Stor stekepanne test: Finn markedets beste stekepanne

Senest opdateret den 0

Denne artikkelen vil gi deg en stor oversikt over hvor du kan finne den aller beste stekepannen på markedet.

Denne artikkelen om tester av stekepanner er bygget opp slik at du blir guidet igjennom de 8 beste modellene som er fremhevet av ekspertene i diverse tester. Vi begynner med å gå igjennom hva produktene kan og hvordan de fungerer, og deretter går vi mer konkret inn på hva ekspertene har skrevet om hvert enkelt produkt.

Før du bestemmer deg for hvilken stekepanne du helst vil ha så bør du tenke over punktene nedenfor. Disse vil gi deg et bedre grunnlag for å kunne bestemme hvilken modell som vil bli den beste stekepannen til dine behov:

✔ Størrelse: Den beste stekepannen trenger ikke nødvendigvis å være stor. Tenk godt over hva du egentlig har bruk for, for størrelsen varierer fra modell til modell. De små modellene varmes raskt opp og er lette å håndtere, men kan ikke romme så mye. De større er tyngre, men har en større kapasitet.
✔ Materiale: Sjekk hva modellen er laget av. Materialet kan påvirke både kokkereleringen, utseendet og håndteringen.
✔ Egenskaper: Stekepanner har som regel ikke mange egenskaper eller funksjoner, men det å ha non stick er en stor fordel. Et non stick belegg betyr at maten ikke setter seg så lett fast i pannen – og at rengjøringen blir enklere.
✔ Rengjøring: Velg gjerne en stekepanne som tåler å vaskes i oppvaskmaskinen. Da slipper man å rengjøre pannen for hånd. En modell med non stick vil også lette arbeidet, men vær imidlertid oppmerksom på at maskinoppvask ikke er bra for kvaliteten i lengden.
✔ Pris: Prisen kan variere mye fra modell til modell. Bestem deg derfor for hvor stort budsjett du har og velg en modell som ligger innenfor dette området. Ifølge ekspertene så er ikke den dyreste modellen nødvendigvis den beste: Her kan du med fordel lese én eller flere tester av stekepanner – det finnes linker til alle undersøkelser nederst i denne artikkelen.
✔ Varmekilder: Se også etter hvilke typer komfyrer den utvalgte stekepannen din er kompatibel med – mange kan brukes til både elektrisk-, gass- og induksjonsovn.

Legg merke til at Forbrukerliv ikke tester produktene selv – vi samler bare resultatene fra upartiske tester som danner grunnlaget for denne testen av stekepanner.


ONYX Stekepanne – Vår anbefaling + best for prisen

✅ Beste stekepanne til prisen
✅ Med non-stick og patentert teknologi

ONYX Stekepanne

Butik Pris Totalpris Les mer
799,00 799,00 Les mer

 

ONYX Stekepanne hører til blant de absolutte favorittene blant forbrukerne, og modellen får veldig flotte kommentarer. Den er riktig nok ikke blitt testet av eksperter, men på grunn av den høye statusen blant brukerne har vi likevel bestemt oss for at den er berettiget til å nevnes i denne artikkelen om stekepanner.

Brukerne har hatt mulighet til å bruke modellen mange ganger over lang tid, og derfor vet de hva som fungerer bra og hva som ikke fungerer like godt. Generelt sett er de svært imponerte over hva modellen kan, og derfor roser de denne stekepannen opp i skyene.

Her er det i tillegg snakk om en veldig moderne stekepanne som man ikke kan komme unngå å støte på når man sjekker ut markedet: Den er nemlig laget ut ifra den mest moderne vitenskapen og har både non stick belegg og patentert teknologi.

Derfor skal du kjøpe denne modellen:

🔴 Moderne modell med patentert teknologi
🔴 Robust non stick belegg
🔴 Kan også brukes til både induksjonsovn og gassovn

Stor kapasitet og Tri-Ply teknologi

ONYX Stekepanne måler 28 centimeter i diameter og er dermed et stort kjøkkenprodukt med en stor kapasitet – derfor passer den godt til en stor husstand, eller hvis man ønsker å tilberede mye mat. Den er svært flott og elegant i et stilfullt design – og i tillegg til dette så er den utstyrt med et PFOA-fritt non stick belegg. Dette belegget gjør rengjøringen lettere, og den er så robust laget at man også kan bruke redskaper av metall.

Modellen vil passe til alle typer komfyrer – inkludert både induksjon og gass. For en enda enklere rengjøring kan den gjøres ren i oppvaskmaskinen, og den tåler også svært høye temperaturer – helt opp til 250 grader. Derfor er den i tillegg ovnsfast.

Denne modellen er som sagt laget med patentert teknologi, og her er det snakk om et spesielt hybrid-format som består av 3 lag: Ett lag av magnetisk rustfritt stål, ett lag av ren aluminium og ett lag av det tidligere nevnte non stick belegget. Til sammen kalles dette Tri-Ply teknologi med laser-gravering, som gir små topper og daler i designet. Dette systemet gir til sammen en best mulig tilberedning av mat samt non stick funksjonalitet.

God stekepanne ifølge brukerne

ONYX Stekepanne har som sagt ikke blitt inkludert i noen eksperttester, men den er imidlertid svært populær blant brukerne. Eierne av produktet er svært fornøyde med modellens matlagingsevner, og flere kommenterer også den lette rengjøringen samt det flotte designet. Én av brukerne oppsummerer opplevelsen helt kort på denne måten: «Produkt helt i toppklasse. Flott finish».

Denne modellen vil være et godt valg hvis du gjerne vil ha en svært moderne stekepanne med moderne teknologi, non stick belegg og mulighet til å bruke modellen til induksjon.

Utvalgte egenskaper
Stor kapasitet
Non stick belegg
Kan brukes til ovner som bruker både elektrisitet, induksjon og gass
Patentert 3-lags Tri-Ply teknologi


ONYX Sauté Panne – Beste stekepanne med høy kant for pengene

Beste stekepanne med høy kant til prisen

ONYX Sauté Panne

Butik Pris Totalpris Les mer
799,00 799,00 Les mer

 

ONYX Sauté Panne vil være et godt valg hvis man ser etter en stekepanne med høye kanter som tilbyr mye for pengene. Prisen på denne er nemlig forholdsvis lav hvis man tar den gode kvaliteten med i betraktning. I tillegg til dette får man her en kraftig sauté panne med mange anvendelsesmuligheter.

ONYX Sauté Panne har – i motsetning til flere av konkurrentene – ikke blitt inkludert i en test av stekepanner som er blitt utført av eksperter. På grunn av den gode kvaliteten og svært moderne teknologier har vi likevel valgt å inkludere modellen, og her er det nemlig snakk om en favoritt blant de brukerne som har kjøpt den og bruker den hver dag. Brukerne er nemlig imponerte over funksjonaliteten – som vurderes som å være svært god.

Derfor skal du kjøpe denne modellen:

🔴 Du får mye kvalitet for pengene
🔴 Kan brukes til alle slags komfyrer
🔴 Med den patenterte teknologien Tri-Ply med non stick belegg

Allsidig og med den patenterte teknologien Tri-Ply

ONYX Sauté Panne vil være et godt valg for den forbrukeren som gjerne vil ha en sauté panne i stedet for en vanlig stekepanne. Sauté-modellen har nemlig høyere kanter som gjør at den godt kan brukes til både vanlig steking og sautering av for eksempel grønnsaker. Kapasiteten er stor på 26 centimeter, den tåler å vaskes i oppvaskmaskin, og den er i tillegg ovnsfast slik at den kan settes i en ovn på helt opp til 250 grader.

Den kan brukes til alle typer komfyrer – inkludert elektrisk, induksjon og gass – og den er veldig robust i et enkelt, men likevel stilfullt design. Denne modellen skal spesielt fremheves for den patenterte Tri-Ply teknologien som består av en laser-gravering og 3 lag i konstruksjonen. Her er det snakk om et ytre lag av magnetisk rustfritt stål som gjør det mulig å bruke modellen på alle slags komfyrer. Lag 2 består av ren aluminium som bidrar til å sikre en jevn varmefordeling, og det tredje laget med non stick belegg gjør at maten ikke setter seg fast eller blir svidd fast i underlaget.

Graveringen kommer til uttrykk ved små forhøyninger i designet som jobber sammen om å gi den beste tilberedningen – samt et effektivt non stick belegg.

Stekepanne med enkel rengjøring og gode evner til steking, ifølge brukerne

ONYX Sauté Panne hører som sagt til blant brukerfavorittene, men er ikke blitt inkludert i eksperttestene. Brukerne er svært imponerte over modellen og forklarer at den scorer veldig høyt hos dem når det kommer til non stick belegget, designet og rengjøringen.

Denne modellen vil være et godt valg hvis du gjerne vil ha mye valuta for pengene med en allsidig sauté panne med den mest moderne teknologien som finnes på markedet.

Hvis du er blitt nysgjerrig på andre typer utstyr som kan hjelpe til med å øke allsidigheten på kjøkkenet, så kan du også vurdere å lese Forbrukerliv sin test av sous vide. Her kan du finne de beste sous vide apparatene samt få mer informasjon om hvordan du får de beste matlagingsresultatene.

Utvalgte egenskaper
Flott sauté panne med stor kapasitet
Enkel rengjøring med non stick belegg
Kan vaskes i oppvaskmaskin
Moderne Tri-Ply teknologi
3 lags fremstilling for bedre resultater


ONYX Wok Panne – Beste wokpanne til prisen

Populær bestselger blant brukere

ONYX Wok Panne

Butik Pris Totalpris Les mer
899,00 899,00 Les mer

 

ONYX Wok Panne er ikke blitt testet av ekspertene, men vi har likevel valgt å inkludere denne modellen i vår artikkel om stekepanner da det her er snakk om en modell som er svært populær blant brukerne. Den har til og med blitt til en bestselger.

Brukerne har hatt mulighet til å teste denne modellen over lang tid, og derfor har de et solid grunnlag som de kan basere anmeldelsen sin på. Her er det blitt sett på aspekter som blant annet tilberedningsevner, design, pris, anvendelighet og rengjøring – og brukerne er generelt sett veldig imponerte over modellen. Dette kommer til uttrykk i både et høyt salgstall og veldig flotte brukeranmeldelser.

Derfor skal du kjøpe denne modellen:

🔴 Bestselger blant brukerne
🔴 PFOA-fri non stick belegg som sikrer en enklere oppvask
🔴 Svært robust og tåler redskaper av metall

Svært robust og kan brukes til alle typer komfyrer

ONYX Wok Panne vil være et godt valg for den forbrukeren som gjerne vil ha en litt høyere stekepanne til wok som ikke er skjør og lett går i stykker. Den er nemlig designet til å være veldig robust og holdbar, og det gjelder også når det kommer til håndteringen under matlagingen: Belegget er laget med det unike PFOA-fri non stick, som betyr at maten ikke så lett hverken brenner seg fast eller setter seg fast i underlaget. Ofte kan denne formen for belegg lett komme til skade, men på denne pannen er det så sterkt at selv ikke hardhendt behandling med redskaper av metall kan ødelegge den.

I tillegg til dette så er produktet kompatibelt med alle typer komfyrer og varme, og det inkluderer også induksjon. Pannen tåler også å settes i ovnen – på så mye som opp til 250 grader. Den har en god og bred størrelse på 30 centimeter som gjør den ideell til å lage selv store porsjoner. Du kan bruke modellen til å lage wok, men også til å steke alle andre typer matvarer.

Denne modellen er også veldig lett å gjøre ren, for i tillegg til at matrester ikke setter seg fast så lett så kan den tåle å vaskes i oppvaskmaskin.

Velfungerende stekepanne ifølge brukerne

ONYX Wok Panne er som sagt ikke blitt testet av ekspertene, men den er imidlertid blitt en bestselger blant forbrukerne. Forbrukerne er svært begeistret over pannen, og det gjelder spesielt når det kommer til den enkle rengjøringen og den lette stekingen. En av brukerne oppsummerer kort opplevelsen slik: «Super stekepanne … Enkel å gjøre ren».

Denne modellen vil være et godt valg hvis du gjerne vil ha en robust non stick stekepanne som også kan brukes som en wok.

Utvalgte egenskaper:
Veldig holdbar
PFOA-fri non stick belegg
Belegg som tåler redskaper av metall
Enkel rengjøring med non stick belegg
Tåler å vaskes i oppvaskmaskin


Greenpan Barcelona Stekepanne – kåret til best i test av danske Tænk i en stor test av stekepanner

Greenpan Barcelona Stekepanne

Butik Pris Totalpris Les mer
576,00 576,00 Les mer
576,00 576,00 Les mer
576,00 576,00 Les mer
confidentliving.no 616,00 616,00 Les mer
577,00 658,00 Les mer

 

Greenpan Barcelona Stekepanne er blitt testet av det danske forbrukerrådet Tænk i en stor test av stekepanner for å finne frem til de beste modellene på markedet. Her har de danske ekspertene sett nærmere på til sammen 16 forskjellige modeller fra ulike merker. Her er det utelukkende snakk om modeller med non stick belegg.

Det danske forbrukerrådet Tænk har sett nærmere på ulike aspekter som ligger til grunn for den endelige anmeldelsen. Dette inkluderer blant annet holdbarhet og varmefordeling samt en undersøkelse av hvor bra non stick belegget fungerer. I denne testen av stekepanner vurderer ekspertene at Greenpan Barcelona Stekepanne klarer seg imponerende godt, og derfor kåres den til best i test – som tilsvarer det aller beste av alle de testede produktene.

Derfor skal du kjøpe denne modellen:

🔴 Testvinner hos det danske forbrukerrådet Tænk
🔴 Keramisk Infinity non stick belegg
🔴 Fri for kjemikalier

Sunnere matlaging og uten kjemikalier

Greenpan Barcelona Stekepanne er en flott og stilig stekepanne med en diameter på 28 centimeter. Det gir en stor kapasitet og dermed mulighet til å lage mye mat av gangen. Den er laget av aluminium, men har i tillegg et unikt keramisk Infinity non stick belegg. Dette belegget gjør at matrester ikke setter seg fast så lett eller brenner seg fast i underlaget.

Infinity non stick belegget gjør i tillegg at man ikke trenger å bruke på langt nær så mye fett til stekingen, noe som resulterer i en sunnere matlaging. Apropos sunnhet, så er det her fokus på forbrukerens miljø og helse da produktet er fri for både PFOA, PFAS, kadmium og bly. Da vil man ikke utsettes for på langt nær så mange kjemikalier når man jobber på kjøkkenet.

I tillegg til dette så er den laget til å kunne tåle svært høye temperatur og er derfor ovnsfast. Den er kompatibel med komfyrer av typene elektrisk, gass og induksjon, men den tåler ikke å vaskes i oppvaskmaskin. Non stick belegget gjør imidlertid rengjøringen vesentlig mye lettere.

Imponerende testvinner ifølge ekspertene

Greenpan Barcelona Stekepanne er som sagt blitt testet av ekspertene fra det danske forbrukerrådet Tænk i en stor test av stekepanner. Modellen klarer seg utrolig godt, utnevnes til testvinner og slår dermed hele 15 konkurrenter. Overordnet sett så gis det flotte testvinner-stempelet til denne modellen da den blir vurdert til å være lett – og fordi den kommer med et utrolig bra belegg og en god holdbarhet.

Denne modellen vil være et godt valg hvis du gjerne vil ha en testvinner til en god pris – som er fri for kjemikalier og derfor vil kunne tilby en sunnere matlaging.

Utvalgte egenskaper
Stor kapasitet
Infinity non stick
Fri for kjemikalier
Kan brukes til alle slags komfyrer


EVA Trio Stekepanne – 73 av 100 poeng hos danske Tænk i en stor test av stekepanner 

EVA Trio Stekepanne

Butik Pris Totalpris Les mer

 

EVA Trio Stekepanne er blitt inkludert i en stor test av stekepanner som er utført av de danske ekspertene fra forbrukerrådet Tænk. Tænk har testet til sammen 16 forskjellige modeller med non stick belegg for å finne frem til den aller beste stekepannen.

For å kunne finne frem til nettopp den beste modellen så er alle produktene spesielt blitt vurdert ut ifra 3 aspekter: Varmefordeling, holdbarhet og kvalitet på non stick belegget. Ved hjelp av disse undersøkelsene så kommer de danske eksperter frem til den konklusjonen at EVA Trio Stekepanne presterer veldig godt – den scorer nemlig hele 73 av 100 mulige poeng – noe som er veldig høyt. Det er faktisk så høyt at det er nok til å sikre modellen en tredjeplass i den samlede testen.

Derfor skal du kjøpe denne modellen:

🔴 Toppscorer hos det danske forbrukerrådet Tænk
🔴 Prisvennlig valg
🔴 Høy slitestyrke med non stick belegg

Dansk klassiker til en god pris

EVA Trio Stekepanne er en dansk klassiker når det kommer til kjøkkenutstyr, og denne modellen har en stor kapasitet på 28 centimeter. Den er fremstilt i høyglanspolert rustfritt stål som både gjør den veldig sterk og robust samt at den får et virkelig elegant og stilig utseende i en lys sølvfarge.

Prisen er budsjettvennlig og lav, og dermed får man veldig mye for pengene. Bunnen er utstyrt med et keramisk non stick belegg som gjør at mat og matrester ikke setter seg så lett fast eller brenner seg fast i pannen. I tillegg til dette så gir belegget en lettere oppvask, og sikrer at den kan tåle svært høye temperaturer – faktisk helt opptil 400 grader.

EVA Trio Stekepanne er derfor ovnsfast og passer til komfyrer med både elektrisitet, gass og induksjon. Som en bonus for rengjøringen tåler den også å vaskes i oppvaskmaskinen. Slitestyrken er svært høy, og pannen er laget til å bli brukt hver dag. Den rustfrie fremstillingen gjør også at den ikke ruster og ødelegger utseendet og funksjonaliteten.

Velfungerende toppscorer ifølge ekspertene

EVA Trio Stekepanne er som sagt blitt inkludert i det danske forbrukerrådet Tænk sin store test av stekepanner hvor til sammen 16 produkter er blitt anmeldt. Ekspertene er svært imponerte over modellen EVA Trio, og derfor får den hele 73 av 100 mulige poeng. Det er nok til å sikre en tredjeplass i hele testen. Den flotte poengsummen tildeles blant annet fordi det vurderes at denne modellen er utstyrt med et svært bra non stick belegg som har en god holdbarhet.

Denne modellen vil være et godt valg hvis du gjerne vil ha en slitesterk stekepanne med non stick til en budsjettvennlig pris.

Utvalgte egenskaper
Klassisk Eva Trio design
Flott modell i høyglanspolert rustfritt stål
Budsjettvennlig
Med non stick belegg


Scanpan Classic Stekepanne – Nominert til beste stekepanne hos T3.com

Scanpan Classic Stekepanne

Butik Pris Totalpris Les mer

 

Scanpan Classic Stekepanne er blitt testet av det britiske teknologimagasinet T3.com i en test av stekepanner der flere forskjellige modeller er blitt vurdert. Dette magasinet har fokus på teknologi, og leverer både nyheter og kunnskap om den teknologiske utviklingen – og det inkluderer også tester av diverse elektroniske forbrukerprodukter.

I denne testen av stekepanner har ekspertene testet de utvalgte produktene på parametere som funksjonalitet, brukervennlighet, evner, rengjøring og non stick belegg. De har også sett nærmere på design og pris. Legg merke til at det kun er inkludert produkter med non stick belegg.

Ut ifra disse kriteriene er hver av modellene blitt anmeldt, og det gjelder også for denne Scanpan Classic modellen. Ekspertene liker generelt sett modellen veldig godt, og derfor får den flotte kommentarer og en god plassering blant de 13 beste stekepannene som finnes på markedet.

Derfor skal du kjøpe denne modellen:

🔴 Blant de 13 beste stekepannene hos det britiske teknologimagasinet T3.com
🔴 Kjemikaliefri
🔴 Belegg i keramisk titan med non stick

Miljøvennlig og kan tåle metallredskaper

Scanpan Classic Stekepanne har en litt mindre kapasitet enn flere av konkurrentene, men denne kommer likevel med en diameter på 24 centimeter. Den er flott og enkel i uttrykket, men er laget med miljøvennlighet i fokus: Den er nemlig laget i PFOA-fritt aluminium med Green Tek som gjør produktet fri for kjemikalier.

I tillegg er modellen svært robust og holdbar, og det gjelder også for non stick belegget av keramisk titan som tåler alle former for redskaper – inkludert de som er laget av metall. Dette belegget har også den fordelen at det ikke kreves på langt nær like mye fett til steking som ellers.

Stekepannen er kompatibel med elektriske komfyrer og gasskomfyrer, men ikke induksjon. Den er også ovnsfast samt at den kan klare temperaturer på opptil 260 grader. Rengjøring i oppvaskmaskin frarådes.

Flott lettvektpanne som er enkel å håndtere, ifølge ekspertene

Scanpan Classic Stekepanne er som sagt blitt testet av det britiske teknologimagasinet T3.com som nominerer denne modellen til å være en av de 13 beste modellene som finnes på markedet. Helt kort oppsummeres den med følgende bemerkninger: «Lightweight, non stick, and good-looking to boot».

Ekspertene har mye ros å komme med når det gjelder dette produktet, og det går blant annet ut på at den har et flott utseende og en lav vekt. Det forklares at den lave vekten gjør modellen ideell til spesielt pannekaker, og den føles «light as a feather».

I tillegg til dette kommenterer ekspertene at modellen er svært lett å håndtere, og dens «stay cool» håndtak ser ikke bare flott ut – her brenner man seg heller ikke. Det fremheves også at den kommer med et bra non stick belegg, og at dette belegget er så robust at man kan bruke alle slags redskaper – også de som er laget av metall. Modellen kommer også med Green Tek, som betyr at den er fri for kjemikalier samtidig som den er ovnsfast og kan tåle opptil 260 grader. T3.com nevner kun én enkelt ulempe ved modellen – nemlig prisen, som de synes er litt høy.

Denne modellen vil være et godt valg hvis du gjerne vil ha et miljøvennlig valg som er fri for kjemikalier og har et en non stick belegg av keramisk titan.

Utvalgte egenskaper
Flott og enkel
Miljøvennlig og fri for kjemikalier
Redskaper av metall kan brukes
Keramisk titan-belegg med non stick


WMF PermaDur Premium – anmeldt som «god» av danske Tænk i en test som finner den beste stekepannen

WMF PermaDur Premium

WMF PermaDur Premium er blitt inkludert i en stor test av stekepanner som er utført av det danske forbrukerrådet Tænk, hvor formålet deres har vært å finne frem til den aller beste stekepannen. Til sammen har 16 forskjellige produkter fra flere merker blitt testet, og alle disse kommer med non stick belegg.

Danske Tænk har vurdert alle de 16 modellene ut ifra spesifikke kriterier som blant annet inkluderer kvaliteten på non stick belegget, varmefordelingen og holdbarheten. Basert på resultatene av disse parameterne så er en endelig anmeldelse blitt gitt, og for WMF PermaDur Premium sitt vedkommende har det resultert i en anmeldelse som «god». Her er det faktisk snakk om en ren toppscorer som blir kåret til nummer 2 i den omfattende testen.

Derfor skal du kjøpe denne modellen:

🔴 God anmeldelse hos det danske forbrukerrådet Tænk
🔴 Med Triple Layer non stick belegg
🔴 Kompatibel med alle slags komfyrer

Triple Layer non stick og kan brukes til alle slags komfyrer

WMF PermaDur Premium er laget av det verdenskjente merket WMF som produserer kjøkkenprodukter av svært god kvalitet. Denne modellen kommer i en god størrelse med en diameter på 28 centimeter, og dermed kan man tilberede store porsjoner av gangen.

Pannen er flott og enkel i et minimalistisk design, og bør spesielt fremheves for at den er kompatibel med alle slags komfyrer – det gjelder både induksjon, elektrisk og gass. I tillegg til dette så er den utstyrt med det unike Triple Layer PermaDur belegget som tjener flere formål: Det vil blant annet bli et mindre behov for å steke med fett – og matrester brenner seg ikke like lett fast. I tillegg til dette så blir rengjøringen også lettere.

Modellen tåler i tillegg tilberedning i ovn på opptil 250 grader, men den tåler ikke å vaskes i oppvaskmaskin.

Fremtredende andreplass, ifølge brukerne

WMF PermaDur Premium er som sagt blitt testet av de danske ekspertene fra det danske forbrukerrådet Tænk i en stor test av stekepanner. For å finne frem til den aller beste stekepannen så er 16 modeller blitt anmeldt, og ekspertene vurderer at denne modellen fra WMF skal tildeles testens andreplass. Grunnen til den flotte plasseringen er blant annet at den har en veldig god varmefordeling og holdbarhet. Den føles nemlig svært robust i designet og i bruk.

Denne modellen vil være et godt valg hvis du gjerne vil ha både en god kvalitet og et unikt Triple Layer non stick belegg.

Utvalgte egenskaper
Enkel og flott
Kvalitetsmerke
Triple Layer non stick
Kan brukes til komfyrer med elektrisitet, gass og induksjon


Tefal Extra Junior – best i test hos britiske Expertreviews.co.uk 

Tefal Extra Junior

 

 

Tefal Extra Junior er blitt inkludert i en stor test av stekepanner utført av det store britiske testmagasinet Expertreviews.co.uk, som jevnlig tester forskjellige forbrukerprodukter til hjemmet. I denne omgang er 8 av de beste pannene på markedet blitt testet og vurdert ut ifra spesifikke parametere. Her er det snakk om modeller fra forskjellige merker og i ulike prisklasser, og hver enkelt modell er blitt testet og anmeldt ut ifra parametere som pris, design, funksjonalitet, anvendelighet, kvalitet og andre egenskaper.

De britiske ekspertene er svært imponerte over denne modellen fra Tefal – faktisk så imponerte at de utnevner den til testvinner som virkelig leverer en god kvalitet.

Derfor skal du kjøpe denne modellen:

🔴 Testvinner hos det britiske testmagasinet Expertreviews.co.uk
🔴 Lav pris
🔴 Thermo Spot indikasjon

Prisvennlig og med unik Thermo Spot

Tefal Extra Junior er en flott og enkel stekepanne som selges til en svært fornuftig pris. Den er budsjettvennlig – noe som er med på å gjøre den tilgjengelig for alle typer forbrukere. Den er laget av merket Tefal som er kjent for å produsere kvalitetsprodukter. Det gjelder også for denne modellen som er laget i anodisert aluminium, noe som gjør at overflaten på metalldelene blir tykkere.

Det betyr blant annet at den varmes raskt opp og gir en jevn fordeling av varmen – dermed får ytterkantene samme mengde varme til matvarene som det pannen gjør i midten. En detalj som er verdt å nevne er modellens Thermo Spot markering som selv indikerer når den optimale temperaturen er nådd.

I tillegg til dette så finnes det et non stick belegg som sørger for at maten ikke så lett brenner seg fast eller setter seg fast, og på grunn av dette så blir rengjøringen enklere – her er det ikke noe behov for å sette pannen i bløtt eller skrubbe den hardt for å fjerne matrester. Håndtaket er i tillegg ergonomisk designet for et godt grep, og diameteren ligger på 30 centimeter. Det gjør at kapasiteten er høy.

Svært gode egenskaper ifølge ekspertene

Tefal Extra Junior er blitt testet av de britiske ekspertene fra testmagasinet Expertreviews.co.uk, som er veldig imponerte over modellen. Derfor tildeles den stemplet som testvinner over 7 konkurrenter i testen for å finne den beste stekepannen. Ekspertene gir mye ros til denne modellen – og her gjelder det først og fremst den lave prisen. I tillegg til dette så fremheves også Thermo Spot indikatoren som selv kan fortelle når den ideelle steketemperaturen er nådd – pluss non stick belegget.

Expertreviews.co.uk påpeker også at modellen er like smart utvendig som innvendig med en sterk aluminiums-kropp og et håndtak med ergonomisk soft-grip. I tillegg til dette så får modellen skryt for at den er svært temperatur-resistent da den kan tåle varme på opp til 175 grader. Som en viktig detalj nevnes det også at Tefal Extra Junior er ideell til gass- og elektriske komfyrer, men ikke til induksjon. 

All rosen modellen får oppsummeres på denne måten: «Til tross for sin rimelige pris er Tefal Extra-pannen langt mer enn kostnadseffektiv».

Denne modellen vil være et godt valg hvis du gjerne til ha en prisvennlig stekepanne som kommer med en intelligent indikator for varme og en god varmefordeling.

Utvalgte egenskaper
Anodisert aluminium
Jevn fordeling av varme
Rask oppvarming
Thermo Spot indikator


Kilder og Referanser

Her kan du finne informasjon og linker til de undersøkelsene vi har brukt i vår artikkel om stekepanner:

Brukeranmeldelser 🇳🇴

Ikke alle modellene er blitt testet av eksperter. I stedet har vi sett nærmere på hva forbrukerne mener i diverse brukeranmeldelser vedrørende et par av produktene:

Les mer om brukernes erfaringer med ONYX Wok Panne hos Onyxcookware.no.

Les mer om brukernes erfaringer med ONYX Stekepanne hos Onyxcookware.no.

Les mer om brukernes erfaringer med ONYX Sauté Panne hos Onyxcookware.no

Det danske forbrukerrådet Tænk 🇩🇰

Det danske forbrukerrådet Tænk jobber med flere forskjellige sider av danskenes forbrukerliv, og det inkluderer blant annet omfattende tester av forbrukerprodukter. I denne omgang er det snakk om en test av stekepanner med non stick belegg. I denne testen er flere av produktene i denne artikkelen blitt inkludert.

Du kan lese hele testen på den danske nettsiden til Tænk, men vær oppmerksom på at det her er snakk om en betalingstest. Det betyr at full tilgang krever at man har et abonnement. Man kan imidlertid også kjøpe seg tilgang til testene enkeltvis.

Expertreviews.co.uk 🇬🇧

Expertreviews.co.uk er et britisk testmagasin som hovedsakelig tester elektroniske forbrukerprodukter som den vanlige forbrukeren har bruk for i hverdagen. I denne omgang har Expertreviews.co.uk utført en test for å finne frem til den beste stekepannen som finnes på markedet, og modellen Tefal Extra Junior er blitt inkludert i denne testen. Du kan lese testen i sin helhet hos britiske Expertreviews.co.uk.

T3.com 🇬🇧

T3.com er et britisk teknologimagasin som skriver artikler om nyheter og trender innen den teknologiske verden. Det inkluderer også tester av forskjellige elektroniske produkter, og her er det snakk om en stekepanne test av de beste non stick modellene som finnes på markedet. Modellen Scanpan Classic Stekepanne er blitt inkludert i denne testen. Du kan lese mer om testen hos britiske T3.com.


FAQ – alt det du bør vite om den beste stekepannen

🤩 Hvordan velges produktene i denne artikkelen?

For å finne frem til markedets beste stekepanne har vi gått igjennom både magasiner, aviser og nettsider med tanke på å finne de mest profesjonelle og relevante eksperttestene. Dette har vi gjort for å kunne gi brukeren best mulig oversikt over de ulike modellene – og disse resultatene kan man få en god oversikt over i denne artikkelen om tester av stekepanner.

😉 Hva bør jeg tenke over når jeg velger en ny stekepanne?

Når du skal finne den beste stekepannen til dine behov så vil det være fordelaktig å søke råd i en profesjonell test av stekepanner – de testene vi har brukt kan du finne linker til i avsnittet som heter «Kilder og Referanser». Det finnes imidlertid også noen aspekter som du selv kan finne ut av – som for eksempel størrelse (har du bruk for en liten eller stor panne), materiale (foretrekker du for eksempel aluminium fremfor rustfritt stål), egenskaper/funksjoner (er den belagt med non stick belegg), rengjøring (kan den tåle å vaskes i oppvaskmaskin og/eller har belegget non stick), pris (hvor mye vil du betale) og varmekilder (kan den brukes til komfyrer med elektrisitet, gass og induksjon – eller alle 3).

🤓 Kan jeg bruke redskaper av metall hvis stekepannen min har non stick belegg?

Modellene i denne artikkelen om tester av stekepanner kommer med non stick belegg – og det betyr at maten ikke setter seg fast så lett. Dette belegget kan være litt følsomt, og derfor vil redskaper av tre, silikon eller plast ofte være de mest sikre. Redskaper av metall kan i enkelte tilfeller ødelegge non stick belegget hvis man ikke er forsiktig. Flere av modellene i denne artikkelen er imidlertid laget til også å kunne brukes med redskaper av metall.

🧐 Hvordan passer jeg best mulig på stekepannen min?

Holdbarheten på stekepannen forlenges dersom du vasker den for hånden i stedet for i en oppvaskmaskin – og hvis du unngår å utsette den for altfor høye temperaturer.