Tefal Snack Collection Test 2021 – Her er ekspertenes vurderinger

Senest opdateret den 0

Denne artikkelen handler om multiproduktet Tefal Snack Collection som best kan beskrives som en kombinert sandwichmaskin, bordgrill og vaffeljern.

Tefal Snack Collection har blitt vurdert og anmeldt av 6 forskjellige ekspertkilder, og artikkelen er bygget opp slik at vi gjennomgår produktets funksjoner og bruk før vi deretter gjennomgår én etter én og hører hva ekspertene mener.

Ekspertkildene inkluderer husholdningsinstituttet Goodhousekeeping.com, avisen Independent.co.uk, medie-universet Bbcgoodfood.com, samt mange andre anerkjente medier.

I tillegg til Tefal Snack Collection har vi også tatt med en rekke alternative testvinnende modeller som vi gjennomgår etter Tefal-modellen.

Dersom man ønsker å lese mer om testene og testkildene så finnes det linker til de undersøkelsene vi henviser til nederst i artikkelen.

Denne artikkelen inneholder:
🔸 Generell kunnskap og informasjon om Tefal Snack Collection
🔸 
Gjennomgang av hva hver av de 6 ekspertkildene mener om
🔸 Tefal Snack Collection
🔸 Gjennomgang av alternative modeller
🔸 
Gode oppskrifter til Tefal Snack Collection
🔸 Kunnskap om merket Tefal
🔸 Linker til eventuell videre lesning

Vennligst merk deg at Forbrukerliv ikke tester produktene selv, men heller samler resultatene fra upartiske tester slik at forbrukeren enkelt kan få en oversikt over de beste produktene på markedet.


Introduksjon av Tefal Snack Collection 

Tefal Snack Collection

Tefal Snack Collection er et multiprodukt som både kan fungere som sandwich-tilbereder, vaffeljern og bordgrill. Dette er mulig fordi det følger med flere forskjellige plater som man kan bytte mellom.

Produktet kommer i en klassisk toaster-form da det er avlangt og firkantet, noe som gjør det både praktisk å oppbevare og gir god plass til å tilberede mat.

Som standard kommer Tefal Snack Collection med 2 sett plater – ett sett til belgiske vafler og ett til toast/sandwich og bordgrill. I tillegg kan man kjøpe 10 sett plater dersom man ønsker mer allsidighet. De 10 settene inkluderer blant annet plater til smultringer, pannekaker og panini.

Smart non-stick

Tefal er kjent for sine non-stick kjøkkenprodukter som gjør at mat og matrester ikke så lett brennes eller setter seg fast. Tefal Snack Collections plater kommer også med dette belegget, og ettersom det enkelt kan tas ut så gjør dette at rengjøringen blir enda enklere.

For en skånsom rengjøring kan man vaske platene for hånd, men de kan også settes i oppvaskmaskinen. Apparatet er i det hele tatt veldig enkelt å ha med å gjøre, og det finnes blant annet en lysindikator som signaliserer når maskinen er klar til bruk. I tillegg finnes det en integrert oppbevaringsplass til ledningen.

Med oppskriftshefte

Tefal Snack Collection kommer med et oppskriftshefte til både vafler og sandwicher slik at man kan utnytte produktet mest mulig og enkelt komme i gang.

Dersom man kjøper flere plater i tillegg så følger det med oppskriftshefter til alle platene. Disse heftene gir brukeren mulighet til å lage både frokost, lunsj, kveldsmat og desserter. Slik kan alle måltidene tilberedes med Tefal Snack Collection.

Tefal Snack Collection – spesifikasjoner
Type: Multi-produkt
Merke: Tefal
Belegg: Non-stick
Antall plater: 2 sett
10 kan kjøpes i tillegg
Vekt: 4,3 kilo
Høyde: 28 centimeter
Bredde: 22,5 centimeter
Dybde: 11,4 centimeter
Med oppskriftshefte: Ja
Oppvarmingstid: 5 minutter
Avtakbare plater: Ja

Butik Pris

Annoncer

819,00 Les mer
819,00 Les mer
819,00 Les mer
819,00 Les mer

.
Her kan du se en presentasjonsvideo av Tefal Snack Collection. Videoen er produsert av Tefal: 


Dette sier ekspertene om Tefal Snack Collection 

I det følgende avsnittet vil vi gjennomgå det hver av de 6 ekspertkildene skriver i deres respektive anmeldelser av Tefal Snack Collection.

Vi går inn på både det de fremhever som positivt og negativt for å finne fram til fordeler og ulemper ved produktet.


Good Housekeeping Institute 

Good Housekeeping Institute
Vurdering: 83 av 100 poeng 

Goodhousekeeping.com er svært imponerte over Tefal Snack Collection og gir til sammen 83 av 100 poeng.

De forklarer at de er svært fornøyde med resultatet av både platene til vafler og til sandwicher, og faktisk er resultatet noe av det beste de har sett når det kommer til multiproduktene.

De fremhever at sandwichene ble jevnt og fint stekt, og at lukkemekanismen er så god at overflødig væske ikke rant ut.

Meget brukervennlig

Tefal Snack CollectionGoodhousekeeping.com roser i tillegg Tefal Snack Collection for å være utrolig brukervennlig og enkel å betjene, og de mener at det også er meget bra med en av- og på-knapp. At oppskriftsheftene som følger med har mange gode oppskrifter er også et pluss.

Ekspertene kommer imidlertid også med et par ulemper angående dette produktet, og dette går blant annet ut på at prisen er høy og at det blir svært varmt utenpå under bruk. I tillegg mener de at designet er litt klumpete.

Hvis du ønsker å lese mer om Goodhousekeeping.com sin anmeldelse av Tefal Snack Collection så kan du klikke på denne linken.


The Independent 

independent
Anbefalt som en av de 10 beste toastjernene på markedet 

Avisen Independent.co.uk har testet 10 forskjellige toastjern, og Tefal Snack Collection er en av dem. Denne modellen fremheves som å være svært bra og allsidig.

Ekspertene kommenterer at det er lurt at man kan lage trekantede sandwicher og hjerteformede vafler, og at dersom man ønsker flere former kan kjøpe flere forskjellige sett med ekstra plater.

Velfungerende non-stick belegg

Tefal Snack Collection får mye ros fra de britiske ekspertene: Blant annet nevnes det at produktet kommer med et svært velfungerende non-stick belegg, noe som gjør rengjøringen veldig lett. Det er også smart med en av- og på-knapp slik at man alltid kan se om apparatet er varmt eller ikke.

Independent.co.uk har imidlertid én klage vedrørende modellen, og den går på at man må passe på å ikke overfylle platene fordi man kan oppleve at det blir mye griseri.

Du kan lese mer om hele testen hos Independent.co.uk. 

Her kan du se en kort video om hvordan du kan bruke Tefal Snack Collection med bagel-platene. Videoen er produsert av Tefal: 


Bbcgoodfood.com 

bbcgoodfood logo
Vurdering: 4 av 5 stjerner 

Bbcgoodfood.com gir Tefal Snack Collection 4 av 5 stjerner fordi de mener at det her er snakk om en lovende og solid maskin som kan utføre arbeidsoppgavene til mange andre kjøkkenmaskiner.

Platene som følger med er pakket pent inn og vil ta seg godt ut på en hylle, men de tar en del plass og det følger også med et oppskriftshefte til hver av platene.

Riktignok er det ikke så mange oppskrifter i hvert hefte, men de inneholder faktisk noen gode startoppskrifter, mener ekspertene.

Rask oppvarming

Tefal-Snack-CollectionBbcgoodfood.com fremhever i tillegg at Tefal Snack Collection varmes raskt opp (på under 5 minutter) – det er også smart med den grønne indikatorlampen.

Ekspertene har prøvd ut begge settene med plater, og etter 4 minutter var sandwichene fint brune og fikk en sprø overflate. Vaflene ble også gjennomstekt med en jevn, brun farge og fikk en sprø overflate – det tok kun 3 minutter å lage de.

Imidlertid kan det være litt vanskelig å finne balansen, så man må regne med å prøve seg fram et par ganger for å få det beste resultatet.

Hvis du ønsker å lese mer kan du klikke her.


Guinnessnasilemak.com 

Guinnessnasilemak logo
God anmeldelse 

Bloggen Guinnessnasilemak.com gir Tefal Snack Collection en god anmeldelse og fremhever at dersom man er snack-elsker så vil dette produktet gjøre livet mye enklere.

Ifølge bloggen gir Tefal Snack Collection nemlig hjemme-kokken mulighet til å eksperimentere og tilberede mange typer småmåltider med ett og samme produkt. Det går raskt og modellen klarer seg stort sett helt selv.

Perfekte pannekaker

Guinnessnasilemak.com har blant annet prøvd ut platene til pannekaker, og her nevner de at pannekakene tilberedes raskt, får en flott overflate og en jevn gylden farge.

Platene til sandwicher ble også testet av Guinnessnasilemak.com, og de fremhever at de hjemmelagde sandwichene blir like gode som de man får kjøpt i dyre sandwich-barer.

I tillegg til dette merker de seg at sandwich-platene kan brukes til mer enn bare å tilberede sandwicher – man kan også grille biff, kylling, fisk eller grønnsaker på dem. Derfor får man mye for pengene, ifølge bloggen.

Du kan lese hele testen her på bloggen.

Her kan du se en kort video om hvordan man kan lage små innebakte pizza. Videoen er produsert av Tefal:


Idealhome.co.uk 

Ideal home logo
Vurdering: 4 av 5 stjerner 

Idealhome.co.uk gir Tefal Snack Collection en toppkarakter på 4 av 5 stjerner i en test der ekspertene har testet 7 forskjellige vaffeljern.

De nevner at maskinen kan virke dyr ved første øyekast, men når man kommer i gang med å bruke den så finner man ut at man faktisk får ganske mye for pengene.

Gode vafler og mange valgmuligheter

Idealhome.co.uk fremhever mange aspekter ved Tefal Snack Collection: Blant annet er de svært fornøyde med at den er designet til mer enn bare vafler da muligheten til å kjøpe ekstra plater gjør den svært allsidig. Det er også smart at platene er avtakbare, kommer med non-stick belegg og kan tåle maskinoppvask.

Ekspertene roser også produktet for at det er enkelt i bruk og at resultatet blir veldig godt – jevnt stekte vafler med en flott gylden overflate.

Dersom du ønsker å lese mer om ekspertenes anmeldelse av Tefal Snack Collection så kan du se nærmere på dette hos Idealhome.co.uk.


Expertreviews.co.uk 

Expertreviews.com
Anbefalt som en fremragende og plassbesparende modell

Expertreviews.co.uk har testet en rekke forskjellige vaffeljern der Tefal Snack Collection er inkludert. Her fremhever de blant annet at denne modellen er best i test når det gjelder multifunksjonalitet.

Expertreviews.co.uk skriver nemlig at dersom man leter etter et vaffeljern som i tillegg kan brukes til flere formål, så vil Tefal Snack Collection være det beste valget da modellen kommer med utskiftbare plater.

Belgiske vafler på 8 minutter

Ekspertene kommenterer at det følger med 2 sett plater som standard – til vafler og sandwich, og de er svært velfungerende. Det er blant annet mulig å raskt kunne tilberede vafler, og det nevnes også at det kun tar 8 minutter å få nystekte belgiske vafler.

Expertreviews.co.uk konstaterer også at produktet gir en meget enkel tilbereding av lette måltider og at rengjøringen er veldig enkel. Som en bonus gjør den andre kjøkkenmaskiner overflødige, så her er det snakk om et vaskeekte multi-produkt.

Les hele testen av Tefal Snack Collection hos Expertreviews.co.uk.


Oppsummerende konklusjon 

Tefal Snack Collection De 6 ekspertkildene er svært fornøyde med Tefal Snack Collection – alle nevner stort sett bare positive ting, og det fremheves flere ganger at produktet er et smart multi-apparat.

Maskinen kommer med 2 sett plater som standard, men det kan kjøpes flere ekstraplater som kan brukes til mange ulike formål – dette gjør at flere andre kjøkkenmaskiner blir overflødige.

Ekspertene nevner også at Tefal Snack Collection er svært god til å tilberede både sandwich og vafler, for de blir jevnt stekt og får en god og sprø overflate.

De fremhever også det smarte non-stick belegget da det gjør rengjøringen mye enklere.


Alternative modeller 

Overfor har vi gjennomgått Tefal Snack Collection. I dette avsnittet ser vi nærmere på alternative produkter, bare i mindre omfang.


OBH Nordica Easy Grill 7104 

✅ Testvinner hos det danske forbrukerrådet Tænk

.
OBH Nordica Easy Grill 7104

Butik Pris

Annoncer

confidentliving.no 668,00 Les mer
632,00 Les mer

.
OBH Nordica Easy Grill 7104 er blitt inkludert i en stor test av bordgriller utført av det danske forbrukerrådet Tænk.

Her har de danske ekspertene testet en rekke forskjellige griller for å finne ut av hvor gode de er på ytelse, funksjonalitet, brukervennlighet og rengjøring.

OBH Nordica Easy Grill 7104 imponerer Tænk veldig, og derfor utnevnes denne modellen til testvinner.

Enkel og solid bordgrill til mange formål

OBH Nordica Easy Grill 7104 kommer i et smart og enkelt design med en firkantet form som gjør oppbevaringen veldig enkel. Her er det snakk om en bordgrill i børstet, rustfritt stål som er svært robust og har lang levetid.

Denne maskinen er skapt til å gjøre det mulig å grille i både vinter og regnvær fordi den fungerer som en vanlig grill – bare at den er plassert innendørs på kjøkkenbenken.

Grillen er designet til å kunne tilberede flere typer matvarer som biff, kylling, fisk, sandwicher og grønnsaker.

Justerbar temperatur og non-stick belegg

OBH Nordica Easy Grill 7104 styres på fronten med en skruknapp, og det er mulig å justere temperaturen etter behov og type matvarer som skal tilberedes. Her finnes det også en kontrollampe som sørger for å øke oversikten, og den signaliserer når grillen er klar til bruk.

I tillegg er grillplatene belagt med et non-stick belegg som gjør at maten ikke brenner seg fast. Non-stick belegget gjør også at rengjøringen etter grilling blir mye enklere da matrester ikke setter seg så godt fast som ellers.

Testvinner ifølge ekspertene

OBH Nordica Easy Grill 7104 vil være et godt valg hvis man leter etter en solid og prisvennlig bordgrill. Derfor er grillen også tilsvarende enkel, men man skal være oppmerksom på at grillplatene ikke kan tas av – noe som kan gjøre rengjøringen litt vanskeligere.

Apparatet er i tillegg blitt testet av de danske ekspertene fra forbrukerrådet Tænk, og her utnevnes modellen til testvinner. Ettersom det her er snakk om en betalt test så må man kjøpe seg tilgang for å finne ut om hvorfor nettopp denne modellen mottar førsteplassen.

Du kan finne link til Tænk sin test nederst i denne artikkelen.

Spesifikasjoner ved OBH Nordica Easy Grill 7104
🔴 Type: Bordgrill
🔴 Merke: OBH
🔴 Belegg: Non-stick
🔴 Antall plater: 1 sett
🔴 Vekt: 3,55 kilo
🔴 Høyde: 12 centimeter
🔴 Bredde: 34 centimeter
🔴 Dybde: 39 centimeter
🔴 Oppskriftshefte: Nei
🔴 Avtakbare grillplater: Nei

Utvalgte fordeler med OBH Nordica Easy Grill 7104
Prisvennlig bordgrill
Enkel betjening
Justerbar temperatur
Med non-stick belegg
Kan brukes til både kjøtt, fisk, sandwicher og grønnsaker


Oppskrifter til Tefal Snack Collection 

Her har vi samlet et par oppskrifter som man kan lage med sin Tefal Snack Collection.


Klassiske vafler 

vaflerIngredienser:
5 desiliter mel
1 ts salt
4 ts bakepulver
2 ss sukker
2 egg
3 ½ desiliter varm melk
1 desiliter smeltet smør
1 ts vaniljesukker 

Slik gjør du:
1. Bland mel, salt, bakepulver og sukker sammen i en bolle.

2. Varm Tefal Snack Collection opp til ønsket temperatur.

3. Ta en ny bolle og pisk eggene. Tilsett melk, smør og vaniljesukker.

4. Hell egg/melkeblandingen over i den andre bollen med de tørre ingrediensene. Bland sammen.

5. Hell deigen på Tefal Snack Collection og stek vaflene til de er gyllne.

6. Server med det samme.

Les hele oppskriften her.


Sandwich med tunfisk, tomat og chorizo 

Sandwich med tunfisk, tomat og chorizo Ingredienser:
200 gram tunfisk
2 tomater
50 gram chorizo
1 desiliter fløte
½ bunt purreløk
4 skiver brød
Salt
Pepper 

Slik gjør du:
1. Hell vann/olje av tunfisken.

2. Fjern stilker fra tomatene.

3. Skjær tomater og chorizo i firkantede stykker.

4. Hakk purreløk.

5. Varm opp Tefal Snack Collection.

6. Hell tunfisk, tomater, chorizo, purreløk og fløte i en bolle. Tilsett salt og pepper, og bland det sammen.

7. Smør blandingen utover brødskivene og legg de sammen til 2 sandwicher.

8. Tilbered dem i maskinen i cirka 5 minutter.

Les hele oppskriften her.


Ostekake-vafler 

Ostekake-vaflerIngredienser:
200 gram mel
1 ts gjær
30 gram sukker
2 egg
150 gram cottage cheese
1 desiliter skummet melk
En klype salt 

Slik gjør du:
1. Bland mel, gjær, sukker, salt og egg sammen.

2. Tilsett gradvis cottage cheese og melk.

3. Bland til deigen er myk.

4. Stek vaflene i Tefal Snack Collection.

5. Smør vaflene med resten av cottage cheesen og server.

Les hele oppskriften her.


Croque Monsieur 

Croque MonsieurIngredienser:
8 skiver brød
70 gram Gruyèreost
2 skiver skinke
Smør
Pepper 

Slik gjør du:
1. Smør yttersidene av brødskivene med smør.

2. Skjær osten i tynne skiver og plasser på den ene halvdelen av to skiver brød.

3. Plasser en halv skinkeskive på toppen og strø over pepper.

4. Legg resten av osten oppå og plasser de resterende brødskivene øverst som lokk.

5. Tilberedes i 5 minutter i Tefal Snack Collection.

Les hele oppskriften her.


Historien om Tefal 

tefal logo
Tefal er en fransk produsent av kjøkkenprodukter som eies av SEB Gruppen med en lang historie. Tefal så nemlig dagens lys allerede så tidlig som i 1956, og ble grunnlagt av franskmannen Marc Gregoire. Tefal har hovedsete i Haute-Savoie i Frankrike.

Non-stick belegg

Ideen til virksomheten kom fra Gregoire og hans kone da hun ba ham kle pannene og grytene hennes med teflon slik han før gjorde når han impregnere fiskeutstyret sitt.  Resultatet var så godt at ideen til Tefal som fabrikant oppsto, og slik ble Tefal den første produsenten av non-stick kjøkkenutstyr.

Sammenslåing av teflon og aluminium

Navnet Tefal er en sammenslåing av ordene «Teflon» og «Aluminium», og Tefal er mest kjent for å produsere kjøkkenprodukter som kommer med et non-stick belegg.

Det betyr at belegget på for eksempel panner, gryter, griller og vaffeljern er laget slik at maten ikke så lett brenner eller setter seg fast. Det gjør også rengjøringen enklere.

Tefal er også kjent for å lage tilberedings-produkter til kjøkkenet som tilbereder maten på en mye sunnere måte – som for eksempel frityrgryter til pommes frites hvor det brukes mye mindre olje.

I tillegg til kjøkkenprodukter fremstiller Tefal også strykejern og steamere til skånsom behandling og stryking av tekstiler.


FAQ – Ofte stilte spørsmål

🤩 Hvem har testet Tefal Snack Collection?

Good Housekeeping Institute, The Independent, Bbcgoodfood.com, Guinnessnasilemak.com, Idealhome.co.uk og Expertreviews.co.uk.

🤓 Hvordan er Tefal Snack Collection blitt testet?

Tefal Snack Collection er i hovedsak blitt testet ut ifra grillresultat på vafler og sandwicher, samt brukervennlighet. I tillegg er det også sett på konstruksjonskvalitet, energiforbruk og sikkerhet.

🤔 Hva bør jeg legge merke til?

Det er anbefalt at du ser etter en modell der du selv kan justere grillens temperatur. Det er også en god idé å velge en modell med non-stick-belegg og avtakbare grillplater da dette gjør rengjøringen mye enklere.


Tefal Snack Collection – brukte kilder og linker 

Bbcgoodfood.com 🇬🇧
Bbcgoodfood.com er det britiske medieuniverset BBC sin plattform for mat og gastronomi. Her har de britiske ekspertene testet Tefal Snack Collection, og hele anmeldelsen kan du lese hos Bbcgoodfood.com.

Det danske forbrukerrådet Tænk 🇩🇰
Forbrukerrådet Tænk arbeider med alle tenkelige aspekter av det danske forbrukerlivet, og det inkluderer grundige tester av forskjellige forbrukerprodukter fra et bredt spekter. I denne omgangen er det snakk om en test av bordgriller. Ønsker du å lese mer om testen kan du klikke på denne linken.

Legg imidlertid merke til at full tilgang til testens spesifikke resultater krever abonnement. Hvis man kun ønsker å se resultatet av én enkelt test kan må kjøpe seg tilgang til testene enkeltvis.

Expertreviews.co.uk 🇬🇧
Expertreviews.co.uk er en britisk test-nettside som hovedsakelig tester elektroniske produkter som den vanlige forbrukeren har behov for i hjemmet.

Det er hovedfokus på TV, datamaskiner og mobiltelefoner i tillegg til kjøkkenprodukter. Her har Expertreviews.co.uk foretatt en test av de beste vaffeljernene hvor modellen Tefal Snack Collection er blitt inkludert. Ønsker du å lese mer om testen, kan du finne den hos Expertreviews.co.uk.

Goodhousekeeping.com 🇬🇧
Hos britiske Good Housekeeping Institute kan man som forbruker finne både kunnskap, informasjon og vurderinger av ulike hus-, hjem- og hageprodukter.

Goodhousekeeping.com foretar jevnlig nye tester og vurderer produkter ut ifra blant annet funksjonalitet, brukervennlighet, miljøvennlighet og pris. Her har de britiske ekspertene testet én av produktene: Ønsker du å lese mer om testen av Tefal Snack Collection kan du klikke på denne linken.

Guinnessnasilemak.com 🇮🇪
Guinnessnasilemak.com er en privat irsk blogg som handler om bloggerens reise- og matunivers. Her er Tefal Snack Collection blitt testet og vurdert, og hele anmeldelsen kan leses på bloggen hos Guinnessnasilemak.com.

Idealhome.co.uk 🇬🇧
Idealhome.co.uk er en nettside som fokuserer på interiør og produkter til hjemmet. Her er Tefal Snack Collection blitt testet og vurdert. Du kan lese hele testen hos Idealhome.co.uk.

Independent.co.uk 🇬🇧
The Independent er en britisk avis som er en av landets største. Avisen behandler et bredt spekter av nyheter fra inn- og utland, politikk, sport og kultur – men det er også plass til det kulinariske og forbrukerprodukter. The Independent har her testet 10 forskjellige toastjern i en test der Tefal Snack Collection er blitt inkludert. Les hele testen hos Independent.co.uk.

Testberichte.de 🇩🇪
Testberichte.de er en tysk nettside som har som formål å samle resultater fra forskjellige tester og forbrukeranmeldelser, og deretter analyserer de resultatene. Testberichte.de skriver sine egne ekspertvurderinger og gir en samlet vurdering. Her gjelder det en test av TriStar GR-2849. Les hele testen hos Testberichte.de.


Alternative tester og artikler

Dersom du enda ikke er overbevist om at Tefal Snack Collection er det rette valget for deg så har vi her hos Forbrukerliv en rekke andre artikler som kan være relevante.

Er du på utkikk etter et praktisk grillapparat så kan du lese vår generelle test om elektriske grill.

Her finner du en oversikt over markedets beste anmeldte modeller samt en prissammenligning slik at du raskt og enkelt kan finne den forhandleren som har modellen til best pris.

Du kan også lese vår artikkel med spesielt fokus på grill-modeller fra Tefal Optigrill serien.

Er du på utkikk etter et apparat som er spesielt velegnet til å lage sandwicher så kan du lese vår toastjern test. Begge inneholder testvinnende modeller og deilige sandwichoppskrifter.

I forlengelsen av våre grill-relaterte artikler kan du også lese vår brødrister test. I denne testen finner du en oversikt over markedets beste anmeldte modeller.

Les også vår vaffeljern test. Her finner du en oversikt over ekspertenes favoritter samt en prissammenligning slik at du enkelt kan finne ditt nye vaffeljern til best mulig pris.

Helt til slutt vil vi fremheve vår bakemaskin test. Er du glad i å lage hjemmebakt brød, men ønsker å spare både tid og opprydning, kan en bakemaskin kanskje være noe for deg.