Blender Test – Finn «Best i Test» Blenderne – Prissammenligning

Sist oppdatert Artikkelen er en annonse 0

Blender test – Dersom du leter etter en ny blender, kan det være vanskelig å få oversikt over de modellene det er verdt å investere i. Selv om en blender er en ganske enkel konstruksjon, er utvalget ganske bredt både på pris og yteevne. Les videre og få oversikt og de modellene som har klart seg best i test på mange testsider.

Blenderen er et svært allsidig kjøkkenredskap, og muligens den kjøkkenmaskinen som står ytterst i kjøkkenskapet eller framme på kjøkkenbenken. Funksjonen er relativt simpel: I bunnen av beholderen er det roterende kviner som knuser, kutter og blander ingredienser.

Likevel er det stor forskjell på maskinenes yteevne, der motorkraften er essensiell. Mange andre elementer er også viktige når blenderen skal brukes. I denne artikkelen ser vi nærmere på mange populære modeller som har blitt testet og vurdert positivt i både forbrukermagasiner og på ulike nettsider.

Denne blender testen inneholder:

🔸 Gjennomgang av testvinnende blendere
🔸 Gode råd til valg av ny blender
🔸 Gjennomgang av testkildene vi har brukt i artikkelen

Vær vennligst oppmerksom på at Forbrukerliv ikke tester produkter selv, men samler resultater fra uavhengige tester, slik at du enkelt får overblikk over de beste produktene på markedet.


Vitamix Ascent A3500i

80 av 100 poeng hos britiske Good Housekeeping Institute
4.5 av 5 stjerner hos det britiske magasinet BBCgoodfood.com
3.5 av 5 stjerner hos det amerikanske teknologimagasinet Cnet.com
Anbefalt av det amerikanske magasinet Bloomberg.com
Anbefalt av det amerikanske magasinet Businessinsider.com
Anbefalt av det amerikanske teknologimagasinet T3.com

Vitamix A3500I Ascent

.
Vitamix Ascent A3500i er blitt testet og anmeldt av seks ekspertkilder som inkluderer Good Housekeeping Institute, BBCgoodfood.com, Cnet.com, Bloomberg.com, Businessinsider.com og T3.com.

Alle ekspertene har gitt blenderen en god anmeldelse da de spesielt er imponerte over modellens enkle betjening og allsidighet. Flere av ekspertene nevner imidlertid at maskinen er forholdsvis dyr.

Allsidig blender med mange muligheter ifølge ekspertene

Ifølge de seks ekspertene er Vitamix Ascent A3500i en «blender med gode funksjoner» som kan hjelpe med mange oppgaver på kjøkkenet. For eksempel skriver ekspertene fra Good Housekeeping Institute at blenderen «tåler maskinoppvask og har en stor kapasitet», noe de er fornøyde med.

I forhold til yteevnen mener ekspertene at modellen «lever opp til forventningene og klarte seg godt i flere tester», noe Businessinsider.com og Bloomberg.com er enige i. De slet imidlertid med å «få jevnt hakkede nøtter».

Ekspertene fra BBCgoodfood.com liker også veldig godt «blenderens allsidighet og mange hastigheter, noe som gjør den fremragende å bruke på kjøkkenet».

Designet er også noe som både Cnet.com og T3.com fremhever da blenderen ikke bare ser flott ut på kjøkkenbenken, for den er også enkel i bruk og enkel å rengjøre. Noen av ekspertene nevner imidlertid at Vitamix Ascent A3500i er temmelig dyr, og det er noe man bør være oppmerksom på.

Blender med praktiske funksjoner

Vitamix Ascent A3500i er utstyrt med flere praktiske funksjoner. Man kan for eksempel selv justere hastigheten og puls-funksjonen på displayet slik at den passer optimalt til de ingrediensene man har puttet i blenderen.

I tillegg til dette kommer Vitamix Ascent A3500i med en innebygd self-detect-teknologi og mikrochip i bunnen av kannen. Det gjør at blenderen kan brukes med flere kanner hvor de forskjellige programmene automatisk justeres alt etter hvilken kanne man bruker.

Blenderen er trygg da den ikke kan starte før kannen er satt korrekt på basen. Det er også mulig å vaske alle kannene i oppvaskmaskinen, derfor trenger man ikke rense dem manuelt under springen.

Enkel betjening

Med Vitamix Ascent A3500i får man en blender som har fem innebygde programmer. De fem programmene er: Varme supper, smoothies, frosne desserter, puréer og rengjøring. Programmene sikrer at man kan lage alt ifra en deilig dessert til en sunn smoothie.

Det er enkelt å betjene blenderen takket være det brukervennlige displayet. Her finner man alle programmene og funksjonene – inkludert en innebygd timer. Med den innebygde timeren kan man selv stille inn tiden slik at man ikke trenger å holde øye med blenderen hele tiden.

Ved kjøp av Vitamix Ascent A3500i følger det med en kanne på 2 liter. Vil man ha flere kanner så må man kjøpe disse i tillegg.

Spesifikasjoner ved Vitamix Ascent A3500i:
🔴 Watt: 1600
🔴 Antall hastigheter: 5
🔴 Puls-funksjon: Ja
🔴 Kannens kapasitet: 2 liter

Utvalgte fordeler ved Vitamix Ascent A3500i:
Self-detect-teknologi
Innebygd timer
Fem innebygde programmer
Justerbar hastighet og puls-funksjon
Kannekapasitet på 2 liter

Her kan du se en liten presentasjonsvideo av Vitamix Ascent A3500i:


KitchenAid Artisan High Performance Blender

4 av 5 stjerner hos det internasjonale testmagasinet Trustedreviews.com
80 av 100 poeng hos britiske Good Housekeeping Institute

KitchenAid Artisan High Performance blender

.
KitchenAid Artisan High Performance Blender er blitt testet og anmeldt av de to ekspertene Trustedreviews.com og Good Housekeeping Institute. Begge ekspertkildene er imponerte over denne blenderen som de har gitt henholdsvis 4 av 5 stjerner og 80 av 100 poeng.

Dette har de blant annet gjort på grunn av blenderens allsidighet og flotte design. Ekspertene er imidlertid mindre imponerte over at KitchenAid Artisan High Performance Blender er forholdsvis dyr.

Effektiv og allsidig blender ifølge ekspertene

Ifølge de to ekspertene er KitchenAid Artisan High Performance Blender en «svært flott blender» som er «kraftig».

Ekspertene fra Trustedreviews.com skriver for eksempel at blenderen er «svært allsidig» og at den kan «brukes til et vell av formål på kjøkkenet». De legger også godt merke til at modellen «arbeider raskt» og kan «klare til og med krevende ingredienser».

Good Housekeeping Institute har også testet KitchenAid Artisan High Performance Blender. De skriver at blenderen «kan håndtere både varme og kalde ingredienser» samt at «den er enkel å rengjøre». De fremhever at den også «leverer gode resultater på kun få sekunder».

Ingen av ekspertene finner noen utpregede ulemper ved modellen. De nevner imidlertid at blenderen er temmelig dyr samt at den ikke er utstyrt med noen forhåndsinnstilte programmer.

Kraftig blender

Med KitchenAid Artisan High Performance Blender får man en kraftig blender med en motoreffekt på 1800 Watt.

Takket være den effektive motoren så kan blenderen håndtere mange forskjellige ingredienser som frø, grønnsaker, isbiter og nøtter. Man kan derfor lage alt ifra puréer til sauser, smoothies og desserter. Blenderen kan også brukes til både varme og kalde ingredienser.

I tillegg til dette kommer KitchenAid Artisan High Performance Blender med en spesialdesignet kniv av stål som kan knuse og blende de fleste typer ingredienser uten at det oppstår klumper eller noe lignende.

Ved betjening av blenderen skal man ta i bruk de to trykknappene samt skruknappen på fronten. Trykknappene skal brukes til puls og stopp/start, og skruknappen skal brukes til å styre hastigheten. Det finnes til sammen ni forskjellige hastigheter.

Romslig og rengjøringsvennlig blender

KitchenAid Artisan High Performance Blender er utstyrt med en romslig kanne som har en kapasitet på 1,75 liter. Man kan derfor lett lage store porsjoner til hele familien. Kannen er BPA-fri og kommer med målangivelser på innsiden, derfor er det enkelt å måle de ulike ingrediensene.

Når man bruker blenderen så forsegles lokket helt, men man kan fremdeles tilsette nye ingredienser uten problemer. Sist, men ikke minst er KitchenAid Artisan High Performance Blender enkel å rengjøre da mange av modellens deler er avtakbare og tåler å bli vasket i oppvaskmaskinen.

Spesifikasjoner ved KitchenAid Artisan High Performance Blender: 
🔴 Watt: 1800
🔴 Antall hastigheter: 9
🔴 Puls-funksjon: Ja
🔴 Kannens kapasitet: 1,75 liter

Utvalgte fordeler ved KitchenAid Artisan High Performance Blender:
Motoreffekt på 1800 Watt
Ni forskjellige hastigheter
Avtakbare deler tåler å vaskes i oppvaskmaskin
Enkel betjening
Kanne med målangivelser

Her kan du se en liten presentasjonsvideo av KitchenAid Artisan High Performance Blender:

https://www.youtube.com/watch?v=TZLJ51q7LwY&feature=emb_logo


Magimix Le Blender / 11610

Testvinner hos danske Tænk.dk
Testvinner hos svenske Råd & Rön

Magimix le blender

.
Både det danske forbrukermagasinet Tænk.dk, og det svenske motsvaret Råd & Rön, gir Magimix Le Blender / 11610 toppkarakter i testene deres av 22 forskjellige blendere. Magimix er kjent for å lage noe av det beste kjøkkenutstyret på markedet. Det lever denne blenderen også opp til, da den får ros for høy kvalitet og god yteevne.

En av de få ulempene som begge tester påpeker er rengjøringen av selve kniven, som ikke tåler oppvaskmaskin. Dette gjelder faktisk de fleste blenderknivene på markedet, men på den andre siden er det enighet om at betjeningen er god og velegnet til både høyre- og venstrehendte. Begge testmagasinene er også enige om at blenderen er svært god til å blende både smoothies og å knuse is veldig støysvakt.

Blenderen har en glasskanne med kapasitet på 1,8 liter som tåler oppvaskmaskin.

Det er 5 hastigheter og 4 forskjellige program til å lage smoothies, dessert, supper og knuse is. Motoren er på 1.200 watt, noe som gir den kraft til å lett utføre disse oppgavene.


Blendtec Designer 625

✅ 6 av 6 mulige stjerner hos Gastromand.dk
✅ 4 av 5 mulige stjerner hos det amerikanske teknikkmagasinet Cnet.com

Blendtec Designer 625

.
Blendtec Designer 625 har blitt testet av 2 forskjellige testkilder som begge er utrolig begeistrede over modellen. Her er det snakk om den danske matsiden for menn, nemlig Gastromand.dk, samt det amerikanske teknikkmagasinet Cnet.com.

Blendtec Designer 625 har blitt testet på flere testområder og får kun toppkarakterer. Gastromand.dk sier at modellen er i stand til å blende «ALT som kan stappes i».

Kraftig blender med en motor i verdensklasse

Utseendemessig har Blendtec Designer 625 et veldig klassisk blenderdesign med motor og kontrollpanel nederst – med en avtakbar og gjennomsiktig beholder øverst. Modellen er designet for å kunne blende alle slags ingredienser, og her gir ekspertene produsenten fullstendig rett da det stort sett ikke finnes en eneste ingrediens som Blendtec Designer 625 ikke kan blende.

Resultatet blir en kremaktig og myk drikk. Man kan med fordel bruke Blendtec Designer 625 til å lage smoothie, suppe eller is – modellen er nemlig i stand til å takle både kalde og varme ingredienser.

Blendtec Designer 625 er utstyrt med ekstra kraftige kniver for å kunne håndtere harde frukter og grønnsaker – også nøtter og frø.

Motoren er kraftig med en effekt på 1550 watt for å kunne klare oppgavene. Blendtec Designer 625 har 4 forskjellige innstillinger man kan bruke til å lage forskjellige typer flytende kost. Tilsett de ønskede ingrediensene og trykk på den typen man foretrekker – supper, is, juice eller smoothie. Man kan også selv velge hastighet og her er det hele 6 forskjellige hastighetstrinn å velge mellom.

blendtec625 anmeldelseEkspertene konstaterer at Blendtec Designer 625 er en veldig hurtig blender som på kort tid produserer en drikk med god konsistens. De legger merke til at den kun bruker et par sekunder på å knuse is, og under 20 sekunder på å blende en smoothie.

Blendtec Designer 625 er enkel å bruke og har et touch-display med få knapper å ta stilling til.

Ekspertene kommenterer også dette og synes Blendtec Designer 625 er veldig enkel å betjene. Når man er ferdig med å bruke modellen kan man bare tørke av kontrollpanelet med en klut, mens beholderen kan settes i oppvaskmaskinen. Beholderen er forøvrig av det romslige slaget og kan romme 2,7 liter. Den er også laget BPA-fri plast.

Her kan du se en liten presentasjonsvideo av modellen:


Braun JB 3060

Testvinner hos danske Tænk.dk

Braun JB 3060 blender

.
Braun JB 3060 ligger midt på treet prismessig, men er likevel blant de 3 blenderne som det danske forbrukermagasinet Tænk.dk vurderer som “Best i Test”, til tross for at nesten halvparten av de 22 kandidatene i testen var dyrere enn denne Braun-modellen.

Tænk.dk synes at Braun JB 3060 bråker litt over gjennomsnittet, men fokuserer på brukervennligheten og maskinens sikkerhet. En fordel er at den er lett å ta fra hverandre, og alle delene kan vaskes i oppvaskmaskin.

Det viktigste elementet i kåringen er selve blenderegenskapene. Tænk.dk gir Braun JB 3060 absolutt toppkarakter både på knusing av is og blending av smoothies. Knusing av is gir ofte problemer for en del andre modeller.

Denne modellen har blenderkniv i rustfritt stål som er lett å avmontere og rengjøre etter bruk, og det anbefales å vaske den under rennende vann.

Selve kannen har en kapasitet på 1,75 liter og tåler oppvaskmaskin. Modellen har 5 hastigheter inkludert puls- og turbofunksjon.


Tidligere anmeldte produkter – nå utgått 

Nedenfor finner du produkter vi har fremhevet tidligere. Det har ikke vært mulig for oss å indentifisere forhandlere av disse modellene, men vi har beholdt dem i artikkelen i tilfelle informasjonen skulle være til nytte for deg som leser.

Kitchenaid Artisan 5KSB5553

Testvinner i danske Politiken.dk

Kitchenaid Artisan 5KSB5553

 

.
Den danske avisen Politiken har fått hjelp av to kokker til å teste og vurdere 10 blendere, og her ble Kitchenaid Artisan 5KSB5553 en klar vinner. Blenderen klarte alle oppgavene uten problemer.

De ulike blenderne i testen ble utsatt for suppefremstilling, knusing av is, og pestoproduksjon. I tillegg ble de vurdert på blant annet brukervennlighet og støynivå.

Dommerne ble spesielt imponerte av is-knusingen. Den kraftige motoren viser ingen tegn på overbelastning, heller ikke når det skulle lages pesto. Dette gir en god indikasjon av hva blenderen kan gjøre, ettersom billigere og svakere blendere ofte setter seg fast under arbeidet slik at man må hjelpe til manuelt.

Blenderen har en motor på 550 watt og er både sterk og støysvak. Motoren har intelligent hastighetskontroll. Den har 5 hastigheter som i tillegg til puls-knappen gir 10 kombinasjonsmuligheter. Glasskannen har et volum på 1,5 liter og tåler maskinoppvask.


Gode råd når du skal velge blender

Som du ser i denne artikkelen, er det ikke alltid at pris og effekt (hvor mange watt motoren har) sier noe om hvor god blenderen er, selv om de beste modellene ofte ligger høyt på prisskalaen.

Dersom du på forhånd vet at du trenger en blender til å blande relativt myke og flytende ingredienser, klarer du deg med en ganske billig modell. Hvis behovet ditt er å knuse is og store klumpe frosne bær eller grønnsaker, klarer en billig modell sjelden å leve opp til kravene. Her bør du gå etter en litt kraftigere og dyrere modell, eventuelt noen av de vi har presentert her, for ikke å risikere at blenderen stopper midt i arbeidet.

Dersom en blender kjører seg fast, er det viktig å skru den av med en gang og bruke håndkraft til å røre eller løsne fastlåste klumper – ellers kan motoren bryte sammen.

Noe annet som er viktig å vurdere er rengjøring. Dersom du skal bruke blenderen ofte, er det viktig at den er lett å demontere. Noen typer kan ikke demonteres helt, og det er heller ikke sikkert at alle modeller tåler oppvaskmaskin.

Det er ganske stor forskjell på hvor mye hver modell bråker. Også her er det ofte de litt dyrere modellene som gir større komfort og lavere støynivå. Hvis lydnivå er viktig for deg bør du i alle fall sikre deg at den valgte modellen oppfyller kravene dine. Det er alltid lurt å sjekke ulike tilgjengelige tester, og du finner også alle tekniske fakta om produktet på hjemmesiden til produsenten.


FAQ – Ofte stilte spørsmål

🤩 Hvilke blendere er best i test?

Magimix Le Blender / 11610, Blendtec Designer 625, Braun JB 3060 og Kitchenaid Artisan 5KSB5553

🤓 Hvordan testes blenderne?

Blenderne er vurdert ut ifra deres blenderegenskaper og brukervennlighet. Det er også tatt en titt på støynivå og konstruksjonskvalitet.

🤔 Hvilken type blender skal jeg velge?

Det finnes generelt sett 3 typer blendere. Den klassiske blenderen er god til stort sett alle blenderoppgaver, men tar stor plass og er vanskelig å rengjøre. Stavmikseren er mobil og kan klare nesten alle oppgaver bortsett fra å knuse is. Til slutt er det smoothie-blenderen som er kompakt og enestående til å lage smoothies, og gir nesten ingen oppvask rett etter bruk. Den kan imidlertid ikke helt erstatte den klassiske blenderen.


Blender Test – Disse testen har vi analysert:

Tænk.dk 🇩🇰
Det danske forbrukerrådet Tænk foretok i 2014 en test av 22 forskjellige blendere. Det ble fokusert på om kandidatene kunne lage jevn, klumpfri smoothie og evnen deres til å knuse is. Av andre viktige kriterier vurderte de også brukervennlighet og støynivå, i tillegg til mange andre ting. Du kan lese hele testen på Tænk.dk. Vær oppmerksom på at du må ha betalt abonnement for full tilgang.

Råd & Rön 🇸🇪
Det svenske forbrukermagasinet Råd & Rön gjorde en test av 22 ulike blendere i 2013. Testen er relativt nyansert og delt opp i kategoriene blending, brukervennlighet, kvalitetsinntrykk og lydnivå. Hver kategori er videre delt inn i mer spesifikke underkategorier slik at du får en veldig god vurdering av hvert produkt i testen. Du kan se hele testen på nettsiden til Råd & Rön. Vær oppmerksom på at det krever betalt abonnement for full tilgang.

Klikk.no 🇳🇴
Det norske nettmagasinet Klikk.no har i samarbeid med kokk og kokebokforfatter Jan Iver Nykvist, testet 9 forskjellige blendere. Han fokuserte spesielt på blenderens motor, som etter hans erfaring er avgjørende for et bra resultat. I følge Jan Iver Nykvist er det ofte frosne bær som kan skape problemer for blendere av litt dårligere kvalitet. Ofte setter bær seg fast så motoren brenner sammen hvis den ikke har nok kraft. Artikkelen med blendertesten fra Klikk.no er gratis tilgjengelig for alle.

Bergens Tidende 🇳🇴
I 2015 offentliggjorde avisen Bergens Tidende en test med 6 populære blendere. Testen viser svært tydelig at det hverken er pris eller effekt som avgjør om resultatet blir bra. Blenderne er ikke blant de billigste på markedet, men det er likevel stor variasjon i pris. Du kan lese hele artikkelen gratis på hjemmesiden til Bergens Tidende.

Politiken 🇩🇰
Den danske avisen Politiken presenterte en test av 10 blendere i 2013. Testen ble utført i samarbeid med kokkene Christian Fentz og Martin Webb, som også underviser på Hotel- og Restaurantskolen i København. De 10 blenderne ble testet sammen med elevene på skolen, og resultatet ble at de beste blenderne ofte er noen av de dyreste. Likevel er prisen ikke alltid presis målestokk for kvalitet. Les hele artikkelen på nettsiden her. Vær oppmerksom på at du må ha betalt abonnement for full tilgang.

Good Housekeeping Institute 🇬🇧
Produktekspertene hos det store britiske forbrukermagasinet Good Housekeeping Institute har testet Vitamix Professional 750. I testen blir blenderen belønnet med 4,5 av 5 mulige stjerner, og testpanelet har laget en oversikt over fordeler og ulemper ved nettopp denne blenderen. Du kan lese hele anmeldelsen deres her.

Good Housekeeping Institute har testet og anmeldt Vitamix Ascent A3500i og KitchenAid Artisan High Performance Blender.

Les hele anmeldelsen av Vitamix Ascent A3500i her.

Les hele anmeldelsen av KitchenAid Artisan High Performance Blender her.

Dinside.no 🇳🇴
Det store nyhetsmediet Dinside.no tester ofte forskjellige produkter. De har en egen seksjon for produkttester som de kaller Testpilot. Her bruker avisen forskjellige forbrukere til å test produktene. Disse forbrukerne kaller de testpiloter.

Avisen har blant annet foretatt en test av Wilfa Raw Fuel. I testen har hele 10 testpersoner testet blenderen og resultatet er at 10 av 10 anbefaler produktet. Den samlede karakteren er 9,4 av 10 mulige stjerner. Du kan lese hele anmeldelsen på hjemmesiden deres via denne linken.

Teknisk Ukeblad 🇳🇴
Dette ukebladet fokuserer på teknikk og arbeider med å bringe teknikknyheter til det norske folk. En gang iblant foretar de også tester av diverse produkter.

En av bladets journalister har foretatt en test av blenderen Wilfa Raw Fuel. Deretter har han skrevet en veldig detaljert artikkel som omhandler fordeler og ulemper ved blenderen. Du kan lese hele anmeldelsen på Teknisk Ukeblad sin hjemmeside.

Cnet.com 🇺🇸
Cnet.com er et amerikansk teknikkmagasin som arbeider med mange ulike aspekter innenfor den teknologiske verdenen. Her er det snakk om nyheter, guider, artikler, tester, forum og videoer. Cnet.com har testet Blendtec Designer 625. Ønsker du å lese mer så kan du klikke på denne linken.

Cnet.com har testet og anmeldt Vitamix Ascent A3500i som de har gitt 3,5 av 5 stjerner. Les hele anmeldelsen her.

Gastromand.dk 🇩🇰
Gastromand er et dansk mannemagasin med fokus på alt innenfor gastronomiens verden sett med menns øyne. Dette innebærer blant annet mattrender, oppskrifter, restauranter, kokebøker, kjøkkenartikler og mye mer. Gastromand har her testet Blendtec Designer 25. Du kan lese Gastromand sin vurdering her.

Techgearlab.com 🇺🇸
Techgearlab.com er en internasjonal teknologiside med hovedkontor i USA. De har som hovedformål å teste og vurdere forskjellige elektroniske og teknologiske forbrukerprodukter. Techgearlab.com sørger for å produsere lettforståelige, objektive og grundige anmeldelser som forbrukerne kan bruke som en guide til nye produkter. Her har Techgearlab.com testet blenderen Vitamix Professional 750. Ønsker du å lese mer så kan du lese hele anmeldelsen på deres hjemmeside.

Theindependent.co.uk 🇬🇧
The Independent er en britisk avis som er en av landets største. Avisen behandler et stort utvalg nyheter fra inn- og utland, politikk, sport og kultur. Her er det også plass til det kulinariske og forbrukerprodukter. The Independent har her testet forskjellige blendere og funnet frem til de 10 beste. Du kan lese hele testen på hjemmesiden deres via denne linken.

Trustedreviews.com 🇬🇧
Trustedreviews.com er en britisk testportal for foretar tester av en lang rekke ekspertundersøkelser og tester av de nyeste elektroniske forbrukerproduktene. Det er Trustedreviews.com sitt arbeid å gi de besøkende den seneste og beste kunnskapen om produktene, og sørge for at de er godt informerte om produktene før de investerer i dem. Her har Trustedreviews.com testet Vitamix Professional 750. Ønsker du å lese mer så kan du klikke på denne linken.

Trustedreviews.com har også testet og anmeldt KitchenAid Artisan High Performance Blender som de har gitt 4 av 5 stjerner. Les hele anmeldelsen her.

BBCgoodfood.com 🇬🇧
Det britiske magasinet BBCgoodfood.com skriver om alt som har med mat å gjøre. De lager både oppskrifter, guider og anmelder kjøkkenprodukter. I denne omgang har de testet og anmeldt Vitamix Ascent A3500i som de har gitt 4,5 av 5 stjerner. Du kan lese hele anmeldelsen her.

Bloomberg.com 🇺🇸
Bloomberg.com er et amerikansk magasin som har spesialisert seg innenfor finansverdenen. Her er det imidlertid også mulig å finne anmeldelser av ulike forbrukerprodukter – inkludert blendere. Her har Bloomberg.com testet og anmeldt Vitamix Ascent A3500i som de har gitt en anbefaling. Ønsker du å lese hele anmeldelsen så kan du klikke her.

Businessinsider.com 🇺🇸
Det amerikanske magasinet Businessinsider.com arbeider med nyheter fra både inn- og utland. I tillegg til dette lager de tester og anmeldelser av forbrukerprodukter. Her har Businessinsider.com testet og anmeldt Vitamix Ascent A3500i som de har gitt en anbefaling. Du kan lese hele anmeldelsen her.

T3.com 🇺🇸
Det amerikanske teknologimagasinet T3.com kommer med artikler, gode råd og guider innenfor teknologiens verden. De tester også forbrukerprodukter, og her har de laget en test av de beste blenderne på markedet – inkludert Vitamix Ascent A3500i. Du kan lese hele anmeldelsen her.

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere