Airfryer - Best i test: Ultimate guide til de beste airfryerne

Ifølge vår research og analyse Vi har valgt produkter som scorer høyt på parametrene vi vurderer dem på, men ikke en uttømmende liste over alle produktene på markedet

SENESTE ENDRING: november 16, 2023.
Annonse

Artikkelen er basert på research, men inneholder sponsede elementer inkludert annonseringslenker, derfor må artikkelen betraktes som en annonse.

Airfryer - Best i test: Ultimate guide til de beste airfryerne

Utvalget av produkter er basert på analyser og research..., men artikkelen inkluderer kun produkter som tilbys av våre kommersielle partnere. Artikkelen er derfor en annonse. Les her hvordan sponsede partnerskap påvirker rekkefølgen på produktene våre. Les mer

Bruk av airfryer er et sunnere alternativ til de tradisjonelle frityrkokerne, hvor man må bruke store mengder olje.  En airfryer tilbereder/friterer maten ved bruk av varmluft, og med mye mindre olje enn ved bruk av tradisjonelle frityrkokere.

Legg merke til at det er forskjell på “airfryer” og “actifry”. Airfryer er en samlebetegnelse for maskinene som bruker varmluft og mindre olje for å tilberede/fritere mat, mens Actifry er en teknologi laget av Tefal.

Vi har funnet de beste airfryerne i følge forburker- og ekspertanmeldelser, slik at du lettere kan velge den airfryeren som passer best for deg. I tillegg har vi funnet de beste prisene og laget en kjøpsguide, slik at du kan ta det riktige valget.

Seneste endring:

Den 16/11/2023 oppdaterte vi artikkelen vår om de beste airfryers med Cosori Premium II Plus, en stor modell med 11 funksjoner og spesiell ADAPTIQ-teknologi for rask tilberedning.

Tidligere endringer:

8. juni 2023

Vi har brukt begynnelsen av 2023 på å oppdatere produktanmeldelser av Philips HD9650/90 XXL, Ninja Foodi Max AG551EU, Princess Aerofryer Digital Deluxe, 4.5 L, Severin digital Airfryer XL, Champion AeroFryer XXL airfryer , Caso AF 200 og Philips Premium XXL HD9867/90. Vi har gjennomgått de siste ekspert- og forbrukeranmeldelsene for å gi deg den mest aktuelle og oppdaterte informasjonen.

Philips HD9650/90 XXL Airfryer ble i 2021 kåret til testvinner av T3.com. Den har fått positive tilbakemeldinger fra Bbcgoodfood.com, og den har henholdvis 4,7/5 og 4,5/5 stjerner ifølge Googles og Amazons samling av forbrukeranmeldelser. Vi har inkludert Ninja Foodi Max AG551EU på grunn av svært gode resultater i eksperttester og gode anmeldelser. Den er testvinner hos Which.co.uk, “Editor’s Choice” hos TechAdvisor.com, og den anbefales av Bbcgoodfood.com og Techradar.com, der den også har fått høy score.

10. april 2023

Vi har gjort omfattende undersøkelser og analyser av produktenes spesifikasjoner og funksjoner for å kunne lage en detaljert sammenligning. Som et resultat av dette har vi utvidet artikkelen med en sammenligningstabell som gir en grundig oversikt over viktige produktegenskaper, spesifikasjoner og bruker- og ekspertanmeldelser. Formålet med tabellen er å gi deg en bedre forståelse av airfryers i artikkelen vår, slik at du kan ta en mer informert beslutning.

test-guiden

En test-guide som denne er en artikkel som analyserer produkter via en gjennomgang av bl.a. anmeldelser og tester.

De 9 beste airfryers i testguiden 2023:

Vis mer +

Vis mindre -

Slik vurderer og utvelger vi produkter

Vi sammenligner en rekke anerkjente produkter og merker, og vi har partnerskap med mange store forhandlere. Selv om dette kan ha innflytelse på utvalget av produkter til artiklen, er våres anbefalinger basert på redaksjonens profesjonelle vurdering av de beste produktene.

Vårt forskningsteam vurderer produkter på parametre som:

  1
 • Produkttester fra ekspertkilder og forbrukermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser av produktet
 • 3
 • Produktets egenskaper og spesifikasjoner
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Kunnskap og data på hva våre lesere foretrekker

Ovennevnte holdes opp mot pris og kvalitet. Det er viktig å nevne at rekkefølgen ikke representerer en rangering av produkter, men snarere en gjennomgang av noen av de beste produktene for ulike behov.

Våre merkelapper som "Best i budsjettklassen", "Beste trådløse modell", "Mye for pengene" osv. er en individuell, uavhengig vurdering av den research-ansvarlige basert på den nevnte metoden på det aktuelle tidspunktet.

Oversikt: Stor sammenligning av utvalgte airfryers

Se hele tabellen

5 ting du bør vurdere før du kjøper airfryer

 • Kapasitet

  Antall liter airfryeren kan romme bestemmes av hvor stort volum den har innvendig. Airfryere kommer i forskjellige størrelser, og de mindre rommer vanligvis 1 liter til 3 liter. En mindre størrelse er fint hvis du vil bruke airfryeren til matlaging for kun én person. Hvis du vil lage mat til en familie eller en gruppe mennesker, bør du vurdere en større størrelse som kan romme 3-5,5 liter. De største airfryerne kan romme 6 liter eller mer. Noen airfryere har til og med to kurver slik at du kan tilberede to forskjellige retter samtidig. Når du velger en airfryer bør du vurdere hvor mye plass du har til rådighet og hva du vil bruke den til.

 • Styrke

  Airfryere bruker rundt 800 til 1500 watt, så du bør være sikker på at kjøkkenuttaket ditt kan håndtere det. For mindre airfryere kan du regne med en effekt på rundt 800 watt for 1 liter, og opp til litt over 1000 watt for 2 liter. Effekten for mellomstore airfryere bør være rundt 1300-1500 watt, og for større tradisjonelle airfryere med stor kapasitet, bør du se etter wattstyrken på rundt 1700 eller mer. Airfryere med høyere wattstyrke vil kunne nå høyere temperaturer og tilberede maten raskere.

 • Funksjoner

  Airfryere kommer med forskjellige forhåndsinnstillinger og alternativer, så det er viktig å finne en som har alle  funksjonene du trenger. Hvis du for eksempel er veganer, trenger du kanskje ikke en airfryer med funksjoner dedikert til å tilberede kjøtt. En annen ting å vurdere er temperaturkontrollen til maskinen.

  Noen airfryere har en innstilt steketemperatur, mens andre lar deg kontrollere temperaturen selv. Dette kan være viktig hvis du vil at airfryeren skal tilberede matvarer som nuggets eller chips. Tenk også på hva slags timer du vil ha på maskinen din. Noen kommer med digitale timere, mens andre har manuelle timere. Digitale timere gir mer presis lesing av tiden. En airfryer bør rengjøres etter hver gang den brukes, og noen foretrekker om de kan vaske stekekurven i oppvaskmaskinen, noe som er mulig med de fleste airfryere.

 • Pris

  Dyrere alternativer koster ca 3.250 kr. eller mer, og består av materialer av høyere kvalitet. De kommer vanligvis med unike funksjoner som gjør matlagingen enklere (for eksempel ekstra smarte funksjoner), og egner seg for tilberedning av større mengder mat. Det rimeligere alternativet koster rundt 850 kr og er generelt ideelle for å lage mindre mengder mat. Disse har ofte også færre funksjoner og et enklere design.

 • Forbruker- og ekspertanmeldelser

  Det er lurt å se på hva tidligere kunder har å si om airfryeren og hvor effektivt den har fungerte for dem. Forbrukeranmeldelser kan fortelle deg om enheten er enkel å bruke, om den har brukervennlige funksjoner og om maten ble god. Ekspertvurderinger sier noe om hvor god modellens kapasitet er, sammenligner modeller og vurderer de opp mot forgjengerne eller markedet. Forbruker- og ekspertanmeldelser er inkludert nedenfor for å hjelpe deg med å bestemme hvilken airfryer som er best for deg.

arrow-more

ONYX Cookware™ Airfryer - kompakt modell med unik luftteknologi

Mye for pengene

Disse merkelappene er en individuell, uavhengig vurdering av research-ansvarlige basert på den nevnte metoden på det aktuelle tidspunktet.

test-guiden

Se priser og tilbud på ONYX Cookware™ Airfryer:

 • Rask luftsirkulasjon med spesiell teknologi
 • Superrask matlaging med 80-90% mindre fett/olje
 • 5 liters kapasitet i kompakt størrelse

Forbrukerlivs vurdering

Forbrukerliv anbefaler airfryeren fra ONYX Cookware™ dersom du trenger en modell med middels til høy kapasitet. Selve kurven har plass til maks 5 liter, noe som nok av plass til å lage ulike retter med den raske luftsirkulasjonen.

Denne modellen sikrer en jevn tilberedning av maten, og du kan kontrollere prosessen på den digitale skjermen. Airfryeren har også et non-stick belegg som gjør rengjøringen enkel, men du kan kun kjøpe airfryeren gjennom produsentens egen nettside.

Fordeler

 • Brukervennlig digital skjerm
 • Rask og enkel å bruke
 • Jevn varmefordeling
 • 8 forskjellige programmer
 • Kurv med slitesterkt non-stick belegg

Ulemper

 • Kan kun kjøpes gjennom produsentens nettbutikk

Hvis du har lyst til at matlagningen skal gå raskt, og uten å måtte bruke overflødig mye olje, bør du vurdere airfryeren fra ONYX Cookware™. Den bruker en unik teknologi hvor varmluft sirkuleres effektivt og jevnt for best mulig tilberedning av maten. Dette er en kompakt modell, men det er likevel plass til 5 liter i kurven. Når maten er klar har airfryeren en automatisk slå-av-funksjon.

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av ONYX Cookware™ Airfryer

Spesifikasjoner

 • Kapasitet: 5 L
 • Strøm: 1500 w
 • Vekt: 4,3 kg
 • Dimensjoner (bxdxh): 27 x 28 x 31 cm
 • Manuell/digital: Digital
 • Timer
 • automatisk avstenging

God kapasitet i kompakt størrelse
Airfryeren fra ONYX Cookware™ har et kompakt design som ikke tar mye plass på kjøkkenbenken. Innvendig utnyttes plassen optimalt, hvor kurven har en maksimal kapasitet på 5 liter. Det er derfor en middels til stor modell sammenlignet med andre modeller på markedet

Kurven har non-stick belegg og er derfor enkel å rengjøre og vedlikeholde. Non-stick belegget gjør at maten ikke brennes frast i kurven, og det blir derfor enklere å skylle bort matrester etter bruk. Kurven kan settes i oppvaskmaskinen, mens maskinen kan tørkes av med en fuktig klut før den er klar til bruk igjen.

Smart digitalt display og effektiv luftsirkulasjon
Med ONYX Cookware™ har du gode muligheter til å tilberede forskjellige type retter. Dette fordi du kan stille inn maskinen på 8 forskjellige programmer. Denne airfryeren er både rask og enkel å bruke for alle.

Med 1500 W kan du raskt og enkelt tilberede mat i denne airfryeren, og du kan bruke det digitale displayet til å stille inn og holde styr på tiden og tilberedningsprosessen. Temperaturen kan nå opptil 200 °C, med unik teknologi som sørger for at varmen fordeles jevnt med luftsirkulasjon.

Når maskinen er ferdig vil en automatisk slå-av-funksjon forhindre at maten brenner seg, sløsing av energi og risiko for brann. Dette gir en ekstra trygghet om du gjør andre ting på kjøkkenet samtdidig, mens airfryeren tilbreder sprø potetbåter eller godt gjennomstekt kjøtt.

Mer om ONYX Cookware™ Airfryer

Spesifikasjoner

 • Kapasitet: 5 L
 • Strøm: 1500 w
 • Vekt: 4,3 kg
 • Dimensjoner (bxdxh): 27 x 28 x 31 cm
 • Manuell/digital: Digital
 • Timer
 • automatisk avstenging
Les mer om ONYX Cookware™ Airfryer på Onyx Cookware NO

Philips HD9650/90 XXL - stor airfryer med TurboStar-teknologi for redusert fettmengde

Airfryer - Best i test på T3.com

Disse merkelappene er en individuell, uavhengig vurdering av research-ansvarlige basert på den nevnte metoden på det aktuelle tidspunktet.

test-guiden
 • check Høy vurdering på 4.5/5 stjerner på BBCgoodfood
 • check 2021 Testvinner hos T3.com
 • check 4,7/5 hos Google Shopping
 • check 4,5/5 hos Amazon

Se priser og tilbud på Philips HD9650/90 XXL:

 • XXL størrelse for hele familien
 • Rapid Air-teknologi
 • Twin TurboStar-teknologi

Forbrukerlivs vurdering

Denne modell har TurboStar-teknologi som reduserer fettmengden i maten. I tillegg er den enkelt å rengjøre på grunn av den brukervennlig kurven, og den har plass til 6 middagsporsjoner. Dette er altså en svært funksjonell og romslig airfryer.

Vi må imidlertid nevne noen ulemper. Denne modellen er noe mer “bulkete” og tyngre i designet, og har noe høyere støynivå. Likevel har Philips HD9650/90 XXL Avance svært stor kapasitet til å være en airfryer, og derfor vil den også koste litt ekstra. På grunnlag av dette er denne airfryeren vårt beste premium-valg.

Fordeler

 • QuickClean-kurv med non-stick overflate som tåler oppvaskmaskin
 • Svært romslig
 • Hold-varm-funksjon
 • Funksjon for fettreduksjon
 • Familievennlig kapasitet på 6 middagsporsjoner

Ulemper

 • Mangler oversatte instruksjoner
 • Tar stor plass

Philips HD9650/90 XXL Advance er en slitesterk airfryer med stor kapasitet. Den er derfor ideell for store familiemiddager. Den har også en svært nyttig funksjon som gjør at maten kan holdes varm etter at den er ferdig tilberedt.

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Philips HD9650/90 XXL

Spesifikasjoner

 • Kapasitet: 7,3 L
 • Strøm: 2225 w
 • Vekt: 8.1 kg
 • Dimensjoner (bxdxh): 43,3 x 32,2 x31,5 cm
 • Manuell/digital: Manual
 • Timer
 • automatisk avstenging

Funksjoner og kapasitet
Airfryeren Philips HD9650/90 XXL rommer hele 7,3 liter, noe som gjør det mulig å tilberede store mengder mat av gangen. Med effekt på 2 225 watt går matlagingen som en lek, og du kan tilberede alt fra pommes frites til kjøtt og desserter. Dette er den kraftigste og raskeste airfryer-modellen fra Philips, og den byr på en rekke smarte funksjoner. Modellen har blant annet Twin TurboStar-teknologi, som betyr at varm luft virvles hurtig rundt i beholderen.

Med jevn og kraftig varme, samt direktevarme øverst, kan du tilberede mat med en herlig, gyllen overflate. Innsiden derimot, forblir saftig og mør. TurboStar-funksjonen sørger også for at du kan lage mat med en minimal mengde fett. Overskuddsfett fanges av funksjonen for fettreduksjon, og kan enkelt fjernes i etterkant. Du kan tilberede 1,4 kg pommes frites på en gang. Bruk maskinen til baking, grilling, steking eller fritering ved hjelp av et lite tastetrykk.

Fem tilberedningsprogrammer
Philips HD9650/90 Airfryer har en digital skjerm der du enkelt kan velge mellom fem forhåndsinnstilte matlagingsprogrammer. Dette gjør det enkelt å lage mat, enten du skal tilberede grønnsaker, fisk eller kjøtt. Maskinen har også en hold-varm-funksjon, som gjør at du kan holde maten varm etter tilberedning og frem til servering. På toppen av dette følger det med et oppskriftshefte med lekre oppskrifter!

Enkel å vaske
Airfryer XXL HD9650/90 fra Philips er enkel å rengjøre, takket være deler som tåler oppvaskmaskin, og en kurv med non-stick-belegg, som forhindrer at mat fester seg til kurven. Ta kurven ut av maskinen etter bruk, og plasser den i oppvaskmaskinen. Enkelt og greit! Du kan selvfølgelig vaske kurven for hånd også.

Hva sier forbrukere og eksperter om Philips HD9650/90 XXL?

Denne airfryeren fra Philips har fått gode vurderinger av både forbrukere og eksperter. Ifølge Googles samling av forbrukeranmeldelser har den 4,7/5 stjerner, og på Amazon har den 4,5/5 stjerner. Her ligger fokuset hovedsakelig på positive egenskaper ved airfryeren, slik som rask oppvarmingstid, god kvalitet på materialene den er laget av, og at den har stor kapasitet -som gjør det mulig å lage mat til fester og større familiesammenkomster.

Når det gjelder ekspertanmeldelser har denne airfryeren fått svært gode tilbakemeldinger hos Bbcgoodfood og T3.com. I 2021 ble den også kåret til testvinner hos T3.com. Her fikk den blant annet skryt for sin evne til å tilberede et bredt utvalg mat, slik som pommes frites, kyllinglår og vårruller -med smakfulle og sprø resultater. Hos T3.com nevnes det også at du kan tilberede en hel kylling med Philips HD9650/90 XXL Avance, samt andre typer kjøtt og fisk, takket være airfryerens enkle knapper.

Philips HD9650/90 Airfryer XXL Avance har også blitt testet og anmeldt av Healthfryers og Bbcgoodfood. I begge testene fremheves airfryerens evne til redusere fettmengden i maten, så vel som resultatene ved tilberedning av lammekoteletter -som de klarte å lage på 12 minutter ved 200 grader.

Mer om Philips HD9650/90 XXL

Spesifikasjoner

 • Kapasitet: 7,3 L
 • Strøm: 2225 w
 • Vekt: 8.1 kg
 • Dimensjoner (bxdxh): 43,3 x 32,2 x31,5 cm
 • Manuell/digital: Manual
 • Timer
 • automatisk avstenging

Se YouTube-videoen nedenfor for å få et visuelt innblikk:

Les mer om Philips HD9650/90 XXL på Philips

Ninja Foodi Max AG551EU - multifunksjonell og stor airfryer med stor kurv

Airfryer - Best i test

Disse merkelappene er en individuell, uavhengig vurdering av research-ansvarlige basert på den nevnte metoden på det aktuelle tidspunktet.

test-guiden
 • check Testvinner av britisk uavhengig testpanel
 • check TechAdvisor " Redaktørens valg " - med 4.5/5 stjerner
 • check 5/5 hos Bbcgoodfood
 • check Anbefalt av Techradar
 • check 4,8/5 stjerner hos Amazon

Se priser og tilbud på Ninja Foodi Max AG551EU:

 • 2-i-1 - grill og frityrgryte
 • Cyclonic Air Technology
 • 6 kokefunksjoner i én

Forbrukerlivs vurdering

Vi synes Ninja AG551EU er et godt valg for alle som leter etter en smart airfryer med mange gode funksjoner, slik som den smarte temperaturmåleren. Den gjør det mulig å følge med på og justere temperaturen, slik at maten tilbredes optimalt. Denne modellen har også en svært høy wattstyrke, på 2460 W, som er den høyeste blant de airfryerene vi har undersøkt.

Dette samsvarer godt med det forbrukerne sier, nemlig at man kan tilberede en stor frokost på litt over 10 minutter. I tillegg til steking, kan denne modellen også bake, tørke og varme opp mat. Derfor synes vi den fortjener en god anbefaling og en plass høyt opp på vår liste. Modellen er imidlertid litt tung i forhold til andre modeller, og den mangler oppbevaring til ledning, som kan være litt upraktisk.

Fordeler

 • 2460W strøm reduserer matlagningstiden
 • Stor grillplate
 • Avtakbare deler tåler oppvaskmaskin
 • Brukervennlig maskin
 • Høy kvalitet

Ulemper

 • Ingen ledningsoppbevaring
 • På den tyngre siden

Den største fordelen med Ninja AG551EU er at den har et digitalt steketermometer. Dette gjør at du kan tilberede maten nøyaktig slik du ønsker, uten å måtte bekymre deg for at maten blir over- eller understekt. Med denne airfryeren trenger du altså ikke bruke et manuelt termometer eller kun stole på forhåndsinnstillinger.

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Ninja Foodi Max AG551EU

Spesifikasjoner

 • Kapasitet: 3,8 L
 • Strøm: 2460 w
 • Vekt: 10,18 kg
 • Dimensjoner (bxdxh): 39 x 41 x 27 cm
 • Manuell/digital: Digital
 • Timer
 • automatisk avstenging

2460W effekt
Hvis du leter etter en kraftig airfryer som kan håndtere all slags mat, bør du sjekke ut Ninja Foodi Max AG551EU. Med en effekt på 2460 watt kan den håndtere selv de tykkeste kjøtt- eller fiskbitene. Den er også kraftigere enn de fleste airfryere når det gjelder temperatur, og den når opp til 260 grader Celsius for optimal steking.

Cyclonic Air Technology
Dette kraftige apparatet bruker Cyclonic Air Technology, som sikrer at maten tilberedes raskt og jevnt uten at du trenger å vende maten. Ninja Foodi Max AG551EU tilbyr mange alternativer, da den er utstyrt med grill-, luftstekings-, steke-, bake-, dehydrerings- og oppvarmingsfunksjoner og variabel temperaturkontroll.

Kontrollpanelet er intuitivt og enkelt å bruke, og programmering av apparatet er ikke altfor komplisert. Med den enkle berøringsskjermen kan du raskt velge et program, og velge mellom forhåndsinnstilte steketemperaturer eller stille inn dine egne.

Stor kurv og stekeoverflate
Ninja Foodi Max AG551EU har også relativt stor kapasitet, noe som betyr at du kan lage mye mat på en gang. Du kan tilberede mat til venner og familie med en kapasitet på 3,8 liters stekeplate, 3,8 liters kurv og en grillplate på på 740 cm² – en ideell størrelse for opptil 6 personer.

Hva sier forbrukere og eksperter om Ninja AG551EU?

Denne airfryeren har fått 4,8/5 stjerne hos Amazon, basert på over 5.000 forbrukeranmeldelser. Forbrukerne fremhever den romslige plassen som det beste med airfryeren – her kan man få plass til både kyllingretter, pizza eller en full frokost.

Denne modellen ble kåret til testvinner hos Which.co.uk, på grunn av det intuitive og oversiktlige kontrollpanelet og for muligheten til å tilberede kjøtt og sprøe fries. Den ble også kåret til “redaktørens valg” hos Techadvisor, og vurdert til 5/5 på Bbcgoodfood. Hos sistnevnte ble den berømt for sitt smarte matlagingssystem og for det digitale steketermometeret, som gjør det enkelt å tilbrede større kjøttstykker på en trygg måte.

I tillegg fikk airfryeren en vurdering på 4/5 hos Techradar, for sin evne til å tilberede en god og stor frokost (eksempelvis med pølser, sopp eller bacon) på mindre enn 12 minutter. De nevner imidlertid at den er litt klumpete i designet, og at den derfor egner seg best for større kjøkkenbenker.

Mer om Ninja Foodi Max AG551EU

Spesifikasjoner

 • Kapasitet: 3,8 L
 • Strøm: 2460 w
 • Vekt: 10,18 kg
 • Dimensjoner (bxdxh): 39 x 41 x 27 cm
 • Manuell/digital: Digital
 • Timer
 • automatisk avstenging
Les mer om Ninja Foodi Max AG551EU på Deal

Ninja AF300UK - best i test dobbel airfryer med to skuffer

Beste airfryer med to soner

Disse merkelappene er en individuell, uavhengig vurdering av research-ansvarlige basert på den nevnte metoden på det aktuelle tidspunktet.

test-guiden
 • check Best i test på Testhut
 • check Testvinner hos Idealhome.co.uk
 • check Toppscorer hos Tek.no
 • check TechRadar redaktørenes utmerkelse - med høy vurdering på 5/5 stjerner
 • check Rangert 'Gull' på Real Homes - med 5/5 stjerner
 • check ExpertReviews 'Beste kjøpspris' - med 5/5 stjerner
 • check 5/5 hos Trustedreviews
 • check 5/5 hos Bbcgoodfood
 • check 4,8/5 stjerner på Amazon

Se priser og tilbud på Ninja AF300UK:

 • 2 uavhengige kokeskuffer
 • Stort temperaturområde mellom 40-240 grader
 • Tilpassbar tid og temperatur i hver sone

Forbrukerlivs vurdering

Med Ninja AF300UKs to skuffer kan du raskt tilberede to forskjellige retter, eller du kan bruke den ekstra store kapasiteten til å lage mer av den samme maten på en gang. Brukervennlig digitalt kontrollpanel, kurver som tåler oppvaskmaskin og at den krever lite eller ingen olje, gjør denne modellen til et toppvalg for matlagingentusiaster.

Derfor synes vi denne airfryeren fortjener en plass på denne listen. Ekspert-testene nevner imidlertid at denne modellen er tyngre og tar mer plass en andre modeller, på grunn av at den er utstyrt med to skuffer -og til tross for at skuffene har stor kapasitet, vil du fortsatt ikke kunne tilberede en hel kylling, for eksempel. Likevel, som Techhut nevner, er denne modellen stor nok til å brødfø en hel familie, og enkel nok til at de aller fleste kan bruke den.

Fordeler

 • Brukervennlig digitalt kontrollpanel
 • Enkel rengjøringsprosess
 • Sprø matlagingsresultater
 • Kurver som tåler oppvaskmaskin
 • Lite eller ingen ekstra olje kreves
 • Hurtigfunksjon for frossen mat

Ulemper

 • Får ikke plass til veldig store porsjoner
 • Litt tungt og klumpete design

Ninja AF300UK airfryer har et bredt temperaturspenn som strekker seg fra 40-240 grader. Det betyr at denne airfryeren både kan brukes til å tilberede en rekke ulike matretter, samt til opptining av mat. Den har også seks programinnstillinger og to uavhengige skuffer i én og samme enhet.

Dette innebærer at du for eksempel kan steke kjøtt i den ene skuffen, samtidig som du tilbereder grønnsaker eller en dessert i den andre. Derfor er denne airfryeren et toppvalg for alle som ønsker seg en svært allsidig airfryer.

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Ninja AF300UK

Spesifikasjoner

 • Kapasitet: 7,6 L
 • Strøm: 2400 w
 • Vekt: 8,2 kg
 • Dimensjoner (bxdxh): 37,5 x 31,5x 35 cm
 • Manuell/digital: Digital
 • Timer
 • automatisk avstenging

Effekt på 2400 W
Ninja AF300UK er en airfryer med mye kraft. I tillegg skiller den seg fra andre modeller på markedet når det gjelder spesifikasjoner og funksjoner. Den har en imponerende effekt på 2400 W, som er høyere enn den gjennomsnittlige airfryeren på markedet (som ligger i området mellom 700 og 1500). Den har også to uavhengige skuffer med avtakbare “non-stick crisper plates”, noe som gir en total kapasitet på 7,6 liter – som vanligvis har plass til 500 g søtpotetfries eller 1 kg kylling.

MaxCrisp-modus for hurtigsteking
Denne airfryeren har mange ulike innstillinger, slik som MaxCrisp, for perfekt steking av eksempelvis fiskefileter, nuggets og fries. Den har også en gjenoppvarmingsinnstilling for oppvarming av restemat. Andre nyttige funksjoner inkluderer steke-modus som gjør at airfryeren fungere som en ovn, og bakemodus for kaker og brownies. I tillegg kan den tørke frukt og grønnsaker, ved sakte å trekke vannet ut av dem.

I tillegg har denne airfryeren en synkronisering-knapp, slik at du enten kan lage den samme maten samtidig eller synkronisere forskjellige matvarer hvis de krever forskjellige tid, temperaturer eller programmer. På denne måten kan du tilberede ulike retter samtidig. Med 15 oppskrifter i den medfølgende boken vil du også få en hel del inspirasjon til deilige retter du kan tilberede i airfryeren.

Ninja AF300UK er altså en airfryer hvor du får mye for pengene. Med sin kapasitet, høye wattstyrke og utvalg av innstillinger kan du enkelt lage mat i restaurantstil i ditt eget hjem.

Hva sier forbrukere og eksperter om Ninja AF300UK?

Ninja AF300UK airfryer er en av de høyest rangerte kjøkkenapparatene tilgjengelig på markedet, med gode anmeldelser fra både forbrukere og eksperter. I følge Googles samling av forbrukeranmeldelser og Amazon, har airfryeren en imponerende vurdering på 4,8/5. De fleste av disse anmeldelsene fremhever airfryerens gode evne til å tilberede pølser, frossen fisk, panert kylling, kjøttboller i tomatsaus og mange andre retter, som alle bekrefter airfryerens allsidighet.

Ulike tester fra en rekke kilder viser at airfryeren gjør det utmerket i test. Testhut og Idealhome har kåret den til ‘Best i Test’ på grunn av dens evne til å tilberede to forskjellige matretter, på to forskjellige måter, i hver sin kurv. Airfryeren er også et toppprodukt på den norske testsiden Tek.no, hvor det står at du kan ,,tilberede brokkoli på 160 grader i 5 minutter i det ene kammeret, og pommes frites ved 200 grader i 15 minutter i det andre.” Her ble det imidlertid påpekt at den ikke har noen alarm for å snu maten.

Blant andre enestående resultater vil vi nevne en vurdering på 5/5 stjerner fra de kjente nettstedene Techradar, Bbcgoodfood, Trustedreviews, Expertreviews og Realhomes. Noen av rettene som ble tilberedt i disse testene var fritert blomkål, krydrede potetbåter, kyllingnuggets, burgere, maiskolber, svinepølser og mer -testene ga velsmakende og sprø resultater.

Mer om Ninja AF300UK

Spesifikasjoner

 • Kapasitet: 7,6 L
 • Strøm: 2400 w
 • Vekt: 8,2 kg
 • Dimensjoner (bxdxh): 37,5 x 31,5x 35 cm
 • Manuell/digital: Digital
 • Timer
 • automatisk avstenging
Les mer om Ninja AF300UK på Coolshop

Severin digital Airfryer XL - liten airfryer med LCD-display

Utmerket airfryer i liten størrelse

Disse merkelappene er en individuell, uavhengig vurdering av research-ansvarlige basert på den nevnte metoden på det aktuelle tidspunktet.

test-guiden
 • check 4,6/5 hos Google Shopping
 • check 4,6/5 hos Amazon
 • check 4,1/5 hos Testsieger.de

Se priser og tilbud på Severin digital Airfryer XL:

 • Praktisk størrelse og kapasitet på 2 L
 • Non-stick keramisk belegg
 • Brukervennlig LCD-skjerm

Forbrukerlivs vurdering

Airfryeren fra Severin har en brukervennlig LCD-skjerm, seks forhåndsinnstilte programmer, innebygd tidsberegner og en elegant og blank svart overflate. Derfor er den ikke kun et godt verktøy for matlaging, slik som pommes frites og kylling  -den vil også ta seg godt ut på kjøkkenbenken.

Noen forbrukere har imidlertid nevnt at strømledningen kan være litt kort og at modellen kan bli ganske varm. Alt i alt synes vi likevel dette er en utmerket airfryer, da den tar liten plass på kjøkkenet samtidig som den gjør en god jobb. Denne størrelsen gjør det mulig å lage to porsjoner kylling- eller fiskefileter, samtidig som det er plass til grønnsaker ved siden av.

Fordeler

 • Superenkel å rengjøre
 • Allsidig temperaturinnstilling opp til 200 ºC
 • Seks forhåndsinnstilte programmer
 • Innebygd timer
 • Elegant design

Ulemper

 • Modellen kan bli varm
 • Litt kort strømkabel

Severin digital airfryer XL er ikke så stor som navnet tilsier. Med sine 2 liter er dette en ganske kompakt og liten airfryer, sammenlignet med mange andre modeller på listen vår. Severin airfryer er likevel svært enkel i bruk, og modellen har førsteklasses tysk kvalitet.

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Severin digital Airfryer XL

Spesifikasjoner

 • Kapasitet: 2 L
 • Strøm: 1500 W
 • Vekt: 4,8 kg
 • Dimensjoner (bxdxh): 40 x 29 x 34 cm
 • Manuell/digital: Digital
 • Timer
 • automatisk avstenging

Funksjoner og kapasitet
Severin digital airfryer XL er en enkel og flott airfryer som passer utmerket til alle som ønsker en liten og enkel modell. Med denne airfryeren kan du lage frityrmat på 1, 2, 3! Maten stekes ved bruk av varm luft istedenfor fett, noe som gir sunnere matretter. Kurven som følger med Severin digital airfryer XL har et keramisk belegg av typen non-stick, noe som gjør at maten ikke svir seg fast. Dette gjør det mulig å tilberede frityrmat med lite eller ingen bruk av olje/fett.

Berøringspanelet er svært brukervennlig, og gir deg tilgang på seks forhåndsinnstilte matlagingsprogrammer. Med denne maskinen kan du blant annet tilberede mat med forhåndsinnstilte programmer for kjøtt, skalldyr, fisk, pommes frites, grønnsaker og bakst. Ved hjelp av de praktiske touch-knappene på LCD-displayet kan du enkelt kontrollere matlagingen med få tastetrykk. Det finnes også en manuell modus dersom du foretrekker det. Enheten har også en nyttig timer som forteller deg når programmet er ferdig.

Lag mange spennende matretter
Severin digital airfryer XL kan brukes til å tilberede mange smakfulle retter. Du kan stille inn temperaturen et sted mellom 80 og 200 grader, og sette timeren på opptil 60 minutter. Det gjør det lekende lett å tilberede maten du foretrekker. Du kan blant annet lage pommes frites på rundt 20 minutter, noe som gjør det enkelt å planlegge matlagingen. Still enheten inn på ønsket program og vent til det plinger. Enklere blir det ikke!

Rask og enkel rengjøring
Severin digital airfryer XL er også lekende lett å rengjøre etter bruk. Du trenger kun å trekke ut den keramiske non-stick-kurven og legge den i oppvaskmaskinen (eller vaske den for hånd).  Siden kurven har non-stick-belegg, er det minimalt med matrester som sitter fast i kurven. Dette betyr at du slipper å skrubbe og gni for å få bort matrestene.

Hva sier forbrukere og eksperter om Severin digital Airfryer XL?

Severin airfryer har blitt testet av det tyske nettstedet Testsieger.de. De uttalte at denne modellen er svært enkel å lære seg å bruke, og at den ser estetisk fin ut. I tillegg viser testen at rettene som ble tilberedet i airfryeren ble svært vellykkede -som jo er de aller viktigste aspektet ved en airfryer.

På tvers av ulike nettbutikker og Amazon, har denne airfryeren en gjennomsnittlig kundevurdering på 4,6/5 stjerner. Forbrukere fremhever at man kan lage alle slags matretter med denne airfryeren -men de anbefaler å bruke et minimum av olje, spesielt ved tilbereding av pommes frites, for best resultater.

Mer om Severin digital Airfryer XL

Spesifikasjoner

 • Kapasitet: 2 L
 • Strøm: 1500 W
 • Vekt: 4,8 kg
 • Dimensjoner (bxdxh): 40 x 29 x 34 cm
 • Manuell/digital: Digital
 • Timer
 • automatisk avstenging

Se YouTube-videoen nedenfor for å få et visuelt innblikk:

Les mer om Severin digital Airfryer XL på Tilbords

Champion AeroFryer XXL airfryer - ideell for større familier

Best for familier på fire

Disse merkelappene er en individuell, uavhengig vurdering av research-ansvarlige basert på den nevnte metoden på det aktuelle tidspunktet.

test-guiden

Se priser og tilbud på Champion AeroFryer XXL airfryer:

 • Smart berøringsbetjening
 • Høyhastighets- og sirkulasjonsteknologi
 • Praktiske funksjoner og kapasitet for familier

Forbrukerlivs vurdering

Champion XXL airfryer har et design som er lett å vaske, et enkelt display med beskrivende symboler og ulike forhåndsinnstilte tilberedningsprogrammer. I tillegg har den stor kapasitet på 5,6 L, som er tilstrekkelig for en familie på rundt fire personer, eller tilberedning av over 4 kyllingbryst om gangen.

Dette er mulig grunnet en varmluftsvifte med høy hastighet og sirkulasjonsteknologi. På grunnlag av dette kan vi trygt anbefale denne airfryeren, men vi må nevne at selve modellen er litt stor i størrelsen.

Fordeler

 • Enkel å vaske – både på inn- og utsiden
 • Kontrollpanel med LED-display og berøringspanel
 • God kapasitet
 • Enkelt display med smarte funksjoner
 • Moderne (og litt futuristisk) design 

Ulemper

 • Stor i størrelsen

Med Champion AeroFryer XXL airfryer kan du enkelt tilberede lekre frityrretter for hele familien. Modellen har blant annet et smart berøringspanel der du kan velge mellom ulike forhåndsinnstilte matlagingsprogrammer. Da blir det enda enklere å lage god mat!

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Champion AeroFryer XXL airfryer

Spesifikasjoner

 • Kapasitet: 5,6 L
 • Strøm: 1800 W
 • Vekt: 6 kg
 • Dimensjoner (bxdxh): 38 x 38 x 44 cm
 • Manuell/digital: Digital
 • Timer
 • automatisk avstenging

Funksjoner og kapasitet
Champion AeroFryer XXL airfryer har mange gode funksjoner. På panelet kan du se ulike symboler, blant annet for biff, kylling, grønnsaker og skalldyr. Velg program, og la maskinen ta seg av resten. Med få tastetrykk har du ferdig pommes frites eller andre matretter!

Panelet er brukervennlig takket være de beskrivende symbolene. Du kan også se temperatur og annen nyttig informasjon på det praktiske displayet. Champion er kjent for sine kvalitetsprodukter, og AeroFryer XXL er ikke noe unntak.

Enheten har god kapasitet på 5,6 liter, noe som tillater deg å lage mat til flere middagsgjester av gangen. Hele middagsselskapet kan få servert smakfull, sprø og saftig mat med Champion AeroFryer XXL airfryer. Enheten har effekt på 1 800 watt, og er laget av rustfritt stål. Denne airfryeren er kraftig nok til å håndtere det meste av friteringsoppgaver, og passer godt for deg som ønsker en airfryer med mange muligheter.

Fremtidens airfryer-design?
Champion er kjent for å ligge et hestehode foran når det kommer til design, og leverer nok et gang et lekkert kvalitetsdesign med Champion AeroFryer XXL airfryer. Den flotte airfryeren har et nesten futuristisk preg med det runde displayet.

Ellers har Champion AeroFryer XXL airfryer et nokså enkelt og stilrent design. Modellen er sort med detaljer i grått, noe som gjør at den passer inn på de fleste norske kjøkken.

Enkel vask
Når du skal vaske Champion AeroFryer XXL airfryer trenger du bare å trekke ut kurven. Denne kan fint vaskes i oppvaskmaskin, slik at du kan sikre hygienisk matlaging. Eventuelt fett og smuss løsner enkelt fra anti-stick-belegget.

Du kan vaske beholderen for hånd dersom du ikke har oppvaskmaskin. Modellens overflate er også enkel å holde ren -med rette flater og få knapper trenger du bare å dra en mikrofiberklut over Champion AeroFryer XXL airfryer for å rengjøre den.

Mer om Champion AeroFryer XXL airfryer

Spesifikasjoner

 • Kapasitet: 5,6 L
 • Strøm: 1800 W
 • Vekt: 6 kg
 • Dimensjoner (bxdxh): 38 x 38 x 44 cm
 • Manuell/digital: Digital
 • Timer
 • automatisk avstenging

Se YouTube-videoen nedenfor for å få et visuelt innblikk:

Les mer om Champion AeroFryer XXL airfryer på Teknikproffset

Caso AF 200 - airfryer av tysk kvalitet

Blant de beste enkle airfryerne

Disse merkelappene er en individuell, uavhengig vurdering av research-ansvarlige basert på den nevnte metoden på det aktuelle tidspunktet.

test-guiden
 • check 4,7/5 hos Google Shopping

Se priser og tilbud på Caso AF 200:

 • Elegant og kompakt design
 • 9 programmer å velge mellom
 • Dual Motion-teknologi

Forbrukerlivs vurdering

Caso AF 200 er en airfryer designet med tanke på enkelhet, uten å mangle nødvendige funksjoner. Derfor mener vi at dette er en av de beste enkle airfryerne. Da den er laget i rustfritt stål, er den lett å rengjøre -i tillegg har den en praktisk tidsberegner, et tidløst kontrollpanel og 6 brukervennlige programmer.

Denne modellen er imidlertid litt dyrere, sammenlignet med andre airfryere med samme kapasitet. Noen forbrukere har også nevnt at den innvendige kurven kunne vært mer stabil, for økt sikkerhet. Til tross for dette anser vi denne modellen som et praktisk alternativ for en mindre familie som ønsker seg en enkel og rask metode for å steke og tine opp mat.

Fordeler

 • Utstyrt med en varmlufts-sirkulasjonsteknologi med høyhastighet
 • Interiør i rustfritt stål
 • Mulig å stille inn temperatur mellom 60 og 200 grader
 • 6 automatiske programmer
 • LCD-display og High End Sensor Touch-betjening

Ulemper

 • Noen forbrukere mener at den innvendige kurven kunne vært mer stabil

Caso AF 200 har ni programmer å velge mellom, slik at du kan finne det mest passende programmet til måltidet du skal tilberede. Denne modellen er også elegant og kompakt -den vil altså ta seg godt ut på kjøkkenet. Ikke bare ser den godt ut, den er også laget av kvalitetsmaterialer.

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Caso AF 200

Spesifikasjoner

 • Kapasitet: 2,5 L
 • Strøm: 1200 w
 • Vekt: 5,6 kg
 • Dimensjoner (bxdxh): 28 x 33,5 x 31,5 cm
 • Manuell/digital: Digital
 • Timer
 • automatisk avstenging

Meget romslig modell
Noe av det mest bemerkelsesverdige ved Caso AF 200 er at modellen er liten i størrelse, men likevel har en kapasiteten på hele 2,5 kilo, som betyr at man kan lage relativt store porsjoner. Når det kommer til pommes frites vil det bety over 10 porsjoner av gangen.

Airfryeren bruker varmluft for å fritere maten, slik at du ikke trenger å tilsette masser av olje/fett for å få den gode frityropplevelsen. Med andre ord er airfryer et sunnere alternativ, og kanskje spesielt godt egnet til barnefamilier. For best mulig resultat er Caso AF 200 utstyrt med en varmlufts-sirkulasjonsteknologi med høyhastighet.

Sett timer og temperatur
Man kan fritt stille inn timer og temperatur på Caso AF 200. Du kan velge mellom temperaturer i 5 graders intervaller fra 60-200 grader, som er en veldig stor spennvidde. Timeren kan stilles inn på alt fra 1-60 minutter.

Videre har Caso AF 200 hele 6 forskjellige automatiske programmer til spesifikke matvarer. Alle disse innstillingene betyr at valgmulighetene på Caso AF 200 er mange, og som en ekstra sikkerhet er modellen også utstyrt med auto-slukk slik at den slår seg av automatisk.

Touch-betjening på LCD-display
Caso AF 200 ligner på en stor, rund kule hvor kurven er plassert nederst og panelet øverst. Displayet er plassert øverst i midten og knappene nedenfor brukes til å styre maskinen. Displayet er et LCD-display som viser tid og temperatur, og knappene har High End Sensor Touch-betjening. Videre er det mulig å låse maskinen slik at man ikke kommer til å trykke feil, eller endre prosessen ved uhell underveis. Sikkerhets-låsen sikrer også at barn ikke kommer til skade.

Modellen har også et varmeresistent kabinett med termisk isolasjon slik at varmen blir jevn og stabil innvendig, samtidig som utsiden holdes kjølig. Interiøret er i rustfritt stål og laget for enkel rengjøring.

Hva sier forbrukere og eksperter om Caso AF 200

Den tyske testsiden testberichte.de har testet et utvalg airfryere, inkludert modellen Caso AF 200. Merket er kanskje mindre kjent her hjemme, men det endrer ikke på modellens gode kvalitet -i følge de tyske ekspertene kan modellen nemlig plasseres helt øverst av gode airfryere.

I tillegg har modellen en høy rangering på 4,7/5 ifølge Googles anmeldelser og en god vurdering på 4,1/5 på Amazon. Forbrukerne roser de 6 velfungerende matlagingsprogrammene, at den er enkel å bruke og enkel å rengjøring. Imidlertid nevner de også at den kan være litt liten dersom man skal lage mat til en stor familie.

Mer om Caso AF 200

Spesifikasjoner

 • Kapasitet: 2,5 L
 • Strøm: 1200 w
 • Vekt: 5,6 kg
 • Dimensjoner (bxdxh): 28 x 33,5 x 31,5 cm
 • Manuell/digital: Digital
 • Timer
 • automatisk avstenging
Les mer om Caso AF 200 på ComputerSalg

Philips Premium XXL HD9867/90 - airfryer med Smart Sensing-teknologi

Beste praktiske airfryer

Disse merkelappene er en individuell, uavhengig vurdering av research-ansvarlige basert på den nevnte metoden på det aktuelle tidspunktet.

test-guiden
 • check 4,8/5 Google Shopping
 • check 4/5 stjerner på Tom's Guide
 • check 4/5 stjerner på T3

Se priser og tilbud på Philips Premium XXL HD9867/90:

 • Ideell for en rekke retter med høy XXL-kapasitet
 • Smart Sensing-teknologi
 • Rapid Air-teknologi

Forbrukerlivs vurdering

Selv om HD9867/90 og Philips HD9650/90 er nesten de samme modellene når det gjelder funksjoner, effekt og kapasitet, har denne en litt høyere pris. Den må også styres manulet, men den har en smart Sensing-teknologi som automatisk tilpasser seg til matlagingen din. Denne modellens evne til å automatisk justere tid og temperatur under matlaging gjør matlagingen mer enkel og behagelig.

Vi anbefaler denne airfryeren til alle som ikke synes det gjør noe at den har litt høyere pris, og som ønsker en airfryer med ekstra smarte funksjoner. Slik som med den andre ovennevnte Philips-modellen, er den litt stor i størrelsen. Dette innebærer at den krever litt større benkeplass, så sørg for å måle plassen på kjøkkenet ditt før du kjøper denne airfryeren.

Fordeler

 • Praktiske og brukervennlige funksjoner
 • 5 smarte forhåndsinnstilte programmer
 • Rask Air-teknologi
 • Eksklusivt design
 • Tydelig bruksanvisning

Ulemper

 • Kraftigere design som krever større benkeplate

Philips er en verdensledende produsent innen elektronikk, og skuffer heller ikke når det kommer til airfryer-segmentet. Dette er en stilren airfryer med smarte funksjoner, og modellen kan visstnok både steke og tenke for deg. Det sies at Philips Premium HD9867/90 er den eneste airfryer-modellen på markedet som kan justere både temperatur og tid automatisk mens den er i bruk. Dette gjør matlaging med airfryer enklere enn noensinne.

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Philips Premium XXL HD9867/90

Spesifikasjoner

 • Kapasitet: 7,3 L
 • Strøm: 2225 w
 • Vekt: 7,9 kg
 • Dimensjoner (bxdxh): 32,2 x 43,3 x 31,6 cm
 • Manuell/digital: Manual
 • Timer
 • automatisk avstenging

Funksjoner og kapasitet
Philips Premium Airfryer XXL HD9867/90 har en rekke smarte funksjoner. Modellen har blant annet Smart Sensing-teknologi, noe som innebærer at airfryeren automatisk tilpasser steketid og temperatur når den brukes. Enheten har også såkalt fettfjerningsteknologi. Dette gjør ikke bare maten sunnere takket være 90 % mindre fett, men også sprøere! Tilbered mat som kylling-nuggets, som blir møre på innsiden og knasende sprø på utsiden.

Philips Premium Airfryer XXL HD9867/90 har også Rapid Air-teknologi. Dette innebærer at varmluften som brukes til å tilberede maten har en luftstrøm som er ca. 7 ganger raskere enn ved tradisjonelle airfryer-modeller. Enheten har også god kapasitet -den rommer 1,4 liter og har dermed rom for en raus mengde mat. Med timer-funksjonen kan du enkelt sikre at maten blir perfekt – hver gang!

Lekkert design
Philips Premium Airfryer XXL HD9867/90 er ikke bare funksjonell, den har også et moderne og stilrent design som passer inn på ethvert kjøkken. Med sort grunnfarge og detaljer i kobberfarge, er dette et skikkelig blikkfang på kjøkkenbenken. Glanset overflate sikrer at modellen har et elegant og tidløst design. Er du opptatt av design, ja, da er dette en airfryer for deg.

Kan brukes til en mengde matretter
Philips Premium Airfryer XXL HD9867/90 er en airfryer som kan brukes til tilberedning av mange spennende matretter. Du kan i prinsippet bruke airfryeren til samme formål som en klassisk frityrkoker, bare at du her slipper å bruke olje.

Tilbered mat ved hjelp av fritering, grilling, steking eller oppvarming. Benytt modellen for å tilberede pommes frites, banan, kylling, grønnsaker og andre godbiter! Modellen har effekt på 2 225 watt, noe som gjør at den er kraftig nok til det meste.

Hva sier forbrukere og eksperter om PHILIPS HD9867/90

Denne modellen har en vurdering på 4,8/5 ifølge anmeldelser hos forskjellige nettbutikker. Her fremhever forbrukerne muligheten til å lage rikelig med mat uten å måtte steke maten i flere omganger, noe som sparer både tid og krefter. En forbruker sa at den store kapasiteten på 7,3 L tillot ham å tilberede en hel kylling som, selv om det tok litt tid, viste seg å bli svært mør og saftig.

Mer om Philips Premium XXL HD9867/90

Spesifikasjoner

 • Kapasitet: 7,3 L
 • Strøm: 2225 w
 • Vekt: 7,9 kg
 • Dimensjoner (bxdxh): 32,2 x 43,3 x 31,6 cm
 • Manuell/digital: Manual
 • Timer
 • automatisk avstenging

Se YouTube-videoen nedenfor for å få et visuelt innblikk:

Les mer om Philips Premium XXL HD9867/90 på Proshop

Princess Aerofryer Digital Deluxe, 4.5 L - airfryer med app på mobilen

 • check 4,4/5 hos Google Shopping
 • check 4,4/5 hos Amazon

Se priser og tilbud på Princess Aerofryer Digital Deluxe, 4.5 L:

 • Smart app
 • 8 forhåndsprogrammerte programmer
 • Digital skjerm

Forbrukerlivs vurdering

Princess 182033 Digital Aerofryer Deluxe er et godt tillegg til ethvert kjøkken. Denne digitale airfryeren har en kapasitet på 4,5 L, med åtte forhåndsinnstilte programmer og enkel justering av temperatur- og tidsinnstillinger. Altså er den ideell for sprø pommes frites, eller for å prøve ut noen nye oppskrifter.

Denne modellen mangler imidlertid en av/på-knapp, så for å slå den helt av må du trekke ut stikkontakten. Til tross for dette fremhever forbrukerne det gode forholdet mellom pris og kvalitet, og derfor syns vi denne modellen er en av de beste blant de budsjettvennlige airfryerene.

Princess Aerofryer Digital Deluxe er en smart airfryer som kan kobles opp mot en egen app på mobiltelefonen. Dette er virkelig fremtidens airfryer, og den passer utmerket til alle som ønsker å kunne overvåke matlagingsprosessen fra sofaen. Du kan altså kontrollere Princess Aerofryer Digital Deluxe via mobilen din, og det finnes flere smarte programmer å velge mellom.

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Princess Aerofryer Digital Deluxe, 4,5 L

Spesifikasjoner

 • Kapasitet: 4,5 L
 • Strøm: 1500 w
 • Vekt: 4,5 kg
 • Dimensjoner (bxdxh): 27 x 36,5 x 33,5 cm
 • Manuell/digital: Digital
 • Timer
 • automatisk avstenging

Funksjoner og kapasitet
Den mest imponerende funksjonen er at Princess Aerofryer Digital Deluxe kan kobles opp mot en app på mobilen eller nettbrettet. Dette gjør matlagingen ekstra fleksibel og morsom, og du kan fint sitte utendørs og nyte solen mens maten lager seg selv inne på kjøkkenet. Via appen kan du blant annet følge med på hvor langt i prosessen airfryeren din er i  det valgte matlagingsprogram. Du kan også justere tiden fra mobilen, og avslutte prosessen tidligere enn først oppgitt.

Princess Aerofryer Digital Deluxe har åtte forhåndsinnstilte programmer du kan ta i bruk. Du kan for eksempel velge egne programmer for kylling, fisk, biff, pommes frites, bakst og lignende. På displayet kan du til enhver tid se hva temperaturen er i beholderen, og du kan justere den opp eller ned etter eget ønske. Modellen rommer 4,5 liter, og har dermed kapasitet nok til å lage mat til både gjester og større familier. I tillegg har denne airfryeren en effekt på 1500 watt og et temperaturspenn på   80-200ºC, som er relativt gjennomsnittlig for en standard airfryer

Trygg og effektiv app
Appen til Princess Aerofryer Digital Deluxe er helt trygg i bruk, og er blant annet godkjent av European Software & Privacy Protection. Samtidig er appen veldig brukervennlig, noe som er et stort pluss. Du kan blant annet slå av og på Princess Aerofryer Digital Deluxe fra avstand, justere steketiden eller sjekke temperaturen. Dette er praktisk, spesielt om du har mange baller i luften på en gang. Matlaging har aldri vært enklere!

Robuste kvalitetsmaterialer
Princess Aerofryer Digital Deluxe er laget av robuste kvalitetsmaterialer som rustfritt stål og metall. Det gjør airfryeren slitesterk, og du kan dermed fint ha glede av den i mange år dersom den brukes og vedlikeholdes som anbefalt. Designet er stilig og moderne, slik at du fint kan la enheten stå fremme på kjøkkenbenken når den ikke er i bruk. Dette er en airfryer for deg som er opptatt av både kvalitet, design, smarte funksjoner og fleksibel matlaging.

Hva sier forbrukere om Princess Aerofryer Digital Deluxe 

På tvers av ulike nettbutikker, inkludert Amazon, har forbrukerne gitt denne modellen en god vurdering på 4,4/5 av stjerner. En av forbrukerne sier at airfryeren kunne tilbrede 8 fiskepinner på 9 – 10 minutter, og frosne pommes frites til 1 porsjon på 15 minutter -men at tilberedningen av fiskepinnene krevde at de ble snudd innimellom.

Forbrukerne er også fornøyde med prisen og kvaliteten, samt at det er mulig å lage desserter som kake og muffins i den. Noen få sier at de skulle ønske det fulgte med en oppskriftsbok, for å få mest mulig ut av matlagingen.

Mer om Princess Aerofryer Digital Deluxe, 4.5 L

Spesifikasjoner

 • Kapasitet: 4,5 L
 • Strøm: 1500 w
 • Vekt: 4,5 kg
 • Dimensjoner (bxdxh): 27 x 36,5 x 33,5 cm
 • Manuell/digital: Digital
 • Timer
 • automatisk avstenging

Se YouTube-videoen nedenfor for å få et visuelt innblikk:

Les mer om Princess Aerofryer Digital Deluxe, 4.5 L på ComputerSalg

Tester og anmeldelser av airfryers som er brukt i artikkelen

Ekspert- og testkilder

Råd & Rön

Det svenske forbrukerrådet Råd & Rön utfører også tester av forskjellige produkter som forbrukerne anvender i hverdagen. Til denne artikkelen har vi sett nærmere på en test av hele 19 frityrgryter hvor forbrukerrådet har gjennomtestet og vurdert modellene på flere forskjellige områder.

Du kan lese mer om testen her, men full tilgang krever abonnement. Det er også mulig å kjøpe seg tilgang til enkelte individuelle tester.

Daily Mail

Daily Mail er en Storbritannias nest mest solgte tabloidavis fra 1896 som fremdeles utgis hver dag. Her skrives det både om nyheter, sport og underholdning – men også forbrukerstoff har en plass i avisen. Her testes en varmluftsfrityrkoker fra Tefal. Les mer her.

Dinside.no

Dinside.no er et forbrukernettsted som skriver bredt om forbrukerstoff. Hovedsakelig jobber nettstedet med motor, data, mobil og bolig. Her har de testet en airfryer fra Philips. Les mer her.

Goodhousekeeping.co.uk

Dette britiske nettstedet både tester og skriver om forskjellige produkter som har med hus og hage å gjøre. Det er ikke snakk om en egen test av airfryere, men nettstedet har jevnlig testet et utvalg diverse kjøkkenprodukter. Her er det snakk om en test av en air fryer fra Tefal. Les mer her.

T3

T3.com er et nettmagasin som gir engasjerende og pålitelig informasjon til teknologientusiaster over hele verden. Nettstedet tilbyr nyheter, anmeldelser, råd og kjøpsguider for å hjelpe leserne med å ta informerte beslutninger når de kjøper det nyeste og beste fra teknologiuniverset.

Philips Avance Collection Airfryer XXL HD9650/90
Testet: 22.08.2022
Du kan se testen her.

Smartson.se

Svensk testnettsted hvor forskjellige forbrukerprodukter blir testet. Forbrukerne kan også selv være med på å teste produkter og anmelde de. Her er det snakk om en test av en airfryer fra Tefal. Les mer her.

Testberichte.de

Dette tyske nettstedet samler forskjellige tester og forbrukeranmeldelser og analyserer de. Deretter danner nettstedet seg sin egen faglige mening og gir en samlet poengsum. Her er det snakk om tester av både airfryere fra Philips og Caso. Les mer her.

The Independent

Denne avisen er en av de største og mest omfangsrike, britiske avisene. Det skrives blant annet om nyhetsstoff, sport, politikk og utland, men forbrukerstoff har også fått en plass i avisen. I denne testen har de testet 9 airfryere. Les mer her.

Trustedreviews.com

Nettstedet bringer daglige og detaljerte ekspertvurderinger av elektroniske forbrukerprodukter samt ytterligere analyser. Her har én enkelt varmluftsfrityrkoker fra Philips blitt gjennomtestet og deretter er det blitt skrevet en detaljert anmeldelse. Les mer her.

Ninja AF300UK
Testet: 10/12/2022
Du kan se testen her.

Which.co.uk

Englands største forbrukermagasin med nesten 700.000 magasinabonnenter. Which? er til for forbrukerne og målet er å utgjøre en forskjell for forbrukerne. Which? tester jevnlig forskjellige husholdningsprodukter og her er det snakk om en test av en varmluftsfrityrkoker fra Tefal. Les mer her, men full tilgang til testene krever abonnement.

Techradar

Techradar er et ledende nettsted for teknologinyheter og anmeldelser. Nettstedet tilbyr den mest oppdaterte informasjonen om bærbare datamaskiner, mobiler, TV-er, digitale kameraer og mer. De tester også kjøkkenutstyr, blant annet Ninja AG551UK, som de vurderte basert på design, ytelse, tilberedningshastighet og smak.

Ninja AG551UK
Testet: 24/11/2020
Du kan se testen her.

Ninja AF300UK
Testet: 02/12/2021
Du kan se testen her.

Bbcgoodfood

BBCgoodfood er et nettsted laget av British Broadcasting Corporation, som har som mål å gi enkle oppskrifter og måltidsideer til dagligdags matlaging. De tilbyr også anmeldelser av forskjellige kjøkkenutstyr.

Ninja AG551UK
Du kan se testen her.

Philips HD9650/90 XXL Airfryer
Du kan se testen her.

Ninja AF300UK
Testet: 09/09/2022
Du kan se testen her.

Du kan se testen her. 

Expertreviews.co.uk

Expertreviews.co.uk er en nettbasert ressurs som tilbyr omfattende guider, anmeldelser og råd for forbrukere som ønsker å kjøpe elektroniske produkter og tjenester. Med mange års erfaring i å undersøke de siste digitale trendene og de nyeste produktene, gir ekspertene hos expertreviews.co.uk forbrukerne verdifull innsikt i hvilke produkter som passer best til ulike behov.

Ninja AF300UK
Testet: 22/06/2021
Du kan se testen her.

Idealhome.co.uk 

Idealhome.co.uk er et britisk bolig- og livsstilsmagasin som fokuserer på ideer og interiørdesign for hjemmet.

Ninja AF300UK
Testet: 14/12/2022
Du kan se testen her.

Tek.no

Tek.no er et norsk teknologi- og livsstilsnettsted som tilbyr ekspertise, nyheter og anmeldelser om de siste dingsene, trendene og andre kreative ideer.

Ninja AF300UK
Testet: 10/12/2022
Du kan se testen her.

Testsieger.de

Testsieger.de er en uavhengig tysk forbrukerplattform. Dette nettstedet tilbyr et bredt spekter av produktanmeldelser og tester for forbrukerelektronikk og husholdningsprodukter. Dette informasjonsfylte nettstedet gir gode og gjennomførte produktvurderinger og anmeldelser, skrevet av uavhengige eksperter. På denne måten kan forbrukerne kan ta velinformerte kjøpsbeslutninger.

Severin FR 2430
Du kan se testen her.

Tomsguide

Tomsguide er et nettsted som gir for brukere pålitelige anmeldelser av det nyeste innenfor teknologi. Nettstedet er drevet av et kunnskapsrikt og grundig redaksjonsteam som utfører grundige tester og vurderinger av hvert produkt før de publiserer resultatene. De testet Philips HD9650/90 Airfryer XXL Advance og utalte at dette er den beste airfryer for større familier.

Philips HD9650/90 Airfryer XXL Advance
Testet: 31/08/2021
Du kan se testen her.

Kundeanmeldelser

Amazon

Amazon er en side for netthandel, som ble grunnlagt i 1994 av Jeff Bezos. Det er verdens største nettforhandler og nettsiden tilbyr et stort utvalg produkter -alt fra bøker til dagligvarer, til digitale nedlastinger som er mulige å kjøpe.

Ninja AF300UK – Du kan se anmeldelsene her.
Philips Avance Collection Airfryer XXL HD9650/90 – Du kan se anmeldelsene her.
Ninja AG551UK – Du kan se anmeldelsene her.
Princess 182033 Digital Aerofryer Deluxe – Du kan se anmeldelsene her.
Severin FR 2430 – Du kan se anmeldelsene her.
Caso AF 200 – Du kan se anmeldelsene her.

FAQ

Hvilken airfryer er best?
Etter grundige undersøkelser anbefaler vi blant annet ONYX Cookware™ Airfryer, Philips HD9650/90 XXL Airfryer, Ninja Foodi Max AG551EU, Ninja AF300UK og Severin digital Airfryer XL er et godt valg for en airfryer.
Hvordan er airfryerne blitt testet?
Airfryerene er blitt vurdert ut ifra hvor raskt de blir klare til bruk og hvor jevnt de tilbereder maten. De vurderes også på brukervennlighet; hvor enkle de er å bruke og rengjøre. Til slutt vurderes modellenes energiforbruk.
Hvordan velger jeg riktig airfryer?
For å velge den modellen som passer best til dine behov anbefales det at du ser på modellens kapasitet, om den har innebygd timer og hvor stor spennvidden i temperaturinnstillingene er.

Hva er en airfryer?

Hewise.com skriver at en air fryer grunnleggende sett er en kjøkkenmaskin som tilbereder mat ved å sirkulere varmluft rundt via en mekanisk vifte med høy fart. Dette tilbereder maten nøyaktig slik du vil ha den. Den jevne varmen sørger for at du får en sprø skorpe. Man tilfører litt olje – ofte kun 1 spiseskje – før maten tilberedes i en kurv over et brett som oljen kan dryppe ned på. Man kan selv sette timer og temperatur etter hva slags mat man tilbereder.

Det finnes mange slags oljetyper, og egentlig kan man bruke alle typene, men olivenolje, rapsolje og solsikkeolje fremheves ofte som de beste til airfrying. Det er også mulig å benytte olje med smak, dersom man ønsker å lage en spesiell smaksvariant.

De forskjellige modellene har forskjellige mål når det kommer til kapasitet, men det er mest normalt med en kapasitet på 1 kilo eller mer: Da kan man enkelt lage et helt måltid til hele familien med airfryeren. Noen modeller kan også romme opptil over 2 kilo.

Enkelte modeller klarer alt arbeidet selv, mens man ved andre modeller av og til må riste kurven for å sikre at oljen dekker all maten. I de fleste tilfellene er det heller ikke nødvendig å forvarme maskinen. Mange av modellene har avtakbare deler som tåler en tur i oppvaskmaskinen.

De fleste modellene har også et internt nedkjølingssystem som sørger for å kjøle ned airfryeren umiddelbart etter bruk.

Som en ekstra bonus blir det heller ikke mye søl ved bruk av en airfryer da det ikke blir noen oljesprut, i tillegg til at selve luften på kjøkkenet holdes fri for stekos.

Sunt og sikkert alternativ

Metoden til en airfryer er sunnere sammenlignet med de tradisjonelle frityrkokere hvor maten blir tilberedt med store mengder olje. Man kan lett spare omkring 80% fett ved å bruke en airfryer.

Det er spesielt populært å lage pommes frites med en airfryer da fettinnholdet da er på under 3%. Til sammenligning inneholder den samme retten, tilberedt i en vanlig ovn 9% fett, i en mikrobølgeovn 13% fett og i en frityrgryte 14% fett, så forskjellen er betydelig stor.

I tillegg til pommes frites er det mulig å tilberede mange andre typer retter med de fleste airfryere. Deriblant teller kylling, kjøtt, fisk, grønnsaker og bakverk. Man kan gjerne krydre retten i airfryeren med eget valg av krydder og urter.

Å bruke en airfryer er også en trygg måte å lage mat på -når det brukes lite olje så kan den heller ikke sprute rundt på kjøkkenet. Olje kan raskt gi brann- og hudskader. Dessuten er de fleste airfryere lukket under tilberedningen, og er forholdsvis kjølige på utsiden, slik at man ikke brenner seg dersom man kommer borti ved uhell. Det er også billigere å bruke en airfryer når det kommer til strømforbruk: den varmes raskt opp og bruker mindre energi sammenlignet med en tradisjonell ovn.

5 tips om airfryers

 • Forvarm for bedre resultater: Forvarming av frityrkokeren i noen minutter før tilberedning bidrar til jevnere tilberedning og et sprøere resultat. Dette trinnet er spesielt viktig for mat som krever en sprø overflate.
 • Bruk et lett lag med olje: Selv om frityrkokeren krever mye mindre olje enn tradisjonelle stekemetoder, kan du bruke et lett lag med olje eller matlagingsspray på ingrediensene for å få dem sprøere og mer smakfulle.
 • Ikke overfyll kurven: For å oppnå optimal tilberedning bør du unngå å overfylle frityrgrytekurven. La det være nok plass mellom matvarene til at varm luft kan sirkulere, noe som fremmer jevn tilberedning og forhindrer ujevne resultater.
 • Rist eller snu under tilberedningen: For å oppnå jevn bruning bør du riste kurven eller snu maten halvveis i tilberedningsprosessen. På den måten sikrer du at alle sider av maten blir jevnt stekt.
 • Eksperimenter med steketider og temperaturer: Tilberedningseffekten varierer fra modell til modell. Eksperimenter med steketider og temperaturer for å finne de perfekte innstillingene for favorittoppskriftene dine. Begynn med de anbefalte tidene og juster etter behov basert på dine preferanser.

Husk at frityrkokere er allsidige apparater som kan tilberede et bredt spekter av retter, fra sprø snacks til bakevarer. Ved å følge disse tipsene og være åpen for å eksperimentere kan du få mest mulig ut av frityrgrytens muligheter og lage deilige og sunnere måltider.

Actifry eller airfryer?

Det kan være vanskelig å skille mellom begrepene ”Actifry” og ”airfryer”.

Airfryer er en fellesbetegnelse for alle de modellene som bruker varmluft og en smule olje, mens Actifry er en egen teknologi skapt av Tefal i 2007 (på verdensbasis har over 8 millioner familier en modell fra Tefal Actifry). Derfor kalles mange air fryere fra Tefal ”Tefal Actifry”.

Andre merker, for eksempel Philips, har også sine egne teknologier. Philips har Rapid Air-teknologien som sikrer best mulig kombinasjon av varmlufts-sirkulasjon, spiseskjeen med olje og varmeelementet.

Hvis du ønsker å lese en hel artikkel om Tefal Actifry så kan du med fordel lese vår Tefal Actifry test hvor vi går i dybden på denne modellen.

Er en airfryer et sunnere valg?

Bruk av en Airfryer kan gjøre visse matvarer sunnere sammenlignet med tradisjonelle stekemetoder. Airfryers bruker betydelig mindre olje for å oppnå et sprøtt resultat, noe som kan redusere det totale kalori- og fettinnholdet i maten. De bidrar også til å bevare flere næringsstoffer i maten, siden den ikke utsettes for høye temperaturer og lang steketid.

Hvor sunn den ferdige retten blir, avhenger imidlertid av hvilke ingredienser du velger å tilberede. Hvis du luftsteker hele, ubearbeidede matvarer som grønnsaker, magert kjøtt og sjømat, vil du sannsynligvis beholde de naturlige næringsstoffene. Hvis du derimot bruker Airfryer til å tilberede sterkt bearbeidede eller ferdigpakkede matvarer med høyt innhold av salt, sukker eller usunt fett, er det ikke sikkert at sluttresultatet blir like sunt.

Generelt kan en Airfryer være et nyttig verktøy for å tilberede sunnere versjoner av de stekte favorittrettene dine med mindre olje. For å få det sunneste resultatet er det imidlertid viktig å velge ferske, hele ingredienser og ha et balansert kosthold.

Hvilke retter kan jeg lage i en airfryer?

Du kan tilberede et bredt utvalg av retter i en frityrgryte. Her er noen eksempler:

 • Sprø snacks: Lag hjemmelaget potetgull, søtpotetfritter eller sprø kikerter med minimalt med olje.
 • Kylling og kjøtt: Lag kyllingvinger, kyllinglår eller til og med panerte kyllingbryst for en sunnere versjon av fritert kylling.
 • Fisk og sjømat: Tilbered panerte fiskefileter, reker eller kamskjell med et sprøtt ytre lag.
 • Grønnsaker: Stek grønnsaker som brokkoli, rosenkål eller squash til et deilig og næringsrikt tilbehør.
 • Frosne matvarer: Varm opp eller tilbered frossenmat som mozzarellapinner, kyllingnuggets eller vårruller.
 • Bakevarer: Stek muffins, bakverk og til og med små kaker i frityrkokeren for en rask dessert.
 • Grillede smørbrød: Lag ristede smørbrød eller paninis med sprø overflate.
 • Fylte matvarer: Lag fylte sopper, paprika eller jalapeno poppers med en gyllenbrun overflate.
 • Potetretter: Lag hash browns, ristede poteter eller til og med fylte potetskall.
 • Desserter: Prøv å lage churros, smultringer eller eplefritters med en brøkdel av oljen som brukes ved tradisjonell steking.

Husk at steketider og temperaturer kan variere avhengig av hvilken frityrgrytemodell du bruker. Det er alltid en god idé å lese bruksanvisningen eller oppskriftsveiledningen for å få best mulig resultat. Med litt eksperimentering kan du oppdage et bredt spekter av retter som kan tilberedes i frityrkokeren, noe som gjør den til et allsidig tilskudd på kjøkkenet.

Hva bør du vurdere når du skal kjøpe en airfryer?

Basert på en artikkel fra det britiske forbrukernettstedet which.co.uk lister vi her opp noen råd på hva man bør vite, og legge merke, til før man kjøper en airfryer:

Størrelse/kapasitet:

Hvor mange personer skal airfryeren lage mat til? De minste har en kapasitet på omtrent 800 gram (ca. 4 porsjoner pommes frites) mens de største kan romme helt opptil over 1.700 gram (tilsvarer ca. 8 porsjoner pommes frites). Jo høyere kapasitet, desto mer fysisk plass vil airfryeren kreve.

Pris:

Det er stor forskjell på pris når det kommer til varmluftsfrityrkokere. Man kan få modeller for et par hundre kroner, og modeller for et par tusen kroner, fra både kjente og ukjente merker. Legg merke til at de billigste modellene ofte har mindre kapasitet, og ofte vil produsere mat av dårligere kvalitet, men de dyre modellene kan også skuffe. Les derfor gjerne tester av de individuelle modellene før kjøp.

Timer:

De fleste air fryere har en digital timer, men noen få har en manuell timer. Det er individuelt hva man foretrekker, men en digital timer gir som regel best oversikt.

Temperatur:

Man kan stille inn temperaturen etter hvilken type mat man lager. Noen modeller kan settes helt ned til ca. 30 grader, men normalen er en spennvidde fra ca. 80-200 grader. Legg også merke til intervallene modellen bruker, da mange modeller kommer med 5 graders intervaller.

Airfryer eller frityrgryte:

Man bør også overveie om man vil ha størst glede av en airfryer eller en tradisjonell frityrgryte. Fordelene ved en airfryer er at man bruker mindre fett og også slipper pommes frites som er gjennomtrukket med fett. Dersom man vil lage pommes frites som smaker mer som de på gatekjøkkenet, så kan den tradisjonelle frityrgryten leve bedre opp til forventningene.

Tidligere anmeldte produkter nå utgått

Nedenfor finner du produkter vi har fremhevet tidligere. Det har ikke vært mulig for oss å indentifisere forhandlere av disse modellene, men vi har beholdt dem i artikkelen i tilfelle informasjonen skulle være til nytte for deg som leser.

Cosori Premium II Plus - stillegående airfryer med 11 funksjoner

Philips Airfryer HD9261/90

OBH Easy Fry Classic airfryer

HAWS Air Fryer

Tefal Actifry 1 kg

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme