Vitamix blender test – Se de beste blenderne fra Vitamix – Gjennomgang av eksperttester

0

Denne artikkelen handler om blendere fra Vitamix. Formålet med denne artikkelen er å gi en god oversikt over Vitamix sitt utvalg av blendere på markedet.

Vi har undersøkt forskjellige eksperttester av blendere fra Vitamix slik at du enkelt kan få oversikt over hvordan ekspertene bedømmer de ulike modellene.

Denne Vitamix blender-testen inneholder:

🔸 Oversikt over forskjellige Vitamix blendere
🔸 Oversikt over et alternativ til Vitamix blendere
🔸 Informasjon om Vitamix
🔸 Gjennomgang før kjøp av blender, gode råd og tips
🔸 Blenderoppskrifter
🔸 Gjennomgang av testkilder brukt i denne artikkelen

Vennligst merk at Forbrukerliv ikke tester produktene selv, men heller samler resultater fra eksterne tester slik at forbrukeren enkelt kan få oversikt over de beste produktene på markedet. 


Gjennomgang av blendere fra Vitamix 

I dette avsnittet gjennomgår vi 5 forskjellige blendere fra Vitamix. Vi gir deg en oversikt over de viktigste spesifikasjonene vedrørende den spesifikke blenderen slik at det blir enkelt og oversiktlig å finne nyttig informasjon om disse blenderne.


Vitamix A3500I Ascent 

 80 av 100 poeng hos britiske Good Housekeeping Institute
 3,5 av 5 stjerner hos amerikanske Cnet.com
 Anbefalt hos amerikanske Bloomberg.com

Vitamix A3500I Ascent

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
9 495,00 Kr. 0,00 Kr. 9 495,00 Kr. Les mer
9 495,00 Kr. 0,00 Kr. 9 495,00 Kr. Les mer
9 495,00 Kr. 0,00 Kr. 9 495,00 Kr. Les mer
11 394,00 Kr. 0,00 Kr. 11 394,00 Kr. Les mer

 

Vitamix A3500I Ascent har alle funksjonene man trenger når man skal investere i en ny blender. Den er utrolig praktisk og funksjonell med alle de beste innebygde funksjonene. Med denne modellen har man mulighet til selv å kontrollere hastigheten, velge ett av de 5 innebygde programmene eller bruke pulsfunksjonen. Alt dette kan styres på selve displayet på blenderen.

Vitamix A3500I Ascent har blitt testet i flere forskjellige tester og får generelt positiv kritikk av ekspertene.

Generelt sett mener både britiske Good Housekeeping Institute og den amerikanske testsiden Cnet.com at modellen klarer seg veldig bra på de områdene den har blitt testet på, men de mener samtidig at blenderen er temmelig dyr – noe de mener er den største ulempen ved modellen.

Designet får generelt sett ros da det ifølge testpanelene både er moderne og stilrent på samme tid. Blenderen vil ta seg godt ut enten man vil ha den i kjøkkenskapet eller på selve kjøkkenbenken. På grunn av utseendet er det ingenting i veien for å la den stå på kjøkkenbenken til den skal brukes neste gang.

Unik blender med massevis av muligheter

Vitamix A3500I Ascent er en helt unik blender med en funksjon som ikke finnes på så mange andre blendere på markedet. Modellen har nemlig en innebygd self-detect teknologi og mikrochip i bunnen av kannen.

Blenderen kan derfor brukes med mange forskjellige kanner – det vil si at programmene blir justert automatisk i forhold til hvilken kanne man bruker.

Sikker blender med enkel rengjøring

Denne modellen har fokus på sikkerhet da man ikke kan starte blenderen før kannen er satt riktig på. Hvis dette ikke blir gjort ordentlig kan man ikke starte blenderen.

Rengjøringen er så enkel som den overhodet kan bli da alle kannene kan settes i oppvaskmaskinen. Derfor trenger man ikke vaske kannene manuelt med såpe og klut – man trenger bare skylle de før man setter de i oppvaskmaskinen.

Brukervennlig blender med 5 innebygde programmer

Det finnes til sammen 5 forskjellige innebygde programmer på Vitamix A3500I Ascent. De 5 programmene inkluderer: Smoothies, varme supper, puréer, frosne desserter og rengjøring. Ved hjelp av disse programmene kan man enkelt lage en perfekt suppe eller smoothie.

Det er enkelt å stille inn blenderen da man finner alle funksjonene på det brukervennlige displayet. Modellen har også en innebygd timer slik at man kan stille inn tiden og ikke trenger å overvåke blenderen mens den holder på å blende ingrediensene.

Det følger med en kanne på 2 liter med denne blenderen – derfor kan man uten tvil lage en smakfull smoothie eller en velsmakende suppe til hele familien. Hvis man vil ha flere kanner må man selv investere i disse.

Utvalgte fordeler ved Vitamix A3500I Ascent:
🔵 Kapasitet på hele 2 liter
🔵 Self-detect teknologi og mikrochip
🔵 5 innebygde programmer
🔵 Brukervennlig display
🔵 Innebygd timer

Her kan du se en presentasjonsvideo av modellen A3500I. Videoen er produsert av Vitamix: 

https://www.youtube.com/watch?v=-mYbUJSoOo4

Alternativ model til blendere fra Vitamix

Når man er på utkikk etter en ny blender må man også ta stilling til hvilken produsent man skal velge. Det finnes massevis av forskjellige blendere på markedet – og Vitamix er selvsagt ikke den eneste blenderprodusenten. Vi har funnet et godt alternativ til blendere fra Vitamix dersom man er interessert i å utforske andre muligheter på markedet.


Blendtec Designer 625

 6 av 6 stjerner hos danske Gastromand.dk
 4 av 5 stjerner hos amerikanske Cnet.com

Blendtec Designer 625

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
6 495,00 Kr. 0,00 Kr. 6 495,00 Kr. Les mer
6 495,00 Kr. 0,00 Kr. 6 495,00 Kr. Les mer
7 295,00 Kr. 0,00 Kr. 7 295,00 Kr. Les mer
7 518,00 Kr. 0,00 Kr. 7 450,00 Kr. Les mer

Denne blenderen har en motoreffekt på 1500 W samt 6 forskjellige hastigheter og en kapasitet på hele 2.7 liter. Blendtec Designer 625 er derfor en blender som vil passe til de aller fleste familier.

Blendtec Designer 625 kan være en perfekt modell for mange forbrukere da den kan brukes til å lage puré, blende eller mose slik at man kan lage akkurat den oppskriften man vil. Modellen kan klare det meste med sine robuste blad, spesielle kanne, motor med 3 hestekrefter samt sin fantastiske brukervennlighet.

Blendtec Designer 625 har blant annet blitt testet av den danske gastronomisiden Gastromand.dk. I denne testen har blenderen blitt brukt i 1 år i kjøkkenet til Gastromand – og han er generelt sett veldig fornøyd med modellens evner.

Han skriver at den gang på gang har knust is på 5 sekunder og blendet smoothies av frossen frukt på under 20 sekunder. Han kaller modellen for et «blendermonster» som har klart alle utfordringene han har utsatt den for det siste året.

Enkel å betjene via touch-displayet 

Denne modellen har 4 innebygde programmer samt 7 forskjellige hastigheter. Disse kan enkelt stilles inn og justeres via blenderens smarte touch-display.

Touch-displayet er nemlig utstyrt med store ikoner slik at man raskt og enkelt skal kunne se hva man skal trykke på. Programmer man kan velge mellom er: Frozen Treats, Whole Juice, Hot Soup og Smoothie – og det er bare å sette i gang med en av disse kategoriene.

Det som er bra med de innebygde programmene i denne blenderen er at de selv sørger for å justere hastigheten for å gi et optimalt resultat. Når man har startet et program kan man bare ta en titt på displayet for å se hvor lang tid som gjenstår.

Enkel rengjøring

Hvis man har bruk for en blender hvor rengjøringen er enkel og oversiktlig kan denne modellen være et godt valg. Selve sokkelen er designet slik at det er enkelt å tørke over den med en klut.

I og med at det kun er et touch-display trenger man heller ikke rengjøre en haug med knapper. Blenderen skal derfor bare tørkes over med en klut – noe som ikke tar lang tid. Blendtec Designer 625 har heller ikke en tamper – derfor slipper man å måtte rengjøre staven etter bruk.

Kraftig motor med god kjøleeffekt

Blendtec Designer 625 har en utrolig kraftig motor, og det er derfor ikke bruk for selve blenderstaven. Motoren er på hele 1560 W – det vil si at ingrediensene raskt og enkelt blendes til en jevn masse.

Utover dette har blenderen også en optimal kjøleeffekt – som er viktig for ingrediensenes holdbarhet. Det betyr at kjølingen av motoren er ekstra god slik at man ikke trenger å bekymre seg for holdbarheten. Den unike kjølefunksjonen til denne blenderen er mye bedre enn det man ellers finner på andre blendere på markedet.

Utvalgte fordeler ved Blendtec Designer 625:
🔵Kraftig motor
🔵Ekstra stor kapasitet
🔵Unik kjøleeffekt
🔵Enkel å rengjøre
🔵Enkel betjening

Her kan du se en presentasjonsvideo av modellen Blendtec 625. Videoen er produsert av WhiteAway: 

https://www.youtube.com/watch?v=5zYJG8Ifuok

Historien om Vitamix

Vitamix logo
Historien til Vitamix begynte i 1921 da den nåværende direktørens bestefar, William Grover Barnard, stod overfor utfordrende økonomiske tider. William Grover Barnard begynte med å selge moderne kjøkkenprodukter da han ble oppmerksom på viktigheten av næringsrik mat på grunn av en venns sykdom.

På dette tidspunktet ble virksomheten kalt «The Natural Food Institute» og endte med å bli en pioner innen helsekost. I 1937 ble William Grover Barnard introdusert for et nytt produkt som selvfølgelig var en blender. Han så med én gang verdien av å kunne blande sammen forskjellige ingredienser raskt og enkelt. Han begynte å fokusere på dette nye produktet som ble kalt Vita-Mix.

Selv om William Barnard egentlig ikke ville så ble han i 1949 overtalt av sin sønn, Bill Barnard, til å lage TV-reklamer for Vitamix. Dette skapte større oppmerksomhet rundt Vitamix enn de hadde forventet. Selskapet ble en pioner innen dette i og med at de laget Amerikas første TV-reklame (informercial).

I 1964 endret virksomheten offisielt navn til Vita-Mix Corporation da sønnen, Bill Barnard, overtok selskapet. Vitamix var allerede tydelig på sine visjoner og verdier, men ville gjerne skape enda flere nye produkter. Virksomheten bestemte seg derfor for å gjøre sunn matlaging enda enklere og mer smakfullt, og derfor ble Vitamix-blenderen enda mer kraftig og allsidig. Den begynte også å skille seg ut fra andre produkter som den gang fantes på markedet.

I 1969 ble Vitamix 3600 introdusert. Det var den første blenderen som kunne lage en varm suppe samt blende is, nøtter og korn med mer. Produktene begynte å bære preg av betydelige forbedringer når det kom til prestasjoner og holdbarhet – noe de har gjort konstant siden begynnelsen. I 1985 ble Mix ’n Machine introdusert – Vitamix sin første kommersielle blender. I dag finnes det en komplett serie av ulike blendermodeller fra Vitamix over hele verden. Bedriften er nå en av markedets ledende produsenter av blendere.

I 2009 ble Jodi Berg formann for Vitamix. I 2011 ble hun administrerende direktør, noe hun fremdeles er den dag i dag. Jodi Berg er derfor den fjerde generasjonen av Barnard-familien som har overtatt selskapet. Helt siden begynnelsen har Vitamix vært privateid av Barnard-familien. Hovedkontoret er i Ohio i USA, hvor det har vært helt siden 1948. I dag er mer enn 1000 mennesker ansatt i denne virksomheten. Du kan lese mer om Vitamix her.


Gjennomgang av kjøp av blender, gode råd og tips 💡

De fleste norske husstander har bruk for en blender. Hvis man er på utkikk etter en ny blender kan det kanskje virke som en uoversiktlig og vanskelig oppgave da det finnes utrolig mange ulike modeller å velge mellom. Derfor har vi samlet masse gode råd og tips som gjør det enklere å finne akkurat den blenderen man har bruk for hjemme.

Vi gjennomgår hvordan man kan velge riktig blender, hva man bør være oppmerksom på og mange gode råd som sørger for at man velger en blender som passer akkurat til dine egne behov. Vi begynner med å forklare kort hva en blender faktisk er.

Hva er en blender?

Blendere er kjøkkenmaskiner som kan blende et vell av forskjellige ingredienser. Man kan bruke en blender til å lage alt ifra smoothies til supper, dressinger og is. En blender består vanligvis av forskjellige deler som en sokkel, en beholder/kanne og et lokk.

Inni selve blenderen vil det være blad eller kniver som sørger for å blende og knuse ingrediensene. I bunnen vil det selvsagt være en motor. I tillegg til en vanlig blender kan man også finne en stavmikser på markedet. En slik blender består kun av ett enkelt blad som man selv skal føre ned i ingrediensene som skal blendes sammen.

Med en vanlig blender følger det med en beholder, men når man bruker en stavmikser trenger man bare å legge alle ingrediensene i en bolle eller noe lignende.

Slik velger du riktig blender for deg 

Man kan finne et vell av forskjellige blendere på markedet når det kommer til pris, hastighet, motor med mer. Derfor kan det være vanskelig å vite hvordan man finner riktig blender til sine behov.

Først og fremst har prisen noe å si i forhold til blendere. Ved å ta stilling til dette kan man raskt utelukke en del modeller. Man kan få en blender til under 1000 kroner og helt opp til flere tusen kroner. Pris og kvalitet henger som regel sammen.

Man bør imidlertid alltid huske at den dyreste blenderen ikke nødvendigvis er den beste – derfor bør man alltid se på blenderens spesifikasjoner og anmeldelser før man bestemmer seg. I likhet med andre kjøkkenmaskiner må man her finne ut av hva man faktisk trenger når en skal velge en blender. På den måten blir det enklere å finne ut av om man har bruk for en billigere eller litt dyrere modell.

Det er irriterende å bruke for mye eller lite penger på en blender da man kan risikere å kjøpe en modell som ikke lever opp til de oppgavene man skal bruke den til.

I tillegg til dette kan det å vurdere ulike faktorer hjelpe til med å ta den riktige beslutningen ved kjøp av ny blender.

1) Rengjøring
Blendere kan fås både med og uten rengjøringsprogrammer. Enkelte modeller kan også settes i oppvaskmaskinen, mens andre modeller ikke tåler dette. Det er verdt å vurdere hva man har behov for når det kommer til blendere og rengjøring. Vil man ha en blender som er rask og enkel å rengjøre, eller er ikke dette den viktigste faktoren?

2) Motor
Blenderens motor er avgjørende for en god brukeropplevelse. Det er viktig å velge en blender med høy watt-effekt – derfor bør man alltid se etter dette. Det er imidlertid stor forskjell på watt-effekten og motorens kraft, og man må selv ta stilling til hva man faktisk har bruk for.

3) Kannens kapasitet
Med en blender følger det alltid med en kanne med en viss kapasitet. Hvis man er en stor familie som vil ha en blender med stor kapasitet kan man velge en på minimum 1.9 liter. Hvis man kun trenger en liten blender til én enkelt smoothie kan man gå etter en mindre modell. Denne beslutningen kan hjelpe til med å utelukke en del modeller dersom man er noenlunde sikker på hvor stor kapasitet man trenger. 

Vær oppmerksom på dette ved kjøp av blender

Det finnes mange forskjellige og relevante faktorer og parametere når valget står mellom to ulike blendere. Blant disse faktorene og parameterne er det selvsagt noen som er mer relevante enn andre. Hvis man ser etter en ny blender til hjemmet har vi funnet de faktorene og parameterne man bør være mest oppmerksom på.

Blenderens motor
Noe av det viktigste ved en blender er motoren. Man bør alltid være nøye med å velge en blender med en kraftig og robust motor. Dette gjelder spesielt hvis man vil blende nøtter, frosne bær, isbiter og andre harde ingredienser. Hvis man har en blender med en motor som ikke er så kraftig vil det ikke være mulig (eller i hvert fall ikke like enkelt) å blende de harde matvarene. Det kan faktisk hende at blenderen går i stykker eller brenner opp fordi det vil bli for hardt for maskinen. Enten man har bruk for å blende harde matvarer eller ei er det alltid en fordel å ha en blender med en kraftig motor. Dette sørger for at man aldri blir begrenset i forhold til hva man kan bruke blenderen sin til.

Forskjellige hastigheter
Blendere kan ha et vell av forskjellige hastigheter – noe som også er en fordel. Det betyr at man har mulighet til å stille inn blenderens hastighet i forhold til blandingen.

Det er ingen nødvendighet å investere i en blender med variable hastigheter, men det ville helt klart vært en fordel hvis det var mulig å velge mellom et par ulike hastigheter. Derfor er det lurt å være oppmerksom på om blenderen har forskjellige hastigheter eller ikke.

Innebygde programmer
Hvis man vil ha en blender med forskjellige programmer finnes det et vell av modeller som har dette. Man kan imidlertid også kjøpe en blender uten programmer – derfor er dette noe man bør man være oppmerksom på.

Disse programmene gjør det enda enklere å lage suppe, smoothie, juice og mye annet med blenderen. Enkelte mener at disse innebygde programmene er avgjørende for blenderen, men det er ikke alle som har behov for det. Derfor må man selv ta stilling til om dette er noe man overhodet vil få bruk for.

Kniver og blad
Ved kjøp av en ny blender bør man være spesielt oppmerksom på knivene. Det er stor forskjell på kvalitet, derfor er det en fordel å kjøpe en blender med kraftige, robuste og store kniver som kan sørge for et optimalt resultat ved bruk av blenderen. Disse knivene skal imidlertid ikke bare være robuste, men også vende i riktig retning. Dette sørger for at blenderen klarer å utføre mange forskjellige oppgaver – noe som alltid er gunstig.

Beholder
Med en blender følger det selvsagt også med en beholder. Denne beholderen finnes i flere forskjellige størrelser, og man skal velge størrelsen med omhu. Enkelte blendere har en stor kapasitet og en stor beholder, mens andre blendere har en beholder med mindre kapasitet.

Man bør finne en blender med riktig størrelse på beholderen avhengig av mengden med mat man ønsker å lage. Hvis man vil lage store porsjoner av gangen skal beholderen i hvert fall ha stor nok kapasitet.


Inspirerende oppskrifter til blenderen 🌪

Med en blender kan man blande et vell av ingredienser og få en velsmagende drikk, matrett, dessert eller snack ut av det. Vi har funnet et par smakfulle oppskrifter som blenderen raskt og enkelt kan klare.

Jordbær og banan-smoothie
Jordbær og banan-smoothie
Ingredienser:
– 200 gram jordbær
– 1 mellomstor banan
– 150-200 gram vaniljeyoghurt (skyr eller gresk yoghurt kan også brukes)
– Isbiter

Slik gjør du:
1. Skrell banen og evt. skjær den i mindre stykker
2. Putt alle ingrediensene i blenderen
3. Blend til blandingen har ønsket konsistens
4. Server umiddelbart

Suppe med kylling og kokosmelk
Suppe med kylling og kokosmelk
Ingredienser:
– 400 ml. kokosmelk
– 200-300 gram kyllingstrimler
– ½ løk
– En halv pakke bacon
– 2 fedd hvitløk
– Frisk rosmarin
– Salt og pepper

Slik gjør du:
1. Skjær løken, press hvitløken og gjør ingrediensene klare
2. Blend kokosmelk, kylling, rosmarin, salt og pepper i blenderen
3. Stek bacon, hvitløk og løk i pannen
4. Hell blandingen fra blenderen i en bolle og hell baconblandingen oppi
5. Server umiddelbart

Hjemmelagde pannekaker
Hjemmelagde pannekakerPorsjon: 6-8 pannekaker

Ingredienser:

– 2 dl. melk
– 2 dl. mel
– 1 egg
– 1 ts. bakepulver
– 1 ts. sukker
– 2 ts. olje
– ½ ts. salt

Slik gjør du:
1. Blend alle ingrediensene i blenderen
2. Blend til blandingen har ønsket konsistens
3. Hell deigen i en panne og stek den på begge sider til det ikke er mer deig igjen
4. Pannekakene serveres varme med selvvalgt topping

Hjemmelaget hummus
Hjemmelaget hummus
Ingredienser:
– 1 boks kikerter
– 2 fedd hvitløk
– En klype salt og pepper
– Saft fra en ½ lime
– 1 ss. tahini
– 1 ss. spisskummen
– ½ dl. olje

Slik gjør du:
1. Blend alle ingrediensene i blenderen
2. Blend til hummusen er fin og kremaktig
3. Smak til med salt og pepper
4. Sett i kjøleskapet


FAQ – Ofte stilte spørsmål

🏆 Hvilken Vitamix blender har fått den beste anmeldelsen i test?

Vitamix A3500I Ascent

🔍 Hvordan testes Vitamix blenderne?

Blenderne er vurdert ut ifra deres blenderegenskaper og brukervennlighet. Det er også tatt en titt på støynivå og konstruksjonskvalitet.

🤔 Hvilken type blender skal jeg velge?

Det finnes generelt sett 3 typer blendere. Den klassiske blenderen er god til stort sett alle blenderoppgaver, men tar stor plass og er vanskelig å rengjøre. Stavmikseren er mobil og kan klare nesten alle oppgaver bortsett fra å knuse is. Til slutt er det smoothie-blenderen som er kompakt og enestående til å lage smoothies, og gir nesten ingen oppvask rett etter bruk. Den kan imidlertid ikke helt erstatte den klassiske blenderen.


Gjennomgang av testkilder vi har brukt i denne artikkelen:

Bloomberg.com 🇺🇸
Bloomberg.com er et amerikansk nyhetsbyrå som har spesialisert seg på finansverdenen. De leverer forretnings- og markedsnyheter, data, analyser og videoer til hele verden. Bloomberg.com skriver også anmeldelser og tester om forskjellige produkter – deriblant blendere. De har blant annet anmeldt blenderen Vitamix A3500I Ascent. Hvis du vil lese mer kan du besøke Bloomberg sin hjemmeside her.


Cnet.com 🇺🇸
Cnet.com er et amerikansk teknologimagasin som leverer alt fra artikler til blogger, nyheter og anmeldelser om elektronikk og teknologi. De har anmeldt forskjellige blendere, og dette inkluderer blant annet modellene Vitamix A3500I Ascent, Vitamix TNC 5200 og Vitamix S30. Hvis du vil lese mer kan du klikke på denne linken, denne linken eller denne linken.


Gastromand.dk 🇩🇰
Gastromand.dk er et dansk mannemagasin som skriver om gastronomiens verden. Målgruppen er menn, og derfor blir magasinet skrevet med dette i tankene. De skriver om kjøkkenmaskiner, trender, oppskrifter samt mye annet. De har blant annet anmeldt blenderen Blendtec Designer 625. Vil du lese mer kan du lese hele artikkelen til Gastromand her.


Good Housekeeping Institute 🇬🇧
Britiske Good Housekeeping Institute er en ressurs som forbrukere kan benytte seg av dersom de har bruk for en enkel løsning. Det finnes nemlig raske løsninger på alt som har med hverdagen å gjøre. Dette gjelder for eksempel oppskrifter, innredning, økonomi med mer. De anmelder og tester produkter som for eksempel blenderne Vitamix 750 Pro og Vitamix A3500I Ascent. Vil du lese mer kan du lese de 2 anmeldelsene her og her.


T3.com 🇬🇧
Britiske T3.com leverer nyheter innenfor gadget- og teknologiverdenen. De skriver også tester, anmeldelser og guider. De skriver om blant annet smarttelefoner, spill, elektronikk, maskiner og mye mer. T3.com er en av Storbritannias ledende nettsider når det gjelder disse emnene. T3.com har blant annet anmeldt blenderen Vitamix S30. Hvis du vil lese mer kan du klikke på denne linken.


Techgearlab.com 🇺🇸
Techgearlab.com er en amerikansk nettside som leverer anmeldelser og tester av teknologi og forbrukerelektronikk. De hjelper forbrukerne med å finne de beste produktene før de investerer i et nytt produkt. Deres misjon er å skape en nettside der man kan finne de beste produktanmeldelsene på markedet. Techgearlab.com har blant annet anmeldt blenderen Vitamix 750 Pro. Vil du lese mer kan du lese hele artikkelen her.


Telegraph.co.uk 🇬🇧
Britiske The Telegraph er en prisvinnende nyhetsorganisasjon som har vært synonymt med kvalitet, autoritet og troverdighet i mer enn 160 år. De er kjent for sine analyser, perspektiver, meninger og innsikt som fanger et stort publikum hver eneste dag. De siste årene har de også utviklet skreddersydde tjenester og opplevelser til forbrukerne sine innenfor reiser, finansielle tjenester og arrangementer. The Telegraph skriver også anmeldelser – noe de blant annet har gjort med Vitamix S30. Hvis du vil lese mer kan du klikke på denne linken.


Thekitchn.com 🇺🇸
Amerikanske Thekitchn.com har et vell av oppskrifter, tips, triks og guider når det kommer til alt innenfor kjøkkenverdenen. Deres misjon er å hjelpe alle med å leve et sunnere og lykkeligere liv med hjelp fra kjøkkenet. Thekitchn.com er et online matmagasin som hyller livet på kjøkkenet. Thekitchn.com har blant annet anmeldt blenderen Vitamix Pro 300. Du kan lese hele artikkelen her.


Toptenreviews.com 🇺🇸
Den amerikanske nettsiden Toptenreviews.com hjelper forbrukerne med å gjøre et bedre kjøp. De undersøker og tester mange forskjellige produkter hver eneste dag for å skrive de beste anmeldelsene. De har eksistert i mer enn 14 år og er en av de største og mest omfattende produktsidene på nettet. Det er mulig å finne tusenvis av anmeldelser og mye mer innenfor software, elektronikk, husholdningsapparater, datamaskiner med mer. Toptenreviews.com har blant annet anmeldt blenderen Vitamix TNC 5200. Vil du lese mer kan du klikke på denne linken.


Trustedreviews.com 🇬🇧 
Trustedreviews.com er en britisk nettside hvor forbrukere kan finne et vell av anmeldelser om diverse forbrukerelektronikk. Det er også mulig å lese artikler om blant annet datamaskiner, teknologi og mye mer. Nettsiden har for eksempel anmeldt blenderne Vitamix 750 Pro og Vitamix S30. Vil du lese mer kan du klikke her eller her.


Urbanvegan 🇺🇸
Den amerikanske nettsiden Urbanvegan er en side hvor man kan finne massevis av informasjon om den veganske livsstilen. Siden er laget for å hjelpe veganere med å ta bedre valg samt å lære hvordan man lever som veganer. Utover dette leverer siden også opplysninger om forskjellige produkter som de noen ganger tester og anmelder. De har blant annet anmeldt blenderen Vitamix TNC 5200. Vil du lese mer kan du klikke på denne linken.


Yourbestdigs.com 🇺🇸
Amerikanske Yourbestdigs.com er en nettside som gir forbrukerne som vil ha det beste av det beste dyptgående anmeldelser av produkter til hjemmet. De leverer tester og anmeldelser av mange forskjellige produkter slik at man kan ta den beste beslutningen ved kjøp av et nytt produkt. Yourbestdigs.com har blant annet anmeldt blenderen Vitamix S30. Du kan lese hele artikkelen på deres hjemmeside her.


Which.co.uk 🇬🇧
Which.co.uk er en britisk nettside som gjennomgår diverse tjenester og produkter for å hjelpe forbrukerne med å ta den beste kjøpsbeslutningen til sine behov. De tester et vell av forskjellige produkter – dette inkludere også blendere. De har blant annet testet og anmeldt Vitamix Pro 300. Vil du lese mer kan du klikke her.


Andre relevante tester

Utover denne testen av blendere fra Vitamix har Forbrukerliv også utarbeidet en rekke andre tester som kanskje kan være relevante for deg.

Hvis du er interessert i å lage smoothies og er på utkikk etter en blender som er designet spesielt til dette formålet bør du lese vår smoothie blender test. De smoothie-blenderne som er blitt inkludert i testen er vanligvis markant billigere enn de du kan finne i denne testen av blendere fra Vitamix.  Kvaliteten på de modellene du finner i testen av smoothie blendere kan ikke måle seg med kvaliteten på Vitamix sine blendere, men hvis du er på utkikk etter en billig løsning kan disse modellene være gode tilbud på en ny smoothie-blender.

Du kan også lese vår tradisjonelle blender test. I denne testen finner du en lang rekke ulike blendere som alle har fått skryt i forskjellige tester. De blenderne du finner her strekker seg helt fra testvinnere i de billigste prisklassene, til noen av de dyreste og beste modellene på markedet.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Be the first to leave a review.

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse