Juicer Test – Gjennomgang av testvinnende juicemaskiner

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

Juicer Test: I denne artikkelen finner du markedets beste juicemaskiner. Forbrukerliv.no har undersøkt en rekke skandinaviske tester der ulike eksperter har sammenlignet og testet juicepressere. Vi har samlet de beste testvinnerne i denne artikkelen så du enkelt og kjapt får oversikt over hvilke juicere som har utmerket seg.

Vi har også sett nærmere på hva Sveriges største testmagasin Råd & Rön anbefaler etter å ha testet 26 forskjellige juicere. TV2 Norge og TV2 Danmark har laget TV-program der de tester ulike modeller, og den store norske nettavisen Dinside.no har også testet juicere. Alle disse testene har vi tatt med her, og nederst i artikkelen finner du linker og kilder til testene vi refererer til.

Denne juicer testen inneholder:

Gjennomgang av testvinnende juicemaskiner.
Guide til hvordan du får mest mulig ut av juicemaskinen.
Gjennomgang av alle kilder vi har undersøkt. 

Vær oppmerksom på at Forbrukerliv ikke tester produkter selv, men samler resultater fra uavhengige tester, slik at du enkelt får oversikt over de beste produktene på markedet. 


Braun Multiquick 5 J500

✅ Blandt vinderne i en større, uvildig test

.
Denne juiceren fra Braun er en flott og veldesignet maskin med motorkraft på 900W. Den får ros for å være støysvak, 68 dB, og samtidig lage god juice både raskt og effektivt.

Også her kan alle delene vaskes i oppvaskemaskinen. Modellen har AntiDrypp-funksjon, så det drypper ikke saft ned på bordet etter bruk.

En av fordelene ved denne modellen er evnen til å lage juice raskt. Maskinen har en turbofunksjon som gjør at den arbeider høyeffektivt. Saftsentrifugen kan gi deg et glass frisk fruktjuice på bare 15 sekunder. Den kan produsere opptil 1 liter juice på under 1 minutt, så den er en av de raskeste presserne på markedet.

Juiceren har 2 hastigheter, 1 rustfritt stålfilter og en kanne på 1,25 liter. Maskinen er lett å rengjøre og det følger med en praktisk børste som gjør det lett å fjerne fruktkjøtt som sitter fast.

Denne modellen har også et bredt påfyllsrør på 75 mm så du enkelt kan putte hele frukter og grønnsaker i maskinen.


Bosch MES25A0

Toppscorer hos svenske Råd & Rön

Bosch-MES25A0 juicer

Bosch MES25A0 er en anmelderrost juicer med motoreffekt på 700 W.

Juiceren fra Bosch har lavere motorkraft enn de andre testvinnerne her i artikkelen. Den er likevel bygd svært bra, og dette veier opp for lavere effekt. Den gode juicekvaliteten er en av tingene som ekspertene fremhever. Maskinen er lett å rengjøre fordi alle avtakbare deler kan gå i oppvaskmaskinen. Denne har også bredt påfyllsrør som gjør det enkelt å bruke hele frukter og grønnsaker i maskinen.

Juiceren har dryppstopp og kan kjøre med 2 tempoer. Det følger med en juicekanne på 1,25 liter med skumskiller og en børste til rengjøring.


Philips HR1855

✅ Toppscorer hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön

Philips HR1855

 

Philips HR1855 skiller seg ut i mengden på ett område. Maskinen har det nyskapende juicepressesystemet QuickClean, som betyr at du kan presse opptil 2 liter juice før du må tømme fruktkjøttbeholderen. Dette gjør maskinen ekstremt effektiv og sparer tid ved å ikke måtte tømme tanken flere ganger. Produsenten lover i tillegg at rengjøringen bare vil ta 1 minutt.

Motoren er på 700 watt, og maskinen har et ekstra stort påfyllingsrør som måler 75 mm og gjør at du kan presse både større og mindre frukter. Selve påfyllingstrakten kaller Philips for XL. Du trenger ikke kutte frukt/grønnsaker – det klarer maskinen for deg.

Imidlertid må du være klar over at maskinen kan lage litt støy under bruk, men prisen tatt i betraktning er den i den rimeligste enden av spekteret. Det er godt anvendte penger å kjøpe denne maskinen fra Philips.

Denne videoen viser hvordan maskinen presser juice av fruktene:


Slow juicere


Philips HR1889

✅ 4.5 av 5 stjerner hos det britiske nettmagasinet BBCgoodfood.com 
✅ 4 av 5 stjerner hos det britiske testmagasinet Trustedreviews.com 
✅ 71 av 100 poeng hos det britiske husholdningsmagasinet Good Housekeeping Institute 
✅ Anbefalt av den britiske avisen Mirror.co.uk 
✅ God anmeldelse hos Englands største testmagasin Which.co.uk

Philips HR1889

.
Både BBCgoodfood.com, Trustedreviews.com, Good Housekeeping Institute, Mirror.co.uk og Which.co.uk har testet og anmeldt Philips HR1889.

De fem ekspertkildene gir slowjuiceren mange rosende ord med på veien fordi de er imponerte over maskinens effektivitet og flotte design. Selv om ekspertene generelt sett er fornøyde med Philips HR1889 så nevner de også at den ikke er helt optimal når det kommer til harde ingredienser.

Enkel slowjuicer med gode funksjoner ifølge ekspertene

Ifølge ekspertene er Philips HR1889 en god juicemaskin. Ekspertene fra Good Housekeeping Institute skriver blant annet at modellen «passer godt inn på de fleste kjøkken». Dette mener de fordi maskinens yteevne er effektiv, mens den samtidig har et slankt og kompakt design.

Flere ekspertkilder er enige i disse uttalelsene, og BBCgoodfood.com og Trustedreviews.com fremhever i tillegg at slowjuiceren er utstyrt med et stort påfyllingsrør. De mener at dette er en stor fordel da man ikke trenger «å skjære frukt og grønnsaker i små biter».

Ekspertene fra den britiske avisen Mirror.co.uk merker seg i tillegg at maskinen er enkel å rengjøre. Ekspertene mener imidlertid at beholderen til fruktkjøtt gjerne kunne vært større.

Effektiv slowjuicer med stort påfyllingsrør

Philips HR1889 er en effektiv juicemaskin som er utstyrt med en motoreffekt på 150 Watt. Det gjør at maskinen kan klare både myke og harde ingredienser.

I tillegg til dette kommer modellen med et stort påfyllingsrør på 70 millimeter. Dette sikrer at man ikke trenger å bruke tid på å skjære de ulike ingrediensene i mindre biter.

Dersom man ønsker å finne inspirasjon til forskjellige juiceoppskrifter så kan man også laste ned en gratis app.

Enkel rengjøring

Med Philips HR1889 får man en juicemaskin som er enkel å rengjøre. Alle avtakbare deler tåler å vaskes i oppvaskmaskin slik at man ikke trenger å vaske de under springen etter bruk.

I tillegg har slowjuiceren en juicekanne som har en kapasitet på 1 liter. Fruktkjøttbeholderen kan romme opptil 0,75 liter.

Slowjuiceren har i tillegg en integrert dryppstopp slik at juicen ikke spruter utover hele kjøkkenbenken når man fjerner kannen fra basen.

Utvalgte fordeler ved Philips HR1889:
Påfyllingsrør på 70 millimeter
Effektiv yteevne
Rengjøringsvennlig
Integrert dryppstopp
App med inspirasjon til oppskrifter


Severin ES3571

✅ 4.5 av 5 stjerner hos det tyske kaffemagasinet Coffeeness.de
✅ 4.5 av 5 stjerner hos det tyske nettmagasinet Saftland.com
✅ 4 av 5 stjerner hos det tyske testmagasinet Testberichte.de

Severin ES3571 

.
Både Coffeeness.de, Saftland.com og Testberichte.de har testet og anmeldt Severin ES3571. Alle ekspertkildene er imponerte over slowjuiceren som de har gitt en god anmeldelse.

I ekspertenes anmeldelser skriver de at de er spesielt fornøyde med at maskinen lager deilig juice og modellens effektivitet. Selv om ekspertene generelt sett er imponerte over Severin ES3571 så nevner de også at modellen er forholdsvis dyr.

Effektiv og god maskin ifølge ekspertene

Ifølge ekspertene er Severin ES3571 en «effektiv og god maskin» som dekker de flestes behov. For eksempel skriver ekspertene fra Coffeeness.de at juicemaskinen er «et fantastisk tillegg på et kjøkken».  Dette mener de fordi den sørger for at man kan lage «deilig juice».

Flere eksperter er enige i disse betraktningene, og Saftland.com merker seg spesielt at Severin ES3571 er både brukervennlig og rengjøringsvennlig. De mener derfor at man kan bruke denne modellen hver dag.

Testberichte.de fremhever i tillegg at Severin ES3571 ikke bråker så mye under bruk, derfor vil den ikke forstyrre hele huset når man lager juice. De mener at dette er en stor fordel hvis man for eksempel skal bruke den om morgenen når resten av familien sover. De er imidlertid ikke like fornøyde med påfyllingsrøret.

Allsidig slowjuicer

Severin ES3571 er en allsidig slowjuicer som kommer med mange anvendelsesmuligheter.

Den kan nemlig både brukes til juice, marmelade og sorbet-is. For å starte maskinen må man bare trykke på én enkelt knapp, og derfor er den enkel i bruk.

I tillegg kommer Severin ES3571 med en vekselstrøm-motor som har en effekt på 150 Watt. Slowjuicerens hastighet ligger dessuten på 45 omdreininger i minuttet, så maskinen sikrer at det trekkes ut så mye juice fra ingrediensene som overhodet mulig.

Rengjøringsvennlig slowjuicer

Med Severin ES3571 får man en rengjøringsvennlig juicemaskin. Alle de avtakbare delene tåler å vaskes i oppvaskmaskinen slik at man ikke trenger å bruke tid på å vaske delene manuelt. Basen kan i tillegg bare tørkes over med en klut.

Sist, men ikke minst har Severin ES3571 en juicebeholder som kan romme opptil 1 liter juice. Fruktkjøttbeholderen har en kapasitet på 1,3 liter.

Utvalgte fordeler ved Severin ES3571:
Rengjøringsvennlig
Støysvak vekselstrøm-motor
Allsidig maskin
Enkel i bruk
Lave omdreininger


Gode juiceoppskrifter

Med en god juicepresse er det også nødvendig med gode oppskrifter for velsmakende og næringsrik juice. Det er selvfølgelig stor forskjell på hvilke juicer du kan lage, siden utvalget av frukt og grønnsaker er større enn vi umiddelbart regner med. De fleste kjenner og bruker klassiske frukter og grønnsaker som epler, bananer, jordbær, melon eller gulrøtter. Men foruten disse klassikerne, kan du også bruke brokkoli, agurk, paprika, avokado, kiwi, selleri og spinat – bare for å nevne noen alternativer. En juice behøver ikke utelukkende bestå av jordbær og bananer.

En juiceoppskrift for den aktive

Hvis du er opptatt av trening og kropp, må du ha en juice som kan gi ekstra næring til musklene og sørge for god restitusjon. Her kan en «Body Builder»-juice være et godt valg.

Juicen består av følgende:groenn juice

⚪ 1 agurk
⚪ 3 dl spinat
⚪ 1 brokkolibukett
⚪ 2,5 dl kål – spisskål, hvitkål eller grønnkål
⚪ 1 sitron – husk at den må være organisk
⚪ Isbiter
⚪ 1 ss olje

Oppskriften er hentet fra Go ‘ TV2. DK

Juicen er spesielt bra for deg som trener, siden brokkoli er fylt med mange gode vitaminer og mineraler. Brokkoli inneholder blant annet vitamin A, B, K, E og C, samt jern, kalsium, fosfor og magnesium. Spesielt magnesium har en beroligende effekt på kroppens muskler, og bidrar til optimal restitusjon.

Frisk, grønn og søt juice

«Body Builder»-juicen er bra etter trening, men fersk juice er bra hvis du trenger et mellommåltid eller bare mer energi.

Juicen består av følgende:juice-med-spinat

⚪ 1 agurk
⚪ 1 stangselleri
⚪ 4 håndfull spinat
⚪ 275 gram ananas, uten skall
⚪ 2 lime – uten skall
⚪ 0,5-1 tommel ingefær
⚪ 1 ts Chlorella i pulverform – valgfritt

Oppskriften er hentet fra det danske magasinet Costume.dk

Fersk juice vil gi deg god energi fra den søte ananasen. Frukt er spesielt godt i juice hvis du vil ha litt påfyll av energi med høyt innhold av karbohydrater.

En klassiker: Gulrotjuice
Noen ganger enkelt veldig godt. Her er en god gulrotjuice, som er både enkel og billig å lage. Du skal bruke få ingredienser, og får fortsatt i deg mange næringsstoffer.

Juicen består av følgende:gulrotjuice

⚪ 200 gram gulrot
⚪ 2 cm frisk ingefær
⚪ 2 ts hasselnøttolje
⚪ Appelsinskiver etter behov

Oppskriften er hentet fra det danske magasinet iForm.dk

Oppskriften er hentet fra det danske magasinet iForm.dk. Denne juicen har en spesiell fremgangsmåte. Skrell ingefær og gulrot først, deretter presser du dette i juicemaskinen. Når juicen er ferdig, rører du i hasselnøtt-olje, serverer med appelsinskiver.

En gulrotjuice har en mengde helsefordeler, hvorav noen er spesielt verdt å understreke. Blant annet inneholder gulrot betakaroten og vitamin A. I tillegg har gulrotjuice en rensende effekt på leveren, noe som øker dens funksjon.

Vitamin A er et fettløselig vitamin, som er avgjørende for godt syn, fruktbarhet, immunforsvar, genregulering, slimhinner og vekst. Hvis du ikke får nok vitamin A, kan det føre til økt risiko for infeksjoner og dårligere syn.

Går noen av vitaminene tapt under prosessen?
En frisk, kald og nypresset juice kan være en stor forfriskning på dagtid eller tidlig på morgenen – men kommer alle vitaminer, mineraler og næringsstoffer med når vi har drikker det? Dette gir heldigvis forskningen et svar på.

Pia Knuthsen, forsker på næringsinnhold ved Matvareinstituttets avdeling for matkjemi ved Danmarks Tekniske Universitet, forklarer:vitaminer-i-juice

«Når man blender frukt og grønnsaker, skjer det et større eller mindre tap av vitaminer avhengig av forholdene. Dette skyldes at blenderen kutter frukt og grønnsaker i mindre biter, som gjør vitaminene mer utsatt for oksidasjon og andre påvirkninger fra omgivelsene enn hvis frukten eller grønnsaken er hel», forklarer hun til det danske forskningsmagasinet Videnskab.dk.

Kort sagt, vil enkelte vitaminer i oppkuttede frukter og grønnsaker konverteres til andre stoffer, men det finnes en annen side av saken også:

«Mange av vitaminene vi får ned i magen når vi tygger oss igjennom en hel gulrot går direkte gjennom systemet, uten at vi får glede av de. Kroppen har nemlig vanskelig for å absorbere vitaminene som finnes i frukt og grønnsaker hvis vi spiser de rå», forklarer han.

Juicemaskinen, eller en blender, ødelegger celleveggen i frukt og grønnsaker, derfor blir det enklere tilgang til vitaminene, til tross for at noen går tapt når de utsettes for oksidasjon og blir kuttet i mindre biter.

Ifølge Porskjær Christensen, er en runde i juicemaskinen eller blenderen så effektiv at noen vitaminer tas opp allerede i munnhulen. Dermed får vi en høy helseverdi og effekten av mange sunne frukter og grønnsaker.

Det er godt å vite at mineraler er enda mer tilgjengelig etter en runde i juicemaskinen eller blenderen. Mineraler mister ikke næringsinnhold ved å komme i kontakt med luft eller bli hakket i biter, i motsetning til vitaminer.

Det er derfor ingen grunn å holde tilbake med å bruke juicemaskin for frukt og grønnsaker. Jens Rikardt Andersen, førsteamanuensis og forsker i næringsstoffer ved Københavns Universitet Institutt for idrett og ernæring, anbefaler at juicen drikkes nypresset. Det er også gunstig å sørge for at fruktkjøttet kommer med i juicen.

Er frossen frukt og grønnsaker bare sunt? 
Det beste du kan tilføre din juice, er frukt og grønnsaker fra hagen – det er det ingen tvil om. Tatt i betraktning at mange ikke har en stor frukthage eller dyrker en grønnsakhage, kommer de fleste frukt og grønnsaker fra butikken.

Her kjøper vi fra ferskavdelingen eller frossenavdelingen.

Forskjellen mellom fersk og frossen er merkbar: Det er lett å tro at frossen frukt og grønnsaker inneholder færre næringsstoffer enn den ferske, men dette er ikke nødvendigvis sant.frosne baer i juice

Der ferske grønnsaker og frukt har reist langt og blitt utsatt for mye reisetid og omstendigheter, har frossen frukt og grønnsaker blitt frosset ned umiddelbart etter at de ble høstet. All reisingen gjør at næringsstoffer går tapt, men når de er frosset opprettholder de den ernæringsmessige verdien som var der ved nedfrysing.

Ferske grønnsaker og frukt derimot, mister vitaminer og næringsstoffer under hele transporten fra høsting til levering på butikken.

I tillegg har frosne grønnsaker og frukt den fordelen at de er i sesong hele året. De blir høstet i høysesongen og levert direkte til butikken. Ferske grønnsaker og frukt kan som oftest bare leveres i høysesongen, med mindre dyrkingen er gjort under kunstige forhold. Les mer her.

Hvordan unngå klassisk feil når du skal presse juice
Her er noen klassiske nybegynnerfeil som er verdt å unngå, når du presser juice.

Oppbevaring og holdbarhet
Hvis du ønsker å oppnå maksimal helseverdi av juicen, bør du alltid drikke den like etter at den er presset. På samme måte som et eple som er kuttet i biter blir brunt av å være for lenge ute, tåler heller ikke juicen å stå for lenge uten å bli drukket. Det foregår nemlig en oksideringsprosess når skåret frukt kommer i kontakt med luft. Hvis du vil redusere oksideringshastigheten, er det lurt å helle juicen i en flaske som er både lufttett og vanntett.

Desto mer flasken fylles opp med juice, jo bedre. Når det er lite plass til luft i flasken, blir det mindre oksidering.

Sørg for å variere med ingredienser
Hvis du vil tilfredsstille smaksløkene dine bør du variere innholdet i juicen din mest mulig. En juice som utelukkende består av grønnsaker uten søte tilføyelser, kan være vanskelig å drikke. Tenk derfor over hvordan du kan kombinere forskjellige smaker som bittert, søt, sterkt og surt, med hverandre. Lager du for eksempel en juice utelukkende av grønne ingredienser, kan du alltids gjøre den mer spennende med ananas eller en halv sitron med skall. Vær oppmerksom på at dette burde være økologisk.


FAQ – Ofte stilte spørsmål

Hvilke juicere er best i test?

Braun Multiquick 5 J500 og Witt by Kuvings C9600W Slow Juicer

Hvordan testes juicere?

Juicere er blitt vurdert ut ifra deres evne til å juice, samt hvor enkle de er i bruk og hvor mye de bråker.

Hvordan velger jeg riktig juicer?

Når du skal velge en juicer er det en god idé at du blant annet legger merke til følgende: Hvor stor er den innebygde beholderen til juice og til fruktkjøtt-massen? Finnes det et filter til skum? Til slutt – hvor enkel er modellen å rengjøre?


Juicer Test – Disse testene har vi analysert

Råd & Rön
Sveriges største testmagasin Råd & Rön har testet 18 forskjellige juicere og vurdert de på bakgrunn av en rekke forskjellige kriterier. Alle juicerne måtte lage 5 forskjellige juicer.

I denne testen har vi også sett nærmere på elementer som støynivå, materialkvalitet og rengjøringsvennlighet. Du kan lese hele testen her. Vær oppmerksom at det krever betalt abonnement å lese hele testen.

TV2 Norge
TV2 Norge har laget et videoinnslag der de gjennomgår en rekke juicere. Testen blir utført av 2 juiceeksperter som tester maskinene for evne til å lage god juice. De tester 4 ulike modeller. Du kan se videoene på hjemmesiden til TV2 her.

TV2 Danmark
TV2 Danmark har undersøkt en rekke juicere som de brukte til å lage juice på 5 ulike frukter. Den kjente journalisten Morten Spiegelhauer er vert i programmet. I testen undersøker de blant annet hvor mye saft de ulike maskinene får ut av råvarene. Du kan se det 5 minutter lange klippet på tv2.dk. Du kan også lese mange gode råd som du bør ta med når du skaffer deg ny juicer. Se innslaget til TV2 Danmark her.

Dinside.no
Den norske nettavisen dinside.no har testet Philips Avance Collection Juicer og skrevet en lang og grundig anmeldelse av produktet på hjemmesiden. De presenterer både fordeler og ulemper ved maskinen i artikkelen. Hvis du vurderer å kjøpe denne modellen, anbefaler vi at du leser denne testen først ettersom den vil gi et klart bilde av om denne modellen passer for deg. Du kan lese hele testen her.

BBCgoodfood.com
Det britiske nettmagasinet BBCgoodfood.com skriver om alt som har med mat å gjøre. På nettsiden kan man finne oppskrifter, guider og tester og anmeldelser av diverse kjøkkenprodukter. Her har de testet og anmeldt Philips HR1889 som de har gitt 4,5 av 5 stjerner. Du kan lese hele anmeldelsen her.

Coffeeness.de
Det tyske kaffemagasinet Coffeeness.de drives av Arne Preuß. Her kan man finne alt ifra artikler til guider og anmeldelser av diverse kaffe- og kjøkkenprodukter. I denne omgang har Coffeeness.de testet og anmeldt Severin ES3571 som de har gitt 4,5 av 5 stjerner.

Mirror.co.uk
Den britiske avisen Mirror.co.uk skriver om nyheter fra både inn- og utland. I tillegg tester og anmelder de også et bredt utvalg av forbrukerprodukter. Her har de testet og anmeldt flere av de beste juicemaskinene på markedet, blant annet Philips HR1889.

Ønsker du å lese hele anmeldelsen så kan du klikke her.

Saftland.com
Det tyske nettmagasinet Saftland.com arbeider hovedsakelig med juicemaskiner, blendere og slowjuicere. I denne omgang har de testet og anmeldt Severin ES3571 som de har gitt 4,5 av 5 stjerner. Du kan lese hele anmeldelsen her.

Testberichte.de
Testberichte.de er et tysk testmagasin som samler forskjellige tester og forbrukeranmeldelser, og deretter blir resultatene analysert. Deretter danner ekspertene seg en mening og gir det spesifikke produktet en samlet vurdering.

Her har de testet Severin ES3571 som de har gitt 4 av 5 stjerner. Du kan lese hele anmeldelsen her.


Andre relevante tester og artikler

Dersom du ikke fant den rette juicemaskinen for deg i denne artikkelen så har vi her hos Forbrukerliv også en rekke andre artikler som du kanskje vil synes er interessante.

Som gode alternativer til denne artikkelen finner du her vår generelle juicepresse og slow juicer tester som begge inneholder testvinnende modeller og nyttig kunnskap om emnet.

Når man lager juice får man i seg mange sunne vitaminer fra frukt og grønt som kroppen har bruk for.

Hvis man lurer på om man får utnyttet alt av vitaminer så er svaret dessverre nei. Det sitter nemlig mange vitaminer i skallet som man ikke får fullt utbytte av. Derfor kan det være en god idé å lage noen smoothies.

Her kan du lese vår store smoothie blender test som gir deg en god oversikt over de best designede blenderne som kan brukes spesielt til dette formålet.

Du kan også lese vår generelle blender test som gir deg en bred oversikt over markedets best anmeldte modeller.

Dersom det er et spesielt merke som fanger oppmerksomheten din så kan du med fordel gi deg i kast med våre produsentspesifikke tester.

Her finner du blant annet vår Blendtec blender test, vår KitchenAid blender test, vår Vitamix blender test og vår Wilfa blender test som alle inneholder testvinnende og toppscorende modeller.

Dersom du har liten plass, eller føler at du ikke har bruk for en blender, så kan en god stavmikser også være et utmerket verktøy til å lage deilige smoothies.

I denne kategorien har vi også en rekke produsent-spesifikke tester. Her kan du lese vår Bamix stavmikser test og vår KitchenAid stavmikser test som alle inneholder ekspertenes favoritter.


Tidligere anmeldte produkter – nå utgått 

Nedenfor finner du produkter vi har fremhevet tidligere. Det har ikke vært mulig for oss å indentifisere forhandlere av disse modellene, men vi har beholdt dem i artikkelen i tilfelle informasjonen skulle være til nytte for deg som leser.


Witt by Kuvings C9600W Slow Juicer 

✅ Testvinner hos den danske avisen Berlingske Tidende
✅ Testvinner hos TV2 Norge

witt-by-kuvings-c9600w

.
Modellen Witt by Kuvings C9600W Slow Juicer er blitt testet av danske Berlingske Tidende, TV2 Norge og den danske juiceeksperten Mads Bo. Her har alle de 3 ekspertene gitt modellen gode anmeldelser.

Både danske Berlingske Tidende og TV2 Norge har kåret modellen til testvinner på grunn av maskinens funksjoner, yteevne og design.

Witt by Kuvings C9600W Slow Juicer er etterfølgeren til modellen B6100 som ogsåer en populær slow juicer.

Denne modellen utmerker seg spesielt ved at den kan presse hele frukter – derfor går det raskere å lage juice. Designet er stilig og klassisk – derfor kan den godt stå fremme på kjøkkenbenken etter bruk.

Med Witt by Kuvings C9600W Slow Juicer får man 30% mindre fruktkjøtt – derfor får man presset ut mer juice enn medandre modeller.

Modell som kan presse hele frukter og grønnsaker 

Witt by Kuvings C9600W Slow Juicer er utstyrt med et påfyllingshull på 7,5 centimeter. Modellen er spesielt kjent for å kunne presse hele frukter og grønnsaker på grunn hullets størrelse. Påfyllingshullet er i tillegg gjennomsiktig slik at man kan følge med på hele prosessen.

De danske ekspertene fra Berlingske Tidende elsker maskinens påfyllingsrør – som de kaller «megabra» da det er både stort og gjennomsiktig.

Å presse hele frukter og grønnsaker betyr at næringsstoffer som mineraler og vitaminer bevares bedre fordi man unngår å måtte kutte opp ingrediensene på forhånd – man kan bare ha de rett i maskinen.

Denne modellen presser og kverner alle ingrediensene ved lave omdreininger. Maskinen jobber med 50 omdreininger per minutt slik at man unngår oksidering av juicen. Det betyr også at næringsstoffene bevares bedre i tillegg til at juicen kan holde seg i kjøleskapet i flere dager.

Ekspertene fra danske Berlingske Tidende forklarer at maskinen er rask til å presse juice og bare kjører på uten problemer – noe de er imponerte over. De gjør imidlertid oppmerksom på at maskinen stoppet én gang under testingen da de puttet store og tykke gulerøtter ned i maskinen.

Optimert kvernesystem og SmartCap 

Witt by Kuvings C9600W Slow Juicer har en motoreffekt på 240 Watt. Motoren er fremdeles stillegående – derfor er den mer behagelig å presse juice med enn andre modeller.

Ekspertene fra TV2 Norge er veldig imponerte over hvor effektiv og stillegående maskinens motor er. De beskriver juicen som deilig og fyldig – selv om de godt kunne tenke seg at modellen var litt enklere å rengjøre.

Kvernsystemet til denne modellen er blitt optimert da det er plassert en fordypning nedenfor hvor alle fibrene samles opp – derfor er spiralen oppbygd annerledes. I tillegg er maskinen utstyrt med et alt-i-ett system som sørger for enklere rengjøring.

Maskinens SmartCap-funksjon sørger for at utløpshullet lukkes mens juicen blir laget. Derfor har man mulighet til å blande saften samtidig som juicen presses.

Denne funksjonen sørger også for at det ikke drypper juice på kjøkkenbenken etter bruk. Med denne modellen kan man lage opptil 1 liter juice av gangen.

Witt by Kuvings C9600W Slow Juicerspesifikasjoner:
Antall hastighetsinnstillinger: 1
Motoreffekt: 240 Watt
Kannekapasitet: 1 liter
Fruktkjøttbeholder: 1 liter
Omdreininger per minutt: 50
Vekt: 6,9 kilo

Fordeler ved Witt by Kuvings C9600W Slow Juicer:
Stillegående motor
Stort påfyllingsrør
Mulig å putte hele frukter og grønnsaker i maskinen
Optimert kvernesystem
SmartCap-funksjon

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere