Smeg Komfyr – Best i Test 2021 – Her er de beste komfyrene fra Smeg ifølge ekspertene og forbrukerne

Senest opdateret den 0

I denne Smeg komfyr testen ser vi nærmere på noen av de mest populære komfyrene som finnes fra Smeg på markedet.

Vi har gått igjennom brukeranmeldelser og én eksperttest da komfyrene ikke er blitt anmeldt i noen anerkjente tester. Derfor ser vi i heller på forbrukernes meninger og opplevelser av komfyrene for å finne frem til fordeler og ulemper ved de ulike modellene.

Hvis man vil lese mer om de ulike testene så finnes det nederst i artikkelen en liste over linker til de undersøkelsene vi henviser til.

Denne Smeg testen inneholder:
🔸 Gjennomgang av de komfyrene fra Smeg som er best ifølge forbrukere og eksperter
🔸 Gjennomgang av Smeg gasskomfyrer
🔸 Gode råd før du investerer i en komfyr
🔸 Guide: Slik rengjør du ovnen
🔸 Informasjon om Smeg
🔸 Gjennomgang av testkilder vi har brukt i denne artikkelen

Legg merke til at Forbrukerliv ikke tester produktene selv, men heller samler inn resultater fra upartiske tester. På den måten kan forbrukeren enklere skaffe seg en oversikt over de beste produktene som finnes på markedet. 

Smeg komfyr test 2021 – Her er de beste Smeg komfyrene

I avsnittene nedenfor finner du en gjennomgang av de beste komfyrene fra Smeg. I og med at det ikke er utført noen offisielle tester av disse modellene, med ett unntak, har vi heller analysert en lang rekke brukeranmeldelser, og her viser vi deg forbrukernes favoritter.

Du finner også en prissammenligning av de ulike modellene slik at du raskt og enkelt kan finne den forhandleren som selger produktet til best pris.


Smeg TR90IBL9

Gode brukeranmeldelser hos britiske Kagoo.co.uk

Smeg TR90IBL9

Butik Pris Totalpris Les mer
33.459,00 33.459,00 Les mer
33.819,00 33.819,00 Les mer

.
Ingen offisielle ekspertkilder har inkludert Smeg TR90IBL9 i testene sine, men til gjengjeld er komfyren populær blant forbrukerne som har gitt modellen gode anmeldelser hos britiske Kagoo.co.uk.

Her nevner brukerne at de liker komfyrens ovnskapasitet svært godt, samt at komfyren er utstyrt med fem kokesoner.

I brukernes anmeldelser av komfyren nevnes det ikke noen utpregede ulemper ved modellen. Det nevnes kun kort at modellen er forholdsvis dyr, som er noe man bør være oppmerksom på.

Smeg TR90IBL9 er plassert i energiklasse A, derfor er komfyren forholdsvis energieffektivt. Dette er både en fordel for lommeboka og miljøet da modellen bruker lite energi i løpet av ett år.

Forbrukerne: Dyr, men flott komfyr med gode funksjoner

Smeg TR90IBL9 er, ifølge forbrukerne, en «dyr, men flott komfyr». Brukerne skriver nemlig at modellen ikke er budsjettvennlig, men at man til gjengjeld får «en elegant og stilren komfyr med et retro-inspirert design» som passer inn på mange kjøkken.

I tillegg til dette er det flere brukere som synes at Smeg TR90IBL9 er utstyrt med «gode funksjoner».

Her nevnes alt ifra komfyrens fem kokesoner til ovnens store kapasitet – samt dens mange matlagingsfunksjoner.

Den eneste ulempen som nevnes ved denne komfyren er prisen, som er forholdsvis høy sammenlignet med andre komfyrer på markedet.

Brukerne nevner at man skal være oppmerksom på at dette er en induksjonskomfyr, derfor skal man benytte seg av spesielle kokekar.

Induksjonskomfyr med fem kokesoner, stor ovn og timer-funksjon

Smeg TR90IBL9 er en induksjonskomfyr, og det betyr at varmen genereres i bunnen av kokekaret. Resten av kokeplaten forblir kjølig under matlagingen slik at det er trygt å ta på den.

Induksjonen sikrer at man unngår store varmetap, derfor er dette en mer energieffektiv løsning.

Komfyren er utstyrt med fem soner som raskt kan temperaturreguleres.

Alle sonene er utstyrt med en timer som hjelper brukeren med å holde styr på tiden og tilberedningen av maten.

Smeg TR90IBL9 kommer med en ovn som har en kapasitet på 115 liter. På den måten har man mulighet til å tilberede store porsjoner og mat til ekstra gjester og middagsselskap.

Multifunksjonsovn med lys og katalytisk rengjøring

Smeg TR90IBL9 beskrives som en komfyr med en multifunksjonsovn. Komfyren har nemlig 10 ulike matlagingsfunksjoner, inkludert HotAir, DeFrost og en integrert grill. Det betyr at man har mulighet til å tilberede maten akkurat slik man ønsker.

Videre kommer Smeg TR90IBL9 med en katalytisk rengjøring. Med denne formen for rengjøring slipper man å rengjøre ovnsrommet manuelt.

Det selvrensende programmet fjerner fett og matrester, og deretter trenger man bare å tørke over ovnsrommet med en fuktig klut etter endt program.

Sist, men ikke minst, kommer Smeg TR90IBL9 med to innebygde lys i ovnsrommet. Man har derfor mulighet til enkelt å skaffe seg en oversikt over maten.

Ovnens temperatur går fra 50 grader helt opp til 260 grader.

Utvalgte fordeler ved Smeg TR90IBL9:
Energiklasse A
10 ulike matlagingsfunksjoner
Katalytisk rengjøring
Fem induksjonssoner med timer
Ovnskapasitet på 115 liter


Smeg SCD91CMX9

4 av 5 stjerner basert på brukeranmeldelser hos Skousen.dk
4 av 5 stjerner basert på brukeranmeldelser hos Whiteaway.no

Smeg SCD91CMX9

Butik Pris Totalpris Les mer
17.275,00 17.275,00 Les mer
24.499,00 24.499,00 Les mer

.
Smeg SCD91CMX9 er ikke blitt inkludert i noen offisielle eksperttester, men er til gjengjeld blitt testet og anmeldt av brukere hos de to forhandlerne Skousen.dk og Whiteaway.no Her har komfyren fått 4 av 5 stjerner fra brukerne.

Forbrukerne skriver at de spesielt er imponerte over at Smeg SCD91CMX9 er en stillegående og effektiv komfyr som raskt varmer opp maten.

Ingen av brukerne nevner mange ulemper ved Smeg SCD91CMX9, men en av brukerne skriver at komfyren kommer med mangler som for eksempel tall på koketoppen.

Forbrukerne: Flott komfyr til prisen

Smeg SCD91CMX9 er blitt testet og anmeldt av forbrukere hos de to forhandlerne Skousen.dk og Whiteaway.no.

Her har modellen fått gode anmeldelser av forbrukerne da de mener at det er en «flott komfyr til prisen». Dette er blant annet basert på at «komfyren raskt blir varm» samt at «ovnen går perfekt uten å bråke».

En av brukerne nevner derfor at Smeg SCD91CMX9 er «den beste komfyren jeg noensinne har kjøpt», mens en annen skriver at komfyren «er en veldig flott komfyr som anbefales på det sterkeste».

Den eneste ulempen ved komfyren er, ifølge én av brukerne, at «det mangler tall som viser hvor mye kokeplatene står på».

Stor komfyr med fem kokeplater

Smeg SCD91CMX9 er en keramisk komfyr med et stort ovnsrom samt fem kokeplater. Det er en elegant og stilren komfyr som passer inn på de fleste kjøkken.

Komfyrens ovn har en kapasitet på 115 liter, derfor er det plass til å lage ekstra store porsjoner av gangen.

Det følger også med et roterende grillspyd ved kjøp av denne komfyren – slik at man kan tilberede en hel kylling eller lignende i ovnen. Ovnen har åtte ovnsfunksjoner slik at man selv kan velge hvordan maten skal tilberedes.

I tillegg til dette kommer Smeg SCD91CMX9 med fem keramiske kokesoner. To av kokesonene kan endres i størrelse i forhold til størrelsen på kokekaret som plasseres på dem.

Når sonene er varme så vil et rødt lys indikere dette. Man må være oppmerksom på at Smeg SCD91CMX9 er en ekstra bred komfyr.

Energivennlig komfyr med damprengjøringsfunksjon og timer

Smeg SCD91CMX9 er en energivennlig komfyr som er plassert i energiklasse A. Det betyr at komfyren ikke bruker mye energi i løpet av ett år. Dette er både en fordel for lommeboken og miljøet.

Videre kommer Smeg SCD91CMX9 med en damprengjøringsfunksjon. Denne funksjonen bruker vanndamp som lages fra en stekeplate med vann. Dette sikrer at fett og matrester løsner inne i ovnen, og funksjonen gjør det lettere å gjøre ovnen helt ren.

Komfyren er i tillegg utstyrt med en timer slik at man har mulighet for å time maten sin. Den er også utstyrt med en automatisk stoppfunksjon som gjør at den slår seg av dersom kokekaret fjernes fra kokesonen, eller ved overoppheting.

Utvalgte fordeler ved Smeg SCD91CMX9
5 keramiske kokesoner
Stort ovnsrom på 115 liter
Utstyrt med timer
8 forskjellige ovnsfunksjoner
Damprengjøringsfunksjon


Smeg gasskomfyrer

I denne artikkelen har vi gjennomgått flere komfyrer fra Smeg som har fått gode anmeldelser av brukerne. Disse modellene har enten vært induksjonsovner eller keramiske komfyrer.

I tillegg til de komfyrene vi har nevnt finnes det også gasskomfyrer fra Smeg. For å sikre en så nyansert oversikt som mulig vil vi i det neste avsnittet gjennomgå gasskomfyrer som har fått gode anmeldelser fra forbrukerne.

Vi har også tatt med en gasskomfyr som er blitt anmeldt av det britiske testmagasinet Which.co.uk.


Smeg TR62BL

Kåret til «Best Buy» av det britiske testmagasinet Which.co.uk

Smeg TR62BL

Butik Pris Totalpris Les mer

.
Smeg TR62BL er blitt testet og anmeldt av det britiske testmagasinet Which.co.uk som er svært fornøyde med denne komfyren.

Ekspertene hos Which.co.uk har nemlig kåret den til «Best Buy» da de mener at den er verdt å anbefale.

Dette mener ekspertene blant annet på grunn av at komfyren er produsert i et fint design med både en elektrisk ovn, grill og en gasskomfyr. De mener også at komfyren er utstyrt med flere praktiske funksjoner.

Selv om ekspertene fra Which.co.uk generelt sett er fornøyde med Smeg TR62BL, nevner de kort at forbrukerne må være oppmerksomme på at dette er en dyr komfyr.

Dyr, men praktisk og effektiv komfyr ifølge ekspertene

Ifølge ekspertene fra Which.co.uk er Smeg TR62BL en dyr, men praktisk og effektiv komfyr som passer inn på de fleste kjøkken.

De merker seg spesielt komfyrens design som de mener er «flott» da den kommer med en «slank og sort finish» samt den «karakteristiske Smeg-utformingen».

I tillegg til et flott design nevner ekspertene også at Smeg TR62BL er en effektiv komfyr som kommer med både gass og en elektrisk ovn med flere tilberedningsfunksjoner. De er også svært fornøyde med gasskomfyren etter testing da maten ble tilberedt som de ønsket.

Til gjengjeld er ekspertene fra Which.co.uk mindre fornøyde med prisen på komfyren, og forklarer også at man må være oppmerksom på at modellen krever en gasstilkobling.

Energivennlig gasskomfyr med elektrisk ovn

Med Smeg TR62BL får man en energivennlig gasskomfyr. Den er nemlig plassert i energiklasse A som gjør at den ikke bruker mye energi på ett år.

Den elektriske ovnen har en kapasitet på 60 liter, så den er velegnet til en familie med 3 til 4 personer. Komfyren har fire brennere som gjør at den passer i de fleste hjem. Modellen kommer med både skruknapper og et LCD-display som gir mulighet til å stille inn komfyren og holde øye med tilberedningen.

Med skruknappene kan man stille inn ovnen eller justere på blussene, så med denne komfyren kan man raskt endre eller justere på blussene hvis man ønsker å forandre på varmen.

Selvrensende modell med ekstra ovn

I tillegg til hovedovnen med en kapasitet på 61 liter, er Smeg TR62BL også utstyrt med en ekstra ovn på 35 liter. De to ovnene har forskjellige programmer som inkluderer grill og varmluft slik at man kan tilberede maten på ulike måter.

Videre er Smeg TR62BL en selvrensende modell med katalytisk selvrens. Dette betyr at ovnen selv fjerner fett og matrester når programmet er startet. Etter at programmet er ferdig kan man selv fjerne den resterende asken, og da er ovnen ren igjen.

Når man kjøper Smeg TR62BL følger det med flere ovnsrister og stekeplater som kan brukes i både hovedovnen og ekstraovnen.

Utvalgte fordeler ved Smeg TR62BL
2 ovner med forskjellige funksjoner
Med LCD-display og skruknapper
Selvrensende modell
Energiklasse A
Flott og stilrent design


Dette bør du tenke over før du investerer i en ny komfyr

Smeg SCD91CMX9Det å kjøpe et nytt apparat til kjøkkenet kan føles som en uoversiktlig prosess. Det finnes nemlig et hav av valgmuligheter på markedet enten du er på utkikk etter et nytt kjøleskap, en ny oppvaskmaskin eller en ny komfyr.

Ved kjøp av et nytt apparat til kjøkkenet er det essensielt at du velger riktig første gang slik at du kan beholde produktet i mange år fremover.

En komfyr er nemlig en integrert del av et kjøkken da det er her vi tilbereder det meste av maten vår.

Dersom du er usikker på hva du bør tenke over før du investerer i ny komfyr, bør du lese videre nedover.

Vi har nemlig funnet de viktigste parameterne som du bør være oppmerksom på før du kjøper en ny komfyr.

Gass eller induksjon?
Til å starte med må du finne ut av hva du foretrekker når det kommer til type komfyr. Det finnes nemlig både elektriske komfyrer (keramiske komfyrer), gasskomfyrer og induksjonskomfyrer.

Dette er en svært individuell beslutning, og kommer derfor an på dine personlige preferanser.

Dessuten avhenger valget naturligvis av prisen da induksjonskomfyrer vanligvis er en del dyrere sammenlignet med de andre typene.

Hva skal komfyrens ovn kunne gjøre?
Noe annet du må overveie er hva ovnen skal kunne brukes til. Dette er nemlig ikke alltid det samme fra modell til modell. Derfor må du bestemme deg for hva du foretrekker og har bruk for.

Ønsker du en ovn med en masse forskjellige funksjoner, eller er det nok med en ovn som bare har de vanligste funksjonene? Vær realistisk og tenk grundig over hva du skal bruke komfyren og ovnen til.

prisHva er budsjettet ditt?
Noen komfyrer kan koste så mye som én eller flere månedslønninger. Når det er sagt, må du lage et budsjett slik at du fra starten av vet hvilke prisintervaller du kan se nærmere på.

Det er ingen grunn til å kikke på en dyr ovn som du blir vilt begeistret for hvis du ikke har penger til å kjøpe den.

Hvor stor skal ovnen og komfyren være?
Størrelsen er en viktig faktor som du må prioritere. Det er nemlig stor forskjell på ovnskapasiteten. Den bør helst passe til dine behov, og det avhenger av antall personer i husstanden samt hvor store porsjoner med mat du ønsker å lage av gangen.

Her kan du også ta en titt på selve koketoppen da du kan finne komfyrer med koketopper som har helt opp til fem kokesoner. Dette er praktisk dersom du er vant til å ha flere gryter og panner på ovnen samtidig.

Hvor rengjøringsvennlig er komfyren?
Dersom du elsker å gjøre rent er dette ikke den viktigste faktoren for deg, men det er de færreste som gidder å bruke masse tid på å gjøre en komfyr ren. Det er derfor en fordel å undersøke hvor rengjøringsvennlig komfyren er og om dette er noe du skal prioritere.

I dag kan du finne komfyrer med glatte overflater som raskt kan tørkes av. Dette gjelder også for ovner som du har mulighet til å velge som selvrensende og som selv klarer rengjøringen.

FunksjonerSkal komfyren ha noen spesifikke funksjoner?
Det finnes et vell av komfyrer og ovner med mange funksjoner. Dette kan være alt fra en timer-funksjon til en tidtaker eller en bestemt sikkerhetsfunksjon.

Jo mer avansert modellen er, jo dyrere er den som regel også. Derfor er det viktig at du overveier hvilke funksjoner du har bruk for og hvilke funksjoner du ikke har bruk for.

Hvordan skal komfyren se ut?
Designet er vanligvis noe av det viktigste for mange forbrukere da vi ønsker at komfyren skal passe til resten av kjøkkenet og de andre apparatene.

Det betyr at du naturligvis skal være oppmerksom på designet og overveie hvordan din nye komfyr skal se ut før du kjøper den, dersom du tenker slik.

Ønsker du å få flere gode råd om hva du bør tenke over før du investerer i en ny komfyr kan du lese denne artikkelen fra Cnet.com.


Slik rengjør du ovnen din

Slik rengjør du ovnen din

De fleste bruker ovnen hver dag når de lager mat til seg selv eller hele familien. I og med at ovnen blir brukt flittig, kan det ikke unngås at den blir tilgriset. Dette dreier seg om alt fra fett til matrester og annen form for skitt og søl.

Med tiden vil ovnen din bli mer og mer tilgriset og derfor anbefales det at du renser den regelmessig. Faktisk anbefales det at du rengjør ovnen din en gang annenhver måned.

Velg rengjøringsmiddelet med omhu
De forskjellige typene ovner har ikke bruk for akkurat den samme rengjøringen. Noen velger å bruke de mer naturlige metodene, mens andre velger effektive og sterke midler i form av ovnsrens. I ovnsrens er det kjemikalier, men de virker godt til å fjerne matrester og fett inne i ovnen.

Det betyr også at du ikke skal bruke varme når du rengjør ovnen fordi ovnsrens i de fleste tilfeller er sterk nok til å fjerne skitt og søl. Ulempen med denne typen rengjøring er at det krever at du beskytter hendene og lufter godt ut etter endt rengjøring.

Bruk de naturlige metodene til rengjøring av ovnen din
Hvis duikkeønsker å bruke en sterk ovnsrens er det flere alternativer. Du kan nemlig velge å bruke de mer naturlige metodene til å rengjøre ovnen din.

Det kan blant annet gjøres med alt fra sitronsyre til bakepulver med mer. På den måten kan du unngå å rengjøre med kjemikalier dersom du ønsker det.

Ovner med pyrolyse
Det å eie en ovn med pyrolyse minsker kravet til rengjøring betraktelig. Dette er nemlig et rengjøringsprogram som sørger for at du ikke selv behøver å rengjøre ovnen din når tiden er inne for å fjerne fett og matrester.

Pyrolysen gjør nemlig jobben for deg. Du kan bare starte programmet og deretter vente til det er ferdig. Etter endt program er det bare å tørke bort de resterende restene med en fuktig klut.


Gjør ovnen ren med disse få trinnene

Gjør ovnen ren med disse få trinnene

Et skinnende rent kjøkken med en tilgriset ovn? Vi er alle skyldige i det. Det å holde ovnen ren kan fortone som et stort og uovervinnelig prosjekt, men det behøver det slett ikke å være.

Dessuten skal du være oppmerksom på at det alltid er en fordel med en ren ovn da fett og matrester kan absorbere varmen i ovnen, hvilket til sist gjør den mindre effektiv.

Å holde ovnen ren betyr også at det blir lettere å holde øye med maten når den står i ovnen.

Hvordan rengjør du best og raskest mulig ovnen din? Det kan du finne ut her ved hjelp av gode råd basert på denne artikkelen fra Goodhousekeeping.com.

Innsiden og stekeplatene
Bruk en ovnsrens, sitronsyre eller bakepulver til å rengjøre ovnen din og stekeplatene. Følg instruksjonene på ovnsrensen og ta alltid på gummihansker. Sørg dessuten også for å lufte ut på kjøkkenet når du bruker ovnsrens.

Dersom du i stedet velger å bruke sitronsyre eller bakepulver skal du blande opp med litt vann og deretter smøre det på alle sidene inne i ovnen. Dette skal du la sitte i et par timer og så tørke det av med en fuktig klut. Hvis all skitt ikke er borte den første gangen, kan du gjenta prosessen.

Du kan også vaske platene i ovnen i oppvaskmaskinen hvis det er plass til dem der. Ellers kan du legge dem i bløtt i et badekar eller en stor bøtte i en blanding av vaskemiddel og varmt vann.

Du kan bruke en kniv eller en skarp gjenstand til å fjerne klebrige matrester, men pass på at gjenstanden ikke riper opp stekeplatene.

Ovnsdøren
Fjern eventuelle matrester med en metallspatel eller en koketoppskrape på ovnsdøren. Bruk deretter en ovnsrens. Dersom du ikke har det eller bare ønsker å bruke et mer naturlig middel, fungerer en blanding laget av bakepulver eller sitronsyre og vann også godt.

Hvis ovnsglasset er avtagbart er det en fordel å legge det i bløtt i en blanding av oppvaskmiddel og varmt vann.

Er du interessert i å få flere tips til hvordan du rengjør ovnen din kan du klikke her og lese denne artikkelen fra TheKitchn.com.


Om Smeg

smeg logo
Smeg ble grunnlagt av Vittorio Bertazzoni fra Guastella som er en by nær Reggio Emilia i det nordlige Italia. I dag er Smeg en ledende produsent innen husholdningsapparater rundt hele verden.

Smeg sin begynnelse stammer helt tilbake fra det 19.århundret. Bertazzoni startet nemlig som smed, men ble deretter lidenskapelig opptatt av å lage matlagningsapparater. Lidenskapen satte fart, og dette ble starten på Smeg slik vi kjenner det i dag.

På andre halvdel av 1950-tallet lanserte Smeg en av de første gasskomfyrene med en automatisk tenningsfunksjon, en sikkerhetsventil og flere kokeprogrammer samt en timer.

I 1963 lanserte de vaske- og oppvaskmaskiner, og i 1970 produserte Smeg, som de aller første, en oppvaskmaskin på 60 cm med en kapasitet på i alt 14 kuverter.

I midten av 1970årene ble Smeg sitt produktsortiment ytterligere utvidet. Her ble de aller første innbyggede kokeplatene og ovnene lansert.

Deretter etablerte Smeg partnerskap med internasjonalt anerkjente arkitekter og designere. På 1990-tallet føyde Smeg enda flere produkter til sine forskjellige produktlinjer, inkludert de retro 50talls kjøleskapene som raskt ble ikoniske i mange ulike land.

De fleste av oss kjenner Smeg som å være en produsent innen husholdningsapparatsektoren. Smeg har i de siste par årene beveget seg inn på andre områder og skapt nye avdelinger som leverer produkter til restauranter og instrumenter til helseindustrien.

I dag drives Smeg av tredje generasjonen av Bertazzoni grunnleggere, men holder stadig minnet om starten på eventyret i live med det italienske navnet: Smalterie Metallurgiche Emiliane Guastalla eller Guastalla Emilia Enamel Works.


FAQ – Ofte stilte spørsmål 

🤩 Hvilke Smeg komfyrer er best i test?

Smeg TR62BL

🤓 Hvordan testes Smeg komfyrene?

Smeg komfyrene vurderes ut ifra hvor raskt de blir varme, hvor stabilt de holder temperaturen og hvor stort energiforbruk de har. I tillegg ses det også på brukervennlighet og støynivå, samt den elektriske og mekaniske sikkerheten.

🤔 Hvilken energiklasse bør jeg se etter?

Skalaen for ovner går fra A+++ som er det beste – og helt til D som er det dårligste. Det er anbefalt at man velger en modell med A+ som et minimum.


Gjennomgang av testkildene brukt i denne Smeg komfyrtesten 

Kagoo.co.uk 🇬🇧
Den britiske Kagoo.co.uk sammenligner mange forskjellige elektroniske produkter. Dette gjør de som en hjelp til forbrukerne. På den måten blir det enklere for forbrukerne å finne noen av de beste produktene på markedet. Det er derfor mulig å sammenligne produkter i forhold til andre når det gjelder funksjoner, yteevne med mer. Her har Kagoo.co.uk testet og anmeldt komfyrene Smeg C91MX9 og Smeg TR90IBL9.

Ønsker du å lese anmeldelsen av Smeg C9IMX9 kan du klikke her. 

Ønsker du å lese anmeldelsen av Smeg TR90IBL9 kan du klikke her.

Which.co.uk 🇬🇧
Det britiske testmagasinet Which.co.uk tester et vell av forskjellige forbrukerprodukter hver dag. Etter at de har testet et produkt, skriver de ned resultatene og videresender de til forbrukerne. Heretter har forbrukerne mulighet til å lese anmeldelsen, og dette gjør det enklere å finne det rette produktet til hjemmet. Her har Which.co.uk gjennomført en test av komfyren Smeg TR62BL som de har kåret til «Best Buy». Du kan lese hele testen her.

Vi gjør oppmerksom på at full tilgang til testresultatet krever et abonnement.

Brukeranmeldelser ⭐⭐⭐⭐⭐
Ut over de andre testene har vi tatt en kikk på brukeranmeldelser hos de to forhandlerne Skousen.no og Whiteaway.no for å finne ut hva forbrukerne mener om modellene Smeg SCD91CMX9 og Smeg C6CMX8.


Alternative tester og artikler

Dersom du ikke fant det du lette etter i vår Smeg komfyrtest har vi her på Forbrukerguiden en rekke andre artikler som også kan være interessante å lese for deg.

Skaff deg en oversikt over markedets beste modeller med vår generelle ovn test. Her har vi samlet ekspertenes favoritter samt råd om hva du bør være oppmerksom på før du bestemmer deg for en modell.

Avhengig av hvilken type ovn og hvilke funksjoner du er interessert i, finner du her på Forbrukerguiden en rekke forskjellige artikler med ulike punkter som fokus.

Er du for eksempel på utkikk etter en innbygningsovn finner du en rekke artikler med fokus på dette her.

Dersom du er interessert i et bestemt merke finner du våre produsent-spesifikke tester her. Les for eksempel vår Siemens innbygningsovn test.

Les også våre mer generelle ovnstester .Her finner du vår Electrolux ovn test, vår Siemens ovn test og vår Bosch ovn test som alle inneholder testvinnende ovner.

Se også våre artikler med fokus på ovnenes funksjoner. Her kan du lese vår Dampovn test, vår Selvrensende ovn og vår Pyrolyseovn test.

Til slutt er du kanskje også interessert i en ny Induksjonskoketopp. Her er særlig Siemens blant de ledende produsentene. Les mer her i vår Siemens induksjonskoketopp.