Tefal Actifry Test – Finn de Beste Tefal Actifryere

0

Ønsker man et alternativ til en tradisjonell frityrgryte som tilbereder maten i store mengder olje, kan man velge et sunnere alternativ: Tefal Actifryer – som hovedsakelig bruker varmluft som tilberedningskilde og bare litt olje. Denne artikkelen ser nærmere på tester og anmeldelser av Tefal Actifryere. Ut ifra ekspertenes vurderinger i forskjellige tester og brukernes anmeldelser av modellene, gjennomgår vi en etter en for å finne ut hva som gjør hver enkelt modell til et godt kjøp

Vi har sett nærmere på tester fra blant annet det danske forbrukerrådet Tænk og det svenske forbrukerrådet Råd & Rön – samt brukeranmeldelser og testsidene TrustedReviews.com, DinSide.no. Fellesbetegnelsen for sunne alternativer til frityrgryter kalles ”airfryere”. For å danne en god oversikt over utvalget tar vi også med et par andre testvinnende airfryere fra andre merker. Slik er det enkelt å finne gode alternativer til Tefal Actifry dersom man ønsker det.

Hvis du vil lese mer, har vi en liste over linker til undersøkelsene vi henviser til nederst i artikkelen.

Denne Tefal Actifry testen inneholder:

🔸
 Oversikt over de beste Tefal Actifryere
🔸
 Gjennomgang av alternative airfryere
🔸 Informasjon om hva Actifry er
🔸
 Inspirasjon til spennende oppskrifter
🔸
 Gjennomgang av diverse tester vi har undersøkt og analysert

Merk at Forbrukerliv ikke tester produkter selv, men samler resultater fra utvalgte tester slik at du enkelt får oversikt over de beste produktene på markedet.


Tefal Actifry 1 kg

 Anbefalt av den britiske avisen Daily Mail
 Anbefalt av den britiske testsiden GoodHousekeeping.co.uk
Toppscorer hos den svenske testsiden Smartson.se
4,2 av 5 stjerner hos forbrukerne på Amazon.co.uk

Tefal Actifry 1 kg

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
1 290,00 Kr. 0,00 Kr. 1 289,00 Kr. Les mer
1 290,00 Kr. 0,00 Kr. 1 290,00 Kr. Les mer
1 290,00 Kr. 0,00 Kr. 1 290,00 Kr. Les mer
1 290,00 Kr. 0,00 Kr. 1 290,00 Kr. Les mer
1 290,00 Kr. 0,00 Kr. 1 290,00 Kr. Les mer
1 451,00 Kr. 0,00 Kr. 1 451,00 Kr. Les mer
1 490,00 Kr. 0,00 Kr. 1 490,00 Kr. Les mer
1 490,00 Kr. 0,00 Kr. 1 490,00 Kr. Les mer

 

Tefal Actifry 1 kg finnes i Tefals ”Nutricious & Delicious” produktfamilie, og hører dermed til blant produktene fra Tefal som har som ønske å bidra til å redusere det daglige fettinntaket. Felles for serien er formålet med å produsere fettfattig og sunn mat som er god og velsmakende.

Tefal Actifry 1 kg har blitt testet både av den britiske avisen Daily Mail, samt det svenske testnettstedet Smartson.se og britiske GoodHousekeeping.co.uk. Ekspertene er alle enige i at modellen er en veldig god airfryer. Også forbrukerne deler de samme vurderingene som ekspertene.

Velsmakende og fettfattig

Den største forskjellen på de tradisjonelle, oljebaserte frityrgrytene og de nye airfryerne er mengden fett. Tefal Actifry 1 kg hører til den sunne og fettfattige gruppen, og ekspertene vurderer at modellen holder hva den lover med minimalt fett og mange variasjonsmuligheter.

Det testes for evner innenfor tilberedning av hjemmelagde pommes frites, og i Tefal Actifry 1 kg blir de både sprø og får knasende brune ender. Fremgangsmetoden er enkel: Skjær potetene i tynne staver, putt de i gryten, hell 1 spiseskje olje over, lukk lokket og sett tiden på bakgrunn av mengde poteter og størrelsen på stavene.

Allsidig modell

Tefal Actifry 1 kg’s medfølgende manual er både informerende og forklarende, så dersom man er i tvil om noe ved prosessen er det hjelp å hente her. Det finnes mange ideer til nye retter, og så snart man har blitt komfortabel med å bruke Tefal Actifry 1 kg, så finnes det oppskrifter til både forretter, hovedretter og desserter.

Faktisk er Tefal Actifry 1 kg utrolig allsidig, og ekspertene tilføyer at modellen kan tilberede alt fra pølser, kylling, fisk, grønnsaker, karriretter og supper. Tilberedningen kan skje både med friske og frosne retter. Felles er at alle retter er tilberedt med fokus på sunnhet og enkelhet, som kombineres med velsmak og brukervennlighet.

Nok til 4-5 personer

En annen fordel ved Tefal Actifry 1 kg er brukervennligheten. Dersom man lar det intuitive instinktet råde så er det lett å komme i gang, og modellen er meget enkel å bruke – også når man bruker den for første gang. Har man spørsmål, så vil brukermanualen ha svar på det meste.

Maksimum-kapasiteten er på 1.000 gram, noe som er nok til 4-5 personer. Har man en større husstand finnes det også en større variant som kan romme 1.500 gram. Tefal Actifry 1 kg er dessuten utstyrt med Tefals vanlige non-stick belegg som sørger for at verken mat, olje eller matrester brenner seg fast.

Utvalgte fordeler ved Tefal Actifry 1 kg:
🔵 Produserer sunn mat med lite oljeforbruk
🔵 Pommes frites blir knasende sprø
🔵 Praktisk manual med oppskriftsbok
🔵 Allsidig modell hvor man kan lage både forretter, hovedretter og desserter
🔵 Non-stick belegg sørger for at mat og olje ikke brenner seg fast i bunnen


Tefal Actifry 2in1

Populær blant brukerne

Tefal Actifry 2in1

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
1 999,00 Kr. 0,00 Kr. 1 999,00 Kr. Les mer
1 999,00 Kr. 0,00 Kr. 1 999,00 Kr. Les mer
1 999,00 Kr. 0,00 Kr. 1 999,00 Kr. Les mer
1 999,00 Kr. 0,00 Kr. 1 999,00 Kr. Les mer
1 999,00 Kr. 0,00 Kr. 1 999,00 Kr. Les mer

 

Etter suksessen med Tefal Actifry 1 kg tok Tefal teknologien ett skritt videre og skapte Tefal Actifry 2in1, som kan tilberede 2 retter samtidig til et komplett måltid. Tefal Actifry 2in1 har ikke blitt med i noen tester, men vi har likevel valgt å ta den med i artikkelen vår da forbrukerne er utrolig fornøyde med modellen.

På nettstedet Skousen.dk har Tefal Actifry 2in1 fått 4,9 av 5 mulige stjerner, og det er spesielt modellens multifunksjonalitet, den velsmakende maten og det lave fettinnholdet som fremheves av brukerne.

2 i 1

Som navnet antyder, er Tefal Actifry 2in1 en multifunksjonell airfryer som kan tilberede et helt måltid på én gang, og det er snakk om langt mer enn kun pommes frites som modellen er god til. Tefal Actifry 2in1 heter nettopp ”2in1” fordi den kan tilberede 2 retter samtidig – hvis man ikke ønsker en gryterett hvor kjøtt, poteter, grønnsaker og saus tilberedes sammen. På Tefal Actifry 2in1 medfølger nemlig også en bakke som er spesiallaget til å steke biff, fisk eller fjærkre.

I tillegg til kjøttet er det lagt opp til tilbereding av pommes frites som den andre delen av måltidet, da Tefal Actifry 2in1 er veldig god til formålet. Rå og harde poteter blir raskt til knasende pommes frites med en velsmakende bløthet inni. Som en stor bonus har pommes fritesene et veldig lavt fettinnhold på under 3% da det kun skal brukes 1 skje med olje. Tefal Actifry 2in1 har en stor kapasitet og kan romme 1.500 gram pommes frites.

Forretter, hovedretter og desserter

Det finnes 4 forskjellige matlagingsprogrammer på Tefal Actifry 2in1, som hver passer til bestemte retter. Den store allsidigheten er noe av det brukerne selv nevner som en stor fordel. I tillegg til middagen kan man bruke Tefal Actifry 2in1 til mange andre formål – alt fra baking av frokostrundstykker til supper og desserter.

Det har også vært stort fokus på sikkerheten fra produsentens side. Til tross for at innholdet blir tilberedt ved en temperatur på opptil 170 grader, så er maskinen lukket under prosessen og innholdet brennes ikke fast. God varmefordeling sikrer et jevnt resultat.

Lett å bruke

Brukerne roser Tefal Actifry 2in1 for å være særdeles lett å anvende, til tross for at det kan høres vanskelig ut å lage flere retter på en gang. Det er Tefals visjon at det skal være enkelt å bruke produktene deres og at alle skal kunne bruke de.

Det meste av arbeidet med Tefal Actifry 2in1 skjer av seg selv, og den intelligente maskinen hjelper også selv til – for eksempel med ”smart timer” som selv sørger for å stoppe automatisk når retten er ferdig. Sammen med non-stick belegget betyr dette også at verken olje, matrester eller skitt setter seg lett fast. Rengjøringen er også enkel, og flere av maskinens deler kan settes i oppvaskmaskinen.

Utvalgte fordeler ved Tefal Actifry 2in1:
🔵 Det kan tilberedes 2 retter på én gang
🔵 Pommes frites får fettinnhold på under 3%
🔵 Stor allsidighet
🔵 Lett å bruke
🔵 Passer for det meste seg selv


Andre testvinnere:

Ovenfor har vi gjennomgått 2 Tefal Actifry som enten har fått gode testomtaler eller ros av forbrukerne.

Utover Tefal Actifry finnes det mange andre gode airfryere på markedet. Nedenfor vil vi gjennomgå 3 modeller fra henholdsvis Philips og Delonghi, som også har blitt kåret til testvinnere i tester hos det danske forbrukerrådet Tænk og det svenske forbrukerrådet Råd & Rön – samt anbefalt hos DinSide.no og TrustedReviews.com.


Philips HD9240/90 Airfryer

Testvinner hos det danske forbrukerrådet Tænk

Philips HD9240-90 Airfryer

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
2 390,00 Kr. 0,00 Kr. 2 390,00 Kr. Les mer
2 390,00 Kr. 0,00 Kr. 2 390,00 Kr. Les mer
2 551,00 Kr. 0,00 Kr. 2 551,00 Kr. Les mer
2 839,00 Kr. 0,00 Kr. 2 839,00 Kr. Les mer

 

Med Philips HD9240/90 Airfryer er det mulig å lage både velsmakende og sunn mat, da fettforbruket er langt lavere enn ved bruk av tradisjonell frityrgryte. Modellen bruker så lite olje at det kun er nødvendig med en skje olje til en hel porsjon, som kan veie helt opptil 1.000 gram – som også er kurvens makskapasitet.

Da pommes frites i en airfryer kun får et fettinnhold på et par prosent, så er fettinnholdet i pommes frites som er fritert i en tradisjonell frityrgryte omkring 4-5 ganger høyere. For å få det mest optimale resultatet på Philips HD9240/90 Airfryer, anbefales det å fritere omkring 750 gram av gangen, og denne mengden vil som oftest være nok til ca. 3 personer. Smaken blir, til tross for mindre olje, veldig god – og faktisk sørger den lille oljemengden for at pommes fritesene blir mer sprø og mindre gjennomtrukket av fett, og de blir heller ikke slappe.

Hurtig friteringstid

aaben Philips HD9240-90 AirfryerTradisjonelle frityrgryter er ofte hurtigere end airfryere, men Philips HD9240/90 Airfryer er i stand til å levere et godt og hurtig resultat både når man tilbereder 750 gram – men også når man anvender makskapasiteten på 1.000 gram.

Den velfungerende sensoriske bedømmelsen av pommes fritesene på Philips HD9240/90 Airfryer forteller når de er ferdig tilberedt, så for det meste passer maskinen seg selv. En annen fordel med modellen er at den er miljøvennlig, og energiforbruket ligger i den lave enden av prisskalaen.

Robust og sikker

Philips HD9240/90 Airfryer er ingen lettvekter, og med sine 7 kilo hører modellen til i den høye ende av vektskalaen, men den høye vekten skaper også styrke og robusthet. Airfryere kan bli veldig varme, men med Philips HD9240/90 Airfryer er det fokus på sikkerheten, slik at den høye varmen ikke skader brukeren.

Generelt sett er helhetsopplevelsen med Philips HD9240/90 Airfryer meget god, og som forbruker er det lett å komme i gang med å lage sunn mat. Brukervennligheten er på topp, og både instruksjonene og rengjøringsprosessen fungerer godt. For enklere og raskere bruk kan panne og kurv vaskes i oppvaskmaskinen. Selv den manuelle rengjøringen er enkel å utføre uten deler hvor det er vanskelig å komme til. Med en ledning på nesten en meter, er det også lett å finne plass til maskinen på kjøkkenet.

Philips HD9240/90 Airfryer måler 30 cm (B), 30 cm (D), 41 cm (L) og veier 7.020 gram.

Utvalgte fordeler ved Philips HD9240/90 Airfryer:
🔵 Pommes frites blir gode og velsmagende
🔵 Pommes frites blir ikke slappe og gjennomtrukket av fett
🔵 Rask friteringstid
🔵 Miljøvennlig modell
🔵 Lett å rengjøre og brukervennlig


Philips ACTIFRY HD9220/20

Anbefalt av DinSide.no
Kåret til beste airfryer hos det svenske forbrukerrådet Råd & Rön

Philips ACTIFRY HD9220-20

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
1 354,00 Kr. 0,00 Kr. 1 354,00 Kr. Les mer
1 463,00 Kr. 0,00 Kr. 1 463,00 Kr. Les mer
1 500,00 Kr. 0,00 Kr. 1 500,00 Kr. Les mer
1 509,00 Kr. 0,00 Kr. 1 509,00 Kr. Les mer
1 529,00 Kr. 0,00 Kr. 1 529,00 Kr. Les mer

 

En airfryer fungerer ved at varmluft, grillelementer og en dråpe olje tilbereder maten i gryten, slik at oljenivået på forhånd er veldig lavt. Når det er sagt, så minner prosessen i en airfryer mer om steking enn fritering – nettopp på grunn av det lave oljeforbruket.

Philips ACTIFRY HD9220/20 er i stand til å lage både flotte og velsmakende pommes friter, men dersom man ønsker en fetere versjon så vil en tradisjonell frityrgryte være en bedre match.

Forventningsavstemning viktig

Det er nettopp forbrukerens forventninger som avgjør om man foretrekker en tradisjonell frityrgryte, eller en airfryer. Philips ACTIFRY HD9220/20 er et veldig godt valg dersom man ønsker sunnere mat, hvor pommes fritesene ikke er druknet i fett og smaken også er veldig god.

Den lille mengden med olje gjør også at pommes fritesene ikke blir unødvendig fettete. Philips ACTIFRY HD9220/20 er en slags mellomting mellom en frityrgryte og en ovn – men med et mye lavere fettinnhold enn pommes frites som er tilberedt i ovnen.

Det er ikke vanskelig å få øye på fordelene ved Philips ACTIFRY HD9220/20, for blant annet tar stekingen markant kortere tid enn hva det ville gjort i ovnen (men lengre enn de tradisjonelle frityrgrytene). Varmluftssystemet gjør at luften får lov til å sirkulere fritt rundt i gryten, slik at varmen blir jevn og alle kanter på pommes fritesene blir sprøe.

Lett å anvende

Brukervennligheten er også et av de områdene som Philips ACTIFRY HD9220/20 roses for, og selve arbeidet med maskinen fungerer også lett. Innstillingene fungerer fint og enkelt, og indikatorene er lette å forstå. I løpet av et par minutter er modellen varmet opp og klar til bruk, men den blir aldri så varm utenpå at det kan skape store problemer.

Den medfølgende manualen har et godt og informativt innhold med anvendelige tips. Dersom man er i tvil om hvordan man bruker Philips ACTIFRY HD9220/20, så sørger manualen for at alle kan være med. Det finnes dessuten oppskrifter i manualen med anbefalte steketider og temperaturer, som er godt å ha som referansepunkt de første par gangene man bruker maskinen.

Philips ACTIFRY HD9220/20 måler 27 cm (B), 37 cm (D), 31 cm (L) og veier 5.500 gram.

Utvalgte fordeler ved Philips ACTIFRY HD9220/20:
🔵 Tilbereder sprø og velsmakende pommes frites
🔵 Man unngår at maten drypper av fett
🔵 Ekstra sprø kanter på pommes frites skapes med varmluft
🔵 Brukervennlig modell
🔵 Velskrevet brukermanual medfølger


Delonghi Multifry FH1396

 Anbefalt hos testnettstedet TrustedReviews.com

Delonghi Multifry FH1396

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
2 385,00 Kr. 0,00 Kr. 2 385,00 Kr. Les mer
2 658,00 Kr. 0,00 Kr. 2 658,00 Kr. Les mer
2 658,00 Kr. 0,00 Kr. 2 658,00 Kr. Les mer
2 658,00 Kr. 0,00 Kr. 2 658,00 Kr. Les mer
2 658,00 Kr. 0,00 Kr. 2 658,00 Kr. Les mer

 

TrustedReviews.com er et testnettsted hvor eksperter tester og vurderer diverse brukerprodukter. Her er det airfryeren Delonghi Multifry FH1396 som har blitt testet.

Modellen har mange allsidige funksjoner. Derfor er både bake- pizza- og pommes frites-evnene blitt satt på prøve, men også brukervennlighet og rengjøring. Ekspertene vurderer at Delonghi Multifry FH1396 er en veldig god og imponerende airfryer, og spesielt multifunksjonaliteten er verdt å fremheve.

Modell med allsidig bruk

Delonghi Multifry FH1396 er en meget allsidig modell, og når man skal investere i en airfryer er det en god ide å sikre seg at maskinen kan utføre flere forskjellige oppgaver. Den store fordelen ved Delonghi Multifry FH1396 er at den har evne til å tilberede mange forskjellige typer retter, og alle disse er med et lavt fettforbruk.

I tillegg er det mulig å kokkelere mat til mange personer av gangen. Det kan være hele 1.700 gram ferske poteter i gryten når man skal lage pommes frites. Dette er som regel nok til 6 personer. Selv om vekten av potetene er høy, skal det likevel ikke brukes mer enn 1 spiseskje med olje.

De testede pommes fritesene ble godt tilberedte, men det er spesielt Delonghi Multifry FH1396s evner innen kakebaking som imponerer. En yoghurt/eplekake ble bakt i gryten, og resultatet var en perfekt bakt kake som var både myk og saftig.

Avansert og annerledes

Delonghi Multifry FH1396 er utstyrt med både øvre og nedre varmeelementer samt en vifte. Denne hjelper til med å øke luftsirkulasjonen i gryten slik at den fungerer noenlunde annerledes enn andre airfryere. Denne utformingen er medvirkende til at man kan tilberede mange forskjellige retter i gryten. Dersom man har bruk for ny inspirasjon finnes det en medfølgende oppskriftsbok-app som inneholder over 250 oppskrifter.

Utenfra ser Delonghi Multifry FH1396 ikke annerledes ut enn andre airfryere, men frontens kontrollpanel er nøye planlagt: Det er lett å velge mellom friteringstider og temperaturer via knapper, og man kan også velge forhåndsinnstilte programmer for poteter, pizza, kake og stuing.

Simpel og moderne samtidig

Delonghi Multifry FH1396 har et moderne og avansert utseende med mange funksjoner, men likevel er den overraskende enkel å bruke: Det eneste man skal gjøre er å velge en funksjon, deretter stille inn eventuell temperatur og tid – og til slutt trykke start. Så enkelt er det, og maten passer stort sett seg selv.

Kapasiteten er som nevnt meget stor, så det er mulig å lage mat til en stor familie. Delonghi Multifry FH1396 kan også brukes når det kommer gjester. Maskinen kan tas fra hverandre og alle de avtakbare delene kan gå i oppvaskmaskinen, noe som øker brukervennligheten markant for brukeren – spesielt hvis man bruker airfryeren ofte.

Delonghi Multifry FH1396 måler 39,5 cm (B), 32,5 cm (D), 29 cm (L) og veier 5.400 gram.

Utvalgte fordeler ved Delonghi Multifry FH1396:
🔵 Allsidig modell
🔵 Spesialprogrammer til poteter, pizza, kake og stuing
🔵 Veldig god til å bake kake
🔵 250 oppskrifter kan finnes i en app-basert oppskriftsbok
🔵 Modell med mange funksjoner


Hva er Actifry?

Actifry ble skapt av Tefal i 2007 og anses som en sann revolusjon på kjøkkenet. Over 8 millioner familier har anskaffet seg en av modellene fra Tefal, og Tefal gir de alle en både sunn og velbalansert kost med Actifryerne.

Det er spesielt pommes fritesene som har blitt populære med actifryer, da fettinnholdet her er på under 3%. Til sammenligning inneholder samme rett tilberedt i en vanlig ovn 9% fett, en mikroovn 13% fett, og en frityrgryte 14% fett – så forskjellen er veldig synlig.

Det unike ved actifryere kontra tradisjonelle frityrgryter er det minimale oljeforbruket som gir en mer fettfattig kost. Actifryeren har et varmluftssystem som sørger for å konstant fordele varmen jevnt og nøyaktig.

Tefal Actifry er mer enn bare en pommes frites-maskin. Det er mulig å tilberede alle former for matretter som alle blir sprø, sunne og hjemmelagde. Tefal skriver at man kan tilberede alt fra forretter og hovedretter til desserter i actifryeren, og alle retter med kun litt eller ingen olje. Man kan med fordel krydre retten i actifryeren etter eget ønske av krydder og urter, og man kan også selv bestemme valg av olje hvis man foretrekker en bestemt smak (Tefal anbefaler selv olivenolje, solsikkeolje, rapsolje og hasselnøttolje).

Det er også en tryggere matlagingsmetode, for når det ikke brukes noe særlig med olje kan det heller ikke sprute utover. Som de fleste sikkert vet, så er varm olje glovarm og kan enkelt brenne sår på huden.

Det er heller ikke nødvendig å verken forvarme maskinen eller røre underveis, for den innebygde røre-funksjonen klarer oppgaven selv. Det sikrer en ensartet sammenblanding uten bruk av manuelle inngrep.

Tefal Actifry er skapt til det formål at alle skal kunne bruke de. Det samme gjelder prosedyren: Tilsett alle ingrediensene, tilføy en spiseskje med olje og start det valgte programmet. Som bonus slipper man også frityrlukten da ingen lukt siver ut. I tillegg er actifryeren lett å rengjøre, og de avtakbare delene kan enkelt gå i oppvaskmaskinen.


Tefal Actifry kan lage langt mer enn bare pommes frites

De fleste vil nok umiddelbart forbinde en actifryer med pommes frites, men dette er kun en veldig liten del av hva man faktisk kan tilberede med actifryeren. For å vise hvordan du kan bruke din Tefal Actifryer til mer enn bare pommes frites, har Tefal samlet flere gode oppskrifter på både forretter, hovedretter og desserter. Nedenfor viser vi 2 av de, men du kan finne hele utvalget på Tefals egen hjemmeside – hvor det finnes noe til enhver vanskelighetsgrad og anledning.

Purretærte

Ingredienser (6 personer):Porretaerte-i-tefal-actifry
800g purre
50g smør
50g brødsmuler
100g revet Gruyère ost
3 egg
Salt & pepper
Muskatnøtt

Slik gjør du:

– Vask purrene, fjern de ytterste bladene og skjær av toppen
– Skjær purrene i mindre stykker og damp de i 25 minutter
– Legg heretter purrene på en serviett, slik at overflødig væske blir absorbert
– Bland purrer, brødsmuler, smeltet smør, revet ost, piskede egg, salt, pepper og muskatnøtt
– Hell blandingen i en smurt form, dekk den til med plastfolie og damp i 40 minutter


Svampet sjokoladekake

sjokoladekakeIngredienser (4 personer):
– 125g sjokolade
– 125g smør
– 4 egg
– 100g sukker
– 100g mel

Slik gjør du:

– Dekk actifryerens risskål med plastfolie
– Del eggene
– Pisk smøret slik at det blir lett og luftig
– Smelt sjokoladen over et vannbad, tilsett smør og eggeplommer
– Tilsett forsiktig sukker, mel og piskede eggehviter
– Hell hele blandingen i risskålen
– Dekk over skålen med plastfolie og putt det hele i dampskålen
– Damp i 35 minutter
– La kaken stå og kjøles litt og server

Tefal har også laget flere videoer hvor du kan finne inspirasjon til hvordan du kan bruke din Actifry. Du kan finne hele utvalget av videoer her.


Tefal Actifry Best i test – Disse kildene har vi brukt:

Det danske forbrukerrådet Tænk 🇩🇰
Det danske forbrukerrådet utfører grundige tester og sammenligninger av hverdags- og forbrukerprodukter. Her er det snakk om en test av 12 frityrgryter i alle prisklasser, både fra kjente og mindre kjente merker. Ekspertene har spesielt fokusert på friteringsevner, friteringstid, brukervennlighet og rengjøring.

Du kan lese mer om testen her, men full tilgang krever abonnement. Det er også mulig å kjøpe seg tilgang til enkelte individuelle tester.

Det svenske forbrukerrådet Råd & Rön 🇸🇪
Det svenske forbrukerrådet Råd & Rön utfører også tester av forskjellige produkter som forbrukerne anvender i hverdagen. I denne artikkelen har vi sett nærmere på en test hvor 19 frityrgryter er blitt gjennomtestet med fokus på å vurdere modellenes friteringsevner, friteringstid, brukervennlighet og håndterbarhet.

Du kan lese mer om testen her, men full tilgang krever abonnement. Det er også mulig å kjøpe seg tilgang til enkelte individuelle tester.

Daily Mail 🇬🇧
Daily Mail er en britisk tabloidavis fra 1896 som kommer ut hver dag, og den er Storbritannias nest mest solgte avis. Det skrives både om nyheter, sport og underholdning, men også forbrukerstoff har en plass. Her testes en airfryer fra Tefal. Les mer her.

Dinside.no 🇳🇴
Norsk forbrukerside som skriver bredt om forbrukerstoff. Hovedsakelig handler nettsiden om motor, data, mobil og bolig. Her har siden testet en airfryer fra Philips. Les mer her.

Goodhousekeeping.co.uk 🇬🇧
Dette britiske nettstedet både tester og skriver om forskjellige produkter som har med hus og hage å gjøre. Det er egentlig ikke snakk om en test av frityrgryter, men siden har jevnlig testet et utvalg av diverse produkter til kjøkkenet. Her er det snakk om en test av Tefal Actifry 1 kg. Les mer her.

Smartson.se 🇸🇪
Svensk testside hvor forskjellige brukerprodukter blir testet. Forbrukerne kan også selv være med på å teste og anmelde produkter. Her er det snakk om en test av Tefal Actifry 1 kg. Les mer her.

Trustedreviews.com 🇺🇸
Nettstedet bringer daglige og detaljerte ekspertvurderinger av elektroniske brukerprodukter, samt ytterlige analyser. Her er en enkelt airfryer fra merket Delonghi blitt gjennomtestet, og deretter er en anmeldelse blitt skrevet. Les mer her.

Brukeranmeldelser
 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Utover de ovenstående testene har vi også sett på brukeranmeldelser hos skousen.no og amazon.co.uk. Vi har sett nærmere på et par airfryere og undersøkt hva de vanlige forbrukerne mener om modellene.


Andre relevante tester 🔍

Hos Forbrukerliv har vi også utarbeidet en mer generell frityrkoker test. I denne artikkelen har vi samlet en lang rekke forskjellige frityrgryter av den mer tradisjonelle typen, men til slutt i testen gjennomgår vi også en rekke såkalte Airfryere – altså de modellene som markedsføres som et sunnere alternativ da de bruker mindre olje.

I vår test av frityrgryter finner du de modellene som har fått best bedømmelser av ekspertene. Du finner også prissammenligning av de forskjellige produktene, slik at du enkelt kan få en komplett oversikt over hvilke forhandlere som er billigst i Norge.

{{ reviewsOverall }} / 5   (0 Vurderinger)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse