Dyson V15 Detect Absolute

Dyson V15 Detect Absolute

(4.6)

16961 anmeldelser

Pris:

7.851 kr.

Gå for den beste prisen I samarbeid med Pricerunner
Gå for den beste prisen
 • Optimalisert sugeevne med Dyson DLS-teknologi
 • Filtrering i flere trinn
 • Digital Motorbar munnstykke
I samarbeid med Pricerunner

Spesifikasjoner

Volum 0,76 L
Batterilevetid 60 minutter
Ladetid 270 min
Vekt 3 kg
Dimensjoner 25 x 126 x 26 cm
Motorkraft 545 W
Pose/poseløst Poseløst
Lydnivå 78 dB

Fordeler og ulemper

Fordeler

 • Tre rengjøringsmoduser optimalisert for en rekke oppgaver
 • Kraftig sugemotor med Dyson Hyperdymium-motor
 • Energy-dense battery
 • Effektive "anti-tangle"-munnstykker
 • Laser synliggjør mikroskopisk støv på harde gulv
 • Nyttige tilleggsutstyr

Ulemper

 • I den øvre prisklassen
 • Laser fungerer bare på harde gulv
 • Oppfattes som litt tung av enkelte

Anmeldelser og tester av Dyson V15 Detect Absolute

Vår anmeldelse

Beste batteridrevne støvsuger i flere tester

Alt i alt fremstår V15 Detect Absolute som det beste alternativet for deg som krever førsteklasses rengjøring. Den smarte justeringen av sugeevne og batterilevetid sikrer en omfattende rengjøring, mens styrken til Hyperdymium-motoren og batteriet på opptil 60 minutter uten å miste strøm, garanterer at rengjøringsoppgavene dine er effektive.

Vi er klar over at V15 Detect Absolute har en høy pris, og at laser-funksjonen er forbeholdt harde overflater. Likevel minimeres disse ulempene i forhold til de mange fordelene den tilbyr. Med sin evne til å identifisere støv, robuste sugeevne og intelligente funksjoner fremstår den som det optimale valget hvis du er klar til å investere i et rengjøringsverktøy av ypperste klasse. For å oppsummere: Designet gjenspeiler Dysons engasjement for innovasjon og oppfyllelse av forbrukernes behov.

Milana Cvijanovic-Kajkut Anmeldelse av: Milana Cvijanovic-Kajkut

4.6

Basert på 16961 anmeldelser

Brukeranmeldelser

Amazon er verdens største netthandelsplattform med millioner av varer i nesten alle produktkategorier. Plattformen er spesielt kjent for sin mekanisme for brukeranmeldelser, som omfatter både stjernerangeringer og detaljerte kommentarer om produktene.


Google Shopping samler produkter fra ulike forhandlere og gir en omfattende oversikt over produktanmeldelser og erfaringer blant forbrukerne på en skala fra 1 til 5.


Ekspertanmeldelser og tester

TechRadar, med sine team i USA, Storbritannia og Australia, leverer nyheter og grundige anmeldelser av det nyeste innenfor teknologiverdenen. De legger vekt på praktiske evalueringer og detaljerte analyser, og tilbyr pålitelig innsikt i teknologitrender og produkter. Deres internasjonale perspektiv gir oppdatert og relevant innhold som henvender seg til lesere over hele verden som er interessert i den siste utviklingen og anmeldelser innen teknologisektoren. Dyson V15 Detect Absolute er nominert til Best i klassen og har fått 5 stjerner på Tech Radar.


T3.com er et anerkjent nettsted som evaluerer og tester et bredt utvalg av forbrukerelektronikk og gadgets. Den grundige testprosessen innebærer praktiske vurderinger, ekspertanalyser og omfattende benchmarking. Denne tilnærmingen gir kjøperne verdifull innsikt og hjelper dem med å ta informerte kjøpsbeslutninger ved å tilby objektive og detaljerte anmeldelser. T3.coms forpliktelse til grundig produktevaluering sikrer at forbrukerne kan stole på deres anbefalinger av de nyeste teknologiproduktene. Dyson V15 Detect Absolute er nominert til Platina og har fått 5 stjerner på T3.


ExpertReviews.co.uk er et britisk anmeldelsesnettsted som tilbyr grundige analyser og evalueringer av et bredt spekter av forbrukerprodukter, inkludert teknologi og husholdningsapparater. Nettstedet er kjent for sine detaljerte testprosesser, der produktene blir grundig vurdert med hensyn til ytelse, design, brukervennlighet og verdi for pengene. Dyson V15 Detect Absolute har fått 4 stjerner på Expert Reviews.


Trusted Reviews, som ble grunnlagt i 2003 og er basert i Storbritannia, gir objektive, uavhengige råd om et bredt spekter av teknologiprodukter. Kjerneverdiene deres omfatter ærlighet og integritet i all forretningsvirksomhet, prioritering av lesernes behov, kontinuerlig forbedring av innhold og testmetoder, engasjement for miljømessig bærekraft og likestilling og inkludering på arbeidsplassen. De fokuserer på å skape innhold som hjelper forbrukerne til å ta informerte kjøpsbeslutninger, samtidig som de er etisk og sosialt ansvarlige. Dyson V15 Detect Absolute har fått 5 stjerner på Trusted Reviews.


Dyson V15 Detect Absolute sammenlignet med andre støvsugere

Se hele tabellen

Les mer i artikkelen