Hodetelefoner testoversikt – De beste hodetelefonene til løping og fritid

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

Hodetelefoner er en uunnværlig del av hverdagen for mange. Det kan imidlertid være ganske vanskelig å danne seg en oversikt over hvilke hodetelefoner som er de beste på markedet. Det prøver vi å gi deg svaret på i denne hodetelefon testen.

Vi har samlet og gått igjennom de nyeste testene og anmeldelsene av de mest populære hodetelefonene som finnes på markedet – slik at du enklere kan skaffe deg en oversikt over fordeler og ulemper ved de ulike modellene.

Først gjennomgår vi hver enkelt modell, og deretter linker vi til de kildene som ligger til grunn for vurderingen.

Denne artikkelen inneholder:
 Hvilke hodetelefoner som har vunnet i testene
 Få en full oversikt over alle de ulike magasinene som har testet produktene
 Sammenligning av priser slik at du kan kjøpe deg nye hodetelefoner billigst mulig

Legg merke til at Forbrukerliv ikke tester produktene selv, men heller samler resultater fra upartiske tester slik at du enkelt kan skaffe deg en oversikt over de beste produktene som finnes på markedet.

Hodetelefon Testoversikt – Her er ekspertenes favoritter

Nedenfor følger en gjennomgang av de beste hodetelefonene på markedet ifølge ulike anerkjente tester. Rett under produktnavnene i de grønne boksene kan du se hvilke tester produktene er blitt bedømt i. Etter å ha lest denne testen så vil du kunne danne deg en oversikt over hvilke hodetelefoner som passer best til dine behov.


Sony mdr ex650ap

✅  Best i Test hos danske Lydogbillede.dk
✅  Testvinder hos Testuniverset hos danske Søndagsavisen
✅  5 av 5 stjerner hos britiske Whathifi.com

Sportsbuddy Wave W2 hodetelefoner

 

Sony sine mdr ex650ap-hodetelefoner ligner designmessig nesten på en mini-trompet. De er flotte, og lyden er ifølge Whathifi.com også så lik ekte instrumenter som det er mulig å få til i denne prisklassen: Tilnærmelsesvis feilfritt til prisen, mener magasinet Whathifi.

De danske ekspertene hos Søndagsavisen og Lydogbilde.no er også enige i anmeldelsen, og gir derfor toppkarakterer til Sony mdr ex650ap. Søndagsavisen synes imidlertid at den veiledende prisen er litt høy, men i praksis følges disse prisene sjeldent – og denne modellen finnes også til markant levere pris mange steder.

Luksus både før og under lytting

Det norske magasinet Lydogbilde.no opplever stor glede bare ved å holde det luksuriøse produktet i hånden, og heldigvis følges det opp av like stor glede når de testes i ørene. Hele fire forskjellige øreputer følger med, og det er også tenkt på ledningsoppvikling i tillegg til at det følger med en praktisk pose til oppbevaring.

Om det er messing-konstruksjonen som gjør det er uvisst, men akustisk musikk kommer spesielt til sin rett med Sony mdr ex650ap ifølge det norske magasinet. Alle testpanelene er også enige om at alle musikksjangre høres bra ut med denne modellen. Spesielt rytmisk musikk avslører at bassen er god, men både kontrollert og konkret.


Pioneer Rayz Plus

✅ Spesielt anbefalt hos danske lydogbillede.dk
✅ 4 av 5 stjerner hos danske altomdata.dk

Pioneer Rayz Plus

 

Modellen Pioneer Rayz Plus får gode omtaler av begge de danske nettsidene lydogbillede.dk og altomdata.dk.

Disse hodetelefonene er svært allsidige, og noe av det ekspertene fremhever mest ved Pioneer Rayz Plus er at de har mange smarte funksjoner samt den veldig gode lydkvaliteten.

Kort om Pioneer Rayz Plus

Pioneer Rayz Plus hører ikke til i den billige enden av prisskalaen når det kommer til hodetelefoner, og derfor forventes det også en god kvalitet.

Pioneer Rayz Plus leverer nettopp dette, og de mange funksjonene gjør modellen både smart og intelligent. Pioneer Rayz Plus må lades for å kunne brukes, og det er for eksempel mulig å lade hodetelefonene via Lightning-pluggen mens man hører på musikk ved å «låne» strøm fra telefonen sin.

Enda en fordel er at telefonen også kan lades samtidig som man hører på musikk via en ekstra ladekontakt.

Det følger med 3 par ørepropper og 3 skumputer som gjør det enkelt å finne nøyaktig den størrelsen som passer til ens individuelle behov.

Bruk og funksjoner

Ekspertene merker seg at øreproppene på Pioneer Rayz Plus sitter veldig godt og gir en god komfort. Lydkvaliteten er svært god og klar, og det skyldes ikke minst kalibreringen som både justerer lyden til ens egne preferanser samtidig som at omgivelsene analyseres og lyden tilpasses etter omgivelsene. Dette skjer via den tilhørende appen hvor det også finnes en equalizer hvor man kan lage sine egne innstillinger.

Man kan også programmere knappen Smart Button til ulike funksjoner som man bruker ofte. Musikken styres via den lille fjernkontrollen som er integrert i modellens ledning.

Andre fordeler

Det finnes forskjellige muligheter og funksjoner på Pioneer Rayz Plus, og det inkluderer også flere praktiske funksjoner som for eksempel at når man tar øreproppene ut av ørene, så stopper musikken automatisk. Når de settes inn igjen så starter musikken også opp.

En annen smart funksjon er HearThru som kan dempe musikken når folk snakker til en – slik at man kan høre hva som blir sagt.

Pioneer Rayz Plus veier 5 gram uten ledning.

Utvalgte fordeler ved Pioneer Rayz Plus:
Trådløse hodetelefoner som kan lades via telefonen
3 par ørepropper følger med
Kalibrering justerer musikken – også etter omgivelsene
Mange funksjoner – som for eksempel HearThru som gjør at lyden dempes når noen snakker til en


Supra Nero

✅  Anbefalt i danske Jyllands Posten
✅  Kåret til Beste Kjøp hos danske Lydogbillede.dk

Supra Nero

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

 

Supra er egentlig spesialist i kabler, men kastet seg for et par år siden over hodetelefoner. Den første modellen på markedet (Supra Nitro) ble kåret til årets beste. Den følges nå opp med en «lavprismodell» som rent prismessig lander i mellompris-området, men som gir enda mer for pengene. Med Supra Nero får du fremdeles både komposittmateriale som man kjenner fra flyindustrien – samt kevlar-forsterkede ledninger. Dette er derfor en flott lettvekts-konstruksjon til en rimelig pris.

Med denne modellen får du også hele syv forskjellige sett ørepropper i skum og silikon. Derfor er det lett å finne et par som passer perfekt til alle slags ører. Det gir en større komfort hvis hodetelefonene skal brukes over lang tid. Også utførelsen av ledningen er gjennomtenkt: Den er flat med et gummibelegg som gjør at det blir minimalt med problemer dersom man skal snu seg og så videre.

Mer balansert allround lyd

Målet med Supra Nero har vært å skape et par allsidige hodetelefoner som kan gjengi alle musikksjangre uten å farge lyden. Det har de også lykkes med. Med denne modellen får du en kontant bass uten at den dominerer, og diskanten er sprø uten å høres skingrende ut. Det er perfekt hvis du gjerne vil kunne lytte i timevis uten å bli sliten i hodet.

Det skader selvfølgelig heller ikke at ledningen er utstyrt med store gode knapper hvis det er behov for å ta en telefon eller pause musikken. På knapp-panelet finnes det også en innebygd god 360-graders mikrofon som gir god samtalelyd med alle slags smarttelefoner.

Utvalgte fordeler ved Supra Nero:
Laget av moderne lettvekts-materialer
Attraktiv prissetning i forhold til ytelsen
Hele syv forskjellige sett med ørepropper
Flat ledning med gummibelegg slik at man kan snu seg uten problemer
Balansert lyd som passer til alle musikksjangre
Godt og brukervennlig panel med knapper


Marshall Headphones Mode EQ

  4 av 6 stjerner hos danske Lydogbillede.dk
  4 av 5 stjerner hos amerikanske digitaltrends.com
  4 av 5 stjerner hos britiske pcmag.com

Marshall Headphones Mode EQ

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

 

Marshall er kjent for rockehøyttalere og gitarforsterkere, og det er heller ingen tvil om at Marshall Headphones Mode EQ er designet til rockefolket. Med denne modellen får du den legendariske logoen på både jackpluggen, volumkontrollen og på selve hodetelefonene. Designmessig får du også flotte messing-detaljer som understreker den rocke-aktige looken.

Sammen med settet følger det også med fire forskjellige silikon-propper. Derfor er man garantert en god passform til alle ører. Det følger imidlertid ikke med en pose eller noen annen form for beskyttelse.

Innebygd equalizer gir deg flere muligheter

Lyden er veldig god ifølge de anmeldelsene vi har gått igjennom. Ekte rock handler ikke om overdreven bass, men mer om presisjon i mellomtoner og diskant. Her leverer Marshall Headphones Mode EQ varen. Det er med andre ord ikke hodetelefonene til den brukeren som hovedsakelig hører på hiphop og pop. Den innebygde equalizeren gir imidlertid brukeren mange muligheter til å tilpasse lyden etter smak og humør.

Det er en kraftig lyd man forventer – og som man også får – fra dette merket. Det er også her modellens styrke ligger, så hvis du liker rock og lignende sjangre så er Marshall Headphones Mode EQ et utmerket og prisgunstig valg for deg.

Fordeler ved Marshall Headphones Mode EQ:
Flott originalt Marshall-design
Fire forskjellige silikon-ørepropper følger med
Innebygd equalizer gir flere justeringsmuligheter
Perfekt til rock og lignende sjangre

https://youtu.be/9f1qLB9BNb4


Tidligere anmeldte produkter – nå utgått

Nedenfor finner du produkter vi har fremhevet tidligere. Det har ikke vært mulig for oss å indentifisere forhandlere av disse modellene, men vi har beholdt dem i artikkelen i tilfelle informasjonen skulle være til nytte for deg som leser.


JBL Reflect Mini 2

✅ 5 av 5 stjerner hos det amerikanske teknologimagasinet Techgearlab.com
✅ 4 av 5 stjerner hos den britiske teknologisiden PCmag.com
✅ 3.5 av 5 stjerner hos det amerikanske teknologimagasinet Cnet.com

JBL Reflect Mini 2

 

JBL Reflect Mini 2 er blitt testet og anmeldt av de tre ekspertkildene Techgearlab.com, PCmag.com og Cnet.com. Ekspertkildene elsker disse hodetelefonene som de derfor har gitt en god anmeldelse.

Dette har de blant annet gjort på grunn av hodetelefonenes gode lyd og pris. Flere av ekspertene nevner imidlertid også at passformen ikke er for alle som har store ører – og at lyden godt kunne vært litt bedre.

Ekspertene: Hodetelefoner som egner seg godt til trening

De tre ekspertkildene er enige i at JBL Reflect Mini 2 er hodetelefoner som kan fås til en god pris.

Techgearlab.com skriver at hodetelefonene er «prisvennlige», derfor kan de fleste forbrukere kjøpe disse uten å gå over budsjettet sitt.

I tillegg til dette forklarer ekspertene at JBL Reflect Mini 2 egner seg godt til trening. Det nevnes at hodetelefonene er «gode til å trene med» da de sitter godt og fungere like bra dersom man svetter.

PCmag.com legger også merke til at de har en «svært god passform» som er en fordel hvis man trener.

Sist, men ikke minst skriver Cnet.com at JBL Reflect Mini 2 ikke veier mye samt at de kommer med en «forholdsvis god batteritid», noe de mener er noen av de største fordelene ved hodetelefonene.

Hodetelefoner med Bluetooth og god passform

JBL Reflect Mini 2 er trådløse hodetelefoner slik at man slipper å styre med kabler. De er kompatible med alle Bluetooth-kompatible enheter, så man kan lett koble de til en av enhetene sine og høre på musikk.

Hodetelefonene er utstyrt med en god passform, derfor egner de seg godt til sportsfolk. Uansett hva slags aktivitet man driver med så sitter JBL Reflect Mini 2 godt i ørene. De har også ergonomisk utformede ørepropper i silikon.

JBL Reflect Mini 2 er også resistente overfor både svette og regn. De er nemlig laget av vannavvisende materialer av god kvalitet slik at de ikke blir ødelagt selv under intens trening.

Modell med lang batteritid, mikrofon og fjernkontroll

JBL Reflect Mini 2 kommer med et innebygd batteri med opptil 10 timers spilletid. Hvis man glemmer å lade hodetelefonene så får man en hel times spilletid etter en rask lading på kun 15 minutter.

Videre er JBL Reflect Mini 2 utstyrt med en kombinert in-line mikrofon og fjernkontroll som lar brukeren justere alt ifra lydstyrke til å bytte sang eller ta en telefonsamtale.

Sist, men ikke minst kommer JBL Reflect Mini 2 med reflekser på øreproppene. Dette er en fordel hvis man løper ute når det er mørkt, for da hjelper de til med å gjøre en mer synlig.

Utvalgte fordeler ved JBL Reflect Mini 2:
Reflekser på øreproppene
Med kombinert in-line mikrofon og fjernkontroll
God passform
Egner seg godt til trening
Resistente overfor svette og regn

Her kan du se en presentasjonsvideo av JBL Reflect Mini 2. Videoen er produsert av JBL: 


Jaybird Vista 2

✅ 5 av 5 stjerner hos det britiske teknologimagasinet Whathifi.com
✅ 4,5 av 5 stjerner hos det internasjonale teknologimagasinet Techradar.com
✅ 4,5 av 5 stjerner hos det internasjonale testmagasinet Trustedreviews.com
✅ 4 av 5 stjerner hos det amerikanske teknologimagasinet Cnet.com
✅ 8 av 10 stjerner hos det internasjonale teknologimagasinet Wired.com

Jaybird Vista

Jaybird Vista er blitt testet av 5 ekspertkilder som enten har fokus på teknologi eller forbrukertester. Disse inkluderer teknologimagasinene Whathifi.com, Techradar.com, Cnet.com og Wired.com samt testmagasinet Trustedreviews.com. I disse testene er modellen blitt vurdert fra topp til tå, og konklusjonen ble at det her er snakk om et par svært velfungerende hodetelefoner.

Komplett vannsikkerhet

Jaybird Vista er et sett med elegante og diskrete hodetelefoner med en trådløs tilkobling til telefonen hvor man via den tilhørende appen kan velge musikk.

Man kan også bruke hodetelefonene til å snakke i telefonen. Det finnes et innebygd batteri som i seg selv leverer opptil 6 timers bruk, men ved bruk av ladeetuiet kommer lyttetiden i praksis opp til så mye som 32 timer.

Lyden er rund og velbalansert, og hvis man har spesielle preferanser så kan man stille inn EQ’en til å endre på lydopplevelsen.

Dette produktet er spesielt ideelt til den seriøse atleten. Her finnes det nemlig en IPX7-vandtetthet som betyr at hverken kraftig regn eller svette ødelegger dem. IPX7-standarden er faktisk en av de beste når det gjelder vanntetthet – i teorien kan de senkes ned i vann så dypt som 1 meter uten å bli skadet.

Modellen har også en god støyisolering, og konstruksjonen er svært slitesterk og robust – de er laget til alle slags værforhold. Vekten er lav og ligger på kun 6 gram per øre-enhet. Til sammen ligger vekten på 12 gram.

Nesten perfekte trenings-hodetelefoner ifølge ekspertene

Jaybird Vista er blitt testet av 5 ulike eksperter som alle har positive meninger om modellen. For eksempel tildeler teknologimagasinet Techradar.com produktet 4,5 av 5 stjerner og skriver at hodetelefonene er «nesten perfekte». De er fungerer spesielt godt til trening og løping, og er markant forbedret i forhold til forgjengeren.

Det vurderes at settet kommer med en svært rask trådløs tilkobling via Bluetooth, en fantastisk lyd og et kompakt design.

Som en bonus er de vanntette og sertifiserte med IPX7-vanntetthet – det betyr at man kan senke de ned i vann uten at de går i stykker. Batteritiden er imidlertid begrenset, og det påpekes også at det ikke finnes en pulsmåler.

Det internasjonale testmagasinet Trustedreviews.com er også svært imponerte og gir modellen hele 4,5 av 5 stjerner.

Ekspertene herfra skriver at dette settet tilbyr flere aktivitetsfunksjoner enn de aller fleste av konkurrentene. Derfor anbefales de spesielt til atleter eller seriøse mosjonister.

Det kommenteres at de sitter veldig godt fast i ørene på en komfortabel måte, at stabiliteten i den trådløse forbindelsen er en av de beste på markedet og at kvaliteten på oppbyggingen er fantastisk.

Trustedreviews.com kunne imidlertid gjerne ha tenkt seg at batteritiden i ladeetuiet varte litt lenger.

Lett vekt og komfortabel opplevelse ifølge ekspertene

Teknologimagasinet Cnet.com gir 4 av 5 stjerner og forklarer at Jaybird Vista leverer en solid prestasjon med mange fordeler. De går på at vekten er svært lav og at de føles veldig behagelige å ha i øret. Lyden er også klar og rund, og som en bonus er hodetelefonene også vanntette – dermed er det ikke noe problem å ta de med på løpeturen, sykkelturen eller på den veldig harde og svettedryppende treningen. Settet har et godt design som gjør at de sitter godt fast i ørene og ikke faller ut. Det kommenteres også at batteritiden er som oppgitt, men at prisen er litt høy.

Wired.com gir 8 av 10 stjerner og skriver at Jaybird Vista føles nesten vektløse når de bæres, men at de likevel leverer en veldig god lyd.

De fungerer trådløst og er i tillegg både svette- og vanntette. De sitter trygt og godt fast under trening, og som en bonus er de svært robuste og solide – derfor er de laget til å holde lenge.

Det kommenteres at både kontroll og brukergrensesnitt er enkelt og intuitivt samt at batteritiden er god. Det utvendige designet virker imidlertid litt plast-aktig.

Produktet kan brukes med Spotify – noe som er bra – men man må ha et Premium-abonnement for å kunne bruke alle funksjonene til appen.

Jaybird Vista – spesifikasjoner:
Merke: Jaybird
Type: Hodetelefoner, In-ear
Trådløs: Ja
Med batteri: Ja
Spilletid: Opptil 6 timer per lading
Aktiv lydredusering: Nei
Med Bluetooth: Ja
Tilhørende app: Ja
Vekt: 12 gram

Fordeler ved Jaybird Vista:
Stabil tilkobling
Med app
Justerbar EQ
IPX7-vanntetthetsertifikat
Slitesterk og robust

Her kan du se en presentasjonsvideo av Jaybird Vista. Videoen er produsert av Jaybird: 


Apple AirPods Pro

✅ 5 av 5 stjerner hos den britiske avisen The Guardian
✅ 4,5 av 5 stjerner og kåret til Editor’s Choice hos det amerikanske teknologimagasinet Digitaltrends.com
✅ 4,5 av 5 stjerner hos det internasjonale teknologimagasinet Techradar.com
✅ 4 av 5 stjerner hos det britiske teknologimagasinet Whathifi.com
✅ 9 av 10 stjerner hos det internasjonale teknologimagasinet Wired.co.uk

Apple AirPods Pro

Apple AirPods Pro er blitt testet av 5 ekspertkilder. Dette inkluderer avisen The Guardian samt teknologimagasinene Digitaltrends.com, Techradar.com, Whathifi.com og Wired.co.uk.

Kildene har vurdert modellen ut ifra blant annet kvaliteten på lyd, design, pris, funksjoner, batteri og styring – og ekspertene er alle svært imponerte. Derfor gis det rene toppkarakterer.

Med aktiv lydredusering

Apple AirPods Pro er en forbedring av Apples tidligere trådløse hodetelefoner, og den nye versjonen kommer med stort sett alt det man kan ønske seg.

De fungerer via stabil og rask Bluetooth, og de går på batteri. Batteritiden ligger på 4,5 timer per lading, men i praksis er det mulig å forlenge brukstiden veldig via det trådløse ladeetuiet. Her kan man lade hodetelefonene flere ganger slik at brukstiden i praksis ender på rundt 24 timer.

Denne modellen kommer også med aktiv lydredusering i konstruksjonen – noe som en stor fordel for lydkvaliteten.

Bråk utenfra reduseres aktivt i stedet for å bli isolert passivt, og det gjør at man alltid vil få en klar og avrundet lyd i øret – også når man foretager telefonsamtaler. De er også svette- og vanntette slik at man kan bruke de under alle slags værforhold og til hard trening. De sitter komfortabelt fast i ørene uten å falle ut.

Apparatet kan stemmestyres og veier kun 11 gram til sammen – hver øre-enhet veier 5,4 gram.

Et streif av magi ifølge ekspertene

Apple AirPods Pro får mye ros fra alle ekspertene. Den britiske avisen The Guardian skriver blant annet at det her leveres et produkt med et streif av den kjent Apple-magien.

Ekspertene forklarer at det her finnes veldig mange fordeler – som for eksempel går på elementer som lyd, batteri og støy-redusering. Det utdypes at lyden blir svært velbalansert og fyldig samt at man kan bruke hodetelefonene imponerende lenge før de må lades.

Ekspertene kommenterer at det anses som en stor bonus at denne modellen kan gå inn og aktivt redusere støy – ikke bare passivt isolere mot det. I tillegg til dette så er designer lite, kompakt og potent – pluss at de gode å ha i øret. Det eneste ulempen er muligens prisen, som er ganske høy.

Teknologimagasinet Digitaltrends.com er enige med The Guardian og skriver at lyden hos Apple AirPods Pro er sjokkerende god. Lyden blir svært klar og velbalansert med en rund kant. Hodetelefonene klarer å holde støy utenfra unna med den aktive støyreduseringen – som langt ifra er noe alle varianter tilbyr.

Som en stor bonus føles settet komfortabelt og behagelig i øret, og lydkvaliteten ved telefonsamtaler er også svært høy.

Det noteres at til og med Android-brukere kan bruke dette Apple-produktet. Det nevnes ikke noen utpregede ulemper, men ekspertene er ikke sikre på at den lange batteritiden kan holde nivået i det lange løp.

Perfekt – spesielt til Apple-fans, ifølge ekspertene

Techradar.com gir modellen 4,5 av 5 stjerner og forklarer at Apple AirPods Pro vil tiltale mange typer forbrukere, men de mener at spesielt Apple-fans vil bli veldig imponerte.

Hodetelefonene leverer varen, og dersom man lenge har gått og vurdert om man skal skaffe seg helt trådløse hodetelefoner så kan man med fordel slå til nå.

Denne varianten briljerer nemlig med en god lyd og en svært effektiv støy-redusering. Designet er flott – og de sitter godt i øret.

Techradar.com mener imidlertid at prisen er litt høy (kanskje for høy i forhold til de konkurrentene som stort sett er like velfungerende), i tillegg til at de kan føles litt løse i øret mens man trener.

Teknologimagasinet Wired.co.uk gir en flott poengsum på 9 av 10 stjerner, og skriver at Apple AirPods Pro er «så gode at det nesten er irriterende».

Dette begrunnes med at Apple virkelig har tatt til seg tidligere kritikk, og med denne varianten leverer de et nesten feilfritt produkt.

Her er det ikke bare snakk om en forbedring i forhold til tidligere versjoner, men nesten et kvantesprang. Både lyd, design, tilkobling og komfort er i den desidert beste kategorien på markedet, men det kommenteres imidlertid at batteriet ikke kan byttes ut.

Apple AirPods Pro – spesifikasjoner:
Merke: Apple
Type: Hodetelefoner, In-ear
Trådløs: Ja
Med batteri: Ja
Spilletid: Opptil 4,5 timer per lading
Aktiv lydredusering: Ja
Med Bluetooth: Ja
Tilhørende app: Ja
Kan stemmestyres: Ja
Vekt: 11 gram

Fordeler ved Apple AirPods Pro:
Klar ekspert-favoritt
Høy stabilitet
Har en lang batteritid
Aktiv lydredusering
Svette- og vanntett

Her kan du se en presentasjonsvideo av Apple AirPods Pro. Videoen er produsert av Apple:


Jabra Elite 75T

✅ Kåret til Editor’s Choice hos det canadiske teknologimagasinet Soundguys.com
✅ 5 av 5 stjerner hos det amerikanske teknologimagasinet Tomsguide.com
✅ 4 av 5 stjerner hos den britiske avisen The Guardian
✅ 4 av 5 stjerner hos det amerikanske teknologimagasinet Digitaltrends.com
✅ 4 av 5 stjerner hos det internasjonale teknologimagasinet Techradar.com

Jabra Elite 75T

 

Jabra Elite 75T er blitt testet av 5 forskjellige hold eksperter. Det inkluderer teknologimagasinene Soundguys.com, Tomsguide.com, Digitaltrends.com og Techradar.com samt den britiske avisen The Guardian.

Her har ekspertene sett nærmere på blant annet kvaliteten på lyd, lydstyrke, funksjoner, batteri og design. Ut ifra disse kriteriene er det blitt gitt en samlet vurdering. Det er stor enighet over hele linja om at det her er snakk om et par veldig gode hodetelefoner.

Kan alt

Jabra Elite 75T vil være et godt valg for den forbrukerens om gjerne vil ha et sett med trådløse hodetelefoner som kan levere det meste. Forbindelsen skjer via Bluetooth, og deretter kontrollerer man modellen via appen.

I denne appen er det mulig å stille inn EQ’en – og det kan endre og forbedre musikkvaliteten etter personlige preferanser.

Hodetelefonene er designet på en ergonomisk måte. Det betyr at de sitter komfortabelt i ørene – hverken så stramt at de virker irriterende, eller så løst at de risikerer å falle ut.

Modellen går på batteri, og det er nok til 7,5 timers lytting til musikk per lading. Å fullade modellen tar rundt 2 timer. Det finnes også et ladeetui som vil kunne gi opptil 28 timers bruk når man er på farten.

Lyden er skapt til å være klar og rund, og det gis også en støy-isolering fra bråk utenfra. I tillegg til å kunne høre på musikk så kan man også både motta og ta telefonsamtaler via modellen, og mikrofonenes plassering gjør at bråk minimeres.

Det finnes også stemmekommandoer, og man kan kommunisere med diverse virtuelle assistenter som for eksempel Alexa eller Google Assistant.

Vekten er lav da den kun ligger på til sammen 11 gram. Hver øre-enhet veier 5,4 gram.

Kanskje de beste på markedet, ifølge ekspertene

Jabra Elite 75T er blitt testet av flere hold eksperter – blant annet av teknologimagasinet Tomsguide.com som gir en imponerende poengsum på hele 5 av 5 stjerner. Den absolutte toppscoren gis fordi ekspertene forklarer at det her er snakk om markedets muligens beste variant.

Produktet briljerer ved å levere en veldig god lyd samt en lang batteritid – i tillegg til at den har vanntett beskyttelse. Det gjør at man kan ta med hodetelefonene på løpetur til og med når man blir svett eller når det regner.

Designet roses også for å være glatt og strømlinjet, men det savnes imidlertid et par funksjoner ekstra. De nevner også at lyden kan bli ganske ubehagelig på maks-nivå.

Den britiske avisen The Guardian tildeler Jabra Elite 75T 4 av 5 stjerner og er svært fornøyde med modellen. De forklarer at settet får den gode poengsummen fordi hodetelefonene er veldig behagelige å ha i øret (de er nemlig ikke så store og har en god utforming) i tillegg til at det finnes en god kontroll.

Lyden (spesielt bassen) er også veldig god, og tilkoblingen mellom hodetelefoner og enhet fungerer strålende.

The Guardian nevner imidlertid et par ulemper som hovedsakelig går ut på den litt høye prisen – samt at det ikke gis noen aktiv støy-redusering – kun passiv støy-isolering.

Massiv bass fra et lite produkt, ifølge ekspertene

Teknologimagasinet Digitaltrends.com gir hele 4 av 5 stjerner og fremhever først og fremst at man her får en massiv bass fra et lite apparat.

Ekspertene forklarer også at det finnes mange fordeler ved denne modellen – for eksempel at hodetelefonene passer til de aller fleste øretyper, er veldig lette og gir en behagelig følelse i øret. De er svært enkle å ta med på farten, og de leverer en fyldig og rund lyd – som sagt med en spesielt kraftig bass.

Når man bruker modellen til å ringe så blir lyden svært klar og uten bråk. På den negative siden skriver Digitaltrends.com at bassen noen ganger kan føles for kraftig, og at er batteritiden kun er gjennomsnittlig.

Techradar.com er enige med de andre ekspertene i rosen settet får, og her fremheves det spesielt at denne versjonen er markant forbedret i forhold til forgjengeren.

Her har man et batteri med en lenger holdbarhet, et lite design og en bedre komfort i øret. Det noteres imidlertid at bassen er litt for kraftig, og det savnes en aktiv støyredusering.

Jabra Elite 75T – spesifikasjoner:
Merke: Jabra
Type: Hodetelefoner, In-ear
Trådløs: Ja
Med batteri: Ja
Spilletid: Opptil 7,5 timer per lading
Ladetid: Cirka 2 timer
Aktiv lydredusering: Nei
Med Bluetooth: Ja
Tilhørende app: Ja
Kan stemmestyres: Ja
Vekt: 11 gram

Fordeler ved Jabra Elite 75T:
Kompakt
Sitter godt og behagelig i øret
Lang lyttetid
Stabil Bluetooth
Kan kommunisere med virtuelle assistenter

Her kan du se en presentasjonsvideo av Jabra Elite 75T. Videoen er produsert av Jabra: 


Beats by Dre BeatSX

✅ Spesielt anbefalt hos danske lydogbillede.dk
✅ 4 av 5 stjerner hos det amerikanske magasinet techradar.com
✅ 4,5 av 5 stjerner hos macworld.com
✅ 7 av 10 stjerner hos det amerikanske teknologimagasinet wired.com
✅ 4 av 7 stjerner hos den britiske teknologisiden PcMag.com

Beats by Dre BeatSX

 

Beats by Dre er etter hvert blitt ganske trendy når det kommer til ulike typer hodetelefoner. Denne modellen fra Beats by Dre BeatSX er av in-ear typen i likhet med de andre hodetelefonene i denne testen. En lang rekke med eksperter har testet denne modellen og gitt den toppkarakterer.

Mange aspekter ved Beats by Dre BeatSX fremheves, og det gjelder spesielt den gode lydkvaliteten, den raske ladingen og komforten.

Kort om Beats by Dre BeatSX

Apple har hatt en finger med i spillet i produksjonen av Beats by Dre BeatSX, og derfor er utseendet også ganske fint og stilrent. Modellen er trådløs og har en lang batteritid på rundt 8 timer og fungerer via Bluetooth.

Det følger med 4 par silikonpropper i ulike størrelser samt to par vinger for å sikre at Beats by Dre BeatSX passer til enhver forbruker. Proppene passer til å ha inne i øret, men vingene holder dem på plass i den ytre delen av øret. Beats by Dre BeatSX er laget til å ha med seg på farten og til å brukes hver dag.

Bruk og funksjoner

Beats by Dre BeatSX passer til iPhone, og ledningen er formet som en krage rundt halsen – men den er så tynn og fin at man ikke legger merke til den. Her sitter også de små fjernkontrollene med innebygd mikrofon som man styrer musikken med.

Elektronikken og batteriet sitter på hver sin side og skaper perfekt balanse, og de kan også klikkes sammen med en magnet. Tidligere var Beats by Dre kjent for den tunge bassen, men Beats by Dre BeatSX er en raffinert modell som høres balansert og varm ut i stedet.

Det finnes fremdeles en bass som kan høres, men den overdøver ikke lenger resten av lyden. Lydkvaliteten er dermed veldig god på Beats by Dre BeatSX.

Andre fordeler

I tillegg til de 4 øreproppene og de 2 vingene så følger det også med et silikon-etui til oppbevaring som passer godt til lommen. Man kan få modellen i både sort, hvit, blå og grå etter individuell smak. Det finnes også en veldig lang ledning som kan nå langt.

Beats by Dre BeatSX veier 50 gram.

Utvalgte fordeler ved Beats by Dre BeatSX:
Trådløs og har en batteritid på 8 timer
4 forskjellige ørepropper og 2 vinger
Ledning formet som krage rundt halsen med integrert fjernkontroll
Silikonetui følger med


Jaybird RUN

✅ 4 av 5 stjerner hos den britiske testsiden Trustedreviews.com
✅ 85 av 100 poeng hos amerikanske Engadget.com
✅ 3.5 av 5 stjerner hos det amerikanske teknologimagasinet Cnet.com
✅ 2.5 av 5 stjerner hos britiske Techadvisor.co.uk

Jaybird RUN

De fire ekspertkildene Trustedreviews.com, Engadget.com, Cnet.com og Techadvisor.co.uk har testet og anmeldt hodetelefonene Jaybird RUN. Alle ekspertene er imponerte over denne modellen som de har gitt en forholdsvis god anmeldelse.

Ekspertene fra Trustedreviews.com og Engadget.com er veldig imponerte over modellens komfortable passform, mens Techadvisor.co.uk og Cnet.com mest imponerte over hodetelefonenes solide lyd.

Noen er ekspertene skriver også at de synes knappene kan være litt vanskelige å trykke på samt at prisen for hodetelefonene er høyere enn andre sammenlignbare modeller.

Brukervennlige og komfortable hodetelefoner med solid lyd, ifølge ekspertene

Ifølge de fire ekspertkildene er Jaybird RUN «et godt kjøp hvis man vil ha brukervennlige og komfortable hodetelefoner».

Alle ekspertene skriver nemlig at Jaybird RUN har en komfortabel og god passform, men «at ørene imidlertid kan begynne å klø litt ved bruk over lang tid».

I tillegg til dette nevner ekspertene fra Trustedreviews.com og Techadvisor.co.uk at Jaybird RUN er utstyrt med en «god og solid lyd».

Techadvisor.co.uk skriver at de også kommer med «enkle og brukervennlige kontroller – noe som er bra når de faktisk fungerer».

De nevner imidlertid at det «dessverre er periodiske tilkoblingsproblemer og problemer med ladingen – noe som gjør det vanskelig å anbefale disse fremfor andre modeller».

Ekspertene fra Cnet.com og Engadget.com trekker imidlertid også frem at hodetelefonene er vanntette i tillegg til at de kommer med en batteritid på opptil 4 timer.

Svette- og vannavvisende hodetelefoner med ladeetui

Med Jaybird RUN får man trådløse hodetelefoner som ikke har noen kabler. Man kobler de til via Bluetooth med en smarttelefon og kan styre musikken ved hjelp av Jaybird appen. Appen kan også hjelpe brukeren med å finne hodetelefonene dersom de blir borte.

I tillegg til dette er Jaybird RUN svette- og vannavvisende, derfor kan man bruke de til og med når man dyrker mosjon eller er ute i all slags vær.

Det følger også med et ladeetui ved kjøp av hodetelefonene som gir 8 timers ekstra spilletid. Når hodetelefonene er fulladet så har de 4 timers spilletid når det kommer til å spille musikk eller snakke i telefonen.

Med innebygd mikrofon, fjernkontroll og rask lading

Lading av Jaybird RUN kan skje raskt dersom man har glemt å lade de. Hvis man lader hodetelefonene i kun fem minutter så vil man nemlig få en hel time med musikk. Dette er nok til en tur med offentlig transport eller en time på treningssenteret.

Hodetelefonene kommer også med en innebygd mikrofon samt en fjernkontroll. Med multifunksjonsknappen kan man bytte mellom å starte og stoppe musikken samt å skru lyden opp eller ned, ta telefonsamtaler eller bytte sang med fjernkontrollen og mikrofonen.

Utvalgte fordeler ved Jaybird RUN:
Fire timers spilletid
Med innebygd mikrofon og fjernkontroll
Rask lading
Vanntette
Det følger med et ladeetui

Her kan du se en presentasjonsvideo av Jaybird RUN. Videoen er produsert av Jaybird: 


Jabra Elite Active 65t

✅ 4.5 av 5 stjerner hos den amerikanske teknologisiden Tomsguide.com
✅ 4 av 5 stjerner hos det amerikanske teknologimagasinet Cnet.com
✅ 4 av 5 stjerner hos den britiske teknologisiden Stuff.tv
✅ God anmeldelse fra testsiden Themasterswitch.com

Jabra Elite Active 65t

 

Jabra Elite Active 65t er blitt testet og anmeldt av fire ekspertkilder – og det inkluderer Tomsguide.com, Cnet.com, Stuff.tv og Themasterswitch.com. Ekspertene er imponerte over hodetelefonene – derfor har alle de fire ekspertene gitt modellen en god anmeldelse.

Dette har de blant annet gjort på grunn av at de er elsker modellens lange batteritid samt passform.

De er til gjengjeld mindre imponerte over størrelsen på hodetelefonene da de er ganske store – i tillegg til at ladeetuiet kan være vanskelig å åpne.

Ekspertene: Komfortable hodetelefoner med god lyd

Alle fire ekspertkildene er enige i at Jabra Elite Active 65t er «gode trådløse hodetelefoner» som har en «komfortabel og god passform».

Ekspertene fra Cnet.com skriver for eksempel at hodetelefonene har en «utmerket lyd, fungerer pålitelig og er gode til telefonsamtaler med mikrofonene».

Flere av ekspertene trekker også frem hodetelefonenes passform – som er noe spesielt Themasterswitch.com legger stor vekt på. Tomsguide.com nevner også batteritiden til Jabra Elite Active 65t da de kan holde i opptil 15 timer.

Stuff.tv er også imponerte over at hodetelefonene er resistente overfor svette slik at man godt kan brukt de dersom man skal mosjonere eller noe lignende.

De skriver imidlertid også at selv om modellen generelt sett er behagelig å ha på, så kan det bli litt ubehagelig ved bruk over lang tid.

Trådløse hodetelefoner med fire innebygde mikrofoner

Jabra Elite Active 65t er trådløse hodetelefoner som kan kobles til enheter via Bluetooth. De er resistente overfor både vann og støv. Man kan derfor bruke de i all slags vær og vind samt til mosjon.

I tillegg til dette kommer Jabra Elite Active 65t med fire innebygde mikrofoner som fjerner både bakgrunnslyder og støy slik at man enklere kan høre musikken og ta telefonsamtaler selv i bråkete omgivelser.

Ved kjøp av Jabra Elite Active 65t følger det også med et ladeetui som kan fullade hodetelefonene to ganger.

Hodetelefonene har i seg selv en spilletid på i alt 5 timer, men ved bruk av ladeetuiet får man opptil 15 timers spilletid.

Man har derfor mulighet til å lade hodetelefonene mens man er på farten dersom de går tom for strøm.

Med Jabra Sound+ og stemmekontroll

Jabra Elite Active 65t er utstyrt med Jabra Sound+ som sørger for at man kan gjøre musikken til sin egen.

Man har nemlig mulighet til å gjøre musikken mer personlig med appen Jabra Sound+, for her kan man stille inn equalizeren slik som man ønsker.

Man har også mulighet til å koble til hodetelefonene til for eksempel Google Now, Siri eller Alexa. Med stemmekontrollen kan man få massevis av informasjon i tillegg til å få lest opp beskjeder fra mobiltelefonen sin.

Utvalgte fordeler ved Jabra Elite Active 65t:
Med fire innebygde mikrofoner
God passform
Med stemmekontroll
Bruker Jabra Sound+ appen
Resistente overfor både støv og vann

Her kan du se en presentasjonsvideo av Jabra Elite Active 65t. Videoen er produsert av Jabra: 


Sportsbuddy Wave W2 hodetelefoner

Sportsbuddy Wave W2 hodetelefoner

 

Sportsbuddy Wave W2 hodetelefoner er perfekte for deg som gjerne vil ha et par hodetelefoner uten ledning som du bare kan sette rett i øret. Disse hodetelefonene er av ypperlig kvalitet uten at du trenger å bruke veldig masse penger på dem.

Kompatibel med alle enheter med Bluetooth

Sportsbuddy Wave W2 hodetelefoner er en av våre favoritter. Det er ikke minst fordi hodetelefonene er designet til den sporty brukeren slik at du skal slippe å måtte irritere deg over lange, irriterende ledninger som henger foran kroppen din mens du for eksempel er på den daglige løpeturen din. 

Det samme gjelder dersom du for eksempel elsker å sykle. Dette gir deg større frihet da ingenting vil stå i veien for prestasjonen din – uansett om du er en person som liker deg best på treningssenter eller ute i friluft. 

Du kan også velge å gå til innkjøp av for eksempel et løpe-armbånd som vil gjøre at du kan feste telefonen på armen – uten å måtte ha noen lommer eller at du må holde den. Da kan du løpe helt fritt uten å måtte bekymre deg for at utstyret ditt ikke skulle sitte godt nok fast. 

Kommer med en innebygd mikrofon

Sportsbuddy Wave W2 hodetelefoner kommer med en innebygd mikrofon. Det vil si at du for eksempel kan ta telefonsamtaler mens du trener – uten å måtte stoppe treningsøkten for å hverken ta telefonen eller snakke med den som ringer.

Kort ladetid

I tillegg så er Sportsbuddy Wave W2 hodetelefoner veldig lette å lade opp. Én fullstendig lading ikke tar mer enn ca. 2 timer. Det innebygde batteriet betyr også at du slipper å måtte ha med deg ekstra batterier på tur eller trening. 

Ekspertene nevner imidlertid at modellen kunne hatt en litt lengre levetid når det er snakk om batteriet, men dersom du bruker Sportsbuddy Wave W2 hodetelefoner til å spille musikk eller høre på podcaster så vil modellen kunne gi deg hele 5 timer med spilletid.

Dersom du imidlertid har Sportsbuddy Wave W2 hodetelefoner på standby – og ikke for å høre på musikk, men kanskje for å være tilgjengelig dersom noen ringer – så vil de kunne vare så lenge som 150 timer. Det er likevel ganske lenge. 

Hodetelefoner med en god rekkevidde

Sportsbuddy Wave W2 hodetelefoner har en relativt lang rekkevidde, for denne ligger nemlig på hele 10 meter. Det vil si at du kan legge mobiltelefonen – eller alternativt en annen Bluetooth enhet som du bruker – så langt som 10 meter unna hodetelefonene, og de vil fremdeles kunne spille av innholdet du vil høre på.

Det er imidlertid helt nødvendig – og kanskje åpenbart – at du må ta med deg Bluetooth enheten din for å kunne bruke hodetelefonene dersom du for eksempel tar deg en løpetur. 

Når du har koblet til hodetelefonene og startet musikken så trenger du ikke bruke telefonen lengre. Da kan telefonen legges i for eksempel vesken din – eller festes i løpearmbåndet ditt – og du kan bruke Sportsbuddy Wave W2 hodetelefoner til å starte eller stoppe musikken. 

I tillegg kan du også bruke hodetelefonene til å justere volumet opp eller ned, eller bytte sang direkte på hodetelefonene. Det samme gjelder hvis du skal motta telefonsamtaler. 

Føl bassen

Sportsbuddy Wave W2 hodetelefoner er in-ears, og det betyr at du vil kunne føle bassen rett i øret. De vil også være støyreduserende da øreproppene på en måte lukker inngangen til øret ditt, slik at de som trener rundt deg ikke kommer til å måtte høre på musikken din ufrivillig. 

Modellen kommer også med 3 forskjellige størrelser når det kommer til ørepropper – pluss ekstra propper i skum, slik at passformen blir så komfortabel som mulig til akkurat ditt øre.

Spesifikasjoner ved Sportsbuddy Wave W2 hodetelefoner:
Bluetooth V4.0
Innebygd mikrofon
Spilletid på opptil 5 timer
Standby tid på 150 timer
Ladetid på ca. 2 timer
Rekkevidde på 10 meter

Fordeler ved Sportsbuddy Wave W2 hodetelefoner:
 Støyreduserende modell
 In-ears slik at du slipper irriterende ledninger
 Kompatibel med alle enheter som har Bluetooth
 Beste billige støyreduserende in-ears modell
 Lett og enkelt design
 Kommer i flere farger

Her kan du se en presentasjonsvideo av Sportsbuddy Wave W2 hodetelefoner. Videoen er produsert av Sportsbuddy: 


Beyerdynamic Byron BT

✅ 5 av 6 stjerner hos danske lydogbillede.dk
✅ 5 av 6 stjerner hos danske mobilsiden.dk
✅ 4 av 5 stjerner hos det amerikanske magasinet whathifi.com
✅ 4 av 5 stjerner hos danske altomdata.dk

Beyerdynamic Byron BTBeyerdynamic Byron BT er et par budsjettvennlige hodetelefoner som overrasker ekspertene med å ha en veldig god lyd.

Modellen koster under halvparten av det lignende modeller fra flere av de kjente merkene gjør, men Beyerdynamic Byron BT har likevel svært mange av de samme funksjonene og mulighetene.

Kort om Beyerdynamic Byron BT

Beyerdynamic Byron BT er produsert av tyske Beyerdynamic og er merkets første trådløse hodetelefoner.

Modellen fungerer via Bluetooth som overfører både musikk og telefonsamtaler til ørene, og er laget til å ikke filtre sammen ledningen. Noe av det første som trekkes frem ved Beyerdynamic Byron BT er øreproppene – for de er veldig flotte og sitter på en base av aluminium. Det gir en svært god og holdbar kvalitet.

Det følger med 4 forskjellige ørepropper i ulike størrelser slik at Beyerdynamic Byron BT passer til alle forbrukere – pluss et par vinger. Vingene er ekstra viktige på Beyerdynamic Byron BT ettersom proppene ikke er vinklet.

Bruk og funksjoner

Beyerdynamic Byron BT styres via en liten fjernkontroll på ledningen. Her sitter det tre forskjellige knapper som er enkle å finne ut av – samt mikrofonen som brukes når hodetelefonene skal brukes til å snakke med på telefonen.

Batteriet sitter oppe ved hodetelefonene, og det betyr at fjernkontrollen er svært enkel. Lyden på Beyerdynamic Byron BT er ifølge ekspertene overraskende god og fungerer godt til de fleste typer musikk.

Bassen er kontrollert, og diskanten blir aldri skjærende høre på.

Andre fordeler

I tillegg til de 4 øreproppene og 1 par vinger så følger det med en pose med klikklås som man kan bruke til å transportere Beyerdynamic Byron BT i.

Beyerdynamic Byron BT veier 13 gram.

Utvalgte fordeler ved Beyerdynamic Byron BT:
Prisvennlig modell
Trådløse hodetelefoner med Bluetooth
4 forskjellige ørepropper av god kvalitet følger med
Styres med en svært enkel fjernkontroll som er integrert i ledningen


FAQ – Ofte stillede spørsmål

Hvilke hodetelefoner har fått de beste anmeldelsene i testene?
Jabra Elite75T, Apple AirPods Pro, Jaybird Vista, JBL Reflect Mini 2, Beats by Dre BeatSX, Pioneer Rayz Plus, Sony mdr ex650a og Supra Nero
Hvordan er hodetelefonene blitt testet?
Hodetelefonene er blitt vurdert ut ifra forskjellige faktorer som passform/komfort, intern teknologi, tilkobling, lydkvalitet, mikrofon og eventuelt annet medfølgende tilbehør.
Hva bør man tenke på når man skal velge nye hodetelefoner?
Det første du bør tenke på er hva slags hodetelefoner du er på utkikk etter. Det finnes tre typer – in ear, on ear og over ear hodetelefoner. Deretter bør du tenke over om du helst vil ha en modell med eller uten ledning, og om de også skal ha funksjoner så som lyddemping. Velger du en trådløs modell så må du også være oppmerksom på batteritiden. Til slutt bør du selvfølgelig også tenke på lydkvaliteten.

Hodetelefon Test – Disse kildene har vi brukt

I jakten på å finne de beste hodetelefonene som finnes på markedet akkurat nå så har vi støttet oss til upartiske tester og anmeldelser hos diverse magasiner og publikasjoner i både inn- og utland. Vi har samlet listen av kilder og linker nedenfor slik at du selv kan utforske detaljene.
Cnet.com

Det amerikanske teknologimagasinet Cnet.com arbeider med et vell av ulike emner som har med teknologiens verden å gjøre. De leverer både nyheter, guider, artikler, tester og mye mer. Her har Cnet.com testet de tre hodetelefonene Jabra Elite Active 65t, Jaybird RUN og JBL Reflect Mini 2.

Ønsker du å lese anmeldelsen av Jabra Elite Active 65t så kan du klikke her.

Ønsker du å lese anmeldelsen av Jaybird RUN så kan du klikke her.

Ønsker du å lese anmeldelsen av JBL Reflect Mini 2 så kan du klikke her.

Ønsker du å lese anmeldelsen av Jaybird Vista så kan du klikke her.

Engadget.com
Den amerikanske teknologisiden Engadget.com har eksistert siden 2004. Her kan man finne alt ifra nyheter innen teknologi til anmeldelser av forskjellige produkter. Her har de testet og anmeldt hodetelefonene Jaybird RUN som de har gitt 85 av 100 poeng. Du kan lese hele testen her.
PCmag.com
PCmag.com er en britisk teknologiside som skriver artikler, guider og nyheter om teknikk, teknologi og elektronikk. I tillegg til dette både tester og anmelder de forskjellige produkter – inkludert hodetelefoner. Her har de laget en test av JBL Reflect Mini 2. Du kan lese hele testen her.
Stuff.tv
Stuff.tv er en britisk teknologiside som skriver om alt som har med teknologi og elektronikk å gjøre. I tillegg til å skrive artikler og guider så tester og anmelder Stuff.tv også forskjellige produkter. Her har ekspertene testet hodetelefonene Jabra Elite Active 65t som de har gitt 4 av 5 stjerner. Ønsker du å lese hele anmeldelsen så kan du klikke her.
Techadvisor.co.uk
Techadvisor.co.uk er en britisk teknologiside som leverer nyheter, artikler, guider og tester innen teknologi, elektronikk og teknikk. De har fokus på å hjelpe forbrukerne ved å skrive informative artikler, hvorfor de blant annet tester produkter og skriver detaljerte anmeldelser. Her har de testet Jaybird RUN som de har gitt 2,5 av 5 stjerner. Du kan lese testen her. 
Techgearlab.com
Techgearlab.com er et amerikansk teknologimagasin som leverer anmeldelser av teknologiske produkter og forbrukerelektronikk. De vurderer produktene ved å test dem, og deretter videreformidler de resultatene til forbrukerne. I denne omgang har de testet hodetelefonene JBL Reflect Mini 2. Les hele anmeldelsen her.
Themasterswitch.com
Themasterswitch.com er en testside som skriver detaljerte anmeldelser av alt ifra høyttalere til spillkonsoller, hodetelefoner og mye mer. Her har de testet og anmeldt hodetelefonene Jabra Elite Active 65t som de har gitt en god anmeldelse. Du kan lese hele testen ved å klikke på hjemmesiden deres her.
Tomsguide.com

Tomsguide.com er en amerikansk teknologiside som hjelper forbrukerne når det kommer til teknologi og elektronikk. Derfor tester og anmelder Tomsguide.com en rekke ulike produkter hvor de videreformidler resultatene av testene sine til forbrukerne. I denne omgang har de testet hodetelefonene Jabra Elite Active 65t som de har gitt hele 4,5 av 5 stjerner. Du kan lese hele anmeldelsen her.

Tomsguide.com har også testet Jabra Elite 75T. Du kan lese hele anmeldelsen her.

Trustedreviews.com

Den britiske testsiden Trustedreviews.com tester et vell av produkter hver eneste dag. Her har de laget en test av hodetelefonene Jaybird RUN – som de har gitt 4 av 5 stjerner. Du kan lese hele testen her.

Trustedreviews.com har også utført en test av Jaybird Vista. Du kan lese hele testen her.

Lydogbillede.dk, Lydogbilde.no og Søndagsavisen
Den danske nettsiden Lydogbillede.dk og den norske versjonen Lydogbilde.no er kjent for gode og dyptgående analyser av elektronisk utstyr generelt sett. Her har vi funnet flere tester og resultater av Beyerdynamic MMX 102 iE, Sony mdr ex650ap, Supra Nero, Marshall Headphones Mode EQ og Jaybird X2. Klikk på hver enkelt link hvis du gjerne vil lese mer. Magasinet samarbeider ellers med Søndagsavisen som også har testet Sony mdr ex650ap og Jaybird X2.
Whathifi.com

Siden 1976 har britiske Whathifi.com arbeidet med å fremme valget av den beste lyden. Derfor har vi naturligvis inkludert magasinets anmeldelse av blant annet Beyerdynamic MMX 102 iE og Sony mdr ex650ap. Hvis du selv vil lese mer så kan du klikke på de respektive linkene for å lese hver enkelt anmeldelse.

Whathifi.com har også anmeldt følgende sett med hodetelefoner:

Her kan du se nærmere om testen av Apple AirPods Pro.

Her kan du se nærmere om testen av Jaybird Vista.

Jyllands Posten
Jyllands Posten har publisert en test av Beyerdynamic MMX 102 iE og Supra Nero. Du kan klikke på de respektive linkene for å lese mer.
Aktivtræning.dk / iForm.dk
De to beslektede danske treningsmagasinene Aktivtræning.dk og iForm.dk har testet Urbanears Medis og Plantronics BackBeat Fit. Du kan lese mer ved å klikke på de respektive linkene som linker til PDF-versjoner av anmeldelsene.
Digitaltrends.com

Digitaltrends.com er et amerikansk teknologimagasin som har som hovedformål å guide og navigere forbrukerne gjennom den digitale verden. Digitaltrends.com skriver om blant annet nyheter, guider og artikler – og lager videoer til formålet. I tillegg til dette tester de forskjellige elektroniske forbrukerprodukter som for eksempel TV, datamaskiner og telefoner med mer. Her har Digitaltrends.com testet flere typer av hodetelefoner:

Les testen av Jabra Elite 75T i sin fulle lengde hos Digitaltrends.com.

Les testen av Apple AirPods Pro i sin fulle lengde hos Digitaltrends.com.

Soundguys.com
Soundguys.com er et canadisk teknologimagasin med fokus på lyd og audio. Magasinet skriver både om nyheter og artikler om emnene, men det foretas også tester fra tid til annen. Her er det for eksempel snakk om en profesjonell vurdering av hodetelefonene Jabra Elite 75T. Du kan lese testen i sin fulle lengde hos Soundguys.com.
The Guardian

The Guardian er en av de største og mest tradisjonsrike britiske avisene. Avisen ble grunnlagt i 1821, men utgis fremdeles hver dag bortsett fra søndag. Avisen arbeider med alt innenfor nyheter, og det gjelder nyheter både fra inn- og utland, business, sport og kultur. Avisen har også fokus på leseren som forbruker, og sørger derfor også for å holde leserne oppdatert på nye forbrukerprodukter til hverdagsbruk. Her har avisen testet forskjellige typer av hodetelefoner:

Les mer om testen av Jabra Elite 75T hos The Guardian.

Les mer om testen av Apple AirPods Pro hos The Guardian.

Techradar.com

Techradar.com er et internasjonalt teknologimagasin som dreier seg om utviklingen i den teknologiske verden. Her finnes det både en amerikansk og en britisk versjon. Techradar.com skriver om nyheter, trender, guider og tester av ulike elektroniske produkter. Her har ekspertene utført tester av flere forskjellige hodetelefoner:

Les mer om testen av Jabra Elite 75T.

Les mer om testen av Apple AirPods Pro.

Les mer om testen av Jaybird Vista.

Wired.co.uk / Wired.com

Wired er et internasjonalt magasin med fokus på IT, kommunikasjon, data og teknologi i forhold til fremtidens kultur, økonomi og politikk. Magasinet utgis både i en trykket utgave i tillegg til at det finnes en nettbasert versjon. Det finnes både en britisk og amerikansk versjon av nettsiden. Wired utfører også tester av forskjellige elektroniske produkter, og her har de blant annet skrevet om 2 forskjellige sett med hodetelefoner:

Lea hele testen av Apple AirPods Pro hos Wired.co.uk.

Lea hele testen av Jaybird Vista hos Wired.com.


Andre relevante tester og artikler

I forlengelse av denne artikkelen så finner du her en rekke forslag til noen andre artikler som du kanskje vil synes er interessante.

Dersom du skal bruke de nye hodetelefonene dine til gaming så kan du her lese vår generelle gaming headset test som gir deg en oversikt over markedets best anmeldte modeller.
Ønsker du deg derimot en ny høyttaler så kan vi også være behjelpelige med gode artikler om dette. Her kan du lese vår store bluetooth høyttaler test som inneholder en gjennomgang av markedets beste modeller.

Dersom det er et merke du er spesielt interessert i så finner du her våre produsent-spesifikke tester. Les blant annet vår Marshall Stanmore høyttaler test. Les også vår Bluetooth høyttaler testoversikt.

Vi håper du finner det du leter etter.

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere