Artikkelen inneholder annonselenker og er dermed sponset. Les mer her.

Å velge den riktige stellevesken: En omfattende gjennomgang av de beste alternativene for moderne foreldre

Ifølge vår research og analyse Vi har valgt produkter som scorer høyt på parametrene vi vurderer dem på, men ikke en uttømmende liste over alle produktene på markedet

SENESTE ENDRING april 22, 2024.

Å velge den riktige stellevesken: En omfattende gjennomgang av de beste alternativene for moderne foreldre

Utvelgelsen av produkter skjer på bakgrunn av forskning..., men vi begrenser oss primært til produkter tilgjengelige på prisportaler eller annonseplattformer. Våre artikler inneholder i hovedsak eksterne tester og anmeldelser fremfor egne tester. Oppføringen er ikke en rangering av produkter, og annonseavtaler kan påvirke plasseringen og utvalget av våre produkter – les mer her. Les mer

Er du lei av å slepe rundt på en tungvint stelleveske som ikke er organisert på en måte som gjør det lett å stelle babyen? Føler du deg tynget og har vondt i skuldrene på grunn av en stropp som skjærer seg inn, noe som gjør selv de korteste turene stressende? Som forelder på farten trenger du en løsning som kombinerer komfort, bekvemmelighet og funksjonalitet.

Det er her den riktige stellevesken kommer inn i bildet. I denne artikkelen gjennomgår vi en rekke ulike stellevesker, hver med sine unike egenskaper og design. Vi guider deg gjennom fordelene og hjelper deg med å velge det beste alternativet tilpasset din livsstil og babyens behov. Her finner du all informasjonen du trenger for å ta en informert beslutning, fra kompakte alternativer som er ideelle for raske utflukter, til romslige vesker designet for lengre reiser.

test-guiden

En test-guide som denne er en artikkel som analyserer produkter via en gjennomgang av bl.a. anmeldelser og tester.

De 4 beste stelleveske i testguiden 2024:

Slik vurderer og utvelger vi produkter

Vi sammenligner en rekke anerkjente produkter og merker, og vi har partnerskap med mange store forhandlere. Selv om dette kan ha innflytelse på utvalget av produkter til artiklen, er våres anbefalinger basert på redaksjonens profesjonelle vurdering av de beste produktene.

Vårt forskningsteam vurderer produkter på parametre som:

  1
 • Produkttester fra ekspertkilder og forbrukermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser av produktet
 • 3
 • Produktets egenskaper og spesifikasjoner
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Kunnskap og data på hva våre lesere foretrekker

Ovennevnte holdes opp mot pris og kvalitet. Det er viktig å nevne at rekkefølgen ikke representerer en rangering av produkter, men snarere en gjennomgang av noen av de beste produktene for ulike behov.

Våre merkelapper som "Best i budsjettklassen", "Beste trådløse modell", "Mye for pengene" osv. er en individuell, uavhengig vurdering av den research-ansvarlige basert på den nevnte metoden på det aktuelle tidspunktet.

Merk, vi har ikke klart å finne uavhengige tester av denne typen produkt, og har primært analysert kundens egen "test" av produktet, gjennom kundeanmeldelser om de aktuelle produktene. Kundeanmeldelsene er analysert i sammenheng med informasjon om produktet og pris.

Skip Hop Duo Signature - Stelleveske som er en oppdatert versjon av sin forgjenger

Se priser og tilbud på Skip Hop Duo Signature:

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.
 • Lommer med både netting og stoff på begge sider
 • Nye håndtak
 • Stellematte er inkludert

Forbrukerlivs vurdering

Skip Hop Duo Signature har et unikt design med lommer på begge sider, en kombinasjon av netting og stoff som gir en elegant silhuett og praktiske oppbevaringsmuligheter både i og utenfor vesken. De nye, komfortable håndtakene gjør det mulig å bære vesken på en alternativ måte for dem som ikke ønsker å bære den over skulderen. Den ekstra glidelåsen sørger for sikker oppbevaring av alle eiendelene dine, og den allsidige stroppen gjør at du kan henge den på barnevognen eller bære den over skulderen, alt etter dine behov. Det er imidlertid viktig å være oppmerksom på at Skip Hop Duo Signature stelleveske kunne vært større. Selv om den gir god plass til de viktigste babyartiklene, er det ikke sikkert at den er tilstrekkelig for større barn eller familier med flere barn som har behov for å bære med seg ekstra utstyr som mat, klær, bleier eller leker. Det er viktig å vurdere dine spesifikke behov og hvor mye oppbevaringsplass du trenger for å sikre at vesken oppfyller dine krav.

Fordeler

 • Leveres med en ekstra glidelås som lukker vesken på toppen
 • Klassiske spenner som gir deg valget mellom å bære den over skulderen eller feste den på barnevognen
 • Smarte lommer på innsiden og utsiden

Ulemper

 • Kunne vært større

Skip Hop Duo Signature er utstyrt med et praktisk stellematte som fungerer som en god løsning for travle foreldre på farten. Den gir rask og praktisk bleieskift uansett hvor du er.

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Skip Hop Duo Signature

Spesifikasjoner

 • Dimensjoner (B x H x D): 33 x 35 x 11 cm
 • Vekt: 1400 g
 • Materiale: Polyester lerret

Smarte lommer

Skip Hop Duo Signature stelleveske er en kombinasjon av stil og funksjonalitet som garantert vil gjøre foreldrerollen litt enklere. Et av særtrekkene er lommene på begge sider, som er smart utformet med en blanding av netting og stoff. Denne unike utformingen gir ikke bare vesken en stilig siluett, den gir også smarte oppbevaringsmuligheter for enkel tilgang til babyens nødvendigheter. Dette er noe som den forrige generasjonen Signature-vesker ikke kunne tilby. Med smarte lommer både på innsiden og utsiden har du all den plassen du trenger for å holde alt organisert og innen rekkevidde.

Allsidig design

I tillegg til det innovative lommedesignet kan Skip Hop Duo Signature skilte med nye og komfortable håndtak som er tilpasset foreldre som foretrekker å ikke bære vesken over skuldrene. Den oppdaterte versjonen av denne vesken har en ekstra glidelås som sørger for at alle eiendelene dine er trygt oppbevart. Glidelåsen lukker vesken på toppen, noe som gir trygghet og forhindrer at noe søl eller gjenstander faller ut ved et uhell. I tillegg har vesken klassiske spenner som gjør at du kan velge mellom å bære den over skulderen eller feste den direkte på barnevognen uten å måtte justere spennene. Den allsidige stroppen gjør det enkelt å henge den på barnevognen eller bære den over skulderen, slik at du kan tilpasse den til dine spesifikke behov.

Profftips: For å maksimere komforten når du bærer Skip Hop Duo Signature-vesken over skulderen, bør du justere lengden på remmen slik at den passer perfekt til kroppen din. Pass på at remmen verken sitter for stramt eller for løst, slik at det er enkelt å bevege seg, samtidig som vesken sitter godt fast.

Hva sier forbrukere om Skip Hop Duo Signature?

Hos Googles samling av forbrukeranmeldelser er det mange kommentarer som roser det flotte designet og det gode stoffet i denne stellevesken – som også er lett å rengjøre. En av forbrukerne skrev: “Den kommer også i veldig søte mønstre og er lett å rengjøre.”. Mer enn 1.000 forbrukere har lagt igjen anmeldelser og vurderinger av Skip Hop Duo Signature stelleveske på Amazon. De liker det praktiske ved stellevesken, da den er laget for å bæres som en messenger bag, og alt er innen rekkevidde.

Mer om Skip Hop Duo Signature

Spesifikasjoner

 • Dimensjoner (B x H x D): 33 x 35 x 11 cm
 • Vekt: 1400 g
 • Materiale: Polyester lerret

Konges Slöjd - Vannavvisende stelleveske

Se priser og tilbud på Konges Slöjd:

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.
 • Vannavvisende
 • Inkluderer et avtakbart, polstret stelleunderlag
 • Spesialdesignede utvendige lommer

Forbrukerlivs vurdering

Konges Slöjd presenterer en svært funksjonell og bærekraftig løsning med sin stelleveske. Det avtakbare, polstrede stelleunderlaget, den store oppbevaringskapasiteten på 30 liter og vesken som også kan brukes som weekendbag, gjør den til et praktisk valg for travle foreldre på farten. Den avtakbare og justerbare skulderstroppen og håndtaket gjør den ekstra praktisk å bære. Konges Slöjd stelleveske har ikke barnevognskroker, men D-ringene på hver side gjør at dette ikke er et stort problem. Disse D-ringene gjør det enkelt å feste vesken til barnevognens håndtak uten behov for ekstra kroker. Vi mener at denne praktiske designfunksjonen sikrer at vesken forblir tilgjengelig og praktisk for foreldrene mens de navigerer barnevognen.

Fordeler

 • Innvendige lommer med elastikk i ulike størrelser
 • Avtakbar og justerbar skulderrem og håndtak som kan tas med på farten
 • Lukkes med glidelås
 • Har D-ringer på hver side som kan festes til barnevognens håndtak
 • GOTS-, FSC- og OEKO-TEX-sertifisert

Ulemper

 • Barnevognskroker er ikke inkludert

Konges Slöjds vannavvisende stelleveske er en praktisk løsning for å holde babyens nødvendigheter rene, tørre og beskyttede. Den er laget av slitesterkt polyestermateriale impregnert med bionic-finish® eco og er et godt alternativ for foreldre som ofte er utendørs eller i uforutsigbare værforhold.

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Konges Slöjd

Spesifikasjoner

 • Dimensjoner (B x H x D): 39 x 30 x 25 cm
 • Materiale: Polyester, impregnert med Bionic Finish Eco

Et godt valg for deg som er på farten

Konges Slöjd har et avtakbart, polstret stellematte og god oppbevaringskapasitet, og er en utmerket følgesvenn for foreldre på farten, og kan også brukes som weekendbag ved behov. Vesken er praktisk med sin avtakbare og justerbare skulderrem, som gjør den behagelig å bære, og et håndtak for rask tilgang. Den sikre glidelåslukkingen sørger for at babyens nødvendigheter oppbevares trygt og beskyttet. I tillegg har vesken D-ringer på hver side som kan festes til barnevognens håndtak eller stativ ved hjelp av barnevognskroker, slik at den er lett tilgjengelig når du er på farten.

Godt organiserte rom

På utsiden har Konges Slöjd stelleveske to lommerom, inkludert en egen lomme til våtservietter og en isolert flaskeholder. Innvendig er vesken gjennomtenkt designet med elastiske innerlommer i ulike størrelser, noe som gjør det enkelt å oppbevare og organisere de viktigste tingene. Konges Slöjd er dessuten stolt av sine sertifiseringer, inkludert GOTS (Global Organic Textile Standard), FSC (Forest Stewardship Council) og OEKO-TEX Standard 100. Disse sertifiseringene garanterer at materialene som brukes i produktene deres er økologiske, at de kommer fra ansvarlige skoger og er fri for skadelige kjemikalier, noe som sikrer et godt valg for babyen din.

Profftips: Når du skal rengjøre Konges Slöjd stelleveske, bør du vaske den separat med innsiden ut og glidelåsene lukket, gjerne i en vaskepose. Den er også enkel å tørke av med en våt klut. Hvis det er nødvendig å vaske den i maskin, bør den vaskes på 30 grader, og husk å ta ut plastplaten på innsiden før vask for å bevare posens integritet.

Mer om Konges Slöjd

Spesifikasjoner

 • Dimensjoner (B x H x D): 39 x 30 x 25 cm
 • Materiale: Polyester, impregnert med Bionic Finish Eco

UppaBaby Changing Backpack - Stelleveske i forskjellige former

Se priser og tilbud på UppaBaby Changing Backpack:

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.
 • Førsteklasses stoff og detaljer i fullnarvet skinn
 • Enkel å feste på barnevognen
 • Romslig oppbevaringsrom for personlige eiendeler eller en bærbar PC

Forbrukerlivs vurdering

De praktiske barnevognstroppene, de justerbare ryggsekkstroppene og topphåndtaket i skinn, sammen med det stilige designet som er tilgjengelig i flere farger, gjør UppaBaby stelleryggsekk til et ettertraktet tilbehør for alle foreldre. De romslige oppbevaringsrommene, det isolerte flaskeetuiet, stelleunderlaget som er lett å rengjøre, og de vannavstøtende materialene bidrar til å gjøre denne ryggsekken til en omfattende løsning for foreldre på farten. Noen brukere har uttrykt noe misnøye med den innvendige organiseringen av ryggsekken, og mener at den kunne vært bedre. Vi tror imidlertid at utformingen av rommene kan være et spørsmål om personlige preferanser. UppaBaby Skylleryggsekk har flere rom med den hensikt å gi brukerne fleksibilitet når det gjelder å organisere babyens nødvendigheter. Dette gjør det mulig å tilpasse den etter individuelle behov og vaner. Det som for noen kan virke som mangel på organisering, kan for andre oppleves som en mulighet for tilpasning. Vi mener at muligheten til å skreddersy bruken av rommet er en fordelaktig funksjon som gjør det mulig for foreldre å skape et oppsett som fungerer best for dem.

Fordeler

 • Justerbare ryggsekkstropper og topphåndtak i skinn som er lett å ta med seg
 • Inkludert isolert flaskeveske og stelleunderlag som er lett å rengjøre
 • Vannavstøtende yttermateriale og avtørkbart innerfôr
 • Tilgjengelig i flere farger

Ulemper

 • Noen brukere bemerket at innsiden av ryggsekken ikke er godt organisert

UppaBaby stelleveske skiller seg ut fra vanlige stellevesker med sitt ryggsekkdesign. Den er laget av førsteklasses stoff med detaljer i fullnarvet skinn som passer til UppaBabys barnevognmote, og er et godt alternativ for stilbevisste foreldre som prioriterer en helhetlig og moteriktig look.

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av UppaBaby stelleveske/sekk

Spesifikasjoner

 • Dimensjoner (B x H x D): 29 x 38 x 14 cm
 • Materiale: Tekstil, lær

Justerbar design

UppaBaby stelleveske/-sekk er et innovativt og praktisk tilbehør for alle foreldre på farten. Den er designet med foreldre i tankene, og kan enkelt festes til alle barnevogner med de medfølgende stroppene som enkelt kan gjemmes bort når de ikke er i bruk, noe som gjør overgangen fra rygg til barnevogn sømløs. De justerbare ryggsekkstroppene sørger for en behagelig passform, mens topphåndtaket i skinn gjør det enkelt å ta den med seg. Rent estetisk kommer denne ryggsekken ikke til kort, da den er tilgjengelig i flere trendy farger som passer til din personlige stil, slik at du kan bære med deg alle babyens nødvendigheter samtidig som du ser elegant ut.

Fungerer også som laptop-ryggsekk

Det primære oppbevaringsrommet i UppaBaby er ikke bare romslig nok til å oppbevare personlige ting, men er også designet for å romme en bærbar PC for multitasking-foreldre. Som en ekstra bonus finnes det en isolert flaskeholder som holder væsken ved ønsket temperatur, og en stellepute som er enkel å rengjøre og kan oppbevares i ryggsekken. Med flere rom som er utformet for å holde nødvendigheter som bleier og våtservietter innen rekkevidde, får foreldrene raskt tilgang til disse tingene. Ryggsekken er designet for å tåle foreldreskapets prøvelser med et vannavstøtende yttermateriale og et avtørkbart innerfôr. Dette holder ikke bare tingene tørre, men sørger også for at sekken holder seg ren og hygienisk.

Her er et profftips: I stedet for å vaske hele sekken, kan du heller ta en flekkvis rengjøring. For å rengjøre innsiden av UppaBaby-ryggsekken bruker du en myk klut, varmt vann og mild, parfymefri såpe for å fjerne flekker eller søl. Etter at du har såpet og skylt innsiden, lar du ryggsekken lufttørke, slik at alle såperester fjernes og fôret bevares.

Mer om UppaBaby Changing Backpack

Spesifikasjoner

 • Dimensjoner (B x H x D): 29 x 38 x 14 cm
 • Materiale: Tekstil, lær

Bizzi Growin - 2-i-1 stelleveske og reiseseng

Se priser og tilbud på Bizzi Growin:

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.
 • Stelleveske og reiseseng i ett
 • Barnesengedelen settes sammen på under ett minutt
 • Har 2 bærehåndtak og en stropp over skulderen

Forbrukerlivs vurdering

Bizzi Growin er et multifunksjonelt og innovativt produkt som enkelt kombinerer det praktiske ved en stelleveske med det praktiske ved en reiseseng, slik at du raskt kan skifte mellom de to. Denne plassbesparende løsningen er enkel å montere, har komfortfunksjoner som en myk, vaskbar madrass og pustende nettingsider, og tilbyr gode organiseringsmuligheter med mange rom og en isolert flaskelomme. Riktignok vokser babyen ut av barnesengen etter noen måneder, men dette begrenser ikke produktets levetid eller verdi. Vi er sikre på at Bizzi Growin kan brukes som stelleveske eller til og med som weekendbag lenge etter at babyen ikke lenger trenger barnesengedelen.

Fordeler

 • Mange rom og lommer for å organisere alt som er nødvendig for baby og mor
 • Inkluderer en isolert flaskelomme
 • Plassbesparende når du er på reise
 • Pustende nettingsider for konstant luftgjennomstrømning og komfort
 • Myk, vaskbar madrass

Ulemper

 • Babyen vokser ut av barnesengen etter et par måneder

Bizzi Growin kombinerer på en genial måte to behov ved at den raskt kan forvandles fra en stelleveske til en reiseseng. Denne egenskapen gjør den til et godt alternativ for foreldre som ofte reiser eller er på farten.

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Bizzi Growin

Spesifikasjoner

 • Dimensjoner (B x H x D): 48 x 35 x 14 cm
 • Vekt: 1200 g
 • Materiale: Polyester

Reiseseng

Bizzi Growin er et dynamisk og funksjonelt utstyr for moderne foreldre på farten. Den imponerende egenskapen er at den er enkel å montere – det tar mindre enn ett minutt å sette den opp, og dermed er den en umiddelbar løsning på babyens søvnbehov på reisen. Det kompakte designet er svært plassbesparende, noe som gjør den ideell på reiser der det er trangt om plassen. Sengen har sider i pustende netting som sørger for konstant luftgjennomstrømning, noe som bidrar til babyens komfort og sikkerhet. Den leveres med en myk, vaskbar madrass som øker komforten for den lille ytterligere. Barnesengen er beregnet for bruk frem til barnet når utviklingsmessige milepæler som å sitte opp uten hjelp eller rulle rundt.

Profftips: Selv om Bizzi Growin-reisesengen leveres med en vaskbar madrass, er det en fordel å bruke et vaskbart stelleunderlag oppå madrassen når du skifter bleie på babyen. Dette ekstra laget gir ikke bare ekstra renhet, men beskytter også madrassen mot søl og flekker, slik at den holder seg frisk og ren lenger.

Romslig stelleveske

Også når det gjelder organisering og holdbarhet, utmerker Bizzi Growin seg. Den har en rekke rom og lommer som gjør det mulig for foreldrene å organisere alle viktige ting for både baby og forelder. En isolert flaskelomme gjør den ekstra praktisk og sørger for at babyens mat holder ønsket temperatur. Produktet er laget av slitesterke kvalitetsstoffer, noe som garanterer lang levetid og kontinuerlig funksjonalitet. Det interessante er at denne stellevesken ikke bare er beregnet på babyens første måneder; den er designet for å kunne brukes som stelleveske eller weekendbag også etter at babyen har vokst ut av barnesengen. Sammenlignet med vanlige stellevesker er denne modellen mye mer fleksibel i bruk.

Mer om Bizzi Growin

Spesifikasjoner

 • Dimensjoner (B x H x D): 48 x 35 x 14 cm
 • Vekt: 1200 g
 • Materiale: Polyester

5 ting du bør vurdere før du kjøper

 • Størrelse og oppbevaring

  Den ideelle stellevesken bør ha nok plass til å romme alt du trenger til babyen, som bleier, våtservietter, ekstra klær, flasker og snacks. Den bør også ha plass til en stellematte, noe som er uvurderlig når du skal skifte bleie mens du er på farten. Du bør imidlertid ikke bare tenke på oppbevaring av babyartikler. Som forelder trenger du også rask tilgang til personlige eiendeler som nøkler, lommebok og telefon. En god stelleveske bør derfor ha egne rom eller lommer til disse tingene også. På den måten kan du holde de personlige tingene dine adskilt og lett finne dem blant alt det andre du trenger til babyen. Det er også viktig hvordan disse tingene er organisert i vesken. Flere rom eller lommer kan hjelpe deg med å holde tingene adskilt etter hvor mye de skal brukes eller hvor mye det haster. For eksempel kan en egen isolert lomme til tåteflasker bidra til å holde temperaturen, mens en sidelomme kan gi rask tilgang til våtservietter eller kluter. Når du velger veske, bør du tenke på hva du vanligvis har med deg og hvordan du liker å organisere det.

 • Komfort

  Se etter vesker med polstrede stropper, som kan redusere trykket på skuldrene betydelig og forhindre ubehag ved langvarig bruk. Å ha både en polstret skulderstropp og barnevognstropper gir fleksibilitet, slik at du kan veksle mellom å bære vesken på skulderen og feste den til barnevognen etter behov. I tillegg er det noen som synes det er mer komfortabelt å bruke en stelleveske med ryggsekk. Ryggsekkvesker fordeler vekten av innholdet jevnere på skuldre og rygg, noe som minimerer belastningen og gir bedre holdningsstøtte. I tillegg har du hendene fri, noe som kan være uvurderlig når du skal stelle babyen.

 • Tilleggsfunksjoner

  Tilleggsfunksjoner kan gjøre stellevesken enda mer funksjonell og praktisk, og noe av det mest verdifulle ekstrautstyret er en stellepute eller -madrass. Disse er vanligvis sammenleggbare og kan oppbevares i vesken når de ikke er i bruk, og tas frem ved bleieskift. En stellemadrass gir et rent, mykt og trygt sted å skifte bleie på, enten du er hjemme hos en venn, på et offentlig toalett eller i en park. Noen stelleunderlag som følger med vesker, har til og med vanntett overflate, slik at de er enkle å rengjøre ved søl eller uhell. Noen kan også ha et trekk som kan tørkes av eller vaskes i maskin, noe som kan være praktisk i situasjoner med mye søl.

 • Pris

  Prisen på stellevesker kan variere betydelig, noe som gjenspeiler forskjeller i merke, materialer, design og tilleggsfunksjoner. I den lavere enden av prisskalaen finner du vesker til rundt 300 kroner, noe som vanligvis dekker de grunnleggende behovene med enkel design og funksjonalitet. Hvis du derimot er interessert i en stelleveske med ekstra funksjoner, for eksempel bedre materialer, nyskapende design eller ekstra tilbehør som en isolert flaskeholder eller en stellepute av høy kvalitet, må du regne med å betale over 1000 kroner.

 • Bruker- og ekspertanmeldelser

  Bruker- og ekspertanmeldelser spiller en viktig rolle i vurderingen av kvaliteten og effektiviteten til stellevesker. Brukeranmeldelser gir deg erfaringer fra virkeligheten og innsikt i veskenes funksjonalitet, komfort og holdbarhet, noe som gir verdifull informasjon som kan være til hjelp i kjøpsbeslutningen. Ekspertanmeldelser, derimot, gir ofte en mer detaljert analyse og tar for seg faktorer som materialkvalitet, designinnovasjon og generell verdi for pengene. De kan også sammenligne ulike produkter og hjelpe potensielle kjøpere med å forstå hvordan en bestemt stelleveske står seg i forhold til konkurrentene. Ved å ta hensyn til både bruker- og ekspertanmeldelser kan du få et helhetlig perspektiv og velge den stellevesken som passer best til dine behov og din livsstil.

arrow-more

Tester og anmeldelser av stelleveske som er brukt i artikkelen

Kundeanmeldelser

Google Shopping

Google Shopping er en populær nettplattform som lar forbrukerne søke etter og sammenligne produkter fra ulike forhandlere på nettet. Den tilbyr en praktisk og omfattende shoppingopplevelse som samler et stort utvalg av produkter fra ulike selgere, noe som gjør det enklere for forbrukerne å finne varene de leter etter. En av de viktigste fordelene med Google Shopping er at det viser produktoppføringer med detaljert informasjon, inkludert priser, beskrivelser og bilder. Dette gjør det mulig for kundene å raskt sammenligne priser fra ulike selgere, slik at de kan ta informerte kjøpsbeslutninger og potensielt finne de beste tilbudene.

Du kan lese brukeranmeldelser av Skip Hop Duo Signature her.

Amazon

Amazon-brukeranmeldelser spiller en viktig rolle i netthandelen, og gir verdifull innsikt og tilbakemeldinger fra kunder som har kjøpt og brukt et bestemt produkt. Disse anmeldelsene gir et vell av informasjon, slik at potensielle kjøpere kan få en bedre forståelse av produktets kvalitet, ytelse og egnethet for deres behov. Forbrukerne kan lese både positive og negative anmeldelser og dermed få et godt bilde av produktets styrker og svakheter. I tillegg har Amazon et vurderingssystem der forbrukerne kan tildele stjerner og legge igjen skriftlige vurderinger, slik at kundene kan vurdere hvor fornøyde tidligere kjøpere er. 

Du kan lese brukeranmeldelser av Skip Hop Duo Signature her.

Hva skal man ha i stelleveske?

En stelleveske bør være utstyrt med de viktigste tingene for å sikre at du er forberedt på alle bleieskiftsituasjoner når du er på farten. Her er noen av de viktigste tingene du bør ha i en stelleveske:

 1. Bleier: Ha med et rikelig antall bleier som passer til barnets alder og forventet varighet av turen.
 2. Våtservietter: Ta med en pakke med våtservietter i reisestørrelse for rask og praktisk rengjøring ved bleieskift.
 3. Stelleunderlag: Ta med et bærbart stelleunderlag som gir et rent og behagelig underlag for bleieskift, spesielt på offentlige steder.
 4. Krem mot bleieutslett: Ha med en liten tube eller beholder med bleieutslettskrem i reisestørrelse for å lindre og beskytte babyens hud.
 5. Ekstra klær: Ta med et ekstra sett med klær, inkludert en sparkedrakt, sokker og lue, i tilfelle uventet søl eller temperaturendringer.
 6. Plastposer: Ta med noen engangsplastposer for å forsegle skitne bleier eller oppbevare skitne klær til du kan kaste dem på riktig måte.
 7. Flaske og morsmelkerstatning: Hvis du mater barnet med flaske, bør du ha med deg en oppmålt mengde morsmelkerstatning i en beholder, sammen med en flaske eller to, slik at du kan mate barnet på farten.
 8. Rivekluter: Ha et par rapekluter eller muslinkluter for hånden for å tørke opp søl og beskytte klærne når du raper.
 9. Hånddesinfeksjon: Ha med en flaske håndsprit i reisestørrelse for å sikre god hygiene før og etter bleieskift.
 10. Personlige eiendeler: Glem ikke å ta med deg det du trenger, som nøkler, lommebok, telefon og eventuelle medisiner.

Hva er en stelleveske?

En stelleveske, også kjent som en bleieveske, er en spesialkonstruert veske eller ryggsekk som er laget spesielt for å romme alle de viktige tingene som er nødvendige for å ta vare på babyen når du er på farten. Denne geniale vesken fungerer som en mobil oppbevaringsløsning som gjør det mulig for foreldre å transportere bleier, våtservietter, flasker, stelleunderlag, ekstra klær og annet som er nødvendig for babyen. Mange foreldre velger også en bæresele, slik at de kan bære babyen komfortabelt samtidig som de har stellevesken på seg. Stellevesker er vanligvis utstyrt med ulike rom, lommer og isolerte flaskeholdere for å sikre god orden og lett tilgjengelighet. Disse veskene er laget for å være praktiske, slitesterke og lette å bære, og har funksjoner som justerbare reimer, polstrede håndtak og av og til festeanordninger for barnevogner. Ved å kombinere en stelleveske med en bæresele får foreldre en effektiv løsning for å håndtere babyen og alle nødvendige babyrelaterte oppgaver samtidig, selv når de ikke er hjemme. 

Kan jeg bruke en vanlig veske som stelleveske?

Ja, det er mulig å bruke en vanlig veske som en provisorisk stelleveske. Selv om en dedikert stelleveske har spesifikke funksjoner og rom som er designet for babystell, kan du bruke en vanlig veske til å oppbevare viktige ting til babyen. Det er imidlertid noen faktorer du må ta hensyn til:

 1. Organisering: Vanlige vesker har kanskje ikke egne rom for bleier, våtservietter eller flasker, noe som kan gjøre det vanskeligere å finne og få tilgang til tingene. Det kan være nødvendig å bruke mindre poser eller organisatorer i vesken for å holde orden.
 2. Holdbarhet og renslighet: Babystell innebærer ofte søl, lekkasjer og skitne gjenstander. Vanlige vesker har kanskje ikke samme slitestyrke eller materialer som er lette å rengjøre som dedikerte stellevesker, så du må kanskje være ekstra nøye med å beskytte vesken og holde den ren.
 3. Komfort og bekvemmelighet: Stelleposer har ofte funksjoner som polstrede stropper eller barnevognfeste for komfortabel bæring. En vanlig veske gir kanskje ikke samme komfort og bekvemmelighet, spesielt hvis du må bære den over lengre tid.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme