Håndmikser Test 2020 – Finn de beste håndmikserne her

0

Best i Test 2020: Ømme håndledd og lang tid brukt på pisking er for lengst forbi. Du finner en håndmikser i de fleste hjem, og den er uunnværlig uansett om du er en ivrig baker eller bare må piske egg til matlagingen. En god håndmikser kan fort bli et velbrukt verktøy på kjøkkenet og kan både brukes til å piske, mikse og kna.

I denne artikkelen finner du en gjennomgang av de beste håndmikserne på markedet, hvor vi hjelper deg å finne akkurat den varianten som best passer dine behov og ønsker. Ønsker du å lese mer, gir vi deg en liste over linker til testene vi refererer til nederst i denne artikkelen.

Denne håndmikser testen inneholder: 

🔸 Oversikt over de beste håndmikserne
🔸 3 gode oppskrifter til din håndmikser
🔸 Hvilke merker som er best på markedet
🔸 Gjennomgang av alle testene vi har undersøkt, inkludert linker originale kilder

Merk at Forbrukerliv.no ikke tester produkter selv, men samler resultater fra uavhengige tester, slik at du enkelt kan få oversikt over de beste produktene på markedet. 


Bosch MFQ40301

Toppscorer hos svenske Råd & Rön
Toppscorer hos det danske forbrukerrådet Tænk

Bosch MFQ40301

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
443,00 Kr. 0,00 Kr. 443,00 Kr. Les mer
515,00 Kr. 0,00 Kr. 515,00 Kr. Les mer
515,00 Kr. 0,00 Kr. 515,00 Kr. Les mer
515,00 Kr. 0,00 Kr. 515,00 Kr. Les mer
549,00 Kr. 0,00 Kr. 549,00 Kr. Les mer
577,00 Kr. 0,00 Kr. 577,00 Kr. Les mer
549,00 Kr. 59,00 Kr. 608,00 Kr. Les mer
649,00 Kr. 0,00 Kr. 649,00 Kr. Les mer

Bosch har en sterk posisjon innen håndmiksere, og dette gjelder også modellen Bosch MFQ40301 som oppnår toppkarakterer både hos det danske forbrukerrådet Tænk og det svenske forbrukerrådet Råd & Rön. Den flotte plasseringen i testen viser at Bosch står for kvalitet, pålitelighet og enkel håndtering.

Sterk maskin til bakverk
Maskinen er robust, svært enkel å bruke og har mange bruksområder på kjøkkenet. Skal mikseren brukes til bakverk og dermed elte både tunge gjærdeiger og mer flytende kakedeiger, fungerer Bosch MFQ40301 optimalt. Den er sterk på begge områdene og er god til å lage en myk, gjennomarbeidet masse som er lett å arbeide med. Det svenske forbrukerrådet Råd & Rön fremhever spesielt modellens evner innen elting av deig.

Maskinen er sterk og har god kraft til å takle det tunge arbeidet, men fungerer også godt med lettere materialer som bare trenger å bli pisket. Bruk med fordel høye hastigheter når du pisker lette materialer hvor det må innarbeides luft, slik at massen ikke klapper sammen. Modellens «FineCreamer»-visp med små innebygde kuler sørger for mer volum og luft, noe som gir en mer luftig blanding.

Fokus på komfort og kvalitet
I denne modellen har Bosch satt stort fokus på komfort. Her er det er lagt arbeid i å gi brukeren et godt stykke verktøy som gjør kjøkkenarbeidet så enkelt som mulig. Støynivået er svært lavt, motorens styrke er sterk (noe som gjør den spesielt bra for tunge deiger), og den lange ledningen (142 cm) gir forbrukeren et godt kjøkkenverktøy. Som et pluss er maskinen enkel å rengjøre. Dette er et solid kvalitetsprodukt, og utseendet er så nøytralt og klassisk at det passer inn i enhver stil.

Utvalgte fordeler ved Bosch MFQ403011:
🔵 Robust maskin
🔵 Veldig bra til bakverk
🔵 Lavt støynivå
🔵 Skapt for å gjøre arbeidet enklere på kjøkkenet


Kenwood kMix

Toppscorer hos svenske Råd & Rön
Toppscorer hos det danske forbrukerrådet Tænk
Testvinner i den svenske avisen Gøteborgposten
✅ Testvinner hos Klikk.no
✅ Testvinner i den svenske avisen Aftonbladet
✅ 87 av 100 poeng hos GoodHousekeeping.co.uk
✅ Testvinner hos Abcnyheter.no

kenwood kmix haandmixer

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer

Kenwood kMix har oppnådd virkelig gode omtaler og testresultater i en rekke tester og er toppscorer både hos det danske og svenske forbrukerrådet, samt en rekke skandinaviske aviser og nyhetskilder som Gøteborgposten, Aftonbladet, Abcnyheter.no og klikk.no. Det er spesielt modellens tyngde og ferdigheter innenfor elting med tung deig som fremheves.

Robust maskin med enkel betjening
Med sine nesten 1,5 kg er Kenwood kMix tung, men det ødelegger på ingen måte dens pisking og elting. Tvert imot: Modellen er veldig sterk og jobber derfor veldig bra med både lette og tunge deiger. Den pisker kakemasse luftig og lett uten problemer, men det er særlig med brøddeig at Kenwood kMix imponerer med sine gode eltekroker. Hvetedeiger kan ofte være veldig tunge og klumpete, men maskinen håndterer de testede brøddeigene til perfeksjon, og selv tunge deiger blir medgjørlige.

Modellen fungerer også bra for lettere pisking – den pisker for eksempel egg fort, men her kan det sprute litt hvis du er for ivrig med vispen.

Kraftfull
Kenwood kMix har godt med tyngde både på pris og i vekt, men i retur får du et kraftig og solid produkt. Vekten (nesten 1,5 kg) er litt tung, men gir også tyngde og stabilitet når man arbeider. Håndtaket har et grep med antiskli som gjør maskinen enda enklere å håndtere. Selv om Kenwood kMix er svært kraftig, bråker den minimalt.

Til tross for kort ledning (111 cm) har Kenwood kMix en innebygd sammenrullings-funksjon som hører til sjeldenhetene hos håndmikserne. Designet er veldig fint i den gjenkjennelige røde fargen (du får den også i andre farger), og det eneste minuset er at den ligger i den øvre delen av prisskalaen.

Utvalgte fordeler ved Kenwood kMix:
🔵 Kraftig mikser
🔵 Bra for elting med tunge deiger som brøddeig
🔵 Nesten lydløs
🔵 Økt tyngdekraft gir bedre stabilitet


Bosch MFQ4030

Toppscorer hos svenske Råd & Rön

Bosch MFQ4030

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
441,00 Kr. 0,00 Kr. 441,00 Kr. Les mer
515,00 Kr. 0,00 Kr. 515,00 Kr. Les mer
515,00 Kr. 0,00 Kr. 515,00 Kr. Les mer
515,00 Kr. 0,00 Kr. 515,00 Kr. Les mer

Bosch MFQ4030 er enda en solid merkevare blant Bosch sine håndmiksere. Modellen fungerer godt som en allrounder og ligger i den mellomste prisklassen, men for pengene får du en sterk og stabil kvalitetsmaskin. Det svenske forbrukerrådet Råd & Rön gir modellen toppkarakter i en test, der en rekke gode håndmiksere er testet og sammenlignet.

God til kake og brød
Bosch MFQ4030 utfører alle testenes bake- og matlagingsoppgaver godt, men det er særlig i sammenheng med pisking av kremer og elting av deig at modellen utmerker seg. Hvis du skal piske krem til kaken, sørger Bosch MFQ4030 for å gi deg en myk, glatt og luftig krem som gir kaken din et løft. Pisk på høyere hastighet for mer luft og letthet. Modellens «FineCreamer»-visp med små innebygde kuler sørger for mer volum og luft i blandingen.

Skal det bakes litt tyngre, flytende kaker eller brød, så klarer modellen disse oppgavene utmerket. Den har et hastighetsnivå fra 0-5, og bruk gjerne de lave hastighetene til tyngre blandinger. Her gjøres alt arbeidet med kraftig motor, og samtidig er maskinen lett å håndtere fordi den veier under 1 kilo.

Klassiske og komfortabel
Denne modellen fra Bosch får generelt mye ros fra eksperter til å være en håndmikser i veldig god kvalitet, og maskinen er veldig robust og lett å betjene. Det er tatt hensyn til at ikke alle elsker prosessen med å lage mat eller bake kake, for det er mye komfort rettet mot brukeren. Modellen er svært støysvak, lett å rengjøre og kan lett håndtere selv vanskelige konsistenser. Hvis du ikke er vant til å bruke en håndmikser, medfølger en detaljert brukerguide slik at også en nybegynner kan oppnå gode resultater på kjøkkenet. Hastighetsnivåene rangeres fra 0-5, så du kan være sikker på at det er en hastighet som passer til det du kokkelerer.

Utvalgte fordeler ved Bosch MFQ4030:
🔵 Enkel å betjene
🔵 Godt til å elte tunge deiger
🔵 Pisker krem og fløte god og luftig
🔵 Fokus på brukerkomfort


KitchenAid Håndmikser

Toppscorer hos svenske Råd & Rön
✅ Toppscorer hos det danske forbrukerrådet Tænk
✅ Toppscorer hos norske Klikk.no

KitchenAid Haandmixer

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
1 708,00 Kr. 0,00 Kr. 1 708,00 Kr. Les mer
1 849,00 Kr. 0,00 Kr. 1 849,00 Kr. Les mer
1 849,00 Kr. 0,00 Kr. 1 849,00 Kr. Les mer
1 849,00 Kr. 0,00 Kr. 1 849,00 Kr. Les mer
1 849,00 Kr. 0,00 Kr. 1 849,00 Kr. Les mer

Hvis du leter etter en håndmikser som er veldig god på bakverk, er KitchenAid håndmikser et godt valg. Håndmikseren er toppscorer hos både det danske og svenske forbrukerrådet – og nettstedet klikk.no fremhever spesielt god kontroll med eltingen.

Fantastisk til kakedeig
KitchenAid-håndmikseren er et veldig godt kvalitetsprodukt hvor det er lagt vekt på detaljene. Det myke grepet sikrer god stabilitet, og hele 9 forskjellige hastigheter sikrer at du oppnår ønsket resultat. Det danske forbrukerrådet Tænk understreker spesielt modellens evne til å bearbeide kakedeig. Bruker du en av medium-hastighetene får du en kremaktig, myk og lett kakemasse som kan helles rett i formen. Håndmikseren fra KitchenAid pisker også fyldig og fløyelsaktig krem, men her kan du dra nytte av høyere hastigheter.

Stor kontroll og fleksibilitet
Denne håndmikseren tar lite plass og det er satt stort fokus på brukervennlighet. Den inkluderer flere forskjellige visper og eltekroker, egnet for alle formål. Ledningen er lang (156 cm) og har en dreibar snor som gir større fleksibilitet.

I tillegg til 9 hastigheter finnes også funksjonen «soft start», som sikrer at innholdet i bollen ikke ender opp på gulvet eller ødelegges. Det gir også en mye bedre kontroll over arbeidet og sikrer bedre oversikt over prosessen. Mikseren er i den tyngre enden av skalaen med en vekt på litt over 1 kg, men vekten gjør bare at maskinen ligger bedre i hånden. Det er også en digital LED-skjerm samt en ekstra visp inkludert. KitchenAid håndmikser vil pynte opp ethvert kjøkkenbord med sitt unike og stilige design i tillegg til herlige farger.

Utvalgte fordeler ved KitchenAid håndmikser:
🔵 9 hastigheter gir bedre bruksmuligheter
🔵 Soft start sikrer økt kontroll
🔵 Fleksibel håndmikser
🔵 Veldig god til bakverk


Bosch MFQ40302

✅ Testvinner hos den svenske avisen Eskilstuna-Kuriren
✅ Testvinner hos Aftenposten.no
✅ Testvinner hos den svenske ukeavisen Icakuriren

Bosch MFQ40302

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
443,00 Kr. 0,00 Kr. 443,00 Kr. Les mer
515,00 Kr. 0,00 Kr. 515,00 Kr. Les mer
515,00 Kr. 0,00 Kr. 515,00 Kr. Les mer
515,00 Kr. 0,00 Kr. 515,00 Kr. Les mer
549,00 Kr. 0,00 Kr. 549,00 Kr. Les mer
549,00 Kr. 59,00 Kr. 608,00 Kr. Les mer
699,00 Kr. 0,00 Kr. 699,00 Kr. Les mer

Denne håndmikseren fra Bosch er i forkant på alle fronter. Den er kåret som testvinner både i de svenske avisene Eskilstuna-Kuriren og Icakuriren, samt hos Aftenposten.no. Det er spesielt på brukervennlighet, hurtighet og hastigheter at Bosch MFQ40302 utmerker seg.

Stor brukervennlighet og fleksibel bruk
Denne Bosch-mikseren ligger i mellomprisklassen og gir mye for pengene – spesielt hvis du er veldig interessert i mat og desserter: Her gir den fine, små nyanser som selv en profesjonell vil verdsette. Håndmikserne mangler ofte lavere hastigheter når det for eksempel skal piskes sarte sauser eller eltes deig, siden overdrevent rask pisking kan ødelegge massen.

Denne mikseren fra Bosch utmerker seg på hastighets-funksjonen, for dens 5 intervaller gir gode variasjoner i piskingen samtidig som den pisker svært jevnt. I tillegg er modellen rask til å piske og kan piske fløte til pisket krem på 45 sekunder.

Lydløs bruk og flott design
I tillegg til pisking er denne modellen også utmerket til å håndtere elting av deig. Kroker tar godt vare på deigen og elter den myk og ensartet. Selv når det arbeides hardt er modellen veldig stillegående. I motsetning til tunge miksere, er denne lett og veier ikke mer enn 800 gram. Dette øker fleksibiliteten og gjør den enkel å håndtere. Med en score på 4,7 av 5 hos Aftenposten slår den konkurrentene, men det eneste minuset er at maskinen kan grise litt. Modellens design fremstår som vakkert og klassisk.

Utvalgte fordeler ved Bosch MFQ40302:
🔵 Pisker raskt, effektivt og jevnt
🔵 Har gode hastigheter
🔵 God eltekroker
🔵 Lavt støynivå


Braun HM3137WH

✅ Gode brukeranmeldelser 

Braun HM3137WH

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
715,00 Kr. 0,00 Kr. 715,00 Kr. Les mer
715,00 Kr. 0,00 Kr. 715,00 Kr. Les mer
715,00 Kr. 0,00 Kr. 715,00 Kr. Les mer

Braun HM3137WH er ikke blitt inkludert i noen offisielle tester utført av profesjonelle ekspertpaneler, men vi har likevel inkludert modellen i artikkelen vår. Ifølge brukeranmeldelsene på hvitevare-forhandlersider som Whiteaway.com og Skousen.dk er Braun HM3137WH en veldig god og velfungerende håndmikser. Her har brukerne skrevet anmeldelser av modellen hvor de går inn på hva som fungerer bra og hva som ikke fungerer like godt ved modellen.

Kraftig og lett å bruke ifølge ekspertene
Brukerne på Whiteaway.com og Skousen.dk fremhever mange gode aspekter ved Braun HM3137WH, men det er spesielt den gode yteevnen med en kraftig motor og enkel betjening som går igjen flere ganger. Ifølge brukerne er Braun HM3137WH en veldig god håndmikser som også er allsidig i bruk – man kan bruke modellen både til kakebaking og til middagen hvis man skal blande sammen potetmos eller kjøttdeig.

Allsidig modell
Braun HM3137WH kommer i en nøytral, hvit farge som ikke gjør så mye ut av seg med en firkantet form. Det er god plass der hvor hånden skal plasseres slik at man er sikret et godt grep. Dette er spesielt effektivt dersom man skal blande sammen tunge blandinger.

Braun HM3137WH kommer både med en visp og en deigkrok – som betyr at modellen er fordelaktig både når man skal piske lette blandinger (som for eksempel eggehviter eller pisket krem med vispen) eller mikse tyngre brøddeiger med deigkroken. Modellens motor har en effekt på hele 500 watt som gjør at den er veldig kraftig og ikke gir etter når den får mer krevende oppgaver. 

En liten kjøkkenmaskin
Som sagt kan Braun HM3137WH brukes til middagen, og i den forbindelse følger det også med en hakker og en puréstav som kan brukes sammen – for eksempel når det skal hakkes kjøtt. Derfor er det med Braun HM3137WH nesten snakk om en liten kjøkkenmaskin og ikke kun en håndmikser.

Braun HM3137WH har dessuten 5 ulike hastighetsinnstillinger som hver passer til forskjellige oppgaver. Når man vil bytte mellom oppgavene finnes det en EasyClick-funksjon som gjør dette enkelt.

Braun HM3137WH veier bare 850 gram – noe som ikke er så veldig mye.

Fordeler ved Braun HM3137WH:
🔵 Allsidig brukerfavoritt
🔵 Kan brukes til å piske, elte, blende og hakke
🔵 Fungerer som en liten kjøkkenmaskin med multifunksjon
🔵 Kraftig motor på 500 watt
🔵 5 ulike hastigheter


Bosch MFQ4020

Testvinner hos svenske Råd & Rön 
Testvinner hos det danske forbrukerrådet Tænk

Bosch MFQ4020

Butik Pris Frakt Totalpris Les mer
436,00 Kr. 0,00 Kr. 436,00 Kr. Les mer
444,00 Kr. 0,00 Kr. 444,00 Kr. Les mer
444,00 Kr. 0,00 Kr. 444,00 Kr. Les mer
444,00 Kr. 0,00 Kr. 444,00 Kr. Les mer

Både det danske og svenske forbrukerrådet har kåret denne modellen til testvinner i sine individuelle tester av håndmiksere. Bosch MFQ4020 ble testet mot mange dyrere modeller, men det vises også at en håndmikser i den nedre enden av prisskalaen enkelt kan levere en solid og overbevisende prestasjon. Maskinen fra Bosch er solid og svært brukervennlig, og trenger du en allround-modell er denne håndmikseren en sikker vinner.

Spesielt egnet for elting og pisking
Spesielt fremheves modellens evne til å håndtere tyngre masser som bakverk. Det danske forbrukerrådet Tænk fremhever spesielt maskinens evner innen elting av deigen, da tyngre deiger som hvetedeig kan ha en klebrig og tung tekstur. Bosch MFQ4020 imponerer og elter deigen jevnt. Til tross for at den kraftige motoren har fått toppkarakter i deigelting, fremhever Råd & Rön at maskinen også er god til å piske lettere blandinger.

Fleksibel arbeidsflyt og enkel betjening
Det er intervaller fra 0-5 i hastighetsnivåer, noe som gir gode muligheter til å tilpasse både pisking og elting. De lave hastighetene er bra for sarte masser og elting av deig, mens du godt kan skru opp hastigheten når du pisker blandinger, smør og sukker.

Det er også tatt hensyn til fleksibiliteten, for med en ledning på 141 cm kan man enkelt bevege seg rundt på kjøkkenet uten å strekke ledningen eller stoppe arbeidet. Enkel håndtering er stikkord for denne modellen, som har en vekt på mindre enn 1 kilo. Støynivået ligger også nederst på skalaen.

Både Tænk og Råd & Rön er imponert over Bosch MFQ4020 og plasserer den på førsteplass foran dyrere konkurrenter. Det generelle kvalitetsinntrykket er veldig bra, og utseendet er klassisk i nøytrale farger med runde kanter – som enkelt passer inn i ethvert hjem.

Utvalgte fordeler ved Bosch MFQ4020:
🔵 Prisvennlig modell
🔵 God til elting
🔵 Pisker krem og kakedeig lett og luftig
🔵 God kvalitet


Få det meste ut av din håndmikser

Pisket fløte, kakemiks og deig er trolig det folk flest tenker på når de hører ordet håndmikser, men håndmikser er faktisk et veldig nyttig verktøy og har mange flere bruksområder. Her har vi satt sammen 3 ideer du kanskje ikke hadde vurdert:

Fløyelsmykt smør i en fei:
Pisk fløte og salt sammen i en bolle med håndmikseren og sil deretter ut mysen. Sil smøret sammen, og etter en avkjølende tur i kjøleskapet kan du servere nykjernet smør til kaffebordet. Les hele oppskriften her.

Hjemmelaget majones:
Dropp tuben ved påske- eller julefrokosten og gled gjestene med hjemmelaget majones. Bare noen få råvarer må til – bland de sammen til ønsket konsistens er oppnådd, men husk å være spesielt oppmerksom på å røre godt med håndmikseren når oljen er tilsatt slik at majonesen ikke skiller seg. Pass på hastigheten! Les hele oppskriften her.

Himmelske fløteboller:
Du kan selv bestemme smak og størrelse når du lager fløteboller, og det er enklere enn du tror. Bak først bunnene og lag deretter ønsket fyll med sukker, eggehvite og egne innspill av smaker. Det er viktig å få eggehviten veldig stiv slik at overtrekks-sjokoladen ikke ødelegger formen. Her er en god håndmikser er et must! Les hele oppskriften her.


Den beste merkene for håndmiksere sørger for god kvalitet og design

Det finnes et bredt utvalg håndmiksere og det kan være vanskelig å finne de beste merkene. Her følger en gjennomgang av merkene du bør vite om i jakten på en ny håndmikser.

bosch logo

Den tyske merkevaren Bosch er kjent for både husholdning og verktøy. Selskapet ble grunnlagt i 1886, der det var særlig fokus på håndverk og industriteknikk. Grunnleggeren Robert Bosch strebet etter det beste, og en av Bosch sine kampsaker er at det ikke skal gå på bekostning av kvalitet. Til slutt utvidet Bosch til å forhandle både hvitevarer som kjøleskap, frysere og oppvaskmaskiner, men også støvsugere, produkter for hårpleie og kjøkkenredskaper.

Opp gjennom 1900-tallet økte Bosch sin produksjon, og spesielt siden kvinner startet på arbeidsmarkedet i 1960 var det økt fokus på komfort på kjøkkenet og vaskerommet når familien ikke lenger hadde like mye tid til matlaging, oppvask og rengjøring. Med dette kom også fokus på kjøkkenredskaper og i dag er Bosch storforhandler av kjøkkenutstyr. På 1990-tallet var det større fokus på fleksibilitet og luksus, og Bosch konsentrerte seg igjen om å forenkle husarbeid, blant annet med ny teknologi som lar deg overvåke og betjene hvitevarer gjennom en app når du ikke er hjemme. Bosch produserer et bredt utvalg av håndmiksere. Les mer om dette på deres hjemmeside.


kitchenaid-logo

KitchenAid betyr oversatt «kjøkkenhjelper», og det er nettopp dette de streber etter. I 1919 ble verdens første elektroniske visp oppfunnet, og her var merkenavnet også opprettet: Direktørens kone kjente ikke navnet på produktet, men ble så glad for vispen at hun omtalte det som «den beste kjøkkenhjelpen jeg har prøvd.»

KitchenAid er kanskje mest kjent for de røde kjøkkenmaskinene – og de spreke fargene er også merkets signatur. Før 1950 var husholdningsapparater hvite, men KitchenAid gikk etter en fargerik palett med maskiner i gule, røde, rosa, grønne, blå og oransje farger. I tillegg til fargenes særpreg, fokuseres de på kvalitet og slitestyrke og lager produkter både for profesjonelle og nybegynnere. KitchenAid forhandler i dag ulike hvitevarer og kjøkkenutstyr. Du kan lese mer om KitchenAids håndmiksere på hjemmesiden deres.


kenwood
Svenske Kenwood, grunnlagt i 1947, fokuserer både på maskiner og kunst der kvalitet og design går hånd i hånd. Merket er så populært at det selges et Kenwood-produkt hvert tredje sekund, og Kenwoods mål er å være både profesjonelle og amatørkokkers betrodde kjøkkenpartner. Tillit og innovasjon er nøkkelord, og utvalget av kjøkkenutstyr er stort: Her finner du alt fra kjøkkenmaskiner til kjøtthakkere, brødristere og håndmiksere. Kenwood har lansert flere serier; for eksempel er kMix-serien en sann bestselger. Designet er fargerikt, men klassisk (ofte rød, svart eller hvit) og den fargerike kokken kan også få utstyr i iøynefallende farger som lyseblå og rosa. Tanken er at kjøkkenet skal være kunst i seg selv, og samtidig være tidløst og elegant. Vil du vite mer om Kenwoods håndmiksere, kan du lese mer på hjemmesiden deres.


Håndmikser test – disse kildene har vi gjennomgått:

Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰
Her utføres flere tester og sammenligninger av hverdags- og forbrukerprodukter. Testene er ofte omfattende og grundige, og her snakker vi om en test med ikke mindre enn 25 håndmiksere i alle prisklasser fra både kjente og mindre kjente merkevarer. Du kan lese mer om testen her, men full tilgang krever abonnement. Det er også mulig å kjøpe tilgang til individuelle tester.

Råd & Rön 🇸🇪
Råd & Rön utfører også en rekke tester av hverdagsprodukter, og i denne testen har de testet 33 forskjellige håndmiksere i alle prisklasser og merker. Du kan lese mer om testen her, men full tilgang krever abonnement. Det er også mulig å kjøpe tilgang til individuelle tester. 

Klikk.no 🇳🇴
Nettstedet klikk.no gjør hundrevis av forbrukertester hvert år, hvor de spenner bredt med alt fra bolig og bil, til mote, helse og elektronikk. Her har de testet 11 håndmiksere der hver modell har vært igjennom ulike tester (både pisking og elting) for å finne den beste modellen. Du kan lese mer om testen her.

Independent.co.uk 🇬🇧
Avisen er en av de største og mest omfangsrike avisene i Storbritannia. Det skrives om nyheter, sport, politikk og internasjonale spørsmål, men forbrukerstoff har også en plass i avisen. I denne testen har de testet 10 håndmiksere. Les mer her.

Goodhousekeeping.co.uk 🇬🇧
Denne engelske siden både tester og skriver om ulike produkter som har med hus og hage å gjøre. Det er ikke snakk om en enkelt test av håndmiksere, men siden har kontinuerlig testet en rekke forskjellige håndmiksere. Her får mikserne karakterer på en skala fra 0-100 for å avgjøre hvor gode de er. Les mer her.

Abcnyheter.no 🇳🇴
Denne Oslobaserte nettavisen skriver daglige nyheter, men har også en fast del med forbrukerstoff. Her er det testet 11 forskjellige håndmiksere. Les mer her.

Ekuriren.se 🇸🇪
Den svenske avisen Eskilstuna-Kuriren har en test, der seks håndmiksere er testet i flere omganger. Blant annet ble håndmikserne testet i å piske krem og kakedeig, og det er også fokus på grep, stabilitet og anvendelse. Her gis opptil 5 poeng. Du kan se testen her.

Aftenposten.no 🇳🇴
Norges største avis basert på opplaget, som også har et stort nettunivers. Avisen utgis 2 ganger daglig og fokuserer hovedsakelig på nyheter. Boligstoff prioriteres også, og her har avisen testet 6 håndmiksere og forhørt seg med fagkilder for å finne den beste mikseren. Du kan lese testen her.

Göteborg Posten 🇸🇪
Den svenske avisen Göteborgposten er en av de største avisene i Sverige, og avisen skriver fortløpende forbrukerstoff. Her har avisen gjennomført en forbrukerundersøkelse av håndmiksere, hvor de har testet og sammenlignet 8 miksere i pisking og elting. Les mer her.

Icakuriren 🇸🇪
Denne svenske ukeavisen er en av de mest leste i Sverige og kommer opprinnelig fra supermarkedkjeden ICA. Avisen skriver spesifikt om mat og oppskrifter, og i denne sammenhengen har avisen testet 11 forskjellige håndmiksere. Les mer her.

Aftonbladet.se 🇸🇪
Den svenske tabloidavisen Aftonbladet er også en av de mest leste avisene i Sverige med både nyheter og underholdning hver dag. Avisen har også en del forbrukerstoff, og her har de testet 8 håndmiksere og utsatt de for både pisking av krem og elting av hvetedeig. Du kan lese mer om testen her.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Be the first to leave a review.

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse