Håndmikser Test – Finn de beste håndmikserne her

Sist oppdatert Artikkelen er en annonse 0

Best i Test: Ømme håndledd og lang tid brukt på pisking er for lengst forbi. Du finner en håndmikser i de fleste hjem, og den er uunnværlig uansett om du er en ivrig baker eller bare må piske egg til matlagingen. En god håndmikser kan fort bli et velbrukt verktøy på kjøkkenet og kan både brukes til å piske, mikse og kna.

I denne artikkelen finner du en gjennomgang av de beste håndmikserne på markedet, hvor vi hjelper deg å finne akkurat den varianten som best passer dine behov og ønsker. Ønsker du å lese mer, gir vi deg en liste over linker til testene vi refererer til nederst i denne artikkelen.

Denne håndmikser testoversikten inneholder: 

🔸 Oversikt over de beste håndmikserne
🔸 3 gode oppskrifter til din håndmikser
🔸 Hvilke merker som er best på markedet
🔸 Gjennomgang av alle testene vi har undersøkt, inkludert linker originale kilder

Merk at Forbrukerliv.no ikke tester produkter selv, men samler resultater fra uavhengige tester, slik at du enkelt kan få oversikt over de beste produktene på markedet.


Bosch MFQ4020

Testvinner hos svenske Råd & Rön 
Testvinner hos det danske forbrukerrådet Tænk

Bosch MFQ4020

.
Både det danske og svenske forbrukerrådet har kåret denne modellen til testvinner i sine individuelle tester av håndmiksere. Bosch MFQ4020 ble testet mot mange dyrere modeller, men det vises også at en håndmikser i den nedre enden av prisskalaen enkelt kan levere en solid og overbevisende prestasjon. Maskinen fra Bosch er solid og svært brukervennlig, og trenger du en allround-modell er denne håndmikseren en sikker vinner.

Spesielt egnet for elting og pisking

Spesielt fremheves modellens evne til å håndtere tyngre masser som bakverk. Det danske forbrukerrådet Tænk fremhever spesielt maskinens evner innen elting av deigen, da tyngre deiger som hvetedeig kan ha en klebrig og tung tekstur. Bosch MFQ4020 imponerer og elter deigen jevnt. Til tross for at den kraftige motoren har fått toppkarakter i deigelting, fremhever Råd & Rön at maskinen også er god til å piske lettere blandinger.

Fleksibel arbeidsflyt og enkel betjening

Det er intervaller fra 0-5 i hastighetsnivåer, noe som gir gode muligheter til å tilpasse både pisking og elting. De lave hastighetene er bra for sarte masser og elting av deig, mens du godt kan skru opp hastigheten når du pisker blandinger, smør og sukker.

Det er også tatt hensyn til fleksibiliteten, for med en ledning på 141 cm kan man enkelt bevege seg rundt på kjøkkenet uten å strekke ledningen eller stoppe arbeidet. Enkel håndtering er stikkord for denne modellen, som har en vekt på mindre enn 1 kilo. Støynivået ligger også nederst på skalaen.

Både Tænk og Råd & Rön er imponert over Bosch MFQ4020 og plasserer den på førsteplass foran dyrere konkurrenter. Det generelle kvalitetsinntrykket er veldig bra, og utseendet er klassisk i nøytrale farger med runde kanter – som enkelt passer inn i ethvert hjem.

Utvalgte fordeler ved Bosch MFQ4020:
Prisvennlig modell
God til elting
Pisker krem og kakedeig lett og luftig
God kvalitet


Bosch MFQ3030

Toppscorer hos det danske forbrukerrådet Tænk
God anmeldelse hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön
88 av 100 poeng hos det britiske magasinet Good Housekeeping Institute

Bosch MFQ3030

.
Bosch MFQ3030 er blitt testet og anmeldt av tre ekspertkilder som inkluderer Forbrukerrådet Tænk, Råd & Rön samt Good Housekeeping Institute. Alle eksperter er imponerte over håndmikseren som de har gitt mye ros med på veien.

Dette har de blant annet gjort fordi de er fornøyde med modellens kompakte design og gode resultater. Til gjengjeld er ekspertene mindre imponerte over at Bosch MFQ3030 ikke er så god til å piske eggehviter.

God til de fleste piskeoppgaver, ifølge ekspertene

Ifølge ekspertene fra Good Housekeeping Institute er Bosch MFQ3030 en utmerket håndmikser som kan klare de fleste piskeoppgaver på et kjøkken. Ekspertene skriver for eksempel at Bosch MFQ3030 «skårer svært høyt på nesten alle tester» unntatt når det kommer til å piske eggehviter.

De britiske ekspertene fremhever i tillegg at Bosch MFQ3030 har et flott og kompakt design samt at de elsker de delene som følger med. Dette gjør det mulig å bruke håndmikseren til et vell av forskjellige piskeoppgaver. Ekspertene merker seg også at tilbehørsdelene tåler å vaskes i oppvaskmaskin.

Kraftig håndmikser med flere hastigheter

Med Bosch MFQ3030 får man en håndmikser med en kraftig motor som har en motoreffekt på 350 Watt. Det vil si at modellen kan klare de fleste oppgaver uansett hva man ønsker å piske på kjøkkenet.

I tillegg er Bosch MFQ3030 utstyrt med fire forskjellige hastigheter samt en turbo-funksjon. Dermed kan man velge den hastigheten som passer best til de ingrediensene som skal piskes i forhold til den oppskriften det gjelder. Med turbo-funksjonen er det også mulig å øke effekten.

Enkel håndtering

Bosch MFQ3030 er en håndmikser som er enkel å håndtere for alle. Håndmikseren veier nemlig ikke så mye, så derfor er det mindre slitsomt for hånden og håndleddet å arbeide med denne modellen.

Ved kjøp av Bosch MFQ3030 følger det med forskjellige former for tilbehør som visp og deigkrok. Alle tilbehørsdelene er laget av rustfritt stål så de er slitesterke og kan vare i mange år fremover.

Dersom man skal skifte tilbehør kan man benytte seg av avmonteringsknappen. Denne knappen frigjør tilbehøret med bare et enkelt trykk slik at det er raskt og enkelt å skifte tilbehøret når det er behov for det.

Fordeler ved Bosch MFQ3030:
Avmonteringsknapp til tilbehøret
Tilbehør laget av rustfritt stål
Flere hastigheter
Kraftig motor
Turbofunksjon


Dualit Hand Mixer

4.5 av 5 stjerner hos det britiske magasinet BBCgoodfood.com
4 av 5 stjerner hos det britiske testmagasinet Trustedreviews.com
85 av 100 poeng hos det britiske magasinet Good Housekeeping Institute
Anbefalt av den britiske avisen The Independent
God anmeldelse hos det danske forbrukerrådet Tænk
God anmeldelse hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön

Dualit Hand Mixer

.
Dualit Hand Mixer er blitt testet og anmeldt av seks forskjellige ekspertkilder som inkluderer BBCgoodfood.com, Trustedreviews.com, Good Housekeeping Institute, The Independent, Forbrukerrådet Tænk og Råd & Rön.

Alle ekspertkildene er fornøyde med håndmikseren som de har gitt en god anmeldelse. Dette har de blant annet gjort på grunn av modellens attraktive design og ergonomiske håndtering. Til gjengjeld er flere eksperter mindre fornøyde med at Dualit Hand Mixer er litt tung i bruk.

Utfører alle piskeoppgaver svært godt, ifølge ekspertene 

Ifølge ekspertene er Dualit Hand Mixer en god håndmikser som klarer de fleste piskeoppgaver svært godt. For eksempel skriver ekspertene fra Good Housekeeping Institute at håndmikseren «utfører alle piske- og blandeoppgaver svært godt nærmest uansett ingredienser».

Dette er ekspertene fra Trustedreviews.com enige i og fremhever i tillegg at Dualit Hand Mixer kommer med flere hastigheter og et ergonomisk grep. Imidlertid mener de at modellen er litt tung å arbeide med, så dette er noe man bør være oppmerksom på.

Ekspertene fra BBCgoodfood.com og The Independent har også testet Dualit Hand Mixer. De merker seg spesielt at håndmikseren er laget i et attraktivt design, er enkel å oppbevare samt at den har en kraftig motor.

Kraftig håndmikser til flere kjøkkenoppgaver

Dualit Hand Mixer kan brukes til et vell av piskeoppgaver på kjøkkenet takket være modellens kraftige motor på 400 Watt. Man kan dermed bruke håndmikseren til både å piske eggehviter, elte en deig eller lignende.

I tillegg kommer Dualit Hand Mixer med fire forskjellige hastigheter som kan justeres på håndtaket på selve mikseren. Dette gjør det mulig å bruke akkurat den hastigheten som er best egnet til de spesifikke ingrediensene.

Håndmikseren har dessuten et solid og robust håndtak som gjør at modellen er enkel å håndtere under bruk.

Ved oppbevaring av Dualit Hand Mixer kan man plassere ledningen i selve ledningsoppbevaringen slik at det er lett å plassere håndmikseren i et kjøkkenskap, i en kjøkkenskuff eller lignende.

God vektfordeling

I tillegg til det solide håndtaket har Dualit Hand Mixer en god vektfordeling slik at den ikke føles for tung å arbeide med i hånden. Ved kjøp av modellen følger det i tillegg med både en vanlig ballongvisp, deigkrok og flatvisper. På denne måten kan man bruke det tilbehøret som passer best til den gjeldende oppgaven.

Sist, men ikke minst kan man få skiftet ut alle enkle deler dersom de går i stykker da Dualit har fokus på miljøvennlige produkter.

Fordeler ved Dualit Hand Mixer:
Fire hastigheter
God vektfordeling
Flere tilbehørsdeler følger med
Kraftig motor på 400 Watt
Ledningsoppbevaring


Electrolux EHM6300

God anmeldelse hos det danske forbrukerrådet Tænk
God anmeldelse hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön

Electrolux EHM6300

.
Både det danske forbrukerrådet Tænk og den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön har testet og anmeldt Electrolux EHM6300 og begge har gitt den en god anmeldelse.

Dette har de blant annet gjort fordi de er imponerte over håndmikserens kvalitet, støynivå og brukervennlighet. Imidlertid er de mindre fornøyde med yteevnen til modellen når det kommer til å piske eggehviter.

Støysvak og kraftig håndmikser 

Med Electrolux EHM6300 får man en støysvak og kraftig håndmikser som gir et utmerket resultat med de fleste ingredienser.

Håndmikseren er utstyrt med en praktisk Silence-teknologi som sørger for at modellen ikke bråker så mye når den er i bruk. Dermed kan man piske forskjellige matvarer samtidig som man har en samtale i samme rom.

Selve motoren har en effekt på hele 500 Watt, så man er sikret en kraftig håndmikser som kan klare de fleste typer av piskeoppgaver på kjøkkenet. På denne måten kan man piske alt ifra pannekakerøre til eggehviter, kremfløte eller noe helt annet.

Trinnløs hastighetsregulering

Electrolux EHM6300 er utstyrt med en trinnløs hastighetsregulering som gjør det enkelt å justere og stille inn den nøyaktige hastigheten til de ulike oppgavene.

Samtidig har Electrolux EHM6300 en turbo-funksjon. Denne funksjonen kan brukes når man har behov for å øke hastigheten. Turbofunksjonen må bare holdes inne og deretter øker effekten med en gang.

Alle løse deler på maskinen tåler å vaskes i oppvaskmaskin så man behøver ikke å rengjøre dem under springen etter bruk.

Soft touch-håndtak

Ved kjøp av Electrolux EHM6300 følger det med deigkroker og to typer forskjellige visper slik at man kan velge det tilbehøret som passer best til formålet.

I tillegg kommer Electrolux EHM6300 med et soft touch-håndtak som er utformet på en måte som gjør det enklere å holde i det. Dette gir nemlig et bedre og et fastere grep slik at håndmikseren er enkel å arbeide med.

Sist, men ikke minst har Electrolux EHM6300 en praktisk oppbevaring til ledningen slik at man kan oppbevare håndmikseren uten at ledningen krøller seg sammen.

Fordeler ved Electrolux EHM6300:
Soft touch-håndtak
Turbo-funksjon
Trinnløs hastighetsregulering
Motoreffekt på 500 Watt
Silence-teknologi


Bosch MFQ40301

Toppscorer hos svenske Råd & Rön
Toppscorer hos det danske forbrukerrådet Tænk

Bosch MFQ40301

.
Bosch har en sterk posisjon innen håndmiksere, og dette gjelder også modellen Bosch MFQ40301 som oppnår toppkarakterer både hos det danske forbrukerrådet Tænk og det svenske forbrukerrådet Råd & Rön. Den flotte plasseringen i testen viser at Bosch står for kvalitet, pålitelighet og enkel håndtering.

Sterk maskin til bakverk

Maskinen er robust, svært enkel å bruke og har mange bruksområder på kjøkkenet. Skal mikseren brukes til bakverk og dermed elte både tunge gjærdeiger og mer flytende kakedeiger, fungerer Bosch MFQ40301 optimalt. Den er sterk på begge områdene og er god til å lage en myk, gjennomarbeidet masse som er lett å arbeide med. Det svenske forbrukerrådet Råd & Rön fremhever spesielt modellens evner innen elting av deig.

Maskinen er sterk og har god kraft til å takle det tunge arbeidet, men fungerer også godt med lettere materialer som bare trenger å bli pisket. Bruk med fordel høye hastigheter når du pisker lette materialer hvor det må innarbeides luft, slik at massen ikke klapper sammen. Modellens «FineCreamer»-visp med små innebygde kuler sørger for mer volum og luft, noe som gir en mer luftig blanding.

Fokus på komfort og kvalitet

I denne modellen har Bosch satt stort fokus på komfort. Her er det er lagt arbeid i å gi brukeren et godt stykke verktøy som gjør kjøkkenarbeidet så enkelt som mulig. Støynivået er svært lavt, motorens styrke er sterk (noe som gjør den spesielt bra for tunge deiger), og den lange ledningen (142 cm) gir forbrukeren et godt kjøkkenverktøy. Som et pluss er maskinen enkel å rengjøre. Dette er et solid kvalitetsprodukt, og utseendet er så nøytralt og klassisk at det passer inn i enhver stil.

Utvalgte fordeler ved Bosch MFQ403011:
Robust maskin
Veldig bra til bakverk
Lavt støynivå
Skapt for å gjøre arbeidet enklere på kjøkkenet


Bosch MFQ4030

Toppscorer hos svenske Råd & Rön

Bosch MFQ4030

.
Bosch MFQ4030 er enda en solid merkevare blant Bosch sine håndmiksere. Modellen fungerer godt som en allrounder og ligger i den mellomste prisklassen, men for pengene får du en sterk og stabil kvalitetsmaskin. Det svenske forbrukerrådet Råd & Rön gir modellen toppkarakter i en test, der en rekke gode håndmiksere er testet og sammenlignet.

God til kake og brød

Bosch MFQ4030 utfører alle testenes bake- og matlagingsoppgaver godt, men det er særlig i sammenheng med pisking av kremer og elting av deig at modellen utmerker seg. Hvis du skal piske krem til kaken, sørger Bosch MFQ4030 for å gi deg en myk, glatt og luftig krem som gir kaken din et løft. Pisk på høyere hastighet for mer luft og letthet. Modellens «FineCreamer»-visp med små innebygde kuler sørger for mer volum og luft i blandingen.

Skal det bakes litt tyngre, flytende kaker eller brød, så klarer modellen disse oppgavene utmerket. Den har et hastighetsnivå fra 0-5, og bruk gjerne de lave hastighetene til tyngre blandinger. Her gjøres alt arbeidet med kraftig motor, og samtidig er maskinen lett å håndtere fordi den veier under 1 kilo.

Klassiske og komfortabel

Denne modellen fra Bosch får generelt mye ros fra eksperter til å være en håndmikser i veldig god kvalitet, og maskinen er veldig robust og lett å betjene. Det er tatt hensyn til at ikke alle elsker prosessen med å lage mat eller bake kake, for det er mye komfort rettet mot brukeren. Modellen er svært støysvak, lett å rengjøre og kan lett håndtere selv vanskelige konsistenser. Hvis du ikke er vant til å bruke en håndmikser, medfølger en detaljert brukerguide slik at også en nybegynner kan oppnå gode resultater på kjøkkenet. Hastighetsnivåene rangeres fra 0-5, så du kan være sikker på at det er en hastighet som passer til det du kokkelerer.

Utvalgte fordeler ved Bosch MFQ4030:
Enkel å betjene
Godt til å elte tunge deiger
Pisker krem og fløte god og luftig
Fokus på brukerkomfort


KitchenAid Håndmikser

Toppscorer hos svenske Råd & Rön
✅ Toppscorer hos det danske forbrukerrådet Tænk
✅ Toppscorer hos norske Klikk.no

KitchenAid Haandmixer

.
Hvis du leter etter en håndmikser som er veldig god på bakverk, er KitchenAid håndmikser et godt valg. Håndmikseren er toppscorer hos både det danske og svenske forbrukerrådet – og nettstedet klikk.no fremhever spesielt god kontroll med eltingen.

Fantastisk til kakedeig

KitchenAid-håndmikseren er et veldig godt kvalitetsprodukt hvor det er lagt vekt på detaljene. Det myke grepet sikrer god stabilitet, og hele 9 forskjellige hastigheter sikrer at du oppnår ønsket resultat. Det danske forbrukerrådet Tænk understreker spesielt modellens evne til å bearbeide kakedeig. Bruker du en av medium-hastighetene får du en kremaktig, myk og lett kakemasse som kan helles rett i formen. Håndmikseren fra KitchenAid pisker også fyldig og fløyelsaktig krem, men her kan du dra nytte av høyere hastigheter.

Stor kontroll og fleksibilitet

Denne håndmikseren tar lite plass og det er satt stort fokus på brukervennlighet. Den inkluderer flere forskjellige visper og eltekroker, egnet for alle formål. Ledningen er lang (156 cm) og har en dreibar snor som gir større fleksibilitet.

I tillegg til 9 hastigheter finnes også funksjonen «soft start», som sikrer at innholdet i bollen ikke ender opp på gulvet eller ødelegges. Det gir også en mye bedre kontroll over arbeidet og sikrer bedre oversikt over prosessen. Mikseren er i den tyngre enden av skalaen med en vekt på litt over 1 kg, men vekten gjør bare at maskinen ligger bedre i hånden. Det er også en digital LED-skjerm samt en ekstra visp inkludert. KitchenAid håndmikser vil pynte opp ethvert kjøkkenbord med sitt unike og stilige design i tillegg til herlige farger.

Utvalgte fordeler ved KitchenAid håndmikser:
9 hastigheter gir bedre bruksmuligheter
Soft start sikrer økt kontroll
Fleksibel håndmikser
Veldig god til bakverk


Bosch MFQ40302

✅ Testvinner hos den svenske avisen Eskilstuna-Kuriren
✅ Testvinner hos Aftenposten.no
✅ Testvinner hos den svenske ukeavisen Icakuriren

Bosch MFQ40302

.
Denne håndmikseren fra Bosch er i forkant på alle fronter. Den er kåret som testvinner både i de svenske avisene Eskilstuna-Kuriren og Icakuriren, samt hos Aftenposten.no. Det er spesielt på brukervennlighet, hurtighet og hastigheter at Bosch MFQ40302 utmerker seg.

Stor brukervennlighet og fleksibel bruk

Denne Bosch-mikseren ligger i mellomprisklassen og gir mye for pengene – spesielt hvis du er veldig interessert i mat og desserter: Her gir den fine, små nyanser som selv en profesjonell vil verdsette. Håndmikserne mangler ofte lavere hastigheter når det for eksempel skal piskes sarte sauser eller eltes deig, siden overdrevent rask pisking kan ødelegge massen.

Denne mikseren fra Bosch utmerker seg på hastighets-funksjonen, for dens 5 intervaller gir gode variasjoner i piskingen samtidig som den pisker svært jevnt. I tillegg er modellen rask til å piske og kan piske fløte til pisket krem på 45 sekunder.

Lydløs bruk og flott design

I tillegg til pisking er denne modellen også utmerket til å håndtere elting av deig. Kroker tar godt vare på deigen og elter den myk og ensartet. Selv når det arbeides hardt er modellen veldig stillegående. I motsetning til tunge miksere, er denne lett og veier ikke mer enn 800 gram. Dette øker fleksibiliteten og gjør den enkel å håndtere. Med en score på 4,7 av 5 hos Aftenposten slår den konkurrentene, men det eneste minuset er at maskinen kan grise litt. Modellens design fremstår som vakkert og klassisk.

Utvalgte fordeler ved Bosch MFQ40302:
Pisker raskt, effektivt og jevnt
Har gode hastigheter
God eltekroker
Lavt støynivå


Få det meste ut av din håndmikser

Pisket fløte, kakemiks og deig er trolig det folk flest tenker på når de hører ordet håndmikser, men håndmikser er faktisk et veldig nyttig verktøy og har mange flere bruksområder. Her har vi satt sammen 3 ideer du kanskje ikke hadde vurdert:

Fløyelsmykt smør i en fei:
Pisk fløte og salt sammen i en bolle med håndmikseren og sil deretter ut mysen. Sil smøret sammen, og etter en avkjølende tur i kjøleskapet kan du servere nykjernet smør til kaffebordet. Les hele oppskriften her.

Hjemmelaget majones:
Dropp tuben ved påske- eller julefrokosten og gled gjestene med hjemmelaget majones. Bare noen få råvarer må til – bland de sammen til ønsket konsistens er oppnådd, men husk å være spesielt oppmerksom på å røre godt med håndmikseren når oljen er tilsatt slik at majonesen ikke skiller seg. Pass på hastigheten! Les hele oppskriften her.

Himmelske fløteboller:
Du kan selv bestemme smak og størrelse når du lager fløteboller, og det er enklere enn du tror. Bak først bunnene og lag deretter ønsket fyll med sukker, eggehvite og egne innspill av smaker. Det er viktig å få eggehviten veldig stiv slik at overtrekks-sjokoladen ikke ødelegger formen. Her er en god håndmikser er et must! Les hele oppskriften her.


Den beste merkene for håndmiksere sørger for god kvalitet og design

Det finnes et bredt utvalg håndmiksere og det kan være vanskelig å finne de beste merkene. Her følger en gjennomgang av merkene du bør vite om i jakten på en ny håndmikser.

bosch logo

Den tyske merkevaren Bosch er kjent for både husholdning og verktøy. Selskapet ble grunnlagt i 1886, der det var særlig fokus på håndverk og industriteknikk. Grunnleggeren Robert Bosch strebet etter det beste, og en av Bosch sine kampsaker er at det ikke skal gå på bekostning av kvalitet. Til slutt utvidet Bosch til å forhandle både hvitevarer som kjøleskap, frysere og oppvaskmaskiner, men også støvsugere, produkter for hårpleie og kjøkkenredskaper.

Opp gjennom 1900-tallet økte Bosch sin produksjon, og spesielt siden kvinner startet på arbeidsmarkedet i 1960 var det økt fokus på komfort på kjøkkenet og vaskerommet når familien ikke lenger hadde like mye tid til matlaging, oppvask og rengjøring. Med dette kom også fokus på kjøkkenredskaper og i dag er Bosch storforhandler av kjøkkenutstyr. På 1990-tallet var det større fokus på fleksibilitet og luksus, og Bosch konsentrerte seg igjen om å forenkle husarbeid, blant annet med ny teknologi som lar deg overvåke og betjene hvitevarer gjennom en app når du ikke er hjemme. Bosch produserer et bredt utvalg av håndmiksere. Les mer om dette på deres hjemmeside.


kitchenaid-logo

KitchenAid betyr oversatt «kjøkkenhjelper», og det er nettopp dette de streber etter. I 1919 ble verdens første elektroniske visp oppfunnet, og her var merkenavnet også opprettet: Direktørens kone kjente ikke navnet på produktet, men ble så glad for vispen at hun omtalte det som «den beste kjøkkenhjelpen jeg har prøvd.»

KitchenAid er kanskje mest kjent for de røde kjøkkenmaskinene – og de spreke fargene er også merkets signatur. Før 1950 var husholdningsapparater hvite, men KitchenAid gikk etter en fargerik palett med maskiner i gule, røde, rosa, grønne, blå og oransje farger. I tillegg til fargenes særpreg, fokuseres de på kvalitet og slitestyrke og lager produkter både for profesjonelle og nybegynnere. KitchenAid forhandler i dag ulike hvitevarer og kjøkkenutstyr. Du kan lese mer om KitchenAids håndmiksere på hjemmesiden deres.


kenwood
Svenske Kenwood, grunnlagt i 1947, fokuserer både på maskiner og kunst der kvalitet og design går hånd i hånd. Merket er så populært at det selges et Kenwood-produkt hvert tredje sekund, og Kenwoods mål er å være både profesjonelle og amatørkokkers betrodde kjøkkenpartner. Tillit og innovasjon er nøkkelord, og utvalget av kjøkkenutstyr er stort: Her finner du alt fra kjøkkenmaskiner til kjøtthakkere, brødristere og håndmiksere. Kenwood har lansert flere serier; for eksempel er kMix-serien en sann bestselger. Designet er fargerikt, men klassisk (ofte rød, svart eller hvit) og den fargerike kokken kan også få utstyr i iøynefallende farger som lyseblå og rosa. Tanken er at kjøkkenet skal være kunst i seg selv, og samtidig være tidløst og elegant. Vil du vite mer om Kenwoods håndmiksere, kan du lese mer på hjemmesiden deres.


FAQ – Ofte stilte spørsmål

🤩 Hvilke håndmiksere er best i test?

Bosch MFQ40302 og Bosch MFQ4020

🤓 Hvordan testes håndmikserne?

Håndmikserne er blitt vurdert ut ifra deres yteevne som er en betegnelse for hvordan de pisker og elter, samt tiden de bruker på det. I tillegg er de blitt vurdert på deres brukervennlighet, støynivå og konstruksjonskvalitet.

🤔 Hva skal man se etter når man velger en håndmikser?

Det kan være verdt å se på motoreffekten når man skal velge en ny håndmikser. Redskapene som kan kjøpes i tillegg kan også være verdt å inkludere da du potensielt kan få mange funksjoner ut av den samme maskinen.


Håndmikser test – disse kildene har vi gjennomgått:

Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰
Her utføres flere tester og sammenligninger av hverdags- og forbrukerprodukter. Testene er ofte omfattende og grundige, og her snakker vi om en test med ikke mindre enn 25 håndmiksere i alle prisklasser fra både kjente og mindre kjente merkevarer. Du kan lese mer om testen her, men full tilgang krever abonnement. Det er også mulig å kjøpe tilgang til individuelle tester.

Råd & Rön 🇸🇪
Råd & Rön utfører også en rekke tester av hverdagsprodukter, og i denne testen har de testet 33 forskjellige håndmiksere i alle prisklasser og merker. Du kan lese mer om testen her, men full tilgang krever abonnement. Det er også mulig å kjøpe tilgang til individuelle tester. 

Klikk.no 🇳🇴
Nettstedet klikk.no gjør hundrevis av forbrukertester hvert år, hvor de spenner bredt med alt fra bolig og bil, til mote, helse og elektronikk. Her har de testet 11 håndmiksere der hver modell har vært igjennom ulike tester (både pisking og elting) for å finne den beste modellen. Du kan lese mer om testen her.

Independent.co.uk 🇬🇧
Avisen er en av de største og mest omfangsrike avisene i Storbritannia. Det skrives om nyheter, sport, politikk og internasjonale spørsmål, men forbrukerstoff har også en plass i avisen. I denne testen har de testet 10 håndmiksere. Les mer her.

The Independent har også testet og anmeldt Dualit Hand Mixer som de har gitt en anbefaling. Du kan lese hele anmeldelsen her.

Goodhousekeeping.co.uk 🇬🇧
Denne engelske siden både tester og skriver om ulike produkter som har med hus og hage å gjøre. Det er ikke snakk om en enkelt test av håndmiksere, men siden har kontinuerlig testet en rekke forskjellige håndmiksere. Her får mikserne karakterer på en skala fra 0-100 for å avgjøre hvor gode de er. Les mer her.

Good Housekeeping Institute har testet og anmeldt Bosch MFQ3030 og Dualit Hand Mixer.

Du kan lese hele anmeldelsen av Bosch MFQ3030 her.

Du kan lese hele anmeldelsen av Dualit Hand Mixer her.

Abcnyheter.no 🇳🇴
Denne Oslobaserte nettavisen skriver daglige nyheter, men har også en fast del med forbrukerstoff. Her er det testet 11 forskjellige håndmiksere. Les mer her.

Ekuriren.se 🇸🇪
Den svenske avisen Eskilstuna-Kuriren har en test, der seks håndmiksere er testet i flere omganger. Blant annet ble håndmikserne testet i å piske krem og kakedeig, og det er også fokus på grep, stabilitet og anvendelse. Her gis opptil 5 poeng. Du kan se testen her.

Aftenposten.no 🇳🇴
Norges største avis basert på opplaget, som også har et stort nettunivers. Avisen utgis 2 ganger daglig og fokuserer hovedsakelig på nyheter. Boligstoff prioriteres også, og her har avisen testet 6 håndmiksere og forhørt seg med fagkilder for å finne den beste mikseren. Du kan lese testen her.

Göteborg Posten 🇸🇪
Den svenske avisen Göteborgposten er en av de største avisene i Sverige, og avisen skriver fortløpende forbrukerstoff. Her har avisen gjennomført en forbrukerundersøkelse av håndmiksere, hvor de har testet og sammenlignet 8 miksere i pisking og elting. Les mer her.

Icakuriren 🇸🇪
Denne svenske ukeavisen er en av de mest leste i Sverige og kommer opprinnelig fra supermarkedkjeden ICA. Avisen skriver spesifikt om mat og oppskrifter, og i denne sammenhengen har avisen testet 11 forskjellige håndmiksere. Les mer her.

Aftonbladet.se 🇸🇪
Den svenske tabloidavisen Aftonbladet er også en av de mest leste avisene i Sverige med både nyheter og underholdning hver dag. Avisen har også en del forbrukerstoff, og her har de testet 8 håndmiksere og utsatt de for både pisking av krem og elting av hvetedeig. Du kan lese mer om testen her.

BBCgoodfood.com 🇬🇧
Det britiske magasin BBCgoodfood.com leverer nyheter fra inn- og utland. De skriver om alt ifra politikk til sport, underholdning og mye mer. I tillegg tester og anmelder de forskjellige forbrukerprodukter. Her har de laget en test av Dualit Hand Mixer som de har gitt 4,5 av 5 stjerner. Du kan lese hele anmeldelsen her.

Trustedreviews.com 🇬🇧
Trustedreviews.com er et britisk testmagasin som hovedsakelig fokuserer på å levere anmeldelser av elektroniske forbrukerprodukter.

I denne omgang har de testet og anmeldt Dualit Hand Mixer som de har gitt 4 av 5 stjerner. Du kan lese hele anmeldelsen her.

 

Les også: Kokkekniv testoversikt, Airfryer testoversikt, kaffemaskin med kvern testoversikt og Japanske knivor.

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere