Artikkelen inneholder annonselenker og er dermed sponset. Les mer her.

Trampoline Test: Her de beste trampolinene til inne- og utendørsbruk

Ifølge vår research og analyse Vi har valgt produkter som scorer høyt på parametrene vi vurderer dem på, men ikke en uttømmende liste over alle produktene på markedet

SENESTE ENDRING april 2, 2024.

Trampoline Test: Her de beste trampolinene til inne- og utendørsbruk

Utvelgelsen av produkter skjer på bakgrunn av forskning..., men vi begrenser oss primært til produkter tilgjengelige på prisportaler eller annonseplattformer. Våre artikler inneholder i hovedsak eksterne tester og anmeldelser fremfor egne tester. Oppføringen er ikke en rangering av produkter, og annonseavtaler kan påvirke plasseringen og utvalget av våre produkter – les mer her. Les mer

Å hoppe på trampoline er ikke bare lek og moro for barn og voksne – det kan også være en effektiv treningsform! Dersom du er på utkikk etter en annerledes og morsom måte å trene på, kan en treningstrampoline være det rette valget for deg.

En trampoline kan også bidra til å samle familien rundt en morsom og sunn aktivitet til glede for alle – og kanskje er det nettopp dette som må til for å få barna ut av huset og bort fra nettbrettet.

Vi har undersøkt ulike modeller og vil her presentere deg for de beste trampolinene markedet har å by på, ifølge ekspertene. Vi gjennomgår modellene en etter en, slik at du får god oversikt over all den informasjonen du har bruk for – både når det kommer til hva ekspertene mener og hva som er verdt å vite om hver enkelt modell.

Legg merke til at Forbrukerliv ikke tester produktene selv, men heller samler inn resultater fra upartiske tester. På den måten kan du enklere skaffe deg en oversikt over de beste produktene markedet har å by på.

Seneste endring:

Vi har oppdatert vårt utvalg av de beste trampolinene med noen av forbrukernes favoritter og noen av markedets mest populære modeller. Her inkluderer vi North Trampoline Legend Rectangular 460 + Sikkerhetsnett, Salta Comfort, TecTake Trampoline og My Hood Fitness Trampoline.

Tidligere endringer:

11. juli 2023

I dag har vi overført denne artikkelen til vårt nye design for å forbedre opplevelsen din på nettstedet vårt. I tråd med denne endringen har vi revidert og optimalisert produktanmeldelsene våre for å forbedre brukeropplevelsen din ytterligere, slik at du lettere kan finne akkurat det du har bruk for.

test-guiden

En test-guide som denne er en artikkel som analyserer produkter via en gjennomgang av bl.a. anmeldelser og tester.

De 7 beste trampolinene i testguiden 2024:

Slik vurderer og utvelger vi produkter

Vi sammenligner en rekke anerkjente produkter og merker, og vi har partnerskap med mange store forhandlere. Selv om dette kan ha innflytelse på utvalget av produkter til artiklen, er våres anbefalinger basert på redaksjonens profesjonelle vurdering av de beste produktene.

Vårt forskningsteam vurderer produkter på parametre som:

  1
 • Produkttester fra ekspertkilder og forbrukermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser av produktet
 • 3
 • Produktets egenskaper og spesifikasjoner
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Kunnskap og data på hva våre lesere foretrekker

Ovennevnte holdes opp mot pris og kvalitet. Det er viktig å nevne at rekkefølgen ikke representerer en rangering av produkter, men snarere en gjennomgang av noen av de beste produktene for ulike behov.

Våre merkelapper som "Best i budsjettklassen", "Beste trådløse modell", "Mye for pengene" osv. er en individuell, uavhengig vurdering av den research-ansvarlige basert på den nevnte metoden på det aktuelle tidspunktet.

Oversikt: Stor sammenligning av utvalgte trampolinene

Salta Comfort med sikkerhetsnett - Nybegynner-trampoline med høy komfort

Mye for pengene

Disse merkelappene er en individuell, uavhengig vurdering av research-ansvarlige basert på den nevnte metoden på det aktuelle tidspunktet.

test-guiden

Se priser og tilbud på Salta Comfort med sikkerhetsnett:

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.
 • Fintmasket sikkerhetsnett med dobbel glidelåsåpning
 • 3,2 mm dobbeltkoniske spiralfjærer for myke landinger
 • Nettstolper polstret med skum

Forbrukerlivs vurdering

Salta Comfort med sikkerhetsnett gir en pålitelig balanse mellom hoppeglede og sikkerhet, grunnet de gode fjærene og den myke landingsmatten. Et høyt sikkerhetsnett med dobbel glidelåsinngang og skumpolstrede nettstolper, som er plassert i god avstand fra matten, øker sikkerheten ytterligere. Trampolinen er enkelt å montere, noe som gjenspeiler gjennomtenkt design og brukervennlighet. Dessuten er den pulverlakkerte stålrammen et tegn på holdbarhet. Ulempen er at trampolinen kan virke liten i forhold til den vekten den kan bære. Denne kompakte størrelsen kan imidlertid være en fordel i mindre hager eller på uteområder der det er begrenset med plass. Derfor mener vi at Salta Comfort er et godt alternativ for de som setter pris på en god balanse mellom moro og sikkerhet i en trampoline.

Fordeler

 • God sprett med myk landingsmatte og fjærer
 • Høyt sikkerhetsnett med dobbel glidelåsinngang
 • Skumpolstrede nettstolper i god avstand fra matten
 • Enkel og lett å montere
 • Pulverlakkert stålramme

Ulemper

 • Mindre størrelse i forhold til vekten den tåler

Salta Comfort har skumpolstrede nettstolper og prioriterer sikkerhet like høyt som moro. Dette er en egenskap som gjør denne trampolinen til et godt valg for forsiktige foreldre, skoler og fritidsklubber som ønsker å tilby trygge, men samtidig morsomme omgivelser.

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Salta Comfort med sikkerhetsnett

Spesifikasjoner

 • Diameter: 251 cm
 • Høyde
 • Hoppareal: 1,5 m2
 • Høyde på sikkerhetsnettet: 249 cm
 • Maksimal vektbelastning: 100 kg (testet opp til 250 kg)
 • Vekt: 46,9 kg

Lett tilgjengelig og slitesterkt sikkerhetsnett
Den unike fordelen med Salta Comfort er det finmaskede sikkerhetsnettet med dobbel glidelåsåpning. Dette materialvalget gjør sikkerhetsnettet mer slitesterkt og komfortabelt. I tillegg gir det økt sikkerhet sammenlignet med standardåpninger, noe som gjør det enkelt å komme til, samtidig som det forhindrer utilsiktede fall. Sammenlignet med konkurrenter med glidelås- eller borrelåsåpninger gir denne funksjonen en betydelig sikkerhetsfordel.

Spesialiserte fjærer for lette landinger
Salta Comfort har 3,2 mm spiralfjærer med dobbel kjegle for å sikre sprett og mykere landinger. Dette gir en jevnere vektfordeling og bedre respons, noe som reduserer belastningen på leddene og risikoen for skader. Sammenlignet med standardfjærene som brukes i mange andre trampoliner, gir disse dobbelt kjegle-fjærene en mer behagelig sprett og mykere landing.

Ekstra beskyttelse på nettstolpene
Nettstolpene på Salta Comfort er polstret med skum. Denne konstruksjonen øker sikkerhetsnivået betydelig, ettersom den reduserer risikoen for skader ved kollisjon med nettstolpene. Selv om noen konkurrerende produkter også har polstrede stolper, er kvaliteten og tykkelsen på skummet som brukes i Salta Comfort overlegen, noe som gir et ekstra beskyttelsesnivå.

Hva sier eksperter og forbrukere om Salta Comfort med sikkerhetsnett?

Eksperter fra independent.co.uk har testet denne modellen og ble grundig imponert. De har gitt Salta Comfort utmerkelsen “Best Value for Money” og mener at den robuste, pulverlakkerte stålrammen er mer enn nok til å tåle hyppig bruk, samtidig som den gir en god, middels sprett.

Brukeranmeldelsene er også svært positive, og de fleste nevner den solide og robuste konstruksjonen til Salta Comfort-trampolinen. I tillegg synes fornøyde kunder at den er enkel å montere og enkel å vedlikeholde. Alt i alt får man mye for pengene, og trampolinen anbefales på det varmeste til barnefamilier.

Mer om Salta Comfort med sikkerhetsnett

Spesifikasjoner

 • Diameter: 251 cm
 • Høyde
 • Hoppareal: 1,5 m2
 • Høyde på sikkerhetsnettet: 249 cm
 • Maksimal vektbelastning: 100 kg (testet opp til 250 kg)
 • Vekt: 46,9 kg

TecTake Trampoline - Stabil trampoline med høy maks. vekt

Godt egnet for både barn og voksne

Disse merkelappene er en individuell, uavhengig vurdering av research-ansvarlige basert på den nevnte metoden på det aktuelle tidspunktet.

test-guiden

Se priser og tilbud på TecTake Trampoline:

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.
 • W-formet stålrørsramme
 • Polstring av EPE-skum
 • Støtter en vekt på opptil 150 kg

Forbrukerlivs vurdering

TecTake-trampolinen utmerker seg med høy maksimal belastning og stor matte, noe som gjør den til et godt alternativ for både voksne og barn. Den robuste konstruksjonen som kjennetegnes av en W-formet stålrørsramme gir stabilitet, samtidig som den utmerkede kantdempingen øker sikkerheten. Til tross for størrelsen er den ganske enkel å montere, og den medfølgende klatrestigen gjør den ekstra praktisk. Det eneste ulempen kan være kvaliteten på sikkerhetsnettet, som ifølge enkelte forbrukere kan forbedres. Vi mener imidlertid at denne mangelen oppveies av trampolinens generelt solide konstruksjon, og at nettingmaterialet som brukes til å lage sikkerhetsnettet, er standard for de fleste sikkerhetsnett til trampoliner. Uansett, hvis du er ute etter en solid, komfortabel og sikker trampoline som passer for alle familiemedlemmer, både voksne og barn, mener vi at TecTake Trampoline er verdt å vurdere.

Fordeler

 • Høy maksimal belastning og stor matte som er egnet for voksne
 • Meget god kantdemping
 • Robust og stabil konstruksjon (W-form, stålrør)
 • Enkel å montere i forhold til størrelsen
 • Klatrestige inkludert

Ulemper

 • Sikkerhetsnettet kunne vært av bedre kvalitet

TecTake Trampoline har en robust struktur som tåler opptil 150 kg vekt, og er en solid alliert for både treningsentusiaster og familier. Trampolinen passer både for voksne som ønsker å komme i form, og for barn som vil ha det gøy og leke aktivt. I tillegg er denne trampolinen både holdbar og sikker.

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av TecTake Trampoline

Spesifikasjoner

 • Diameter: 366 cm
 • Høyde: 260 cm
 • Maks. brukervekt: 150 kg
 • Type: Rund

Sterk og stabil ramme uten risiko for å vippe

En av de unike fordelene med TecTake Trampoline er den W-formede stålrørsrammen. W-formen på rammen gjør trampolinen solid og stabil, noe som reduserer risikoen for at trampolinen velter eller kollapser under vekten. Sammenlignet med andre modeller som bruker vanlige stålrammer, gir W-Shape-rammen bedre stabilitet og dermed en tryggere hoppeopplevelse. I tillegg har stålrørsrammen økt motstand mot å bli slitt over lenger tid med aktivt bruk, noe som innebærer at TecTake er en langt mer holdbar enn de fleste andre trampoliner. 

Kraftig demping

TecTake Trampoline har også demping av EPE-skum. Dette materialet er kjent for sine støtdempende egenskaper, noe som er avgjørende for å forebygge skader på trampoliner. EPE-skummet demper støtene ved landing, noe som gjør trampolinen sikker selv for hoppere med høyt energinivå. Skummet er tykkest nær kanten av matten og gir mye demping. Dette overgår sikkerheten til mange andre trampoliner som vanligvis bruker dårligere polstringsmaterialer.

Mer om TecTake Trampoline

Spesifikasjoner

 • Diameter: 366 cm
 • Høyde: 260 cm
 • Maks. brukervekt: 150 kg
 • Type: Rund

My Hood Fitness Trampoline - Lav og stabil trampoline for fitness

God til fitness

Disse merkelappene er en individuell, uavhengig vurdering av research-ansvarlige basert på den nevnte metoden på det aktuelle tidspunktet.

test-guiden

Se priser og tilbud på My Hood Fitness Trampoline:

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.
 • Rask montering, sammenleggbart design
 • 8 ben med gummimuttere
 • 48 forkrommede spiralfjærer

Forbrukerlivs vurdering

Vi synes at My Hood Fitness Trampoline gir god støtte i forhold til den kompakte størrelsen, med 48 rustbestandige fjærer og 8 ben for ekstra stabilitet, noe som øker påliteligheten til denne trampolinen. Trampolinen er sammenleggbar, noe som gjør den til et godt alternativ for de som har begrenset plass. De tykke putene over fjærene bidrar betydelig til sikkerheten og minimerer risikoen for skader, samtidig som den lave høyden gjør trampolinen lett tilgjengelig. På minussiden savner vi en holdebøyle, noe som kunne ha gitt ekstra sikkerhet. Men med tanke på trampolinens lave høyde er behovet for en holdebøyle mindre viktig, ettersom risikoen for fall er sterkt redusert. Vi mener at My Hood er et pålitelig, praktisk og sikkert alternativ for mosjonister som er opptatt av sikkerhet og plassbesparelser.

Fordeler

 • God støttefaktor i forhold til størrelsen
 • 48 rustbestandige fjærer
 • 8 støtteben for ekstra stabilitet
 • Sammenleggbar design
 • Tykke puter over fjærene
 • Lavt til bakken

Ulemper

 • Kunne hatt en holdestang

My Hood Fitness-trampolinen har et sammenleggbart design som er enkelt og raskt å montere og demontere, noe som gjør det betydelig enklere å sette opp og oppbevare trampolinen. Denne trampolinen er ideell for treningsentusiaster som bor trangt og som setter pris på bekvemmelighet og brukervennlighet, slik at man kan nå sine treningsmål uansett hvor man befinner seg.

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av My Hood Fitness Trampoline

Spesifikasjoner

 • Diameter: 96 cm
 • Høyde: 22 cm
 • Maks. brukervekt: 100 kg
 • Kantpute (bredde): ?

Enkel bruk og oppbevaring med mulighet for sammenfolding

Den unike fordelen med My Hood Fitness Trampoline er at den er enkel å montere og folde sammen. I motsetning til mange andre trampoliner som krever mye tid og krefter å sette opp, kan denne trampolinen raskt settes sammen og tas i bruk med en gang. Det sammenleggbare designet gjør også oppbevaring til en lek, noe som er en utmerket egenskap for de som har begrenset plass.

Stabil og solid støtte med gulvbeskyttelse

My Hood Fitness Trampoline støttes av 8 ben med gummimuttere, noe som gir overlegen stabilitet sammenlignet med mange andre trampoliner som vanligvis har 6 ben. Gummimutrene reduserer også støyen og forhindrer skader på gulvet, noe som gir en bedre brukeropplevelse. Alt i alt er dette en svært stabil og robust trampoline som er optimalisert for treningsbruk.

Høy belastningskapasitet for optimal trening 

Med 48 forkrommede spiralfjærer gir My Hood Fitness Trampoline utmerket sprettevne. Antallet fjærer på denne modellen er relativt høyt, noe som gir mye støtte for en trampoline av denne størrelsen. Siden fjærene er forkrommet, er de dessuten svært rustbestandige, noe som sikrer at trampolinen kommer til å vare lenge. Alt dette er ikke bare med på å gjøre trampolinen morsommere, men også mer effektiv, slik at brukerne får en mer effektiv kondisjonstrening enn ved bruk av sammenlignbare trampoliner.

Mer om My Hood Fitness Trampoline

Spesifikasjoner

 • Diameter: 96 cm
 • Høyde: 22 cm
 • Maks. brukervekt: 100 kg
 • Kantpute (bredde): ?

Berg Favorit Trampoline med Sikkerhetsnett 4,3 m - beste konstruksjonskvalitet

God til hele familien

Disse merkelappene er en individuell, uavhengig vurdering av research-ansvarlige basert på den nevnte metoden på det aktuelle tidspunktet.

test-guiden

Se priser og tilbud på Berg Favorit Trampoline med Sikkerhetsnett 4,3 m:

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.
 • Hoppematte av førsteklasses kvalitet
 • Plass til flere brytere
 • Værbestandig konstruksjon

Forbrukerlivs vurdering

Etter en grundig gjennomgang av Berg Favorit-trampolinen mener vi at dette er et godt alternativ for familier som ønsker en morsom og utfordrende utendørsaktivitet. En av de største fordelene med denne trampolinen er dens holdbarhet i all slags vær. De gode sveisesømmene og galvaniseringen beskytter mot rust, slik at trampolinen tåler vær og vind hele året. UV-kantpolstringen med dreneringshull forhindrer opphopning av fuktighet, noe som forlenger levetiden. Trampolinens imponerende byggekvalitet sikrer dessuten en trygg og stabil hoppeopplevelse, noe som gjør den egnet for både barn og voksne.

De positive tilbakemeldingene fra forbrukere er betryggende, men vi erkjenner at monteringen kan være vanskelig, selv om det finnes en nyttig video på nettet. Kombinasjonen av god kvalitet, sikkerhet og ytelse gjør imidlertid Berg Favorit-trampolinen til et godt alternativ for familier som ønsker endeløs moro og mosjon.

Fordeler

 • Kommer med et sikkerhetsnett
 • Kan stå ute året rundt
 • Veldig robust
 • Lett å komme opp og ned 
 • Romslig modell

Ulemper

 • Dyr modell
 • Tar en del tid å sette sammen

Berg Favorit Trampoline er et godt valg for deg som helst vil ha en god sprett, lek og moro for hele familien. Denne trampolinen er av svært god kvalitet og tilbyr en treningsform som både er gøy og utfordrende.

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Berg Favorit Trampoline med Sikkerhetsnett 4,3 m

Spesifikasjoner

 • Diameter: 430 cm
 • Kantpute (bredde): 38 cm
 • Høyde: 90 cm
 • Maks. brukervekt: 120 kg
 • Sikkerhetsnett inkludert

Veldig sikker trampoline med super byggekvalitet
Med trampolinen Berg Favorit vil du kunne være sikker på at du får en trampoline med en helt optimal byggekvalitet. Denne kvalitets-trampolinen er produsert i Berg i Nederland, og fås til en veldig god pris med tanke på den gode kombinasjonen av byggekvalitet, sikkerhet og yteevne.

Veldig stabil trampoline
Modellens fjæring gjør at hoppingen blir både spenstig og stabil, slik at du kan hoppehøyt dersom du ønsker det. Trampolinen er også utstyrt med et sikkerhetsnett, slik at du kan være sikker på at du ikke faller utenfor rammen. Selve materialet i rammen på trampolinen Berg Favorit er veldig tykt, noe som gjør at den holder seg stabil – men den vil også veie mer på grunn av dette.

Kan stå ute i all slags vær
Sveisesømmene og galvaniseringen er svært godt laget slik at de kan motstå rust over lengere tid. Det betyr at modellen godt kan stå ute om vinteren og sommeren, og utsettes for vær og vind hele året. I tillegg er kantpolstringen UV beskyttet og utstyrt med dreneringshull på undersiden, slik at eventuell fuktighet dreneres vekk i stedet for å samle seg i polstringen.

Forbrukerne hos nettsiden X-life.no er veldig fornøyde med denne modellene, og en av forbrukerne har følgende å si:

«Super og pen trampoline -kjempefornøyde. God kvalitet og pen. Barna (9 og 6 år) elsker den, fungerer fint for voksne også. Bra sprett. Det var enklere å sette sammen enn fryktet. Det finnes en god monteringsvideo på nett, anbefales å se den før man begynner».

Mer om Berg Favorit Trampoline med Sikkerhetsnett 4,3 m

Spesifikasjoner

 • Diameter: 430 cm
 • Kantpute (bredde): 38 cm
 • Høyde: 90 cm
 • Maks. brukervekt: 120 kg
 • Sikkerhetsnett inkludert

Abilica JumpIt - liten budsjettvennlig inne-trampoline

God til indendørs træning

Disse merkelappene er en individuell, uavhengig vurdering av research-ansvarlige basert på den nevnte metoden på det aktuelle tidspunktet.

test-guiden

Se priser og tilbud på Abilica JumpIt:

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.
 • Full støtte med stabil og fast konstruksjon
 • Egnet for et bredt spekter av brukere
 • Kompakt og praktisk, lett å ta med seg

Forbrukerlivs vurdering

Vi i Forbrukerliv mener at Abilica JumpIt Trampoline er et godt alternativ for innendørstrening, spesielt for dem som ønsker et lite og praktisk treningsredskap. Med den ferdigmonterte rammen er det enkelt å komme i gang med treningen med en gang. Trampolinen måler 1 meter i diameter og er fullt utstyrt med kantpolstring og fjærer for ekstra sikkerhet og komfort. I tillegg setter vi pris på at Abilica JumpIt Trampoline passer for et bredt spekter av brukere, med en maksimal vektkapasitet på 100 kg, noe som gjør den egnet for både voksne og barn. Den kompakte størrelsen på Abilica JumpIt Trampolinen kan imidlertid begrense noen av treningsmulighetene, og den er først og fremst beregnet for innendørs bruk. Til tross for dette mener vi at de generelle fordelene gjør den til et verdifullt tilskudd til treningsrutinen din.

Fordeler

 • Rammen er allerede satt sammen
 • Egnet for barn og voksne
 • Rimelig modell

Ulemper

 • Begrenset bruk grunnet størrelse og innendørs bruk

Abilica JumpIt Trampoline er et godt valgt for deg som har lyst på en liten trampoline til trening innendørs.

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Abilica JumpIt

Spesifikasjoner

 • Diameter: 100 cm
 • Kantpute (bredde): 15 cm
 • Høyde: 20 cm
 • Maks. brukervekt: 100 kg

Lett å komme i gang med
Når du kjøper Abilica JumpIt Trampoline er rammen allerede satt sammen. Derfor er det veldig enkelt å komme i gang med treningen. Denne trampolinen måler 1 m i diameter og kommer ferdig montert – både med kantpolstring og med fjærer.

Kan brukes av de aller fleste
Abilica JumpIt Trampoline kan brukes av de aller fleste da den har en maksimal brukervekt på 100 kilo. Forbrukerne hos nettsiden X-Life.no er veldig fornøyde med modellen og gir den full pott – nemlig hele 4.5 av 5 stjerner. En av forbrukerne har følgende å si om modellen:

«Jeg er en voksen person, er over 90 kg. Bruker modellen hjemme pga Corona virus og kan derfor ikke gå på treningssenter, men jeg er fornøyd med trampolinen. Anbefales».

Stødig og sikker i bruk
Abilica JumpIt Trampoline er en modell som er robust og trygg i bruk – både for voksne og for barn. Modellen er utstyrt med 6 ben laget av gummi for ekstra stabilitet og sikkerhet. Når du skal sette sammen modellen trenger du ikke gjøre mer enn å montere på bena – så er den klar!

Fysisk mestringsfølelse
Fysisk helse påvirker mange aspekter ved livene våre, og temaet kan vekke sterke følelser hos mange. Ved bruk av en trampoline som Abilica JumpIt vil du kunne påvirke blant annet helse og kropp – samt få psykisk og fysisk mestringsfølelse. Her kan du kose deg med morsomme treningsøkter, i trygge omgivelser hjemme hos deg selv.

Mer om Abilica JumpIt

Spesifikasjoner

 • Diameter: 100 cm
 • Kantpute (bredde): 15 cm
 • Høyde: 20 cm
 • Maks. brukervekt: 100 kg

Berg Champion - Trampoline av høy kvalitet som passer til et bredt spekter av hoppere

Premium valg

Disse merkelappene er en individuell, uavhengig vurdering av research-ansvarlige basert på den nevnte metoden på det aktuelle tidspunktet.

test-guiden

Se priser og tilbud på Berg Champion:

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

Forbrukerlivs vurdering

BERG Champion-trampolinen skiller seg ut som et førsteklasses valg på trampolinemarkedet.  Noe av det mest sentrale med denne trampolinen er at det er en svært sikker modell.  Trampolinens kvalitet er prisverdig og vitner om holdbarhet og pålitelighet. I tillegg består den av værbestandige materialer som forlegerer trampolinens levetid og sikrer at den tåler ulike miljøforhold. Den har også utmerket stabilitet som gir hopperne et trygt og stabilt fotfeste. BERG Champion har en høyere prislapp, men vi mener at de enestående sikkerhetsfunksjonene, kvaliteten og værbestandigheten rettferdiggjør investeringen. Denne trampolinen er ikke bare et kjøp, men en investering i langsiktig og trygg utendørs moro.

BERG Champion-trampolinen er et utmerket valg for alle som er på utkikk etter en trygg og holdbar trampoline av høy kvalitet. Den er et førsteklasses valg for barnefamilier, og gir trygghet med sine sikkerhetsfunksjoner og overlegne konstruksjon. Prisen er høy, men vi mener at den gjenspeiler kvaliteten og den lange levetiden, noe som gjør den til en god investering som du kan ha glede av i mange år fremover.

Fordeler

 • Veldig trygg modell
 • God byggekvalitet
 • Laget av værresistente materialer
 • Ekstremt stabil modell

Ulemper

 • Ligger i den dyre enden av prisskalaen

Berg Champion trampolinen, fra nederlandske Berg, er en ideell trampoline for deg som helst vil ha det beste av det beste når det kommer til kvalitet. Trampolinen tilbyr en morsom måte å trene på, som også er skånsom mot leddene. Den kan brukes av både voksne og barn.

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Berg Champion

Eksklusiv trampoline med fantastisk fjæring
Berg Champion er en eksklusiv modell hvor produsenten har klart å kombinere en myk og dyp fjæring med utmerket spenst. Modellen er utstyrt med mange fjærer som er lange og tykke. Fjærene reduserer belastningen på leddene dine slik at du trygt og behagelig kan bruke trampolinen til lek og moro – eller til trening.

Ny type hoppeduk
Berg Champion er utstyrt med en ny type hoppeduk som slipper gjennom luft på en effektiv måte -dette bidrar til god spenst. Den smarte luftgjennomtrengningen er mer effektiv jo mindre man veier, noe som gir ekstra mye glede til barn som skal hoppe på trampolinen

God byggekvalitet og tykkelse på rammen
Rammen til Berg Champion trampolinen er ganske tykk, noe som gir modellen ekstra tyngde, men også en mye bedre stabilitet. I sin test av trampoliner har ekspertene hos den danske nettsiden Pricerunner.dk latt modellen stå ute i all slags vær og vind i hele 5 år, og det dannet seg minimalt med rust rundt sveisesømmene.

Trygg modell med lang garanti
Produsenten Berg gir hele 13 års garanti på trampolinen. Sikkerheten er av beste kvalitet og kantbeskyttelsen er laget med kraftige værbestandige materialer som etter hele 5 år ute ikke viser noen tegn til forfall.

Det nevnes mange gode fordeler ved denne trampolinen – og det eneste som trekkes frem som en ulempe er det faktum at Champion trampoline ligger i den dyre enden av prisskalaen. Den danske nettsiden Pricerunner.dk har kåret modellen til toppscorer og gitt den en andreplass i sin store test av trampoliner. Ekspertene er spesielt imponerte over den gode sikkerheten og nettet til Berg Champion, og har følgende å si om modellen:

«Nettet ser flott ut og reduserer risikoen for å lande på rammen selv om man kommer til å hoppe rett inn i nettet. Det smarteste er imidlertid beskyttelsesnettet sin glidelåsfrie inngang som man ikke risikerer å glemme å lukke, og som øker nettets forventede levetid betydelig og dermed medfører en besparelse» (oversatt fra dansk).

Abilica BounceUp - Treningstrampoline med komfortabel hoppeflate

Godt egnet for trening

Disse merkelappene er en individuell, uavhengig vurdering av research-ansvarlige basert på den nevnte metoden på det aktuelle tidspunktet.

test-guiden

Se priser og tilbud på Abilica BounceUp:

Vi er leserfinansiert og mottar provisjon på kjøp som gjøres via lenker i artiklene våre.

Forbrukerlivs vurdering

Abilica BounceUp-trampolinen har en unik kombinasjon av funksjoner som er skreddersydd for voksne som ønsker en treningsorientert hoppopplevelse med lav belastning. Den myke hoppeflaten er spesielt skånsom mot leddene, noe som gjør den til et utmerket valg for treningsøkter eller rehabiliteringsaktiviteter. Gummibenene øker stabiliteten, noe som er avgjørende for sikkerheten under trening. I tillegg er det avtakbare håndtaket svært fleksibelt og kan brukes til ulike treningsformer og -behov. Selv om den ikke egner seg for barn, gjør sikkerhetsfokuset Abilica BounceUp spesielt gunstig for voksne, da spesielt dem som har behov for et leddvennlig treningsalternativ.

Konklusjonen er at Abilica BounceUp-trampolinen fremstår som et spesialisert valg for voksne som ønsker en trygg, stabil og leddskånende treningstrampoline. Trampolinens design og funksjoner er godt tilpasset målgruppen og gir en unik treningsopplevelse som er både effektiv og skånsom for kroppen. Til tross for at trampolinen ikke er beregnet på barn, mener vi at verdien for voksne gjør den til et overbevisende alternativ i sin nisje.

Fordeler

 • Myk hoppeduk
 • Gummibein for ekstra god stabilitet
 • Avtakbart håndtak
 • Skånsom mot leddene dine

Ulemper

 • Litt dyr
 • Best til bruk av voksne

Abilica BounceUp trampolinen er en flott modell til en voksen person som har lyst til å bruke trampoline som treningsform hjemme.

Anmeldelse: En detaljert gjennomgang av Abilica BounceUp

Avtakbart håndtak
Med Abilica BounceUp vil du kunne få brynet deg på en ny og annerledes måte å trene på – spesielt hvis du har lyst til å trene kondisjon. Her vil du kunne holde deg fast i det avtakbare håndtaket som kan festes på modellen, og dette vil gi deg mulighet til å hoppe enda raskere slik at du kan øke intensiteten. Håndtaket tas av eller settes på – alt etter hva du foretrekker.

God sprett og fokus på kondisjonstrening
Denne trampolinen vil gi deg muligheten til å trene ben og balanse veldig godt – i tillegg til kondisjonstrening. Den er utstyrt med en myk hoppeduk med god sprett, og er laget for å kunne vare lenge – til og med når man bruker den hardt og hyppig.

Her er fokuset satt på kondisjonstrening hvor pulsen skal opp. Du kan også avslutte treningsøkten din med balanseøvelser på trampolinen dersom du ønsker det. I og med at underlaget er mykt og ustabilt, vil du få en ekstra stor utfordring som er skånsom mot leddene.

Enkel å montere
Abilica BounceUp er enkel å montere, og du vil ikke trenge noen verktøy. Modellen er nemlig utstyrt med «klikk-låser» slik at du kan komme i gang med å trene så raskt som overhodet mulig. Modellen er imidlertid best til bruk av voksne da den ikke er utstyrt med noe sikkerhetsnett eller egen kantpolstring – kun strikker rundt kanten av hoppeduken. Hver enkelt strikk kan byttes ut ved behov dersom det trengs.

5 ting du bør vurdere før du kjøper trampoline

 • Type

  Trampoliner finnes i flere hovedtyper, som hver for seg dekker ulike behov og preferanser:

  • Nedgravde trampoliner: Disse trampolinene monteres i flukt med bakken, noe som gir et diskret og integrert utseende i hagen. Nedgravde trampoliner gir også økt sikkerhet ettersom de har lavere høyde, noe som gjør det lettere for brukerne å komme inn og ut av trampolinen.
  • Frittstående trampoliner: Frittstående trampoliner er den vanligste typen, og kjennetegnes av en solid ramme og et høyt design. De er allsidige og egner seg for familier med barn i ulike aldre. Frittstående trampoliner finnes i ulike størrelser og former, og gir god hoppeplass og muligheter for ulike aktiviteter og triks.
  • Minitrampoliner (reboundere): Minitrampoliner, også kjent som reboundere, er kompakte trampoliner beregnet for innendørs bruk. De brukes vanligvis til treningsøvelser med lav belastning, og er populære blant folk som ønsker et plassbesparende alternativ for hjemmetrening.
  • Trampoliner uten fjær: Fjærfrie trampoliner er designet med tanke på sikkerhet. I stedet for tradisjonelle metallfjærer bruker disse trampolinene alternative mekanismer, som fleksible stenger eller elastiske bånd, for å gi sprett. Dette eliminerer risikoen for at brukerne setter seg fast i fjærene og reduserer sjansen for skader. Fjærfrie trampoliner er et godt alternativ for småbarnsfamilier eller for dem som ønsker ekstra sikkerhet.

  Ta hensyn til dine spesifikke behov, tilgjengelig plass og tiltenkt bruk for å finne ut hvilken type trampoline som passer best for deg og din familie.

 • Størrelse og maksimal vektkapasitet

  Trampoliner fås i en rekke størrelser, fra 180 cm i diameter, som vanligvis er mindre og beregnet på barn, og opp til 450 cm i diameter for større trampoliner som kan bære flere barn, tenåringer eller voksne samtidig. Når du bestemmer deg for hvor trampolinen skal plasseres i hagen, må du huske å ha en minimumsavstand på 60 cm på alle sider og 700 cm over hodet.

  Ved valg av trampoline er det viktig å ta hensyn til den maksimale vektkapasiteten. Denne spesifikasjonen sikrer brukernes sikkerhet og trampolinens holdbarhet. Hver modell har en vektgrense som er anbefalt av produsenten, og som ikke bør overskrides. Hvis du ikke tar hensyn til vektkapasiteten, kan fjærene og matten utsettes for unødig belastning, noe som kan føre til raskere slitasje eller til og med et plutselig brudd som kan føre til personskader.

  Ta derfor alltid hensyn til brukernes vekt og eventuell samlet vekt når du velger trampoline, slik at du er sikker på at den valgte modellen tåler belastningen på en trygg måte.

 • Form og størrelse

  Trampoliner kommer vanligvis i fire hovedformer:

  • Runde trampoliner er det vanligste valget for fritidsbruk. De fordeler vekten jevnt på fjærene og gir jevn sprett over hele flaten. De egner seg til generell hopping og er ofte foretrukket av familier og yngre barn.
  • Rektangulære trampoliner er kjent for sin overlegne sprettevne. De gir en kraftigere og mer kontrollert sprett, noe som gjør dem til et populært valg for gymnaster, idrettsutøvere og personer som ønsker å øve på spesifikke triks og manøvrer. Rektangulære trampoliner gir også mer hoppeplass, noe som gjør dem ideelle for flere brukere.
  • Ovale trampoliner er en kombinasjon av fordelene ved runde og rektangulære trampoliner. Sammenlignet med runde trampoliner gir de større hoppeareal, samtidig som de har en god sprettevne. Ovale trampoliner kan være et godt valg hvis du ønsker en balanse mellom fritidsbruk og litt kraftigere sprett.

  De ulike formene har ulike formål og fordeler, så hvilken form som passer best for deg, avhenger av dine individuelle behov og hvordan du planlegger å bruke trampolinen.

 • Pris

  På lang sikt kan det være mer kostnadseffektivt å investere i en trampoline av høy kvalitet, med tanke på fjærene, matten, stålrammen og de ekstra sikkerhetsfunksjonene. De rimeligere modellene holder kanskje ikke like lenge, og må kanskje skiftes ut etter noen år, men de kan være tilstrekkelige hvis budsjettet er begrenset eller hvis du bare skal bruke trampolinen en sesong eller to. For toppmodeller må du kanskje sette av rundt 15 000 kr. mens et budsjettvennlig alternativ kan ligge på rundt 1500 kr. En innendørs treningstrampoline kan være det rimeligste alternativet, og kan koste rundt 500 kr.

 • Bruker- og ekspertanmeldelser

  Vurderinger fra både forbrukere og eksperter kan være nyttige informasjonskilder som gir innsikt i trampolinens ytelse og generelle kvalitet. Selv om brukeranmeldelser noen ganger kan være subjektive, kan de gi verdifulle perspektiver på produktets fordeler og ulemper sett fra forbrukerens ståsted. Ekspertanmeldelser, derimot, er vanligvis mer objektive, ettersom de gis av personer som har testet produktet grundig og gir en upartisk vurdering av produktets styrker og svakheter. For å hjelpe deg med å ta en informert kjøpsbeslutning har vi inkludert relevante anmeldelser i denne artikkelen.

arrow-more

Tester og anmeldelser av trampolinene som er brukt i artikkelen

Vi håper du forstår at det ligger mye arbeid bak denne artikkelen. Vi ønsker å gi deg en objektiv vurdering av samtlige produkter, og derfor bruker vi både offisielle forbrukerråd, eksterne eksperter og forbrukernes egne anmeldelser på tvers av både norske og internasjonale nettbutikker. Vårt research-team har gransket markedet og undersøkt alle relevante kilder. I undersøkelsene våre har vi brukt følgende ekspertkilder og tester:

Ekspert- og testkilder

Pricerunner.se

Pricerunner.se er den svensk versjonen av den internasjonale sammenligningssiden Pricerunner der du som forbruker kan finne prisen på en gitt vare hos ulike forhandlere. Det gjør deg i stand til å velge den billigste modellen. Pricerunner.se foretar også egne tester av forskjellige forbrukerprodukter som de har inkludert i sortimentet sitt. I en av testene av trampoliner er Berg Champion Trampoline og JumpMaster 4,3 m inkludert.

Testen ble oppdatert: Den 24 februar 2021
Du kan lese mer om testen her.

Independent.co.uk

Independent.co.uk er den digitale versjonen av The Independent, et britisk nyhetsmedium som er kjent for sin omfattende dekning av nasjonale og internasjonale hendelser. Nettmagasinet dekker et bredt spekter av temaer, blant annet politikk, næringsliv, vitenskap, teknologi, helse og kultur. Independent.co.uk er anerkjent for sin skarpe journalistikk, med dyptgående analyser, undersøkende reportasjer og innsiktsfulle meningsytringer som tilstreber objektivitet og balanse. Magasinet byr også på livsstilsstoff om reiser, mat og mote, samt anmeldelser av bøker, filmer og teaterforestillinger. Som digital plattform utnytter independent.co.uk nettets interaktive natur til å engasjere publikum ved å bruke multimedieinnhold som videoer, podcaster og fotoessays som supplement til de skriftlige artiklene.

Du kan lese ekspertvurderingen av Salta Comfort med sikkerhetsnett her.

Gardentoolbox.co.uk

GardenToolbox.co.uk er et spesialisert nettmagasin som gir informasjon og innsikt om hageredskaper og utendørsutstyr. Plattformen tilbyr et bredt spekter av innhold, inkludert grundige anmeldelser av ulike hageredskaper, veiledninger og tips til vedlikehold av hagen. I tillegg deler magasinet jevnlig tips og råd om hagearbeid, enten du er en erfaren gartner som ønsker å forbedre teknikkene dine, eller en nybegynner som trenger veiledning for å komme i gang. Innholdet på GardenToolbox.co.uk er grundig undersøkt, noe som sikrer at leserne får pålitelig og praktisk informasjon som gjør hagearbeidet enda bedre.

Du kan lese ekspertvurderingen av TecTake Trampoline her.

Kundeanmeldelser

Amazon

Amazon ble grunnlagt 1994 av Jeff Bezos og har vokst til å bli en av verdens største netthandelsplattform. I tillegg til sin nettbaserte markedsplass har Amazon også ekspandert på en rekke andre områder, blant annet cloud computing, digital strømming og kunstig intelligens. En annen viktig funksjon hos Amazon er systemet for brukeranmeldelser, der kundene kan gi tilbakemeldinger og rangere produktene de har kjøpt. Dette systemet gir verdifull informasjon til andre potensielle kjøpere, slik at man kan ta informerte beslutninger om kjøpene sine. Omtalene kan også sorteres etter ulike kategorier, for eksempel “mest nyttige” eller “nyeste”, slik at kundene lettere kan finne de mest relevante tilbakemeldingene.

Du kan lese brukeranmeldelser av TacTake Trampoline her.

Google Shopping

Google Shopping er en nettbasert plattform som legger til rette for en sømløs shoppingopplevelse, der brukerne kan søke, sammenligne og kjøpe produkter fra ulike forhandlere. Plattformen er integrert i Googles søkemotor og viser produktoppføringer fra nettbutikker som svar på brukerens søk, vanligvis med bilder, rangeringer, priser og forhandlerinformasjon. Brukerne kan avgrense søket basert på faktorer som pris, merke og funksjoner. Google Shopping tilbyr også et prissammenligningsverktøy som gjør det mulig for kundene å sammenligne produkter fra ulike leverandører for å sikre at de får det beste tilbudet. Forhandlere kan legge ut produktene sine på Google Shopping gjennom betalt annonsering, noe som gjør det til et nyttig verktøy for bedrifter som ønsker å øke synligheten på nettet og nå ut til et bredere publikum.

Du kan lese brukeranmeldelser av Salta Comfort med sikkerhetsnett her.

Trustpilot

Trustpilot.com er en nettbasert plattform der forbrukere og bedrifter kan samhandle og dele anmeldelser. Den fungerer som en samlingsplass for brukergenererte vurderinger, slik at enkeltpersoner kan vurdere troverdigheten og servicekvaliteten til bedrifter i ulike bransjer, basert på virkelige erfaringer fra et globalt fellesskap.

Du kan lese brukeranmeldelser av North Trampoline Legend Rectangular her.

FAQ

Hvilke trampoliner er best i test?
North Trampoline Legend Rectangular 460, Salta Comfort med sikkerhetsnett, TecTake Trampoline, My Hood Fitness Trampoline, Berg Favorit Trampoline med Sikkerhetsnett 4,3 m og Abilica JumpIt.
Hvor mye koster en trampoline?
Prisen på trampoliner kan variere veldig og avhenger av flere ulike faktorer som type og størrelsen. Prisene begynner på rundt 600 kroner og går helt opp til så mye som 16 000 kroner. Les gjerne produktanmeldelser og forbrukeranmeldelser for å se hvordan modellene klarer seg i bruk.
Hvor lenge kan jeg ha en trampoline?
Hvor lenge trampolinen varer vil avhenge av hvor mye den blir brukt og hvor godt den blir vedlikeholdt. Du kan imidlertid regne med at trampolinen din vil vare et sted mellom 3 og 8 år.

Slik velger du riktig trampoline

Det kan være utfordrende å finne frem til den ideelle trampolinen for deg og familien – og noen ganger kan det være vanskelig å vite hva du bør se etter. Det er viktig at du velger en trampoline som er laget i god kvalitet, og da er det et par ting du bør huske å se etter -dette kan du få oversikt over her.

Hvor mye penger burde du bruke på en trampoline?

Prisen på trampoliner kan variere veldig – prisen avhenger av flere ulike faktorer som for eksempel type trampoline og størrelsen på trampolinen. Prisene begynner på rundt 600 kroner og kan gå helt opp til så mye som 16 000 kroner. Det er lurt å lese produktanmeldelser og brukeranmeldelser for å se hvordan trampolinen fungerer i bruk.

Hvilken størrelse burde jeg kjøpe?

Trampoliner kommer i mange ulike størrelser. Det er derfor viktig at du måler plassen du har slik at du vet hvor mye du har til rådighet. Størrelsen måles som regel i diameter, da de fleste trampoliner er runde. I denne artikkelen har vi listet diameter og mål på hver enkelt modell.

Hvilke aspekter bør jeg se etter når jeg skal kjøpe en trampoline?

Det er flere aspekter du burde undersøke når du skal kjøpe en trampoline. Noen av de viktigste inkluderer følgende:

 • Tykkelsen på kantpolstringen
 • Kvaliteten på skumpolstringen
 • Kvaliteten på PVC trekket
 • Kvaliteten på metallrammen
 • Kvaliteten og posisjonen på sikkerhetsnettet
 • Antall fjærer

Det er viktig at du sjekker tykkelsen og kvaliteten på kantpolstringen, skumpolstringen og trekket. Det er fordi du ikke vil at barna skal sette seg fast i fjærene eller slå seg på den harde metallrammen. Selve skumpolstringen må i de fleste tilfeller kunne tåle regn og dårlig vær – derfor er det viktig at den ikke råtner dersom trampolinen skal stå ute hele året.

PVC trekket burde også være resistent overfor UV lys da sollys over tid kan gjøre at trekket blir ødelagt. Dersom PVC trekket er resistent vil det vare mye lenger.

Når det kommer til kvaliteten på metallrammen burde du sjekke tykkelsen på stålet. Rammen er mest sannsynlig hul. Jo tykkere stålet er, desto sterkere vil trampolinen være – men da vil den også være tyngre å bære og sette sammen. Sjekk at stålet er galvanisert både på innsiden og utsiden slik at de ikke ruster så fort.

Sikkerhetsnettet må kunne tåle å stå ute i all slags vær dersom trampolinen din skal stå ute. Sjekk derfor at det er laget av et kraftig og værbestandig materiale. Noen ganger er sikkerhetsnettet posisjonert utenpå fjærene – noe som kan gjøre det lettere for barn å treffe fjærene mens de hopper. Sjekk at nettet helst er festet på innsiden av fjærene for best mulig beskyttelse.

En annen god huskeregel er at jo flere fjærer trampolinen har – desto bedre sprett vil den gi.

Helsefordeler ved å hoppe på trampoline

Det finnes mange gode helsefordeler ved å hoppe på trampoline – både for voksne og barn. Her kan du trene alle musklene i kroppen, og du trenger ikke engang å hoppe høyt.

Mange ulike øvelser

Med en trampoline kan du utføre mange ulike øvelser som du ellers ville gjort på et treningssenter – på en måte som er mye snillere mot leddene dine. Dette inkluderer øvelser innen både styrke og kondisjon, som for eksempel jumping jacks, knebøy, jogging og vertikale hopp.

Øker bentetthet

Trampolinehopping hjelper blant annet til med å øke bentettheten og forhindre benskjørhet, spesielt for eldre brukere da man jobber mot tyngdekraften. Dette gjør skjelettet sterkere. Her slipper du også å plages av skader som ofte forekommer i ledd når man trener – spesielt i ankler, knær, rygg og hofter.

Bidrar til økt lymfesirkulasjon

Hopping bidrar til økt lymfesirkulasjon, som igjen bidrar til å skyller ut giftstoffer fra kroppen. Vi lever i en tid hvor det er mye forurensning og giftstoffer i maten vi spiser, luften vi puster inn og vannet vi drikker. Derfor er det viktig for helsen at kroppen klarer å skille ut giftstoffer på en effektiv måte. Dette kan en trampoline faktisk bidra med.

Hopping og fordøyelse

Å hoppe opp og med på en trampoline vil hjelpe til med fordøying fordi den rytmiske opp-og-ned bevegelsen stimulerer tarmen og hjelper musklene med å slappe av.

Hvis du er interessert i trampoliner, kan det også være verdt å ta en titt på airtrack. En airtrack er en oppblåsbar matte som brukes i turn og gymnastikk, og kan være en flott følgesvenn til trampolinen din. Med en airtrack kan du øve på turntriks og akrobatikk på en trygg og kontrollert måte, og ta din hopping til neste nivå

Andre relevante tester og artikler

Her hos Forbrukerliv finner du og også en lang rekke andre artikler om andre testvinnende produkter som du kanskje vil synes er interessante. Du kan for eksempel kaste deg over en av våre andre treningsrelaterte artikler om ulike produkter.

I forlengelse av artikkelen vår om trampoliner vil vi også fremheve vår artikkel om ellipsemaskiner. Ellipsemaskinen, eller crosstraineren, er et fantastisk treningsapparat for en nordmann da den etterligner langrenn-bevegelser. Det er ikke alle som har mulighet til å ta en skitur etter jobb, men ellipsemaskinen er en god erstatning. Den utfordrer kroppen på samme måte hvor både ben, armer og overkropp blir aktivert – noe som gir en fantastisk effektiv kaloriforbrenning og får pulsen opp på et øyeblikk.

Vi har også laget en artikkel om de beste tredemøllene som finnes på markedet. Dette er en lett og effektiv måte å trene på – spesielt dersom du skal trene hjemme. Da kan du ta deg en løpetur om morgenen, uten å forlate hjemmet, uansett om det regner, snør eller er mørkt. 

Vi har i tillegg skrevet en artikkel om pulsklokker. Dette er flotte produkter å skaffe seg dersom du er interessert i å følge med på dataene dine mens du trener – slik at du kan få god oversikt over fremgang og dagsform for å få en optimal treningsøkt.

Helt til slutt vil vi fremheve vår artikkel om SUP brett. Et SUP brett – også kalt et padlebrett – er flott å ha om sommeren slik at du kan gli bortover bølgene og føle at du går på vannet. Her har du et brett som ved hjelp av padlebevegelser dytter deg bortover vannets overflate – en ekte sommerdrøm!

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme