Airfryer test-oversikt – Finn luftfrityrkoker vurdert best i test

Sist oppdatert Artikkelen er en annonse 0

Airfryers er et sunnere alternativ til de tradisjonelle frityrkokerne, som bruker en stor porsjon med olje til matlaging. Airfryers tilbereder i stedet maten med varmluft og mye mindre olje enn i tradisjonelle modeller.

Legg merke til at det er forskjell på «airfryer» og «actifry». Airfryer er samlenavnet for frityrkokerne som bruker varmluft og mindre olje, mens Actifry er en teknologi laget av Tefal.

Vi har funnet de beste airfryerne i henhold til anmeldelser, eksperter og forbrukere slik at du lettere kan velge den luftfrityreren som passer best for dine behov. I tillegg har vi funnet de beste prisene og laget en kjøpsguide slik at du kan ta det riktige valget for deg.

Dette bør du tenke på før du kjøper en ny airfryer:

 • Kapasitet – Antall liter airfryeren kan romme bestemmes av hvor stort volum den har innvendig. AirFryers kommer i forskjellige størrelser, og de mindre rommer vanligvis 1 liter til 3 liter. Liten størrelse er bra hvis du vil bruke airfryeren til matlaging for kun  én person. Hvis du vil lage mat til en familie eller en gruppe mennesker, bør du vurdere en større størrelse som kan romme  3-5,5 liter. De største airfryerne kan romme 6 liter eller mer. Noen airfryere har til og med to kurver slik at du kan tilberede to forskjellige ting samtidig. Når du velger en airfryer, vurder hvor mye plass du trenger og hva du vil bruke den til.
 • Styrke – Airfryers bruker rundt 800 til 1500 watt, så du bør være sikker på at kjøkkenuttaket ditt kan håndtere det. For mindre frityrkokere kan du regne med en effekt på rundt 800 watt for 1 liter og opp til litt over 1000 watt for 2 liter. Effekten for mellomstore airfryere bør være rundt 1300-1500 watt, og for større tradisjonelle luftfrityrere med stor kapasitet, se etter wattstyrken på rundt 1700 eller mer. airfryere med høyere wattstyrke vil kunne nå høyere temperaturer og lage mat raskere.
 • Funksjoner – Airfryers kommer med forskjellige forhåndsinnstillinger og alternativer, så det er viktig å finne en som har alle  funksjonene du trenger. Hvis du for eksempel er veganer, trenger du kanskje ikke en airfryer med funksjoner dedikert til å tilberede kjøtt. En annen ting å vurdere er temperaturkontrollen til maskinen. Noen airfryere har en innstilt steketemperatur, mens andre lar deg kontrollere temperaturen. Dette kan være viktig hvis du vil at enheten skal tilberede matvarer som nuggets eller chips. Tenk også på hva slags timer du vil ha på maskinen din. Noen kommer med digitale timere, mens andre har manuelle timere. Digitale timere gir mer presis lesing av tiden, og du trenger bare et blikk for å se. Til slutt må alle airfryers rengjøres etter hver bruk, og noen foretrekker om de kan vaske apparatet i oppvaskmaskinen, noe som er mulig med de fleste airfryers.
 • Pris – Dyrere alternativer koster ca 3.250 NOK. eller mer og består av materialer av høyere kvalitet. De kommer vanligvis med unike funksjoner som gjør matlagingen enklere, for eksempel ekstra smarte funksjoner og egner seg for tilberedning av store mengder mat. Det rimeligere alternativet koster rundt 850 NOK. og er generelt ideelt for folk med færre matlagingsbehov og inkluderer færre funksjoner og en enklere design.
 • Bruker- og ekspertanmeldelser – Det er lurt å se på hva tidligere kunder har å si om airfryeren og hvor effektivt den fungerte for dem. Brukeranmeldelser kan fortelle deg om enheten er enkel å bruke, om den har brukervennlige funksjoner og om maten tilberedt var god. Ekspertvurderinger forteller om hvor godt modellen yter, sammenligner modeller og vurderer de opp mot forgjengerne eller markedet. Bruker- og ekspertanmeldelser er inkludert nedenfor for å hjelpe deg med å bestemme hvilken du skal kjøpe.

arrow-more


Cosori Premium – Airfryer med 11 forhåndsinnstillinger

Vår anbefaling

✅ Best i test 2021 ved Tekguide.no
✅ Testvinner – Reddot award winner 2019
✅ Enkel å rengjøre

Cosori Premium er en unik airfryer som skiller seg ut fra andre modeller. Dette er en modell som kan tilberede mat med 85% mindre fett og 1,5 ganger raskere enn en vanlig ovn. Det som gjør Cosori Premium helt unik er de 11 forhåndsinnstillingene som kan styres via en vinklet touch skjerm.Tekguide.no har også testet Cosori Premium og der vant den best i test prisen 2021. Her konkurrerte den mot merker som Philips og Nordica og kom seirende ut med terningkast 6. De skriver at Cosori Premium er en overlegen modell med spesifikasjoner som ikke kan sammenlignes med andre merker ute på markedet.

Det som er den største fordelen med Cosori Premium utenom de 11 forhåndsinnstillingene er kapasiteten på 2.2 kg. Den er designet med en matkurv som skal håndtere maksimal kapasitet, uten at det går på bekostning med det plassbesparende designet.

Funksjoner og kapasitet

En mer brukervennlig airfryer må du lete lenge etter. Cosori Premium airfryer har en oversiktlig touch skjerm som er vinklet oppover. På displayet har du 13 ulike funksjoner hvor 11 av dem er tilpasset ulike matretter.

Du kan starte matlagningen med 1 enkelt trykk på skjermen og du kan velge mellom alt ifra: Kylling, kjøtt, frossen mat, bacon, pommes frites, reker, brød, kaker, grønnsaker, rotgrønnsaker og sjømat.

De 2 andre funksjonene er Pre Heat (forvarme) og Keep Warm (hold maten varm). Den varsler deg også når du må snu maten under tilberedningen.

Cosori er trolig det airfryer merke med størst kapasitet på markedet. Enten om dere er en liten familie på 2 personer eller en større familie på 5, så kan dere være sikre på at Cosori Premium kan tilberede nok mat til alle ulike måltider. Den har en utrolig kapasitet på 2,2 kg og passer perfekt til familier på 2-5 personer.

Tid og Temperatur

Temperaturen kan enkelt styres med touch skjermen. Den kan justeres fra 80 – 205 grader celsius og bruker kun noen få minutter på å varme seg opp. Cosori har en 360 varme teknologi som sender varmluft rundt maten og sørger at maten blir sprø og smakfull. Tiden kan justeres fra 0-60 minutter via – og + symbolene på skjermen.

Enkel å vaske

Cosori Premium airfryer har firkantede matkurver som er laget av materiale som frastøter fett og matrester. Det er altså svært enkelt å skylle kurvene under vasken eller vaske dem med en klut. Matkurvene er også oppvaskmaskinsikre, så du har flere muligheter for enkel rengjøring.

Fordeler

 • Tilbereder maten ca 1,5 ganger raskere enn en vanlig ovn
 • Forhåndsinnstillinger: 11 stk
 • Enkel å rengjøre
 • 85% mindre fett
Ulemper

 • Ikke mulig å koble til smarttelefon i motsetning til Cosori Premium Smart

Utvalgte spesifikasjoner

Vekt: 5,6 kg
Kapasitet: 2,2 kg/5,5 L
Effekt: 1700 Watt
Materiale: Børstet metall
Forhåndsinnstillinger: 11 stk


ONYX Airfryer – kompakt modell med unik luftteknologi

Mye valuta for pengene

✅ Kurv med slitesterkt non-stick belegg
✅ 5 års garanti
✅ 100 dagers returrett

 

Onyx Cookware Airfryer

Hvis du har lyst til å kunne enkelt lage mat uten overflødig mye fett bør vurdere airfryeren fra Onyx. Den har en unik teknologi hvor varmluften sirkuleres effektivt og jevnt for best mulig matlaging.

Dette er en kompakt modell, men det er fortsatt plass til 5 liter i kurven. Når maten er klar har airfryeren en automatisk utkoblingsfunksjon.

 • Rask luftsirkulasjon med spesiell teknologi
 • Automatisk utkoblingsfunksjon
 • 5 liters kapasitet i kompakt størrelse

 

Hva du trenger å vite før du kjøper ONYX AIR FRYER

God kapasitet i kompakt størrelse

Airfryeren fra Onyx er laget slik at den har et kompakt design som ikke tar mye plass på kjøkkenbordet. Innvendig utnyttes plassen optimalt, hvor kurven har en maksimal kapasitet på 5 liter. Det er derfor en middels til stor modell sammenlignet med resten andre modeller på markedet

Kurven er enkel å vedlikeholde fordi den har et non-stick belegg. Den er derfor rask å rengjøre etter bruk og du risikerer ikke at maten brenner seg i bunnen av kurven. Kurven kan settes i oppvaskmaskinen, mens maskinen kan tørkes av med en fuktig klut før den er klar til bruk igjen.

Smart digitalt display og effektiv luftsirkulasjon

Du har gode  muligheter til å tilberede forskjellige retter, siden du kan stille inn maskinen på 8 forskjellige programmer. Onyx airfryer er både rask og enkel å bruke for alle.
Med 1500 W kan du raskt og enkelt bruke airfryeren, hvor du kan bruke det digitale displayet til å stille inn og holde styr på tiden og matlagingen. Temperaturen kan nå opptil 200 °C, med en unik teknologi som sørger for at varmen fordeles jevnt med luftsirkulasjon.

Når maskinen er ferdig ,vil en automatisk avstengingsfunksjon forhindre brent mat, sløsing med energi og fare. Dette vil gi en ekstra trygghet om du gjør andre ting på kjøkkenet samtdidig, mens airfryeren tilbreder sprø potetbåter eller godt gjennomstekt kjøtt.

 

Onyx Airfryer Skuffe

Forbrukerlivs vurdering

Redaksjonen anbefaler airfryeren fra Onyx dersom du trenger en modell med middels til høy kapasitet. Selve kurven har plass til maks 5 liter, noe som nok av plass til å lage ulike retter med den raske luftsirkulasjonen. Det sikrer en jevn matlaging, som du kan kontrollere med det digitale displayet.
Airfryeren har et non-stick belegg som gjør rengjøringen enkel, men du kan kun kjøpe airfryeren gjennom produsentens egen nettside.

Fordeler

 • Brukervennlig digital skjerm
 • Rask og enkel å bruke
 • Jevn varmefordeling
 • 8 forskjellige programmer
 • Kurv med slitesterkt non-stick belegg
Ulemper

 • Kan kun kjøpes gjennom produsentens nettbutikk

Spesifikasjoner:

Kapasitet: 5 liter
Effekt: 1500 W
Maksimal temperatur: 200 °C


Cosori Premium Smart luftfrityrkoker – Beste airfryer med kompatibel app

Beste Premiumvalg

✅ Betjen med telefonen for å kontrollere
✅ Testvinner – Reddot award winner 2019
✅ 100 dagers åpent kjøp

Cosori Premium Smart er identisk med Cosori Premium når det gjelder design og funksjoner. Det som gjør Smart versjonen så unik er det faktumet at du kan styre alle funksjonene til airfryeren via en app. Du kan også koble opp Cosori Smart mot Alexa eller Google Home og styre alle funksjonene via stemmebruk. Dette er den første airfryeren i verden som tilbyr slike funksjoner.

De fleste merker ute på markedet er laget av plastikk og benytter seg av knapper for å justere funksjonene. Cosori Premium Smart er laget av børstet metall og blir levert med en touch skjerm. Hvis du ikke ønsker å styre airfryeren via appen, så kan du alltids benytte deg av touch panelet. Det er også inkludert en oppskriftsbok med over 100 airfryer oppskrifter.

Funksjoner og kapasitet

Det er en stor fordel å ha flere ulike funksjoner på en airfryer slik at du enkelt kan tilberede forskjellige matretter. Her får du 11 forhåndsinnstillinger som er tilpasset til en rekke ulike matretter. Vi anbefaler alle å bruke pre heat funksjonen før de starter tilberedningen. Dette sørger for at airfryeren blir varm før du legger oppi maten.

Kapasiteten er en viktig funksjon da dette er det som avgjør hvor mye mat du kan tilberede om gangen. Det er ingen andre airfryer merker på markedet som har en lignende kapasitet. Cosori Premium Smart kan for eksempel tilberede en hel kylling på 2,2 kilo. Dette tilsvarer mat til en familie på 2-5 personer.

App – Styr funksjonene med smarttelefonen din

Appen er helt unik og du kan styre absolutt alle funksjonene med smarttelefonen din. Hele familie kan laste ned appen og styre når enn de måtte ønske dette. Hele oppskriftsboken er lagret på appen og ved å trykke på den oppskriften du vil lage, så justerer airfryeren seg automatisk til den tiden og temperaturen som er tilpasset den oppskriften. Du kan også lage egne oppskrifter med egne forhåndsinnstillinger og lagre dem i appen. Du får til og med varsel på telefonen din når maten er klar!

Tid og Temperatur

Selv om du har 11 forhåndsinnstillinger så er det fint å ha muligheten til å lage egne oppskrifter med ulik temperatur og tid. Du kan enkelt justere tid og temperatur via touch skjermen eller ved å bruke appen. Temperaturen kan justeres fra 80 – 205 grader celsius og tiden fra 1 – 60 minutter.

Enkel å vaske

Cosori Premium airfryer har firkantede matkurver som er laget av materiale som frastøter fett og matrester. Det er altså svært enkelt å skylle kurvene under vasken eller vaske dem med en klut. Matkurvene er også oppvaskmaskinsikre, alik at du har flere muligheter for enkel rengjøring.

Fordeler

 • Tilbereder maten ca 1,5 ganger raskere enn en vanlig ovn
 • Kompatibel med app
 • Enkel å rengjøre
 • 85% mindre fett
Ulemper

 • Høy prisklasse

Utvalgte spesifikasjoner

Vekt: 5,6 kg
Kapasitet: 2,2 kg/5,5 L
Effekt: 1700 Watt
Forhåndsinnstillinger: 11 stk
Materiale: Børstet metall


Cosori Original luftfrityrkoker – Airfryer med høy ytelse

✅ Best for prisen ved getfitness.no
✅ 100 dagers åpent kjøp
✅ 2 års garanti

Cosori Original Airfryer

Cosori Original Airfryer er en lekker airfryer som havnet på en god tredjeplass i testen til Tekguide.no. Dette var også testens billigste modell, noe som gjør den til et godt alternativ for deg som ønsker en budsjettvennlig airfryer.

Ifølge Tekguide.no har Cosori Original Airfryer mange av de samme kvalitetene som den dyrere premium-versjonen, men fås til en lavere pris. Med sin litt beskjedne størrelse passer denne modellen perfekt for deg som ønsker en rimelig og kompakt airfryer.

Cosori Original Airfryer har effekt på 1 700 watt, og er kraftig nok til at du kan tilberede alt fra biff og pommes frites, til sjømat, frossenmat og rotgrønnsaker.

Funksjoner og kapasitet

Cosori Original Airfryer er sannsynligvis markedets beste airfryeren i sin prisklasse. Her får du nemlig mye funksjonalitet og kapasitet for pengene. Modellen lar deg enkelt tilberede mat på en sunnere måte, siden du kan bruke inntil 85 % mindre fett enn med vanlig stekt mat.

På tross av lite fett, kan du fortsatt forvente et sprøtt og smakfullt resultat. Modellen har hurtig luftsirkulasjon, slik at maten tilberedes raskere enn den ville blitt i en vanlig stekeovn. Samtidig bruker du langt mindre fett enn dersom du hadde brukt en tradisjonell frityrkoker.

Modellen har høy kapasitet, og rommer hele 5,5 liter – eller 2,2 kg. Dette betyr i praksis at airfryeren lar deg tilberede mat for tre til fem personer av gangen. Likevel er modellen kompakt, og veier beskjedne 5,5 kg.

Når det gjelder funksjoner, kan du blant annet se frem til smarte indikatorlamper som viser deg hvor langt maten har kommet i steikeprosessen. Oppvarmingskapasiteten er på hele 205 varmegrader. Det innerste hjulet justerer tid, mens det ytterste justerer temperatur.

Egen kokebok følger med

Når du kjøper Cosori Original Airfryer får du med en flott kokebok som gir deg 30 spennende oppskrifter på mat du kan tilberede med frityrkokeren. 

Øverst på airfryeren finner du også åtte instruksjoner for matlaging, noe som gjør matlaging enkelt og morsomt.

Enkel og trygg rengjøring

Vi er nok alle enige i at oppvasken er det kjedeligste ved å lage mat. Heldigvis er det enkelt å vaske Cosori Original Airfryer etter bruk. 

Modellen har nemlig en avtakbar matkurv med anti-stick-kvalitet, og denne kan plasseres rett i oppvaskmaskinen. Kurven er også BPA- og PFOA-fri, noe som betyr at den er trygg å bruke – både for deg og miljøet. Du kan også vaske kurven for hånd.

Fordeler

 • Enkel rengjøring
 • Moderne design
 • Mye for pengene
 • Høy kapasitet
 • Brukervennlig
Ulemper

 • Har ikke digital skjerm
 • Har ingen forhåndsinnstillinger

Utvalgte spesifikasjoner

Vekt: 5,6 kg
Kapacitet: 2,2 kg/5,5 L
Effekt: 1700 Watt


Ninja Foodi Max AG551EU – den smarte airfryeren

Beste smarte valg

Nøkkelfunksjonen til Ninja Foodi Max AG551EU er at den har en digital temperatursone. Dette betyr at du kan tilberede maten perfekt hver gang, uten frykt for under- eller overkoking. Det er ikke nødvendig å bruke et termometer manuelt eller stole på forhåndsinnstillinger.

 • Kåret til testvinner hos which.co.uk
 • Digital temperatursone
 • Cyclonic Air Technology

 

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Ninja Foodi Max AG551EU

2460W effekt

Hvis du leter etter en kraftig airfryer som kan håndtere all slags mat, bør du sjekke ut Ninja Foodi Max AG551EU. Med en effekt på 2460 watt kan den håndtere selv de tykkeste kjøtt- eller fiskbitene. Den er også kraftigere enn de fleste airfryere når det gjelder temperatur, og den når opp til 260 grader Celsius for perfekt stekt mat hver gang.

Cyclonic Air Technology

Dette kraftige apparatet kommer med Cyclonic Air Technology, som sikrer at maten tilberedes raskt og jevnt uten at du trenger å snu maten. Ninja Foodi Max AG551EU tilbyr mange alternativer, siden den er utstyrt med grill-, luftstekings-, steke-, bake-, dehydrerings- og oppvarmingsfunksjoner og variabel temperaturkontroll. Kontrollpanelet er intuitivt og enkelt, og programmering av apparatet er ikke altfor komplisert. Med enkle berøringsskjermen kan du raskt velge et program og velge mellom forhåndsinnstilte steketemperaturer eller stille inn dine egne.

Stor kurv og Stekeoverflate

Ninja Foodi Max AG551EU har også en stor kapasitet, noe som betyr at du kan lage mye mat på en gang. Du kan servere mat til venner og familie med en stor kapasitet på 3,8 liters kokeplate, 3,8 liters grytekurv og en grillplate på på 740 cm² – perfekt størrelse for opptil 6 personer.

Hva sier brukere og eksperter om Ninja Foodi Max AG551EU

Brukervurderinger for Ninja Foodi Max AG551EU airfryer er utrolig høye, med en gjennomsnittlig vurdering på 4,8 av 5 på Amazon. De elsker airfryeren for dens kraftige ytelse, og bemerker at det er et av de beste kjøpene de noen gang har gjort. Testresultatene fra Which.co.uk vurderer også airfryeren høyt, og kåret den til testvinneren i sin kategori og berømmer airfryeren for dens brede utvalg av funksjoner og matlagningsresultatene som den ga.

Fordeler

 • 2460W strøm reduserer matlagningstiden
 • Avtakbare deler tåler oppvaskmaskin
 • Brukervennlig maskin
 • Høy byggekvalitet
Ulemper

 • Ingen ledningsoppbevaring
 • På den tyngre siden

Forbrukerlivs vurdering

Vi tror Ninja Foodi Max AG551EU airfryer er et godt valg for alle som leter etter en smart airfryer. Den har alle funksjonene du kan ønske deg, pluss noen du ikke engang visste at du trengte. En ulempe er imidlertid at den er litt på den tyngre siden og ikke har ledningsoppbevaring, men totalt sett er dette et veldig solid produkt for folk som ønsker smarte kjøkkenapparater.

Spesifikasjoner:

Kapasitet: 3,8 L
Effekt: 2460 W
Maks. temperatur: 260 grader
Størrelse: 27 x 39 x 41 cm
Vekt: 10 kg


Princess Aerofryer Digital APP, 4,5 L – Smart modell

Princess Aerofryer Digital APP

Princess Aerofryer Digital APP er en smart airfryer som kan kobles opp mot en egen app på mobiltelefonen. Dette er virkelig fremtidens airfryer, og passer utmerket til alle som ønsker å kunne overvåke matlagingsprosessen fra sofaen.

Du kan kontrollere Princess Aerofryer Digital APP via mobilen din, og det finnes flere smarte programmer å velge mellom.

Funksjoner og kapasitet

Den kanskje mest imponerende funksjonen her er at Princess Aerofryer Digital APP kan kobles opp mot en app på mobilen eller nettbrettet. Dette gjør matlagingen ekstra fleksibel og morsom, og du kan fint sitte utendørs og nyte solen mens du håndterer matlagingen.

Via appen kan du blant annet følge med på hvor langt i prosessen airfryeren din er på valgte matlagingsprogram. Du kan også justere tiden fra mobilen, og avslutte prosessen tidligere enn først oppgitt. 

Princess Aerofryer Digital APP har åtte forhåndsinnstilte programmer du kan ta i bruk. Du kan for eksempel velge egne programmer for kylling, fisk, biff, pommes frites, bakst og lignende. 

På displayet kan du til enhver tid se hva temperaturen er i beholderen, og du kan justere den opp eller ned etter eget ønske. Modellen rommer 4,5 liter, og gir deg dermed kapasitet nok til å lage mat til både gjester og familie.

Trygg og effektiv app

Appen til Princess Aerofryer Digital APP er helt trygg i bruk, og er blant annet godkjent av European Software & Privacy Protection. Samtidig er appen veldig brukervennlig, noe som er et stort pluss.

Du kan blant annet slå av og på Princess Aerofryer Digital APP fra avstand, justere steketiden eller sjekke temperaturen. Dette er praktisk, spesielt om du har mange baller i luften på en gang. Matlaging har aldri vært enklere!

Robuste kvalitetsmaterialer

Princess Aerofryer Digital APP er laget av robuste kvalitetsmaterialer som rustfritt stål og metall. Det gjør airfryeren slitesterk, og du kan dermed fint ha glede av den i mange år dersom den brukes og vedlikeholdes som anbefalt.

Designet er stilig og moderne, slik at du fint kan la enheten stå fremme på kjøkkenbenken når den ikke er i bruk. Dette er en airfryer for deg som er opptatt av både kvalitet, design, smarte funksjoner og fleksibel matlaging.

Fordeler

 • Kan kobles opp mot app på mobil eller nettbrett
 • Åtte forhåndsinnstilte programmer
 • Kvalitetsmaterialer
 • Moderne design
 • God kapasitet på 4,5 liter
Ulemper

 • Stor i størrelsen

Utvalgte spesifikasjoner

Kapasitet: 4,5 L
Vekt: 5,5 kg
Effekt: 1500 Watt


Philips HD9650/90 XXL Airfryer – Beste Phillips airfryer + Premium modell

✅ Testvinner ved danske Tænk
✅ 4/5 stjerner ved T3
✅ 4.5/5 stjerner ved BBC

Philips HD9650/90 XXL Airfryer

Philips HD9650/90 XXL Airfryer er en ekstra romslig airfryer som vant tittelen «Best i test» hos danske Forbrugerrådet Tænk i 2020. Det å vinne en prestisjetung test som dette er ikke noe å kimse av. 

En testvinner skal ikke bare se bra ut, den skal også ha smarte funksjoner, være brukervennlig og gi smakfulle stekeresultater.

Denne airfryeren lever virkelig opp til forventningene på alle plan. Ikke bare er den romslig, den er også stilig og proppfull av brukervennlige funksjoner. Dersom du er på jakt etter en kraftfull airfryer som kan lage mat for opptil seks personer av gangen, bør du lese videre.

Funksjoner og kapasitet

Philips HD9650/90 XXL Airfryer rommer hele 7,3 liter, noe som gjør det mulig å tilberede store mengder mat av gangen. Med effekt på 2 225 watt går matlagingen som en lek, og du kan tilberede alt fra pommes frites til desserter og kjøtt.

Dette er den kraftigste og raskeste airfryer-modellen fra Philips, og den byr på en rekke smarte funksjoner. Enheten har blant annet Twin TurboStar-teknologi, noe som betyr at varm luft virvles hurtig rundt i beholderen. 

Med jevn og kraftig varme, samt direktevarme øverst, kan du tilberede mat med en herlig, gyllen overflate. Innsiden derimot, forblir saftig og mør! TurboStar-funksjonen sørger også for at du kan lage mat med en minimal mengde fett.

Overskuddsfett fanges av funksjonen for fettreduksjon, og kan enkelt fjernes i etterkant. Du kan tilberede 1,4 kg pommes frites på en gang. Bruk maskinen til baking, grilling, steking eller fritering ved hjelp av et lite tastetrykk. 

Fem tilberedningsprogrammer

Philips HD9650/90 Airfryer har en lekker digital skjerm der du enkelt kan velge mellom fem forhåndsinnstilte matlagingsprogrammer. Dette gjør det enkelt å lage mat, enten du skal tilberede grønnsaker, fisk eller kjøtt.

Maskinen har også en hold-varm-funksjon, som gjør at du kan holde maten varm etter tilberedning og frem til servering. Det følger på toppen av dette med et oppskriftshefte med lekre oppskrifter!

Enkel å vaske

Airfryer XXL HD9650/90 fra Philips er enkel å rengjøre, takket være deler som tåler oppvaskmaskin, og en kurv med såkalt non-stick-belegg. Belegget gjør at mat ikke setter seg så lett fast i materialet.

Ta kurven ut av maskinen etter bruk, og plasser den i oppvaskmaskinen. Enkelt og greit! Du kan selvfølgelig vaske kurven for hånd også.

Fordeler

 • Svært romslig
 • Hold-varm-funksjon
 • Funksjon for fettreduksjon
 • Twin TurboStar-funksjon for et sprøtt resultat
 • Enkel å rengjøre
Ulemper

 • Mangler oversatte instruksjoner
 • Tar stor plass
 • Bruker mye strøm

Utvalgte spesifikasjoner

Vekt: 7,99 kg
Kapasitet: 7,3 kg
Effekt: 2225 Watt


Philips Airfryer HD9261/90 – Best å steke kylling

✅ Sett på tv
✅ 5/5 stjerner ved Tekguide.no
✅ 4.7 rating ud av 2676 reviews ved Amazon

Philips Airfryer HD9261/90

Philips Airfryer HD9261/90 er en airfryer som har 1 900 watt og en romslig kurv med plass til ca. 1,2 kg mat. Denne airfryeren er velegnet enten du skal tilberede vårruller, fish and chips, pommes frites, samosa eller noe annet godt!

Modellen gir deg mulighet til å selv bestemme mengden fett som skal brukes. Dette er et ypperlig alternativ til vanlige frityrkokere, spesielt for deg som ønsker å redusere fettmengden i kostholdet ditt.

Funksjoner og kapasitet

Philips Airfryer HD9261/90 leveres med mange smarte og brukervennlige funksjoner, i likhet med andre airfryer-modeller fra Philips. Med Rapid Air-teknologi vil du kunne få opptil syv ganger så rask og kraftig luftstrøm, sammenlignet med tradisjonelle modeller.

Den kraftige luftstrømmen sikrer et sprøtt og saftig resultat. Ved hjelp av varm luft kan du få like sprø mat som med vanlig fritering, men med inntil 90 % mindre fett. Enheten sikrer også jevn fordeling av varmen, noe som gir pålitelige resultater når du lager mat.

Kurven rommer hele 7 liter, noe som gjør at du kan tilberede så mye som 1,2 kg mat på en gang. Det betyr at du enkelt kan diske opp mer smakfull mat til gjester eller familien. Med denne modellen kan du lage mat opptil 1,5 ganger så raskt som med vanlig stekeovn.

Minikokebok følger med

Philips Airfryer HD9261/90 gjør det enklere å lage god mat. Du får blant annet et oppskriftshefte med på kjøpet, og der finner du mange lekre og enkle oppskrifter du kan teste ut.

Du kan tilberede alt fra grønnsaker og desserter, til kylling, biff og fisk. Her er det bare fantasien som setter grenser.

Enkel vask av kurv

Vanligvis innebærer frityrsteking av mat mye oljesøl og griseri. Med Philips Airfryer HD9261/90 kan du steke uten fett, noe som i seg selv gjør prosessen mindre grisete. Samtidig har kurven non-stick-belegg, slik at maten ikke setter seg fast.

Du kan enkelt vaske alle avtakbare deler i oppvaskmaskinen, noe som inkluderer non-stick-kurven. En annen fordel med airfrying, er at du slipper den klassiske frityr-lukten.

Fordeler

 • Stor kapasitet med kurv på 7 liter
 • Non-stick-belegg
 • Mulig å vaske deler i oppvaskmaskin
 • Ca. 1,5 raskere matlaging enn med stekeovn
 • Rapid Ari-teknologi gir et sprøtt og saftig resultat
 • Moderne design
Ulemper

 • Kontrollpanelet kunne vært bedre

Utvalgte spesifikasjoner

Vekt: 7,26 kg
Kapasitet: 1,2 kg
Effekt: 1900 Watt

 


 Severin digital Airfryer XL – Mest kompakte luftfrityrkoker

Severin digital airfryer XL

Severin digital airfryer XL er ikke så stor som navnet kanskje gir uttrykk for. Med sine 3,2 liter er dette en nokså kompakt og liten airfryer sammenlignet med mange andre modeller. 

Dersom du leter etter en liten og lett airfryer som er lett å gjemme i skapet, er dette en super modell! Samtidig som den er liten og nett, er Severin digital airfryer XL svært enkel i bruk, og modellen er av premium tysk kvalitet.

Funksjoner og kapasitet

Severin digital airfryer XL er en enkel og flott airfryer som passer utmerket til alle som ønsker en liten og enkel modell. Med denne airfryeren kan du lage frityrmat på 1, 2, 3! Du steker med varm luft istedenfor fett, noe som gir sunnere matretter.

Kurven som følger med Severin digital airfryer XL har et keramisk belegg av typen non-stick, noe som gjør at maten ikke svir seg fast. Dette gjør det mulig å tilberede frityrmat med lite eller ingen fett. 

Berøringspanelet er veldig brukervennlig, og gir deg tilgang på seks automatiske matlagingsprogrammer. Med denne maskinen kan du blant annet tilberede mat med forhåndsinnstilte programmer for kjøtt, skalldyr, fisk, pommes frites, grønnsaker og bakst.

Ved hjelp av de praktiske touch-knappene på LCD-displayet kan du enkelt kontrollere matlagingen med få tastetrykk. Det finnes også en manuell modus dersom du foretrekker det. Enheten har også en nyttig timer som forteller deg når programmet er ferdig.

Lag mange spennende matretter

Severin digital airfryer XL kan brukes til å tilberede mange smakfulle retter. Du kan stille inn temperaturen et sted mellom 80 og 200 grader, og sette timeren på opptil 60 minutter. Det gjør det lekende lett å tilberede maten du foretrekker.Du kan blant annet lage pommes frites på rundt 20 minutter, noe som gjør det enkelt å planlegge matlagingen. Still enheten inn på ønsket program og vent til det plinger. Enklere blir det ikke!

Rask og enkel rengjøring

Severin digital airfryer XL er lekende lett å rengjøre etter bruk. Du trenger kun å trekke ut den keramiske non-stick-kurven og legge den i oppvaskmaskinen (eller vaske den for hånd). 

Siden kurven har non-stick-belegg, er det minimalt med matrester som sitter fast i kurven. Dette betyr at du slipper å skrubbe og gni for å få bort matrestene.

Fordeler

 • Superenkel å rengjøre
 • Brukervennlig LCD-display
 • Seks forhåndsinnstilte programmer
 • Innebygget timer
 • Elegant design
Ulemper

 • Matkapasiteten er mindre sammenlignet med andre modeller

Utvalgte spesifikasjoner

Kapasitet: 3,2 L
Effekt: 1500 Watt


Champion AeroFryer XXL airfryer – Best for større familier

Champion AeroFryer XXL airfryer

Champion AeroFryer XXL airfryer er en moderne airfryer som gir deg utallige muligheter. Dette er faktisk kåret til bestselger i diverse nettbutikker, noe som sier litt om populariteten. Vi er ikke overrasket, for Champion AeroFryer XXL airfryer leverer – gang på gang.

Med Champion AeroFryer XXL airfryer kan du enkelt tilberede lekre frityrretter for hele familien. Modellen har blant annet et smart berøringspanel der du kan velge mellom ulike forhåndsinnstilte matlagingsprogrammer. Da blir det enda enklere å lage god mat!

Funksjoner og kapasitet

Champion AeroFryer XXL airfryer har mange gode funksjoner. På panelet kan du se ulike symboler, blant annet for biff, kylling, grønnsaker og skalldyr. Velg program, og la maskinen ta seg av resten. Med få tastetrykk har du ferdig pommes frites eller andre matretter!

Panelet er brukervennlig takket være de beskrivende symbolene. Du kan også se temperatur og annen nyttig informasjon på det praktiske displayet. Champion er kjent for sine kvalitetsprodukter, og AeroFryer XXL er ikke noe unntak.

Enheten har god kapasitet på 5,6 liter, noe som tillater deg å lage mat til flere middagsgjester av gangen. Sørg for at alle får servert smakfull, sprø og saftig mat med Champion AeroFryer XXL airfryer!

Enheten har effekt på 1 800 watt, og er laget av rustfritt stål. Denne airfryeren er kraftig nok til å håndtere det meste av friteringsoppgaver, og passer perfekt for deg som ønsker en airfryer med mange muligheter.

Fremtidens airfryer-design?

Champion er kjent for å ligge et lite hestehode foran når det kommer til design, og leverer nok et gang et lekkert kvalitetsdesign med Champion AeroFryer XXL airfryer. Den flotte airfryeren har et nesten futuristisk preg med det runde displayet.

Ellers har Champion AeroFryer XXL airfryer et nokså enkelt og stilrent design. Modellen er sort med detaljer i grått, noe som gjør at den passer inn på de fleste norske kjøkken.

Enkel vask 

Når du skal vaske Champion AeroFryer XXL airfryer trenger du bare å trekke ut kurven. Denne kan fint vaskes i oppvaskmaskin, slik at du kan sikre hygienisk matlaging. Eventuelt fett og smuss løsner enkelt fra anti-stick-belegget.

Du kan vaske beholderen for hånd dersom du ikke har oppvaskmaskin. Også modellens overflate er enkel å holde ren. Med rette flater og få knapper trenger du bare å dra en mikrofiberklut over Champion AeroFryer XXL airfryer for å rengjøre den.

Fordeler

 • Enkel å vaske – både på inn- og utsiden
 • God kapasitet
 • Enkelt display med smarte funksjoner
 • Moderne (og litt futuristisk) design 
Ulemper

 • Stor i størrelsen

Utvalgte spesifikasjoner

Vekt: 5,4 kg
Kapasitet: 5,6 L
Effekt: 1800 Watt


Caso AF 200

✅ Toppkarakter hos tyske Testberichte.de

Caso AF 200

Det tyske testnettstedet har testet et utvalg airfryere, inkludert modellen Caso AF 200. Merket er kanskje mindre kjent i Norge, men dette reflekterer på ingen måte kvaliteten. Modellen plasseres soleklart i toppen av testen til de tyske ekspertene.

Meget romslig modell

Noe av det mest bemerkelsesverdige ved Caso AF 200 er modellens størrelse. Kapasiteten er på hele 2,5 kilo som betyr at man kan lage veldig store porsjoner. Når det kommer til pommes frites vil det bety over 10 porsjoner av gangen.

Caso AF 200 vil derfor være et åpenbart valg for store husstander og til gjester. Spesielt vil barna elske de hjemmelagde pommes fritesene. Caso AF 200 bruker varmluft til å fritere ingrediensene. Det er kun tilsatt veldig lite olje slik at man slipper å være redd for at pommes fritesene blir usunne.

For best mulig resultat er Caso AF 200 utstyrt med en varmlufts-sirkulasjonsteknologi med høyhastighet.

Sett timer og temperatur

For en så allsidig bruk som mulig kan man fritt stille inn timer og temperatur på Caso AF 200. Man kan velge mellom temperaturer i 5 graders intervaller fra 60-200 grader, som er en veldig stor spennvidde. Timeren kan stilles inn på alt fra 1-60 minutter.

Videre har Caso AF 200 hele 6 forskjellige automatiske programmer til spesifikke matvarer. Alle disse innstillingene betyr at valgmulighetene på Caso AF 200 er meget store, og som en ekstra sikkerhet er modellen også utstyrt med auto-slukk slik at den slår seg av automatisk.

Touch-betjening på LCD-display

Caso AF 200 ligner på en stor, rund kule hvor kurven er plassert nederst og panelet øverst. Displayet er plassert øverst i midten og knappene nedenfor brukes til å styre maskinen.

Displayet er et LCD-display som viser tid og temperatur, og knappene har High End Sensor Touch-betjening. Videre er det mulig å låse maskinen slik at man ikke kommer til å trykke feil eller endre prosessen ved uhell underveis. Sikkerhets-låsen sikrer også at barn ikke kommer til skade.

Modellen har også et varmeresistent kabinett med termisk isolasjon slik at varmen blir jevn og stabil innvendig, samtidig som utsiden holdes kjølig. Interiøret er i rustfritt stål og laget for enkel rengjøring.

Fordeler

 • Utstyrt med en varmlufts-sirkulasjonsteknologi med høyhastighet
 • Mulig å stille inn temperatur mellom 60 og 200 grader
 • 6 automatiske programmer
 • LCD-display og High End Sensor Touch-betjening
Ulemper

 • Har et litt svakt pip

Utvalgte spesifikasjoner

Effekt: 1400 Watt
Kapasitet: 2,5 kg
Vekt: 4,95 kg

Her kan du se en liten introduksjonsvideo til Caso AF 200:


Philips Premium Airfryer XXL HD9867/90

✅ Beste Phillips airfryer i test 2021 ved Tekguide.no

 

Philips Premium Airfryer XXL HD9867/90

 

Philips er en verdensledende produsent innen elektronikk, og skuffer heller ikke når det kommer til airfryer-segmentet. Dette er en stilren airfryer som leveres med smarte funksjoner, og modellen kan visstnok både steke og tenke for brukeren.

Det sies at Philips Premium HD9867/90 er den eneste airfryer-modellen på markedet som kan justere både temperatur og tid automatisk mens den er i bruk. Dette gjør matlaging med airfryer enklere enn noensinne.

Funksjoner og kapasitet

Philips Premium Airfryer XXL HD9867/90 har en rekke smarte funksjoner. Modellen har blant annet Smart Sensing-teknologi, noe som innebærer at airfryeren automatisk tilpasser steketid og temperatur når den brukes.

Enheten har også såkalt fettfjerningsteknologi. Dette gjør ikke bare maten sunnere takket være 90 % mindre fett, men også sprøere! Tilbered mat som kylling-nuggets som blir mør på innsiden og knasende sprø på utsiden.

Philips Premium Airfryer XXL HD9867/90 har også Rapid Air-teknologi. Dette innebærer at varmluften som brukes til å tilberede maten har en luftstrøm som er ca. 7 ganger raskere enn på tradisjonelle airfryer-modeller.

Enheten har også god kapasitet. Airfryeren rommer 1,4 liter, og gir dermed rom for en raus mengde mat. Med timer-funksjonen kan du enkelt sikre at maten blir perfekt – hver gang!

Lekkert design

Philips Premium Airfryer XXL HD9867/90 er ikke bare funksjonell, den har også et moderne og stilrent design som passer inn på ethvert kjøkken. Med sort grunnfarge og detaljer i kobberfarge, er dette et skikkelig blikkfang på kjøkkenbenken.

Glanset overflate sikrer at modellen får et elegant og tidløst design. Er du opptatt av design, ja, da er dette en airfryer for deg!

Kan brukes til en mengde matretter

Philips Premium Airfryer XXL HD9867/90 er en frityrkoker som kan brukes til tilberedning av mange spennende matretter. Du kan i prinsippet bruke airfryeren til samme formål som en klassisk frityrkoker, bare at du her slipper å bruke olje.

Tilbered mat ved hjelp av fritering, grilling, steking eller oppvarming. Benytt modellen til å tilberede pommes frites, banan, kylling, grønnsaker og andre godbiter! Modellen har effekt på 2 225 watt, noe som gjør at den er kraftig nok til det meste.

Utvalgte fordeler ved Philips Premium Airfryer XXL HD9867/90

Stilrent design
Smart Sensing-teknologi for automatisk justering av temperatur og tid
Rapid Air-teknologi for raskere luftstrøm
God kapasitet
Jevn steking


Hva er en airfryer?

Hewise.com skriver at en airfryer grunnleggende sett er en kjøkkenmaskin som tilbereder ingredienser ved å sirkulere varmluft rundt via en mekanisk vifte med høy fart. Dette tilbereder maten nøyaktig slik du vil ha den. Den jevne varmen sørger for at du får en sprø skorpe. Man tilfører litt olje – ofte kun 1 spiseskje – før maten tilberedes i en kurv over et brett som oljen kan dryppe ned på. Man kan selv sette timer og temperatur etter hva slags mat man tilbereder.

Det finnes mange slags oljetyper på butikken og egentlig kan man bruke alle typene, men olivenolje, rapsolje og solsikkeolje fremheves ofte som de beste til airfrying. Det er også mulig å benytte olje med smak dersom man ønsker å lage en spesiell smaksvariant.

De forskjellige modellene har forskjellige mål når det kommer til kapasitet, men det er mest normalt med en kapasitet på 1 kilo eller mer: Da kan man lett kokkelere et helt måltid til hele familien med airfryeren. Noen modeller kan også romme opptil over 2 kilo.

Enkelte modeller klarer alt arbeidet selv mens man på andre av og til må riste kurven for å sikre at oljen dekker alle ingrediensene. I de fleste tilfellene er det heller ikke nødvendig å forvarme maskinen. Mange av modellene har avtakbare deler som tåler en tur i oppvaskmaskinen.

De fleste modellene har også et internt nedkjølingssystem som sørger for å kjøle ned airfryeren umiddelbart etter bruk.

Som en ekstra bonus blir det heller ikke mye søl ved bruk av en airfryer da det ikke blir noen oljesprut, i tillegg til at selve luften på kjøkkenet holdes fri for stekos.

airfryer

Sunt og sikkert alternativ

Metoden i en airfryer står i en sunnere kontrast til de tradisjonelle frityrgrytene hvor maten blir tilberedt med store mengder olje. Man kan lett spare omkring 80% fett ved å bruke en airfryer.

Det er spesielt populært å lage pommes frites med en airfryer da fettinnholdet her er på under 3%. Til sammenligning inneholder den samme retten tilberedt i en vanlig ovn 9% fett, i en mikrobølgeovn 13% fett og i en frityrgryte 14% fett, så forskjellen er veldig tydelig.

airfryer-mad

I tillegg til pommes frites er det mulig å tilberede mange andre typer retter med de fleste airfryerne. Deriblant teller kylling, kjøtt, fisk, grønnsaker, bakverk og supper. Man kan gjerne krydre retten i airfryeren med eget valg av krydder og urter.

Å bruke en airfryer er også en trygg måte å lage mat på, for når det brukes lite olje så kan den heller ikke sprute rundt på kjøkkenet. Olje kan raskt brenne forbrukeren og gi hudskader. Dessuten er de fleste airfryere lukket under tilberedningen og er forholdsvis kjølige på utsiden slik at man ikke brenner seg dersom man kommer borti ved uhell.


Actifry eller airfryer?

Det kan være vanskelig å skille mellom begrepene ”Actifry” og ”airfryer”.

Airfryer er fellesbetegnelsen for alle de modellene som bruker varmluft og en smule olje, mens Actifry er en egen teknologi skapt av Tefal i 2007 (på verdensbasis har over 8 millioner familier en modell fra Tefal Actifry). Derfor kalles mange airfryere fra Tefal ”Tefal Actifry”.

Andre merker, for eksempel Philips, har også sine egne teknologier. Philips har Rapid Air-teknologien som sikrer best mulig kombinasjon av varmlufts-sirkulasjon, spiseskjeen med olje og varmeelementet.

Hvis du ønsker å lese en hel artikkel om Tefal Actifry så kan du med fordel lese vår Tefal Actifry testhvor vi går i dybden med denne modellen.


Hva skal du legge merke til når du skal kjøpe en airfryer?

Basert på en artikkel fra det britiske forbrukernettstedet which.co.uklister vi her noen råd til hva man bør vite og legge merke til før man kjøper en airfryer:

📏 Størrelse/kapasitet:
Hvor mange personer skal airfryeren lage mat til? De minste har en kapasitet på omtrent 800 gram (ca. 4 porsjoner pommes frites) mens de største kan romme helt opptil over 1.700 gram (tilsvarer ca. 8 porsjoner pommes frites). Jo høyere kapasitet, desto mer fysisk plass vil airfryeren kreve.

💰 Pris:
Det er stor forskjell på pris når det kommer til airfryere. Man kan få modeller for et par hundre kroner og modeller for et par tusen kroner fra både kjente og ukjente merker. Legg merke til at de billigste modellene ofte har mindre kapasitet og ofte vil produsere mat av dårligere kvalitet, men de dyre modellene kan også skuffe. Les derfor gjerne tester av de individuelle modellene før kjøp.

⏱ Timer:
De fleste airfryere har en digital timer, men noen få har en manuell timer. Det er individuelt hva man foretrekker, men en digital timer gir som regel best oversikt.

🌡 Temperatur:
Man kan stille inn temperaturen alt etter hvilken type mat man lager. Noen modeller kan settes helt ned til ca. 30 grader, men normalen er en spennvidde fra ca. 80-200 grader. Legg også merke til intervallene da mange modeller kommer med 5 graders intervaller.

🍟 Airfryer eller frityrgryte:
Man bør også overveie om man vil ha størst glede av en airfryer eller en tradisjonell frityrgryte. Fordelene ved en airfryer er at man bruker mindre fett og også slipper pommes frites som er gjennomtrukket med fett og sterk os. Dersom man vil lage pommes frites som smaker mer som de på gatekjøkkenet så kan den tradisjonelle frityrgryten leve bedre opp til forventningene.

Her kan du se en liten video som viser hvordan du enkelt kan lage sunne pommes frites på din airfryer:


Tidligere anmeldte produkter – nå utgått

Nedenfor finner du produkter vi har fremhevet tidligere. Det har ikke vært mulig for oss å indentifisere forhandlere av disse modellene, men vi har beholdt dem i artikkelen i tilfelle informasjonen skulle være til nytte for deg som leser.

 


OBH Easy Fry Classic airfryer

✅ 4.6 rating ud av 1872 reviews ved Amazon

OBH Easy Fry Classic airfryer

OBH Easy Fry Classic er en tidløs og stilren airfryer som også er budsjettvennlig. Denne rimelige modellen er kanskje billig, men det betyr ikke at det skorter på smarte funksjoner og brukervennlige løsninger.

Med OBH Easy Fry Classic kan du blant annet se frem til fire spennende matlagingsprogrammer, stor kapasitet og en genial timer-funksjon. Du kan bruke modellen til å tilberede alt fra pommes frites og fisk, til kjøtt og grønnsaker.

Funksjoner og kapasitet

OBH Easy Fry Classic byr på smarte funksjoner. Med timer-funksjonen kan du enkelt få beskjed når maten er ferdig, og timeren kan stilles inn på opptil 60 minutter. Denne airfryeren har dessuten et flott kontrollpanel der du kan velge mellom ulike programmer.

De fire forhåndsinnstilte programmene gjør det enklere å tilberede alt fra kylling til grønnsaker på korrekt måte. Temperaturen kan tilpasses etter hva slags mat du lager, og kan justeres fra 80 til 200 varmegrader.

OBH Easy Fry Classic har også stor kapasitet. Du kan tilberede opptil 1,2 kg mat per runde, noe som betyr at du kan lage mat for rundt seks personer av gangen. Det er med andre ord uproblematisk å invitere gjester på knasende sprø frityrmat med denne modellen!

Ved hjelp av varmluft kan du tilberede mat med mindre fett enn du ellers ville ha gjort, noe som gjør denne airfryeren til et sunt valg.

Moderne design

OBH Easy Fry Classic har et enkelt og flott design. Den elegante utformingen gir modellen et tidløst og samtidig moderne preg. Denne airfryeren tar seg utvilsomt bra ut på kjøkkenbenken, enten du har klassisk eller moderne stil hjemme.

Modellen er helsort og har blank overflate. Den lille OBH Nordica-logoen sørger for at airfryeren oser av kvalitet! Det er få knapper å forholde seg til, noe som gjør modellen brukervennlig og enkel å forholde seg til.

Tilbered mat til hele familien – raskt og effektivt

Med OBH Easy Fry Classic kan du enklere enn noen gang tilberede knasende sprø frityrmat til ca. seks personer. Tradisjonelt sett kan det å lage frityrmat være en tidkrevende og grisete prosess med mye fett. Her kan du få et like smakfullt resultat, bare uten olje!

Tilbered for eksempel pommes frites, kylling-nuggets, fish and chips eller noe annet godt, og imponer gjestene dine med rask servering.

Fordeler

 • Romslig kurv og høy kapasitet
 • Tidløst og enkelt design
 • Lag mat med lite eller ingen olje
 • Fire programmer
 • Timer-funksjon
Ulemper

 • har ikke skjerm

Utvalgte spesifikasjoner

Kapasitet: 4,2 L
Effekt: 1400 Watt
Vekt: 5 kg


HAWS Air Fryer – Stor verdi for pengene

 

HAWS Air Fryer

 

HAWS Air Fryer er en airfryer som lar deg tilberede mat med samme kvalitet som et profesjonelt gatekjøkken. Med denne brukervennlige modellen kan du blant annet tilberede fritert banan, pommes frites, nuggets og kyllingvinger på 1-2-3!

Med HAWS Air Fryer får du mye for pengene. Modellen er budsjettvennlig, og passer derfor midt i blinken for alle som ønsker et billig alternativ til langt dyrere modeller. På tross av gunstig pris, har HAWS Air Fryer smarte funksjoner du ganske sikkert vil sette pris på.

Funksjoner og kapasitet

HAWS Air Fryer har et lekkert touch-display med mange spennende valgmuligheter. Selv om modellen byr på mange funksjoner, er den enkel å ta i bruk. Hver funksjon representeres nemlig av et beskrivende symbol, slik at du vet hva du skal trykke på for å sette i gang.

Du kan velge mellom åtte forhåndsinnstilte matlagingsprogrammer, inkludert egne programmer for å tilberede reker, biff, pommes frites eller andre ingredienser. Det finnes også et eget program for oppvarming av mat, noe som er praktisk.

Enheten har også en timer-funksjon, slik at du enkelt kan stille inn tiden og varsles når maten er ferdig. På displayet får du full oversikt over alt fra temperatur til tid. HAWS Air Fryer er enkel å bruke, og du kan trekke ut beholderen ved å dra i håndtaket.

HAWS Air Fryer rommer 5,5 liter, og har en effekt på 1 400 watt. Dette gir deg god kapasitet til å lage mat til flere personer på én og samme tid.

Flott design

HAWS Air Fryer er rimelig og full av gode funksjoner, men kan også vise til et lekkert design. Den elegante, sorte overflaten er blank og stilren. Det nøytrale designet gjør at modellen glir rett inn med resten av interiøret. Denne kan fint stå fremme på kjøkkenbenken!

Hele airfryeren er svart, med unntak av håndtaket som er grått. Dette utgjør en fin kontrast til resten av enheten. Displayet er over kurven der du legger maten, og gir deg full oversikt over alle nødvendige parametere.

Enkelt å vaske beholderen

Når du skal lage frityrmat får du kanskje assosiasjoner til fettsøl og lignende. Med HAWS Air Fryer kan du imidlertid lage mat uten fett (eller i det minste med lite fett), noe som reduserer mengden søl på kjøkkenet.

Så snart maten er ferdig tilberedt, kan du ta maten ut beholderen og vaske den. Du kan vaske den for hånd, eller putte den i oppvaskmaskinen. 

Fordeler

 • Nøytralt og flott design
 • Prisgunstig
 • God kapasitet på 5,5 liter
 • Funksjonsrik: Åtte forhåndsinnstilte funksjoner
 • Digitalt display med brukervennlige symboler
Ulemper

 • Passer best til serveringer for 2 personer

Utvalgte spesifikasjoner

Vekt: 5,57 kg
Kapasitet: 5,5 L
Effekt: 1400 Watt


Tefal Actifry 1 kg

✅ 4 av 5 stjerner hos den britiske avisen Daily Mail
✅ Anbefalt av det britiske testnettstedet Goodhousekeeping.co.uk
✅ Toppscorer hos det svenske testnettstedet Smartson.se
✅ 4,2 av 5 stjerner hos forbrukerne på Amazon.co.uk

Tefal Actifry airfryer

.

Tefal Actifry 1 kg er et av produktene i Tefals Nutricious & Delicious serie, og dermed hører Tefal Actifry 1 kg til blant de produktene fra Tefal som er med på å redusere det daglige fettinntaket. Felles for serien er at den har som formål å produsere fettfattig, sunn og deilig mat.

Tefal Actifry 1 kg har blitt testet både av den britiske avisen Daily Mail, det svenske testnettstedet Smartson.se og britiske Goodhousekeeping.co.uk. Ekspertene er alle enige i at modellen er en veldig god airfryer. Brukerne er også enige i ekspertenes vurderinger.

Tefals airfryer har nærmest fått en slags kult-status blant mange forbrukere og på Facebook finnes det store grupper hvor folk deler oppskrifter og erfaringer.

Velsmagende og fettfattig

Tefal Actifry 1 kg er laget med Tefals patenterte Actifry-teknologi som sørger for en revolusjonering av frityrgryten ved bruk av langt mindre fett. Faktisk kan kun 1 skje med olje (14 ml) på Tefal Actifry 1 kg rekke til hele 1 kg pommes frites.

Modellen har blitt testet innenfor tilberedning av hjemmelagde pommes frites og ekspertene mener de blir både sprø og knasende ved bruk at Tefal Actifry 1 kg.

Fremgangsmetoden er veldig enkel: Skjær potetene i tynne staver, legg de i gryten, hell over en spiseskje olje, lukk lokket og sett tiden etter mengde poteter og størrelsen på stavene. Deretter skjer alt automatisk da modellen jobber av seg selv.

Allsidig airfryer

Tefal Actifry 1 kg kommer med en medfølgende brukermanual som både informerer og forklarer airfryer-prosessen. Her er det er mange idéer til nye retter, og så fort man har blitt komfortabel med å bruke Tefal Actifry 1 kg så finnes det oppskrifter på både forretter, hovedretter og desserter.

Ekspertene noterer seg også at Tefal Actifry 1 kg er utrolig allsidig og tilføyer at modellen kan tilberede alt fra pølser, kylling, fisk, grønnsaker, karriretter og supper.

Tilberedningen kan skje både med friske og frosne retter. Det er også en mulighet å laste ned Tefals Actifry app som åpner opp for enda flere idéer til retter og gir mer informasjon.

Nok til 4-5 personer

Brukervennligheten er et annet aspekt som Tefal Actifry 1 kg får mye skryt for. Dersom man lar intuisjonen lede an så er det lett å komme i gang og modellen er veldig enkel å bruke – også den aller første gangen. Bruksanvisningen svarer på de fleste spørsmål man skulle ha. Modellen er utstyrt med et vindu slik at man selv har mulighet for å holde et øye med tilberedningen.

Makskapasiteten på Tefal Actifry1 kg er åpenbart 1.000 gram, noe som burde holde til 4-5 personer. Dersom man har en større husstand finnes det en variant som kan romme 1.500 gram.

Utover dette er Tefal Actifry 1 kg utstyrt med Tefals vanlige non-stick belegg som sørger for at hverken mat, olje eller matrester brenner seg fast. Som en ekstra bonus på rengjøringsområdet kan de forskjellige avtakbare delene tåle oppvaskmaskin.

Utvalgte fordeler ved Tefal Actifry 1 kg:
Utstyrt med Tefals patenterte Actifry-teknologi
Modell i Tefals Nutricious & Delicious serie
1 spiseskje olje (14 ml) er nok til 1 kilo pommes frites
Medfølgende brukermanual med oppskrifter og mulighet for å laste ned Tefals app
Non-stick belegg


FAQ – Ofte stilte spørsmål

🤩 Hvilke Airfryer har fått de beste anmeldelsene?

Cosori Premium Airfryer, Cosori Premium Smart Airfryer og Philips Premium Airfryer XXL

🤓 Hvordan er maskinene blitt testet?

Frityrgrytene er blitt vurdert ut ifra hvor raskt de blir klare til bruk og hvor jevnt de tilbereder matvarene. De vurderes også på brukervennlighet; hvor enkle de er å bruke og rengjøre. Til slutt ses det på modellenes energiforbruk.

🤔 Hvordan velger jeg den riktige modellen?

For å velge den modellen som passer best til dine behov anbefales det at du ser på maskinens kapasitet, om den kommer med en innebygd timer og hvor stor spennvidden i temperaturinnstillingene er.


Airfryer Test – Disse kildene har vi brukt:

Det danske forbrugerråd Tænk 🇩🇰

Det danske forbrukerrådet utfører grundige tester og sammenligninger av hverdags- og forbrukerprodukter. Her er det snakk om en test av 12 frityrgryter i alle prisklasser og fra både kjente og mindre kjente merker.

Du kan lese mer om testen her, men full tilgang krever abonnement. Det er også mulig å kjøpe seg tilgang til enkelte individuelle tester.


Det svenske forbrugerråd Råd & Rön 🇸🇪

Det svenske forbrukerrådet Råd & Rön utfører også tester av forskjellige produkter som forbrukerne anvender i hverdagen. Til denne artikkelen har vi sett nærmere på en test av hele 19 frityrgryter hvor forbrukerrådet har gjennomtestet og vurdert modellene på flere forskjellige områder.

Du kan lese mer om testen her, men full tilgang krever abonnement. Det er også mulig å kjøpe seg tilgang til enkelte individuelle tester.


Daily Mail 🇬🇧

Daily Mail er en Storbritannias nest mest solgte tabloidavis fra 1896 som fremdeles utgis hver dag. Her skrives det både om nyheter, sport og underholdning – men også forbrukerstoff har en plass i avisen. Her testes en airfryer fra Tefal. Les mer her.


Dinside.no 🇳🇴

Dinside.no er et forbrukernettsted som skriver bredt om forbrukerstoff. Hovedsakelig jobber nettstedet med motor, data, mobil og bolig. Her har de testet en airfryer fra Philips. Les mer her.


Goodhousekeeping.co.uk 🇬🇧

Dette britiske nettstedet både tester og skriver om forskjellige produkter som har med hus og hage å gjøre. Det er ikke snakk om en egen test av frityrgryter, men nettstedet har jevnlig testet et utvalg diverse kjøkkenprodukter. Her er det snakk om en test av en airfryer fra Tefal. Les mer her.


Smartson.se 🇸🇪

Svensk testnettsted hvor forskjellige forbrukerprodukter blir testet. Forbrukerne kan også selv være med på å teste produkter og anmelde de. Her er det snakk om en test av en airfryer fra Tefal. Les mer her.


Testberichte.de 🇩🇪

Dette tyske nettstedet samler forskjellige tester og brukeranmeldelser og analyserer de. Deretter danner nettstedet sin egen faglige mening og gir en samlet poengsum. Her er det snakk om tester av både airfryere fra Philips og Caso. Les mer her.


The Independent 🇬🇧

Avisen er en av de største og mest omfangsrike, britiske avisene. Det skrives blant annet om nyhetsstoff, sport, politikk og utland, men forbrukerstoff har også fått en plass i avisen. I denne testen har de testet 9 airfryere. Les mer her.


Trustedreviews.com 🇺🇸

Nettstedet bringer daglige og detaljerte ekspertvurderinger av elektroniske forbrukerprodukter samt ytterligere analyser. Her har én enkelt airfryer fra Philips blitt gjennomtestet og deretter er det blitt skrevet en detaljert anmeldelse. Les mer her.


Which.co.uk 🇬🇧

Englands største forbrukermagasin med nesten 700.000 magasinabonnenter. Which? er til for forbrukerne og målet er å utgjøre en forskjell for forbrukerne. Which? tester jevnlig forskjellige husholdningsprodukter og her er det snakk om en test av en airfryer fra Tefal. Les mer her, men full tilgang til testene krever abonnement.


Forbrugeranmeldelser ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Utover de ovenstående testene har vi også sett på brukeranmeldelser på Amazon.co.uk. Vi har sett nærmere på et par airfryere og undersøkt hva de vanlige forbrukerne mener om modellene. Les mer her.

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere