Airfryer Test 2021 – Finn airfryerne vurdert best i test

Senest opdateret den 0

Best i Test 2021: Denne artikkelen handler om airfryere. Airfryere er et sunnere alternativ til de tradisjonelle frityrgrytene som bruker en mye olje under tilberedning. Airfryere tilbereder i stedet matvarene med varmluft og betraktelig mye mindre olje enn hva de tradisjonelle frityrgrytene bruker.

Legg merke til at det er forskjell på ”airfryer” og ”Actifry”. Airfryer er fellesbetegnelsen for de frityrgrytene som bruker varmluft og mindre olje, mens Actifry er en egen teknologi som er skapt av Tefal. I denne artikkelen har vi tatt med noen av Tefal Actifry-modellene, men også airfryere fra andre merker som Philips.

I denne Airfryer-testen vil vi ut ifra ekspertenes vurderinger i forskjellige tester, samt brukernes egne erfaringer, gjennomgå airfryere én etter én for å finne ut av hva som gjør hver enkelt modell til et godt kjøp. Vi har sett nærmere på rester fra blant annet det danske forbrukerrådet Tænk og det svenske forbrukerrådet Råd & Rön. I tillegg har vi sett på testsidene Trustedreviews.com og Dinside.no, samt avisene The Independent og Daily Mail.

Formålet med denne artikkelen er å gi deg en god oversikt over de airfryerne som vurderes som de beste ifølge ekspertene. I denne artikkelen samler vi altså testresultater og viser deg hvilke forhandlere som selger modellene billigst.

Dersom du ønsker å lese mer har vi inkludert en liste over linker til de undersøkelsene vi henviser til nederst i artikkelen.

Denne Airfryer testen inneholder:

🔸 Oversikt over de beste airfryerne
🔸 Informasjon om hva en airfryer er
🔸 Gode råd når du skal investere i en airfryer
🔸 Gjennomgang av diverse tester som vi har undersøkt og analysert

Vennligst merk at Forbrukerliv ikke tester produkter selv, men samler resultater fra utvalgte tester slik at du enkelt kan få oversikt over de beste produktene på markedet. 


Cosori Premium Airfryer – Vår anbefaling + beste airfryer for prisen

✅ Best i test i test 2021 ved Tekguide.no
✅ Testvinner – Reddot award winner 2019

Beste Airfryer til priset | Premium airfryer

Butik Pris Totalpris Les mer
2.990,00 2.990,00 Læs mere

Cosori Premium er en unik airfryer som skiller seg ut fra andre modeller. Dette er en modell som kan tilberede mat med 85% mindre fett og 1,5 ganger raskere enn en vanlig ovn. Det som gjør Cosori Premium helt unik er de 11 forhåndsinnstillingene som kan styres vi en vinklet touch skjerm.

Tekguide.no har også testet Cosori Premium og der vant den best i test prisen 2021. Her konkurrerte den mot merker som Philips og Nordica og kom seirende ut med terningkast 6. De skriver at Cosori Premium er en overlegen modell med spesifikasjoner som ikke kan sammenlignes med andre merker ute på markedet.

Det som er den største fordelen med Cosori Premium utenom de 11 forhåndsinnstillingene er kapasiteten på 2.2 kg. Den er designet med en matkurv som skal håndtere maksimal kapasitet, uten at det går på bekostning med det plassbesparende designet.

Funksjoner og kapasitet

En mer brukervennlig airfryer skal du lete lenge etter. Cosori Premium airfryer har en oversiktlig touch skjerm som er vinklet oppover. På displayet har du 13 ulike funksjoner hvor 11 av dem er tilpasset ulike matretter.

Du kan starte matlagningen med 1 enkelt trykk på skjermen og du kan velge mellom alt ifra: Kylling, kjøtt, frossen mat, bacon, pommes frites, reker, brød, kaker, grønnsaker, rotgrønnsaker og sjømat.

De 2 andre funksjonene er Pre Heat (forvarme) og Keep Warm (hold maten varm). Den varsler deg også når du må snu maten under tilberedningen.

Cosori er trolig det airfryer merke med størst kapasitet på markedet. Enten om dere er en liten familie på 2 personer eller en større familie på 5, så kan dere være sikre på at Cosori Premium kan tilberede nok mat til alle ulike måltider. Den har en utrolig kapasitet på 2,2 kg og passer perfekt til familier på 2-5 personer.

Tid og Temperatur

Temperaturen kan enkelt styres med touch skjermen. Den kan justeres fra 80 – 205 grader celsius og bruker kun noen få minutter på å varme seg opp. Cosori har en 360 heat teknologi som sender varmluft rundt maten og sørger at maten blir sprø og smakfull. Tiden kan justeres fra 0-60 minutter via – og + symbolene på skjermen.

Enkel å vaske

Cosori Premium airfryer har firkantede matkurver som er laget av materiale som frastøter fett og matrester. Det er altså svært enkelt å skylle kurvene under vasken eller vaske dem med en klut. Matkurvene er også oppvaskmaskinsikre, så du har flere muligheter for enkel rengjøring.

Utvalgte fordeler ved Cosori Premium Airfryer:
🔵 Tilbereder maten ca 1,5 ganger raskere enn en vanlig ovn
🔵 Forhåndsinnstillinger: 11 stk
🔵 Kapasitet: 2.2 kg / 5.5 L
🔵 Materiale: Børstet metall
🔵 Enkel å rengjøre
🔵 85% mindre fett


Cosori Premium Smart Airfryer – Beste airfryer med kompatibel app

✅ Best i test i test 2021 ved Tekguide.no
✅ Betjen med telefonen for å kontrollere
✅ Testvinner – Reddot award winner 2019
Beste airfryer, topmodell | Airfryer cosori smart
Butik Pris Totalpris Les mer
3.490,00 3.490,00 Læs mere

Cosori Premium Smart er identisk med Cosori Premium når det gjelder design og funksjoner. Det som gjør Smart versjonen så unik er det faktumet at du kan styre alle funksjonene til airfryeren via en app. Du kan også koble opp Cosori Smart mot Alexa eller Google Home og styre alle funksjonene via stemmebruk. Dette er den første airfryeren i verden som tilbyr slike funksjoner.

De fleste merker ute på markedet er laget av plastikk og benytter seg av knapper for å justere funksjonene. Cosori Premium Smart er laget av børstet metall og blir levert med en touch skjerm. Hvis du ikke ønsker å styre airfryeren via appen, så kan du alltids benytte deg av touch panelet. Det er også inkludert en oppskriftsbok med over 100 airfryer oppskrifter.

Funksjoner og kapasitet

Det er en stor fordel å ha flere ulike funksjoner på en airfryer slik at du enkelt kan tilberede forskjellige matretter. Her får du 11 forhåndsinnstillinger som er tilpasset en rekke matretter. Vi anbefaler alle å bruke pre heat funksjonen før de starter tilberedningen. Dette sørger for at airfryeren blir varm før du legger oppi maten.

Kapasiteten er en viktig funksjon da dette er det som avgjør hvor mye mat du kan tilberede om gangen. Det er ingen andre airfryer merker på markedet som har en lignende kapasitet. Cosori Premium Smart kan for eksempel tilberede en hel kylling på 2,2 kilo. Dette tilsvarer mat til en familie på 2-5 personer.

App – Styr funksjonene med smarttelefonen din

Appen er helt unik og du kan styre absolutt alle funksjonene med smarttelefonen din. Hele familie kan laste ned appen og styre når enn de måtte ønske dette. Hele oppskriftsboken er lagret på appen og ved å trykke på den oppskriften du vil lage, så justerer airfryeren seg automatisk til den tiden og temperaturen som er tilpasset den oppskriften. Du kan også lage egne oppskrifter med egne forhåndsinnstillinger og lagre dem i appen. Du får til og med varsel på telefonen når maten er klar!

Tid og Temperatur

Selv om du har 11 forhåndsinnstillinger så er det fint å ha muligheten til å lage egne oppskrifter med ulik temperatur og tid. Du kan enkelt justere tid og temperatur via touch skjermen eller ved å bruke appen. Temperaturen kan justeres fra 80 – 205 grader celsius og tiden fra 1 – 60 minutter.

Enkel å vaske

Cosori Premium airfryer har firkantede matkurver som er laget av materiale som frastøter fett og matrester. Det er altså svært enkelt å skylle kurvene under vasken eller vaske dem med en klut. Matkurvene er også oppvaskmaskinsikre, så du har flere muligheter for enkel rengjøring.

Utvalgte fordeler ved Cosori Premium Smart Airfryer:
🔵 Tilbereder maten ca 1,5 ganger raskere enn en vanlig ovn
🔵 Kompatibel med app
🔵 Forhåndsinnstillinger: 11 stk
🔵 Kapasitet: 2.2 kg / 5.5 L
🔵 Materiale: Børstet metall
🔵 Enkel å rengjøre
🔵 85% mindre fett


Tefal Actifry 1 kg

✅ 4 av 5 stjerner hos den britiske avisen Daily Mail
✅ Anbefalt av det britiske testnettstedet Goodhousekeeping.co.uk
✅ Toppscorer hos det svenske testnettstedet Smartson.se
✅ 4,2 av 5 stjerner hos forbrukerne på Amazon.co.uk

Tefal Actifry airfryer

Butik Pris Totalpris Les mer
1.314,00 1.314,00 Læs mere

.
Tefal Actifry 1 kg er et av produktene i Tefals Nutricious & Delicious serie, og dermed hører Tefal Actifry 1 kg til blant de produktene fra Tefal som er med på å redusere det daglige fettinntaket. Felles for serien er at den har som formål å produsere fettfattig, sunn og deilig mat.

Tefal Actifry 1 kg har blitt testet både av den britiske avisen Daily Mail, det svenske testnettstedet Smartson.se og britiske Goodhousekeeping.co.uk. Ekspertene er alle enige i at modellen er en veldig god airfryer. Brukerne er også enige i ekspertenes vurderinger.

Tefals airfryer har nærmest fått en slags kult-status blant mange forbrukere og på Facebook finnes det store grupper hvor folk deler oppskrifter og erfaringer.

Velsmagende og fettfattig

Tefal Actifry 1 kg er laget med Tefals patenterte Actifry-teknologi som sørger for en revolusjonering av frityrgryten ved bruk av langt mindre fett. Faktisk kan kun 1 skje med olje (14 ml) på Tefal Actifry 1 kg rekke til hele 1 kg pommes frites.

Modellen har blitt testet innenfor tilberedning av hjemmelagde pommes frites og ekspertene mener de blir både sprø og knasende ved bruk at Tefal Actifry 1 kg.

Fremgangsmetoden er veldig enkel: Skjær potetene i tynne staver, legg de i gryten, hell over en spiseskje olje, lukk lokket og sett tiden etter mengde poteter og størrelsen på stavene. Deretter skjer alt automatisk da modellen jobber av seg selv.

Allsidig airfryer

Tefal Actifry 1 kg kommer med en medfølgende brukermanual som både informerer og forklarer airfryer-prosessen. Her er det er mange idéer til nye retter, og så fort man har blitt komfortabel med å bruke Tefal Actifry 1 kg så finnes det oppskrifter på både forretter, hovedretter og desserter.

Ekspertene noterer seg også at Tefal Actifry 1 kg er utrolig allsidig og tilføyer at modellen kan tilberede alt fra pølser, kylling, fisk, grønnsaker, karriretter og supper.

Tilberedningen kan skje både med friske og frosne retter. Det er også en mulighet å laste ned Tefals Actifry app som åpner opp for enda flere idéer til retter og gir mer informasjon.

Nok til 4-5 personer

Brukervennligheten er et annet aspekt Tefal Actifry 1 kg får mye skryt for. Dersom man lar intuisjonen lede an så er det lett å komme i gang og modellen er veldig enkel å bruke – også den aller første gangen. Bruksanvisningen svarer på de fleste spørsmål man skulle ha. Modellen er utstyrt med et vindu slik at man selv har mulighet for å holde et øye med tilberedningen.

Makskapasiteten på Tefal Actifry1 kg er åpenbart 1.000 gram, noe som burde holde til 4-5 personer. Dersom man har en større husstand finnes det en variant som kan romme 1.500 gram.

Utover dette er Tefal Actifry 1 kg utstyrt med Tefals vanlige non-stick belegg som sørger for at hverken mat, olje eller matrester brenner seg fast. Som en ekstra bonus på rengjøringsområdet kan de forskjellige avtakbare delene tåle oppvaskmaskin.

Utvalgte fordeler ved Tefal Actifry 1 kg:
🔵 Utstyrt med Tefals patenterte Actifry-teknologi
🔵 Modell i Tefals Nutricious & Delicious serie
🔵 1 spiseskje olje (14 ml) er nok til 1 kilo pommes frites
🔵 Medfølgende brukermanual med oppskrifter og mulighet for å laste ned Tefals app
🔵 Non-stick belegg


Caso AF 200

✅ Toppkarakter hos tyske Testberichte.de

Caso AF 200

Butik Pris Totalpris Les mer
0,00 1.699,00 Læs mere

.
Det tyske testnettstedet har testet et utvalg airfryere, inkludert modellen Caso AF 200. Merket er kanskje mindre kjent i Norge, men dette reflekterer på ingen måte kvaliteten. Modellen plasseres soleklart i toppen av testen til de tyske ekspertene.

Meget romslig modell

Noe av det mest bemerkelsesverdige ved Caso AF 200 er modellens størrelse. Kapasiteten er på hele 2,5 kilo som betyr at man kan lage veldig store porsjoner. Når det kommer til pommes frites vil det bety over 10 porsjoner av gangen.

Caso AF 200 vil derfor være et åpenbart valg for store husstander og til gjester. Spesielt vil barna elske de hjemmelagde pommes fritesene. Caso AF 200 bruker varmluft til å fritere ingrediensene. Det er kun tilsatt veldig lite olje slik at man slipper å være redd for at pommes fritesene blir usunne.

For best mulig resultat er Caso AF 200 utstyrt med en varmlufts-sirkulasjonsteknologi med høyhastighet.

Sett timer og temperatur

For en så allsidig bruk som mulig kan man fritt stille inn timer og temperatur på Caso AF 200. Man kan velge mellom temperaturer i 5 graders intervaller fra 60-200 grader, som er en veldig stor spennvidde. Timeren kan stilles inn på alt fra 1-60 minutter.

Videre har Caso AF 200 hele 6 forskjellige automatiske programmer til spesifikke matvarer. Alle disse innstillingene betyr at valgmulighetene på Caso AF 200 er meget store, og som en ekstra sikkerhet er modellen også utstyrt med auto-slukk slik at den slår seg av automatisk.

Touch-betjening på LCD-display

Caso AF 200 ligner på en stor, rund kule hvor kurven er plassert nederst og panelet øverst. Displayet er plassert øverst i midten og knappene nedenfor brukes til å betjene maskinen.

Displayet er et LCD-display som viser tid og temperatur, og knappene har High End Sensor Touch-betjening. Videre er det mulig å låse maskinen slik at man ikke kommer til å trykke feil eller endre prosessen ved uhell underveis. Sikkerhets-låsen sikrer også at barn ikke kommer til skade.

Modellen har også et varmeresistent kabinett med termisk isolasjon slik at varmen blir jevn og stabil innvendig, samtidig som utsiden holdes kjølig. Interiøret er i rustfritt stål og laget for enkel rengjøring.

Utvalgte fordeler ved Caso AF 200:
🔵 Stor kapasitet på 2,5 kilo
🔵 Utstyrt med en varmlufts-sirkulasjonsteknologi med høyhastighet
🔵 Mulig å stille inn temperatur mellom 60 og 200 grader
🔵 6 automatiske programmer
🔵 LCD-display og High End Sensor Touch-betjening

Her kan du se en liten introduksjonsvideo til Caso AF 200:


Hva er en airfryer?

Hewise.com skriver at en airfryer grunnleggende sett er en kjøkkenmaskin som tilbereder ingredienser ved å sirkulere varmluft rundt via en mekanisk vifte med høy fart. Dette tilbereder maten nøyaktig slik du vil ha den. Den jevne varmen sørger for at du får en sprø skorpe. Man tilfører litt olje – ofte kun 1 spiseskje – før maten tilberedes i en kurv over et brett som oljen kan dryppe ned på. Man kan selv sette timer og temperatur etter hva slags mat man tilbereder.

Det finnes mange slags oljetyper på butikken og egentlig kan man bruke alle typene, men olivenolje, rapsolje og solsikkeolje fremheves ofte som de beste til airfrying. Det er også mulig å benytte olje med smak dersom man ønsker å lage en spesiell smaksvariant.

De forskjellige modellene har forskjellige mål når det kommer til kapasitet, men det er mest normalt med en kapasitet på 1 kilo eller mer: Da kan man lett kokkelere et helt måltid til hele familien med airfryeren. Noen modeller kan også romme opptil over 2 kilo.

Enkelte modeller klarer alt arbeidet selv mens man på andre av og til må riste kurven for å sikre at oljen dekker alle ingrediensene. I de fleste tilfellene er det heller ikke nødvendig å forvarme maskinen. Mange av modellene har avtakbare deler som tåler en tur i oppvaskmaskinen.

De fleste modellene har også et internt nedkjølingssystem som sørger for å kjøle ned airfryeren umiddelbart etter bruk.

Som en ekstra bonus blir det heller ikke mye søl ved bruk av en airfryer da det ikke blir noen oljesprut, i tillegg til at selve luften på kjøkkenet holdes fri for stekos.

airfryer

Sunt og sikkert alternativ

Metoden i en airfryer står i en sunnere kontrast til de tradisjonelle frityrgrytene hvor maten blir tilberedt med store mengder olje. Man kan lett spare omkring 80% fett ved å bruke en airfryer.

Det er spesielt populært å lage pommes frites med en airfryer da fettinnholdet her er på under 3%. Til sammenligning inneholder den samme retten tilberedt i en vanlig ovn 9% fett, i en mikrobølgeovn 13% fett og i en frityrgryte 14% fett, så forskjellen er veldig tydelig.

airfryer-mad

I tillegg til pommes frites er det mulig å tilberede mange andre typer retter med de fleste airfryerne. Deriblant teller kylling, kjøtt, fisk, grønnsaker, bakverk og supper. Man kan gjerne krydre retten i airfryeren med eget valg av krydder og urter.

Å bruke en airfryer er også en trygg måte å lage mat på, for når det brukes lite olje så kan den heller ikke sprute rundt på kjøkkenet. Olje kan raskt brenne forbrukeren og gi hudskader. Dessuten er de fleste airfryere lukket under tilberedningen og er forholdsvis kjølige på utsiden slik at man ikke brenner seg dersom man kommer borti ved uhell.


Actifry eller airfryer?

Det kan være vanskelig å skille mellom begrepene ”Actifry” og ”airfryer”.

Airfryer er fellesbetegnelsen for alle de modellene som bruker varmluft og en smule olje, mens Actifry er en egen teknologi skapt av Tefal i 2007 (på verdensbasis har over 8 millioner familier en modell fra Tefal Actifry). Derfor kalles mange airfryere fra Tefal ”Tefal Actifry”.

Andre merker, for eksempel Philips, har også sine egne teknologier. Philips har Rapid Air-teknologien som sikrer best mulig kombinasjon av varmlufts-sirkulasjon, spiseskjeen med olje og varmeelementet.

Hvis du ønsker å lese en hel artikkel om Tefal Actifry så kan du med fordel lese vår Tefal Actifry testhvor vi går i dybden med denne modellen.


Hva skal du legge merke til når du skal kjøpe en airfryer?

Basert på en artikkel fra det britiske forbrukernettstedet which.co.uklister vi her noen råd til hva man bør vite og legge merke til før man kjøper en airfryer:

📏 Størrelse/kapasitet:
Hvor mange personer skal airfryeren lage mat til? De minste har en kapasitet på omtrent 800 gram (ca. 4 porsjoner pommes frites) mens de største kan romme helt opptil over 1.700 gram (tilsvarer ca. 8 porsjoner pommes frites). Jo høyere kapasitet, desto mer fysisk plass vil airfryeren kreve.

💰 Pris:
Det er stor forskjell på pris når det kommer til airfryere. Man kan få modeller for et par hundre kroner og modeller for et par tusen kroner fra både kjente og ukjente merker. Legg merke til at de billigste modellene ofte har mindre kapasitet og ofte vil produsere mat av dårligere kvalitet, men de dyre modellene kan også skuffe. Les derfor gjerne tester av de individuelle modellene før kjøp.

⏱ Timer:
De fleste airfryere har en digital timer, men noen få har manuell timer. Det er individuelt hva man foretrekker, men en digital timer gir som regel best oversikt.

🌡 Temperatur:
Man kan stille inn temperaturen alt etter hvilken type mat man lager. Noen modeller kan settes helt ned til ca. 30 grader, men normalen er en spennvidde fra ca. 80-200 grader. Legg også merke til intervallene da mange modeller kommer med 5 graders intervaller.

🍟 Airfryer eller frityrgryte:
Man bør også overveie om man vil ha størst glede av en airfryer eller en tradisjonell frityrgryte. Fordelene ved en airfryer er at man bruker mindre fett og også slipper pommes frites som er gjennomtrukket med fett og sterk os. Dersom man vil lage pommes frites som smaker mer som de på gatekjøkkenet så kan den tradisjonelle frityrgryten leve bedre opp til forventningene.

Her kan du se en liten video som viser hvordan du enkelt kan lage sunne pommes frites på din airfryer:


FAQ – Ofte stilte spørsmål

🤩 Hvilke Airfryer har fått de beste anmeldelsene?

Caso AF 200 og Tefal Actifry 1 kg

🤓 Hvordan er maskinene blitt testet?

Frityrgrytene er blitt vurdert ut ifra hvor raskt de blir klare til bruk og hvor jevnt de tilbereder matvarene. De vurderes også på brukervennlighet; hvor enkle de er å bruke og rengjøre. Til slutt ses det på modellenes energiforbruk.

🤔 Hvordan velger jeg den riktige modellen?

For å velge den modellen som passer best til dine behov anbefales det at du ser på maskinens kapasitet, om den kommer med en innebygd timer og hvor stor spennvidden i temperaturinnstillingene er.


Airfryer Test – Disse kildene har vi brukt:

Det danske forbrugerråd Tænk 🇩🇰

Det danske forbrukerrådet utfører grundige tester og sammenligninger av hverdags- og forbrukerprodukter. Her er det snakk om en test av 12 frityrgryter i alle prisklasser og fra både kjente og mindre kjente merker.

Du kan lese mer om testen her, men full tilgang krever abonnement. Det er også mulig å kjøpe seg tilgang til enkelte individuelle tester.


Det svenske forbrugerråd Råd & Rön 🇸🇪

Det svenske forbrukerrådet Råd & Rön utfører også tester av forskjellige produkter som forbrukerne anvender i hverdagen. Til denne artikkelen har vi sett nærmere på en test av hele 19 frityrgryter hvor forbrukerrådet har gjennomtestet og vurdert modellene på flere forskjellige områder.

Du kan lese mer om testen her, men full tilgang krever abonnement. Det er også mulig å kjøpe seg tilgang til enkelte individuelle tester.


Daily Mail 🇬🇧

Daily Mail er en Storbritannias nest mest solgte tabloidavis fra 1896 som fremdeles utgis hver dag. Her skrives det både om nyheter, sport og underholdning – men også forbrukerstoff har en plass i avisen. Her testes en airfryer fra Tefal. Les mer her.


Dinside.no 🇳🇴

Dinside.no er et forbrukernettsted som skriver bredt om forbrukerstoff. Hovedsakelig jobber nettstedet med motor, data, mobil og bolig. Her har de testet en airfryer fra Philips. Les mer her.


Goodhousekeeping.co.uk 🇬🇧

Dette britiske nettstedet både tester og skriver om forskjellige produkter som har med hus og hage å gjøre. Det er ikke snakk om en egen test av frityrgryter, men nettstedet har jevnlig testet et utvalg diverse kjøkkenprodukter. Her er det snakk om en test av en airfryer fra Tefal. Les mer her.


Smartson.se 🇸🇪

Svensk testnettsted hvor forskjellige forbrukerprodukter blir testet. Forbrukerne kan også selv være med på å teste produkter og anmelde de. Her er det snakk om en test av en airfryer fra Tefal. Les mer her.


Testberichte.de 🇩🇪

Dette tyske nettstedet samler forskjellige tester og brukeranmeldelser og analyserer de. Deretter danner nettstedet sin egen faglige mening og gir en samlet poengsum. Her er det snakk om tester av både airfryere fra Philips og Caso. Les mer her.


The Independent 🇬🇧

Avisen er en av de største og mest omfangsrike, britiske avisene. Det skrives blant annet om nyhetsstoff, sport, politikk og utland, men forbrukerstoff har også fått en plass i avisen. I denne testen har de testet 9 airfryere. Les mer her.


Trustedreviews.com 🇺🇸

Nettstedet bringer daglige og detaljerte ekspertvurderinger av elektroniske forbrukerprodukter samt ytterligere analyser. Her har én enkelt airfryer fra Philips blitt gjennomtestet og deretter er det blitt skrevet en detaljert anmeldelse. Les mer her.


Which.co.uk 🇬🇧

Englands største forbrukermagasin med nesten 700.000 magasinabonnenter. Which? er til for forbrukerne og målet er å utgjøre en forskjell for forbrukerne. Which? tester jevnlig forskjellige husholdningsprodukter og her er det snakk om en test av en airfryer fra Tefal. Les mer her, men full tilgang til testene krever abonnement.


Forbrugeranmeldelser ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Utover de ovenstående testene har vi også sett på brukeranmeldelser på Amazon.co.uk. Vi har sett nærmere på et par airfryere og undersøkt hva de vanlige forbrukerne mener om modellene. Les mer her.