Beste Gaming Laptop → De beste laptopene til spill ifølge ekspertene

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

Elsker du å bruke masse tid på å drømme deg bort i spillenes verden? Da vil en gaming laptop være perfekt for deg. I motsetning til stasjonære PC-er til gaming, så kan en laptop som er designet til gaming transporteres rundt omkring med deg, slik at du alltid har spillene dine og god underholdning lett tilgjengelig. 

Uansett om du er en profesjonell gamer – eller om du liker å bruke fritiden til på å kose deg med gaming – så vil en gaming laptop ha mange gode fordeler å by på. På grunnlag av tester utført av eksperter – samt brukeranmeldelser fra brukere som har testet alle modellene i praksis, har vi her valgt ut en rekke av de beste modellene som markedet har å by på. 

Det er imidlertid et par ting du bør tenke over før du kjøper deg en laptop til gaming. En god spillopplevelse og en bra laptop hører sammen, derfor er det ikke likegyldig hva slags laptop du velger. 

Dette bør du tenke på før du kjøper en gaming laptop:

green-elmGPU og CPU: Dette er viktig for at du skal få konsistente bildefrekvenser og en god oppløsning. Sammenlign gjerne CPU og GPU med systemkravene til spillene dine for å finne ut hvor god ytelsen vil bli.
green-elmOppløsning: En god oppløsning er nødvendig for at du skal kunne nyte spillet. De raskeste displayene ligger på 360 Hz, men kommer kun med en oppløsning på 1920 x 1080.
green-elmOppgradering: Sjekk om du vil ha mulighet til å oppgradere RAM og lagringsplass i fremtiden dersom det trengs. Mange modeller tilbyr denne muligheten – men ikke alle. 
green-elmKeyboard og batteritid: Det er også viktig å velge en gaming laptop som har en tilfredsstillende batteritid og et behagelig keyboard. Her er det som regel dine personlige preferanser som er viktigst – så sørg for at du velger en modell som du selv synes er behagelig å trykke på. 

arrow-more

Legg merke til at Forbrukerliv ikke tester produktene selv, men heller samler inn resultater fra upartiske tester. På den måten kan du enklere skaffe deg en oversikt over de beste produktene som markedet har å by på. 


ASUS ROG Zephyrus G14 – ultra-slim gaming laptop

Vår anbefaling

 • God anmeldelse av ekspertene hos Techradar.com
 • 4,3 av 5 mulige stjerner av brukerne hos Google Shopping

ASUS ROG Zephyrus G15 Gaming Laptop

.
ASUS ROG Zephyrus G15 Gaming Laptop er perfekt for deg som vil ha en ultra-slim laptop med skyhøy ytelse. 

Kraftig grafikkort

Denne modellen vil la deg både spille og jobbe på høyeste nivå da den er utstyrt med en AMD Ryzen 9 5900HS CPU og NVIDIA GeForce RTX 3080 GPU. Denne prosessoren gir en kraftig ytelse ikke bare til spill – men også til fotoredigering, 3D-gjengivelse og streaming. 

Grafikkortet vil gi deg en utrolig realistisk spillopplevelse, og med hele 32 GB DDR4-3200 RAM og 1 TB NVMe PCIe SSD-lagring vil laptopen takle mye multitasking – i tillegg til at den gir veldig raske innlastningstider for alt du kan tenke deg av spill og apper. 

God balanse mellom detaljer og hastighet

Den klare skjermen gir en god balanse mellom hastighet og detaljer da den har en QHD-oppløsning og 100 % DCI-P3 fargerom.

Når det kommer til oppdateringsfrekvens så kan ASUS ROG Zephyrus G15 Gaming Laptop tilby hele 165 Hz samt en responstid på 3 ms.

Fornøyde eksperter

Ekspertene hos nettsiden Techradar.com har testet ASUS ROG Zephyrus G15 Gaming Laptop og er svært fornøyde med modellen da de har tildelt den hele 5 av 5 stjerner.  

Ifølge ekspertene så er ASUS ROG Zephyrus G15 Gaming Laptop en av de beste modellene til gaming som markedet har å by på akkurat nå. De er spesielt imponerte over at modellen er utstyrt med AMD Ryzen 9 and Nvidia RTX 3070 maskinvare – og de nevner også at batteritiden er fantastisk. 

Ekspertene har ikke mange ulemper å nevne ved modellen, men de nevner imidlertid at modellen ikke er utstyrt med noe webkamera, i tillegg til at den har et tenkeyless keyboard. 

Fordeler

 • Fantastisk ytelse
 • Svært lang batteritid
 • 32 GB RAM
 • 1 TB SSD
Ulemper

 • Har ikke webkamera
 • Tenkeyless keyboard

Razer Blade Pro 17 QHD 165 Hz with RTX 3060 – bærbar gaming pc med banebrytende AI teknologi

Best til deg som elsker rå kraft

 • 4 av 5 mulige stjerner hos Techradar.com
 • 4,6 av 5 mulige stjerner fra brukerne hos Google Shopping

Razer Blade Pro 17 - QHD 165 Hz with RTX 3060 Gaming Laptop

.
Razer Blade Pro 17 – QHD 165 Hz with RTX 3060 Gaming Laptop er et glimrende valg for deg som elsker moderne AI teknologi og ikke vil ha annet enn rå kraft når det gjelder gaming. 

NVIDIA DLSS AI Akselerasjon

Razer Blade Pro 17 – QHD 165 Hz with RTX 3060 Gaming Laptop er utstyrt med en NVIDIA DLSS Akselerasjon – som er banebrytende når det kommer til AI. Her vil du få en økt framerate.

Dette vil gi deg en oppløsning som gir deg en fantastisk visuell opplevelse – her har endelig AI kommer til gaming-verdenen. 

Glade eksperter

Ekspertene hos Techradar.com har testet denne modellen og deretter skrevet en anmeldelse som reflekterer alle de gode – og mindre gode – sidene ved Razer Blade Pro 17. 

Ekspertene er veldig imponerte over hvor kraftig modellen er – ikke bare når det kommer til gaming, men også dersom du driver med andre kreative prosjekter. De trekker spesielt frem alle portene, det flotte displayet og den gode ytelsen – men de mener modellen kunne hatt en bedre batteritid, at den er dyr og at 4K gaming kan forbedres. 

Ekspertene skriver at modellen er perfekt til deg som vil ha en kreativ arbeidsstasjon kombinert med fantastisk gaming – men at prisen gjør at den muligens er litt for dyr for mange av brukerne. 

Fordeler

 • Ekstremt kraftig modell
 • Fantastisk display
 • Briljant ytelse på 1080p
 • Utstyrt med mange porter
Ulemper

 • Ligger i den dyre enden av prisskalaen
 • Batteritiden er ikke like lang som på andre modeller

Slik velger du den perfekte gaming laptopen til dine behov

Det er ikke alltid enkelt å vite hvilken modell som er best å velge til akkurat dine behov. Dette kan vi imidlertid være behjelpelige med da vi har sett på mange ulike modeller som er blitt teste av både brukere og eksperter, for å kunne gi deg en best mulig oversikt over hvilke modeller som kan være best til akkurat deg.

GPU og CPU er viktig

Sørg for at GPU og CPU for laptopen du vurderer å kjøpe kan oppnå konsistente bildefrekvenser, mens du får riktig oppløsning på skjermen du bruker, uansett om den er ekstern eller ikke. Sammenlign gjerne CPU og GPU på laptopen med systemkravene til spillene du har tenkt å spille for å få en følelse av hvordan de vil prestere.

Velg en gunstig oppløsning

Det er også veldig viktig at du velger en modell som kan tilby en god oppløsning for at du skal kunne nyte spillopplevelsen til det fulle. De raskeste displayene går helt opp til 360 Hz, men kommer kun med en oppløsning på 1920 x 1080 akkurat nå. Det er imidlertid ganske bra. Dersom du skulle velge en 4K skjerm så vil oppløsningen imidlertid bli litt saktere enn det som er optimalt for spillet. 

Sjekk om modellen kan oppgraderes i fremtiden

Muligheten til å kunne oppgradere modellen i fremtiden kan være helt avgjørende for om en gaming laptop er verdt investeringen eller ikke. Mange modeller lar deg oppgradere RAM og lagringsplass etter hvert – men ikke alle. Sjekk derfor nøye etter om modellen du har lyst på lar deg oppgradere dersom du trenger mer plass.

Sjekk keyboard og batteritid

Sannsynligheten er stor for at en gaming laptop vil ha en dårligere batteritid sammenlignet med laptoper til andre formål, for gaming krever mye kraft fra batteriet for at du skal kunne få en optimal opplevelse.  Belag deg derfor på å måtte lade modellen oftere enn du ellers ville gjort, uansett hvilken modell du velger. 

I tillegg så er lurt at du sjekker keyboardet da det ofte er individuelt hva ulike personer foretrekker. Gå imidlertid etter en modell som har et keyboard med taster som føles behagelige for deg – og ikke en der du føler at tastene kanskje er litt for myke eller litt for stive. De skal føles akkurat passe, og her er det kun dine personlige preferanser du trenger å tenke på da det er du som skal trykke på disse tastene over tid. 

For å få mest mulig ut av Gaming Laptopen din, er det viktig å ha et godt og stabilt underlag å spille på. Dette er der Gamingbord kommer inn i bildet. Gamingbordene er spesialdesignet for å gi en behagelig spilleopplevelse og har funksjoner som justerbar høyde, sklisikker overflate og plass til alt gamingutstyr som tastatur, mus og skjerm.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håper du forstår at det ligger mye arbeid bak denne artikkelen. Vi ønsker å gi deg en objektiv vurdering av samtlige produkter, og derfor lener vi oss til både offisielle forbrukerråd, eksterne eksperter og forbrukernes egne anmeldelser på tvers av både norske og internasjonale nettbutikker. Vårt research-team har gransket markedet og undersøkt alle relevante kilder. I undersøkelsene våre har vi brukt følgende ekspertkilder og tester:
Google Shopping

Google Shopping lar brukerne søke på produkter slik at de kan finne og sammenligne ulike modeller. Her har brukerne anmeldt modellene ASUS TUF Gaming Dash F15 FX516PM-HN013T og Lenovo Legion 5 Pro 16ACH6H. 

Du kan lese mer om ASUS TUF Gaming Dash F15 FX516PM-HN013T her.
Du kan lese mer om Lenovo Legion 5 Pro 16ACH6H Gaming Laptop her

Techradar.com
Techradar.com er et internasjonalt teknologimagasin som dreier seg om utviklingen innen den teknologiske verden. I denne omgang har Techradar.com testet de 3 modellene ASUS ROG Zephyrus G15 Gaming Laptop, GIGABYTE AORUS 17G YC 8NE6450SH Gaming Laptop og Razer Blade Pro 17 – QHD 165 Hz with RTX 3060 Gaming Laptop. 

Testen ble utført: Den 25 mai 2021
Du kan lese mer om ASUS ROG Zephyrus G15 Gaming Laptop her

Testen ble utført: Den 29 mars 2021
Du kan lese mer om GIGABYTE AORUS 17G YC 8NE6450SH Gaming Laptop her

Testen ble utført: Den 15 februar 2021
Du kan lese mer om Razer Blade Pro 17 – QHD 165 Hz with RTX 3060 Gaming Laptop her

Pcmag.com

Pcmag.com er et internasjonalt teknologimagasin med avdelinger i flere forskjellige land. Pcmag.com har fokus både på datamaskiner så vel som teknologi generelt sett. I denne omgang har ekspertene sett nærmere på modellene MSI Alpha 15 A4DEK-017NE, Acer Triton 300 Gaming Laptop og HP OMEN by HP 15-en0010no Gaming Laptop. 

Testen ble utført: Den 13 juli 2020
Du kan lese mer om MSI Alpha 15 A4DEK-017NE her

Testen ble utført: Den 24 mars 2021
Du kan lese mer om Acer Triton 300 Gaming Laptop her

Testen ble utført: Den 13 oktober 2020
Du kan lese mer om HP OMEN by HP 15-en0010no Gaming Laptop her


Gaming laptop

Å finne den beste gaming-laptopen kan være en spennende prosess, da den skal kunne håndtere høy ytelse og grafikk, samt tilby en flott spillopplevelse. Når du har investert i en kraftig gaming-laptop, er det også viktig å tenke på øyehelsen og komforten din under lange spillesesjoner. Her kommer lesebriller inn i bildet som en nyttig løsning.

Lesebriller er ikke bare forbeholdt lesing av bøker eller arbeid på datamaskinen; de kan også være nyttige for gamere. Hvis du har problemer med å se detaljer og tekst i spillene, kan lesebriller med riktig styrke forbedre din visuelle opplevelse og redusere øyestress. Lesebriller kan bidra til å redusere anstrengelsen av å fokusere på nære objekter og gjøre spillopplevelsen mer behagelig.

Det finnes også lesebriller med blålysfilter, som kan være en fordel for gamere. Disse brillene blokkerer skadelig blått lys fra skjermen og reduserer øyestress, tretthet og potensielt forbedrer søvnkvaliteten. Ved å bruke lesebriller med blålysfilter mens du nyter spill på din beste gaming-laptop, kan du kombinere en førsteklasses spillopplevelse med økt komfort og øyehelse.

For å få mest mulig ut av spillopplevelsen bør du også vurdere å bruke en gaming headset. Disse hodetelefonene er spesielt designet for spill, og gir deg god lydkvalitet og komfort, slik at du kan høre alle lydeffekter og samtaler med andre spillere tydelig.

Andre relevante tester og artikler

Her hos Forbrukerliv finner du også en lang rekke andre artikler om andre testvinnende produkter som du kanskje vil synes er interessante. Du kan for eksempel kaste deg over en av våre andre artikler om gaming-relaterte produkter. 

Vil du ha mer utstyr som kan hjelpe deg med å ta spillopplevelsen din til nye høyder, så kan du med fordel ta en titt på vår artikkel om gaming PC. Dersom du også liker god lyd generelt sett – ikke bare når du spiller – så er det verdt å lese vår artikkel om hodetelefoner

Er du interessert i routere så kan du også ta en titt på våre artikler om router-tester og trådløse routere. Vil du ha bedre dekning hjemme så kan det også være lurt å ta en titt på ulike wifi extendere eller repeatere så du kan glede deg over en ypperlig hastighet på hjemmenettverket ditt.

 

 


FAQ

Hva er gaming?
Gaming er en aktivitet der du bruker videospill eller andre elektroniske spill på konsoller som for eksempel X-box, Playstation eller personlige datamaskiner. 
Hva er de viktigste aspektene ved en gaming laptop?
GPU og CPU, oppløsning, mulighet til å oppgradere senere, et komfortabelt keyboard, en god batteritid, en størrelse som du enkelt får med deg på farten samt en lett vekt slik at du ikke blir utslitt av å bære den med deg.
Er gaming laptoper verdt pengene? 
Dersom du elsker gaming og vil optimere spillopplevelsen din, så vil en laptop egnet til gaming definitivt være verdt investeringen dersom du har plass i budsjettet til en ny laptop. 

Tidligere anmeldte produkter – nå utgått

Nedenfor finner du produkter vi har fremhevet tidligere. Det har ikke vært mulig for oss å indentifisere forhandlere av disse modellene, men vi har beholdt dem i artikkelen i tilfelle informasjonen skulle være til nytte for deg som leser.


ASUS TUF Gaming Dash F15 FX516PM-HN013T – avansert CPU og GPU 

Best til prisen

 • God anmeldelse av ekspertene hos Techradar.com
 • 4,2 av 5 mulige stjerner av brukerne hos Google Shopping

ASUS TUF Gaming Dash F15 FX516PM-HN013T

.
ASUS TUF Gaming Dash F15 FX516PM-HN013T – RTX 3060 & Intel Core i5 11300H Gaming Laptop er modellen for deg som vil ha en jevn spillopplevelse med imponerende CPU OG GPU.

Gjør mer når du er på farten

Denne modellen lar deg gjøre mer på farten da du kan få alle favorittspillene dine med deg i et tynt og stilig chassis. Dette er takket være det såkalte TUF Dash F15.

Modellen er utstyrt med 11. generasjons Intel Core i7-11375H CPU og GeForce RTX 3070 GPU som gir deg en jevn spillopplevelse med en utrolig rask og klar 144 Hz skjerm. 

Tynn modell

ASUS TUF Gaming Dash F15 FX516PM-HN013T – RTX 3060 & Intel Core i5 11300H Gaming Laptop er en tynn og lett laptop til spilling da den kun måler 19,9 mm. Den er likevel kraftig nok til å motstå kraftige støt som ofte kan forekomme i en travel hverdag. 

Omfattende kjøling

Denne modellen er også utstyrt med en kraftig kjøling slik at den ikke kommer til å overopphetes uansett hvor mye du gjør på én gang når det kommer til streaming, gaming og nedlastninger. 

Modellen har et selvrensende design som gjør at smuss fjernes fra kjølesystemet slik at funksjonaliteten holder seg optimal. Her finnes det 2 vifter av elastisk flytende krystallpolymer som maksimerer luftstrømmen under nedkjølingen. 

Mye valuta for pengene

Brukerne hos Google Shopping er svært fornøyde med hvor mye valuta du får for pengene ved kjøp av denne modellen. Her har brukerne skrevet anmeldelser etter å ha testet modellen i praksis, og en av brukerne har følgende å si om modellen:

«The ASUS TUF DASH F15 is a mid-tier gaming laptop that packs in a lot of value for its price tag. Physically, the F15 is only ¾” thick and weighs in at just under 5 lbs thanks to its mostly plastic chassis. Despite that, the matte finish on the lid gives it a premium look and feel and the TUF branding, while prominent, isn’t garish. Every surface, however, is a fingerprint and smudge magnet so be prepared to constantly be wiping it down if you want to keep it looking tidy.»

Fordeler

 • Fantastisk 1080p ytelse
 • Utrolig god ytelse når det gjelder gaming
 • Mye valuta for pengene
 • Lang batteritid
 • 16 GB RAM
 • 512 GB SSD
Ulemper

 • Har ikke webkamera
 • Vifte kan bråke litt

GIGABYTE AORUS 17G YC 8NE6450SH Gaming Laptop – innovativ teknologi av høy kvalitet

 • God anmeldelse av ekspertene hos Techradar.com

GIGABYTE AORUS 17G YC 8NE6450SH Gaming Laptop .
GIGABYTE AORUS 17G YC 8NE6450SH Gaming Laptop er et ypperlig valg for deg som er glad i innovativ teknologi og kun vil ha det beste av det beste når det gjelder utstyr til gaming. 

Innovativt design 

GIGABYTE har et rykte på seg for å produsere produkter med innovativ teknologi og høy kvalitet, med fantastiske grafikkort. 

Dette er GIGABYTE AORUS 17G YC 8NE6450SH Gaming Laptop et bevis på da modellen kommer med mange moderne funksjoner du kan juble over. 

Verdens raskeste

GIGABYTE AORUS 17G YC 8NE6450SH Gaming Laptop er utstyrt med GeForce RTX™ 30 Series GPU som er ansvarlig for å gi kraft til de raskeste laptopene i verden – perfekt for gamere og andre kreative skapere.

Her vil du få en gaming laptop som er designet med prisvinnende NVIDIA’s 2nd gen RTX arkitektur med helt nye RT Cores, Tensor Cores og streaming multiprosessorer. 

Dette vil gi deg en veldig realistisk grafikk og banebrytende AI teknologi. Modellen er utstyrt med Ray Tracing som er ansvarlig for den utrolige grafikken da det simulerer ekte fysisk bevegelse i sanntid, og nærmest gir en kinematisk kvalitet når du spiller intense spill.  

4,5 av 5 stjerner

Ekspertene hos Techradar.com har testet modellen på mange ulike områder, og her har modellen fått hele 4,5 av 5 mulige stjerner etter endt test. 

Ekspertene skriver at GIGABYTE AORUS 17G YC 8NE6450SH Gaming Laptop er en fantastisk gaming laptop dersom du vil ha et enklere alternativ til stasjonære gaming PC-er. Ekspertene er spesielt imponerte over det mekaniske keyboardet, den kraftige ytelsen og displayet på 300 Hz.

Ekspertene har ikke mange ulemper å komme med til GIGABYTE AORUS 17G YC 8NE6450SH Gaming Laptop, men de nevner imidlertid at laptopen er veldig tung og at de skulle ønske designet hadde blitt oppgradert. 

Fordeler

 • Core i7-10870H
 • 32 GB 2933 MHz RAM
 • 1 TB NVMe SSD
 • Opptil 7 timers batteritid
 • Kraftig ytelse til gaming
 • 300 Hz display
Ulemper

 • Ganske tung modell

Lenovo Legion 5 Pro 16ACH6H – RTX3070 & Ryzen 7 5800H Gaming Laptop – verdens første med QHD skjerm

 • 5 av 5 mulige stjerner hos Techradar.com
 • 4,7 av 5 mulige stjerner av brukerne hos Google Shopping

Lenovo Legion 5 Pro 16ACH6H - RTX3070 & Ryzen 7 5800H Gaming Laptop .
Lenovo Legion 5 Pro 16ACH6H – RTX3070 & Ryzen 7 5800H Gaming Laptop er en strålende modell for deg som vil ha en gaming laptop som briljerer når det kommer til grafikk.

Overlegen grafikk

Grunnen til at denne modellen briljerer når det kommer til grafikk er at den er utstyrt med fantastiske AMD Ryzen prosessorer og NVIDIA GeForce RTX-grafikk. Dette gir deg en utrolig bra høyoppløselig spillkvalitet. 

Lenovo Legion 5 Pro 16ACH6H – RTX3070 & Ryzen 7 5800H Gaming Laptop er nemlig verdens første bærbare PC til gaming på 16 tommer som er utstyrt med en QHD skjerm. 

Oppdateringsfrekvens på 165 Hz

Modellen er utstyrt med en oppdateringsfrekvens på så mye som 165 Hz slik at du kan komme deg inn i vinnersonen med et bedre synsfelt mens du spiller. 

3D lyd

Denne gaming laptopen er utstyrt med Nahimic 3D lyd – og dette er overlegent da det fanger opp alle lyder. Det gjør at du kan høre spillerne som er på vei mot deg i spillet før de er innen skuddvidde – dersom du for eksempel er glad i å spille krigsspill eller andre skytespill. 

Fornøyde brukere og eksperter

Denne modellen har både fornøyde brukere og eksperter da den har scoret full pott på 5 av 5 stjerner av ekspertene hos Techradar.com – samt 4,7 av 5 mulige stjerner av brukerne hos Google Shopping. Gode brukeranmeldelser vitner om at modellen også presterer bra i praksis. 

Fordeler

 • Fantastisk QHD display
 • Utmerkede maskinvarekontroller
 • Mye valuta for pengene
 • AMD Ryzen 7 5800U
 • RAM: 16 GB
Ulemper

 • Litt tung modell
 • Kjølesystemet kunne vært bedre

MSI Alpha 15 A4DEK-017NE – Ryzen 7 & 4800H & 16 GB RAM Gaming Laptop – gaming notebook med et fresht design

 • God anmeldelse av ekspertene hos den britiske nettsiden UK PCmag

MSI Alpha 15 A4DEK-017NE

 

MSI Alpha 15 A4DEK-017NE – Ryzen 7 & 4800H & 16 GB RAM Gaming Laptop er et fantastisk valg dersom design er viktig for deg – og du samtidig vil få mye for pengene du investerer.

LED-skjerm med bakgrunnsbelysning

Denne modellen er utstyrt med en LED-skjerm på 5,6 tommer med en god bakgrunnsbelysning. Her får du en HD-oppløsning på 1920 x 1080, noe som vil gi deg et krystallklart bilde av hvordan spillet virkelig skal se ut.

Ikke nok med det – her får du også en bakgrunnsbelysning på tastaturet slik at du kan se akkurat hva du driver med, uansett hvor mørkt det er i rommet du befinner deg i.

Stort minne

Med MSI Alpha 15 A4DEK-017NE får du en gaming laptop med et videominne på hele 6 GB – GDDR6 SDRAM. I motsetning til andre modeller så er denne laptopen også utstyrt med et webkamera slik at du for eksempel kan streame spillingen din på gaming-plattformer som Twitch. 

Testet av eksperter

Ekspertene hos den britiske nettsiden jobber utrettelig med å teste forskjellige typer dataprodukter, og her er gaming laptoper intet unntak. Ekspertene har testet modellen grundig på mange ulike parametere, og deretter konkludert med at MSI Alpha 15 A4DEK-017NE er en kraftig laptop for enhver gamer.

Ekspertene skriver at selv om den iblant blir litt varm dersom den blir belastet med mange oppgaver på én gang, så vil det være en god investering som kan hjelpe til med å ta gamingen din til nye høyder. 

Fordeler

 • Høy oppdatering på displayet (120 Hz)
 • Lang batteritid
 • Gode høyttalere
 • Utstyrt med Ryzen 7 4800 H
 • 16 GB RAM
 • 512 GB SSD
Ulemper

 • CUP blir fort varm under belastning

Acer Triton 300 Gaming Laptop – overlegen lydopplevelse med kraftig kjøling

 • God anmeldelse av ekspertene hos den britiske nettsiden UK PCmag

Acer Triton 300 Gaming Laptop

Acer Triton 300 Gaming Laptop er et perfekt valg for deg som elsker god lyd som virkelig lar deg leve deg inn i spillene dine. 

Ellevte generasjon med stor lagringskapasitet

Acer Triton 300 Gaming Laptop er nemlig utstyrt med en Intel Core i7-11370H prosessor som nå befinner seg i sin ellevte generasjon – med utallige oppdateringer og forbedringer fra tidligere modeller. 

Denne prosessoren har mer enn nok kraft til å kjøre kompliserte spill med innviklet grafikk helt uten problemer. 

Beundringsverdig AI akselerasjon

Modellen kommer med mange beundringsverdige fordeler – noe som for eksempel inkluderer en topp CPU ytelse, en fantastisk grafikk, en god batteritid og AI akselerasjon. 

Intel Optane gjør at programmene du bruker aller mest går raskt – derfor er dette en intelligent modell som kan gjøre hverdagen din enklere uansett om du er en profesjonell gamer, eller bare glad i å spille på fritiden. 

God anmeldelse fra britene

De britiske ekspertene hos nettsiden PCmag gir Acer Triton 300 Gaming Laptop en god anmeldelse – og her er ekspertene ekstra imponerte over det slanke og delikate designet. Ekspertene har testet modellen grundig på alle områder.

De konkluderer deretter med at modellen virkelig er i toppsjiktet blant gaming laptoper når det gjelder både kraft, pris og hvor enkel den er å ta med seg mens man er på farten. 

Fordeler

 • Slankt og kompakt design
 • Enkel å ta med seg på farten
 • Veldig rimelig pris
 • Lang batteritid
 • Intel Core i7-11370H
 • 16 GB RAM 
Ulemper

 • Skjermen på 14 tommer kan bli litt liten for enkelte brukere

HP OMEN by HP 15-en0010no Gaming Laptop – heftig bakgrunnsbelysning med WLED-teknologi

 • 4,5 av 5 stjerner fra brukerne hos Google Shopping
 • God anmeldelse av de britiske ekspertene hos UK PCmag.com

HP OMEN by HP 15-en0010no Gaming Laptop

HP OMEN by HP 15-en0010no Gaming Laptop er den perfekte modellen for deg som befinner deg på et mellomnivå når det gjelder gaming. Denne modellen kan hjelpe deg med å komme videre på din oppdagelsesreise gjennom spillenes verden. 

Full HD-skjerm

Denne gaming laptopen fra HP er utstyrt med en imponerende HD-skjerm på 15,6 tommer. Grafikken vil få en oppløsning på 1920 x 1080, og her tilbyr modellen også et imponerende IPS-panel. 

IPS-panelet sørger imidlertid for at lysstyrken blir optimal med levende farger og best mulig kontrast – og da vil du også kunne se hva som skjer på skjermen helt krystallklart, uansett hvilken vinkel du ser skjermen fra. 

HP OMEN by HP 15-en0010no Gaming Laptop er utstyrt med en heftig bakgrunnsbelysning med WLED-teknologi. 

Synkroniserer grafikkortet

Denne modellen vil også kunne synkronisere grafikkortet ved hjelp av AMD FreeSync. Dette gjør at bildet blir helt klart, flyter jevnt og ikke får noen forstyrrelser. Dette er muligens noe av det viktigste dersom du skal få en spillopplevelse som er positiv og givende. 

Bedre kjøling og lavere strømforbruk

HP OMEN by HP 15-en0010no Gaming Laptop er utstyrt med AMD Ryzen 7 4800H. Det denne prosessoren gjør er å sørge for å redusere strømforbruket i tillegg til at den har en bedre evne til å kjøle ned laptopen når det er mye som skjer på en gang. 

Prosessoren har en maksimal hastighet på 4,2 GHz, og er derfor revolusjonerende i utviklingen av bærbare datamaskiner til gaming. 

Fordeler

 • AMD Ryzen 7 4800H
 • 16 GB RAM
 • Godt bygget
 • God evne til nedkjøling
 • Lang batteritid
Ulemper

 • Støtter kun 1 lagringsstasjon

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere