Le Creuset, 24cm, 4,2L

Le Creuset, 24cm, 4,2L

(4.8)

10948 anmeldelser

Pris:

2.367 kr.

Gå for den beste prisen I samarbeid med Pricerunner
Gå for den beste prisen
kjele til induksjonstopp med god varmebevaring

Vi mener at Le Creuset 24cm, 4.2L gryten har god kapasitet for 4-5 porsjoner, noe som gjør den til et verdifullt tillegg på ethvert kjøkken. Hovedfordelen ligger i dens komfortable håndtering på grunn av kvalitetshåndtakene. Det er en attraktiv emaljert støpejernsgryte som er kompatibel med induksjonstopp. Vi setter pris på det tettsittende lokket og allsidigheten i bruk, som krever minimalt med fett for matlaging. Grytens holdbarhet og utmerkede varmebevaring gjør at den skiller seg ut, med den avrundede bunnen som sikrer jevn varmefordeling.

  • Praktisk kapasitet
  • Tettsittende lokk
  • Krever minimalt bruk av fett
I samarbeid med Pricerunner

Dagens priser

Spesifikasjoner

Kapasitet 4,2 l
Materiale Støpejern
Diameter 24 cm
Vekt 4,3 kg

Fordeler og ulemper

Fordeler

  • God varmebevaring
  • Enkel å rengjøre
  • Avrundet bunn for jevn varmefordeling 
  • Tåler stekeovn, grill, fryser og oppvaskmaskin

Ulemper

  • Litt tung når den er fullastet og varm
  • Ikke non-stick belegg

FAQ

Hva er størrelsen på Le Creuset induksjonsgryte?
Le Creuset induksjonsgryte har en kapasitet på 4,2 liter. Diameteren på gryten er 24 cm og den veier 4,3 kg.
Hva er Le Creuset induksjonsgryte laget av?
Le Creuset er laget av slitesterk og hygienisk emalje. Gryten er også laget av støpejern, et materiale kjent for sin langsomme oppvarming og utmerkede varmebevaring.
Hva er vedlikeholdsretningslinjene for Le Creuset induksjonsgryte?
Le Creuset induksjonsgryte er laget av holdbart og hygienisk emalje som kan tåle bruk i ovn, grill, fryser, og oppvaskmaskin. Den kan brukes på alle typer komfyrer, inkludert induksjon.
Hva sier noen av brukeranmeldelsene om Le Creuset?
Le Creuset har mottatt utmerkede anmeldelser fra brukere, med en vurdering på 4,9 på Google og 4,8 på Amazon. Brukere setter pris på dens holdbarhet, jevne varmefordeling og enkle rengjøring.

Anmeldelser og tester av Le Creuset, 24cm, 4,2L

Vår anmeldelse

En favoritt blant forbrukerne

Le Creuset-gryten er en kundefavoritt og får mye skryt for sine eksepsjonelle egenskaper. Denne gryten er laget av slitesterk og hygienisk emalje og tåler ulike tilberedningsmetoder, inkludert stekeovn, grill, fryser og oppvaskmaskin. Den er kompatibel med alle typer kokeplater, inkludert induksjon, noe som gjør den enda mer allsidig. En funksjon som skiller seg ut er at støpejernskonstruksjonen holder godt på varmen. Selv om den varmes opp sakte, holder den på varmen i en lengre periode, noe som gjør den perfekt til å holde maten varm i vintermånedene. I tillegg sørger grytens avrundede bunn for jevn varmefordeling, noe som resulterer i jevnt tilberedte retter.

Selv om Le Creuset-gryten ligger i en høyere prisklassen, er den en god investering på lang sikt på grunn av sin eksepsjonelle holdbarhet. Det er imidlertid verdt å merke seg at den kan være tung når den er fylt, og at den ikke har non-stick-belegg. De gode koke-egenskapene og den lange levetiden veier likevel opp for disse mindre ulempene. Alt i alt mener vi at Le Creuset-gryten er et godt alternativ for deg som ønsker et pålitelig og allsidig gryte.

Dragan Miskovic Anmeldelse av: Dragan Miskovic

4.8

Basert på 10948 anmeldelser

Brukeranmeldelser

Google Shopping samler produkter fra ulike forhandlere og gir en omfattende oversikt over produktanmeldelser og erfaringer blant forbrukerne på en skala fra 1 til 5.


Amazon er verdens største netthandelsplattform med millioner av varer i nesten alle produktkategorier. Plattformen er spesielt kjent for sin mekanisme for brukeranmeldelser, som omfatter både stjernerangeringer og detaljerte kommentarer om produktene.


Le Creuset, 24cm, 4,2L sammenlignet med andre kjeler til induksjonstopp

Se hele tabellen

Les mer i artikkelen