Krav for innsendelse av produkt

Vi ønsker å være omkostningsfri i leveringsprosessen av produktet, frem og tilbake. Dersom produktet krever batterier, pærer eller andre deler, skal dette være levert i forsendelsen.

Vi mottar ingen form for bestikkelse for å oppnå bedre testresultater eller plasseringer på hjemmesiden. Vi har som utgangspunkt ikke mulighet til å sende produktet i retur.

Kontakt oss før du sender inn produktet ditt - vi tar ikke imot produkter med mindre vi har mottatt en henvendelse om det først. Vi forbeholder oss rettigheten til å avvise henvendelser om testing av ditt produkt.

Det er slik det fungerer

 • Kontakt oss gjennom skjemaet. Beskriv hvem du er og hvilket produkt du ønsker skal testes. Eventuelle spørsmål eller forespørsler kan sendes til test@obsidianmedia.dk
 • Vi kommer tilbake til deg innen fem virkedager. Hvis du blir godkjent, sender vi leveringsinformasjon.
 • Produktet ditt vil bli testet, og alle anmeldelser vil bli notert. Resultatene vil deretter bli sammenlignet med tilgjengelige data og en samlet gjennomgang vil bli utarbeidet.
 • Vi publiserer en artikkel med anmeldelser av produktet ditt. Selv om anmeldelsene er objektive, vil artikkelen bli merket som en annonse da den vil inneholde reklamelenker.
 • Vi oppdaterer aktuelle artikler som vurderer produkter i kategorien til det vurderte produktet slik at de inneholder den oppdaterte versjonen av det innsendte produktet.

Krav for innsendelse av produkt

  Ditt navn (skal utfylles)

  Din epost (skal utfylles)

  Emne

  Din beskjed