series 7 7899cc er blitt testet av bloggen The Squash Chronicles, og herfra får modellen mye skryt.

Modellen roses nemlig for virkelig mange aspekter og får ingen vesentlig kritikk. Dette inkluderer at modellen vurderes til å være flott og enkel i designet. Den kommer med et godt display og har en kvalitet som både er solid og robust.

Også barberingsevnene er gode ifølge ekspertene. det fremheves at modellen er god til å gi en tett barbering med et godt barberhode – og den er også veldig enkel i bruk.

Spesifikasjoner – Braun Series 7 7899cc:
🔴 Vekt: 1110 gram
🔴 Antall innstillinger: 5
🔴 Arbeidstid: 50 minutter
🔴 Ladetid: 60 minutter
🔴 Med display: Ja
🔴 Kan brukes i vann: Ja
🔴 Rengjøring: Rensebørste og rensestasjon medfølger

Fordeler ved Braun Series 7 7899cc:
Modell med 4 synkroniserte skjæreelementer
Sonisk teknologi
5 forskjellige innstillinger
Vanntett
Kan brukes på både tørt og våt hud


Braun Series 3 3040s

✅ Kåret til «Redaktørens Valg» hos nettmagasinet Shavercheck.com
✅ God anmeldelse hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön
✅ 4 av 5 stjerner hos det tyske testmagasinet Testberichte.de
✅ 65 av 100 poeng hos Englands største testmagasin Which.co.uk

Braun Series 3 3040s

Butik Pris

Annoncer

.
Braun Series 3 3040s er blitt testet og anmeldt av de fire ekspertkildene Shavercheck.com, Råd & Rön, Testberichte.de og Which.co.uk. Ekspertene er fornøyde med barbermaskinen, derfor gir alle instansene denne modellen mange rosende ord med på veien.

De er spesielt fornøyde med at maskinen barberer tett samt at den er utstyrt med en effektiv yteevne. De er imidlertid ikke like fornøyde med hvordan maskinen klarer seg når det kommer til lange hår.

Effektiv og glatt barbering ifølge ekspertene

Ifølge de fire ekspertene så er Braun Series 3 3040s en utmerket barbermaskin som oppfyller de flestes behov. Ekspertene fra Shavercheck.com forklarer for eksempel at maskinen gir en «glatt, tett og behagelig barbering».

Testberichte.de er enige i disse uttalelsene og er i tillegg fornøyde med at maskinen ikke «etterlater noen irritasjon etter barbering hvis huden er følsom». Flere eksperter nevner også at det er bra at man kan bruke barbermaskinen i vann.

Selv om ekspertene generelt sett er positive når det gjelder Braun Series 3 3040s så mener de at støynivået ikke er helt optimalt under barbering.

Funksjonell barbermaskin med oppladbart batteri

Braun Series 3 3040s er en praktisk og funksjonell barbermaskin med et spesialdesignet hode. Dette hodet sørger for at hårene blir ledet inn mot kniven slik at resultatet blir glattere. Man kan i tillegg ta med seg maskinen inn i dusjen fordi den kan brukes på både våt og tørr hud.

Dette er en oppladbar maskin, og batteriet kan lades når det er behov for det. Selve batteritiden er på 45 minutter, men ladetiden er på 105 minutter for å fullade batteriet.

Barbermaskinen kommer i tillegg med et hurtigladesystem slik at maskinen kan brukes i rundt 5 minutter. Dette er ideelt hvis man har det travelt og ikke kan vente på at Braun Series 3 3040s skal bli fullt oppladet.

Med innebygd presisjonstrimmer

Med Braun Series 3 3040s får man en barbermaskin som er utstyrt med en innebygd presisjonstrimmer. Dermed kan man enklere forme og trimme kinnskjegget og barten. Det følger også med en rensebørste ved kjøp av modellen.

Sist, men ikke minst har modellen tre barberblad som sørger for å tilpasse seg etter brukerens ansikt. I tillegg fanger Micro Comb opp flere hår av gangen slik at barberingen går enda raskere. 

Fordeler ved Braun Series 3 3040s:
Micro Comb
Hurtigladesystem
Innebygd presisjonstrimmer
Kan brukes på både våt og tørr hud
Spesialdesignet barberhode


Alternativer til barbermaskiner fra Braun

I det forrige avsnittet har vi gjennomgått et stort utvalg av forskjellige barbermaskiner fra Braun. I dette avsnittet vil vi gjennomgå 2 andre modeller fra Philips for å vise hva markedet byr på av andre gode barbermaskiner.

Vi gjennomgår de 2 barbermaskinene fra Philips på samme måte som modellene fra Braun.


Philips S5110/06

 Kåret til «godt kjøp» hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön

Philips S5110 06

Butik Pris

Annoncer

.
Den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön har testet en lang rekke barbermaskiner hvor de har sett på ulike parametere som design, brukervennlighet, funksjonalitet og prestasjon. De svenske ekspertene har også inkludert modellen Philips S5110/06 i denne testen og konkluderer med at Philips S5110/06 er en veldig god barbermaskin som får tittelen «godt kjøp».

Spesialdesignet barberhode

Philips S5110/06 er laget til mannen som vil ha en tett og glatt barbering samt en barbermaskin som tar seg godt ut på badet. Den har et pent og maskulint ytre med en dyp sort farge. Philips S5110/06 er skapt til den moderne og travle mannen som vil ha en tett og grundig barbering.

Modellen er utstyrt med et unikt barberhode som er spesialdesignet til å lede hårene inn mot barberbladet. Dette gir en så tett barbering som mulig mens hodet beveger seg i 5 forskjellige retninger for en så høy effektivitet som mulig.

Ergonomisk grep

Philips S5110/06 er utstyrt med et godt og ergonomisk grep som gjør at hånden holder godt rundt maskinen. Dette vil gjøre barberingen enda mer stabil og nøyaktig. Philips S5110/06 er velegnet til alle slags menn – selv de med veldig forskjellige preferanser når det kommer til skjegg.

Modellen er effektiv både på helt korte og litt lengre hår. Bladet fungerer ved at det løfter opp hårstråene og kutter de helt inntil huden. Det følger også med en presisjonstrimmer som er spesialdesignet til kinnskjegg eller bart dersom man vil ha en nøyaktig barbering på et bestemt område.

Indikator for batteri og rengjøring

Philips S5110/06 er en ledningsfri barbermaskin som går på batteri. Uten ledning får man bedre bevegelsesfrihet. Batteriet har en levetid på 40 minutter før det må lades igjen – det tar ca. 1 time å fullade batteriet. Det er ikke den lengste batteritiden på markedet, men fremdeles nok til å foreta over 10 barberinger.

Maskinen er utstyrt med et lite display med 2 indikatorer. Den ene er en batteriindikator som viser når batteriet er lavt, og den andre er en rengjøringsindikator som viser når det er på tide å rense modellen slik at den holder seg mest mulig effektiv.

Å rengjøre Philips S5110/06 er veldig enkelt da man bare kan skylle modellen under springen.

Fordeler ved Philips S5110/06:
Unikt barberhode som er spesialdesignet til å lede hårene inn mot bladet
barberhode som beveger seg i 5 forskjellige retninger
Ergonomisk grep
Presisjonstrimmer til kinnskjegg og bart
Display med indikator for både batteri og rengjøring

Her kan du se en presentasjon av maskinen. Videoen er utarbeidet av Philips:


Philips Serie 9 S9711/31

 Testvinner hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön
 Kåret til «best buy» hos det engelske testmagasinet Which.co.uk

Philips S9711 31

Butik Pris

Annoncer

4.499,00 Les mer

.
2 forskjellige ekspertpaneler har testet modellen Philips S9711/31. Her er det snakk om den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön samt det store engelske testmagasinet Which.co.uk som hjelper forbrukerne med å finne de beste produktene innenfor ulike kategorier.

Både hos Råd & Rön og Which.co.uk vurderer ekspertene at Philips S9711/31 utmerker seg godt. De svenske og engelske ekspertene er enige om å kåre denne modellen til et godt kjøp. Hos Råd og Rön blir modellen stemplet som testvinner.

V-Track-teknologi

Med Philips S9711/31 er det snakk om en barbermaskin som er utstyrt med den nyeste teknologien innen barbermaskiner – derfor er ikke dette den mest prisvennlige barbermaskinen på markedet, men til gjengjeld får man veldig mye for pengene.

Denne barbermaskinen er utstyrt med det patenterte V-Track-systemet fra Philips – som er laget for å fange opp alle hårstrå uansett vokseretning. Deretter løftes hårene opp og kuttes av. Dette komplementeres av barberhodene som beveger seg i hele 8 forskjellige retninger – da er man sikret en så glatt og tett barbering som mulig.

Velg mellom 3 forskjellige innstillinger

Uansett hva slags skjegg man har så vil Philips S9711/31 være et godt valg. Modellen er effektiv både når det gjelder korte og lengre hår, men den fungerer også godt til hår som vokser i forskjellige retninger.

For en så individuell barbering som mulig kan man stille inn modellen med 3 forskjellige innstillinger avhengig av hudens tekstur: Man kan velge mellom normal eller rask barbering – samt barbering til sensitiv hud. Innstillingen til sensitiv hud kan være med på å redusere eventuell hudirritasjon.

Utover dette følger det også med en skjeggtrimmer til stubber eller spesialtrimmet skjegg.

Ta modellen med i dusjen

Philips S9711/31 er en ledningsfri barbermaskin som dermed gir brukeren bedre bevegelsesfrihet. Modellen går på batteri og har en lang batterilevetid på 50 minutter etter 1 ladning – dette tilsvarer ca. 17 barberinger. Det tar ca. 1 time å fullade batteriet, men det finnes også en hurtigladingsfunksjon til én enkelt barbering.

Dette er en allsidig barbermaskin på flere måter – man kan derfor barbere både våt og tørr hud. Man kan også ta maskinen med i dusjen dersom man vil effektivisere morgenrutinen sin.

Videre er Philips S9711/31 også vaskbar, og når modellen skal rengjøres trenger man bare å skylle den under springen.

Fordeler ved Philips S9711/31:
V-Track-barberingssystem for effektiv barbering
Barberhodene beveger seg i 8 forskjellige retninger
Kan stilles inn til normal, rask eller sensitiv barbering
Kan brukes på både våt og tørr hud – også i dusjen
Batterilevetid på 50 minutter – pluss mulighet for hurtiglading

Her kan du se en presentasjonsvideo av modellen. Videoen er utarbeidet av Philips: 


Guide: Slik rengjør du barbermaskinen din 💦

Braun skriver at det er viktig å lære seg å gjøre barbermaskinen sin helt ren. Derfor har de laget denne korte guiden for å vise hvordan man best kan gjøre dette og hvilke muligheter man har:

Rensestasjonen: Den letteste og mest hygieniske rengjøringsmuligheten får man med en rensestasjon. Med ett enkelt trykk på en knapp setter den i gang et automatisk rengjøringsprogram. Hos Braun kalles disse rensestasjonene for Clean & Charge. I tillegg til rengjøring sørger rensestasjonen også for å tørke maskinen helt og lade batteriene.

Manuell rengjøring: Hvis man ikke har en rensestasjon kan man foreta rengjøringen manuelt. Braun skriver at stort sett alle dagens barbermaskiner fra Braun kan skylles under springen. Man kan eventuelt tilsette litt flytende såpe.

Vedlikehold: Det er også viktig med vedlikehold i tillegg til rengjøringen. Braun skriver at man etter halvannet år vil ha barbert like mange hår som det finnes gresstrå på en fotballbane. Derfor vil det være nødvendig å bytte ut bladene etter ca. halvannet år for å opprettholde optimal effektivitet.

Det engelske testmagasinet Which.co.uk skriver at man helst bør rengjøre barbermaskinen sin hver dag – dette er imidlertid avhengig av hvor ofte man bruker den og hvor raskt skjegget vokser. Som hovedregel bør man i alle fall rengjøre maskinen etter hvert tredje bruk.

Which.co.uk skriver at man ved den daglige rengjøringen kun trenger å tømme ut hårene eller skylle maskinen under springen. Man bør foreta en mer dyptgående rengjøring minst én gang i måneden hvis barbermaskinen ikke har en medfølgende rensestasjon.

Ved den manuelle rengjøringen trenger man bare å ta bladene av barberhodet, for her hoper det seg ofte opp hår og hudceller. Alle avtakbare deler bør avmonteres og rengjøres separat med litt vann. La alle delene tørke helt før barbermaskinen settes sammen igjen. Etter rengjøringen av barbermaskinen anbefaler Which.co.uk at man bruker litt spesialolje på bladene (følger ofte med på kjøpet) slik at de holder seg velsmurte.


Slik unngår du irritert hud etter barbering

 På hjemmesiden sin skriver Braun at et av deres største fokusområder når de designer barbermaskiner handler om hudpleie. De fleste menn vil oppleve hudirritasjon og rødhet av og til, men med få enkle tiltak kan man unngå dette:

Velg den riktige barbermaskinen: Velg en ordentlig barbermaskin som opererer med små, sirkulære bevegelser eller rette linjer hvor man ikke trykker for hardt mot huden. Flere av dagens barbermaskiner har også en nedkjølingsfunksjon som sørger for at varmen fra barbermaskinen ikke irriterer huden.

Våt eller tørr: Det er en smakssak om man foretrekker å barbere huden i våt eller tørr tilstand. Barberskum eller -gel mykner huden og gjør den mindre utsatt for irritasjon, men hvis man foretrekker en tørr barbering bør man ikke vaske ansiktet rett før man barberer seg da huden ofte er litt hoven etter vask.

Gå for en intelligent barbermaskin: En intelligent barbermaskin hjelper selv til med å finne ut av konturene og tettheten på hårveksten i ansiktet.

En effektiv barbermaskin: Barbermaskinen skal være så effektiv som mulig slik at man ikke trenger å barbere mange ganger på samme sted – færre strøk reduserer hudirritasjon. Velg også gjerne en barbermaskin som tilfører et lite lag fett mellom huden og bladene. Flere barbermaskiner har også justerbare innstillinger for barbering – velg gjerne en modell med en innstilling til sensitiv hud.

Etterbehandling av huden: Husk å ta godt vare på huden etter barberingen. Skyll ansiktet med litt kaldt vann og husk å bruke aftershave. Man kan også bruke en fuktighetskrem dersom man foretrekker det.


Slik får du en helt tett og flott barbering

Braun informerer i en tredje artikkel om hvordan man best kan få en helt tett barbering. Basert på denne artikkelen guider vi deg her slik at du kan oppnå dette:

1) Ikke begynn med å vaske ansiktet. Etter vask blir ansiktet ofte litt hovent.

2) Hvis man ikke har barbert seg på et par dager (for eksempel i løpet av helgen) er det lurt å trimme stubbene med skjeggtrimmeren først.

3) Ta fatt i barbermaskinen og strekk ut huden på følsomme områder – det gir den tetteste barberingen.

4) Hold barbermaskinen i en rett vinkel på 90 grader i forhold til huden og barber mot hårenes vokseretning. Prøv å ikke barbere flere ganger på samme område for å inngå hudirritasjon.

5) Hold et forsiktig og jevnt trykk mot huden. Man trenger ikke presse så hardt.

6) Rengjør barbermaskinen etter bruk eller behov.


Slik tester man Braun barbermaskiner 🔍

Barbermaskiner kan ligne veldig på hverandre og det kan fort bli vanskelig å skille den ene modellen fra den andre. Derfor kan det også være vanskelig å finne den beste barbermaskinen på markedet. Nettopp derfor tester forskjellige paneler forbrukerprodukter som for eksempel barbermaskiner – slik at det blir enklere for forbrukerne å velge.

I dette avsnittet avslører vi hvordan man tester barbermaskiner basert på en artikkel fra det engelske testmagasinet Which.co.uk.

Which.co.uk tester barbermaskiner fra både kjente og mindre kjente merker slik at alle modeller får mulighet til å vise hva de er gode for. Derfor vil det også være snakk om barbermaskiner i veldig ulike prisklasser. Maskinene testes på forskjellige parametere, og dette er de mest vesentlige:

Hvor tett og komfortabel blir barberingen?: Hver barbermaskin blir testet 72 ganger på 48 menn. Mennene har forskjellige typer skjegg, noen barberer seg hver dag mens andre kun barberer seg hver tredje dag. Ekspertene undersøker mennenes ansikt for å se på barberingens tetthet. Deretter ser de også etter hudirritasjon, rødhet og hår som ikke har blitt fanget opp. Mennene fyller også ut et spørreskjema slik at ekspertene kan ta deres erfaring med i betraktning.

Hvor lang er batterilevetiden?: Which.co.uk tester barbermaskinenes batterilevetid på de modellene som leveres uten ledning og strøm. Hver barbermaskin lades helt opp før det telles hvor mange 5-minutters barberinger maskinene klarer. Noen barbermaskiner har også en hurtigladingsfunksjon. Alle disse ekstrafunksjonene testes også av Which.co.uk.

Hvor lett er det å bruke og rengjøre barbermaskinen?: Which.co.uk tester hvordan barbermaskinen fungerer i praksis og hvor enkel den er å bruke. Det vurderes for eksempel hvor godt den ligger i hånden, om den vibrerer for mye og om den kan skylles under springen.

Hvor solid er barbermaskinen?: De fleste menn barberer seg om morgenen mens de fremdeles er trøtte, noe som betyr at de raskt kan miste maskinen. Derfor har Which.co.uk undersøkt hvor robuste barbermaskinene er. De har sluppet maskinene fra 80 centimeters høyde for å se om de takler fallet.

Bør man skaffe seg en barbermaskin?: Til slutt sammenfattes det om man bør investere i barbermaskinen eller ikke. 40% av vekten legges på kvaliteten på barberingen, 40% legges på hudens komfort, og de siste 20% legges på batterilevetiden.


Om Braun 

Braun ble grunnlagt i 1921 i Frankfurt i Tyskland og er i dag ledende på verdensmarkedet innenfor produksjon av barbermaskiner.

I 1921 etablerte maskiningeniøren Max Braun en liten ingeniørvirksomhet i Frankfurt og begynte å produsere radiodeler. I 1929 var Braun så gode på dette at de begynte å produsere hele radioer. Dette ble en stor suksess som i 1931 resulterte i den første kombinerte radio- og platespilleren.

Under Andre Verdenskrig ble mange av Braun sine fabrikker ødelagte, og da krigen var slutt begynte Max Braun å gjenoppbygge virksomheten med 150 ansatte. Braun fortsatte arbeidet med å lage radioer – og suksessen fortsatte.

På 1950-tallet begynte Braun å produsere det elektriske produktet de kanskje er mest kjent for i dag – nemlig barbermaskinen – i tillegg til kjøkkenprodukter som for eksempel kjøkkenmaskiner. Senere ble også andre forbrukerprodukter oppfunnet; som kaffemaskiner, blendere, hårprodukter og klokker.

Braun var ikke en selvstendig virksomhet opp gjennom 1980-årene. I en lang årrekke fra midten av 1980-tallet til 2007 var Braun eid av et annet anerkjent merke innen produksjon av barbermaskiner – nemlig Gillette. Nå eies Braun av Procter & Gamble som også har kjøpt opp Gillette.

I denne videoen forklarer Braun sin ingeniør Martin Füllgrabe hva du bør være oppmerksom på når du kjøper en ny barbermaskin:


FAQ – Ofte stilte spørsmål 

🤩 Hvilke Braun barbermaskiner er best i test?

Braun Series 3 3090cc, Braun Series 5 5030s, Braun CoolTec CT4s Wet & Dry, Braun Series 3 3050cc og Braun Series 7 7899cc

🤓 Hvordan er Braun barbermaskinene blitt testet?

Barbermaskinene er blitt testet ut ifra deres ergonomi, barberingsevne på både våt og tørr hud samt deres brukervennlighet. I tillegg har ekspertene også sett på hvor enkle de er å rengjøre.

🤔 Hvor ofte må man vedlikeholde barbermaskinen sin?

Det er anbefalt at man tømmer barbermaskinen for hår og skyller beholder og blad med varmt vann etter hvert bruk. I tillegg bør man rengjøre barbermaskinen helt fra bunnen av der alle avtakbare deler demonteres og skylles i varmt vann én gang i måneden. La deretter alle delene tørke før maskinen monteres sammen igjen.


Braun barbermaskin test: Brukte kilder

Aftonbladet.se 🇸🇪 
Aftonbladet.se er en svensk avis og er en av de mest leste avisene i Sverige. Avisen utgis hver dag og skriver om både nyheter og underholdning. Aftonbladet.se jobber også med forbrukerrelaterte emner – som i dette tilfellet hvor avisen har testet barbermaskinen Braun Series 7 799CC. Ønsker du å lese mer kan du besøke hjemmesiden deres her.

Chip.de 🇩🇪 
Chip.de er en tysk nettside som jobber med alt innen elektronikk, teknologi og data. Chip.de leverer nyheter og trender fra den teknologiske verden – og skriver artikler og guider for å veilede forbrukerne. Her har Chip.de testet modellen Braun Series 3 3090cc. Du kan lese hele artikkelen hos Chip.de her.

ETM Testmagazin 🇩🇪
ETM Testmagazin er et tysk test-magasin som tester et stort utvalg forbrukerprodukter til hjemmet, teknologi og fritid. Her har ETM testet modellene Braun Series 3 3090cc og Braun Series 5 5090CC i en test av 8 barbermaskiner. Ønsker du å lese mer kan du klikke på denne linken.

Det danske forbrukerrådet Tænk 🇩🇰 
Tænk er det danske forbrukerrådet og fungerer som danskenes vakthund i samfunnet. Forbrukerrådet Tænk arbeider med alle tenkelige aspekter ved det danske forbrukerlivet – dette inkluderer grundige tester av mange forskjellige forbrukerprodukter. I denne omgang er det snakk om en test av barbermaskiner.

Ønsker du å lese mer kan du klikke på denne linken. Legg imidlertid merke til at full tilgang til testens spesifikke resultater krever abonnement. Hvis man kun vil se resultatet av én enkelt test kan man kjøpe seg tilgang til testene enkeltvis.

Politiken.dk 🇩🇰 
Politiken er en dansk avis som ble grunnlagt i 1884. Sammen med Jyllandsposten og Berlingske Tidende er Politiken en av de 3 ledende morgenavisene i Danmark. Politiken utgis hver dag og har også et online-univers. Både på nett og trykk arbeider avisen med nyheter, inn- og utland, politikk, debatt og kultur. Avisen har også plass til forbrukerstoff, og her har Politiken.dk testet modellen Braun Series 7 799CC. Du kan lese hele artikkelen hos Politiken her.

Det svenske forbrukerrådet Råd & Rön 🇸🇪 
Det svenske forbrukerrådet Råd & Rön arbeider med flere sider av svenskenes forbrukerliv. Dette inkluderer også tester av forskjellige forbrukerprodukter. Her har Råd & Rön testet ulike barbermaskiner.

Ønsker du å lese mer kan du klikke på denne linken. Legg imidlertid merke til at full tilgang til testens spesifikke resultater krever abonnement. Hvis man kun vil se resultatet av én enkelt test kan man kjøpe seg tilgang til testene enkeltvis.

Stiftung Warentest 🇩🇪
Stiftung Warentest er et test-magasin fra Tyskland som foretar tester av ulike forbrukerprodukter. Stiftung Warentest har også en nettbasert versjon i form av nettsiden Test.de. I denne omgang har Stiftung Warentest testet modellen Braun Series 7 799CC. Ønsker du å lese mer kan du klikke her.

Tek.no 🇳🇴
Tek.no er et stort magasin med fokus på forbrukerteknologi i Norge – magasinet har over 900.000 lesere i uken. Tek.no leverer nyheter, trender, artikler, guider og tester til forbrukerne, og her er det snakk om en test av barbermaskiner hvor blant annet modellen Braun Series 3 3050cc er inkludert.

Ønsker du å lese mer om testen kan du klikke på denne linken.

The Squash Chronicles 🇺🇸
The Squash Chronicles er en anerkjent personlig blogg med fokus på blant annet teknologi og ulike teknologiske forbrukerprodukter. The Squash Chronicles foretar også tester av og til, og her dreier det seg om barbermaskinen Braun Series 7 7899cc.

Ønsker du å lese mer om testen kan du klikke på denne linken.

Which.co.uk 🇬🇧 
Which er Englands største forbrukermagasin med over en halv million abonnenter. Which sin visjon er å være forbrukernes forlengede arm og hjelpe til i hverdagen. De vil sørge for at forbrukeren får best mulig kunnskap før de investerer i nye produkter. Which tester stadig et stort utvalg forbrukerprodukter. Her er det snakk om 2 barbermaskiner – nemlig Braun Serie 9 9290cc Wet & Dry og Philips S9711/31.

Ønsker du å lese mer om Braun Serie 9 9290cc Wet & Dry kan du klikke på denne linken. Ønsker du å lese mer om Philips S9711/31 kan du klikke på denne linken.

Which.co.uk har også testet og anmeldt Braun Series 3 3040s som de har gitt hele 65 av 100 poeng. Du kan lese hele anmeldelsen her.

Legg imidlertid merke til at full tilgang til testens spesifikke resultater krever abonnement.

Shavercheck.com 🇺🇸
Shavercheck.com er en amerikansk nettside som kommer med upartiske anmeldelser samt omfattende artikler og veiledninger om elektriske barbermaskiner. Her har Shavercheck.com anmeldt barbermaskinen Braun Series 9 9291CC. Ønsker du å lese hele anmeldelsen, kan du klikke på denne linken.

Shavercheck.com har også testet og anmeldt Braun Series 3 3040s som de har kåret til «Redaktørens Valg». Du kan lese hele anmeldelsen her.

Testberichte.de 🇩🇪
Det tyske testmagasinet Testberichte.de er en nettside som sørger for å samle inn tester og anmeldelser fra diverse kilder. Deretter gir de det aktuelle produktet en samlet karakter.

I denne omgang har de testet og anmeldt barbermaskinen Braun Series 3 3040s som de har gitt 4 av 5 stjerner. Ønsker du å lese hele anmeldelsen så kan du klikke her.


Andre relevante tester og artikler

Er du enda ikke overbevist om at en barbermaskin fra Braun er det riktige valget for deg så har vi her hos Forbrukerliv også en rekke andre artikler som du kanskje vil synes er interessante.

Skaff deg en oversikt over markedets andre testvinnende barbermaskiner med vår generelle barbermaskin test, eller fordyp deg i vår test av Philips barbermaskiner.

Hvis du trimmer skjegget ofte så kan du også med fordel lese vår skjeggtrimmer test. I denne artikkelen gjennomgår vi de skjeggtrimmerne på markedet som har fått de beste anmeldelsene av forskjellige eksperter i ulike undersøkelser og tester.

Skulle du være på utkikk etter en ny trimmer så kan vi også være behjelpelige med dette. Her kan du lese vår store hårklipper test som inneholder en lang rekke av ekspertenes favoritter.

I forlengelse av disse artiklene vil vi her fremheve en rekke av våre andre tester med fokus på personlig pleie og velvære.

Er du interessert i en ny tannbørste bør du fortsette å lese her. I vår store elektrisk tannbørste test finner du en oversikt over markedets ulike testvinnende modeller.

Til slutt vil vi fremheve vår badevekt test. Den nye generasjonen av badevekter kan fungere som en fantastisk ting som kan holde styr på det fysiske velværet. Dette skyldes blant annet at mange av de nye modellene kan kobles til en smarttelefon og måle ting som BMI, muskelmasse og fettprosent.