Testguide: Her de beste trampolinene til inne- og utendørsbruk ifølge ekspertene

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

Å hoppe på trampoline er ikke bare lek og moro for barn og voksne – det kan også være en effektiv treningsform! Dersom du er på utkikk etter en annerledes og morsom måte å trene på, kan en treningstrampoline være det rette valget for deg.

En trampoline kan også bidra til å samle familien til en morsom og sunn aktivitet til glede for alle – kanskje er det nettopp dette som må til for å få barna ut av huset og bort fra nettbrettet.

Vi har undersøkt ulike modeller, og vil her presentere deg for de beste trampolinene markedet har å by på, ifølge ekspertene. Det anbefales at du trener minst 30 minutter på et moderat nivå hver dag -dersom du har en trampoline i stua eller i hagen, vil det bli enkelt å nå dette målet.

Vi gjennomgår modellene en etter en, slik at du får god oversikt over all den informasjonen du har bruk for – både når det kommer til hva ekspertene mener og hva som er verdt å vite om hver enkelt modell.

Hvis du har lyst til å lese mer om de ulike modellene og testene, finnes det en liste over de ulike undersøkelsene vi henviser til helt nederst i denne artikkelen.

Før du kjøper en trampoline bør du tenke på følgende:

green-elm Størrelse: Har du en stor eller liten hage, og hvor stor vil du at trampolinen skal være?
green-elm Plassering og bruk: Skal trampolinen stå ute eller inne, og hvor ofte skal den brukes?
green-elm Sikkerhet: Er modellen utstyrt med sikkerhetsløsninger? Finnes det et sikkerhetsnett for barna, er polstringen tykk nok til å dempe fall eller andre uhell, og hvordan er kvaliteten på polstringen i seg selv?
green-elm Robusthet: Hvordan er kvaliteten på metallrammen? Skal trampolinen brukes ofte og skal den tåle tung vekt?
green-elm Sprett: Antall fjærer og sprett henger sammen – hvor god sprett vil du helst at trampolinen skal ha?

Artikkelen er bygget opp slik at du får en gjennomgang av de beste trampolinene til bruk i hjem og hage. Deretter kan du finne ut mer om hvordan du velger riktig trampoline, helsefordeler ved å hoppe på trampoline og finne svar på ofte stilte spørsmål.

Legg merke til at Forbrukerliv ikke tester produktene selv, men heller samler inn resultater fra upartiske tester. På den måten kan du enklere skaffe deg en oversikt over de beste produktene markedet har å by på.


JumpMaster Rektangulær Trampoline

Forbrukerlivs anbefaling

 • 4,5 av 5 mulige stjerner hos nettsiden X-Life.no
JumpMaster Rektangulær Trampoline

Denne JumpMaster trampolinen skiller seg ut fra andre trampoliner, da den har en rektangulær form i stedet for en rund form. Denne modellen er ideell for deg som har stort fokus på sikkerhet, krever god kvalitet og funksjonalitet, som vil ha en solid trampoline som kan brukes av hele familien – eller en trampoline som kan gi deg en leken og morsom måte å trene på.

Unik form
Denne JumpMaster trampolinen måler 4.57 x 3 m. Kantpolstringen er av fargen dyp grønn og er utstyrt med et stort sikkerhetsnett, slik at både barn og voksne kan hoppe trygt -uten å måtte bekymre seg for å hoppe utenfor kanten.

Designet med tanke på sikkerhet
Hvis du vil ha en trygg og morsom trampoline, er denne modellen ideell. Den er utstyrt med hele 72 fjærer og en solid hoppeduk som gir god sprett – uansett om du er voksen eller barn. Det følger også med en stige i den komplette trampolinepakken, som gjør det enkelt å komme seg opp og ned av trampolinen.

Den grønne kantpolstringen er 2,5 cm tykk og hele 30 cm bred. Dette sørger for at den dekker godt over fjærene og dermed gir god polstring mot fjærene og rammen, slik at du ikke skader deg dersom du hopper for langt ut.

Værbestandig modell
Polstringen er produsert i PVC materiale som gjør modellen værbestandig mot både sol, vind og regn. Sikkerhetsnettet er finmasket slik at du ikke setter fast fingre eller tær i nettet mens du hopper.

Nettet monteres utenfor kantpolstringen og under selve hopperingen – som gjør trampolinen enda tryggere i bruk. Stolpene er også polstret, med et svart trekk som værbeskyttelse. Stolpene går helt ned til bakken for bedre stabilitet. Rammen på trampolinen er laget i galvanisert stål slik at den ikke ruster så lett. 25 ulike forbrukere hos nettsiden X-Life.no har skrever flotte forbrukeranmeldelser som vitner om svært fornøyde kunder -de har har gitt denne trampolinen hele 4,5 av 5 mulige stjerner.

Fordeler

 • Lett å sette sammen
 • God sprett
 • God bruksanvisning
 • Trygg polstring
Ulemper

 • Litt vanskelig å feste nettet
 • Små barn kan slite litt med å hoppe

Spesifikasjoner
Farge kantpolstring: Grønn
Diameter: 4,57 x 3 m
Antall fjærer: 72 stk
Maksimal brukervekt: 150 kg
Høyde trampoline: 100 cm
Høyde inkludert sikkerhetsnett: 283 cm
Bredde kantpolstring: 30 cm
Tykkelse kantpolstring: 25 mm
Vekt inkludert sikkerhetsnett: 162 kg


Berg Champion Trampoline med sikkerhetsnett

 • Toppscorer hos den danske nettsiden Pricerunner.dk
Berg Champion Trampoline med sikkerhetsnett

Berg Champion trampolinen, fra nederlandske Berg, er en ideell trampoline for deg som helst vil ha det beste av det beste når det kommer til kvalitet. Trampolinen tilbyr en morsom måte å trene på, som også er skånsom mot leddene. Den kan brukes av både voksne og barn.

Eksklusiv trampoline med fantastisk fjæring
Berg Champion er en eksklusiv modell hvor produsenten har klart å kombinere en myk og dyp fjæring med utmerket spenst. Modellen er utstyrt med mange fjærer som er lange og tykke. Fjærene reduserer belastningen på leddene dine slik at du trygt og behagelig kan bruke trampolinen til lek og moro – eller til trening.

Ny type hoppeduk
Berg Champion er utstyrt med en ny type hoppeduk som slipper gjennom luft på en effektiv måte -dette bidrar til god spenst. Den smarte luftgjennomtrengningen er mer effektiv jo mindre man veier, noe som gir ekstra mye glede til barn som skal hoppe på trampolinen

God byggekvalitet og tykkelse på rammen
Rammen til Berg Champion trampolinen er ganske tykk, noe som gir modellen ekstra tyngde, men også en mye bedre stabilitet. I sin test av trampoliner har ekspertene hos den danske nettsiden Pricerunner.dk latt modellen stå ute i all slags vær og vind i hele 5 år, og det dannet seg minimalt med rust rundt sveisesømmene.

Trygg modell med lang garanti
Produsenten Berg gir hele 13 års garanti på trampolinen. Sikkerheten er av beste kvalitet og kantbeskyttelsen er laget med kraftige værbestandige materialer som etter hele 5 år ute ikke viser noen tegn til forfall.

Det nevnes mange gode fordeler ved denne trampolinen – og det eneste som trekkes frem som en ulempe er det faktum at Champion trampoline ligger i den dyre enden av prisskalaen. Den danske nettsiden Pricerunner.dk har kåret modellen til toppscorer og gitt den en andreplass i sin store test av trampoliner. Ekspertene er spesielt imponerte over den gode sikkerheten og nettet til Berg Champion, og har følgende å si om modellen:

«Nettet ser flott ut og reduserer risikoen for å lande på rammen selv om man kommer til å hoppe rett inn i nettet. Det smarteste er imidlertid beskyttelsesnettet sin glidelåsfrie inngang som man ikke risikerer å glemme å lukke, og som øker nettets forventede levetid betydelig og dermed medfører en besparelse» (oversatt fra dansk).

Fordeler

 • Veldig trygg modell
 • God byggekvalitet
 • Laget av værresistente materialer
 • Ekstremt stabil modell
Ulemper

 • Ligger i den dyre enden av prisskalaen

Spesifikasjoner
Farge kantpolstring: Grønn
Diameter: 4,3 m
Antall fjærer: 128 stk
Maksimal brukervekt: 120 kg
Høyde trampoline: 95 cm
Høyde inkludert sikkerhetsnett: 275 cm
Bredde kantpolstring: 43 cm
Tykkelse kantpolstring: 30 mm
Vekt inkludert sikkerhetsnett: 135,8 kg


JumpMaster 4,3 m Trampoline med sikkerhetsnett og stige

 • Beste lavpris-valg og tredjeplass i test av trampoliner hos danske Pricerunner.dk
 • 4,5 av 5 mulige poeng av forbrukerne hos x-life.no
JumpMaster 4,3 m Trampoline med sikkerhetsnett og stige

JumpMaster 4,3 m trampolinen er det beste valget for deg som vil ha mye for pengene -denne trampolinen er nemlig ikke altfor dyr, samtidig som den er av svært god kvalitet.

God kvalitet og høy sikkerhet
JumpMaster 4,3 m trampolinen er en modell som er laget av god kvalitet, i tillegg til at den er laget for å være trygg i bruk. Modellen er nemlig utstyrt med både et sikkerhetsnett og en stige. Sikkerhetsnettet er finmasket, noe som reduserer risikoen for å sette fast fingre og tær mens man hopper. 

Kantbeskyttelsen er laget med eksklusive materialer av god kvalitet, og trampolinen vil kunne stå ute i all slags vær i flere år. Modellen gir også effektiv støtdemping, og man kan hoppe veldig høyt dersom man veier over 20 kilo.

Tykke materialer og lang garanti
Rammen er tykk og kraftig, noe som øker vekten til selve trampolinen, men det bidrar heldigvis også til å gjøre modellen mer stabil i bruk. Rammen har en garanti på hele 10 år, så husk å ta vare på kvitteringen i tilfelle noe skulle skje.

Selvlukkende åpning
JumpMaster 4,3 m trampolinen har enda en god funksjon -nemlig den selvlukkende åpningen. I motsetning til vanlige åpninger med glidelås, vil ikke dette nettet etterlate et ubeskyttet hull dersom man glemmer å lukke glidlåsen til trampolinen. Åpningen lukkes nemlig med borrelås i stedet for glidelås.

De danske ekspertene hos Pricerunner.dk har kåret JumpMaster 4,3 m trampolinen til den beste lavpris-trampolinen og gitt den en tredjeplass i sin test av trampoliner. Konklusjonen er at trampolinen ligger nederst på skalaen rent prismessig, men at den likevel gir mer for pengene enn andre lavprismodeller som finnes på markedet.

Fordeler:

 • God kvalitet
 • Høy sikkerhet
 • Sterke og tykke materialer
 • Lang garanti på rammen
 • God pris
Ulemper:

 • Bruksanvisningen kunne vært bedre
 • Sveisesømmene kunne vært bedre

Spesifikasjoner
Farge kantpolstring: Grønn
Diameter: 4,3 m
Antall fjærer: 96 stk
Maksimal brukervekt: 150 kg
Høyde trampoline: 90 cm
Høyde inkludert sikkerhetsnett: 272 cm
Bredde kantpolstring: 30 cm
Tykkelse kantpolstring: 30 mm
Vekt inkludert sikkerhetsnett: 107 kg


Berg Favorit Trampoline med Sikkerhetsnett 4,3 m – Beste byggekvalitet

 • 5 av 5 mulige stjerner hos nettsiden X-Life.no

Berg Favorit Trampoline med Sikkerhetsnett 4,3 m

Berg Favorit Trampoline er et opplagt valg for deg som helst vil ha en god sprett, lek og moro for hele familien, svært god kvalitet og en treningsform som både er gøy og utfordrende.

Veldig sikker trampoline med super byggekvalitet
Med trampolinen Berg Favorit vil du kunne være sikker på at du får en trampoline med en helt optimal byggekvalitet. Denne kvalitets-trampolinen er produsert i Berg i Nederland, og fås til en veldig god pris med tanke på den gode kombinasjonen av byggekvalitet, sikkerhet og yteevne.

Veldig stabil trampoline
Modellens fjæring gjør at hoppingen blir både spenstig og stabil, slik at du kan hoppe veldig høyt dersom du ønsker det. Trampolinen er også utstyrt med et sikkerhetsnett, slik at du kan være sikker på at du ikke faller utenfor rammen. Selve materialet i rammen på trampolinen Berg Favorit er veldig tykt, noe som gjør at den holder seg stabil – men den vil også veie mer på grunn av dette.

Kan stå ute i all slags vær
Sveisesømmene og galvaniseringen er svært godt laget slik at de kan motstå rust over lengere tid. Det betyr at modellen godt kan stå ute om vinteren og sommeren, og utsettes for vær og vind hele året. I tillegg er kantpolstringen UV beskyttet og utstyrt med dreneringshull på undersiden, slik at eventuell fuktighet dreneres vekk i stedet for å samle seg i polstringen.

Forbrukerne hos nettsiden X-life.no er veldig fornøyde med denne modellene, og en av forbrukerne har følgende å si:

«Super og pen trampoline. Kjempefornøyde med trampolinen. God kvalitet og pen. Barna (9 og 6 år) elsker den, fungerer fint for voksne også. Bra sprett. Det var enklere å sette sammen enn fryktet. Det finnes en god monteringsvideo på nett, anbefales å se den før man begynner».

Fordeler:

 • Veldig robust
 • Lett å komme opp og ned 
 • Romslig modell
 • Enkel og tydelig bruksanvisning
Ulemper:

 • Dyr modell
 • Tar en del tid å sette sammen

Spesifikasjoner
Farge kantpolstring: Grønn
Diameter: 4,3 m
Antall fjærer: 96 stk
Maksimal brukervekt: 120 kg
Høyde trampoline: 90 cm
Høyde inkludert sikkerhetsnett: 270 cm
Bredde kantpolstring: 43 cm
Tykkelse kantpolstring: 20 mm
Vekt inkludert sikkerhetsnett: 99,2 kg


Abilica JumpIt – Beste budsjettvalg for en innendørs trampoline

 • 5 av 5 stjerner på nettsiden X-Life.no

Abilica JumpIt Trampoline

Abilica JumpIt Trampoline er en flott trampoline for deg som har lyst på en liten trampoline til trening innendørs.

Lett å komme i gang med
Når du kjøper Abilica JumpIt Trampoline er rammen allerede satt sammen. Derfor er det veldig enkelt å komme i gang med treningen. Denne trampolinen måler 1 m i diameter og kommer ferdig montert – både med kantpolstring og med fjærer.

Kan brukes av de aller fleste
Abilica JumpIt Trampoline kan brukes av de aller fleste da den har en maksimal brukervekt på 100 kilo. Forbrukerne hos nettsiden X-Life.no er veldig fornøyde med modellen og gir den full pott – nemlig hele 5 av 5 stjerner. En av forbrukerne har følgende å si om modellen:

«Jeg er en voksen person, er over 90 kg. Bruker modellen hjemme pga Corona virus og kan derfor ikke gå på treningssenter, men jeg er fornøyd med trampolinen. Anbefales».

Stødig og sikker i bruk
Abilica JumpIt Trampoline er en modell som er robust og trygg i bruk – både for voksne og for barn. Modellen er utstyrt med 6 ben laget av gummi for ekstra stabilitet og sikkerhet. Når du skal sette sammen modellen trenger du ikke gjøre mer enn å montere på bena – så er den klar!

Fysisk mestringsfølelse
Fysisk helse påvirker mange aspekter ved livene våre, og temaet kan vekke sterke følelser hos mange. Ved bruk av en trampoline som Abilica JumpIt vil du kunne påvirke blant annet helse og kropp – samt få psykisk og fysisk mestringsfølelse. Her kan du kose deg med morsomme treningsøkter, i trygge omgivelser hjemme hos deg selv.

Fordeler

 • Rammen er allerede satt sammen
 • Trygg i bruk
 • Flott til både barn og voksne
 • Rimelig modell
Ulemper

 • Begrenset bruk grunnet størrelse og innendørs bruk

Spesifikasjoner
Farge kantpolstring: Svart
Diameter: 1 m
Antall fjærer: 36 stk
Maksimal brukervekt: 100 kg
Høyde trampoline med ben: 23 cm


Slik velger du riktig trampoline

Det kan være utfordrende å finne frem til den ideelle trampolinen for deg og familien – og noen ganger kan det være vanskelig å vite hva du bør se etter. Det er viktig at du velger en trampoline som er laget i god kvalitet, og da er det et par ting du bør huske å se etter når du skal kjøpe en trampoline -disse kan du få oversikt over her.

Hvor mye penger burde du bruke på en trampoline?

Prisen på trampoliner kan variere veldig – prisen avhenger av flere ulike faktorer som for eksempel type trampoline og størrelsen på trampolinen. Prisene begynner på rundt 600 kroner og kan gå helt opp til så mye som 16 000 kroner. Det er lurt å lese produktanmeldelser og brukeranmeldelser for å se hvordan trampolinen fungerer i bruk. 

Hvilken størrelse burde jeg kjøpe?

Trampoliner kommer i mange ulike størrelser. Det er derfor viktig at du måler plassen du har slik at du vet hvor mye du har til rådighet. Størrelsen måles som regel i diameter, da de fleste trampoliner er runde. I denne artikkelen har vi listet diameter og mål på hver enkelt modell.

Hvilke aspekter bør jeg se etter når jeg skal kjøpe en trampoline?

Det er flere aspekter du burde undersøke når du skal kjøpe en trampoline. Noen av de viktigste inkluderer følgende:
✔ Tykkelsen på kantpolstringen
✔ Kvaliteten på skumpolstringen
✔ Kvaliteten på PVC trekket
✔ Kvaliteten på metallrammen
✔ Kvaliteten og posisjonen på sikkerhetsnettet
✔ Antall fjærer

Det er viktig at du sjekker tykkelsen og kvaliteten på kantpolstringen, skumpolstringen og trekket. Det er fordi du ikke vil at barna skal sette seg fast i fjærene eller slå seg på den harde metallrammen. Selve skumpolstringen må i de fleste tilfeller kunne tåle regn og dårlig vær – derfor er det viktig at den ikke råtner dersom trampolinen skal stå ute hele året.

PVC trekket burde også være resistent overfor UV lys da sollys over tid kan gjøre at trekket blir ødelagt. Dersom PVC trekket er resistent vil det vare mye lenger.

Når det kommer til kvaliteten på metallrammen burde du sjekke tykkelsen på stålet. Rammen er mest sannsynlig hul. Jo tykkere stålet er, desto sterkere vil trampolinen være – men da vil den også være tyngre å bære og sette sammen. Sjekk at stålet er galvanisert både på innsiden og utsiden slik at de ikke ruster så fort.

Sikkerhetsnettet må kunne tåle å stå ute i all slags vær dersom trampolinen din skal stå ute. Sjekk derfor at det er laget av et kraftig og værbestandig materiale. Noen ganger er sikkerhetsnettet posisjonert utenpå fjærene – noe som kan gjøre det lettere for barn å treffe fjærene mens de hopper. Sjekk at nettet helst er festet på innsiden av fjærene for best mulig beskyttelse.

En annen god huskeregel er at jo flere fjærer trampolinen har – desto bedre sprett vil den gi.


Helsefordeler ved å hoppe på trampoline

Det finnes mange gode helsefordeler ved å hoppe på trampoline – både for voksne og barn. Her kan du trene alle musklene i kroppen, og du trenger ikke engang å hoppe høyt. 

Mange ulike øvelser

Med en trampoline kan du utføre mange ulike øvelser som du ellers ville gjort på et treningssenter – på en måte som er mye snillere mot leddene dine. Dette inkluderer øvelser innen både styrke og kondisjon, som for eksempel jumping jacks, knebøy, jogging og vertikale hopp.

Øker bentetthet

Trampolinehopping hjelper blant annet til med å øke bentettheten og forhindre benskjørhet, spesielt for eldre brukere da man jobber mot tyngdekraften. Dette gjør skjelettet sterkere. Her slipper du også å plages av skader som ofte forekommer i ledd når man trener – spesielt i ankler, knær, rygg og hofter.

Bidrar til økt lymfesirkulasjon

Hopping bidrar til økt lymfesirkulasjon, som igjen bidrar til å skyller ut giftstoffer fra kroppen. Vi lever i en tid hvor det er mye forurensning og giftstoffer i maten vi spiser, luften vi puster inn og vannet vi drikker. Derfor er det viktig for helsen at kroppen klarer å skille ut giftstoffer på en effektiv måte. Dette kan en trampoline faktisk bidra med, 

Hopping og fordøyelse

Å hoppe opp og med på en trampoline vil hjelpe til med fordøying fordi den rytmiske opp-og-ned bevegelsen stimulerer tarmen og hjelper musklene med å slappe av. 


FAQ

Hvilke trampoliner er best i test?
Berg Champion Trampoline, JumpMaster 4,3 m Trampoline, JumpMaster Rektangulær Trampoline, Berg Favorit Trampoline, Abilica JumpIt Trampoline og Abilica BounceUp Trampoline.
Hvor mye koster en trampoline?
Prisen på trampoliner kan variere veldig og avhenger av flere ulike faktorer som type og størrelsen. Prisene begynner på rundt 600 kroner og går helt opp til så mye som 16 000 kroner. Les gjerne produktanmeldelser og forbrukeranmeldelser for å se hvordan modellene klarer seg i bruk.
Hvor lenge kan jeg ha en trampoline?
Hvor lenge trampolinen varer vil avhenge av hvor mye den blir brukt og hvor bra den blir vedlikeholdt. Du kan imidlertid regne med at trampolinen din vil vare et sted mellom 3 og 8 år.


Beskrivelse av kilder og tester

Vi håper du forstår at det ligger mye arbeid bak denne artikkelen. Vi ønsker å gi deg en objektiv vurdering av samtlige produkter, og derfor bruker vi både offisielle forbrukerråd, eksterne eksperter og forbrukernes egne anmeldelser på tvers av både norske og internasjonale nettbutikker. Vårt research-team har gransket markedet og undersøkt alle relevante kilder. I undersøkelsene våre har vi brukt følgende ekspertkilder og tester:
Pricerunner.dk 🇩🇰

Pricerunner.dk er den danske versjonen av den internasjonale sammenligningssiden Pricerunner der du som forbruker kan finne prisen på en gitt vare hos ulike forhandlere. Det gjør deg i stand til å velge den billigste modellen. Pricerunner.dk foretar også egne tester av forskjellige forbrukerprodukter som de har inkludert i sortimentet sitt. I en av testene av trampoliner er Berg Champion Trampoline og JumpMaster 4,3 m inkludert.

Testen ble oppdatert: Den 24 februar 2021
Du kan lese mer om testen her.

X-Life.no 🇳🇴

Nettsiden X-Life.no er en frittstående nettbutikk som har som oppgave å inspirere leserne sine til en aktiv livsstil gjennom et spennende utvalg av produkter til trening og en aktiv fritid. I denne omgang har nettsiden inkludert trampolinene JumpMaster Rektangulær Trampoline, Berg Favorit Trampoline, Abilica JumpIt Trampoline og Abilica BounceUp Trampoline.

Du kan lese mer om JumpMaster Rektangulær Trampoline her.
Du kan lese mer om Berg Favorit Trampoline her.
Du kan lese mer om Abilica JumpIt Trampoline her.
Du kan lese mer om Abilica BounceUp her.


Andre relevante tester og artikler

Her hos Forbrukerliv finner du og også en lang rekke andre artikler om andre testvinnende produkter som du kanskje vil synes er interessante. Du kan for eksempel kaste deg over en av våre andre treningsrelaterte artikler om ulike produkter.

I forlengelse av artikkelen vår om trampoliner vil vi også fremheve vår artikkel om ellipsemaskiner. Ellipsemaskinen, eller crosstraineren, er et fantastisk treningsapparat for en nordmann da den etterligner langrenn-bevegelser. Det er ikke alle som har mulighet til å ta en skitur etter jobb, men ellipsemaskinen er en god erstatning. Den utfordrer kroppen på samme måte hvor både ben, armer og overkropp blir aktivert – noe som gir en fantastisk effektiv kaloriforbrenning og får pulsen opp på et øyeblikk.

Vi har også laget en artikkel om de beste tredemøllene som finnes på markedet. Dette er en lett og effektiv måte å trene på – spesielt dersom du skal trene hjemme. Da kan du ta deg en løpetur om morgenen, uten å forlate hjemmet, uansett om det regner, snør eller er mørkt. 

Vi har i tillegg skrevet en artikkel om pulsklokker og Garmin VivoActive. Dette er flotte produkter å skaffe seg dersom du er interessert i å følge med på dataene dine mens du trener – slik at du kan få god oversikt over fremgang og dagsform for å få en optimal treningsøkt.

Helt til slutt vil vi fremheve vår artikkel om SUP brett. Et SUP brett – også kalt et padlebrett – er flott å ha om sommeren slik at du kan gli bortover bølgene og føle at du går på vannet. Her har du et brett som ved hjelp av padlebevegelser dytter deg bortover vannets overflate – en ekte sommerdrøm!


Tidligere anmeldte produkter – nå utgått 

Nedenfor finner du produkter vi har fremhevet tidligere. Det har ikke vært mulig for oss å indentifisere forhandlere av disse modellene, men vi har beholdt dem i artikkelen i tilfelle informasjonen skulle være til nytte for deg som leser.


Abilica BounceUpAbilica BounceUp Trampoline

Abilica BounceUp trampolinen er en flott modell til en voksen person som har lyst til å bruke trampoline som treningsform hjemme.

Avtakbart håndtak
Med Abilica BounceUp vil du kunne få brynet deg på en ny og annerledes måte å trene på – spesielt hvis du har lyst til å trene kondisjon. Her vil du kunne holde deg fast i det avtakbare håndtaket som kan festes på modellen, og dette vil gi deg mulighet til å hoppe enda raskere slik at du kan øke intensiteten. Håndtaket tas av eller settes på – alt etter hva du foretrekker. 

God sprett og fokus på kondisjonstrening
Denne trampolinen vil gi deg muligheten til å trene ben og balanse veldig godt – i tillegg til kondisjonstrening. Den er utstyrt med en myk hoppeduk med god sprett, og er laget for å kunne vare lenge – til og med når man bruker den hardt og hyppig. Her er fokuset satt på kondisjonstrening hvor pulsen skal opp. Du kan også avslutte treningsøkten din med balanseøvelser på trampolinen dersom du ønsker det. I og med at underlaget er mykt og ustabilt, vil du få en ekstra stor utfordring som er skånsom mot leddene.

Enkel å montere
Abilica BounceUp er enkel å montere, og du vil ikke trenge noen verktøy. Modellen er nemlig utstyrt med «klikk-låser» slik at du kan komme i gang med å trene så raskt som overhodet mulig. Modellen er imidlertid best til bruk av voksne da den ikke er utstyrt med noe sikkerhetsnett eller egen kantpolstring – kun strikker rundt kanten av hoppeduken. Hver enkelt strikk kan byttes ut ved behov dersom det trengs.

Fordeler

 • Myk hoppeduk
 • Gummibein for ekstra god stabilitet
 • Avtakbart håndtak
 • Skånsom mot leddene dine
Ulemper

 • Litt dyr
 • Best til bruk av voksne

Spesifikasjoner
Diameter: 112,5 cm bred
Antall ben: 6 stk vinklede ben med gummifot
Kantpolstring: 36 stk separate strikker
Maksimal brukervekt: 120 kg


Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere