Bosch Ovn Test – Finn de beste Bosch Innbyggingsovnene

0

I denne Bosch ovn-testen får du oversikt over hvilke modeller ekspertene vurderer som de beste ovnene på markedet.

Vi har analysert en rekke anerkjente tester, for eksempel tester fra den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön og det danske forbrukerrådet Tænk – her har vi har sett nærmere på modellene ekspertene anbefaler.

Når du har lest denne artikkelen bør du være klar for å velge den Bosch-ovnen som passer best for deg og dine behov.

Her i artikkelen har vi også tatt med andre ovner fra ulike kjente merker som også skiller seg ut med toppkarakterer i tester.Grunnen er at du skal få best mulig informasjon om de ulike alternativene som finnes, slik at du tar det riktige valget når du kjøper ny ovn.

I denne artikkelen får du:
🔸 Oversikt over de beste Bosch-ovnene på markedet
🔸 Presentasjon av alternative testvinnere fra Siemens og Electrolux
🔸 Gjennomgang av de ulike testene vi har analysert

Vær oppmerksom på at Forbrukerliv ikke tester produkter selv, men samler resultater fra uavhengige tester slik at du enkelt får oversikt over de beste produktene på markedet.


Bosch HBG672BS1

✅ Testvinner hos det danske forbrukerrådet Tænk
✅ Testvinner hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön

Bosch HBG672BS1

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
7 490,00 Kr. 0,00 Kr. 7 490,00 Kr. Les mer
7 490,00 Kr. 0,00 Kr. 7 490,00 Kr. Les mer
7 590,00 Kr. 0,00 Kr. 7 590,00 Kr. Les mer

 

Både ekspertene fra det danske forbrukerrådet Tænk, samt den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön, har testet og vurdert modellen Bosch HBG672BS. Ekspertene er enige i modellens gode kvaliteter og begge forbrukerrådene kårer modellen til testvinner.

Bosch HBG672BS1 har pyrolysefunksjon og er en innbyggingsovn – legg derfor godt merke til modellens mål.

Funksjoner

Denne modellen er en allsidig ovn med et stort ovnsrom på 71 liter og 8 ovnsfunksjoner å velge mellom. Med et stort ovnsrom vil man også kunne få plass til å steke og bake flere retter samtidig. Til dette formålet er ovnen utstyrt med flere forskjellige varmluftsfunksjoner som er ideelle til å holde en jevn og stabil temperatur i hele ovnsrommet. En jevn og stabil temperatur gir mat med gjentatte gode resultater.

Blant de forskjellige varmluftsfunksjonene gjelder både 4D varmluft, varmluft øko og kombinert varmluft/grill. Utover dette har Bosch HBG672BS1 hele 6 andre funksjoner: Over-/undervarme, undervarme, over-/undervarme øko, grill, tining og pizzafunksjon.

På Bosch HBG672BS1 er det mulig å bake og steke fra 30 grader til 300 grader.

Bosch HBG672BS1 er en intelligent ovn som også fungerer som en god kjøkkenhjelp for den uerfarne hjemmekokken. Modellen kommer selv med temperaturforslag og har 10 forskjellige automatiske bake- og matlagingsprogrammer som hjelper til med å få best mulig resultat.

I tillegg til øko-programmene som kan brukes til bedre å utnytte energiens effektivitet, er det også tenkt på miljøet fra produsentens side. Bosch HBG672BS1 ligger nemlig i energiklasse A+ som er en av de beste klassene på markedet.

Betjening og styring av denne ovnen er enkel og brukervennlig. Derfor er modellen utstyrt med et TFT-display med tydelig tekst og touch control som gir god oversikt.

Betjeningen foregår via kontrollhjulet som er plassert i midten av displayet. Her vises også den elektroniske klokken hvor man kan holde øye med tiden. For enda bedre oversikt er ovnen utstyrt med halogenbelysning i taket som også kan slås av dersom man ønsker det. For brukervennlighetens skyld har ovnen også SoftClose som sørger for dempet åpning og lukking av ovnsdøren.

Rengjøringen av ovnen er enkel – uten at man trenger å gjøre for mye manuelt arbeid. Bosch HBG672BS1 har nemlig en pyrolysefunksjon som selv sørger for å fjerne matrester og skitt. Det er bare å sette på programmet for at ovnen selv skal brenne vekk matrester ved veldig høy temperatur.

Det eneste man trenger å gjøre selv er å tørke vekk asken med en klut når programmet er ferdig. Både ovnsrister og stekeplater tåler pyrolysen og derfor blir rengjøringen minimal.

Størrelse i innbyggingsmål:
Høyde: 595 mm
Bredde: 595 mm
Dybde: 548 mm
Innbyggingshøyde: 585 mm
Innbyggingshøyde (maks): 585 mm
Innbyggingsbredde: 585 mm
Innbyggingsdybde: 560 mm
Vekt: 38,80 kg.

Fordeler ved Bosch HBG672BS1:
🔵 Stort ovnsrom på 71 liter
🔵 Mange ovnsfunksjoner, blant annet 3 varmluftsfunksjoner
🔵 Intelligent ovn som selv kommer med temperaturforslag
🔵 10 automatiske programmer
🔵 Miljøvennlig modell i energiklasse A+
🔵 Flere øko-programmer
🔵 Enkel betjening med TFT-display og touch control
🔵 Halogenbelysning
🔵 Ovnsdør med SoftClose
🔵 Pyrolysefunksjon tar seg av rengjøringen
🔵 Rister og stekeplater tåler pyrolyse


Bosch HBN201W2S

God anmeldelse fra det danske forbrukerrådet Tænk

Bosch HBN201W2S ovn

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
3 806,00 Kr. 0,00 Kr. 3 806,00 Kr. Les mer
3 806,00 Kr. 0,00 Kr. 3 806,00 Kr. Les mer
4 195,00 Kr. 0,00 Kr. 4 195,00 Kr. Les mer

 

Det danske forbrukerrådet Tænk har inkludert modellen Bosch HBN201W2S i en stor test av forskjellige ovner.

Bosch HBN201W2S hører til blant de enklere ovnene, men får likevel en god anmeldelse av de danske ekspertene. Legg merke til at dette er en innbyggingsovn som skal integreres i kjøkkenets allerede eksisterende design, og derfor er det viktig å være ekstra oppmerksom på målene.

Denne modellen har ikke pyrolysefunksjon.

Funksjoner

Bosch HBN201W2S har ikke markedets største ovnsrom, men kapasiteten er på hele 66 liter. Denne ovnen vil være et godt valg for en middels stor husstand på 3-4 personer. Ovnen kommer i en hvit farge og er nøytral og enkel å se på. Derfor vil den passe godt inn på de fleste kjøkken.

I forhold til en del andre konkurrerende ovner har ikke Bosch HBN201W2S en haug av funksjoner, men den har de meste essensielle ovnsfunksjonene man bruker oftest.

Her gjelder 4 funksjoner: Over-/undervarme, varmluft, varmluft/grill og grill.

Med mulighet for varmluft vil Bosch HBN201W2S også kunne håndtere flere plater av gangen, da varmluft sørger for at varmen blir jevnt fordelt.

Ovnen har en fin temperaturbredde og kan brukes til temperaturer mellom 50-270 grader. Det finnes ingen øko-programmer, men Bosch HBN201W2S er likevel en ovn hvor det tas hensyn til miljøet da den ligger i energiklasse A.

Bosch HBN201W2S er som nevnt nøytral i designet. Dette gjelder også knappene som styrer ovnen. Bosch HBN201W2S er utstyrt med 2 sylinderformede knapper på fronten, og selve betjeningspanelet er solid og robust i metall. De sylinderformede knappene styrer henholdsvis temperatur og ovnsfunksjon med tydelig informasjon.

Derfor er dette en veldig oversiktlig ovn med få knapper som må reguleres. Videre er modellen utstyrt med innvendig belysning for enda bedre oversikt.

Det er fullt glass på innsiden av døren, og ovnsrommet har en glatt titanemalje. Man kan også ta av ovnsdøren for å gjøre rengjøringen enklere.

Bosch HBN201W2S er designet til å være en sikker ovn med mekanisk dørlås og innebygd kjølevifte som sørger for at ovnen ikke blir overopphetet.

Rengjøringen på Bosch HBN201W2S foregår manuelt da den ikke har pyrolysefunksjon. Ettersom døren kan tas av blir ikke rengjøringen vanskelig.

Alt i alt er Bosch HBN201W2S en enkel, men velfungerende ovn. Derfor ligger prisen i den lave enden av skalaen.

Størrelse i innbyggingsmål:
Høyde: 595 mm
Bredde: 595 mm
Dybde: 548 mm
Innbyggingshøyde: 575 mm
Innbyggingshøyde (maks): 597 mm
Innbyggingsbredde: 560 mm
Innbyggingsdybde: 550 mm
Vekt: 34,60 kg.

Fordeler ved Bosch HBN201W2S:
🔵 God ovnsstørrelse med kapasitet på 66 liter
🔵 Nøytralt og enkelt design
🔵 4 ovnsfunksjoner
🔵 Energiklasse A
🔵 Sylinderformede knapper til styring av ovnen
🔵 Innvendig belysning
🔵 Avtakbar ovnsdør
🔵 Glatt ovnsrom med titanemalje
🔵 Mekanisk dørlås
🔵 Prisvennlig ovn


Bosch HBG673CS1S

Toppscorer hos det danske forbrukerrådet Tænk

Bosch-HBG673CS1S-ovn

 

Med Bosch HBG673CS1S får du en ovn full av innovative teknologier som gjør det lett å tilberede selv svært kompliserte retter. Ovnen har en kapasitet på 71 liter og er derfor en av de større modellene på markedet. Den passer bra for en familie på 6-8 personer.

Dersom du skal lage flere retter på en gang, kan du stille inn ovnen til dette ved hjelp av de 5 platenivåene.

Funksjoner

Denne Bosch-ovner er utstyrt med hele 10 forskjellige ovnsfunksjoner, så du får svært mange muligheter for ulike måter å lage mat på.

Av funksjonene er det verdt å nevne den tradisjonelle over- og undervarmen, varmluft, pizzafunksjon, tining, varmluftsgrill og 4D varmluft. 4D varmluft sirkulerer varm luft helt jevnt rundt i ovnen, slik at rettene og bakverket ditt får optimalt resultat. Denne funksjonen er også svært nyttig til mange mattyper og gir svært gode resultater når du baker.

En annen fordel med 4D varmluft-funksjonen er at den skaper akselerasjonseffekt, slik at maten blir fortere ferdig.

Ovnen har også integrert steketermometer, som gjør at du kan stille inn ovnen til den ønskede temperaturen. Ovnen skrur seg automatisk av når kjøttet har fått den rette temperaturen.

Ovnen gir deg også automatisk temperaturforslag og autopilot, samt flere bake- og matlagingsprogrammer som hjelper deg med å lage mat raskt og enkelt.

Denne Bosch-ovnen er svært lett å holde ren da den er utstyrt med Pyrolyserengjøring. Ovnen blir varmet opp til 400°C slik at alle matrester og fett blir forvandlet til aske. Døren låser seg under pyrolysen slik at verken barn eller voksne risikerer å brenne seg.

Generelt er det mye fokus på sikkerhet hos Bosch. Denne modellen har barnesikring og en ovnsdør som består av hele 4 glasslag slik at den ikke blir for varm når ovnen er i bruk.

Innstilling av funksjoner foregår på TFT-displayet som gir oversiktlig og enkel styring. Ovnen har fått energimerket A+ som viser at denne modellen er av den mer energivennlige typen.

Størrelse:
Høyde: 595 mm
Bredde: 595 mm
Dybde: 548 mm
Innbyggingshøyde (max): 585 mm
Innbyggingsbredde: 560 mm
Innbyggingsdybde: 550 mm
Vekt: 38,41 kg.

Fordeler ved Bosch HBG673CS1S:
🔵 Pyrolyse-rengjøring
🔵 Barnesikring
🔵 Dør med 4 glasslag
🔵 10 forskjellige ovnfunksjoner
🔵 4D varmluft
🔵 Integrert steketermometer
🔵 TFT-display
🔵 Energimerke A+
🔵 Autopilot


Bosch HBG672BW1S

 Toppscorer hos det danske forbrukerrådet Tænk

Bosch HBG672BW1S

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
11 999,00 Kr. 0,00 Kr. 11 999,00 Kr. Les mer
11 999,00 Kr. 0,00 Kr. 11 999,00 Kr. Les mer
11 999,00 Kr. 0,00 Kr. 11 999,00 Kr. Les mer

 

Bosch HBG672BW1S er en innbyggingsovn fra Bosch som får skryt fra ekspertene for å være veldig støysvak og ha svært god temperaturstabilitet.

Ovnsrommet er på 71 liter, så du kan lage mat til mange på en gang. Ovnen har også flere varmenivåer slik at du kan tilberede flere retter samtidig. Denne modellen er en av de mer miljøvennlige på markedet og har energimerket A+. 

Funksjoner

Ovnen utmerker seg blant annet med spennende funksjoner som gir deg gode muligheter på kjøkkenet. Den byr på 10 forskjellige ovnsfunksjoner, blant annet tradisjonell over- og undervarme, varmluft grill, pizzafunksjon og tining.

En annen nyttig funksjon er 4D varmluftfunksjonen, som fungerer ved å sikre en stabil, varm luftsirkulering slik at du kan lage deilig kjøtt, lasagne, kaker og mye mer. Det er også en innebygd akselereringseffekt som forkorter tilberedningstiden.

Denne ovnen har også integrert steketermometer som lar deg stille inn korrekt temperatur og sørger for at ovnen automatisk skrur seg av når kjøttet er ferdig. Dette sikrer at du oppnår perfekt tilberedning hver gang.

Denne Bosch-ovnen har også pyrolyse-rengjøringsfunksjon som betyr at rengjøringen fikser seg selv. Alt du trenger å gjøre er bare å tørke av flatene med en våt klut etter bruk. Pyrolysen fungerer ved å varme opp ovnen til 400°C slik at gamle matrester og fett blir brent til aske som du lett kan fjerne med en klut.

En annen viktig faktor er sikkerheten rundt Bosch HBG672BW1S. Ovnen har barnesikring som gjør at barn ikke klarer å åpne døren. Den er også utstyrt med hele 4 glasslag som sikrer at framsiden ikke blir varm under matlaging og baking.

Til slutt må det nevnes at det hos denne modellen også har vært mye fokus på design, og den har et stort TFT-display som er lett og intuitivt å bruke slik at du raskt og enkelt kan stille inn oven til ønsket program.

Størrelse:
Høyde: 595 mm
Bredde: 594 mm
Dybde: 548 mm
Innbyggingshøyde (max): 585 mm
Innbyggingsbredde: 560 mm
Innbyggingsdybde: 550 mm
Vekt: 35,95 kg.

Fordeler med Bosch HBG672BW1S:
🔵 
10 ovnsfunksjoner
🔵 Barnesikring
🔵 Energimerke A+
🔵 Pyrolyse-rengjøring
🔵 4D varmluft
🔵 Innebygd TFT-display
🔵 Integrert termometer
🔵 Stor kapasitet på 71 liter
🔵 Mulighet for å tilberede flere retter samtidig
🔵 SoftClose-funksjon


Andre testvinnere:

I denne seksjonen ser vi nærmere på testvinnere fra andre merker enn Bosch. Formålet med denne delen av artikkelen er å gi deg en oversikt over alternativer til Bosch. Alle modellene er testvinnere fra anerkjente skandinaviske tester.

Electrolux EOB100X

Toppscorer hos danske Forbrugerrådet Tænk
Testvinner hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön

Electrolux EOB100X

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
3 490,00 Kr. 0,00 Kr. 3 490,00 Kr. Les mer
3 490,00 Kr. 0,00 Kr. 3 490,00 Kr. Les mer
3 590,00 Kr. 0,00 Kr. 3 590,00 Kr. Les mer

 

Denne innbyggingsovnen fra svenske Electrolux har vi tatt med i testen fordi den både er testvinner hos den store svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön, og toppscorer hos det danske forbrukerrådet Tænk.

Ovnen holder et veldig rimelig prisnivå, så her har du altså sjansen til å få deg en billig og testvinnende ovn med energimerking A.

Funksjoner

Denne ovnen er en multifunksjonsovn som både har varmluft og mange andre smarte funksjoner.

Ovnen får ros for å ha et suverent varmluftsystem som gir jevn temperatur i hele ovnen. Dermed får du optimale resultater, også med flere plater. Over- og undervarme er perfekt for baking, lavtemperatursteking til å forberede saftig og mørt kjøtt, intervallgrill til gratinering og grillfunksjon for å sikre sprø skorpe.

Ovnen er lett å rengjøre da du enkelt kan ta delene fra hverandre uten å måtte bruke verktøy. Dette er viktig fordi denne modellen ikke har pyrolyse-funksjon til rengjøring fordi den er billig. Dersom du ønsker en ovn med pyrolyse-rengjøring, kan du med fordel se på noen av ovnene fra Bosch som er beskrevet lenger oppe i artikkelen.

Electrolux har også gitt denne ovnen et flyttbart varmeelement som gjør det ekstra enkelt å rengjøre. Produsenten har fokusert på at ovnen skal være enkel å ta fra hverandre, slik at rengjøringen blir mye lettere og raskere. Utsiden er av rustfritt stål, og overflaten har et belegg som kalles AntiFingerPrint som gjør det ekstra lett å fjerne fettflekker og fingeravtrykk.

Ovnen er utstyrt med barnesikring slik at du kan låse ovnen når den er varm. Om du vil åpne ovnen mens barnesikringen er aktivert, trenger du bare å trykke inn sikringen med den ene hånden og åpne døren med den andre.

Det aktive kjølesystemet sikrer at ovnen holder seg nedkjølt utenpå når den er i bruk, slik at den ikke blir varm på framsiden. Dette er en god funksjon, spesielt om du har småbarn i huset.

Størrelse:
Høyde: 594 mm
Bredde: 594 mm
Dybde: 569 mm
Innbyggingshøyde (max): 600 mm
Innbyggingsbredde: 560 mm
Innbyggingsdybde: 550 mm
Vekt: 32 kg.

Fordeler med Electrolux EOB100X:
🔵 Multifunksjonsovn
🔵 Flyttbart varmeelement
🔵 Barnesikring
🔵 Aktivt kjøling av yttersiden
🔵 AntiFingerPrint
🔵 Lett å dele for enklere rengjøring
🔵 Prisvennlig


Siemens HB63AB522S

Toppscorer hos svenske Råd & Rön

Siemens HB63AB522S

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
9 112,00 Kr. 0,00 Kr. 9 112,00 Kr. Les mer
9 112,00 Kr. 0,00 Kr. 9 112,00 Kr. Les mer
9 112,00 Kr. 0,00 Kr. 9 112,00 Kr. Les mer

 

Denne ovnen ble vurdert til å være den beste ovnen i hele testen da den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön testet en rekke ovner. Den har ikke blitt testet andre steder i Skandinavia enda.

Egentlig er det modell nummer HB63AB512S som vant testen, men den har blitt erstattet av HB63AB522S som er en nyere og forbedret versjon.

Denne modellen er utstyrt med et ovnsrom på 63 liter som gjør den velegnet til en familie på 3-4 personer. Innbyggingsovnen fra Siemens er konstruert i rustfritt stål som gir den et stilrent og tidløst design, som passer fint i de fleste moderne hjem.

Funksjoner
Denne testvinneren har en programvifte på 6 forskjellige ovnsfunksjoner: Undervarme, Varmluft/impulsgrill, Stor VARIO grill, Over-/undervarme, Varmluft og Øko varmluft.

Du kan sørge for at matlagingen og bakingen er energisparende og miljøvennlig med varmluftprogrammet hotAir Eco. Du har også mulighet for å bake opptil 3 plater samtidig, takket være varmefordelingen med 3D-varmluft Pluss-funksjonen. Ovnen har fått energimerket A.

Automatisk turbooppvarming betyr at ovnen varmer raskere enn de fleste andre.

Denne ovnen har også barnesikring med nøkkelfunksjon, mekanisk dørlås, sikkerhets-bryter og innebygd kjølevifte som sikrer at fronten ikke blir for varm når den er i bruk.

Siemens HB63AB522S er enkel å holde ren med det patenterte programmet activeClean som sikrer at ovnen automatisk utfører selv-rens etter bruk. Dette skjer ved pyrolyse, der ovnen blir varmet opp til 400°C. Slik blir alle matrester og fett i ovnsrommet forvandlet til aske. Døren låser seg under pyrolyse-rensen slik at hverken store eller små risikerer å brenne seg.

Det er mulig å regulere temperaturen i ovnen fra 50 – 300° C.

Størrelse:
Høyde
: 595 mm
Bredde: 595 mm
Dybde: 548 mm
Innbyggingshøyde (max): 575 mm
Innbyggingsbredde: 560 mm
Innbyggingsdybde: 550 mm
Vekt: 39,83 kg.

Fordeler med Siemens HB63AB522S:
🔵 activeClean pyrolyse-rengjøring
🔵 6 forskjellige ovnsfunksjoner
🔵 3D varmluft pluss
🔵 Automatisk turbooppvarming
🔵 hotAir Eco-funksjon
🔵 Barnesikring


Siemens HB672GBS1S

✅ Testvinner hos det danske forbrukerrådet Tænk
✅ Testvinner hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön

Siemens HB672GBS1S

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
6 569,00 Kr. 0,00 Kr. 6 569,00 Kr. Les mer
6 569,00 Kr. 0,00 Kr. 6 569,00 Kr. Les mer
6 669,00 Kr. 0,00 Kr. 6 669,00 Kr. Les mer

 

Både det danske forbrukerrådet Tænk og den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön har testet Siemens HB672GBS1S i 2 store, omfattende ovnstester. Modellen imponerer ekspertene så mye at begge instansene kårer modellen til testvinner.

Modellen er både en pyrolyseovn og en innbyggingsovn – legg derfor ekstra godt merke til målene.

Funksjoner

Siemens HB672GBS1S vil være fordelaktig for den forbrukeren som har bruk for en stor ovn og gjerne vil ha mulighet til å bruke mange forskjellige funksjoner.

Modellen har nemlig et ovnsrom med en kapasitet på 71 liter. Dette er stort og gir god plass enten til store steker eller flere brett av gangen. Hvis man vil bruke flere brett samtidig så vil varmluft være det beste valget. Siemens HB672GBS1S har derfor 3 valgmuligheter innenfor varmluftsfunksjoner: Varmluft, 4D varmluft og øko varmluft.

Utover disse 3 ovnsfunksjonene har den også 5 andre funksjoner: Over-/undervarme, over-/undervarme øko, pizzafunksjon, grill og coolStart.

Hvis man har det travelt så vil den hurtige oppvarmingsfunksjonen også være nyttig. Dette gjør at ovnen kan varmes opp på ganske få minutter.

Legg gjerne merke til at Siemens HB672GBS1S har 2 forskjellige øko-programmer. De har som formål å være mest mulig energieffektive. Utover dette finnes modellen i energiklasse A+, som er i den høye enden av skalaen og vil spare både energi og miljø.

Er man ny når det kommer til eksperimentering på kjøkkenet, så er Siemens HB672GBS1S en intelligent ovn som selv kommer med temperaturforslag. Modellen kan stilles inn på temperaturer mellom 30 og 300 grader.

Displayet sørger for å skape god oversikt og viser den aktuelle ovnstemperaturen sammen med timeren. Displayet er et 2,8 tommers TFT-fargedisplay med touch som er plassert øverst foran på ovnen for enda bedre brukervennlighet.

Det er også tenkt på utseendet fra produsentens side, og derfor har Siemens HB672GBS1S et fint og enkelt design. Den dekorative halogenbelysningen lyser godt opp slik at man lett kan følge med på tilberedingsprosessen.

Brukervennlige softClose gir en dempet åpning og lukking av ovnsdøren slik at den ikke smeller igjen. Det gir bedre sikkerhet hvis man har med seg barn på kjøkkenet. Ovnen er også utstyrt med en elektronisk dørlås, barnesikring og sikkerhetsbryter for maksimal sikkerhet.

Rengjøringen på Siemens HB672GBS1S fungerer med minst mulig manuelt arbeid. Her er det snakk om en selvrensende ovn med pyrolysefunksjon som selv tar seg av rengjøringen. Alt man trenger å gjøre er å starte programmet. Da brenner ovnen vekk matrester og skitt, og deretter trenger man bare å tørke av asken i ovnsrommet med en våt klut.

Størrelse i innbyggingsmål:
Høyde: 595 mm
Bredde: 595 mm
Dybde: 548 mm
Innbyggingshøyde: 585 mm
Innbyggingshøyde (maks): 585 mm
Innbyggingsbredde: 560 mm
Innbyggingsdybde: 550 mm
Vekt: 41,10 kg.

Fordeler ved Siemens HB672GBS1S:
🔵 Stort ovnsrom på 71 liter
🔵 8 forskjellige ovnsfunksjoner
🔵 3 varmluftsfunksjoner
🔵 2 øko-funksjoner
🔵 Ovn i energiklasse A+
🔵 Hurtig oppvarmingsfunksjon
🔵 Fargedisplay med touch
🔵 Timer
🔵 Halogenbelysning
🔵 SoftClose
🔵 Pyrolyse


AEG BPB331021M

✅ God anmeldelse hos det danske forbrukerrådet Tænk
✅ Toppscorer hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön

AEG BPB331021M

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
5 474,00 Kr. 0,00 Kr. 5 474,00 Kr. Les mer
5 695,00 Kr. 0,00 Kr. 5 695,00 Kr. Les mer
5 795,00 Kr. 0,00 Kr. 5 795,00 Kr. Les mer

 

AEG BPB331021M har blitt testet av 2 forskjellige eksperter – både fra det danske forbrukerrådet Tænk og den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön. Begge steder er ekspertene enige om at AEG BPB331021M er en veldig god ovn og gir modellen gode anmeldelser.

Ovnen fra AEG er både en pyrolyseovn og innbyggingsovn. Det betyr at modellen kan integreres i designet som allerede finnes på kjøkkenet. Legg derfor ekstra godt merke til målene på modellen.

Funksjoner

AEG BPB331021M er en stor ovn med en ovnsromkapasitet på 72 liter. Det betyr at ovnen vil være et godt valg til en stor husstand på 5+ medlemmer. Modellen kan romme store steker og håndtere flere stekeplater av gangen – opptil 3 stykker. Til dette formålet kan man med fordel bruke ovnens varmluftsfunksjoner. AEG BPB331021M bruker også HotAir, som er en energieffektiv måte å få luften til å sirkulere jevnt i hele ovnsrommet på.

For å klare større porsjoner kommer denne modellen med en XL-stekeplate som er 20% større enn standardstørrelsen på stekeplater.

AEG BPB331021M har mange ovnsfunksjoner som gjør bruken av ovnen allsidig. Her gjelder blant annet over-/undervarme, lavtemperatursteking og intervallgrill.

For å kunne levere et perfekt tilberedt måltid er ovnen utstyrt med teknologien SurroundCook. Denne sørger for nøyaktig temperatur via viften og sikrer gylden gratinering, sprø svor, gjennombakt kake samt saftig og mørt kjøtt.

AEG BPB331021M har et flott design i en stålgrå farge med kontrollpanelet plassert foran. Her finnes en oversiktlig skjerm med timer som gir god oversikt over statusen på tilberedningen. Her kan man også stille inn alarm og klokkeslett – samt se resterende tilberedningstid.

Man betjener ovnen via knapper som ikke er synlige når man ikke bruker ovnen fordi de kan trykkes inn og ut. Dette er av hensyn til designets stilrenhet og at knappene ikke skal bli tilgriset. Utover dette har AEG BPB331021M AntiFingerPrint som gjør overflaten motstandsdyktig mot fete fingermerker.

Det er også tatt hensyn til miljøet ved denne modellen da den ligger i energiklasse A+, som er i den gode enden av energiskalaen.

Rengjøringen er veldig enkel på AEG BPB331021M takket være ovnens 2 pyrolyseprogrammer. Modellen varmes opp til 500 grader, hvor matrester og skitt brennes vekk. Det eneste manuelle arbeidet man trenger å gjøre er å sette i gang programmet og deretter tørke av asken med en klut.

De 2 programmene kalles intensivt og langt program. Utover dette kan man også ta av ovnsdøren uten bruk av verktøy dersom man vil ha en manuell rengjøring av døren.

AEG BPB331021M er en sikker ovn med barnesikring av døren. Den har et aktivt kjølesystem som sørger for at ovnen ikke blir for varm utenpå.

Størrelse i innbyggingsmål:
Høyde: 594 mm
Bredde: 594 mm
Dybde: 568 mm
Innbyggingshøyde: 590 mm
Innbyggingshøyde (maks): 590 mm
Innbyggingsbredde: 560 mm
Innbyggingsdybde: 550 mm
Vekt: 36,70 kg.

Fordeler ved AEG BPB331021M:
🔵 Stort ovnsrom på 72 liter
🔵 Kan håndtere opptil 3 stekeplater samtidig
🔵 Mange ovnsfunksjoner
🔵 Energieffektiv HotAir
🔵 XL-stekeplate
🔵 SurroundCook-teknologi sikrer nøyaktig og stabil varme
🔵 Kontrollpanel med timer
🔵 Knapper som kan trykkes inn og ut
🔵 AntiFingerPrint
🔵 Energiklasse A+
🔵 2 pyrolyseprogrammer


Informasjon om Bosch

bosch ovn

Den tyske virksomheten har mer enn 125 års historie bak seg. Bosch ble startet i 1886, hvor Robert Bosch grunnla sitt ”Verksted for Finmekanikk og Elektronikk”.

Bosch er et av verdens mest kjente merker innenfor el-verktøy, hvitevarer og byggeteknikk. Samtidig er det også verdens største underleverandør til bilindustrien, hvor de blant annet produserer bremser og tenningssystemer.

Bosch har mer enn 260 fabrikker verden over og mer en 271.000 ansatte på verdensplan. Du kan lese mye mer om Boschs historie ved å klikke her.

På Bosch sin hjemmeside kan du se en oversikt over alle produktene deres, inkludert en komplett oversikt over alle ovner, komfyrer og kokeplater her.

Dersom du ønsker å lese mer om Boschs filosofi når det gjelder innbygningsovner, har de laget en hel seksjon om sine visjoner og filosofi når de produsere ovnene sine. Du kan lese mer på deres egen hjemmeside her.


Bosch ovn test – Disse kildene har vi brukt:

Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰
Det danske forbrukerrådet Tænk har utført en test av 17 forskjellige ovner. Her undersøkte forbrukerrådet ulike faktorer som brukervennlighet, energiforbruk, støy, sikkerhet, funksjoner, evne til rask oppvarming og evne til å holde temperatur.

Tænk er meget anerkjent og bruker mange ressurser på å teste produktene på riktig måte. Når de utfører tester sendes produktene på laboratorium slik at de blir testet vitenskapelig korrekt.

Du kan lese hele ovnstesten fra Tænk ved å klikke her. Merk at det krever betalt abonnement å få tilgang til testen.

Råd & Rön 🇸🇪
Den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön har flere ganger utført tester av ovner. Slik som danske Tænk, er Råd & Rön berømt i Skandinavia for de grundige og utfyllende testene sine. Akkurat nå har de 7 forskjellige ovnstester på hjemmesiden sin.

Du kan se oversikt over ovnstestene ved å klikke her. Merk at det krever betalt abonnement å få tilgang til de forskjellige testene på siden.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Be the first to leave a review.

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse