Bluetooth Høyttaler Testoversikt: De beste trådløse høyttalere

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

I denne Bluetooth høyttalertesten ser vi nærmere på de beste Bluetooth-høyttalere på markedet akkurat nå. De er svært populære, og blant de yngre generasjonene er det tradisjonelle stereoanlegget på vei til å bli erstattet av “anlegg” med smarttelefonen som kjerne og Bluetooth-høyttalere som lydkilde.

Det gjør hele løsningen mobil, noe som er en av de største grunnene til populariteten. En god høyttaler koster en del, og prisen blir ikke lavere av at det ofte er stort fokus på ekstra kompakt design.

Dette bør du tenke på før du kjøper en ny Bluetooth høyttaler:

Type: Tenk over hva slags modell som passer best til deg. Er for eksempel design eller lyd viktigst, har den løsninger slik at du enkelt kan ta den med deg på farten, og passer størrelsen til bruksområdet?
Pris: Det finnes mange kupp der ute, men disse må du nok jakte litt på. Når det er snakk om etablerte merker så får du stort sett det du betaler for. Det er finnes gode Bluetooth høyttalere til rundt 400 kroner, men hvis du er villig til å betale litt mer så kan du få kraftigere høyttalere med lengre batteritid til mellom 1000 og 2000 kroner.
Portabilitet: Kan høyttaleren flyttes på eller transporteres på en enkel og praktisk måte? Bluetooth høyttalere varierer veldig i størrelse, vekt, form og bæreegenskaper. Sjekk for eksempel om modellen du vurderer har stropper eller håndtak.
Holdbarhet: Bærbare høyttalere er designet for å bæres rundt, og de er også ment til å brukes utendørs hvor de kan bli utsatt for varme, kulde, skitt og fuktighet. Dette betyr at et robust design er en nødvendighet. Vannmotstand er en spesielt viktig faktor. Delikat elektronikk kan bli ødelagt av en enkelt eksponering for vann – se derfor etter info om hvor mye vann-eksponering en høyttaler kan håndtere og hvor lenge.
Lydkvalitet: Bluetooth høyttalere må være bærbare, men de må også fungere godt som høyttalere. Du må sørge for at høyttaleren din gjengir lyden nøyaktig, uten forvrengning eller overflødig støy – i tillegg til at den er høy nok til å høres tydelig uansett hvor du går.
Batteritid: De fleste bærbare Bluetooth høyttalere lover minst 5 timers kontinuerlig lytting før de må lades. Disse høyttalerne kan heldigvis vare lenge uten å være koblet til en strømkilde.
Ekspert- og brukeranmeldelser: Når du velger et produkt er det alltid en god idé å se hva andre kunder sier om produktet og forhandlerne, og i tillegg se på ekspertanmeldelser og offisielle tester av produktene.

Vær oppmerksom på at Forbrukerliv ikke tester produkter selv, men samler resultater fra uavhengige tester, slik at du enkelt får oversikt over de beste produktene på markedet.


Libratone One Click – vanntett bluetooth høyttaler

✅ 5 av 6 stjerner hos Lydogbilde.no
✅ 3,8 av 5 stjerner hos det danske nettstedet Recordere.dk

Libratone Click One bluetooth

Dette er enda en kritikerrost trådløs Bluetooth-høyttaler fra danske Libratone med justerbart design; se mer om denne funksjonen i videoen under.

Click One har 3 «woofer», 1 tweeter og 2 passive drivere for 360-graders. Lydogbillede.dk skriver også at den klarer seg bedre enn de fleste når det gjelder lydkvalitet, og at man glemmer at det er en relativt billig høyttaler fordi lyden er så imponerende.

De skriver også at Libratone Click ikke er en «party-høyttaler», noe de forklarer at ingen reisehøyttaler på markedet kan anses som, men den beholder sin gode lyd opptil 88 dB (hvilket betyr at det er mulig å spille opp til fest uten problemer).

Man bør være klar over at denne høyttaleren ikke er sammenlignbar med stasjonære høyttalere, men hvis du velger å kjøpe denne høyttaleren får du en reisehøyttaler som leverer topp kvalitet i sin kategori. Som én av testanmelderne skrev, gjorde han den feilen å slå av sine Pioneer VSX-1131 AV-mottakere og Sony Studio høyttalere før han testet Libratone Click, noe du ikke bør gjøre når lyden er i en annen kategori enn slike høyttalere.

Libratone-One-Click bluetooth hoejtaler

Når det gjelder designet, beskriver kritikerne det som veldig ryddig og minimalistisk i uttrykket. Den er også vannavstøtende, som er en stor fordel hvis den brukes utendørs eller til fest hvor det kan bli sølt drikke.

Installasjon av Libratone Click beskrives som svært enkel, siden du bare trenger å slå den på og finne Bluetooth-navnet på telefonen, nettbrettet eller datamaskinen.

Det er mulighet for å koble en høyttaler på 2 telefoner samtidig, og du har mulighet til å koble flere Libratone-høyttalere til en telefon, for eksempel hvis du trenger en høyttaler i hver ende av rommet.

Ifølge produsenten holder batteritiden opptil 12 timer på en lading, som kritikerne også er enig i. Til slutt skal det også nevnes at det finnes en app til Libratone som blant annet gir mulighet til å lage «Soundspaces», som forenklet betyr «flere lydsoner».

Utvalgte fordeler med Libratone One Click:

Fordeler

  • Vannavvisende
  • Får ros for sin gode lyd
  • 360 graders spredning av lyd
  • Mulighet for å tilkoble flere telefoner
  • Kan kobles til andre libratone høyttalere
  • Justerbart design
Ulemper

  • Lägre volym än andra modeller

Specifikasjoner
Vattenavvisande
Bluetooth 4.1
360 graders ljudspridning
Möjlighet att koppla ihop flera telefoner
Kan paras ihop med andra libratone-högtalare
Batteritid upp till 12 timmar

Du kan se en presentasjonsvideo av høyttaleren her:


Marshall Stanmore – best i test bluetooth høyttaler 

Toppkarakter hos Teknisk Ukeblad
✅ Testvinner hos Lydogbillede.dk
✅ Toppkarakter hos Meremobil.dk
✅ Toppkarakter hos Ekstra Bladet
✅ Toppkarakter hos Ljudochbild.se
✅ Toppkarakter hos Bestbuy.com
✅ Editor’s Choice hos PCmag i England
✅ Spitzenklasse hos tyske Hifitest.de

 marshall-stanmore

 

Merk deg at Marshall Stanmore er utgått, derfor viser vi her prisen for Marshall Stanmore II som er en ny og forbedret versjon.

 

Det legendariske merket Marshall er mest kjent fra den profesjonelle rock-scenen, der de i mange tiår har vært den førende leverandøren blant annet av gitarforsterkere, høyttalere og lignende utstyr.

Den siste tiden har de åpnet for salg til vanlige forbrukere, der blant annet flere forskjellige Bluetooth-høyttalere nå er tilgjengelige for mannen i gata. En av de minste modellene er Marshall Stanmore, og akkurat denne modellen har virkelig tatt anmelderne med storm. Det er ikke snakk om en transportabel høyttaler slik som de andre, men en flyttbar stasjonær enhet som feier stort sett alle andre høyttalere av banen når det kommer til lydstyrke.

I alle testene vi har lest, er anmelderne svært overrasket over lydstyrken i Stanmore-høyttaleren selv om den med dimensjonene 35 x 19 x 19 cm. er en av de relativt store modellene i gruppen. Den kan spille kontinuerlig med 85 Watt uten å forvrenge lyden, og mange anmeldere beskriver den som en perfekt festhøyttaler eller komplett erstatter for et solid, gammeldags stereoanlegg.

Det alternative designet imponerer og får toppkarakter

Det helt unike ved Marshall – i stil med egen historie og tradisjon – er at de har valgt å designe høyttaleren som en klassisk gitarforsterker. Til og med ledningen med jackplugg er utformet som spiralledning slik som ved bruk av elgitar.

I tillegg har de holdt designet i vintagestil, sterkt inspirert av rockens gullalder på 60- og 70-tallet. Kabinettet har trekk i kunstlær og frontstoffet er akkurat slik man kunne forventet det på datidens høyttalere. Styreknappene til volum, bass og diskant er klassiske manuelle potensiometer med store skruknapper, og strømknappen er en stor, gyllen vippekontakt. Det er gjennomført stil på alle fronter, og flere av anmelderne gir absolutt toppkarakter for design.

marshall-stanmore-hojtaler

Helhjertet rock-høyttaler med sans for andre sjangere

Designet avslører nesten på forhånd at denne trådløse høyttaleren retter seg mot rock-fans, og det er også denne konklusjonen testpanelene kommer frem til. Bassenheten er perfekt til å gjengi trommene og bassen i rock, og diskanten supplerer perfekt når gitarene drar på. Det viser seg at høyttaleren også er ganske utmerket til blant annet elektronisk musikk og andre sjangere.

Marshall Stanmore får også toppkarakter i de fleste testene når det gjelder byggekvaliteten: Konstruksjonen er svært solid og vekten sniker seg opp på over 5 kilo. Et annet element som trekker opp snittet er det store utvalget av tilkoblingsmuligheter. Det er både Bluetooth i ekstra høy digital kvalitet, RCA/phono-løsning, optisk digital inngang og mulighet for vanlig jackplugg-tilkobling.

Hvis du vil lese en mer detaljert Marshall Stanmore test, kan du klikke på linken.

Fordeler

  • Et legendarisk merke fra rockens storhetstid
  • Spennende og svært gjennomført design i vintage-stil
  • Kan spille svært høyt, og eventuelt brukes som festhøyttaler
  • Klangen er avstemt perfekt til rock
  • Svært solid konstruksjon
  • Uvanlig mange tilkoblingsmuligheder
Ulemper

  • Hög prisklass

Specifikasjoner
Bluetooth 5.0
Ljudingång (3,5 mm stereo minijack, RCA phono x 2)
Volym: Upp till 101 dB
Vikt: 4,65 kg

Du kan se en videoanmeldelse av Stanmore-høyttaleren her:


Marshall Kilburn – bærbar trådløs høyttaler

10 av 10 stjerner hos Tek.no
✅ 5 av 6 stjerner hos Lydogbillede.dk (6 stjerner for kvaliteten)

marshall_kilburn


Merk deg at Marshall Kilburn er utgått, derfor viser vi her prisen for Marshall Kilburn II som er en ny og forbedret versjon.

 

Tidligere i artikkelen tok vi for oss den litt mer stasjonære høyttaleren Marshall Stanmore, men Marshall har også lansert en vanlig bærbar modell med innebygd batteri, nemlig Marshall Kilburn, som minner om Stanmore på mange måter. Designet er basert på gitarforsterkere i vintage-stil og er gjennomført i alle detaljene på en måte som samler stjerner hos anmelderne.

Fordi Marshall Kilburn er en bærbar modell, har den bærestropp som er svært behagelig i bruk. Dette er også nødvendig ettersom høyttaleren er litt tyngre enn gjennomsnittet, med en vekt på 3 kilo som skyldes den innebygde laderen (konkurrentene har typisk laderen som en separat enhet). Denne modellen har også et uvanlig solid batteri som kan levere musikk på middels volum i 18 timer på én opplading.

Ekstremt lydnivå blåser alle konkurrentene av banen

Marshall er først og fremst kjent for profesjonelt rock-utstyr med ekstrem effekt, og det kommer virkelig til uttrykk med Marshall Kilburn. De er svært imponerte over den enorme lydstyrken som leveres med en batteridrevet høyttaler, som tross alt bare måler 24 x 14 x 14 cm.

Styrken på fult volum er så kraftig at redaksjonen på teknikkmagasinet Tek.no mente at de kunne føle lydtrykket på avstand – noe som er veldig uvanlig for en transportabel Bluetooth-høyttaler. Likevel spiller enheten ren lyd også på høyt volum, der konkurrenter ofte må gi opp.

marshall-kilburn-hojtaler-bluetooth

Først og fremst designet til rockmusik

Både design og ytelse appellerer til rock, og det er dette segmentet Marshall Kilburn først og fremst sikter mot. Den er perfekt til bassgang, gitarsoloer og tunge trommepassasjer, mens stille og delikat musikk ikke er spisskompetanse.

Høyttaleren har 1 stor bassenhet montert i midten og 2 diskanter på hver side av bassen. Det genererer et flott stereobilde for en enkelthøyttaler hvis den står med litt avstand til lytteren.

Fordeler

  • Flervägsljud
  • Multi-host funktion
  • AptX-teknik
  • Vattentät
  • 20 timmars speltid
Ulemper

  • Relativt tung

Specifikasjoner
Bluetooth 5.0
Ljudingång 3,5 mm stereo minijack
Batteritid: Upp till 20 timmar
Vikt: 2,5 kg kg


Tidligere anmeldte produkter – nå utgått 

Nedenfor finner du produkter vi har fremhevet tidligere. Det har ikke vært mulig for oss å indentifisere forhandlere av disse modellene, men vi har beholdt dem i artikkelen i tilfelle informasjonen skulle være til nytte for deg som leser.

Bang & Olufsen BeoPlay A1 – liten bluetooth høyttaler, stor lyd

6 av 6 stjerner hos Computerworld.dk
✅ Anbefalt av Aftonbladet.se
✅ 9 av 10 stjerner hos M3
✅ 9 av 10 stjerner i Mobil.nu
✅ 5 av 6 stjerner hos Lydogbillede.dk

bang-olufsen-beoplay-a1

 

 

I likhet med alt annet fra danske Bang & Olufsen, blir det lagt mye vekt på designet når det kommer til BeoPlay A1. Høyttaleren er designet av den danske møbeldesigneren Cecilie Manz og har en lekker aluminiums-overflate med laserskårne hull kombinert med rustikt håndtak og oppheng i lær. Modellen A2, som er større, har faktisk blitt solgt i over 200 000 eksemplarer og er det mest solgte B&O-produktet noensinne. Da er det er ikke rart at de følger opp suksessen med A1.

Med en diameter på bare 13 centimeter og høyde på så vidt 5 centimeter, er dette den minste høyttaleren fra dette merket til nå. Den sirkelrunde høyttaleren overrasker virkelig når det blir satt på lyd. Alle testpanelene er imponerte over den svært rene lyden der bassen er i særklasse. Det kommer blant annet fra den innebygde 3 tommers bassenheten som er spesialutviklet for A1, men også fra høyttalerens konstruksjon som på en smart måte utnytter bordflaten som ekstra bassforsterker.

Avansert elektronikk sikrer perfekt lyd

I et intervju avslører sjefdesigneren fra B&O at en av hemmelighetene bak den gode lyden er avansert digital behandling av lyden kombinert med overvåking av høyttalerenhetene. Det betyr at elektronikken hele tiden korrigerer og kompenserer for elementer og andre begrensninger som finnes i de små høyttalerenhetene, slik at lyden alltid er perfekt og ikke forvrengt.

Selv om BeoPlay A1 er ganske liten, yter den imponerende 2 x 140 Watt i bass- og diskantenhet, som skyldes blant annet det kraftige innebygde batteriet på 2200 mAh. I praksis gir dette en driftstid på opptil 24 timer etter én opplading, noe som også er ett av punktene som flere testpaneler legger merke til. Dette er mer enn dobbelt så lenge som de fleste andre trådløse høyttalere i samme klasse.

beoplay-a1

Designet med tanke på bruk som møtehøyttaler

Den lille BeoPlay A1 kan mer enn å spille av musikk. Den har nemlig en innebygd mikrofon og kan derfor også brukes som håndfri speakerphone. Også her legger flere av testpanelene merke til den geniale konstruksjonen med mikrofonplassering og en svakt hvelvet bunn som gjør at mikrofonen virker optimalt i alle retninger. Enheten kan derfor settes midt på bordet i møtelokalet, og eventuelle fjerndeltakere kan uten problemer høre alle stemmene rundt bordet.

BeoPlay A1 er i bunn og grunn en monohøyttaler, men den innebygde elektronikken gir likevel en viss romklang i lyden. Skikkelig stereo krever at du kjøper 2 høyttalere for optimalt stereobilde. Det finnes også en app både til IOS og Android der man kan få en equalizer på mobilen og mulighet for å velge mellom forskjellige forhåndsprogrammerte lydbilder.

Fordeler ved BeoPlay A1:
Lekkert design til lav pris etter B&O-standard
Imponerende ytelse i forhold til størrelsen
Svært lang driftstid på en opplading
Avansert digital lydbehandling sikrer lyd uten forvrenging
Velfungerende som speakerphone ved møter
Smart app til både IOS og Android


Sonos Play:5

6 av 6 stjerner hos Lydogbillede.dk
✅ 5,5 stjerner av 6 hos Mobilsiden.dk
✅ 5 av 5 stjerner hos Whathifi.com
✅ 6 av 6 stjerner hos Ljudochbild.se
✅ 6 av 6 stjerner hos Lydogbilde.no

sonos-play-5-ii

 

.
I avsnittet over presenterte vi den relativt billige Sonos Play:1, men Sonos har selvfølgelig også andre og større produkter i sortimentet. Ett eksempel er Sonos Play:5 som er av en helt annen kaliber, men også med markant høyere pris. Denne modellen ble nylig redesignet, og den største nyheten i produktet er nok Trueplay, en spesiell innebygd romkorreksjon. Via mikrofonen i smarttelefonen din stiller høyttaleren seg inn etter den spesielle oppbyggingen av hvert rom (justeringen skjer når høyttaleren blir installert), og etterpå spiller den av optimal lyd i stuen din.

Noen av ekspertene er litt skeptiske til det svært nøytrale designet på Sonos Play:5, som med et kritisk blikk kanskje kan virke litt kjedelig. De samme ekspertene innrømmer likevel at det kan være en fordel når høyttaleren skal passe diskré inn i ulike hjem. Kabinettet er utført i kvalitetsmaterialer med en svart, svakt buet form med tett metallgitter, og høyttaleren finnes i flere farger.

Den diskré utsiden byr på massevis av styrke

Med Sonos Play:5 er det absolutt ikke snakk om en mobil høyttaler. Vekten ligger på hele 6,4 kilo, og med dimensjoner på 36 x 20 x 15 cm. er ikke dette en enhet man bare slenger i veska. Det er selvsagt heller ikke intensjonen for denne modellen, ettersom den er en del av produktprogrammet til Sonos som tilbyr enkelt installert godlyd i hjemmet. Sammenlignet med en tradisjonell høyttaler, er denne liten og nett og kan plasseres nesten hvor som helst med det diskré designet.

Den lille boksen har hele 6 innebygde høyttalerenheter fordelt på 3 firetommers bassenheter og et tilsvarende antall diskantenheter. De er arrangert slik at Sonos Play:5 leverer et utmerket stereobilde, selv med bare én høyttaler. Om man vil ha et fullverdig stereobilde er det lett å koble på en enhet til, men da blir prisen selvfølgelig fordoblet. Det blir vurdert at den løsningen gir lyd det ikke finnes maken til. Uansett om du velger 1 eller 2 høyttalere, kan du spille svært høyt uten å forvrenge lyden.

sonos-play5

Utrolig brukervennlig, ikke minst til strømming

I de testene og anmeldelsene vi har sett på, er anmelderne generelt enige om at Sonos-systemet er noe av det mest brukervennlige på markedet. Det gjelder både den første oppsettingen og daglig bruk. Alt skjer selvsagt trådløst, og Sonos har allerede på forhånd inngått avtaler med alle de store streaming-tjenestene, slik at du med en gang har full tilgang til tjenester som Spotif og tusenvis av gratis radiokanaler på nettet.

Selv om appen utvilsomt er den beste på markedet, er det et par kritikere som henger seg opp i at det må klikkes mye for å bla i menyene – men du kan veldig enkelt sette sammen egne spillelister der du kan blande sanger fra forskjellige leverandører. Etterpå kan du velge å styre musikken direkte fra høyttaleren om du ikke vil bruke telefonen. Det er volumknapper på enheten og en knapp som spoler frem til neste låt på listen.

Fordeler ved Sonos Play 5:
 Redesignet og kraftig forbedret toppmodell
Innebygd automatisk romkorreksjon
Nøytralt design som passer inn overalt
Hele 6 høyttalerenheter og store kraftreserver
Forvrengingsfri lyd og perfekt til alle musiksjangere
Brukervennlig både i oppsett og daglig bruk
Mulighet for kontroll direkte på høyttaleren


Libratone Zipp Mini

8 av 10 stjerner i Mobil.nu
✅ 5 av 6 stjerner hos Lydogbillede.dk

libratone-zipp-mini-bluetooth-hojtaler

 

.
Som navnet antyder er Libratone Zipp Mini en miniversjon av den populære Libratone Zipp, men den nye versjonen er litt mindre og ender derfor i et prisnivå midt på treet. Hvis du ikke kjenner til høyttaleren fra før, bør det nevnes at “Zipp”-delen i navnet kommer fra høyttalerstoffet, som enkelt kan tas av med glidelås. Det er mulig å kjøpe stoff i forskjellige farger slik at du kan velge yndlingsfargene dine og bytte på de ut på et blunk.

Med Libratone Zipp Mini får du en liten “termos” med høyde på 22 cm. og diameter på 10 cm. Det er kanskje på grensen for hva man klarer å stappe ned i en full sekk, men den er fin til å flytte rundt på i hjemmet, ta med ut på terrassen eller på hytta. På grunn av størrelsen er det også blitt plass til ett sett fantastiske høyttalerenheter med separat bass og diskant. Dette høres godt på lyden, som ifølge anmelderne er presis og naturtro over hele spekteret. En ekstra fordel er den runde formen som sender lyd ut 360 grader.

Mange funksjoner til prisen

Batterikapasiteten ligger noenlunde på samme nivå som konkurrentene i prisklassen – rundt 10 timers spilletid på fullt batteri. Denne lille saken overrasker fordi Libratone også har fått plass til ekte multiroms-funksjoner, som betyr at du kan styre helt opptil 16 høyttalere fra smarttelefonen din – plassert i forskjellige rom i huset.

Til styringen kan du laste ned en spesiell app (finnes både til IOS og Android) som gir deg full kontroll over hver enkelt høyttaler, både i forhold til plassering av både høyttaler og lytter, og når det gjelder å justere lydbildet på hver plassering. Hver høyttaler kobles lett sammen via det trådløse nettet i huset – en funksjon som du ellers bare finner på mye dyrere modeller.

libratone-zipp

Gode effektressurser og styring direkte på enheten

Til tross for den beskjedne størrelsen leverer, Libratone Zipp Mini en styrke på 60 watt med de innebygde klasse D-forsterkerne. Libratone er selv litt forsiktige og enheten anbefales til små rom, men i testene viser det seg at den lille høyttaleren i praksis klarer mer enn som så. Det hjelper selvsagt også at det smarte designet inkluderer en håndledds-stropp i lær. Ofte tar man den med seg rundt både ute og inne.

Du kan naturligvis streame trådløst til Libratone Zipp Mini som en normal Bluetooth-høyttaler, men denne modellen støtter også Spotify Connect slik at den kan spille musikk alene. Du kan styre musikken fra mobilen, og i tillegg er det et berøringsfelt på toppen av høyttaleren for manuell styring.

Fordeler ved Libratone Zipp Mini:
Mange muligheter for å tilpasse design via utskiftbart stoff
Lett å flytte og henge opp på grunn av lærstropp
Gode høyttalerenheter og 360 graders lydutstråling
Multiroms-funksjon med opptil 16 sammenkoblede høyttalere
Støtter både WiFi, Bluetooth og selvstendig strømming
Kraftige klasse D-forsterkere med 60 Watts ytelse


FAQ – Ofte stilte spørsmål 

Hvilke bluetooth høyttalere er best i test?

Bang & Olufsen BeoPlay A1, Marshall Stanmore og Sonos Play:5

Hvordan er bluetooth høyttalerne blitt testet?

Bluetooth høyttalerne er blitt vurdert ut ifra deres lydkvalitet, innebygde funksjoner, batteritid og brukervennlighet. I tillegg har ekspertene også testet deres evner til å spille forskjellige musikkgenre.

Hvordan velger jeg den riktige høyttaleren?

Det finnes ikke et eksakt svar på dette spørsmålet, men du kan begynne med å spørre deg selv om hva du egentlig har behov for. Hvor stort budsjett har du? Skal du kunne fylle et stort rom med musikk, eller bor du i en liten leilighet? Skal høyttaleren være enkel å ta med på farten, og vil du ha bedre estetikk og design? Deretter er det bare å begynne å lete etter høyttalere som passer til kriteriene dine.


Bluetooth Høyttaler Test – Disse kildene har vi brukt:

BeoPlay A1

Aftonbladet: En av journalistene i svenske Aftonbladet har skrevet om opplevelsene sine med Beoplay i en liten artikkel. Du kan lese vurderingen hans her.

M3: Sveriges store gadget-side M3 er kjent for å anmelde ny teknikk. De har også anmeldt Beoplay i en test med 12 forskjellige trådløse høyttalere. Du kan lese testen her.

Lydogbillede.dk: Lydogbillede.dk er Danmarks største testside innen musikkutstyr. De har laget en lang og svært grundig test af Beoplay som du kan se her.

Computerworld.dk: Danmarks største datamagasin på nett har også hatt Beoplay til testing. Her var de også svært begeistret forden lille trådløse høyttaleren fra B&O. Du kan lese testen her.

Mobil.nu: Mobil.nu har utført en liten test av høyttaleren, der de tilsammen testet 6 forskjellige bluetooth-høyttalere. Les hele testen her.


Marshall Stanmore

Meremobil.dk: Hos danske Meremobil.dk har de laget en grundig test av Marshall Stanmore-høyttaleren som de kaller for “den ultimate rock’n’roll-høyttaleren”. Du kan lese hele testen her.

Lydogbillede.dk: Hos Lydogbillede.dk gjennomgår de Marshall Stanmore-høyttaleren i en test og gir den 6 stjerner for kvalitetsinntrykket, og de stempler den til ”Spesielt Anbefalt”. Du kan lese hele testen her.

Ekstrabladet.dk: Danmarks største nettavis har også sett nærmere på høyttaleren, som de er veldig begeistret for, både kvaliteten på materialet og lyden. De skriver blant andet at den har autentisk design og tillitsvekkende kvalitet. Du kan lese testen her.

TU.no: Det store teknikkmagasin tu.no har også sett nærmere på høyttaleren. Du kan lese hele deres vurdering av Stanmore-høyttaleren her.

Ljudochbild.se: Svenske ljudochbild.se har utført en test av Marshall Stanmore-høyttaleren, der den både får toppkarakter og blir ”Spesielt anbefalt”. Du kan lese hele testen her.

Pcmag: Engelske Pcmag har laget en liten gjennomgang av høyttaleren på hjemmesiden deres. Også her får den toppkarakter. Du kan lese artikkelen her.

Hifitest.de: Tyske Hifitest.de har også hatt Marshall Stanmore til testing, og her gir de den kommentaren ”Spitzenklasse” . Du kan lese hele artikkelen her.

Bestbuy.com: Amerikanske Bestbuy.com har samlet en mange brukeranmeldelser av produktet på hjemmesiden deres. Du kan lese over 400 brukeranmeldelser på siden deres her.


Bose SoundLink Mini II

Pcmag: Engelske Pcmag har også hatt Bose SoundLink Mini II til testing. Du kan lese deres gjennomgang av høyttaleren ved å klikke her.

Bestbuy.com: Amerikanske Bestbuy.com har samlet over 4500 brukeranmeldelser av Bose-høyttaleren på hjemmeside deres. Du kan lese hva brukerne mener om denne bluetooth-høyttaleren her.


Sono Play 1

Computerworld.dk: Sonos Bluetooth-høyttaler har vært under lupen hos danske Computerworld, som har utført en god test av produktet. De velger å gi den 6 stjerner. Les hele testen her.

Lydogbillede.dk: Lydogbillede.dk har også testet høyttaleren, og de gir den også 6 stjerner og blir ”Spesielt Anbefalt” av testmagasinet. Du kan lese testen her.

Whathifi.com: Det store amerikanske teknikkmagasinet whathifi.com har sett nærmere på Sono Play-høyttaleren i en test på hjemmesiden deres. Du kan lese hele testen her.


Sonos Play 5

Mobilsiden.dk: Mobilsiden.dk har laget en test av Sonos Play 5, og de skriver den har fantastisk lyd og en rolig utside. Den blir også belønnet med toppkarakter af testpanelet. Du kan lese hele testen her.

Whathifi.com: Amerikanske Whathifi.com har også utført en grundig test av produktet, og her ender de også med å gi høyttaleren toppkarakter. Du kan lese testen her.

Lydogbillede.dk: Hos Lydogbillede.dk har man også testet produktet grundig, og de avslutter med å gi toppkarakter og ”Spesielt Anbefalt”. Du kan lese hele testen på hjemmesiden deres her.


Libratone Zipp Mini

Lydogbillede.dk: Danmarks største testmagasin innen lyd har undersøkt Libratone-høyttaleren. Det resulterte i toppkarakter og 6 av 6 stjerner for funksjonalitet. Les hele testen her.

Mobil.nu: Mobil.nu har også vurdert høyttaleren og er like begeistret for den lille, flotte høyttaleren. Du kan se vurderingen deres her.


Marshall Kilburn

Tek.no: Teknikkmagasinet Tek.no har testet Marshall Killburn-høyttaleren. De har skrevet en grundig og god analyse av produktet, og ender med å gi det 10 av 10 poeng. Du kan lese hele testen her.

Lydogbillede.dk: Danske lydogbillede har også vurdert Killburn-høyttaleren, og her får den også mange rosende ord. Les hele anmeldelsen her.


Sony SRS-X77

Lydogbillede.dk: Hos Lydogbillede.dk er de svært fornøyde med denne Bluetooth-høyttaleren fra Sony, som får 6 av 6 stjerner fra telstpanelet. På nettsiden deres blir denne modellen “spesielt anbefalt”. Les hele artikkelen her.


Marshall Stockwell

M3: Den store svenske teknikksiden M3 har sett nærmere på Marshall Stockwell og har testet både kvalitet på lyd og materialer. Du kan lese hele testen deres her.

Techaeris.com: Det amerikanske teknikkmagasin har også hatt høyttaleren til testing. Her har de gjennomgåt alt fra lyd og design til batteritid, pris og mye mer. Du kan lese testen her.


Philips BT6000

M3: Svenske M3 har testet denne bluetooth-høyttaleren fra Philips. Her analyserer de lydkvaliteten og det samlede inntrykket av høyttaleren. Se testen her.

Lydogbillede.dk: Også hos danske Lydogbillede har de vurdert modellen og skrevet om plusser og minuser ved denne høyttaleren. Du kan lese om holdningen deres her.


Libratone Too

Techradar.com: Har laget en artikkel hvor de går gjennom Libratone Too bluetooth-høyttaler. Les hele testen her.


Libratone Click One

Lydogbilde.no: Magasinet Lydogbilde.no har laget en svært grundig test av Libratone One Click, hvor en av magasinets eksperter tester høyttaleren fra ende til annen. Les hele testen her.

Recordere.dk: Det danske elektronikk-nettstedet recordere.dk har også hatt en Libratone One Click til test. I testen blir lydkvalitet, design og mye mer, gjennomgått i detalj. Du kan lese hele testen her.

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere