Magimix Test 2021 – Her er de beste Magimix produktene ifølge ekspertene

Senest opdateret den 0

Denne artikkelen handler om forskjellige produkter fra merket Magimix. Dette inkluderer både foodprosessorer, saftpresser, toastjern, blendere, ismaskiner og minihakkere. Her er det snakk om en rekke Magimix-produkter som nesten alle er tatt med i eksperttester og fått gode rangeringer. 

Disse testene er utført av blant annet det danske forbrukerrådet Tænk, den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön, testsidene Trustedreviews.com og Appliancereviewer.co.uk, husholdningsmagasinet Goodhousekeeping.com, forbrukermagasinet Which.co.uk og avisen Telegraph.co.uk.

Ønsker du å lese mer om hver ekspert-anmeldelse viser vi en liste over linker til de undersøkelsene vi henviser til nederst i artikkelen.

Denne Magimix testen inneholder:
🔸 Oversikt over de beste Magimix produktene
🔸 Informasjon om merket Magimix
🔸 Gjennomgang av diverse tester som vi har undersøkt og analysert.

Legg merke til at Forbrukerliv ikke tester produktene selv, men heller samler resultatene fra upartiske tester slik at du enkelt kan få en oversikt over de beste produktene på markedet.

Magimix test 2021 – Her er de beste modellene

I avsnittet nedenfor finner du en gjennomgang av de Magimix produktene som har fått de beste anmeldelsene fra ulike eksperter. Forbrukerliv har analysert en rekke forskjellige anerkjente tester, samt brukeranmeldelser, og viser deg her de beste anbefalte modellene. Du finner også en prissammenligning av de forskjellige Magimix produktene slik at du raskt og enkelt kan få en oversikt over hvilke forhandlere som har den beste prisen.


Magimix 5200 XL 

Testvinner hos det danske forbrukerrådet Tænk
4,5 av 5 stjerner hos testsiden Trustedreviews.com
92 av 100 poeng hos britiske Goodhousekeeping.com
God anmeldelse hos forbrukermagasinet Which.co.uk

Magimix 5200 XL

Butik Pris Totalpris Les mer
3.429,00 3.429,00 Læs mere
3.429,00 3.429,00 Læs mere
0,00 4.229,00 Læs mere
4.347,00 4.347,00 Læs mere
4.361,00 4.361,00 Læs mere
0,00 5.051,00 Læs mere
confidentliving.no 5.240,00 5.240,00 Læs mere

.
Magimix 5200 XL er blitt testet av fire uavhengige eksperter som alle er svært positive til denne foodprosessoren. Her er det snakk om eksperter fra det danske forbrukerrådet Tænk, testsiden Trustedreviews.com, hudholdningsmagasinet Goodhousekeeping.com samt forbrukermagasinet Which.co.uk, som har testet modellen på spesifikke parametere.

Alle ekspertene mener at produktet er meget velfungerende.

Kraftig foodprosessor

Magimix 5200 XL hører til blant de kraftige og effektive foodprosessorene på markedet, og det betyr at dette produktet kommer med en effekt på 1000 watt – noe som er en god del. Dette vil gjøre det enklere for modellen å håndtere både tunge og lette ingredienser.

Maskinen kan ta seg av en lang rekke oppgaver på kjøkkenet, som blant annet gjelder å hakke, blende, elte og purere – noe som gjør den til et multiprodukt. Det følger i tillegg med tre boller i ulike størrelser. Man styrer foodprosessoren enkelt via tre knapper, og det følger med både en trakt, lokk, kniv, visper, rivjern, sitruspresse, spatel, kuttesett, samt en bok med oppskrifter. Modellen er i tillegg designet til å være støysvak.

Ekspertene: Allsidig og god ytelse 

Magimix 5200 XL er blant annet blitt testet av Goodhousekeeping.com som mener at modellen er meget allsidig og leverer et fantastisk resultat. De nevner med tilfredshet at denne modellen har et forstørret påfyllingsrør og at den er velegnet til en større familie.

Goodhousekeeping.com gir Magimix 5200 XL karakterer ut ifra fire aspekter, nemlig brukervennlighet, design, ytelse og instruksjoner. På parameterne brukervennlighet og instruksjoner får den 5 av 5 poeng. For ytelse gir de 4,5 av 5, og design 3,5. Dette er meget bra.

Ekspertene: God til å hakke og skjære

Magimix 5200 XL er også blitt testet av det britiske forbrukermagasinet Which.co.uk som roser modellen spesielt for dens evner til å hakke og skjære. Det skjer jevnt, hurtig og lett. Deretter er rengjøringen også enkel, og det er en klar fordel at flere av delene tåler å vaskes i oppvaskmaskin.

Which.co.uk nevner imidlertid et par ulemper, og de går på at det halter litt når det kommer til oppgaver som pisking og at det her ikke er snakk om en lett foodprosessor størrelsesmessig. Derfor kan den være litt tung å håndtere.

Spesifikasjoner ved Magimix 5200 XL
🔴 Type: Foodprosessor
🔴 Merke: Magimix
🔴 Effekt: 1000 watt
🔴 Hastighet: 1
🔴 Antall boller: 3
🔴 Kapasitet på bollene: 3,7 liter, 2,6 liter og 1,2 liter
🔴 Vekt: 11 kilo

Utvalgte fordeler med Magimix 5200 XL
🔵 Kraftig foodprosessor
🔵 Kan både hakke, snitte, blende, elte og purere
🔵 Med tre boller
🔵 Mye tilbehør følger med
🔵 Støysvak

Her kan du se en presentasjon av Magimix 5200 XL. Videoen er produsert av KitchenOne.dk: 


Magimix Compact 3200 XL 

Middels anmeldelse hos forbrukermagasinet Which.co.uk
86 av 100 poeng hos britiske Goodhousekeeping.com

Magimix Compact 3200 XL

Butik Pris Totalpris Les mer
3.119,00 3.119,00 Læs mere
confidentliving.no 0,00 3.859,00 Læs mere
0,00 3.859,00 Læs mere
4.299,00 4.299,00 Læs mere
4.299,00 4.299,00 Læs mere

.
Foodprosessoren Magimix Compact 3200 XL er blitt testet av to ekspertkilder som inkluderer det store britiske forbrukermagasinet Which.co.uk og husholdningsmagasinet Goodhousekeeping.com.

Modellen er blitt testet på utvalgte parametere og deretter er det gitt en samlet poengsum. Magimix Compact 3200 XL klarer seg generelt sett bra og får ros.

God hjelper på kjøkkenet

Magimix Compact 3200 XL vil være et godt valg for den forbrukeren som vil ha en assistent på kjøkkenet når det kommer til å hakke, blande, elte og piske.

Foodprosessoren er svært allsidig, og en effekt på 650 watt gjør også at det går raskt og enkelt – selv med de litt hardere ingrediensene. Dette produktet kommer kun med én enkelt hastighet, men den passer til alle oppgaver.

I tillegg finnes det et XL- påfyllingsrør på modellen, noe som betyr at man ikke behøver å gjøre så mye forarbeid. Røret tillater nemlig større ingredienser. Kapasiteten er også stor og ligger på 2,6 liter.

Ekspertene: God foodprosessor

Magimix Compact 3200 XL er blant annet blitt testet av forbrukermagasinet Which.co.uk som generelt sett er positivt innstilt til modellen. Det fremheves at den er velfungerende generelt sett – spesielt når det kommer til å elte og hakke. Ekspertene har testet maskinens evner til å hakke både urter, løk og nøtter, og disse hakkes godt og jevnt.

Den har imidlertid sine utfordringer når det kommer til å skjære – spesielt når det gjelder de harde ingrediensene. I tillegg mener ekspertene at det her ikke er snakk om den raskeste modellen på markedet.

Ekspertene: Solid maskin

Magimix Compact 3200 XL er også blitt testet av Goodhousekeeping.com som gir et godt resultat på 86 av 100. Det gode resultatet gis fordi ekspertene mener at det her er snakk om en svært solid maskin som generelt sett klarer seg godt over hele linjen.

Ekspertene noterer seg også at denne foodprosessoren er enkel å bruke og svært kompakt i designet. Det følger også med en smart oppbevaringsboks som tilbehør.

Det fungerer enkelt å skifte tilbehøret – som også tåler maskinoppvask. Dette er en stor fordel ifølge ekspertene.

Goodhousekeeping.com skriver at her er det snakk om en stillegående maskin som ikke bråker for mye. I tillegg er instruksjonene gode. Som et pluss følger det også med en bok med gode oppskrifter.

Spesifikasjoner ved Magimix Compact 3200 XL
🔴 Type: Foodprosessor
🔴 Merke: Magimix
🔴 Effekt: 650 watt
🔴 Kapasitet: 2,6 liter
🔴 Hastigheter: 1
🔴 Vekt: 10 kilo

Utvalgte fordeler med Magimix Compact 3200 XL
🔵 God styrke
🔵 Til mange typer oppgaver
🔵 Kan klare selv harde ingredienser
🔵 Ekstra stort påfyllingsrør
🔵 Kapasitet på 2,6 liter

Her kan du se en generell presentasjonsvideo av Magimix foodprosessor -serien. Videoen er produsert av Magimix: 


Magimix 11541 gjennomsiktig brødrister 

93 av 100 poeng hos britiske Goodhousekeeping.com
Toppscorer hos den britiske avisen Telegraph.co.uk
God anmeldelse hos den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön

Magimix 11541

Butik Pris Totalpris Les mer
0,00 2.320,00 Læs mere
2.344,00 2.344,00 Læs mere
2.437,00 2.438,00 Læs mere
2.499,00 2.499,00 Læs mere
confidentliving.no 2.697,00 2.697,00 Læs mere
0,00 2.712,00 Læs mere

.
Magimix 11541 gjennomsiktige brødrister har vært med i tre forskjellige tester – én utført av Goodhousekeeping.com, én av Telegraph.co.uk, samt én av den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön.

Her er den blitt vurdert sammen med andre brødristere ut ifra spesifikke parametere, og deretter er et endelig resultat blitt gitt.

Vurderingen går på at alle tre ekspertkildene er imponerte over denne litt annerledes brødristeren.

Unik brødrister med sider av glass

Magimix 11541 gjennomsiktige brødrister ser litt annerledes ut sammenlignet med andre brødristere fordi denne modellen er utformet med gjennomsiktige sider av glass. Dette betyr at man kan holde øye med akkurat hvordan brødet ristes. I tillegg er glasset i sidene varmeresistent.

Denne modellen er av den typen der man senker brødet nedi, og det er plass til to skiver av gangen. I tillegg til å kunne riste vanlig brød finnes det også en smart bagel-funksjon som tilbereder bagels best mulig. Modellen kommer også med en gjenoppvarmings- og tinefunksjon.

Dette produktet byr også på mulighet til å påvirke ristingen av brødet da det finnes åtte bruningsnivåer.

Ekspertene: Morsom og annerledes brødrister

Magimix 11541 gjennomsiktige brødrister er blant annet blitt testet av den britiske avisen Telegraph.co.uk som er veldig imponert over den – de utnevner den derfor til toppscorer.

Ekspertene er veldig fasinerte over det uvanlige designet og de synes at det er virkelig underholdende å se på mens brødet ristes.

I tillegg til selve utseende og designet henger Telegraph.co.uk seg opp i at det her er snakk om en velfungerende brødrister som gir brødet en flott og jevn risting. Det samme gjelder for risting av bagels. Det nevnes imidlertid at det er noen ulemper ved dette produktet, for ekspertene mener at prisen er litt høy i tillegg at den er fysisk stor og at brødet nesten blir borte.

Ekspertene: Godt valg for forbrukere med god råd

Magimix 11541 gjennomsiktige brødrister er i tillegg blitt testet av husholdningsekspertene fra Goodhousekeeping.com som gir en meget høy poengsum på 93 av 100 poeng.

Denne høye poengsummen gis fordi ekspertene mener at modellen er veldig god til å riste brød, i tillegg til at den har noen gode funksjoner.

Goodhousekeeping.com noterer seg imidlertid at det her er snakk om en ganske dyr brødrister, så den vil være velegnet til gadget-elskeren som har god råd. De vurderer også at denne modellen er verdt pengene.

Spesifikasjoner ved Magimix 11541 gjennomsiktig brødrister
🔴 Type: Brødrister
🔴 Merke: Magimix
🔴 Effekt: 1450 watt
🔴 Antall brødskiver til risting samtidig: To
🔴 Antall varmeinnstillinger: Åtte

Utvalgte fordeler med Magimix 11541 gjennomsiktig brødrister
🔵 Annerledes brødrister designmessig
🔵 Modell med sider av glass
🔵 Kan velge imellom åtte innstillinger for risting
🔵 Også velegnet til bagels
🔵 Mulig å holde øye med brødet mens det ristes 

Her kan du se en presentasjonsvideo av Magimix 11541. Videoen er produsert av Magimix:


Magimix Power Blender 

God anmeldelse hos forbrukermagasinet Which.co.uk
5 av 5 stjerner hos den britiske testsiden Appliancereviewer.co.uk

Magimix Power Blender

Butik Pris Totalpris Les mer
2.109,00 2.109,00 Læs mere
0,00 2.499,00 Læs mere
2.549,00 2.549,00 Læs mere
2.549,00 2.549,00 Læs mere

.
Blenderen Magimix Power Blender er blitt testet av både det britiske forbrukermagasinet Which.co.uk og den britiske testsiden Appliancereviewer.co.uk og begge steder får modellen mye ros.

Det er blitt sett nærmere på blenderevner samt design, funksjoner og brukervennlighet, noe som ligger til grunn for de gode anmeldelsene.

Kraftig blender

Magimix Power Blender hører til de blant de kraftigste blenderne på markedet og passer bra til en forbruker som ønsker å bruke blenderen ofte og til mange formål.

Denne blenderen kommer nemlig med en effekt på 1300 watt, noe som er mye. De har hele 22.000 omdreininger per minutt. Den høye effekten betyr at man både kan blende myke og harde ingredienser med denne modellen. Her er det snakk om myk frukt og harde grønnsaker, frø og bær. Kapasiteten ligger på 1,8 liter.

Til både smoothies, supper, desserter og is

Magimix Power Blender er derfor en allsidig blender, og allsidighet er blenderens nøkkelord. Denne blenderen er laget til å kunne assistere under måltidene, desserten og godterisulten. Derfor kan den både lage smoothies, supper, blandinger, pure og is.

I tillegg finnes fire automatiske programmer som gjør det enda enklere å bruke blenderen. Det er mulig å lage både varme og kalde retter/blandinger i modellen da materialet i kannen er både tykt, varmeresistent og laget av termoglass.

Som ekstrafunksjoner finnes et rengjøringsprogram samt en puls-funksjon, og det følger med både en spatel til påfylling av ingredienser samt en oppskriftsbok som kan være til inspirasjon.

Ekspertene: Tradisjonell og flott blender

Magimix Power Blender er både blitt testet av forbrukermagasinet Which.co.uk og testsiden Appliancereviewer.co.uk. Begge steder gir produktet mye ros, og noe av det ekspertene nevner er prestasjonsevnene. Spesielt når det gjelder de mer myke ingrediensene til både smoothies, dip og supper.

Ekspertene nevner også at det rent designmessig er snakk om en stilig blender som er av den tradisjonelle typen. De noterer seg imidlertid at Magimix Power Blender har sine utfordringer når det kommer til de hardeste ingrediensene som frø og nøtter, noe som andre blendere på markedet er bedre til.

I tillegg til dette er glasskannen litt tung, og den tunge kannen kan gjøre rengjøringen vanskeligere.

Spesifikasjoner ved Magimix Power Blender
🔴 Type: Blender
🔴 Merke: Magimix
🔴 Effekt: 1300 watt
🔴 Omdreininger per minutt: 22.000
🔴 Antall programmer: 4
🔴 Kapasitet: 1,8 liter

Utvalgte fordeler med Magimix Power Blender
🔵 Kraftig blender
🔵 Mange omdreininger
🔵 Til både kaldt og varmt
🔵 Rengjøringsprogram
🔵 Oppskriftsbok medfølger

Her kan du se en presentasjonsvideo av Magimix Power Blenderen. Videoen er produsert av Magimix: 


Magimix Juice Expert 3

Magimix Juice Expert 3

Butik Pris Totalpris Les mer
confidentliving.no 0,00 3.420,00 Læs mere
3.499,00 3.499,00 Læs mere
0,00 3.593,00 Læs mere
0,00 3.599,00 Læs mere
3.920,00 3.920,00 Læs mere
4.036,00 4.036,00 Læs mere

.
Juiceren Magimix Juice Expert 3 er ikke blitt testet av ekspertene, men vi inkluderer likevel denne maskinen fordi det her er snakk om et godt Magimix-produkt som viser et bredere utsnitt av Magimix-spennvidden.

Til juice-entusiasten

Magimix Juice Expert 3 vil være et godt valg for den forbrukeren som liker svært godt saft og juice. Her er det nemlig snakk om et apparat som på en enkel elektronisk måte presser frukt til ferdig drikke. Modellen er designet til å kunne håndtere hard frukt og grønnsaker, for motoreffekten ligger på 400 watt. Dette er en god del, og det betyr også at man kan bruke modellen til hel frukt.

Raskt og sunt

Magimix Juice Expert 3 er laget for å fremme sunnhet og gjøre det enklere og mer morsomt å spise frukt og grønt.

Ettersom modellen er elektronisk tar det kort tid å få sin drikkeklare juice, og man kan prøve seg fram etter eget ønske. Modellen kan nemlig håndtere mange ulike frukter og grønnsaker. Prøv for eksempel alt ifra bær til epler, gulrøtter og tomater.

Maskinen fungerer slik at man kan bruke oppskåret eller hel frukt, og deretter presser den kraftige motoren all saften ut av frukten. Saften ledes rett ned i glasset. Den blir presset ut, og kjerner og fruktkjøtt blir sortert vekk. Dersom man ønsker det kan man imidlertid få juicen med fruktkjøtt.

Med oppskriftshefte

Det følger også med en XL-trakt med maskinen, og dette gjør at tiden til forberedelser blir kortere fordi man da kan bruke store biter.

Magimix Juice Expert 3 er i tillegg en allsidig maskin som faktisk kan mer enn bare å presse frukt. Man kan også bruke den til sauser, desserter og smoothies – og for å øke kreativiteten følger det med et oppskriftshefte. Det har mer enn 100 ideer og forslag til oppskrifter. De avtakbare delene tåler maskinoppvask.

Spesifikasjoner ved Magimix Juice Expert 3
🔴 Type: Saftpresser/juicer
🔴 Merke: Magimix
🔴 Effekt: 400 watt
🔴 Med oppskriftshefte: Ja

Utvalgte fordeler med Magimix Juice Expert 3
🔵 Presser effektivt frukt og grønt til drikkeklar væske
🔵 Kraftig motor på 400 watt
🔵 Kan brukes til hel frukt
🔵 Kan lage juice med og uten fruktkjøtt
🔵 Medfølgende oppskriftshefte


Magimix Juice Expert 4 Salat & Juice

Magimix Juice Expert 4 Salad & Juice

Butik Pris Totalpris Les mer
0,00 4.164,00 Læs mere

.
Magimix Juice Expert 4 Salat & Juice er en unik saftpresser/juicer som både kan lage juice, sauser og smoothies med mer basert på presset frukt og grønnsaker, og det er også mulig å lage salater. Modellen har ikke vært testet av eksperter, men vi har likevel valgt å inkludere den fordi det her er snakk om et produkt som øker bredden på Magimix sitt sortiment.

Høy effekt

Magimix Juice Expert 4 Salat & Juice er laget for å kunne presse frukt og grønnsaker og gjøre dem om til drikkeklar saft og juice. Dette kan gjøres med hel frukt, og for å kunne klare både myke og harde ingredienser kommer maskinen med en høy effekt på 400 watt. Man kan derfor bruke bær som bringebær, myk frukt som banan og harde grønnsaker som gulrøtter rett i maskinen der saften trekkes ut.

Laget for å eksperimentere

Magimix Juice Expert 4 Salat & Juice vil være et godt valg for den forbrukeren som liker å eksperimentere på kjøkkenet og prøve ulike og nye kombinasjoner.

Det er nemlig meningen at maskinen kan brukes til flere formål, og i tillegg til juice og saft gjelder dette også desserter, smoothies og sauser. Pressesystemet er designet til å fjerne kjerner og stein, men man kan selv velge om man vil ha med fruktkjøttet.

Også til salater

Magimix Juice Expert 4 Salat & Juice kommer derfor med et medfølgende oppskriftshefte med mer enn 100 oppskrifter å velge mellom. Her finner man både klassikere og nye ideer slik at man får maksimalt ut av saftpressen.

I tillegg kommer modellen med en XL-trakt til påfylling som gjør det mulig å bruke hel frukt. Ettersom denne modellen heter Magimix Juice Expert 4 Salat & Juice er den også beregnet til å lage salater. Derfor følger det i tillegg med en grønnsakskutter som kan hakke og snitte grønt nettopp til dette formålet. De avtakbare delene tåler maskinoppvask.

Spesifikasjoner ved Magimix Juice Expert 4 Salat & Juice
🔴 Type: Saftpresser/juicer
🔴 Merke: Magimix
🔴 Effekt: 400 watt
🔴 Med oppskriftshefte: Ja

Utvalgte fordeler med Magimix Juice Expert 4 Salat & Juice
🔵 Kraftig maskin
🔵 Til både harde og myke ingredienser
🔵 Perfekt til den eksperimenterende hjemmekokken
🔵 Medfølgende oppskriftshefte
🔵 Medfølgende grønnsakskjærer


Om Magimix

magimix-logo
Magimix er en del av den franske virksomheten Robot Coupe, grunnlagt i Bourgogne i Frankrike i begynnelsen av 1960-tallet.

Virksomheten spesialiserer seg på produksjon av mindre kjøkkenapparater, og tradisjonelt sett har produktene blitt ansett som å være innovative og ledende – både på et profesjonelt og et privat plan.

Hjelp på kjøkkenet

Den opprinnelige ideen fra virksomhetens side var å skape en enkel maskin som kunne utføre en lang rekke oppgaver for de profesjonelle kokkene – nemlig å hakke, elte, piske og så videre.

Den første foodprosessoren fra Robot Coupe ble lansert allerede i 1963, men det var imidlertid til yrkesformål.

I 1971 så Magimix-serien dagens lys. Denne serien er en rekke kjøkkenprodukter som er spesialdesignet til private hjem og som kan utføre de samme oppgavene som maskinene til de profesjonelle. På 1970-tallet var det spesielt foodprosessoren som var i fokus.

Mer teknologi og mindre størrelse

Med årene har foodprosessorene utviklet seg, og på 1980-tallet ble det lagt til flere funksjoner – blant annet pisking av egg og utvidet tilbehør med flere boller til samme maskin.

På 1990-tallet økte den teknologiske utviklingen seg, og produktene ble mer kompakte til bruk i private kjøkken. Opp igjennom starten av det nye årtusenet ble det også økt fokus på tilbereding av smoothies, saft og juice.

I 2011 feiret Magimix-serien 40-års jubileum og det er i dag mulig å kjøpe Magimix-produktene i mer enn 60 land på verdensbasis. Magimix forhandles også i dag både til privat- og yrkesbruk.

Magimix ble kjent for produksjonen av foodprosessorer, men det lages også mange andre kjøkkenapparater som for eksempel blendere, toastmaskiner, iskremmaskiner og juicemaskiner med mer.

Du kan lese mer om virksomheten her.


FAQ – Ofte stilte spørsmål

🤩 Hvilke Magimix modeller er best i test?

Magimix 5200 XL, Magimix 11541 og Magimix Power Blender

🧐 Hva er Magimix?

Magimix er en serie er en serie av spesialdesignede kjøkkenapparater til private hjem som kan utføre de samme krevende oppgavene som maskiner til profesjonelt bruk.

😄 Hvor er Magimix fra?

Magimix er en del av den franske virksomheten Robot Coupe som ble grunnlagt i Bourgogne i Frankrike på begynnelsen av 1060 tallet.


Magimix Test – disse kildene har vi brukt: 

Appliancereviewer.co.uk 🇬🇧
Appliancereviewer.co.uk er en britisk testside som har fokus på kjøkkenprodukter. Her har Appliancereviewer.co.uk testet Magimix Power Blender.

Les mer om testen via denne linken. 

Råd & Rön 🇸🇪
Det svenske forbrukerrådet Råd & Rön tester forskjellige produkter som forbrukerne bruker i hverdagen, og her er det snakk om en test av saftpressere og brødristere.

Du kan lese testen av juicepressere her og testen av brødristere her. Full tilgang til testen krever imidlertid et abonnement. Det er også mulig å kjøpe seg tilgang til testene enkeltvis.

Forbrukerrådet Tænk 🇩🇰
Det danske forbrukerrådet utfører tester av forbrukerprodukter til hverdagsbruk. Her er det snakk om to forskjellige tester av foodprosessorer og saftpresser.

Du kan se testen av foodprosessorer her og av saftpresser her, men full tilgang krever et abonnement. Det er også mulig å kjøpe seg til gang til testene enkeltvis.

Good Housekeeping Institute 🇬🇧
Goodhousekeeping.com tester og skriver om forskjellige produkter som har med hus og hage å gjøre, og gir deretter karakterer på en skala opp til 100 poeng. Her har Goodhousekeeping.com testet forskjellige produkter:

Les mer om testen av Magimix 5200 XL her.
Les mer om testen av Magimix Duo Plus XL her.
Les mer om testen av Magimix Compact 3200 XL her.
Les mer om testen av Magimix 11541 gjennomsiktige brødrister her.

Telegraph.co.uk 🇬🇧
Den tradisjonelle britiske avisen ble grunnlagt i 1855 og utgis i fysisk form daglig. The Telegraph har også et stort onlineunivers på nettet. Stort sett alle verdens emner får plass i avisen eller på nettet, og dette inkluderer alt ifra nyheter, sport, inderholdning, livsstil og forbruk – til kultur og business. Her er det snakk om tester av brødristere og iskremmaskiner.

Les mer om testen av brødristere her.

Trustedreviews.com 🇬🇧
Trustedreviews.com er en stor internasjonal testside som daglig utgir detaljerte ekspertvurderinger av elektroniske forbrukerprodukter samt flere andre analyser. Her er forskjellige produkter blitt testet:

Les hele testen av Magimix 5200 XL.
Les hele testen av Magimix Duo Plus XL.

Which.co.uk 🇬🇧
Which.co.uk er Englands største forbruker- og testmagasin som vurderer, analyserer, tester og anmelder forskjellige forbrukerprodukter.

Which.co.uk tester fortløpende ulike produkter, og her er det snakk om tester av forskjellige produkter:

Klikk på denne linken for å lese hele anmeldelsen av Magimix 5200 XL.
Klikk på denne linken for å lese hele anmeldelsen av Magimix Compact 3200 XL.
Klikk på denne linken for å lese hele anmeldelsen av Magimix Power Blender.

Legg imidlertid merke til at full tilgang krever et abonnement.


Andre relevante tester og artikler 

Er du enda ikke overbevist om at et produkt fra Magimix er det rette valget for deg så har vi her hos Forbrukerliv også en rekke andre artikler du kanskje finner interessante.

Er du på utkikk etter en ny foodprosessor finner du noen av markedets beste modeller her.

Les vår generelle foodprosessor test, eller fordyp deg i våre spesifikke artikler om modeller fra ulike produsenter.

Du kan også lese noen av våre mange tester av blendere. Skaff deg oversikt over markedets beste modeller med vår generelle blender test, eller les våre produsent-spesifikke tester. Her finner du vår Wilfa blender test, vår Blendtec blender test, vår KitchenAid blender test, vår Vitamix blender test og vår smoothie blender test.

I forlengelse av vår blender tester kan du her lese om de praktiske stavmikserne. Skaff deg en oversikt over markedets beste modeller med vår generelle stavmikser test, eller les mer om de sveitsiske presisjonsmaskinene i vår Bamix stavblender test.

En av fordelene ved å presse sin egen juice er at man får 100% ubehandlet juice og dermed mister man minst mulig av vitaminene i ingrediensene.

Les mer i vår juicer test her, vår juicepresse test og i vår slow juicer test. Begge testene inneholder testvinnende juicemaskiner.