Gaming headset test-oversikt: De beste headsettene til gaming

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

Er du en vaskeekte gamer som elsker å spille dataspill så blir du nesten nødt til å skaffe deg et par gode hodetelefoner som er spesiallaget nettopp til gaming.

Et gaming headset skiller seg ut fra et vanlig headset ved at det – i tillegg til optimal lyd for gaming – også har en mikrofon som stikker ut på siden, slik at du kan kommunisere med andre gamere når du spiller. Dette vil kunne gjøre spillopplevelsen mye mer realistisk og engasjerende, for du vil til enda større grad føle at du blir en ekte del av spillet i stedet for at du sitter på utsiden og styrer en karakter.

På grunnlag av tester utført av eksperter – samt brukeranmeldelser fra brukere som har testet alle modellene i praksis, har vi her valgt ut en rekke av de beste modellene som markedet har å by på.

Det er imidlertid et par ting du bør tenke over før du kjøper deg et gaming headset. En god spillopplevelse og et bra gaming headset hører sammen, derfor er det ikke likegyldig hva slags headset du velger.

Dette bør du tenke på før du kjøper et gaming headset:

green-elmLyd: Gaming headset kommer ofte med stereo- eller surround sound. Dersom du er seriøs med spillingen din så anbefales det at du velger en modell med surround sound.
green-elmTeknologi: Gaming headsets kommer med mye moderne teknologi som for eksempel noise cancelling. Tenk derfor godt over om dette er noe du har bruk for.
green-elmMikrofon: De fleste gaming headsets kommer med en mikrofon som er festet på utsiden av headsetet. Det finnes 2 typer: Uni-directional og omni-directional. 
green-elmKomfort: Dersom du spiller mye så kan det lønne seg å velge en lett modell som ikke veier så mye at du blir sliten i hode- og nakkemusklene ved å ha de på over lengre tid. Sjekk også hvilke materialer modellen er laget av og om det er utstyrt med ekstra polstring for en god komfort. 
green-elmDesign: Hvis estetikk er viktig for deg bør du også ta designet med i betraktning – finn da en modell som du synes er fin å se på. 

Legg merke til at Forbrukerliv ikke tester produktene selv, men heller samler inn resultater fra upartiske tester. På den måten kan du enklere skaffe deg en oversikt over de beste produktene som markedet har å by på. 


Cossair H35 Gaming Headset – Stereo gamingheadset for flere plattformer med overlegen lyd og taleklarhet

 • Overlegen komfort: Plysjskum og justerbare ørekopper for lange spilløkter.
 • Kompatibilitet med flere plattformer: Fungerer sømløst med PC, PS4, Xbox One og Switch.
 • Krystallklar lyd: Lyd og stemmeklarhet av høy kvalitet for en oppslukende spillopplevelse.

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

Overlegen komfort for lange spilløkter

CORSAIR HS35 GAMING HEADSET er designet med mykt minneskum og justerbare øreklokker, noe som sikrer maksimal komfort selv under lange spillmaraton. Vi har lagt merke til at komfort er avgjørende når det gjelder hodesett, og HS35 skuffer ikke. Minneskummet er ikke bare mykt – det gir en personlig passform som former seg etter brukerens hode, reduserer trykkpunkter og gjør det mulig å spille i timevis uten ubehag. De justerbare øreklokkene gjør det enkelt å få akkurat riktig passform, noe som er spesielt viktig for mange ulike hodestørrelser og -former.

Kompatibilitet med flere plattformer for allsidig bruk

En av de fremste egenskapene til CORSAIR HS35 GAMING HEADSET er at det er kompatibelt med flere plattformer. Det fungerer sømløst på tvers av plattformene PC, PS4, Xbox One og Switch – noe vi synes er svært verdifullt. Denne allsidigheten betyr at spillere enkelt kan bytte mellom ulike enheter uten å måtte bruke et nytt hodesett for hver plattform. Vi setter pris på denne typen fleksibilitet i et produkt fordi det ikke bare øker brukervennligheten, men også gir bedre valuta for pengene ved at det kan brukes til flere formål med ett og samme kjøp.

Krystallklar lyd for en oppslukende spillopplevelse

Høy kvalitet på lyd og taleklarhet er avgjørende for gamingheadset, og CORSAIR HS35 utmerker seg på dette området. Med et frekvensresponsområde på 20 Hz – 20 kHz i hodesettet og 100 Hz – 10 kHz i mikrofonen kan brukerne forvente krystallklar lyd som fanger opp alle detaljer, fra stille skritt til eksplosiv action. I tillegg viser følsomhetsspesifikasjonene at både lydutgangen og mikrofoninngangen er finjustert for å sikre klarhet. Vi er klar over hvor viktig det er med tydelig kommunikasjon i flerspillerspill, og derfor anser vi denne funksjonen som en viktig del av en oppslukende spillopplevelse.

 

Fordeler:

 • Lyd av høy kvalitet
 • Tydelig stemme for effektiv kommunikasjon
 • Komfortabel for lange spilløkter
 • Justerbare ørekopper
 • Allsidig kompatibilitet med PC, PS4, Xbox One og Switch.
Ulemper:

 • Begrenset til stereolyd, uten surroundlydfunksjoner
 • Ingen trådløs tilkobling

 

Kingston HyperX Cloud Orbit S Gaming Headset – trådløst gaming headset

 • 4,6 av 5 mulige stjerner av brukerne hos Google Shopping

Kingston HyperX Cloud Orbit S Gaming Headset

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.
–>–>

.
Kingston HyperX Cloud Orbit S Gaming Headset er et perfekt valg for deg som synes det er spennende med planarmagnetiske drivere og moderne teknologi.

Med Waves Nx head tracking og 3D lyd

Dette er en modell som ikke bare er utstyrt med planarmagnetiske drivere – dette headsettet er nemlig også utstyrt med Waves Nx head tracking og en 3D-lydteknologi. Dette vil gi deg en veldig realistisk følelse mens du spiller. 

Waves Nx tracking måler nemlig posisjonen på hodet ditt nesten 1000 ganger i sekundet slik at lydbildet kan stabiliseres helt perfekt, og du plasseres helt i midten av din personlige tredimensjonale lydatmosfære. 

Planarmagnetiske drivere

Kingston HyperX Cloud Orbit S Gaming Headset er utstyrt med 100 mm planarmagnetiske drivere som hjelper til med å gi deg en fantastisk klarhet og presisjon når det kommer til lyd. Dette er noe av det beste du kan få tak i dersom du ønsker deg et realistisk lydbilde. 

Dette headsettet kommer i tillegg med 3 avtakbare kabler slik at du kan få et optimalt setup uansett om du spiller på en PC, Xbox One, PS4 eller mobil. 

Fornøyde brukere

Brukerne hos Google Shopping er svært fornøyde med Kingston HyperX Cloud Orbit S Gaming Headset da de har gitt modellen hele 4,6 av 5 mulige stjerner. En av brukerne har følgende å si om modellen: 

«I like it so much I bought a couple for my family members and recommend to any online gamer. It helps hear near and far opponents, which way the bullets/sounds are coming from. I like the fact I don’t have to charge just plug in to controller and play. The feel around the ears is comfortable and snug, but after a couple of hours my ears do begin to heat up/sweat. I can hear my friends loud and clear.»

Fordeler

 • Kan kobles til via USB-A, USB-C eller 3.5 mm
 • Svært nøyaktig 3D mode
 • «Head tracking» funksjon for VR gamere
 • Planarmagnetiske drivere for en ren lyd
Ulemper

 • Ligger i den dyre enden av prisskalaen

 


Corsair VOID RGB ELITE Wireless Gaming Headset – gaming headset med overlegen lyd

 • 4,2 av 5 mulige stjerner av brukerne hos Amazon

Corsair VOID RGB ELITE Carbon Wireless Gaming Headset

 

.
Corsair VOID RGB ELITE Carbon Wireless Gaming Headset er en perfekt modell for deg som vil ha et gaming headset med en utrolig god lydkvalitet.

7.1 surround sound 

Dette gaming headsettet vil la deg høre hver minste lyd i spillet. Dette inkluderer alt ifra forsiktige skritt til store eksplosjoner. 

Dette er på grunn av de spesialinnstilte 55 mm neodymium høyttalerdriverne – for her er frekvensområdet utvidet til 20 – 30.000 Hz. 

Mikrofiber som puster

Øreklokkene på Corsair VOID RGB ELITE Wireless Gaming Headset er utstyrt med mykt minneskum for ekstra god komfort. 

I tillegg så er modellen trukket med et stoff av mikrofiber som gjør at det puster og luft slipper til – som er ekstra fordelaktig slik at du ikke blir svett i ørene dersom du skal spille lenge.

Lav forsinkelse

Corsair VOID RGB ELITE Wireless Gaming Headset er også utstyrt med en 2,4 GHz trådløs tilkobling med lav forsinkelse, slik at du får full frihet til å leve deg fullstendig inn i spillet. 

Gode brukeranmeldelser

Brukerne på Amazon har skrevet anmeldelser av modellen etter å ha testet den i praksis. En av brukerne har følgende å si om modellen:

«Hodetelefonene er behagelige å ha på, selv under lange spill-økter. Jeg har alltid hatt problemer med at hodetelefoner ga meg hodepine etter 1-2 timer. Disse sitter imidlertid veldig behagelig på hodet mitt, slik at jeg 4-5 timer senere ikke har hodepine. De sitter godt, men ganske løst sammenlignet med andre hodetelefoner. Hvis du bøyer deg fremover eller bakover så glir de nedover, men det plager meg ikke og er derfor ikke en ulempe for meg» (oversatt fra tysk).

Fordeler

 • Fantastisk lyd til mange apper
 • «Chic look» med RGB lys
 • Komfortabel modell
 • God surround sound
Ulemper

 • Hodebøylen kan sitte litt løst på små hoder

 


SteelSeries Arctis Pro Wireless White Gaming Headset – taleoverføring i toppklasse

 • 4,4 av 5 mulige stjerner av brukerne hos Google Shopping

SteelSeries Arctis Pro Wireless White Gaming Headset

.
SteelSeries Arctis Pro Wireless White Gaming Headset er perfekt dersom kun det beste er godt nok for deg når du skal kjøpe deg nytt utstyr til gaming. 

GameDAC kontrollboks for god lyd

Et gaming headset må ha en optimal og klar lyd når du beveger deg inn i spillverdenen – og her skuffer denne modellen på ingen måte.

Lyden kommer ut i stereo og kobles til ved hjelp av kabler. Lyden styres via en GameDAC kontrollboks som headsettet skal kobles til. Her kombineres og konverteres lyden fra digital til analog, og det gir en helt utrolig god lyd. Lyden tilføres en helt annen dybde og klarhet, samtidig som at de dramatiske effektene i spillet blir enda bedre. 

Tilpass lys og lyd 

GameDAC kobles til PCen eller spillkonsollen din via USB eller kabel, og slik kan du styre både volum og andre lydinnstillinger. I tillegg kan du også tilpasse lyset som kommer ut av headsettet ved hjelp av GameDAC boksen – en ekstra designdetalj som gjør opplevelsen komplett.

Noise cancelling mikrofon

Mikrofonen er utstyrt med noise cancelling, slik at ingen lyder vil forstyrre spillet. Du kan også flytte rundt på mikrofonen slik at den er plassert akkurat slik du foretrekker. Den kan også settes på lydløs hvis du har behov for det.

Fornøyde brukere

Brukerne hos Google Shopping skryter veldig av SteelSeries Arctis Pro Wireless White Gaming Headset og har gitt modellen 4,4 av 5 mulige stjerner. En av brukerne har følgende å si om modellen: 

«Steelseries Arctis in general will not disappoint you. They are almost the same fit and weight , now functionality is the difference. This pro wireless version is the top of the tree, has a receiver that you can control all functions such as equalizer, switch between PC to ps4 or 5 or other. The headphone and receiver are connected directly using true wireless so the sound is flawless.» 

Fordeler

 • Veldig bra lyd
 • God taleoverføring
 • Svært komfortabelt headset
 • Robust modell
Ulemper

 • Dyr modell

 


Razer Blackshark V2 X – bedre isolert enn flere noise cancelling headset

 • 4,5 av 5 mulige stjerner av brukerne hos Google Shopping

Razer BlackShark Gaming Headset

.
Razer BlackShark Gaming Headset V2 X er perfekt for deg som foretrekker minimalistisk design og god kvalitet.

Enkelt design

Med Razer BlackShark Gaming Headset får du en modell som ikke er like prangende sammenlignet med mange andre gaming headsets som finnes på markedet. Modellen er designet i en enkel sort farge med en delikat grønn kabel som snirkler seg igjennom designet. 

Perfekt til esports

Razer BlackShark Gaming Headset er perfekt til deg som driver med gaming i en profesjonell sammenheng – for eksempel dersom du driver med esports. Her får du utrolig bra lyd i øreklokkene, en klar mikrofon og en lydisolasjon i toppklasse. 

Noise cancelling for laserfokus

Dette headsettet er utstyrt med avansert noise cancellation slik at du kan fokusere hundre prosent på gamingen. 

Modellen er i tillegg designet av lette materialer slik at du ikke blir sliten i nakken av å sitte med det på over lang tid. 

Masse ros fra brukerne

Brukerne hos Google Shopping har testet Razer BlackShark Gaming Headset i praksis og deretter skrevet brukeranmeldelser. Den gode poengsummen på hele 4,5 av 5 mulige stjerner vitner om hvor fornøyde brukerne er.

Fordeler

 • God lyd
 • God isolasjon
 • Komfortabel modell
 • Mindre prangende enn mange andre modeller
Ulemper

 • Gjennomsnittlig kvalitet på mikrofonen

 


Kingston HyperX Headset Cloud II Gaming Headset – veldig god og rimelig modell

 • 8,2 av 10 poeng hos nettsiden SoundGuys.com

Kingston HyperX Headset Cloud II Gaming Headset

.
Kingston HyperX
Headset Cloud II Gaming Headset er perfekt for deg som er prisbevisst og fremdeles vil ha et gaming headset av god kvalitet – uten at det skal koste skjorta.

Designet med minneskum

Kingston HyperX Cloud II kommer i et flott og fargerikt design da den ellers sorte utformingen brytes av sterke røde detaljer. Kingston HyperX Cloud II kommer med over-ear puter som er laget av minneskum. 

Det betyr at du får en komfortabel spillopplevelse – til og med etter at du har brukt mange timer foran spillet ditt. I tillegg er modellen lett da den kun veier 320 gram – en stor fordel dersom du spiller mye og lenge, for da blir du ikke sliten i nakken av å måtte holde oppe et tungt headset. 

Lyd som i studio

Kingston HyperX Cloud II kommer med 53 mm drivere, noe som gir en studiolyd som virkelig forbedrer spillopplevelsen. Modellen er utstyrt med Virtual 7.1 Surround Sound som gir deg enda flere lyd- og rom-detaljer mens du spiller.

Modellen kommer også med en avtakbar mikrofon med en individuell kontroll for volum i både øreklokker og mikrofon. Da kan du justere de ulike elementene etter behov.

Fornøyde eksperter

Ekspertene hos nettsiden Soundguys.com har testet modellen og gitt den hele 8,2 av 10 mulige poeng. De har mange gode ord å komme med til modellen- og de forklarer at de er mest imponert over lyden da den blir både rik og nyansert. 

Ekspertene mener at Kingston HyperX Cloud II egner seg spesielt godt til krigsspill da eksplosjoner og skudd høres høyd, tydelig og realistisk.

Fordeler

 • Komfortabelt headset
 • Fantastisk lyd
 • Lang batteritid
Ulemper

 • Gjennomsnittlig kvalitet på mikrofon

 


Viktig tilbehør for spill

For å kunne ha en god gaming-opplevelse, er det viktig å ha riktig utstyr. Her er noen av de viktigste tingene som du trenger for å ha en optimal gaming-setup.

Gaming Headset
Gode gaming hodetelefoner eller gaming-headset er essensielt for å ha god lyd når du spiller. Du vil ikke gå glipp av noen lydeffekter eller samtaler med andre spillere. Det er viktig å velge hodetelefoner som gir god lydkvalitet og komfort, siden du vil bruke dem i lange perioder av gangen.

Gaming Laptop
En god gaming-laptop er nødvendig for å kunne spille spill med høy grafikk og høy FPS (frames per second). Det er viktig å velge en laptop med god grafikk, prosessor og minne, og som har tilstrekkelig kjøling for å forhindre overoppheting.

Gaming-pc
En gaming-pc bør ha en rask prosessor, god grafikk, nok minne og lagringsplass for å kunne kjøre spill med høy grafikk og høy FPS (frames per second). Det er også viktig å velge en pc med tilstrekkelig kjøling for å forhindre overoppheting, spesielt hvis du spiller i lange perioder av gangen.

Gaming skjerm
En god gaming skjerm med riktig størrelse og oppløsning er viktig for å kunne nyte spillene dine fullt ut. Det er viktig å velge en skjerm med høy oppdateringshastighet og responsrate for å unngå skjermriving og forsinkelser under spillingen.

Tastatur
Et godt gaming-tastatur gir deg rask og nøyaktig respons på tastetrykkene dine. Det er viktig å velge et tastatur med høy kvalitet og tilpassede funksjoner for gaming, som programmerbare taster og bakgrunnsbelysning.

Gaming Mus
En god gaming-mus er avgjørende for å kunne spille spill nøyaktig og presist. Gaming-mus har vanligvis høyere DPI (dots per inch) enn vanlige mus, noe som gjør at du kan bevege musepekeren raskere og mer nøyaktig. Det er også viktig å velge en mus som passer godt i hånden din, og som har nok knapper for å gi deg rask tilgang til viktige funksjoner.

Gaming Musematte
En god musematte gir jevnere bevegelse for musen, og gir bedre presisjon og nøyaktighet. Musematter finnes i forskjellige størrelser og materialer, så det er viktig å velge en som passer til dine behov og din spillestil.

Gaming Stol
En god gaming-stol gir riktig støtte og komfort, og forhindrer at du får smerter eller skader i ryggen og nakken etter lange spilleøkter. Det er viktig å velge en stol som gir riktig støtte til ryggen og som kan justeres til riktig høyde for bordet ditt.

Gaming Bord
Et godt gaming-bord gir deg god plass til å ha alt utstyret ditt, og gir deg en jevn overflate å spille på. Det er viktig å velge et bord som passer til størrelsen på rommet ditt, og som har god plass til alt utstyret ditt, inkludert skjermen, tastaturet og musen din.

Dette er noen av de viktigste tingene du trenger for å ha en optimal gaming-setup. Ved å velge riktig utstyr, kan du øke spillytelsen og ha en mer behagelig spillopplevelse.

Dette bør du sjekke før du kjøper deg et gaming headset

Det finnes mange modeller på markedet, og det kan være vanskelig å vite nøyaktig hva som er viktig å se etter når du befinner deg i jungelen av gaming headset. Det finnes imidlertid et par elementer du kan se etter for å være sikker på at du får den perfekte modellen til akkurat dine behov.

Velg riktig lyd

For mange er lyden like viktig som grafikken eller spillets handling – god lyd gir nemlig en bedre innlevelse og følelse av å leve i spillet. Gaming headset kommer ofte med enten stereo-lyd eller surround sound, og hvis du er en seriøs gamer så anbefales det at du velger en modell med surround sound.

Surround sound gir nemlig en mer ekte lydopplevelse hvor lyden posisjoneres slik at du for eksempel kan høre hvor fottrinn kommer fra. Hvis du bare spiller en gang iblant – eller dersom lydkvalitet ikke er det viktigste for deg – så kan du velge et gaming headset med stereolyd.

Krav til komfort

Tenk over hva slags krav du har til komfort og hvor lenge du pleier å sitte med spillene dine per økt. Det lønner seg å velge en lett modell som ikke virker for tung for nakken og hodet etter bruk, og sjekk at hodebøylen passer til hodeformen din. 

Sjekk også hva slags materiale hodebøylen og øreputene er laget av – her vil materialer som for eksempel minneskum bidra til å heve komforten til neste nivå. 

Velg teknologi som passer deg

Moderne gaming headsets kommer med mye teknologi. Ekspertene forklarer at du bør sjekke om modellen har noise cancelling som aktivt går inn og reduserer støy.

Noise cancelling fungerer ved at små mikrofoner på headsettet fanger opp lyder utenfra, og deretter produserer de støy i motsatt retning for å balansere lydbildet. 

2 typer mikrofoner

De fleste gaming headsets kommer også med en mikrofon som sitter fast på headsettet. Det finnes 2 typer: Uni-directional og omni-directional. Uni betyr én, og derfor kommer lyden kun fra én retning. Dette er bra til å fokusere på stemmen slik at du enkelt kan snakke med andre gamere og gi beskjeder eller kommandoer. 

Uni-modeller passer godt til skytespill da de sørger for at lyd utenfra ikke påvirker lyden av stemmen. Omni betyr mange, og omni-mikrofonen vil derfor fange opp lyd fra flere retninger enn kun stemmen din når du spiller.  

Prisklasse

Tenk over hvor stort budsjett du har, og hva du er villig til å bruke på et gaming headset. Hvis du virkelig vil ha det beste av det beste så kan et headset koste et par tusen kroner – men det er fullt mulig å finne en bra modell til en tusenlapp. 

Det er flere aspekter å tenke over her – som for eksempel hva du synes er viktigst. Er det lyd, komfort eller mikrofon – eller synes du kanskje alle disse elementene er like viktige? I så fall bør du velge en av de dyrere modellene. 

Dersom du imidlertid er villig til å gå på kompromiss med et par av disse aspektene så kan du gjerne velge en billigere modell. 

Ledning eller ikke ledning

Det er en smakssak om du foretrekker et gaming headset med eller uten ledning – og begge alternativene har både fordeler og ulemper. 

En modell med ledning vil for eksempel være fantastisk til gaming på PC, gi en veldig god lyd, trenger ikke lades og har ingen forsinkelse i lyd. En slik modell vil imidlertid kunne føles litt klumsete da ledningen kan komme i veien for en optimal spillopplevelse, og du får mindre frihet til å bevege deg som du vil. 

Et trådløst headset vil imidlertid gi deg full bevegelsesfrihet, se flott ut, ofte virke litt mer behagelig da du slipper å irritere deg over en ledning som er i veien. Ulempen ved en slik modell er at den vil gå tom for strøm og må lades opp, det kan oppstå forstyrrelser i signalet da det fungerer ved hjelp av Bluetooth, og det kan også oppstå litt forsinkelser i lydbildet. 


Beskrivelse av kilder og test

Vi ønsker å gi deg som forbruker en god vurdering av alle produkter slik at du sparer tid og føler deg trygg på ditt sluttvalg. Vi ser derfor til offisielle forbrukerråd, eksterne eksperter og forbrukernes egne vurderinger, på tvers av norske og internasjonale nettbutikker.
Vårt forskningsteam har gransket markedet og undersøkt alle relevante kilder. I vårt arbeid har vi brukt følgende ekspertkilder og tester:
Amazon.com

Amazon er en internasjonal markedsplass for handel der du kan kjøpe alt ifra film og musikk til hageredskaper, bøker, klær, smykker og kjøkkenredskaper hvor kundene kan skrive anmeldelser. Her er det snakk om modellene Corsair VOID RGB ELITE Carbon Wireless Gaming Headset og Astro A40 TR X Edition Gaming Headset.

Du kan lese mer om Corsair VOID RGB ELITE Carbon Wireless Gaming Headset her

Du kan lese mer om Astro A40 TR X Edition Gaming Headset her

Google Shopping

Google Shopping lar brukerne søke på produkter slik at de kan finne og sammenligne ulike modeller. Her har brukerne anmeldt modelleneKingston HyperX Cloud Orbit S Gaming Headset, SteelSeries Arctis Pro Wireless White Gaming Headset og Razer BlackShark Gaming Headset.

Du kan lese mer om Kingston HyperX Cloud Orbit S Gaming Headset her

Du kan lese mer om SteelSeries Arctis Pro Wireless White Gaming Headset her

Du kan lese mer om Razer BlackShark Gaming Headset her

SoundGuys.com

SoundGuys.com er en uavhengig nettside som har som fungerer som stemmen til verdens forbrukere som elsker god lyd og alle typer lydprodukter. Her har ekspertene anmeldt modellen Kingston HyperX Headset Cloud II Gaming Headset. 

Testen ble utført: Den 7. oktober 2021
Du kan lese mer om testen her


Andre relevante tester og artikler

Her hos Forbrukerliv finner du også en lang rekke andre artikler om andre testvinnende produkter som du kanskje vil synes er interessante. Du kan for eksempel kaste deg over en av våre andre artikler om gaming-relaterte produkter. 

Vil du ha mer utstyrt som kan hjelpe deg med å ta spillopplevelsen din til nye høyder så kan du med fordel ta en titt på vår artikkel om gaming PC. Dersom du også liker god lyd generelt sett – ikke bare når du spiller – så er det verdt å lese vår artikkel om hodetelefoner

Er du interessert i routere så kan du også ta en titt på våre artikler om router-tester og trådløse routere. Vil du ha bedre dekning hjemme så kan det også være lurt å ta en titt på ulike wifi extendere eller repeatere så du kan glede deg over en ypperlig hastighet på hjemmenettverket ditt.


FAQ

Hvilke headsets er best til gaming?
Kingston HyperX Cloud Orbit S Gaming Headset, SteelSeries Arctis Pro Wireless White Gaming Headset, Razer BlackShark Gaming Headset, Corsair VOID RGB ELITE Carbon Wireless Gaming Headset, Astro A40 TR X Edition Gaming Headset og Kingston HyperX Headset Cloud II Gaming Headset 
Er dyre gaming headsets verdt pengene?
De dyre modellene vil ofte ha toppkvalitet på alle områder – som lyd, komfort og mikrofon. Dersom du synes alle disse elementene er like viktige så vil en dyr modell helt klart være verdt investeringen. Er du villig til å gå på kompromiss med et par av disse elementene så kan du gjerne velge en billigere modell. 
Hvilket element er viktigst med et gaming headset?
Komfort er det viktigste elementet når det kommer til å velge et gaming headset. Det er fordi du mest sannsynlig kommer til å tilbringe utrolig mange timer med headsettet på – og dersom det er for tungt, tett eller klossete så vil spillopplevelsen bli svært ubehagelig. 

Tidligere vurderte produkter – Nå utgått

Astro A40 TR X Edition Gaming Headset – passform og håndverk av høy kvalitet

 • 4,3 av 5 mulige stjerner fra brukerne hos Amazon

Astro A40 TR X Edition Gaming Headset .
Astro A40 TR X Edition Gaming Headset er den ultimate modellen for deg som setter stor pris på godt håndverk og design. 

Kult og moderne design

Denne modellen er utstyrt med et flott og moderne design i fargen sort – med røde kanter som nesten minner om en Transformer. Headsettet finnes også i flere farger dersom du har lyst til å eksperimentere litt.

Astro A40 TR X Edition Gaming Headset er designet for profesjonelle gamere – og det inkluderer blant annet esport atleter, streamere og spillutviklere. 

Unik passform

Headsettet har en passform som gjør at headsettet føles som det er en forlengelse av deg. Det er en stor fordel dersom du skal bruke det i mange timer – for denne modellen vil nemlig ikke gjøre at du blir sliten i hodet eller føler deg svett i ørene. 

Dolby Surround Sound

Astro A40 TR X Edition Gaming Headset er utstyrt med Dolby Digital Surround Sound og gir deg en enkel overgang mellom balanse i lyd fra spill til stemme. 

Testet i praksis

Brukerne hos Amazon har testet denne modellen i praksis, og deretter skrevet anmeldelser som gir et realistisk inntrykk av hvordan headsettet faktisk er. En av brukerne har følgende å si Astro A40 TR X Edition Gaming Headset:

«Ser bra ut, sitter godt på hodet og støynivået er veldig lavt. God lydkvalitet» (oversatt fra tysk).

Fordeler

 • Flott lyd
 • Mulighet til å justere fra festprat til spillprat
 • Forhåndsinnstilt equalizer med 3 innstillinger
Ulemper

 • Begrenset volumkontroll
 • Litt tung modell

 

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere