Philips Støvsuger Test – Her er de beste støvsugerne fra Philips ifølge ekspertene

I følge vår research og analyse Vi har valgt ut produkter med høy score på de parameterne vi vurderer dem ut i fra, men vi har ikke en fullstendig liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

I denne artikkelen gjennomgår vi flere støvsugere fra merket Philips, og alle er blitt testet av eksperter.

Ekspertene inkluderer den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön, som har foretatt store tester av en lang rekke støvsugere som de har testet på uvalgte parametere.

Artiklene er bygget opp slik at vi kort ser på hva ekspertene mener, og deretter gjennomgår vi hva hver støvsuger kan og hvilke funksjoner de har.

Hvis man ønsker å lese mer om testene og testkildene så finnes det en liste nederst i artikkelen over linker til de undersøkelsene vi henviser til.

Denne Philips støvsuger testen inneholder:
🔸 Oversikt over de 7 beste støvsugerne fra Philips
🔸 Guide til hvordan man velger riktig støvsuger
🔸 Informasjon om hvordan ekspertene tester støvsugerne
🔸 Informasjon om merket Philips
🔸 Gjennomgang av de testene vi har undersøkt samt linker til eventuell videre lesning

Legg merke til at Forbrukerliv ikke selv tester produktene, men heller samler resultatene fra upartiske tester slik at forbrukeren enkelt kan få en oversikt over de beste produktene på markedet.  

Philips Støvsuger Test 2021 – Her er de 7 beste modellene

I avsnittene nedenfor finner du en gjennomgang av de Philips støvsugerne som har klart seg best i test. Forbrukerliv har analysert en rekke forskjellige anerkjente tester fra både inn- og utland, og viser deg her de modellene som har fått best anmeldelser.

Du finner også en prissammenligning av de ulike støvsugerne slik at du raskt og enkelt kan skaffe deg en oversikt over hvilke forhandlere som er billigst.


Philips FC8244/09 

God anmeldelse hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön

Philips FC8244/09

 

Philips FC8244/09 er blitt inkludert i  ulike tester – her er det snakk om den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön, som har testet et stort antall støvsugere på én gang.

Alle produkter er blitt vurdert ut ifra de samme parameterne før det er blitt gitt en endelig score. Ifølge ekspertene presterer Philips FC8244/09 svært godt, og derfor belønnes den med gode anmeldelser.

Motoreffekt på 750 watt

Philips FC8244/09 hører til blant markedets kraftige støvsugere med en motoreffekt på 750 watt, noe som er forholdsvis mye. Det sikrer en høy yteevne slik at til og med små partikler suges opp.

Oppsugningen av støv og skitt skjer med PowerGo-teknologien som forsterker effektiviteten ytterligere.

Det følger også med et universalmunnstykke til både tepper og harde gulv samt et fuge- og møbelmunnstykke som gjør allsidigheten større.

Miljøvennlig valg

Philips FC8244/09 hører også til blant de miljøvennlige støvsugerne da den ligger i energiklasse A+++. Det er den beste på markedet og er svært miljøvennlig.

Denne støvsugeren går på strøm, og det betyr at man må bruke en ledning som må kobles til en stikkontakt. Ledningen er imidlertid forholdsvis lang og gir en arbeidsradius på 9 meter.

I tillegg til dette har denne modellen også fokus på allergivennlighet, og derfor er den utstyrt med et godt allergifilter som kan filtrere vekk mer enn 99 prosent av mikro-partiklene.

Det finnes også tradisjonelle poser til oppsamling av støv, og disse kan romme hele 3 liter. Her er det snakk om EasyS-poser med en unik lukking som kan holde opptil 50 prosent lenger enn vanlige poser.

God pris

Philips FC8244/09 er kanskje ikke den mest avanserte støvsugeren på markedet, men det betyr også at prisen er forholdsvis lav – derfor vil dette produktet være supert for forbrukere som har et budsjett å følge.

Philips FC8244/09 kommer med et smart teleskoprør som kan justeres i høyden slik at det passer til forbrukerens individuelle behov.

Spesifikasjoner – Philips FC8244/09
🔴 Type: Støvsuger
🔴 Motoreffekt: 750 watt
🔴 Rengjøringsevne på harde gulv: Klasse A
🔴 Rengjøringsevne på tepper: Klasse D
🔴 Støynivå: 77 dB
🔴 Energiklasse: A+++
🔴 Med ledning: Ja
🔴 Med pose: Ja, kapasitet på 3 liter
🔴 Arbeidsradius: 9 meter
🔴 Vekt: 5 kilo

Fordeler ved Philips FC8244/09
Stor motorkraft
PowerGo-teknologi
God energiklasse
Allergivennlig valg
Overkommelig pris


Philips FC8780/09 

God anmeldelse hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön

Philips FC8780/09

.
Den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön har hver foretatt en stor test av støvsugere.

Her er det snakk om produkter fra forskjellige merker som alle er blitt testet på parametere som rengjøringsevner, brukervennlighet, holdbarhet og miljøvennlighet.

Deretter er det blitt gitt en endelig poengsum, og her vurderes det at Philips FC8780/09 klarer seg svært godt – derfor får den en god anmeldelse.

Spesielt god på harde gulv

Philips FC8780/09 kommer med en motoreffekt på 650 watt som gir en kraftig sugeevne. Denne suppleres av luftkanaler som gir en bedre oppsuging av støv og partikler.

Munnstykkene har også betydning for støvopptaket, og her finnes det 2 medfølgende munnstykker: Parkett- og møbelmunnstykke.

Parkettmunnstykket er lagd med myke børstehår som sørger for en grundig rengjøring, men som også behandler gulvene skånsomt – da kan man være sikker på at parkettgulvene ikke får riper.

Møbelmunnstykket er fordelaktig til rengjøring av møbler, slik at man kan komme til grundig mellom putene.

Stillegående valg

En av de største fordelene ved Philips FC8780/09, som virkelig gjør at den skiller seg ut, er støynivået. Det ligger nemlig kun på 66 dB, noe som er mye lavere enn de fleste andre støvsugere som vanligvis ligger på ca. 75-80 dB. 66 dB er derfor veldig lite – og til sammenligning har en samtale i et normalt stemmeleie et lydnivå på ca. 60 dB.

Her er det også snakk om en miljøvennlig støvsuger som ligger i energiklasse A+. Det er svært bra og sikrer lave omkostninger.

Teleskoprør for bedre bevegelighet

Philips FC8780/09 hører til blant de tradisjonelle støvsugerne med både ledning og pose. Den går på strøm, men det gis en svært stor bevegelsesfrihet da arbeidsradiusen ligger på 12 meter. Det vil si at ledningen er veldig lang slik at man slipper å bytte stikkontakt så ofte.

Philips FC8780/09 er også utstyrt med en pose med en kapasitet på 4 liter, et godt allergifilter og et teleskoprør. Teleskoprøret er justerbart i høyden, derfor kan man stille det inn slik at man både skåner ryggen og får en bedre bevegelighet.

Spesifikasjoner – Philips FC8780/09
🔴 Type: Støvsuger
🔴 Motoreffekt: 650 watt
🔴 Rengjøringsevne på harde gulv: Klasse A
🔴 Rengjøringsevne på tepper: Klasse B
🔴 Støynivå: 66 dB
🔴 Energiklasse: A+
🔴 Med ledning: Ja
🔴 Med pose: Ja, kapasitet på 4 liter
🔴 Arbeidsradius: 12 meter
🔴 Vekt: 8,9 kilo

Fordeler ved Philips FC8780/09
650 watt supplert av svært gode luftkanaler
Parkettmunnstykke med myke børster
Stillegående i bruk – kun 66 dB
Lang arbeidsradius
Teleskoprør


Philips FC8241/09

Philips FC8241/09

.

PowerGo-støvsuger

Philips FC8241/09 er en kraftig støvsuger med en motoreffekt på 750 watt, noe er forholdsvis mye. Det gir en god sugestyrke som forbedres ytterligere med den unike PowerGo-teknologien som øker effektiviteten.

I tillegg til dette finnes det et moderne universal-munnstykke som er designet til å kunne fjerne støv og skitt fra myke underlag som tepper, og harde underlag som parkettgulv, tregulv, linoleumsgulv og fliser.

For bedre allsidighet følger det også med et fugemunnstykke som egner seg godt til sprekker, mellom sofaputer, på reoler og i vinduskarmer.

God filtreringsevne

Philips FC8241/09 kommer med et unikt filtersystem som holder mer enn 99,9 prosent av alle skadelige partikler ute – det inkluderer både pollen, hår og støvmidd.

Filtreringen er sertifisert som allergivennlig i henhold til europeiske standarder, og derfor vil denne støvsugeren være et godt valg hvis man har allergikere i familien.

Modellen er også fordelaktig hvis man har problemer med støvsugingen i forhold til andre helseproblemer i og med at røret er et todelt teleskoprør som kan justeres i forhold til høyden.

Tradisjonell støvsuger med god arbeidsradius

Philips FC8241/09 hører til blant de tradisjonelle variantene som både går på strøm og har pose. For å sikre en så god bevegelsesfrihet som mulig, finnes det en lang ledning som gir en arbeidsradius på 9 meter, noe som er en del.

Denne støvsugeren er også utstyrt med pose, og her er det snakk om enkle S-poser med en unik lukking – den sørger for at det ikke virvles opp støv når posen skal byttes ut.

Posene er også designet til å gi 50 prosent lenger holdbarhet da støvsugerens effektivitet ikke reduseres like mye når posen er full som den vanligvis ville gjort. Kapasiteten ligger på 3 liter.

Spesifikasjoner – Philips FC8241/09
🔴 Type: Støvsuger
🔴 Motoreffekt: 750 watt
🔴 Rengjøringsevne på harde gulv: Klasse A
🔴 Rengjøringsevne på tepper: Klasse D
🔴 Støynivå: 77 dB
🔴 Med ledning: Ja
🔴 Med pose: Ja, kapasitet på 3 liter
🔴 Arbeidsradius: 9 meter
🔴 Vekt: 4,3 kilo 

Fordeler ved Philips FC8241/09
PowerGo-teknologi
Universal-munnstykke til alle oppgaver
Unikt filtreringssystem
Sertifisert som allergivennlig
Poser med lengre holdbarhet


Om Philips

Philips logo
Philips er en hollandsk virksomhet som produserer ulike elektroniske produkter som støvsugere, fjernsyn, pærer, barbermaskiner, skjønnhetsprodukter, avspillingsmaskiner og kjøkkenapparater.

Hollandsk gigant

Virksomhetens hovedsete ligger i hollandske Eindhoven, men de opererer på verdensplan. Philips har til sammen mer enn 120.000 medarbeidere fordelt på mer enn 100 land.

Philips ble grunnlagt i 1891 av Anton og Gerard Philips, og i begynnelsen la de mest fokus på å lage glødepærer, noe som var en suksess – allerede i 1910 var Philips den største arbeidsplassen i hele Holland. Spesielt hjalp utenlands-eksporten til med å stimulere virksomhetens raske vekst.

Fokus på radioer

Fokusområdene ble deretter utvidet med etableringen av eget laboratorium, deretter begynte produksjonen innenfor røntgen-rør og radioteknologi. Radioproduksjonen ble også en suksess, og i 1932 hadde Philips blitt verdens største produsent av radioer. Philips prøvde deretter å videreutvikle radioen – nemlig med intensjonene om å produsere fjernsyn – og Philips’ første utstillingsmodell var ferdig i 1938.

CD-en og DVD-en

I senere tid lå fokuset også på teknologi innenfor underholdning, og i 1963 fant Philips opp kassettbåndet – 20 år senere i 1983 ble CD-en lansert av Philips. Produksjonen av slike produkter ble videreutviklet i samarbeid med Sony, og sammen utviklet de i 1997 DVD-en som smått begynte å avløse VHS-båndet.

Forbedrer forbrukernes hverdag

Helt ifra begynnelsen har det vært Philips’ sin misjon å finne opp ting som kan forbedre hverdagen for forbrukerne, og dette gjøres via innovasjon, teknologi og bærekraftighet.


Tidligere anmeldte produkter – nå utgått

Nedenfor finner du produkter vi har fremhevet tidligere. Det har ikke vært mulig for oss å indentifisere forhandlere av disse modellene, men vi har beholdt dem i artikkelen i tilfelle informasjonen skulle være til nytte for deg som leser.


Philips FC9742/09 

Middels anmeldelse hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön

Philips FC9742/09

.
Den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön har utført stor test av flere støvsugere på en gang. Philips FC9742/09 er også blitt inkludert i disse testene, og alle modellene er blitt testet på samme utvalgte parametere.

Ekspertene vurderer at Philips FC9742/09 klarer seg noenlunde bra, derfor får den en middels god anmeldelse.

Beholder i stedet for pose

En av de elementene som skiller Philips FC9742/09 fra en del andre Philips-modeller er metoden for oppsamling av støv: Mange tradisjonelle støvsugere kommer med en pose til oppbevaring av støv, men denne kommer med en beholder i stedet.

En beholder vil si at man slipper å skaffe seg nye poser hele tiden, for i stedet kan man bare tømme den i søpla og sette den fast igjen. Kapasiteten for beholderen ligger på 2 liter, noe som er litt mindre enn posene.

PowerCyclone-teknologi

Philips FC9742/09 er designet til å kunne fjerne støv og skitt fra både harde og myke underlag. Dette gjøres takket være den kraftige motoreffekten på 650 watt som sammen med den innovative PowerCyclone-teknologien jobber ut ifra den moderne cyklon-metoden i oppsugingen.

Teknologien og motoreffekten er imidlertid ikke alene om å sikre en effektiv støvsuging: Det medfølgende TriActivePlus-munnstykket bidrar også til dette da det gjør rent via en tretrinns-operasjon.

Dette går ut på at støvet først løftes opp, og deretter suges det opp via en større åpning – dette skjer samtidig som at sidebørstene sikrer et større oppsugingsareal.

I tillegg til dette så følger det også med et spesielt godt parkettmunnstykke samt et møbelmunnstykke.

Allergivennlig valg

Philips FC9742/09 hører til blant de allergivennlige støvsugerne som via en god filtrering sikrer at stort sett alle skadelige partikler sorteres vekk.

Dette skjer på flere nivåer: Luft og partikler skilles ut allerede i PowerCyclone-teknologien, deretter finnes det et effektivt allergifilter som filtrerer vekk 99,9 prosent av mikro-partiklene, før det til slutt kapsles inn med en allergilås på beholderen som holder partiklene inne.

Philips FC9742/09 er en tradisjonell støvsuger som går på strøm, og den har en arbeidsradius på 10 meter, noe som er ganske mye. Modellen kommer også med et praktisk teleskoprør som kan justeres i høyden slik at den passer til alle forbrukere.

Spesifikasjoner – Philips FC9742/09
🔴 Type: Støvsuger
🔴 Motoreffekt: 650 watt
🔴 Rengjøringsevne på harde gulv: Klasse A
🔴 Rengjøringsevne på tepper: Klasse C
🔴 Støynivå: 76 dB
🔴 Med ledning: Ja
🔴 Med pose: Nei, beholder
🔴 Beholder-kapasitet: 2 liter
🔴 Arbeidsradius: 10 meter
🔴 Vekt: 8 kilo 

Fordeler ved Philips FC9742/09
Støvsuger med beholder i stedet for pose
PowerCyclone-teknologi
TriActivePlus-munnstykke
Allergivennlig støvsuger
Stor arbeidsradius på 10 meter 

Her kan du se en presentasjonsvideo av Philips FC9742/09. Videoen er produsert av Philips: 


Philips FC8575 

Middels god anmeldelse hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön

Philips FC8575

Philips FC8575 er blitt inkludert i tester i denne omgangen, og disse er utført av  den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön.

Her er modellene blitt testet, vurdert og anmeldt ut ifra spesifikke parametere som rengjøringsevner, brukervennlighet, filtrering og holdbarhet, før det er blitt gitt en endelig anmeldelse.

Instansene vurderes at Philips FC8575 klarer seg noenlunde bra.

Best på harde gulv

Philips FC8575 vil være et godt valg hvis man hovedsakelig har harde gulv hjemme som parkettgulv, tregulv, fliser eller linoleum, for her har produktet blitt plassert i klasse A på rengjøringsevner. Den grundige rengjøringen skjer i samarbeid mellom motoreffekten på 650 watt og den unike AirFlowMax-teknologien som finnes i oppsugingssystemet.

I tillegg til dette følger det også med det spesialdesignede munnstykket TriActivePlus som er designet til å fjerne støv fra både harde og myke underlag samt i hjørner og kroker: På de myke underlagene løfter munnstykket opp teppefibrene, noe som gir en dypere rengjøring, og med sidebørstene får man feid opp støv og skitt langs kantene.

God energiklasse

Philips FC8575 hører til de blant de tradisjonelle støvsugerne som både går på strøm og har pose. Derfor er det behov for strømtilførsel fra stikkontakten, men ledningen er så lang at arbeidsradiusen blir på 9 meter – derfor slipper man å måtte bytte stikkontakt så ofte.

Selv om modellen går på strøm, tærer den ikke mye på regningen, for dette produktet ligger i energiklasse A, noe som er veldig bra.

Her er det som sagt snakk om et produkt med en pose til oppsamling av støv, og denne kan romme 4 liter. Støvposen er en klassisk S-Bag som er designet til å gi en lengere arbeidstid da oppsamlet støv ikke påvirker motorkraften så lett. Det finnes både allergifilter og mikrofilter i motoren.

Justerbar sugestyrke

Philips FC8575 kommer med mulighet til å regulere støvsugingen selv – her finnes det nemlig både et teleskoprør som man kan bruke til å justere høyden, samt mulighet til å regulere sugestyrken.

Det følger også med flere redskap med denne støvsugeren – i tillegg til TriActivePlus-munnstykket finnes det også et ekstra munnstykke til harde gulv, fugemunnstykke og børste.

Børsten er integrert, noe som betyr at man ikke trenger å bære rundt på det ekstra redskapet under jobbingen – børsten er nemlig integrert i støvsugerens håndtak.

Spesifikasjoner – Philips FC8575
🔴 Type: Støvsuger
🔴 Motoreffekt: 650 watt
🔴 Rengjøringsevne på harde gulv: Klasse A
🔴 Rengjøringsevne på teppe: Klasse D
🔴 Støynivå: 79 dB
🔴 Energiklasse: A
🔴 Med ledning: Ja
🔴 Med pose: Ja, kapasitet på 4 liter
🔴 Arbeidsradius: 9 meter
🔴 Vekt: 5,2 kilo 

Fordeler ved Philips FC8575
AirFlowMax-teknologi
TriActivePlus-munnstykke
Spesielt god på harde gulv
God filtrering
Regulerbar sugestyrke 

Her kan du se en kort presentasjonsvideo av Philips FC8575. Videoen er produsert av Philips:


Philips FC8371/09 

Middels god anmeldelse hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön

Philips FC8371/09

Philips FC8371/09 er blitt inkludert i tester utført av svenske eksperter. Det dreier seg om tester fra den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön, hvor flere modeller er blitt testet samtidig.

Etter testene er det blitt gitt en endelig vurdering, og ekspertene er enige i at Philips FC8371/09 klarer seg noenlunde bra.

Prisvennlig valg med god sugestyrke

Philips FC8371/09 hører til blant de mer prisvennlige støvsugerne på markedet når det kommer til tradisjonelle varianter, men det betyr ikke at det har gått utover kvaliteten.

Her er det snakk om en tradisjonell modell med strøm som energikilde – samt støvpose – men ettersom dette produktet har fokus på miljøet så ligger den i energiklasse A. Denne klassen er svært god og sikrer at den ikke tærer på strømregningen.

Denne modellen har også en god sugestyrke takket være 750 watt i motoreffekt. Dette suppleres imidlertid av motorens AirFlowMax-teknologi som gir en kraftigere luftgjennomstrømning – som er det samme som et kraftigere sug.

TriActive-munnstykke

Philips FC8371/09 er også utstyrt med et TriActive-munnstykke som er designet til å gå ned i dybden når det gjelder rengjøring av tepper.

Dette gjør nemlig rent på flere nivåer, og det er mulig da en større åpning gir et sterkere sug. Munnstykkets design gjør at det løfter opp teppefibrene slik at det blir enklere å fjerne støv og skitt som ligger vanskelig til.

I tillegg til dette så følger det også med et munnstykke som er spesialdesignet til harde gulv, samt et fugemunnstykke som er fordelaktig i sprekker, mellom sofaputer, på reoler og i vinduskarmer.

Fokus på filtrering

Philips FC8371/09 kommer som sagt med en pose til støvoppsamling, og den kan romme hele 3 liter. I både posen og filtrene er det satt fokus på allergi, derfor kommer produktet med et SuperClean-luftfilter som kan filtrere vekk 99 prosent av skadelige partikler. Posen har også en spesiell lukking som bidrar til å holde støvet inne.

Videre følger det med et smart teleskoprør som kan justeres i høyden samt en integrert børste som sitter i håndtaket.

Spesifikasjoner – Philips FC8371/09
🔴 Type: Støvsuger
🔴 Motoreffekt: 750 watt
🔴 Rengjøringsevne på harde gulv: Klasse A
🔴 Støynivå: 81 dB
🔴 Energiklasse: A
🔴 Med ledning: Ja
🔴 Med pose: Ja, kapasitet på 3 liter
🔴 Arbeidsradius: 8 meter
🔴 Vekt: 4,2 kilo

Fordeler ved Philips FC8371/09
Fornuftig pris
God energiklasse
AirFlowMax-teknologi og høy motoreffekt
TriActive-munnstykke
SuperClean-luftfilter og pose med en spesiell allergivennlig lukking


Philips FC8373

Middels god anmeldelse hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön

Philips FC8373

Philips FC8373 er blitt inkludert i en test utført av den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön, og her er det snakk om en generell test av flere støvsugere på én gang.

Her er alle de inkluderte produktene blitt vurdert ut ifra rengjøringsevner, funksjoner, brukervennlighet og filtrering. Deretter er det blitt gitt en endelig vurdering.

De vurderer at Philips FC8373 klarer seg greit, noe som resulterer i en middels god anmeldelse.

AirFlowMax-teknologi

Philips FC8373 hører til blant de kraftige støvsugerne på markedet med en motoreffekt på 750 watt. Motoreffekten alene er imidlertid ikke altavgjørende for effektiviteten, derfor gjør dette produktet rent med den såkalte AirFlowMax-teknologien som gir en høy, jevn og konstant sugestyrke over lang tid.

Denne teknologien gjør også at posen som samler opp støvet kan utnyttes mer enn vanlig – opptil hele 50 prosent mer. Posen har i en kapasitet på 3 liter.

Med flere munnstykker

I tillegg til dette har munnstykkene også betydning for resultatet av rengjøringen, derfor følger det med ulike munnstykker til forskjellige oppgaver – det handler om et parkettmunnstykke til de harde gulvene samt det unike TriActive-munnstykket som blant annet er velfungerende til tepper. I tillegg til dette følger det også med fugemunnstykke og børste.

Både børste og fugemunnstykke er integrert i kroppen på modellen slik at man alltid har de for hånd. Fugemunnstykket finnes i beholderen, mens børsten sitter fast ved håndtaket.

God arbeidsradius

Philips FC8373 hører til blant de tradisjonelle støvsugerne som går på strøm. Da hentes strømmen i stikkontakten, men for bedre bevegelighet er ledningen så lang at arbeidsradiusen blir på hele 9 meter. Det er forholdsvis langt.

Philips FC8373 er også utstyrt med et effektivt allergifilter som sorterer vekk mer enn 99,9 prosent av alle skadelige partikler. Modellen er også sertifisert som allergivennlig etter høye europeiske standarder.

Spesifikasjoner – Philips FC8373
🔴 Type: Støvsuger
🔴 Motoreffekt: 750 watt
🔴 Støynivå: 78 dB
🔴 Med ledning: Ja
🔴 Med pose: Ja, kapasitet på 3 liter
🔴 Arbeidsradius: 9 meter
🔴 Vekt: 4,2 kilo

Fordeler ved Philips FC8373
AirFlowMax-teknologi
Parkett-, fuge- og TriActive-munnstykke medfølger
Integrerte redskaper
God utnyttelse av pose
Sertifisert som allergivennlig


FAQ – Ofte stilte spørsmål

🤩 Hvilke Philips støvsugere har fått de beste anmeldelsene?

Philips FC8244/09, Philips FC8780/09 og Philips FC8241/09

🤓 Hvordan testes Philips støvsugerne?

Støvsugerne vurderes på deres evne til å suge støv, skitt og dyrehår opp fra forskjellige typer underlag og langs paneler. I tillegg testes de på deres sugeevne med helt full, halvfull og tom støvbeholder, samt de innebygde filtrenes evne til å holde på støvpartikler. Til slutt vurderes de på holdbarhet og brukervennlighet.

🤔 Hva bør jeg tenke på når jeg velger ny støvsuger?

Her hos Forbrukerliv anbefaler vi at du tenker over hvor stort areal du skal støvsuge – om du har harde gulv eller tepper og om du har husdyr. I tillegg bør du alltid velge en modell med energimerking A eller bedre.


Philips Støvsugere – Brukte kilder og linker 

Råd & Rön 🇸🇪
Den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön arbeider med flere forskjellige sider av svenskenes forbrukerliv, og det inkluderer også tester av ulike forbrukerprodukter. Råd & Rön har her testet flere forskjellige støvsugere.

Ønsker du å lese mer så kan du klikke på denne linken. Legg imidlertid merke til at full tilgang til testens spesifikke resultater krever abonnement. Hvis man kun ønsker å se resultatet av én enkelt test så kan man kjøpe seg tilgang til testene enkeltvis.


Alternative tester og artikler 

Er du enda ikke overbevist om at en støvsuger fra Philips er det rette valget for deg så har vi her hos Forbrukerliv en rekke andre tester som kanskje kan være relevante for deg.

Skaff deg en oversikt over andre testvinnende støvsugere som finnes på marked med vår generelle Støvsuger test eller vår brede Poseløse støvsuger test. I disse testene finner du en lang rekke støvsugere fra ulike produsenter som alle har fått gode anmeldelser og toppkarakterer som resultat av testene.

Skulle det være et bestemt merke du er spesielt interessert i, kan du lese vår produsent-spesifikke tester. Her finner du vår Bosch støvsuger test, vår Nilfisk støvsuger test, vår Miele støvsuger test, vår AEG støvsuger test, vår Electrolux støvsuger test og vår Dyson Støvsuger Test.

Støvsugerne er valgt ut på grunnlag av ekspertenes vurderinger. Vi gir deg også en prissammenligning slik at du enkelt kan finne den forhandleren som har den beste prisen.

Som et alternativ til den klassiske støvsugeren, kan du også lese våre tester av praktiske ledningsfrie støvsugere. I vår Håndstøvsuger test og vår Trådløs støvsuger test, kan du skaffe deg en oversikt over markedets beste modeller samt informasjon om hva du bør se etter, når du kjøper en ledningsfri støvsuger.

Du kan også lese vår produsent-spesifikke tester. Her finner du vår Dyson V10 test, vår Dyson V8 test, og vår Dyson V6 test.

Avslutningsvis vil vi trekke frem vår Robotstøvsuger test. Her finner du en gjennomgang av de best anmeldte modellene samt spennende og nyttig informasjon om robotstøvsugere.

Du kan også lese vår produsent-spesifikke robotstøvsuger test. Her finner du vår iRobot Roomba Robotstøvsuger test, som inneholder testvinnende robotstøvsugere.

Vurder denne artikkelen

Klikk på en stjerne for å rangere