Airfryer test-oversikt – Finn «best i test» luftfrityrkoker

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

En airfryer er et sunnere alternativ til de tradisjonelle frityrkokerne, hvor man må bruke store mengder olje.  En airfryer tilbereder/friterer maten ved bruk av varmluft, og med mye mindre olje enn ved tradisjonelle frityrkokere.

Legg merke til at det er forskjell på «airfryer» og «actifry». Airfryer er en samlebetegnelse for frityrkokerne som bruker varmluft og mindre olje, mens Actifry er en teknologi laget av Tefal.

Vi har funnet de beste airfryerne i følge forburker- og ekspertanmeldelser, slik at du lettere kan velge den luftfrityrkokeren som passer best for deg. I tillegg har vi funnet de beste prisene og laget en kjøpsguide, slik at du kan ta det riktige valget.

Dette bør du tenke på før du kjøper en ny airfryer:

Kapasitet – Antall liter airfryeren kan romme bestemmes av hvor stort volum den har innvendig. AirFryers kommer i forskjellige størrelser, og de mindre rommer vanligvis 1 liter til 3 liter. Liten størrelse er bra hvis du vil bruke airfryeren til matlaging for kun  én person. Hvis du vil lage mat til en familie eller en gruppe mennesker, bør du vurdere en større størrelse som kan romme  3-5,5 liter. De største airfryerne kan romme 6 liter eller mer. Noen airfryere har til og med to kurver slik at du kan tilberede to forskjellige retter samtidig. Når du velger en airfryer bør du vurdere hvor mye plass du har til rådighet og hva du vil bruke den til.

Styrke – Airfryers bruker rundt 800 til 1500 watt, så du bør være sikker på at kjøkkenuttaket ditt kan håndtere det. For mindre airfryers kan du regne med en effekt på rundt 800 watt for 1 liter og opp til litt over 1000 watt for 2 liter. Effekten for mellomstore airfryere bør være rundt 1300-1500 watt, og for større tradisjonelle luftfrityrere med stor kapasitet, se etter wattstyrken på rundt 1700 eller mer. Airfryere med høyere wattstyrke vil kunne nå høyere temperaturer og tilberede maten raskere.

Funksjoner – Airfryers kommer med forskjellige forhåndsinnstillinger og alternativer, så det er viktig å finne en som har alle  funksjonene du trenger. Hvis du for eksempel er veganer, trenger du kanskje ikke en airfryer med funksjoner dedikert til å tilberede kjøtt. En annen ting å vurdere er temperaturkontrollen til maskinen. Noen airfryere har en innstilt steketemperatur, mens andre lar deg kontrollere temperaturen. Dette kan være viktig hvis du vil at enheten skal tilberede matvarer som nuggets eller chips. Tenk også på hva slags timer du vil ha på maskinen din. Noen kommer med digitale timere, mens andre har manuelle timere. Digitale timere gir mer presis lesing av tiden, og du trenger bare et blikk for å se. Til slutt må alle airfryers rengjøres etter hver bruk, og noen foretrekker om de kan vaske apparatet i oppvaskmaskinen, noe som er mulig med de fleste airfryers.

Pris – Dyrere alternativer koster ca 3.250 NOK. eller mer, og består av materialer av høyere kvalitet. De kommer vanligvis med unike funksjoner som gjør matlagingen enklere (for eksempel ekstra smarte funksjoner), og egner seg for tilberedning av store mengder mat. Det rimeligere alternativet koster rundt 850 NOK. og er generelt ideelle for folk med færre matlagingsbehov. Disse har ofte også færre funksjoner og et enklere design.

Forbruker- og ekspertanmeldelser – Det er lurt å se på hva tidligere kunder har å si om airfryeren og hvor effektivt den har fungerte for dem. Forbrukeranmeldelser kan fortelle deg om enheten er enkel å bruke, om den har brukervennlige funksjoner og om maten ble god. Ekspertvurderinger sier noe om hvor god modellens kapasitet er, sammenligner modeller og vurderer de opp mot forgjengerne eller markedet. Forbruker- og ekspertanmeldelser er inkludert nedenfor for å hjelpe deg med å bestemme hvilken airfryer du skal kjøpe.

arrow-more

Vi har brukt starten av 2023 på å oppdatere produktanmeldelsene av Philips HD9650/90 XXL, Ninja Foodi Max AG551EU, Severin digital Airfryer XL, Princess Aerofryer Digital Deluxe, Caso AF 200 og Philips Premium XXL HD9867/90. Vi har analysert de siste ekspert- og forbrukervurderingene for å gi deg den mest korrekte og oppdaterte informasjonen.


ONYX Cookware™ Airfryer – kompakt modell med unik luftteknologi

Kurv med slitesterkt non-stick belegg

✅ Kurv med slitesterkt non-stick belegg
✅ 5 års garanti
✅ 100 dagers returrett

Onyx Cookware Airfryer

Hvis du har lyst til å kunne enkelt lage mat uten overflødig mye fett bør vurdere airfryeren fra ONYX Cookware™. Den har en unik teknologi hvor varmluften sirkuleres effektivt og jevnt for best mulig matlaging.

Dette er en kompakt modell, men det er fortsatt plass til 5 liter i kurven. Når maten er klar har airfryeren en automatisk utkoblingsfunksjon.

 • Rask luftsirkulasjon med spesiell teknologi
 • Automatisk utkoblingsfunksjon
 • 5 liters kapasitet i kompakt størrelse

 

Hva du trenger å vite før du kjøper ONYX Cookware™ AIR FRYER

God kapasitet i kompakt størrelse
Airfryeren fra ONYX Cookware™ er laget slik at den har et kompakt design som ikke tar mye plass på kjøkkenbordet. Innvendig utnyttes plassen optimalt, hvor kurven har en maksimal kapasitet på 5 liter. Det er derfor en middels til stor modell sammenlignet med resten andre modeller på markedet

Kurven er enkel å vedlikeholde fordi den har et non-stick belegg. Den er derfor rask å rengjøre etter bruk og du risikerer ikke at maten brenner seg i bunnen av kurven. Kurven kan settes i oppvaskmaskinen, mens maskinen kan tørkes av med en fuktig klut før den er klar til bruk igjen.

Smart digitalt display og effektiv luftsirkulasjon
Du har gode  muligheter til å tilberede forskjellige retter, siden du kan stille inn maskinen på 8 forskjellige programmer. ONYX Cookware™ airfryer er både rask og enkel å bruke for alle.
Med 1500 W kan du raskt og enkelt bruke airfryeren, hvor du kan bruke det digitale displayet til å stille inn og holde styr på tiden og matlagingen. Temperaturen kan nå opptil 200 °C, med en unik teknologi som sørger for at varmen fordeles jevnt med luftsirkulasjon.

Når maskinen er ferdig ,vil en automatisk avstengingsfunksjon forhindre brent mat, sløsing med energi og fare. Dette vil gi en ekstra trygghet om du gjør andre ting på kjøkkenet samtdidig, mens airfryeren tilbreder sprø potetbåter eller godt gjennomstekt kjøtt.

 

Onyx Airfryer Skuffe

Fordeler

 • Brukervennlig digital skjerm
 • Rask og enkel å bruke
 • Jevn varmefordeling
 • 8 forskjellige programmer
 • Kurv med slitesterkt non-stick belegg
Ulemper

 • Kan kun kjøpes gjennom produsentens nettbutikk

Forbrukerlivs vurdering

Redaksjonen anbefaler airfryeren fra ONYX Cookware™ dersom du trenger en modell med middels til høy kapasitet. Selve kurven har plass til maks 5 liter, noe som nok av plass til å lage ulike retter med den raske luftsirkulasjonen. Det sikrer en jevn matlaging, som du kan kontrollere med det digitale displayet.
Airfryeren har et non-stick belegg som gjør rengjøringen enkel, men du kan kun kjøpe airfryeren gjennom produsentens egen nettside.

Spesifikasjoner
 Kapasitet: 5 L
Effekt: 1500 W
Vekt: 4,3 kg
Mål (BxDxH): 28 x 27 x 31cm
Manuell/Digital: Digital
WiFi-kompatibilitet: Nei
Tidsberegner: Ja
Slås av automatisk: Ja


Philips HD9650/90 XXL Airfryer – Airfryer med TurboStar-teknologi for redusert fettmengde

Beste airfryer i premium klasse

✅ 4.5/5 stjerner ved BBC
✅ 4.5/5 hos Bbcgoodfood
✅ 2021 Testvinner hos T3.com
✅ 4.7/5 hos Google Shopping
✅ 4.5/5 hos Amazon

Philips HD9650/90 XXL Airfryer

Denne airfryeren lever opp til forventningene på alle plan. Ikke bare er den romslig, den er også stilig og har mange brukervennlige funksjoner. Dersom du er på jakt etter en kraftfull airfryer, som kan lage mat for opptil seks personer av gangen, bør du lese videre.

Funksjoner og kapasitet
Philips HD9650/90 XXL Airfryer rommer hele 7,3 liter, noe som gjør det mulig å tilberede store mengder mat av gangen. Med effekt på 2 225 watt går matlagingen som en lek, og du kan tilberede alt fra pommes frites til desserter og kjøtt. Dette er den kraftigste og raskeste airfryer-modellen fra Philips, og den byr på en rekke smarte funksjoner. Enheten har blant annet Twin TurboStar-teknologi,  som betyr at varm luft virvles hurtig rundt i beholderen. 

Med jevn og kraftig varme, samt direktevarme øverst, kan du tilberede mat med en herlig, gyllen overflate. Innsiden derimot, forblir saftig og mør! TurboStar-funksjonen sørger også for at du kan lage mat med en minimal mengde fett. Overskuddsfett fanges av funksjonen for fettreduksjon, og kan enkelt fjernes i etterkant. Du kan tilberede 1,4 kg pommes frites på en gang. Bruk maskinen til baking, grilling, steking eller fritering ved hjelp av et lite tastetrykk. 

Fem tilberedningsprogrammer
Philips HD9650/90 Airfryer har en digital skjerm der du enkelt kan velge mellom fem forhåndsinnstilte matlagingsprogrammer. Dette gjør det enkelt å lage mat, enten du skal tilberede grønnsaker, fisk eller kjøtt. Maskinen har også en hold-varm-funksjon, som gjør at du kan holde maten varm etter tilberedning og frem til servering. På toppen av dette følger det med et oppskriftshefte med lekre oppskrifter!

Enkel å vaske
Airfryer XXL HD9650/90 fra Philips er enkel å rengjøre, takket være deler som tåler oppvaskmaskin, og en kurv med såkalt non-stick-belegg. Non-stick-belegget forhindrer at mat fester seg til materialet. Ta kurven ut av maskinen etter bruk, og plasser den i oppvaskmaskinen. Enkelt og greit! Du kan selvfølgelig vaske kurven for hånd også.

Hva sier forbrukere og eksperter om Philips HD9650-90 Airfryer XXL Avance

Denne airfryeren fra Philips har fått en god vurdering av både forbrukere og eksperter. Ifølge Googles samling av anmeldelser har den 4,7/5 stjerner, og på Amazon har den 4,5/5 stjerner. Her ligger fokuset hovedsakelig på positive egenskaper ved airfryeren, slik som rask oppvarmingstid, god kvalitet på materialene den er laget av, og at den har stor kapasitet -som gjør det mulig å lage mat til fester og større familiesammenkomster.

Når det gjelder ekspertanmeldelser har denne airfryeren fått svært gode tilbakemeldinger hos Bbcgoodfood og T3.com. I 2021 ble den også kåret til testvinner hos T3.com. Her fikk den blant annet skryt for sin evne til å tilberede et bredt utvalg mat, slik som pommes frites, kyllinglår og vårruller -med smakfulle og sprø resultater. Hos T3.com nevnes det også at du kan tilberede en hel kylling med Philips HD9650/90 XXL Avance, samt andre typer kjøtt og fisk, takket være airfryerens enkle knapper. 

Philips HD9650/90 Airfryer XXL Avance har også blitt testet og anmeldt av Healthfryers og Bbcgoodfood. I begge testene fremheves Philips sin evne til redusere fettmengden i maten, så vel som resultatene ved tilberedning av lammekoteletter -som de klarte å lage på 12 minutter ved 200 grader.

Fordeler

 • Svært romslig
 • Hold-varm-funksjon
 • Funksjon for fettreduksjon
 • Twin TurboStar-funksjon for et sprøtt resultat
 • Enkel å rengjøre
Ulemper

 • Mangler oversatte instruksjoner
 • Tar stor plass
 • Høyt støynivå

Forbrukerlivs vurdering

Denne modell har TurboStar-teknologi som reduserer fettmengden i maten. I tillegg er den enkelt å rengjøre på grunn av den brukervennlig kurven, og den har plass til 6 middagsporsjoner. Dette er altså en svært funksjonell og romslig airfryer. Vi må imidlertid nevne noen ulemper. Denne modellen er noe mer “bulkete” og tyngre i designet, og har noe høyere støynivå. Likevel har Philips HD9650/90 XXL Avance svært stor kapasitet til å være en airfryer, og derfor vil den også koste litt ekstra. På grunnlag av dette er denne airfryeren vårt beste premium-valg. 

Spesifikasjoner
 Kapasitet: 7,3 L
Effekt: 2225 W
Vekt: 8 kg
Mål (BxDxH): 43,3×32,2x 31,5 cm
Manuell/Digital: Digital
WiFi-kompatibilitet: Nei
Tidsberegner: Ja
Slås av automatisk: Ja


Ninja Foodi Max AG551EU – Multifunksjonell airfryer

Beste airfryer i test (Which.co.uk)

✅ Testvinner hos Which.co.uk
✅ Redaktørens valg hos TechAdvisor
✅ 5/5 Bbcgoodfood
✅ Anbefalt av Techradar
✅ 4,8/5 stjerner hos Amazon

 

Hovedfunksjonen til Ninja Foodi Max AG551EU er en digital temperatursone. Dette betyr at du kan tilberede maten helt optimalt, uten frykt for under- eller overkoking. Det er heller ikke nødvendig å bruke et termometer manuelt. 

 • Kåret til testvinner hos which.co.uk
 • Digital temperatursone
 • Cyclonic Air Technology

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Ninja Foodi Max AG551EU

2460W effekt
Hvis du leter etter en kraftig airfryer som kan håndtere all slags mat, bør du sjekke ut Ninja Foodi Max AG551EU. Med en effekt på 2460 watt kan den håndtere selv de tykkeste kjøtt- eller fiskbitene. Den er også kraftigere enn de fleste airfryere når det gjelder temperatur, og den når opp til 260 grader Celsius for optimal steking.  

Cyclonic Air Technology
Dette kraftige apparatet kommer med Cyclonic Air Technology, som sikrer at maten tilberedes raskt og jevnt uten at du trenger å vende maten. Ninja Foodi Max AG551EU tilbyr mange alternativer, da den er utstyrt med grill-, luftstekings-, steke-, bake-, dehydrerings- og oppvarmingsfunksjoner og variabel temperaturkontroll. Kontrollpanelet er intuitivt og enkelt, og programmering av apparatet er ikke altfor komplisert. Med den enkle berøringsskjermen kan du raskt velge et program, og velge mellom forhåndsinnstilte steketemperaturer eller stille inn dine egne.

Stor kurv og stekeoverflate
Ninja Foodi Max AG551EU har også en stor kapasitet, noe som betyr at du kan lage mye mat på en gang. Du kan tilberede mat til venner og familie med en stor kapasitet på 3,8 liters kokeplate, 3,8 liters grytekurv og en grillplate på på 740 cm² – en ideell størrelse for opptil 6 personer.

Hva sier forbrukere og eksperter om Ninja AG551UK 

Denne airfryeren har fått 4,8/5 stjerne hos Amazon, basert på over 5.000 forbrukeranmeldelser. Forbrukerne fremhever den romslige plassen som det beste med airfryeren -her kan man få plass til både kyllingretter, pizza eller en full frokost. 

Denne modellen ble kåret til testvinner hos Which.co.uk, på grunn av det intuitive og oversiktlige kontrollpanelet og for muligheten til å tilberede kjøtt og sprøe fries. Den ble også kåret til “redaktørens valg” hos Techadvisor, og vurdert til 5/5 på Bbcgoodfood. Hos sistnevnte ble den berømt for sitt smarte matlagingssystem og for det digitale steketermometeret, som gjør det enkelt å tilbrede større kjøttstykker på en trygg måte.

I tillegg fikk airfryeren en vurdering på 4/5 hos Techradar, for sin evne til å tilberede en god og stor frokost (eksempelvis med pølser, sopp eller bacon) på mindre enn 12 minutter. De nevner imidlertid at den er litt klumpete i designet, og at den derfor egner seg best for større kjøkkenbenker. 

Fordeler

 • 2460W strøm reduserer matlagningstiden
 • Avtakbare deler tåler oppvaskmaskin
 • Brukervennlig maskin
 • Høy kvalitet
Ulemper

 • Ingen ledningsoppbevaring
 • På den tyngre siden

Forbrukerlivs vurdering

Vi synes Ninja AG551UK er et godt valg for alle som leter etter en smart airfryer med mange gode funksjoner, slim som den smarte temperaturmåleren. Den gjør det mulig å følge med på og justere temperaturen, slik at maten tilbredes optimalt. Denne modellen har også en svært høy wattstyrke, på 2460 W, som er den høyeste blant de airfryerene vi har undersøkt.

Dette samsvarer godt med det forbrukerne sier, nemling at man kan tilberede en stor frokost på litt over 10 minutter. I tillegg til steking, kan denne modellen også bake, tørke og varme opp mat. Derfor synes vi den fortjener en god anbefaling og en plass høyt opp på vår liste. Modellen er imidlertid litt tung i forhold til andre modeller, og den mangler oppbevaring til ledning, som kan være litt upraktisk.  

Spesifikasjoner
Kapasitet: 3,8 L
Effekt: 2460 W
Vekt: 10 kg
Mål (BxDxH): 39x41x27 cm
Manuell/Digital: Digital
WiFi-kompatibilitet: Nei
Tidsberegner: Ja
Slås av automatisk: Ja


Ninja AF300UK – Allsidig airfryer

Beste airfryer med to skuffer

✅ Best i test på Testhu
✅ Testvinner hos Idealhome.co.uk
✅ Toppscorer hos Tek.no
✅ 5/5 Techradar
✅ 5/5 Trustedreviews
✅ 5/5 Bbcgoodfood
✅ 5/5 Expertreviews
✅ 5/5 Realhomes
✅4.8/5 Google Shopping
✅ 4.8/5 Amazon

 

Ninja AF300UK airfryer har et bredt temperaturspenn på mellom 40-240 grader. Dette betyr at denne airfryeren både kan brukes til å tilberede en rekke ulike matretter, samt til opptining av mat. Den har også seks programinnstillinger og to uavhengige skuffer i én og samme enhet. Dette innebærer at du for eksempel kan steke kjøtt i den ene skuffen, samtidig som du tilbereder en dessert i den andre. Derfor er denne airfryeren et toppvalg for alle som ønsker seg en svært allsidig airfryer. 

 • 2 uavhengige skuffer
 • 6 programinnstillinger
 • Stort temperaturspenn mellom 40-240 grader

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Ninja AF300UK

Effekt på 2400 W
Ninja AF300UK er en airfryer med mye kraft. I tillegg skiller den seg fra andre modeller på markedet når det gjelder spesifikasjoner og funksjoner. Den har en imponerende effekt på 2400 W, som er høyere enn den gjennomsnittlige airfryeren på markedet (som ligger i området mellom 700 og 1500). Den har også to uavhengige skuffer med avtakbare “non-stick crisper plates”, noe som gir en total kapasitet på 7,6 liter – som vanligvis har plass til 500 g søtpotetfries eller 1 kg kylling.

MaxCrisp-modus for hurtigsteking
Denne airfryeren har mange ulike innstillinger, slik som MaxCrisp, for perfekt steking av eksempelvis fiskefileter, nuggets og fries. Den har også en gjenoppvarmingsinnstilling for oppvarming av restemat. Andre nyttige funksjoner inkluderer steke-modus som gjør at airfryeren fungere som en ovn, og bakemodus for kaker og brownies. I tillegg kan den tørke frukt og grønnsaker, ved sakte å trekke vannet ut av dem.

I tillegg har denne airfryeren en synkronisering-knapp, slik at du enten kan lage den samme maten samtidig eller synkronisere forskjellige matvarer hvis de krever forskjellige tid, temperaturer eller programmer. På denne måten kan du tilberede ulike retter samtidig. Med 15 oppskrifter i den medfølgende boken vil du også få en hel del inspirasjon til deilige retter du kan tilberede i airfryeren.  Ninja AF300UK er altså en airfryer hvor du får mye for pengene. Med sin kapasitet, høye wattstyrke og utvalg av innstillinger kan du enkelt lage mat i restaurantstil i ditt eget hjem.

Hva sier forbrukere og eksperter om Ninja AF300UK?

Ninja AF300UK airfryer er en av de høyest rangerte kjøkkenapparatene tilgjengelig på markedet, med gode anmeldelser fra både forbrukere og eksperter. I følge Googles samling av forbrukeranmeldelser og Amazon, har airfryeren en imponerende vurdering på 4,8/5. De fleste av disse anmeldelsene fremhever airfryerens gode evne til å tilberede pølser, frossen fisk, panert kylling, kjøttboller i tomatsaus og mange andre retter, som alle bekrefter airfryerens allsidighet. 

Ulike tester fra en rekke kilder viser at airfryeren gjør det utmerket i test. Testhut og Idealhome har kåret den til ‘Best i Test’ på grunn av dens evne til å tilberede to forskjellige matretter, på to forskjellige måter, i hver sin kurv. Airfryeren er også et toppprodukt på den norske testsiden Tek.no, hvor det står at du kan ,,koke brokkoli på 160 grader i 5 minutter i det ene kammeret, og pommes frites ved 200 grader i 15 minutter i det andre.» Her ble det imidlertid påpekt at den ikke har noen alarm for å snu maten. 

Blant andre enestående resultater vil vi nevne en vurdering på 5/5 stjerner fra de kjente nettstedene Techradar, Bbcgoodfood, Trustedreviews, Expertreviews og Realhomes. Noen av rettene som ble tilberedt i disse testene var fritert blomkål, krydrede potetbåter, kyllingnuggets, burgere, maiskolber, svinepølser og mer -testene ga velsmakende og sprø resultater. 

Fordeler

 • Brukervennlig digitalt kontrollpanel
 • Enkel rengjøringsprosess
 • Sprø matlagingsresultater
 • Kurver som tåler oppvaskmaskin
 • Lite eller ingen ekstra olje kreves
 • Hurtigfunksjon for frossen mat
Ulemper

 • Får ikke plass til veldig store porsjoner
 • Litt tungt og klumpete design

Forbrukerlivs vurdering

Med Ninja AF300UKs to skuffer kan du raskt tilberede to forskjellige måltider, eller du kan bruke den ekstra store kapasiteten til å lage mer av den samme maten på en gang. Brukervennlig digitalt kontrollpanel, kurver som tåler oppvaskmaskin og at den krever lite eller ingen olje, gjør denne modellen til et toppvalg for matlagingentusiaster.

Derfor synes vi denne airfryeren fortjener en plass på denne listen. Ekspert-testene nevner imidlertid at denne modellen er tyngre og tar mer plass en andre modeller, på grunn av at den er utstyrt med to skuffer -og til tross for at skuffene har stor kapasitet, vil du fortsatt ikke kunne tilberede en hel kylling, for eksempel. Likevel, som Techhut nevner, er denne modellen stor nok til å brødfø en hel familie, og enkel nok til at de aller fleste kan bruke den.

Spesifikasjoner
 Kapasitet: 7,6 L
Effekt: 2400 W
Vekt: 8,2 kg
Mål (BxDxH): 37,5×31,5×35 cm
Manuell/Digital: Digital
WiFi-kompatibilitet: Nei
Tidsberegner: Ja
Slås av automatisk: Ja


Princess Aerofryer Digital Deluxe, 4.5 L

Blant de beste airfryerne i budsjettklassen

✅ 4.4/5 hos Google Shopping
✅ 4.4/5 hos Amazon

 

Princess Aerofryer Digital APP

Princess Aerofryer Digital Deluxe er en smart airfryer som kan kobles opp mot en egen app på mobiltelefonen. Dette er virkelig fremtidens airfryer, og den passer utmerket til alle som ønsker å kunne overvåke matlagingsprosessen fra sofaen. Du kan kontrollere Princess Aerofryer Digital Deluxe via mobilen din, og det finnes flere smarte programmer å velge mellom.

Funksjoner og kapasitet
Den mest imponerende funksjonen er at Princess Aerofryer Digital Deluxe kan kobles opp mot en app på mobilen eller nettbrettet. Dette gjør matlagingen ekstra fleksibel og morsom, og du kan fint sitte utendørs og nyte solen mens du håndterer matlagingen. Via appen kan du blant annet følge med på hvor langt i prosessen airfryeren din er, i  det valgte matlagingsprogram. Du kan også justere tiden fra mobilen, og avslutte prosessen tidligere enn først oppgitt. 

Princess Aerofryer Digital Deluxe har åtte forhåndsinnstilte programmer du kan ta i bruk. Du kan for eksempel velge egne programmer for kylling, fisk, biff, pommes frites, bakst og lignende. På displayet kan du til enhver tid se hva temperaturen er i beholderen, og du kan justere den opp eller ned etter eget ønske. Modellen rommer 4,5 liter, og har dermed kapasitet nok til å lage mat til både gjester og større familier.

Trygg og effektiv app
Appen til Princess Aerofryer Digital Deluxe er helt trygg i bruk, og er blant annet godkjent av European Software & Privacy Protection. Samtidig er appen veldig brukervennlig, noe som er et stort pluss. Du kan blant annet slå av og på Princess Aerofryer Digital Deluxe fra avstand, justere steketiden eller sjekke temperaturen. Dette er praktisk, spesielt om du har mange baller i luften på en gang. Matlaging har aldri vært enklere!

Robuste kvalitetsmaterialer
Princess Aerofryer Digital Deluxe er laget av robuste kvalitetsmaterialer som rustfritt stål og metall. Det gjør airfryeren slitesterk, og du kan dermed fint ha glede av den i mange år dersom den brukes og vedlikeholdes som anbefalt. Designet er stilig og moderne, slik at du fint kan la enheten stå fremme på kjøkkenbenken når den ikke er i bruk. Dette er en airfryer for deg som er opptatt av både kvalitet, design, smarte funksjoner og fleksibel matlaging.

Hva sier forbrukere om Princess Aerofryer Digital Deluxe 

På tvers av ulike nettbutikker, inkludert Amazon, har forbrukerne gitt denne modellen en god vurdering på 4,4/5 av stjerner. En av forbrukerne sier at airfryeren kunne tilbrede 8 fiskepinner på 9 – 10 minutter, og frosne pommes frites til 1 porsjon på 15 minutter -men at tilberedningen av fiskepinnene krevde at de ble snudd innimellom. Forbrukerne er også fornøyde med prisen og kvaliteten, samt at det er mulig å lage desserter som kake og muffins i den. Noen få sier at de skulle ønske det fulgte med en oppskriftsbok, for å få mest mulig ut av matlagingen. 

Fordeler

 • Kan kobles opp mot app på mobil eller nettbrett
 • Åtte forhåndsinnstilte programmer
 • Kvalitetsmaterialer
 • Moderne design
 • Rask å varme opp
Ulemper

 • Kommer uten oppskriftsbok
 • Uten av/på-knapp

Forbrukerlivs vurdering

Princess 182033 Digital Aerofryer Deluxe er et godt tillegg til ethvert kjøkken. Denne digitale airfryeren har en kapasitet på 4,5 L, med åtte forhåndsinnstilte programmer og enkel justering av temperatur- og tidsinnstillinger. Altså er den ideell for sprø pommes frites, eller for å prøve ut noen nye oppskrifter. Denne modellen mangler imidlertid en av/på-knapp, så for å slå den helt av må du trekke ut stikkontakten. Til tross for dette fremhever forbrukerne det gode forholdet mellom pris og kvalitet, og derfor syns vi denne modellen er en av de beste blant de budsjettvennlige airfryerene. 

Spesifikasjoner
 Kapasitet: 4,5 L
Effekt: 1000 W
Vekt: 5,5 kg
Mål (BxDxH): 39x41x32 cm
Manuell/Digital: Digital
WiFi-kompatibilitet: Ja
Tidsberegner: Ja


 Severin digital Airfryer XL

Utmerket airfryer i liten størrelse

✅ 4.1/5 Testsieger.de
✅ 4.6/5 Google Shopping
✅ 4.6/5 Amazon

 

Severin digital airfryer XL

Severin digital airfryer XL er ikke så stor som navnet kanskje skulle tilsi. Med sine 3,2 liter er dette en nokså kompakt og liten airfryer sammenlignet med mange andre modeller.  Dersom du leter etter en liten og lett airfryer, som er lett å gjemme i skapet, er dette en super modell! Samtidig som den er liten og nett, er Severin digital airfryer XL svært enkel i bruk, og modellen er av premium tysk kvalitet.

Funksjoner og kapasitet
Severin digital airfryer XL er en enkel og flott airfryer som passer utmerket til alle som ønsker en liten og enkel modell. Med denne airfryeren kan du lage frityrmat på 1, 2, 3! Maten stekes ved bruk av varm luft istedenfor fett, noe som gir sunnere matretter. Kurven som følger med Severin digital airfryer XL har et keramisk belegg av typen non-stick, noe som gjør at maten ikke svir seg fast. Dette gjør det mulig å tilberede frityrmat med lite eller ingen bruk av olje/fett. 

Berøringspanelet er svært brukervennlig, og gir deg tilgang på seks forhåndsinnstilte matlagingsprogrammer. Med denne maskinen kan du blant annet tilberede mat med forhåndsinnstilte programmer for kjøtt, skalldyr, fisk, pommes frites, grønnsaker og bakst. Ved hjelp av de praktiske touch-knappene på LCD-displayet kan du enkelt kontrollere matlagingen med få tastetrykk. Det finnes også en manuell modus dersom du foretrekker det. Enheten har også en nyttig timer som forteller deg når programmet er ferdig.

Lag mange spennende matretter
Severin digital airfryer XL kan brukes til å tilberede mange smakfulle retter. Du kan stille inn temperaturen et sted mellom 80 og 200 grader, og sette timeren på opptil 60 minutter. Det gjør det lekende lett å tilberede maten du foretrekker.Du kan blant annet lage pommes frites på rundt 20 minutter, noe som gjør det enkelt å planlegge matlagingen. Still enheten inn på ønsket program og vent til det plinger. Enklere blir det ikke!

Rask og enkel rengjøring
Severin digital airfryer XL er lekende lett å rengjøre etter bruk. Du trenger kun å trekke ut den keramiske non-stick-kurven og legge den i oppvaskmaskinen (eller vaske den for hånd).  Siden kurven har non-stick-belegg, er det minimalt med matrester som sitter fast i kurven. Dette betyr at du slipper å skrubbe og gni for å få bort matrestene.

Hva sier forbrukere og eksperter om Severin digital Airfryer XL

Severin airfryer har blitt testet av det tyske nettstedet Testsieger.de. De uttalte at denne modellen er svært enkel å lære seg å bruke, og at den ser estetisk fin ut. I tillegg viser testen at rettene som ble tilberedet i airfryeren ble svært vellykkede -som jo er de aller viktigste aspektet ved en airfryer. 

På tvers av ulike nettbutikker og Amazon, har denne airfryeren en gjennomsnittlig kundevurdering på 4,6/5 stjerner. Forbrukere fremhever at man kan lage alle slags matretter med denne airfryeren -men de anbefaler å bruke et minimum av olje, spesielt ved tilbereding av pommes frites, for best resultater.

Fordeler

 • Superenkel å rengjøre
 • Brukervennlig LCD-display
 • Seks forhåndsinnstilte programmer
 • Innebygd timer
 • Elegant design
Ulemper

 • Modellen kan bli varm
 • Litt kort strømkabel

Forbrukerlivs vurdering

Airfryeren fra Severin har en brukervennlig LCD-skjerm, seks forhåndsinnstilte programmer, innebygd tidsberegner og en elegant og blank svart overflate. Derfor er den ikke kun et godt verktøy for matlaging, slik som pommes frites og kylling  -den vil også ta seg godt ut på kjøkkenbenken. Noen av forbrukerne har imidlertid nevnt at strømledningen kan være litt kort og at modellen kan bli ganske varm. Alt i alt synes vi likevel dette er en utmerket airfryer, da den har god kapasitet på 3,2 L samtidig som den  ikke har et klompete design. Denne størrelsen gjør det mulig å lage to porsjoner kylling- eller fiskefileter, samtidig som det er plass til grønnsaker ved siden av.

Spesifikasjoner
 Kapasitet: 3,2 L
Effekt: 1500 W
Vekt: 4,8 kg
Mål (BxDxH): 40x29x34 cm
Manuell/Digital: Digital
WiFi-kompatibilitet: Nei
Tidsberegner: Ja
Slås av automatisk: Ja


Champion AeroFryer XXL airfryer – Modell med nedkjølt overflate

Utvalgt av Forbrukerliv

Champion AeroFryer XXL airfryer

Champion AeroFryer XXL airfryer er en moderne airfryer som gir deg utallige muligheter. Den er faktisk kåret til bestselger i diverse nettbutikker, noe som sier litt om populariteten. Vi er ikke overrasket, for Champion AeroFryer XXL airfryer leverer – gang på gang.

Med Champion AeroFryer XXL airfryer kan du enkelt tilberede lekre frityrretter for hele familien. Modellen har blant annet et smart berøringspanel der du kan velge mellom ulike forhåndsinnstilte matlagingsprogrammer. Da blir det enda enklere å lage god mat!

Funksjoner og kapasitet
Champion AeroFryer XXL airfryer har mange gode funksjoner. På panelet kan du se ulike symboler, blant annet for biff, kylling, grønnsaker og skalldyr. Velg program, og la maskinen ta seg av resten. Med få tastetrykk har du ferdig pommes frites eller andre matretter!

Panelet er brukervennlig takket være de beskrivende symbolene. Du kan også se temperatur og annen nyttig informasjon på det praktiske displayet. Champion er kjent for sine kvalitetsprodukter, og AeroFryer XXL er ikke noe unntak.

Enheten har god kapasitet på 5,6 liter, noe som tillater deg å lage mat til flere middagsgjester av gangen. Hele middagsselskapet kan få servert smakfull, sprø og saftig mat med Champion AeroFryer XXL airfryer. Enheten har effekt på 1 800 watt, og er laget av rustfritt stål. Denne airfryeren er kraftig nok til å håndtere det meste av friteringsoppgaver, og passer godt for deg som ønsker en airfryer med mange muligheter.

Fremtidens airfryer-design?
Champion er kjent for å ligge et hestehode foran når det kommer til design, og leverer nok et gang et lekkert kvalitetsdesign med Champion AeroFryer XXL airfryer. Den flotte airfryeren har et nesten futuristisk preg med det runde displayet.

Ellers har Champion AeroFryer XXL airfryer et nokså enkelt og stilrent design. Modellen er sort med detaljer i grått, noe som gjør at den passer inn på de fleste norske kjøkken.

Enkel vask
Når du skal vaske Champion AeroFryer XXL airfryer trenger du bare å trekke ut kurven. Denne kan fint vaskes i oppvaskmaskin, slik at du kan sikre hygienisk matlaging. Eventuelt fett og smuss løsner enkelt fra anti-stick-belegget. Du kan vaske beholderen for hånd dersom du ikke har oppvaskmaskin. Modellens overflate er også enkel å holde ren -med rette flater og få knapper trenger du bare å dra en mikrofiberklut over Champion AeroFryer XXL airfryer for å rengjøre den.

Fordeler

 • Enkel å vaske – både på inn- og utsiden
 • God kapasitet
 • Enkelt display med smarte funksjoner
 • Moderne (og litt futuristisk) design 
Ulemper

 • Stor i størrelsen

Forbrukerlivs vurdering

Champion XXL airfryer har et design som er lett å vaske, et enkelt display med beskrivende symboler og ulike forhåndsinnstilte tilberedningsprogrammer. I tillegg har den stor kapasitet på 5,6 L, som er tilstrekkelig for en familie på rundt fire personer, eller tilberedning av over 4 kyllingbryst om gangen. Dette er mulig grunnet en varmluftsvifte med høy hastighet og sirkulasjonsteknologi. På grunnlag av dette kan vi trygt anbefale denne airfryeren, men vi må nevne at selve modellen er litt stor i størrelsen.

Spesifikasjoner
Kapasitet: 5,6 L
Effekt: 1800 W
Vekt: 6 kg
Mål (BxDxH): 38x38x44 cm
Manuell/Digital: Digital
Wi-Fi-kompatibilitet: Nei
Tidsberegner: Ja
Slås av automatisk: Ja


Caso AF 200 – Digital airfryer med elegant design

Blant de beste enkle airfryerne

✅ 4.9/5 Google Shopping
4.1/5 Amazon

Caso AF 200

Meget romslig modell
Noe av det mest bemerkelsesverdige ved Caso AF 200 er modellens størrelse. Kapasiteten er på hele 2,5 kilo som betyr at man kan lage veldig store porsjoner. Når det kommer til pommes frites vil det bety over 10 porsjoner av gangen.

Caso AF 200 vil derfor være et åpenbart valg for store husstander og til gjester. Airfryeren bruker varmluft for å fritere maten, slik at du ikke trenger å tilsette masser av olje/fett for å få den gode frityropplevelsen. Med andre ord er airfryer et sunnere alternativ, og kanskje spesielt godt egnet til barnefamilier. For best mulig resultat er Caso AF 200 utstyrt med en varmlufts-sirkulasjonsteknologi med høyhastighet.

Sett timer og temperatur
For en så allsidig bruk som mulig kan man fritt stille inn timer og temperatur på Caso AF 200. Man kan velge mellom temperaturer i 5 graders intervaller fra 60-200 grader, som er en veldig stor spennvidde. Timeren kan stilles inn på alt fra 1-60 minutter.

Videre har Caso AF 200 hele 6 forskjellige automatiske programmer til spesifikke matvarer. Alle disse innstillingene betyr at valgmulighetene på Caso AF 200 er meget store, og som en ekstra sikkerhet er modellen også utstyrt med auto-slukk slik at den slår seg av automatisk.

Touch-betjening på LCD-display
Caso AF 200 ligner på en stor, rund kule hvor kurven er plassert nederst og panelet øverst. Displayet er plassert øverst i midten og knappene nedenfor brukes til å styre maskinen. Displayet er et LCD-display som viser tid og temperatur, og knappene har High End Sensor Touch-betjening. Videre er det mulig å låse maskinen slik at man ikke kommer til å trykke feil eller, endre prosessen ved uhell, underveis. Sikkerhets-låsen sikrer også at barn ikke kommer til skade.

Modellen har også et varmeresistent kabinett med termisk isolasjon slik at varmen blir jevn og stabil innvendig, samtidig som utsiden holdes kjølig. Interiøret er i rustfritt stål og laget for enkel rengjøring.

Hva sier forbrukere og eksperter om Caso AF 200

Den tyske testsiden testberichte.de har testet et utvalg airfryere, inkludert modellen Caso AF 200. Merket er kanskje mindre kjent her hjemme, men det endrer ikke på modellens gode kvalitet -i følge de tyske ekspertene kan modellen nemlig plasseres helt øverst av gode airfryere.

I tillegg har modellen en høy rangering på 4,9/5 ifølge Googles anmeldelser og en middels vurdering på 4,1/5 på Amazon. Forbrukerne roser de 6 velfungerende matlagingsprogrammene, at den er enkel å bruke og enkel å rengjøring. Imidlertid nevner de også at den kan være litt liten dersom man skal lage mat til en stor familie.

Fordeler

 • Utstyrt med en varmlufts-sirkulasjonsteknologi med høyhastighet
 • Mulig å stille inn temperatur mellom 60 og 200 grader
 • 6 automatiske programmer
 • LCD-display og High End Sensor Touch-betjening
Ulemper

 • Noen forbrukere mener at den innvendige kurven kunne vært mer stabil

Forbrukerliv’s vurdering

Caso AF 200 er en airfryer designet med tanke på enkelhet, uten å mangle nødvendige funksjoner. Derfor mener vi at dette er en av de beste enkle airfryerne. Da den er laget i rustfritt stål, er den lett å rengjøre -i tillegg har den en praktisk tidsberegner, et tidløst kontrollpanel og 6 brukervennlige programmer. Denne modellen er imidlertid litt dyrere, sammenlignet med andre airfryere med samme kapasitet. Noen forbrukere har også nevnt at den innvendige kurven kunne vært mer stabil, for økt sikkerhet. Til tross for dette anser vi denne modellen som et praktisk alternativ for en mindre familie som ønsker seg en enkel og rask metode for å steke og tine opp mat. 

Specifikationer
 Kapasitet: 2,5 L
Effekt: 1200 W
Vekt: 5,6 kg
Mål (BxDxH): 28×33,5×31,5 cm
Manuell/Digital: Digital
WiFi-kompatibilitet: Nei
Tidsberegner: Ja
Slås av automatisk: Ja

Her kan du se en liten introduksjonsvideo til Caso AF 200:


Philips Premium Airfryer XXL HD9867/90

Utvalgt av Forbrukerliv

✅ 4.8/5 Google Shopping

 

Philips Premium Airfryer XXL HD9867/90

 

Philips er en verdensledende produsent innen elektronikk, og skuffer heller ikke når det kommer til airfryer-segmentet. Dette er en stilren airfryer med smarte funksjoner, og modellen kan visstnok både steke og tenke for deg.

Det sies at Philips Premium HD9867/90 er den eneste airfryer-modellen på markedet som kan justere både temperatur og tid automatisk mens den er i bruk. Dette gjør matlaging med airfryer enklere enn noensinne.

Funksjoner og kapasitet
Philips Premium Airfryer XXL HD9867/90 har en rekke smarte funksjoner. Modellen har blant annet Smart Sensing-teknologi, noe som innebærer at airfryeren automatisk tilpasser steketid og temperatur når den brukes. Enheten har også såkalt fettfjerningsteknologi. Dette gjør ikke bare maten sunnere takket være 90 % mindre fett, men også sprøere! Tilbered mat som kylling-nuggets, som blir møre på innsiden og knasende sprø på utsiden.

Philips Premium Airfryer XXL HD9867/90 har også Rapid Air-teknologi. Dette innebærer at varmluften som brukes til å tilberede maten har en luftstrøm som er ca. 7 ganger raskere enn ved tradisjonelle airfryer-modeller. Enheten har også god kapasitet. Airfryeren rommer 1,4 liter, og gir dermed rom for en raus mengde mat. Med timer-funksjonen kan du enkelt sikre at maten blir perfekt – hver gang!

Lekkert design
Philips Premium Airfryer XXL HD9867/90 er ikke bare funksjonell, den har også et moderne og stilrent design som passer inn på ethvert kjøkken. Med sort grunnfarge og detaljer i kobberfarge, er dette et skikkelig blikkfang på kjøkkenbenken. Glanset overflate sikrer at modellen har et elegant og tidløst design. Er du opptatt av design, ja, da er dette en airfryer for deg.

Kan brukes til en mengde matretter
Philips Premium Airfryer XXL HD9867/90 er en frityrkoker som kan brukes til tilberedning av mange spennende matretter. Du kan i prinsippet bruke airfryeren til samme formål som en klassisk frityrkoker, bare at du her slipper å bruke olje.

Tilbered mat ved hjelp av fritering, grilling, steking eller oppvarming. Benytt modellen for å tilberede pommes frites, banan, kylling, grønnsaker og andre godbiter! Modellen har effekt på 2 225 watt, noe som gjør at den er kraftig nok til det meste.

Hva sier forbrukere og eksperter om PHILIPS HD9867/90

I tillegg har modellen en vurdering på 4,8/5 ifølge anmeldelser hos forskjellige nettbutikker. Her fremhever forbrukerne muligheten til å lage rikelig med mat uten å måtte steke maten i flere omganger, noe som sparer både tid og krefter. En forbruker sa at den store kapasiteten på 7,3 L tillot ham å tilberede en hel kylling som, selv om det tok litt tid, viste seg å være “mør og saftig.»

Fordeler

 • 5 smarte forhåndsinnstilte programmer
 • Rask Air-teknologi
 • Eksklusivt design
 • Tydelig bruksanvisning
Ulemper

 • Kraftigere design som krever større benkeplate

Forbrukerlivs vurdering

Selv om HD9867/90 og Philips HD9650/90 er nesten de samme modellene når det gjelder funksjoner, effekt og kapasitet, har denne en litt høyere pris. Den må styres også manulet, men den har en smart Sensing-teknologi som automatisk tilpasser seg til matlagingen din. Denne modellens evne til å automatisk justere tid og temperatur under matlaging gjør matlagingen mer enkel og behagelig. Derfor anbefaler vi denne til alle som ikke synes det gjør noe at den har litt høyere pris, og som ønsker en airfryer med ekstra smarte funksjoner. Slik som med den andre ovennevnte Philips-modellen, er den litt stor i størrelsen. Dette innebærer at den krever en litt større benkeplate, så sørg for å måle plassen på kjøkkenet ditt før du kjøper denne airfryeren. 

Specifikationer
 Kapasitet: 7,3 L
Effekt: 2225 W
Vekt: 7,9 kg
Mål (BxDxH): 32,2×43,3×31,6 cm
Manuell/Digital: Manuell
WiFi-kompatibilitet: Nei
Tidsberegner: Ja
Slås av automatisk: Ja


Hva er en airfryer?

Hewise.com skriver at en airfryer grunnleggende sett er en kjøkkenmaskin som tilbereder ingredienser ved å sirkulere varmluft rundt via en mekanisk vifte med høy fart. Dette tilbereder maten nøyaktig slik du vil ha den. Den jevne varmen sørger for at du får en sprø skorpe. Man tilfører litt olje – ofte kun 1 spiseskje – før maten tilberedes i en kurv over et brett som oljen kan dryppe ned på. Man kan selv sette timer og temperatur etter hva slags mat man tilbereder.

Det finnes mange slags oljetyper på butikken og egentlig kan man bruke alle typene, men olivenolje, rapsolje og solsikkeolje fremheves ofte som de beste til airfrying. Det er også mulig å benytte olje med smak, dersom man ønsker å lage en spesiell smaksvariant.

De forskjellige modellene har forskjellige mål når det kommer til kapasitet, men det er mest normalt med en kapasitet på 1 kilo eller mer: Da kan man lett kokkelere et helt måltid til hele familien med airfryeren. Noen modeller kan også romme opptil over 2 kilo.

Enkelte modeller klarer alt arbeidet selv, mens man ved andre modeller av og til må riste kurven for å sikre at oljen dekker all maten. I de fleste tilfellene er det heller ikke nødvendig å forvarme maskinen. Mange av modellene har avtakbare deler som tåler en tur i oppvaskmaskinen.

De fleste modellene har også et internt nedkjølingssystem som sørger for å kjøle ned airfryeren umiddelbart etter bruk.

Som en ekstra bonus blir det heller ikke mye søl ved bruk av en airfryer da det ikke blir noen oljesprut, i tillegg til at selve luften på kjøkkenet holdes fri for stekos.

airfryer

Sunt og sikkert alternativ
Metoden til en airfryer er sunnere sammenlignet med de tradisjonelle frityrgrytene hvor maten blir tilberedt med store mengder olje. Man kan lett spare omkring 80% fett ved å bruke en airfryer.

Det er spesielt populært å lage pommes frites med en airfryer da fettinnholdet her er på under 3%. Til sammenligning inneholder den samme retten, tilberedt i en vanlig ovn 9% fett, i en mikrobølgeovn 13% fett og i en frityrgryte 14% fett, så forskjellen er betydelig stor.

airfryer-mad

I tillegg til pommes frites er det mulig å tilberede mange andre typer retter med de fleste airfryere. Deriblant teller kylling, kjøtt, fisk, grønnsaker, bakverk og supper. Man kan gjerne krydre retten i airfryeren med eget valg av krydder og urter.

Å bruke en airfryer er også en trygg måte å lage mat på -når det brukes lite olje så kan den heller ikke sprute rundt på kjøkkenet. Olje kan raskt gi brann- og hudskader. Dessuten er de fleste airfryere lukket under tilberedningen, og er forholdsvis kjølige på utsiden, slik at man ikke brenner seg dersom man kommer borti ved uhell.


Actifry eller airfryer?

Det kan være vanskelig å skille mellom begrepene ”Actifry” og ”airfryer”.

Airfryer er en fellesbetegnelse for alle de modellene som bruker varmluft og en smule olje, mens Actifry er en egen teknologi skapt av Tefal i 2007 (på verdensbasis har over 8 millioner familier en modell fra Tefal Actifry). Derfor kalles mange airfryere fra Tefal ”Tefal Actifry”.

Andre merker, for eksempel Philips, har også sine egne teknologier. Philips har Rapid Air-teknologien som sikrer best mulig kombinasjon av varmlufts-sirkulasjon, spiseskjeen med olje og varmeelementet.

Hvis du ønsker å lese en hel artikkel om Tefal Actifry så kan du med fordel lese vår Tefal Actifry test hvor vi går i dybden på denne modellen.


Hva bør du vurdere når du skal kjøpe en airfryer?

Basert på en artikkel fra det britiske forbrukernettstedet which.co.uk lister vi her opp noen råd på hva man bør vite, og legge merke, til før man kjøper en airfryer:

📏 Størrelse/kapasitet:
Hvor mange personer skal airfryeren lage mat til? De minste har en kapasitet på omtrent 800 gram (ca. 4 porsjoner pommes frites) mens de største kan romme helt opptil over 1.700 gram (tilsvarer ca. 8 porsjoner pommes frites). Jo høyere kapasitet, desto mer fysisk plass vil airfryeren kreve.

💰 Pris:
Det er stor forskjell på pris når det kommer til airfryere. Man kan få modeller for et par hundre kroner, og modeller for et par tusen kroner, fra både kjente og ukjente merker. Legg merke til at de billigste modellene ofte har mindre kapasitet, og ofte vil produsere mat av dårligere kvalitet, men de dyre modellene kan også skuffe. Les derfor gjerne tester av de individuelle modellene før kjøp.

⏱ Timer:
De fleste airfryere har en digital timer, men noen få har en manuell timer. Det er individuelt hva man foretrekker, men en digital timer gir som regel best oversikt.

🌡 Temperatur:
Man kan stille inn temperaturen etter hvilken type mat man lager. Noen modeller kan settes helt ned til ca. 30 grader, men normalen er en spennvidde fra ca. 80-200 grader. Legg også merke til intervallene da mange modeller kommer med 5 graders intervaller.

🍟 Airfryer eller frityrgryte:
Man bør også overveie om man vil ha størst glede av en airfryer eller en tradisjonell frityrgryte. Fordelene ved en airfryer er at man bruker mindre fett og også slipper pommes frites som er gjennomtrukket med fett og sterk os. Dersom man vil lage pommes frites som smaker mer som de på gatekjøkkenet så kan den tradisjonelle frityrgryten leve bedre opp til forventningene.

Her kan du se en liten video som viser hvordan du enkelt kan lage sunne pommes frites på din airfryer:


Tidligere anmeldte produkter – nå utgått

Nedenfor finner du produkter vi har fremhevet tidligere. Det har ikke vært mulig for oss å indentifisere forhandlere av disse modellene, men vi har beholdt dem i artikkelen i tilfelle informasjonen skulle være til nytte for deg som leser.


Philips Airfryer HD9261/90 – Best å steke kylling

✅ Sett på tv
✅ 4.7 rating ud av 2676 reviews ved Amazon

Philips Airfryer HD9261/90

Philips Airfryer HD9261/90 er en airfryer som har 1 900 watt og en romslig kurv med plass til ca. 1,2 kg mat. Denne airfryeren er velegnet enten du skal tilberede vårruller, fish and chips, pommes frites, samosa eller noe annet godt!

Modellen gir deg mulighet til å selv bestemme mengden fett som skal brukes. Dette er et ypperlig alternativ til vanlige frityrkokere, spesielt for deg som ønsker å redusere fettmengden i kostholdet ditt.

Funksjoner og kapasitet

Philips Airfryer HD9261/90 leveres med mange smarte og brukervennlige funksjoner, i likhet med andre airfryer-modeller fra Philips. Med Rapid Air-teknologi vil du kunne få opptil syv ganger så rask og kraftig luftstrøm, sammenlignet med tradisjonelle modeller.

Den kraftige luftstrømmen sikrer et sprøtt og saftig resultat. Ved hjelp av varm luft kan du få like sprø mat som med vanlig fritering, men med inntil 90 % mindre fett. Enheten sikrer også jevn fordeling av varmen, noe som gir pålitelige resultater når du lager mat.

Kurven rommer hele 7 liter, noe som gjør at du kan tilberede så mye som 1,2 kg mat på en gang. Det betyr at du enkelt kan diske opp mer smakfull mat til gjester eller familien. Med denne modellen kan du lage mat opptil 1,5 ganger så raskt som med vanlig stekeovn.

Minikokebok følger med

Philips Airfryer HD9261/90 gjør det enklere å lage god mat. Du får blant annet et oppskriftshefte med på kjøpet, og der finner du mange lekre og enkle oppskrifter du kan teste ut.

Du kan tilberede alt fra grønnsaker og desserter, til kylling, biff og fisk. Her er det bare fantasien som setter grenser.

Enkel vask av kurv

Vanligvis innebærer frityrsteking av mat mye oljesøl og griseri. Med Philips Airfryer HD9261/90 kan du steke uten fett, noe som i seg selv gjør prosessen mindre grisete. Samtidig har kurven non-stick-belegg, slik at maten ikke setter seg fast.

Du kan enkelt vaske alle avtakbare deler i oppvaskmaskinen, noe som inkluderer non-stick-kurven. En annen fordel med airfrying, er at du slipper den klassiske frityr-lukten.

Fordeler

 • Stor kapasitet med kurv på 7 liter
 • Non-stick-belegg
 • Mulig å vaske deler i oppvaskmaskin
 • Ca. 1,5 raskere matlaging enn med stekeovn
 • Rapid Ari-teknologi gir et sprøtt og saftig resultat
 • Moderne design
Ulemper

 • Kontrollpanelet kunne vært bedre

Utvalgte spesifikasjoner

Vekt: 7,26 kg
Kapasitet: 1,2 kg
Effekt: 1900 Watt


 OBH Easy Fry Classic airfryer

✅ 4.6 rating ud av 1872 reviews ved Amazon

OBH Easy Fry Classic airfryer

OBH Easy Fry Classic er en tidløs og stilren airfryer som også er budsjettvennlig. Denne rimelige modellen er kanskje billig, men det betyr ikke at det skorter på smarte funksjoner og brukervennlige løsninger.

Med OBH Easy Fry Classic kan du blant annet se frem til fire spennende matlagingsprogrammer, stor kapasitet og en genial timer-funksjon. Du kan bruke modellen til å tilberede alt fra pommes frites og fisk, til kjøtt og grønnsaker.

Funksjoner og kapasitet

OBH Easy Fry Classic byr på smarte funksjoner. Med timer-funksjonen kan du enkelt få beskjed når maten er ferdig, og timeren kan stilles inn på opptil 60 minutter. Denne airfryeren har dessuten et flott kontrollpanel der du kan velge mellom ulike programmer.

De fire forhåndsinnstilte programmene gjør det enklere å tilberede alt fra kylling til grønnsaker på korrekt måte. Temperaturen kan tilpasses etter hva slags mat du lager, og kan justeres fra 80 til 200 varmegrader.

OBH Easy Fry Classic har også stor kapasitet. Du kan tilberede opptil 1,2 kg mat per runde, noe som betyr at du kan lage mat for rundt seks personer av gangen. Det er med andre ord uproblematisk å invitere gjester på knasende sprø frityrmat med denne modellen!

Ved hjelp av varmluft kan du tilberede mat med mindre fett enn du ellers ville ha gjort, noe som gjør denne airfryeren til et sunt valg.

Moderne design

OBH Easy Fry Classic har et enkelt og flott design. Den elegante utformingen gir modellen et tidløst og samtidig moderne preg. Denne airfryeren tar seg utvilsomt bra ut på kjøkkenbenken, enten du har klassisk eller moderne stil hjemme.

Modellen er helsort og har blank overflate. Den lille OBH Nordica-logoen sørger for at airfryeren oser av kvalitet! Det er få knapper å forholde seg til, noe som gjør modellen brukervennlig og enkel å forholde seg til.

Tilbered mat til hele familien – raskt og effektivt

Med OBH Easy Fry Classic kan du enklere enn noen gang tilberede knasende sprø frityrmat til ca. seks personer. Tradisjonelt sett kan det å lage frityrmat være en tidkrevende og grisete prosess med mye fett. Her kan du få et like smakfullt resultat, bare uten olje!

Tilbered for eksempel pommes frites, kylling-nuggets, fish and chips eller noe annet godt, og imponer gjestene dine med rask servering.

Fordeler

 • Romslig kurv og høy kapasitet
 • Tidløst og enkelt design
 • Lag mat med lite eller ingen olje
 • Fire programmer
 • Timer-funksjon
Ulemper

 • har ikke skjerm

Utvalgte spesifikasjoner

Kapasitet: 4,2 L
Effekt: 1400 Watt
Vekt: 5 kg


HAWS Air Fryer – Stor verdi for pengene

 

HAWS Air Fryer

 

HAWS Air Fryer er en airfryer som lar deg tilberede mat med samme kvalitet som et profesjonelt gatekjøkken. Med denne brukervennlige modellen kan du blant annet tilberede fritert banan, pommes frites, nuggets og kyllingvinger på 1-2-3!

Med HAWS Air Fryer får du mye for pengene. Modellen er budsjettvennlig, og passer derfor midt i blinken for alle som ønsker et billig alternativ til langt dyrere modeller. På tross av gunstig pris, har HAWS Air Fryer smarte funksjoner du ganske sikkert vil sette pris på.

Funksjoner og kapasitet

HAWS Air Fryer har et lekkert touch-display med mange spennende valgmuligheter. Selv om modellen byr på mange funksjoner, er den enkel å ta i bruk. Hver funksjon representeres nemlig av et beskrivende symbol, slik at du vet hva du skal trykke på for å sette i gang.

Du kan velge mellom åtte forhåndsinnstilte matlagingsprogrammer, inkludert egne programmer for å tilberede reker, biff, pommes frites eller andre ingredienser. Det finnes også et eget program for oppvarming av mat, noe som er praktisk.

Enheten har også en timer-funksjon, slik at du enkelt kan stille inn tiden og varsles når maten er ferdig. På displayet får du full oversikt over alt fra temperatur til tid. HAWS Air Fryer er enkel å bruke, og du kan trekke ut beholderen ved å dra i håndtaket.

HAWS Air Fryer rommer 5,5 liter, og har en effekt på 1 400 watt. Dette gir deg god kapasitet til å lage mat til flere personer på én og samme tid.

Flott design

HAWS Air Fryer er rimelig og full av gode funksjoner, men kan også vise til et lekkert design. Den elegante, sorte overflaten er blank og stilren. Det nøytrale designet gjør at modellen glir rett inn med resten av interiøret. Denne kan fint stå fremme på kjøkkenbenken!

Hele airfryeren er svart, med unntak av håndtaket som er grått. Dette utgjør en fin kontrast til resten av enheten. Displayet er over kurven der du legger maten, og gir deg full oversikt over alle nødvendige parametere.

Enkelt å vaske beholderen

Når du skal lage frityrmat får du kanskje assosiasjoner til fettsøl og lignende. Med HAWS Air Fryer kan du imidlertid lage mat uten fett (eller i det minste med lite fett), noe som reduserer mengden søl på kjøkkenet.

Så snart maten er ferdig tilberedt, kan du ta maten ut beholderen og vaske den. Du kan vaske den for hånd, eller putte den i oppvaskmaskinen. 

Fordeler

 • Nøytralt og flott design
 • Prisgunstig
 • God kapasitet på 5,5 liter
 • Funksjonsrik: Åtte forhåndsinnstilte funksjoner
 • Digitalt display med brukervennlige symboler
Ulemper

 • Passer best til serveringer for 2 personer

Utvalgte spesifikasjoner

Vekt: 5,57 kg
Kapasitet: 5,5 L
Effekt: 1400 Watt


Tefal Actifry 1 kg

✅ 4 av 5 stjerner hos den britiske avisen Daily Mail
✅ Anbefalt av det britiske testnettstedet Goodhousekeeping.co.uk
✅ Toppscorer hos det svenske testnettstedet Smartson.se
✅ 4,2 av 5 stjerner hos forbrukerne på Amazon.co.uk

Tefal Actifry airfryer

.

Tefal Actifry 1 kg er et av produktene i Tefals Nutricious & Delicious serie, og dermed hører Tefal Actifry 1 kg til blant de produktene fra Tefal som er med på å redusere det daglige fettinntaket. Felles for serien er at den har som formål å produsere fettfattig, sunn og deilig mat.

Tefal Actifry 1 kg har blitt testet både av den britiske avisen Daily Mail, det svenske testnettstedet Smartson.se og britiske Goodhousekeeping.co.uk. Ekspertene er alle enige i at modellen er en veldig god airfryer. Brukerne er også enige i ekspertenes vurderinger.

Tefals airfryer har nærmest fått en slags kult-status blant mange forbrukere og på Facebook finnes det store grupper hvor folk deler oppskrifter og erfaringer.

Velsmagende og fettfattig

Tefal Actifry 1 kg er laget med Tefals patenterte Actifry-teknologi som sørger for en revolusjonering av frityrgryten ved bruk av langt mindre fett. Faktisk kan kun 1 skje med olje (14 ml) på Tefal Actifry 1 kg rekke til hele 1 kg pommes frites.

Modellen har blitt testet innenfor tilberedning av hjemmelagde pommes frites og ekspertene mener de blir både sprø og knasende ved bruk at Tefal Actifry 1 kg.

Fremgangsmetoden er veldig enkel: Skjær potetene i tynne staver, legg de i gryten, hell over en spiseskje olje, lukk lokket og sett tiden etter mengde poteter og størrelsen på stavene. Deretter skjer alt automatisk da modellen jobber av seg selv.

Allsidig airfryer

Tefal Actifry 1 kg kommer med en medfølgende brukermanual som både informerer og forklarer airfryer-prosessen. Her er det er mange idéer til nye retter, og så fort man har blitt komfortabel med å bruke Tefal Actifry 1 kg så finnes det oppskrifter på både forretter, hovedretter og desserter.

Ekspertene noterer seg også at Tefal Actifry 1 kg er utrolig allsidig og tilføyer at modellen kan tilberede alt fra pølser, kylling, fisk, grønnsaker, karriretter og supper.

Tilberedningen kan skje både med friske og frosne retter. Det er også en mulighet å laste ned Tefals Actifry app som åpner opp for enda flere idéer til retter og gir mer informasjon.

Nok til 4-5 personer

Brukervennligheten er et annet aspekt som Tefal Actifry 1 kg får mye skryt for. Dersom man lar intuisjonen lede an så er det lett å komme i gang og modellen er veldig enkel å bruke – også den aller første gangen. Bruksanvisningen svarer på de fleste spørsmål man skulle ha. Modellen er utstyrt med et vindu slik at man selv har mulighet for å holde et øye med tilberedningen.

Makskapasiteten på Tefal Actifry1 kg er åpenbart 1.000 gram, noe som burde holde til 4-5 personer. Dersom man har en større husstand finnes det en variant som kan romme 1.500 gram.

Utover dette er Tefal Actifry 1 kg utstyrt med Tefals vanlige non-stick belegg som sørger for at hverken mat, olje eller matrester brenner seg fast. Som en ekstra bonus på rengjøringsområdet kan de forskjellige avtakbare delene tåle oppvaskmaskin.

Utvalgte fordeler ved Tefal Actifry 1 kg:
Utstyrt med Tefals patenterte Actifry-teknologi
Modell i Tefals Nutricious & Delicious serie
1 spiseskje olje (14 ml) er nok til 1 kilo pommes frites
Medfølgende brukermanual med oppskrifter og mulighet for å laste ned Tefals app
Non-stick belegg


Cosori Premium – Airfryer med 11 forhåndsinnstillinger

✅ Testvinner – Reddot award winner 2019
✅ Enkel å rengjøre

Cosori Premium er en unik airfryer som skiller seg ut fra andre modeller. Dette er en modell som kan tilberede mat med 85% mindre fett og 1,5 ganger raskere enn en vanlig ovn. Det som gjør Cosori Premium helt unik er de 11 forhåndsinnstillingene som kan styres via en vinklet touch skjerm.

Det som er den største fordelen med Cosori Premium utenom de 11 forhåndsinnstillingene er kapasiteten på 2.2 kg. Den er designet med en matkurv som skal håndtere maksimal kapasitet, uten at det går på bekostning med det plassbesparende designet.

Funksjoner og kapasitet

En mer brukervennlig airfryer må du lete lenge etter. Cosori Premium airfryer har en oversiktlig touch skjerm som er vinklet oppover. På displayet har du 13 ulike funksjoner hvor 11 av dem er tilpasset ulike matretter.

Du kan starte matlagningen med 1 enkelt trykk på skjermen og du kan velge mellom alt ifra: Kylling, kjøtt, frossen mat, bacon, pommes frites, reker, brød, kaker, grønnsaker, rotgrønnsaker og sjømat.

De 2 andre funksjonene er Pre Heat (forvarme) og Keep Warm (hold maten varm). Den varsler deg også når du må snu maten under tilberedningen.

Cosori er trolig det airfryer merke med størst kapasitet på markedet. Enten om dere er en liten familie på 2 personer eller en større familie på 5, så kan dere være sikre på at Cosori Premium kan tilberede nok mat til alle ulike måltider. Den har en utrolig kapasitet på 2,2 kg og passer perfekt til familier på 2-5 personer.

Tid og Temperatur

Temperaturen kan enkelt styres med touch skjermen. Den kan justeres fra 80 – 205 grader celsius og bruker kun noen få minutter på å varme seg opp. Cosori har en 360 varme teknologi som sender varmluft rundt maten og sørger at maten blir sprø og smakfull. Tiden kan justeres fra 0-60 minutter via – og + symbolene på skjermen.

Enkel å vaske

Cosori Premium airfryer har firkantede matkurver som er laget av materiale som frastøter fett og matrester. Det er altså svært enkelt å skylle kurvene under vasken eller vaske dem med en klut. Matkurvene er også oppvaskmaskinsikre, så du har flere muligheter for enkel rengjøring.

Fordeler

 • Tilbereder maten ca 1,5 ganger raskere enn en vanlig ovn
 • Forhåndsinnstillinger: 11 stk
 • Enkel å rengjøre
 • 85% mindre fett
Ulemper

 • Ikke mulig å koble til smarttelefon i motsetning til Cosori Premium Smart

Utvalgte spesifikasjoner
Vekt: 5,6 kg
Kapasitet: 2,2 kg/5,5 L
Effekt: 1700 Watt
Materiale: Børstet metall
Forhåndsinnstillinger: 11 stk


Cosori Premium Smart luftfrityrkoker – Beste airfryer med kompatibel app

✅ Betjen med telefonen for å kontrollere
✅ Kåret til «Årets kjøkkenprodukt 2022/2023» i Norge av Elektronikkbrajsen.no

✅ Testvinner – Reddot award winner 2019
✅ 100 dagers åpent kjøp

Cosori Premium Smart er identisk med Cosori Premium når det gjelder design og funksjoner. Det som gjør Smart versjonen så unik er det faktumet at du kan styre alle funksjonene til airfryeren via en app. Du kan også koble opp Cosori Smart mot Alexa eller Google Home og styre alle funksjonene via stemmebruk. Dette er den første airfryeren i verden som tilbyr slike funksjoner.

De fleste merker ute på markedet er laget av plastikk og benytter seg av knapper for å justere funksjonene. Cosori Premium Smart er laget av børstet metall og blir levert med en touch skjerm. Hvis du ikke ønsker å styre airfryeren via appen, så kan du alltids benytte deg av touch panelet. Det er også inkludert en oppskriftsbok med over 100 airfryer oppskrifter.

Funksjoner og kapasitet

Det er en stor fordel å ha flere ulike funksjoner på en airfryer slik at du enkelt kan tilberede forskjellige matretter. Her får du 11 forhåndsinnstillinger som er tilpasset til en rekke ulike matretter. Vi anbefaler alle å bruke pre heat funksjonen før de starter tilberedningen. Dette sørger for at airfryeren blir varm før du legger oppi maten.

Kapasiteten er en viktig funksjon da dette er det som avgjør hvor mye mat du kan tilberede om gangen. Det er ingen andre airfryer merker på markedet som har en lignende kapasitet. Cosori Premium Smart kan for eksempel tilberede en hel kylling på 2,2 kilo. Dette tilsvarer mat til en familie på 2-5 personer.

App – Styr funksjonene med smarttelefonen din

Appen er helt unik og du kan styre absolutt alle funksjonene med smarttelefonen din. Hele familie kan laste ned appen og styre når enn de måtte ønske dette. Hele oppskriftsboken er lagret på appen og ved å trykke på den oppskriften du vil lage, så justerer airfryeren seg automatisk til den tiden og temperaturen som er tilpasset den oppskriften. Du kan også lage egne oppskrifter med egne forhåndsinnstillinger og lagre dem i appen. Du får til og med varsel på telefonen din når maten er klar!

Tid og Temperatur

Selv om du har 11 forhåndsinnstillinger så er det fint å ha muligheten til å lage egne oppskrifter med ulik temperatur og tid. Du kan enkelt justere tid og temperatur via touch skjermen eller ved å bruke appen. Temperaturen kan justeres fra 80 – 205 grader celsius og tiden fra 1 – 60 minutter.

Enkel å vaske

Cosori Premium airfryer har firkantede matkurver som er laget av materiale som frastøter fett og matrester. Det er altså svært enkelt å skylle kurvene under vasken eller vaske dem med en klut. Matkurvene er også oppvaskmaskinsikre, alik at du har flere muligheter for enkel rengjøring.

Fordeler

 • Tilbereder maten ca 1,5 ganger raskere enn en vanlig ovn
 • Kompatibel med app
 • Enkel å rengjøre
 • 85% mindre fett
Ulemper

 • Høy prisklasse

Utvalgte spesifikasjoner
Vekt: 5,6 kg
Kapasitet: 2,2 kg/5,5 L
Effekt: 1700 Watt
Forhåndsinnstillinger: 11 stk
Materiale: Børstet metall


Cosori Original luftfrityrkoker – Airfryer med høy ytelse

✅ Best for prisen ved getfitness.no
✅ 100 dagers åpent kjøp
✅ 2 års garanti

Cosori Original Airfryer

Cosori Original Airfryer har effekt på 1 700 watt, og er kraftig nok til at du kan tilberede alt fra biff og pommes frites, til sjømat, frossenmat og rotgrønnsaker.

Funksjoner og kapasitet

Cosori Original Airfryer er sannsynligvis markedets beste airfryeren i sin prisklasse. Her får du nemlig mye funksjonalitet og kapasitet for pengene. Modellen lar deg enkelt tilberede mat på en sunnere måte, siden du kan bruke inntil 85 % mindre fett enn med vanlig stekt mat.

På tross av lite fett, kan du fortsatt forvente et sprøtt og smakfullt resultat. Modellen har hurtig luftsirkulasjon, slik at maten tilberedes raskere enn den ville blitt i en vanlig stekeovn. Samtidig bruker du langt mindre fett enn dersom du hadde brukt en tradisjonell frityrkoker.

Modellen har høy kapasitet, og rommer hele 5,5 liter – eller 2,2 kg. Dette betyr i praksis at airfryeren lar deg tilberede mat for tre til fem personer av gangen. Likevel er modellen kompakt, og veier beskjedne 5,5 kg.

Når det gjelder funksjoner, kan du blant annet se frem til smarte indikatorlamper som viser deg hvor langt maten har kommet i steikeprosessen. Oppvarmingskapasiteten er på hele 205 varmegrader. Det innerste hjulet justerer tid, mens det ytterste justerer temperatur.

Egen kokebok følger med

Når du kjøper Cosori Original Airfryer får du med en flott kokebok som gir deg 30 spennende oppskrifter på mat du kan tilberede med frityrkokeren. 

Øverst på airfryeren finner du også åtte instruksjoner for matlaging, noe som gjør matlaging enkelt og morsomt.

Enkel og trygg rengjøring

Vi er nok alle enige i at oppvasken er det kjedeligste ved å lage mat. Heldigvis er det enkelt å vaske Cosori Original Airfryer etter bruk. 

Modellen har nemlig en avtakbar matkurv med anti-stick-kvalitet, og denne kan plasseres rett i oppvaskmaskinen. Kurven er også BPA- og PFOA-fri, noe som betyr at den er trygg å bruke – både for deg og miljøet. Du kan også vaske kurven for hånd.

Fordeler

 • Enkel rengjøring
 • Moderne design
 • Mye for pengene
 • Høy kapasitet
 • Brukervennlig
Ulemper

 • Har ikke digital skjerm
 • Har ingen forhåndsinnstillinger

Utvalgte spesifikasjoner
Vekt: 5,6 kg
Kapacitet: 2,2 kg/5,5 L
Effekt: 1700 Watt


FAQ – Ofte stilte spørsmål

🤩 Hvilke Airfryer har fått de beste anmeldelsene?

Cosori Premium Airfryer, Cosori Premium Smart Airfryer og Philips Premium Airfryer XXL

🤓 Hvordan er maskinene blitt testet?

Frityrgrytene er blitt vurdert ut ifra hvor raskt de blir klare til bruk og hvor jevnt de tilbereder matvarene. De vurderes også på brukervennlighet; hvor enkle de er å bruke og rengjøre. Til slutt ses det på modellenes energiforbruk.

🤔 Hvordan velger jeg den riktige modellen?

For å velge den modellen som passer best til dine behov anbefales det at du ser på maskinens kapasitet, om den kommer med en innebygd timer og hvor stor spennvidden i temperaturinnstillingene er.


Airfryer Test – Disse kildene har vi brukt:


Det svenske forbrugerråd Råd & Rön 🇸🇪

Det svenske forbrukerrådet Råd & Rön utfører også tester av forskjellige produkter som forbrukerne anvender i hverdagen. Til denne artikkelen har vi sett nærmere på en test av hele 19 frityrgryter hvor forbrukerrådet har gjennomtestet og vurdert modellene på flere forskjellige områder.

Du kan lese mer om testen her, men full tilgang krever abonnement. Det er også mulig å kjøpe seg tilgang til enkelte individuelle tester.


Daily Mail 🇬🇧

Daily Mail er en Storbritannias nest mest solgte tabloidavis fra 1896 som fremdeles utgis hver dag. Her skrives det både om nyheter, sport og underholdning – men også forbrukerstoff har en plass i avisen. Her testes en airfryer fra Tefal. Les mer her.


Dinside.no 🇳🇴

Dinside.no er et forbrukernettsted som skriver bredt om forbrukerstoff. Hovedsakelig jobber nettstedet med motor, data, mobil og bolig. Her har de testet en airfryer fra Philips. Les mer her.


Goodhousekeeping.co.uk 🇬🇧

Dette britiske nettstedet både tester og skriver om forskjellige produkter som har med hus og hage å gjøre. Det er ikke snakk om en egen test av frityrgryter, men nettstedet har jevnlig testet et utvalg diverse kjøkkenprodukter. Her er det snakk om en test av en airfryer fra Tefal. Les mer her.


T3

T3.com er et nettmagasin som gir engasjerende og pålitelig informasjon til teknologientusiaster over hele verden. Nettstedet tilbyr nyheter, anmeldelser, råd og kjøpsguider for å hjelpe leserne med å ta informerte beslutninger når de kjøper det nyeste og beste fra teknologiuniverset. 

Philips Avance Collection Airfryer XXL HD9650/90

Testet: 22.08.2022

Du kan se testen her.


Smartson.se 🇸🇪

Svensk testnettsted hvor forskjellige forbrukerprodukter blir testet. Forbrukerne kan også selv være med på å teste produkter og anmelde de. Her er det snakk om en test av en airfryer fra Tefal. Les mer her.


Testberichte.de 🇩🇪

Dette tyske nettstedet samler forskjellige tester og brukeranmeldelser og analyserer de. Deretter danner nettstedet sin egen faglige mening og gir en samlet poengsum. Her er det snakk om tester av både airfryere fra Philips og Caso. Les mer her.


The Independent 🇬🇧

Avisen er en av de største og mest omfangsrike, britiske avisene. Det skrives blant annet om nyhetsstoff, sport, politikk og utland, men forbrukerstoff har også fått en plass i avisen. I denne testen har de testet 9 airfryere. Les mer her.


Trustedreviews.com 🇺🇸

Nettstedet bringer daglige og detaljerte ekspertvurderinger av elektroniske forbrukerprodukter samt ytterligere analyser. Her har én enkelt airfryer fra Philips blitt gjennomtestet og deretter er det blitt skrevet en detaljert anmeldelse. Les mer her.


Which.co.uk 🇬🇧

Englands største forbrukermagasin med nesten 700.000 magasinabonnenter. Which? er til for forbrukerne og målet er å utgjøre en forskjell for forbrukerne. Which? tester jevnlig forskjellige husholdningsprodukter og her er det snakk om en test av en airfryer fra Tefal. Les mer her, men full tilgang til testene krever abonnement.


Techradar

Techradar er et ledende nettsted for teknologinyheter og anmeldelser. Nettstedet tilbyr den mest oppdaterte informasjonen om bærbare datamaskiner, mobiler, TV-er, digitale kameraer og mer. De tester også kjøkkenutstyr, blant annet Ninja AG551UK, som de vurderte basert på design, ytelse, tilberedningshastighet og smak.

Ninja AG551UK

Testet: 24/11/2020

Du kan se testen her.

Ninja AF300UK
Testet: 02/12/2021
Du kan se testen her. 


Bbcgoodfood

BBCgoodfood er et nettsted laget av British Broadcasting Corporation, som har som mål å gi enkle oppskrifter og måltidsideer til dagligdags matlaging. De tilbyr også anmeldelser av forskjellige kjøkkenutstyr.

Ninja AG551UK

Du kan se testen her.

Philips HD9650/90 XXL Airfryer

Du kan se testen her.

Ninja AF300UK
Testet: 09/09/2022
Du kan se testen her. 


Expertreviews.co.uk

Expertreviews.co.uk er en nettbasert ressurs som tilbyr omfattende guider, anmeldelser og råd for forbrukere som ønsker å kjøpe elektroniske produkter og tjenester. Med mange års erfaring i å undersøke de siste digitale trendene og de nyeste produktene, gir ekspertene hos expertreviews.co.uk forbrukerne verdifull innsikt i hvilke produkter som passer best til ulike behov.
Ninja AF300UK
Testet: 22/06/2021
Du kan se testen her.


Realhomes

Realhomes.com er et internasjonalt boligmagasin som fokuserer på inspirasjon til interiørdesign. De har gjennomført en test av Ninja AF300UK.
Testet: 23/11/2021
Du kan se testen her.


Idealhome.co.uk 

Idealhome.co.uk er et britisk bolig- og livsstilsmagasin som fokuserer på ideer og interiørdesign for hjemmet.
Ninja AF300UK
Testet: 14/12/2022
Du kan se testen her.


Tek.no

Tek.no er et norsk teknologi- og livsstilsnettsted som tilbyr ekspertise, nyheter og anmeldelser om de siste dingsene, trendene og andre kreative ideer.
Ninja AF300UK
Testet: 10/12/2022
Du kan se testen her.


Testhut

Testhut er et nettsted drevet av en gruppe eksperter og produktanmeldere som hjelper forbrukerne med å velge de beste produktene på markedet. Du kan se deres test av airfryers her.


Testsieger.de

Testsieger.de er en uavhengig tysk forbrukerplattform. Dette nettstedet tilbyr et bredt spekter av produktanmeldelser og tester for forbrukerelektronikk og husholdningsprodukter. Dette informasjonsfylte nettstedet gir gode og gjennomførte produktvurderinger og anmeldelser, skrevet av uavhengige eksperter. På denne måten kan forbrukerne kan ta velinformerte kjøpsbeslutninger.

Severin FR 2430

Du kan se testen her.


Tomsguide

Tomsguide er et nettsted som gir for brukere pålitelige anmeldelser av det nyeste innenfor teknologi. Nettstedet er drevet av et kunnskapsrikt og grundig redaksjonsteam som utfører grundige tester og vurderinger av hvert produkt før de publiserer resultatene. De testet Philips HD9650/90 Airfryer XXL Advance og utalte at dette er den beste airfryer for større familier. 

Philips HD9650/90 Airfryer XXL Advance

Testet: 31/08/2021

Du kan se testen her.


Trustedreviews

Ninja AF300UK
Testet: 10/12/2022
Du kan se testen her.


Forbrugeranmeldelser ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Utover de ovenstående testene har vi også sett på brukeranmeldelser på Amazon.co.uk. Vi har sett nærmere på et par airfryere og undersøkt hva de vanlige forbrukerne mener om modellene. Les mer her.


User reviews


Google Shopping

Google Shopping er en nettbasert shoppingtjeneste fra Google som gjør det enkelt å bla seg gjennom og sammenligne priser på millioner av produkter, på tvers av tusenvis av forhandlere. Shoppingtjenesten fungerer ved å vise relevante produktresultater og annonser i henhold til hver forbrukers søkeord -På denne måte kan man oppdage produkter man kan være interessert i.

Philips Avance Collection Airfryer XXL HD9650/90 – Du kan se anmeldelsene her.

Princess 182033 Digital Aerofryer Deluxe – Du kan se anmeldelsene her.

Severin FR 2430 – Du kan se anmeldelsene her.

Caso AF 200 – Du kan se anmeldelsene her.

PHILIPS HD9867/90 – Du kan se anmeldelsene her.

Ninja AG551UK – Du kan se anmeldelsene here. 

Ninja AF300UK –  Du kan se anmeldelsene her


Amazon

Amazon er en side for netthandel, som ble grunnlagt i 1994 av Jeff Bezos. Det er verdens største nettforhandler og nettsiden tilbyr et stort utvalg produkter -alt fra bøker til dagligvarer, til digitale nedlastinger som er mulige å kjøpe.

Ninja AF300UK – Du kan se anmeldelsene her.

Philips Avance Collection Airfryer XXL HD9650/90 – Du kan se anmeldelsene her.

Ninja AG551UK – Du kan se anmeldelsene her.

Princess 182033 Digital Aerofryer Deluxe – Du kan se anmeldelsene her.

Severin FR 2430 – Du kan se anmeldelsene her.

Caso AF 200 – Du kan se anmeldelsene her.

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere