Test-oversikt: Her er de beste Onyx-stekepannene ifølge ekspertene

Sist oppdatert Artikkelen er en annonse 0

Stekepanner er et essensielt tilbehør til hvert kjøkken, men hvilken bør du kjøpe?

Onyx-stekepanner er noen av de beste stekepannene på markedet. De er laget med materialer og konstruksjon av høy kvalitet som gjør dem holdbare og langvarige. I tillegg varmes de jevnt opp slik at maten tilberedes perfekt hver gang.

I denne artikkelen skal vi fortelle deg hva som gjør dem spesielle og hvorfor du bør vurdere å kjøpe en til deg selv. Til slutt vil vi gi deg noen tips om hvordan du velger den riktige Onyx-stekepannen for deg selv.

Hva bør jeg vurdere når jeg kjøper en Onyx stekepanne?

 • Størrelse – Når du vurderer størrelsen på stekepannen, bør du tenke på hvilken type mat du skal lage og til hvor mange personer. Mindre stekepanner (20 og 24 cm) oppnår raskere høy temperatur og er mer egnet for å lage frokost eller tilbehør. I en 20 cm panne kan du lage omelett. Opptil 3 egg, en pakke frosne grønnsaker og en normal størrelse laksefilet kan lages i en 24 cm panne. Middels store panner (26 og 28) lar deg lage mer mat på en gang uten å «overfylle» de andre ingrediensene. De passer bra for pastasauser og grønnsakstilberedning. Til slutt, de store (30 cm) brukes til å tilberede store mengder mat siden de har den beste oppvarmingsevnen. Du kan steke 3-4 egg, større kjøttstykker og sjømat mm.
 • Materiale – ONYX-stekepanner er laget av tre lag – rustfritt stål, aluminium og et non-stick-lag. Dette gjør at ONYX-stekepanner fungerer på alle typer komfyrer – gass, keramikk og induksjon – og de kan trygt brukes i ovnen opp til 260 grader Celsius. Du kan velge mellom to forskjellige belegg for stekepannen: en original japansk høy -kvalitets non-stick PTFE-belegg som er ekstra slitesterkt og har utmerkede non-stick egenskaper; eller et keramisk non-stick-belegg som er naturlig og miljøvennlig, i tillegg til å være ekstremt slitesterkt. Begge beleggene vil gi deg perfekte bruningsresultater, men det keramiske non-stick-belegget lar deg også lage klebrig mat uten at de fester seg til stekepannen.
 • Vedlikehold – ONYX-stekepanner er veldig enkle å rengjøre – alt du trenger å gjøre er å skylle dem med varmt vann eller tørke av dem med en klut. Hvis du har en travel dag, trenger du ikke engang å vaske dem for hånd, siden alle ONYX-stekepanner tåler oppvaskmaskin.
 • Pris – De dyrere stekepannene koster rundt 2000 NOK. De fleste av modellene er laget av kobber eller rustfritt stål, som skaper utmerket varmeledning. Budsjettalternativene ligger på rundt 100-400 NOK og de er vanligvis laget av stemplet aluminium. Husk at den dyrere løsningen vil vare lenger og være lettere å rengjøre. Budsjettalternativet kan imidlertid være et godt valg hvis du kun skal bruke det av og til og hvis du ønsker å holde deg innenfor et budsjett.
 • Bruker- og Ekspertanmeldelser – Det er en god idé å lese anmeldelser fra flere kilder før du tar din endelige avgjørelse. Dette vil hjelpe deg med å bestemme og få en mer generell oppfatning av hva du skal se etter i en stekepanne. Ekspertanmeldelser kan gi deg en mer detaljert beskrivelse av hvordan pan presterte i testen deres, mens dommen fra kundene også avslører den sanne kvaliteten på produktet og merket, i tillegg til hvordan stekepannen presterte i daglig bruk.

arrow-more

Slik vurderer og velger vi ut produktene

I denne artikkelen analyserer og sammenligner vi en rekke anerkjente og populære forhandlere på jakt etter de beste produktene på markedet. Vi har partnerskap med en rekke av landets største forhandlere, og selv om dette kan ha en innflytelse på utvalget av produkyrt til artikkelen, så beror anbefalingene våre på redaksjonens faglige og subjektive vurdering.

Hos Forbrukerliv vurderer vi produkterne ut ifra parametere som:

  1
 • Brukeranmeldelser, f.eks. Trustpilot score
 • 2
 • Produktets egenskaper og spesifikasjoner
 • 3
 • Forhandlerens garantier, service og omdømme
 • 4
 • Kunnskap og data om hva leserne våre foretrekker
 • 5
 • Eventuelle offisielle tester

Alt dette måles opp imot pris og kvalitet. Det er viktig å nevne at rekkefølgen i artikkelen ikke representerer en rangering av produktene, men en gjennomgang av noen av markedets beste produkter til ulike behov.


Onyx™ Hybrid non-stick stekepanne 26 cm – med slitesterkt og skadefritt belegg

Beste Onyx panne for generell matlaging

Onyx™ Hybrid Non-Stick stekepanne 26cm er et trygt alternativ for steking av mat fordi den kommer uten noen skadelige stoffer, som PFOA. Her får du dessuten et produkt av høy kvalitet til en god pris.

 • Non-stick belegg
 • Uten PFOA og andre skadelige stoffer
 • Tåler bruk av metallverktøy

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Onyx™ Hybrid Non-Stick Stekepanne 26cm

Hybridteknologi
Onyx™ Hybrid Non-Stick stekepanne 26cm er en førsteklasses stekepanne med en hybrid produksjonsteknologi. Onyx hybridteknologi innebærer tre lag – magnetisk rustfritt stål – aluminium – rustfritt stål – kjent som «Tri-Ply» eller «Clad» kokekar. Denne typen produksjonsteknologi gjør produktet egnet for alle typer ovner (gass, keramikk eller induksjon). En av fordelene med denne stekepannen er non-stick-belegget som gjør at maten lett kan gli av. I tillegg kan du velge mellom to forskjellige belegg – selvklebende PTFE og keramisk belegg – for fettfri, non-stick steking. Dessuten tåler pannen bruk av metallverktøy, noe som gjør den holdbar og langvarig.

Tidsbesparende produkt
Stekepannen er enkel å rengjøre uansett om du velger selvklebende PTFE eller keramisk non-stick belegg. Mesteparten av tiden vil du være i stand til å skylle den med varmt vann eller tørke den med en klut, og den vil bli ren. Hvis du ikke har tid, kan du bare sette den i oppvaskmaskin og la den fullføre jobben for deg. En annen ting som gjør denne stekepannen enda et bedre valg er en 5-års garanti som dekker alle aspekter av produktet, og med en 100-dagers returrett vil tankene dine være rolige.

Fordeler

 • Tåler vask i oppvaskmaskin
 • Passer for alle typer komfyrer
 • 100 dagers returrett
 • 5 års garanti
Ulemper

 • Ingen varmeindikator

Forbrukerlivs vurdering

Onyx™ Hybrid Non-Stick stekepanne 26cm er et godt alternativ for de som leter etter et risikofritt kjøp. Stekepannen som kan brukes på alle typer komfyrer, og den tåler også oppvaskmaskin, noe som gjør oppryddingen enkel. Stekepannen har Imidlertid ingen varmeindikator, men til tross for denne ulempen gjør produktets dimensjoner og vekt det til et godt alternativ for daglig, generell matlaging.

Spesifikasjoner:
Diameter: 26 cm
Materiale: Rustfritt stål eller keramisk alternativ
Vekt: 1,2 kg


Onyx™ Hybrid non-stick stekepanne 24cm – med god material- og kundeservice

Beste Onyx panne for prisen

Onyx™ Hybrid non-stick stekepanne 24 cm tilbyr »Tri-Ply» eller »Clad» kokekardesign. Dette betyr at den har tre lag metall, noe som gjør den til et passende valg for alle som ønsker en høykvalitets stekepanne med topp produksjonsteknologi.

 • »Tri-ply»/»Clad» kokekar
 • Non-stick klebende PTFE-belegg/keramisk belegg
 • 5 års garanti

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Onyx™ Hybrid Non-Stick Stekepanne 24cm

Valgfritt non-stick belegg
Med Onyx™ Hybrid non-stick stekepanne 24 cm kan du velge hvilket non-stick belegg du foretrekker, mens design og utseende forblir identisk. Det originale japanske selvklebende PTFE-belegget gir deg god holdbarhet og perfekt bruning samtidig som den opprettholder suveren limfri funksjonalitet. På den annen side er det ikke-klebende keramiske belegget, i tillegg til å være naturlig og miljøvennlig, godt for skikkelig klissete mat, som å smelte ost eller lage egg. I tillegg gjør hybridteknologien at pannen passer til enhver komfyrtopp, inkludert induksjon og gass. Den gode varmefordelingen sørger for at maten tilberedes jevnt hver gang,  samtidig som du sparer energi. Hvis du har en travel dag, gjør den oppvaskmaskinsikre funksjonen opprydding til en enkel prossess.

Kundevennlig
Den 5-årige garantien er altomfattende og dekker alt fra formfasthet til belegg og finish. I tillegg er leveringen av produktet gratis, og hvis du ombestemmer deg, vil selskapets 100-dagers returrett dekke full refusjon.

Fordeler

 • God varmefordeling
 • Fungerer på hver komfyrtopp
 • Tåler vask i oppvaskmaskin
 • Gratis levering og 100 dagers returrett
Ulemper

 • Ingen varmeindikator

Forbrukerlivs vurdering

Onyx™ Hybrid non-stick stekepanne 24 cm kommer med mange nyttige funksjoner som god non-stick belegg og kundevennlige retningslinjer. Den eneste ulempen med produktet er at det ikke har en varmeindikator, men det er ovnsfast opp til 260 °C. Totalt sett gir den mye valuta for pengene.

Spesifikasjoner:
Diameter: 24 cm
Materiale: Rustfritt stål eller keramisk alternativ
Vekt: 1,1 kg


Onyx™ Hybrid non-stick Sautépanne26 cm – med skadebestandig belegg

Beste Onyx sautepanne

Onyx™ Hybrid non-stick stekepanne 26 cm tåler bruk av metallverktøy, noe som gjør den til en stekepanne i verdensklasse. Hvis du er ute etter holdbarhet, vil denne stekepannen vare hele livet, og non-stick belegg vil gjøre at matlagingen blir enkel.

 • Tåler metallredskaper
 • Tre-lags metall med non-stick belegg
 • Romslig design

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Onyx™ Hybrid Non-Stick Saute Pan 26cm

Ripefri design
Onyx™ Hybrid non-stick sautepanne 26 cm har et romslig design. Den er nesten 8 cm dyp med 26 cm diameter og 20 cm langt håndtak, som vil la l deg lage mat på en enkel måte. Dessuten lar hybridteknologi med spesielt non-stick-belegg deg bruke metallredskaper og utstyr uten risiko for å ripe opp eller på annen måte skade pannen. Bruk gafler, skjeer – og til og med en kniv for å skjære kjøttet rett ned i sauterpannen uten å bekymre deg.

Enkel å rengjøre
Pannen er kun laget av rustfritt stål og aluminium , inkludert håndtaket. Dette betyr at hvis du vil ha en rask baking, er det trygt å bruke den i ovnen på opptil 260°C. Hvis du er bekymret for rengjøring, er produktet brukervennlig, du kan både vaske det for hånd eller i oppvaskmaskinen. Dessuten, hvis du har noen helsemessige bekymringer angående pannens materiale, er den helt PFOA-fri og inneholder ingen andre skadelige stoffer eller forurensninger.

Fordeler

 • Langt håndtak
 • Tåler vask i oppvaskmaskin
 • Ovnsbestandig opptil 260 grader
 • Uten skadelige stoffer
Ulemper

 • Ingen varmeindikator
 • Det kan virke litt tungt

Forbrukerlivs vurdering

Onyx™ Hybrid non-stick stekepanne er et godt valg som tilbyr passende produksjonsmateriale og design, noe som gjør den til en letthåndterlig stekepanne. Den eneste ulempen er at det ikke er noen varmeindikator og den kan virke tung, men 5 års garanti gjør den til en av de beste stekepannene på markedet.

Spesifikasjoner:
Diameter: 26 cm
Materiale: Rustfritt stål eller keramisk alternativ
Vekt: 1,9 kg


Onyx™ Hybrid non-stick wokpanne 30 cm – energieffektiv wokpanne med stor kapasitet

Beste Onyx wokpanne

Onyx™ Hybrid non-stick wokpanne 30 cm tåler oppvaskmaskin, noe som gjør den til et godt valg hvis du er en travel person. Takket være materialets egenskaper passer denne modellen for folk som ønsker en non-stick stekepanne som er veldig slitesterk.

 • Tåler vask i oppvaskmaskin
 • Tåler ovn opp til 260°C
 • Rask og jevn varmefordeling

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Onyx™ Hybrid Non-Stick Wok Pan 30cm

Energibesparende teknologi
I tillegg til å gi styrke og holdbarhet, gjør «tri-ply»-designet, inkludert håndtaket, Onyx™ Hybrid Non-Stick Wok Pan trygt å bruke i ovnen ved opptil 260 °C. I tillegg gir denne typen design en solid varmefordeling som bidrar til jevn steking og sterkere sidevarme. Energien overføres lettere til innholdet, så vi bruker mindre energi når vi steker eller varmer mat.

Passer til alt av komfyrer
Hybridproduksjonsteknologien sikrer bruk av metallredskaper uten frykt for å skade non-stick-belegget. Dessuten spiller det ingen rolle om du har en gass-, keramisk- eller induksjonskomfyr, siden wokpannen fungerer godt på hver type komfyr. Du kan velge mellom japansk høykvalitets selvklebende PTFE-belegg og non-stick, naturlig og miljøvennlig, keramisk belegg. Uansett om du velger det ene eller det andre, sørger den limfrie funksjonaliteten for enkel rengjøring. Mesteparten av tiden vil du ganske enkelt kunne skylle pannen i varmt vann eller tørke den med en klut, og den blir ren.

Fordeler

 • Non-stick belegg i verdensklasse
 • Fungerer på alle typer ovner
 • Tåler metallredskaper
 • Enkel å rengjøre
Ulemper

 • Det kan virke litt tungt
 • Ingen varmeindikator

Forbrukerlivs vurdering

Onyx Hybrid Non-Stick Wok Pan er miljøvennlig og sparer energi takket være den raske og jevne varmefordeling. Dessuten fungerer non-stick wokpannen på alle typer komfyrer, slik at du kan bruke den uansett hvor du går. Den har imidlertid ikke en varmeindikator og kan virke tung for noen mennesker, men med tanke på alle fordelene, og en kapasitet på 5 l, er dette den beste Onyx wokpannen.

Spesifikasjoner:

 • Kapasitet: 5l
 • Diameter: 30 cm
 • Materiale: Rustfritt stål eller keramisk alternativ
 • Vekt: 1,4 kg

Onyx™ Hybrid Non-Stick 6-delt stekepannesett – allsidig bruk for ulike typer matlaging

Beste Onyx stekepannesett

Onyx™ Hybrid Non-Stick 6-delt stekepannesett kommer med 6 forskjellige panner i 6 forskjellige størrelser. Enten du lager egg, steker grønnsaker eller steker kjøtt, vil dette høykvalitets og rimelige settet med stekepanner få jobben gjort.

 • Skadefritt, non-stick belegg
 • 6 forskjellige panner i 6 forskjellige størrelser
 • 5 års garanti

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Onyx™ Hybrid Non-Stick 6-delt stekepannesett

Høyteknologisk produksjon
Onyx™ Hybrid Non-Stick 6-delt stekepannesett er et godt tillegg til ethvert kjøkken. De tre metalllagene sørger for god varmefordeling og reduserer energiforbruket. Non-stick-belegget er PFOA-fritt og inneholder ingen andre skadelige stoffer. Hvis du er i tvil om det originale japanske PTFE-belegget, kan du velge det keramiske belegget som også gir en limfri opplevelse. De vanlige keramiske beleggpannene har en ulempe – varighet, men takket være spesiell design vil den opprettholde holdbarhet og metalliske egenskaper, selv med bruk av metalliske redskaper.

Flerbrukssett og lett å rengjøre
Du kan bruke settet til å lage mye ulik mat, inkludert pizza og lasagne. Settet er laget av rustfritt stål og aluminium – inkludert håndtaket, og det er ildfast opptil 260°C, slik at du kan bruke det fra komfyrtopp til ovn. Dessuten er settet lett vaskbart. Du kan skylle den med varmt vann, eller tørke den av med en ren klut. Men hvis du har det travelt, kan du bare sette den i oppvaskmaskinen og fortsette arbeidet. 5-års garantien er en ekstra bonus, og sørger for at kjøpet ditt er beskyttet.

Fordeler

 • Tre-lags produksjon (magnetisk rustfritt stål – aluminium – rustfritt stål)
 • Ovnsfast opptil 260 °C
 • Håndtak produsert i rustfritt stål og aluminium
 • Tåler vask i oppvaskmaskin
 • Rask og jevn varmefordeling
Ulemper

 • Flekker og fingeravtrykk forblir lett
 • Ingen varmeindikator

Forbrukerlivs vurdering

Onyx™ Hybrid Non-Stick 6-delt stekepannesett er et godt valg enten du er en nybegynner eller en erfaren kokk. Foruten mange nyttige funksjoner som gjør matlagingen din enklere, kan settet brukes på alle typer komfyrtopper. Den eneste ulempen er at kokekaret ikke har en varmeindikator og rustfritt stål er utsatt for flekker, men alle bestillinger dekkes av 100 dagers full returrett. Derfor kan du få full refusjon for kjøpet ditt, noe som gjør det til det beste stekepannesettet på markedet.

Spesifikasjoner:
Diameter: 24/ 26/ 28/ 30/ 26/ 30 cm
Materiale: Rustfritt stål eller keramisk alternativ
Vekt: 1,1/ 1,2,/ 1,3/ 1,4/ 1,9/ 1,4 kg


Hva er Onyx kokekar?

Onyx Kokekar er et lite, privateid selskap som spesialiserer seg på kokekar av høy kvalitet. De tilbyr et bredt spekter av produkter, fra dagligdagse gryter og panner til mer spesialiserte varer som wok- og stekepanner. Onyx er kjent for sin oppmerksomhet på detaljer og bruk av de beste materialene, noe som resulterer i kokekar som er holdbare, pålitelige og bygget for å vare lenge.

Selv om de kanskje ikke er like kjente som noen av de store merkevarene, har Onyx Kokekar mange tilhengere, og både  hjemmekokker og profesjonelle kokker som setter pris på kvaliteten på produktene deres. Hvis du leter etter førsteklasses kokekar som vil gjøre matlaging enklere og morsommere, er Onyx definitivt verdt å sjekke ut.

Hva er spesielt med Onyx Stekepanner?

Onyx Stekepanner er laget med slitestyrke i fokus. Noen av hovedfunksjonene som stekepannene deres har er:

 • PFOA-fri non-stick: Dette betyr at det ikke er noen skadelige kjemikalier i pannen som potensielt kan lekke inn i maten din. På grunn av deres spesielle belegg kan du til og med bruke metallverktøy uten å ødelegge pannen, noe som er en praktisk funksjon.
 • Fungerer med alle typer komfyrer: Du kan bruke disse pannene på alle typer komfyrer, inkludert induksjon, gass, elektrisk og keramisk. Dette gjør dem svært allsidige og praktiske.
 • Jevn varmefordeling: Hemmeligheten bak en god stekepanne er jevn varmefordeling og Onyx-stekepannene utmerker seg på dette området. Dette betyr at maten tilberedes jevnt uten varme eller kalde flekker.
 • Tåler oppvaskmaskin: Disse pannene tåler oppvaskmaskin, så du kan legge dem i oppvaskmaskinen for enkel rengjøring.
 • Ovnsfast opptil 260 grader: Du kan også sette disse pannene i ovnen, noe som er praktisk hvis du vil lage ferdig maten i ovnen.
 • 5 års garanti og 100 dagers returrett: Dette betyr at du kan returnere pannen innen 100 dager dersom du ikke er fornøyd med den, og du har 5 års garanti i tilfelle noe skulle gå galt med den. Dette er en veldig sjenerøs policy og viser at Onyx er trygg på produktet sitt.

Alt i alt er Onyx-stekepannene et flott alternativ hvis du er ute etter en slitesterk og allsidig panne som vil gi deg jevn varmefordeling og bekvemmelighet.

Hvilke typer stekepanner har Onyx kokekar?

 • Vanlig stekepanne: Onyx kokekar har en vanlig stekepanne som er laget av aluminium og er belagt med non-stick materiale. Denne typen stekepanne er god til å tilberede ting som egg, omeletter og pannekaker.
 • Sautepanne: Onyx Kokekar har også en sautepanne som er laget av aluminium og er belagt med non-stick-materiale. Denne typen panne er god til å tilberede ting som kylling, fisk og grønnsaker.
 • Wok: Onyx kokekar har også en wok laget av aluminium og er belagt med et non-stick materiale. Denne typen panne er god til å tilberede ting som wok.

FAQ

Hvilket belegg bruker Onyx?
Belegget som brukes på Onyx-produkter er laget av 3 lag. Ett lag magnetisk rustfritt stål, som gjør at du kan bruke produktene på alle typer ovner. Ett lag aluminium og deretter ett lag rustfritt stål.
Hva er den beste stekepannen?
Det er ikke noe definitivt svar på dette spørsmålet, da det avhenger av personlige preferanser. Hver enkelt panne har forskjellige fordeler og ulemper. Det kan du lese mer om her, hvor vi går i dybden med alle faktorene du bør vurdere.
Hvilken stekepanne er best for kjøtt?
Den beste stekepannen for kjøtt er en stekepanne som kan bli veldig varm for å gi kjøttet riktig svi. Vi går i dybden med hvilken stekepanne du bør vurdere til dette i denne artikkelen.
Hvilken stekepanne er sunnest?
Det finnes ikke noe fasitsvar på dette spørsmålet da forskjellige mennesker har forskjellige meninger om hva som anses å være sunt. Noen mennesker foretrekker kanskje en stekepanne av keramikk eller glass fordi de ikke inneholder noen kjemikalier som potensielt kan lekke ut i maten. Andre foretrekker kanskje en stekepanne i rustfritt stål eller støpejern.

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere