Powerbank Test: Den ultimate oversikten over de beste powerbankene

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

I denne powerbank testen gjennomgår vi powerbanker som har fått gode vurderinger fra ulike ekspertkilder.

Er du på utkikk etter den powerbanken som er best i test? Da finner du svaret her. Det kan være en umulig oppgave å finne frem i det store markedet og navigere blant alle de tekniske spesifikasjonene som overrumpler deg når du prøver å finne en god powerbank.

Vi har gjort det enkelt for deg! Nedenfor kan du lese om 9 av de beste powerbankene som er blitt testet. Vi har valgt produkter fra mange forskjellige merker og i mange ulike prisklasser, så det vil være noe for enhver smak. Få den ultimate oversikten i vår artikkel om powerbank-tester nedenfor. 

I avsnittene nedenfor vil du finne en gjennomgang av de powerbankene som har fått de beste karakterene i forskjellige anerkjente eksperttester. Under produktnavnene i de grønne boksene kan du se hvilke ekspertkilder som har anmeldt produktene og hvordan de har klart seg.


GP Voyage 2 Olive Green 5 000 mAh

✅ Dobbel lading
✅ Slitesterk og reisevennlig

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

Når det gjelder bærbar strøm, utmerker GP Voyage 2 Olive Green seg med funksjoner som er spesielt tilpasset de eventyrlystne og multitaskere blant oss. Vi synes den doble gjennomstrømningsladefunksjonen er en gjennomtenkt innovasjon; den gjør at du kan holde enhetene dine ladet på lange turer eller reiser uten å ta en pause for å lade opp selve powerbanken. For de som setter pris på effektivitet og hurtighet, sørger 2.1A Smart Charge-teknologien for at enhetene dine lades raskt og trygt. I tillegg gjør den reiseklare holdbarheten, med en solid metallkrok og gummierte kanter, den til en ideell følgesvenn for friluftsentusiaster som krever pålitelighet under tøffe forhold. Vi mener at disse funksjonene gjør GP Voyage 2 til en pålitelig følgesvenn, ikke bare en vanlig powerbank.

Mulighet for dobbel lading
Kan lade en smarttelefon to ganger på én lading
Forbedret grep

Om GP Voyage 2 Olive Green 5 000 mAh Powerbank

Komfortabel dobbel lading for strøm på farten

En av de mest fremtredende egenskapene til GP Voyage 2 Olive Green er at den har dobbel lading takket være pass-through-ladeteknologi. Dette gjør det mulig å lade smarttelefonen eller andre USB-aktiverte enheter samtidig som selve powerbanken lades opp. Vi setter pris på hvordan denne funksjonen maksimerer brukervennligheten, spesielt for travle personer som ikke har råd til å vente på at powerbanken skal fylles opp før de kobler til telefonen. Inkluderingen av to USB-A-porter sikrer at du kan holde flere enheter forsynt med strøm selv når du er på farten.

Rask og smart strømforsyning

GP Voyage 2 Olive Green tilbyr rask og smart lading med 2,1 A Smart Charge-teknologi. Denne funksjonen justerer strømforsyningen på en intelligent måte for å matche de spesifikke behovene til enheten som lades, noe som betyr raskere og mer effektiv ladetid. Vi synes dette er spesielt viktig når du trenger en rask strømkilde og ikke har tid til å vente. Muligheten til å levere optimaliserte ladehastigheter gjør denne powerbanken til en pålitelig følgesvenn som holder enhetene dine i gang hele dagen.

Reiseklar og slitesterk med robust design

Holdbarhet er viktig når det gjelder reisetilbehør, og GP Voyage 2 Olive Green skuffer ikke med sin reiseklare konstruksjon. Den har en solid metallkrok og gummibelagte kanter, noe vi mener er et utmerket tillegg for alle som stadig er på farten. Disse designvalgene øker ikke bare den generelle holdbarheten, men gir også et sikkert grep og håndtering, noe som reduserer risikoen for utilsiktede fall eller skader under transport. Den kompakte størrelsen og den lette vekten, kombinert med disse robuste egenskapene, gjør den til en ideell bærbar strømløsning som tåler påkjenningene på daglige reiser.

Spesifikasjoner
Batteritype: Li-polymer 5 000 mAh
Skall: Aluminium
Inngang: Mikro-USB 5 V 1A
Utgang: 2 x USB-A 5V 2 .1A (totalt 2.1A)
Lader: Smarttelefoner & andre USB-enheter
Antall USB-porter: 2 stk.
Mål: 70 (W) x 135 (H) x 10 (T) mm
Vekt: 147g
Kapasitet (mAh) 5000 mAh


Greylime Power Stone II 10400 mAh Powerbank

✅ Testvinner hos danske Politiken
✅ Best til prisen
✅ 14 dagers returrett

Greylime Power Stone II 10400 mAh Powerbank

Greylime Power Stone II 10400 mAh Powerbank vil være et godt valg for den forbrukeren som helst vil ha en kraftig og transportabel lader med et stilig design. Modellen er i tillegg en ekspertfavoritt hos den danske avisen Politiken, som har foretatt en generell test av powerbanker. Ekspertene herfra vurderer at dette produktet har en ekstra god yteevne, og derfor blir den kåret til testvinner.

Ekspertfavoritt
Flott design
Kraftig nok til å fullade en smarttelefon 3-4 ganger

Om Greylime Power Stone II 10400 mAh Powerbank

Greylime Power Stone II 10400 mAh Powerbank kommer med veldig mange fordeler, og det mest åpenbare er kanskje designet.

Powerbanken er utformet som en liten stein – derav navnet – og den kommer i flere flotte farger. Selve Uttrykket er avrundet med myke former, og den ser mest av alt ut som en liten høyttaler.

Enheten måler 3,8 centimeter x 8,1 centimeter og tar derfor ikke så stor plass i vesken. Det gjør den ideell til en liten tur eller en lengre reise – husk imidlertid å oppbevare powerbanken i håndbagasjen hvis du skal ut å fly. Vekten er også lav på 240 gram, så den vil ikke føles tung i håndbagasjen.

Modellen kan levere 10400 mAh – noe som er en del – og dermed kan den levere strøm nok til å kunne lade telefonen din flere ganger. Som enda en fordel så har modellen en smart ladefunksjon som er fantastisk å ha dersom du står der og mangler strøm på mobilen.

Greylime Power Stone II 10400 mAh Powerbank har tilkoblingsmuligheter via USB Type A og USB Type C, og her er det til sammen 3 USB-porter å velge imellom – 2 til Type A og 1 til Type C. Spenningen ligger på 12,0 volt.

Som en ekstra bonus så ligger prisen på denne modellen i den lave enden av skalaen når vi tar kvaliteten i betraktning – så her vil du få mye for pengene.

Du kan lade smarttelefonen din mellom 3 og 4 ganger med Greylime Power Stone II 10400 mAh Powerbank. Deretter må powerbanken selv lades, og så er den klar til bruk igjen.

Spesifikasjoner
Kapasitet: 10400 mAh
Vekt: 240 gram
USB Porter: 3, både USB Type A og USB Type C


Greylime Power Owl II 7800 mAh Powerbank

✅ Best i lavprisklassen
✅ 14 dagers returrett

Greylime Power Owl II 7800 mAh Powerbank

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

Greylime Power Owl II 7800 mAh Powerbank vil være et godt valg hvis du som forbruker ser etter en transportabel lader til smarttelefonen som både er velfungerende og prisvennlig.

Prisvennlig
2 USB-porter
God kraft – nok til ca. 3 ladinger 

Om Greylime Power Owl II 7800 mAh Powerbank

Greylime Power Owl II 7800 mAh Powerbank har flere fordeler som vil være tiltalende til den moderne forbrukeren: For eksempel er designet veldig originalt og perfekt – modellen er utformet som en ugle med markerte øyne og ører.

Powerbanken kommer i flere farger, så du vil lett kunne finne den nyansen som passer deg. Modellen har en god effekt på 7800 mAh, noe som er bra uten å være prangende, og i tillegg ligger prisen i den overkommelige enden av skalaen. Her finnes det 2 USB-porter, og begge er av USB Type A.

Produktet vil være lett å ta med på seg på tur eller på ferie da den lille størrelsen gjør at den godt kan ligge i lommen – den har mål på kun 3 centimeter x 7,8 centimeter. Vekten ligger på kun 175 gram, noe som også er i den lave enden. Det betyr at den ikke vil være tung – til og med i håndbagasjen. (Hvis du reiser med fly så er det av sikkerhetsmessige årsaker et krav at powerbanken din ligger i håndbagasjen, og ikke i den innsjekkede bagasjen). Spenningen er på 5,0 volt.

Når powerbanken selv trenger strøm selv, så tar ladningen omtrent 9 timer.

Du kan lade smarttelefonen din cirka 3 ganger med Greylime Power Owl II 7800 mAh Powerbank. Deretter må powerbanken selv lades opp, og så er den klar til bruk igjen.

Spesifikasjoner
Kapasitet: 7800 mAh
Vekt: 175 gram
USB Porter: 2, begge USB Type A


Xiaomi Mi – Best til prisen

✅ Kåret til «best budget powerbank» hos det britiske magasinet Wired.co.uk 

Xiaomi Mi

 

Nå har vi rykket ned i prisklasse, og da vil presentere den powerbanken som er «best til prisen» i denne artikkelen. Her finner vi Xiaomi Mi. Xiaomi Mi er en liten, smart og kompakt powerbank som kan kjøpes til en veldig lav pris, men som fremdeles har en nok styrke bak det elegante og lette designet.

Hos Wired.co.uk blir Xiaomi Mi kåret til en lignende tittel – «best budget powerbank». I anmeldelsen deres ligger de vekt på at du her får en ekstremt billig powerbank i et smart design og med en relativt stor kapasitet.

Testvinnende produkt
Utrolig lav pris
God kvalitet og kapasitet

Om Xiaomi Mi

Xiaomi Mi er en av de billigste powerbankene på markedet. Den gir deg imidlertid fremdeles mulighet til å lade enhetene dine ganske raskt. Den er utstyrt med en dual USP-port og er lett å ha med seg i lommen da den har en bredde på kun 1,4 cm samt en vekt på kun 230 gram.

Kanskje du er litt skeptisk til å velge en veldig billig powerbank – for det er også sant at pris og kvalitet ofte henger sammen – men gang iblant lykkes man faktisk med å finne et utrolig billig produkt som er laget av god kvalitet. Det er nettopp dette som har skjedd med Xiaomi Mi.

Denne powerbanken koster cirka en tredjedel av det testvinneren vår (Anker Powercore 20100) koster. Den er imidlertid kun halvparten så effektiv, og den veier mindre. I tillegg har den et elegant design som kan konkurrere med alle andre powerbanker på markedet.

Spesifikasjoner
Kapasitet: 10000 mAh
Vekt: 230 gram
Input: Dual USP
USB porter: 2


Anker Powercore Select 10000 mAh

✅ Vinner av en flott 2. plass hos det amerikanske magasinet Tomsguide.com 

Anker Powercore Select 10000 mAh

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

 

Nå har vi kommet til enda en powerbank fra Anker. I likhet med de to andre så hører denne også til i Powercore-serien. I motsetning til de andre produktene så er imidlertid denne modellen en god del billigere – men den er ikke mindre anmelderrost. 
Hos Tomsguide.com har den vunnet andreplassen, og i den testen får den ros for å ha et smart og lett design samt en lav pris.

Flott design
God pris
Ekstremt lav vekt (180 gram)

Om Anker Powercore Select 10000 mAh

Hvis du er elsker produktene fra Anker Powercore, men gjerne vil spare litt penger, så er dette den perfekte powerbanken for deg. Den har alt det en powerbank i denne prisklassen skal ha. 

Til tross for at den er cirka halvparten så kraftig som de to andre modellene fra samme merke, så kan den likevel lade enhetene dine relativt raskt. Den er perfekt til deg som vil ha en holdbar og stabil powerbank til en god pris.

Dette er den absolutt letteste powerbanken i denne artikkelen – den veier kun 180 gram. I tillegg tar den heller ikke stor plass, så du kan lett ta den med deg i bukselomma når du forlater huset. 

Spesifikasjoner
Kapasitet: 10000 mAh
Vekt: 180 gram
Input: Micro USB
Output: USB
USB porter: 2


Xiaomi Redmi

Kåret til «best slim powerbank» hos det britiske magasinet Techradar.com

Xiaomi Redmi

I vår powerbank testoversikt har vi nå kommet til enda et produkt fra Xiaomi, og denne er faktisk enda billigere enn vårt «best til prisen» produkt. Så hvis du ser etter en usannsynlig billig powerbank så kan du lese mer her.

Xiaomi Redmi er nominert av Techradar i kategorien «Best Slim Powerbanks». Med en så lav pris så sier det noe om hvor bra produktet Xiaomi Redmi er til prisen.

Vanvittig lav pris
10000 mAh
Smart og lett design

Om Xiaomi Redmi

Denne powerbanken er noe utenom det vanlige. Det smarte designet, den store kapasiteten og de to output-tilkoblingene kvalifiserer uten tvil Xiaomi Redmi til å koste mye mer enn det den faktisk gjør. Hvis du vil ha et flott design og en god kvalitet til en lav pris, så bør du velge denne.

Modellen har en «fast charge» teknologi som sikrer hurtiglading av samtlige av enhetene dine. Du får også hele 6 måneders garanti ved kjøp, noe som er høyst uvanlig for en powerbank i denne prisklassen. Velg denne hvis du ikke vil sløse bort en eneste krone på å kjøpe en god powerbank.

Spesifikasjoner
Kapasitet: 10000 mAh
Input: 5 pin Micro-USB, 24 pin USB-C
Output: 2 stk. 4 pin USB
USB porter: 2


Slik har vi valgt ut produktene i denne artikkelen

Vi prøver alltid å ha rikelig med ryggdekning når vi fremhever et produkt og anbefaler det til leserne våre. Derfor har vi i denne oversikten over powerbanker valgt ut de produktene som er blitt testet og positivt anmeldt hos ledende magasiner og nyhetssider.

Vi har brukt timevis på å finne frem til de beste produktene slik at vi kan lykkes med å hjelpe deg med å finne den helt perfekte powerbanken. Derfor har vi valgt produkter ut ifra et prinsipp om at det skal være noe for enhver smak og noe i enhver prisklasse. Derfor vil du i denne oversikten finne et svært variert utvalg av hva markedet har å by på av powerbanker.

Hvis du fremdeles er i tvil om hvilken powerbank som passer best til deg så kan du få noen gode tips nedenfor. Når du har lest disse, så kan du gå tilbake til oversikten og prøve å finne frem til det beste valget.

Hva bør du tenke over før du kjøper en powerbank?

Hvis du akkurat nå sitter og ser etter den helt perfekte powerbanken, men synes det er vanskelig å bestemme deg, så er det tre ting du bør tenke over. Disse er: 

Budsjett
Kapasitet
Design

Først og fremst må du spørre deg selv: Hvor mye vil jeg betale for en powerbank? 

Når du har funnet ut av det, så har du allerede redusert markedet kraftig. La oss si at du er villig til at betale 300 kroner for en powerbank. Da går du tilbake til artikkelen vår og ser nærmere på alle produktene under 300 kroner – og så velger du bare den som tiltaler deg mest. 

Hvis budsjettet ikke er nok til å hjelpe deg frem til en endelig beslutning, så kan du ta en titt på både kapasitet og design. 
Hvis du vet at du kommer til å bruke powerbanken din ofte og lenge, så kan det lønne seg å kjøpe en powerbank med en stor kapasitet (ofte rundt 20.000 mAh). 

Hvis du imidlertid kun skal bruke den en gang iblant, og du synes design er viktig, så bør du fokusere mer på bildene du kan se i denne artikkelen. Du kan også gå tilbake til oversikten og for eksempel kun fokusere på de powerbankene som har mer enn 20.000 mAh.

Hva er en stor kapasitet for en powerbank?

Samtlige av powerbankene i denne oversikten har en kapasitet på mellom 10.000 og 20.400 mAh – men hva betyr det egentlig? Og hva er mye, og hva er lite? Generelt sett er en mAh på 20.000 veldig mye for en powerbank. En mAh på 10.000 er imidlertid også ganske bra, og kan oppfylle kravene til de aller fleste. 

Betegnelsen mAh beskriver batteriets kapasitet eller driftstid. Batteriets energi opplyses ofte i mAh. Dette tallet er derfor din mulighet til å sammenligne batterier i forhold til andre – og det samme gjelder for powerbanker som er utstyrt med et litium batteri. 

Hvis du vil nerde denne spesifikasjonen så må du imidlertid være oppmerksom på flere ting. For det første du bør vite er at noen forhandlere opplyser om minimum-verdien, mens andre opplyser om maksimum-verdien. I vår testoversikt er det i alle tilfeller opplyst om den maksimale verdien. 
Kort fortalt: Jo høyere milliampere (mAh) batteriet har, desto lenger kan man bruke powerbanken før batteriet må lades.

I danske Jyllands-Posten kan vi faktisk lese oss til en annen spennende ting man bør være oppmerksom på når man sammenligner batterier eller powerbanker på mAh. 

Ifølge JP kan du nemlig ikke alltid bruke denne informasjonen til så mye. Grunnen til det er at hver enkelt powerbank kan bruke kapasiteten sin mer eller mindre effektivt. Det vil si at du kan oppleve at en powerbank med 20.000 mAh kun bruker 60 % av kapasiteten sin, og derfor får du reelt sett kun 12.000 mAh – og dermed en vesentlig langsommere lading.

Kan jeg ta med en powerbank på ferie?

Én ting du bør være ekstra oppmerksom på når du har kjøpt en ny powerbank er at du ikke må pakke den ned i bagasjen du sjekker inn på flyplassen. Det er utrolig praktisk å ha med seg en powerbank når man reiser, slik at man aldri går tom for strøm i et fremmed land. Derfor er det mange som velger å kjøpe en powerbank før de skal på ferie.

Du må imidlertid være oppmerksom på at du må oppbevare powerbanken i håndbagasjen eller i lommen din mens du sitter på flyet. Grunnen til det er at litium batterier er selvantennende, og derfor må du kunne slukke brannen hvis den plutselig oppstår.

Heldigvis har vi produkter i vår testoversikt som er utstyrt med en spesiell teknologi som holder dem kjølige og trygge hele tiden.


Tidligere anmeldte produkter – nå utgått

Nedenfor finner du produkter vi har fremhevet tidligere. Det har ikke vært mulig for oss å indentifisere forhandlere av disse modellene, men vi har beholdt dem i artikkelen i tilfelle informasjonen skulle være til nytte for deg som leser.


Zagg Mophie XL 

Kåret til «beste powerbank med 10000 mAh» hos det britiske magasinet Techradar.com 

Zagg Mophie XLZagg Mophie XL er blitt kåret til den «beste powerbanken med 10000 mAh» hos Techradar.com. Derfor fortjener den naturligvis en plass i vår oversikt. 

Techradar er eksperter innenfor alt som har med teknologi og gadgets å gjøre, men hva liker de ved nettopp denne powerbanken? De roser den spesielt for å være ekstra god til iPhone og andre produkter fra Apple, så hvis du har en iPhone eller en iPad som du trenger en powerbank til, så kan denne være perfekt for deg.

Veldig god til Apple produkter
Smart design
Trådløs lading

Om Zagg Mophie XL

Her får du en smart, effektiv og moderne powerbank til en rettferdig pris. Zagg Mophie XL bruker Qi-teknologi til trådløs lading, noe som gir deg mulighet til å lade enheten din med ett enkelt trykk hvis enheten din også er optimert til å bruke Qi-teknologi til trådløs lading.

Denne powerbanken skiller seg både fra mange andre powerbanker i denne testoversikten og på markedet i sin helhet. Det gjør den ved å bruke den moderne Qi-teknologien til trådløs lading. Hvis man sammenligner funksjonene, kapasiteten og prisen så er dette et veldig bra kjøp og et produkt som lett kan konkurrere med de resterende produktene i vår testoversikt.

Velg denne modellen hvis du vil ha en effektiv og lett powerbank som gir deg mulighet til trådløs lading av enhetene dine.

Spesifikasjoner
Kapasitet: 10000 mAh
Vekt: 235 gram
Input: USB
Output: 4 pin USB
USB porter: 1


Anker Powercore 20100

✅ Testvinner hos det britiske magasinet Techradar.com 
✅ Testvinner hos det amerikanske magasinet Tomsguide.com

Anker Powercore 20100Anker Powercore blir utpekt som vinner i denne oversikten over tester av powerbanker – men det er naturligvis ikke noe vi har funnet på. Hos Techradar er Anker Powercore 20100 blitt utnevnt til å være den beste powerbanken i sin kapasitetsklasse.

I tillegg er den blitt kåret som testvinner hos Tomsguide.com. Magasinet har utført en grundig test av en lang rekke populære powerbanker, og Anker Powercore 20100 endte som den ultimative vinneren. Powerbanken får spesielt mye skryt for å være kraftig og for å foreta en rask lading.

Lynrask lading
Stor kapasitet
Rost av ekspertene

Om Anker Powercore 20100

Her får du en veldig flott og effektiv powerbank som kan dekke stort sett alles behov – uansett hvor mye du streamer eller spiller på smarttelefonen din når du er på farten. Den er perfekt til deg som har et stort behov for strøm, og som ikke vil gå ned på kvalitet.

Hos de ekspertene som har anmeldt modellen får den spesielt ros for sin store kapasitet, som ligger på intet mindre enn 20100 mAh. Hvis vi sammenligner denne powerbanken med andre populære modeller på markedet så blir det tydelig at denne ligger i den dyre enden av skalaen.

Dette er imidlertid også en powerbank med svært god kvalitet og effektivitet. Hos Techradar.com blir den for eksempel rost for å skille seg ut fra lignende produkter med sitt store batteri og raske lading.

Spesifikasjoner
Kapasitet: 20100 mAh
Vekt: 360 gram
Input: 24 pin USB-C
Output: 9 pin USB eller 24 pin USB C
USB porter: 2


Anker Powercore Speed

✅ Kåret til «mest valuta for pengene» hos det britiske magasinet Techadvisor.co.uk 

Anker Powercore SpeedEr kun det beste godt nok for deg? Da skal vi ta tak i enda en powerbank fra Anker i denne powerbank testoversikten.

Her får du rå styrke med et stilrent design. Hos Techadvisor.co.uk har de utnevnt denne modellen, med sine 20.000 mAh, til den powerbanken som gir mest valuta for pengene. I anmeldelse deres legger de spesielt vekt på at du får en stor kapasitet, en god kvalitet og et produkt fra et anerkjent merke til en rettferdig pris.

Stor kapasitet
MultiProtect teknologi
Rettferdig pris

Om Anker Powercore Speed

Anker Powercore Speed er designet til at kunne oppfylle alles behov for strøm på farten. Her får du en av de mest effektive powerbankene på markedet. Med en relativt liten størrelse kan du lett ta den med deg i lommen eller i vesken – for den veier bare 369 gram.

Powerbanken når nye nivåer med den smarte MultiProtect teknologien som hjelper til med å beskytte enheten din mot elektriske skader. Teknologien hjelper også til med å styre temperaturen slik at powerbanken din alltid holder seg kjølig. MultiProtect finnes kun i produkter fra Anker, noe som er enda en grunn til å velge denne modellen eller testvinneren vår.

Anker Powercore Speed er den dyreste powerbanken i denne testoversikten, men det skal du ikke la deg skremme av. Denne skiller seg nemlig også ut ifra mange av de andre produktene vi har fremhevet. Anker Powercore Speed skiller seg hovedsakelig ut på to parametere: Kapasitet og fart. Her får du en av de kraftigste og raskeste powerbankene på markedet. Velg denne hvis du vil ha det beste av det beste og aldri vil gå tom for strøm. Her får du både den beste og tryggeste powerbanken på markedet.

Spesifikasjoner
Kapasitet: 20000 mAh
Vekt: 369 gram
USB porter: 2


VEHO Pebble P-1

Kåret til «Best power bank with lots of ports» hos det britiske magasinet Techradar.com

VEHO Pebble P-1Her får du en billig powerbank fra VEHO med to porter til både til input og to porter til output. Det gir deg massevis av fleksibilitet når du vil lade enhetene dine mens du er på farten.

Det må være en av grunnene til at Techradar.com endte opp med å nominere denne powerbanken i kategorien «Best power banks with lots of ports».

Mange porter
God pris
Flott og annerledes design

Om VEHO Pebble P-1

Her får du en effektiv powerbank med 10400 mAh som kan lade flere enheter samtidig. Den har et 2.1A ladesystem som er spesielt designet til å lade mobiler, nettbrett, GPS og andre trådløse enheter veldig raskt.

Powerbanken er laget i et smart, ergonomisk og populært design som kjennetegner mange av produktene fra dette merket.

VEHO Pebble P-1 skiller seg uten tvil ut blant mange andre produkter på markedet på grunn av sitt smarte og elegante design. Det er ikke ofte vi finner en powerbank med funksjoner som denne – som fremdeles har et smart design. Velg denne hvis du vil ha en god kombinasjon av funksjonalitet og design til en god pris.

Spesifikasjoner
Kapasitet: 10400 mAh
Vekt: 260 gram
Input: 5 pin Micro-USB, 24 pin USB-C
Output: 2 stk. 4 pin USB
USB porter: 2


SERO Stone 10400

✅ Testvinner hos den danske avisen Politikken  
✅ Testvinner hos den danske tabloidavisen Ekstra Bladet
✅ 5 av 6 stjerner hos den danske avisen Jyllands-Posten

Her får du en smart powerbank i et elegant design formet som en stein – som likevel sitter på en del kapasitet.

Denne powerbanken er testet og får ros hos begge de danske magasinene Ekstra Bladet og Politiken, der den utnevnes som testvinner begge steder.

Den er blitt testet og anmeldt av Jyllands-Posten der den har mottatt 5 av 6 mulige stjerner. Men hva roser de den for?

Jyllands-Posten gir denne powerbanken gode anmeldelser da den utnytter mye av ladekapasiteten sin. Den har en vekt på kun 244 gram, men kan likevel fullade enheten din opptil 4 ganger før den selv må lades.

Smart design
Opptil fire fulladinger
Lett vekt

Om SERO Stone 10400

Hvis design er like viktig for deg som kapasitet og effektivitet, så er nok dette den perfekte powerbanken for deg. Med SERO Stone 10400 får du en kraftig powerbank som fremdeles har et lett og elegant uttrykk.

Den er designet med et batteri fra Samsung av høy kvalitet, og er beskyttet mot kortslutning. Den kan lade alle slags enheter som kan kobles til via USB.

I tillegg har modellen en ekstremt lang standby tid, så den går ikke tom for strøm selv om du ikke bruker den i et par dager eller en uke.

Velg denne modellen hvis du vil ha en veldig god powerbank til prisen, som hverken går på kompromiss med kvalitet eller design.

Spesifikasjoner
Kapasitet: 10400 mAh
Vekt: 244 gram
Output: 2 x USB


DELTACO Powerbank 10000 mAh

✅ 7.5 av 10 stjerner hos det norske magasinet Tek.no  

DELTACO Powerbank 10000 mAhDenne smarte, flate powerbanken fra DELTACO er anbefalt av Tek.no. I deres store test av powerbanker mottar modellen 7,5 av 10 mulige poeng, og blir stemplet med beskrivelsen «god». Kombinasjonen mellom de flotte anmeldelsene og den svært lave prisen har fått oss til å inkludere dette produktet i vår testoversikt av powerbanker.

Mye valuta for pengene
Flott design
Anmelderrost

Om DELTACO Powerbank 10000 mAh

Her får du en veldig god powerbank til prisen. Den er ganske effektiv og har faktisk noen veldig smarte funksjoner som man vanligvis ikke vil finne i denne prisklassen. Den har for eksempel en smart strømindikator som kan vise hvor mye strøm som er igjen på powerbanken.

Tek.no mener at denne powerbanken er god og skiller seg ut ifra lignende produkter på tre forskjellige parametere: Den skiller ut på grunn av sitt smarte design, sin lave pris og sin raske lading.

I tillegg til dette så er denne modellen en av de letteste powerbankene i denne oversikten. Med en vekt på kun 237 gram kan du lett ta den med deg overalt.

Spesifikasjoner
Kapasitet: 10000 mAh
Vekt: 237 gram
Input: USB Micro
Output: USB-C og USB-A
USB porter: 2


FAQ – Ofte stilte spørsmål

Hvilke powerbanker er best i test?

Anker Powercore 20100 og SERO Stone 10400.

Hvordan er de ulike powerbankene blitt testet?

De ulike powerbankene er blitt vurdert ut fra sine spesifikasjoner, brukervennlighet, sikkerhet og kvalitet på oppbygging.

Hvor mange ganger kan jeg lade telefonen min med en powerbank på 10.000 mAh?

Du kan lade telefonen din ca. 3.5 ganger med en powerbank på 10.000 mAh.


Gjennomgang av testkilder

Nå har du kommer til veis ende i vår powerbank testoversikt. Har du funnet det du har bruk for? Ellers kan du lese videre nedenfor, der vi gir deg noen gode råd til hvordan du finner den perfekte powerbanken til dine behov.

Vi har tro på at du lett kan finne den neste powerbanken din blant de 9 produktene vi har fremhevet. Dette har vi nemlig ikke gjort i blinde. Vi har basert beskrivelsene våre på upartiske tester fra svært troverdige kilder. 

Nedenfor kan du finne en oversikt over de kildene vi har brukt for å kunne lage denne ultimate oversikten over de beste powerbankene på markedet.

Techadvisor.co.uk 

Techadvisor.co.uk er et engelsk testmagasin som både tester og anmelder mange ulike former for elektronikk. De er eksperter innenfor dette området, og en sann autoritet.

Techradar.com 

Techradar.co.uk er et engelsk testmagasin som er eksperter på alt som har med teknologi å gjøre. Dem stoler vi uten tvil på.

Wired.co.uk 

Wired.co.uk er et engelsk magasin som skriver om alt ifra teknologi til politikk. Redaksjonen deres består av et mangfoldig utvalg av eksperter og journalister.

Jyllandsposten.dk 

Danske Jyllands-Posten har skrevet en veldig bra artikkel der de sammenligner powerbanker, og kommer med noen god råd og tips om hvordan man velger den beste modellen.

Tek.no 

Tek.no er et norsk testmagasin som både tester og anmelder mange forskjellige elektroniske produkter. De er eksperter innenfor dette området og en sann autoritet.

Tomsguide.com 

Tom’s Guide skriver om alt som har med teknologi å gjøre. Her kan du finne ærlige anmeldelser av alt ifra TV til smarttelefoner.

Politiken.dk 

Danske Politiken er kanskje ikke mest kjent for testene sine, men de gjennomfører faktisk veldig bra tester. Hos Politiken.dk har vi funnet en god sammenligning av forskjellige powerbanker på markedet.

Ekstrabladet.dk 

Danske Ekstra Bladet har i likhet med Politiken tatt tak i mange flotte powerbanker og laget en grundig anmeldelse ut ifra sine opplevelser med produktet.


Andre relevante tester og artikler

Fant du ikke det du lette etter i denne testen så har vi her hos Forbrukerliv også en rekke andre artikler du kanskje vil synes er interessante.

Om du reiser mye, har mange feriebilder eller jobber på nett, så kan det være en god idé å investere i en god ekstern harddisk.

Her kan du lese vår generelle ekstern harddisk test, der du finner mange av ekspertenes favoritter – samt en omfattende prissammenligning slik at du enkelt kan finne din nye eksterne harddisk til best mulig pris.

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere