ONYX kokekar: Høykvalitets kokekar med gode anmeldelser

Sist oppdatert Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

0

Danske ONYX produserer stekepanner, panner og annet kjøkkenutstyr og passer spesielt godt for de som ønsker fantastisk kvalitet i stilig design. Vi har tatt en nærmere titt på anmeldelser fra tidligere forbrukere for å gi deg et mer fullstendig bilde av hvorfor ONYX kokekar er populære i skandinaviske kjøkken.

Om ONYX kokekar

De aller fleste lager mat på en eller annen måte hver dag, og godt utstyr er avgjørende for å gjøre matlagingen både enkel og ukomplisert. ONYX kokekar både utvikler sitt eget design og står bak produksjonen, for å skape slitesterkt utstyr for matlaging uten at det går på bekostning av hverken kvalitet eller design.

Fra en unik stekepanne til en hel samling

Begynnelsen på ONYX sin reise var en unik og hybrid stekepanne med non-stick belegg, som fortsatt selges i dag med en oppdatert modell. Stekepannen er utviklet ved hjelp av moderne og innovativ teknologi, og det karakteristiske inngraverte mønsteret med sekskanter er et lett gjenkjennelig designvalg. Den spesielle lasergraveringsteknologien er patentert og hybridpannen med non-stick belegg er fortsatt et av ONYX sine bestselgende produkter.

ONYX har over tid utviklet sitt sortiment til et bredt utvalg av kjøkkenredskaper som gir deg den beste matlagingsopplevelsen, uansett om det er til hverdagsbruk eller til fest.

Forhandler av ONYX kokekar

For deg som ønsker å få tak i noen av ONYX sine produkter kan du besøke deres egen nettside. ONYX har valgt å minimere distribusjonskjeden ved å selge produktene selv på egen nettside, til lavest mulig pris. Vanligvis kan du gå til din lokale butikk som selger kjøkkenutstyr, men vanligvis betyr det også at du må betale for kostnader forbundet med distribusjon og videresalg. Derfor er prisene vanligvis høyere hvis produktet må gjennom flere trinn før du kan kjøpe det. Når du kjøper produktene dine direkte fra produsenten, er det ingen ekstra kostnader for transport og videresalg.

Gode ​​kjøpsbetingelser

Når du velger å kjøpe kjøkkenutstyret ditt fra ONYX, er kvalitet i sentrum. Du kan alltid få hjelp av deres kundeservice dersom du har spørsmål om produktene, og du kan enkelt finne mer informasjon om hvert produkt direkte på nettsiden. Når du kjøper et produkt fra ONYX får du også 5 års garanti på alle produkter og 100 dagers gratis retur. Hvis du ikke er fornøyd med ditt nye kjøkkenutstyr, kan du bytte det til et annet produkt eller få pengene tilbake.

Kilde: onyxcookware.

Oppdag hele kolleksjonen fra ONYX Cookware her.

Hva tilbyr ONYX?

Hos ONYX finner du en rekke produkter til kjøkkenet. Produsentens produksjon har gjennom årene utviklet seg til å fokusere på høykvalitets kjøkkenutstyr og kjøkkenkniver.

Over tid er det imidlertid kommet mange andre artikler i sortimentet, slik at du i utgangspunktet kan finne alt verktøyet du trenger fra en og samme produsent.

ONYX stekepanner

ONYX startet med en stekepanne, som fortsatt er et av produktene som produsenten er mest kjent for i dag. ONYX tilbyr et bredt utvalg av stekepanner, med ulike valg av størrelse, materiale og design.

Uansett hvilken stekepanne du velger vil du få du en kombinasjon av innovativ non-stick overflate med høy slitestyrke fra gode og solide materialer som rustfritt stål og støpejern. Dette gjør det enkelt å lage mat uten å brenne pannen og uten å måtte rengjøre den ekstra etter steking.

Alle gryter, stekepanner, wok og annet kjøkkenutstyr er laget for å brukes på alle typer varmekilder: keramikk, gass og induksjon.

Oppdag ONYX innovative stekepanner her.

ONYX panner

En stekepanne fungerer til mye matlaging, men det er vanskelig å klare seg uten en kjele. Hos ONYX finner du alt fra mindre gryter for å koke egg til større suppegryter som kan brødfø hele familien. For de av dere som trenger å bytte ut alle de gamle grytene og pannene, tilbyr ONYX noen smarte sett. Med et komplett sett kan du spare penger på å kjøpe produkter i høy kvalitet ved å bytte ut alle dine gamle gryter og panner på en gang.

Oppdag ONYX-serien av panner her

ONYX kniver

Med et knivsett fra ONYX er du aldri uten en skarp kniv til å kutte eller hakke. Alle kniver er tilgjengelige å kjøpe separat for de som bare trenger å fullføre samlingen din, men du kan også velge å kjøpe et komplett sett som inneholder alle nødvendige kjøkkenkniver.

Velger du et komplett knivsett, kan du også kjøpe et av ONYX sine smarte knivstativ. Med en knivsegg unngår du at knivene blir sløve av å ligge i en skuff, samtidig som de er lette å komme til når du trenger dem.

Oppdag ONYX-tilbud på kniver og knivtilbehør her

Tilbehør

Selv om panner, panner og kjøkkenredskaper er i fokus for ONYX, har den danske produsenten mange andre fantastiske produkter i sortimentet som komplementerer og piffer opp kjøkkenet ditt.

Sortimentet i ONYX nettbutikk inneholder blant annet:

  • Lokk til gryter og panner
  • Bestikk
  • Utstyr

Skal du kjøpe ny gryte eller stekepanne, bør du vurdere om det er andre ting på kjøkkenet ditt som må byttes. Alle ONYX-produkter er produsert med samme høye kvalitet og med øye for stilig design, for en maksimal matlagingsopplevelse.

ONYX Cookware Review: Tidligere kundeanmeldelser

Før du bestemmer deg for å kjøpe nytt kjøkkenutstyr er det alltid greit å lese om produktene. Med så mange forskjellige produsenter og produkter på markedet, kan det være vanskelig å vite hva som faktisk fungerer og ikke – spesielt i det lange løp.

På Trustpilot har forbrukere skrevet anmeldelser om ONYX Cookware som hjelper andre forbrukere. I anmeldelsene kan forbrukere gi et antall stjerner fra 1 til 5 avhengig av hvor god opplevelse de har med forhandleren, leveringen og selve produktet. I tillegg kan forbrukere beskrive hva de opplevde i en kommentar hvis de ønsker å utvikle vurderingen.

Over 1400 forbrukere har skrevet sine egne anmeldelser av ONYX Cookware, og forhandleren har i gjennomsnitt fått 4,4 av 5 stjerner. De er derfor topp hvis du tar en titt på anmeldelser på nett.

Hva skriver forbrukerne i sine anmeldelser?

I anmeldelsene har forbrukerne gjort sine egne tester av ONYX kjøkkenutstyr. I en ONYX-anmeldelse på Trustpilot skrev en forbruker: «Helt fantastiske stekepanner som er enkle å rengjøre og umulige å ripe! Mannen min er en eks-kokk og er veldig  imponert over kvaliteten».

Det er også skryt for andre produkter, f.eks. pannene, med følgende kommentar:

“Fantastiske panner. Håndtakene blir ikke for varme, og de tåler oppvaskmaskin.»

Totalt sett er forbrukerne svært fornøyde, ikke bare med deres nye produkter som fungerer og gjør matlagingen enkel, men også med ONYX sin kundeservice og levering. En forbruker skriver:

«Super kvalitet til en fornuftig pris, god service og rask levering – akkurat det jeg vil ha.»

Onyx Cookware rabattkode og tilbud

Hvis du i tillegg ble forelsket i ONYXs enkle linjer og høye kvalitet, trenger du ikke nødvendigvis å bruke over budsjettet. ONYX er ikke den dyreste på markedet, og hos nettforhandleren kan du ofte finne tilbud.

I nettbutikken bruker de ikke rabattkoder, men du kan likevel spare penger fordi de ofte har kampanjer med ekstra gode tilbud.

Trenger du nye stekepanner, gryter eller annet kjøkkenutstyr bør du følge med på ONYX nettbutikk eller melde deg på deres nyhetsbrev slik at du vet når du kan gjøre et ekstra godt kjøp. Du må kanskje være rask siden  produktene deres er ettertraktet av både skandinaviske og internasjonale kunder.

FAQ

Har ONYX gode produkter?
Ja, ONYX Cookware lager gode produkter som forbrukerne generelt sett er fornøyde med. På Trustpilot får merket 4,7 stjerner av 5 mulige fra over 1400 forbrukere på siden, med høy tilfredshet med både design og kvalitet på produktene.
Hva tilbyr ONYX?
Hos ONYX finner du mange av de vanligste kjøkkenredskapene: kniver og knivholdere, gryter og panner med og uten lokk. Det som gjør ONYX spesiell er at de bruker unik teknologi og hele tiden utvikler produktene sine slik at de er utstyrt for hverdagsbruk uten problemer.
Hvor mye koster ONYX-produkter?
Selv om høy kvalitet kan være dyrt, sparer du ved å kjøpe produktene i ONYX sin egen nettbutikk. I stedet for å betale ekstra for distribusjonskjeden, har de minimert kostnadene ved å være direkte forhandler selv.

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere